Oxfam Inspiratiegids geschenken 2021

Page 1

Inspiratiegids geschenken 2021

oxfamfairtrade.be/geschenken


Inspiratiegids geschenken Met een geschenkpakket van Oxfam weet je dat je goed zit. Niet alleen de ontvanger wordt hier blij van, maar ook de producenten die er steevast voor zorgen dat de Oxfam-producten van topkwaliteit zijn. Een Oxfam-pakket is een bijzonder eindejaarsgeschenk, boordevol respect. Laat je inspireren door deze gids.

cadeaudoos Wij bieden het pakket graag op maat van jouw wensen aan; in een smaakvolle geschenkenmand of liever verpakt in een kartonnen doos en aan huis geleverd?

!

cadeaubon Geef je liever een cadeaubon? Deze zijn verkrijgbaar voor 5, 15 en 25 euro.

Bij verzending variëren de verzendtarieven, afhankelijk van de grootte van het pakket, en bijgevolg ook de totaalprijs van het pakket!

Oxfam Pakt Uit Oxfam Pakt Uit is een collectie symbolische cadeautjes, waarmee het werk van Oxfam en gemeenschappen wereldwijd ondersteund worden. Elk geschenk (een geit, een babypakket, een groentetuin, een kip, een opleiding voor boeren,...) is geïnspireerd door een Oxfam-project. Dit zijn leuke wenskaarten, met ruimte is voor een persoonlijke boodschap. Vanaf een bestelling van 800 stuks ontwerpen wij deze kaartjes volledig op maat van uw bedrijf of organisatie.

Meer informatie? Altijd welkom in één van onze wereldwinkels, via onze website: oxfamfairtrade.be/geschenken of mail naar klantendienst@oft.be +32 (0)9 218 88 55 Alle prijzen in deze folder zijn incl & excl BTW. Aanbod geldig onder voorbehoud van drukfouten, zolang de voorraad strekt. Als leeggoed dient aangerekend te worden, verwijzen we naar de bijgevoegde prijslijst. Prijspromoties enkel geldig tijdens vermelde periode tot einde voorraad. Prijzen geldig tot 31/12/2021


Feestwijnen en schuimwijnen! €16,50 i.p.v. € 19,50

€10,95 i.p.v. € 13,15

CHILI schuimwijn Sensus combineren mag: wit/wit, wit/rosé, rosé/rosé.

€16,95 i.p.v. € 19,70

ARGENTINIË BIO RAZA chardonnay Selection BIO RAZA malbec shiraz

ZUID-AFRIKA EN CHILI Koopmanskloof chenin blanc Lautaro sauvignon blanc

€13,95 i.p.v. €16,45

CHILI Campesino cabernet reserva Vidseca mix

Wijnactie geldig in de Vlaamse wereldwinkels van 1/11/2021 t.e.m. 31/12/2021. Niet cumuleerbaar met andere acties en kortingen. Prijzen incl. BTW. Zolang de voorraad strekt.

Topsommelier Sepideh Sedaghatnia “Indrukwekkende prijskwaliteitverhouding”. De welbekende sommelier laat zich in Het Laatste Nieuws enthousiast uit over de Koopmanskloof chenin blanc. De Zuid-Afrikaanse parel krijgt van haar een 4 op 5. En deze analyse: “In de neus drijven abrikozen en witte nectarines naar boven, terwijl toch ook een tikje hout, rokerigheid, lactische botertoets en vanille opvallen – hier lijkt toch wat houtrijping gebeurd. In de mond duiken mooie, gebalanceerde lagen van citrus, meloen en abrikoos op en vallen ook de mooie zuurtegraad en sappigheid op. Voor deze democratische prijs is dit best indrukwekkend.” - Het Laatste Nieuws, 19 september 2020 -

faire bieren Belgisch kwaliteitsbier met natuurlijk geteelde Belgische gerst en hop, plus faire ingrediënten uit het Zuiden. Zonder ggo’s of kunstmatige stoffen. 100% fair, 100% natuurlijk

Geschenkset Belgisch vegan en fairtradebier Elke set bevat 3 flesjes naar keuze en een glas in een handige meeneem-cadeauverpakking.

Vegan! JUSTE BLOND: zacht bier met een subtiele bitterheid, heerlijk verfrissend. 33 cl • Alc. 5 % JUSTE TRIPEL: een krachtige tripel met frisse citrusaroma’s. 33 cl • Alc. 8,5 %

Voor prijzen zie bijgevoegde bestelbon Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Topbiersommelier Sofie Vanrafelghems favoriet is de tripel: “Het bier heeft een erg fruitige neus dankzij de gist met aroma’s van perzik en abrikoos. Door de toevoeging van de biojasmijnrijst, is het bier erg verfrissend en heeft het een eerder licht en strak mondgevoel, wat de drinkbaarheid verhoogt.”


GESCHENKPAKKET 1

GESCHENKPAKKET 2

Apero Box ‘Think local, act global.’

Apero Box ‘Empowerment’ De Argentijnse wij npartner La Riojana levert al ruim 10 jaar heerlijke wijne n uit de Riojastreek. De coöp eratie zet sinds 1996 hard in op biowijnen. TIP! De BIO RAZA Selection ma lbec/ shiraz, de BIO Ecolo gica Brut Torrentés zijn zeker ook het ontdekken waard!

From Argentina with love.

€15,25 €13,33

(btw incl.)

(btw excl.)

Prijs excl. doos of mand. Zie bijgevoegde bestelbon

Wij werken ook op maat, volgens uw budget en voorkeur. Neem een kijkje op onze website oxfamfairtrade.be/producten of neem contact. Ons vakmanschap drink je met verstand.

Libera Terra is onze ‘dichtb ij’-partner sinds 2018. De naam is Ital iaans voor ‘Bevrijd Land’. Onder deze merknaam verkopen landbouwcoöperat ies uit Sicilië, Calabrië, Campania, Puglia en Lazio in Italië hun artisanale fair tradepasta, olijfolie, wijn en andere med iterrane producten. Ze telen hun gro ndstoffen op land dat vroeger van de maffia was, maar geconfisqueerd wer d. En ze zetten hun rijke culinaire traditie in om op te komen tegen de georganise erde misdaad. Bovendien creëren ze jobs . Die zijn broodnodig in een land met torenhoge werkloosheid en diepgew ortelde corruptie.

From Italy with love.

€24,65 €21,89

(btw incl.)

(btw excl.)

Prijs excl. doos of mand. Zie bijgevoegde bestelbon


GESCHENKPAKKET 3

Apero Box ‘Bio & Fair’

Tevreden klant getuigt:

€29,20 €26,21

(btw incl.)

(btw excl.)

Prijs excl. doos of mand Zie bijgevoegde bestelbon

Argenta verraste meer dan 1200 werknemers met een geschenkpakket voor hun digitale nieuwjaarsreceptie.

SVEN STEYAERT,

De Palestijnse PARC koepelorganisatie uwe tro n ee 3 199 ds is sin . Boeren fam Ox n partner va bied is in het bezette ge export geen sinecure, de is vaak ten uc van hun prod ppere da De k. ilij oe m heel oeren Palestijnse (bio)b steun kunnen dus alle gebruiken!

From Palestine with love.

kantoorhouder en duurzaamheidsambassadeur Argenta “Het is belangrijk voor ons dat de producten duurzaam zijn en geproduceerd met respect voor mens en milieu. We willen fair trade ondersteunen en het belang ervan onder de aandacht brengen bij onze collega’s. De samenwerking met Oxfam Fair Trade is perfect, professioneel en stipt verlopen. Gezien de hoeveelheid, was dat geen sinecure! De geleverde producten zijn van prima kwaliteit en werden erg gesmaakt door onze medewerkers.”


GESCHENKPAKKET 4

Wereldkeuken box

GESCHENKPAKKET 5

Koffieklets box

€31,95 €29,10

(btw incl.)

(btw excl.)

Prijs excl. doos of mand. Zie bijgevoegde bestelbon

€26,30 €24,83

Oromia is een koepelcoöperatie die maar liefst 400 000 koffieboeren verbindt in eerlijke koffiehandel. Ze zijn onze partner sinds 2002. Ethiopië is de bakermat van de koffie en dat merk je. Koffie is er verweven met de dagelijkse cultuur. Koffietelers hechten veel belang aan de kwaliteit die ze produceren. Zo ook Oromia, die een eigen verwerkingsfabriek voor de biokoffie en een kwaliteitslabo heeft.

(btw incl.)

(btw excl.)

ng hoe n uit ervari milies leerde voor fa de n u rg h zo en et Green Net nen zijn. H n n va ku aren n w en ge er eu n alige bo toevoegi op het mili De kleinsch chemische bodem, voor de effecten en k de es oo id or ic en vo , st pe eren rg dragen uit op schadelijk len bij de bo andbouw: zo ëteiten groenten en fr verschijnse om aan biol ri t langer ar va ie n vergiftings da de et en en el do ill reen Net ien versch den de perc oe or w gr r . E n en di negatief. G t? de aa as. Boven ter gewor ilieu. Result denkbaar w zijn resisten on ze , mens én m n el ee h de n or ge , wat vo en. Inte de percelen of parasiet or insecten aangetast do

rom T hailae.nd F with lov

Prijs excl. doos of mand. Zie bijgevoegde bestelbon.

From Ethiopia with love.

Wij werken ook op maat, volgens uw budget en voorkeur. Neem een kijkje op onze website oxfamfairtrade.be/producten of neem contact. Ons vakmanschap drink je met verstand.


Bio en fair trade: een winnende combinatie voor jouw bedrijf Oxfam heeft alle troeven in huis om van je receptie een geslaagd event te maken: van eerlijke sappen, over bruisende schuimwijn tot een kwaliteitsvol en hoogstaand wijngamma. Goedgekozen drankjes en versnaperingen zoals yucachips of nootjes maken een event of receptie helemaal áf. Wat je je collega’s of relaties schenkt, zegt bovendien veel over je bedrijf of organisatie. Met je keuze voor Oxfam producten laat je zien dat duurzaamheid jouw organisatie menens is.

Eerlijk duurt het langst. Al 50 jaar veranderen wij de wereld, kopje per kopje

Met een vers kopje koffie laat je je medewerkers monter en wakker aan de dag beginnen én laat je een positieve indruk na bij je bezoekers. Bovendien help je zo mee kansen creëren voor koffieboerencoöperaties in het Zuiden en empower je de ondernemingszin van onze kleinschalige producenten, die een betere toekomst voor zichzelf opbouwen. Na 50 jaar in de business zijn we er nóg zekerder van: van eerlijke koffie wordt iedereen beter. Meer info: oft.be/koffieservice Vraag vrijblijvend advies en een offerte voor onze kwalitatieve koffies en uitstekende service! We bieden (huur)toestellen en alle koffietoebehoren aan, zoals suiker, nougat, chocolaatjes of koekjes. Alles op maat van jouw bedrijf.


De Sint en de kerstman komen op voor een eerlijk inkomen! Oxfam biedt een gamma heerlijke sintchocolade van de beste kwaliteit, gemaakt volgens Belgische, ambachtelijke traditie én met eerlijke ingrediënten uit het Zuiden.

NIEUW! Kerstchocolade.

Limited edition, met illustraties van cartooniste Niet Nu Laura. Dit jaar bieden we naast onze gekende sintchocolade ook smaakvolle en leuk verpakte kerstfiguurtjes aan. Zo kan je je relaties of medewerkers het hele eindejaar verwennen met onze heerlijke chocolades.

Zie je dit logo op de verpakking? Dan betaalt Oxfam Fair Trade een extra premie aan de cacaoboeren, bovenop de wereldwijd toegepaste fairtradeprijs en -premie. Deze flexibele Oxfam-premie betalen we rechtstreeks aan onze Ivoriaanse partner CPR Canaan. Ze dicht de kloof tot aan een leefbaar inkomen voor boeren en hun gezinnen. Een leefbaar inkomen is een mensenrecht en het absolute minimum voor het duurzame werk van onze producenten. Dankzij een leefbaar inkomen kunnen ze ook geleidelijk een buffer opbouwen voor als het eens niet meezit.

Een geschenk bestellen? Eenvoudig via het bijgevoegde bestelformulier.

Oxfamfairtrade.be/cacao

Wil je je geschenk per post geleverd krijgen? Vraag ons naar de juiste prijs, afhankelijk van de grootte/zwaarte van je pakket!

Vragen? Contacteer ons en wij helpen je met de glimlach. Of stel je vraag via ons online formulier oft.be/geschenken

Stempel plaatselijke winkel

Oxfam Fair Trade cv Ververijstraat 15, 9000 Gent BE 0453.066.016 - RPR GENT +32 (0)9 218 88 99 • info@oft.be • oxfamfairtrade.be • linkedin.com/company/oxfam-fair-trade Alle prijzen in deze inspiratiegids zijn excl. & incl. BTW (en zolang de voorraad strekt). Je kan op elk moment de correcte prijzen vinden op oxfamfairtrade.be/producten. (Opgelet! Prijzen op de website zijn excl. BTW). Alle prijzen onder voorbehoud van drukfouten, wijzigingen en correcties en niet cumuleerbaar met eventuele acties of promoties. ed.oft. mei21 - 073 - art.nr. 08825 - V.U. Eva Smets, Ververijstraat 15, 9000 Gent


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.