Page 1

ONTDEK je

YOUNG LIVING LEVENSSTIJL

1


ONZE

VISIE Ieder

huishouden

ter

wereld

voorzien

van

de

levensveranderende voordelen van etherische oliën van Young Living.

ONZE

MISSIE Young Living eert zijn rentmeesterschap door een gemeenschap van genezing en ontdekking te handhaven en mensen te inspireren.

ONS

DOEL Young

Living

is

de

wereldleider

en

produceert

de

meest

pure

en

producten

op

basis

van

in

de

industrie

etherische etherische

oliën oliën.

We zetten ons in om mensen te helpen met hun welzijn

en

geloven

dat

iedereen

een

leven

overvloed en doelgerichtheid verdient.

vol


ONS VERHAAL Ons verhaal begon ruim 20 jaar geleden met een eenvoudige distilleerderij voor etherische oliën gebouwd door de oprichter en voormalige voorzitter van de raad van bestuur, D. Gary Young. Veel mensen dromen ervan om van hun passie hun beroep te maken. Gary's droom werd werkelijkheid toen hij de kracht van etherische oliën ontdekte en planten begon te kweken om zelf oliën te produceren. Zijn steeds groeiende kennis over etherische oliën, in combinatie met zijn en Mary Young's eerdere ervaring in de directe verkoop, stelde hem in staat zijn droom te verwezenlijken en een bedrijf op te richten om de pure kracht van etherische oliën met de wereld te delen. Young Living is onder leiding van Gary en Mary uitgegroeid tot de wereldleider in etherische oliën en welzijn. Het hoofdkantoor van Young Living is gevestigd in Lehi, Utah en er zijn kantoren en boerderijen over de hele wereld. We hebben wereldwijd miljoenen mensen geïnspireerd om te profiteren van het beste dat de natuur te bieden heeft, te leven in overvloed en kansen te creëren die levensveranderend zijn.

3


YL IN

GETALLEN 23 JAAR

INDUSTRIE

LEIDERSCHAP

16

50

E I G E N en PA RT N E R B O E R DE R I J E N

HOOGOPGELEIDE

(EN GROEIEND)

20 INTERNATIONAAL

WETENSCHAPPERS

12 ONAFHANKELIJKE PARTNERLABORATORIA

JAARLIJKS STIJGENDE

$1 MILJARD I N KO M S T E N SINDS 2015

3,000+ WERKNEMERS OVER DE HELE WERELD

600+

2 EIGEN

KWALITEITSLABORATORIA

13 KANTOREN OVER DE HELE WERELD

MEER DAN 4 MILJOEN

L E DE N

WERELDWIJD

HET ORIGINELE

ETHERISCHE OLIE

NETWERKMARKETINGBEDRIJF

LEVENSVERANDERENDE PRODUCTEN


IN GETALLEN

Young Living betaalt alle administratieve kosten 100 % VAN ALLE DONATIES STEUNEN FOUNDATION PROJECTEN

70 GOEDE DOELEN ondersteund door de

FOUNDATION

200,000+

TALLOZE LEVENS BEÏNVLOED DOOR HET WERK VAN DE FOUNDATION

Maak een ve rs ch i l: You n g L i vi n gFou n d at io n . o r g 5


Young Living heeft Seed to Seal gecreëerd als symbool van onze belofte om mensen de beste etherische oliën en producten gebaseerd op etherische oliën te leveren. Onze Seed to Seal belofte garandeert dat je met ieder(e) supplement, huidverzorgingsproduct en etherische olie profiteert van de voordelen van onze wereldwijde bronnen, ons leiderschap en tientallen jaren innovatie. Het resultaat? Een eindproduct dat geproduceerd is volgens onze drie pilaren; inkoop, wetenschap en standaard.


INKOOP

WETENSCHAP

STANDAARD

We kopen onze producten in bij onze eigen boerderijen, partnerboerderijen en gecertificeerde Seed to Seal leveranciers. Op deze manier kunnen we met een gerust hart en met oog voor kwaliteit, lokale gemeenschappen en ecosystemen inkopen. Zo kun je met een gerust hart onze producten gebruiken.

De kwaliteit van onze producten begint in de velden en wordt bewezen in onze laboratoria door ons R&D team met ruim 180 jaar ervaring. Indien nodig laten we productmonsters testen door onafhankelijke, gerespecteerde en geaccrediteerde laboratoria. We stellen pure en effectieve formules samen om jou en je gezin te voorzien van producten die de schoonste en meest innovatieve ingrediĂŤnten bevatten.

Verantwoord ondernemen maakt onderdeel uit van ons rentmeesterschap - van het duurzaam inkopen van planten tot het helpen van lokale gemeenschappen en het voldoen aan milieuwetgeving en andere reguleringen. We kiezen ervoor om zaken te doen met bronnen waarvan we weten dat ze pure etherische oliĂŤn en ingrediĂŤnten op een ethisch en juridisch juiste wijze produceren. Zo zetten we de standaard voor duurzaamheid waar je op kunt vertrouwen.

7


ONZE

BOERDERIJEN Fort Nelson, British Columbia, Canada Calgary, Alberta, Canada St. Maries, Idaho, VS

Londen, Verenigd Koninkrijk

Highland Flats, Idaho, VS

Lehi, Utah, VS

Simiane-la-Rotonde, Frankrijk Mona, Utah, VS

Mexico City, Mexico Kona, Hawai

Guayaquil, Ecuador

Landen met Young Living leden Internationale kantoren van Young Living Hoofdkantoren van Young Living Boerderij of distilleerderij van Young Living


De boerderijen van Young Living zijn uniek in de industrie en zetten de standaard voor het distilleren van etherische oliën. Daarom spelen onze boerderijen een grote rol in onze Seed to Seal belofte. We hebben ongekend veel tijd en middelen geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat deze standaarden nageleefd worden op iedere eigen boerderij, partnerboerderij en gecertificeerde Seed to Seal leveranciers zodat jij en je gezin het beste uit de natuur krijgen.

Split, Kroatië Tokio, Japan

Manolovo, Bulgarije Dubai, VAE Masqat, Oman

Hongkong, China Taitung, Taiwan

Kuala Lumpur, Maleisië

Singapore

Darwin, Australië

Sydney, Australië

Perth, Australië

9


PA RT N E R S C H A P

PRINCIPES


We gebruiken veel middelen om ervoor te zorgen dat we de meest pure oliën kunnen leveren. Puurheid begint op de boerderijen en we zijn trots op het feit dat we onze etherische oliën verkrijgen van onze eigen boerderijen, partnerboerderijen en gecertificeerde Seed to Seal leveranciers. Zij voldoen aan onze Seed to Seal partnerschapsprincipes om ervoor te zorgen dat de zuiverheid van onze producten gegarandeerd wordt.

1 E P R I N C I P E Gevestigde relaties Onze inkoop- en executiveteams zijn zorgvuldig geselecteerde leveranciers van de beste botanische planten en stoffen en we bouwen al tientallen jaren aan onze relatie. We blijven deze relaties onderhouden en uitbreiden.

2 E P R I N C I P E Seed to Seal specificaties Alle boerderijen - of het nu een partnerboerderij, gecertificeerde Seed to Seal leverancier of een eigen boerderij is - ondertekenen een verklaring dat ze beloven de Seed to Seal specificaties na te leven.

3 E P R I N C I P E Bindende overeenkomsten Deze ondertekende Seed to Seal verklaringen worden ondersteund door wettelijk bindende contracten.

4 E P R I N C I P E Strenge testen We hebben miljoenen besteed aan het bouwen van een state-of-the-art laboratorium met de nieuwste testapparatuur en een team van de beste onderzoekers. Wanneer het product van een leverancier niet voldoet aan onze strenge eisen, bereikt het ons magazijn niet.

5 E P R I N C I P E Audits Young Living bepaalt de kwaliteit van oliën met uitgebreide testen en audits. Deze audits worden uitgevoerd door derde partijen. Ons wereldwijde netwerk van leveranciers is ontwikkeld om onze leden de beste producten te leveren en we zijn trots op het objectieve auditproces.

Waarom dringen we aan op het gebruik van deze veeleisende en dure praktijken? Omdat het grotere geheel weinig te doen heeft met dat waar het echt om draait. We zetten ons in om de wereld te verbeteren door de voordelen van etherische oliën te delen. Als we geen kwaliteit leveren, leveren we geen voordelen. Lees meer over deze voordelen op SeedtoSeal.com. 11


WAT Z I J N

ETHERISCHE OLIËN? Etherische oliën zijn geconcentreerde plantenextracten die verkregen worden door zorgvuldige stoomdestillatie, koudpersen of uit hars. Deze pure etherische oliën zijn veel krachtiger dan de planten waar ze uit geëxtraheerd worden. Of je nu oliën gebruikt voor aromatherapie, persoonlijke verzorging of in het huishouden - ieder onderdeel van het dagelijkse leven heeft baat bij een paar druppels etherische olie!

G E B RU I K A ROM AT I S C H

• Wrijf 2-3 druppels etherische olie in je handpalmen en inhaleer. • Voeg enkele druppels etherische olie toe aan een kom warm water. Bedek je hoofd en kom met een handdoek. Haal diep en langzaam adem. • Gebruik je favoriete etherische oliën in een verstuiver. LET OP: raadpleeg voor gebruik altijd het etiket.

GEBRUIK OP DE HUID

• Breng 2-3 druppels etherische olie aan op de gewenste plek en masseer in. Herhaal indien gewenst. Volg altijd de verdunningsinstructies op het etiket. LET OP: etherische oliën zijn zeer krachtig en kunnen de huid irriteren. Breng bij irritatie van de huid V-6 Vegetable Oil Complex van Young Living of plantaardige olie aan om de etherische olie te verdunnen. Oliën en melanges op basis van citrusvruchten kunnen mogelijk tijdelijke lichtgevoeligheid veroorzaken.

INWENDIG

Probeer de volgende tips als je onze Plus voedingssupplementen gebruikt: • Voeg enkele druppels van een Plus olie naar keuze toe aan een gelatinecapsule en neem in met water. • Voeg 1-2 druppels van een Plus olie naar keuze toe aan een glas water, NingXia Red, yoghurt of plantaardige melk. • Voeg 1-2 druppels van een Plus olie naar keuze toe aan gerechten.


ETHERISCHE OLIËN EN P R O D UC T E N O P B A S I S VA N ETHERISCHE OLIËN Pure, zuivere etherische oliën vormen de basis van Young Living. Onze producten zijn ingedeeld in vier categorieën en zijn ontworpen om je leven te verrijken:

ETHERISCHE OLIËN

THUIS

Versterk je lichaam, ziel en geest en ontdek het pure leven dat je altijd al wilde leiden. Etherische oliën, melanges of op maat gemaakte combinaties voegen een nieuwe dimensie van welzijn toe aan je leven.

Bescherm je gezin en houd je huis schoon met onze natuurlijke producten ideaal voor dagelijks gebruik. Onze producten voor in huis bevatten enkel goede ingrediënten.

H E A LT H Y & F I T

PERSOONLIJKE VERZORGING

Geef je lichaam wat het nodig heeft en houd je smaakpapillen tevreden. Deze lijn van voedingssupplementen en gezonde, heerlijke snacks is een goede optie voor het hele gezin.

Ontdek je natuurlijke schoonheid met onze verzorgingsproducten op basis van etherische oliën. Reinig, verzorg, hydrateer en meer met producten vrij van gevaarlijke chemicaliën. 13


ETHERISCHE OLIE PRODUCTEN

Etherische oliën vormen de basis van Young Living en onze producten. Ontdek veelzijdige, krachtige etherische oliën en melanges geproduceerd volgens onze Seed to Seal® belofte en ontdek welke etherische oliën bij jou passen.


ETHERISCHE OLIE

ETHERISCHE OLIE MELANGES

Young Living heeft ruim 20 jaar ervaring in onderzoek en heeft de Seed to Seal standaard geperfectioneerd om ervoor te zorgen dat alleen de best mogelijke etherische oliën geleverd worden. Dankzij onze toewijding zijn wij anders dan anderen en is er een merkbaar verschil van kwaliteit.

Het effect van etherische oliën kan levensveranderend zijn. Onze melanges zijn het resultaat van jarenlang rigoureus testen en praktische toepassing wat resulteert in synergetische melanges van complementaire oliën die in elk aspect van je leven gebruikt kunnen worden.

P LU S O L I E V O E D I N G S SUPPLEMENTEN De oliën in onze Plus lijn zijn uitermate geschikt voor gebruik in gerechten en als voedingssupplement. Of je nu de oliën toevoegt aan je maaltijd voor een heerlijke boost of inneemt in een capsule, er is voor elk wat wils.

ETHERISCHE OLIE VERSTUIVER Transformeer je huis, kantoor of persoonlijke ruimte in een aromatherapeutische oasis! Onze verstuivers zijn geschikt voor gebruik in elke ruimte en zorgen voor een luxueus gevoel.

Ga naar YoungLiving.com voor een volledige overzicht van onze etherische oliën en producten op basis van etherische oliën!

15


THUIS Je huis is je toevluchtsoord - een plek waar herinneringen met familie en vrienden gemaakt worden. We hebben onze At Home lijn ontwikkeld om jou te voorzien van producten die vrij zijn van agressieve chemicaliĂŤn. Deze krachtige producten op basis van etherische oliĂŤn zijn veilige alternatieven. Van schoonmaakproducten tot tandpasta; welzijn begint thuis.


THIEVES

KIDSCENTS

Onze legendarische Thieves melange op basis van Lemon, Clove, Cinnamon Bark, Eucalyptus Radiata en Rosemary etherische oliën - heeft een kruidig en uitnodigend aroma. Onze Thieves lijn biedt plantaardige alternatieven zodat je agressieve chemicaliën kunt vervangen met natuurlijke formules die heerlijk ruiken.

Onze KidScents® producten op basis van etherische oliën zijn geschikt voor de meest voorkomende momenten in de kindertijd. Deze melanges zijn veilige alternatieven voor vergelijkbare producten verkrijgbaar in winkels. Jij en je kinderen zullen onze producten voor kinderen, op basis van etherische oliën, geweldig vinden!

SEEDLINGS Ouders nemen iedere dag talloze beslissingen over de gezondheid en het geluk van hun dierbaren. De plantaardige formules van onze Young Living Seedlings lijn van babyproducten zijn zorgvuldig samengesteld om de jongste leden van het gezin te verzorgen en ouders gerust te stellen. Zo kunnen ouders op een makkelijke manier voor veilige producten op basis van etherische oliën kiezen.

Ga naar YoungLiving.com voor een overzicht van onze At Home producten en voor meer informatie over andere productlijnen!

17


HEALTHY & FIT Welzijn begint van binnen. Onze Healthy & Fit lijn biedt optimale voeding op basis van etherische oliĂŤn. Kies voor voeding en supplementen die je vitaliteit ondersteunen en prikkel je smaakpapillen!


NINGXIA RED

SLIQUE

Profiteer van talloze voordelen door NingXia Red - ons krachtige supplement - toe te voegen aan je dagelijks routine! Deze heerlijke drank is ontworpen om lichaam en geest te revitaliseren en bevat etherische oliën, Ningxia wolfsbespuree, pruimen-, aronia-, kersen-, bosbessen- en granaatappelsap en -extracten.

De unieke combinatie van exotische ingrediënten en krachtige etherische oliën van Slique geeft jou een duwtje in de juiste richting! Slique® producten kunnen, in combinatie met een gebalanceerd dieet en beweging, helpen een gezond gewicht te behouden en ondersteuning bieden.

VOEDINGSSUPPLEMENTEN

GEZOND KO K E N

Vitamines en mineralen zijn een belangrijk onderdeel van een gezond dieet. Onze handige supplementen bestaan uit vitaminen en mineralen die een infusie van etherische oliën bevatten om jou te ondersteunen.

We zijn toegewijd aan het bieden van opties voor een beter leven, ook in de keuken! Met onze producten, waaronder Einkorn producten, willen we je helpen het beste uit je voeding te halen.

Ga naar YoungLiving.com voor meer informatie over onze Healthy & Fit producten en een overzicht van onze voedingssupplementen!

19


PERSOONLIJKE VERZORGING De shampoo, lotions en huidverzorgingsproducten van Young Living - op basis van etherische oliën en vrij van controversiële ingrediënten - reinigen en hydrateren de huid en zorgen voor een gezonde gloed. Verwen je huid met de kracht van etherische oliën!


S AV V Y M I N E R A L S BY YOUNG L I V I NG

BAD, LICHAAM EN HAAR

Onze Savvy Minerals by Young Living™ make-uplijn combineert de beste formules met pure ingrediënten zodat jij je natuurlijke schoonheid zonder compromis kunt omarmen. De Savvy Minerals producten bevatten diepe kleuren, zijn makkelijk aan te brengen en tonen je natuurlijke schoonheid.

Kies voor een stralende glimlach met onze plantaardige producten op basis van etherische oliën. Onze verzorgingslijn bestaat uit zorgvuldig samengestelde lotions, haarverzorgingsproducten en huidverzorgingsproducten - allemaal zonder gevaarlijke chemicaliën.

ART

TA N DV E R Z O R G I N G

De huidverzorgingsproducten van Young Living bevatten plantaardige ingrediënten en etherische oliën om het uiterlijk van je huid te ondersteunen. Onze zorgvuldig samengestelde ART® Skin Care System reinigt en hydrateert je huid op een veilige en effectieve wijze!

Verfris je routine met onze tandverzorgingsproducten! Van tandpasta tot pepermuntjes, we hebben alles wat je nodig hebt voor een stralende glimlach. Geniet de hele dag van een frisse adem en mond dankzij onze Thieves® melange.

Ga naar YoungLiving.com voor een overzicht van onze Savvy Minerals make-uplijn en de rest van onze verzorgingsproducten!

21


DEEL DE

YOUNG LIVING LEVENSSTIJL We hebben ruim 20 jaar besteed aan het ontwikkelen van producten die je lichaam voeden, je huis schoonmaken, je huid, haar en geest voeden en we zijn trots op het feit dat we jou op allerlei wijzen welzijn kunnen bieden. Het doel van onze Seed to SealÂŽ belofte is het leveren van producten die voor meer welzijn zorgen. Word financieel onafhankelijk, deel Young Living met anderen en voeg een nieuwe dimensie van welzijn toe aan je leven.


Aan de slag met

YOUNG LIVING WAT Z I J N M I J N O P T I E S ? Het is makkelijk om van de voordelen van Young Living te profiteren! Je kunt op twee manieren beginnen: koop producten als klant of word lid.

V O O R D E L E N VA N L I D M A AT S C H A P : • Geen verplichting tot aankoop of bestelling

• Geen voorraad vereist

• Koop wat je wilt, wanneer je wilt

KLANT VS. LID. Klant:

Lid

• Word lid op welk moment dan ook

• Verdien gratis producten • Krijg toegang tot educatieve middelen • Ontvang exclusieve kortingen • Ontvang 24% korting op de verkoopprijs van alle Young Living producten • Neem deel aan een royaal compensatieplan • Word erkend op één van onze evenementen over de hele wereld

23


ESSENTIAL

REWARDS

Koop je constant producten? Wil je gratis producten verdienen? Pas je maandelijkse bestelling aan door lid te worden van ons optionele Essential Rewards programma en verdien punten die als geld ingewisseld kunnen worden! Essential Rewards is het exclusieve loyaliteitsprogramma van Young Living en heeft de volgende voordelen: • Pas je maandelijkse bestelling aan en bespaar geld!

• Krijg toegang tot exclusieve maandelijkse promoties.

• Kies je producten en het tijdstip van verwerking van je bestelling.

• Verdien Essential Rewards punten die als geld ingewisseld kunnen worden tot wel 25% van iedere bestelling.

• Geen risico! Wijzig je bestelling of annuleer je bestelling op elk moment. • Maak gebruik van lagere verzend-kosten en kies voor prioriteit bij verzending.

• Ontvang cadeau's als je 3, 6, 9 of 12 opeenvolgende maanden deelneemt.

Ontvang automatisch iedere maand je bestelling. Waar wacht je nog op, er zijn talloze voordelen en bonussen! Ga naar YoungLiving.com voor meer informatie.


Deel

JE PASSIE Young Living is uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf omdat leden van onze producten houden en de levensveranderende effecten ervan hebben ontdekt. Onze leden delen hun passie voor Young Living met hun familie, vrienden, collega's en gemeenschappen.

R E DE N E N OM E E N YOUNG L I V I NG B E DR I J F OP T E B OU W E N

• Geen voorraad vereist • Je bent je eigen baas • Je maakt deel uit van een wereldwijde gemeenschap

• Royaal compensatieplan—één van de beste in de industrie

• Je kunt mogelijk op betaalde retraites gaan

• Je verdient een bonus van $50 voor iedere persoon die je inschrijft en commissie op alle toekomstige bestellingen

• Je verandert levens door mensen te helpen welzijn te ontdekken

S I M I A N E - L A - R O T O N D E L AV E N D E R FA R M , F R A N K R I J K 25


VRIJHEID OM TE LEVEN

“ “ “

JOUW DOEL

We werden verliefd in 2001. In diezelfde periode maakten we kennis met de filosofie, visie en producten van Young Living. We waren één van de eerste pioniers op de Europese markt en het was het begin van een nieuw leven. De afgelopen twintig jaar hebben we hoogte- en dieptepunten gehad en we blijven onszelf motiveren door te geloven in onszelf. We worden beloond met een geweldig leven vol overvloed. U L R IKE & VIJAY — YOUNG L I VI NG ROYAL C ROW N DIA MON D S

Vier jaar geleden was ik depressief en had ik geen interesse in mezelf of anderen. Young Living gaf me een doel en ik heb de kans om andere vrouwen te inspireren—op persoonlijk en zakelijk vlak. COR INNE — YOUNG L I VI NG DI AMOND

Ik hou van mijn werk omdat ik voldoende vrije tijd heb om met mijn gezin door te brengen. Daarnaast deel ik mijn werk in zoals ik dat wil. Ik ben niet alleen een huismoeder, maar ook een zakenvrouw! M A R IA ANGEL E S – YOUNG L I VI NG PL ATI NUM


Ik was op zoek naar een doel in mijn leven toen

ik Young Living ontdekte. Ik beschouw welzijn en gezondheid als een cadeau. Daarom wil ik de welzijn en overvloed van Young Living met anderen delen. Allemaal samen.

E M I L I A — YOUNG L I V I NG DIA MON D

Ik ben Gary en Mary Young ontzettend dankbaar—voor de manier waarop zij mijn leven iedere dag inspireren. Ik zal Gary's visie naleven en anderen kennis laten maken met etherische oliën. RAMONA — YOUNG LI V I NG P LAT INU M

Mijn motto is "vrijheid", in alle aspecten. Ik realiseer me na mijn ontmoeting met Gary Young en de ontdekking van Young Living dat mijn doel in het leven het helpen van anderen is. De etherische oliën van Young Living helpen mij hierbij. Door mijn ervaringen met anderen te delen, heb ik de status van Gold bereikt en mijn doel is nu om anderen te helpen dezelfde status te bereiken. Laten we samen aan onze vrijheid werken. Ik ben Young Living dankbaar voor alle ondersteuning. M I L A – YOUNG LI V I NG G OLD

27


Bewandel de weg naar succes met een

YOUNG LIVING STARTERKIT! Onze starterkits zijn perfect als je begint aan je nieuwe Young Living levensstijl. Kies één van onze starterkits en profiteer van talloze voordelen waaronder de mogelijkheid om te profiteren van ons compensatieplan en: •

24% korting op groothandelsprijzen

De mogelijkheid om commissies en bonussen te verdienen

De mogelijkheid om mee te doen aan het Essential Rewards programma om gratis producten, korting op verzendkosten en meer te verdienen

De kans om anderen te helpen bij het vinden van meer vrijheid en welzijn

GA A AN DE SLAG OP YOUNGLIVING.COM!

PREMIUM STARTERKIT MET ARIA VERSTUIVER #546514 1 x collectie premium etherische oliën* 1 x Aria verstuiver 1 x productgids Basisstarterkit:

Marketingmateriaal 1 x Stress Away (5 ml) 1 x AromaGlide rollerdop 1 x Orange+ (5 ml) 10 x proefflesjes

2 x NingXia Red Single (60 ml) 10 x visitekaartje (voorbeeld)

* Lavender (5 ml), Peppermint (5 ml), Lemon (5 ml), Frankincense (5 ml), Di-Gize (5 ml), Thieves® (5 ml), Purification (5 ml), R.C. (5 ml), Copaiba (5 ml), PanAway (5 ml)


PREMIUM STARTERKIT MET DEWDROP VERSTUIVER #546314 1 x collectie premium etherische oliën* 1 x Dewdrop verstuiver 1 x productgids Basisstarterkit:

Marketingmateriaal 1 x Stress Away (5 ml) 1 x AromaGlide rollerdop 1 x Orange+ (5 ml)

10 x proefflesjes 2 x NingXia Red Single (60 ml) 10 x visitekaartje (voorbeeld)

* Lavender (5 ml), Peppermint (5 ml), Lemon (5 ml), Frankincense (5 ml), Di-Gize (5 ml), Thieves® (5 ml), Purification (5 ml), R.C. (5 ml), Copaiba (5 ml), PanAway (5 ml)

PREMIUM STARTERKIT MET NINGXIA #546714 NingXia Red – 2 flessen van 750 ml 30 x NingXia Red Single (60 ml) NingXia Nitro 1 x productgids

Basisstarterkit: Marketingmateriaal 1 x Stress Away (5 ml) 1 x AromaGlide rollerdop

1 x Orange+ (5 ml) 10 x proefflesjes 2 x NingXia Red Single (60 ml) 10 x visitekaartje (voorbeeld) 29


PREMIUM STARTERKIT MET THIEVES #546614 1 x Thieves (15 ml) 1 x Thieves AromaBright™ Toothpaste 1 x Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash 2 x Thieves Household Cleaner 2 x Thieves Foaming Hand Soap

2 x Thieves Spray 2 x Thieves Waterless Hand Purifier 1 x productgids Basisstarterkit: Marketingmateriaal 1 x Stress Away (5 ml)

1 x AromaGlide rollerdop 1 x Orange+ (5 ml) 10 x proefflesjes 2 x NingXia Red Single (60 ml) 10 x visitekaartje (voorbeeld)

BASISSTARTERKIT #546014 Marketingmateriaal 1 x Stress Away (5 ml) 1 x AromaGlide rollerdop

1 x Orange+ (5 ml) 10 x visitekaartje (voorbeeld) 10 x proefflesjes 2 x NingXia Red Single (60 ml)


WELZIJN DOEL OVERVLOED YOUNGLIVING.COM 31


We nemen ons rentmeesterschap van de aarde zeer serieus. Ons state-of-the-art productieproces geeft jou de zuiverste oliĂŤn ter wereld.

We noemen het Het is geen slogan–het is onze roeping.

#24688 NL v.1

Discover your Young Living Lifestyle – NL  

Vind een Young Living levensstijl die bij je past met onze handige gids! Van onze producten tot onze Seed to Seal partnerschapsprincipes - d...

Discover your Young Living Lifestyle – NL  

Vind een Young Living levensstijl die bij je past met onze handige gids! Van onze producten tot onze Seed to Seal partnerschapsprincipes - d...