Page 1

Wij Zijn Loek en we ondersteunen boekhouders, accountants en financieel adviseurs bij het geven van het best mogelijke AOV advies. Waarschijnlijk ben je als financieel professional gaan werken om je klanten zo goed mogelijk te adviseren, niet om eindeloos premies en offertes met elkaar te vergelijken. De markt voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen is de laatste jaren steeds diverser geworden, en premies, voorwaarden, speciale regelingen en afwijkende acceptatiemogelijkheden zijn steeds moeilijker onderling te vergelijken. Er zijn wel een aantal mogelijkheden om de basispremie en standaard voorwaarden te vergelijken, maar als je niet dagelijks bezig bent met arbeidsongeschiktheidsverzekeringen dan is het de vraag of je de daarmee echt tot de beste mogelijkheid voor je klanten komt. Gelukkig is er een andere mogelijkheid. Het team bij Loek is de hele dag bezig om voor jouw klanten het best mogelijke AOV advies te verzorgen. We kunnen jou helpen om jouw eigen advies te verbeteren en ondersteunen, maar kunnen ook zelf AOV advies aan je klant geven. In alle gevallen blijft jouw klant gewoon van jou, maar zorgen we er samen voor dat hij zo goed mogelijk geholpen wordt. Dit is een voorbeeld rapport waarin we laten zien hoe onze (en mogelijk binnenkort ook jouw) adviesrapporten eruit zien. We blijven het rapport continue ontwikkelen, maar de basis blijft een helder, overzichtelijk rapport dat een eindklant zelf zou kunnen lezen; zodat jij als zijn adviseur echt kunt ondersteunen bij het kiezen van de juiste AOV. Deze pagina gebruiken we in jouw op maat gemaakte rapport om jou als adviseur voor te stellen. Heb je liever dat wij je klant adviseren? Ook dan blijft hij volledig jouw klant en laat dit voorbeeldrapport goed zien hoe hoog wij de lat leggen als het op AOV advies aan komt. Zo weet je dat je klant goed geholpen wordt, voor welke optie je ook kiest. Let op, het gaat uiteraard om een voorbeeld rapport, en gaat niet over een specifieke situatie. Hopelijk prikkelt dit rapport je genoeg om contact met ons op te nemen. We bespreken graag alle verschillende mogelijkheden met je, onze gegevens vind je op de volgende pagina. Namens het team van Wij Zijn Loek Jos Besselink


Telefoon: Email: Website:

Fransebaan 594-A 5672JM Eindhoven 040-2902060 Info@wijzijnloek.nl www.wijzijnloek.nl


Inleiding Bij het kiezen voor of het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering of AOV, komt veel kijken. Niet alleen de uitgangspunten zoals eindleeftijd en beroepsklasse moeten kloppen, je wilt ook graag weten of je bij een goede maatschappij uitkomt en of alle voorwaarden zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Daarbij wil je waarschijnlijk ook nog zo min mogelijk premie betalen. Gelukkig heb je gekozen voor onze methode waarbij we vrijwel alle Nederlandse aanbieders voor je vergelijken, zodat je een goed overzicht hebt van jouw specifieke mogelijkheden. Hiermee weet je zeker dat je goed verzekerd bent en tòch zo min mogelijk premie betaalt. Dit rapport kent een vaste opbouw, waar je wellicht even aan moet wennen. Lees deze tekst s.v.p. goed door zodat je precies weet hoe je dit advies zo goed mogelijk kunt gebruiken. * Onderaan alle pagina’s vind je een overzicht van de verschillende stappen die we in dit rapport doorlopen. Zo zie je eenvoudig hoe we van de eerste inventarisatie tot ons uiteindelijke advies komen, en hoe je de verzekering uiteindelijk kunt afsluiten. Op de volgende pagina's leggen we je precies uit in welke volgorde dit rapport is opgebouwd, en waar je op moet letten. * Daarnaast laten we elke tabel en elk overzicht vooraf gaan door een leeswijzer zodat je precies weet hoe de tabel is opgebouwd * Ondanks het feit dat we proberen alles zo goed mogelijk uit te leggen kan het voorkomen dat je bepaalde termen tegenkomt die je niet kent. Achterin dit rapport vind je dan ook een overzicht van de meest gebruikte termen en hun uitleg. Ook vind je hier het antwoord op de veel gestelde vragen. Zo kun je zelf ook achteraf nog eens rustig alles nalezen. * Ten slotte; we hebben ons uiterste best gedaan om alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen, maar het kan natuurlijk voorkomen dat er toch nog vragen over blijven. Jouw adviseur staat je natuurlijk graag te woord.


Opbouw rapport Hieronder en op de volgende pagina vind je stap voor stap de onderwerpen die in dit rapport aan bod komen, vanaf de inventarisatie tot en met het onderhoud op de polis.

Stap 1: Inventariseren Aan de hand van de benodigde uitleg hebben we samen jouw situatie in kaart gebracht, zowel nu als bij eventuele arbeidsongeschiktheid.

Stap 2: Scenario’s met uitgangspunten Vanuit de inventarisatie hebben we samen bepaald wat je wilt verzekeren. Een aantal zaken heb je hierbij in het kader van het eventuele verkorte advies zelf gedaan, de rest hebben we samen vastgelegd. Ik heb dit voor je omgezet in 1 of meerdere scenario’s die we samen zullen bespreken.

Stap 3: Overzicht van de mogelijkheden; keuze maken voor enkele aanbieders/producten In dit onderdeel heb ik een overzicht gemaakt van de gemiddelde premie voor de eerste paar jaar bij vrijwel alle Nederlandse aanbieders, en heb ik berekend hoe goed hun producten aan jouw wensen voldoen (dit zegt overigens niets over de kwaliteit van de betreffende maatschappij!). Hieruit heb ik vervolgens een aantal producten geselecteerd, deze heb ik alvast voor je gearceerd.

Stap 4: Premies per product over hele looptijd en afwijkingen Van de geselecteerde producten heb ik vervolgens per verzekering een overzicht gemaakt van de afwijkingen van het gekozen scenario. Ook heb ik per verzekeringsjaar weergegeven wat je wilt verzekeren, wat de premie is, en hoe hoog het totale bedrag is dat de maatschappij uit moet keren als je ooit volledig arbeidsongeschikt zou worden. Zo kunnen we de verschillende mogelijkheden goed met elkaar vergelijken.


Stap 5: Voorwaarden vergelijken Daarna heb ik van een aantal producten de voorwaarden op precies dezelfde volgorde naast elkaar gezet, zodat we in 1 oogopslag kunnen zien waarin de verschillende dekkingen afwijken.

Stap 6: 1 advies Uit al deze stappen komt vervolgens het advies dat ik je geef. Hierbij is rekening gehouden met jouw uitgangspunten, de verschillende premies en voorwaarden en een vergelijking van de verschillende maatschappijen. Heb je een uitgangspunt gekozen dat wij je afraden? Dan is dat hier ook duidelijk weergegeven.

Stap 7: Afsluiten Als je een keuze hebt gemaakt sluiten wij de verzekering graag voor je af. Op deze plek in het rapport geven we je meer informatie over het afsluiten van je AOV.

Stap 8: Onderhoud Mocht je gekozen hebben voor het laten onderhouden van je AOV, dan leggen we je graag uit wat we in dat geval voor je doen en waar je zelf nog op moet letten.

Stap 9: Andere vergelijkingen? Als je eenmaal hebt gezien hoe wij werken, dan zou het zomaar kunnen dat je ook op een ander vlak van onze diensten gebruik wilt maken. Op deze pagina vind je een deel van de overige mogelijkheden die we je aanbieden, en een speciale aanbieding voor jou als (nieuwe) AOV klant!

Veelgestelde vragen, leeswijzers en veelgebruikte termen


Scenario’s Hieronder vindt je de door ons opgestelde scenario’s. Je kunt deze lijst zien als een soort wensenpakket. Deze uitgangspunten zijn als voorkeur aangehouden, je kunt straks per verzekering zien of dat product voor 100% aan deze voorwaarden voldoet, of dat er afwijkingen zijn. Als we meerdere scenario’s hebben gekozen dan is het verschil tussen de scenario’s vanaf de 3e kolom aangegeven, zodat je eenvoudig kunt zien welke mogelijkheden we hebben berekend. Alle onderstaande termen worden achterin dit rapport uitgelegd.

Sommenverzekering gewenst? Psychische dekking gewenst? Premie berekend over: Premie berekend per:

Ja Ja Eerste 4 jaar Maand


Leeswijzer: Marktvergelijking

Op basis van de scenario’s die je hebt geselecteerd op de vorige pagina maken we eerst een vergelijking van alle mogelijke AOV’s, voor alle gekozen scenario’s. Zoals met alle tabellen in dit rapport leggen we eerst graag uit hoe je deze tabel kunt lezen. Hierboven zie je een voorbeeld. Op de volgende pagina staat jouw eigen tabel. Algemeen De tabel is zo opgebouwd dat we aan de linkerkant de mogelijke AOV’s opsommen die we voor je vergeleken hebben, met daarachter per scenario de gemiddelde premie en het percentage dat deze mogelijkheid voldoet aan jouw uitgangspunten. De gemarkeerde premies laten zien welke verzekeringen we verderop in dit rapport verder voor je hebben uitgewerkt. Dit zijn de goedkoopste verzekeringen die volledig/of het beste aan jouw specifieke eisen voldoen. 1. De eerste kolom bestaat uit alle producten die we voor je hebben vergeleken. 2. Per regel is de maatschappijnaam aangegeven en het specifieke product van die maatschappij. 3. Bovenaan elke kolom staat de naam van het betreffende scenario. Wil je weten wat dit scenario precies inhoudt? Kijk dan terug naar de tabel bij het kopje “scenario’s." 4. Als eerste is de gemiddelde premie voor deze AOV weergegeven. Heb je bijvoorbeeld aangegeven dat je wil vergelijken op de gemiddelde premie over de eerste 4 jaar? Dan hebben we die gemiddelde premie hier weergegeven.


5. Rechts van de premie staat een percentage dat weergeeft hoe goed deze AOV overeen komt met de door jou gewenste uitgangspunten. Dat zegt nog niets over de kwaliteit, maar geeft aan in hoeverre deze uitgangspunten mogelijk zijn. 6. Hebben we samen meer dan 1 scenario geselecteerd? Dan zie je vanaf hier de volgende scenario’s, op dezelfde manier opgebouwd als bij scenario 1.


De heer A. Test

AOV product

overzicht: 1

2

3

Product

Huidige_AOV

Product

Prm

1. Avero Inkomen Continue Compleet ao

196

100 261

100 277

100

2. Amersfoortse AOV

209

87

269

87

314

87

3. Amersfoortse Flexibele AOV

209

95

269

95

314

95

4. Allianz Absoluut Aov

215

100 303

100 328

100

5. Allianz Essentie Aov

215

85

303

85

328

85

6. Goudse Ondernemers AOV

215

99

296

99

333

99

7. Aegon Ongevallen en Ziektes, incl. Psychisch

227

100 318

100 347

100

8. REAAL Ondernemers AOV

244

100 329

100 352

100

9. Klaverblad Royaal AOV

261

94

349

94

392

94

10. Allianz Aov

255

85

364

85

395

85

11. Delta Lloyd Aov Schade

263

80

359

80

407

80

12. Delta Lloyd Aov Sommen

275

99

376

99

426

99

13. Klaverblad Royaal Plus AOV

295

99

396

99

446

99

14. Generali AOV Extra

306

70

423

70

450

70

15. Generali AOV Exact

325

100 451

100 481

100

16. UWV

585

10

10

10

Legenda:

Sortering.

De premies zijn onder voorbehoud van acceptatie en tariefswijzigingen.

Voorstel_67 Score

Prm

585

Voorstel_gewenst Score

Prm

585

Score


Leeswijzer: Premie per product.

Op basis van de producten die wij hebben geselecteerd op de vorige pagina laten we in de volgende pagina’s per product de premie over de hele looptijd en alle andere specificaties zien. Zoals met alle tabellen in dit rapport leggen we je eerst graag uit hoe je deze tabel kunt lezen. Hieronder zie je een voorbeeld. Op de volgende pagina’s staan jouw eigen overzichten. Algemeen Op 1 pagina per AOV is weergegeven hoe deze specifieke AOV is opgebouwd. 1. Hier is de maatschappijnaam en de specifieke productnaam van de AOV weergegeven. Je ziet het logo van de maatschappij aan de rechterkant. 2. Hier is weergegeven voor welk scenario deze premieberekening is gemaakt. Wil je weten wat dit scenario precies inhoudt? Kijk dan terug naar de tabel bij het kopje “scenario’s" 3. Hier is als percentage weergegeven hoe goed deze AOV overeenkomt met jouw wensen bij dit scenario. Eventuele positieve afwijkingen tellen hier niet in mee. (Stel dat je bijvoorbeeld aangeeft een passende arbeidsdekking te willen, en je krijgt een beroepsarbeidsongeschiktheidsdekking; dan blijft het percentage 100%, omdat deze dekking beter is dan gewenst).


Premie per product 4. Voor alle afwijkingen van het gekozen scenario, zowel positief als negatief, zie je hier waarin het product anders is dan gewenst. 5. Per kolom zie je vervolgens de volgende informatie:   

Datum. Hieronder zijn alle jaren weergegeven waarin je verzekerd wilt zijn. Verzekerd bedrag, eventueel gesplitst in een bedrag voor de A en de B dekking. Zijn deze gelijk? Dan vind je hier één bedrag. De volgende 5 kolommen geven –indien beschikbaar- de gesplitste premie weer. Deze is opgebouwd uit de kosten voor de A- en B-dekking, de vaste kosten van de maatschappij en onze servicekosten. Het totaal is in de kolom “Maand(/kwartaal/jaar)premie” weergegeven. In de laatste kolom zie je het maatschappijrisico per jaar. Dit is het bedrag dat de maatschappij ongeveer moet betalen inclusief kosten als je in dat jaar levenslang en volledig arbeidsongeschikt zou worden.


Offerte, Avero Inkomen Continue Compleet ao Deze offerte heeft als uitgangspunt het scenario ‘Huidige AOV’ Het betreft hier het product: Avero Inkomen Continue Compleet ao Dit product sluit voor 100 % aan op uw wensen.

De onderdelen waarop afgeweken is van het scenario ‘Huidige AOV’ zijn: Optierecht Stijging na AO rubriek B De maandpremie in het eerste jaar bedraagt:

ja cbs (2,50%) € 160,16 incl. poliskosten

De maandpremie over de gehele looptijd laat de volgende premieontwikkeling zien: Datum 01-09-2016 01-09-2017 01-09-2018 01-09-2019 01-09-2020 01-09-2021 01-09-2022 01-09-2023 01-09-2024 01-09-2025 01-09-2026 01-09-2027 01-09-2028 01-09-2029 01-09-2030 01-09-2031 01-09-2032 01-09-2033 01-09-2034 01-09-2035 01-09-2036 01-09-2037 01-09-2038 01-09-2039 01-09-2040 01-09-2041 01-09-2042 01-09-2043

Verzekerd Premie Premie bedrag Rubriek A Rubriek B 44000 17,50 104,87 44000 21,54 129,07 44000 24,23 145,21 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 26,92 161,34 44000 0,00 0,00

Vaste Servicekosten Maandprem Risico voor de toeslag ie maatschappij 3,55 34,24 160,16 1.701.142 4,37 34,24 189,22 1.657.142 4,91 34,24 208,59 1.573.528 5,46 34,24 227,96 1.491.953 5,46 34,24 227,96 1.412.368 5,46 34,24 227,96 1.334.724 5,46 34,24 227,96 1.258.974 5,46 34,24 227,96 1.185.072 5,46 34,24 227,96 1.112.972 5,46 34,24 227,96 1.042.631 5,46 34,24 227,96 974.006 5,46 34,24 227,96 907.055 5,46 34,24 227,96 841.737 5,46 34,24 227,96 778.012 5,46 34,24 227,96 715.841 5,46 34,24 227,96 655.186 5,46 34,24 227,96 596.010 5,46 34,24 227,96 538.277 5,46 34,24 227,96 481.952 5,46 34,24 227,96 427.001 5,46 34,24 227,96 373.390 5,46 34,24 227,96 321.087 5,46 34,24 227,96 270.060 5,46 34,24 227,96 220.278 5,46 34,24 227,96 171.710 5,46 34,24 227,96 124.327 5,46 34,24 227,96 78.100 0,00 34,24 34,24 33.000

Bij de berekening is rekening gehouden met het doelgroeptarief assurantietussenpersonen.


Offerte, Avero Inkomen Continue Compleet ao Deze offerte heeft als uitgangspunt het scenario ‘Voorstel 67’ Het betreft hier het product: Avero Inkomen Continue Compleet ao Dit product sluit voor 100 % aan op uw wensen. De onderdelen waarop afgeweken is van het scenario ‘Voorstel 67’ zijn: Optierecht Stijging na AO rubriek B De maandpremie in het eerste jaar bedraagt:

ja cbs (2,50%) € 210,31 incl. poliskosten

De maandpremie over de gehele looptijd laat de volgende premieontwikkeling zien: Datum 01-09-2016 01-09-2017 01-09-2018 01-09-2019 01-09-2020 01-09-2021 01-09-2022 01-09-2023 01-09-2024 01-09-2025 01-09-2026 01-09-2027 01-09-2028 01-09-2029 01-09-2030 01-09-2031 01-09-2032 01-09-2033 01-09-2034 01-09-2035 01-09-2036 01-09-2037 01-09-2038 01-09-2039 01-09-2040 01-09-2041 01-09-2042 01-09-2043 01-09-2044 01-09-2045 01-09-2046 01-09-2047 01-09-2048 01-09-2049 01-09-2050

Verzekerd Premie Premie bedrag Rubriek A Rubriek B 44000 18,42 154,10 44000 22,66 189,66 44000 25,50 213,37 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 28,33 237,08 44000 0,00 0,00

Vaste Servicekosten Maandprem Risico voor de toeslag ie maatschappij 3,55 34,24 210,31 2.347.987 4,37 34,24 250,94 2.303.987 4,91 34,24 278,02 2.204.597 5,46 34,24 305,11 2.107.631 5,46 34,24 305,11 2.013.030 5,46 34,24 305,11 1.920.736 5,46 34,24 305,11 1.830.693 5,46 34,24 305,11 1.742.846 5,46 34,24 305,11 1.657.142 5,46 34,24 305,11 1.573.528 5,46 34,24 305,11 1.491.953 5,46 34,24 305,11 1.412.368 5,46 34,24 305,11 1.334.724 5,46 34,24 305,11 1.258.974 5,46 34,24 305,11 1.185.072 5,46 34,24 305,11 1.112.972 5,46 34,24 305,11 1.042.631 5,46 34,24 305,11 974.006 5,46 34,24 305,11 907.055 5,46 34,24 305,11 841.737 5,46 34,24 305,11 778.012 5,46 34,24 305,11 715.841 5,46 34,24 305,11 655.186 5,46 34,24 305,11 596.010 5,46 34,24 305,11 538.277 5,46 34,24 305,11 481.952 5,46 34,24 305,11 427.001 5,46 34,24 305,11 373.390 5,46 34,24 305,11 321.087 5,46 34,24 305,11 270.060 5,46 34,24 305,11 220.278 5,46 34,24 305,11 171.710 5,46 34,24 305,11 124.327 5,46 34,24 305,11 78.100 0,00 34,24 34,24 33.000

Bij de berekening is rekening gehouden met het doelgroeptarief assurantietussenpersonen.


Offerte, Avero Inkomen Continue Compleet ao Deze offerte heeft als uitgangspunt het scenario ‘Voorstel gewenst’ Het betreft hier het product: Avero Inkomen Continue Compleet ao Dit product sluit voor 100 % aan op uw wensen. De onderdelen waarop afgeweken is van het scenario ‘Voorstel gewenst’ zijn: Optierecht Stijging na AO rubriek B De maandpremie in het eerste jaar bedraagt:

ja cbs (2,50%) € 222,76 incl. poliskosten

De maandpremie over de gehele looptijd laat de volgende premieontwikkeling zien: Datum 01-09-2016 01-09-2017 01-09-2018 01-09-2019 01-09-2020 01-09-2021 01-09-2022 01-09-2023 01-09-2024 01-09-2025 01-09-2026 01-09-2027 01-09-2028 01-09-2029 01-09-2030 01-09-2031 01-09-2032 01-09-2033 01-09-2034 01-09-2035 01-09-2036 01-09-2037 01-09-2038 01-09-2039 01-09-2040 01-09-2041 01-09-2042 01-09-2043 01-09-2044 01-09-2045 01-09-2046 01-09-2047 01-09-2048 01-09-2049 01-09-2050

Verzekerd Premie Premie bedrag Rubriek A Rubriek B 44000 30,87 154,10 44000 38,00 189,66 44000 42,74 213,37 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 47,50 237,08 44000 0,00 0,00

Vaste Servicekosten Maandprem Risico voor de toeslag ie maatschappij 3,55 34,24 222,76 2.355.320 4,37 34,24 266,27 2.311.320 4,91 34,24 295,27 2.211.930 5,46 34,24 324,27 2.114.964 5,46 34,24 324,27 2.020.363 5,46 34,24 324,27 1.928.069 5,46 34,24 324,27 1.838.026 5,46 34,24 324,27 1.750.179 5,46 34,24 324,27 1.664.475 5,46 34,24 324,27 1.580.861 5,46 34,24 324,27 1.499.286 5,46 34,24 324,27 1.419.701 5,46 34,24 324,27 1.342.057 5,46 34,24 324,27 1.266.307 5,46 34,24 324,27 1.192.405 5,46 34,24 324,27 1.120.305 5,46 34,24 324,27 1.049.964 5,46 34,24 324,27 981.339 5,46 34,24 324,27 914.388 5,46 34,24 324,27 849.070 5,46 34,24 324,27 785.345 5,46 34,24 324,27 723.174 5,46 34,24 324,27 662.519 5,46 34,24 324,27 603.343 5,46 34,24 324,27 545.610 5,46 34,24 324,27 489.285 5,46 34,24 324,27 434.334 5,46 34,24 324,27 380.723 5,46 34,24 324,27 328.420 5,46 34,24 324,27 277.393 5,46 34,24 324,27 227.611 5,46 34,24 324,27 179.043 5,46 34,24 324,27 131.660 5,46 34,24 324,27 85.433 0,00 34,24 34,24 40.333

Bij de berekening is rekening gehouden met het doelgroeptarief assurantietussenpersonen.


Offerte, Amersfoortse Flexibele AOV Deze offerte heeft als uitgangspunt het scenario ‘Huidige AOV’ Het betreft hier het product: Amersfoortse Flexibele AOV Dit product sluit voor 95 % aan op uw wensen. De onderdelen waarop afgeweken is van het scenario ‘Huidige AOV’ zijn: Ongevallendekking Optierecht Stijging na AO rubriek B De maandpremie in het eerste jaar bedraagt:

ja ja cbs (1,44%) € 182,75 incl. poliskosten

De maandpremie over de gehele looptijd laat de volgende premieontwikkeling zien: Datum 01-09-2016 01-09-2017 01-09-2018 01-09-2019 01-09-2020 01-09-2021 01-09-2022 01-09-2023 01-09-2024 01-09-2025 01-09-2026 01-09-2027 01-09-2028 01-09-2029 01-09-2030 01-09-2031 01-09-2032 01-09-2033 01-09-2034 01-09-2035 01-09-2036 01-09-2037 01-09-2038 01-09-2039 01-09-2040 01-09-2041 01-09-2042 01-09-2043 01-10-2043 01-09-2044

Verzekerd Premie Premie bedrag Rubriek A Rubriek B 44000 33,39 105,23 44000 38,16 120,27 44000 42,93 135,30 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 47,70 150,33 44000 0,00 0,00 44000 0,00 0,00

Vaste Servicekosten Maandprem Risico voor de toeslag ie maatschappij 6,25 34,24 179,12 1.477.946 6,25 34,24 198,92 1.433.946 6,25 34,24 218,72 1.370.060 6,25 34,24 238,53 1.307.080 6,25 34,24 238,53 1.244.995 6,25 34,24 238,53 1.183.790 6,25 34,24 238,53 1.123.455 6,25 34,24 238,53 1.063.976 6,25 34,24 238,53 1.005.340 6,25 34,24 238,53 947.537 6,25 34,24 238,53 890.555 6,25 34,24 238,53 834.382 6,25 34,24 238,53 779.005 6,25 34,24 238,53 724.415 6,25 34,24 238,53 670.599 6,25 34,24 238,53 617.548 6,25 34,24 238,53 565.249 6,25 34,24 238,53 513.693 6,25 34,24 238,53 462.869 6,25 34,24 238,53 412.767 6,25 34,24 238,53 363.376 6,25 34,24 238,53 314.686 6,25 34,24 238,53 266.686 6,25 34,24 238,53 219.368 6,25 34,24 238,53 172.723 6,25 34,24 238,53 126.738 6,25 34,24 238,53 81.407 6,25 34,24 238,53 36.720 0,00 34,24 34,24 33.000 0,00 34,24 34,24 0


Offerte, Amersfoortse Flexibele AOV Deze offerte heeft als uitgangspunt het scenario ‘Voorstel 67’ Het betreft hier het product: Amersfoortse Flexibele AOV Dit product sluit voor 95 % aan op uw wensen. De onderdelen waarop afgeweken is van het scenario ‘Voorstel 67’ zijn: Ongevallendekking Optierecht Stijging na AO rubriek B De maandpremie in het eerste jaar bedraagt:

ja ja cbs (1,44%) € 232,39 incl. poliskosten

De maandpremie over de gehele looptijd laat de volgende premieontwikkeling zien: Datum 01-09-2016 01-09-2017 01-09-2018 01-09-2019 01-09-2020 01-09-2021 01-09-2022 01-09-2023 01-09-2024 01-09-2025 01-09-2026 01-09-2027 01-09-2028 01-09-2029 01-09-2030 01-09-2031 01-09-2032 01-09-2033 01-09-2034 01-09-2035 01-09-2036 01-09-2037 01-09-2038 01-09-2039 01-09-2040 01-09-2041 01-09-2042 01-09-2043 01-09-2044 01-09-2045 01-09-2046 01-09-2047 01-09-2048 01-09-2049 01-09-2050 01-10-2050 01-09-2051

Verzekerd Premie Premie bedrag Rubriek A Rubriek B 44000 35,19 153,08 44000 40,22 174,94 44000 45,24 196,81 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 50,27 218,68 44000 0,00 0,00 44000 0,00 0,00

Vaste Servicekosten Maandprem Risico voor de toeslag ie maatschappij 6,25 34,24 228,76 1.951.669 6,25 34,24 255,65 1.907.669 6,25 34,24 282,54 1.837.057 6,25 34,24 309,44 1.767.448 6,25 34,24 309,44 1.698.827 6,25 34,24 309,44 1.631.180 6,25 34,24 309,44 1.564.493 6,25 34,24 309,44 1.498.753 6,25 34,24 309,44 1.433.946 6,25 34,24 309,44 1.370.060 6,25 34,24 309,44 1.307.080 6,25 34,24 309,44 1.244.995 6,25 34,24 309,44 1.183.790 6,25 34,24 309,44 1.123.455 6,25 34,24 309,44 1.063.976 6,25 34,24 309,44 1.005.340 6,25 34,24 309,44 947.537 6,25 34,24 309,44 890.555 6,25 34,24 309,44 834.382 6,25 34,24 309,44 779.005 6,25 34,24 309,44 724.415 6,25 34,24 309,44 670.599 6,25 34,24 309,44 617.548 6,25 34,24 309,44 565.249 6,25 34,24 309,44 513.693 6,25 34,24 309,44 462.869 6,25 34,24 309,44 412.767 6,25 34,24 309,44 363.376 6,25 34,24 309,44 314.686 6,25 34,24 309,44 266.686 6,25 34,24 309,44 219.368 6,25 34,24 309,44 172.723 6,25 34,24 309,44 126.738 6,25 34,24 309,44 81.407 6,25 34,24 309,44 36.720 0,00 34,24 34,24 33.000 0,00 34,24 34,24 0


Offerte, Amersfoortse Flexibele AOV Deze offerte heeft als uitgangspunt het scenario ‘Voorstel gewenst’ Het betreft hier het product: Amersfoortse Flexibele AOV Dit product sluit voor 95 % aan op uw wensen. De onderdelen waarop afgeweken is van het scenario ‘Voorstel gewenst’ zijn: Ongevallendekking Optierecht Stijging na AO rubriek B De maandpremie in het eerste jaar bedraagt:

ja ja cbs (1,44%) € 269,52 incl. poliskosten

De maandpremie over de gehele looptijd laat de volgende premieontwikkeling zien: Datum 01-09-2016 01-09-2017 01-09-2018 01-09-2019 01-09-2020 01-09-2021 01-09-2022 01-09-2023 01-09-2024 01-09-2025 01-09-2026 01-09-2027 01-09-2028 01-09-2029 01-09-2030 01-09-2031 01-09-2032 01-09-2033 01-09-2034 01-09-2035 01-09-2036 01-09-2037 01-09-2038 01-09-2039 01-09-2040 01-09-2041 01-09-2042 01-09-2043 01-09-2044 01-09-2045 01-09-2046 01-09-2047 01-09-2048 01-09-2049 01-09-2050 01-10-2050 01-09-2051

Verzekerd Premie Premie bedrag Rubriek A Rubriek B 44000 72,33 153,08 44000 82,66 174,94 44000 92,99 196,81 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 103,33 218,68 44000 0,00 0,00 44000 0,00 0,00

Vaste Servicekosten Maandprem Risico voor de toeslag ie maatschappij 6,25 34,24 265,89 1.959.002 6,25 34,24 298,10 1.915.002 6,25 34,24 330,30 1.844.390 6,25 34,24 362,50 1.774.781 6,25 34,24 362,50 1.706.160 6,25 34,24 362,50 1.638.513 6,25 34,24 362,50 1.571.826 6,25 34,24 362,50 1.506.086 6,25 34,24 362,50 1.441.279 6,25 34,24 362,50 1.377.393 6,25 34,24 362,50 1.314.413 6,25 34,24 362,50 1.252.328 6,25 34,24 362,50 1.191.123 6,25 34,24 362,50 1.130.788 6,25 34,24 362,50 1.071.309 6,25 34,24 362,50 1.012.673 6,25 34,24 362,50 954.870 6,25 34,24 362,50 897.888 6,25 34,24 362,50 841.715 6,25 34,24 362,50 786.338 6,25 34,24 362,50 731.748 6,25 34,24 362,50 677.932 6,25 34,24 362,50 624.881 6,25 34,24 362,50 572.582 6,25 34,24 362,50 521.026 6,25 34,24 362,50 470.202 6,25 34,24 362,50 420.100 6,25 34,24 362,50 370.709 6,25 34,24 362,50 322.019 6,25 34,24 362,50 274.019 6,25 34,24 362,50 226.701 6,25 34,24 362,50 180.056 6,25 34,24 362,50 134.071 6,25 34,24 362,50 88.740 6,25 34,24 362,50 44.053 0,00 34,24 34,24 40.334 0,00 34,24 34,24 0


Leeswijzer: Voorwaardenvergelijker

Voor de maatschappijen die we hebben besproken hebben we hier een overzicht gemaakt van de meest gebruikte voorwaarden. Zoals met alle tabellen in dit rapport leggen we eerst graag uit hoe je deze tabel kunt lezen. Hieronder zie je een voorbeeld. Op de volgende pagina’s staat jouw eigen vergelijking. Algemeen Lees voor het bekijken van de tabel s.v.p. onderstaande goed door, om zo de verschillende aspecten van de vergelijking goed te begrijpen. 1. Bovenaan de kolommen is weergegeven om welke maatschappij en welk specifiek product het gaat. Dit zijn de producten die in dit rapport zijn vergeleken. Per product is ook het nummer weergegeven van de voorwaarden die hier vergeleken zijn. Let op; als je al ergens verzekerd bent kan het zijn dat je huidige AOV een andere versie van de voorwaarden heeft! Oudere AOV’s hebben over het algemeen slechtere voorwaarden dan nieuwe AOV’s. 2. Per onderwerp zijn een aantal specifieke voorwaarden vergeleken. Wil je de exacte voorwaarden zelf nalezen? Kijk dan naar de voorwaarden met het nummer dat bovenaan de kolom staat. 3. Per vlak is in het kort weergegeven hoe de betreffende maatschappij met dit specifieke punt omgaat. Het gaat hier om een verkorte weergave, de hele formulering vind je in de maatschappijvoorwaarden. De blokjes naast de tekst geven in vorm en kleur de volgende zaken aan.


Voorwaardenvergelijker Blauwe blokjes geven aan dat de 2 of 3 maatschappijen die in de vergelijking staan alleen onderling zijn vergeleken. Het volle blokje geeft dan ook aan dat dit de beste dekking van deze twee of drie maatschappijen is.

Rode blokjes geven aan dat de 2 of 3 maatschappijen die in de vergelijking staan met alle andere maatschappijen zijn vergeleken. Het volle blokje geeft dan ook aan dat dit de beste dekking van alle maatschappijen uit het volledige rapport is.

De volledigheid van het blokje geeft aan hoe goed de dekking onderling (blauw) of tussen alle maatschappijen (rood) is. Vrijwel lege blokjes geven een relatief slechte dekking aan, volle blokjes geven de relatief beste dekking aan.


2 Polissen marktconform vergelijken: 1/2 Avero Inkomen Continue Compleet ao

2/2 Amersfoortse Flexibele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Model 42804 07-2016

Model 190 (21 326 076) 07-2016

Arbeidsongeschiktheidscriterium Verzekerde ongeschikt volgens rubriek A

beroepswerkzaamheden

beroepswerkzaamheden

Aanpassing werkzaamheden eigen bedrijf rubriek A

nee

ja

Verzekerde ongeschikt volgens rubriek B

beroepswerkzaamheden of passende werkzaamheden afhankelijk van keuze verzekerde

Aanpassing werkzaamheden eigen bedrijf rubriek B

beroepswerkzaamheden of passende werkzaamheden afhankelijk van keuze verzekerde

nee

ja

Psychische stoornissen

gedekt

gedekt

Bot-, spier- en gewrichtsaandoening (b.v. reuma, rug)

gedekt

gedekt

Infectieziekten en parasitaire aandoeningen

gedekt

gedekt

Nieuwvormingen (kanker)

gedekt

gedekt

Bloed- en immuunaandoeningen

gedekt

gedekt

Hormonale aandoening, voedings- en stofwisselingsstoornissen

gedekt

gedekt

Zenuwstelselaandoening

gedekt

gedekt

Oogaandoeningen

gedekt

gedekt

Ooraandoeningen

gedekt

gedekt

Hart- en vaataandoening

gedekt

gedekt

Long- en ademhalingsaandoening

gedekt

gedekt

Spijsverteringsaandoening

gedekt

gedekt

Huidaandoening

gedekt

gedekt

Aandoening urinewegen en geslachtsorganen

gedekt

gedekt

Zeer zwaar hoofdletsel

gedekt

gedekt

Verlamming (na ongeval of ruggenmergziekte)

gedekt

gedekt

Derde graads brandwonden (min 20% van het lichaam)

gedekt

gedekt

Coma

gedekt

gedekt

Ongeval

gedekt

gedekt

Overige aandoeningen

gedekt

gedekt

0% tot 25% arbeidsongeschikt

0% van de jaarrente

0% van de jaarrente

25% tot 35% arbeidsongeschikt

percentage arbeidsongeschiktheid

30% van de jaarrente

35% tot 45% arbeidsongeschikt

percentage arbeidsongeschiktheid

40% van de jaarrente

45% tot 55% arbeidsongeschikt

percentage arbeidsongeschiktheid

50% van de jaarrente

55% tot 65% arbeidsongeschikt

percentage arbeidsongeschiktheid

60% van de jaarrente

65% tot 80% arbeidsongeschikt

percentage arbeidsongeschiktheid

75% van de jaarrente

percentage arbeidsongeschiktheid

100% van de jaarrente

Arbeidsongeschiktheidsoorzaken

Omvang van de uitkering

80% tot 100% arbeidsongeschikt Duur van de uitkering

1, 2, 3, 4 of 5 jaar of tot gekozen eindleeftijd, afhankelijk van keuze verzekerde

Inkomenstoets Correctiebepaling bij arbeidsongeschiktheid

tot overeengekomen eindleeftijd

nee alleen bij aanvraag

nee

nee

nee

Voorlopige dekking Aantal maanden voorlopige dekking

max 30 dagen meeverzekerd

gedurende acceptatietraject

Door welk toedoen

ao door ongeval

ao door ongeval en ziekte

Maximale uitkering

aangevraagde jaarrente

Sluimerdekking

aangevraagde jaarrente

gedurende maximaal 1 jaar bij tijdelijk stoppen, tijdelijk in loondienst of sabbatical

Pagina 1 van 4

gedurende maximaal 1 jaar bij tijdelijk stoppen of tijdelijk in loondienst

1-9-2016 / 10:39


2 Polissen marktconform vergelijken: Overbruggingsregeling/Inlooprisico bij oversluiten

max 4 maanden meeverzekerd

max 5 maanden meeverzekerd

Maximale wachttijd-onderbreking

4 weken

1 maand

Gekozen wachttijd van toepassing na ongeval

ja

ja

Gekozen wachttijd van toepassing bij zwangerschap

ja

ja

Verhogen jaarrente zonder medische waarborg mogelijk

ja

ja

Standaard meeverzekerd

ja

ja

Toepassen tot leeftijd

62 jaar

geen maximale leeftijd

Maximale stijging jaarrente zonder medische waarborg

10% van de jaarrente per jaar

10% van de jaarrente per jaar

Periode waarin men arbeidsgeschikt moet zijn geweest

60 dagen voorafgaand aan optiedatum

half jaar voorafgaand aan optiedatum

Aantal keer verhoging mogelijk

1 keer per jaar

ieder moment

Termijn waarbinnen optierecht toegepast moet zijn

geen

geen

Uitkering

verzekerde jaarrente

jaarrente rubriek A

Duur van uitkering

maximaal 16 weken

maximaal 16 weken

Minimale periode verzekerd voor bevallingsdatum

1 jaar

1 jaar

Alleen als rubriek B ook meeverzekerd

nee

nee

Keuring vereist indien leeftijd hoger dan

geen keuring vereist

50 jaar

Keuring vereist indien jaarrente rubriek A meer dan

geen keuring vereist

€ 84.000,00

Keuring vereist indien jaarrente rubriek B meer dan

geen keuring vereist

€ 84.000,00 (€ 52.000,00 bij klimmende uitkering)

Bloedonderzoek vereist indien jaarrente A meer dan

geen bloedonderzoek vereist

geen bloedonderzoek vereist

Bloedonderzoek vereist indien jaarrente B meer dan

geen bloedonderzoek vereist

geen bloedonderzoek vereist

Wachttijd

Optierecht

Zwangerschap

Medische keuring

Extra uitkering/vergoeding volledige vergoeding tot kosten eigen expert, kosten daarboven in overleg met maatschappij

Vergoeding voor contra-expertise (geen arbitrage)

volledig

Vergoeding voor periodiek geneeskundig onderzoek

geen vergoeding

1 keer per 3 jaar

Vergoeding voor her- en/of omscholing

volledig na toestemming

volledig na toestemming

Vergoeding voor revalidatie

volledig na toestemming

volledig na toestemming

Vergoeding voor arbeidsdeskundige hulp

volledig

volledig

Vergoeding voor rechtsbijstand

geen vergoeding

max € 7.500,00

Uitkering bij blijvende invaliditeit na ongeval

geen uitkering

2 keer jaarrente rubriek A

Uitkering bij overlijden van verzekerde na ongeval

geen uitkering

de verzekerde jaarrente

Uitkering bij overlijden gezinslid/partner

geen uitkering

geen uitkering

Daggelduitkering bij ziekenhuisopname

geen uitkering

geen uitkering 30 maal het verzekerde dagbedrag indien eigen risico van maximaal 90 dagen

Uitkering bij adoptie kind

28 maal het verzekerde dagbedrag

Vergoeding hulpverlening buitenland

geen vergoeding

kosten van repatriëring

Bij vakantiereis

wereld

wereld

Bij zakenreis

wereld

wereld

Bij stationering in buitenland

indien langer dan 3 maanden alleen na toestemming

indien langer dan 6 maanden alleen na toestemming

Geldigheidsgebied

Uitsluitingen Ongeval terwijl alcohol gebruikt

uitgesloten indien overmatig gebruik

Geneesmiddelen

uitgesloten indien niet medisch voorgeschreven

Pagina 2 van 4

uitgesloten bij verkeersongeval indien bloed-alcoholgehalte min 0,8 promille, ademalcoholgehalte min 350 mg of maatschappij overmatig drankgebruik aannemelijk maakt uitgesloten indien niet medisch voorgeschreven

1-9-2016 / 10:39


2 Polissen marktconform vergelijken: Motorongeval tenzij meeverzekerd

niet uitgesloten

uitgesloten indien bestuurder jonger dan 23 jaar

Opzegging Contractsduur

1 jaar (3 jaar ook mogelijk zonder korting)

Opzegtermijn

1 maand, na afloop van eerste contracttermijn dagelijks

3 jaar (1 jaar ook mogelijk tegen premietoeslag, 5 jaar ook mogelijk tegen premiekorting) dagelijks

Einde uitkering

Recht op uitkering bij beëindiging verzekering

uitkering loopt door behalve bij: - geen of minder verzekerbaar belang - bereiken einddatum - overlijden van verzekerde - opzettelijk onjuiste gegevens verstrekken - niet voldoen verschuldigde premie en kosten

uitkering loopt door behalve bij: - opzettelijk onjuiste gegevens verstrekken, misleiding en fraude - automatisch stoppen van verzekering

Bij niet meer arbeidsongeschikt

dag niet meer arbeidsongeschikt

dag niet meer arbeidsongeschikt

Bij bereiken eindleeftijd

dag bereiken eindleeftijd

eerste van de maand volgend op bereiken eindleeftijd

Overlijden indien kostwinner

1 volledige maand na de dag van overlijden

3 maanden na de dag van overlijden

Overlijden indien geen kostwinner

1 volledige maand na de dag van overlijden

3 maanden na de dag van overlijden

ja, premie rubriek A en B

ja, premie rubriek A en B

Vrijstelling/restitutie Premievrijstelling in laatste verzekeringsjaar Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid Restitutie bij beëindiging Restitutie bij arbeidsongeschiktheid Restitutie bij overlijden

ja, evenredig aan arbeidsongeschiktheidspercentage voor rubriek A en B indien uitkering rubriek B

ja, evenredig aan uitkeringspercentage voor rubriek A en B indien uitkering rubriek B ja, alleen bij beëindiging met terug werkende kracht, onder aftrek van € 75,00 administratiekosten

ja ja, evenredig aan arbeidsongeschiktheidspercentage voor rubriek A en B indien uitkering rubriek B ja

ja, evenredig aan uitkeringspercentage voor rubriek A en B indien uitkering rubriek B ja

Bijzonderheden Wachtlijstbemiddeling Wanneer de noodzakelijke medische behandeling van verzekerde vertraagt, omdat de behandelende zorgverlener of de zorginstelling waar de medische behandeling zal worden uitgevoerd een wachtlijst hanteert, kan verzekerde aanspraak maken op onze wachtlijstbemiddeling. Vastelasten Extra kunnen vastelasten worden meeverzekerd. Maximaal te verzekeren bedrag is € 20.000 en uitkeringsduur is 1 of 2 jaar. Telefonische gezondheidsverklaring Avéro Achmea neemt contact op met de klant om de gezondheidsverklaring via de telefoon af te nemen op een vooraf afgesproken tijdstip. Avéro Achmea verleent vanaf het moment van ondertekening van het aanvraagformulier voorlopige ongevallendekking aan de kandidaat verzekerde. Dit geldt voor de volledige duur van het acceptatietraject.

Ondernemers die een orgaan willen doneren zijn tijdens hun operatie- en herstelperiode verzekerd voor arbeidsongeschiktheid. Werkhervatting in loondienst of ander werk Een ondernemer kan er tijdens de re-integratie voor kiezen in loondienst te gaan of ander werk te gaan doen. Dit is uiteraard niet verplicht. Beoordeling van arbeidsongeschiktheid vindt plaats op basis van het verzekerde beroep. Het nieuwe inkomen wordt aangevuld tot het inkomen voor arbeidsongeschiktheid. De verzekering blijft ongewijzigd in stand: bij eventuele nieuwe uitval vindt beoordeling plaats op basis van het verzekerde beroep. Gratis inkomensgids voor ondernemers. De Amersfoortse verleent vanaf het moment van ondertekening van het aanvraagformulier voorlopige dekking aan de kandidaatverzekerde indien deze: · In Nederland woonachtig is. · Niet ouder is dan 50 jaar. · Niet eerder voor een arbeidsongeschiktheids-, levens- of ongevallenverzekering is afgewezen of niet op normale voorwaarden is geaccepteerd.

Premievrijstelling: Als de klant gekozen heeft voor een tijdelijke uitkeringsduur van 5 jaar en de arbeidsongeschiktheid duurt voort nadat de uitkeringsduur is verstreken, dan mag de verzekering gedurende maximaal drie jaar zonder premiebetaling in stand blijven De dekking gaat in op de gewenste ingangsdatum mits de ingangsdatum op of na de verzenddatum van het Variant voor Vrije beroepen: aanvraagformulier en gezondheidsverklaring ligt en het volledig Dit product kent ook een variant voor vrije beroepen: ingevulde aanvraagformulier en gezondheidsverklaring na -maximaal te verzekeren inkomen van € 250.000. ondertekening binnen 3 X 24 uur daarna door De Amersfoortse -mogelijkheid om waarnemingskosten mee te verzekeren. is ontvangen. De Amersfoortse behoudt zich het recht voor om Maximaal te verzekeren bedrag is € 20.000 en uitkeringsduur is na ontvangst van het aanvraagformulier en 1 of 2 jaar. gezondheidsverklaring de voorlopige dekking in te trekken dan -gratis 24 uurs service voor counselling wel andere voorwaarden te stellen. De voorlopige dekking wordt verleend op basis van de aangevraagde verzekering en Preventiediensten zoals gezondheid- of fitheidtest. verzekerde jaarrente(s) tot maximaal de jaarrente die volgens de geldende regels zonder geneeskundig onderzoek kunnen worden aangevraagd. Bestaande ziektes en/of gebreken zijn uitgesloten. De maximale duur van de dekking is 30 dagen. Als de verzekering niet wordt geaccepteerd eindigt de dekking drie dagen na de datum waarop de brief met de afwijzing door De Amersfoortse is verzonden. Bij arbeidsongeschiktheid wordt in overleg met verzekerde de aanpassingen van de werkzaamheden binnen het eigen bedrijf en de re-integratiemogelijkheden onderzocht.

Pagina 3 van 4

1-9-2016 / 10:39


2 Polissen marktconform vergelijken: Herstel van de verzekering Tot ĂŠĂŠn jaar nadat de verzekering geheel of gedeeltelijk is vervallen wegens tijdelijk stoppen met werkzaamheden die bij het verzekerde beroep horen heeft verzekerde het recht binnen een maand de verzekering zonder geneeskundige waarborgen in kracht te doen herstellen Aanvangskorting flexibel in te vullen. In drie jaar tijd kan een totaal van 60% korting verdeeld worden met een minimum van 5% per jaar. Bijvoorbeeld 30% in het eerste jaar, 25% in het tweede jaar en 5% in het derde jaar. Voor startende ondernemers jonger dan 35 jaar geldt een aanvangskorting van 90% in de eerste 3 jaar. Aanvangskorting in te ruilen voor doorlopende korting De aanvangskorting kan worden vervangen door een doorlopende korting van 7,5%. Voor startende ondernemers jonger dan 35 jaar geldt hierbij in de eerste 3 jaar een extra korting van 10% per jaar. Aanvullende dienstverlening: De maatschappij zoekt alternatieven zoals behandeling in een andere kliniek, privĂŠkliniek of in het buitenland als een medische behandeling door de wachtlijstproblematiek wordt uitgesteld. Een verhoogde uitkeringsdrempel geldt alleen bij ziekte. Bij arbeidsongeschiktheid tengevolge van een ongeval is de uitkeringsdrempel altijd 25%. Bij rubriek B kan als criterium ook gekozen worden voor passende arbeid waarbij er 10% korting op de premie wordt verleend.

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Pagina 4 van 4

1-9-2016 / 10:39


Ons advies Op basis van de informatie uit dit rapport zouden we je willen adviseren om een AOV af te sluiten. Wij zouden hierbij willen aanraden om te kiezen voor:

Maatschappij X AOV product Y Scenario 2: Voorstel Advies We geven dit advies op basis van de volgende punten:  Deze verzekering is de goedkoopste verzekering die minimaal voldoet aan jouw wensen.  Daarnaast is er bij deze AOV de mogelijkheid om veel zaken tussentijds aan te passen. We kunnen daarmee samen telkens aanpassingen doen om te zorgen dat de AOV steeds maximaal aansluit op jouw situatie.  Hier komt verdere onderbouwing van het advies  Hier komt verdere onderbouwing van het advies  Hier komt verdere onderbouwing van het advies

Let nog wel op 

Hier staan zaken die van belang zijn bij de vergelijking.

Ook commerciële zaken kunnen hier terug komen.

Zijn er bijzonderheden bij deze aanvraag of maatschappij te verwachten? Ook dan geven we dat hier aan.

Al met al heb je zo een onderbouwing van het advies en een overzicht van de zaken die ons zijn opgevallen.


Het UWV Naast het verzekeren bij een particuliere verzekeraar is het wellicht mogelijk om vrijwillig de dekking voort te zetten die je in loondienst had. Op basis van de gegevens die wij tot nu toe van je hebben gezien zou je hier wellicht voor in aanmerking komen, maar lees svp onderstaande folder door om te kijken of je ook echt in aanmerking komt voor deze dekking. Het voordeel van de vrijwillige verzekering bij het UWV is dat er een acceptatieverplichting is. Met andere woorden, als je aan de voorwaarden voldoet word je in principe altijd geaccepteerd. Daarnaast is de verzekering weer dagelijks opzegbaar. Wij raden je dan ook altijd aan om naast je aanvraag bij een particuliere verzekeraar ook een UWV dekking aan te vragen; het aanvraagformulier vind je door te klikken op het rechtse plaatje hieronder, of naar de website van het UWV te gaan. Nadat je bij een particuliere verzekeraar geaccepteerd bent kun je de polis bij het UWV zelf direct weer opzeggen.

Vrijwillige verzekering binnenland Aanmelding vrijwillige verzekering binnenland

Informatie over vrijwillig verzekeren voor Ziektewet, WIA, WAO en WW

Invullen door UWV

Bedrijfsgegevens

Waarom dit formulier? Als u niet meer verplicht verzekerd bent via uw werk of uitkering, kunt u bij UWV zelf een verzekering afsluiten. Met zo’n verzekering kunt u zich vrijwillig verzekeren voor een uitkering bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. In sommige gevallen is een verzekering voor een uitkering bij werkloosheid mogelijk. Met dit formulier vraagt u de vrijwillige verzekering aan.

Wanneer opsturen? Het is belangrijk dat u de aanvraag op tijd opstuurt. U moet zich namelijk binnen 13 weken na afloop van uw verplichte verzekering aanmelden voor de vrijwillige verzekering.

Opsturen Vul het formulier volledig in en stuur het naar: UWV Vrijwillige Verzekering Postbus 58200 1040 HE Amsterdam

Meer informatie U vindt meer informatie op uwv.nl. U kunt ook contact opnemen met UWV Vrijwillige Verzekering via telefoonnummer (020) 752 42 91.

Zo spoedig mogelijk nadat wij het formulier en de bijlagen hebben ontvangen krijgt u een schriftelijke bevestiging van ons.

Waarvoor teken ik? Ik geef op dit formulier juiste en volledige informatie over mijzelf en mijn situatie.

Intentieverklaring 1 1.1

Burgerservicenummer

1.2

Voorletters en achternaam

1.3

Woonadres

1.4

Postcode en woonplaats

1.5

Telefoonnummer

1.6

Geboortedatum

1.7

E-mailadres

Uw gegevens

Gebruikt u de achternaam van uw partner, vul dan ook uw geboortenaam in. Man

PrivĂŠ

2

Werk

Machtiging

Werken aan perspectief

Wijzijnloek.nl/uwvinfo

Heb je toch nog vragen? Vraag je adviseur dan om aanvullende informatie of advies. Natuurlijk hebben we er alles aan gedaan om de juiste informatie te verstrekken, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor de informatie over het UWV. Alle recente informatie vind je op www.uwv.nl

Vrouw


Afsluiten Nu je de AOV van jouw keuze hebt geselecteerd gaan we deze graag met je aanvragen. Hieronder vind je eerst het aanvraagproces, daaronder staan wat aandachtspunten waarmee je tijdens het proces rekening kunt houden. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent, en zorgen we er samen voor dat je zo snel mogelijk goed verzekerd bent. Algemeen Het aanvraagproces wordt opgesplitst in twee delen, een medisch en een technisch traject. De technische aanvraag gaat over zaken als jouw beroep en inkomen, bij het medische traject wordt gekeken naar je gezondheid. Zodra beide zijn afgerond kan de polis worden opgemaakt. Aanvraagproces Het aanvraagproces loopt grofweg als volgt: 1. Nadat je een keuze hebt gemaakt ontvang je van ons alle aanvraagstukken van jouw AOV met een duidelijke invulinstructie. 2. Je vult alle stukken in; zelf, of indien je daarvoor hebt gekozen met een van ons tijdens een express-aanvraag. Ook zorgen we daarbij samen voor de benodigde aanvullende documenten of gegevens. 3. Wij controleren jouw stukken en sturen alles naar de maatschappij. Vervolgens heeft de gemiddelde maatschappij 2-3 weken nodig voor een complete beoordeling. Wij houden de voortgang voor je in de gaten. 4. Mochten er geen aanvullende vragen zijn dan kan jouw polis worden afgegeven. Heb je een bestaande polis? Dan zorgen we ervoor dat die polis op dezelfde dag wordt opgezegd als de nieuwe ingaat. 5. Let op, houd zelf s.v.p. goed in de gaten of je een opzegbevestiging van jouw oude maatschappij ontvangt, en of zij ook geen premie meer incasseren. Aandachtspunten Wellicht lijkt het soms dat maatschappijen bij het aanvraagproces veel vragen stellen. Wij doen ons best om te zorgen dat het proces toch zo soepel mogelijk verloopt. Vaak is het achteraf gezien toch erg prettig dat maatschappijen vooraf veel informatie vragen, en bij schade gewoon uitkeren. Zo wordt bij het aangaan van een sommenverzekering goed naar je inkomen gekeken omdat dit vervolgens bij arbeidsongeschiktheid meestal niet meer mag. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. 



Indien je voor de aanvraag gekeurd moet worden dan laten we je dat aan het begin van het proces weten. Je kunt het hele aanvraagproces flink bespoedigen door alvast een keuring te plannen, de informatie hiervoor ontvang je bij de aanvraagstukken. Vraag je een Goudse AOV aan? Dan kun je de keuring niet zelf plannen, je ontvangt dan vanzelf een uitnodiging voor de keuring. Mocht je op enig moment in het hele proces andere vragen hebben dan staan we uiteraard voor je klaar.


Onderhoud Naast het afsluiten van je arbeidsongeschiktheidsverzekering moet er ook tijdens de looptijd veel gebeuren. WijZijnLoek ontzorgt je volledig door alle doorlopende dienstverlening voor een vaste prijs aan te bieden. Maar wat doen we daar nu precies voor? Afsluiten Allereerst sluiten we natuurlijk de verzekering voor je af. Als je in het verleden ooit een AOV hebt aangevraagd dan weet je dat dat een enorme klus kan zijn. Doordat wij echter continue in gesprek blijven met verzekeraars en ook zelf zoeken naar slimme methodes zorgen we ervoor dat het aanvraagproces voor jou zo soepel mogelijk verloopt. Zo heb je bij ons vrijwel altijd het gemakkelijkste aanvraagproces uit de markt. Onderhoud Na het afsluiten begint voor ons de belangrijkste tijd, want je AOV moet goed onderhouden worden. Niet alleen zullen we periodiek moeten kijken of jouw beroep nog volledig aansluit bij de polis, maar ook of de dekkingen nog wel goed zijn. De gemiddelde ondernemer betaalt over de hele looptijd van een AOV tienduizenden euro’s teveel doordat de dekkingen niet naar beneden worden aangepast. Door je onderhoud bij ons onder te brengen hoef je hier nooit meer naar om te kijken, wij herinneren je automatisch aan de vernieuwde mogelijkheden en zoeken meteen voor je uit of deze beter zijn dan je huidige polis. Zo houd je telkens grip op je AOV. Schade We hopen natuurlijk allebei dat je de verzekering nooit nodig hebt, maar als er iets met je gebeurt wil je graag dat je claim soepel en correct wordt afgehandeld. Meestal gebeurt dit vanzelf, maar als de maatschappij je claim afwijst dan helpen we je graag mee als de afwijzing in jouw en onze ogen niet correct is. Kortom Als je er echt voor wilt zorgen dat je gedurende de hele looptijd van de verzekering onbezorgd kunt ondernemen dan helpen wij je graag om je AOV goed te onderhouden. Dat lijkt misschien duurder dan het eenmalig afsluiten van je AOV, maar op de volgende pagina leggen we je graag uit dat goedkoop hier echt duurkoop is.


Soms kan het interessant lijken om je arbeidsongeschiktheidsverzekering gewoon eenmalig af te sluiten en daarna in een lade te stoppen. Uiteraard zijn daarmee ook de (eenmalige) kosten erg laag. Wat veel mensen zich niet goed beseffen is dat dat op de lange termijn niet de goedkoopste oplossing is. Hieronder leggen we het kort voor je uit. Doorlopend onderhoud en besparing Het doorlopende onderhoud is niet alleen bedoeld om te zorgen dat de dekkingen steeds goed aan blijven sluiten. We kijken ook telkens of er kortingsmogelijkheden zijn bij je huidige of een nieuwe aanbieder, of dat je door over te stappen weer beter verzekerd bent. Omdat het over flinke premies gaat kan de korting fors oplopen.

De besparing loopt op Door onze continue aandacht zorgen we ervoor dat je telkens blijft besparen op de premie. Kijk hierboven maar eens naar het verschil tussen de groene balkjes (ons model) en de roze balkjes(de kosten bij eenmalig afsluiten). Het verschil lijkt in het begin klein, maar kan aardig oplopen.

Uniek in Nederland, niet alleen besparen maar ook echt geld sparen Als enige aanbieder in Nederland bieden we je (als je dat wilt uiteraard), de mogelijkheid om de opgebouwde besparing tegen een nette rente te sparen. De besparing gebruiken we vervolgens weer om de dekking verder te verlagen; je hebt immers zelf al een mooie buffer opgebouwd. De besparing loopt hiermee verder op, en dit effect blijft zich elke 2 jaar versterken. Kortom Door onze continue aandacht ben je steeds goed verzekerd, kun je op ons bouwen als je ons nodig hebt en spaar je ook nog eens een enorme extra pensioenaanvulling bij elkaar! Waar wacht je nog op?


Andere vergelijkingen Hieronder vind je een voorbeeld van een pagina die gericht is op cross-sell. Uiteraard passen we deze in overleg graag aan op jouw wensen en behoeftes. Als het goed is heb je inmiddels door wat de kracht van ons kantoor is, heldere uitleg, gecombineerd met een complete marktvergelijking die altijd volledig onafhankelijk is. Waarschijnlijk zijn er meer verzekeringen dan de AOV die je ooit hebt afgesloten met het idee dat je daarbij de best mogelijke dekking hebt afgesloten tegen de beste prijs. Helaas zien we vaak dat dat ondanks de beste bedoelingen niet altijd gebeurt. Omdat je via ons kantoor dit adviesrapport hebt afgenomen kun je onderstaande producten met korting door ons laten verzorgen. Uiteraard maken we eerst graag een vrijblijvende inschatting van de mogelijkheden. Hieronder vind je een aantal voorbeelden, maar mocht je andere vragen hebben dan horen wij dat graag!

Overlijdensrisicoverzekering De gemiddelde besparing op je ORV is 58 %, inclusief de oversluitkosten!

Hypotheek Door onze jarenlange ervaring helpen we juist ondernemers graag aan de perfecte hypotheekconstructie.

Schadeverzekeringen Zowel particulier als zakelijk doen we je graag een helder aanbod.

Lijfrentes / levensverzekeringen Zou je graag duidelijkheid willen over je pensioenplanning, of over de oude (woeker)polissen in de la?

Hoe kan ik een vrijblijvende vergelijking aanvragen? Klik op onderstaande link. Wij helpen je graag mee!

Wijzijnloek.nl/contact


Dekkingen Om je te helpen door het woud van termen bij een AOV leggen we een aantal basisbegrippen graag eenvoudig uit. Alle plaatjes die je ziet verwijzen naar de presentaties die onze adviseurs gebruiken. Op deze pagina beginnen we eerst met de dekkingen, daarna volgen de veelgestelde vragen. Veel succes!

Verzekerd bedrag Het verzekerd bedrag is het bruto bedrag dat je per jaar ontvangt. Meestal wordt dit bedrag gedeeld door 12, en per maand dat je verzekerd bent uitgekeerd, na aftrek van loonbelasting. De A dekking is de uitkering in het eerste jaar, de B dekking de uitkering daarna. Let op, je moet over het algemeen tijdens de A dekking nog gewoon premie betalen, deze wordt van de uitkering afgetrokken.

Wachttijd De wachttijd van je AOV is de periode dat je –gerekend vanaf de eerste dag van arbeidsongeschiktheid- geen uitkering uit de verzekering ontvangt. Als je kiest voor een wachttijd van 90 dagen, en je wordt op 1 januari arbeidsongeschikt, dan krijg je vanaf 1 april uitgekeerd. Let daarbij s.v.p. op dat je de uitkering pas eind april ontvangt, na aftrek van loonbelasting. Verzeker je ₏ 24.000,- per jaar met een wachttijd van 3 maanden, dan ontvang je dus ₏ 2.000,- bruto per maand vanaf 1 april, en moet daar de premie nog van betaalt worden. Na 1 jaar stopt de premiebetaling meestal bij volledige arbeidsongeschiktheid.


Uitkeringsduur De uitkeringsduur van de AOV is de periode waarop er per claim of in totaal (afhankelijk van de voorwaarden) maximaal wordt uitgekeerd. Normaliter is dit zo lang als de arbeidsongeschiktheid voort duurt, en maximaal tot de gekozen eindleeftijd. Het is echter mogelijk om de uitkeringsduur te verkorten naar bijvoorbeeld 2, 5 of 10 jaar. Dit kan alleen als je langdurige arbeidsongeschiktheid op een andere manier kunt opvangen. Dit is voor bijna niemand mogelijk. Overleg bij twijfel altijd goed met je adviseur!

Indexering Als je arbeidsongeschikt raakt en een uitkering ontvangt, dan kan het in jouw specifieke situatie van belang zijn om de koopkracht van deze uitkering op peil te houden. Met andere woorden, een uitkering van € 1.500,- vandaag is meer waard dan € 1.500,- over 10 jaar. Dit komt door de inflatie. Er zijn drie mogelijkheden om dit al dan niet te compenseren. 1. Je kiest ervoor niet te indexeren. Als je een uitkering krijgt dan kan het zijn dat de inflatie ervoor zorgt dat je er jaarlijks in koopkracht achteruit gaat. Het kan –afhankelijk van je situatie- akkoord zijn dat je niet indexeert, maar voor de meeste klanten is dit niet de gewenste oplossing. 2. Je indexeert alleen de uitkering bij arbeidsongeschiktheid. Bij deze variant blijft het verzekerd bedrag zolang je gezond blijft gelijk. Je kunt dit mogelijk zelf aanpassen met een optierecht zolang je arbeidsgeschikt bent; kies je voor onze maandelijkse dienstverlening dan houden wij dit voor je in de gaten. Mocht je arbeidsongeschikt raken dan wordt de uitkering jaarlijks geïndexeerd volgens een vast percentage of een CBS index . 3. Je indexeert zowel het verzekerd bedrag als de uitkering. Bij deze variant indexeren beide bedragen. Meestal heb je desondanks het recht het verzekerd bedrag extra te verhogen of te verlagen. De premie stijgt of daalt (uiteraard) wel mee met het hogere verzekerde bedrag.


Dekking Hieronder vind je de twee verschillende verzekeringsvormen die mogelijk zijn, al kennen sommige maatschappijen nog een tussenvariant. Twijfel je over de dekking die nodig is? Bespreek dit dan met je adviseur.

Schadeverzekering Bij een schadeverzekering krijg je maximaal het verschil uitgekeerd tussen het inkomen dat je had voor arbeidsongeschiktheid en het inkomen dat je overhoudt na arbeidsongeschiktheid. Je krijgt nooit méér uitgekeerd dan je verzekerd hebt, maar in sommige gevallen wel minder. Daarnaast hebben verschillende maatschappijen verschillende definities van inkomen. Zo kan het zijn dat er inkomen aan je wordt toegeschreven dat je niet daadwerkelijk ontvangt. Let hier goed op bij het vergelijken van de verschillende maatschappijen. Je adviseur helpt je graag verder.

Sommenverzekering Bij een sommenverzekering is de schade niet belangrijk, omdat je een “Som” geld verzekert. In principe wordt hierbij altijd het verzekerde bedrag uitgekeerd bij 100% arbeidsongeschiktheid. Let op, mocht er een correctiebepaling op de polis staan dan wordt eventueel inkomen uit overig werk wel afgetrokken van de uitkering.


Premiebetaling Voor de betaling van je AOV kun je meestal kiezen tussen een gelijkblijvende premie (het standaard tarief) of een oplopende premie (het combinatie-tarief). Sommige maatschappijen bieden maar ĂŠĂŠn van beide aan. Bij de meeste maatschappijen krijg je op beide tariefsoorten aanvangskorting of, indien gewenst, doorlopende korting. Bij de premieberekeningen in dit rapport zie je duidelijk de premieopbouw, inclusief de premievrije periode aan het einde van de verzekering. Ook deze verschilt namelijk per verzekeraar.

Bijzonderheden Zoals je kunt zien zijn er veel verschillende dekkingen mogelijk. Bovenstaande uitleg is vooral bedoeld als grove duiding van de verschillende termen, voor de exacte omschrijving verwijzen we je graag door naar de voorwaarden van de desbetreffende verzekeraar. Bij twijfel is het altijd raadzaam een adviseur te raadplegen!


Veelgestelde vragen Wij kunnen ons voorstellen dat je graag nog wat meer over ons wil weten voor we verder gaan. Hieronder vindt je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan via onderstaande link contact met ons op. "Hier plaatsen we in overleg een aantal veelgestelde vragen over jouw kantoor" We kunnen er echter ook samen voor kiezen om hier een aantal veelgestelde vragen over AOV’s te plaatsen, die wij standaard kunnen opnemen. "Hier plaatsen we in overleg een aantal veelgestelde vragen over jouw kantoor" We kunnen er echter ook samen voor kiezen om hier een aantal veelgestelde vragen over AOV’s te plaatsen, die wij standaard kunnen opnemen. "Hier plaatsen we in overleg een aantal veelgestelde vragen over jouw kantoor" We kunnen er echter ook samen voor kiezen om hier een aantal veelgestelde vragen over AOV’s te plaatsen, die wij standaard kunnen opnemen. "Hier plaatsen we in overleg een aantal veelgestelde vragen over jouw kantoor" We kunnen er echter ook samen voor kiezen om hier een aantal veelgestelde vragen over AOV’s te plaatsen, die wij standaard kunnen opnemen. "Hier plaatsen we in overleg een aantal veelgestelde vragen over jouw kantoor" We kunnen er echter ook samen voor kiezen om hier een aantal veelgestelde vragen over AOV’s te plaatsen, die wij standaard kunnen opnemen.


"Hier plaatsen we in overleg een aantal veelgestelde vragen over jouw kantoor" We kunnen er echter ook samen voor kiezen om hier een aantal veelgestelde vragen over AOV’s te plaatsen, die wij standaard kunnen opnemen. "Hier plaatsen we in overleg een aantal veelgestelde vragen over jouw kantoor" We kunnen er echter ook samen voor kiezen om hier een aantal veelgestelde vragen over AOV’s te plaatsen, die wij standaard kunnen opnemen. "Hier plaatsen we in overleg een aantal veelgestelde vragen over jouw kantoor" We kunnen er echter ook samen voor kiezen om hier een aantal veelgestelde vragen over AOV’s te plaatsen, die wij standaard kunnen opnemen.

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

“Voorbeeld kantoornaam” “voorbeeldstraat 123 1234AB FICTIEVE PLAATS Tel: 012-3456789 Mail: info@voorbeeld.nl

Wijzijnloek.nl/contact


Wat anderen over ons zeggen: Hieronder vind je een voorbeeld van de laatste pagina. Uiteraard passen we deze in overleg graag aan op jouw wensen en behoeftes. Veel bedrijven vertellen je graag hoe goed alles bij hen geregeld is, ook als dat niet altijd helemaal klopt. Juist binnen de financiĂŤle dienstverlening wordt er veel gezegd, maar weinig waargemaakt, dat heb je in het verlden vast al wel eens meegemaakt. Bij WijZijnLoek doen we het daarom graag net even wat anders; we laten liever onze klanten aan het woord. Zo laten we onze klanten graag (anonieme) beoordelingen plaatsen op een onafhankelijk platform, advieskeuze.nl waar onze klanten ons gemiddeld beoordelen met een 9,8! Op deze manier kun je voordat je met ons in zee gaat zien wat anderen van ons vinden, en of dat je vertrouwen in ons bedrijf geeft. Hieronder vind je een aantal van de quotes van klanten, maar wil je alle beoordelingen zien? Klik dan op de link onderaan deze pagina. Hopelijk kunnen we je binnenkort als klant verwelkomen, en ben jij ook zo tevreden als deze mensen, want daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.

Flexibel en deskundig. Alles vlot en volledig naar wens. Prettig om mee te praten. Maakt een gemotiveerde en correcte indruk. Sympathiek. Zeer vriendelijke en deskundig persoon. Niet de typische maatpak verzekeraar. Heel prettig. Zoekt alles tot de bodem uit en jaagt de klant na als stukken nog niet compleet zijn. Door het gesprek wat we hadden werden verschillende onduidelijkheden en mogelijke obstakels besproken. Hierdoor kon ik een juiste keuze maken.

Demo loek pdf scanbaar zonder kaft  
Demo loek pdf scanbaar zonder kaft