Page 1


Wij Zijn Loek en we ondersteunen boekhouders, accountants en financieel adviseurs bij het geven van het best mogelijke AOV advies. Waarschijnlijk ben je als financieel professional gaan werken om je klanten zo goed mogelijk te adviseren, niet om eindeloos premies en offertes met elkaar te vergelijken. De markt voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen is de laatste jaren steeds diverser geworden, en premies, voorwaarden, speciale regelingen en afwijkende acceptatiemogelijkheden zijn steeds moeilijker onderling te vergelijken. Er zijn wel een aantal mogelijkheden om de basispremie en standaard voorwaarden te vergelijken, maar als je niet dagelijks bezig bent met arbeidsongeschiktheidsverzekeringen dan is het de vraag of je de daarmee echt tot de beste mogelijkheid voor je klanten komt. Gelukkig is er een andere mogelijkheid. Het team bij Loek is de hele dag bezig om voor jouw klanten het best mogelijke AOV advies te verzorgen. We kunnen jou helpen om jouw eigen advies te verbeteren en ondersteunen, maar kunnen ook zelf AOV advies aan je klant geven. In alle gevallen blijft jouw klant gewoon van jou, maar zorgen we er samen voor dat hij zo goed mogelijk geholpen wordt. Dit is een voorbeeld rapport waarin we laten zien hoe onze (en mogelijk binnenkort ook jouw) adviesrapporten eruit zien. We blijven het rapport continue ontwikkelen, maar de basis blijft een helder, overzichtelijk rapport dat een eindklant zelf zou kunnen lezen; zodat jij als zijn adviseur echt kunt ondersteunen bij het kiezen van de juiste AOV. Deze pagina gebruiken we in jouw op maat gemaakte rapport om jou als adviseur voor te stellen. Heb je liever dat wij je klant adviseren? Ook dan blijft hij volledig jouw klant en laat dit voorbeeldrapport goed zien hoe hoog wij de lat leggen als het op AOV advies aan komt. Zo weet je dat je klant goed geholpen wordt, voor welke optie je ook kiest. Let op, het gaat uiteraard om een voorbeeld rapport, en gaat niet over een specifieke situatie. Hopelijk prikkelt dit rapport je genoeg om contact met ons op te nemen. We bespreken graag alle verschillende mogelijkheden met je, onze gegevens vind je op de volgende pagina. Namens het team van Wij Zijn Loek Jos Besselink


Telefoon: Email: Website:

Fransebaan 594-A 5672JM Eindhoven 040-2902060 Info@wijzijnloek.nl www.wijzijnloek.nl


Inleiding Bij het kiezen voor of het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering of AOV, komt veel kijken. Niet alleen de uitgangspunten zoals eindleeftijd en beroepsklasse moeten kloppen, je wilt ook graag weten of je bij een goede maatschappij uitkomt en of alle voorwaarden zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Daarbij wil je waarschijnlijk ook nog zo min mogelijk premie betalen. Gelukkig heb je gekozen voor onze methode waarbij we vrijwel alle Nederlandse aanbieders voor je vergelijken, zodat je een goed overzicht hebt van jouw specifieke mogelijkheden. Hiermee weet je zeker dat je goed verzekerd bent en tòch zo min mogelijk premie betaalt. Dit rapport kent een vaste opbouw, waar je wellicht even aan moet wennen. Lees deze tekst s.v.p. goed door zodat je precies weet hoe je dit advies zo goed mogelijk kunt gebruiken. * Onderaan alle pagina’s vind je een overzicht van de verschillende stappen die we in dit rapport doorlopen. Zo zie je eenvoudig hoe we van de eerste inventarisatie tot ons uiteindelijke advies komen, en hoe je de verzekering uiteindelijk kunt afsluiten. Op de volgende pagina's leggen we je precies uit in welke volgorde dit rapport is opgebouwd, en waar je op moet letten. * Daarnaast laten we elke tabel en elk overzicht vooraf gaan door een leeswijzer zodat je precies weet hoe de tabel is opgebouwd * Ondanks het feit dat we proberen alles zo goed mogelijk uit te leggen kan het voorkomen dat je bepaalde termen tegenkomt die je niet kent. Achterin dit rapport vind je dan ook een overzicht van de meest gebruikte termen en hun uitleg. Ook vind je hier het antwoord op de veel gestelde vragen. Zo kun je zelf ook achteraf nog eens rustig alles nalezen. * Ten slotte; we hebben ons uiterste best gedaan om alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen, maar het kan natuurlijk voorkomen dat er toch nog vragen over blijven. Jouw adviseur staat je natuurlijk graag te woord.


Opbouw rapport Hieronder en op de volgende pagina vind je stap voor stap de onderwerpen die in dit rapport aan bod komen, vanaf de inventarisatie tot en met het onderhoud op de polis.

Stap 1: Inventariseren Aan de hand van de benodigde uitleg hebben we samen jouw situatie in kaart gebracht, zowel nu als bij eventuele arbeidsongeschiktheid.

Stap 2: Scenario’s met uitgangspunten Vanuit de inventarisatie hebben we samen bepaald wat je wilt verzekeren. Een aantal zaken heb je hierbij in het kader van het eventuele verkorte advies zelf gedaan, de rest hebben we samen vastgelegd. Ik heb dit voor je omgezet in 1 of meerdere scenario’s die we samen zullen bespreken.

Stap 3: Overzicht van de mogelijkheden; keuze maken voor enkele aanbieders/producten In dit onderdeel heb ik een overzicht gemaakt van de gemiddelde premie voor de eerste paar jaar bij vrijwel alle Nederlandse aanbieders, en heb ik berekend hoe goed hun producten aan jouw wensen voldoen (dit zegt overigens niets over de kwaliteit van de betreffende maatschappij!). Hieruit heb ik vervolgens een aantal producten geselecteerd, deze heb ik alvast voor je gearceerd.

Stap 4: Premies per product over hele looptijd en afwijkingen Van de geselecteerde producten heb ik vervolgens per verzekering een overzicht gemaakt van de afwijkingen van het gekozen scenario. Ook heb ik per verzekeringsjaar weergegeven wat je wilt verzekeren, wat de premie is, en hoe hoog het totale bedrag is dat de maatschappij uit moet keren als je ooit volledig arbeidsongeschikt zou worden. Zo kunnen we de verschillende mogelijkheden goed met elkaar vergelijken.


Stap 5: Voorwaarden vergelijken Daarna heb ik van een aantal producten de voorwaarden op precies dezelfde volgorde naast elkaar gezet, zodat we in 1 oogopslag kunnen zien waarin de verschillende dekkingen afwijken.

Stap 6: 1 advies Uit al deze stappen komt vervolgens het advies dat ik je geef. Hierbij is rekening gehouden met jouw uitgangspunten, de verschillende premies en voorwaarden en een vergelijking van de verschillende maatschappijen. Heb je een uitgangspunt gekozen dat wij je afraden? Dan is dat hier ook duidelijk weergegeven.

Stap 7: Afsluiten Als je een keuze hebt gemaakt sluiten wij de verzekering graag voor je af. Op deze plek in het rapport geven we je meer informatie over het afsluiten van je AOV.

Stap 8: Onderhoud Mocht je gekozen hebben voor het laten onderhouden van je AOV, dan leggen we je graag uit wat we in dat geval voor je doen en waar je zelf nog op moet letten.

Stap 9: Andere vergelijkingen? Als je eenmaal hebt gezien hoe wij werken, dan zou het zomaar kunnen dat je ook op een ander vlak van onze diensten gebruik wilt maken. Op deze pagina vind je een deel van de overige mogelijkheden die we je aanbieden, en een speciale aanbieding voor jou als (nieuwe) AOV klant!

Veelgestelde vragen, leeswijzers en veelgebruikte termen


Scenario’s Hieronder vindt je de door ons opgestelde scenario’s. Je kunt deze lijst zien als een soort wensenpakket. Deze uitgangspunten zijn als voorkeur aangehouden, je kunt straks per verzekering zien of dat product voor 100% aan deze voorwaarden voldoet, of dat er afwijkingen zijn. Als we meerdere scenario’s hebben gekozen dan is het verschil tussen de scenario’s vanaf de 3e kolom aangegeven, zodat je eenvoudig kunt zien welke mogelijkheden we hebben berekend. Alle onderstaande termen worden achterin dit rapport uitgelegd.

Sommenverzekering gewenst? Psychische dekking gewenst? Premie berekend over: Premie berekend per:

Ja Ja Eerste 4 jaar Maand


Leeswijzer: Marktvergelijking

Op basis van de scenario’s die je hebt geselecteerd op de vorige pagina maken we eerst een vergelijking van alle mogelijke AOV’s, voor alle gekozen scenario’s. Zoals met alle tabellen in dit rapport leggen we eerst graag uit hoe je deze tabel kunt lezen. Hierboven zie je een voorbeeld. Op de volgende pagina staat jouw eigen tabel. Algemeen De tabel is zo opgebouwd dat we aan de linkerkant de mogelijke AOV’s opsommen die we voor je vergeleken hebben, met daarachter per scenario de gemiddelde premie en het percentage dat deze mogelijkheid voldoet aan jouw uitgangspunten. De gemarkeerde premies laten zien welke verzekeringen we verderop in dit rapport verder voor je hebben uitgewerkt. Dit zijn de goedkoopste verzekeringen die volledig/of het beste aan jouw specifieke eisen voldoen. 1. De eerste kolom bestaat uit alle producten die we voor je hebben vergeleken. 2. Per regel is de maatschappijnaam aangegeven en het specifieke product van die maatschappij. 3. Bovenaan elke kolom staat de naam van het betreffende scenario. Wil je weten wat dit scenario precies inhoudt? Kijk dan terug naar de tabel bij het kopje “scenario’s." 4. Als eerste is de gemiddelde premie voor deze AOV weergegeven. Heb je bijvoorbeeld aangegeven dat je wil vergelijken op de gemiddelde premie over de eerste 4 jaar? Dan hebben we die gemiddelde premie hier weergegeven.


5. Rechts van de premie staat een percentage dat weergeeft hoe goed deze AOV overeen komt met de door jou gewenste uitgangspunten. Dat zegt nog niets over de kwaliteit, maar geeft aan in hoeverre deze uitgangspunten mogelijk zijn. 6. Hebben we samen meer dan 1 scenario geselecteerd? Dan zie je vanaf hier de volgende scenario’s, op dezelfde manier opgebouwd als bij scenario 1.


Ons advies Op basis van de informatie uit dit rapport zouden we je willen adviseren om een AOV af te sluiten. Wij zouden hierbij willen aanraden om te kiezen voor:

Maatschappij X AOV product Y Scenario 2: Voorstel Advies We geven dit advies op basis van de volgende punten:  Deze verzekering is de goedkoopste verzekering die minimaal voldoet aan jouw wensen.  Daarnaast is er bij deze AOV de mogelijkheid om veel zaken tussentijds aan te passen. We kunnen daarmee samen telkens aanpassingen doen om te zorgen dat de AOV steeds maximaal aansluit op jouw situatie.  Hier komt verdere onderbouwing van het advies  Hier komt verdere onderbouwing van het advies  Hier komt verdere onderbouwing van het advies

Let nog wel op 

Hier staan zaken die van belang zijn bij de vergelijking.

Ook commerciële zaken kunnen hier terug komen.

Zijn er bijzonderheden bij deze aanvraag of maatschappij te verwachten? Ook dan geven we dat hier aan.

Al met al heb je zo een onderbouwing van het advies en een overzicht van de zaken die ons zijn opgevallen.


Het UWV Naast het verzekeren bij een particuliere verzekeraar is het wellicht mogelijk om vrijwillig de dekking voort te zetten die je in loondienst had. Op basis van de gegevens die wij tot nu toe van je hebben gezien zou je hier wellicht voor in aanmerking komen, maar lees svp onderstaande folder door om te kijken of je ook echt in aanmerking komt voor deze dekking. Het voordeel van de vrijwillige verzekering bij het UWV is dat er een acceptatieverplichting is. Met andere woorden, als je aan de voorwaarden voldoet word je in principe altijd geaccepteerd. Daarnaast is de verzekering weer dagelijks opzegbaar. Wij raden je dan ook altijd aan om naast je aanvraag bij een particuliere verzekeraar ook een UWV dekking aan te vragen; het aanvraagformulier vind je door te klikken op het rechtse plaatje hieronder, of naar de website van het UWV te gaan. Nadat je bij een particuliere verzekeraar geaccepteerd bent kun je de polis bij het UWV zelf direct weer opzeggen.

Vrijwillige verzekering binnenland Aanmelding vrijwillige verzekering binnenland

Informatie over vrijwillig verzekeren voor Ziektewet, WIA, WAO en WW

Invullen door UWV

Bedrijfsgegevens

Waarom dit formulier? Als u niet meer verplicht verzekerd bent via uw werk of uitkering, kunt u bij UWV zelf een verzekering afsluiten. Met zo’n verzekering kunt u zich vrijwillig verzekeren voor een uitkering bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. In sommige gevallen is een verzekering voor een uitkering bij werkloosheid mogelijk. Met dit formulier vraagt u de vrijwillige verzekering aan.

Wanneer opsturen? Het is belangrijk dat u de aanvraag op tijd opstuurt. U moet zich namelijk binnen 13 weken na afloop van uw verplichte verzekering aanmelden voor de vrijwillige verzekering.

Opsturen Vul het formulier volledig in en stuur het naar: UWV Vrijwillige Verzekering Postbus 58200 1040 HE Amsterdam

Meer informatie U vindt meer informatie op uwv.nl. U kunt ook contact opnemen met UWV Vrijwillige Verzekering via telefoonnummer (020) 752 42 91.

Zo spoedig mogelijk nadat wij het formulier en de bijlagen hebben ontvangen krijgt u een schriftelijke bevestiging van ons.

Waarvoor teken ik? Ik geef op dit formulier juiste en volledige informatie over mijzelf en mijn situatie.

Intentieverklaring 1 1.1

Burgerservicenummer

1.2

Voorletters en achternaam

1.3

Woonadres

1.4

Postcode en woonplaats

1.5

Telefoonnummer

1.6

Geboortedatum

1.7

E-mailadres

Uw gegevens

Gebruikt u de achternaam van uw partner, vul dan ook uw geboortenaam in. Man

PrivĂŠ

2

Werk

Machtiging

Werken aan perspectief

Wijzijnloek.nl/uwvinfo

Heb je toch nog vragen? Vraag je adviseur dan om aanvullende informatie of advies. Natuurlijk hebben we er alles aan gedaan om de juiste informatie te verstrekken, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor de informatie over het UWV. Alle recente informatie vind je op www.uwv.nl

Vrouw


Afsluiten Nu je de AOV van jouw keuze hebt geselecteerd gaan we deze graag met je aanvragen. Hieronder vind je eerst het aanvraagproces, daaronder staan wat aandachtspunten waarmee je tijdens het proces rekening kunt houden. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent, en zorgen we er samen voor dat je zo snel mogelijk goed verzekerd bent. Algemeen Het aanvraagproces wordt opgesplitst in twee delen, een medisch en een technisch traject. De technische aanvraag gaat over zaken als jouw beroep en inkomen, bij het medische traject wordt gekeken naar je gezondheid. Zodra beide zijn afgerond kan de polis worden opgemaakt. Aanvraagproces Het aanvraagproces loopt grofweg als volgt: 1. Nadat je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons alle aanvraagstukken van jouw AOV met een duidelijke invulinstructie. 2. Je vult alle stukken in; zelf, of indien je daarvoor hebt gekozen met een van ons tijdens een express-aanvraag. Ook zorgen we daarbij samen voor de benodigde aanvullende documenten of gegevens. 3. Wij controleren jouw stukken en sturen alles naar de maatschappij. Vervolgens heeft de gemiddelde maatschappij 2-3 weken nodig voor een complete beoordeling. Wij houden de voortgang voor je in de gaten. 4. Mochten er geen aanvullende vragen zijn dan kan jouw polis worden afgegeven. Heb je een bestaande polis? Dan zorgen we ervoor dat die polis op dezelfde dag wordt opgezegd als de nieuwe ingaat. 5. Let op, houd zelf s.v.p. goed in de gaten of je een opzegbevestiging van jouw oude maatschappij ontvangt, en of zij ook geen premie meer incasseren. Aandachtspunten Wellicht lijkt het soms dat maatschappijen bij het aanvraagproces veel vragen stellen. Wij doen ons best om te zorgen dat het proces toch zo soepel mogelijk verloopt. Vaak is het achteraf gezien toch erg prettig dat maatschappijen vooraf veel informatie vragen, en bij schade gewoon uitkeren. Zo wordt bij het aangaan van een sommenverzekering goed naar je inkomen gekeken omdat dit vervolgens bij arbeidsongeschiktheid meestal niet meer mag. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. 



Indien je voor de aanvraag gekeurd moet worden dan laten we je dat aan het begin van het proces weten. Je kunt het hele aanvraagproces flink bespoedigen door alvast een keuring te plannen, de informatie hiervoor ontvang je bij de aanvraagstukken. Vraag je een Goudse AOV aan? Dan kun je de keuring niet zelf plannen, je ontvangt dan vanzelf een uitnodiging voor de keuring. Mocht je op enig moment in het hele proces andere vragen hebben dan staan we uiteraard voor je klaar.


Onderhoud Naast het afsluiten van je arbeidsongeschiktheidsverzekering moet er ook tijdens de looptijd veel gebeuren. WijZijnLoek ontzorgt je volledig door alle doorlopende dienstverlening voor een vaste prijs aan te bieden. Maar wat doen we daar nu precies voor? Afsluiten Allereerst sluiten we natuurlijk de verzekering voor je af. Als je in het verleden ooit een AOV hebt aangevraagd dan weet je dat dat een enorme klus kan zijn. Doordat wij echter continue in gesprek blijven met verzekeraars en ook zelf zoeken naar slimme methodes zorgen we ervoor dat het aanvraagproces voor jou zo soepel mogelijk verloopt. Zo heb je bij ons vrijwel altijd het gemakkelijkste aanvraagproces uit de markt. Onderhoud Na het afsluiten begint voor ons de belangrijkste tijd, want je AOV moet goed onderhouden worden. Niet alleen zullen we periodiek moeten kijken of jouw beroep nog volledig aansluit bij de polis, maar ook of de dekkingen nog wel goed zijn. De gemiddelde ondernemer betaalt over de hele looptijd van een AOV tienduizenden euro’s teveel doordat de dekkingen niet naar beneden worden aangepast. Door je onderhoud bij ons onder te brengen hoef je hier nooit meer naar om te kijken, wij herinneren je automatisch aan de vernieuwde mogelijkheden en zoeken meteen voor je uit of deze beter zijn dan je huidige polis. Zo houd je telkens grip op je AOV. Schade We hopen natuurlijk allebei dat je de verzekering nooit nodig hebt, maar als er iets met je gebeurt wil je graag dat je claim soepel en correct wordt afgehandeld. Meestal gebeurt dit vanzelf, maar als de maatschappij je claim afwijst dan helpen we je graag mee als de afwijzing in jouw en onze ogen niet correct is. Kortom Als je er echt voor wilt zorgen dat je gedurende de hele looptijd van de verzekering onbezorgd kunt ondernemen dan helpen wij je graag om je AOV goed te onderhouden. Dat lijkt misschien duurder dan het eenmalig afsluiten van je AOV, maar op de volgende pagina leggen we je graag uit dat goedkoop hier echt duurkoop is.


Soms kan het interessant lijken om je arbeidsongeschiktheidsverzekering gewoon eenmalig af te sluiten en daarna in een lade te stoppen. Uiteraard zijn daarmee ook de (eenmalige) kosten erg laag. Wat veel mensen zich niet goed beseffen is dat dat op de lange termijn niet de goedkoopste oplossing is. Hieronder leggen we het kort voor je uit. Doorlopend onderhoud en besparing Het doorlopende onderhoud is niet alleen bedoeld om te zorgen dat de dekkingen steeds goed aan blijven sluiten. We kijken ook telkens of er kortingsmogelijkheden zijn bij je huidige of een nieuwe aanbieder, of dat je door over te stappen weer beter verzekerd bent. Omdat het over flinke premies gaat kan de korting fors oplopen.

De besparing loopt op Door onze continue aandacht zorgen we ervoor dat je telkens blijft besparen op de premie. Kijk hierboven maar eens naar het verschil tussen de groene balkjes (ons model) en de roze balkjes(de kosten bij eenmalig afsluiten). Het verschil lijkt in het begin klein, maar kan aardig oplopen.

Uniek in Nederland, niet alleen besparen maar ook echt geld sparen Als enige aanbieder in Nederland bieden we je (als je dat wilt uiteraard), de mogelijkheid om de opgebouwde besparing tegen een nette rente te sparen. De besparing gebruiken we vervolgens weer om de dekking verder te verlagen; je hebt immers zelf al een mooie buffer opgebouwd. De besparing loopt hiermee verder op, en dit effect blijft zich elke 2 jaar versterken. Kortom Door onze continue aandacht ben je steeds goed verzekerd, kun je op ons bouwen als je ons nodig hebt en spaar je ook nog eens een enorme extra pensioenaanvulling bij elkaar! Waar wacht je nog op?


Andere vergelijkingen Hieronder vind je een voorbeeld van een pagina die gericht is op cross-sell. Uiteraard passen we deze in overleg graag aan op jouw wensen en behoeftes. Als het goed is heb je inmiddels door wat de kracht van ons kantoor is, heldere uitleg, gecombineerd met een complete marktvergelijking die altijd volledig onafhankelijk is. Waarschijnlijk zijn er meer verzekeringen dan de AOV die je ooit hebt afgesloten met het idee dat je daarbij de best mogelijke dekking hebt afgesloten tegen de beste prijs. Helaas zien we vaak dat dat ondanks de beste bedoelingen niet altijd gebeurt. Omdat je via ons kantoor dit adviesrapport hebt afgenomen kun je onderstaande producten met korting door ons laten verzorgen. Uiteraard maken we eerst graag een vrijblijvende inschatting van de mogelijkheden. Hieronder vind je een aantal voorbeelden, maar mocht je andere vragen hebben dan horen wij dat graag!

Overlijdensrisicoverzekering De gemiddelde besparing op je ORV is 58 %, inclusief de oversluitkosten!

Hypotheek Door onze jarenlange ervaring helpen we juist ondernemers graag aan de perfecte hypotheekconstructie.

Schadeverzekeringen Zowel particulier als zakelijk doen we je graag een helder aanbod.

Lijfrentes / levensverzekeringen Zou je graag duidelijkheid willen over je pensioenplanning, of over de oude (woeker)polissen in de la?

Hoe kan ik een vrijblijvende vergelijking aanvragen? Klik op onderstaande link. Wij helpen je graag mee!

Wijzijnloek.nl/contact


"Hier plaatsen we in overleg een aantal veelgestelde vragen over jouw kantoor" We kunnen er echter ook samen voor kiezen om hier een aantal veelgestelde vragen over AOV’s te plaatsen, die wij standaard kunnen opnemen. "Hier plaatsen we in overleg een aantal veelgestelde vragen over jouw kantoor" We kunnen er echter ook samen voor kiezen om hier een aantal veelgestelde vragen over AOV’s te plaatsen, die wij standaard kunnen opnemen. "Hier plaatsen we in overleg een aantal veelgestelde vragen over jouw kantoor" We kunnen er echter ook samen voor kiezen om hier een aantal veelgestelde vragen over AOV’s te plaatsen, die wij standaard kunnen opnemen.

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

“Voorbeeld kantoornaam” “voorbeeldstraat 123 1234AB FICTIEVE PLAATS Tel: 012-3456789 Mail: info@voorbeeld.nl

Wijzijnloek.nl/contact


Wat anderen over ons zeggen: Hieronder vind je een voorbeeld van de laatste pagina. Uiteraard passen we deze in overleg graag aan op jouw wensen en behoeftes. Veel bedrijven vertellen je graag hoe goed alles bij hen geregeld is, ook als dat niet altijd helemaal klopt. Juist binnen de financiĂŤle dienstverlening wordt er veel gezegd, maar weinig waargemaakt, dat heb je in het verlden vast al wel eens meegemaakt. Bij WijZijnLoek doen we het daarom graag net even wat anders; we laten liever onze klanten aan het woord. Zo laten we onze klanten graag (anonieme) beoordelingen plaatsen op een onafhankelijk platform, advieskeuze.nl waar onze klanten ons gemiddeld beoordelen met een 9,8! Op deze manier kun je voordat je met ons in zee gaat zien wat anderen van ons vinden, en of dat je vertrouwen in ons bedrijf geeft. Hieronder vind je een aantal van de quotes van klanten, maar wil je alle beoordelingen zien? Klik dan op de link onderaan deze pagina. Hopelijk kunnen we je binnenkort als klant verwelkomen, en ben jij ook zo tevreden als deze mensen, want daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.

Flexibel en deskundig. Alles vlot en volledig naar wens. Prettig om mee te praten. Maakt een gemotiveerde en correcte indruk. Sympathiek. Zeer vriendelijke en deskundig persoon. Niet de typische maatpak verzekeraar. Heel prettig. Zoekt alles tot de bodem uit en jaagt de klant na als stukken nog niet compleet zijn. Door het gesprek wat we hadden werden verschillende onduidelijkheden en mogelijke obstakels besproken. Hierdoor kon ik een juiste keuze maken.


Loek verkort rapport voorbeeld  
Loek verkort rapport voorbeeld