Delo Company Profile

Page 1

WERKEN ZOALS U DAT WILT DAAR ZORGEN WE VOOR!

1


FIJNER WERKEN MET DELO De wereld om ons heen verandert snel. Dat wat gisteren vanzelfsprekend was, lijkt vandaag soms achterhaald. Je bent zo goed als je laatste succes. Presteren op de toppen van je kunnen is niet alleen meer een gezonde ambitie, het is een voorwaarde voor continuïteit. Als toeleverend partner begrijpt Delo dit als geen ander. Dagelijks faciliteren wij onze klanten in hun streven naar beter. Als toeleverancier, maar vooral ook als proactieve adviseur en oplossingsgerichte expert met jarenlange ervaring. Waarbij uw belang ons belang is. Zo bewijzen we onze toegevoegde waarde. Elke dag opnieuw! Met een historie die teruggaat tot 1983 is Delo uitgegroeid tot een gespecialiseerde onderneming voor kantoorartikelen, -inrichting en –machines. Sinds 2010 is Delo onderdeel van de Wiltec Groep. Samen bieden wij een totaalpakket voor alle werkomgevingen.

2

04 I

WERKEN ANNO NU

06 I

KANTOORARTIKELEN & FACILITAIRE PRODUCTEN

08 I

KANTOOR- & PROJECTINRICHTING

10 I

KANTOORMACHINES & DOCUMENTOPLOSSINGEN

Wat doen we en hoe doen we dat.

Bespaar niet op 1 stuntproduct maar op het totaalplaatje.

Wij nemen alle zorgen uit handen. Alles van A tot Z geregeld.

De centrale spil op het kantoor voor het verwerken en beheren van documenten en informatie.

12 I

KOFFIE & KOFFIEMACHINES

14 I

FACTS

Een kantoor is niet compleet zonder goede koffie.

Delo & Wiltec in cijfers.

3


KANTOORMACHINES & DOCUMENTOPLOSSINGEN KANTOOR- & PROJECTINRICHTING

Lees meer op pagina 10

Lees meer op pagina 8

KOFFIE & KOFFIEMACHINES

KANTOORARTIKELEN & FACILITAIRE PRODUCTEN

Lees meer op pagina 12

Lees meer op pagina 6

4

Persoonlijk contact

Wij kennen onze klanten!

Het gaat om uw wens Alles is mogelijk

Het kan altijd beter Proactief meedenken zit in ons bloed

Breed totaalpakket

Wij kennen onze klanten goed. Heel goed. Bij naam, welke producten ze afnemen, we weten soms zelfs wanneer de (klein)kinderen jarig zijn. Andersom geldt hetzelfde; klanten kennen ons ook! En dat is fijn. Vertrouwd en persoonlijk contact. Wij verschuilen ons niet achter automatisering. We laten het ons wel versterken. We sturen u ook niet van het kastje naar de muur; degene die u spreekt, regelt het voor u!

U staat bij ons voorop. Niet onze eigen processen. U hoeft zich dus niet aan te passen aan ons; wij passen onze processen aan uw wensen aan. We regelen alles zoals u het wilt. Op maat, buiten de grenzen. Bíjna alles kan! Wij bewegen soepel mee en regelen het gewoon voor u. Ligt alles dan binnen onze invloed? Nee, dat zou niet reëel zijn. Maar we gaan er altijd voor, want wij zijn gek op uitdagingen!

Wij houden van langdurige samenwerkingen. Daarom blijven we continu bij onze klanten meekijken hoe we dingen kunnen verbeteren. Zodat zij comfortabeler, efficiënter, voordeliger of ‘groener’ kunnen werken. Dus met Delo werken is fijn en wordt steeds fijner!

We bieden alles op het gebied van kantoorartikelen, -inrichting en –machines. Per productgroep hebben wij specialisten in huis. Op het gebied van kantoorartikelen nemen we al uw zorgen uit handen. Om zeker te weten dat de inrichting tot in de puntjes op uw wensen aansluit, verzorgen wij het hele proces; van 3D ontwerp tot montage. En onze machines: die zijn functioneel en slim. Net als onze specialisten, trouwens. Zij praten u graag bij over de nieuwste mogelijkheden, de beste beveiliging en de handigste snufjes. En dat in duidelijke taal, die gewoon te begrijpen is.

Met specialisten per productgroep

5


Bewijs in de praktijk

Van Mossel Automotive Groep B.V. “De kracht van Delo ligt in communicatie. Door de jarenlange relatie begrijpen we elkaar en kunnen we snel en duidelijk schakelen. Daarnaast is de besteloplossing op maat die Delo voor ons heeft ingericht een enorm pluspunt. De Delo webshop is volledig in ons systeem geïntegreerd. Onze vestigingen hebben niet eens door dat ze bij Delo bestellen en alles gaat automatisch en probleemloos.” Wouter Pals Inkoop & Facility Coördinator

Een functioneel en effectief werkende kantooromgeving is altijd voorzien van voldoende kantoorartikelen en facilitaire producten. U staat hier pas bij stil wanneer u misgrijpt. Delo zorgt ervoor dat u de juiste producten snel en eenvoudig in huis haalt. Met een duizelingwekkend aanbod van ruim 23.000 artikelen zorgen we ervoor dat u altijd vindt wat u zoekt. Van de traditionele producten als kopieerpapier, pennen en inkt tot aan artikelen voor de schoonmaak of in uw bedrijfskeuken.

Met één doosje BIC balpennen kun je een lijn tekenen van 130 kilometer lang, dat is net zo ver als van Eindhoven naar Amsterdam.

6

Een toegewijde specialist adviseert u op basis van uw wensen en stelt een pakket op maat voor u samen. Dit pakket kunt u direct, gemakkelijk en tegen aantrekkelijke inkoopprijzen, in uw persoonlijke online account bestellen. Wij gaan voor een langdurige samenwerking met goede prijzen op het gehele assortiment en een onderscheidende klantenservice. Hierdoor bespaart u jaarlijks tijd en geld!

7


Bewijs in de praktijk

Bolsius B.V.

“Voor de uitbreiding en verbouwing van ons hoofdkantoor in Schijndel waren wij op zoek naar nieuw, eigentijds kantoormeubilair. Naast de juiste uitstraling is ergonomie erg belangrijk voor ons. We hechten veel waarde aan het welzijn van onze medewerkers, zodat zij gezond en vitaal kunnen werken. Afwisselend staand kunnen werken draagt hieraan bij; en dat heeft Delo gerealiseerd! Delo heeft de planning perfect afgestemd op onze verbouwing. Met 3D tekeningen, het goede meedenken en waardevol advies, zijn we samen tot ons prachtige kantoor gekomen waar we met plezier werken. Het prettige persoonlijke contact, de betrokkenheid en energie van de adviseurs maakte Delo voor ons de ideale partner bij het (her)inrichten van ons kantoor. We zijn dan ook erg trots op het eindresultaat en de samenwerking!” Bea van Gestel Secretaresse Purchase

We zitten gemiddeld 1.400 uur per jaar op een bureaustoel, die stoel moet dus van goede huize komen! Ieder bedrijf is anders en verdient een unieke uitstraling die staat voor de bedrijfsfilosofie en sfeer. Samen met u zoeken we naar de ideale omgeving, waar uw medewerkers het beste tot hun recht komen en waar klanten zich welkom voelen. Onze jarenlange ervaring, kennis en ons netwerk zorgen ervoor dat u zich over niets zorgen hoeft te maken. We nemen het hele traject van ruwbouw tot opening desgewenst uit handen en zorgen voor een gegarandeerd WAUW-effect! Delo is merkonafhankelijk en daarmee in staat om écht naar u te luisteren en passend te adviseren, ongeacht het budget. Na het in beeld brengen van uw wensen en eisen, laten we u in 3D kennis maken met uw nieuwe omgeving om vervolgens geruisloos aan het werk te gaan om dit alles te realiseren. Alles met oog voor uw mensen, door uitsluitend ergonomische en verantwoorde producten te gebruiken.

8

9


Bewijs in de praktijk

Heesen Yachts Builders B.V. “Door onze positieve ervaringen met Delo op het gebied van kantoorartikelen, zijn we onze kantoormachines gaan inventariseren en met de Delo specialist in gesprek gegaan. Door de heldere uitleg over de werkwijze en het meedenken van Delo, bleek al snel dat er mogelijkheden lagen om onze samenwerking uit te breiden. Na een succesvolle testperiode, hebben we besloten om met al onze machines over te stappen. Door de goede voorbereiding, zijn alle machines in één dag geplaatst en geïnstalleerd, zodat wij er geen hinder van hebben ondervonden. Wat Delo voor ons onderscheidend maakt, is het meedenken, de duidelijke en begrijpelijke taal, de uniformiteit in machines en toners én de verrassend snelle service wanneer er zich onverhoopt problemen voordoen. Kortom, een echte aanrader!” Petra Pashouwers Purchaser

Het bedrijfsleven print gezamenlijk 81.942.028 A4’tjes per dag, dat is een stapel van 4.097 meter hoog!

Een stille kracht op ieder kantoor. Tot het moment dat er een storing is; dan komt de ergernis. Logisch ook. Door merkonafhankelijk te adviseren, denken wij niet vanuit het product of merk, maar zoeken wij altijd naar de juiste oplossing voor uw organisatie en bijbehorende manier van werken. Dit voorkomt problemen tijdens het werk. Ons doel is uw documentstroom zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, of dit nu een fysiek of digitaal document is. De rol van printers en multifunctionals in het bedrijfsleven is de afgelopen jaren compleet veranderd. De mogelijkheden van vandaag de dag zorgen ervoor dat uw kantoormachine de centrale spil is op het gebied van verwerken en beheren van documenten en informatie. Oja, en loopt u dan tijdens de dagelijkse werkzaamheden toch tegen een probleem aan? Dan is onze ervaren en uitgebreide technische dienst snel ter plaatse om het direct definitief te verhelpen. Met een gemiddelde responsetijd van ongeveer 3 werkuren staan we bij u op de stoep en kunt u weer gewoon aan de slag!

10

11


Bewijs in de praktijk

Caterpillar Worktools: “Wij zochten een partner die ons onbezorgd voorziet van alles op het gebied van koffie. Na jarenlang goede ervaringen met de service van Delo, zijn we onlangs binnen één werkdag voorzien van compleet nieuwe koffiemachines! Wat ook fijn is, is dat we nooit zonder koffie komen te zitten. Delo komt om de week onze voorraad aanvullen, zonder dat wij hier omkijken naar hebben. Een fijne samenwerking, waardoor wij kunnen doen waar wij goed in zijn!” Gerrit-Jan Leeijen Asset & Maintenance Supervisor

Gemiddeld zet in een bedrijf één koffiemachine 9.600 kopjes koffie per jaar.

12

Naast water drinkt werkend Nederland het liefst koffie. Of het nu is om de ochtend te starten met uw collega’s, uw klanten hartelijk te ontvangen of om een extra energieboost te krijgen; koffie is op kantoor een onmisbare vriend. Dit mag dus best ook een genietmomentje zijn. Als prefered supplier van A-merk koffiemachines en ingrediënten én als exclusief leverancier van de karakteristieke Ricolt Uthen koffieproducten, zijn wij in staat u dat genietmomentje te bezorgen. Op basis van uw wensen en samengesteld smaakprofiel presenteren we graag het perfecte kopje koffie dat u met trots schenkt aan collega’s en klanten! En mochten er problemen optreden met de koffiemachine, dan staat onze eigen Technische Dienst klaar om dit snel te verhelpen.

13


DELO FACTS

OVER MOEDERBEDRIJF WILTEC

OPTIMALE PROCESSEN

DIVISIES

98,7% van alle orders binnen één werkdag foutloos bij de klant

R! WINNAA

MVO

Uitgeroepen tot Beste Kantoorvakhandel voor B2B van Nederland! PRODUCTEN EN MERKEN

Meer dan 5.000 groene kantoorartikelen in het assortiment. Fairtrade koffie voor een meer eerlijke verhouding aan inkomsten voor koffietelers.

VOOR IEDER BUDGET RUIM

CO2 neutraal printen met biomassa.

25.000 artikelen op voorraad

RUIM 1.000

DELO

VEILIGHEID

BEROEPSKLEDING

TAPE & LIJM

FILTRATIE

SPUITERIJ & TRANSPORTPOMPEN OPPERVLAKTETECHNIEK

KLANTEN

MEDEWERKERS

MERKEN

15.000

45%

Is jonger dan 35

30%

Van alle medewerkers heeft een HBO opleiding of hoger

“370 talenten, 1 doel.”

klanten staan op:

O.A. DEZE BEDRIJVEN GINGEN U AL VOOR

NR.1

370

OMZET

Eigen Technische Dienst met gemiddelde responstijd van 3 werkuren 250 miljoen vellen FSC gecertificeerd kopieerpapier per jaar 150 miljoen afdrukken op kantoormachines bij contractklanten Huisgemaakt smaakpallet koffie Er wordt in Nederland op maar liefst 38.000 Delo stoelen gewerkt

>97,7% van onze klanten blijft langer dan 5 jaar klant

ALTIJD EERLIJK ADVIES VAN EEN

TEAM MET SPECIALISTEN

14

LOCATIE

“Een gezond bedrijf, voor een zekere toekomst.” (x€1.000)

2018

80.000 50.000

2012

45.000 40.000 35.000 25.000 2000 10.000

2006 2002

2008

2015

2010

2004

No-nonsense Brabants bedrijf

AWARDS & CERTIFICERINGEN

OP RIJ BMC Best Managed Company is powered by Deloitte & ING

ISO 9001:2008

ISO 14001

VCA*

ISO 26000

15


16

FA198


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.