__MAIN_TEXT__

Page 1

EUROPEISK PRODUKTKATALOG


Välkommen till

YOUNG LIVING!

Vi är glada att kunna välkomna dig in i Young Livingfamiljen. Young Livings vision är att eteriska oljor ska finnas i alla hem världen runt. Människor överallt söker efter lösningar för fysiskt, andligt och ekonomiskt välbefinnande. Vi är glada att du som Young Livingmedlem hjälper till att sprida vårt budskap i världen. Mängder av människor väntar på att vi ska ge svar på några av deras frågor och visa dem ett bättre sätt. Människor kan bara vara fria när de är starka, friska och har de ekonomiska möjligheterna att resa, utbilda andra och ge till behövande. Vi är världsledande inom eteriska oljor eftersom vi tillhandahåller de finaste eteriska oljorna tack vare vår från frö till förseglingsprocess som du dessutom kan vara en del av vid plantering och skörd eller genom att besöka våra odlings- och destilleringspartners på olika platser i världen. Vi i Young Living-familjen vill gärna dela med oss av det vi älskar med hela världen. Det är spännande när familjer kommer samman och att se att så många yngre vill använda oljorna och uppleva fördelarna med dem. Detta är en ny och spännande tid med enorm tillväxt. Produktguiden för 2016 är ett resultat av mer än 20 års arbete inriktat på att hjälpa dig att upptäcka friheten i ett liv fyllt av välbefinnande som du drömt om men inte visste om det gick att förverkliga. Alla på Young Living gör stora ansträngningar för att erbjuda dig säkra och effektiva oljeinfuserade produkter som kan ersätta vetenskapligt kontroversiella ingredienser som finns i de flesta hem och kontor. Denna praktiska och omfattande guide är utformad att snabbt hjälpa dig att hitta det du söker och samtidigt upptäcka nya produkter som du inte har provat. Våra produkter är avsedda att hjälpa dig att hitta en oas fylld av frihet och välbefinnande, både fysiskt och känslomässigt. Det är din chans att uppleva fördelarna med naturens rena gåvor så som de var avsedda att upplevas. Du kan njuta av dem när du stödjer din kropp, sprider lugn i en stressig miljö eller lyfter humöret.

Mary och Gary Young Verkställande direktör och grundare


INNEHÅLL

Europa 2016 En del Young Living-produkter finns inte i vissa länder där Young Living verkar. Titta på landskoderna under varje produktbeskrivning. Produkter kan köpas för demonstrationsändamål och personligt bruk.

TECKEN FÖR LANDSKODERNA

Storbritannien

UK

Österrike

AT

Tyskland

DE

Irland

IE

Sverige

SE

Spanien

ES

Tillgängligt i alla medlemsländer i EU

EU

Om Young Living..........................2 Kom igång med Young Living...........12 Rena eteriska oljor. ......................18 Eteriska oljeblandningar. ...............30 Hem. ......................................50 Hälsa och fitness. ........................58 Kroppsvård. ..............................68 Dela med dig av livsstilen. ..............78 Alternativa produkter. ..................83 Index. .....................................84 Beställning...............................89

Gillar du produktannonserna i den här katalogen? Hitta dina favoriter och dela dem med andra via Facebook!

FACEBOOK.COM/YOUNGLIVINGSVERIGE TWITTER.COM/YLEOEUROPE I N S TA G R A M . C O M / Y O U N G L I V I N G E O PINTEREST.COM/YOUNGLIVINGEO BLOG.YOUNGLIVING.COM

Informationen i den här katalogen är korrekt från och med januari 2016.


Vi tar förvaltningen av vår planet på största allvar. Vår toppmoderna tillverkningsprocess ger dig världens renaste oljor. Vi kallar det Från Frö till Försegling™. Det är inte en slogan, det är vår kallelse.


Vårt

SYFTE

Eucalyptus Radiata

Att ge större välbefinnande och överflöd till människor över hela världen har alltid varit högsta prioritet för Young Living. Vår mångfacetterade och världsomspännande wellness-community lever för att sprida vårt unika budskap och våra kvalitetsprodukter till varje hem i världen.

FORT NELSON, BC, Kanada

C A L G A RY, AB, Kanada

S T. M A R I E S , I D , USA

LONDON, Storbritannien

H IG H L A N D F L ATS , I D , USA

LEHI, U T , USA

SIMIANE-LA-ROTONDE, Frankrike

S P L I T, Kroatien TOKYO, Japan

MONA , U T , USA

ALMOG, Israel

M E X I KO C I T Y, Mexiko

H O N G KO N G , Kina

SALALAH, Oman

TA I T UNG , Taiwan

G UAYAQU I L , Ecuador

KUA L A LU M PU R , Malaysia

SINGAPORE

S Y D N E Y, Australien

Young Livings internationella kontor Young Living-gård eller destilleri Young Livings globala huvudkontor

TILLVÄXTFAKTA 2015 lanserade Young Living Europe över 20 produkter, bland annat rena eteriska oljor och oljeblandningar.

2015 närvarade mer än 16 000 medlemmar från hela världen vid det stora internationella konventet, vår årliga medlemsfest.

Young Livings eteriska oljor kommer från över 50 olika källor och är alla certifierade enligt Från Frö till Försegling®-processen.

3


Våra

GÅRDAR VÄRLDEN runt

S T.

M AR IES,

IDA HO,

USA

Denna oförstörda gård på 200 tunnland ligger i en dalgång i de ensliga bergen i norra Idaho och det är den första gård som Young Livings grundare D. Gary Young köpte. Gården odlade i början bara lavendel, men har även visat sig ha de rätta förhållandena för citronmeliss som nu har blivit huvudskörden. De första växthusuppdragna plantorna odlades här och transporterades till vår gård i Mona, Utah. Mycket forskning om plantorna har utförts på gården och allt eftersom antalet odlade växter har ökat är det här som Gary har gjort flest experiment med destillering och lärt sig destilleringens konst. Renfana var den första vildväxande växten som skördades och destillerades här.


HIG H LA ND F L ATS , I DA HO, US A

SIMIANE-LAROTONDE, FRANKRIK E

På natursköna Highland Flats Tree Farm sker både vinterskörden och vårens återplantering där medlemmarna kan uppleva vår Från Frö till Försegling-process på nära håll. På gården odlas och destilleras Idaho-balsamgran, rödcederträ, Idaho-blågran och andra barrträd. Här finns också världens första helautomatiska, toppmoderna destilleri.

Utgångspunkten för D. Gary Youngs upptäcktsresa bland eteriska oljor, Provence i Frankrike, är känt för sina böljande kullar och nästan oändliga fält med doftande lavendel. På denna vackra gård odlas lavendel, lavandin, rosmarin, muskatellsalvia och enkorn i skuggan av ett slott på berget.

S P L I T,

KROATI EN

Kroatien är välkänt som en perfekt plats att odla helichrysum, men erbjuder även idealiska förhållanden för en mängd andra aromatiska växter. Gården i Kroatien utökas hela tiden med nya arealer av helichrysum. Nyligen köpte Young Living en vacker byggnad cirka 30 minuter från gården. I byggnaden finns nu destilleri, tillverkningsanläggning och distributionslokaler.

MONA ,

U TAH,

U SA

Young Livings lavendelgård, som grundades februari 1995, har blivit en destination för familjer från hela världen. Vi odlar tunnland fyllda med lavendel, muskatellsalvia, pepparmynta, isop, gullris och många andra växter som skördas och destilleras för att producera några av våra mest populära eteriska oljor. På denna vackra gård hålls våra årliga lavendeldagar, hästutställningar, höstfestivalen och många andra specialevenemang.

5


S A L AL A H ,

OM A N

Sedan 2010 har Young Living samarbetat med lokala producenter i Oman för att säkra tillgången på Sacred Frankincense-harts som destilleras till den eteriska Sacred Frankincense-oljan. Young Living är det första och enda företaget i världen som har fått tillstånd att destillera och exportera denna dyrbara eterisk olja och föra in den i västvärlden.

GUAYAQUI L ,

EC UA DOR

Den frodiga, bördiga jorden i Guayaquil är en utmärkt miljö för att odla unika och sällsynta växter som eukalyptus blå, ylang ylang, choklad, dorado azul, ocotea och många fler. Gårdens moderna destilleri är det största i hela Sydamerika.

PARTNE RGÅRDAR Förutom våra egna gårdar äger Young Living en del i många andra gårdar runt om i världen i samarbete med oberoende odlare. Våra partners följer vår Från Frö till Förseglingprocess och granskas noggrant för att se till att de uppfyller de stränga kraven. Genom våra partnergårdar kan Young Living stödja lokala oberoende jordbruk och samtidigt behålla vårt absoluta engagemang för kvalitet.

KOOPERATIVA

FORT NEL S ON, B R I TI SH C OLUM B I A , KA NA DA På gården Northern Lights, som köptes 2014, odlas och destilleras svartgran, blå rölleka och enkorn. Som en del av vårt hållbarhetsåtagande, återplanterar vi löpande svartgran på den idylliska gården. Gården kommer snart att ha en torkanläggning som ska bearbeta destillerat träflis till pellets som kan användas som ett grönt alternativ i kaminer och pannor runt om i närsamhället.

6

YoungLiving.com

GÅRDAR

Vi hämtar också många av våra eteriska oljor från kooperativa gårdar runt om i världen. Dessa respekterade odlare arbetar uteslutande med Young Living och lovar att strikt hålla sig till vår Från Frö till Försegling-process. Som investerare i dessa gårdar övervakar vi noga kvaliteten och äktheten hos de växter och oljor som de tillhandahåller.

KVAL I FIC E RADE L E VE RANTÖRE R Vi köper också många av våra eteriska oljor från olika globala leverantörer som alla uppfyller kraven i vår stränga och krävande Från Frö till Försegling-process. Vi testar rigoröst och noggrant de eteriska oljor som tillhandahålls av dessa leverantörer.


Vårt löfte om renhet

FRÅN FRÖ TILL FÖRSEGLING Under mer än 20 år har Young Living satt standarden för renhet och styrka hos eteriska oljor. Från frö till försegling är hjärtat i vårt kvalitetslöfte och det är en egenutvecklad process som fokuserar på fem viktiga krav när eteriska oljor produceras:

FRÖ

Att välja frön som producerar plantor med högsta möjliga nivåer av önskvärda beståndsdelar är det första steget i från frö till förseglingsprocessen.

ODLING

Våra hållbara odlingsmetoder ser till att rigorösa standarder uppfylls, både på Young Livings egna gårdar och våra samarbetsgårdar som vi noga kontrollerar.

DESTILLERING

Vi kombinerar gamla och nya tekniker som ser till att de välgörande växtämnena bevaras i varje sats eterisk olja.

PROVNING

För att säkerställa kvaliteten och renheten testas våra eteriska oljor på våra egna laboratorier samt på anläggningar som tillhör andra. Young Livings eteriska oljor kommer från dussintals olika källor men är alla certifierade enligt de strikta kraven i från frö till förseglingsprocessen.

FÖRSEGLING

Vi slutför från frö till förseglingsprocessen genom att varsamt försegla och granska varje flaska med eterisk olja på vår moderna anläggning och levererar dem sedan till medlemmar över hela världen.

För mer detaljerad information om Från Frö till Försegling-processen och våra globala gårdar, gå till SeedtoSeal.com.


Vad är

ETERISKA OLJOR? Eteriska oljor från plantor, örter och träd som varsamt skördas på gårdar eller i naturen blir till koncentrerade växtextrakter genom ångdestillering, kallpressning eller hartstappning. Dessa rena eteriska oljor är mycket mer verksamma än de växter som de extraheras av. Vi erbjuder hundratals rena oljor, blandningar och oljeinfuserade produkter, som alla har optimala nivåer av de naturligt förekommande beståndsdelarna som maximerar deras välgörande egenskaper. Oavsett om du använder oljor för aromaterapi, kroppsvård eller i hushållet, kan varje aspekt av vardagslivet gynnas av eteriska oljor!

OLJOR OCH OLJEINFUSERADE PRODUKTER Ylang Ylang

8

YoungLiving.com

Rena eteriska oljor är grunden för allt som Young Living gör. Vi har produkter inom fyra kategorier som syftar till att berika och förenkla ditt liv, varje dag:


ETERISKA OLJOR

HEMMA

HÄLSA OCH FITNESS KROPPSVÅRD

Låt eteriska oljor genomsyra kroppen, själen och sinnet och upptäck det rena och naturliga liv som du alltid önskat dig. Enkla eteriska oljor, oljeblandningar eller egna infusioner ger välbefinnandet en ny dimension i ditt liv.

Håll familjen och hemmet rent och skydda dem med naturliga produkter som är perfekta för daglig användning. Våra hushållsprodukter innehåller ingredienserna som du vill ha och saknar de du vill undvika.

Tillfredsställ kroppens näringsbehov samtidigt som du stimulerar smaklökarna. Vårt sortiment av kosttillskott och hälsosamma, smakliga snacks är fyllda av smaker som hela familjen älskar.

Låt din naturliga lyster komma fram med vårt sortiment av hygienprodukter infuserade med eteriska oljor. Rengör, tillför näring och återfukta med blandningar som är fria från vetenskapligt kontroversiella ingredienser. Skäm bort din kropp utifrån och in!

Se sidan 18 för Eteriska Oljor.

Se sidan 50 för Hemma.

Se sidan 58 för Hälsa och fitness.

Se sidan 68 för Kroppsvård.


Bohuslind

Så här använder du

ETERISKA OLJOR Följ guiden nedan – och anvisningarna på etiketten – för att uppleva de enastående, hälsofrämjande egenskaperna hos eteriska oljor.

DOF TS PRIDNING Att inandas vissa eteriska oljor förhöjer sinnena och kan ha många positiva effekter på kroppen. Prova dessa idéer för att använda eteriska oljor för inandning: •

Andas in direkt från flaskan.

Använd med en av Young Livings doftspridare.

Häll försiktigt varmt vatten i en skål och tillsätt några droppar eterisk olja. Täck huvudet och skålen med en handduk. Ta djupa och långsamma andetag.

LOKA L

APPLICERING

Många eteriska oljor kan användas direkt på huden: •

Häll 2-3 droppar olja i handflatan eller direkt på appliceringsstället. Massera in oljan i huden med en cirkelrörelse. Upprepa om du vill.

Använd en av Young Livings roll-ons med eterisk olja eller sätt en roll-on-insats på din favoritolja för riktad applicering.

VARNING: Eteriska oljor är mycket kraftfulla och vissa kan verka irriterande på huden. Om huden blir irriterad, applicera Young Livings V-6 Enhanced Vegetable Oil Complex eller ren vegetabilisk olja på huden för att späda ut oljan.

Ny look!

10

YoungLiving.com


Young Livings

NYA LOOK

Sköna saker är på gång på Young Living. Håll ett öga på våra produkter, etiketter, reklammaterial, webbplats och annat allt eftersom vi lanserar en ny inspirerande, livfull look för Young Living 2016. Tycker du att det är bekvämt med våra roll-ons? Nu finns det ännu mer att älska. Varje roll-on levereras nu i ett färgglatt pappersrör som innehåller flis från Idaho-balsamgran, tall och Idaho-blågran från våra egna gårdsdestillerier. Dessa unika förpackningar har vår exklusiva Från Frö till Försegling®-stämpel, en påminnelse om den toppmoderna process vi har för att ge dig världens bästa eteriska oljor! Vi är mycket glada över att erbjuda dig ett vackert nytt varumärke som gör det lättare än någonsin att dela med sig av Young Living, med samma oöverträffade kvalitet som vi har haft de senaste 20 åren!

Lime Lavendel

Här på Young Living är den nya utformningen av förpackningar en spännande, men gradvis, process. På grund av detta kan förpackningar och produktetiketter se annorlunda ut än i denna produktkatalog. 11


KOMpåIGÅNG din YL-RESA med ett Young Living STARTKIT!


Young Livings

STARTKIT

KÖP PREMIUMS TA R T K I T det k på på olika språ ret! virtuella konto

Förbered dig på framgång med ett Young Living startkit! Våra introduktionspaket har omdesignats helt och inkluderar nu det senaste materialet om verksamhetsbyggande och fler produktprover än någonsin tidigare. De helt nya kiten är det perfekta sättet att introducera någon till möjligheterna med Young Living och YL-livsstilen. Registrera dig med ett av våra startkit och få en mängd exklusiva förmåner, bland annat: • 24 procent grossistrabatt • Potential att tjäna provision och bonusar

• Rätt att delta i Essential Rewards-programmet och tjäna gratisprodukter, rabatt på leverans och mycket mer • Möjligheten att hjälpa andra att upptäcka större välbefinnande och frihet

BASIC-STARTKIT Kod:

546013

Start Kit "Basic":

UK AT DE

IE

SE

ES

2 provförpackningar med pepparmynta (0,25 ml)

2 provförpackningar med Thieves (0,25 ml) 10 provflaskor med oljor

1 AromaGlide roll-on-insats

2 provförpackningar med Peace & Calming (0,25 ml)

2 provförpackningar med lavendel (0,25 ml)

2 provförpackningar med citron (0,25 ml)

Marknadsföringsmaterial 1 Stress Away 5 ml

Prov på visitkort (10 stycken) 2 NingXia Red engångsförpackningar (60 ml)

*Lavendel 5 ml, pepparmynta 5 ml, citron 5 ml, frankincense 5 ml, copaiba 5 ml, Thieves® 5 ml, PurificationTM 5 ml, R.C.TM 5 ml, Di-Gize 5 ml och PanAwayTM 5 ml

Flexibelt oljesystem: För kunna leverera detta fantastiska kit även om någon eller några av de angivna oljorna eller blandningarna inte finns på lager, kan en eller flera av följande oljor (5 ml vardera) användas som ersättning: Citrongräs, Citrus Fresh, AromaEaseTM och Tea Tree.

13


PREMIUM-STARTKIT MED ARIA-DOFTSPRIDARE Kod:

546513

UK AT DE

IE

SE

ES

Kommer snart!

1 Premium-kollektion med eteriska oljor*

Start Kit "Basic": Marknadsföringsmaterial

2 provförpackningar med Peace & Calming (0,25 ml)

1 Aria-doftspridare

1 Stress Away 5 ml

2 provförpackningar med citron (0,25 ml)

1 produktguide

1 AromaGlide roll-on-insats

2 provförpackningar med Thieves (0,25 ml)

2 provförpackningar med lavendel (0,25 ml)

Prov på visitkort (10 stycken)

2 provförpackningar med pepparmynta (0,25 ml)

10 provflaskor med oljor 2 NingXia Red engångsförpackningar (60 ml)

PREMIUM-STARTKIT MED DEWDROP-DOFTSPRIDARE Kod:

546313

UK AT DE

IE

SE

ES

1 x Premium-kollektion med eteriska oljor*

Start Kit "Basic": Marknadsföringsmaterial

2 provförpackningar med Peace & Calming (0,25 ml)

1 x Dewdrop-doftspridare

1 Stress Away 5 ml

2 provförpackningar med citron (0,25 ml)

1 x Produktguide

1 AromaGlide roll-on-insats

2 provförpackningar med Thieves (0,25 ml)

2 provförpackningar med lavendel (0,25 ml)

Prov på visitkort (10 stycken)

2 provförpackningar med pepparmynta (0,25 ml)

10 provflaskor med oljor

14

YoungLiving.com

2 NingXia Red engångsförpackningar (60 ml)


PREMIUM-STARTKIT MED NINGXIA Kod:

546713

UK AT DE

IE

SE

ES

Kommer snart!

NingXia Red – 2 x 750 ml flaskor

Start Kit "Basic":

2 provförpackningar med citron (0,25 ml)

NingXia Red 30 portionsförpackningar (60 ml)

Marknadsföringsmaterial

2 provförpackningar med Thieves (0,25 ml)

1 Stress Away 5 ml

Prov på visitkort (10 stycken)

NingXia Nitro

1 AromaGlide roll-on-insats

10 provflaskor med oljor

1 produktguide

2 provförpackningar med lavendel (0,25 ml)

2 NingXia Red engångsförpackningar (60 ml)

2 provförpackningar med pepparmynta (0,25 ml) 2 provförpackningar med Peace & Calming (0,25 ml)

PREMIUM-STARTKIT MED THIEVES Kod:

546613

UK AT DE

IE

SE

ES

Kommer snart!

1 x Thieves 15 ml

Start Kit "Basic":

2 provförpackningar med citron (0,25 ml)

1 x Thieves AromaBright tandkräm

Marknadsföringsmaterial

2 provförpackningar med Thieves (0,25 ml)

1 x Thieves Fresh Essence Plus munvatten 1 Stress Away 5 ml 1 AromaGlide roll-on-insats 2 x Thieves Rengöringsmedel 2 x Thieves Löddrande Hand Tvål

2 provförpackningar med lavendel (0,25 ml)

2 x Thieves Spray

2 provförpackningar med pepparmynta (0,25 ml)

2 x Thieves Vattenlös Handrengöring 1 produktguide

Prov på visitkort (10 stycken) 10 provflaskor med oljor 2 NingXia Red engångsförpackningar (60 ml)

2 provförpackningar med Peace & Calming (0,25 ml) 15


ESSENTIAL REWARDS -kit Få din beställning automatiskt varje månad med Essential Rewards, Young Livings autoship-program! Du tjänar poäng som du kan lösa in mot gratisprodukter, du får rabatt på frakten, du kan anpassa din beställning och du får exklusiva belöningar. Med så många förmåner och fördelar är det dags att starta nu! Garanterad leverans av dina favoritprodukter från Young Living varje månad • Rabatterade leveranskostnader • Rabatter på exklusiva produktpaket • Essential Rewards-poäng för varje beställning som kan användas vid framtida beställningar • Rewards-poäng för gratisprodukt • Kvalificerar för kompensation Om du bestämmer dig för att anmäla dig till detta program kan du börja idag genom att antingen välja några egna produkter eller ett av våra tre föreslagna Essential Rewards-kit:

Se till att du får allt du behöver med oljor förvardagsbruk! Inkluderar: • Lavendel, 5 ml

• Joy, 5 ml

• Citron, 5 ml

• Thieves, 5 ml

• Pepparmynta, 5 ml

• PanAway, 5 ml

• Frankincense, 5 ml

• Purification, 5 ml

• Valor, 5 ml

• Peace & Calming, 5 ml

EU

16

YoungLiving.com

Kod: 369513

EVERYDAY OILS™ Essential Rewards-kit


NINGXIA® RED Essential Rewards-kit

Kod: 489313

Välj detta spännande kit och upptäck hur du kan främja kropp och själ och berika ditt liv med vår näringsrika NingXia Red med eteriska oljor! Inkluderar:

• NingXia Red, 750 ml, 4 pack

• NingXia Red engångsförpackningar, 60 ml, 30 pack

UK AT DE SE

Kod: 369713

THIEVES® Essential Rewards-kit

Använd kraften i Thieves eterisk oljeblandning för att förbättra miljön hemma. Använd naturliga hushålls- och munhygienprodukter med säkra, naturliga ingredienser som du vet att du kan lita på! Inkluderar: • Thieves, 15 ml • Thieves AromaBright Tandkräm, 118 g

• Thieves Spray, 2 x 29.5 ml

• Thieves Fresh Essence Plus munvatten, 236 ml

• Thieves Rengöringsmedel, 426 ml, 2 flaskor

• Thieves Löddrande Hand Tvål, 236.5 ml, 2 flaskor

• Thieves Vattenlös Handrengöring, 29.35 g, 2 flaskor

UK AT DE SE

Se respektive produktetikett för säkerhetsinformation. *Jasmin, neroli, ros och vanilj är absoluter eller essenser snarare än eteriska oljor.

17


ETERISKA

oljor

Eteriska oljor är hjärtat i Young Living och grunden i vårt sortiment. Titta igenom våra produkter och upptäck mångsidiga, kraftfulla eteriska oljor och blandningar som backas upp av vårt från frö till förseglingslöfte och hitta de eteriska oljorna som passar dig.

Citronmeliss skördas på Young Living-gården St. Maries, Idaho.


Eteriska oljor | Rena

Eteriska oljor

RENA

Pepparmynta

Under de senaste tjugo åren har Young Living forskat kring och utvecklat Seed to Seal-processen som skapar världens finaste eteriska oljor. Vi väljer de mest verkningsfulla frösorterna, följer rena odlingsprinciper, deltar i hela destillationsprocessen, utför strikta kvalitetskontroller, förseglar och inspekterar alla enskilda flaskor innan de varsamt levereras världen runt. Young Livings åtagande att överskrida kvalitets- och produktivitetsstandarderna inom industrin innebär att varje droppe eterisk olja innehåller de optimala nivåerna av gynnsamma egenskaper från växterna. Vårt mål är perfektion vilket skiljer oss från andra företag i branschen och gör oss till världsledaren inom eteriska oljor.

APELSIN – ORANGE Citrus sinensis Kod: 360208 15 ml

BASILIKA – BASIL Ocimum basilicum UK AT DE

IE

Apelsinoljan har en varm och fyllig citrusdoft som är både lugnande och upplyftande. Den skänker inre frid och väcker glädje i sinnet. Den är rik på den kraftfulla antioxidanten d-limonene. Varning: Citrusoljor bör inte appliceras på hud som kommer att utsättas för direkt solljus eller ultraviolett ljus inom 48 timmar.

Kod: 350008 15 ml

UK AT DE

IE

Basilikaoljan har en stark, kryddig doft som är stimulerande för både kropp och sinne. Vid inhalering kan den främja koncentration och mental aktivitet. När basilikaoljan används vid massage kan den ha en avslappnande effekt på spända och ömma muskler.

Bästsäljare!

BERGAMOTT – BERGAMOT Citrus aurantium bergamia Kod: 350313 15 ml

UK AT DE

CEDERTRÄ – CEDARWOOD Cedrus atlantica IE

SE

Den eteriska oljan Bergamott har en lätt och citrusaktig doft som skapar en avslappnande effekt och hjälper till att bygga upp självförtroendet och lyfta humöret. Bergamott, Citrus bergamia, har i många år använts inom folkmedicinen i Italien. Varning: Citrusoljor bör inte appliceras på hud som kommer att utsättas för direkt solljus eller ultraviolett ljus inom 48 timmar.

20

YoungLiving.com

Kod: 350908 15 ml

UK AT DE

IE

Cederträoljan avger en varm doft som är lugnande och verkar avslappnande vid massage. Inom skönhetsvården används cederträolja sedan länge som en välgörande ingrediens i hudvårdsprodukter för fet hy.

Bästsäljare!


Enkla | Eteriska Oljor

CISTUS Cistus ladanifer

CITRON – LEMON Citrus limon

Kod: 351813 5 ml

UK AT DE

IE

SE

Den eteriska oljan Cistus (Cistus ladanifer) kommer från växtfamiljen solvända, känd för sina vackra buskar och en mild, honungsliknande doft. Det tros vara den växt som omnämns som ”vildros på Sharons slätt” i Bibeln, och den torra, träaktiga, hartsliknande doften av Cistus eterisk olja har många lugnande egenskaper. Den passar perfekt för att hjälpa till att lyfta fram positiva känslor och skapa ett öppet sinnestillstånd, särskilt under medling eller rådgivning.

CITRONELLA Cymbopogon nardus

Kod: 357813 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Citronoljan har en lätt och frisk citrusdoft som är renande, vitaliserande och upplyftande. Den består till 68 procent av d-limonene, som är en mycket kraftfull antioxidant. Varning: Citrusoljor bör inte appliceras på hud som kommer att utsättas för direkt solljus eller ultraviolett ljus inom 48 timmar.

Bästsäljare!

CITRONGRÄS – LEMONGRASS Cymbopogon flexuosus

Kod: 532308 5 ml

UK AT DE

IE

Citronella har en uppfriskande och upplyftande doft som eliminerar dåliga lukter och den är idealisk att sprida både inom- och utomhus för att fräscha upp luften. Citronella är en viktig ingrediens i olika Young Living-produkter, till exempel oljeblandningen Purification.

Kod: 358108 15 ml

UK AT DE

IE

Citrongräsoljan har en frisk citrusdoft med jordiga undertoner. Den har en uppfriskande, föryngrande, stimulerande och balanserande verkan samt bidrar till ökad mental skärpa.

Kommer snart!

CITRONMELISS – MELISSA Melissa officinalis Kod: 358908 5 ml

COPAIBA Copaifera reticulata

UK AT DE

Kod: 343108 15 ml

IE

Citronmeliss har en lätt, frisk, citronliknande doft som är stärkande och återupplivande samtidigt som den är lindrande och lugnande. Flera studier visar att citronmeliss kan vara välgörande för huden. Den kan också ha en lindrande verkan under vintermånaderna.

UK AT DE

IE

Copaiba är den enda eteriska oljan som extraheras med tappning, på samma sätt som lönnsav och gummi. När copaibakådan har tappats, destilleras den vilket producerar en klar eterisk olja med en mättad och upplyftande trädoft. Historiskt har copaiba använts för att lindra smärtor i lederna och stärka kroppens naturliga svar på irritation och skador. Varning: Rådfråga din läkare före användning om du använder blodförtunnande läkemedel.

CYPRESS Cupressus sempervirens Kod: 353008 15 ml

DILL Anethum graveolens UK AT DE

IE

Cypressoljan har en frisk, örtig barrträdsdoft som är stärkande och uppfriskande. Lindrande vid förkylning och andningsbesvär samt främjar matsmältningen. Bra för fet hy samt problemhy.

Kod: 353608 5 ml

UK AT DE

IE

Dillolja har en kryddig, frisk doft som är stimulerande, vitaliserande och balanserande. Varning: Citrusoljor bör inte appliceras på hud som kommer att utsättas för direkt solljus eller ultraviolett ljus inom 12 timmar.

Se respektive produktetikett för säkerhetsinformation. *Jasmin, neroli, ros och vanilj är absoluter eller essenser snarare än eteriska oljor.

21


Eteriska oljor | Rena

DORADO AZUL Hyptis suaveolens Kod: 359808 5 ml

ELEMI Canarium luzonicum UK AT DE

IE

Dorado Azul har en örtaktig doft och används utvärtes eller för aromabruk.

IE

Enbärsoljan har en frisk och lätt genomträngande trädoft. Den har en renande effekt på kropp, själ och sinne samt är välgörande för huden och urinvägarna.

EUCALYPTUS GLOBULUS Eucalyptus globulus

Om du gillar EUCALYPTUS RADIATA ska du prova… • BREATHE AGAIN ROLL-ON • RAVEN • R.C.

YoungLiving.com

Kod: 359708 5 ml

UK AT DE

IE

Den här eteriska oljan växer och skördas i Ecuador. Den innehåller höga nivåer av de kraftfulla ämnena eukalyptol och alfa-pinen.

EUCALYPTUS RADIATA Eucalyptus radiata UK AT DE

IE

Eucalyptus globulus har en frisk, genomträngande doft. Oljan innehåller en hög andel eukalyptol som ofta ingår som huvudingrediens i munsköljningsprodukter. Den appliceras ofta utvändigt för att stimulera andningsorganen och ge lindring åt musklerna efter fysisk träning.

22

IE

EUCALYPTUS BLUE Eucalyptus bicostata UK AT DE

Kod: 353908 15 ml

UK AT DE

Elemi tillhör samma botaniska släkt som frankincense och myrra. I Europa används den traditionellt inom hudvården. Elemi har högt anseende som ett medel som minskar fina linjer och rynkor, vårdar huden och ger lindring åt musklerna efter fysisk träning.

ENBÄR – JUNIPER Juniperus osteosperma Kod: 357208 15 ml

Kod: 354008 15 ml

Kod: 353808 15 ml

UK AT DE

Den här varianten är en av de mest mångsidiga eukalyptusoljorna och den passar för att appliceras på huden, spridas i rum och även inhaleras direkt. Young Living har länge använt den som ingrediens i några av sina mest populära blandningar.

FÄNKÅL – FENNEL Foeniculum vulgare Kod: 354213 15 ml

UK AT DE

Fänkål har en söt, jordig, anisliknande doft som skapar energi, vitalitet och fungerar balanserande.

IE

SE

IE


Enkla | Eteriska Oljor

FRANKINCENSE Boswellia carterii Kod: 354913 5 ml

GERANIUM Pelargonium graveolens UK AT DE

IE

SE

Frankincenseoljan har en söt, varm, balsamisk doft som är stimulerande och upplyftande för sinnet. Frankincense är också en värdefull ingrediens i hudvårdsprodukter för torr och åldrande hud. De gamla egyptierna använde oljan i föryngrande ansiktsmasker.

UK AT DE

IE

Geraniumoljan har en underbart upplyftande och lugnande blommig doft. Den är utmärkt för hudvård. Den används traditionellt för att främja det kardiovaskulära systemet och nervsystemet och en stor del av dess styrka ligger i dess förmåga att förnya hudvävnad, ie. förnya hudvävnad.

Se även Sacred Frankincense.

GRAPEFRUKT – GRAPEFRUIT Citrus paradisi Kod: 356008 15 ml

Kod: 355408 15 ml

HINOKI Chamaecyparis obtusa

UK AT DE

IE

Grapefruktoljan har en frisk citrusdoft som är energigivande och upplyftande. Den är också bra för huden tack vare den kraftfulla antioxidanten d-limonene. I likhet med många andra kallpressade citrusoljor har den unika fettlösande egenskaper.

Kod: 307313 5 ml

UK AT DE

IE

SE

Den eteriska hinoki-oljan kommer från den japanska cypressen, Chamaecyparis obtusa, som hör hemma i centrala Japan. Hinoki anses vara ett virke av mycket hög kvalitet och är ett av de ”fem heliga träden från Kiso”.

Varning: Citrusoljor bör inte appliceras på hud som kommer att utsättas för direkt solljus eller ultraviolett Bästsäljare!

HONG KUAI Chamaecyparis formosensis Kod: 465708 5 ml

UK AT DE

IE

Hong Kuai har den högsta andelen seskviterpener av alla Young Livings eteriska oljor. Den främjar en ökad andlig medvetenhet och inspirerar klarhet, intuition och handling.

IDAHO BLÅ GRAN – IDAHO BLUE SPRUCE Picea pungens Kod: 309313 5 ml

IDAHO BALSAMGRAN – IDAHO BALSAM FIR Abies balsamea Kod: 331608 15 ml

UK AT DE

IE

Idaho Balsamgran är en barrträdsolja som destilleras i norra Idaho och har en frisk, upplyftande doft. Oljan används vid massage och den har en lindrande verkan på musklerna och fysiska besvär som kan uppstå i samband med träning.

IMMORTELL – HELICHRYSUM Helichrysum italicum Kod: 356308 5 ml UK AT DE

IE

SE

Blågranen (Picea pungens) odlas, skördas och destilleras på Young Livings gård i Idaho och innehåller höga andelar av växtbeståndsdelarna alfapinen och limonen. Vid topisk applicering är blågranen känd för att lindra spända och stressade muskler.

UK AT DE

IE

Immortelloljan har en frisk, jordig, örtig doft som är upplyftande för sinnet. Blommorna kallas ofta för eterneller.

Se respektive produktetikett för säkerhetsinformation. *Jasmin, neroli, ros och vanilj är absoluter eller essenser snarare än eteriska oljor.

23


Eteriska oljor | Rena

INGEFÄRA – GINGER Zingiber officinale

JADE LEMON Citrus limon eureka var. formensensis Nyhet!

Kod: 355708 5 ml

UK AT DE

IE

Ingefära har en varm, kryddig doft med energigivande effekt. Den stimulerar matsmältningsapparaten och används i allmänhet för att lindra och balansera matsmältningsbesvär.

UK AT DE

IE

Jade Lemon™ odlas i det varma, fuktiga klimatet i sydöstra Kina. Denna olja främjar frisk hy, bidrar till att öppna och frigöra känslomässiga blockeringar, och används för att rena.

JASMIN – JASMINE Jasminum officinale

KANELBARK – CINNAMON BARK

Kod: 356908 5 ml

UK AT DE

IE

Cinnamomum zeylanicum; Syn. C. verum Kod: 351508 5 ml

Jasmin* har en varm, exotisk, blommig doft som kan ha en avslappnande, lugnande och upplyftande verkan samt förbättra självförtroendet. Jasmin är välgörande för huden. Den har i alla tider använts i romantiska sammanhang.

UK AT DE

IE

Kanel tros främja det kardiovaskulära systemet och immunförsvaret. Du kan även använda den utspädd och massera in i chakran för att skapa en lugnande, avslappnande känsla.

KRYDDNEJLIKA – CLOVE Syzygium aromaticum Kod: 352408 15 ml

Kod: 468508 5 ml

LAVENDEL – LAVENDER Lavandula angustifolia

UK AT DE

IE

Kryddnejlikan har en söt, kryddig doft som är stimulerande och vitaliserande. Denna eteriska olja är på grund av sina enastående immunstärkande egenskaper en viktig ingrediens i blandoljan Thieves. Kryddnejlikans främsta beståndsdel är eugenol, ett ämne som bland annat används inom tandvården för att bedöva tandköttet.

Kod: 357513 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Lavendeloljan har en frisk, söt, blommig och örtig doft som är lugnande och uppfriskande. Lavendel är den mest användbara eteriska oljan av alla och borde inte saknas i något hem. Lavendeloljan är en mycket uppskattad ingrediens i produkter för hud- och skönhetsvård.

Bästsäljare!

Varning: Rådfråga din läkare före användning om du använder blodförtunnande läkemedel.

LEDUM Ledum groenlandicum Kod: 357908 5 ml

LIME Citrus latifolia UK AT DE

Ledum användes traditionellt i inuiternas folkmedicin för att stödja energiflödet. Den tros också harmonisera och balansera kroppens dagliga behov.

IE

Kod: 307413 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Idag är Lime mest känd i världen för sin intensiva, kraftiga doft och smak med en mängd användningsområden. Lime eterisk olja har en uppiggande och stimulerande effekt på kropp och själ. När den appliceras på huden, kan limeoljan också förse stödjande antioxidanter och kan främja frisk hud. Varning: Undvik användning på hudområden som ofta utsätts för långvarigt solljus eller UV-strålar. Undvik direkt solljus eller UV-strålar upp till 24 timmar efter applicering på huden.

24

YoungLiving.com


Enkla | Eteriska Oljor

MEJRAM – MARJORAM Origanum majorana Kod: 358408 15 ml

MOROTSFRÖ – CARROT SEED Daucus carota UK AT DE

IE

Kod: 308108 5 ml

Mejramoljan har en träig, kryddig och kamferliknande doft. Mejram är lugnande och har samtidigt har en värmande effekt på både kropp och sinne. Efter fysisk träning är den avslappnande på spända muskler, och den kan lindra tillfällig stress och oro.

MYRRA – MYRRH Commiphora myrrha Kod: 359308 15 ml

UK AT DE

IE

Morotsfrö har en mild söt doft med jordiga, örtiga inslag. Den har traditionellt använts för att främja matsmältningen.

MYRTEN Myrtus communis UK AT DE

IE

Kod: 359508 5 ml

Myrra har en fyllig, rökig, balsamisk doft som är renande, upplyftande och vitaliserande. Myrraoljan används ofta i munvårdsprodukter.

UK AT DE

IE

Myrten har en upplyftande doft som passar bra för doftspridning. Den har även lindrande egenskaper när den används utvärtes där den kan hjälpa till att ge huden ett vackrare och hälsosammare utseende.

Kommer snart!

MUSKOT Myristica fragrans Nyhet!

MUSKATELLSALVIA – CLARY SAGE Salvia sclarea Kod: 352108 15 ml

UK AT DE

IE

Den eteriska oljan från muskatellsalvia innehåller naturliga fytoöstrogener. Oljan har en fyllig, varm, örtliknande doft som är upplyftande och avslappnande och den passar därför perfekt som del av en normal och hälsosam livsstil för den som drabbas av PMS. Den kan även hjälpa kvinnor i klimakteriet.

OCOTEA Ocotea quixos Kod: 355608 5 ml

Kod: 359908 5 ml

UK AT DE

IE

Muskot har länge använts utvärtes för att lindra säsongsbetonade besvär och obehag, speciellt i kombination med massage eller ett hett bad. Vid doftspridning hjälper den kroppen och sinnet att slappna av och den kan användas för att få en god natts sömn.

OREGANO Origanum vulgare UK AT DE

IE

Ocotea extraheras från ett ecuadorianskt träd och har höga halter av alfa-humulen. Oljan hjälper till att stärka kroppens naturliga försvar mot irritation och obehag.

Kod: 360508 15 ml

UK AT DE

IE

Oregano-oljan har en varm och kryddig doft som inger en känsla av lugn och trygghet.

Varning: Risk för hudkänslighet. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar, tar medicin eller har en medicinsk åkomma ska du kontakta en läkare före användning.

Se respektive produktetikett för säkerhetsinformation. *Jasmin, neroli, ros och vanilj är absoluter eller essenser snarare än eteriska oljor.

25


DEWDROP DOFTSPRIDARE Förvandla din omgivning. Young Livings Dewdrop™ doftspridare, inspirerad av renheten och elegansen i en droppe morgondagg, fungerar som luftfuktare, sprayflaska och doftspridare i en enda lättanvänd produkt. Dewdrop doftspridare är specialdesignad med upp till fyra timmars kontinuerlig användning, automatisk avstängning samt ljuskontroller och kan ge vilket utrymme som helst en spa-liknande atmosfär.

26


Enkla | Eteriska Oljor

PALO SANTO Bursera graveolens

PATCHOULI Pogostemon cablin

Kod: 360708 5 ml

UK AT DE

IE

Kod: 360808 15 ml

Precis som frankincenseoljan är palo santo-oljan känd för sina andliga egenskaper och den användes traditionellt av inkafolket för att rena och befria själen från negativ energi.

PEPPARMYNTA – PEPPERMINT Mentha piperita Kod: 361413 15 ml

UK AT DE

UK AT DE

IE

Patchouli är mycket välgörande för huden och bidrar till att minska rynkor och hudsprickor. Det är ett universalmedel som stimulerar matsmältningsapparaten och lindrar tillfälligt illamående.

RAVINTSARA Cinnamomum camphora IE

Kod: 362008 5 ml

SE

Pepparmyntsoljan har en stark, ren och sval mintdoft. Den är en av de äldsta och mest uppskattade örterna.

UK AT DE

IE

Ravintsara (Cinnamomum camphora) har en kryddig, kamforliknande och varm doft som liknar eukalyptus men är mjukare. Den används ofta vid meditation och har rengörande samt renande egenskaper.

Bästsäljare!

Kommer snart!

ROMERSK KAMOMILL – ROMAN CHAMOMILE Chamaemelum nobile Kod: 351208 5 ml

ROS – ROSE Rosa damascena Kod: 362308 5 ml UK AT DE

IE

Romersk kamomill, en av saxarnas nio heliga örter, har en varm, söt, örtliknande doft som är avslappnande och lugnande för både kropp och själ. Den är väldigt skonsam vilket gör att den passar särskilt bra för rastlösa barn.

ROSMARIN – ROSEMARY Rosmarinus officinalis Kod: 362608 15 ml

UK AT DE

UK AT DE

IE

Rosenoljan har en ljuvlig, stark, blommig och söt doft som är berusande och mycket romantisk. Den har använts inom hudvård i tusentals år och passar perfekt för torr eller åldrande hy.

SACRED FRANKINCENSE Boswellia sacra IE

Rosmarinoljan har en frisk, örtig, söt och något medicinsk doft. Rosmarin är en stärkande olja som kan hjälpa den som känner sig utmattad att återfå sin mentala skärpa och vakenhet.

Kod: 355013 5 ml

UK AT DE

IE

SE

Denna nya variant av Frankincense är ett komplement till Boswellia carteri, Young Livings vanliga Frankincense olja, och den är idealisk att använda när du söker djupare andlig insikt.

OBS: Ej lämplig för barn under 4 års ålder.

Se respektive produktetikett för säkerhetsinformation. *Jasmin, neroli, ros och vanilj är absoluter eller essenser snarare än eteriska oljor.

27


Eteriska Oljor | Enkla

SALVIA – SAGE Salvia officinalis

SANDELTRÄ – SANDALWOOD Santalum album

Kod: 363208 15 ml

UK AT DE

Kod: 363408 5 ml

IE

Salvia har en kryddig, örtliknande doft. Den har uppmärksammats för sin förmåga att stärka sinnena och kroppens vitala centra. Salvia kan användas som en hjälp mot misströstan och psykisk trötthet.

SPEARMINT Mentha spicata Kod: 363813 5 ml

UK AT DE

IE

SVARTPEPPAR Piper nigrum Nyhet! IE

IE

Sprid den mättade, skogsaktiga och upplivande doften när du mediterar för en fräsch och aromatisk atmosfär. Tillsätt oljan i hudvårdsprodukter eller stryk på utvärtes för att förbättra utseendet på torr hud eller bevara utseendet hos frisk hud.

Kod: 361808 15 ml

UK AT DE

IE

TEA TREE Melaleuca alternifolia UK AT DE

IE

Tangerin är en olja som kan ha en uppmuntrande verkan på själen och skänka en känsla av trygghet, och den innehåller dessutom stora mängder av den kraftfulla antioxidanten d-limonen. Varning: Citrusoljor bör inte appliceras på hud som kommer att utsättas för direkt solljus eller ultraviolett ljus inom 48 timmar.

YoungLiving.com

UK AT DE

Talloljan har en uppfriskande och upplivande doft. Den har många egenskaper gemensamt med Eucalyptus globulus. Man kan med fördel blanda dessa två oljor, som då samverkar så att effekten av båda oljorna förhöjs.

TANGERIN – TANGERINE Citrus reticulata

28

Kod: 531308 5 ml

TALL – PINE Pinus sylvestris UK AT DE

Den eteriska svartpepparoljan ångdestilleras av pepparfrukter och har en stark och skarp doft som stimulerar och ger energi. Utvärtes används den i främsta hand för cirkulationen.

Kod: 364408 15 ml

IE

Sandelträ används traditionellt som rökelse vid religiösa ceremonier och meditation. Dessutom är den upplyftande och avslappnande. Den har fuktgivande och balanserande egenskaper, och används därför mycket inom hudvården.

SVARTGRAN FRÅN NORTHERN LIGHTS Picea mariana Nyhet!

SE

Den eteriska spearmintoljan ångdestilleras av bladen och har en mintig, lätt fruktig doft som är mildare än pepparmynta. Spearmintoljan är rik på antioxidanter och främjar andningssystemet.

Kod: 361108 5 ml

UK AT DE

Kod: 358708 15 ml

UK AT DE

Tea Tree är en mycket uppskattad eterisk olja med ett brett spektrum av användningsområden. Den kan vara välgörande för huden.

IE


Enkla | Eteriska Oljor

TIMJAN – THYME Thymus vulgaris Kod: 365008 15 ml

TYSK KAMOMILL Matricaria recutita Nyhet! UK AT DE

IE

Timjanoljan har en varm och kryddig doft som är både kraftfull och genomträngande. Timjan har länge varit känd som en medicinsk ört och innehåller stora mängder tymol. Timjanoljan är en av de starkaste kända antioxidanterna.

VALERIANA – VALERIAN Valeriana officinalis Kod: 364808 5 ml

Kod: 308608 5 ml

UK AT DE

IE

Tysk kamomill (Matricaria recutita) är en ettårig växt som finns i stora delar av Europa och den tempererade zonen i Asien. Tysk kamomillolja extraheras av blommorna och underlättar avslappning.

VETIVERIA – VETIVER Vetiveria zizanoides UK AT DE

IE

Valeriana, eller vänderot, har i tusentals år använts för sin lugnande, förankrande och känslomässigt balanserande effekt. Under de senaste trettio åren har dess avslappnande egenskaper undersökts kliniskt.

Kod: 365108 5 ml

IE

Vetiveria (Vetiveria zizanoides) har en tung, jordliknande doft som påminner om patchouli men med inslag av citron. Vetiveriaolja är psykologiskt förankrande, lugnande och stabiliserande.

VINTERGRÖNA – WINTERGREEN Gaultheria procumbens

XIANG MAO Cymbopogon citratus

Kod: 365808 15 ml

Kod: 465808 5 ml

UK AT DE

UK AT DE

IE

Vintergröna har en söt, myntalik doft. Den innehåller samma aktiva ingrediens (metylsalicylat) som björk och är välgörande vid massage för att lindra spänningar i nacke, axlar och muskler, exempelvis efter fysisk träning.

UK AT DE

IE

Xiang Mao, känd i Taiwan som ”det aromatiska gräset för snabb upplysning”, har traditionellt använts för att ge fräsch luft inomhus, upplysa sinnet och återfukta huden.

YLANG YLANG Cananga odorata Kod: 365908 15 ml

UK AT DE

IE

Ylang ylang har en söt, mjuk, blommig doft som gör den till en favorit bland romantiska dofter. Ylang ylang har en enastående förmåga att framkalla känslor av lugn och avslappning. Den kan vara till stor hjälp för att skingra känslor som ilska, stress och irritation.

Se respektive produktetikett för säkerhetsinformation. *Jasmin, neroli, ros och vanilj är absoluter eller essenser snarare än eteriska oljor.

29


Eteriska Oljor | Blandningar

Eteriska

OLJEBLANDNINGAR

Eucalyptus Radiata

Oljornas verkningsgrad och harmoni är av största vikt när en eterisk oljeblandning skapas. Young Livings mångåriga erfarenhet av noggrann forskning kombinerad med omfattande laboratorietester och odlingskunnande innebär att varje eterisk oljeblandning innehåller ingredienser som komplimenterar varandra och ger förväntade resultat. För att hålla sådana krävande standarder övervakar Gary Young utvecklingen och blandningen av Young Livings unika eteriska oljeblandningar.

ABUNDANCE Kod: 330008 15 ml

ACCEPTANCE UK AT DE

IE

Abundance (välstånd, överflöd) är en blandning av eteriska oljor som har skapats för att höja frekvensen i vårt energifält. När vår frekvens höjs aktiveras den så kallade lagen om attraktion på nya sätt och vi drar till oss nya möjligheter till välstånd och överflöd. ETERISKA OLJOR: apelsin, frankincense, patchouli, kryddnejlika, ingefära, myrra, kanelbark, gran

AROMAEASE Kod: 474908 5 ml

IE

ETERISKA OLJOR: pepparmynta, spearmint, ingefära, kardemumma, fänkål

YoungLiving.com

UK AT DE

IE

Acceptance stimulerar själen med hjälp av oljor som blandats särskilt för att stärka vår förmåga att acceptera oss själva och andra, oavsett sådant som vi upplever kan stå i vägen för det. Blandningen kan också hjälpa oss ta itu med sådant vi skjuter upp och förnekar. ETERISKA OLJOR: rosenträ, frankincense, sandelträ, geranium, blå renfana, neroli*

AROMA LIFE UK AT DE

AromaEase™ har en sval mintarom och innehåller kraftfulla eteriska oljor som ger känslor av lugn när den används aromatiskt.

30

Kod: 330308 5 ml

Kod: 330608 15 ml

UK AT DE

Aroma Life har en lugnande och stärkande inverkan på lymfsystemet och hjärtkärlsystemet. Den innehåller eteriska oljor som hjälper kroppen att slappna av. ETERISKA OLJOR: cypress, ylang ylang, immortell, mejram

IE


Blandningar | Eteriska Oljor

AROMA SIEZ

AWAKEN

Kod: 330908 15 ml

UK AT DE

IE

Kod: 331208 15 ml

UK AT DE

IE

Aroma Siez är avsedd att användas vid massage för att lindra ömhet och muskelspänningar orsakade av fysisk träning och aktivitet. Oljan är också välgörande för trötta fötter och för att lindra spänningar i huvud och nacke.

Awaken är en inspirerande sammansättning av flera olika eteriska oljeblandningar som bidrar till att skänka inre medvetenhet och uppvaknande. Den här blandningen kan hjälpa dig att utvecklas i riktning mot din fulla potential.

ETERISKA OLJOR: basilika, cypress, pepparmynta, lavendel, mejram

ETERISKA OLJOR: Joy, Present Time, Harmony, Forgiveness, Dream Catcher

BELIEVE

BRAIN POWER

Kod: 466113 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Kod:

331308 5 ml

UK AT DE

IE

Den eteriska oljeblandningen Believe har formulerats med Idaho-blågran och ylang ylang från Young Livings gård i Ecuador och har en tilltalande doft som är både grundande och uppfriskande.

Brain Power innehåller eteriska oljor som är rika på seskviterpener, naturliga syresättande föreningar som stärker hjärnans funktion. Används för att klarna tankarna och öka den mentala skärpan och koncentrationen.

ETERISKA OLJOR: Idaho-balsamgran, koriander, bergamott, frankincense, Idaho blågran, ylang ylang, geranium

ETERISKA OLJOR: sandelträ, citronmeliss, immortell, cederträ, blå cypress, frankincense, lavendel

BUILD YOUR DREAM

CHRISTMAS SPIRIT

Kod: 483408 5 ml

UK AT DE

IE

Kod: 3315 15 ml

Build Your Dream , en kombination av eteriska oljor som valts ut av D. Gary Young för sina kopplingar till vår historia, ger dig kraft och skänker klarhet så att du kan förverkliga dina drömmar när den används aromatiskt. ™

Upplev julsäsongens känslor och positiva energi hela året med de eteriska oljorna apelsin, kanel och gran. ETERISKA OLJOR: apelsin, kanelbark, gran

ETERISKA OLJOR: lavendel, Sacred Frankincense, citronmeliss, blå cypress, Hong Kuai, Idaho-blågran, ylang ylang, Dream Catcher, Believe, blå lotus

CITRUS FRESH Kod: 331808 15 ml

CLARITY UK AT DE

IE

Citrus Fresh är en avslappnande och lugnande blandning som är omtyckt av både barn och vuxna. Tack vare oljans höga innehåll av den starka antioxidanten d-limonene, framkallar den också känslor av välbefinnande, kreativitet och glädje. Citrus Fresh är en utmärkt luftrenare. ETERISKA OLJOR: apelsin, grapefrukt, mandarin, tangerin, citron, grönmynta

Kod: 332108 15 ml

UK AT DE

IE

Clarity främjar mental skärpa och vakenhet. Den innehåller en blandning av stärkande och stimulerande oljor, bland annat pepparmynta och rosmarin. ETERISKA OLJOR: basilika, rosenträ, romersk kamomill, kardemumma, geranium, jasmin*, rosmarin, citron, palmarosa, pepparmynta, bergamott, ylang ylang

Varning: Citrusoljor bör inte användas på hud som kommer att utsättas för direkt solljus eller ultraviolett ljus inom 48 timmar.

Se respektive produktetikett för säkerhetsinformation. *Jasmin, neroli, ros och vanilj är absoluter eller essenser snarare än eteriska oljor.

31


Eteriska Oljor | Blandningar

COMMON SENSE™ Kod: 309113 5 ml

COOL AZUL UK AT DE

IE

Kod: 539908 15 ml

SE

Common Sense är en egenutvecklad blandning av eteriska Young Living-oljor som utformats för att förbättra den rationella beslutsamhetsförmågan vilket leder till ökat välbefinnande, syfte och överflöd.

ETERISKA OLJOR: pepparmynta, vintergröna, salvia, Balsam copaiba, Plectranthus oregano, arnika, niaouli, lavendel, kamomill, blå cypress, elemi, kummin, Dorado azul, vetiveria

Kommer snart!

DI-GIZE

DRAGON TIME UK AT DE

IE

Kod: 332708 15 ml

Di-Gize är ett kosttillskott som har en stärkande och välgörande inverkan på matsmältningssystemet.

UK AT DE

Dragon Time innehåller en kombination av lugnande och balanserande eteriska oljor, bland annat muskatellsalvia, som innehåller naturliga fytoöstrogener. Rekommenderas särskilt till tonårsflickor och unga kvinnor.

ETERISKA OLJOR: dragon, ingefära, pepparmynta, enbär, fänkål, citrongräs, anis, patchouli

ETERISKA OLJOR: muskatellsalvia, lavendel, rölleka, fänkål, mejram, jasmin*

Bästsäljare!

EN-R-GEE

DREAM CATCHER Kod: 333008 15 ml

UK AT DE

Kod: 333608 15 ml

IE

UK AT DE

IE

En-R-Gee har en upplivande verkan och innehåller en blandning av stimulerande oljor som traditionellt används för att återställa den mentala skärpan. Den är precis som namnet antyder; upplyftande och stärkande samt ökar energinivåerna.

Dream Catcher™ är utformad att dra nytta av kraften i positiva drömmar och skydda mot fördunklat tänkande när doften sprids och det hjälper dig att förverkliga dina mål och försöka uppnå din fulla potential. ETERISKA OLJOR: Royal Hawaiian sandelträ, tangerin, ylang ylang, svartpeppar, bergamott, anis, en, geranium, blå cypress, davana, jasmin, kamomill, blå renfana, ros, grapefrukt, grönmynta

ETERISKA OLJOR: rosmarin, muskot, peppar, enbär, nejlika, Idaho balsamgran, citrongräs

Kommer snart!

ENDOFLEX Kod: 333308 15 ml

EXODUS II UK AT DE

EndoFlex innehåller en kombination av eteriska oljor som ökar kroppens energi och vitalitet. ETERISKA OLJOR: grönmynta, myrten, tysk kamomill, geranium, salvia, muskot

32

YoungLiving.com

IE

Cool Azul är en blandning som skapats av D. Gary Young och som ger en kylande upplevelse utvärtes. Den har den lätta doften av Dorado Azul och den varma doften av Plectranthus oregano (båda är oljor som bara finns hos Young Living).

ETERISKA OLJOR: Frankincense, ylang ylang, ocotea, gullris, ruta, dorado azul, lime

Kod: 332408 15 ml

UK AT DE ™

IE

Kod: 333813 5 ml

UK AT DE

IE

SE

Exodus II är en tidlös blandning av olivolja, myrra, kanel, frankincense, nardus och andra harmoniska eteriska oljor som har emotionellt renande och upplyftande egenskaper. ETERISKA OLJOR: kassia, kalmus, nardus, myrra, galbanum, frankincense, kanelbark, isop

IE


Blandningar | Eteriska Oljor

FORGIVENESS Kod: 333908 5 ml

GENTLE BABY UK AT DE

Kod: 334508 15 ml

UK AT DE

IE

Forgiveness innehåller en samverkande blandning lugnande och upplyftande eteriska oljor som kan förbättra vår förmåga att ta itu med plågsamma minnen och komma över känslomässiga hinder.

Gentle Baby är en mjuk och väldoftande sammansättning eteriska oljor som har tagits fram särskilt för mödrar och spädbarn. Den kan ha en lugnande verkan under graviditeten och användas för att lugna oroliga bebisar.

ETERISKA OLJOR: citronmeliss, angelica, bergamott, geranium, lavendel, ylang ylang, frankincense, citron, palmarosa, rosenträ, jasmin*, immortell, sandelträ, ros*, romersk kamomill

ETERISKA OLJOR: geranium, jasmin*, ylang ylang, rosenträ, ros, romersk kamomill, citron, bergamott, lavendel, palmarosa

GLF Kod:

IE

Varning: Blandningen innehåller bergamott och citron som är ljuskänsliga ämnen. Applicera den inte på hud som inom 48 timmar kommer att utsättas för direkt solsken eller ultraviolett ljus.

GRATITUDE

334008 15 ml

UK AT DE

IE

Kod: 334608 5 ml

GLF™ skapades för att gynna hälsosam funktion i levern och gallblåsan. Blandningen kan också hjälpa till att skapa emotionellt välbefinnande genom att rensa ut känslor som skuld, bitterhet och ilska.

Gratitude är en lugnande blandning med eteriska oljor som har tagits fram för att muntra upp, verka lugnande och ge lindring åt kroppen samtidigt som den främjar tacksamhetskänslor. ETERISKA OLJOR: rosenträ, galbanum, Idaho balsamgran, frankincense, myrra, ylang ylang

ETERISKA OLJOR: grapefrukt, helichrysum, selleri, bredbladig skvattram, isop, grönmynta

GROUNDING Kod: 334808 5 ml

HARMONY UK AT DE

IE

Grounding är en avslappnande och balanserande blandning eteriska oljor som verkar stabiliserande. Känslomässigt kaos kan leda till dåliga beslut. Grounding hjälper dig ta itu med verkligheten med en positiv inställning. ETERISKA OLJOR: coloradogran, tall, angelica, gran, cederträ, enbär, ylang ylang

HIGHEST POTENTIAL Kod: 337308 5 ml

UK AT DE

Kod:

335108 15 ml

UK AT DE

IE

Harmony är en utsökt blandning av eteriska oljor som främjar fysiskt och emotionellt välbefinnande genom att skapa harmoni och balans i kroppens energisystem. ETERISKA OLJOR: lavendel, geranium, romersk kamomill, sandelträ, gran, bergamott, ylang ylang, isop, palmarosa, frankincense, spansk salvia, ros*, apelsin, rosenträ, angelika, jasmin*

IMMUPOWER UK AT DE

IE

Highest Potential är en exotisk blandning av eteriska oljor utformad för att stärka vår förmåga att uppnå vår högsta potential. ETERISKA OLJOR: Australian Blue, Gathering, jasmin*, blå cypress, lavendel, ylang ylang, geranium, cederträ, galbanum, blå renfana, frankincense, coloradogran, sandelträ, gran, ros*, kanel

Kod: 336308 15 ml

UK AT DE

IE

ImmuPower är en kraftfull blandning eteriska oljor, som skapar en väldoftande och trygg fristad samtidigt som den ökar den positiva energin. ETERISKA OLJOR: isop, ravensara, bergskyndel, kummin, nejlika, frankincense, solvända, oregano, renfana

Se respektive produktetikett för säkerhetsinformation. *Jasmin, neroli, ros och vanilj är absoluter eller essenser snarare än eteriska oljor.

33

IE


Eteriska Oljor | Blandningar

INNER CHILD Kod: 336008 5 ml

JOY UK AT DE

IE

Blandningens söta doft kan stimulera respons från minnet och bidra till en återknytning till det autentiska jaget, vilket är ett av de första stegen i arbetet med att uppnå känslomässig balans. ETERISKA OLJOR: apelsin, jasmin*, gran, tangerin, sandelträ, neroli*, ylang ylang, citrongräs

UK AT DE

IE

SE

Joy är en lyxig, exotisk blandning med upplyftande övertoner som öppnar hjärtat och väcker känslor av kärlek och glädje. I doftspridaren har den en uppfriskande och upplyftande verkan. ETERISKA OLJOR: geranium, jasmin*, romersk kamomill, rosenträ, palmarosa, ros*, citron, bergamott, mandarin, ylang ylang

Varning: Kan eventuellt göra huden känslig för sol.

JUVA CLEANSE™ Kod: 339508 15 ml

Kod: 337213 15 ml

JUVAFLEX™ UK AT DE

IE

Juva Cleanse stimulerar levern tack vare sin noggrant utvecklade blandning med eteriska oljor som stimulerar normala leverfunktioner. ETERISKA OLJOR: immortell, sellerifrö, ledum

Kod: 337508 15 ml

UK AT DE

IE

JuvaFlex är en sammansättning av oljor vars välgörande verkan på levern, matsmältningsapparaten och lymfsystemet har undersökts i olika studier. Blandningen kan även bidra till friska cellfunktioner. ETERISKA OLJOR: fänkål, rosmarin, blå renfana, geranium, immortell, romersk kamomill

LONGEVITY ™

LADY SCLAREOL Kod: 337608 15 ml

UK AT DE

IE

Lady Sclareol utvecklades som en utsökt arom. Den förföriska blandningen av naturens mest väldoftande och hudvårdande eteriska oljor gör Lady Sclareol till en lockande och frestande parfym. ETERISKA OLJOR: muskatellsalvia, jasmin*, vetiveria, ylang ylang, geranium, sandelträ, apelsin, spansk salvia, bergamott, koriander, Idaho blågran, spearmint, hinoki

M-GRAIN Kod: 338708 15 ml

Kod: 338808 15 ml

UK AT DE

Longevity innehåller oljor som räknas till de mest kraftfulla kända antioxidanterna. Antioxidanter är ämnen som hjälper till att neutralisera fria radikaler och minska skadegörelsen som orsakas av den oxidering vi alla utsätts för varje dag. ETERISKA OLJOR: timjan, nejlika, apelsin, frankincense Varning: Kan eventuellt göra huden känslig för sol.

MAGNIFY YOUR PURPOSE Nyhet! UK AT DE

IE

M-Grain är lugnande och hjälper till att lindra spänningar. Den är särskilt välgörande för området kring huvud, nacke och axlar. ETERISKA OLJOR: basilika, lavendel, romersk kamomill, mejram, pepparmynta, immortell

Kod: 337708 5 ml

UK AT DE

YoungLiving.com

IE

Den eteriska oljeblandningen Magnify Your Purpose har en uppfriskande doft som förstärker känslor av kreativitet, längtan och fokus när den används för doftspridning. Den hjälper till att skapa en positiv attityd och uppmuntrar dig att stå över motgångar, att ta initiativet och sluta att skjuta upp saker och känna självömkan. ETERISKA OLJOR: Santalum paniculatum, salvia, koriander, patchouli, muskot, bergamott, kanelbark, ingefära, ylang ylang, geranium

34

IE


Blandningar | Eteriska Oljor

MELROSE

MISTER

Kod: 337808 15 ml

UK AT DE

IE

Kod: 338108 15 ml

Melrose skapar ett skydd mot påfrestningar på huden. Om Melrose sprids i rummet kan den bidra till att få bort otrevliga lukter.

UK AT DE

IE

Mister är välgörande för män. Den bidrar också till att ge bättre inre balans och många tycker att den har en lugnande verkan vid stress. Mister rekommenderas för män i trettioårsåldern och uppåt.

ETERISKA OLJOR: rosmarin, nejlika, niaouli, Tea Tree

ETERISKA OLJOR: salvia, lavendel, pepparmynta, fänkål, myrten, blå rölleka

PANAWAY

UK AT DE

IE

SE

PEACE & CALMING

Kod: 339013 15 ml

Kod: 339308 15 ml

Kod: 339108 5 ml

Kod: 339808 5 ml

Den här blandningen skapade Gary Young när han hade drabbats av en allvarlig ledbandsskada i benet. Den gynnar också en normal cellfunktion.

UK AT DE

IE

SE

Peace & Calming har en mild och ljuvlig doft. Vid användning i doftspridare har den här blandningen en upplyftande verkan på sinnet. Den främjar också avslappning och ger en känsla av djup frid.

ETERISKA OLJOR: vintergröna, immortell, kryddnejlika, pepparmynta

ETERISKA OLJOR: tangerin, blå renfana, patchouli, ylang ylang, apelsin

Bästsäljare!

PURIFICATION

PEACE & CALMING II Nyhet! Kod: 532708 5 ml

UK AT DE

IE

Kod: 339913 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Purification kan appliceras direkt på huden. När blandningen används i doftspridare hjälper den till att rena luften och avlägsna obehagliga dofter som exempelvis cigarettrök.

D. Gary Young har speciellt blandat Peace & Calming II™ och rekommenderar den som ett alternativ till Peace & Calming. Ingredienserna i denna egenutvecklade blandning har speciellt valts ut för att motsvara egenskaperna hos föregångaren och den har en avslappnande och behaglig doft när den andas in eller sprids.

ETERISKA OLJOR: citronella, lavandin, Tea Tree, rosmarin, citrongräs, myrten

Bästsäljare!

ETERISKA OLJOR: tangerin, apelsin, ylang ylang, patchouli, svartgran från Northern Lights, kamomill, tysk kamomill, vetiveria, cistus, bergamott, kassia, davana

R.C.

UK AT DE

IE

Kod: 340508 15 ml

RAVEN Kod: 340208 15 ml

Kod: 340908 5 ml

R.C. är en upplyftande blandning som innehåller de kraftfulla eteriska oljorna Eucalyptus globulus och Eucalyptus radiata.

UK AT DE

IE

Raven är en blandning av lugnande och läkande eteriska oljor av terapeutisk klass. ETERISKA OLJOR: ravensara, vintergröna, Eukalyptus radiata, citron, pepparmynta

ETERISKA OLJOR: mejram, Eukalyptus globulus, Eukalyptus citriodora, Eukalyptus radiata, pepparmynta, cypress, gran, tall, myrten, lavendel

Se respektive produktetikett för säkerhetsinformation. *Jasmin, neroli, ros och vanilj är absoluter eller essenser snarare än eteriska oljor.

35


Eteriska Oljor | Blandningar

RELEASE

RELIEVE IT

Kod: 340808 15 ml

UK AT DE

IE

Kod: 341108 15 ml

Release innehåller en kombination av lugnande och upplyftande oljor som skapar en känsla av emotionellt välbefinnande, vilket i sin tur hjälper oss att släppa taget om ilska och frustration.

Kod:

341908 5 ml

ETERISKA OLJOR: gran, isop, svartpeppar, pepparmynta

SACRED MOUNTAIN UK AT DE

IE

Kod: 341408 15 ml

UK AT DE

IE

RutaVaLa är en lugnande blandning som verkar avslappnande på kropp och själ. Hjälper mot spänningar och minskar stress.

Sacred Mountain främjar sådana känslor som styrka, handlingskraft, närvaro och trygghet, som uppstår när vi är nära naturen.

ETERISKA OLJOR: lavendel, valeriana, vinruta, (ruta graveolens)

ETERISKA OLJOR: gran, ylang ylang, balsamgran från Idaho, cederträ

SARA™ Kod:

IE

Relieve It är en djupt avslappnande blandning eteriska oljor som har en lugnande och lindrande verkan på muskler och leder efter fysisk träning.

ETERISKA OLJOR: ylang ylang, geranium, blå renfana, lavandin, sandelträ

RUTAVALA

UK AT DE

SCLARESSENCE

341708 5 ml

UK AT DE

IE

Kod:

341808 15 ml

UK AT DE

IE

SARA är en stärkande blandning av eteriska oljor som utvecklats för att lindra djupa känslomässiga sår. Den kan hjälpa en person att frigöra sig och börja återhämta sig från traumatiska minnen.

I SclarEssence kombineras pepparmyntans terapeutiska egenskaper med de balanserande egenskaperna hos fänkål och muskatellsalvia samt den milda och lugnande effekten av spansk salvia.

ETERISKA OLJOR: ylang ylang, geranium, lavendel, apelsin, blå renfana, cederträ, ros* och vit lotus i en bas av mandelolja

ETERISKA OLJOR: muskatellsalvia, spansk salvia, fänkål, pepparmynta

SENSATION Kod: 342008 5 ml

STRESS AWAY UK AT DE

IE

Sensation är en underbart doftande och mycket romantisk blandning som är extremt upplyftande och uppfriskande. Den har formulerats för att förgylla särskilda tillfällen. ETERISKA OLJOR: ylang ylang, jasmin*, geranium, bergamott, koriander

SE

Kod: 463013 15 ml

UK AT DE

IE

Young Livings Stress Away™-blandning av eteriska oljor är en naturlig lösning som tagits fram för att bekämpa vanliga stressmoment som smyger sig på i vardagen. Stress Away är den första produkten som innehåller den stresslindrande kombinationen av eteriska oljor från lime och vanilj. ETERISKA OLJOR: copaiba, lime, cederträ, vanilj*, ocotea, lavendel

36

YoungLiving.com


Blandningar | Eteriska Oljor

THIEVES

THE GIFT Kod:

6500 5 ml

Kod:

342313 15 ml

UK AT DE

IE

SE

The Gift är en blandning av sju forntida oljor som har varit eftersökta i århundraden för sina lugnande och välmående egenskaper. Denna blandning skapades för att fira Shutrans resa, en fiktiv karaktär i The Gift, som är en bok av D. Gary Young.

Thieves är en blandning baserad på forskningar om fyra tjuvar i det medeltida Frankrike som skyddade sig mot pesten med hjälp av kryddnejlika, rosmarin och andra aromatiska oljor medan de plundrade offren som led av denna fruktade sjukdom.

ETERISKA OLJOR: Sacred Frankincense, balsamgran från Idaho, jasmin*, galbanum, myrra, cistus, spiklavendel

ETERISKA OLJOR: kryddnejlika, rosmarin, Eucalyptus radiata, kanel, citron

TRANSFORMATION Kod: 306013 15 ml

Bästsäljare!

TRAUMA LIFE™ UK AT DE

IE

SE

Transformation har nu omformulerats till att innehålla Idaho blågran, Palo Santo och Ocotea. Dessa kraftfulla eteriska oljor kan hjälpa dig med att ersätta negativa föreställningar med upplyftande tankar, ändra din totala attityd och inställning, känslor och beteende.

Kod: 635008 5 ml

UK AT DE

IE

Trauma Life är en lugnande, förankrande blandning med eteriska oljor av terapeutisk klass som tagits fram som en hjälp att frigöra begravda, känslomässiga trauman. ETERISKA OLJOR: frankincense, davana, kafirlime, sandelträ, gran, ros*, valeriana, geranium, lavendel, immortell

ETERISKA OLJOR: citron, frankincense, sandelträ, pepparmynta, kardemumma, salvia, blågran från Idaho, palo santo, ocotea

VALOR

WHITE ANGELICA

Kod: 343013 5 ml

UK AT DE

IE

SE

Valor är en stärkande kombination av eteriska oljor som verkar både på det kroppsliga och det andliga planet samt inger en känsla av styrka, mod och självförtroende då vi ställs inför utmaningar.

Kod: 343208 15 ml

UK AT DE

IE

White Angelica är en blandning av eteriska oljor som inger en känsla av lugn och trygghet. Många använder White Angelica för att skydda sig mot negativ energi. ETERISKA OLJOR: bergamott, rosenträ, citronmeliss, geranium, ylang ylang, ros*, myrra, gran, sandelträ, isop

ETERISKA OLJOR: gran, blå renfana, rosenträ, frankincense

3 WISE MEN™ Kod: 342608 15 ml

UK AT DE

IE

3 Wise Men innehåller en blandning eteriska oljor som tagits fram för att öppna det undermedvetna, och den ger en känsla av ödmjukhet och andligt medvetande. ETERISKA OLJOR: sandelträ, frankincense, myrra, enbär, gran

Se respektive produktetikett för säkerhetsinformation. *Jasmin, neroli, ros och vanilj är absoluter eller essenser snarare än eteriska oljor.

37


Eteriska Oljor | Roll-Ons

Eteriska oljor med

ROLL-ON

Ny look! Med sina snygga, moderna nya etiketter är dessa roll-ons ett utmärkt sätt att använda de underbara eteriska oljeblandningarna som du älskar när du är ute på språng. Håll dig uppdaterad allt eftersom vi utvecklar våra nya förpackningar och etiketter för dina favoritoljor och oljeinfuserade produkter.

BREATHE AGAIN ROLL-ON Kod: 3528500 10 ml

DEEP RELIEF ROLL-ON UK AT DE

IE

Kod: 353413 10 ml

SE

ETERISKA OLJOR: pepparmynta, Idaho-blågran, kryddnejlika, vetiveria, vintergröna, citron, immortell, copaiba, palo santo

ETERISKA OLJOR: Eucalyptus staigeriana, Eucalyptus globulus, Eucalyptus radiata, Eucalyptus blue, laurus nobilis, pepparmynta, copaiba, myrten, blå cypress, nypon

Bästsäljare!

RUTAVALA ROLL-ON

38

IE

Deep Relief eterisk olja i roll-on format är vår egen blandning av eteriska oljor som är särskilt sammansatta för att lindra ömma och spända muskler med en kombination av pepparmynta, vintergröna, kopal och Palo Santo.

Breathe Again eterisk olja i roll-on format är en av våra egna oljeblandningar som speciellt framställts för att främja andningsorganen. Breathe Again innehåller fyra kraftfulla eukalyptusoljor: Eucalyptus staigeriana, Eucalyptus globulus, Eucalyptus radiata och Eucalyptus blue.

Kod: 4471500 10 ml

UK AT DE

STRESS AWAY ROLL-ON UK AT DE

IE

Kod: 4472500 10 ml

UK AT DE

IE

Young Livings RutaVaLa™ Roll-on är en egenutvecklad blandning av de eteriska oljorna ruta, lavendel och valeriana, som alla har en lugnande och avslappnande doft.

Denna unika blandning av vanilj, lime, copaiba och andra rena eteriska oljor lindrar daglig stress, främjar avslappning och minskar nervösa spänningar.

ETERISKA OLJOR: lavendel, valeriana, ruta

ETERISKA OLJOR: copaiba, lime, cederträ, vanilj*, ocotea, lavendel

YoungLiving.com


Roll-Ons | Eteriska Oljor

TRANQUIL ROLL-ON Kod: 3533500 10 ml

VALOR ROLL-ON UK AT DE

IE

Kod: 352913 10 ml

Tranquil eterisk olja i roll-on format är vår egen lugnande blandning av eteriska oljor från lavendel, cederträ och romersk kamomill som satts samman för att låta kroppen och själen slappna av. ETERISKA OLJOR: lavendel, cederträ, romersk kamomill

UK AT DE

IE

SE

Valor eterisk olja i roll-on format är en kraftgivande kombination av eteriska oljor från gran, rosenträ, frankincense och blå renfana som ger en känsla av styrka och mod samt stärker din självkänsla. ETERISKA OLJOR: gran, rosenträ, blå renfana, frankincense

Här på Young Living är den nya utformningen av förpackningar en spännande, men gradvis, process. På grund av detta kan förpackningar och produktetiketter se annorlunda ut än i denna produktkatalog.

Idaho-balsamgran

PURIFICATION Eterisk oljeblandning I Purification® kombineras de rena och uppfriskande aromerna av citronella, citrongräs, Tea Tree och andra eteriska oljor i en blandning som avlägsnar dålig lukt och ger hemmet, bilen eller kontoret en fräsch doft.


Eteriska Oljor | Verktyg

Verktyg för

ATT DELA MED SIG

Lavendel

Det har just blivit enklare att dela eteriska oljor med Young Livings nya provsystem – det första inom branschen! Dessa professionella prover innehåller våra mest populära oljor och är lätta att ta med sig i handväskan eller fickan. Varje prov innehåller 0,25 ml olja (6-8 droppar) och är tillverkade av ett hållbart, mycket inert material som bidrar till att säkerställa långsiktig produktstabilitet. Varje påse passar perfekt in i en provpåse visitkort. Med dessa prover till hands kommer du inte längre att missa några chanser att dela med dig av våra värdefulla eteriska oljor och lämna ett bestående intryck av Young Living.

PROVFÖRPACKNING MED ETERISK LAVENDELOLJA Kod: 4770560 10 pack UK AT DE

PROVFÖRPACKNING MED ETERISK CITRONOLJA Kod: 4772560 10 pack UK AT DE

IE

IE

Bästsäljare!

PROVFÖRPACKNING MED OLJEBLANDNINGEN PEACE & CALMING Kod: 4774560 10 pack UK AT DE

40

YoungLiving.com

IE

PROVFÖRPACKNING MED ETERISK PEPPARMYNTSOLJA Kod: 4771560 10 pack UK AT DE

IE


Verktyg | Eteriska Oljor

PROVFÖRPACKNING MED OLJEBLANDNINGEN THIEVES Kod: 4773560 10 pack UK AT DE

IE

VISITKORT FÖR UTDELNING Kod: 200559 Förpackning om 100 stycken

BLANDNING AV OLIKA PROVFÖRPACKNINGAR Kod: 494008 Förpackning om 50 stycken diverse UK AT DE

YLPLUS.COM Dela med dig av Young Living På YL Plus hittar du fantastiska Young Living-kläder, merchandise och personliga utvecklingsverktyg, alla noga utvalda för att ge dig ytterligare möjligheter att dela med dig av Young Living varje dag!

IE


Eteriska Oljor | Kollektioner

Kollektioner med

Citron

ETERISKA OLJOR ESSENTIAL 7™- KIT

EVERYDAY OILS™ - KIT

Kod: 312013

EU

Kod: 369513

EU

Essential 7 skapades så att alla med en gång ska kunna använda och uppskatta fördelarna med våra mest populära eteriska oljor och blandningar. Innehåller produktinformation på 24 språk. Se sidan 82 för lista över språk.

Oljor till vardags bruk-paketet är perfekt för att göra oljorna till en väsentlig del av din dag, varje dag.

KITET INNEHÅLLER:

KITET INNEHÅLLER:

Sju 5 ml-flaskor: Lavendel, Citron, Pepparmynta, Joy, PanAway, Peace & Calming, Purification

Tio 5 ml-flaskor: Joy, PanAway, Peace & Calming, Purification, Thieves, Valor, Frankincense, Lavendel, Citron, Pepparmynta

FEELINGS™- KIT

GOLDEN TOUCH 1

Kod: 312508

UK AT DE

IE

Kod: 3130

Feelings innehåller sex eteriska oljeblandningar som har tagits fram av D. Gary Young för att rena och förnya själen.

42

Golden Touch 1 ger ett bra immunförsvar året runt. Den här eteriska oljeblandningen har särskilt tagits fram för att dra nytta av de beståndsdelar i de eteriska oljorna som gynnar många av kroppens funktioner.

KITET INNEHÅLLER:

KITET INNEHÅLLER:

Sex 5 ml-flaskor: Forgiveness, Harmony, Inner Child, Release, Valor, Present Time

Sju 5 ml-flaskor: DiGize™, EndoFlex™, JuvaFlex™, Melrose, R.C.™, Raven™, Thieves™

YoungLiving.com


Kollektioner | Eteriska Oljor

TWELVE OILS OF ANCIENT SCRIPTURE KIT

RAINDROP TECHNIQUE™- KIT Kod: 313713

UK AT DE

IE

SE

I Raindrop Technique-kitet kombineras aromaterapikonsten med Vita Flexoch massageteknik som tillämpas med eteriska oljor på olika områden på kroppen. Kitet ger en revolutionerande metod för att skänka kroppen balans och harmoni – fysiskt, psykiskt och känslomässigt. Läs om de olika enskilda oljorna för mer information om deras specifika fördelar.

Kod: 3143

Innehåller de tolv viktigaste oljorna som förekommer i Bibeln. Young Living har tagit fram kollektionen med en önskan om att du ska kunna insupa och njuta av de här rena eteriska oljornas ljuvliga dofter och fängslande historier.

KITET INNEHÅLLER:

KITET INNEHÅLLER:

Nio 5 ml-flaskor: Aroma Siez, basilika, cypress, mejram, oregano, pepparmynta, timjan, Valor, vintergröna. Två 114ml-flaskor: Ortho Easemassageolja och V-6, en berikad sammansättning av vegetabiliska oljor

Tolv 5 ml-flaskor: aloe/sandelträ, kassiakanel, cederträ, cypress, frankincense, galbanum, isop, myrra, myrten, Onycha (sjönagel), Sarons ros/solvända, spiklavendel

DEN EUROPEISKA OLJEKOLLEKTIONEN MED 30 OLJOR Oljekollektionen Europe 30 kombinerar femton enkla oljor och femton av Young Livings egna blandningar i en kollektion med ett ännu bredare användningsområde än tidigare som levereras i en snygg och tålig bärväska. De rena och kraftfulla 5 ml oljorna i kollektionen ger dig många fantastiska möjligheter till högre fysiskt, psykiskt, andligt och emotionellt välbefinnande. Följande enkla eteriska oljor och blandningar (en 5 ml flaska av varje) ingår i den eteriska oljekollektionen: Enkla eteriska oljor: Citron, Lavendel, Pepparmynta, Apelsin, Vintergröna, Grapefrukt, Cederträ, Frankincense, Cypress, Timjan, Citrongräs, Kryddnejlika, Tea Tree, Bergamott, Fänkål. Eteriska oljeblandningar: Purification, Valor, Thieves, Peace & Calming, R.C., Joy, Di-Gize, PanAway, Release, White Angelica, Raven, Highest Potential, Endoflex, Aroma Siez, Citrus Fresh. Innehåller produktinformation på 24 språk. Se sidan 82 för lista över språk.

EU

Kod: 464108


Eteriska Oljor | Massageoljor

MASSAGE oljor

Jasmin

Ta kraften hos massage till en helt ny nivå med vårt sortiment av massageoljor. De unika eteriska oljeblandningarna i våra massageoljor kan ta massageupplevelsen till nya höjder och återställa en känsla av balans i kropp, själ och ande.

CEL-LITE MAGIC™ MASSAGEOLJA Kod:

303508 236 ml

DRAGON TIME™ MASSAGEOLJA UK AT DE

IE

Kod:

Cel-Lite Magic massageolja kombinerar de hälsosamma egenskaperna hos särskilt utvalda vegetabiliska oljor med E-vitamin och eteriska oljor av terapeutisk klass som stramar åt och ger näring åt huden. Grapefruktolja bidrar till att förbättra hudens struktur, och enbärsolja har en avgiftande och rengörande effekt som huden mår bra av.

Kod:

303313 236 ml

UK AT DE

IE

Massageoljan Dragon Time innehåller verkningsfulla eteriska oljor som det har forskats om i Europa för deras balanserande effekt med rena grönsaksoljor. Resultatet är en lenande, stabiliserande massageblandning som kan verka lugnande på kvinnor vid problemfyllda tidpunkter i månaden. ETERISKA OLJOR: lavendel, salvia, rölleka, fänkål, ylang ylang, jasmin*, muskatellsalvia

ETERISKA OLJOR: grapefrukt, cederträ, muskatellsalvia, cypress, enbär

ORTHO EASE MASSAGEOLJA

3034521 236 ml

ORTHO SPORT™ MASSAGEOLJA UK AT DE

IE

SE

En lindrande massageolja som värmer trötta eller stressade kroppar. ESSENTIAL OILS: vintergröna, Eucalyptus globulus, Eucalyptus radiata, timjan, enbär, citrongräs, pepparmynta, mejram, vetiveria

Kod:

303208 236 ml

UK AT DE

IE

Ortho Sport Massage Oil ger lindring för trötta, överarbetade muskler efter träning eller sport. Blandningen kombinerar rena vegetabiliska oljor med eteriska oljor av terapeutisk klass som vintergröna, pepparmynta, timjan, oregano och vetiveria. ETERISKA OLJOR: vintergröna, timjan, Eucalyptus globulus, citrongräs, Eucalyptus radiata, elemi, oregano, pepparmynta, mejram, vetiveria

44

YoungLiving.com


Massageoljor | Eteriska Oljor

SENSATION™ MASSAGEOLJA

RELAXATION™ MASSAGEOLJA Kod:

3037521 236ml

UK AT DE

IE

Kod:

ETERISKA OLJOR: tangerin, pepparmynta, rosenträ, lavendel, spearmint, ylang ylang

V-6™- VEGETABLE OIL COMPLEX 303113 236 ml

UK AT DE

IE

SE

Sensation Massage Oil är avsedd att uppmuntra romantik och spänning. Den eteriska oljan Sensation är en speciell blandning med jasmin, ylang ylang och andra kompletterande eteriska oljor och är kombinerad med V-6 Vegetable Oil Complex för att förbättra massageupplevelsen och förgylla speciella tillfällen.

Massageoljan Relaxation™ kan bidra till ett avslappnat tillstånd och hjälpa dig att återfå din kroppsliga, mentala och själsliga vitalitet. Främsta nyttan: Riktiga eteriska oljor och massageterapi kan tillsammans vara det som ger det där lilla extra i ett annars hälsosamt liv.

Kod:

3036521 236 ml

V-6™-OLJA (PÅFYLLNING) UK AT DE

IE

SE

V-6-oljan kan blandas med eteriska oljor för att skapa individuellt anpassade blandningar och massageoljor. Denna sammansättning av vegetabiliska oljor är näringsrik för huden och har lång hållbarhet. Den täpper inte till porerna och ger inga fläckar på kläderna.

AROMAEASE Njut av äventyret

Kod:

3030500 944 ml

UK AT DE

IE

SE

V-6-oljan kan blandas med eteriska oljor för att skapa individuellt anpassade blandningar och massageoljor. Denna sammansättning av vegetabiliska oljor är näringsrik för huden och har lång hållbarhet. Den täpper inte till porerna och ger inga fläckar på kläderna.


Eteriska Oljor | Doftspridare

Jasmin

Eteriska oljor

DOFTSPRIDARE Förvandla ditt hem, kontoret eller ditt personliga utrymme till en oas för aromaterapi! Våra snyggt utformade doftspridare gör att du kan sprida eteriska oljor överallt och skapa en spa-liknande upplevelse utan att oljornas viktiga beståndsdelar påverkas. Dessutom fördelas de aktiva ingredienserna jämnt och de bidrar till en behaglig rumsmiljö. Sprid Young Livings världsledande eteriska oljor i luften som en superfin imma och njut!

ARIA DOFTSPRIDARE Kod: 4524510

AROMALUX ATOMISERANDE DOFTSPRIDARE UK AT DE

IE

SE

ES

Young Livings doftspridare Aria med ultraljud är ett unikt och snyggt sätt att sprida fördelarna med eteriska oljor i hemmet eller på arbetsplatsen. Systemet kombinerar det senaste inom spridarteknik med en mängd användbara funktioner. Med den medföljande fjärrkontrollen kan du välja mellan lugnande musik eller LED-lampor i olika färger. Enheten har inbyggda högtalare som gör att du kan ansluta en musikspelare och lyssna till musik. Innehåller citron 5 ml och pepparmynta 5 ml

46

YoungLiving.com

Kod: 4695502

UK AT DE

IE

SE

ES

AromaLux™, en kombination av sprayflaska, luftrenare och doftspridare, är det mest kraftfulla sättet att skapa en välgörande miljö med eteriska oljor. AromaLux är utformad av D. Gary Young och endast tillgänglig från Young Living. Den innehåller egenutvecklade designprinciper, tekniker och funktioner för att förenkla och förbättra den aromatiska upplevelsen. Innehåller Peace & Calming 15 ml


Doftspridare | Eteriska Oljor

DEWDROP DOFTSPRIDARE Kod : 5330502

UK AT DE

IE

SE

ES

SE

ES

Young Livings Dewdrop™ doftspridare fungerar som en luftfuktare, sprayflaska och doftspridare i en enda lättanvänd produkt. Denna doftspridare är specialdesignad med upp till fyra timmars kontinuerlig användning, automatisk avstängning samt ljuskontroller och kan ge vilket utrymme som helst en spa-liknande atmosfär. Innehåller lavendel 5 ml och Citrus Fresh 5 ml

USB-DOFTSPRIDARE (VIT) Nyhet! Kod:

5224501

UK AT DE

IE

Sprid dina favoritoljor var som helst med Young Livings USB-doftspridare. Använd den med din bärbara dator, i bilen eller ta med den när du reser. Den är mobil, kompakt och tyst och kan ställas in på spridningsintervall på 10, 30 eller 60 sekunder.

STRESS AWAY En droppe om dagen håller stressen borta!


Eteriska Oljor | Tillbehör

Eteriska oljor

Ylang Ylang

TILLBEHÖR AROMA CAROUSEL

ROLL-ON-INSATS

Kod: 4832521

EU

Aroma Carousel är ett unikt ställ för eteriska oljeprover som du kan använda för att visa upp tio av dina favoritoljor från Young Living på ett praktiskt sätt. Detta roterande ställ passar bra för informella möten, workshops och hemdemonstrationer och gör det enkelt att dela med sig av eteriska oljor. Dessutom ingår lättfyllda pipetter som du kan använda för att enkelt överföra dina oljor till de medföljande tomma 2 ml-flaskorna.

Kod: 4578 10 pk

MIXERFLASKA

UK AT DE

UK AT DE

ES

Varning: Enkla oljor eller blandningar som innehåller citrus kan försvaga plasten och göra att insatsen lossar. När du använder oljor med citrus bör du kontrollera att roll-bollen to kulan sitter ordentligt fast på insatsen före varje användning.

IE

SE

ES

Kod: 3193 250 kapslar

Mixerflaskan är lätt att ta med sig och du kan närsomhelst skaka ihop ett lärckert glas med Balance Complete eller Power Meal.

UK AT DE

BÄRVÄSKA FÖR ETERISKA OLJOR

Kod: 4936500

Kod: 3819

Bärväska – denna robusta, varumärkta bärväska med plats för trettio 5 ml- eller 15 ml-flaskor, som medföljer den eftertraktade europeiska oljekollektionen med 30 oljor, kan också köpas separat.

IE

SE

ES

De klara vegetabiliska kapslarna är ett utmärkt sätt att få i sig sin dagliga dos med eterisk olja. Kapslarna NPcaps™ är helt naturliga och passar perfekt för vegetarianer, diabetiker och personer med begränsad kosthållning. De tillverkas av pullulan, en säker, vattenlöslig polysackarid.

AROMA-VÄSKA FÖR 30 OLJOR

Med bärväskan för de eteriska oljorna kan du enkelt transportera dina eteriska oljor. Väskan är tillverkad av tåligt tyg med dragkedja och handtag. Rymmer 130 oljor Insats av skumgummi ingår

YoungLiving.com

SE

KLARA VEGETABILISKA KAPSLAR

Kod: 4622

48

IE

Förvandla 5 eller 15 ml flaskor med Young Livings eteriska oljor till roll-on-applikatorer för enkel användning när du är ute.


Tillbehör | Eteriska Oljor

PROVFLASKOR FÖR ETERISKA OLJOR Kod: 319408 25 x 2 ml Flaskor

UK AT DE

GLASPIPETTER IE

SE

ES

Kod: 3810 6 pk

Med provflaskorna för eteriska oljor är det praktiskt och enkelt att dela ut prover till familj och vänner samt eventuella blivande kunder och distributörer. Alla de 25 flaskorna levereras med kork och droppstopp.

ETIKETTER FÖR OLJEFLASKOR UK AT DE

IDAHO BALSAM FIR

BASIL

BERGAMOT

BLACK PEPPER

BLUE CYPRESS

BLUE TANSY

CISTUS

CITRONELLA

CLARY SAGE

CLOVE

COPAIBA

CORIANDER

CYPRESS

EUCALYPTUS POLYBRACTEA

EUCALYPTUS RADIATA

FENNEL

FRANKINCENSE

GALBANUM

GERANIUM

CHAMOMILE

IDAHO TANSY

JASMINE

JUNIPER

LAURUS NOBILIS

LAVENDER

LEDUM

LEMONGRASS

MELALEUCA QUINQUENERVIA

MELISSA

MOUNTAIN SAVORY

MYRRH

MYRTLE

NEROLI

NUTMEG

GERMAN

PEPPERMINT

PETITGRAIN

PINE

RAVINTSARA

ROMAN CHAMOMILE

ROSEMARY

ROSE

SPRUCE

ST. MARIES LAVENDER

TANGERINE

TARRAGON

THYME

TSUGA

VALERIAN

ALOES

CASSIA

CEDARWOOD

CYPRESS

FRANKINCENSE

GALBANUM

IE

SE

ES

Med Young Livings glaspipetter får du snabbt och lätt ut precis den mängd eterisk olja du behöver. De kan också vara praktiska om du behöver ta bort överflödig olja från doftspridarens källa.

VITASSAGE™ ESSENTIAL OIL DISPENSING MASSAGER

Kod: 3939 ANGELICA

UK AT DE

IE

SE

ES

Kod: 4625

Etiketterna för oljeflaskorna är små och runda samt passar perfekt ovanpå korken på 5 och 15 ml-flaskorna med eterisk olja.

UK AT DE

IE

SE

ES

Vitassage™, som har skapats av D. Gary Young, tillför Young Livings eteriska oljor till massageupplevelsen genom att fördela upp till tre olika oljor samtidigt, medan tre rullkulor av rostfritt stål masserar ömma, trötta muskler.

Obs! En del oljor finns inte med bland etiketterna.

HYSSOP

Kräver två (2) AAA-batterier. Batterier och olja ingår ej.

VITASSAGE TILLBEHÖRSSATS

VITASSAGE CASE UK AT DE

Kod: 4926

IE

SE

ES

Kod: 4898

Innehåller sex tomma 2 mlflaskor i bärnstensfärgat glas, lock, droppstopp och två engångspipetter.

UK AT DE

IE

SE

ES

Vitassage ™ Storage Case är ett oumbärligt tillbehör för Vitassage som förhindrar överflödig olja från att läcka ut på bord och bänkar. Detta multifunktionella tillbehör förvarar och skyddar enheten under transport och är tillverkat av plastmaterial av hög kvalitet.

REFILLS FÖR USB-DOFTSPRIDARE Nyhet! Kod: 5228500

UK AT DE

IE

SE

ES

Refill-förpackningen för USB-doftspridaren innehåller 3 flaskor för användning med USBdoftspridaren.

Se respektive produktetikett för säkerhetsinformation.

49


HEMMA Ditt hem är din fristad – en plats där dyrbara minnen med familj och vänner skapas. Vi har utvecklat vårt sortiment för hemmet för att ge dig effektiva produkter som är fria från vetenskapligt kontroversiella ingredienser. Dessa kraftfulla oljeinfuserade produkter ger dig trygga lösningar som fungerar på det sätt som naturen avsåg. Allt från de rengöringsmedel som du använder till tandkrämen i badrumsskåpet – ditt hem bör vara den plats där totalt välbefinnande börjar.


Naturligt

SKYDD

Young Livings unika Thieves®-blandning baseras på den franska traditionen från 1400-talet om tjuvar som använde en speciell blandning av kryddnejlika, rosmarin och andra växter. Vår Thieves-serie ger dig säkra alternativ för hemmet så att du kan ersätta starka ingredienser med naturliga alternativ som fungerar bra och doftar härligt.


Naturligt Skydd | Hem

THIEVES

THIEVES AROMABRIGHT TANDKRÄM

Kod: 342313 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Kod: 3039521 118 g

Thieves är en blandning baserad på forskningar om fyra tjuvar i det medeltida Frankrike som skyddade sig mot pesten med hjälp av kryddnejlika, rosmarin och andra aromatiska oljor medan de plundrade offren som led av denna fruktade sjukdom.

UK AT DE

Kod:

Bästsäljare!

THIEVES® TANDTRÅD

367908 99,25 g

UK AT DE

IE

Denna milda tvål doftar ljuvligt av de naturligt antiseptiska eteriska oljorna som ingår i Thieves-blandningen. Fuktgivande vegetabiliska oljor och örtextrakt bidrar till att hålla huden mjuk och smidig.

THIEVES DENTAROME ULTRA TANDKRÄM Kod:

3744521 118g

Kod: Kod:

IE

UK AT DE

IE

4463560 single (50 m) 4464560 3 pk (3 x 50 m)

Använd tandtråd med eterisk olja av Thieves och pepparmynta.

THIEVES® LÖDDRANDE HAND TVÅL UK AT DE

SE

Thieves Aromabright tandkräm är en helt naturlig tandkräm tillverkad av 100 % rena eteriska oljor, bland annat den kraftfulla och exklusiva eteriska oljeblandningen Thieves, och andra ingredienser som främjar munhälsa.

ETERISKA OLJOR: kryddnejlika, rosmarin, Eukalyptus radiata, kanel, citron

THIEVES® TVÅL

IE

SE

Kod:

Thieves Dentarome Ultra tandkräm har en avancerad sammansättning av helt naturliga ingredienser som skonsamt rengör tänderna samtidigt som de rena eteriska oljorna i Thieves-blandningen ger en frisk andedräkt.

Kod:

UK AT DE

IE

367408 236.5 ml  364308 3 pk (3 x 236.5 ml) 

Thieves löddrande handtvål rengör, skyddar och vårdar huden med hjälp av Thieves, som är en blandning eteriska oljor av terapeutisk klass, ren citron- och apelsinolja, aloe, Ginkgo biloba och E-vitamin. Thieves löddrande handtvål består av ett krämigt skum.

Bästsäljare!

Pump ingår

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS MUNVATTEN

THIEVES® LÖDDRANDE HAND TVÅL REFILL Kod:

359408 Påfyllning (946 ml)

UK AT DE

IE

Thieves löddrande handtvål rengör, skyddar och vårdar huden med hjälp av Thieves, som är en blandning eteriska oljor av terapeutisk klass, ren citron- och apelsinolja, aloe, Ginkgo biloba och E-vitamin.

Kod:

368313 236 ml

UK AT DE

IE

SE

Thieves Fresh Essence Plus munvatten innehåller en speciell sammansättning av eteriska oljor som ger en härligt frisk andedräkt. ETERISKA OLJOR: Thieves, grönmynta, pepparmynta, vetiveria

Bästsäljare!

Se respektive produktetikett för säkerhetsinformation.

53


Hem | Naturligt Skydd

THIEVES HOUSEHOLD CLEANER REFILL

THIEVES HOUSEHOLD CLEANER Kod:

374308 428 ml

UK AT DE

IE

Kod:

447508 1.8 L 

Spä ut medlet i en sprejflaska eller en hink, eller använd det rent för extra stark verkan. Utspädningsproportionerna står på etiketten så att du enkelt hittar dem.

När svåra fläckar och problemområden hemma blir lätta att rengöra utan att du behöver använda skarpa kemikalier eller medel med slipeffekt, kommer du snabbt att inse vilket underverk Thieves rengöringsmedel är.

Observera att produkten inte kan levereras till Kanarieöarna.

ANVÄNDNING: Används för rengöring i hemmet efter behov. Späds ut eller används outspätt för extra styrka. Utspädningskvoterna anges på etiketten.

THIEVES MINTS Nyhet! Kod:

5138550 30 halstabletter

THIEVES SPRAY UK AT DE

IE

Njut av den svala, uppfriskande smaken av Thieves Mints. De naturliga, sockerfria ingredienserna innefattar kraften hos Thieves och pepparmyntsolja och är ett hälsosamt alternativ för att fräscha upp andedräkten.

UK AT DE

IE

SE

IE

SE

Den här lilla sprejflaskan är mycket behändig att ha med sig för att spreja Thieves på dörrhandtag, toalettsitsar eller andra ytor som behöver rengöras. Varning: Skall ej användas på kroppen. Förvaras oåtkomligt för barn.

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER – FAMILJEFÖRPACKNING Kod:

362113 29,35 g Kod: 362213 3 pk (3 x 29,35 g) Kod:

UK AT DE

326513 29,5 ml Kod: 326613 3 pk (3 x 29,5 ml) Kod:

ANVÄNDNING: Låt 1 halstablett smälta i munnen vid behov.

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER

UK AT DE

514208 215 g

UK AT DE

IE

SE

Den stora flaskan med Thieves Waterless Hand Purifier är praktisk att använda i alla rum i hemmet. Med en familjeförpackning till hands kan du uppmuntra familjen att använda den och det kan motivera barnen att hålla händerna rena.

Thieves vattenlös handrengöring är en 100 % naturlig produkt som ger god hygien eftersom den kan användas var och när som helst för att rengöra och fräscha upp händerna utan vatten. ETERISKA OLJOR: nejlika, kanel, rosmarin, grönmynta, pepparmynta, Eucalyptus radiata

Observera att produkten inte kan levereras till Kanarieöarna.

Bästsäljare! Kommer snart!

THIEVES DISH SOAP Kod:

535008 340 g

THIEVES LAUNDRY SOAP UK AT DE

IE

Kod:

534908 907g

Thieves® Dish Soap innehåller naturliga ingredienser som Thieves®, Jade Lemon™ och bergamott och rengör ditt porslin utan starka kemikalier, färgämnen eller syntetiska ämnen.

Thieves® Laundry Soap är en växtbaserad blandning som skonsamt och naturligt rengör dina kläder helt utan att lämna efter sig kemiska eller syntetiska rester. Medlet kan användas i alla tvättmaskiner och räcker till ca 64 tvättar eftersom det är mycket koncentrerat.

Kommer snart! Kommer snart! 54

YoungLiving.com

UK AT DE

IE


Provence-

KOLLEKTIONEN Vi är stolta att kunna erbjuda Young Livings unika och exklusiva Provence-kollektion. Denna underbara serie har planterats, odlats och skördats på vår gård i Simiane-la-Rotonde, Frankrike. Vi använder bara produkter från den här gården för att bevara den höga kvaliteten som Young Living är kända för världen runt. Tänk därför på att tillgången på dessa naturens gåvor är begränsad och att den påverkas av väder, markförhållanden med mera. När en produkt är slutsåld kanske vi inte får in fler artiklar förrän nästa skörd.

MUSKATELLSALVIAVATTEN

MUSKATELLSALVIAVATTEN REFILL

Kod: 503606 120 ml

UK

IE

Kod: 503706 250 ml

UK

IE

Detta doftande muskatellsalviavatten från Young Livings gård i Provence, Frankrike är den perfekta lösningen för hudrengöring och ett skönt sätt att friska upp ansiktet när vädret är varmt.

Detta doftande muskatellsalviavatten från Young Livings gård i Provence, Frankrike är den perfekta lösningen för hudrengöring och ett skönt sätt att friska upp ansiktet när vädret är varmt.

INGREDIENSER: Rent örtvatten

INGREDIENSER: Rent örtvatten

LAVENDELVATTEN REFILL

LAVENDELVATTEN Kod: 504106 60 ml

UK

IE

Kod: 503106 250 ml

UK

IE

Detta underbara eteriska örtvatten innehåller alla doftmolekyler från den eteriska oljan och örtvattnet. När de kombineras, återskapas växtens ursprungliga doft och ger en skön och långvarig doft som fräschar upp hemmet.

Detta underbara eteriska örtvatten innehåller alla doftmolekyler från den eteriska oljan och örtvattnet. När de kombineras, återskapas växtens ursprungliga doft och ger en skön och långvarig doft som fräschar upp hemmet.

INGREDIENSER: Lavendelblomsvatten, Förtvålad linfröolja, Lavendel eterisk olja

INGREDIENSER: Lavendelblomsvatten, Förtvålad linfröolja, Lavendel eterisk olja

Se respektive produktetikett för säkerhetsinformation.

55


Hem | Provence-kollektion

LAVENDELVATTEN Kod: 502806 120 ml

LAVENDELVATTEN REFILL UK

IE

Kod: 502906 250 ml

Detta uppfriskande lavendelvatten från Young Livings gård i Provence, Frankrike är den perfekta lösningen för rengöring av till och med fet hy och ett skönt sätt att friska upp ansiktet när vädret är varmt.

IE

UK

Detta uppfriskande lavendelvatten från Young Livings gård i Provence, Frankrike är den perfekta lösningen för rengöring av till och med fet hy och ett skönt sätt att friska upp ansiktet när vädret är varmt.

INGREDIENSER: Rent örtvatten

INGREDIENSER: Rent örtvatten

ROSMARINVATTEN Kod: 503406 120 ml

ROSMARINVATTEN REFILL UK

IE

Kod: 503506 250 ml

Detta doftande rosmarinvatten från Young Livings gård i Provence, Frankrike är den perfekta lösningen för hudrengöring och ett skönt sätt att friska upp ansiktet när vädret är varmt.

IE

UK

Detta doftande rosmarinvatten från Young Livings gård i Provence, Frankrike är den perfekta lösningen för hudrengöring och ett skönt sätt att friska upp ansiktet när vädret är varmt.

INGREDIENSER: Rent örtvatten

INGREDIENSER: Rent örtvatten

OREGANOVATTEN, REFILL

OREGANOVATTEN Kod: 557306 120 ml

UK

IE

Kod: 557406 250 ml

IE

UK

Detta uppfriskande oreganovatten från Young Livings gård i Provence, Frankrike, är den perfekta lösningen för rengöring av till och med fet hy och ett skönt sätt att friska upp ansiktet när vädret är varmt.

Detta uppfriskande oreganovatten från Young Livings gård i Provence, Frankrike, är den perfekta lösningen för rengöring av till och med fet hy och ett skönt sätt att friska upp ansiktet när vädret är varmt. INGREDIENSER: Rent örtvatten

INGREDIENSER: Rent örtvatten

Kommer snart!

Kommer snart!

LAVENDELPÅSE OCH VATTENSPRAY Kod: 503906

UK

De små söta påsarna innehåller torkade lavendelblommor från Young Livings gård i Frankrike och kan användas som dekoration, present eller för att fräscha upp garderober och förvaringsutrymmen. Varje förpackning om tre påsar levereras med en 60 ml spray med eteriskt vatten som förhöjer och förlänger den underbara lavendeldoften. INGREDIENSER: Torkade lavendelblommor i bomullspåse & 60 ml lavendelvattenspray

56

YoungLiving.com

IE


Provence-kollektion | Hem

TORKADE LAVENDELBLOMMOR

EU

LAVENDELBUKETT Kod:

504006 100 g Kod: 504406 250 g Kod: 504506 500 g Kod:

503806

INGREDIENSER: Torkade lavendelplantor inhåller ock så 60 ml vattenflaska

INGREDIENSER: Torkade lavendelblommor

EU

Kod: 504606 Nackkudde

NATURLIGT LÖSNINGSMEDEL Kod: 503306 120 ml

Kod: 504806 Lång kudde

EU

Kod: 504206

UK

IE

Tack vare detta 100 % naturliga lösningsmedel kan du nu lätt blanda dina eteriska favoritoljor med vatten och tillsätta i avslappnande bad- eller rengöringsprodukter för hemmet.

Dessa praktiska kuddar är tillverkade av enkornsagnar och är fyllda med lavendelblommor från vår gård i Provence, Frankrike. De är lätta att ta med sig och underbara på resor.

NICOLAS DOFTSPRIDARE

IE

En torkad lavendelbukett från vår gård i Provence, Frankrike. Detta är en naturligt vacker dekoration som levereras med en 60 ml sprayflaska med eteriskt vatten som förhöjer och förlänger den underbara lavendeldoften.

Torkade lavendelblommor från vår gård i Provence, Frankrike är perfekta för potpurrier och kuddfyllningar eller varför inte i stället för ris på bröllop.

LAVENDEL KUDDE

UK

INGREDIENSER: Förtvålad linfröolja

VILD LAVENDELOLJA OLJA Kod: 503006 5 ml

Kod: 502706 Pappersfilter 5 pk

Denna estetiska doftspridare använder inte elektricitet när den sprider dina eteriska favoritoljor. Med naturlig evaporering under rumstemperatur är doftspridaren Nicolas prisvärd, hållbar och miljövänlig. Den tillverkas av 100 % återvinningsbara material och är lätt att transportera.

Se respektive produktetikett för säkerhetsinformation.

UK

IE

Lavendel växer vilt i bergen i Provence och ger den mest utsökta lavendeloljan i världen. Dessa värdefulla och sällsynta plantor har skördats för hand i området runt Séderon, byn där Gary först bodde, när han kom till Frankrike för att lära sig att hitta och destillera de bästa plantorna och eteriska oljorna i världen.

57


HÄLSA OCH FITNESS Verkligt välbefinnande kommer inifrån och vår hälsa och fitness-serie erbjuder optimala kosttillskott förstärkta av rena, verksamma eteriska oljor som kickstartar ditt fitness-program. Anta utmaningen med livsmedel och tillskott som gynnar vitalitet, uppfyller dina näringsbehov och stimulerar smaklökarna!


Hälsa och fitness | NingXia Red™

NINGXIA Red

För mer än 700 år sedan blev den nordvästra Ningxiaregionen i Kina känd för att producera och odla vargbär av hög kvalitet. Vargbär kallas även för gojibär och har en utmärkt näringsprofil. NingXia Red är Young Livings superbärtillskott speciellt framtaget att pigga upp, stärka och återuppliva kroppen och själen. Denna, vår egen blandning, innehåller rena eteriska oljor samt den kända vargbärspurén från Ningxia-provinsen i Kina och en mängd vitaminrika frukter som körsbär, blåbär och granatäpplen. NINGXIA RED

UK AT DE

IE

SE

Kod: 3042560 2 pk (2 x 750 ml flaskor) Kod: 3044560 4 pk (4 x 750 ml flaskor) Kod: 3045560 6 pk (6 x 750 ml flaskor) Kod: 3046560 8 pk (8 x 750 ml flaskor)

Ge dig själv livgivande näring, kraft och energi med NingXia Red, en naturligt välsmakande och näringsrik fruktjuiceblandning baserad på vargbär. Den är rik på antioxidanter och stödjer kroppens energisystem. Med NingXia Red får du möjlighet att uppleva hälsa på en helt ny nivå! ETERISKA OLJOR: Apelsin, citron, Tangerin

Bästsäljare!


NINGXIA NITRO

NINGXIA RED KOMBINATIONSPAKET

Kod: 306408 14 x 20 ml tuber

UK

Kod: 4710560 2 x 750 ml, 30 portionsförpackningar

NingXia NITRO är ett naturligt kosttillskott som ger dig energi och stimulerar mental skärpa. NingXia NITRO är ett enkelt och praktiskt sätt att bli mer fokuserad och få högre fysisk prestanda. ETERISKA OLJOR: Vanilj*, grönmynta, Pepparmynta, Muskot, Svartpeppar

Bästsäljare!

NINGXIA RED PORTIONSFÖRPACKNINGAR

UK AT DE

IE

SE

Kod: 3525560 30 pk; Kod: 3526560 60 pk; Kod: 3523560 90 pk

NingXia Red i portionsförpackning (60 ml) är det perfekta sättet att introducera denna välsmakande och välgörande juice till familj, vänner och andra intresserade. Den behändiga förpackningen bevarar juicens alla egenskaper och är garanterat hållbar. Perfekt att ha till hands i handväskan eller ryggsäcken.

Bästsäljare!

UK AT DE

IE

SE

NingXia Red-kombinationspaketet är perfekt för alla som älskar NingXia Red. Det innehåller två flaskor med NingXia Red och trettio portionsförpackningar så att du kan få en naturligt välsmakande infusion med näringsämnen oavsett var du befinner dig.

NINGXIA ZYNG Nyhet! Kod: 3071521 12 burkar

UK AT DE

IE

SE

NingXia Zyng™ är en lätt kolsyrad och uppfriskande dryck som ger en snabb energikick. Drivkraften i drycken är vår egen blandning av de rena eteriska oljorna av svartpeppar och lime, vargbärspuré och vitt teextrakt och den är ett bra och kalorisnålt sätt att tillföra vätska!

NINGXIA TORKADE VARGBÄR Kod: 636013 453 g

UK AT DE

IE

Fantastiska som mellanmål, i en smoothie, på yoghurt eller med flingor – torkade vargbär ger dina favoriträtter extra smak, konsistens och hälsofördelar.

61


Hälsa och fitness | Einkorn

Einkorn

EINKORN

Einkorn är den äldsta kända formen av vete och går tillbaka till tidernas begynnelse. Einkorns naturliga genetiska kod och låga glutenhalt gör det till ett utmärkt val eftersom det är kompatibelt med människans kropp på ett annat sätt än dagens moderna hybridvete. Einkorn är lättare att smälta vilket betyder att näringsämnena absorberas lättare. Idag hjälper Young Living till att återställa Einkorn till sin forna position i matvärlden.

GARY'S TRUE GRIT EINKORN PANCAKE & WAFFLE MIX Kod: 5300500 453 g

GARY'S TRUE GRIT EINKORN FLOUR UK AT DE

IE

Kod: 5043500 907 g

IE

Gary's True Grit Einkorn Flour är ett mycket näringsrikt, ohybridiserat mjöl med låg glutenhalt som är ett måste i skafferiet. Det är perfekt för personer som vill ha ett alternativ till modernt vete eftersom einkorn är lättare att smälta vilket gör att näringsämnena absorberas enklare.

Denna unika blandning kombinerar det anrika enkornet med andra hälsosamma gryn och baljväxter till underbara rätter som innehåller både protein och fibrer. Det är ett naturligt alternativ som du säkert kan bjuda hela familjen på.

Kommer snart!

UK AT DE

Kommer snart!

GARY'S TRUE GRIT EINKORN SPAGHETTI Kod: 5301500 227 g

UK AT DE

IE

Gary's True Grit™ Einkorn Spaghetti är ett smakligt, naturligt alternativ till vanlig pasta som familjen garanterat kommer att älska. Gör Gary's True Grit™ Einkorn Spaghetti till ditt första val när du längtar efter din favoritpasta. Kommer snart!

62

YoungLiving.com


NÄRINGSTILLSKOTT

Vargbär

Vitaminer och mineraler är två av grundvalarna för en hälsosam livsstil, men ofta får vi inte i oss tillräckligt av dessa viktiga näringsämnen genom kosten. Vi kan erbjuda praktiska multivitaminer som inte bara har biotillgängliga, livsmedelsbaserade vitaminer och mineraler, de innehåller också kraftfulla eteriska oljor som hjälper dig att känna dig på topp, varje dag av ditt liv.

5-DAY NUTRITIVE CLEANSE Kod:

489013

UK AT DE

5-Day Nutritive Cleanse™ är en enkel metod för en skonsam och effektiv kroppsrening som förbättrar den allmänna hälsan och välbefinnandet. Minst fyra enkla kroppsreningar om året med 5-Day Nutritive Cleanse, i kombination med en näringsriktig livsstil, hjälper till att skapa balans mellan ytterligheterna som förekommer i den moderna kosthållningen. Den här näringsrika reningskuren innehåller följande: Två flaskor NingXia Red (2 x 750 ml) - en energigivande, återupplivande näringsinfusion av hela vargbär, Balance Complete – ett energigivande och näringsrikt reningsmedel (750 g) och Digest & Cleanse som lindrar magbesvär och underlättar matsmältningen (30 gelkapslar).

Obs! 5-dagars reningskuren är en början. Du kan behöva en mer intensiv kur och anpassade näringsämnen.

BALANCE COMPLETE Kod:

BLM

329208 750 g

UK AT DE

Kod:

323408 90 kapslar

Balance Complete är både en kraftfull, näringsrik energigivare och ett kroppsreningshjälpmedel. Den innehåller dessutom Young Livings egen blandning V-Fibre som ger hela 11 gram fibrer per portion.

UK AT DE

BLM kan bidra till att främja normal benbildning och god ledhälsa. ETERISKA OLJOR: vintergröna, kryddnejlika, Idaho balsamgran

ETERISKA OLJOR: apelsin Se vår blandningsflaska (kod 4622) på sidan 48, för att skapa en egen blandning.

Bästsäljare!

Se respektive produktetikett för säkerhetsinformation.

63


Hälsa och fitness | Näringstillskott

DETOXZYME

COMFORTONE Kod:

320408 150 kapslar

UK AT DE

Kod:

320308 180 kapslar

UK AT DE

Detoxzyme innehåller en kombination av kraftfulla enzymer som underlättar matsmältningen och främjar kroppens reningsprocess. Detoxzyme samverkar med kroppen för att stödja en normal matsmältning.

ComforTone är en effektiv kombination av örter och eteriska oljor som stödjer matsmältningsapparaten genom att binda, ta bort och ”skrapa” tarmarna rena från slaggprodukter och därmed förbättrar tarmsystemets naturliga förmåga att fungera optimalt.

ETERISKA OLJOR: Kummin, anis, fänkål

ETERISKA OLJOR: dragon, anis, ingefära, pepparmynta, tangerin, rosmarin, gråbo, tysk kamomillne

DIGEST + CLEANSE Kod:

329308 30 vegetabiliska kapslar

ESSENTIALZYME UK AT DE

Kod:

327208 90 kapslar

Digest + Cleanse lindrar gastrointestinala besvär och stimulerar matsmältningsapparaten. De mjuka gelékapslarna Precision Delivery frisätts i tarmarna vilket leder till optimal absorption.

Essentialzyme är en komplex dubbelskiktad kapsel med flera enzymer speciellt utformad att balansera matsmältningen och gynna den totala enzymaktiviteten. ETERISKA OLJOR: Kummin, anis, fänkål, pepparmynta, dragon, kryddnejlika

ETERISKA OLJOR: Pepparmynta, citron, ingefära, kummin, fänkål, anis

ESSENTIALZYMES-4 Kod:

UK ™

ICP

464508 120 kapslar

UK

Kod:

320808 227 g

Essentialzymes-4 är ett enzymkomplex med brett spektrum speciellt utformat att underlätta smältningen av fetter, proteiner, fibrer och kolhydrater som finns i många moderna dieter med höga nivåer av processad mat.

UK

ICP är ett matsmältningstillskott med växter och örter som ser till att ditt matsmältningssystem fungerar optimalt. ™

ETERISKA OLJOR: Fänkål, anis, dragon, ingefära, citrongräs, rosmarin

ETERISKA OLJOR: Anis, ingefära, rosmarin, dragon, fänkål, citrongräs

JUVAPOWER

INNER DEFENSE Kod:

329508 30 vegetabiliska kapslar

UK AT DE

Young Livings mjuka gelékapslar Inner Defense™ innehåller kraftfulla eteriska oljor, däribland oregano, timjan och Thieves. Inner Defense har utformats för att främja välmåendet på flera plan, och den stärker immunförsvaret, skyddar kroppens biologiska terräng och ger det systemiska försvaret energi. ETERISKA OLJOR: Oregano, timjan, nejlika, kanel, rosmarin, Eucalyptus radiata, citron, citronella

64

YoungLiving.com

Bästsäljare!

Kod:

327608 226 g 

UK AT DE

JuvaPower är ett vegetabiliskt pulver med stark antioxidanteffekt och syrabindande förmåga. JuvaPower innehåller rikligt med näringsämnen som stärker leverns funktion. ETERISKA OLJOR: Anis, fänkål


Näringstillskott | Hälsa och fitness

LIFE 5

JUVASPICE Nyhet! Kod:

3279500 113 g

UK AT DE

Kod:

309908 30 kapslar

UK

Life 5 är resultatet av flera års omfattande forskning. Life 5 är vår egen kombination av 5 nyttiga bakteriestammar som långsamt frigörs från en kapsel. Life 5 innehåller 10 miljarder aktiva kulturer per servering vid tillverkningstillfället. ™

JuvaSpice® är en vegetabilisk pulverblandning som innehåller leverfrämjande näringsämnen och antioxidanter. Detta kosttillskott ger din kost extra fibrer och är utökat med eteriska oljor av fänkål och anis. ETERISKA OLJOR: Fänkål, anis

Bästsäljare!

LONGEVITY MJUKA GELÉKAPSLAR Kod:

328908 vegetabiliska kapslar

MEGACAL UK AT DE

Kod:

328008 450 g

UK AT DE

Longevity mjuka gelékapslar innehåller vår egen kraftfulla blandning med fettlösliga antioxidanter. Den är berikad med de rena eteriska oljorna timjan, apelsin och frankincense.

MegaCal är en fantastisk källa till kalcium, magnesium, mangan och C-vitamin. MegaCal stärker benstommen och hjärtkärlsystemet samt främjar normal nervfunktion.

ETERISKA OLJOR: timjan, nejlika, apelsin, frankincense

ETERISKA OLJOR: Citron

Bästsäljare!

MULTIGREENS Kod:

324808 120 kapslar

OMEGAGIZE3 UK AT DE

Kod:

309713 120 gelékapslar

MultiGreens är en näringsrik klorofyllformel som ökar vitaliteten genom att arbeta med nervsystemet och blodomloppet för att lindra stress och främja energi, ämnesomsättning och glukosanvändning.

UK AT DE SE

OmegaGize³ kombinerar kraften hos tre viktiga dagliga kosttillskott – omega-3 fettsyror, vitamin D-3 och CoQ10 (ubikinon). Dessa tillskott kombineras med vår egenutvecklade eteriska oljeblandning för att skapa en fiskolja rik på omega-3 och DHA som kan främja allmänt välbefinnande.

ETERISKA OLJOR: Rosmarin, citrongräs, citron, citronmeliss

ETERISKA OLJOR: Citrongräs, myrra, kryddnejlika, tysk kamomill

SULFURZYME

POWER MEAL Kod:

Kod: 3243521 120 kapslar

6300 780 g

Power Meal är ett vegetariskt proteintillskott utan soja, mjölkprodukter eller animaliska produkter. ETERISKA OLJOR: Apelsin, citron, grapefrukt, anis, fänkål, muskot

UK AT DE SE

Sulfurzyme-kapslar bidrar till att främja ledhälsa och bibehålla rörligheten i lederna. De innehåller två kraftfulla aktiva ingredienser: MSM och Ningxia-vargbärspulver.

Se respektive produktetikett för säkerhetsinformation.

65


Hälsa och fitness | Näringstillskott

SUPER CAL Kod:

TRUE SOURCE

3244500 120 kapslar

UK AT DE

Super Cal kombinerar mineraler, kalcium och magnesium med kalium och zink för att främja allmänhälsan. Vintergröna, citrongräs och andra eteriska oljor förbättrar synergieffekterna av detta specialutformade kosttillskott. ™

ETERISKA OLJOR: Mejram, vintergröna, citrongräs, myrten

WOLFBERRY CRISP Kod:

631513 6 st

UK AT DE

IE

SE

Wolfberry Crisp-bars är naturligt sötade och har ett högt proteininnehåll. Varje bar innehåller 16 g protein från mandel, soja, vargbär och pumpafrön.

NINGXIA NITRO Fokusera mera

Kod:

3502 30 påsar

True Source innehåller torkade oprocessade pulver, oprocessade vitaminer och mineraler samt andra näringsämnen. Resultatet är en imponerande formel som förändrar din uppfattning av multivitaminer.


Slique™ | Hälsa och fitness

Med Sliques unika kombination av hälsosamma, naturliga ingredienser och kraftfulla eteriska oljor, kan du ta ett steg i rätt riktning – mot ett friskare, gladare jag! I kombination med en riktig kost och motion kan Slique-produkter stödja ett viktkontrollprogram, skapa mättnadskänslor och ge näring.

SLIQUE ESSENCE (EUROPE)

SLIQUE BARS Nyhet! Kod: 5024521 6 kakor

UK AT DE

IE

SE

Kod: 458613 15 ml

UK AT DE

IE

SE

I Slique Essence kombineras verkningsfulla eteriska oljor från bland annat grapefrukt, tangerin, citron, grönmynta och ocotea i en unik blandning som hjälper dig att hålla en hälsosam vikt i kombination med dietkost och fysisk aktivitet.

Slique Bars är en blandning av torkad frukt som physalis, dadlar, körsbär och vargbär samt Garys exklusiva torkade kakaokärnor och de är ett utmärkt sätt att stilla hungerskänslor och samtidigt tillföra protein och fibrer.

ETERISKA OLJOR: Grapefrukt, tangerin, citron, grönmynta, ocotea

ETERISKA OLJOR: Vanilj, apelsin, kanel

SLIQUE TE Kod:

4572523 25 ct

UK AT DE

IE

SE

Slique Te är en delikat och ovanlig blandning av naturliga ingredienser som valts för sina imponerande halter av fytonäringsämnen. Teet är en utsökt blandning av gott kakaopulver, kanelbark, smakrik malen muskotnöt och vår egen rena eteriska vaniljolja. ETERISKA OLJOR: Vanilj*

67


KROPPSVÅRD Young Livings schampon, lotioner och specialinriktade hudvårdsprodukter med eteriska oljor är fria från vetenskapligt kontroversiella ingredienser och rengör samt återfuktar huden för en naturlig och hälsosam lyster. Skäm bort huden med kraften hos eteriska oljor!


Kroppsvård | Ansikte och hud

ANSIKTE och hud

Orkide

Young Livings hudvårdsprodukter kombinerar växtextrakt och eteriska oljor av högsta kvalitet för att stimulera och förbättra utseendet på din hud. Sortimentet innehåller hudvårdslösningar för alla hudtyper, med produkter som är specialutformade för att ge huden ett hälsosamt och lent utseende.

ART BEAUTY MASQUE Kod:

ART CREME MASQUE

5168 8 pk

Kod:

ART Beauty Masque är en orkidébaserad formel som är utformad för att lugna huden och gör att den känns friskare och mer strålande. Vår blandning av kronblad från exotiska orkidéer och rena eteriska oljor ger näring och stärker de mest känsliga områdena i ansiktet, och främjar ett mer livfullt och ungdomligt utseende. Lämplig för alla hudtyper. ®

ANVÄNDNING: Tvätta ansiktet, arbeta in masken i ansiktet, låt verka i 20 minuter och avlägsna sedan försiktigt. För bästa resultat, kombinera med ART Renewal Serum.

ART GENTLE CLEANSER Kod:

5361550 100 ml

UK AT DE

IE

ART® Gentle Cleanser främjar en frisk, strålande hy genom att tvätta bort orenheter med ett mjukt, milt lödder. Produkten innehåller dessutom hudvårdande eteriska oljor som gör ditt ansikte rent och fräscht med en förnyad, strålande look. ANVÄNDNING: Applicera på våta händer och massera in över ansikte och hals med en cirkelrörelse.

Kommer snart!

70

YoungLiving.com

5173 30 ml

ART® Creme Masque är utformad för att djupt återfukta och skydda huden med hjälp av vår exklusiva blandning av hyaluronsyra och rena eteriska oljor. Andra naturliga växtextrakt av spa-kvalitet har tillsatts för att lugna, tona och föryngra huden. Lämplig för alla hudtyper. ANVÄNDNING: Tvätta och torka ansiktet. Applicera jämnt i ansiktet. Vänta i 20 minuter. Ta bort överflödiga rester med fuktig handduk.

ART L’BRIANTÉ LIP GLOSS – NEUTRAL/VINTERDOFT Kod: 507608

UK AT DE

Duon L'Brianté läppglans/eterisk oljedoft är perfekta för att låta din naturliga skönhet komma fram när du är på språng. Vinterutgåvan har en neutral glans och en sofistikerad eterisk oljeblandning som innehåller vetiveria, sandelträ och ylang ylang. ETERISKA OLJOR: Vetiveria, Idaho-balsamgran, coloradogran, Royal Hawaiian sandelträ, ylang ylang

IE


Ansikte och hud | Kroppsvård

ART L’BRIANTÉ LIP GLOSS — ROSA/SOMMARDOFT Kod: 507508

ART L’BRIANTÉ LIP GLOSS — RÖD/AMORESSENCE-DOFT UK AT DE

IE

Stråla på både insidan och utsidan med L'Briantéduon läppglans/eterisk oljedoft. Sommarutgåvan har en flörtig rosa glans och en söt eterisk oljeblandning som innehåller mandarin och patchouli.

5362550 30 ml

Kod:

ETERISKA OLJOR: Vetiveria, Idaho-blågran, jasmin*, davana, ocotea, ylang ylang, romersk kamomill, geranium

ART REFRESHING TONER UK AT DE

IE

Kod:

5360550 120 ml  

ART® Light fuktighetskräm hjälper till att återfukta huden. Med Young Livings eteriska oljor och naturliga ingredienser känns ditt ansikte mjukt och smidigt.

IE

ANVÄNDNING: Efter rengöring av huden, applicera toner över ansikte och hals med en bomullstuss. Använd morgon och kväll efter behov.

Kommer snart!

Kommer snart!

ART RENEWAL SERUM

ART SHEERLUMÉ BRIGHTENING CREAM Nyhet!

5175 20 ml

ART® Renewal Serum är en noggrant utformad blandning av exotiska orkidéer och eteriska oljor som skyddar och vårdar de känsligaste delarna av ansiktet. Dessa förstklassiga ingredienser är formulerade för att nära, återfukta och hjälpa till att föryngra huden på djupet.

Kommer snart!

IE

Sheerlumé™, en avancerad formel med en sofistikerad, egenutvecklad blandning av alpina växter och rena eteriska oljor, ger en synbart klarare och mer balanserad hudton.

BOSWELLIA WRINKLE CREAM

ART SKIN CARE SYSTEM Ny formel! 5363550

UK AT DE

Kod: 4833 30 ml

ANVÄNDNING: Applicera ett tunt lager Sheerlumé på ren hud. För bästa resultat, använd morgon och kväll, antingen separat eller under din favorit bland Young Livings fuktighetskrämer.

ANVÄNDNING: Tvätta ansiktet. Applicera ART Renewal Serum på känsliga områden i ansiktet två gånger om dagen och låt den absorberas in i huden. För bästa resultat, följ upp med en av Young Livings fuktighetskrämer.

Kod:

UK AT DE

ART® Refreshing Toner avlägsnar varsamt orenheter utan att torka ut huden. Den perfekta blandningen av eteriska oljor hjälper till att balansera hudens pH, medan ansiktet rengörs, tonas och fräschas upp.

ANVÄNDNING: Efter rengöring och toning av huden, applicera försiktigt över ansikte och hals. Använd på morgonen eller efter behov.

Kod:

IE

Håll dig vacker på språng med L'Brianté-duon läppglans/eterisk olja. Amoressence har en rik röd färg och en romantisk eterisk oljeblandning som innehåller jasmin och vetiveria.

ETERISKA OLJOR: Mandarin, spearmint, lime, vetiveria, patchouli, Idaho-renfana

ART LIGHT FUKTIGHETSKRÄM

UK AT DE

Kod: 507408

UK AT DE

IE

Kod:

5141500 57 g

UK AT DE

Young Livings nya ART® Skin Care System renar, tonar och återfuktar säkert och effektivt ditt ansikte och lyfter fram din naturliga inneboende skönhet. Det är hemligheten med ART®!

Boswellia Wrinkle Cream™ innehåller rena eteriska oljor som myrra och sandelträ som återfuktar huden och samtidigt minimerar glansig hy och minskar uppkomsten av solskador.

ANVÄNDNING: Se individuella produkter för användningsanvisningar.

ANVÄNDNING: Efter rengöring och toning av huden, applicera försiktigt över ansikte och hals.

Se respektive produktetikett för säkerhetsinformation. * Jasmin, neroli, ros och vanilj är absoluter eller essenser snarare än eteriska oljor.

71

IE


Kroppsvård | Ansikte och hud

CINNAMINT LÄPPBALSAM Kod:

515008 4,2 g

LÄPPBALSAM MED GRAPEFRUKT UK AT DE

IE

SE

Kod:

Cinnamint läppbalsam innehåller växtextrakt som är fuktgivande för torra, spruckna läppar och skyddar mot yttre påverkan från väder och vind. Den innehåller välgörande eteriska oljor liksom olja från vargbärsfrön samt antioxidanterna A-, C- och E-vitamin. ETERISKA OLJOR: pepparmynta, grönmynta, apelsin, kanelbark

520308 4,2 g

UK AT DE

IE

Läppbalsam med lavendel utnyttjar kraften hos den eteriska lavendeloljan och de fuktgivande egenskaperna hos jojobaolja och e-vitamin för att lindra torra läppar.

ETERISKA OLJOR: grapefrukt, olja från vargbärsfrön

Bästsäljare!

ANSIKTSRENGÖRING MED APELSINBLOMMA Kod:

458113 15 ml

ANVÄNDNING: Löddra försiktigt över ansikte och hals med varmt vatten. Skölj noggrant. Använd varje dag.

FUKTKRÄM MED SANDELTRÄ UK AT DE

IE

SE

ANVÄNDNING: Applicera 2–4 droppar 2 gånger dagligen på nacken. För extra effekt, applicera 1–2 droppar längs underarmarna två gånger om dagen. Bästsäljare!

SATIN FACIAL SCRUB, MINT 3735500 57 g  

Kod:

514808 113 g

ANVÄNDNING: Massera försiktigt in över ansikte och hals med varmt vatten, skölj noggrant. Använd efter behov.

YoungLiving.com

UK AT DE

IE

Fuktkräm med sandelträ är en speciellt fuktgivande kräm med äkta eteriska Young Living-oljor. Metylsulfonylmetan (MSM) är en naturlig, växtbaserad substans som mjukar upp huden och gör den extra elastisk. Produkten innehåller sheasmör. ANVÄNDNING: Massera försiktigt in på ansikte, nacke och andra områden efter behov. Används dagligen efter rengöring och toning av ansiktet.

ÖGONKRÄM MED VARGBÄR UK AT DE

IE

Satin Facial Scrub™, Mint är en vattenbaserad exfolierande scrub. Den innehåller jojobaolja, mangosmör, MSM, aloe och pepparmyntsolja för att minimera uppkomsten av synliga porer och föryngra glåmig hy.

72

IE

Denna milda, tvålfria ansiktstvätt rengör huden utan att avlägsna naturliga oljor. Den innehåller MSM för mjuk hud, kelp för att göra huden smidig och lavendelolja för att vårda huden.

Progessence™ Phyto Plus är ett rent, harmoniserande serum som är utformat speciellt för kvinnor. Progessence Phyto Plus innehåller vild jams och E-vitamin och dessutom de eteriska oljorna frankincense, bergamott och pepparmynta för optimalt resultat.

Kod:

UK AT DE

5136500 118 ml

Bästsäljare!

PROGESSENCE PHYTO PLUS™

IE

Läppbalsam med grapefrukt är ett lätt och uppfriskande tillägg till den dagliga läppvården som förhindrar torrhet.

ETERISKA OLJOR: Lavendel

Kod:

UK AT DE

Bästsäljare!

LÄPPBALSAM MED LAVENDEL Kod:

517808 4,2 g

Kod:

5145 14,1 g

Ögonkräm med vargbär är en naturlig, vattenbaserad fuktgivande kräm. Krämen har de antiåldrande och hudkonditionerande egenskaperna hos vargbärsfröolja som lindrar trötta ögon och minskar påsar, ringar och fina linjer runt ögonen. ANVÄNDNING: Efter rengöring och toning, massera försiktigt in i den mjuka huden under ögonen. Använd på kvällen.


Bad och

KROPPSVÅRD AROMAGUARD MEADOW MIST DEODORANT Kod:

375213 42 g

UK AT DE

Rose

AROMAGUARD MOUNTAIN MINT DEODORANT IE

SE

Kod:

375313 42 g

Young Livings naturliga deodoranter är ett aluminiumfritt alternativ till kommersiella produkter. Deodoranten Meadow Mist™ innehåller kokosolja, bivax, E-vitamin och rena eteriska oljor som citron och lavendel som är kända för sina hudvårdande egenskaper.

GEL BAS FÖR BAD & DUSCH Kod:

3751500 236 ml

IE

SE

Young Livings deodorant Mountain Mint™ innehåller naturliga välgörande ingredienser för huden från kokosnötsolja, bivax och E-vitamin med tillskott av lavendel, citron och andra rena eteriska oljor. Den är ett perfekt alternativ till aluminiumbaserade produkter.

UK AT DE

Kod: 469908

EU

Bon Voyage innehåller 11 personliga hygienprodukter från Young Living i en attraktiv, specialutformad väska. Dessa toalettartiklar i resformat gör Bon Voyage både bekväm och kompakt – en perfekt storlek för handbagage eller handväskor med alla hygienprodukter du behöver när du är på resande fot.

COOL AZUL SPORTS GEL 543608 100 ml

IE

BON VOYAGE KIT UK AT DE

Young Livings Bath & Shower Gel Base är det perfekta sättet att nära och rengöra huden med ett skräddarsytt bubbelbad eller duschgel. Tillsätt några droppar ren eterisk olja eller oljeblandning till gelébasen för en lyxig renande upplevelse.

Kod:

UK AT DE

IE

Varje tub av Cool Azul™ Sports Gel innehåller hela 10 procent (10 ml) rena eteriska oljor. De naturliga ingredienserna ger Cool Azul Sports Gel en unik konsistens som gör den enkel och praktisk att använda för alla, bland annat fysioterapeuter, sport- och massageterapeuter.

SCHAMPO MED COPAIBA OCH VANILJ Kod:

5194550 295ml

UK AT DE

IE

SE

Schampo med copaiba och vanilj är ett rikt, fuktgivande schampo för torrt eller skadat hår. ETERISKA OLJOR: lavendel, copaiba, geranium, vanilj*

Kommer snart!

Se respektive produktetikett för säkerhetsinformation. *Jasmin, neroli, ros och vanilj är absoluter eller essenser snarare än eteriska oljor.

73


Kroppsvård | Bad och kroppsvård

DRAGON TIME BAD- OCH DUSCHGEL

BALSAM MED COPAIBA OCH VANILJ Kod:

5192550 295 ml

UK AT DE

IE

Kod:

3739500 236 ml

UK AT DE

IE

I Dragon Time bad- och duschkräm kombineras de eteriska oljornas välgörande och lugnande egenskaper med naturligt fuktgivande växtextrakt. Den ger en känsla av renhet och verkar avslappnande och upplyftande på samma gång.

Balsam med copaiba och vanilj är ett rikt, fuktgivande balsam för torrt eller skadat hår. ETERISKA OLJOR: Lavendel, Copaiba, Geranium, Vanilj*

ETERISKA OLJOR: mandarin, lavendel, romersk kamomill, geranium, salvia, bergamott, rosenträ, muskatellsalvia, ylang ylang, fänkål, citron, palmarosa, mejram, jasmin*, blå renfana

GENESIS HAND- OCH KROPPSLOTION

EVENING PEACE BAD-OCH DUSCHGEL Kod:

3742500 236 ml

UK AT DE

IE

3706500 245 g

UK AT DE

Genesis™ hand- och kroppslotion innehåller kokosolja och lecitin samt väldoftande eteriska oljor och MSM, som bidrar till att hålla huden mjuk och smidig. Fuktgivande ämnen vårdar och skyddar huden.

ETERISKA OLJOR: sandelträ, blå renfana, ylang ylang, geranium, jasmin*, palmarosa, rosenträ, muskatellsalvia, citron, bergamott, romersk kamomill

ETERISKA OLJOR: rosenträ, jasmin*, bergamott, palmarosa, citron, ylang ylang, geranium, romersk kamomill

LAVADERM SVALKANDE SPRAY

3686 214 ml

Kod:

324908 59 ml

UK AT DE

KidScents hårschampo har en mild sammansättning med ett PH-värde speciellt anpassat till barns ömtåliga hud. Det innehåller MSM, aloe vera, kamomill och andra välgörande örter och vitaminer.

LavaDerm Svalkande Spray är en speciell blandning som innehåller två av naturens mest lindrande substanser, de eteriska oljorna lavendel och aloe vera. Används för att svalka ned och friska upp ansträngd hud.

ETERISKA OLJOR: tangerin, citron, blå renfana

ETERISKA OLJOR: Lavendel

LAVENDEL LÖDDRANDE HANDTVÅL

HAND- OCH KROPPSLOTION MED LAVENDEL Kod: 5201500 226 ml

UK AT DE

IE

Hand- och kroppslotion med lavendel innehåller den eteriska oljan lavendel och andra växtbaserade ingredienser som tillför fukt och skyddar huden från uttorkning. Blandningen är miljöcertifierad och innehåller bara naturliga ingredienser. ETERISKA OLJOR: lavendel, myrra, citron, davana

Kod: Kod:

UK AT DE

YoungLiving.com

IE

IE

443008 236,5 ml 443108 3 pk (3 x 236,5 ml)

Lavendel löddrande handtvål är en del av Young Livings Lavender Signature-serie. Den milda, rengörande tvålen utgör ett tillskott till vår naturliga produktserie. Det krävs bara en liten mängd av den väldoftande, uppfriskande tvålen för att rengöra och återfukta även känslig hud utan att den blir torr eller irriterad. Pump ingår

74

IE

Evening Peace är en utsökt blandning av naturliga växtextrakt och eteriska oljor av terapeutisk kvalitet som verkar avslappnande på trötta muskler och bidrar till att lindra stress och spänningar. En perfekt avslutning på dagen.

KIDSCENTS BARNSCHAMPO Kod:

Kod:

ETERISKA OLJOR: lavendel, citron, myrra


Bad och kroppsvård | Kroppsvård

LAVENDEL OCH ROSENTRÄ, FUKTGIVANDE TVÅL

LAVENDEL BAD- OCH DUSCHGEL 5100500 236 ml

Kod:

UK AT DE

IE

UK AT DE

IE

Fuktgivande tvål med lavendel och rosenträ är ett underbart tillskott till alla handvårdsprogram. Tvålen torkar inte ut huden som syntetbaserade tvålar i handeln, den är fri från parfym, kemikalier och artificiella färger.

ETERISKA OLJOR: Lavendel, Myrra, Citron, Davana

ETERISKA OLJOR: lavendel, rosenträ

5191550 295 ml

BALSAM MED LAVENDEL OCH PEPPARMYNTA UK AT DE

IE

Kod:

5192550 295 ml

UK AT DE

IE

Schampo med lavendel och pepparmynta för daglig användning är en uppfriskande och rengörande blandning som passar alla hårtyper.

Balsam med lavendel och pepparmynta är en uppfriskande och fuktgivande blandning för daglig användning som passar alla hårtyper.

ETERISKA OLJOR: lavendel, grönmynta, pepparmynta

ETERISKA OLJOR: lavendel, grönmynta, pepparmynta

LAVENDEL VOLYMBALSAM

LAVENDEL VOLYMSCHAMPO Kod:

367308 100 g

Bad- och duschgel med lavendel innehåller ren lavendelolja som rengör och livar upp huden samtidigt som den lugnar ned och slappnar av sinnet. Den är fri från kemikalier och syntetiska konserveringsmedel och innehåller växtbaserade ingredienser som kokosolja och stjärnanis.

SCHAMPO MED LAVENDEL OCH PEPPARMYNTA Kod:

Kod:

5100500 236 ml

UK AT DE

IE

Kod:

5102500 236 ml

UK AT DE

IE

Lavendel volymbalsam är ett vårdande balsam som varsamt behandlar och ger volym åt fint hår, och är särskilt avsett att användas efter hårtvätt med Lavendel volymschampo. Den väl avvägda kombinationen av MSM, mjölkprotein och vitaminer ger styrka och näring åt kraftlöst och ömtåligt hår.

Lavendel volymschampo rengör varsamt och ger volym åt fint hår, samtidigt som det tillför näring och återställer den naturliga balansen. Det innehåller MSM, en svavelförening som anses ha en stärkande effekt på håret. ETERISKA OLJOR: lavendel, citron, muskatellsalvia, jasmin*

ETERISKA OLJOR: lavendel, citron, muskatellsalvia, jasmin*

SENSATION BAD- OCH DUSCHGEL

MORNING START BADOCH DUSCHGEL Kod:

3745500 236 ml

Kod: UK AT DE

IE

Morning Start bad- och duschkräm ger en perfekt start på dagen med en uppfriskande blandning av de allra finaste eteriska oljor i kombination med naturligt rengörande och fuktgivande växtextrakt. ETERISKA OLJOR: citrongräs, enbär, rosmarin, pepparmynta

3748500 236 ml

UK AT DE

IE

Sensation bad- och duschkräm innehåller en ljuvligt doftande kombination av eteriska oljor som redan Cleopatra använde på sin tid för att väcka känslor av kärlek och åtrå. Denna bad- och duschkräm innehåller de allra finaste naturliga ingredienser för att skapa en härlig badupplevelse. ETERISKA OLJOR: rosenträ, ylang ylang, jasmin*

Se respektive produktetikett för säkerhetsinformation. *Jasmin, neroli, ros och vanilj är absoluter eller essenser snarare än eteriska oljor.

75


Kroppsvård | Bad och kroppsvård

SHUTRAN Kod:

THIEVES TVÅL

483508 15 ml

UK AT DE

IE

Kod:

367908 99,25 g

THIEVES LÖDDRANDE HANDTVÅL Kod: Kod:

IE

Denna milda tvål doftar ljuvligt av de naturligt antiseptiska eteriska oljorna som ingår i Thievesblandningen. Fuktgivande vegetabiliska oljor och örtextrakt bidrar till att hålla huden mjuk och smidig.

En stärkande eterisk oljeblandning speciellt framtagen för män för att öka känslor av manlighet och självförtroende. Shutran™ är perfekt för användning som en cologne som tilltalar både män och kvinnor. ETERISKA OLJOR: Idaho-blågran, ocotea, Hinoki, ylang ylang, koriander, davana, cederträ, citron, lavendel

UK AT DE

ETERISKA OLJOR: kryddnejlika, kanelbark, rosmarin, citron, Eucalyptus radiata

UK AT DE

IE

367408 236,5 ml  364308 3 pk (3 x 236,5 ml) 

THIEVES LÖDDRANDE HANDTVÅL REFILL Kod:

359408 Påfyllning (946 ml)

UK AT DE

IE

Thieves löddrande handtvål rengör, skyddar och vårdar huden med hjälp av Thieves, som är en blandning eteriska oljor av terapeutisk klass, ren citron- och apelsinolja, aloe, Ginkgo biloba och E-vitamin.

Thieves löddrande handtvål rengör, skyddar och vårdar huden med hjälp av Thieves, som är en blandning eteriska oljor av terapeutisk klass, ren citron- och apelsinolja, aloe, Ginkgo biloba och E-vitamin. Thieves löddrande handtvål består av ett krämigt skum. Pump ingår

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER

UK AT DE

IE

SE

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER – FAMILJEFÖRPACKNING Kod:

362113 29,35 g Kod: 362213 3 pk (3 x 29,35 g) Kod:

514208 215 g

Observera att produkten inte kan levereras till Kanarieöarna.

Bästsäljare! Kommer snart!

SHEERLUMÉ Känn dig vacker

IE

SE

Den stora flaskan med Thieves Waterless Hand Purifier är praktisk att använda i alla rum i hemmet. Med en familjeförpackning till hands kan du uppmuntra familjen att använda den och det kan motivera barnen att hålla händerna rena.

Thieves vattenlös handrengöring är en 100 % naturlig produkt som ger god hygien eftersom den kan användas var och när som helst för att rengöra och fräscha upp händerna utan vatten. ETERISKA OLJOR: nejlika, kanel, rosmarin, grönmynta, pepparmynta, Eucalyptus radiata

UK AT DE


MUNHYGIEN

Timjan

THIEVES AROMABRIGHT TANDKRÄM Kod: 3039521 118 g

THIEVES DENTAROME ULTRA TANDKRÄM UK AT DE

IE

SE

Kod:

Thieves Aromabright tandkräm är en helt naturlig tandkräm tillverkad av 100 % rena eteriska oljor, bland annat den kraftfulla och exklusiva eteriska oljeblandningen Thieves, och andra ingredienser som främjar munhälsa.

3744521 118 g

UK AT DE

ETERISKA OLJOR: pepparmynta, kryddnejlika, Eucalyptus globulus, Thieves, timjan, vintergröna

Bästsäljare!

Kod:

Bästsäljare!

THIEVES TANDTRÅD

4574 114 g

Kod: Kod:

Young Livings KidScents Slique Tandkräm är den perfekta tandhygienlösningen för barn i alla åldrar. Tandkrämen är nu smaksatt med den eteriska oljeblandningen Slique Essence och är ett utmärkt redskap för barn som ska lära sig rätt tandhygienvanor. KidScents Slique Tandkräm innehåller även den populära eteriska oljeblandningen Thieves.

SE

Thieves Dentarome Ultra tandkräm har en avancerad sammansättning av helt naturliga ingredienser som skonsamt rengör tänderna samtidigt som de rena eteriska oljorna i Thieves-blandningen ger en frisk andedräkt.

ETERISKA OLJOR: pepparmynta, grönmynta, kryddnejlika, ocotea, kanel, eucalyptus, rosmarin

KIDSCENTS SLIQUE TANDKRÄM

IE

UK AT DE

IE

4463560 1 x 50 m 4464560 3 pk (3 x 50 m)

Använd tandtråd med eterisk olja av Thieves och pepparmynta.

ETERISKA OLJOR: grapefrukt, mandarin, grönmynta, citron, ocotea, kanel, Eucalyptus, rosmarin

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS MUNVATTEN Kod:

368313 236 ml

THIEVES MINTS Nyhet! Kod: UK AT DE

IE

SE

Thieves Fresh Essence Plus munvatten innehåller en speciell sammansättning av eteriska oljor som ger en härligt frisk andedräkt. ETERISKA OLJOR: Thieves, grönmynta, pepparmynta, vetiveria

5138550 30 halstabletter

UK AT DE

IE

Njut av den svala, uppfriskande smaken av Thieves Mints. De naturliga, sockerfria ingredienserna innefattar kraften hos Thieves och pepparmyntsolja och är ett hälsosamt alternativ för att fräscha upp andedräkten. ANVÄNDNING: Låt 1 halstablett smälta i munnen vid behov.

Bästsäljare!

Se respektive produktetikett för säkerhetsinformation.

77


DELA MED DIG av livsstilen

Vi har mer än 20 års erfarenhet av att utveckla produkter som rengör hemmet, ger kroppen näring, förskönar hud och hår samt lyfter sinnet och vi är stolta att kunna erbjuda alternativ som verkligen främjar välbefinnande i alla dess former. Vi kompromissar aldrig med vårt från frö till förseglingslöfte och vårt mål är att erbjuda dig fler sätt att skapa välbefinnande i vardagslivet och i hemmet. Att uppnå ekonomiskt oberoende genom att dela Young Living med personer omkring dig är ett sätt att ge ditt liv en ny dimension av välbefinnande.


Dela med dig av livsstilen | Kunskaper

Viktiga

KUNSKAPER

Galbanum

Att lära sig mer om Young Living och vad vi står för har aldrig varit enklare! Vårt utbildningsmaterial inkluderar allt från produktguider till häften, från broschyrer till material om kompensationsplanen och de är omfattande, inspirerande och ovärderliga när du vill bli expert på Young Living.

PRODUKTKATALOG

EU

384913 1 styck Kod: 385013 10 pk Kod:

på största allvar. Vår toppmoderna dig världens renaste oljor.

llar det ®

an, det är vår kallelse.

EUROPEISK PRODUKTKATALOG

örsegling®-process är det som gör Young Living g Living-produkt du beställer har producerats med Du kommer att börja se denna exklusiva försegling minnelse om att varje droppe av våra eteriska oljor nhet och verkningsgrad.

din lokala Young Living distributör:

KOMPENSATIONSPLANSHÄFTE Kod:

472013 25 pk

UK AT DE

IE

SE

ES

Höjdpunkterna i kompensationsplansbroschyren ger en överblick över Young Livings generösa kompensationsplan och bonusmöjligheter.

Katalogen har ett rikt bildmaterial och utförliga produktbeskrivningar som gör det lätt att förmedla kunskapen om Young Livings fantastiska produkter.

ng (Europe) Ltd wick Park, 566 Chiswick High Road, YS, Storbritannien

2 Fax: +44-1480-862849 mmer: 5299340

n ESSENTIAL OILS ™

HÄFTE OM EVERYDAY ESSENTIALS Kod:

492113 25 pk

to infuse everyday nutritional and personal-care ing in unmatched natural benefits. ent way to experience even more of

d out more at youngliving.com.

AN INTRODUCTION TO ESSENTIAL OILS

Everyday Essentials

80

YoungLiving.com

HÄFTE OM RAINDROP TECHNIQUE EU

Häftet om oljor till vardagsbruk presenterar de eteriska oljornas värld för nybörjare och beskriver hur eteriska oljor kan användas varje dag. Naturliga lösningar för hemmet och kroppen.

Kod:

441013 1 styck

UK AT DE

IE

Ett häfte som inkluderar diagram hur du använder regndropps-tekniken.

SE

ES


Kunskaper | Dela med dig av livsstilen

HÄFTE OM THIEVES Kod:

NINGXIA RED BROSCHYR

349013 25 pk

EU

Kod:

495213 25 pk

Häftet Thieves är en omfattande Entdecken Sie NingXia Red genomgång av Young Livings Thieves-sortiment komplett med historiken bakom oljeblandningen och hur de olika Thievesprodukterna används. Seit Jahrhunderten schon wird die Ningxia Wolfsbeere als eine der gesundheitsfördernsten Superfrüchte weltweit verehrt. Voll mit Ballaststoffen und unglaublich reich an Antioxidantien gilt sie als wahres Kraftpaket und Wunderwerk der Natur.

IE

SE

ES

Ett informativt häfte med intressant och underhållande läsning om de senaste rönen angående de kraftfulla egenskaperna hos NingXia Red. Perfekt att dela ut och skylta med, den väcker garanterat intresse för produkten.

F: Was ist rot und steckt voller Vorteile für Ihre Gesundheit?

®

UK AT DE

D. Gary Young, der führende Experte für ätherische Öle, hat die Kraft der Ningxia Wolfsbeere gemeinsam mit der natürlichen Energie reiner ätherischer Öle in einem absolut einzigartigen Produkt vereint: Das synergistisch wirksame Nährstoffgetränk NingXia Red stärkt und revitalisiert Ihren ganzen Körper und versorgt ihn mit lang anhaltender Energie. Haben auch Sie heute schon Ihren NingXia Red getrunken?

A: NingXia Besuchen Sie ningxiared.com und erfahren Sie mehr über die neue Rezeptur und die außergewöhnlichen gesundheitsfördernden Wirkungen von NingXia Red.

Code 495210

ETERISKA OLJOR – EN SNABB ÖVERSIKT Kod:

471713 25 pk

TILLSAMMANS NÅR VI FRAMGÅNG EU

Kod:

477513 10 pk

Läs mer om ett eklektiskt urval av våra eteriska oljor och våra Essential Rewards Kit med eteriska oljor i vår snabba översikt, som även omfattar spännande användningsförslag!

Njut av personliga och professionella belöningar tidigare än du någonsin trodde var möjligt med Young Livings delningsprocess för framgång och 90 dagars plan i denna informativa broschyr!

HÄFTE OM ESSENTIAL REWARDS AUTOSHIP

HÄFTE OM 5-DAY NUTRITIVE CLEANSE Kod:

398713 25 pk

EU

EU

Häftet om 5-dagars reningskuren är ett komplement till Young Livings program 5-dagars reningskuren.

Kod:

430013 25 pk essential rewards THE AUTOSHIP ADVANTAGE

EU

Häftet om Essential Rewards Autoship förklarar hur Young Livings populära Essential Rewards Autoship-program fungerar och vad som ingår i det. Informera dina kunder och distributörer med hjälp av den här praktiska broschyren.

HÄFTE OM RESTORE YOUR CORE Kod:

390813 25 pk

EU

Young Livings häfte om Core Essentials innehåller en omfattande översikt över vårt näringsprogram Core Essentials Complete.

81


Dela med dig av livsstilen | Dvd-filmer

RAINDROP TECHNIQUE DVD (ENDAST PÅ ENGELSKA) Kod:

FROM SEED TO ABUNDANCE (FRÅN FRÖ TILL ÖVERFLÖD) DVD

3998 x 1

Kod:

Nu kan du lära dig den kraftfulla regndroppsterapin på det sätt som Gary Young själv lär ut den. De stegvisa anvisningarna leder dig försiktigt genom alla massagetekniker och ger dig den väsentliga kunskap du behöver för att kunna genomföra framgångsrika regndroppsterapibehandlingar.

SEED TO SEAL (FRÅN FRÖ TILL FÖRSEGLING) DVD Kod: Kod:

4547500 x 1 4582500 x 50

EU

Kod:

3619500 x 1 4583500 x 50

Lär dig vad eteriska oljor är, hur de fungerar och varför Young Livings oljor är de mest effektiva. Upplev vårt kvalitetsåtagande och vår mission att inspirera andra att leva ett liv med välbefinnande, syfte och överflöd. Engelsk DVD; Översättning på tyska, svenska, spanska, polska och holländska.

WELLNESS, PURPOSE, ABUNDANCE (VÄLMÅENDE, SYFTE OCH ÖVERFLÖD) DVD Kod: Kod:

DVD:n Seed to Seal beskriver Young Livings unika Seed to Seal-process i fem steg och hur varje steg kvalitetssäkrar våra eteriska oljor. Lär dig tala på ett övertygande sätt om konkurrensfördelarna och den överlägsna kvaliteten hos Young Livings eteriska oljor och produkter med tillsatta oljor.

EU

EU

4736 x 1 4737 x 10

Upplev Young Living-distributörers berättelser där de söker efter svaren på livets utmaningar. Från att hitta fysisk hälsa till ekonomiskt oberoende, upptäck hur Young Livings möjligheter kan förändra både ditt eget liv och andras. Engelsk DVD; Översättning på tyska, svenska, spanska och japanska.

Engelsk DVD; Översättning på tyska, svenska, spanska, polska och holländska.

SPRÅK SOM INGÅR I HANDBOKEN PÅ 24 SPRÅK: Engelska, tyska, svenska, bulgariska, tjeckiska, danska, grekiska, estniska, spanska, finska, franska, kroatiska, ungerska, italienska, litauiska, lettiska, maltesiska, holländska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, slovakiska, slovenska

82

YoungLiving.com


Alternativa produkter | Dela med dig av livsstilen

Alternativa

PRODUKTER På grund av vårt outtröttliga engagemang för kvalitet och vägran att kompromissa, kan begränsningar av leveranser av växter som uppfyller våra krav ibland göra att några av våra produkter inte alltid är tillgängliga. Med vårt sofistikerade och omfattande produktsortiment hoppas vi dock att du kan hitta effektiva alternativ eller nya favoriter! Här är några alternativ som du kan prova:

RENA ETERISKA OLJOR

REKOMMENDERADE ALTERNATIV

LAVENDEL

Copaiba

Bergamott

PEPPARMYNTA

Spearmint

Vintergröna

CITRON

Jade Lemon

Lime

FRANKINCENSE

Sacred Frankincense

Cypress

APELSIN

Tangerin

Grapefrukt

GRAPEFRUKT

Tangerin

Citron

LIME

Jade Lemon

Citron

VINTERGRÖNA

Spearmint

Pepparmynta

CEDERTRÄ

Hong Kuai

Copaiba

KRYDDNEJLIKA

Kanelbark

Spearmint

CYPRESS

Tall

Hinoki

ETERISKA OLJEBLANDNINGAR

REKOMMENDERADE ALTERNATIV

THIEVES

Melrose

Purification

PEACE & CALMING

Stress Away

Lavendel

PURIFICATION

Melrose

Citrus Fresh

VALOR

Vetiveria

Idaho-blågran

R.C.

Raven

Breathe Again Roll-On

PANAWAY

Deep Relief

Relieve It

JOY

Sensation

Harmony

CITRUS FRESH

Citron

Apelsin

DI-GIZE

AromaEase

Ingefära

MELROSE

Purification

Tea Tree

STRESS AWAY

Tranquil Roll-On

Lavendel

SCLARESSENCE

Lady Sclareol

Dragon Time

83


REGISTER 3 Wise Men 5-Day Nutritive Cleanse

37 63

A

Abundance 30 Acceptance 30 Ansiktsrengöring med apelsinblomma 72 Apelsin 20 Aria-doftspridare med ultraljud 46 Aroll-on-insats 48 Aroma Carousel 48 Aroma Life 30 Aroma Siez 31 Aroma-väska för 30 oljor 48 AromaEase 30 AromaGuard Meadow Mist, deodorant 73 AromaGuard Mountain Mint, deodorant 73 AromaLux atomiserande doftspridare 46 ART Beauty Masque 70 ART Creme Masque 70 ART Gentle Cleanser 70 ART L’Brianté, neutral/vinterdoft 70 ART L’Brianté, röd/amoressence-doft 71 ART L’Brianté, rosa/sommardoft 71 ART Light Moisturiser 71 ART Refreshing Toner 71 ART Renewal Serum 71 ART Sheerlumé Brightening Cream 71 ART-hudvårdssystem 71 Awaken 31

B

Balance Complete 63 Balsam med copaiba och vanilj 74 Balsam med lavendel och pepparmynta 75 Bärväska för eteriska oljor 48 Basic-startkit 13 Basilika 20 Believe 31 Bergamott 20 Blandning av olika provförpackningar, 50 stycken 41 BLM 63 Bon Voyage-kit 73 Boswellia Wrinkle Cream 71 Brain Power 31 Breathe Again roll-on 38 Build Your Dream 31

C

Cederträ 20 Cel-Lite Magic, massageolja 44 Christmas Spirit 31 Cinnamint, läppbalsam 72 Cistus 21 Citron 21 Citronella 21 84

YoungLiving.com

Citrongräs 21 Citronmeliss 21 Citrus Fresh 31 Clarity 31 ComforTone 64 Common Sense 32 Cool Azul 32 Copaiba 21 Cypress 21

D

Deep Relief roll-on 38 Detoxzyme 64 Dewdrop-doftspridare 47 Di-Gize 32 Digest & Cleanse 64 Dill 21 Doftspridare för hemmet 46 Doftspridare med ultraljud 46 Dorado Azul 22 Dragon Time 32 Dragon Time, bad- och duschkräm 74 Dragon Time, massageolja 44 Dream Catcher 32

E

Elemi 22 En-R-Gee 32 Enbär 22 EndoFlex 32 Enkornsprodukter 62 Essential 7 - kit 42 Essential Rewards-kit 16 Essentialzyme 64 Essentialzymes-4 64 Eteriska oljor - en snabb översikt 81 Etiketter för oljeflaskor 49 Eucalyptus Blue 22 Eucalyptus globulus 22 Eucalyptus radiata 22 Evening Peace, bad- och duschgel 74 Everyday Oils - kit 42 Exodus II 32

F

Fänkål 22 Feelings - kit 42 Forgiveness 33 Frankincense 23 From Seed to Abundance (Från frö till överflöd), dvd 82

G

Gel bas för bad och dusch 73 Genesis, hand- och kroppslotion 74 Gentle Baby 33 Geranium 23 Glaspipetter 49 GLF 33 Golden Touch 1 42 Grapefrukt 23 Gratitude 33 Grounding 33

H

Häfte om 5-Day Nutritive Cleanse 81 Häfte om Essential Rewards Autoship 81 Häfte om Everyday Essentials 80 Häfte om Raindrop Technique 80 Häfte om Restore Your Core 81 Häfte om Thieves 81 Harmony 33 Helichrysum 23 Highest Potential 33 Hinoki 23 Hong Kuai 23

I

ICP 64 Idaho-balsamgran 23 Idaho-blågran 23 ImmuPower 33 Ingefära 24 Inner Child 34 Inner Defense 64

J

Jade Lemon 24 Jasmin 24 Joy 34 Juva Cleanse 34 JuvaFlex 34 JuvaPower 64 JuvaSpice 65

K

Kanelbark 24 KidScents Slique, tandkräm 77 KidScents, schampo 74 Klara vegetabiliska kapslar 48 Kollektionen 30 oljor – Europa 43 Kompensationsplanshäfte 80 Kryddnejlika 24

L

Lady Sclareol 34 Läppbalsam med grapefrukt 72 LavaDerm svalkande spray 74 Lavendel 24 Lavendel kudde 57 Lavendel löddrande handtvål 74 Lavendel och rosenträ, fuktgivande tvål 75 Lavendel volymbalsam 75 Lavendel volymschampo 75 Lavendel, bad- och duschgel 75 Lavendel, hand- och kroppslotion 74 Lavendel, läppbalsam 72 Lavendelblommor, torkade 57 Lavendelbukett 57 Lavendelpåsar 57 Lavendelvatten 55 Lavendelvatten 56 Lavendelvatten, refill 55 Lavendelvatten, refill 56 Life 5 65 Lime 24


Longevity 34 Longevity mjuka gelékapslar 65

M

M-Grain 34 Magnify Your Purpose 34 MegaCal 65 Mejram 25 Melrose 35 Mister 35 Mixerflaska 48 Morning Start, bad- och duschgel 75 Morotsfrö 25 MultiGreens 65 Muskatellsalvia 25 Muskatellsalviavatten 55 Muskatellsalviavatten, refill 55 Muskot 25 Myrra 25 Myrten 25

N

Naturligt lösningsmedel 57 Nicolas-doftspridare 57 NingXia Nitro 61 NingXia Red 60 NingXia Red, broschyr 81 NingXia Red, kombinationspaket 61 NingXia Red, portionsförpackningar 61 NingXia Zyng 61 NingXia-vargbär (torkade) 61

O

Ocotea 25 OmegaGize3 65 Oregano 25 Oreganovatten 56 Oreganovatten, refill 56 Ortho Ease, massageolja 44 Ortho Sport, massageolja 44

P

Palo Santo 27 PanAway 35 Patchouli 27 Peace & Calming 35 Peace & Calming II 35 Pepparmynta 27 Power Meal 65 Premium-startkit (Aria) 14 Premium-startkit (Dewdrop) 14 Premium-startkit (NingXia) 15 Premium-startkit (Thieves) 15 Produktkatalog 80 Progessence Phyto Plus 72 Provflaskor med eteriska oljor 49 Provförpackning med eterisk citronolja 40 Provförpackning med eterisk lavendelolja 40 Provförpackning med eterisk pepparmyntsolja 40 Provförpackning med oljeblandningen Peace & Calming 40 Provförpackning med oljeblandningen Thieves 41 Purification 35

R

R.C. 35 Raindrop Technique 43 Raindrop Technique, dvd 82 Raven 35 Ravintsara 27 Relaxation, massageolja 45 Release 36 Relieve It 36 Romersk kamomill 27 Ros 27 Rosmarin 27 Rosmarinvatten 56 Rosmarinvatten, refill 56 RutaVaLa 36 RutaVaLa roll-on 38

S

Sacred Frankincense 27 Sacred Mountain 36 Salvia 28 Sandelträ 28 Sandelträ, fuktkräm 72 SARA 36 Satin Facial Scrub, Mint 72 Schampo med copaiba och vanilj 73 Schampo med lavendel och pepparmynta 75 SclarEssence 36 Seed to Seal (Från frö till försegling), dvd 82 Sensation 36 Sensation, bad- och duschkräm 75 Sensation, massageolja 45 Shutran 76 Slique Bars 67 Slique Essence 67 Slique-te 67 Spearmint 28 Stress Away 36 Stress Away roll-on 38 Sulfurzyme 65 Super Cal 66 Svartgran från Northern Lights 28 Svartpeppar 28

Thieves Waterless Hand Purifier 54, 76 Thieves Waterless Hand Purifier, familjeförpackning 54, 76 Thieves-spray 54 Thieves, tandtråd 53, 77 Tillsammans når vi framgång, häfte 81 Timjan 29 Tranquil roll-on 39 Transformation 37 Trauma Life 37 True Source 66 Twelve Oils of Ancient Scripture 43 Tysk kamomill 29

U

USB-doftspridare (vit) USB-doftspridare, refill

47 49

V

V-6 Vegetable Oil Complex 45 V-6 Vegetable Oil Complex, refill 45 Valeriana 29 Valor 37 Valor roll-on 39 Vargbär, ögonkräm 72 Vetiveria 29 Vildväxande lavendel, eterisk olja 57 Vintergröna 29 Visitkort för utdelning 41 Vitaflex 86 Vitassage 49

W

Wellness, Purpose, Abundance (Välmående, syfte och överflöd), dvd White Angelica Wolfberry Crisp

X

Xiang Mao

82 37 66

29

Y

Ylang ylang

29

T

Tall 28 Tangerin 28 Tea tree 28 The Gift 37 Thieves 37, 53 Thieves AromaBright, tandkräm 53, 77 Thieves Dentarome Ultra, tandkräm 53, 77 Thieves Dish Soap 54 Thieves Fresh Essence Plus, munvatten 53, 77 Thieves Household Cleaner 54 Thieves Household Cleaner, refill 54 Thieves Laundry Soap 54 Thieves löddrande handtvål 53, 76 Thieves löddrande handtvål, refill 53, 76 Thieves Mints 54, 77 Thieves tvål 53, 76 85


VITA Flex Hjärna Ögon

Ögon

Tallkottkörtel

Sinus

Hypofys

Sinus

Öron

Tyroid

Öron

Paratyroid Skuldra

Ryggrad Lunga

Lever

Tymus

Lunga

Binjure

Hjärta

Gallblåsa Mage Tvärgående tjocktarm Tunntarm

Njure

Mjälte Bukspottkörtel Njure

Nedåtgående tjocktarm Uppåtstigande tjocktarm Blindtarm

Blåsa Rektum Svanskota Ischiasnerv

Fotens utsida

86

YoungLiving.com

Fortplantningsorgan

Fotens insida


VARFÖR GÅ

med i Young Living?

När du blir medlem i Young Living går du med i en stödjande global gemenskap av individer som är passionerade när det gäller naturliga, äkta produkter för sig själva och sina familjer. Ett Young Living-medlemskap är mycket mer än tillgång till världens renaste eteriska oljor och oljebaserade produkter; du får också: • 24 procents rabatt på detaljhandelspriset på alla Young Livings produkter om du registrerar dig som distributör. Med denna betydande rabatt kan du upptäcka fler av dina favoriter och dela med dig av våra omvälvande produkter. • Möjligheten att delta i vår kompensationsplan. Vår plan, som är en av branschens mest generösa, erbjuder en utbetalning genom provisioner, betydande bonusar och försäljning som är högre än genomsnittet. Allt detta bara för att dela med sig av eteriska oljor. • Bekvämligheten med Essential Rewards-programmet. Inte nog med att dina favoritprodukter levereras bekvämt till dörren månad efter månad, du kan dessutom samla poäng mot gratisprodukter – allt du behöver göra är att placera en återkommande månadsbeställning! Plus, om du går med i Essential Rewards-programmet får du rabatt på leverans, kvalifikation för vissa bonusar och tillgång till exklusiva kampanjer! • Erkännande för din talang och ditt hårda arbete. Varje år organiserar vi flera retreater på vackra platser runt om i världen för att belöna och utbilda dem som har visat exceptionellt engagemang i att bygga upp sin verksamhet. Dessutom har vi varje år erkännande på scenen under vårt internationella konvent för medlemmar som har nått en ny rank. Redo att bli medlem? Läs hur du gör på nästa sida!


Hur du

REGISTRERAR DIG

Att gå med i Young Living är lätt och innebär massor av förmåner. Så här fungerar det: 1. Gå till YoungLiving.com/Signup 2. Följ registreringsanvisningarna, inklusive val av medlem som distributör eller detaljhandelskund: • Distributörer får en produktrabatt på 24 procent, plus möjlighet att dra nytta av Essential Rewards-programmet och vår generösa kompensationsplan. • Detaljhandelsmedlemmar betalar fullt pris för Young Livings produkter och har ingen minimiorder för att förbli aktiva. Detaljhandelsmedlemmar kan inte dra nytta av Essential Rewards eller kompensationsplanen. 3. Om du vill, välj ditt start-kit och Essential Rewards-kit. 4. Lägg till eventuella ytterligare produkter i din beställning. 5. Gå till kassan och slutför din registrering. 6. Börja dra fördel av världens bästa eteriska oljeprodukter!


BESTÄLLNING Beställ dina Young Living favoritprodukter snabbt och problemfritt: 1. Kontakta en lokal Young Living-distributör. 2. Ring vår kundtjänst på 0207 93400 (Gratis från fast linje) eller 0044 1480 710032 (avgift) måndag till fredag 10:00 – 18:00 Svensk tid. 3. Besök www.youngliving.com för mer information. Kom ihåg de extra fördelarna med att bli Young Living-medlem: • 24 procent rabatt på detaljhandelspriset • L ägre leveranskostnader och kostnadsfri produkt när du går med i Essential Rewards Autoship-programmet • Möjligheten att tjäna provision och få bonusar med Young Livings lukrativa provisionsplan


Vi tar förvaltningen av vår planet på största allvar. Vår toppmoderna tillverkningsprocess ger dig världens renaste oljor.

Vi kallar det ®

Det är inte en slogan, det är vår kallelse.

Vår rigorösa, egenutvecklade Från Frö till Försegling®-process är det som gör Young Living unikt. Det är så vi ser till att varje enskild Young Living-produkt du beställer har producerats med oöverträffade krav på kvalitet och hållbarhet. Du kommer att börja se denna exklusiva försegling på många av dina favoritprodukter som en påminnelse om att varje droppe av våra eteriska oljor har oöverträffad renhet och verkningsgrad.

För mer information, kontakta din lokala Young Living distributör:

Young Living (Europe) Ltd Third Floor, Building 11, Chiswick Park, 566 Chiswick High Road, London W4 5YS, Storbritannien Tel: +44-1480-710032 Fax: +44-1480-862849 Företagsnummer: 5299340

WORLD LEADER in ESSENTIAL OILS ™ Kod: 384913 SV v.1

Profile for Young Living Essential Oils

Young Living Europe Product Guide | SV  

Young Living Europe Product Guide | SV