Brochure Vechtrijk 3B1 fase 1 - Ontwikkelaar AM

Page 1

3B1 | FASE 1

Vechtrijk 3B1 fase 1 heeft een unieke ligging tussen het Gouwpark en het Weespersluispark, de centrale waterplas de Gouw én het levendige centrum van Weespersluis.

2
ʻWaar je ook woont, overal ben je verbonden met water of groen.ʼ
Sfeervol wonen aan het Gouwpark en de Gouw 4 Vogelvlucht en ligging 6 Energielabel A+++ woningen met eigen batterij voor energieopslag 8 Weesp, historische stad aan de Vecht 10 Situatie Vechtrijk 3B1 fase 1 16 5 redenen om een nieuwbouwwoning te kopen 17 Herenhuis 18 Singelhuis 62 Groene straten, natuurlijke pleinen en kleurrijke beplanting 70 Parkhuis 72 Weids uitzicht op het groene en kleurrijke Gouwpark 82 Parkvilla 84 Weespersluishuis 92 Homestudios: jouw perfecte woninginrichting 104 Contact en verkoopinformatie 108 Inhoudsopgave 3

In Vechtrijk 3B1 fase 1 komen 28 duurzame woningen, uniek gelegen aan het Gouwpark, de Gouw én het centrum van Weespersluis. Een levendige mix tussen wonen, recreëren én ontspanning.

Sfeervol wonen aan het Gouwpark en de Gouw

In het intieme en kleinschalige Vechtrijk 3B1 fase 1 in Weespersluis komen 28 woningen, verdeeld over 5 verschillende woningtypes: statige Herenhuizen, Parkhuizen aan het Gouwpark en bijzondere Weespersluishuizen. Of kies voor een vrijstaande Parkvilla of een Singelhuis. Architect Walter Zeinstra, van Zeinstra Veerbeek Architecten en verantwoordelijk voor het ontwerp van Vechtrijk 3B1, vertelt waarom het hier zo geweldig wonen is.

4

‘In Vechtrijk 3B1 fase 1 woon je in een uniek stukje Weespersluis met aan de ene kant uitzicht over een groene singel en aan de andere kant het Gouwpark,’ vertelt Zeinstra.

Wonen, recreëren en ontspanning

Vechtrijk 3B1 fase 1 is uniek gelegen aan het kleurrijke en groene Gouwpark, centrale waterplas de Gouw én het centrum van Weespersluis. Waar je ook woont, overal ben je verbonden met water of groen. Langs fase 1 loopt het zogenaamde rondje Gouw, een wandel- en fietsroute van ongeveer 6 km. Hier kun je tijdens een mooie zomeravond met je buren heerlijk een rondje wandelen, hardlopen of skeeleren. Vanuit jouw huis wandel je zo het Gouwpark in, waar je speelgelegenheden voor de kinderen vindt en een strandje. Je vaart via de sluis naar de Vecht, richting Muiden of Loosdrecht of je geniet van de toekomstige horecagelegenheid, die gepland is op de plek waar zich nu het projectkantoor van Weespersluis bevindt. Zo is Vechtrijk 3B1 fase 1 een levendige mix tussen wonen, recreëren én ontspanning.

Architectuur van een vestingstadje

‘We hebben ons laten inspireren door de architectuur van vestingstadjes langs de Vecht. Je ziet veel kenmerken in oud-Hollandse stijl zoals veel metselwerk details, mooie gootlijsten en woningen met steile kappen. In een gedempt kleurenpalet zoals je in deze oude stadjes ziet. We variëren van grijs naar donkerblauw en ossenbloedrood. De eigenheid van dit deel is door een aantal fraaie details herkenbaar voor iedereen. Mooie gevelstenen met het wapen van Weespersluis in de nok of een tableau met vliegende zwaluwen zijn kenmerkend voor Vechtrijk 3B1.’

Wandelstraat voor ontmoeten en spelen

Aan de oostkant vind je een groene wandelstraat met ruimte voor ontmoeten en spelen. Deze komt uit op het parkje voor blok 1 met stapstenen, een evenwichtsbalk en een bankje. Het straatje is autovrij, dus hier geniet je rustig en ontspannen aan de voorzijde van je woning terwijl de kinderen veilig op straat spelen.

5
ʻDe uitstraling van Vechtrijk sluit aan bij het karakter van oude vestingstadjes langs de Vecht.ʼ
6
Vechtrijk 3B1 FASE 1 7

In Vechtrijk 3B1 fase 1 woon je duurzaam door de verschillende unieke duurzaamheidsaspecten die projectontwikkelaar AM toepast, zoals zonnepanelen, een bodemwarmtepomp, een natuurlijk ventilatiesysteem en de voorbereide infrastructuur voor een elektrische laadpaal en een individuele energiebatterij.

Energielabel A+++ woningen met eigen batterij voor energieopslag

Het is duurzaam wonen in Vechtrijk 3B1 fase 1, want de verschillende unieke duurzaamheidsaspecten die projectontwikkelaar AM in de woningen toepast, zorgen voor energiebesparing, optimaal wooncomfort, een gezond binnenklimaat én een aantrekkelijke korting op je hypotheek.

Zonnepanelen en laadpalen

Alle woningen in Vechtrijk 3B1 fase 1 hebben energielabel A+++ en voldoen aan de nieuwe BENG2 eisen (Bijna Energie Neutraal Gebouw). AM heeft ze zelfs nog verder aangescherpt tot Beng2=0. Dit betekent dat jouw woning energieneutraal is en haar eigen energie opwekt. Iedere woning is namelijk, afhankelijk van het type woning en locatie, voorzien van 10 tot 21 zonnepanelen. Verdeeld over het dak van de woning en de aan de achterkant gelegen carport. Daarnaast is elke carport qua infrastructuur voorbereid op het aansluiten van een laadpaal, zodat je jouw elektrische auto straks gemakkelijk oplaadt.

Individuele energiebatterij

Wat wonen in Vechtrijk 3B1 fase 1 extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om je woning te voorzien van een thuisbatterij. De energie die de zonnepanelen overdag opwekken, wordt opgeslagen in jouw batterij. Deze energie kun je vervolgens gedurende de dag en ’s avonds gebruiken. Hierdoor zorg je voor minder piekbelasting op het energienet, ben je beter voorbereid op de aanpassing van de salderingsregeling van stroom en maak je optimaal gebruik van de door jou opgewekte groene energie.

Duurzaamheidshypotheek

Doordat jouw woning voldoet aan de BENG2=0-eisen en het toegepaste hout een

FSC duurzaamheidscertificaat heeft, zijn de woningen ingeschreven in het groenregister. Door al deze duurzame maatregelen kun je een duurzaamheidshypotheek afsluiten. Hiermee krijg je een aantrekkelijke korting op het rentepercentage van je hypotheek.

Bodemwarmtepomp

Een bodemwarmtepomp met vloerverwarming verwarmt jouw woning (begane grond, eerste en tweede verdieping). In de zomer brengt de warmtepomp de warmte uit de woning in de grond. In de winter haalt de pomp deze warmte weer uit de grond. Daardoor is het in de winter op elke verdieping heerlijk warm en in de zomer lekker koel. Dit zorgt voor optimaal wooncomfort en een aangename temperatuur in jouw woning.

Gezond binnenklimaat

Je woning bevat ventilatieroosters en een natuurlijk ventilatiesysteem met mechanische, CO2 gestuurde afzuiging. De zenders en sensoren meten het CO2gehalte en passen zich automatisch aan. Er wordt alleen extra geventileerd wanneer dit echt nodig is en dat is ook nog eens energiebesparend. Frisse lucht stroomt op een natuurlijke manier naar binnen en zorgt voor een gezond binnenklimaat.

8

ʻDe verschillende unieke duurzaamheidsaspecten zorgen voor energiebesparing, optimaal wooncomfort, lage energiekosten, een gezond binnenklimaat én een aantrekkelijke korting op je hypotheek.ʼ

9

Weesp, historische stad aan de Vecht

De rijke historie van Weesp vangt halverwege de 12e eeuw aan. De eerste vermeldingen van het vestingstadje stammen uit de periode omstreeks 1150. Vanwege het schone Vechtwater ontstond aan het einde van de middeleeuwen een groot aantal bierbrouwerijen en jeneverstokerijen. De stad, onderdeel van de Hollandse Waterlinie, vergaarde een groot deel van haar rijkdom met deze producten van het goede leven. Een stad met machtige forten en veel monumenten. Maar ook voorzieningen als sportclubs, winkels, goede restaurants en scholen.

3 5
N 236
AMSTERDAM-RIJNKANAAL
10
11 VECHT VECHT 4 2 7 1 6
authentieke sfeervolle
N 236 N 236 11
Ontdek de
vestingstad

WEESP, GEBOUWD OP GENOTMIDDELEN

De geschiedenis van Weesp is onlosmakelijk verbonden met bier, jenever en chocolade. Eeuwenlang zorgden ze voor de economische groei van Weesp. Vanwege het schone Vechtwater ontstond aan het einde van de middeleeuwen een groot aantal bierbrouwerijen en jeneverstokerijen in de stad. Op haar hoogtepunt zo’n 60 stokerijen en evenzoveel brouwers. Weesper bier en jenever waren wereldberoemd. Het verhaal gaat dat de VOC alleen jenever uit Weesp aan boord wilde. Helaas was de concurrentie groot en nam Schiedam de eerste plek van Weesp in de 18e eeuw over.

cacao

Coenraad van Houten van Van Houten Chocolade zorgde rond 1830 voor een tweede welvarende periode voor Weesp. De familie Van Houten opende meerdere fabrieken in de stad, bouwde de Van Houtenkerk (‘het chocoladekerkje’) en liet huizen bouwen voor zijn medewerkers. Aan het begin van de 20e eeuw werkte één op de zeven Weespers in de cacao.

Bron: Stadsherstel/ErnestAnnyas)
ʻDe Vecht loopt door de eeuwen heen als een levensader door de stad.ʼ
Zicht op het oudste stukje Weesp 1 12
Statige herenhuizen langs de Vecht 2

sporten

Weesp heeft een groot aantal sportclubs voor jong en oud; van hockeyvereniging tot voetbalclub en van tennisclub tot roeivereniging. Ook een golfbaan mét golfschool, een zwembad met spa wellness, een manege én een steengoede yogaschool in de Laurentiuskerk. En natuurlijk watersport: aan de Vecht ligt een sfeervolle jachthaven mét jeugdzeilclub.

Torenfort aan de Ossenmarkt
4
3 13
Authentieke vestingstad voor levensgenieters.

SFEERVOL CENTRUM

Weesp is een authentieke stad met een sfeervol centrum. Op de heerlijke terrassen aan het water kun je onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de bootjes die langsvaren. Je doet boodschappen bij een van de vele speciaalzaken of brengt een bezoek aan het intieme theater en filmhuis; de City of Wesopa. Uit eten kan bij een van de vele restaurants; van eetcafés tot restaurants in het topsegment.

scholen

Weesp telt twee middelbare scholen. Het Casparus College biedt beroepsopleidingen en het Vechtstede College van mavo tot tweetalig vwo onderwijs.

Het Vechtstede College heeft zelfs het predicaat Excellente School. Ook heeft Weesp zes basisscholen, die verschillende soorten onderwijs aanbieden.

In Weespersluis vind je Brede School Weesperrijk, Basisschool de Nieuwe Jozef, kinderdagverblijf Kind & Co en BSO Weespersluis.

AUTHENTIEKE VESTINGSTAD

Weesp, gebouwd op bier en jenever, had in de 18e eeuw de ambitie om uit te groeien tot een veel grotere stad dan het nu is. Dat zien we tot op de dag van vandaag weerspiegeld in het grote stadhuis. Dit pand werd aan het einde van de 18e eeuw gebouwd van de belasting op onder andere alcoholische dranken. Toen Schiedam de eerste positie als jeneverstad overnam, leken de economische hoogtijdagen voorbij. Ondanks plannen in de jaren zestig van de vorige eeuw om de binnenstad deels te slopen, zijn de oude steegjes en straatjes uit de middeleeuwen bewaard gebleven. Hierdoor heeft Weesp haar charme als oude vestingstad aan de Vecht echt behouden.

7
ʻDoe je boodschappen bij een van de vele speciaalzaken in het sfeervolle centrumʼ
5
14
6 Stadhuis Weesp
15

Situatie Vechtrijk 3B1 fase 1

16

Legenda

1. Opstelplek containers

2. Entree binnenhof

3. Laadpaal voor algemeen gebruik

Herenhuis

Singelhuis

Parkhuis

Parkvilla

Weespersluishuis

In Vechtrijk 3B1 fase 1 komen 28 woningen: 14 statige Herenhuizen, een Singelhuis, 6 Parkhuizen aan het Gouwpark, een vrijstaande Parkvilla en 6 bijzondere Weespersluishuizen.

Bijzonder aan deze buurt is het gezamenlijke binnenhof, gelegen aan de achterzijde van de woningen. Hier parkeer je onder je eigen overdekte solar carport, bedekt met zonnepanelen. Een elektrische laadpaal behoort tot de mogelijkheden. Bouwnummer 19 en 20 parkeren in het openbaar gebied en bouwnummer 16 heeft twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

De afwerking van de woningen gebeurt onder deskundige begeleiding van een woonadviseur, keukenspecialist en badkamerspecialist van Homestudios.

5 redenen om een nieuwbouwwoning te kopen

Huidige (lagere) rente meenemen

Wanneer je van je huidige koopwoning naar een nieuwe koopwoning gaat, kun je financieel voordeel hebben door de zogenaamde verhuisregeling. Je kunt dan jouw huidige hypotheekrente meenemen naar je nieuwe woning. Die moet je dan wel bij dezelfde geldverstrekker financieren. In plaats van je huidige hypotheek af te lossen en een nieuwe hypotheek af te sluiten, blijft de oude hypotheek dus onder dezelfde voorwaarden van kracht. Op het restbedrag is dan de actuele rente van toepassing. Hiermee zijn je maandlasten lager en verhoog je jouw leencapaciteit. De verhuisregeling moet wel als voorwaarde staan opgenomen in je hypotheekcontract. Bij +/- 80% van de kopers is dit het geval.

Rentekorting door groenverklaring

Je hebt in Vechtrijk 3B1 fase 1 de unieke mogelijkheid om een duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Doordat jouw woning voldoet aan de BENG2=0-eisen en het toegepaste hout een FSC-duurzaamheidscertificaat heeft, zijn de woningen ingeschreven in het groenregister. Daardoor kun je een aantrekkelijke korting krijgen op het rentepercentage van je hypotheek en lever je een belangrijke bijdrage aan het milieu. Dat scheelt in je maandlasten.

Vaste verkoopprijs

Een nieuwbouwwoning koop je vrij op naam (v.o.n.). Je hebt dus geen kosten koper. Dit houdt in dat je geen overdrachtsbelasting betaalt én de notaris- en kadasterkosten van de overdracht al inbegrepen zijn in de koopprijs. De verkoopprijs staat dus vast, waardoor je van tevoren precies weet waar je aan toe bent.

Nauwelijks onderhoudskosten

Doordat alles aan het huis nieuw en fris is, heb je de eerste jaren nauwelijks kosten aan het schilderwerk en onderhoud van de installaties. Dat betekent dus dat je hier de eerste jaren geen kosten van hebt.

Jouw droomindeling

De situatie is met zorg samengesteld en ter informatie. Aan de inrichting, maatvoering en details kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie.

Je kunt jouw nieuwbouwwoning en tuin geheel naar eigen smaak en wensen indelen en inrichten. In de gesprekken met de klantadviseur van Homestudios krijg je de mogelijkheid om mee te denken over de indeling van de woning zonder dat je daarvoor hoeft te verbouwen.

17
18

HERENHUIS

Statige Herenhuizen in dorpse stijl

Een dorpse, oud-Hollandse uitstraling kenmerkt de veertien statige herenhuizen in Vechtrijk 3B1 fase 1. Door de diversiteit aan gevelkleuren, dakkapellen en voordeuromlijstingen zijn deze woningen een eenheid in verscheidenheid. Een lust voor het oog. Het metselwerk in aardse tonen sluit mooi aan bij het groen in de omgeving.

De royale leefkeuken is ideaal voor etentjes met familie of vrienden. De ruime tuinen en de Gouw, het Gouwpark en voorzieningen om de hoek maken van dit herenhuis een heerlijke familiewoning. Hier ervaar je een heerlijk gevoel van buitenleven.

Bouwnummer 1 t/m 3 en 26 t/m 28
19

Specificaties Blok 1

• 3 herenhuizen, bouwnummer 1 t/m 3

• Woonoppervlakte van ca. 147 – 182 m2

• Keuken voorzien van SieMatic inbouwapparatuur

• Bouwnummer 3: vide en 3 slaapkamers

• Bouwnummer 1 en 2: 4 slaapkamers

• Tuinligging noordwesten

• Bouwnummer 1 en 2: berging ca. 7 m2

• Bouwnummer 3: berging ca. 15 m2

• Eigen parkeerplaats op het binnenterrein

• Zonnepanelen op het dak en de carport

• Energielabel A+++

• Optioneel: individuele batterij voor energieopslag

• Door inschrijving in het groenregister is rentekorting mogelijk (duurzaamheidshypotheek)

20

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie

Herenhuis
1
2
blok
bouwnummer
Tuin
21

Een heerlijk familiehuis met een fijne, open keuken, van alle gemakken voorzien.

Herenhuis blok 1 bouwnummer 2
Begane grond
22
Herenhuis blok 1 bouwnummer 2 Eerste verdieping De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie 23

Herenhuis

blok 1

bouwnummer 2

Tweede verdieping

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie

24
Bouwnummer 1 en 26 25
Bouwnummer 3 26

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen

Herenhuis
1
blok
bouwnummer 3 Tuin
we
nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie 27
je naar

bouwnummer 3

Begane grond

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie

Herenhuis blok 1
28
29
Herenhuis blok 1 bouwnummer 3 Eerste verdieping 30

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en

meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie 31

Bouwnummer 11

Specificaties Blok 3

• 1 herenhuis met zijentree, bouwnummer 11

• Woonoppervlakte van ca. 162 m2

• Keuken voorzien van SieMatic inbouwapparatuur

• Gescheiden leefkeuken en woonkamer

• Aantal slaapkamers: 4

• Tuinligging noordoosten

• Berging ca. 15 m2

• Eigen parkeerplaats op het binnenterrein

• Zonnepanelen op het dak en de carport

• Energielabel A+++

• Optioneel: individuele batterij voor energieopslag

• Door inschrijving in het groenregister is rentekorting mogelijk (duurzaamheidshypotheek)

32

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten

Herenhuis blok 3
11
bouwnummer
Tuin
we
naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie 33
verwijzen
je
BLOK 3 BOUWNUMMER 11 34
35
Herenhuis blok 3 bouwnummer 11 Begane grond 36
Herenhuis blok 3 bouwnummer 11 Eerste verdieping De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie 37

Herenhuis

blok 3

bouwnummer 11

Tweede verdieping

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie

38
39

Specificaties Blok 4

• 4 herenhuizen, bouwnummer 12 t/m 15

• Woonoppervlakte van ca. 146 – 159 m2

• Keuken voorzien van SieMatic inbouwapparatuur

• Aantal slaapkamers: 4

• Tuinligging zuidoosten

• Berging ca. 7 m2

• Eigen parkeerplaats op het binnenterrein

• Zonnepanelen op het dak en de carport

• Energielabel A+++

• Optioneel: individuele batterij voor energieopslag

• Door inschrijving in het groenregister is rentekorting mogelijk (duurzaamheidshypotheek)

40
Bouwnummers 12 t/m 15

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en

meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie Herenhuis
41
blok 4 bouwnummer 15 Begane grond
Herenhuis blok 4 bouwnummer 15 Eerste verdieping 42
Herenhuis blok 4 bouwnummer 12
verdieping De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie 43
Tweede

Herenhuis

blok 4

bouwnummer 13

Tweede verdieping

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie

44
45

Specificaties Blok 7

• 3 herenhuizen, bouwnummer 23 t/m 25

• Woonoppervlakte van ca. 147 – 156 m2

• Keuken voorzien van SieMatic inbouwapparatuur

• Aantal slaapkamers: 4

• Tuinligging noordwesten

• Bouwnummer 23: berging ca. 15 m2

• Bouwnummer 24 en 25: berging ca. 7 m2

• Eigen parkeerplaats op het binnenterrein

• Zonnepanelen op het dak en de carport

• Energielabel A+++

• Optioneel: individuele batterij voor energieopslag

• Door inschrijving in het groenregister is rentekorting mogelijk (duurzaamheidshypotheek)

46

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen

Herenhuis
7
23
blok
bouwnummer
Tuin
we
naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie 47
je
48

̒Dit Herenhuis (bnr. 23) is een heerlijk familiehuis met een geweldige woonkeuken en een riante woonkamer. Beide mét

een prachtig uitzicht over het Gouwpark en de daarachtergelegen Gouw.

23
Bouwnummer
49
Herenhuis blok 7 bouwnummer 23 Begane grond 50
Herenhuis blok 7 bouwnummer 23 Eerste verdieping De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie 51

Herenhuis

blok 7

bouwnummer 23

Tweede verdieping

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie

52
BLOK 7 BOUWNUMMER 23 T/M 25 53
BLOK 8 BOUWNUMMERS 28, 27 EN 26 54

ʻWonen in het prachtige, groene wandelstraatje met ruimte voor ontmoeting en spelen. Het straatje is autovrij, dus hier geniet je rustig en ontspannen aan de voorzijde van je woning terwijl de kinderen veilig op straat spelen.ʼ

BLOK 7 BOUWNUMMERS 25, 24 EN 23
55

Specificaties Blok 8

• 3 herenhuizen, bouwnummer 26 t/m 28

• Woonoppervlakte van ca. 147 m2

• Keuken voorzien van SieMatic inbouwapparatuur

• Bouwnummer 28: zijentree

• Aantal slaapkamers: 4

• Tuinligging noordwesten

• Berging ca. 7 m2

• Eigen parkeerplaats op het binnenterrein

• Zonnepanelen op het dak en de carport

• Energielabel A+++

• Optioneel: individuele batterij voor energieopslag

• Door inschrijving in het groenregister is rentekorting mogelijk (duurzaamheidshypotheek)

56
Bouwnummer 28

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar

Herenhuis
blok 8 bouwnummer 28 Tuin
nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie 57
Herenhuis blok 8 bouwnummer 28 Begane grond 58
Herenhuis
8 bouwnummer 28 Eerste verdieping De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie 59
blok
Herenhuis blok 8 bouwnummer 28
verdieping 60
Tweede

blok 8

bouwnummer 27

Tweede verdieping

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar

De begane grond en de 1e verdieping zijn gelijk aan bouwnummer 2

Herenhuis
nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie
61
SINGELHUIS BOUWNUMMER 10 62

SINGELHUIS

Een heerlijk familiehuis tijdens alle

seizoenen

Het Singelhuis is uniek in Vechtrijk 3B1. En wellicht zelfs de enige in zijn soort in heel Weespersluis! Het bijzondere aan deze woning is dat de plattegrond een trapezium-vorm heeft: ca. 5,4 meter breed aan de tuinzijde en zelfs bijna 7 meter breed aan de voorkant van de woning. Door de breedte aan de voorkant ontstaat hier een prachtige royale woon- en leefkeuken. Hier zit je heerlijk met het hele gezin ’s ochtends te ontbijten en ’s avonds met familie en vrienden te borrelen en te tafelen. Terwijl je uitkijkt over de mooie brede groene singel. ’s Zomers stappen kinderen hier in een roeibootje en zijn ze zo op de Gouw. En met een strenge winter stap je het ijs op voor een rondje schaatsen over deze waterplas en verder door Weespersluis. Dat allemaal met de gezelligheid en levendigheid van het centrum van Weespersluis om de hoek. Dat maakt het Singelhuis tot een heerlijk familiehuis tijdens alle seizoenen.

63

Specificaties

• Woonoppervlakte van ca. 150 m2

• Keuken voorzien van SieMatic inbouwapparatuur

• Aantal slaapkamers: 4

• Tuinligging noordoosten

• Berging ca. 7 m2

• Eigen parkeerplaats op het binnenterrein

• Zonnepanelen op het dak en de carport

• Energielabel A+++

• Optioneel: individuele batterij voor energieopslag

• Door inschrijving in het groenregister is rentekorting mogelijk (duurzaamheidshypotheek)

10
Bouwnummer
64

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar

Singelhuis
blok 3 bouwnummer 10 Tuin
nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie 65
Singelhuis blok 3 bouwnummer 10 Begane grond 66
Singelhuis blok 3 bouwnummer 10 Eerste verdieping De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie 67

Singelhuis

blok 3

bouwnummer 10

Tweede verdieping

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie

68

̒In Vechtrijk 3B1 woon je dichtbij de centrale waterplas de Gouw. Vanuit je woning wandel je zo naar het strandje en de toekomstige horecagelegenheid.

69

‘Qua beplanting kiezen we voor een verrassende afwisseling van kleuren, geuren, bomen, bloemen en planten. Dat is genieten voor mens en natuur, vogels en insecten.’

Groene straten, natuurlijke pleinen en kleurrijke beplanting

Henk Schuitemaker, landschapsarchitect, is verantwoordelijk voor de inrichting van de groene straten, natuurlijke pleinen en beplanting in Vechtrijk 3B1 fase 1. ‘De ligging van deze fase aan het Gouwpark, de groene singel en het uitzicht op de Gouw is heel bijzonder, geen straat is hetzelfde. Wij ontwerpen een natuurlijke sfeer die bij de woningen past.’

70

Intieme en kleinschalige sfeer

‘De sfeer van oude vestingstadjes aan de Vecht trekken we door in de inrichting van het groen, de bestrating en de verlichting in Vechtrijk 3B1 fase 1. Als bestrating gebruiken we verschillende maten gebakken klinkers in aardse, roodbruine kleuren. Dit sluit mooi aan bij de gevels. Het geeft de buurt een intieme en kleinschalige uitstraling. Qua beplanting kiezen we voor een verrassende afwisseling van kleuren, geuren, bomen, bloemen en planten. Dat is genieten voor mens, natuur, vogels en insecten.’

Groen en kleurrijk

‘Over de beplanting kan ik nog veel meer vertellen,’ zegt Schuitemaker. ‘Want elke straat heeft zijn eigen groene karakter met een kleurenpalet van geel naar roodbruin tot wit. Aan de westkant, waar ook het rondje Gouw loopt, komen verspreid lindes en elzen met fijn, varenachtig blad in de groenstrook. Langs

de groene oever ten zuiden van fase 1 komen statige platanen in één lijn te staan en in het gras komt een kleurrijk bloemenmengsel. In het wandelstraatje aan de oostkant komt een prachtige mix van vaste planten zoals zonnehoed, duizendknoop en herfstasters, siergrassen en bijzondere boompjes zoals de gele zeepboom die bloeit met gele pluimen.’

Unieke en herkenbare straten

‘Met bestrating, beplanting en inrichting maken we elke straat in Vechtrijk 3B1 fase 1 uniek en herkenbaar. Elke straat is bijzonder en ontworpen voor de voetganger. Waar de ene straat uitkomt op het Gouwpark, ligt de andere straat aan het parkje voor blok 1, de groene singel of de bloemrijke wandelstraat.’

Rustige sfeervolle straten

‘Door de fantastische ligging van Vechtrijk 3B1 fase 1 aan het Gouwpark heb je veel gelegenheid en ruimte

voor spelen. De inrichting van de straten houden we daarom rustig. Het parkje aan de groene singel nodigt uit tot ontmoeting, hier komen stapstenen, een evenwichtsbalk en een bankje.’

71
72

PARKHUIS

De zes Parkhuizen zijn alle met de voorzijde gericht op het groene en kleurrijke Gouwpark. En over het park heen zie je de centrale waterplas, de Gouw liggen: een prachtig weids uitzicht! Hier stap je zo de deur uit voor een heerlijk rondje wandelen of joggen. In het Gouwpark komt ook een strandje. Tijdens elk seizoen een heerlijke plek om te recreëren. Ook ligt het centrum van Weespersluis om de hoek voor je dagelijkse boodschappen, winkeltjes, het gezondheidscentrum en de haven. De architectuurstijl van de Parkhuizen is geïnspireerd op de sfeer van de oude vestingstadjes langs de Vecht, met robuuste gevelstenen in roodbruine aardetinten met hier en daar een witgekeimde gevel. Door de combinatie van grote raampartijen en contrasterende gevellijsten heeft elke woning zijn eigen unieke uitstraling. In de ochtend geniet je aan de voorzijde van de woning van de vroege ochtendzon, terwijl de diepe achtertuin je de mogelijkheid geeft om in de avondzon te barbecueën met vrienden. Dé ideale woonplek voor jou en je gezin.

Bouwnummers 17 t/m 22
Wonen met weids uitzicht over het Gouwpark 73

Specificaties Blok 6

• 6 Parkhuizen, bouwnummer 17 t/m 22

• Woonoppervlakte van ca. 140 – 147 m2

• Keuken voorzien van SieMatic inbouwapparatuur

• Aantal slaapkamers: 4

• Tuinligging zuidwesten

• Berging ca. 7 m2

• Bouwnummer 17, 18, 21 en 22: eigen parkeerplaats op het binnenterrein met zonnepanelen op het dak en de carport

• Bouwnummer 19 en 20: parkeren in het openbaar gebied en zonnepanelen op het dak

• Energielabel A+++

• Optioneel: individuele batterij voor energieopslag

• Door inschrijving in het groenregister is rentekorting mogelijk (duurzaamheidshypotheek)

BLOK 6
74
BOUWNUMMERS 22, 21, 20, 19, 18, 17

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar

6
20
Parkhuis blok
bouwnummer
Tuin
75
nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie
Parkhuis blok 6 bouwnummer 20 Begane grond 76
Parkhuis
6
20
verdieping
en meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie 77
blok
bouwnummer
Eerste
De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond

Parkhuis

blok 6

bouwnummer 20

Tweede verdieping

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie

78

ʻPrachtige slaapkamers, helemaal naar jouw smaak

ingericht met behulp van Homestudios.ʼ

Bouwnummer 17
79

6

bouwnummer 18

Tweede verdieping

Parkhuis blok
80

blok 6

bouwnummer 21

Tweede verdieping

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer

Parkhuis
contractdocumenten
we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie 81
verwijzen

Het Gouwpark biedt ieder wat wils. Hier ontmoet je jouw buren en mede-Weespersluis bewoners in het groen, kun je heerlijk ontspannen én bewegen en kunnen kinderen lekker spelen en ravotten.

Weids uitzicht op het groene en kleurrijke Gouwpark

In Vechtrijk 3B1 fase 1 komen 6 Parkhuizen en 1 Parkvilla op een prachtige plek aan het Gouwpark. Vanuit deze woningen heb je een geweldig uitzicht over het groene en kleurrijke park en de daarachter gelegen centrale waterplas, de Gouw.

‘Hier ontmoet je jouw buren en mede-Weespersluis bewoners, kun je heerlijk ontspannen én bewegen en kunnen kinderen lekker spelen en ravotten.

Voor ieder wat wils,’ vertellen Martine van Vliet en Tim Wolvers van LOOS van Vliet - atelier voor Landschap, Stedenbouw en Architectuur en verantwoordelijk voor het landschapsontwerp van het Gouwpark.

82

Een weids uitzicht

Vanuit Vechtrijk 3B1 fase 1 heb je aan de ene kant prachtig weids uitzicht over het Gouwpark, met daarachter de Gouw en aan de andere kant richting het centrum van Weespersluis. Vanuit jouw woning loop je zo het park in voor een rondje wandelen of joggen. Of vaar je boven het Gouwpark langs, via de ‘Weespersluis’ de Vecht op. Tijdens elk seizoen is dit een fantastische plek om te wonen. ‘Wat dacht je van de herfst, waarin je je iedere dag weer kunt verbazen over de kleurenpracht,’ vertelt Van Vliet.

Uitnodigend park

Van Vliet en Wolvers vertellen verder: ‘Voor het ontwerp van het park hebben we ons niet alleen laten inspireren door de buitenplaatsen in de omgeving, maar ook door de forten en vestingwerken van Weesp. Het park nodigt haar buren uit om te bewegen, een wandeling naar het strandje te maken of een bootje aan te leggen

bij de steiger. Ook kinderen krijgen hier alle ruimte om in beweging te komen: ze spelen hier met veel plezier direct vanuit huis op de klimtoestellen, struinen over de slingerpaden of trappen een balletje op het trapveldje.’

Kleurrijk en bloemrijk

‘Het uitzicht op het Gouwpark is kleurrijk én bloemrijk. Omringd door geuren en kleuren draagt het Gouwpark bij aan jouw woongeluk. Hier vind je een verscheidenheid aan bomen en planten, zoals rododendrons , blauwe en paarse hortensia’s en Japanse magnolia’s. De vaste planten in de kleuren blauw, paars en roze combineren we met diverse siergrassen. Deze trekken vlinders en bijen aan. Wandel door de lanen gevuld met lindebomen. Of ga picknicken onder de sierkersen in de boomgaard.’

Struinen over slingerpaden

‘Voor de Parkhuizen en de Parkvilla loopt het rondje Gouw, een wandel- en fietsroute van ongeveer 6 km.

Hier kun je tijdens een mooie zomeravond met je buren heerlijk een rondje wandelen, hardlopen of skeeleren. Of strijk neer op een van de stoelen, bankjes of picknicktafels die je verspreid door het park vindt.’

83

PARKVILLA

Een heerlijk familiehuis tijdens alle seizoenen

De Parkvilla is one of a kind in deze eerste fase van Vechtrijk 3B1: de enige vrijstaande villa. Dit fijne familiehuis heeft een heerlijke zonnige tuin rondom en een woonoppervlak van ca. 196 m2. Door de ligging op het zuidwesten, geniet je hier tijdens een zwoele zomeravond van een gezellige barbecue met familie en vrienden. De villa is een echte eyecatcher in de buurt. De dieprode baksteen geeft de villa een echte oud-Hollandse uitstraling, met een moderne twist door de bijzondere eigentijdse tuitgevels aan twee zijdes. Deze bijzondere woning ligt op een prachtige plek. Vanuit de riante leefkeuken heb je niet alleen een heerlijk uitzicht over het kleurrijke Gouwpark maar ook over de daarachter gelegen centrale waterplas de Gouw. Vanuit je woning loop je zo richting het strandje. Dat is op en top genieten van een heerlijk buitenleven.

84
Bouwnummer 16 85

Specificaties

• Woonoppervlakte van ca. 196 m2

• Keuken voorzien van SieMatic inbouwapparatuur

• Aantal slaapkamers: 5

• Tweede badkamer op 2e verdieping

• Tuinligging zuidwesten

• Berging ca. 7 m2

• Twee parkeerplaatsen op eigen terrein

• Zonnepanelen op het dak

• Energielabel A+++

• Optioneel: individuele batterij voor energieopslag

• Door inschrijving in het groenregister is rentekorting mogelijk (duurzaamheidshypotheek)

16
Bouwnummer
86

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen

Parkvilla blok 5 bouwnummer 16 Tuin
we
nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie 87
je naar
Parkvilla blok 5 88
89

Parkvilla

blok 5

bouwnummer 16

Tweede verdieping

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie

90
91
92

WEESPERSLUISHUIS

Statige panden met dorps karakter

In de eerste fase van Vechtrijk 3B1 komen zes Weespersluishuizen: fijne familiehuizen aan de brede groene singel. Alle met openslaande deuren naar een royale tuin. Dat geeft een heerlijk buitengevoel. Met een roeibootje ben je van hieruit zo op de Gouw. De Weespersluishuizen hebben een individueel signatuur, de variatie in kleur en gevels geven de woningen een sfeervolle en intieme uitstraling. De rijke detaillering grijpt terug op de buitenplaatsen van weleer langs de Vecht en doen denken aan de oude vestingstadjes die je hier tegenkomt. Statige panden, maar met dorps karakter. Dat met alle stadse voorzieningen van het centrum van Weespersluis om de hoek. The best of both worlds!

BLOK 2 BOUWNUMMERS 4 T/M 6 93

Bouwnummer 5

Specificaties blok 2

• 3 Weespersluishuizen, bouwnummer 4 t/m 6

• Woonoppervlakte van ca. 132 – 138 m2

• Keuken voorzien van SieMatic inbouwapparatuur

• Aantal slaapkamers: 4

• Tuinligging noordoosten

• Berging ca. 7 m2

• Eigen parkeerplaats op het binnenterrein

• Zonnepanelen op het dak en de carport

• Energielabel A+++

• Optioneel: individuele batterij voor energieopslag

• Door inschrijving in het groenregister is rentekorting mogelijk (duurzaamheidshypotheek)

94

blok 2

bouwnummer 4

Begane grond

Begane grond is gelijk

aan bouwnummer 7 en 9.

Bouwnummer 6 en 8 zijn

gespiegeld

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie

Weespersluishuis
95

blok 2

bouwnummer 4

Eerste verdieping

Eerste verdieping is gelijk

aan bouwnummer 7 en 9.

Bouwnummer 6 en 8 zijn gespiegeld

Weespersluishuis
96

blok 2

bouwnummer 4

Tweede verdieping

Bouwnummer 6 is gespiegeld.

De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen

Weespersluishuis
we
nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie
je naar
97
Weespersluishuis blok 2 bouwnummer 5 Tuin 98
Weespersluishuis blok 2 bouwnummer 5
verdieping De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie 99
Tweede

BLOK 3

BOUWNUMMERS 7 T/M 9

Specificaties blok 3

• 3 Weespersluishuizen, bouwnummer 7 t/m 9

• Woonoppervlakte van ca. 126 – 131 m2

• Keuken voorzien van SieMatic inbouwapparatuur

• Aantal slaapkamers: 4

• Tuinligging noordoosten

• Berging ca. 7 m2

• Eigen parkeerplaats op het binnenterrein

• Zonnepanelen op het dak en de carport

• Energielabel A+++

• Optioneel: individuele batterij voor energieopslag

• Door inschrijving in het groenregister is rentekorting mogelijk (duurzaamheidshypotheek)

100
Weespersluishuis
blok 3 bouwnummer 8
De plattegrond is een sfeerplattegrond om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Voor de basisplattegrond en meer contractdocumenten verwijzen we je naar nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie 101
Tweede verdieping

blok 3

bouwnummer 9

Tweede verdieping

Weespersluishuis
102
103

Sanitair en tegelwerk

Alle woningen worden geleverd met sanitair en tegelwerk. Maar bij Homestudios zijn er diverse mogelijkheden om in overleg met de woonadviseur de uitstraling van het sanitair en tegelwerk in de woning te laten aansluiten op jouw wensen en woonstijl. En niet onbelangrijk; op het moment dat je de sleutels van jouw nieuwe woning ontvangt is jouw woning volledig woonklaar!

104

Homestudios: jouw perfecte woninginrichting

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf, maar wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Wanneer je straks de sleutel van jouw huis krijgt overhandigd, is het belangrijk dat je nieuwe huis zo snel mogelijk aanvoelt als thuis. Daarvoor kun je terecht bij Homestudios.

Inspiratie en creatie

Nadat je een woning hebt gekocht in Vechtrijk 3B1 fase 1 ontvangt jouw persoonlijke woonadviseur je in het Homestudios Experience Center.

Hij of zij helpt je bij het vertalen van jouw woonwensen in slimme keuzes uit alle beschikbare meer- en minderwerk opties. Hierbij staat jouw interactieve online omgeving centraal. Met een Kennisstudio vol informatie, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio en een Creatiestudio, brengt een bezoek aan het Homestudios Experience Center je een stap dichter bij je nieuwe thuis.

Ideale keuken

’s Ochtends je eerste kop koffie met een krantje, een gezamenlijke lunch tussen de middag of ’s avonds en in het weekend een uitgebreid diner met vrienden of familie: in de showroom van Homestudios heb je straks alle vrijheid om een keuken naar jouw wensen en woonstijl samen te stellen onder begeleiding van een ervaren keukenspecialist.

Alle woningen worden standaard voorzien van een mooie keukenopstelling van SieMatic en voorzien van inbouwapparatuur.

Ontspannen badkamer

Alle woningen worden geleverd met sanitair en tegelwerk, maar bij Homestudios zijn er diverse mogelijkheden om de uitstraling van het sanitair en tegelwerk in de woning te laten aansluiten op jouw wensen en woonstijl. En niet onbelangrijk; op het moment dat je de sleutels van

jouw nieuwe woning ontvangt is deze volledig woonklaar! Voor in Vechtrijk 3B1 fase 1 hebben we standaard gekozen voor het sanitair van Duravit.

Laat de woning hoogwaardig afwerken

Met een goed gekozen afwerking die aansluit op jouw smaak, leefstijl en persoonlijke situatie maak je de sfeer helemaal af.

Bij Homestudios kun je de wanden, vloeren en trappen in jouw toekomstige thuis helemaal naar je persoonlijke smaak en budget laten afwerken. En, niet onbelangrijk; ook hier is alles woonklaar bij oplevering! Een vloer met visgraatpatroon in de woonkamer of juist een praktische pvc-vloer die vriendelijk is voor je portemonnee zodat je iets meer budget vrijhoudt voor andere onderdelen; je bent vrij om zelf accenten te leggen met betrekking tot comforten kwaliteitsniveau van de verschillende onderdelen.

Om je alvast meer inzicht te geven in de mogelijkheden en prijzen, vind je straks enkele voorbeeldopties voor de wand-, vloer- en trapafwerking op Mijn Homestudios. In jouw woonontwerpen kun je deze opties bekijken. Naast de kleurstelling en de materiaalkeuze in de voorbeeldopties, hebben we nog veel meer mogelijkheden. Wij hebben maar liefst 50 wandkleuren en inmiddels zelfs 130 verschillende vloeren in ons assortiment. Onze interieurspecialisten kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden.

www.homestudios.nl

105
106
Bouwnummer 28 107
̒De royale leefkeuken is ideaal voor etentjes met familie of vrienden, uitkijkend op de groene wandelstraat, het parkje of het rondje Gouw.

Tot ziens in Vechtrijk 3B1

Contact en verkoopinformatie

makelaars

Lunshof Makelaardij B.V.

Keizer Karelweg 342 1181 RJ Amstelveen t 020 345 8 345

e info@lunshof.nl

Vuurtoren | deMakelaars.nl

Slijkstraat 36 1381 BA Weesp t 0294 432 323 e welkom@demakelaars.nl

disclaimer

ontwikkelaar

Ontwikkelaar AM

e info@am.nl

i www.am.nl

realisatie

BAM Bouwen op Maat. i www.bamwonen.nl

woonadviseur en begeleiding Homestudios

i www.homestudios.nl

Deze brochure geeft je een indruk van Vechtrijk 3B1 fase 1 in Weespersluis te Weesp. De artist impressions en de inspiratieplattegronden hebben we met zorg samengesteld en geven een goede indruk van het project. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. De complete verkoopcontractdocumentatie is verkrijgbaar via de verkopende makelaars en te bekijken op nieuwbouwweespersluis.nl/verkoopinformatie.

Kijk voor meer informatie op nieuwbouwweespersluis.nl
nieuwbouwweespersluis.nl
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.