Page 1

80 nye leiligheter i hjertet av Sørumsand TRINN 2 Linjekvartalet 1


Linjekvartalet 2


Linjekvartalet 3


Linjekvartalet 4


Velkommen til Sørumsand

Linjekvartalet 5


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 6


Linjekvartalet 7


Det gode livet i Sørumsand

Linjekvartalet 8


Linjekvartalet

INNHOLD

Innhold ....................................................................................................................9 Velkommen til Linjekvartalet ...........................................................10-11 Området ..................................................................................................... 14-15 Bo i Sørumsand .......................................................................................16-17 Kart ................................................................................................................. 18-19 Prosjektet..................................................................................................... 22-23 Arkitektens visjon.................................................................................... 24-25 Velkommen inn ....................................................................................... 26-53 Utomhusplan .............................................................................................54-57 Etasjeplaner ...............................................................................................58-67 Plantegninger med fasader........................................................... 68-131 Husbankfinansiering....................................................................... 132-133 Kjøpe nytt ....................................................................................................... 134 Kjøpsprosess ................................................................................................. 135 Salgsoppgave .................................................................................... 136-143 Leveransebeskrivelse .....................................................................144-149

Linjekvartalet 9


Lene MarkegĂĽrd Eiendomsmegler / Daglig leder

Tom Z. Bliksmark

Siri Svendsberget

Eiendomsmegler / Leder Nybygg

Eiendomsmegler

m: 918 23 923

m: 909 25 904

m: 482 16 227

e: lhm@sem-johnsen.no

e: tzb@sem-johnsen.no

e: ss@sem-johnsen.no

Linjekvartalet 10


Meglerne

VELKOMMEN TIL LINJEKVARTALET Vi har gleden av å presentere 80 flotte leiligheter i sentrum av Sørumsand.

Moderne og lettstelt med alt du trenger rett utenfor døra, samt turterreng og tog. Dette er et fint sted å bo!

Linjekvartalet trinn 2 er en fortsettelse av suksessprosjektet Linjekvartalet 1. Vi b ­ ygger ytterligere 80 nye boliger med ­beliggenhet midt i Sørumsand sentrum. Her blir det leiligheter for en hver smak, alle med gode gjennomtenkte plan­ løsninger som gir god plassutnyttelse. Det blir store, lyse og luftige balkonger, og alle boligene får eksklusiv adgang til flotte og solrike felles takterrasser.

Ta kontakt om du har spørsmål. Vi gleder oss til å hjelpe deg. Bakke AS står bak prosjektet. Det er en solid aktør med godt renommé og lang erfaring. Bakke er i sluttfasen med søsterprosjektet Linjekvartalet 1, som har vært en suksess.

Parkering i egen garasjekjeller med direkte heis til alle leilighetsplan. Beliggenheten er ettertraktet, midt mellom vakre Glomma og jernbanen.

Sem & Johnsen Prosjektmegling står som megler og har lang erfaring med salg av prosjekterte boliger. Meglerne kjenner prosjektet og nærområdet i Sørumsand godt etter å ha solgt Linjekvartalet 1. Vi bistår med råd og veiledning i kjøps­prosessen.

Sørumsand ligger i et vekstområde mellom Oslo og Oslo Lufthavn, noe som gjør at det er forventet et økende prisnivå i dette området.

Linjekvartalet 11


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 12


Linjekvartalet 13


Linjekvartalet 14


Området

SENTRALT OG PRAKTISK Med servicetilbud og det du trenger i hverdagen rett i nærheten. Sørumsand ligger i Sørum, midt i Akershus. Sørumsand er ­kommunesenteret i kommunen. Det bor ca. 4 600 ­innbygg­ere her. Kommunen er i sterk vekst blant annet ­grunnet sin sentrale plassering i forhold til både G ­ ardermoen og Lillestrøm. Her er det godt å bo og leve, med et stort utvalg av butikker og servicetilbud og det du trenger i hverdagen rett utenfor døra di. Her finnes også gode barnehager og barne- og ungdomsskoler. Det er et aktivt sports-, kultur- og organisasjonsliv, med en rekke aktiviteter og arrangementer. Glomma, som er Norges lengste elv, flyter sakte forbi med alle de muligheter det bringer med seg. Her kan man padle en rolig morgentur, eller forsøke å fiske middagen selv. Eller hva med å rusle i strandkanten? Området ved Bingsfossen er kjent for å være et spesielt vakkert område ved Glomma, og er også kjent som en god fiskeplass. Prøv lykken!

Linjekvartalet 15


Ca. 30 km (m/bil) GARDERMOEN

Ca. 300 m TAXI

Ca. 100 m BUSS

Ca. 300 m TOG

50 m TRENTO TRENINGSSENTER

Ca. 100 m SKOLE

Ca. 1000-2000 m TURSTIER

Ca. 150 m KAFE OG SPISESTED

Ca. 100 m HANDEL

Ca. 300 m BADING

Ca. 150 m VINMONOPOL

Ca. 600 m IDRETTSANLEGG

Linjekvartalet 16


Sentralt i Akershus

BO I SØRUMSAND Linjekvartalet ligger i hjerte av ­Sørumsand sentrum. Som kommunesenter i Sørum finnes det en mengde tilbud i området. Det er et godt utvalg av servicetilbud som barneog ungdomsskole, helsesenter, kulturhus, flere butikker, kafeer og treningssenter i nærheten. Sørumsand har også en vakker natur som byr på en rekke turmuligheter, både sommer som vinter. Du kan vandre langs blåmerkede stier, sykle langs de mange skogsbilvegene eller bade i et stille skogsvann. Vinterstid kjøres det opp flotte skiog lysløyper her. Det er kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, badevann, hesteridning og golfbane. Her er det ingen grunn til å engste seg for at det skal være lite å finne på. Skulle en storbytur friste, er det bare knappe 30 minutter inn til Oslo.

Linjekvartalet 17


Gardermoen (25 min)

GLOMMA

Lillestrøm (15 min) Kuskerudnebben

Oslo (30 min)

Stubb

gen

en

sbuve

Glom

Slett

a

egen

1

erudv

Kusk

n

vege

Sørumsand Videregående Skole

Villa

Dagligvareforretninger Restauranter Bakeri Blomsterforretning Frisør Klesforretning Gaver Interiør Vinmonopol m.m.

2 Handlesenter

n

vege

sand

Sørum

172 Handlesenter

Sørumsand Stasjon

172

Linjekvartalet 18

Tertitten Urskog-Hølandsbanen


Haldenvegen

GLOMM

A

Bingfoss Ungdomsskole

171

ge

rve

ke Bla n

Bingfoss Stasjon 171

Linjekvartalet 19


1

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 20


2

Linjekvartalet 21

Kun ment som illustrasjon, avvik vil forekomme.


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 22


Linjekvartalet

PROSJEKTET Bygget vil få et spennende arkitektonisk uttrykk med 80 flotte 2-, 3- og 4-roms leiligheter. Gatebildet i Sørumsand vil bli positivt påvirket av ­arkitekturen og materialvalget i Linjekvartalet 2. Her er det lagt vekt på bruk av naturlige materialer i form av ­spennende trefasader. Alle leilighetene får solrike og romslige balkonger med godt lysinnslipp g ­ jennom store vindusflater. Enkelte av leilighetene vil i tillegg få store, private takterrasser med fantastiske sol- og utsiktsforhold. Flere av balkongene vil bli delvis ­innglasset. Alle boligene har adgang til felles tak­terrasse, samt en privat hage i andre etasje - til glede for alle ­beboerne. Det blir næringslokaler i deler av bygget på gateplan der det er planlagt blant annet bankvirksomhet. ­Prosjektet har god teknisk standard, og alle leilighetene får ­praktiske ­løsninger, hvitevarer inkludert, fjernvarme og lavt ­energiforbruk. Det blir parkeringskjeller med heis til alle leilighetsplan.

Linjekvartalet 23


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 24


Linjekvartalet

ARKITEKTENS VISJON Prosjektet ligger sentralt i Sørumsand, med kort avstand til togstasjonen i øst og elven mot nord. Første byggetrinn er et nylig bygget ­boligprosjekt i seks ­etasjer plassert mot nordsiden av ­eiendommen. Bysenteret ligger til vest mens Sørumsandvegen som er hovedveien gjennom byen ligger på syd­siden. Prosjektet blir derfor en viktig del av Sørumsands sentrumsutvikling, og vil være synlig fra lang avstand langs Sørumsandvegen i begge r­etninger.

Boligetasjene fra andre til fjerde er like i volum, mens etasjene over trappes innover for å minimere over­skygging av naboeiendommene.

Første etasje er hovedsakelig næring mens den øverste delen inneholder leiligheter.

De fleste balkongene får i tillegg til et utvendig balkong­areal en innglasset vinterhage, som kan brukes hele året og er beskyttet fra bylivets støy. ­Balkongene blir en del av hovedvolumet med rekkverk i samme trepanel som fasadekledningen forøvrig. Balkongene er bevisst forskjøvet horisontalt mellom etasjene, og skaper et interessant og variert fasadeuttrykk.

Bygget tilbyr en variasjon av leilighetstyper. Fra de kompakte to-roms enhetene i de nedre etasjene til romslig fire-roms med store og åpne takterrasser på de øverste etasjene. Hver leilighet er nøye tegnet med fokus på en effektiv og rasjonell planløsning der mest mulig plass dedikeres til oppholdsrom.

Fasadene er bevisst tegnet med en egen mono­ littisk identitet med store glassfelt og rytmiske plasserte fasadefelt for å skape en egen identitet som fremstår som noe helt annet enn boligetasjene over. Inngangspartiene til boligene er plassert mot den mykere og roligere nordsiden.

Bruken av tradisjonelle, rolige og varige ­materialer skal sammen med et nennsom samtids d ­ etaljering gi arkitekturen en nedpå og tidløs karakter. På denne måten mener vi at arkitekturen etablerer sin egen unike identitet på Sørumsand uten å kreve for mye oppmerksomhet.

Det øvre bygningsvolumet inneholder leiligheter og er utformet for å skape effektive boligplan med ­maksimalt innslipp av dagslys både til de forskjellige enhetene og fellesområdene. Selve bygnings­ volumet skaper to gårdsrom i andre etasje over nærings­arealene. Et gårdsrom vender seg mot sørøst mens det andre vender seg mot nordvest. På denne måten får prosjektet både maksimalt med dagslys og sollys i de felles utearealene både ­morgen og kveld, samt minimalt direkte innsyn mellom ­leilighetene. Gårdsrommene blir således attraktive steder for beboerne, både å ­oppholde seg i og å se ut over fra leilighetene.

Vi håper og tror at prosjektet vil bli et vellykket og ­populært innslag til Sørumsand! GOA Arkitektkontor AS

Linjekvartalet 25


Linjekvartalet 26


leilighetene

Linjekvartalet 27


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 28


Leilighetene

VELKOMMEN INN Vri om nøkkelen og stig inn i ditt helt nye hjem. Her får du moderne og gjennomtenkte løsninger som gjør hverdagen enkel, praktisk og behagelig. Kjøkkenet er åpent og lyst og blir levert av et anerkjent norsk fabrikat med hvitevarer inkludert. Her er det mange ­praktiske detaljer og den stilrene hvite overflaten gir et tidløst og luftig preg. Her er det enkelt å skape gode mat­- og kokkeopplevelser. På badet leveres downlights som grunnbelysning - ­lekkert og praktisk. Store moderne liggende fliser på veggen ­sammen med flotte dusjvegger i glass, bidrar til en god start på dagen. Videre blir det hvit baderomsinnredning med heldekkende servanttopp og speil med lys og stikkontakt. På gulvet legges mørk grå flis 20x20 cm, bortsett fra dusj­ sone som får mørk grå flis i størrelse 10x10 cm. På veggen blir det lekker grå flis i 30x60 cm. Både stue og soverom får malte vegger, trestavs lyspigmentert eikeparkett og lister i samme utførelse. Fra stuen er det dør ut til en flott balkong - slipp lyset inn! Det legges vannbåren gulvvarme til de fleste rom, og boligene får balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Behagelig og økonomisk – helt enkelt. Alle boligene leveres med en praktisk sportsbod til å lagre ski, dekk etc i. Det er heis fra garasjen og opp til alle etasjer.

Linjekvartalet 29


Delikate løsninger og gode tilvalgsmuligheter.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 30


Linjekvartalet 31

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 32


Linjekvartalet 33


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 34


Lyset som strømmer inn hver dag er en ekstra energikilde!

Linjekvartalet 35

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


Illustrasjon vist med tilvalg. Avvik vil forekomme.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 36


PĂĽ taket kan du lage deg en frodig oase. Hva med et glass vin og en god bok?

Linjekvartalet 37

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 38


Linjekvartalet 39


Her er det lagt til rette for ĂĽ flytte rett inn med tid til ĂĽ leve livet fullt ut!

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 40


Linjekvartalet 41

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


Flotte balkonger til ĂĽ nyte morgenkaffen eller en lun sommerkveld.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 42


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 43


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 44


Linjekvartalet 45


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 46


Nytt og moderne gjør at det blir tid til late dager pü balkongen og lite fokus pü oppussing og vedlikehold i lang tid fremover.

Linjekvartalet 47


En god start pĂĽ dagen starter gjerne pĂĽ badet.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 48


Linjekvartalet 49


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 50


Linjekvartalet 51


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 52


Linjekvartalet 53


Linjekvartalet 54


utomhusplan

Linjekvartalet 55


Materialer / overflater 1. tre terrassebord 2. gressplen 3. heller / betong heller 4. plantekasse 5. opparbeidet areal for større beplanting (utforing avklares) 6. hekk med eviggrønne beplanting 7. plassbygget utemøblering

4

Innga

ng 1

5

4 gårdsrom 1 ( 2. e t g ) 2 4 7

1

5 privat takterrasse

Tverr

privat takterrasse

vege n privat takterrasse

3 5

30 sykkel parkering plasser

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@goaark.no | 909 66 186

Linjekvartalet 56


sser g pla rkerin a p l tak) kke under 60 sy høyde t l e (dobb

4 3

Inngang 2

Inngang 3

4

7 1

Ilevegen

felles takterrasse ( 6. e t g ) privat takterrasse

7

6

4

1

privat takterrasse

5 4

4

7

2

felles takterrasse ( 5. e t g )

4

7

gårdsrom 2 ( 2. e t g )

1 5 4

4

3

5

5 30 sykkel parkering plasser

N

Sørumsandvegen Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 16.11.2017

Oppdragsgiver Linjekvartalet Bakke AS 57 Tegning Utomhusplan

Prosjektleder FN

Målestokk 1:250 (A3)

Prosjekterende IV

Revisjon C (2017 11 22)


Linjekvartalet 58


etasjeplaner

Linjekvartalet 59


60

66 186

KONTOR AS

Linjekvartalet Sørumsandvegen

42 b o d e r

70 parkering plasser

Tegning

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjekt Linjekvartalet Sør

0

1

3

4

5

6

Prosjekterende

Prosjektleder JGL

G.nr/b.nr

2

t e k n i s k a n n l e g g 94,5 m2

PLAN KJELLER 7

8

Rev

Mål 1:25

Teg 21.0

9


bod

ss

61

Linjekvartalet Sørumsandvegen

30 sykkel parkering plasser

30 sykkel parkering plasser

Næring 2 434,5 m2

Prosjekt

Næring 3 124,5 m2

3,0 m2 bod

4,0 m2

4,5 m2

tek

5,0 m2

tek

0

1

12,0 m2

3,0 m2

bod

20,0 m2

101 2R 48,5 m2

22,5 m2

7,5 m2

7,5 m2

102 2R 45,0 m2

18,0 m2

103 2R 42,0 m2

5,0 m2

*

*

Næring 1 661,5 m2

38 boder

22 parkering plasser

* 4,5 m2

4,5 m2

bod

3,0 m2

tek

3

4

G.nr/b.nr

2

12,5 m2

8,5 m2

11,0 m2

r lasse ing p arker r tak) kkel p e y d s n 0 u 6 øyde elt h (dobb

PLAN 1. ETASJE

5

6

7

8

Teg


9,5 m2

*

19,5

m2

tek

Linjekvartalet

8,5 m2

26,0 m2

tek

204 4R 81,0 m2

*

7,0

m2

bod

m2

*

14,0 m2

3,0bod m2

tek

4,0 m2

6,5 m2

11,5 m2

8,5 m2

25,5 m2

205 3R 64,5 m2

8,5 m2

8,5 m2

3,0 m2

15,0

10,5 m2

8,5 m2

3,0 m2

4,0 m2

1,5 m2

bod

8,5 m2

12,5 m2

3,0 m2

1,5 m2

3,0 m2

tek

bod

12,5 m2

*

10,5 m2

tek

4,5 m2

4,5 m2

4,0 m2

203 2R 49,0 m2

19,5 m2

202 2R 49,0 m2

29,5 m2

8,5 m2

bod

*

10,5 m2

206 3R 71,0 m2

28,5 m2

5,0 m2

11,0 m2

10,0 m2

m2

3,0 bod

7,5 m2

tek

5,0 m2

walk-in/bod

3,5 m2

11,0 m2

g å r d s r o m 378,5 m2

tek

*

3,0

m2

bod

5,0 m2

tek

9,5 m2

207 2R 54,5 m2

22,0 m2

9,0 m2

6,5 m2

5,5 m2

14,0 m2

14,0 m2 10,0

2,5 m2

208 3R 75,5 m2

32,5 m2

11,5

m2

m2

wa 2,0 lk-i bo n/ d

5,0 m2

d

bo

12,0 m2

m2

tek

5,0 m2

32,0 m2

1,0 m2

210 4R 81,0 m2

6,5 m2

209 4+R 91,0 m2

31,5 m2

17,5

m2

13,5 m2

d

15,0 m2

10,0 m2

9,5 m2

6,5 m2

1,5 m2

2,5 m2

bo

2,5 m2

6,5 m2

b

3,0odm2

22,5 m2

tek

5,0 m2

25,5 m2

tek

212 3R 66,5 m2

24,0 m2

211 3R 71,0 m2

9,5 m2

7,0 m2

0,5 m2 9,5 m2

d

bo

3,0 m2

tek

8,5 m2

6,5 m2

tek

2,0 m2 2,0 m2

bod

m2

3,0 m2

bod 1,0

4,5 m2

28,5

m2

* 11,5 m2

213 3R 71,5 m2

4,0 m2

4,5 m2

14,0 m2

g å r d s r o m 303,0 m2

8,5 m2

13,0 m2 11,0 m2

10,0 m2

4,5 m2

m2

18,0 m2

10,0 m2

31,0 m2

*

7,0

214 4+R 91,0 m2

4,0 m2

walk-in/bod

2,0 m2

4,0 m2

bod

15,5 m2

1,0 m2

tek

8,5 m2

5,0 m2

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjekt Linjekvartalet Sør

216 3R 72,0 m2

29,0 m2

bod

bod

2,5 m2

tek

3,0 m2

bod

3,0 m2

5,0 m2

m2

4,0 m2

4,5 m2

tek

5,0 m2

5,0 m2

5,0 m2

*

tek

tek

bod

bod

3,0 m2

12,0 m2

12,0 m2

3,0 m2

0

217 2R 52,5 m2 19,5 m2

8,5 m2

*

1

218 2R 48,5 m2

22,0 m2

7,5 m2

219 2R 45,0 m2

*

26,5 m2

220 3R 68,0 m2

20,0 m2

4,0 m2

2,0 m2 bod

8,5 m2

3,0 bod

tek

8,0 m2

bod

1,0 m2

2 0,5 m2 6,0 m

14,0 m2

20,0 m2

11,0 m2

tek

4,0 m2

12,0 m2

215 2R * 47,0 m2

7,0 m2

*

NTOR AS

62

8,0 m2

8,0 m2

8,5 m2

201 4R 88,5 m2

4,5 m2

* *

*

*

*

*

*

PLAN 2. ETASJE 3

4

5

Prosjektlede FN

G.nr/b.nr

2

11,0 m2

12,5 m2

11,5 m2

9,5 m2


10,5 m2

9,0 m2

Linjekvartalet

63

*

tek

7,0 m2

bod

3,0 m2

4,0 m2

8,5 m2

8,5 m2

bod

3,0 m2

12,5 m2

*

11,0 m2

25,5 m2 3,0bod m2

tek

4,0 m2

6,5 m2

11,5 m2

8,5 m2

305 3R 64,5 m2

15,0 m2

10,5 m2

8,5 m2

tek

8,5 m2

bod

3,0 m2

1,5 m2

26,0 m2

tek

3,0 m2

1,5 m2

304 4R 81,0 m2

8,5

m2

10,5 m2

19,5 m2

303 2R 49,0 m2

4,5 m2

4,5 m2

*

11,0 m2

m2

19,5

m2

tek

4,0 m2

8,5 m2

bod

*

12,5 m2

306 3R 71,0 m2

28,5 m2

5,0 m2

11,0 m2

10,0 m2

m2

3,0 bod

7,5 m2

tek

5,0 m2

walk-in/bod

3,5 m2

11,0 m2

10,0 m2

tek

3,0

m2

bod

5,0 m2

tek

307* 2R 54,5 m2

22,0 m2

9,0 m2

6,5 m2

5,5 m2

13,0 m2

2,5 m2

14,0 m2 10,0 m2

wa 2,0 lk-i bo n/ d

5,0 m2

32,0 m2

d

bo

1,0 m2

5,0 m2

12,0 m2

m2

tek

25,5 m2

14,5 m2

tek

b

d

6,5 m2

15,0 m2

10,0 m2

9,5

m2

8,5 m2

7,0 m2

0,5 m2 9,5 m2

d

bo

3,0 m2

tek

312 3R 66,5 m2 tek

1,5 m2

2,5 m2

bo

2,5 m2

6,5 m2

3,0odm2

5,0

m2

311 3R 71,0 m2

310 4R 81,0 m2

m2

309 4+R 91,0 m2

6,5 m2

308 3R 75,5 m2

32,5 m2

31,5

m2

12,5 m2

11,5

13,0 m2

11,0 m2

24,0 m2

8,5 m2 m2

2,0 2,0 tek

m2

6,5 m2

m2

4,0 m2

28,5 m2

4,0 m2

14,0 m2

10,0 m2

313 3R 71,5 m2 bod

m2

3,0 m2

bod 1,0

4,0

13,0 m2 2,0 m2

11,0 m2

*

10,5 m2

9,5 m2

9,0 m2

m2

7,0 m2

6,5

4,5 m2

314 4+R 91,0 m2

31,0 m2

4,0 m2

walk-in/bod

7,0 m2

bod

15,5 m2

1,0 m2

4,0

tek

*

tek

8,5 m2

5,0 m2

m2 3,0 bod

4,0 m2

Oppdragsgiver Bakke AS

4,5

m2

2,0 m2 bod

8,5 m2

Prosjekt Linjekvartalet Sør

316 3R 72,0 m2

29,0 m2

bod

2,5 m2

bod

3,0 m2 bod

5,0 m2

tek

8,0 m2

bod

1,0 m2

2 0,5 m2 6,0 m

14,0 m2

19,0 m2

8,0 m2

315 3R 57,5 m2

11,0 m2

tek

m2

12,0 m2

*

NTOR AS

9,0

*

8,5 m2

301 4R 88,5 m2

*

302 2R 49,0 m2

29,5 m2

5,0 m2

*

4,5 m2

tek

5,0 m2

5,0 m2

5,0 m2

*

tek

bod

22,0 m2

7,5 m2

tek

19,5 m2

0

bod

3,0 m2

317 2R 52,5 m2

12,0 m2

12,0 m2

3,0 m2

1

318 2R 48,5 m2

20,0 m2

8,5 m2

*

*

26,5 m2

320 3R 68,0 m2

5,0 m2

319 2R 45,0 m2 *

*

*

*

*

PLAN 3. ETASJE

*

3

4

5

Prosjektlede FN

G.nr/b.nr

2

13,0 m2

12,0 m2

9,5 m2

9,0 m2


9,5 m2

m2

tek

Linjekvartalet

8,5 m2

*

3,0 m2

12,5 m2

tek

7,0 m2

bod

3,0 m2

4,0 m2

1,5 m2

26,0 m2

tek

8,5 m2

8,5 m2

15,0 m2

10,5 m2

14,0 m2

405 3R 64,5 m2

8,5 m2

8,5 m2

bod

3,0 m2

404 4R 81,0 m2

*

10,5 m2

19,5

4,5

3,0 m2

1,5 m2

tek

bod

12,5 m2

19,5 m2

m2

4,5 m2

4,0 m2

8,5 m2

bod

25,5 m2

* 3,0bod m2

tek

4,0 m2

6,5 m2

11,5 m2

8,5 m2

*

10,5 m2

406 3R 71,0 m2

28,5 m2

5,0 m2

11,0 m2

10,0 m2

2 3,0 bodm

7,5 m2

tek

5,0 m2

walk-in/bod

3,5 m2

11,0 m2

tek

*

6,5 m2

3,0 m2

bod

5,0 m2

9,5 m2

tek

5,5 m2

407 2R 54,5 m2

22,0 m2

9,0 m2

13,0 m2

14,0 m2

408 3R 75,5 m2

32,5 m2

32,0 m2

10,0 m2

2,5 m2

wa 2,0 lk-i bo n/ d

5,0 m2 d

bo

12,0 m2

m2

tek

1,0 m2

5,0 m2

b

d

15,0 m2

10,0 m2

9,5 m2

m2

6,5 m2

1,5

2,5 m2

bo

2,5 m2

6,5 m2

3,0odm2

13,0 m2

tek

5,0 m2

25,5 m2

tek

412 3R 66,5 m2

24,0 m2

411 3R 71,0 m2

410 4R 81,0 m2

6,5 m2

409 4+R 91,0 m2

31,5 m2

12,5 m2

11,5 m2

12,5 m2

10,5 m2

d

7,0 m2

0,5 m2 9,5 m2

bo

3,0 m2

tek

8,5 m2

8,5 m2

6,5 m2

tek

2,0 m2 2,0 m2

bod

m2

3,0 m2

bod 1,0

4,0 m2

13,0 m2

28,5 m2

4,0

10,0 m2

413 3R 71,5 m2

4,0 m2

m2

14,0 m2 11,0 m2

* m2

7,0

14,0 m2

9,5 m2

9,0 m2

bod

15,5 m2

1,0 m2

19,0 m2

8,0 m2

11,0 m2

tek

4,0 m2

tek

8,5 m2

5,0 m2

3,0 m2 bod

4,0 m2

Oppdragsgiver Bakke AS

4,5 m2

tek

5,0 m2

5,0 m2

5,0 m2

*

19,5 m2

bod

bod

3,0 m2

12,0 m2

12,0 m2

3,0 m2

0

1

417 2R 52,5 m2

tek

tek

418 2R 48,5 m2 m2

22,0 m2

7,5 m2

419 2R 45,0 m2

*

20,0

8,5 m2

*

26,5 m2

420 3R 68,0 m2

4,0 m2

2,0 m2 bod

8,5 m2

Prosjekt Linjekvartalet Sør

416 3R 72,0 m2

29,0 m2

bod

2,5 m2

2 0,5 m2 6,0 m

14,0 m2

bod

*

tek

tek

8,0 m2

bod

1,0 m2

5,0 m2

3,0 m2 bod

12,0 m2

415 3R 57,5 m2

7,0 m2

6,5 m2

4,5 m2

m2

414 4+R 91,0 m2

31,0

4,0 m2

walk-in/bod

2,0 m2

4,0 m2

*

NTOR AS

64

8,0 m2

8,0 m2

*

8,5

m2

402 2R 49,0 m2 403 2R 49,0 m2

29,5 m2

401 4R 88,5 m2

4,5 m2

* *

*

*

*

*

*

PLAN 4. ETASJE

*

3

4

5

Prosjektlede FN

G.nr/b.nr

2

11,0 m2

12,5 m2

11,5 m2

9,5 m2


9,0 m2

2,5

m2

7,0 m2

4,0 m2

2,5 m2

7,5 m2

tek

3,0 m2

4,0 m2

7,5 m2

bod

14,0 m2

4,0 m2

501 4+R m2 111,5 *

45,5 m2

50,0

m2

*

11,0 m2

25,5 m2

502 3R 64,5 m2

m2

3,0bod m2

tek

4,0 m2

6,5

11,5 m2

8,5 m2

28,5 m2

*

12,5 m2

503 3R 71,0 m2

5,0 m2

11,0 m2

10,0 m2

2 3,0 bodm

7,5 m2

tek

5,0 m2

walk-in/bod

3,5 m2

11,0 m2

10,0 m2

tek

bod

3,0 m2

5,0

m2

tek

31,5 m2

2,5 m2

10,0 m2

wa 2,0 lk-i bo n/ d

5,0 m2

505 3R 75,5 m2 14,0 m2

32,5

m2

6,5 m2

d

bo

1,0 m2

5,0 m2

32,0

m2

14,5 m2

tek

b

d

15,5 m2

10,0 m2

9,5 m2

6,5 m2

1,5 m2

2,5 m2

bo

2,5 m2

6,5 m2

3,0odm2

5,0 m2

25,5 m2

tek

509 3R 66,5 m2

24,0 m2

508 3R 71,0 m2

12,0 m2

m2

tek

507 4R 81,0 m2 506 4+R 91,0 m2

6,5 m2

m2

504* 2R 54,5 m2

22,0 m2

9,0 m2

5,5

13,0 m2

12,5 m2

11,5 m2

13,0 m2

11,0

m2

bod

7,0 m2

0,5 m2 9,5 m2

d

bo

3,0 m2

tek

8,5 m2

8,5

m2

6,5 m2

tek

2,0 m2 2,0 m2

bod

m2

3,0 m2

bod 1,0

4,0 m2

13,0 m2

28,5 m2

4,0 m2

*

10,0 m2

510 3R 71,5 m2

4,0 m2

14,0 m2 2,0 m2

*

4,5 m2

14,0 m2

511 4+R 91,0 m2

31,0 m2

4,0 m2

walk-in/bod

11,0 m2

7,0 m2

7,0 m2

tek

9,0 m2

tek

50,0 m2

512 4+R 118,5 m2

53,5 m2

14,5 m2

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjekt Linjekvartalet Sør

0

takterrasse 50,0 m2

3,0 m2

5,0 m2

8,0 m2

felles takterrasse 216,0 m2

15,5 m2

1,0 m2

bod

3,5 m2

13,5 m2

*

NTOR AS

65 *

Linjekvartalet *

*

*

*

4,5 m2

bod

PLAN 5. ETASJE 1

3

4

5

Prosjektled FN

G.nr/b.nr

2

5,5 m2


66

NTOR AS

Linjekvartalet 46,5 m2

takterrasse 46,5 m2

85,5 m2

takterrasse 85,5 m2

48,5 m2

9,5 m2

601 4+R 121,0 m2

8,5 m2

*

8,0

2,5

m2

m2

17,0 m2

6,5 m2

10,5 m2

2,5 m2

walk-in/ 2 3,0 m bod

2,5 m2

4,5 m2

45,0 m2

12,5 m2

7,0 m2

tek

4,0 m2

603 4R 81,0 m2

602 4+R 103,5 m2

12,5 m2

bod

3,0 m2

5,0 m2

32,0 m2

tek

b

3,0odm2

23,0 m2

tek

9,5 m2

10,0 m2

tek

b

0,5 mod2

6,5 m2

4,0 m2

2,5 m2

2,5 m2

6,0 m2

2 w2,5 alk m -i bo n/ d

35,0 m2

7,5 m2

604 4+R 91,0 m2 15,0 m2

12,5 m2

*

*

6,5 m2

10,5 m2

5,0 m2

14,0 m2

tek

1,5 m2

6,5 m2

7,5 m2

3,0 m2

*

*

9,5 m2

33,5 m2

605 4R 86,0 m2 takterrasse 50,0 m2

50,0 m2

Oppdragsgiver

Prosjekt Linjekvartalet Sør

felles takterrasse 201,0 m2

PLAN 6. ETASJE 0

1

3

4

5

Prosjektled

G.nr/b.nr

2


Linjekvartalet 67


Linjekvartalet 68


fasader og plantegninger

Linjekvartalet 69


FASADE SØR

FASADE ØST

Linjekvartalet 70


FASADE VEST

FASADE NORD

Linjekvartalet 71


TYPE 3 – 101 2-ROMS

N

BRA 48,5 kvm P-rom: 44,5 kvm

1. etg

Etasje: 1. etg

2R Type 3 (1 stk) 1. etg: 101

Terrasse: 12,5 kvm

BRA: P-rom:

48,5 m2 44,5 m2

3,0 m2 bod tek

N

tek

23,0 m2

20,0 m2

4,5 m2

*

7,0 m2

tek

5,0 m2

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

bod 3,0 m2

Terrasse 12,5 m2

12,0 m2

12,5 m2

5,0 m2

Prosjekt

Linjekvartalet Sør GOA ARKITEKTKONTOR AS

0

1

2

3

4

N G.nr/b.nr

Sommerrogata 17 Oppdragsgiver 0255 OSLOBakke AS 5m post@ goaark.no | 909 66 186 Tegning Leilighet planer

Målestokk 1: 100 (A3)

Prosjekterende IV

Revisjon H (20.11. 2017)

1. etg 2R Type 3 (1 stk) 1. etg: 101 BRA: P-rom:

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN

Linjekvartalet

48,5 m2 45,0 m2

72


TYPE 2 – 102 2-ROMS N

BRA 45 kvm P-rom: 41 kvm Etasje: 1. etg

1. etg

Terrasse: 8,5 kvm

2R Type 2 (1 stk) 1. etg: 102 BRA: P-rom:

45,5 m2 41,0 m2

3,0 m2 bod tek

tek

N

4,5 m2

7,5 m2

23,0 m2 4,5 m2

4,0 m2

7,0 m2

Terrasse 8,5 m2

tek

*

3,0 m2 bod

2,5 m2

22,5 m2 3,0 m2 walk-in/ bod

12,5 m2

N

N G.nr/b.nr

Prosjekt Linjekvartalet Sør 0

1

2

Oppdragsgiver Bakke AS

GOA ARKITEKTKONTOR AS

3 4 5m Tegning Sommerrogata 17 Leilighet planer 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

Målestokk 1: 100 (A3)

Prosjekterende IV

Revisjon H (20.11. 2017)

1. etg 2R Type 2 (1 stk) 1. etg: 102 BRA: P-rom:

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN

Linjekvartalet

45,5 m2 41,0 m2

73


TYPE 1 – 103 2-ROMS N

BRA 42 kvm P-rom: 37,5 kvm Etasje: 1. etg

1. etg

Terrasse: 11 kvm

2R Type 1 (1 stk) 1. etg: 103 BRA: P-rom:

42,0 m2 37,5 m2

3,0 m2 bod tek

tek

tek

3,0 m2 bod

23,0 m2

*

4,5 m2

Terrasse 11,0 m2

18,0 m2

7,0 m2

4,5 m2

2,5 m2

7,5 m2

4,5 m2 3,0 m2 walk-in/ bod

12,5 m2

N G.nr/b.nr

Prosjekt Linjekvartalet Sør 0

1

2

3

4

Oppdragsgiver Bakke AS

5m GOA ARKITEKTKONTOR AS Tegning

Sommerrogata 17Leilighet planer 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

Målestokk 1: 100 (A3)

Prosjekterende IV

Revisjon H (20.11. 2017)

1. etg 2R Type 1 (1 stk) 1. etg: 103 BRA: P-rom:

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN

Linjekvartalet

42,0 m2 37,5 m2

74

N


TYPE 1 – 201/401 4-ROMS BRA: 88,5 kvm P-rom: 84,5 kvm

N

Etasje: 2. og 4. etg

2/4. etg

Balkong: 9,5 kvm og 4,5 kvm 4R Type 1 (2 stk) 2, 4. etg: 201, 401 BRA: P-rom:

88,5 m2 84,5 m2 3,0 m2 bod tek

tek

Balkong 4,5 m2

23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2

Balkong 9,5 m2

8,5 m2

8,5 m2

N

10,5 m2

2,5 m2

Innglasset 3,0 m2 walk-in/ bod

29,5 m2

12,5 m2

*

4,0

Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

15,0 m2

bod

2 3 4 GOA1 ARKITEKTKONTOR AS5 m

3,0 m2 bod

3,0 m2

tek

*

0

tek

1,5 m2 m2

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017) 0

2/4. etg 4R Type 1 (2 stk) 2, 4. etg: 201, 401 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

88,5 m2 84,5 m2

75

1

2


TYPE 4 – 202/402 2-ROMS

N

BRA 49 kvm

2/4. etg

P-rom: 43,5 kvm

2R Type 4 (2 stk) 2, 4. etg: 202, 402

Etasje: 2. og 4. etg

BRA: P-rom:

Balkong: 8 kvm

49,0 m2 43,5 m2

3,0 m2 bod tek

bod

8,5 m2

tek

8,5 m2 bod

3,0 m2 23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2

tek

4,5 m2

*

2,5 m2

19,5 m2 12,5 m2

Balkong 8,0 m2

Innglasset

N

3,0 m2 walk-in/ bod

GOA ARKITEKTKONTOR AS

0

1

2

3

4

5m

Sommerrogata 17 Prosjekt 0255 OSLO Linjekvartalet Sør post@ goaark.no | 909 66 186 Oppdragsgiver Bakke AS Tegning Leilighet planer

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

2/4. etg 2R Type 4 (2 stk) 2, 4. etg: 202, 402 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

49,0 m2 43,5 m2

76


TYPE 5 – 203/403 2-ROMS

N

BRA 49 kvm

2/4. etg

P-rom: 43,5 kvm

2R Type 5 (2 stk) 2, 4. etg: 203, 403

Etasje: 2. og 4. etg

BRA: P-rom:

Balkong: 8 kvm

49,0 m2 43,5 m2

3,0 m2 bod tek

8,5 m2

tek

8,5 m2 bod 3,0 m2

23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2

tek

4,5 m2

*

2,5 m2

12,5 m2

19,5 m2

Balkong 8,0 m2

Innglasset

N

3,0 m2 walk-in/ bod

GOA ARKITEKTKONTOR AS

0

1

2

3

4

5m

Sommerrogata 17 Prosjekt 0255 OSLO Linjekvartalet Sør post@ goaark.no | 909 66 186 Oppdragsgiver Bakke AS Tegning Leilighet planer

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

2/4. etg 2R Type 5 (2 stk) 2, 4. etg: 203, 403 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

49,0 m2 44,0 m2

77


TYPE 2 – 204/404 4-ROMS N

BRA: 81 kvm P-rom: 76,5 kvm Etasje: 2. og 4. etg Balkong: 12,5 kvm

2/4. etg 4R Type 2 (2 stk) 2, 4. etg: 204, 404 BRA: P-rom:

81,0 m2 76,5 m2

bod

3,0 m2 bod tek

tek

12,5 m2 10,5 m2

1,5 m2

23,0 m2 N

4,5 m2

7,0 m2

4,0 m2

8,5 m2

Innglasset

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

* 26,0 m2

12,5 m2

tek

3,0 m2

bod

Balkong 12,5 m2

7,0 m2

Prosjekt

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

Sør GOA ARKITEKTKONTORLinjekvartalet AS 0

1

2

Sommerrogata 17 02553OSLO 4 5m post@ goaark.no | 909 66 186

2/4. etg 4R Type 2 (2 stk) 2, 4. etg: 204, 404 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

81,0 m2 76,5 m2

78

0


TYPE 1 – 205/405 N

3-ROMS

2/4. etg 3R Type 1 (2 stk) 2, 4. etg: 205, 405

BRA: 64,5 kvm

BRA: P-rom:

P-rom: 60 kvm

64,5 m2 60,0 m2

8, 5 m

Etasje: 2. og 4. etg

2

Balkong: 14 kvm

bod 8,5 m2

6,5 m2

3,0 m2 bod tek

tek

23,0 m2

4,0 m2

4,5 m2

7,0

*

m2

tek

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

3,0 m2 bod

25,5 m2

bod 12,5 m2

11,5 m2

Innglasset

Balkong 14,0 m2

N

Balkong 10,5

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

0

1

2

3

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

2/4. etg 3R Type 1 (2 stk) 2, 4. etg: 205, 405 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

64,5 m2 60,0 m2

79


TYPE 2 – 206/406 3-ROMS

N

2/4. etg

BRA: 71 kvm

3R Type 2 (2 stk) 2, 4. etg: 206, 406

P-rom: 66,5 kvm

BRA: P-rom:

Etasje: 2. og 4. etg

71,0 m2 66,5 m2

Balkong: 10,5 kvm

10,0 m2

3,0 m2 bod tek

6,5 m2

tek

11,0 m2

11,0 m2

23,0 m2

3,5 m2

4,5 m2

7,0

5,0 m2

4,0 m2

m2

walk-in/bod

5,0 m2

*

tek

2,5 m2

28,5 m2

3,0 bod

m2

3,0 m2 walk-in/ bod

tek

3,0 m2 bod

12,5 m2

7,5 m2

Balkong 10,5 m2

N

Innglasset

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186 Prosjekt Linjekvartalet Sør 0

1

2

3

4

5m

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

2/4. etg 3R Type 2 (2 stk) 2, 4. etg: 206, 406 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

71,0 m2 66,5 m2

80


TYPE 6 – 207/407 2-ROMS

N

2/4. etg

BRA: 54,5 kvm P-rom: 50 kvm

2R Type 6 (2 stk) 2, 4. etg: 207, 407

Etasje: 2. og 4. etg

BRA: P-rom:

54,5 m2 50,0 m2

Balkong: 9,5 kvm

3,0 m2 bod tek

5,5 m2

tek

11,0 m2 9,0 m2 23,0 m2

3,5 m2

4,5 m2

tek

32,5 m2

walk-in/bod

7,0 m2

5,0 m2

5,0 m2 bod 3,0 m2

2,5 m2

tek

3,0 m2 walk-in/ bod

tek

*

3,0 m2 bod

12,5 m2

14,0 22,0 m2

7,5 m2

N

Innglasset

Balkong 9,5 m2

GOA ARKITEKTKONTOR AS

Sommerrogata 17 0255 OSLO Prosjekt post@ goaark.no | 909 66 186 Linjekvartalet Sør 0

1

2

3

4

5m

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

2/4. etg 2R Type 6 (2 stk) 2, 4. etg: 207, 407 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

54,5 m2 50,5 m2

81

N


TYPE 3 – 208 3-ROMS N

BRA: 75,5 kvm

2. etg

P-rom: 69,5 kvm Etasje: 2. etg

3R Type 3 (1 stk) 2. etg: 208

Terrasse: 22,5 BRA: kvm P-Rom:

75,5 m2 69,5 m2

5, 0

3,0 m2 bod tek

tek

*

tek

15, 0

1, 0 m2 bo d

m2

5,5 m2

*

2, 5 m

2, 0

wa lkbo in/ d

2

23,0 m2 4,5 m2

7,0

6, 5 m

2

m2 12, 0

m2

32,5 m2

m2

5,0 m2

bod 3,0 m2

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

tek

12,5 m2

* Terrasse 22,5 m2

14,0 m2 22,0 m2 10,0 m2

N

Balkong 9,5 m2

GOA ARKITEKTKONTOR AS 0

Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186 1 2 3 4

5m

N

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

2. etg 3R Type 3 (1 stk) 2. etg: 208 BRA: P-Rom:

Linjekvartalet

75,5 m2 69,5 m2

82

0

1


TYPE 1 – 209 4-ROMS BRA 91 kvm P-rom: 85 kvm Etasje: 2. etg Terrasse: 14 kvm

N

2. etg 4+R Type 1 (1 stk)3,0 m2 2. etg: 209 bod

tek

BRA: P-rom:

tek

91,0 m2 85,0 m2

10,0 m2

5,0 m2

23,0 m2

15,0 m2

N

4,5 m2

7,0 m2

31,5 m2 Terrasse 14,0 m2

2,5 m2

6,5 m2

1,0 m2 bod 5,0 m2 tek

12,5 m2

2,0 m2

*

3,0 m2 walk-in/ bod

6,5 m2 2,5 m2

0

1

2

3

4

5m

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

12,0 m2

walk-in/ bod

2. etg 4+R Type 1 (1 stk) 2. etg: 209 BRA: P-rom:

0

Linjekvartalet

91,0 m2 85,0 m2

83

1


TYPE 3 – 210 4-ROMS N

BRA: 81 kvm P-rom: 77 kvm 2 . Etasje: 2. etg

etg

4R Type 3 (1 stk) 2. etg: 210

Terrasse: 17,5 kvm BRA: P-rom:

81,0 m2 77,0 m2

3,0 m2 bod tek

bod

tek

Terrasse 17,5 m2

4,5 m2

32,0 m2

*

23,0 m2

3,0 m2 bod

6,5 m2

2,5 m2 6,5 m2

tek

7,0 m2

9,5 m2

N

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

5,0 m2

10,0 m2

12,5 m2

15,0 m

N

GOA ARKITEKTKONTOR AS 0

Sommerrogata 17 0255 OSLO 1 2 3 66 186 4 post@ goaark.no | 909

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

2. etg 4R Type 3 (1 stk) 2. etg: 210 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

81,0 m2 77,0 m2

84

0

1


3R Type 4 (1 stk) 2. etg: 211 BRA: P-rom:

71,0 m2 65,5 m2

TYPE 3 – 211 3-ROMS

2, 0

m

2, 0

m

25, 5 m2

1,5 m2

*

BRA: 71 kvm Terrasse 13,5 m2

P-rom: 65,5 kvm

tek

0,5 m2 bod

Etasje: 2. etg

9,5 m2

Terrasse: 13,5 kvm N

11, 5 m2

5,0 m2

2,5 m2

7,0 m2

bod 3,0 m2 bod tek N

tek

2/4. etg 3R Type 4 (1 stk) 4. etg: 411

23,0 m2 4,5 m2

BRA: P-rom:

7,0 m2

TYPE 3 – 411

71,0 m2 65,5 m2

2,5 m2

3-ROMS 12,5 m2

25, 5 m2

BRA: 71 kvm

1,5 m2

*

3,0 m2 walk-in/ bod

P-rom: 65,5 kvm

tek

0,5 m2 bod

Etasje: 4. etg Balkong

Balkong: 12,5 kvm

9,5 m2

GOA ARKITEKTKONTOR12,5 ASm

2

Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

11, 5 m2

N

5,0 m2

2,5 m2 bod

0

1

2

3

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

2/4. etg 3R Type 4 (2 stk) 2, 4. etg: 211, 411 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

71,0 m2 66,0 m2

85

7,0 m2


TYPE 5 – 212 3-ROMS BRA: 66,5 kvm P-rom: 61,5 kvm Etasje: 2. etg

N

Terrasse: 9,5 kvm 2. etg 3R Type 5 (1 stk) 2. etg: 212 BRA: P-rom:

66,5 m2 61,5 m2

3,0 m2 bod tek

tek

N

23,0 m2 4,5 m2

7,0

8,5 m2

24,0 m2

Terrasse 9,5 m2

m2

*

13,0 m2

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

8,5 m2 12,5 m2

4,5 m2

Ter r 13, asse 5m

tek

3,0

2

25 ,5

0

1

2

3

4

5m

m2

bod

m2

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

1,0 m2

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

2. etg

0

3R Type 5 (1 stk) 2. etg: 212 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

66,5 m2 61,5 m2

86

1

2


TYPE 6 – 213

N

2. etg

3-ROMS

3R Type 6 (1 stk) 2. etg: 213 BRA: P-rom:

71,5 m2 66,5 m2

BRA: 71,5 kvm P-rom: 66,5 kvm Etasje: 2. etg Terrasse: 11,5 kvm

3,0 m2 bod tek

14,0 m2

13,0 m2

tek

walk-in/bod

8,5 m2 4,5 m2

4,5 m2

23,0 m2

4,0

4,5 m2

7,0

m2

bod

m2

1,0 m2

28,5 m2

3,0 m2 2,5 m2

*

3,0 m2 walk-in/ bod

2,0 m2

bod 2,0 m2

12,5 m2 tek

6,5 m2

Terrasse 11,5 m2 N

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

0

1

2

3

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

2. etg 3R Type 6 (1 stk) 2. etg: 213 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

71,5 m2 66,5 m2

87


TYPE 2 – 214 N

4-ROMS

2. etg

BRA 91 kvm

BRA: P-rom:

4+R Type 2 (1 stk) 2. etg: 214 91,0 m2 85,0 m2

P-rom: 85 kvm

Balkong 4,0 m2

Etasje: 2. etg Balkonger: 4 kvm Terrasse: 10 kvm

3,0 m2 bod tek

7,0 m2

7,0 m2

12,0 m2

11,0 m2

tek

2,0 m2 walk-in/bod

4,0 m2

23,0 m2

4,0 m2

4,5 m2

4,5 m2

7,0 m2

tek

bod 1,0 m2

* 31,0

2,5 m2

*

3,0 m2 walk-in/ bod

15,5 m2

m2

12,5 m2

Terrasse 10,0 m2

11,0 m2

N

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

0

1

2

3

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

2. etg 4+R Type 2 (1 stk) 2. etg: 214 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

91,0 m2 85,0 m2

88

5,0 m2


TYPE 7 – 215 2-ROMS BRA: 47 kvm

N

P-rom: 42 kvm Etasje: 2. etg

2. etg

Terrasse: 10 kvm

2R Type 7 (1 stk) 2. etg: 215 BRA: P-rom:

47,0 m2 42,0 m2

3,0 m2 bod tek

tek

11,0 m2

5,0 m2

23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2

20,0 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

3,0 m2

Terrasse 10,0 m2

2,5 m2

* bod 3,0 m2

12,5 m2 N

tek

0

1

2

3

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

GOA ARKITEKTKONTOR AS 4 5 m17 Sommerrogata Tegning 0255 OSLO Leilighet planer post@ goaark.no | 909 66 186

2. etg 2R Type 7 (1 stk) 2. etg: 215 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

47,0 m2 42,0 m2

89


TYPE 9 – 216 3-ROMS N

BRA: 72 kvm P-rom: 67 kvm

2. etg

Etasje: 2. etg Terrasse: 18 kvm

3R Type 9 (1 stk) 2. etg: 216 BRA: P-rom:

72,0 m2 67,0 m2

3,0 m2 bod tek

bod 2,5 m2

tek

14,0 m2

N

6,0 m2

23,0 m2 4,5 m2

0,5 m2 bod

7,0 m2

*

Terrasse 18,0 m2

tek

29,0 m2

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

5,0 m2 12,5 m2

8,5 m2

Prosjekt

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sør Linjekvartalet

0

1

2

Sommerrogata 17 Oppdragsgiver 0255 OSLO Bakke AS 3 post@4goaark.no 5m | 909 66 186 Tegning Leilighet planer

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

2/4. etg 3R Type 9 (1 stk) 2. etg: 216 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

72,0 m2 68,0 m2

90


TYPE 10 – 217/417 2-ROMS BRA: 52,5 kvm N

P-rom: 48 kvm Etasje: 2. og 4. etg

2/4. etg

Balkong: 11 kvm

2R Type 10 (2 stk) 2, 4. etg: 217, 417 BRA: P-rom:

52,5 m2 48,0 m2

3,0 m2 bod tek

tek

5,0 m2 23,0 m2 4,5 m2

Balkong 11,0 m2

7,0 m2

12,0 m2

8,5 m2

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

bod 3,0 m2 tek

Innglasset

5,0 m2

12,5 m2

* 19,5 m2

8,5 m2

0

1

2

3

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

4 5m GOA ARKITEKTKONTOR AS Tegning

Sommerrogata 17 Leilighet planer 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

2/4. etg 2R Type 10 (2 stk) 2, 4. etg: 217, 417 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

52,5 m2 49,0 m2

91

N


TYPE 9 – 218/418 2-ROMS BRA: 48,5 kvm N

P-rom: 44,5 kvm Etasje: 2. og 4. etg

2/4. etg

Balkong: 12,5 kvm

2R Type 9 (2 stk) 2, 4. etg: 218, 418 BRA: P-rom:

48,5 m2 44,5 m2

3,0 m2 bod tek

tek

20,0 m2

Balkong 12,5 m2

23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2

* tek

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

N

bod 3,0 m2

Innglasset

5,0 m2 12,5 m2

12,0 m2

5,0 m2

0

1

2

3

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

GOA ARKITEKTKONTOR AS Tegning Sommerrogata 17 Leilighet planer 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

2/4. etg 2R Type 9 (2 stk) 2, 4. etg: 218, 418 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

48,5 m2 45,0 m2

92


TYPE 8 – 219/419 2-ROMS BRA: 45 kvm P-rom: 41 kvm Etasje: 2. og 4. etg N

Balkong: 11,5 kvm 2/4. etg 2R Type 8 (2 stk) 2, 4. etg: 219, 419 3,0 m2 BRA: 45,0 m2 bod tek P-rom 41,0 m2 tek

* 23,0 m2 4,5 m2

4,5 m2

7,0 m2

7,5 m2

4,0 m2 2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

Innglasset tek

*

3,0 m2 bod

12,5 m2

22,0 m2 Balkong 11,5 m2

0

1

2

3

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

2/4. etg 2R Type 8 (2 stk) 2, 4. etg: 219, 419 BRA: P-rom

Linjekvartalet

45,0 m2 41,0 m2

93

N


TYPE 7 – 220/420 3-ROMS BRA: 68 kvm P-rom: 63,5 kvm Etasje: 2. og 4. etg

N

Balkonger: 4 kvm og 9,5 kvm 2/4. etg

3R Type 7 (2 stk) 2, 4. etg: 220, 420 BRA: P-rom:

68,0 m2 3,063.5 m2 m2 bod tek

tek

N

Balkong 4,0 m2

23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2

Balkong 9,5 m2

8,5 m2

2,5 m2

12,0 m2 3,0 m2 walk-in/ bod

1,0 m2

26,5 m2

bod 12,5 m2

8,0 m2 4,0 m2 tek

1

2

3

4

5m

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

*

bod 1,0 m2

tek

0

2,0 m2 bod

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

0

2/4. etg 3R Type 7 (2 stk) 2, 4. etg: 220, 420 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

68,0 m2 63.5 m2

94

1


TYPE 1 – 301 4-ROMS BRA: 88,5 kvm P-rom: 84,5 kvm

N

Etasje: 3. etg 3. etg

Balkong: 10,5 kvm og 5 kvm 4R Type 1 (1 stk) 3. etg: 301 BRA: P-rom:

88,5 m2 84,5 m2 3,0 m2 bod tek

tek

Balkong 5,0 m2

23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2

8,5 m2

8,5 m2

Innglasset 10,5 m2

2,5 m2 N

3,0 m2 walk-in/ bod

29,5 m2 12,5 m2

Balkong 10,5 m2

*

3

4

5m

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

tek

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N

Revisjon H (20.11. 2017)

IV

15,0 m2

bod

2

3,0 m2 bod

3,0 m2

1

4,0

*

Balkong 9,0 m2

0

tek

1,5 m2 m2

0

3. etg 4R Type 1 (1 stk) 3. etg: 301 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

88,5 m2 84,5 m2

95

1


TYPE 4 – 302 2-ROMS

N

BRA 49 kvm

3. etg

P-rom: 43,5 kvm

2R Type 4 (1 stk) 3. etg: 302

Etasje: 3. etg

BRA: P-rom:

49,0 m2 43,5 m2

15,0 m

Balkong: 9 kvm

3,0 m2 bod tek

bod

8,5 m2

8,5 m2

tek

bod 3,0 m2

23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2 tek

4,5 m2

*

2,5 m2

19,5 m2 12,5 m2

Balkong 9,0 m2

Innglasset

N

3,0 m2 walk-in/ bod

GOA ARKITEKTKONTOR AS

0

1

2

3

4

5m

Sommerrogata 17 0255 OSLO Prosjekt post@ goaark.no Linjekvartalet Sør| 909 66 186

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

3. etg 2R Type 4 (1 stk) 3. etg: 302 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

49,0 m2 43,5 m2

96


TYPE 5 – 303 2-ROMS

N

BRA: 49 kvm

3. etg

P-rom: 43,5 kvm

2R Type 5 (1 stk) 3. etg: 303

Etasje: 3. etg

BRA: P-rom:

Balkong: 9 kvm

49,0 m2 43,5 m2

3,0 m2 bod tek

8,5 m2

tek

8,5 m2 bod

3,0 m2

12,5 m2

23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2

tek

4,5 m2

* 12,5 m2

19,5 m2

Balkong 9,0 m2

Innglasset

N

3,0 m2 walk-in/ bod

10,5 m2

2,5 m2

GOA ARKITEKTKONTOR AS

0

1

2

3

4

Sommerrogata 17 Prosjekt 0255 OSLO post@ goaark.noLinjekvartalet | 909 66 186 Sør Oppdragsgiver Bakke AS 5m Tegning Leilighet planer

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

3. etg 2R Type 5 (1 stk) 3. etg: 303 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

49,0 m2 44,0 m2

97


TYPE 2 – 304 4-ROMS N

BRA: 81 kvm P-rom: 76,5 kvm

3. etg

Etasje: 3. etg

4R Type 2 (1 stk) 3. etg: 304

Balkong: 11 kvm

BRA: P-rom:

81,0 m2 76,5 m2

bod

Balkong 9,0 m2

3,0 m2 bod tek

12,5 m2

tek

10,5 m2

1,5 m2 23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2

4,0 m2

8,5 m2

Balkong 11,0 m2

N

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

*

Innglasset

tek

3,0 m2 12,5 m2

bod

26,0

m2

7,0 m2

Balkong

GOA ARKITEKTKONTORProsjekt AS 0

1

2

Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ 3 goaark.no 4 | 909 66 5 m186

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N

Revisjon H (20.11. 2017)

Linjekvartalet Sør

IV

3. etg 4R Type 2 (1 stk) 3. etg: 304 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

81,0 m2 76,5 m2

98

0


TYPE 1 – 305/502 N

3-ROMS 3/5. etg

BRA: 64,5 kvm

3R Type 1 (2 stk) 3, 5. etg: 305, 502

P-rom: 60 kvm

BRA: P-rom:

Etasje: 3. og 5. etg

64,5 m2 60,0 m2

2

8, 5 m

Balkong: 11 kvm

bod 8,5 m2 3,0 m2 bod tek

6,5 m2

tek

23,0 m2

4,0 m2

4,5 m2

7,0 m2

* tek

2,5 m2

3,0 m2 bod

25,5 m2 3,0 m2 walk-in/ bod

bod 12,5 m2

11,5 m2

2

Innglasset

Balkong 11,0 m2

N

N

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

0

1

2

3

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N

Revisjon H (20.11. 2017)

IV

3/5. etg 3R Type 1 (2 stk) 3, 5. etg: 305, 502 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

64,5 m2 60,0 m2

99


TYPE 2 – 306/503 3-ROMS

N

3/5. etg

BRA: 71 kvm

3R Type 2 (2 stk) 3, 5. etg: 306, 503

P-rom: 66,5 kvm

BRA: P-rom:

Etasje: 3. og 5. etg

71,0 m2 66,5 m2

Balkong: 12,5 kvm

10,0 m2

3,0 m2 bod tek

m2

tek

11,0 m2

11,0 m2

23,0 m2

3,5 m2

4,5 m2

7,0

5,0 m2

4,0 m2

m2

walk-in/bod

5,0 m2

*

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

28,5 m2

3,0 m2 bod

tek

3,0 m2 bod

12,5 m2

7,5 m2

N

Balkong 10,0

Balkong 12,5 m2

Innglasset

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.noProsjekt | 909 66 186 Linjekvartalet Sør 0

1

2

3

4

5m

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N

Revisjon H (20.11. 2017)

IV

3/5. etg 3R Type 2 (2 stk) 3, 5. etg: 306, 503 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

71,0 m2 100 66,5 m2


TYPE 6 – 307/504 2-ROMS

N

3/5. etg

BRA: 54,5 kvm

2R Type 6 (2 stk) 3, 5. etg: 307, 504

P-rom: 50 kvm

BRA: P-rom:

Etasje: 3. og 5. etg

54,5 m2 50,0 m2

Balkong: 10 kvm 6, 5 m

2

3,0 m2 bod tek

5,5 m2 tek

11,0 m2 9,0 m2 23,0 m2

3,5 m2

4,5 m2

7,0

tek

walk-in/bod

m2

5,0 m2

5,0 m2 bod 3,0 m2 2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

tek tek

*

3,0 m2 bod

12,5 m2

22,0 m2

7,5 m2

Balkong 10,0 m2

Innglasset

N

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909Prosjekt 66 186

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

Linjekvartalet Sør

0

1

2

3

4

5m

3/5. etg 2R Type 6 (2 stk) 3, 5. etg: 307, 504 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

54,5 m2 50,5 m2

101


TYPE 3 – 308/505 3-ROMS BRA: 75,5 kvm

N

3/5. etg

P-rom: 69,5 kvm3R Type 3 (2 stk)

3, 5. etg: 308, 505

Etasje: 3. og 5. etg

BRA-S: P-Rom:

75,5 m2 69,5 m2

Balkong: 14,5 kvm

5, 0 3,0 m2 bod tek

1, 0 m2 bo d

m2

*

tek

5,5 m2

2, 5 m

*

tek

2, 0 2

23,0 m2

6, 5 m

2

m2

wa lkbo in/ d

12, 0

m2

32,5 m2

4,5 m2

7,0 m2

5,0 m2

bod 3,0 m2

2,5 m2

tek

3,0 m2 walk-in/ bod

*

12,5 m2

Innglasset 14,0

m2

Balkong 14,5 m2

22,0 m2 10,0 m2

N

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186 0

1

2

3

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

3/5. etg 3R Type 3 (2 stk) 3, 5. etg: 308, 505 BRA-S: P-Rom:

Linjekvartalet

75,5 m2 102 69,5 m2

0

1


TYPE 1 – 309/506 4-ROMS BRA: 91 kvm P-rom: 85 kvm Etasje: 3. og 5. etg N

Balkong: 13 kvm 3/5. etg 4+R Type 1 (2 stk) 3, 5. etg: 309, 506 3,0 m2 bodm2 BRA: 91,0 P-rom: 85,0 m2

tek

tek

10,0 m2

5,0 m2

23,0 m2

15,0 m2

N

4,5 m2

7,0 m2

31,5 m2

Balkong 13,0 m2

6,5 m2

1,0 m2 bod

2,5 m2

5,0 m2 tek

12,5 m2

2,0 m2

*

3,0 m2 walk-in/ bod

6,5 m2 2,5 m2

0

1

2

3

4

5m

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

12,0 m2

walk-in/ bod

3/5. etg 0

4+R Type 1 (2 stk) 3, 5. etg: 309, 506 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

91,0 m2 85,0 m2

103

1


TYPE 3 – 310/507 4-ROMS BRA: 81 kvm P-rom: 77 kvm

N

Etasje: 3. og 5. etg Balkong: 12,5 kvm 3/5.

etg

4R Type 3 (2 stk) 3, 5. etg: 310, 507 BRA: P-rom:

81,0 m2 77,0 m2 3,0 m2 bod tek

tek

bod

23,0 m2 4,5 m2

3,0 m2 bod

6,5 m2

7,0 m2

32,0 m2

*

Balkong 12,5 m2

6,5 m2

tek

9,5 m2

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

2,5 m2

N

12,5 m2

5,0 m2

15,0 m

N

0

1

2

3

4

5m

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

10,0 m2

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N

Revisjon H (20.11. 2017)

IV

0

3/5. etg 4R Type 3 (2 stk) 3, 5. etg: 310, 507 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

81,0 m2 104 77,0 m2

1


TYPE 4 – 311/508 3-ROMS BRA: 71 kvm P-rom: 65,5 kvm

N

Etasje: 3. og 5. etg 3/5. Balkong: 13 kvm

etg

3R Type 4 (2 stk) 3, 5. etg: 311, 508 BRA: P-rom:

71,0 m2 65,5 m2 3,0 m2 bod tek

tek

2, 0

25, 5 m2

23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2

*

1,5 m2 tek

Balkong 13, 0 m2

0,5 m2 bod 9,5 m2

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

m

N

12,5 m2

11, 5 m2

5,0 m2

2,5 m2

7,0 m2

bod

0

1

2

3

4

5m

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017) 0

3/5. etg 3R Type 4 (2 stk) 3, 5. etg: 311, 508 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

71,0 m2 66,0 m2

105

1


TYPE 5 – 312/509 3-ROMS BRA: 66,5 kvm P-rom: 61,5 kvm Etasje: 3. og 5. etg

N

Balkong: 11 kvm 3/5. etg 3R Type 5 (2 stk) 3, 5. etg: 312, 509 BRA: P-rom:

66,5 m2 61,5 m2

3,0 m2 bod tek N

tek

23,0 m2

8,5 m2

24,0 m2

4,5 m2

Balkong 11,0 m2

7,0 m2

*

13,0 m2

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

8,5 m2 12,5 m2

4,0 m2 Ba lko ng m2

tek

25 ,5

0

1

2

3

4

5m

3,0

m2

bod

m2

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

1,0 m2

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

0

3/5. etg 3R Type 5 (2 stk) 3, 5. etg: 312, 509 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

66,5 m2 61,5 m2

106

1

2

3


TYPE 6 – 313/510 N

3-ROMS

3/5. etg 3R Type 6 (2 stk) 3, 5. etg: 313, 510

BRA: 71,5 kvm

BRA: P-rom:

P-rom: 66,5 kvm

* Hele balkong til leilighet 313 kan glasses inn som tilvalg

71,5 m2 66,5 m2

Etasje: 3. og 5. etg Balkong: 10 kvm * Hele balkong til leilighet 313 kan glasses inn som tilvalg 3,0 m2 bod tek

tek

14,0 m2

13,0 m2

walk-in/bod

8,5 m2

23,0 m2

4,0 m2

4,5 m2

4,0 m2

7,0 m2

4,0 m2 bod

1,0 m2

2,5 m2

28,5 m2

3,0 m2

12,5 m2

*

3,0 m2 walk-in/ bod

bod 2,0 m2

2,0 m2

tek

6,5 m2

Balkong 10,0 m2

Innglasset

N

N

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

0

1

2

3

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N

Revisjon H (20.11. 2017)

IV

3/5. etg 3R Type 6 (2 stk) 3, 5. etg: 313, 510 BRA: P-rom:

* Hele balkong til leilighet 313 kan glasses inn som tilvalg

Linjekvartalet

71,5 m2 66,5 m2

107


TYPE 2 – 314 N

4-ROMS

3. etg 4+R Type 2 (1 stk) 3. etg: 314

BRA 91 kvm

BRA: P-rom:

P-rom: 85 kvm

* Hele balkong til leilighet 314 kan glasses inn som tilvalg

91,0 m2 85,0 m2

Etasje: 3. etg Balkong 4,5 m2

Balkonger: 4,5 kvm + 9 kvm * Hele balkong til leilighet 314 kan glasses inn som tilvalg 3,0 m2 bod tek

7,0 m2

7,0 m2

tek

11,0

12,0 m2

m2

2,0 m2 walk-in/bod 23,0 m2 4,5 m2

4,0 m2

7,0 m2

4,0 m2

4,5 m2 tek

*

2,5 m2

15,5 m2

31,0 m2 12,5 m2

*

3,0 m2 walk-in/ bod

bod 1,0 m2

Balkong 9,0 m2

Innglasset

11,0 m2

5,0 m2

N

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

0

1

2

3

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N

Revisjon H (20.11. 2017)

IV

3. etg 4+R Type 2 (1 stk) 3. etg: 314 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

91,0 m2 108 85,0 m2

* Hele balkong til leilighet 314 kan glasses inn som tilvalg


TYPE 8 – 315 3-ROMS BRA: 57,5 kvm

N

P-rom: 53 kvm Etasje: 3. etg

3. etg

Balkong: 9,5 kvm

3R Type 8 (1 stk) 3. etg: 315

* Hele balkong til leilighet 315 kan glasses inn som tilvalg

BRA: P-rom:

* Hele balkong til leilighet 315 kan glasses inn som tilvalg

57,5 m2 53,0 m2

3,0 m2 bod tek

tek

11,0 m2

5,0 m2

23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2

8,0 m2 6,5 m2 2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

tek

3,0 m2 bod

Innglasset 12,5 m2

* 19,0

m2

N

Balkong 9,5 m2

bod 2,5 m2

Prosjekt Linjekvartalet Sør

GOA ARKITEKTKONTOR AS 0

1

2

3

Oppdragsgiver Bakke AS

4 5 m 17 Sommerrogata Tegning 0255 OSLO Leilighet planer post@ goaark.no | 909 66 186

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Prosjekterende N

Revisjon H (20.11. 2017)

IV

3. etg 3R Type 8 (1 stk) 3. etg: 315 BRA: P-rom:

* Hele balkong til leilighet 315 kan glasses inn som tilvalg

Linjekvartalet

57,5 m2 53,0 m2

109


TYPE 9 – 316 3-ROMS N

BRA: 72 kvm 3. etg

P-rom: 67 kvm Etasje: 3. etg

3R Type 9 (1 stk) 3. etg: 316

Balkong: 10,5 kvm

BRA: P-rom:

* Hele balkong til leilighet 316 kan glasses inn som tilvalg

72,0 m2 67,0 m2

* Hele balkong til leilighet 316 kan glasses inn som tilvalg 3,0 m2 bod tek

bod 2,5 m2

tek

14,0 m2

6,0 m2 23,0 m2

N

0,5 m2 bod

4,5 m2

7,0 m2

*

Innglasset

tek

29,0 m2

2,5 m2

5,0 m2 3,0 m2 walk-in/ bod

Balkong 10, 5 m2 12,5 m2

8,5 m2

GOA ARKITEKTKONTOR ProsjektAS

0

1

2

Linjekvartalet Sør Sommerrogata 17 0255 OSLO Oppdragsgiver post@ goaark.no | 909 66 186 Bakke AS 3 4 5m Tegning Leilighet planer

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

3. etg 3R Type 9 (1 stk) 3. etg: 316 BRA: P-rom:

* Hele balkong til leilighet 316 kan glasses inn som tilvalg

Linjekvartalet

72,0 m2 110 68,0 m2


TYPE 10 – 317 2-ROMS BRA: 52,5 kvm

N

P-rom: 48 kvm 3. etg

Etasje: 3. etg Balkong: 13 kvm

2R Type 10 (1 stk) 3. etg: 317 BRA: P-rom:

52,5 m2 48,0 m2

3,0 m2 bod tek

tek

5,0 m2

23,0 m2 4,5 m2

12,0 m2

7,0 m2

Innglasset

8,5 m2 bod 3,0 m2

2,5 m2

tek

Balkong 13,0 m2

5,0 m2 3,0 m2 walk-in/ bod

*

12,5 m2

19,5 m2

N

8,5 m2

Prosjekt Linjekvartalet Sør

GOA ARKITEKTKONTOR AS Oppdragsgiver

0

1

2

Sommerrogata 17 30255 OSLO 4 5m post@ goaark.no | 909 66 186

Bakke AS Tegning Leilighet planer

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Prosjekterende N

Revisjon H (20.11. 2017)

IV

3. etg 2R Type 10 (1 stk) 3. etg: 317 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

52,5 m2 111 49,0 m2


TYPE 9 – 318 2-ROMS BRA: 48,5 kvm N

P-rom: 44,5 kvm Etasje: 3. etg

3. etg

Balkong: 12 kvm

2R Type 9 (1 stk) 3. etg: 318 BRA: P-rom:

48,5 m2 44,5 m2

3,0 m2 bod tek

tek

20,0 m2 23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2

*

N tek

bod 3,0 m2

2,5 m2

5,0 m2 3,0 m2 walk-in/ bod

Innglasset Balkong 12,0 m2

12,5 m2

12,0 m2

5,0 m2

0

1

2

3

4

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Prosjekterende N

Revisjon H (20.11. 2017)

GOA ARKITEKTKONTOR AS

5m SommerrogataTegning 17 0255 OSLO Leilighet planer post@ goaark.no | 909 66 186

IV

3. etg 2R Type 9 (1 stk) 3. etg: 318 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

48,5 m2 112 45,0 m2


TYPE 8 – 319 2-ROMS BRA: 45 kvm P-rom: 41 kvm Etasje: 3. etg N

Balkong: 9,5 kvm 3. etg 2R Type 8 (1 stk) 3. etg: 319 3,0 m2 bod tek

BRA: P-rom

45,0 m2 41,0 m2

tek

* 23,0 m2 4,5 m2

4,5 m2

7,0 m2

7,5 m2

Balkong 9,5 m2

N

4,0 m2 2,5 m2

Innglasset

tek

3,0 m2 bod

12,5 m2

0

1

2

3

4

5m

*

3,0 m2 walk-in/ bod

22,0 m2

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N

Revisjon H (20.11. 2017)

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

IV

3. etg 2R Type 8 (1 stk) 3. etg: 319 BRA: P-rom

Linjekvartalet

45,0 m2 113 41,0 m2


TYPE 7 – 320 3-ROMS BRA: 68 kvm N

P-rom: 63,5 kvm Etasje: 3. etg

3. etg

Balkonger: 5 kvm og3R9Type kvm 7 (1 stk) 3. etg: 320

BRA: P-rom:

68,0 m2 63.5 m2

3,0 m2 bod tek

tek

Balkong 5,0 m2

23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2

8,5 m2

12,0 m2 2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

1,0 m2

26,5 m2

bod

Balkong 9,0 m2

8,0 m2

12,5 m2

4,0 m2 2,0 m2 bod

tek tek

*

N

bod 1,0 m2

Balkong

0

1

2

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

GOA3ARKITEKTKONTOR AS 4 5m Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

3. etg 3R Type 7 (1 stk) 3. etg: 320 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

68,0 m2 114 63.5 m2

0


TYPE 3 – 408 3-ROMS N

BRA: 75,5 kvm P-rom: 69,5 kvm

4. etg

Etasje: 4. etg

3R Type 3 (1 stk) 4. etg: 408

Balkong: 13 kvm

BRA: P-Rom:

75,5 m2 69,5 m2

5, 0

3,0 m2 bod tek

tek

*

tek

15, 0

1, 0 m2 bo d

m2

5,5 m2

*

2, 5 m

23,0 m2 4,5 m2

2, 0 2

6, 5 m

2

m2

wa lkbo in/ d

12, 0

m2

32,5 m2

7,0 m2

5,0 m2

bod 3,0 m2

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

tek

12,5 m2

*

Balkong 13,0 m2

Innglasset

14,0 m2 22,0 m2 10,0 m2

N

GOA ARKITEKTKONTOR AS Prosjekt

0

1

Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186 2 3 4 5m

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

Linjekvartalet Sør

4. etg 3R Type 3 (1 stk) 4. etg: 408 BRA: P-Rom:

Linjekvartalet

75,5 m2 69,5 m2

115

0


TYPE 1 – 409 4-ROMS BRA: 91 kvm P-rom: 85 kvm N

Etasje: 4. etg Balkong: 13 kvm 4. etg

4+R Type 1 (1 stk) 4. etg: 409 BRA: P-rom:

91,0 m2 85,0 m2

3,0 m2 bod tek

10,0 m2

5,0 m2 tek

15,0 m2

23,0 m2

31,5 m2

4,5 m2

Balkong 13,0 m2

7,0 m2

6,5 m2

1,0 m2 bod 5,0 m2 tek

2,5 m2

2,0 m2

*

3,0 m2 walk-in/ bod

N

12,5 m2

6,5 m2 2,5 m2

0

1

2

3

4

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N

Revisjon H (20.11. 2017)

IV

0

4. etg 4+R Type 1 (1 stk) 4. etg: 409 BRA: P-rom:

12,0 m2

walk-in/ bod

Linjekvartalet

91,0 m2 116 85,0 m2

1

2


TYPE 3 – 410 4-ROMS BRA: 81 kvm P-rom: 77 kvm

N

Etasje: 4. etg Balkong: 12,5 kvm 4.

etg

4R Type 3 (1 stk) 4. etg: 410 BRA: P-rom:

81,0 m2 77,0 m2 3,0 m2 bod tek

tek

N

4,5 m2

3,0 m2 bod

6,5 m2

32,0 m2

*

23,0 m2 7,0 m2

2,5 m2 6,5 m2

tek

9,5 m2 Balkong 12,5 m2

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

5,0 m2

12,5 m2

10,0 m2

15,0 m

0

1

2

3

4

5m

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017) 0

4. etg 4R Type 3 (1 stk) 4. etg: 410 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

81,0 m2 77,0 m2

117


TYPE 5 – 412 3-ROMS BRA: 66,5 kvm P-rom: 61,5 kvm Etasje: 4. etg

N

Balkong: 10,5 kvm 4. etg 3R Type 5 (1 stk) 4. etg: 412 BRA: P-rom:

3,0 m2 bod tek

66,5 m2 61,5 m2

tek

N

23,0 m2 4,5 m2

Ba lk 10 , ong 5 m2

7,0 m2

8,5 m2

24,0 m2

*

13,0 m2

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

8,5 m2 12,5 m2

4,0 m2 tek

Ba lko ng

0

1

2

25 ,5

3

4

5m

3,0 m2

bod

m2

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N

Revisjon H (20.11. 2017)

IV

1,0 m2

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

4. etg

0

3R Type 5 (1 stk) 4. etg: 412 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

66,5 m2 118 61,5 m2

1

2


TYPE 6 – 413

N

4. etg

3-ROMS

3R Type 6 (1 stk) 4. etg: 413 BRA: P-rom:

BRA: 71,5 kvm

* Hele balkong til leilighet 413 kan glasses inn som tilvalg

71,5 m2 66,5 m2

P-rom: 66,5 kvm Etasje: 4. etg Balkong: 10 kvm * Hele balkong til leilighet 413 kan glasses inn som tilvalg 3,0 m2 bod tek

14,0 m2

13,0 m2

tek

walk-in/bod

8,5 m2 4,0 m2

4,0 m2

23,0 m2

4,0

4,5 m2

m2

7,0 m2

bod

1,0 m2

28,5 m2

3,0 m2 2,5 m2

*

3,0 m2 walk-in/ bod

bod 2,0 m2

2,0 m2

12,5 m2

tek

6,5 m2

Balkong 10,0 m2

Innglasset

N

N

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

0

1

2

3

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

4. etg 3R Type 6 (1 stk) 4. etg: 413 BRA: P-rom:

* Hele balkong til leilighet 413 kan glasses inn som tilvalg

Linjekvartalet

71,5 m2 66,5 m2

119


TYPE 2 – 414 N

4-ROMS

4. etg 4+R Type 2 (1 stk) 4. etg: 414

BRA 91 kvm

BRA: P-rom:

P-rom: 85 kvm

* Hele balkong til leilighet 414 kan glasses inn som tilvalg

91,0 m2 85,0 m2

Balkong 4,0 m2

Etasje: 4. etg Balkonger: 4 kvm + 9 kvm * Hele balkong mot sør til leilighet 414 kan glasses inn 3,0 m2 som tilvalg bod

tek

7,0 m2 tek

7,0 m2

12,0 m2

11,0 m2 2,0 m2 walk-in/bod

23,0 m2

4,0 m2

4,5 m2

7,0

4,0 m2

m2

4,5 m2 tek

bod 1,0 m2

* 2,5 m2

15,5 m2

*

3,0 m2 walk-in/ bod

31,0

m2

12,5 m2

Balkong 9,0 m2

Innglasset

11,0 m2

5,0 m2

N

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

0

1

2

3

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

4. etg 4+R Type 2 (1 stk) 4. etg: 414 BRA: P-rom:

* Hele balkong til leilighet 414 kan glasses inn som tilvalg

Linjekvartalet

91,0 m2 85,0 m2

120


TYPE 8 – 415 3-ROMS BRA: 57,5 kvm

N

P-rom: 53 kvm Etasje: 4. etg

4. etg

Balkong: 9,5 kvm

3R Type 8 (1 stk) 4. etg: 415 BRA: P-rom:

57,5 m2 53,0 m2

3,0 m2 bod tek

tek

11,0 m2

5,0 m2

23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2

8,0 m2 6,5 m2

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

3,0 m2 bod

N

tek

Innglasset 12,5 m2

* 19,0 m2

Balkong 9,5 m2

bod 2,5 m2

0

1

2

3

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

GOA ARKITEKTKONTOR AS 4 5m Sommerrogata 17 Tegning 0255 OSLO Leilighet planer post@ goaark.no | 909 66 186

4. etg 3R Type 8 (1 stk) 4. etg: 415 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

57,5 m2 53,0 m2

121


m5 4

TYPE 9 – 416 3

Balkong

2 1 0

2m 5 ,7

3-ROMS

11,5

BRA: 72 kvm

2m

N

0 ,41

P-rom: 67 kvm

2m

4. etg

26,0 m2

0 ,4

Etasje: 4. etg

0 ,7

*

2m

72,0 m2 67,0 m2

2m 5 ,2

0 ,4

gnoklaB 2m 0 ,9

BRA: P-rom:

2m

Balkong: 14 kvm

2m 5 ,2

3R Type 9 (1 stk) 4. etg: 416

3,0 m2 bod tek

tek

0 ,3

dob

2m

bod 2,5 m2

*

tek

14,0 m2

2m

23,0 m2

0 ,4

6,0 m2

4,5 m2

0,5 m2

m2

7,0

bod

*

2m 5 ,7

2m 5 ,54

3,0 m2 walk-in/ bod

29,0 m2

Innglasset

2,5 m2

tek

5,0 m2 12,5 m2 essarretkat 2m 0 , 05

N

N

Balkong 14,0 m2

8,5 m2

N

SA ROTNOKTKETIKRA AOG

1

2

3

Sommerrogata 17 Bakke AS 02554OSLO 5 m post@ goaark.no | 909 66 186Tegning Leilighet planer

Tegnet dato 18.05. 2017 Målestokk 1: 100 (A3)

Prosjekterende N

Revisjon H (20.11. 2017)

IV

4. etg 3R Type 9 (1 stk) 4. etg: 416 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

72,0 m2 122 68,0 m2

gte .5

:ARB :mor -P

0

G.nr/b.nr Prosjektleder FN

)kts 1 ( 3 epyT R+4 1 05 :gte .5

2m 5 ,111 2m 0 ,6 01

71 atagorremmoS OLSO 552 0 681 66 9 09 | on .kraaog @tsop

Prosjekt Linjekvartalet Sør

GOA ARKITEKTKONTOR AS Oppdragsgiver


TYPE 4 – 501 4-ROMS N

BRA 111,5 kvm 5 . e t g106 kvm P-rom: 4+R Type 35. (1 stk) Etasje: etg 5. etg: 501

Balkong: 9 m2 kvm BRA: 111,5 P-rom:

106,0 m2

*

26,0 m2

3,0 m2 bod tek

11,5

Takterrasse: 50 kvm

tek

Balkong

23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2

takterrasse 50,0 m2

7,5 m2 bod

4,0 m2

4,0 m2

3,0 m2

2,5 m2 tek

2,5 m2

7,5 m2

45,5 m2

7,0 m2

*

12,5 m2

2,5 m2

14,0 m2 4,0 m2

N

3,0 m2 walk-in/ bod

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no 0 | 909 66 1 186

2

3

4

5m

Balkong 9,0 m2

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

5. etg 4+R Type 3 (1 stk) 5. etg: 501 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

111,5 m2 123 106,0 m2

0

1

2

3


TYPE 2 – 511 N

4-ROMS

5. etg 4+R Type 2 (1 stk) 5. etg: 511

BRA 91 kvm

BRA: P-rom:

P-rom: 85 kvm

91,0 m2 85,0 m2

Etasje: 5. etg

Balkong 4,5 m2

13,5 m2

Balkonger: 4,5 kvm + 14 kvm

3,0 m2 bod tek

7,0 m2

7,0 m2

tek

11,0

m2

3,5 m2

2,0 m2 walk-in/bod 23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2

9,0 m

4,0 m2

4,5 m2 tek

*

2,5 m2

15,5 m2

31,0 m2

*

3,0 m2 walk-in/ bod

bod 1,0 m2

12,5 m2

Balkong 14,0 m2

Innglasset N

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

0

1

2

3

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N

Revisjon H (20.11. 2017)

IV

5. etg 4+R Type 2 (1 stk) 5. etg: 511 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

91,0 m2 124 85,0 m2


TYPE 5 – 512 4-ROMS N

BRA 118,5 kvm 5. etg

P-rom: 113 kvm Etasje: 5. etg

4+R Type 4 (1 stk) 5. etg: 512 BRA: P-rom:

Balkong: 5,5 kvm 118,5 m2 113,0 m2

Takterrasse: 50 kvm

tek

3,0 m2 bod tek

3,5 m2

bod 1,0 m2

15,5 m2

tek

13,5 m2

9,0 m2

23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2

*

tek

8,0 m2

5,0 m2

bod 3,0 m2 2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

takterrasse 50,0 m2

12,5 m2

53,5 m2 14,5 m2

Balkong 5,5 m2 N

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186 0

1

2

3

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N

Revisjon H (20.11. 2017)

IV

5. etg 4+R Type 4 (1 stk) 5. etg: 512 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

118,5 m2 125 113,0 m2

0

1

2

3

4

5m


TYPE 5 – 601 4-ROMS

6. etg 4+R Type 6 (1 stk) 6. etg: 602

BRA 121 kvm

BRA: P-rom:

P-rom: 115 kvm N

103,5 m 99,5 m2

Etasje: 6. etg Balkong: 9,5 kvm Takterrasse: 46,5 kvm

tk)

1,0 m2 5,0 m2

3,0 m2 bod tek

3,0 m2 bod tek

tek

tek

23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2

*

4,5 m2

7,0 m2

Takter r as s e 46,5 m2

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

23,0 m2 2,5 m2

2,5 m2

12,5 m2

48,5 m2

8,0

m2

3,0 m2 walk-in/ bod

12,5 m2

N

Balkong 9,5 m2

Innglasset

GOA ARKITEKTK Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66

0

1

2

3

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

Prosjekt Linjekvartal

KTKONTOR AS

9 66 186

6. etg

0

4+R Type 5 (1 stk) 6. etg: 601 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

121,0 m2 126 115,0 m2

1

2

3

4

5m

Oppdragsg Bakke AS

Tegning Leilighet pla


TYPE 6 – 602 N

4-ROMS BRA 103,5 kvm

m2 2

P-rom: 99,5 kvm Etasje: 6. etg Takterrasse: 85,5 kvm tek

3,0 m2 bod tek

N

5, 0

m2

tek

2,5 m2 10 , 0

17,0 m2 23,0 m2

4,0

4,5 m2

m

m2

7,0 m2

6,0 m2

*

Takter r as s e 85,5 m2

2,5 m2

10,5 m2 3,0 m2 walk-in/ bod

45,0 m2 8,5 m2

12,5 m2

3,0 m2 bod tek tek

Prosjekt Linjekvartalet Sø

KONTOR AS 0

186

0

1

2

3

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

6. etg 4+R Type 6 (1 stk) 6. etg: 602 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

103,5 m2 127 99,5 m2

1

2

3

4

5m

Oppdragsgiver Bakke AS Tegning Leilighet planer


TYPE 3 – 603 4-ROMS BRA: 81 kvm P-rom: 77 kvm N

Etasje: 6. etg Balkong: 12,5 kvm 6.

etg

4R Type 3 (1 stk) 6. etg: 603 BRA: P-rom:

81,0 m2 77,0 m2 3,0 m2 bod tek

tek

N

23,0 m2

3,0 m2 bod

6,5 m2

6,5 m2

32,0 m2

*

4,5 m2

2,5 m2

7,0 m2

tek

9,5 m2 Balkong 12,5 m2

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

5,0 m2

12,5 m2

10,0 m2

2

0

1

2

3

4

5m

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017) 0

6. etg 4R Type 3 (1 stk) 6. etg: 603 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

81,0 m2 128 77,0 m2

1


TYPE 7 – 604 4-ROMS

N

6. etg BRA 91 kvm 4+R Type 7 (1 stk) P-rom: 86,5 kvm 6. etg: 604

Etasje: 6. BRA: etg P-rom:

91,0 m2 86,5 m2

Balkong: 12,5 kvm

2

m 7, 5

3,0 m2 bod tek

2

tek

0 14,

7,5 m2

2

m

2

m 6, 5

23,0 m2

5, 0

4,5 m2

*

m 1, 5

2

m 9, 5

2

m

7,0 m2

Balkong 12,5 m2

tek

3, 0

2

m

35,0 m2 2,5 m2

*

3,0 m2 walk-in/ bod

tek

12,5 m2

bod 0,5 m2

N

10,5 m2 15,0 m2

2,5 m2 walk-in/ bod

4,0 m2

6,5 m2

2,5 m2

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186 0

1

2

3

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

6. etg 4+R Type 7 (1 stk) 6. etg: 604 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

91,0 m2 86,5 m2

129

0

1

2


TYPE 4 – 605 4-ROMS N

BRA 86 kvm 6. etg P-rom: 82 kvm

Etasje: 6. etg4R Type 4 (1 stk) 6. etg: 605

Takterrasse: BRA: 50 kvm86,0 m2 P-rom:

82,0 m2

N

3,0 m2 bod tek

tek

7,5 m2

33,5 m2

23,0 m2 4,5 m2

14,0 m2 7,0 m2

1,5 m2

*

5,0 m2 6,5 m2

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

Takterrasse 50,0 m2

12,5 m2

9,5 m2

bo d tek

3,0 m2

GOA ARKITEKTKONTOR AS 0

Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ 1 goaark.no 2 | 909 66 3 186

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende N IV

Revisjon H (20.11. 2017)

6. etg 4R Type 4 (1 stk) 6. etg: 605 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

86,0 m2 130 82,5 m2

0

1

2


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 131


Gunstig

HUSBANKFINANSIERTE LEILIGHETER Linjekvartalet tilbyr Husbankfinansiering på leilighetene under 90 kvm.

Husbanken er en del av den norske velferdsstaten. Regjeringens mål er at alle skal bo godt og trygt og at boliger og bygg skal være av god kvalitet. Da må boligmarkedet fungere best mulig. Husbanken skal bidra til et velfungerende boligmarked ved å utvikle og formidle kunnskap om boligsektoren, og ved å finansiere boliger. Det å bo i en helt ny og husbankfinansiert bolig er både ­behagelig, og ­økonomisk gunstig. Ingen stenges ute – ingen stenges inne. ­Boutgiftene vil være lavere enn ellers, mye på grunn av den s­ ubsidierte renten i ­Husbanken. Dette kan utgjøre store summer hver måned. Alle – uansett alder – kan få lån i Husbanken. Alle våre ­prosjekterte boliger søkes godkjent for lån i Husbanken med 80 % av k­ jøpe­sum. ­Leiligheter over 90 kvm vil det ikke være mulig å søke ­Husbankfinansiering på. Ta kontakt med meglerne våre for mer informasjon.

Linjekvartalet 132


LAVE BOKOSTNADER MED HUSBANKFINANSIERING 80 % av kjøpesum kan finansieres til gunstige betingelser i Husbanken, rente f.t. 1.59 %. Eksempel: kr 3 300 000,Kjøp av bolig til Egenkapital 20 % kr 660 000,Husbanklån 80 % kr 2 640 000,Månedlig rentekostnad* ca. kr 3 475,Netto månedlig lånekostnad* (etter skattefradrag) ca. kr 2 537,*Skattefradrag forutsetter skattbar inntekt. Sameiets fellesutgifter er ikke medregnet. Forutsatt 8 års avdragsfrihet, flytende rente 1,59 %.

Linjekvartalet 133


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Vær smart

– TENK NYTT LAVE OMKOSTNINGER Det er ikke alle som er klar over hvor store fordeler det er ved å kjøpe ny bolig fremfor gammel. Når du kjøper en brukt bolig betaler du dokumentavgift til staten på 2,5 prosent av kjøpesummen. Ved å kjøpe nytt eller bolig under oppføring, beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien. Dette gir vesentlig lavere kjøpsomkostninger. FORUTSIGBARHET OG GARANTI Ved å kjøpe nytt eller ved kjøp av ­bolig under oppføring, må ­Budstadoppføringsloven følges. Kjøper har med dette en lovfestet

garanti på 5 år og dermed mye bedre rettsvern enn ved kjøp av brukt bolig. BEDRE STANDARD OG MINDRE VEDLIKEHOLD Ved kjøp av ny bolig får du en høyere byggteknisk standard enn for bare noen år siden. Gjennom ­forskriften TEK10 bygges det med bedre ­isolasjon, balansert ventilasjon, vann­ båren varme, flere el-uttak, større heisrom og høyere krav til brann­ sikkerhet med mer. Det er også krav til tilgjengelighet for rullestol. Ved kjøp av helt nytt trenger du ikke bruke tid på oppussing og

Linjekvartalet 134

vedlikehold på mange år. Med god ­planlegging av din nye bolig, får du en bolig som passer perfekt for deg! Det avholdes befaringer før, ved og ett år etter overtagelse. Eventuelle feil som avdekkes vil bli rettet. Dette gir også en ekstra trygghet som du ikke vil ha ved kjøp av en brukt bolig. Å STARTE MED BLANKE ARK ER ALLTID SMART Følelsen ved å flytte inn i sin egen, splitter nye bolig er trolig langt mer verdt enn du tror. Ingen ­skavanker, hakk i parketten eller spikerhull i ­veggene - du og din nye leilighet starter med blanke ark, sammen!


Det store boligkjøpet

KJØPSPROSESS Kjøp av bolig er en stor beslutning. Her kan du gjøre deg kjent med kjøpsprosessen.

SALGSSTART Ved salgsstart må kjøpstilbud være levert megler innen en fastsatt frist. Megler vil orientere om tildelingsprosessen. BUD Ifølge nye regler fra 1.1.2014 skal alle bud, budforhøyelser, aksept og avslag skje skriftlig. Kjøpstilbud kan leveres megler, scannes og ­sendes inn på e-post eller sendes med MMS. KONTRAKTSINNGÅELSE Kontrakten inngår du hos oss. BYGGESTART/ LØFTING AV FORBEHOLD Har du skrevet kontrakt før byggestart, får du beskjed om byggestarten. LØPENDE INFORMASJON Bygging er en prosess. Du får løpende informasjon om fremdriften underveis. I tillegg sender vi deg informasjon om tilbud og frister som omhandler tilvalg. INNFLYTTINGSMØTE Alt rykker nærmere. Her går vi gjennom befaringsprosessen, overtakelsesforretningen, slut­t­

oppgjøret, garantier og gir også generell informasjon og svarer på spørsmål. SAMEIET STIFTES Stifting av sameiet blir som regel gjennomført samtidig med innflyttingsmøtet. På møtet velges blant annet representanter til styret i sameiet. FERDIGBEFARING 2-3 uker før overtakelsesforretningen blir du innkalt til ferdigbefaring. Her blir det sjekket om det finnes feil eller mangler i boligen. Det blir skrevet protokoll som også undertegnes. OVERTAKELSESFORRETNING På overtakelsesforretningen går vi på nytt gjennom boligen, og sjekker eventuelle utbedringer som er gjort. Protokoll blir skrevet nå også, og undertegnet, strømskjema blir fylt ut, og du får se hvor parkeringsplasser og sportsboder ligger. Du får utlevert nøkler hvis sluttopp­gjøret er innbetalt. INNFLYTTING Vår oppgjørsavdeling vil sende deg innbetalingsinnstruks før overtagel-

Linjekvartalet 135

se. Det er viktig at hele oppgjøret er innbetalt innen overtagelse. Hvis hele oppgjøret er innbetalt, kan du flytte inn straks overtakelsesforretningen er ­gjennomført. FULLFØRELSESGARANTI Forskuddsgarantien som vi har gitt deg, blir slettet ved overleveringen og erstattes av en fullførelses­ garanti. Garantien er på 5 % av kontraktsbeløpet og gjelder i 5 år. Den er en sikkerhet for oppfyllelse av eventuelt mangelsansvar. 1-ÅRSBEFARING Du får tilbud om 1-årsbefaring ca. 1 år etter at prosjektet er ferdigstilt. Da går vi gjennom boligen sammen med deg og utbedrer eventuelle feil og mangler. REKLAMASJONSTIDEN Du har rett til å reklamere på feil og mangler i 5 år fra overtakelsesdatoen. Det er likevel svært viktig at det reklameres straks, og senest innen tre måneder etter at du ­oppdager feil eller mangler. Dersom du ikke reklamerer innen fristen, kan ditt eventuelle krav bortfalle.


Linjekvartalet 136


salgsoppgave

Linjekvartalet 137


Salgsoppgave

overtagelse (avhengig av f.eks. årstid og ferdigstillelse av utomhusareal), og at dette ikke skal være til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt.

Linjekvartalet 2

PRISER: Se vedlagte prisliste. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på usolgte boliger og biloppstillingsplasser, uten forutgående varsling.

SELGER / UTBYGGER: Linjekvartalet Bolig AS

KJØPSOMKOSTNINGER: I tillegg til kjøpesum betaler kjøper dokumentavgift med 2,5 % av andel tomteverdi. For seksjonene er andel tomteverdi kr 5 405,- pr. kvm BRA, noe som gir en dokumentavgift på kr 135 pr. kvm. BRA. I tillegg påløper tinglysningsgebyrer p.t. kr 525,- for skjøte og kr 727,- pr pantobligasjon (inkl. attest) som skal tinglyses i forbindelse med kjøpet. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang. Oppstartskapital sameie 3 x stipulerte fellesutgifter pr. leilighet.

HJEMMELSHAVER: Linjegården Eiendom AS, org. nr. 914 822 955 Selger besitter generalfullmakt fra hjemmelshaver. AREALANGIVELSER: Arealene oppgitt på tegning og i prisliste er angitt i bruksareal (BRA) som er boligenes mål innvendig, innbefattet innvendig(e) bod(er) og vegger, men ikke med­regnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i pris­listen – dette er boligens BRA areal fratrukket innvendig(e) bod(er) og veggene til disse.

Tilknytningsavgift Internett/kabel TV: 5 000,- som betales sammen med boligen ved overtakelse.

OVERTAGELSE / INNFLYTTING: Antatt overtagelse er 1. kvartal 2020 Dette under forutsetning av byggestart 2. kvartal 2018. Ved senere byggestart endres overtagelsestidspunkt tilsvarende. Med byggestart menes fra det tidspunkt byggearbeidene på det aktuelle byggetrinn faktisk igangsettes. Rivning og gravearbeider i grunnen er ikke å anse som byggearbeid. Overtagelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid (les også forbehold i denne salgsoppgave).

BETALINGSBETINGELSER: Det forutsettes at delinnbetaling/forskudd på 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto, og at skriftlig dokumentasjon på finansiering fremlegges av kjøper. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger under forutsetning av at selger har stilt garanti i henhold til Bustadoppføringslova §47. Stilles ikke slik garanti tilfaller rentene på innbetalt beløp kjøper.

Ved frafall av Selgers forbehold, vil siste frist for over­ tagelse bli meddelt skriftlig. Siste frist vil bli gitt innenfor tidsrommet på tre måneder. Endelig overtagelsesdato meddeles skriftlig ca. 10 uker før overtagelse. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overtagelsesdato. Denne bestemmelse medfører ingen innskrenkning i ­Kjøpers rettigheter iht. bustadoppføringslova § 10 annet og tredje ledd. Selger kan likevel kreve at overtagelse skjer inntil 4 måneder tidligere enn måneden selger meddelte som siste frist.

Hovedoppgjør (resterende del av kjøpesum, tilvalg og kjøpsomkostninger) skal innbetales til megler senest en uke før overtagelse. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers innbetalte delinnbetaling, herunder også for renter og andre omkostninger, som påløper på grunn av kjøpers mislighold.

MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE / FERDIGATTEST: Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Det er selgers plikt å fremskaffe ferdig­attest på eiendommen. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli å foreligge en tid etter

Linjekvartalet 138


KREDITTVURDERING / DOKUMENTASJON AV FINANSIERINGSEVNE: Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere, og kan avvise en kjøper som ikke er kreditt­ verdig på kjøpstidspunktet. Det tas videre forbehold om rett til å foreta kontroll av evt. betalingsanmerkninger. Selger forbeholder seg retten til å kreve dokumentasjon av ­kjøpers finansiering og evne til å betale fellesutgiftene. GARANTIER: Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter §12 stilles straks etter at forbehold om åpning av byggelån, igangsettingstillatelse eller salg av 60% av boligene faller bort. Garantien skal være pålydende 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter §47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved ­eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og ­bekostes ikke av selger. TOMT: Eiet tomt i dag ca. 3 312 kvm. Det vil bli foretatt grensejusteringer og eventuell sammenslåing/deling i forbindelse med utbyggingen. Tomtens areal etter evt. justeringer er ennå ikke fastsatt. MATRIKKEL / ADRESSE: Eiendommen har i dag matrikkelnummer Gnr. 46 og Bnr. 50, 51 og 52 i Sørum kommune. Matrikkelnummer vil kunne endres i forbindelse med utviklingen av ­prosjektet. Seksjonsnummer fastsettes i forbindelse med seksjoneringen. Eiendommen har i dag adresse Tverr­ vegen 1, 1920 Sørumsand. Adressen kan bli endret og vil bli endelig fastsatt av kommunen innen overtagelse. REGULERINGSFORHOLD: Eiendommen er i dag regulert til byggeområde for ­bolig/forretning/kontor i henhold til reguleringsbestemmelser for kvartalet Linjegården av 28.05.2015. Reguleringsplan og -bestemmelser følger som vedlegg til ­denne salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å kontakte megler ved spørsmål til reguleringen i området. SERVITUTTER / RETTIGHETER / HEFTELSER: Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. Grunnboksutskrift følger som vedlegg til denne salgsoppgave. Seksjonene vil være fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagt

panterett til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser. I tillegg kan selger tinglyse bestemmelser vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Det er tinglyst ­servitutter på eiendommen, og kopi av disse fås av ­megler. Følgende servitutter er tinglyst pr i dag: 1925/900110-1/9 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST 20.10.1925 1996/6011-2/9 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 20.09.1996 vedr. vinduer mot bnr. l96 Med flere bestemmelser 1997/7958-2/9 RETTIGHET TINGLYST 20.11.1997 RETTIGHETSHAVER: Sats Sørumsand AS Org.nr: 979296037 LEIEAVTALE Leietid 10 år Fra dato 01/09/1997 Årlig leie NOK 650,- pr. m2 Bestemmelser om regulering av leien Bestemmelse om fremleie Gjelder denne registerenheten med flere 2002/9893-1/9 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 26.11.2002 Forbud mot handel med dagligvarer eller lign. uten etter samtykke fra Haakon Gruppen AS Med flere bestemmelser Gjelder denne registerenheten med flere 2015/1199686-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST

22.12.2015 :Knr: 0226 Gnr: 46 Bnr: 56 :Knr: 0226 Gnr: 46 Bnr: 67 :Knr: 0226 Gnr: 46 Bnr: 87 :Knr: 0226 Gnr: 46 Bnr: 196 Gjelder denne registerenheten med flere 2016/265739-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 21.03.2016 BELØP: NOK 22.500.000 PANTHAVER:Blaker Sparebank Org.nr: 837886252 Uomsettelig Elektronisk innsendt Gjelder denne registerenheten med flere. 1899/900041-1/9 BESTEMMELSE OM VANNRETT TINGLYST

Linjekvartalet 139


2015/1199686-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 22.12.2015 :Knr: 0226 Gnr: 46 Bnr: 56 :Knr: 0226 Gnr: 46 Bnr: 67 :Knr: 0226 Gnr: 46 Bnr: 87 :Knr: 0226 Gnr: 46 Bnr: 196 Gjelder denne registerenheten med flere 2016/265739-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 21.03.2016 BELØP: NOK 22.500.000 PANTHAVER:Blaker Sparebank Org.nr: 837886252 Uomsettelig Elektronisk innsendt Gjelder denne registerenheten med flere.

20.09.1899 :Knr: 0226 Gnr: 46 Bnr: 8 Bestemmelse om vannledning 1925/900109-1/9 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST 01.08.1925 2013/161170-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 25.02.2013 BELØP: NOK 4.500.000 PANTHAVER:Sparebanken Sør Org.nr: 937894538 2017/532756-1/200 NEDKVITTERING TINGLYST 19.05.2017 21:00 Beløpet er nedkvittert til: Beløp: NOK 2.885.000 2017/497300-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 11.05.2017 21:00 BELØP: NOK 9.500.000 PANTHAVER:Økland & Co Advokatfirmaet Da Org.nr: 957329152 2017/497300-2/200 REGISTERENHETEN KAN IKKE DISPONERES OVER UTEN SAMTYKKE FRA ­RETTIGHETSHAVER TINGLYST 11.05.2017 21:00 RETTIGHETSHAVER:Økland & Co Advokatfirmaet Da Org.nr: 957329152

Følgende kan bli tinglyst: - Felles adkomstrett og felles vedlikeholdsplikt med nabo - Felles bruksrett og felles vedlikeholdsplikt på deler av uteområde - Felles bruksrett og felles vedlikeholdsplikt på parkeringsplasser for næring og gjeste p-plasser for bolig - Gangforbindelsen mellom Tverrvegen og Ileveien skal iht. reguleringsplan tilrettelegges slik at den er offentlig tilgjengelig, men eies og driftes av sameiet - Utbyggingsavtale med Sørumsand Kommune

1927/900114-1/9 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST 20.08.1927 1954/323-1/9 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 04.02.1954 Vegvesenets betingelser vedtatt 1997/7958-2/9 RETTIGHET TINGLYST 20.11.1997 RETTIGHETSHAVER:Sats Sørumsand As Org.nr: 979296037 LEIEAVTALE Leietid 10 år Fra dato 01/09/1997 Årlig leie NOK 650,- pr. m2 Bestemmelser om regulering av leien Bestemmelse om fremleie Gjelder denne registerenheten med flere 2002/9893-1/9 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 26.11.2002 Forbud mot handel med dagligvarer eller lign. uten etter samtykke fra Haakon Gruppen AS Med flere bestemmelser Gjelder denne registerenheten med flere.

LIGNINGSVERDI: Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt ”primærbolig” (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller ”sekundær­ bolig” (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi. STANDARD / UTSTYR: Se vedlagte leveransebeskrivelse som utgjør en del av denne salgsoppgave. ENERGIMERKING: Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler. Linjekvartalet 140


GARASJEANLEGG / PARKERING: Det vil bli oppmerkede biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg i kjeller. Biloppstillingsplass kan erverves i tillegg til boenheten i henhold til prisliste. Det v­ urderes å etablere ladepunkt for el bil i ett begrenset antall som tilvalg. Dette vil eventuelt kunne bli håndtert med et smart-ladesystem. Organisering og lokalisering av garasjeplasser og sportsboder bestemmes av selger. Selger forbeholder seg retten til å bestemme antall biloppstillingsplasser, samt plassering av sykkelparkering på terreng og i kjeller.

selskaper, samt om de vil akseptere salg av flere seksjoner til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme juridiske person. Vedtekter for sameiet vil bli utarbeidet av selger. Så snart dokumentene er ferdige vil de bli tilsendt kjøper eller de kan innhentes hos megler. Det forutsettes at dokumentene aksepteres som grunnlag for handelen. Eventuelle ønskede endringer kan skje i henhold til vedtektene på senere generalforsamlinger. Sameiet vil bestå av boligog næringsseksjoner.

Kjøper av biloppstillingsplass må betale en forholdsmessig andel av kostnadene til drift og vedlikehold av garasjeanlegget som kommer i tillegg til de alminnelige fellesutgiftene.

Selger vil benytte egen standard kjøpekontrakt for alle salg i prosjektet. Det forutsettes at bud er lagt inn på grunnlag av denne kjøpekontrakten og en eventuell aksept av bud fra selger gis under samme forutsetning. Standard kjøpekontrakt utgjør en del av denne salgsoppgave.

De fleste parkeringsplasser avsatt til næring i 1. etasje vil også benyttes som gjeste p-plasser for bolig. Disse vil da bli benyttet i sambruk. Enkelte av p-plassene i 1. etasje er avsatt til boligene. Det vil bli bygget færre p-plasser enn det er satt krav om i reguleringsplanen. Det vil bli opparbeidet noen offentlige p-plasser i Tverrveien vest for bebyggelsen.

AVBESTILLING: Kapittel VI i Bustadoppføringslova gir kjøper en ­avbestillingsrett. Dersom slik rett benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Bestilte tilvalg og endringer skal i slike tilfeller, i sin helhet, uansett betales av kjøper.

BODER: Det medfølger 1 sportsbod til alle boliger. Sportsbodene vil ligge i felles anlegg i kjeller/garasjeanlegg. I de fleste boliger er det også bod inne i boligen, mens innvendig bod kan erstattes med skap i enkelte boliger.

LOVGRUNNLAG: Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

FELLESUTGIFTER / LIKVIDITETSTILSKUDD: Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men ­stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter slik som fyring, varmt vann, kommunale avgifter, forsikring, forretningsførsel, vedlikehold m.m., men avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr 30,- / - 40,- pr. kvm. BRA/mnd. Det foreligger p.t. ikke regnskap eller budsjett for sameiet. Budsjett vil bli utarbeidet av selger i ­samarbeid med forretningsfører. Driftsbudsjett og ­fellesutgifter vedtas av styret og fremlegges til ­orientering på sameiets generalforsamling. Megler vil i forbindelse med overtagelsen innkalle kr 70,pr. kvm BRA som likviditetstilskudd til sameiet.

EIERFORM / ORGANISERING: Linjekvartalet 2 vil bli organisert som et eierseksjons­ sameie i samsvar med Eierseksjonsloven. Selger forbeholder seg videre retten til å organisere og fordele parkering og sportsboder på den måten som for selger anses mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som en særskilt næringsseksjon.

AVTALEMESSIGE FORHOLD: Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert kjøps­ tilbud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til

Som seksjonseier i et eierseksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Seksjonseierne får felles bruksrett til

Linjekvartalet 141


sameiets fellesareal. Næringslokalene og dets brukere vil ikke få tilgang til de private sonene til boligene, som felles takterrasse, uteområder i 2. etasje og heis- og trapperom til boligene, samt parkeringskjeller. Næringslokalene får direkte adkomst fra gateplan og eventuelt fra parkeringsareal i 1. etasje. Det vil bli utarbeidet en fordelingsnøkkel mellom felles funksjoner for boligene og næringsseksjonene. I dette vil det også bli spesifisert hvilke kostnader som kun tilfaller boligene og hvilke som kun tilfaller næringsseksjonene. De andre sameierne har, i henhold til Eierseksjonslovens §25, panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet.

FORRETNINGSFØRSEL: BORI er valgt som forretningsfører for prosjektet med en tidsbegrenset kontrakt på 3 år. FORSIKRING: Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres ­gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv ­besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle ­særskilte påkostninger. ADGANG TIL LOVLIG UTLEIE: Seksjonseiere får full råderett over egen bolig og kan leie den ut. Dersom eiendommen ikke er seksjonert pr. tidspunkt for overtagelse, gjøres evt. kjøper/utleier ­oppmerksom på Eierseksjonslovens kapittel III som ­regulerer evt. leietakers rett til kjøp.

til utbytte av en straffbar handling, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen.

OVERSKJØTING OG OPPGJØR: Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn i henhold til kjøpekontrakten. Ved eventuell endring i eierskap/navneendring fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på kr. 25.000,- inkl. mva. som innbetales meglers driftskonto. Eventuell endring krever selgers samtykke. Selger forbeholder seg retten til på fritt grunnlag å godta eller avslå transport av kjøpekontrakter. Oppgjør etter salg vil skje gjennom megler eller meglers underleverandør. TILVALG OG ENDRINGER: Det vil bli gitt et tidsbegrenset tilvalgstilbud, som for eksempel ulike typer parkett, fargevalg på veggflater, fliser, fronter på kjøkken- og baderomsinnredninger, flere el-punkter etc. Endringer ut over ovennevnte må på fritt grunnlag vurderes av selger, entreprenør og dennes underleverandører. Det kan ikke påregnes at andre endringer kan foretas og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse eller vil kunne medføre forsinkelse i prosjektets fremdrift. Typiske endringer som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp. Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15 % av kjøpesum i henhold til Bustadoppføringslova §9. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør i ­separat avtale (tilvalg). Alle tilvalg faktureres sammen med oppgjørsoppsett fra megler. Inngås kjøpsavtale ­etter igangsetting av prosjektet, er interessent/kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Det må da tas forbehold i kjøpstilbudet dersom interessent/kjøper har ønske om tilvalg/endring som denne mener skal være mulig å få levert av selger. ­Konferer megler for nærmere informasjon.

EIENDOMSMEGLER: Nyeboliger AS, org.nr. 997 812 824 Klingenberggata 7, 0161 Oslo Telefon 909 25 904 / 918 23 923 E-post: tzb@sem-johnsen.no / lhm@sem-johnsen.no Megler har fast provisjon pr. enhet solgt i prosjektet, kr 35.000,- eks. mva. Dersom handel ikke kommer i stand, har megler ikke krav på provisjon. Meglerprovisjon og utlegg betales av selger. I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv., er megler pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av involverte parter. Dersom partene ikke oppfyller krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning

HUSBANKFINANSIERING: Det tas forbehold om prosjektgodkjenning i Husbanken. Eventuelle tilvalg må finansieres med annen finansiering/ egenkapital. FORBEHOLD: Byggestart er avhengig av et tilfredsstillende forhåndssalg og tilfredsstillende finansiering og åpning av ­byggelån. Videre er byggestart avhengig av at rammeog igangsettelsestillatelse blir gitt fra myndighetene i god tid før byggestart. Det tas også forbehold om at det

Linjekvartalet 142


oppnås en for selger tilfredsstillende avtale med entreprenør. Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette.

Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boligene i ­prosjektet. Interessent oppfordres derfor særskilt til å vurdere dette (solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold terreng og omkringliggende bygningsmasse med videre) før budgivning.

Det gjøres uttrykkelig oppmerksom på at anslaget vedrørende overtagelsestidspunkt ikke er å anse som en avtalt frist for overtagelse i forhold til Bustadopp­ føringslova §10. Anslaget er kun et estimat, og endelig overtagelsesdato vil blant annet avhenge av kommunal behandling, inngåelse av en for selger tilfredsstillende entreprisekontrakt og byggelånsavtale, samt fremdrift i prosjekt- og byggearbeid.

Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og/eller nødvendige, likevel slik at den generelle standard og utførelse ikke forringes eller endres vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassinger av teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal og lignende.

Kjøper må være innforstått med den usikkerhet som foreligger med hensyn til fremdrift og overtagelse, og kan ikke påberope seg overskridelser av de her angitte estimerte overtagelsestidspunkt som avtalt frist for ­ferdigstillelse/overtagelse. En forsinkelse i forhold til disse estimatene vil således ikke kunne danne grunnlag for krav om dagmulkt eller annen erstatning.

Det kan være avvik mellom de plantegninger og ­skisser som er presentert i prospektet, og den endelige ­leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers ­leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning. Ved vesentlige endringer har kjøper rett til å heve avtalen, og kreve kjøpesummen tilbakeført. Kjøper kan ikke kreve erstatning ut over dette.

Ved frafall av Selgers forbehold, vil siste frist for over­ tagelse bli meddelt skriftlig innenfor tre måneds intervall. Endelig overtagelsesdato meddeles skriftlig ca. 10 uker før overtagelse. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overtagelsesdato. Denne bestemmelse medfører ingen innskrenkning i Kjøpers rettigheter i henhold til Bustadoppføringslova §10 annet og tredje ledd. Selger kan kreve at overtagelse skjer inntil 4 måneder tidligere enn forventet ferdigstillelse ved kontraktsinngåelse. Selger må senest innen 01.10.2018 avklare ved skriftlig underretning dersom ovennevnte forbehold påberopes og kjøpekontrakten kanselleres. Kjøper kan kansellere inngått kjøpekontrakt dersom iverksettelse av bygge­ prosjektet ikke er igangsatt innen 01.10.2018. Evt. beslutning om kansellering skal meddeles skriftlig til selger umiddelbart. Dersom kanselleringsretten benyttes får kjøper tilbakebetalt innbetalt kjøpesum (evt. deponert beløp), vederlag for eventuelle tilleggsarbeider og renter av innbetalt beløp. For øvrig kan kjøper ikke fremme ytterligere eller andre krav mot selger som følge av kanselleringen. Alle illustrasjoner, skisser, møblerte plantegninger med mer er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan således ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar med­ følger ikke, så som f.eks. skap, og det vil derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen.

Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/­ internettside og leveransebeskrivelsen i den ­endelige kontrakt med kjøper, vil leveranse­ beskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Selger står fritt til å bestemme bolignummer samt endre antall eierseksjoner i sameiet. Selger forbeholder seg retten til uten varsel å kunne endre priser og betingelser for usolgte boliger og biloppstillingsplasser. Det tas forbehold om trykkfeil i prospekt og ­salgsoppgave. FØLGENDE DOKUMENTER UTGJØR EN DEL AV DENNE SALGSOPPGAVE:

• Leveransebeskrivelse • Plantegning og etasjeplan • Prisliste • Foreløpig utomhusplan • Kjøpsavtale/Budskjema • Selgers standard kjøpekontrakt • Grunnboksutskrift • Reguleringsplan- og bestemmelser 9. november 2017

Linjekvartalet 143


Linjekvartalet 144


leveransebeskrivelse

Linjekvartalet 145


Leveransebeskrivelse

bygget i henhold til krav i reguleringsbestemmelsene. ­Næringsseksjonen(e) er solgt til Blaker Sparebank og vil bli benyttet til næringsvirksomhet, men ikke dagligvarehandel/matbutikk.

Linjekvartalet 2

Det blir avsatt noe areal til sykkelparkering, plassering og løsning på avfallshåndtering er ikke endelig fastsatt. Det vil muligens bli plassert ut en ny Trafostasjon for strøm, plassering er ikke avklart. Det leveres utekraner.

Denne leveransebeskrivelsen omfatter generell standard og leveringsomfang for leiligheter i prosjektet. Tegninger og bilder i salgsoppgaven er illustrasjoner. Leverings­ omfang, fargevalg og materialkvaliteter er gjengitt i denne leveringsbeskrivelse. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og den øvrige salgs­informasjonen (herunder salgstegninger). I slike tilfeller er det alltid denne leveransebeskrivelsen som er ­gjeldende. Bildebruk og illustrasjoner i salgsmaterialet og i visningslokalet vil vise elementer som ikke er i samsvar med faktisk leveranse, så som møblering, kjøkken- og garderobeløsning, dør- og vindusform, fasade­detaljer, utomhusdetaljer med videre. Det presiseres særskilt at kjøkken leveres i henhold til egen kjøkkentegning.

FUNDAMENT/P-ANLEGG/KJELLER Byggets bærekonstruksjon blir utført i betong og stål. Skille­ vegger i betong eller plassbyggede lyd og brannvegger. Etasjeskillere støpes i betong eller er hulldekker. Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverkvegger. Innvendige vegger utføres i stål/tre-stenderverk og kledd med gipsplater. Støpte vegger påfores med gipsplater, men vil stedvis også kun sparkles og males. Innvendig høyde til himling vil generelt være 2,4 m. Unntatt er områder med nedforet himling. Himling nedfores for å skjule rør og kanalføringer fortrinnsvis i boder, entre/gang og enkelte områder i øvrige rom. Underetasje/p-anlegg utføres med gulv av fast dekke. Sportsboder til hver bolig anlegges i p-anlegg.

Tegninger i prospektet kan i noen grad avvike i forhold til den endelige utforming, blant annet er sjakter, evt. innkassinger og VVS-føringer ikke eksakt inn­ tegnet. Salgs­tegningene i prospektet er ikke egnet for ­måltaking, da det er de ferdig prosjekterte og detaljerte arbeids­tegninger det bygges etter. Videre kan vindusplasseringen, størrelse og åpningsmulighet i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget, krav til bæring av tegl, isolasjonskrav, brannkrav osv. Bolig­prosjektet vil rammesøkes etter teknisk forskrift TEK 10.

ISOLASJON Termisk isolasjon leveres i henhold til TEK 10 og i henhold til gjeldende regler for omfordeling av U-verdi. Innvendige vegger isoleres i henhold til krav. UTVENDIG OVERFLATE Fasadene kles utvendig hovedsakelig med panel. INNVENDIG OVERFLATE Vindfang/hall: - Sparklet og malt betong, 3 stavs 14 mm eikeparkett – lys hvitpigmentert, malt gips. Stue/kjøkken: - Sparklet og malt betong, 3 stavs 14 mm eikeparkett – lys hvitpigmentert, malt gips. Soverom: - Sparklet og malt betong, 3 stavs 14 mm eikeparkett – lys hvitpigmentert, malt gips. Bad: - Våtromshimling – hvit farge, Standard grå flis 20x20 cm på gulv og 5x5 cm eller 10x10 cm i dusjssone, downlights i himling, lys grå 30x60 på vegg. WC (evt. separat WC): - Sparklet og malt betong, standard grå flis 20x20 cm på gulv, malt gips.

TOMT Tomten opparbeides med utomhusanlegg bestående av asfalterte veier, samt anlagt plen på de arealer der dette er egnet. Lekeplasser, stier, plen og lignende blir ­sameiets fellesareal som vedlikeholdes av sameiet. Det vil bli install­ ert snøsmelteanlegg i portåpninger til p-­anlegg, uteareal for øvrig vil ikke få installert snøsmelteanlegg. For uten opparbeidelse av tomten for oppføring av byggene, vil tomten bli opparbeidet med asfalterte innkjøringer samt plen (opparbeides etter årstid). Uteområder opparbeides med plen, beplantning, sittegrupper og eventuelt belysning. Gangstier skal ha fast dekke og tilfredsstille krav til TEK 10. Adkomstvei inn til parkeringsanlegg vil være felles med naboeiendom. Det er næringslokaler i 1. etg. i

Linjekvartalet 146


Alle soverom: - Sparklet og malt betong, 3 stavs 14 mm eikeparkett – lys hvitpigmentert, malt gips. Innvendig bod: - Sparklet og malt betong, 3 stavs 14 mm eikeparkett – lys hvitpigmentert, malt gips.

heldekkende servanttopp, overskap med speil/lys/stik�kontakt. Størrelse på innredning som vist på plantegning til den enkelte leilighet. Kjøkkeninnredning leveres av anerkjent nordisk fabrikat, med hvitevarer. Hvitevarer av type Whirlpool eller tilsvarende kvalitet, med induksjonsplatetopp, innbygget stekeovn, kjøl/fryseskap forberedt for innbygging og oppvaskmaskin. Fronter leveres i børstet stål. Det vil bli utarbeidet egen kjøkkentegning for hver type leilighet som kan fås ved henvendelse. Det leveres ikke garderobeskap som vist på tegning. Erfaringsmessig bytter de fleste kjøpere ut garderoben under tilvalgsprosessen. Garderober tilbys som del av tilvalg. All øvrig innredning leveres med standard ­innredningshøyde.

Alle himlinger i leilighet vil kunne få synlig v-fuger (sparklet og malt betong). Enkelte rom eller deler av rom kan ha nedforet malt gipshimling for skjulte rør og andre installasjoner, for eksempel bad, wc, gang, bod osv. Parkett vil kunne ha synlig kvist.

SPORTSBOD (KJELLER): Vegger i Troax (nettingvegger) eller tilsvarende. Det ­gjøres oppmerksom på at rør eller andre tekniske installasjoner kan være plassert i eller ført igjennom sportsboder.

Det må påregnes innkassing over overskap på kjøkken for fremføring av for eksempel ventilasjonskanaler.

GARASJEANLEGG I BETONG: - Tak og vegger støvbundet med hvit maling (sprøytet). Gulv med Asfalt eller betong. Innkjøringshøyde (porthøyde) til p-kjeller er normalt maks 2,1 m.

OPPVARMING Oppvarming er basert på fjernvarme. Det legges vannbåren gulvvarme i bad, vaskerom og øvrige oppholdsrom. Dersom det ut i fra tekniske beregninger ikke er krav til varme på soverom, så vil dette utgå. Varmt tappevann leveres via felles varmtvannstanker/varmtvannssystem i teknisk rom. Det monteres energimåler i hver leilighet for både oppvarming og tappevann. Avregning av energi utføres av sameiet basert på fellesmåler for fjernvarme. Fellesmåleren måler all energi og vannforbruk for hele sameiet, som så internt fordeles.

VINDUER Alle vinduer leveres i godkjent utførelse og i henhold til varmetapsberegninger. Vinduer leveres i farge valgt av vår arkitekt. Vinduer må påregnes levert i fastkarm (ikke til å åpne) og uten luftespalte. Rom mot svalgang har vindu med lyd- og brannkrav og må påregnes levert i fastkarm, det leveres lufteluke på disse. Vinduene på øvrige soverom har minst ett åpningsbart vindu. Det ­benyttes nå så godt isolerte vinduer at det tidvis vil ­kunne dugge på utsiden. Store vinduer må påregnes besørges vasket med lift organisert som felles vask i sameiet.

VENTILASJON Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Avtrekk i alle våtrom, WC og kjøkkentak, tilluft (friskluft) i alle oppholdsrom (stue, soverom). Aggregat plasseres i egen bod, eller som del av kjøkkenhette.

DØRER Ytterdør i tre leveres i nøytral farge. Balkong/terrassedør leveres i samme utførelse/materialer som vinduer. Det skal leveres komplett nøkkelsystem til hele prosjektet. Det må påregnes egen nøkkel til hengelås på sportsbod. LISTVERK Alle lister leveres hvitmalt i glatt utførelse. Utforinger leveres hvitmalt. Listverk utføres med synlig spikring. Fotlister leveres i hvitpigmentert eik. Taklister leveres ikke, men overgang mellom tak/vegg fuges og males.

RØR OG SANITÆR Til kjøkken leveres oppvaskkum i stål med blandebatteri og uttak for oppvaskmaskin. Ett greps blandebatteri på bad og toaletter. Toalett leveres i standard hvit utførelse – veggmontert. Det kan være en synlig innkassing på vegg hvor toalettet er plassert. Det leveres sluk i gulv på bad. Opplegg for vaskemaskin på bad. Det leveres dusjhjørne i aluminium og glass (”klappveggdusj” med 2 dører), med termostatstyrt dusjbatteri. De fleste badene leveres som baderomskabiner, plassbygde kan forekomme. Det vil bli plassert rørfordeler skap i leiligheten.

INNREDNING På bad leveres baderomsinnredning i hvit utførelse med

EL-INSTALLASJON, TELEFON, ETC. Boligene leveres med skjult elektrisk anlegg i henhold

Linjekvartalet 147


FELLES TAKTERRASSER Det vil bli etablert felles takterrasser. Disse er foreløpig ikke endelig detaljprosjektert.

til gjeldende forskrifter – NEK 399. Det leveres standard hvite brytere og stikkontakter. Punktplan for hver bolig i henhold til NEK 399 utarbeides for hver bolig. E ­ nkelte steder kan kabler være synlige. TV-uttak i stue. Det leveres benkearmatur under overskap på kjøkken med stikkontakt, samt armatur på bad. Som grunnbelysning bad vil det bli levert downlights. Eller leveres ikke lamper innvendig. Det leveres utelampe på balkong, samt 1 stk. dobbelt stikkontakt. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på bad. Det er ikke opplegg for strømuttak i sportsboder ut over lys. Ei heller motorvarmeruttak ute. Opplegg og tilkobling til bredbånd og eventuelt ­kabel-tv bestilles av utbygger og organiseres av sameiets styre/beboere. Selger tar forbehold om pålagt bindingstid for TV/bredbånd. Tilkobling og bruk av bredbånd/TV bekostes kjøper. Det gjøres oppmerksom på at Telenor ikke lenger leveres fasttelefoni i nye boligprosjekter. Porttelefon med videosignal skal leveres til hver ­bolig med døråpnerautomatikk fra den enkelte leilighet. Det blir montert tekniske skap for strøm og svakstrøm (­Kabel-TV/internett) i leilighet.

UTVENDIG BOD I P-ANLEGG Til hver boenhet medfølger sportsbod på 5 kvm i felles p-anlegg eller i parkeringsområde i 1. etasje. Uisolert bod i betong/tre/stål uten overflatebehandling. Boden er beregnet til lagring av bildekk, sykler, utemøbler og lignende. Den er ikke egnet til lagring av klær, bøker og lignende. INNGANGSPARTI, KORRIDOR, HEIS OG TRAPPEROM, FELLESAREALER, SVALGANG Fellesarealer vil bli fargesatt i nøytrale farger. Heis fra p-anlegg til hver etasje. Heis monteres i trappe­ hus som er felles for flere leiligheter. Trapp utføres i ­henhold til TEK 10. Trapperommet er ikke oppvarmet, men temperert. Enkelte leiligheter får adkomst via ­utvendig svalgang. Det er noe takoverbygg over ­s­valgang. Hovedtrapp er planlagt utført i betong. Postkasser vil bli montert der det er hensiktsmessig i ­nærheten av inngang. Næringslokalene får adkomst adskilt fra boligene.

Det vurderes å etablere ladepunkt for el bil i ett ­begrenset antall som tilvalg. Dette vil eventuelt kunne bli håndtert med et smart-ladesystem.

AVVIK/ENDRINGER Selger kan gjøre mindre endringer av konstruksjon eller materialvalg uten forhåndsvarsel med likeverdige ­løsninger/ materialer, uten at kontraktsummen endres. Føringsveier for rør og kanaler kan forekomme som sjakter og innkassinger, som ikke nødvendigvis er vist på tegning. Det kan være avvikende takhøyde i bod, wc, gang, bad og vaskerom som følge av rørføringer. Andre utførelser/leveranser bestilt av kjøper utover standard kan medføre tillegg i leveringstid eller pris. Endringer utover standard leveranse skal være skriftlig avtalt i egen tilvalgskontrakt.

BALKONGER/UTEPLASSER Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. ­Balkonger utføres av betong med fall til avløp, men drypp fra overliggende balkonger må påregnes. ­Utformingen av rekkverk vil være i tre, de fleste ­balkonger vil i tillegg bli delvis innglasset. Balkonger og terrasser med overflate i betong uten spesiell s­ klisikring, det vurderes tremmegulv. Større terrasser over ­underliggende leilighet vil få tremmegulv av tre, det må ­påregnes innvendig trinn eller rampe opp til disse terrassene pga. nivåforskjell. Plattinger på terrengnivå vil bli uført i impregnert treverk eller betongheller.

BYGGESTART Det tas generelt forbehold om myndighetenes saks­ behandlingstid og godkjenning (herunder endrings­ meldinger, seksjonering med videre) og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, ­hjemmelsoverføring med videre som følge av dette. Utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer av plantegninger og plassering av utstyr. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid byggebeskrivelsen som er retningsgivende. Dersom det er avvik

Innglassing: Mange balkonger får delvis innglasset ­balkong, glassfelt på disse er skyvbare/åpningsbare. Et begrenset antall leiligheter vil kunne få muligheten til tilvalg av full innglassing av sin balkong. Se oversikt i prospekt. Forhøyet rekkverk: Pga tekniske krav, vil rekkverk høyt opp i bygget (fra 4. etg) få høyt rekkverk, forhøyelsen vil blir levert i klart glass for å ivareta utsyn på en god måte.

Linjekvartalet 148


mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den ­generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten pris­justering at utbygger har rett til å foreta slike endringer.

DIVERSE Bilder, skisser og tegninger er kun ment til illustrasjon. Møbler, skap og liknende inngår ikke – utover det som fremkommer av leveringsbeskrivelsen. Fargevalg på ­byggene vil være noe avvikende i forhold til salgsoppgave. I nye boliger, kan svinnriss i overgang mellom tak/vegg og i hjørner som følge ytterligere uttørring av trevirke/konstruksjoner forekomme og er normalt. Dette er ikke å anse som senere mangel.

BYGGEAKTIVITET Det må påregnes byggeaktivitet i området etter ­innflytting, og utbygger har således rett til å ha ­maskiner/utstyr i området inntil alle boenheter og ­utomhusanlegg er ferdigstilt. Forbehold/teknisk/tomter/tomtestørrelse Utbygger tar forbehold om offentlig godkjenning og tillatelser, samt bruk av tekniske løsninger, plassering av vinduer og lignende som følge av branntekniske krav, offentlige pålegg eller som følge av øvrige krav som kan oppstå. Selger gjør oppmerksom på at tomten ikke er endelig oppmålt. 9. november 2017

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 149


Velkommen hjem!

Utbygger

Design: Voice.as 3D: EVE-images.com

Linjekvartalet 150


Linjekvartalet 151


voice.as

www.linjekvartalet.no

Tom Z. Bliksmark:

909 25 904

tzb@sem-johnsen.no

Lene Helland MarkegĂĽrd: 918 23 923

lhm@sem-johnsen.no

Siri Svendsberget:

ss@sem-johnsen.no

482 16 227

Linjekvartalet 152

Linjekvartalet2 prospekt issuu  
Linjekvartalet2 prospekt issuu