Page 1

OTKRIJTE svoj

YOUNG LIVING ŽIVOTNI STIL

1


NAŠA

VIZIJA Da u svaki dom na svetu unesemo dobrobiti eteričnih ulja Young Living koja menjaju život.

NAŠA

MISIJA Young Living poštuje svoje vođstvo u promovisanju žive energije prirode – eteričnih ulja –dok inspiriše pojedince da pronađu blagostanje, svrhu i obilje.

NAŠA

SVRHA Kao svetski lider u savremenom promovisanju eteričnih ulja, Young Living porodicama širom sveta donosi najčistija eterična ulja i proizvode koji sadrže eterična ulja. Posvećeni smo osnaživanju ljudi kroz blagostanje tokom čitavog života i verujemo da svako zaslužuje život ispunjen svrhom i izobiljem.


NAŠA PRIČA Naša priča počela je pre više od 20 godina u jednostavnoj, kućnoj destileriji eteričnih ulja koju je napravio osnivač i predsednik upravnog odbora kompanije Young Living, D. Gary Young. Dok je za mnoge samo san da svoju strast pretvore u profesiju, za Gary-ja je to postala živa realnost kada je otkrio duboku moć eteričnih ulja i počeo da destiluje biljke kako bi sam proizveo ulja. Njegova uvek rastuća stručnost u oblasti eteričnih ulja, kao i njegovo prethodno iskustvo i iskustvo izvršne direktorke Mary Young u industriji direktne prodaje, pomogla je porodici Young da ispuni svoju viziju i osnuje preduzeće koje će osnažiti svoje članove da širom sveta podele istinski čista eterična ulja. Kroz vođstvo Gary-ja i Mary, kompanija Young Living je postala svetski lider u proizvodnji eteričnih ulja i wellness proizvoda. Sa sedištem u Lehi, Juta i kancelarijama i farmama širom sveta, kompanija Young Living ostaje verna originalnoj viziji porodice Young. Našom nepokolebljivom posvećenošću čistoći eteričnih ulja inspirisali smo milione ljude širom sveta da dožive prirodni dar blagostanja, stvore izobilje kao članovi kompanije Young Living i da otkriju nove prilike za životne transformacije. 3


YL U

BROJEVIMA 23 GODINE

16

VOĐSTVA U INDUSTRIJI

KO R P O R AT I V N I H i PA RT N E R S K I H FA R M I (BROJ RASTE)

20 MEĐUNARODNIH TRŽIŠTA

50 VISOKO KVALIFIKOVANIH

NAUČNIKA

12 NEZAVISNIH

PARTNERSKIH LABORATORIJA

GODIŠNJI PRIHOD OD 2015. GODINE JE VEĆI OD

1 MILIJARDE USD

3000

2 KORPORATIVNE

13 KANCELARIJA Š I RO M SV E TA

LABORATORIJE ZA KVALITET

P R E KO

ZA P O S L E N I H Š I RO M SV E TA

PREKO 4 MILIONA

Č L A N OVA

ŠIROM SVETA

600

P R E KO P RO I Z VO DA KO J I M E N JA J U Ž I VOT

KO M PA N I J A ZA MREŽNI

MARKETING ORIGINALNIH ETERIČNIH ULJA


U BROJEVIMA

Kompanija Young Living plaća sve administrativne troškove 100% DONACIJA PODRŽAVA PROJEKTE FONDACIJE

70 DOBROTVORNIH DRUŠTAVA I CILJEVA koje FONDACIJA PODRŽAVA

RAD FONDACIJE JE UTICAO NA ŽIVOTE VIŠE OD

200 000 POJEDINACA

Počn ite d a p r avite r a zl iku: YoungLivi ng Fo u nd ati o n. o rg 5


Young Living je predstavio svetu Seed to Seal kao simbol naše posvećenosti da vašoj porodici obezbedimo najbolja eterična ulja i proizvode koji sadrže eterična ulja na svetu. Naše obećanje Seed to Seal obezbeđuje da sa svakim ciljanim dodatkom ishrani, svakim proizvodom za negu kože i svakim čistim eteričnim uljem koje koristite uživate u dobrobitima naših globalnih resursa, vođstva u industriji i decenijama inovacija. Rezultat? Besprekoran konačni proizvod za koji znate da je napravljen u skladu sa savesnim biranjem sirovina, naukom i standardima.


SOURCING

SCIENCE

STANDARDS

Naše sirovine dolaze iz naših farmi u korporativnom vlasništvu kao i sa partnerskih farmi i od dobavljača koji poseduju sertifikat Seed to Seal i koji se pridržavaju naših načela partnerstva. To nam omogućava da savesno biramo izvore sirovina pri čemu nam je prioritet kvalitet, uticaj na zajednicu i poštovanje ekosistema. Na kraju, to vam omogućava da koristite naše proizvode uz puno poverenje.

Iako kvalitet naših proizvoda počinje u polju, on je dokazan i u laboratorijama kroz istraživanja koja sprovodi naš tim za istraživanje i razvoj sa 180 godina kombinovanog iskustva. Takođe, prema potrebi ispitujemo uzorke proizvoda u više nezavisnih, uvaženih i akreditovanih laboratorija. Pravimo čiste, delotvorne formule kako bismo vašoj porodici obezbedili proizvode koji sadrže najčistije i najinovativnije dostupne sastojke.

Pošto smo lideri u savremenom promovisanju eteričnih ulja i blizak partner sa planetom, deo našeg usmerenja je odgovorno poslovanje – od održivog biranja izvora retkih biljaka preko podizanja svesti u lokalnim zajednicama do apsolutnog poštovanja lokalnih pravila o zaštiti životne sredine. Biramo partnere koji poseduju izvore za koje znamo da proizvode čista eterična ulja i sastojke na etički i legalan način i postavljamo najviše standarde održivosti u koje možete imati poverenja.

7


NAŠE

FARME Fort Nelson, Britanska Kolumbija, Kanada Calgary, Alberta, Kanada St. Maries, Ajdaho, SAD

Lehi, Juta, SAD

London, Ujedinjeno Kraljevstvo

Hajlend Flets, Ajdaho, SAD Simiane-la-Rotonde, Francuska Mona, Juta, SAD

Meksiko Siti, Meksiko Kona, Havaji

Gvajakil, Ekvador

Zemlje sa Young Living članovima Međunarodne kancelarije kompanije Young Living Globalno sedište kompanije Young Living Farma ili destilerija kompanije Young Living


Young Living farme se razlikuju od drugih farmi u industriji eteričnih ulja i postavljaju standard za destilovanje eteričnih ulja. Zato naše farme eteričnih ulja igraju ključnu ulogu u našem obećanju Seed to Seal. Uložili smo puno vremena i resursa da bismo osigurali da ovi standardi budu prioritet na svakoj našoj farmi u korporativnom vlasništvu, na partnerskim farmama i kod dobavljača sa sertifikatom Seed to Seal; tako vaš dom i porodica dobijaju ono najbolje što priroda ima da ponudi.

Split, Hrvatska Tokio, Japan

Manolovo, Bugarska Dubai, UAE Muskat, Oman

Hong Kong, Kina Taitung, Tajvan

Kuala Lumpur, Malezija

Singapur

Darvin, Australija

Sidnej, Australija

Pert, Australija

9


NAÄŒELA

PARTNERSTVA


Posvetili smo značajne resurse da bismo obezbedili najčistija moguća ulja. Čistoća počinje na farmi i ponosno biramo izvore naših eteričnih ulja iz korporativnih farmi, partnerskih farmi i od dobavljača sa sertifikatom Seed to Seal. Ove lokacije su prihvatile načela partnerstva Seed to Seal kako bi osigurale čistoću naših proizvoda u svakoj tački lanca snabdevanja.

N A Č E L O 1 Uspostavljeni odnosi Naši timovi za biranje izvora i izvršni timovi lično biraju proverene dobavljače vrhunskih biljaka i decenijama neguju odnose sa njima. Mi nastavljamo da negujemo i unapređujemo ove odnose.

N A Č E L O 2 Seed to Seal specifikacije Sve farme – bilo da su partnerske, dobavljača sa sertifikatom Seed to Seal ili naše farme u korporativnom vlasništvu – potpisuju izjave da će poštovati naše stroge Seed to Seal specifikacije.

N A Č E L O 3 Obavezujući ugovori Ove potpisane izjave Seed to Seal praćene su pravno obavezujućim ugovorima kojima se od naših partnera zahteva da ispune takve izjave.

N A Č E L O 4 Strogo ispitivanje Uložili smo milione dolara na najmodernije laboratorije sa najsavremenijim instrumentima i vrhunski tim istraživača. Ako ovaj tim otkrije da proizvod nekog dobavljača ne zadovoljava naše zahtevne standarde, taj proizvod nikada ne stiže do naših skladišta.

N A Č E L O 5 Tekuće revizije Pored ispitivanja, kompanija Young Living proverava kvalitet ulja pomoću nezavisnih revizija našeg lanca snabdevanja. Naša kompleksna mreža za pronalaženje izvora sirovina osmišljena je da našim članovima donese superiorne proizvode i ponosni smo što smo sproveli objektivni postupak revizije.

Zašto insistiramo na ovim zahtevnim, skupim praksama? Zato što za kompaniju Young Living velika slika nema puno veze sa finansijskim rezultatom. Mi želimo da svet učinimo boljim mestom deljenjem dobrobiti čistih eteričnih ulja. Ako porodicama ne obezbedimo autentični kvalitet ne pružamo im autentične dobrobiti. Na veb-sajtu SeedtoSeal.com možete saznati više o ovim dobrobitima. 11


Š TA S U

ETERIČNA ULJA? S ljubavlju dobijena od biljaka, travki i drveća koje se uzgajaju na farmi, eterična ulja su koncentrovani ekstrakti biljaka dobijeni pažljivom parnom destilacijom, hladnim ceđenjem i smolarenjem. Ova čista eterična ulja su mnogo moćnija od biljaka iz kojih su ekstrahovana. Tako da bez obzira na to da li koristite ulja za aromaterapiju, ličnu negu ili proizvode za domaćinstvo, videćete da pomoću Young Living eteričnih ulja svaki aspekt vašeg dnevnog života dobija novu snagu!

A RO M AT S K A U P O T R E B A

TOPIKALNA UPOTREBA

UNUTRAŠNJA PRIMENA

• Utrljajte 2–3 kapi eteričnog ulja između svojih dlanova i udahnite.

• Stavite 2–3 kapi eteričnog ulja direktno na željenu oblast i umasirajte. Ponavljate po želji. Uvek pratite uputstva o rastvaranju napisana na etiketi.

Kada uzimate naše dodatke ishrani iz linije eteričnih ulja Plus, pratite ove savete:

• Dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja u posudu tople vode. Prekrijte glavu i posudu peškirom. Dišite polako i duboko. • Koristite omiljena eterična ulja u našim raspršivačima. NAPOMENA: Uvek pročitajte etikete na svakom proizvodu radi uputstava o korišćenju.

Oprez: Eterična ulja su veoma potentna i mogu biti iritirajuća za kožu. Ako dođe do iritacije, namažite to mesto preparatom Young Living V-6 Vegetable Oil Complex ili nekim čistim biljnim uljem da biste ublažili dejstvo. Ulja i mešavine na bazi citrusa mogu da izazovu privremenu osetljivost na svetlo.

• Ukapajte nekoliko kapi željenog ulja Plus u želatinsku kapsulu i progutajte je s vodom. • Dodajte 1–2 kapi željenog ulja Plus u čašu vode, NingXia Red, jogurt ili biljno mleko i progutajte. • Dodajte 1–2 kapi željenog ulja Plus u obrok tokom kuvanja.


E T E R I Č NA U L JA I P RO I Z VO D I KO J I S A D R Ž E U L J A Čista, autentična eterična ulja su osnov svega što kompanija Young Living radi. Nudimo proizvode u četiri kategorije da bismo obogatili i pojednostavili vaš svakodnevni život:

ETERIČNA ULJA

ZA KUĆU

Unesite ih u svoje telo, um i duh da biste otkrili čist i uravnotežen život koji ste oduvek želeli. Pojedinačna eterična ulja, mešavine ili prilagođene kombinacije donose nov stepen blagostanja u vaš život.

Održavajte svoju porodicu i kuću čistom i zaštićenom pomoću prirodno dobijenih proizvoda koji su savršeni za svakodnevnu upotrebu. Naša linija proizvoda Za Kuću poseduje karakteristike koje želite, bez onih koje ne želite.

Z D R AV I I V I T K I

LIČNA NEGA

Zadovoljite nutritivne potrebe svog tela dok je i vaše čulo ukusa zadovoljeno. Ova linija nutritivnih dodataka ishrani i zdravih, ukusnih grickalica, ima puno opcija koje će voleti čitava porodica.

Otkrijte svoj prirodni sjaj uz liniju proizvoda za ličnu negu koji sadrže eterična ulja. Koristite je za čišćenje, negu i vlaženje kože i druge namene uz formule koje ne sadrže štetne, nepoželjne hemikalije. 13


PROIZVODI OD ETERIČNIH ULJA Eterična ulja su srce kompanije Young Living i osnova naše linije proizvoda. Otkrijte raznovrsna, moćna eterična ulja i mešavine podržane našim obećanjem Seed to Seal® i pronađite eterično ulje koje je upravo za vas.


POJEDINAČNA E T E R I Č NA U L JA

M J E Š AV I N E E T E R I Č N I H U L JA

Tokom više od 20 godina iskustva i istraživanja, kompanija Young Living je usavršila standard Seed to Seal kako bi osigurala da najfinija eterična ulja budu dostupna. Ova posvećenost izvrsnosti je ono što izdvaja naša ulja od drugih i što donosi primetnu razliku u kvalitetu koji možete da iskusite sa svakom bočicom.

Kada eterična ulja rade u harmoniji, kombinovani efekat može biti preobražujući. Naše mešavine su rezultat godina rigoroznog ispitivanja i praktične primene i predstavljaju sinergičke mešavine komplementarnih ulja koje se mogu koristiti u svakom aspektu vašeg života.

U L J A N I D O DA C I I SH R A N I PLU S

R A S P R Š I VA Č I E T E R I Č N I H U L JA

Ulja u našoj liniji uljanih dodataka ishrani Plus savršena su za upotrebu u kuvanju i ishrani. Bez obzira na to da li ih dodajte hrani kao divan dodatak koncentrisanog ukusa ili ih koristite u kapsulama zbog njihovih dobrih svojstava, probajte i nove i stare omiljene proizvode u ovom asortimanu.

Pretvorite svoj dom, kancelariju ili lični prostor u ličnu oazu s aromaterapijom! Naša linija elegantno dizajniranih raspršivača omogućiće vam da unesete eterična ulja u svaku prostoriju u vašem domu i napravite doživljaj kao u banji gde god vas život odvede.

Pun asortiman vrhunskih eteričnih ulja i proizvoda koji sadrže ulja pogledajte na veb-sajtu YoungLiving.com!

15


ZA KUĆI Vaš dom je vaše utočište – mesto na kom pravite vredne uspomene sa svojim prijateljima i porodicom. Napravili smo liniju Za Kuću da bismo vam obezbedili delotvorne proizvode koji ne sadrže neprijatne hemikalije. Ovi moćni proizvodi koji sadrže eterična ulja vam pružaju bezbedna rešenja koja deluju kako je priroda nameravala. Od proizvoda za čišćenje koje koristite do paste za zube u vašem ormariću, vaš dom treba da bude mesto na kom počinje puno blagostanje.


THIEVES

KIDSCENTS

Sa eteričnim uljima Lemon, Clove, Cinnamon Bark, Eucalyptus Radiata i Rosemary, naša legendarna mešavina Thieves daje začinjenu, pozitivnu aromu gde god da se koristi. Naša linija Thieves nudi alternative na bazi bilja tako da možete da zamenite grube hemikalije prirodno dobijenim formulama koje deluju snažno i mirišu prelepo.

Naša linija KidScents® je kolekcija koja sadrži eterična ulja i rešava najčešće probleme koji se javljaju u detinjstvu. Ova zaštićena mešavina predstavlja bezbednu alternativu sličnim proizvodima koji se mogu naći u mnogim prodavnicama. Vi i vaši mališani ćete voleti mešavine eteričnih ulja i proizvode koji sadrže eterična ulja namenjene deci!

SEEDLINGS Znamo da roditelji svakodnevno donose stotine odluka o zdravlju i sreći svojih voljenih. Formule na bazi bilja koje se nalaze u liniji proizvoda za negu beba Young Living Seedlings posebno su kreirane da pažljivo uteše najmlađe članove porodice i olakšaju roditeljima da izaberu nežne proizvode koji sadrže eterična ulja bez štetnih sastojaka.

Posetite veb-sajt YoungLiving.com da biste pogledali ceo asortiman Za Kuću i saznali više o linijama proizvoda na ovoj stranici!

17


ZDRAVI I VITKI Istinsko dobrostanje počinje iznutra i naša linija Zdravi i Vitki nudi optimalnu hranljivost uz dodatak eteričnih ulja da biste započeli svoje putovanje. Koristite hranu i dodatke koji hrane vašu vitalnost, zadovoljavaju vaše nutritivne potrebe i zadovoljavaju vaše čulo ukusa!


NINGXIA RED

SL I QU E

Uživajte u mnogobrojnim koristima dodavanjem NingXia Red – našeg moćnog dodatka ishrani za celo telo – vašoj dnevnoj rutini! Osmišljena da revitalizuje i ojača vaše telo i um, ova ukusna mešavina sadrži čista eterična ulja, pire godži bobica i sok šljive, aronije, trešnje, borovnice i nara i ekstrakte kako bi vaše telo dobilo neophodne fitonutritijente.

S jedinstvenom kombinacijom egzotičnih sastojaka Slique i moćnim eteričnim uljima, možete krenuti u pravom pravcu – ka zdravijoj i srećnijoj ličnosti! Kada se kombinuje sa pravilnom ishranom i vežbanjem, proizvodi Slique® mogu da pomognu u mršavljenju i da daju nutritivnu podršku.

D O DA C I ISHRANI

Z D R AVO K U VA N J E

Vitamini i minerali su dva osnovna sastojka zdrave ishrane. Naši dodaci ishrani poseduju vitamine i minerale dobijene iz biodostupne hrane koji sadrže infuziju eteričnih ulja kako bi vam obezbedili potrebnu podršku.

Posvećeni smo tome da vam ponudimo bolje opcije u svakom aspektu vašeg puta, čak i u kuhinji! Proizvodima kao što su oni iz linije Einkorn želimo da vam pomognemo da dobijete najviše što možete iz hrane i uživate u njoj kako je priroda naumila.

Pogledajte ostatak proizvoda iz naše linije Zdravi i Vitki – uključujući pun asortiman dodataka ishrani – na veb-sajtu YoungLiving.com!

19


LIČNA NEGA Bez naučno kontraverznih sastojaka, Young Living šamponi, losioni i proizvodi za ciljanu negu kože koji sadrže eterična ulja očistiće i navlažiti vašu kožu kako biste postigli prirodan, zdrav sjaj. Ugodite svojoj koži moćnim eteričnim uljima!


S AV V Y M I N E R A L S B Y YO U N G L I V I N G Naša linija šminke na bazi minerala Savvy Minerals by Young Living™ kombinuje vrhunske formule sa čistim sastojcima kako biste istakli svoju prirodnu lepotu bez žrtvovanja standarda. Proizvodi Savvy Minerals daju bogate boje i jednostavnu primenu kako bi vas osnažili da se istaknete po svojoj prirodnoj lepoti.

P RO I Z VO D I Z A K U PA N J E I N E G U T E L A I KO S E Podstaknite unutrašnje zračenje pomoću proizvoda napravljenih od sastojaka koji sadrže eterična ulja na bazi bilja koji su preko potrebni vašoj koži i kosi. Naša linija proizvoda za negu tela nudi formulisane losione, proizvode za kosu i ciljanu negu kože i više od toga kako biste bili sveži i prelepi od glave do pete bez grubih hemikalija.

A RT

NEGA ZUBA

Young Living proizvodi za negu kože spajaju vrhunske biljne sastojke i eterična ulja kako biste ulepšali izgled svoje kože. Naš posebno formulisan ART® Skin Care System bezbedno i efikasno čisti, tonira i vlaži vaše lice kako biste istakli lepotu s kojom ste rođeni!

Osvežite svoju rutinu našom linijom proizvoda za negu zuba! Od paste za zube do osveživača daha, imamo sve što vam je potrebno da vaš osmeh ostane blistav. Pomoću snage mešavine eteričnih ulja Thieves® možete uživati u svežem dahu tokom celog dana.

Otkrijte našu kompletnu liniju šminke Savvy Minerals i ostale proizvode za ličnu negu na veb-sajtu YoungLiving.com!

21


DELJENJE

YOUNG LIVING ŽIVOTNOG STILA Više od 20 godina smo posvećeni razvoju proizvoda koji hrane telo, čiste dom, ulepšavaju kožu i kosu i pozitivno utiču na duh. Srećni smo što možemo da vam ponudimo proizvode koji u svakom smislu podržavaju dobrostanje. Bez ikakvog odricanja naše odlučne posvećenosti obećanju Seed to Seal®, naš je cilj da vam obezbedimo što više načina da uvedete dobrostanje u svoje navike i svoj dom. Ostvarivanje finansijske nezavisnosti kroz deljenje Young Living životnog stila sa ljudima oko sebe predstavlja vašu priliku da uvedete drugu dimenziju dobrostanja u svoj život.

DIFFERENT LIFESTYLE IMAGE; SOMETHING MORE ENGAGING AND SUGGESTIVE OF YL’S SPIRIT


Kako da počnete da radite sa kompanijom

YOUNG LIVING

KO J E S U M O J E M O G U Ć N O S T I ? Uključivanje Young Living dobrobiti koje menjaju život je jednostavno! Možete početi na dva načina: kupite proizvode kao maloprodajni kupac ili postanite član veleprodaje.

K O R I S T I O D U Č L A N J E N J A P O D R A Z U M E VA J U : • Nema obaveza u pogledu trošenja ili naručivanja • Kupujte šta želite, kada želite

• Nema potrebe za inventarom

M A L O P R O D A J N I K U PA C U P O R E Đ E N J U S A Č L A N O M V E L E P RO DA J E Maloprodajni kupac:

Član veleprodaje:

• U svakom trenutku možete postati član veleprodaje

• Zaradite besplatne proizvode • Pristup edukativnim resursima • Ekskluzivni popusti • Ostvarite 24% popusta na maloprodajnu cenu za sve Young Living proizvode • Prilika da učestvujete u jednom od najboljih kompenzacionih planova u industriji • Prilika da budete prepoznati na jednom od naših odmarališta na predivnim lokacijama širom sveta 23


ESSENTIAL

REWARDS Da li dosledno kupujete proizvod? Da li želite da zaradite besplatne proizvode? Prilagodite svoju mesečnu narudžbinu tako što ćete se pridružiti našem programu Essential Rewards da biste zaradili bodove koji funkcionišu kao novac! Essential Rewards je ekskluzivni program lojalnosti kompanije Young Living koji donosi brojne pogodnosti: • Prilagodite svoju mesečnu narudžbinu i uštedite novac!

• Ostvarite pristup ekskluzivnim mesečnim promocijama.

• Izaberite svoje proizvode i kada će narudžbina biti obrađena.

• Zaradite Essential Rewards bodove sa svakom narudžbinom koji funkcionišu kao novac koji možete koristiti za buduće narudžbine- sakupljanje bodova u vrednosti do 25% od bodovne vrednosti narudžbine

• Bez rizika! Izmenite svoju narudžbinu ili je otkažite u bilo kom trenutku. • Ostvarite nižu cenu slanja i prioritetno slanje

• Dobijte poklone lojalnosti za 3, 6, 9 i 12 meseci neprekidnog učešća.

Dobijte svoju narudžbinu automatski svakog meseca. Sa toliko pogodnosti i bonusa ne postoji bolje vreme za početak nego sad! Posetite YoungLiving.com za više detalja.


Delite ono

ŠTO VOLITE Kompanija Young Living je izrasla u globalnu kompaniju jer članovi prosto vole naše proizvode i doživeli su njihov uticaj na promenu života. Naši članovi dele svoju ljubav prema Young Living proizvodima sa svojim prijateljima, porodicom, kolegama i zajednicama prirodno i organski. RAZLOZI ZA RA ZVO J SO PST V E N O G YO UN G L I V I N G PO SLOVA N JA

• Nema potrebe za inventarom • Budite sam svoj šef • Globalna zajednica za podršku • Velikodušan kompenzacioni plan – jedan od najboljih u industriji

• Mogućnost ostvarivanja plaćenih odmora za lidere

• Zaradite bonus od 50 USD za svaku osobu koju učlanite, plus provizije na buduće narudžbine

• Promenite živote tako što ćete pomoći drugima da dostignu blagostanje uma, tela i opštu dobrobit

F A R M A L AVA N D E U S I M I A N E - L A - R O T O N D E , F R A N C U S K A 25


S L O B O DA DA

ŽIVITE SVOJU SVRHU

“ “ “

Zaljubili smo se 2001, kada smo se takođe zaljubili i u Young Living filozofiju, viziju i proizvode. Među pionirima na evropskom tržištu, ovaj pokret je bio početak novog života za nas. Tokom skoro 20 godina, prevazišli smo mnoge uspone i padove, inspirisani našim verovanjem da smo sposobni za napravimo razliku. Osećamo se nagrađenim što smo ostali snažni i puni entuzijazma u životu ispunjenom obiljem za nas i našu porodicu. UL R I K E & V IJAY — YO U NG LIVING ROYAL CROWN DIA M ONDS

Pre četiri godine, bila sam depresivna i odvojena od sebe i drugih. Young Living mi je dao zajednicu i svrhu u životu koja me vratila u život i zauzvrat mi daje mogućnost da osnažim druge žene – lično i u poslovnom smislu. C O R I N N E — YO U NG LIVING D IAMO ND

Volim svoj rad sa kompanijom Young Living jer imam sve slobodno vreme koje mi je potrebno da provedem sa svojom porodicom i mogu da organizujem posao po svojoj želji. Ja nisam samo mama kod kuće već i poslovna žena koja radi od kuće! M AR I A A N GE L ES — YO U NG LIVING PLAT INU M


Young Living je došao u naš život kada sam tražila svrhu. Kao dar, dobila sam blagostanje i zdravlje. Zbog toga ću nastaviti da delim s drugima sve što Young Living nudi; blagostanje, svrhu i obilje. Sve zajedno.

EMILIA — YO U NG LIVING DIA M OND

S dubokom zahvalnošću prema Gary-ju i Mery Young – zahvaljujem im se na načinu na koji inspirišu moj svakodnevni život. Ja sam jedna od onih osoba koje će nastaviti misiju od Gary Younga i deliti s ljudima „dar” eteričnih ulja. RAMO NA — YO U NG LIVING PLATINUM

Moj životni moto je Sloboda, u svim aspektima. Otkako sam srela Gary Young-a i otkrila Young Living, shvatila sam da je moja svrha u životu da pomognem drugim ljudima da dostignu sopstvenu Slobodu. Eterična ulja Young Living su moj najbolji partner u tome. Deljenjem iskustva s drugima kvalifikovala sam se kao Gold i moj cilj sada je da svakog naučim da uradi isto. Hajde da zajedno dostignemo slobodu. Duboko sam zahvalna kompaniji Young Living za svu podršku koju imam. MILA — YO U NG LIVING GOLD

27


Spremite se za uspeh sa

POČETNIM PAKETOM YOUNG LIVING! Naši uvodni paketi su savršen način da počnete sa Young Living životnim stilom. Izaberite jedan od naših početnih paketa i uživajte u ekskluzivnim pogodnostima – uključujući priliku da iskoristite naš plan komenzacijoni plus: •

24 posto popusta u veleprodaji

Mogućnost zarade provizija i bonusa

Kvalifikovanost za učešće u programu Essential Rewards i mogućnost zarade besplatnih proizvoda, slanja s popustom i još mnogo toga

Prilika da pomognete drugima da otkriju veću slobodu i blagostanje

P O Č N I T E O D M A H N A V E B - S A J T U YO U N G L I V I N G. C O M !

PREMIUM POČETNI PAKET SA RASPRŠIVAČEM ARIA #5465501

1 x Premium kolekcija eteričnih ulja* 1 x raspršivač Aria 1 x vodič za proizvod Osnovni početni paket:

Literatura o marketingu 1 x Stress Away 5 ml 1 x AromaGlide bočica sa kuglicom 1 x Orange+ 5 ml

10 x bočica sa uzorkom za ulja 2 x NingXia Red Single (60 ml) 10 x uzoraka vizit karti

* Lavender 5 ml, Peppermint 5 ml, Lemon 5 ml, Frankincense 5 ml, Di-Gize 5 ml, Thieves® 5 ml, Purification 5 ml, R.C. 5 ml, Copaiba 5 ml, PanAway 5 ml


PREMIUM POČETNI PAKET SA RASPRŠIVAČEM DEWDROP #5463500

1 x Premium kolekcija eteričnih ulja* 1 x raspršivač Dewdrop 1 x vodič za proizvod Osnovni početni paket: Literatura o marketingu

1 x Stress Away 5 ml 1 x AromaGlide bočica sa kuglicom 1 x Orange+ 5 ml

10 x bočica sa uzorkom za ulja 2 x NingXia Red Single (60 ml) 10 x uzoraka vizit karti

* Lavender 5 ml, Peppermint 5 ml, Lemon 5 ml, Frankincense 5 ml, Di-Gize 5 ml, Thieves® 5 ml, Purification 5 ml, R.C. 5 ml, Copaiba 5 ml, PanAway 5 ml

PREMIUM POČETNI PAKET SA NINGXIA #546708 NingXia Red – 2 x 750 ml boce 30 x NingXia Red Single (60 ml) NingXia Nitro 1 x vodič za proizvod

Osnovni početni paket: Literatura o marketingu 1 x Stress Away 5 ml 1 x AromaGlide bočica sa kuglicom

1 x Orange+ 5 ml 10 x bočica sa uzorkom za ulja 2 x NingXia Red Single (60 ml) 10 x uzoraka vizit karti 29


PREMIUM POČETNI PAKET SA THIEVES #546608 1 x Thieves 15 ml 1 x Thieves AromaBright™ Toothpaste 1 x Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash 2 x Thieves Household Cleaner 2 x Thieves Foaming Hand Soap 2 x Thieves Spray

2 x Thieves Waterless Hand Purifier 1 x vodič za proizvod Osnovni komplet za prvu upotrebu: Literatura o marketingu 1 x Stress Away 5 ml

1 x AromaGlide bočica sa kuglicom 1 x Orange+ 5 ml 10 x bočica sa uzorkom za ulja 2 x NingXia Red Single (60 ml) 10 x uzoraka vizit karti

OSNOVNI POČETNI PAKET #546008 Literatura o marketingu 1 x Stress Away 5 ml 1 x AromaGlide bočica sa kuglicom

1 x Orange+ 5 ml 10 x bočica sa uzorkom za ulja

2 x NingXia Red Single (60 ml) 10 x uzoraka vizit karti


BLAGOSTANJE SVRHA OBILJE YO U N G L I V I N G. C O M 31


Mi ozbiljno shvatamo upravljanje našom planetom. Naš vrhunski postupak proizvodnje donosi vam najčistija ulja na planeti.

Mi to zovemo To nije slogan – to je naš poziv.

#24801 SR v.1

Discover your Young Living Lifestyle – SR  
Discover your Young Living Lifestyle – SR