Page 1

Jubileumkrant Juwelier Zwinkels

Vertrouwd en inspirerend


Jubileumuitgave 25 jaar juwelier zwinkels – 21 mei 2014

2

Al 25 jaar een begrip in het Westland.

Een prestatie om trots op te zijn.

Rabobank Westland feliciteert Frans en Karin Zwinkels met dit jubileum Juwelier Zwinkels is al 25 jaar een begrip in het Westland met winkels in Naaldwijk en Monster. Zij bieden al jarenlang voor elk wat wils met een zeer uitgebreide collectie. Wij wensen hen en alle medewerkers veel succes in de toekomst.

www.rabobank.nl/westland Samen sterker

6 redenen om ook een bezoek te brengen bij Ogenblikje Optiek ! Deskundige oogonderzoeken door optometrist die permanent aanwezig is, ook in opdracht van het CBR. Fundus screening voor diabetes patienten met behulp van FundusfotograďŹ e. Hierdoor zijn er goede contacten met huisartsen en oogartsen in de regio. Aanpassing van alle soorten lenzen en de controle hiervan. Door gebruik te maken van een Cornea Topograaf, kan de 'Nachtlens' aangemeten worden, die ervoor zorgt dat je overdag scherp ziet door alleen tijdens de nachtrust deze lens te dragen. Ook is er inmiddels veel ervaring op het gebied van Multifocale lenzen. Dit zijn lenzen om zowel scherp in de verte al dichtbij te kijken. Glasadvies, door te inventariseren wat de dagelijkse werkzaamheden zijn, wordt het juiste brillenglas of glazen gekozen, bijvoorbeeld Varilux glazen, de zogenaamde 'S' en 'E' series. deze glazen worden gemaakt volgens de allerlaatste technieken. men maakt gebruik van de 'Eyecode' van de persoon, een soort vingerafdruk. Resultaat is een extra helder, hoog contrast, geen beeld beeldvervorming aan de randen en een zeer snelle gewenning. Deze techniek wordt ook toegepast in de verte glazen Essilor 360 Fit. Om deze glazen te kunnen aanmeten wordt gebruik gemaakt van de 'VisioďŹ ce', een digitaal meetinstrument die de 'Eyecode' berekent. Ook zijn er diverse uitvoeringen van computerglazen, dit zijn glazen met verschillende werkafstanden. De collectie monturen bestaat onder andere uit de merken, Bvlgari, Chanel, Prada, Paul Smith, Mykita, Persol en Ray Ban. Door met regelmaat de optiek beurzen te bezoeken is de collectie altijd voorzien van de nieuwste modellen en kleuren. Sportbrillen van Nike en Adidas maken de collectie helemaal compleet. Ook hier adviseren wij zodat u de juiste keuze maakt. Op dit moment is onze Ray Ban zonnebril collectie sterk uitgebreid naar ruim 120 verschillende modellen en kleuren en ook een deel gepolariseerd, voor een nog hoger contrast, Deze polariserende laag 'Xperio' genaamd, kunnen wij ook leveren op glazen met sterkte. Ambacht. Alle brillen worden in de eigen werkplaats met behulp van een computergestuurde slijpmachine gemaakt. Deze Ambac machine slijpt, freest, boort en polijst de glazen zodat ze zeer zorgvuldig gemonteerd kunnen worden in het montuur. Ook reparatie van bestaande brillen behoort tot de mogelijkheid. Bel gerust voor een afspraak of via de on-line agenda op onze website, dan kunnen wij voldoende tijd reserveren voor een uitgebreide oogmeting of contactlenscontrole.

Wij feliciteren onze buren met het 25 jarig bestaan!


Jubileumuitgave 25 jaar juwelier zwinkels – 21 mei 2014

3

Voorwoord

Frans en Karin Zwinkels

Foto: PR

Beste klant, Voor u ligt een speciale uitgave met de nieuwste trends bij Juwelier Zwinkels in Monster en Naaldwijk. Maar voordat u gaat lezen over de prachtige sieraden, horloges, trends en verschillende merken, willen wij u eerst graag laten weten dat 2014 voor ons een jubileumjaar is: we bestaan dit jaar 25 jaar! Een goede reden om even stil te staan bij dit bijzondere moment.

Wij willen dat u zich bij ons thuis voelt; het aanschaffen van een sieraad of horloge is immers vaak een kwestie van emotie en ons doel is bereikt wanneer u met een gelukkig gevoel de winkel weer verlaat. Wij kunnen terugkijken op 25 succesvolle jaren en willen dit graag met u vieren! We zijn in december al begonnen met een flyeractie waarmee u kans maakte op een speciale jubileumring. Ook is er maandelijks een actie waarmee we onder onze klanten een mooi cadeau verloten. Voor onze clientèle organiseren wij in november een speciaal feestweekend om ons jubileum te vieren. Dan houden wij open huis en nodigen wij u graag uit ons jubileum mee

te vieren. Te zijner tijd zullen wij u hiervan op de hoogte brengen. Tevens wordt in november onze nieuwe website gelanceerd. Wij wensen u veel leesplezier met deze ‘Zwinkelskrant’ en In de afgelopen 25 jaar is Juwelier Zwinkels uitgegroeid naar twee zaken: de eerste aan de Molenstraat in Monster en de tweede aan de Molenstraat in Naaldwijk. Twee prachtige zaken waar wij u als klant graag ontvangen. Wij merken aan het contact met u dat u tevreden bent en zijn u dankbaar voor het vertrouwen dat u ons schenkt. Met onze gedegen vakkennis, een adequaat en hecht team, de hoogwaardige kwaliteit van onze sieraden en horloges, het zeer uitgebreide assortiment én de gezellige sfeer willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn.

hopen u nog vaak in onze juwelierszaak te mogen begroeten. Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en spelen graag in op het veranderende consumentengedrag: wij zien geen problemen, wij zien uitdagingen! En wat het belangrijkste voor ons is, is het vasthouden aan onze filosofie: met elkaar een mooi product verkopen. Met een goede service en in een prettige sfeer. Samen met u! Tot ziens! Frans en Karin Zwinkels, namens het gehele team


Jubileumuitgave 25 jaar juwelier zwinkels – 21 mei 2014

4

Prikt u de datum , regelen wij de rest !

Barbecue party @de3winckels

de-3-winckels

Party verhuurservice

Luxe borrelgarnituur Belegde broodjes

Bruiloft of verjaardag

Bedrijfsfeest of opening

Koude & warme buffetten

Tapas buffet

Walking dinner

POLEIJ K e u r s l a g e r & P a r t y s e r v i c e

T . 0174 440544

www.poleij.keurslager.nl


Jubileumuitgave 25 jaar juwelier zwinkels – 21 mei 2014

5

Maandelijkse jubileumactie Het hele jaar vieren wij feest met u! Elke maand verloten wij prachtige cadeaus onder de klanten die de betreffende maand bij ons in de winkel zijn geweest. Met deze actie hebben wij al een aantal klanten gelukkig gemaakt met een mooie prijzen. Maar het jubileumjaar is nog niet voorbij en er staat nog veel moois klaar om verloot te worden. In januari zijn wij gestart met de maandelijkse actie die loopt tot en met december 2014. We willen graag onze eigen klanten verrassen met een mooi cadeau. Immers hebben we ons jubileumjaar aan hen te danken. Op deze manier vieren wij ons jubileumjaar met u, als onze klant.

In januari is er een mooi Michael Kors horloge verloot, Isabel is de gelukkige winnares geworden. Vervolgens is er in februari een stoer TW STEEL verloot aan Barry. In Maart hebben we maar liefst 20 byLouLou telefoonhoesjes verloot, en vervolgens hebben we mevrouw vd Kruk verrast met een prachtige Ti Sento set in april. Deze maand wordt er een stoer Marc by Marc Jacobs horloge verloot. We kijken er elke maand weer naar uit om een klant gelukkig te maken met een mooie prijs. De komende maanden staan er nog meer prachtige cadeaus op de planning om te verloten. Wat dacht u van bijvoorbeeld: byLouLou armbanden, Tirisi Moda armband,

Diesel horloge, een Blush set? Houdt ons in de gaten in de winkel, op facebook/twitter en op de website, kom langs en wie weet wordt u een gelukkige winnaar! Hoe neemt u deel aan deze actie? Wanneer u in de winkel bent kunt u na een aankoop of het afhalen van een reparatie een deelname formulier invullen. Eind van de maand wordt de gelukkige winnaar bekend gemaakt.

www.juwelierzwinkels.nl www.facebook.com/JuwelierZwinkels www.twitter.com/JuwZwinkels


Jubileumuitgave 25 jaar juwelier zwinkels – 21 mei 2014

6

7

199,-

199,-

69,145,89,229,79,-

199,-

99,79,69,-

69,-

vanaf 165,-

215,-

199,-

vanaf 219,-

69,-

349,-

399,-

Trends by Juwelier Zwinkels 125,-

125,-

135,-

249,-

629,-

85,-

235,115,135,-

op aanvraag 185,-

vanaf 59,-

599,-

279,95,37,699,85,-

vanaf 59,-

499,-


Jubileumuitgave 25 jaar juwelier zwinkels – 21 mei 2014

8

Argos Packaging feliciteert Juwelier Zwinkels met hun 25-jarig jubileum en wenst iedereen een schitterende (ver)pakkende toekomst!

Een briljante keus Ford Kuga

De Ford Kuga is er al vanaf E 32660.-

Wij zijn o.a. leverancier voor de detailhandel en hebben bijvoorbeeld deze schitterende luxe draagtassen van Juwelier Zwinkels geleverd.

AUTO OOSTDIJK www.auto-oostdijk.nl

Auto Oostdijk B.V. Statonsweg 3, 2681 RV Monster Tel 0174-245927 info@auto-oostdijk.nl


Jubileumuitgave 25 jaar juwelier zwinkels – 21 mei 2014

9

‘De gezelligste winkel’ ontstaat door een goede sfeer

In 2014 is onze zaak uitgeroepen tot ‘gezelligste winkel van het Westland’. Deze competitie kon gewonnen worden wanneer je als winkel de meeste stemmen of het hoogste gemiddelde cijfer had gekregen. Wij hadden met het aantal van 194 de meeste stemmen en het mooie cijfer 9,3; wij delen de prijs met Broodjeszaak Hop uit Monster die het hoogste gemiddelde cijfer behaalde. We zijn trots op dit behaalde succes. Het winnen van deze competitie (we deden voor de eerste keer mee) was een bekroning op ons werk. Het is belangrijk dat de klant het fijn vindt om in onze winkel te komen. Dat bereik je met een goede en professionele sfeer, een persoonlijke en deskundige benadering van de klant én gezelligheid. Echter, gezelligheid creëer je niet zomaar. Dat ontstaat pas als de sfeer onderling goed is. Ons personeel heeft plezier in het werk: met u als klant en met elkaar. En dan straal je de gezelligheid vanzelf naar buiten toe uit.

Voorafgaand aan het jubileumjaar heeft het personeel met de kerst van 2013 ons in het zonnetje gezet. We werden verrast met een prachtig album met foto’s en activiteiten van de afgelopen 24 jaar. Dat was nog niet alles: in mei vliegen we naar Praag om een weekend te gaan genieten van het welverdiende zilveren jubileum. Het is voor ons heel bijzonder dat je van je eigen personeel zo’n mooi cadeau mag ontvangen. Maar wij gaan ons personeel ook verrassen! We hebben het team gevraagd dit jaar een bepaalde datum vrij te houden. Dan staat onze dank naar het personeel toe centraal. We geven af en toe wat hints over wat we gaan doen en dat houden we vol tot aan de datum van de verrassing. Het team is nu onderling aan het gissen wat het kan zijn. En dat is zo leuk om te zien!

Ja, ik wil! Aller Spanninga Met trots hebben wij het prachtige trouwringenmerk toegevoegd aan onze collectie. Nederlands enige en oudste trouwringenatelier dat sinds 1863 met liefde alle ontwerpen vervaardigd in eigen atelier.

waarom aller spanninga?

Heb je een bepaald model gevonden, maar wil je jet even een andere breedte of kleur of is een andere zetting meer je stijl? Geen probleem, de goudsmeden van Aller Spanninga staan voor jullie klaar om jouw ring te ontwerpen.

aller spanninga introductie jubileumactie speciaal voor het jubileum van juwelier zwinkels heeft aller spanninga een speciale introductieactie. bij aankoop van een paar gouden trouwringen ontvangt u 1 gratis briljant à 0.025 crt gezet in uw ring. deze actie is het geldig t/m september 2014. vraag naar de voorwaarden.

Onze Historie

2

Opmaak_AS_brochure 2012_v4.indd 2

23-02-12 13:43

waarborg voor goud

De ringen van Aller Spanninga worden gekeurd door Edelmetaal Waarborg Nederland. Het keurteken voor het goudgehalte vind je terug in de trouwringen van Aller Spanninga. Dit is jullie garantie dat de ringen ook echt van goud zijn.

aller spanninga garantie en verzekeringscertificaat

In het Aller Spanninga garantiecertificaat legt de juwelier alle belangrijke gegevens van jullie trouwringen vast. Met vragen kun je bij Juwelier Zwinkels terecht. Die staan garant voor de kwaliteit. Met het verzekeringscertificaat van Aller Spanninga verzeker je jullie ringen levenslang tegen verlies en diefstal. Vraag er naar als je de ringen koopt. Een echte Aller Spanninga kun je herkennen aan het A:S meesterteken. Als dit in je ring staat en je koopt je ring bij een juwelier die op de website van Aller Spanninga staat, dan weet je zeker dat je een echte Aller Spanninga in handen hebt.


Jubileumuitgave 25 jaar juwelier zwinkels – 21 mei 2014

10

Wij feliciteren Juwelier Zwinkels met hun 25-jarig jubileum

25 jaar juwelier Zwinkels Dat vieren wij natuurlijk mee... Frans en Karin, van harte gefeliciteerd!!!

Get DresseD by O&A Rembrandtstraat 11 Naaldwijk

Kaashuis Tromp Rembrandtstraat 13, Naaldwijk Telefoon 0174 – 62 43 84

Telefoon 0174 – 67 05 00

www.kaashuistromp.nl

Nobelstraat 6, ’s-Gravenzande Telefoon 0174 – 67 14 70

Geestweg 37, Naaldwijk Herenstraat 1, Monster Tel. 0174–624576 (N) 624576 (M)

Molenstraat 40 Naaldwijk Telefoon 0174 – 48 47 77

www.halsterelectra.nl

www.bakkerijschalke.nl

www.telecombinatie.nl


Jubileumuitgave 25 jaar juwelier zwinkels – 21 mei 2014

11

Endless ‘A new star is born’ NIEUW

ENDLESS Jewelry, ontworpen door Christina Hembo, is een nieuw sieradenmerk met eindeloos veel combinatie-mogelijkheden. De kalfslederen armbanden zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten. De stevige magneetsluiting zorgt ervoor dat je je armband voor altijd bij je draagt. De perfect bijpassende bedels in zilver, of (rosé-)goud-op-zilver schuif je eenvoudig om het soepele leer.

Bovendien kun je tevens eindeloos doorsparen, want er is keuze uit maar liefst méér dan 250 bedels ! Jij maakt zo je armband zoals jij wenst. Er is geen betere manier om uw eigen stijl en karakter uit te drukken dan met een sieraad. Een armband van ENDLESS Jewelry past in dit plaatje. De armbanden van ENDLESS Jewelry kunt u naar eigen wens combineren.

(advertorial)

Zo zijn er diverse kleuren beschikbaar en diverse bijpassende bedels in zilver, roségoud en goud. De armbanden zijn gemaakt van kalfsleer, u raakt er nooit op uitgekeken. Met maar liefst meer dan 250 bedels kunt u eindeloos doorsparen en combineren. De stevige magneetsluiting zorgt ervoor dat u uw armband voor altijd bij u draagt. Komt u ze bij ons passen? Armband vanaf 49,- | Bedels vanaf 29,-

De nieuwe collectie van Cédé De Cede Silver collectie. Geavanceerd ontwerp

met technische perfectie.

Uniek, extravagant en uniek.

Sieraden voor elke gelegenheid en elk uur van de dag.

Voor de moderne vrouw met stijl en smaak.

...


12

Jubileumuitgave 25 jaar juwelier zwinkels – 21 mei 2014

Juwelier Zwinkels uw Endlessdealer in het Westland

ONZE COLLECTIE ALLER SPANNINGA ALPINA BALMAIN BLUMER BLUSH BOCCIA BREUNING BRON BUDDHA TO BUDDHA CASIO CEDE CERTINA CHOICES BY DL DANIEL WELLINGTON DIESEL DKNY EBEL ENDLESS FJORY FOSSIL FREDERIQUE CONSTANT GC G-SHOCK GUESS HUGO BOSS ICE WATCH LOULOU MARC JACOBS MARC COBLEN MARK MADDOX MILLERY MICHAEL KORS MONZARIO PESAVENTO PULSAR RADO RAYMOND WEIL R&C SEIKO SWAROVSKI TI SENTO TIRISI MODA TROLLBEADS TW STEEL X BY TROLLBEADS XEN

2014 05 21 juwelier zwinkels  
2014 05 21 juwelier zwinkels