Page 1

The Sydney ConneXion


G’DAY! Als jij je Aussie trip met een superstart wil beginnen, dan ben je bij ons op het juiste adres! Ons Sydney starterspakket biedt alles aan wat je nodig hebt voor een zachte landing in Australie, met een week vol te gekke groepsactiviteiten met je nieuwe internationale vrienden!

M ple aa k z een ier m gro et ep !


Maandag Sydney City Tour Vandaag ontmoet je je groep in onze “net geland” informatiebijeenkomst. Ons team legt je alles uit wat je moet weten voor je eerste week in Oz; we zorgen ervoor dat je Australische bankpasje klaarligt, je Tax File Number is aangevraagd en geven je een Australische SIM-kaart. Verbli Sydnejf in nr. 1 h y’s ostel!

Hierna is het tijd voor onze City Tour waarbij we je meenemen naar het Sydney Opera House en de imposante Sydney Harbour Bridge! ‘s Avonds organizeren we een gezellige welkomstmaaltijd in een van onze favoriete backpacker bars!

e uw Nie nden ! vriedag 1 op


r Hie men m e zw we!

Dinsdag Sydney Harbour Cruise De beste manier om de prachtige haven van Sydney te verkennen is per boot!! En nu hebben wij toevallig een luxe catamaran tot onze beschikking! Zwem, chill, maak foto’s, klets & drink een drankje met je nieuwe maten – je bent in Sydney!!!! Ont op hespan in de t dek zon


Woensdag Welkom bij BaseCamp Aan het begin van de middag reizen we naar BaseCamp, gelegen op zo’n 3 uur ten noorden van Sydney, bekend om haar prachtige stranden, zandduinen en de vele dieren die in het gebied wonen, zoals koala’s, dolfijnen, walvissen, kangoeroes en possums! BaseCamp ligt op 5 minuutjes lopen van een prachtig strand en heeft een hele speciale bewoonster; Josie, een tamme & nieuwsgierige kangoeroe die erg van knuffelen houdt!

el uff Kn , de ie ij Jos eroe b o p g n m ka seCa Ba

Als we aankomen gaan we naar het strand en kun je een verfrissende duik in de zee nemen voordat we met z’n allen pizza eten!

Zieen in ! fijn dol t wild e h


Donderdag Zandboarden! In de ochtend springen we in een jeep en rijden we naar de zandduinen, leren we interessante dingen over de lokale Aboriginal cultuur en gaan we vanaf de hoogste duinen zandboarden! Na de lunch nemen we je mee op een boswandeling naar de top van een berg met het beste uitzicht ter wereld – je zal er sprakenloos van zijn! Er is kans om koala’s in de bomen te zien (het gehele jaar door) en tussen mei en november zwemmen er flink wat walvissen rond! Later deze avond organizeren we een Aussie BBQ en doen we drankjes rond het kampvuur op het strand!

Een g in da n! topduine de


Vrijdag Dolfijnencruise Vandaag nemen we je mee op een dolfijnencruise! En... er is ook een kans om zeeschildpadden & walvissen te zien! Relax op de boot of in het net terwijl er dolfijnen om je heen zwemmen!!

Z tui ie wi me lde laa rs


Zaterdag

k 4 & roeg 4 dra gra en nk tis jes !

Sydney Party Night Vanavond gaan we stappen! We spreken af bij een van onze favoriete backpacker cafe’s voor een drankje en dan gaan we met de Sydney Party Bus mee for onze kroegentocht! We bezoeken 4 kroegen en je krijgt 4 gratis drankjes! Het wordt een topavond!

e ekk t Te g d me n avo party e d us! b


Zondag Sydney Beach Tour We wandelen vandaag van Coogee Beach naar Bondi Beach. Onderweg komen we 6 prachtige stranden tegen en we hebben alle tijd om lekker te zwemmen, foto’s te maken en te lunchen! Geniet van het zonnetje en kijk met een glimlach terug op je eerste week in Sydney!

Z bij wem Be Bond ac i h!


Ons kantoor BONDI BEACH

SYDNEY OPERA HOUSE

COOGEE BEACH

BRONTE BEACH

KINGS CROSS

Jouw hostel CIRCULAR QUAY

Waar zijn wij? Sydney, Australia Ons kantoor bevindt zich naast je hostel in het hartje van Sydney (nog geen minuut lopen)! Ons team bestaat uit ‘working holiday’ experts die je overal mee kunnen helpen!

! n Ee stad m oo dr


Op reis zonder zorgen!s geregeld!

backpackerbanen beschikbaar over het gehele land.

Bar Skills Cursus.

We regelen een shuttlebus van het vliegveld naar de ingang van je hostel.

We leren je in een dag de basics van het werken in een bar.

Bankrekening.

Accommodatie. Je verblijft in het beste hostel in Sydney.

Postadres. Een vast Australisch postadres – ontvang post terwijl je reist!

RSA Training. Je hebt een RSA certificaat nodig om in de horeca in QLD te werken.

We openen een bankrekening voor je voordat je van huis vertrekt zodat je geld over kan maken voor je in Australië aankomt.

Aussie SIM Kaart. We zorgen dat er bij aankomst een SIM kaart voor je klaarligt.

Tax File Number. We vragen een Tax File Number voor je aan,

- Rob, UK

Vind een flat. Ga op een tour en bezoek gemeubileerde studenten/ backpackerwoningen in Sydney’s beste lokaties!

Alle

Airport Transfer.

“Worth every dollar!”

zodat je bij aankomst aan het werk kan wanneer je maar wilt!

Belastingteruggave. Ons belastingexperts helpen je met je belastingteruggave aan het eind van het financiële jaar.

Kortingskaart. Bespaar $$ op tours, buspassen, campervanverhuur & hostelaccommodatie.

Free Wifi. Onbeperkt gratis WIFI in ons kantoor in Sydney.

Medicare Assistentie. We helpen je met het regelen van Medicare als je in Sydney bent aangekomen.

Reisverzekering. We helpen je met het kiezen van een voordelige & allesomvattende reisverzekering.

Emergency Help.

Jobs. Toegang tot onze jobswebsite met duizenden

Heb je een probleem of een dringende vraag? Bel ons noodnummer, 365 dagen per jaar bereikbaar.

OBS

HOSPITALITY J

AU PAIR JOBS

De beste jobservice van Australië!

We help en je bin nen notime aan een baa n!

Om ervoor te zorgen dat je snel werk zult vinden, zijn wij een partnerschap aangegaan met het grootste en beste jobnetwerk van Australië. Bij je starterspakket krijg je: • 12-maanden lang jobaanbiedingen • Dagelijks job alerts per email • Werk-informatiesessie • Belastingadvies

• RSA Training Cursus • Bar Skills Cursus • Gids met handige tips voor fruitplukken • Help met het schrijven van een Engelstalige CV

Niet van plan te werken? No worries! ;-) We ruilen alle werkcomponenten met een 1-daagse surfles!

Airport transfer

7 / 10 nights

Fully guided

Group activities

Meals

Drinks

Job support

Discount card

365-days

“The best week EVER!” CHILD-C ARE JOBS - Cassie, UK

“The trip was amazing :) - Shawna, Canada

“Totally awesome” - Andrew, USA

“Great mix of activities in and out of the city.” - Erik, Sweden


t e k k a p s r e t r a t s e j Boek vandaag! Beschikbare data: Ons 7-daagse starterspakket begint elke maandag. Als je niet op maandag aankomt (bijvoorbeeld een paar dagen eerder), dan boeken we met gemak een aantal nachten extra accommodatie voor je – geen probleem! Weet nog niet wanneer je aankomt? Geen probleem, je kan nu boeken en ons later laten weten wanneer je aankomt. Data veranderen? Is gemakkelijk! Zo lang je het ons minimaal 2 weken van tevoren laat weten, veranderen we dit voor je – volkomen kostenloos!

www.xtreme-gap.nl

email: info@xtreme-gap.nl fb: www.facebook.com/xtremegap.adrenalinetravel

Sydney Connexion Dutch  

Lijkt het je leuk om te gaan reizen maar vind je het spannend om nieuwe mensen te ontmoeten? Ontdek nieuwe plekken, nieuwe vrienden in een c...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you