Allemaal Abnormaal - Kampkievitje

Page 1

S C o uT S KAMP MMXVIII

D e R I D D E R S VA N D E

KI EVIT

IN

O RT H O


NO0DNUMMER

KAPOENEN Silke Cyrille Michelle Dries

0472/55.55.01

KAWELLEN Siska Bianca Pieterjan Jarne

0491/89.15.83

JONGGIVERS Simon Heleen Martijn Sarah

0476/24.29.41

GIVERS Cederic Marisol Lientje

0468/24.26.49

GROEPSLEIDING Lienje Toby Michelle

0495/64.24.38 0499/21.41.29 0479/97.63.87


VISIETEKST Wij zijn scouts en gidsen, meisjes en jongens, elk met een eigen verhaal. Iedereen kan erbij. We gaan samen op verkenning en durven tuimelen in het leven. De natuur is onze troef. We geloven in onszelf, in elkaar en in iets meer. We spelen een spel dat niet luchtledig is, in vrije tijd die niet vrijblijvend is. Met groot plezier en kleine daden komen we op voor onze omgeving en voor een kleurrijk Vlaanderen. Zo dromen we luidop van gelukkige mensen in een rechtvaardige wereld.


De Ridders van de Kievit

Ergens diep in de Ardennen, aan de oevers van de Oerthe, ligt Ortho, een klein middeleeuws dorpje. In het midden van het dorpje staat een imposante burcht, waar belangrijke koningen, koninginnen, prinsen, prinsessen, hofnarren en stoere ridders allemaal tezamen leven. In de schaduw van de burcht staat een krakkemikkig hutje. Hier woont Tim, een arme boerenpummel. Hij is echter vastberaden de meest beruchte ridder te worden. Wat een gekke situatie! Daar moeten De Ridders van de Kievit een kijkje gaan nemen‌ Ga je mee op avontuur?


Wanneer? KAPOENEN & KAWELLEN Vertrekken 22 juli om 9:30 op Steenberg. Keren terug naar Steenberg op 28 juli om 14:44. JONGGIVERS & GIVERS Vertrekken 19 juli om 9:30 aan Steenberg En keren terug naar Steenberg op 28 juli om 14:44.

Valiezen

De valiezen zullen al vroeger naar Ortho gebracht worden. Zowel kapoen, kawel, jonggiver als giver dient zijn of haar valies vooraf te komen afzetten op het lokaal. Dit op 15 juli tussen 19h en 20h. De valiezen komen op 28 juli gewoon weer mee terug.


Inschrijven Je schrijft je in door de volgende stappen tegen 10 juni te doorlopen: 1. Mail naar scoutskievit@gmail.com dat je meegaat. 2. Stort het kampgeld op ons rekeningnummer met als mededeling “kamp 2018 - naam kind�

Prijs Voor kapoenen en kawellen kost het kamp 90 euro. Voor jonggivers en givers kost het kamp 110 euro. Gaan jullie met meerdere broers en zussen op kamp? Dan geldt de volgende regel: - 2 kinderen in het gezin op kamp = 5 euro korting op het totaal - 3 kinderen in het gezin mee op kamp = 10 euro korting op het totaal.

Extra Info Indien je vragen hebt, of je kapoentje gaat voor de eerste keer mee, neem dan gerust contact op met de takleiding van je jonge (of iets oudere) rakker. De leiding zal je alles zeggen wat een kievitkamp inhoudt. Als je wil, komen we zelfs bij jullie langs om uit te leggen wat je rakkers mogen verwachten en wat ze nodig hebben om er een superkamp van te maken. Bestook de leiding gerust met eender welke vraag die in je opkomt.


Ik ga op kamp en ik neem mee‌ IN DE SLAAPTENT - slaapmatje (luchtmatras of veldbedje kan ook maar koop deze om verschillende redenen liefst niet nieuw aan, ga voor een matje!) - slaapzak - pyjama - knuffelbeest -zaklamp (zorg eventueel voor reserve batterijen) IN DE WASTENT - zeep, shampoo, tandenborstel, tandpasta, bekertje en kam - enkele washandjes - 2 handdoeken (waarvan 1 badhanddoek) - linnenzakken en enkele plastiekzakken om jullie vuile kleren in te stoppen -zonnecreme ONDER DE EETSHELTER - 2 keukenhanddoeken - Gammel, bestek en beker (Liefst ook je naam in kerven) ďƒ˜Enkel voor givers en jonggivers, niet voor kapoenen en kawellen IN DE WEI, IN HET BOS OF OP TOCHT - 1 onderbroek en 1 paar sokken/dag +1 reserve - 5 t-shirts/ topjes/ marcellekes - 2 lange broeken - 2 shorts - 2 truien waarvan 1 heel dikke - stevige wandelschoenen, lichte schoenen en/of sandalen en een paar laarzen - een regenjas of K-Way - klein rugzakje met zwemgerief (incl. badmuts) - fuovestje - alle soort ridder / prinsessen / narren / draken verkleedkledij of attributen maken het extra plezant


Wat niet mee mag op kamp - Snoep en frisdrank (alle rugzakken worden stevig doorzocht en gevonden snoep wordt in beslag genomen) - Drugs en alcohol - Gsm’s, dure fototoestellen, videogames, speakers, hoofdtelefoon, etc. (Scoutskamp = back to the basics. Er zal genoeg avontuur en muziek zijn om jullie uit te leven. ) - Mama’s en papa’s

POST Elke kievitter schrijft wel eens een briefje om iedereen thuis jaloers te maken over de stoere verhalen die hij aan het beleven is. Om dat mogelijk te maken, vragen we om enveloppen met adres en postzegel mee te geven.

Wil je een brief schrijven naar je oogappel op kamp? Dat kan! Post hem naar

SCOUTS KIEVIT ERPE-MERE, WAREMPAGE 42, 6983 ORTHO


Wat je zeker niet mag vergeten Gelieve voor het opstappen op de trein de volgende zaken in een enveloppe, voorzien van naam, aan de verantwoordelijke leiding af te geven: - Siskaart - Paspoort - Kortingskaarten van bus en trein - Ziekenkasvignetten Indien uw kind medicatie neemt tijdens het kamp, gelieve deze ook bij het opstappen aan de leiding mee te geven. We vragen ook aan iedere kievitter om 1 pot boterhamsmeersel mee te brengen zodat we daar al zeker niet te kort van hebben. Om geen 70 potten pruimengelei te verzamelen (want dat ben je vlug beu) vragen we om per tak iets anders mee te brengen: elke kapoen 1 pot confituur elke kawel 1 pot choco elke jonggiver 1 pak speculoosjes of speculaaspasta elke giver: 1 doosje smeerboter “Leidster! Welk washandje is van mij? Het is een witte” “Leider ! Joris heeft mijn broek aan denk ik!” Het is soms niet gemakkelijk om leid(st)er te zijn. Help ons een beetje en voorzie aub ALLES wat je kleine of grote spruit maar bijheeft een naamtekentje. Van sokken, scoutsdas en petje tot slaapzak-zakje en zaklamp. Merci van te voren!!! De kapoenenleiding vraagt om een voor elke dag een apart zakje met onderbroek en kledij samen te stellen. Omdat Jonggivers en Givers met de rugzak op tweedaagse gaan vragen we om een grote trekrugzak als valies te gebruiken. Jullie hebben ook twee extra kampdagen om stinkend vuil te worden, daarom zijn er de grijze hokjes in de valiezenlijst die aanduiden dat jullie hiervan één extra stuk mogen meenemen. Als alles op de valiezenlijst op de vorige pagina erin zit kan je al zeker en vast overleven op scoutskamp. Om nog een beetje plaats te hebben om te slapen en niet op een groot bed van valiezen te moeten liggen vragen we de grootte en het aantal valiezen te beperken! Het liefste zelfs gewoon 1 valies!


SCOUTS KIEVIT ERPE-MERE GROEPSNUMMER 023026 OUDENAARDSESTEENWEG 458 SCOUTSKIEVIT@GMAIL.COM WWW. SCOUTSKIEVIT.BE NOODNUMMER KAMP:

0495 64 24 38 KAMPADRES: FERME AU PONT , 6983 ORTHO


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.