Kampkievitje 2022: De Farao's van Kemmel

Page 1

De Farao's van Kemmel


KAPOENEN

JONGGIVERS

JINS GROEPSLEIDING


Visietekst Wij zijn scouts en gidsen, meisjes en jongens, elk met een eigen verhaal. Iedereen kan erbij. We gaan samen op verkenning en durven tuimelen in het leven. De natuur is onze troef. We geloven in onszelf, in elkaar en in iets meer. We spelen een spel dat niet luchtledig is, in vrije tijd die niet vrijblijvend is. Met groot plezier en kleine daden komen we op voor onze omgeving en voor een kleurrijk Vlaanderen. Zo dromen we luidop van gelukkige mensen in een rechtvaardige wereld.


Farao's, mummies, kamelen en piramides zullen allemaal aanwezig zijn op het Scouts Kievit kamp dit jaar. We reizen samen door Egypte en laten ons verrassen door de wonderlijke wereld van het Midden-oosten. Sta jij ook te popelen om mee te gaan, schrijf je dan zeker op tijd in om een ticket voor een ritje op de kameel richting de Kemmelberg te bemachtigen!


Jong(givers) vertrekken op 7 juli. Afspraak om 9:00 met de fiets aan GC De Kluize Sportstraat 3 Oosterzele. Helm en fluovest zijn verplicht. Kapoenen, kabouters en welpen vertrekken op 11 juli. Uur van afspraak zal nog worden gecommuniceerd. Op 17 juli worden alle kinderen opgehaald op het kampterrein. Jullie zijn welkom om 12:00 om de kampsfeer op te snuiven en te genieten van een heerlijke Breugelpicknick georganiseerd door KIEVIT+ (de ouderraad). Inschrijven via https://shop.stamhoofd.be/breugelpicknickDe valiezen vertrekken zoals elk jaar een beetje vroeger op kamp! Lever ze in op 3 juli tussen 18u en 20u. De valiezen komen gewoon terug mee naar huis met de kinderen op 17 juli.

Inschrijven doe je online via Stamhoofd: www.scoutskievit.stamhoofd.be

Kapoenen, kabouters en welpen €120. Givers en jonggivers €170. Met meerdere gezinsleden op kamp? 2 kinderen = €5 korting op totaalbedrag 3 kinderen = €10 korting op totaalbedrag Met kansenpas betaal je 1/3 van totaalbedrag.


In de slaaptent slaapmatje (liefst geen luchtmatras of veldbed) en slaapzak pyjama knuffelbeest zaklamp

In de wastent zeep, shampoo, tandenborstel, tandpasta, kam enkele washandjes (zeker naamtekenen!) 2 handdoeken (waarvan 1 badhanddoek) linnenzak en plastieken zakken voor vuile kleren

mee

Ik g a

m

e s n i e ne r p e o


In de eettent

2 keukenhanddoeken gammel, bestek en beker (enkel voor jogi’s en givers)

Algemeen

drinkbus, zonnecrème, hoofddeksel flesje handgel

In de wei, in het bos, op tocht scoutshemd en das 1 onderbroek en 1 paar sokken per dag + 1 reserve 5 T-shirts / topjes / marcellekes 2 lange broeken 2 shorts 2 truien, waarvan 1 hele dikke stevige wandelschoenen, lichte schoenen en een paar laarzen regenjas of K-way klein rugzakje met zwemgerief (inclusief badmuts) alle soort verkleedkleren rond het thema Egypte/farao.


Dit laat ik zeker thuis snoep en frisdrank (alle rugzakken worden doorzocht in het bijzijn van het kind!) drugs en alcohol gsm’s, dure fototoestellen, videogames, speakers, hoofdtelefoons, tablets, en andere multimedia... Er is voldoende avontuur en muziek op kamp om jullie te kunnen uitleven. elektrisch oplaadbare luchtmatras mama’s & papa’s of andere familieleden die geen lid zijn van de scouts


Wij zouden willen vragen dat ieder kind goed gecontroleerd wordt op luizen voordat het kamp begint. Indien hij of zij luizen zou hebben, gelieve ons op voorhand te verwittigen via mail of sms. Wij vragen u ook om sowieso thuis de behandeling reeds te starten en wij zetten die dan verder op kamp. Tenslotte vragen we u om de producten zelf mee te geven. Zo niet, worden ze aangekocht en doorgerekend na het kamp.


Geef bij het vertrek een enveloppe af aan de leiding met daarin identiteitskaart en klevers van mutualiteit. Vul ook online de medische fiche van je kind in! Indien je kind medicatie neemt tijdens het kamp, gelieve de leiding hiervan op de hoogte te brengen bij het vertrek.

We vragen om 1 pot boterhamsmeersel mee te brengen: kapoenen, kabouters, welpen: 1 pot choco jonggivers, givers: 1 pot speculoospasta Gelieve dit in een afzonderlijke zak samen met de 2 handdoeken af te geven aan de leiding bij het brengen van de bagage. Belangrijk om al het materiaal van je kind duidelijk te naamtekenen! Zeker de Kievitkleren, gezien er daar meerdere stukken op kamp van zijn.


Kampadres Elke kievitter schrijft wel eens graag een kaartje naar huis om iedereen daar jaloers te maken met de stoere kampverhalen. Om dat mogelijk te maken, vragen we aan de ouders om voldoende enveloppen en postzegels te voorzien. Om het voor uw kind makkelijk te maken, is het best om op voorhand de enveloppen te adresseren, en de postzegel er al op te plakken. Wilt u als ouder ook graag een brief schrijven naar uw oogappel op kamp? Dat is zeker mogelijk! Post hem naar:

T.a.v (naam van de kievitter) Scouts Kievit Brulozestraat 7 8958 Heuveland


Gaat je kind voor de eerste keer mee op kamp? Zijn er nog eventuele vragen of onduidelijkheden? Aarzel dan zeker niet om de takleiding te contacteren! Voor algemene vragen kan u terecht bij de groepsleiding via scoutskievit@gmail.comIssuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.