Karréerne salgsprospekt

Page 1

177 HJEM VED BASSIN 7

KARREERNE.DK


Projektudvikler: Bassin 7 Bolig

Holst, Nynne Rosenvinge og Hein Studio.

Visualiseringer: Flow Studio

Alle visualiseringer, tegninger og beskrivelser i dette materiale er vejledende. Der tages forbehold for ændringer.

Fotos: Martin Gravgaard, Roar Paaske, Unsplash, Dennis Borup, Kasper Hornbæk Tekst: Pernille Rahbech Design: Vokseværk Vi retter en særlig tak til kunstnerne, som har givet os lov til at bruge deres flotte kunstværker som udsmykning på væggene i visualiseringerne. Tak til Frederik Hesseldahl, Nina

Dette materiale er lavet for at vise byggeriets generelle stemning. Der kan derfor være visualiseringer og beskrivelser, der indeholder tilkøbsmaterialer og andre indretningsforslag som ikke er standard i boligerne. Eksempelvis vægge malet i anden farve end hvid.


2

MED UDSIGT TIL BYEN, HAVET OG DET GODE NABOSKAB Karréerne er 177 hjem ved Bassin 7 på Aarhus Ø. Det er boliger for dig, der sætter pris på duften af frisk havluft, en skøn udsigt og godt naboskab. Og så er det for dig, der gerne vil have et lækkert hjem i solide materialer og som elsker at have det pulserende byliv og det inspirerende kulturliv lige uden for din dør.

3


17

Alt det vigtige – lige i nærheden

9

Lystbådehavnen

6

8

5

7

4

1

2

3

Byen


4

16

Bugten

1

2

3

4

5

6 10 11 12

13

15 14

7

8 9

10 11

12 13

14

15

16 17

Indkøb og markedshal Wakeboard Vinterbadeklub Havnebadet Restaurant Hotel og konferencecenter Restaurant Karréerne (Hotelkarréen) Kampanilen Karréerne (Teaterkarréen) Restaurant Strand Teatret Gruppe 38 Badehusene AARhus Ø-linjen Generationernes Hus, børnehave og vuggestue

5


HOTELKARRÉEN

Hotelkarréen er placeret med udsigt til Havnebadet og Aarhus. Her får du god udsigt, godt naboskab og et hyggeligt gårdrum med plads til hygge, leg og afslapning. Nyt hjem - mange muligheder Karréerne er placeret på Aarhus Ø. En bydel i rivende udvikling med et væld af muligheder. Her kommer du til at bo midt i Aarhus med både indkøb, natur, byliv, gode transportforbindelser og Aarhus Midtby inden for kort afstand.

110 HJEM 2-5 VÆRELSER 35-257 M2 9 ETAGER

Hverdagens bekvemmeligheder Ud over at være placeret strategisk godt og tæt på alt, så får du også et hjem, hvor alle bekvemmeligheder er tænkt ind. Der er køkkenalrum, altan, forhave eller tagterrasse samt kælderrum til alle lejligheder. Derudover er der indendørs cykelparkering i kælderen, parkeringskælder og gode parkerings­ muligheder i området.


TEATERKARRÉEN Teaterkarréen er placeret ved siden af Teatret Gruppe 38 med udsigt til både Bassin 7 og Aarhus Bugtens fascinerende skibstrafik ved containerhavnen. Her får du udsigt til charmen ved Aarhus og kan nyde hyggen i det intime gårdrum.

6

Private gårdrum med plads til hygge og fællesskab I begge karréer får beboerne private gårdrum med frodig beplantning, små hyggekroge og mulighed for at lave forskellige aktiviteter med både venner, familie og naboer.

Fællesskab i Naboskabet I gårdrummet kan det gode naboskab vokse, når beboerne kan mødes til hygge, spil og fællesskab i gården, mens de kan hente brætspil, sætte en LP på pladespilleren eller hente fodbolde og andre legeredskaber i Naboskabet. Naboskabet bliver beboernes helt eget ”skab” på cirka 60 m2 fyldt med redskaber, spil, en lille hyggekrog og andre muligheder, der indbyder til masser af aktiviteter og som kan skabe det gode naboskab blandt beboerne.

67 HJEM 1-5 VÆRELSER 30-153 M2 4 ETAGER 7


NYD FÆLLESSKABET VED BASSIN 7

Mellem Karréerne vil det summe af liv, når markedspladsen indbyder til alt fra torvedage og loppemarkeder til små koncerter og vejfest.


8

9


HOTELKARRÉEN

NYD UDSIGTEN TIL BYEN OG HAVNEBADET Midt i byen – lige ved vandet

110 hjem

I Hotelkarréen får du det bedste af alle verdener – midtbyens pulserende liv, havets rolige vand, den friske luft og det summende byliv ved Bassin 7. Her kan du både få udsigt til Bassin 7, livet ved Havnebadet, det gode naboskab i gårdrummet, strøget mellem Karréerne og storbycharmen med kanalen bag karréen.

2-5 værelser

En drømmestart på dagen Start dagen med en gåtur langs promenaden eller en kop kaffe med udsigt til vandet, mens du nyder lyden af Aarhus, der vågner. Åbn altandøren og nyd udsynet til den frodige gård, hvor børnelatter, radiostemmer, lyden af en kaffekværn og stille morgenmusik summer fra de andre hjem omkring dig. Hils på naboen, der har sat sig ud på altanen med avisen og en kop kaffe, mens du glæder

35-257 m2

9 etager

dig over at bo i en karré, hvor godt naboskab skaber liv og energi i hverdagen.


10

Lejlighed 117

Alle lejligheder er udført i gode materialer med eksempelvis lamelplankegulv i egetræ samt køkken, bad og garderobe fra Invita. Alle hårde hvidevarer er fra AEG, og der er vaskemaskine og tørretumbler på alle badeværelser.

Lejlighed 194

I de store hjørnelejligheder på de øverste etager er der ekstraordinært højt til loftet og skrånende lofter. Derudover får du en fantastisk udsigt til både vandet, gården og byen fra den store terrasse og altanen. Det store køkkenalrum i kombination med stuen giver desuden en fantastisk fornemmelse af lys og luft omkring dig.

11


HOTELKARRÉEN

I det store køkkenalrum i forbindelse med stuen kan du nyde hverdagens små øjeblikke. Her er der nemlig både plads til middag med familien, fest med vennerne, filmaften alene, hyggeaften med kæresten eller hjemmebiograf med børnene.


12

De store fliser i grålige nuancer og det klassiske hvide inventar fra Invita gør badeværelset lyst og indbydende. Hverdagens praktiske gøremål bliver desuden gjort lidt lettere med både vaskemaskine og tørretumbler på alle badeværelser.

Lejlighed 205

Lejlighed 205

13


TEATERKARRÉEN

FØLG MED I LIVET LANGS PROMENADEN OG KANALEN 67 hjem

Det åbne køkkenalrum og de store vinduespartier skaber et lyst og indbydende rum, hvor du kan invitere venner og familie over til hyggeligt samvær.

1-5 værelser

30-153 m2

4 etager

Lejlighed 199


14

Midt i kulturlivet - lige ved vandet I Teaterkarréen bor du med udsigt til Bassin 7 og kanalen ved siden af det ikoniske AARhus byggeri. Du kan følge med, når teaterlystne gæster tager til forestillinger i Teatret Gruppe 38. Du kan også nyde udsigten til de små badehuse, hvor beboerne tager et afbræk fra hverdagen og nyder det summende liv ved Bassin 7, mens andre slentrer forbi og nyder den friske havluft. Livet i Teaterkarréen er lige så ukompliceret som i Hotelkarréen. Her kan du opleve bylivet og stadig mærke roen fra ø-livet. Her kan du komme hjem og føle dig ”hjemme”, mens alle fordelene ved en ny bolig, gør hverdagen lidt mere bekvem.

Lejlighed 207

Altan, tagterrasse eller forhave? Til alle lejligheder er der altan, tagterrasse eller forhave. Nogle altaner er overdækkede og giver mulighed for udeophold, når vejret byder på andet end solskin. Andre altaner er frithængende og giver mulighed for frit udsyn og fuld udnyttelse af solen. I stueetagen er der små forhaver, mens der på de øverste etager er lejligheder med store tagterrasser. Her kan du nyde solen og m ­ ærke, hvordan din stue forlænges ud på terrassen med udsigt til både havet og byen.

15


TEATERKARRÉEN

Karréernes spændende vinkler gør, at hvert rum er noget særligt. I samspil med farver, lys og personlig indretning kan du gøre boligen til dit helt eget hjem.

Lejlighed 175


16

Lejlighed 372

Forestil dig at sidde pü din terrasse og nyde udsigten til vandet, mens du kan høre livet, der summer og mennesker, der hygger langs promenaden ved Bassin 7.

17


Tegl

Varmebehandlede trælister

Facaden på Karréerne bliver blandt andet beklædt med tegl fra Petersen Tegl. De gule tegl giver varme til facaden og skaber et byggeri udført med gedigent håndværk.

De varmebehandlede fyrretræslister er en del af den samlede facade. Sammen med de gule tegl og de anodiserede døre og vinduer giver de et varmt og imødekommende udtryk.

solide materialer til hele livet Altan og balustre Altan og balustre males i samme farve som vinduerne for at skabe et harmonisk og strømlinet udtryk. Den brune firkant er en prøve, som er malet i den matchende farve.

Beton

Vinduer

De solide betonelementer vender mod gården og giver et strømlinet og enkelt udtryk til facaden, der komplimenterer de gule tegl og træelementerne, som vender mod gaden, så Karréerne fremstår som et harmonisk byggeri med gode materialer.

Vinduerne i byggeriet udføres med træ/alu rammer i anodiseret aluminium. Det giver et gyldent udtryk, som indrammer glaspartierne på flot vis.


18

Gulv Gulvene i boligerne er lamelplankegulve i egetræ. Det klassiske gulv giver en varme og glød til de åbne og lyse rum i boligen.

Søren Leth og Rasmus Therkildsen Partnere i tegnestuen SLETH

Inspiration fra de klassiske karréer Søren Leth og Rasmus Therkildsen er arkitekterne bag Karréerne. For dem har det været målet med Karréerne at skabe et byggeri, der består af varierede boligtyper og et varierende arkitektonisk udtryk, der kan favne bredden i det by- og boligliv, der er på Aarhus Ø. SLETH har fundet inspirationen til byggeriet i brokvarterenes og latinerkvarterets klassiske karréer, hvor det bedste fra den aarhusianske arv kombineret med kontakten til bugt og bassin har fået mulighed for at leve videre i Karréerne.

Bygger bro mellem bygninger Køkken Køkkenerne er sammensat og udvalgt i et samarbejde mellem Invita Køkkener og arkitektfirmaet SLETH. Du vælger selv, om du vil have et klassisk hvidt køkken eller et køkken i egefinér. Der findes desuden andre tilvalg, som du kan læse om i materialebeskrivelsen.

De varierende højder på Karréerne er samtidig med til at bygge bro mellem nabobygningerne og åbner byggeriet op mod vandet med den lave del af bebyggelsen placeret ud mod promenaden.

19


MÆRK KULTUREN VED BASSIN 7

Mens mørket falder på, kan du træde ind i Teatret Gruppe 38 til aftenens forestilling. Her kan du opleve finurlige og fantastiske forestillinger – lige ved siden af Karréerne.


20

21


FÅ UDSIGT TIL BYLIVET

afslapning

Bliv en del af bylivet ved Bassin 7 Ved Bassin 7 kan du komme helt ned i gear og samtidig nyde det pulserende byliv langs promenaden. Havnebadet, de små hygge­ kroge, udsigten til vandet og de mange mad- og drikkeboder får dig helt ned i gear og skaber en følelse af feriestemning i hverdagen.

Et samlingspunkt for hele Aarhus Den gode stemning og det stærke fællesskab lever videre, når Bassin 7 i de kommende år udvikler sig til en havnepromenade med endnu mere byliv og hyggelige mødesteder. Hele vejen langs promenaden bliver der etableret restauranter, caféer og mødesteder som en fast del af bylivet ved Bassin 7. Her kan man hygge, slappe af og nyde livet, når mennesker mødes og snakker, bader, spiser, surfer, hygger, lytter eller blot nyder tilværelsen i den friske havluft.

vær aktiv

Havkajak, SUP, løb og fitness At bo på Aarhus Ø indbyder til et aktivt liv både over, under og i vandet. Skal fødderne forblive tørre kan du træne i SEIER Fitness i Pakhusene eller hoppe i løbeskoene og løbe en tur rundt langs promenaden og fortsætte på de grønne stier i Riis Skov. Er du mere til aktiviteter på vandet, kan du prøve wakeboarding ved Bassin 7, hoppe i din havkajak og sejle i kanalerne eller sætte dit eget SUP-board i vandet ved Lystbådehavnen og padle ud langs kysten mod Risskov. Vil du gerne helt ned under vandet, kan du tage turen ud til spidsen af Aarhus Ø og svømme en tur på Havbanen – den offentlige havsvømmebane.


22 spis og drik

Lørdagsmiddag eller fredagsøl på Aarhus Ø? På Aarhus Ø finder du et væld af restauranter, barer og take away steder. Det er alt fra gourmetoplevelser hos Restaurant Substans i Pakhusene og Ghrelin i Z-Huset til de mere afslappede omgivelser hos Hantwerk og VinDanmark. Mulighederne er mange, når du skal spise en god middag med familien eller drikke øl og vin med vennerne. Langs Lystbåde­havnen finder du også Restaurant Anker, KP5 og Det Glade Vanvid samt fiskeforretningerne P. Clausens Fiskehandel og Havnens Fiskehus. Du kan også hente frisk bagerbrød og delikatesser i MIBmadmarked i Pakhusene, gå ombord i gourmetbuffeten hos MIB FEAST eller tage take away med ud i det fri fra de forskellige barer og madboder ved Bassin 7. Og så er du ikke længere væk end en kort gåtur til det pulserende byliv i Latinerkvarteret, som byder på et hav af muligheder for hyggelige restauranter og fede barer.

OG MÆRK FERIESTEMNINGEN...

nyd havet

Start dagen med en frisk dukkert Forestil dig at starte dagen med en kølig svømmetur i Havnebadet, mens solen står op i horisonten. Det kan blive din hverdag med et hjem i Karréerne, da byggeriet er placeret helt ud til vandet ved Bassin 7 og med Havnebadet som nabo. Her får du glæde af det pulserende liv i sommermånederne, hvor aarhusianerne slapper af og nyder den friske havluft og samtidig kan du nyde roen og lyden af bølge­ skvulp i de stille morgentimer.

Mærk det kolde gys Det er ikke kun, når temperaturen er over 20 grader, og vejret indbyder til is og solbadning, at en dukkert i Havnebadet er den perfekte start på dagen. På de kolde vinterdage har du også mulighed for at hoppe i vandet og få dig et koldt gys. Havnebadet holder nemlig ind åbent i weekenderne for offentligheden i vintermånederne, hvor gæster kan bade og benytte Havnebadets sauna. Derudover holder Badeklubben Aarhus Ø også til ved Havnebadet. Som medlem kan du benytte Havnebadet og saunaen til vinterbadning alle dage i de kolde måneder.

23


OPLEV KULTUREN OG GÅ PÅ OPDAGELSE I KUNSTEN...

I Karréerne får du kulturlivet som en af dine nærmeste naboer. Lige ved siden af Karréerne ligger nemlig både Teatret Gruppe 38, Aktivitetshusene og Badehusene, hvor du kan få kulturelle oplevelser i hverdagen.


24

Aktivitets- og Badehusene ved Bassin 7

Teatret Gruppe 38 Teatret Gruppe 38 flyttede i 2019 ind i deres nye teaterhus ved Bassin 7. Her har de i dag to sale med plads til henholdsvis 140 og 50 publikummer. I teatret kan du opleve teatrets egne forestillinger samt teaterstykker fra hele verden. Det er helt særlige forestillinger, der både er eftertænksomme, finurlige og tankevækkende. Teatret har eksisteret siden 1972 og lå tidligere i Mejlgade i Aarhus. I dag er det et internationalt anerkendt teater, der trækker publikum til fra nær og fjern til Bassin 7.

Badehusene ved Bassin 7 er 21 små badehuse, som er placeret få meter fra vandet og ejet af virksomheder eller private. Fælles for badehus­ ejerne er, at de har sagt ja til at arrangere ti arrangementer hvert år. Det betyder, at der både arrangeres julemarkeder, åbent hus, løbeklubber, fællessang, loppemarkeder og meget andet. Bag Badehusene ligger Aktivitetshusene som er en integreret del af stueetagen i AARhus-bygningen. Her finder du alt fra atelier og sandwichbar til kontorer og små butikker. Du får altså både kulturlivet og bylivet som nærmeste nabo til dit hjem, og du kan gå på opdagelse i de mange muligheder i området.

Kunst i Karréerne Udvalgte vægflader mod gården i Karréerne bliver udsmykket med flotte og farverige kunstværker. De flotte vægmalerier skal bringe kunsten og kulturen tættere på beboerne og give dem noget at glæde sig over og fordybe sig i i hverdagen.

25


det naboskab ved

gode spirer bassin 7

Langs promenaden ved Bassin 7 ligger de 21 små Badehuse og lige bagved ligger de 51 Aktivitetshuse. Her er både private, virksomheder og sågar Domkirken rykket ind. Sammen med boderne ved Bassin 7 er de alle med til at skabe sammenhold, fællesskab og godt naboskab i Aarhus’ nye bydel. Mød nogle af Bassin 7’s ildsjæle på de næste sider.


Shahla Sadaghiani Kulturkoordinator Domkirkens Badehus

De to første badehuse ved Bassin 7 rager lidt længere op i vejret end de andre badehuse. Det gør de af en særlig grund. Det er nemlig Aarhus Domkirke, som er rykket ind i badehusene og har skabt en utraditionel kirke på Aarhus Ø. For Domkirken har tanken været at vise beboerne på Aarhus Ø, at de hører til Aarhus Domsogn og Domkirken samt skabe en forbindelse til kirken i Midtbyen, hvor beboerne kan møde præsten og benytte de muligheder, som Domkirken tilbyder borgerne.

Åbenhed og samtaler om livet Det er særligt åbenhed, livsoplysning, fællesskab samt plads til tanker og samtaler om livet, der har banet vejen for, at Domkirken er flyttet ind i Badehusene. For Shahla Sadaghiani, som er kulturkoordinator i Domkirkens badehus, har det også været vigtigt, at det er et rum, hvor der er plads til at mødes om sociale arrangementer, og hvor man kan dele hyggelige stunder på et kristent grundlag. Det er noget, som beboerne allerede har taget stort ejerskab over.

Lyt, leg og læs Solnedgangskoncerter, samtaler med præsten, skrive­værksteder, højtoplæsning, studiekredse med eksistentielt indhold og fælles leg for områdets børnefamilier. Det er blot nogle af de initiativer, som Domkirken og beboerne i området i fællesskab har været med til at sætte i gang i Domkirkens badehuse.

Et kirkeligt samlingspunkt på kajen For Shahla er det skønt at se, hvordan beboerne har taget så godt imod Domkirkens tilstedeværelse på Aarhus Ø, og hvordan det er blevet et samlingspunkt for beboerne i området. Hun glæder sig over, at de mange initiativer har været med til at få folk til at favne kirkens tilstedeværelse og åbne flere generationers øjne for, at kirken er meget mere end gudstjenester, prædikener og kirkelige ceremonier.

26

”Kirken vil være i øjenhøjde” ”Kirken er meget mere end et trosfællesskab. Det er også et mødested og et interessefællesskab for både sang, dans, kultur og dannelse. Dét kan jeg mærke, at vi er med til fastslå hernede, og det er fantastisk at opleve.”

Shahla håber, at Domkirkens badehuse kan blive et samlingspunkt for endnu flere beboere og bidrage til det gode naboskab.

27


Stine Flak Andersen Barchef Street Coffee

”Jeg elsker mandag morgen”

”Der er ikke noget bedre, end når man møder folks trætte ansigter mandag morgen, og så se, hvordan de lyser op og bliver glade, når jeg serverer en kop kaffe for dem. Det er der noget helt særligt ved.”

Det er de færreste, der har det som Stine. Men hvis du spørger hende, så er mandag den bedste dag på ugen. Dér er de fleste nemlig ekstra glade for en kop kaffe. Stine er barchef i Street Coffee og står for den daglige drift af kaffebaren ved Bassin 7. Hun er vild med kaffe, stamgæsterne, fællesskabet og den friske luft ved Bassin 7.

En følelse af ferie Når besøgende lægger vejen forbi Street Coffee ved Bassin 7 er det for at slappe af, gå en tur, hyggesnakke og nyde en god kop kaffe. Den stemning kan Stine godt lide, for det giver en følelse af ferie og en pause fra hverdagen.

En succesfuld sommer Men der er ikke meget tid til afslapning og feriestemning, når vejret er godt, og Havnebadet er åbent for badeglade gæster. Da Havnebadet åbnede i 2018 var der kø langt ud af kaffebaren uafbrudt i tre måneder. Men det slog ikke Stine og de andre ud, som knoklede i kaffebaren den sommer. ”Det var fedt, at der var så meget gang i den! Solskin, glade mennesker og kaffe i lange baner – det var hårdt, men vi lavede spas og holdte humøret oppe med high fives og kolde fyraftensøl.” For Stine må der gerne komme endnu flere somre som i 2018. Det er nemlig glade mennesker, gang i den og et stærkt fællesskab ved Bassin 7, der giver hende energi til at lange kaffe over disken.

Meget mere end kaffe Ud over at være en kaffe­ bar, så kan du også få kolde specialøl, anderledes sodavand og lækre drinks hos Street Coffee. Der skal nemlig være plads til at nyde livet, når man kommer forbi kaffebaren ved Bassin 7.


Marianne Markvad Billedkunster Atelier i Aktivitetshusene

”Jeg vil fællesskabet”

28

Marianne Markvad er billedkunster og har atelier i et af Aktivitetshusene. Her nyder hun at vise sin kunst frem samtidig med, at hun nyder det gode naboskab.

For Marianne Markvad er det den boblende ’nybyggerstemning’ og lysten til fællesskabet, der gør området omkring bassin 7 til noget helt specielt. Ifølge hende betyder det nemlig noget særligt, at hun sammen med sine naboer kan være med til at sætte sit præg på Aarhus’ nye bydel. ”Det er fedt at flytte til et sted med så mange nybyggere. Det giver en helt speciel åben stemning, hvor alle er nye og gerne vil lære hinanden at kende.”

Nye naboer og luftforandring Da Marianne Markvad tog beslutningen om at flytte sit atelier fra familiens baghave og ned i et af Aktivitetshusene på Aarhus Ø, var det med et ønske om luftforandring og ny inspiration. Det har hun fået – og mere til. I dag er Marianne blevet en del af et unikt naboskab omkring bassin 7, hvor alle beboerne vil hinanden. ”Jeg kender mange, der bor her. Vi snakker godt sammen og hilser allesammen på hinanden. Det giver en tryghed, at man altid lige kan gå ind til naboen, hvis man har brug for hjælp.”

29


Troels Kristensen Formand Aarhus Watersports Complex

”Vi vil være hjertet for vandsport i Aarhus” Det hele startede, da de tre venner Kasper, Kenneth og Troels fik idéen til at starte en kabelbane i Aarhus. De havde selv i flere år kørt rundt i landet for at dyrke den sport, som de var blevet helt bidt af – nemlig wakeboarding.

”Når man kommer ned til Bassin 7, så bliver man mødt af smilende ansigter og åbne arme. Aarhus Watersports Complex er så meget mere end wakeboarding – det er også gode venskaber, sociale arrangementer og et stærkt fællesskab.”

I 2017 fik de tre venner tilladelse fra Aarhus Kommune til at åbne en kabelbane ved Bassin 7. I dag hedder foreningen Aarhus Watersports Complex og er drevet af blandt andre de tre venner og en flok frivillige.

Mange aarhusianere har lagt vejen forbi kabelbanen for at prøve en tur på wakeboardet. Og så snart solen er fremme, er Aarhus Watersports Complex også velbesøgt af nysgerrige tilskuere, der hepper på de modige vandhunde.

Vand, wakeboard og venskaber Drivkraften bag vandsportsforeningen er et stort hold af frivillige, der alle synes, at ­wakeboarding er sjovt.

Drømmene og ambitionerne med Aarhus Watersports Complex er store. De vil gerne tilbyde et væld af vandsportsaktiviteter for alle og være hjertet for vandsport i Aarhus.


30

”Det er den bedste følelse, når jeg kan give et barn en fed oplevelse, så de går hjem med smilet op over begge ører. Så giver det mening at drive sådan en forening.”

31


DET GODE NABOSKAB I NABOSKABET

Forestil dig at have et kæmpe stort skab, hvor du kan finde alt det, du skal bruge til hyggelige stunder og sjove aktiviteter i gården. Et sted som fungerer som en fælles forlænget dagligstue, hvor du kan finde brætspil til spilaftener, fodbolde til lørdagskampe, fladskærm til søndagsbold, værktøj til gør-det-selv projektet, en pladespiller til yndlings-

pladen og kolde drikkevarer i køleskabet. Et sted hvor du finder alt det, du skal bruge til en hyggelig dag i gården med familie, venner og naboer. Og hvor du kan mærke, at det gode naboskab lever. Dét er Naboskabet.


32

En jazz’et mandag Det er mandag og en af de morgener, der kræver et skud god energi. Du trykker på kaffemaskinen. Du kan allerede mærke, hvordan duften af friskbrygget kaffe kvikker dig op. Du tager en tår af den dampende varme kaffe. Den fornyede energi har givet dig lyst til at komme lidt ud af lejligheden, så du tager kaffekoppen med og går ned i Naboskabet. Din overbo sidder allerede i gården – også med en kop kaffe. Hun har netop sat din yndlingsplade på pladespilleren i Naboskabet. Du sætter dig ved siden af, indånder den friske luft og nikker i takt til de bløde jazztoner. Pludselig blev mandagen lige lidt bedre.

anekdoter fra naboskabet

For dårlige tabere og brætspilsnørder I har aftalt med vennerne fra 4. sal, at I skal mødes til vin og spil i gården. Der er bare ikke andet end et gammelt spil Ludo uden terning og et fedtet kortspil fra sidste fest på reolen i lejligheden. Heldigvis er reolen i Naboskabet fyldt med alverdens spil, som I kan låne. Selvom du er en dårlig taber, og vennerne er brætspilnørder, så er der lagt op til en hyggelig aften i godt selskab.

Hvad er Naboskabet?

Sommer, vin og petanque Det er sommer. Solen skinner, luften er varm og med en svag duft af hav. Du sidder i gården og nyder, hvordan du kan høre de badeglade gæster, der hygger sig ved Havnebadet. I gården er der ro for en stund. Men inden længe kommer nogle af de andre beboere, som skal være med til den ugentlige omgang ’vin og petanque.’ Selvfølgelig i selskab med den kolde flaske hvidvin, du har taget med. Hele idéen bag at mødes er nemlig at hygge sig med noget koldt i glasset og et spil petanque, som var man på sommerferie i sydens sol.

Naboskabet er en lille intim base på cirka 60 m2, som er placeret i stueetagen i hver karré ud mod gården. Alle beboere har adgang til Naboskabet og kan bruge det, når de mangler ting og redskaber til aktiviteter og hyggestunder i gården. I Naboskabet er der blandt andet en fladskærm, en pladespiller, en reol med spil, tegneredskaber, en værktøjskasse og bolde. Naboskabet er indrettet med toilet, køkken og et gæsteværelse, man kan booke, når man får gæster.

Førstehjælp til gør-det-selv-typen Nu er det anden gang i samme uge, at kæresten har bedt dig hænge de nye lamper op i stuen. Men dit beskedne skruetrækkersæt rækker ikke langt – du har brug for en boremaskine. Pludselig kommer du i tanke om, at du kan låne en boremaskine i Naboskabet. Du skynder dig ned efter boremaskinen og kort tid efter står du tilfreds og betragter de nye lamper, du netop har hængt op i stuen.

Fodbold i flimmeren Du hiver den kolde six pack ud af køleskabet og hopper i klipklapperne, mens du trækker fodboldtrøjen over hovedet. Du ringer på ved naboen og spørger, om han skal med. Han er klar. I stopper på 2. sal og får de andre fodboldgutter med. Stemningen er i top, for nu er der fodboldkamp for gutterne på fladskærmen i Naboskabet.

33


DIN HVERDAG VED BASSIN 7

Forestil dig at starte morgenen med en dukkert i Havnebadet, en løbetur langs promenaden eller morgenmad på altanen, mens solen står op over Aarhus.


34

35


ETAGEPLAN – STUEN HOTELKARRÉEN 1 værelses lejlighed 2 værelses lejlighed 3 værelses lejlighed 4 værelses lejlighed Restaurant/erhverv

Lejl.nr.

Areal

Værelser

144

104 m2

3

180

162

105 m2

3

181

50 m2

161

62 m2

2

107

35 m2

160

123 m2

3

104

108

65 m2

3

103

2

102

129 m2

3

110

51 m2

2

101

154 m2

3

109

56 m2

2

2

106

38 m2

2

105

36 m2

2

218 m2

3

112

59 m2

2

131

71 m2

2

138 m2

3

111

51 m2

2

Naboskabet

Naboskabet

144

162 131 161

109

160

105

108 110

180

111

112

106

101

181

102

103

104

107


36

ETAGEPLAN – STUEN TEATERKARRÉEN Lejl.nr.

Areal

Værelser

336

88 m2

3

1 værelses lejlighed

308

30 m2

1

303

132 m2

3

305

65 m2

3

2 værelses lejlighed 3 værelses lejlighed

333

44 m2

2

348

63 m2

2

302

132 m2

3

323

125 m2

3

334

51 m2

2

346

48 m2

2

301

153 m2

3

322

61 m2

2

335

47 m2

1

347

306

35 m2

2

321

101 m2

3

310

35 m2

2

307

38 m2

2

311

70 m2

2

Restaurant/erhverv

309

35 m2

2

304

119 m2

3

312

52 m2

2

Naboskabet

Naboskabet

336

4 værelses lejlighed

333

334

321

335

322

323

310

309

305 348 308

346

312 347

311 306

307

301

304

302

303

37


ETAGEPLAN – 1. SAL HOTELKARRÉEN 1 værelses lejlighed 2 værelses lejlighed 3 værelses lejlighed 4 værelses lejlighed Restaurant/erhverv Naboskabet

Lejl.nr.

Areal

Værelser

146

101 m2

3

183

50 m2

2

203

48 m2

2

114

51 m2

2

145

104 m2

3

184

100 m2

4

204

98 m2

3

113

97 m2

3

165

105 m2

3

195

143 m2

4

213

123 m2

3

132

77 m2

3

164

62 m2

2

196

123 m2

3

214

142 m2

4

133

119 m2

3

163

126 m2

3

201

98 m2

3

116

91 m2

3

182

87 m2

3

202

48 m2

2

115

51 m2

2

146

145

133

165

132 164

163

113

114

182

115

183

116

184

214

195

213

204

203

202

201

196


38

ETAGEPLAN – 1. ETAGE TEATERKARRÉEN Lejl.nr.

1 værelses lejlighed

Areal

Værelser

337

88 m2

3

352

98 m2

4

369

49 m2

2

326

129 m2

3

2 værelses lejlighed 3 værelses lejlighed

338

105 m2

3

360

153 m2

4

370

49 m2

2

325

61 m2

2

339

82 m2

2

361

49 m2

2

371

153 m2

4

324

101 m2

3

349

101 m2

4

362

49 m2

2

313

102 m2

4

350

48 m2

2

363

93 m2

3

314

52 m2

2

Restaurant/erhverv

351

48 m2

2

368

93 m2

3

315

89 m2

3

Naboskabet

324

337

338

339

325

349

326

315

350

314

351

313

352

371

360

370

369

4 værelses lejlighed

368

363

362

361

39


ETAGEPLAN – 2. ETAGE HOTELKARRÉEN 1 værelses lejlighed 2 værelses lejlighed

Lejl.nr.

Areal

Værelser

148

101 m2

3

186

50 m2

2

207

48 m2

2

118

51 m2

2

147

104 m2

3

187

100 m2

4

208

98 m2

3

117

97 m2

3

168

105 m2

3

197

143 m2

4

215

123 m2

3

134

77 m2

3

Restaurant/erhverv

167

62 m2

2

198

123 m2

3

216

142 m2

4

135

119 m2

3

166

126 m2

3

205

98 m2

3

120

91 m2

3

Naboskabet

185

87 m2

3

206

48 m2

2

119

51 m2

2

3 værelses lejlighed 4 værelses lejlighed

148

147

135

168

134 167

166

117

118

185

119

186

120

187

216

197

215

208

207

206

205

198


40

ETAGEPLAN – 2. ETAGE TEATERKARRÉEN Lejl.nr.

1 værelses lejlighed

Areal

Værelser

340

88 m2

3

356

98 m2

4

373

49 m2

2

329

129 m2

3

2 værelses lejlighed 3 værelses lejlighed

341

105 m2

3

364

153 m2

4

374

49 m2

2

328

61 m2

2

342

82 m2

2

365

49 m2

2

375

153 m2

4

327

101 m2

3

353

101 m2

4

366

49 m2

2

316

102 m2

4

354

48 m2

2

367

93 m2

3

317

52 m2

2

Restaurant/erhverv

355

48 m2

2

372

93 m2

3

318

89 m2

3

Naboskabet

327

340

341

342

328

329

353

318

354

317

355

316

356

375

364

374

373

4 værelses lejlighed

372

367

366

365

41


ETAGEPLAN – 3. ETAGE HOTELKARRÉEN 1 værelses lejlighed 2 værelses lejlighed

Lejl.nr.

Areal

Værelser

150

101 m2

3

189

50 m2

2

211

48 m2

2

122

51 m2

2

149

104 m2

3

190

100 m2

4

212

98 m2

3

121

97 m2

3

171

105 m2

3

199

143 m2

4

217

123 m2

3

136

77 m2

3

Restaurant/erhverv

170

62 m2

2

200

123 m2

3

218

142 m2

4

137

119 m2

3

169

126 m2

3

209

98 m2

3

124

91 m2

3

Naboskabet

188

87 m2

3

210

48 m2

2

123

51 m2

2

3 værelses lejlighed 4 værelses lejlighed

150

149

137

171

136 170

121

169

122

188

123

189

124

190

218

199

217

212

211

210

209

200


42

ETAGEPLAN – 3. ETAGE TEATERKARRÉEN Lejl.nr. 319

Areal

1 værelses lejlighed

Værelser

114 m2

3

344

105 m2

320

89 m2

3

345

82 m2

2

332

129 m2

3

357

101 m2

4

331

61 m2

2

358

48 m2

2

330

101 m2

3

359

110 m2

3

343

88 m2

3

2 værelses lejlighed

3

3 værelses lejlighed 4 værelses lejlighed Restaurant/erhverv Naboskabet

330

331

332

343

344

345

357

320

358

319

359

43


ETAGEPLAN – 4. ETAGE HOTELKARRÉEN 1 værelses lejlighed 2 værelses lejlighed

Lejl.nr.

Areal

Værelser

128

203 m2

4

152

101 m2

3

192

50 m2

2

127

51 m2

2

151

104 m2

3

193

213 m2

4

126

51 m2

2

174

105 m2

3

Restaurant/erhverv

125

97 m2

3

173

62 m2

2

138

77 m2

3

172

126 m2

3

Naboskabet

139

119 m2

3

191

87 m2

3

3 værelses lejlighed 4 værelses lejlighed

152

139

151

174

138 173

125

126

172

191

127

192

128

193


44

ETAGEPLAN – 5. ETAGE HOTELKARRÉEN Lejl.nr.

Areal

1 værelses lejlighed

Værelser

130

148 m2

4

177

105 m2

3

2 værelses lejlighed 3 værelses lejlighed

129

97 m2

3

176

62 m2

2

140

77 m2

3

175

126 m2

3

141

119 m2

3

194

189 m2

4

154

101 m2

3

Restaurant/erhverv

153

104 m2

3

Naboskabet

154

141

4 værelses lejlighed

153

177

140 176

129

130

175

194

45


ETAGEPLAN – 6. ETAGE HOTELKARRÉEN 1 værelses lejlighed 2 værelses lejlighed

Lejl.nr.

Areal

Værelser

142

187 m2

4

143

119 m2

3

156

101 m2

3

Restaurant/erhverv

155

104 m2

3

179

108 m2

3

Naboskabet

178

200 m2

4

3 værelses lejlighed 4 værelses lejlighed

156

143

155

179

178

142


46

ETAGEPLAN – 7. ETAGE HOTELKARRÉEN Lejl.nr.

Areal

1 værelses lejlighed

Værelser

158

235 m2

4

157

257 m2

4

2 værelses lejlighed 3 værelses lejlighed 4 værelses lejlighed Restaurant/erhverv Naboskabet

158

157

47


ETAGEPLAN – 8. ETAGE HOTELKARRÉEN 1 værelses lejlighed 2 værelses lejlighed

Lejl.nr. 159

Areal 225 m2

Værelser 4

3 værelses lejlighed 4 værelses lejlighed Restaurant/erhverv Naboskabet

159


48

UDFORSK KARRÉERNE OG FIND DIT NYE HJEM Karréerne er 177 hjem ved Bassin 7 – og måske dit nye hjem? Besøg hjemmesiden, udforsk boligerne og find dit nye hjem.

karreerne.dk

49


DIT HJEM VED BASSIN 7

Karréerne er placeret i første parket til vandet ved Bassin 7. Her får du skønne naboer som Havnebadet, Teatret Gruppe 38 og AARhus-bygningen, der skaber kultur og byliv lige uden for din dør.


50

51


Læs om historien bag byggeriet, lejlighederne og Aarhus Ø på karreerne.dk

Det er 177 hjem ved Bassin 7, hvor der er plads til dig, dine kære og alt hvad der hører sig til i jeres liv. Kontakt Kia og Johan hos

IRMA PEDERSENS GADE 8000 AARHUS KARREERNE.DK

Nybolig Bruuns Bro Lejligheder på 86 17 40 11 eller 8001@nybolig.dk


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.