Page 1

1


2


3


4


5


6


INNHOLD Området.............................................................................................................................................. 12 Kart..........................................................................................................................................................18 Fagerborgkvartalet.....................................................................................................................24 Arkitektens visjon........................................................................................................................30 Landskapsarkitektens ord.................................................................................................... 32 Leilighetene.....................................................................................................................................36 Kjøkken fra Drømmekjøkken..............................................................................................54 Etasjetegninger............................................................................................................................60 Plantegninger.................................................................................................................................66 Utomhus bakkeplan................................................................................................................ 212 Utomhus takplan.......................................................................................................................214 Nabolagsprofil............................................................................................................................ 234 Leveransebeskrivelse...........................................................................................................220 Salgsbeskrivelse....................................................................................................................... 228 TV og bredbånd fra Telenor............................................................................................. 236 Kjøpsprosess steg for steg............................................................................................... 238 Fordeler med å kjøpe nytt..................................................................................................240 Om Axer.......................................................................................................................................... 242 Kontaktinformasjon................................................................................................................244

7


Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme. Illustrasjonen viser innredningsdetaljer og utstyr som ikke er inkludert i prisen. Se leveransebeskrivelsen.

8


9


10

LILLESTRØM TORV

LILLESTRØM STASJON 10 MIN TIL OSLO

NORGES VAREMESSE

Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme. Illustrasjonen viser innredningsdetaljer og utstyr som ikke er inkludert i prisen. Se leveransebeskrivelsen.


11

OSLO LUFTHAVN 12 MIN VOLLA SKOLE

RÃ…DHUSET

NABOKVARTAL UNDER BYGGING


ET KLOKT VALG FOR DEG SOM VIL MER ENN Å BO DU BOR IKKE MOT STRØMMEN I LILLESTRØM Tvert om, Lillestrøm er en moderne småby som vokser i medvind og med strømmen – og du kan være med. På tomten til historiske Fagerborg Hotell i Lillestrøm sentrum kommer 145 flotte leiligheter for salg våren 2019. Leilighetene får en flott og meget sentral beliggenhet med gangavstand til alle fasiliteter en småby har å friste med og ikke minst til toget som bringer deg til Oslo og resten av verden i løpet av 10-12 minutter. Fagerborgkvartalet er med andre ord for deg som vil bo urbant og sentralt, men likevel i et utpreget boligstrøk – her får du begge deler.

FAGERBORG HOTELL. Familien Tosterud drev ærverdige Fagerborg Hotell i over 80 år frem til 2017. Stedet var et velkjent samlingspunkt i Lillestrøm med nattklubb og mang et lillestrøm par har funnet hverandre her. Restauranten har holdt utallige konfirmasjoner, bryllup og barnedåp, som har gitt uforglemmelige minner til svært mange i Lillestrøm.

12


13


LILLESTRØM – EN BY MED STRØMMEN LILLESTRØM ER EN BY I STERK UTVIKLING OG MED ET MEGET ALLSIDIG OG SPENNENDE BYSENTRUM

Lillestrøms Torv og den sjarmerende gågaten byr på et stort og variert utvalg av både butikker, helsetilbud, bibliotek, kino, cafeer og restauranter, og ikke minst hyggelige aktiviteter og by-arrangementer. De nye leilighetene bygges på tomten til historiske Fagerborg Hotell og er i direkte tilknytning til sentrum, Stortorget, Lillestrøm stasjon og parken på Volla. Andre viktige punkter i nærheten er Lillestrøm kirke, Rådhusparken, Odeon kino og strandpromenaden med forbindelse langs elva til badeanlegget på Nebbursvollen.

14


Foto: Henrik Strømstad

I Fagerborgkvartalet vil du bo rolig, men meget sentralt til i overgangen mellom Lillestrøm sentrum og villabebyggelsen. Du får tilgang til alt en småby kan tilby kun få minutters gange fra egen bolig. Jobber du i Oslo, rusler du til toget som bringer deg inn til storstaden på 10 minutter. Skal du ut på reise og oppleve resten av verden, tar toget kun 12 minutter til Oslo Lufthavn. Med andre ord har du tilgang til Oslo og resten av verden kun 15-20 minutter fra egen bolig. Da kan du fint sove litt lenger om morgenen, eller starte dagen med en deilig cappuccino og en croissant på en av de hyggelige caféene i nærheten før du drar på jobb – bedre blir det ikke.

15

På kvelden kan du nyte et deilig måltid og et godt glass vin på et av Lillestrøms mange hyggelige utesteder – kun en “tøffeltur” unna. Eller du kan sette deg på sykkelen og sykle en liten kveldstur langs elva en deilig sommerdag når fuglene kvitrer sin kveldssymfoni og naturen går til ro.


SKEDSMO – EN VARIERT OG SPENNENDE KOMMUNE Å BO I SKEDSMO ER MED SIN SENTRALE OG NATURSKJØNNE BELIGGENHET EN KOMMUNE MED ET STORT MANGFOLD AV MULIGHETER

Her finner du en fin blanding av det moderne, energiske og urbane - og variert natur, som innbyr til all slags utendørsaktiviteter hele året. Østmarka tilbyr gode rekreasjonsmuligheter med tur-/skiterreng og bade-/fiskevann. Du finner flotte gang- og sykkelveier, samt friområder langs Øyeren, Glomma, Sagelva og Nitelva som også er rik på gode fiske- og båtmuligheter. Og du trenger ikke eie båt selv, du kan leie både kajakk og kano, og låne robåt. Lillestrøm er en kulturby som kan skilte med mange arrangementer hvor kanskje Nebbenfestivalen, som i år avholdes i mai, er den mest kjente. Her har mange store nasjonale og internasjonale artister stått på scenen, og det er alltid topp stemning. Norges største gratis byfestival avholdes i juni, og her er hele næringslivet også med og skaper god stemning- her blir det folkefest vært år! I tillegg har Lillestrøm Kultursenter et program som overgår mange andre større byer, og det er det alltid noe for enhver. Odeon kino, rett rundt hjørnet for Fagerborgkvartalet, er en moderne kino, og viser det siste innen film. I Lillestrøm er det alltid noe som skjer.

16


Foto: Henrik Strømstad

Spiller du golf, finner du Losby golfbane samt Miklagard Golf en kort kjøretur unna, og er du glad i hester, er det flere gode rideskoler og fine ridemuligheter ikke langt fra der du bor. Er du glad i vinter og snø, er mulighetene mange. På Svelle som ligger mellom Fet, Rælingen og Lillestrøm, er det supre forhold for skøytegåing på natur-is, og det kjøres opp flere skiløyper både på stadion, i lysløyper og lengre løyper ute i skog og mark. Snø innendørs skiarena på Lørenskog er kun få minutter unna og tilbyr alpint og langrenn året rundt, anlegget planlegges ferdigstilt i 2020. Marikollen idrettspark med blant annet lysløype, alpinanlegg, ny idrettshall, fotballbaner og svømmehall byr på sportslige aktiviteter hele året. Om sommeren er Nebbursvollen Friluftsbad et populært badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk. Er du glad i å sykle – så bor du på rett sted i Fagerborgkvartalet. Lillestrøm ble nemlig kåret til Norges beste sykkelby i 2008, 2010, 2012, 2014 og 2016. Enten du sykler i bynære områder eller naturskjønne omgivelser langs områdets flotte vannveier, har du tilgang til kilometervis med opplevelser, mosjon og rekreasjon.

17


LILLESTRØM ALT I REKKEVIDDE 7

KORT OG GODT OM AVSTANDER

Oslo Lufthavn 20 min. med bil

og 12 min. med tog.

Lillestrøm Golfklubb 6 min. med bil.

Losby Golfklubb 18 min. med bil.

Høgskolen i Oslo og Akershus

8 min. med bil.

Strømmen Storsenter 7 min. med bil.

Lørenskog 10 min. med bil.

DG ATA

VOLLA PARKEN

DV OL

Oslo 15 min. med bil og 10 min. med tog.

5

AN

VOLLA SKOLE

BR

JO

NA

1

S

LI

ES

Odeon Kino

GA TE

VOL D

OG

LILLESTRØM POLITISTASJON

BR

4 Kirken 5 Vollaparken 6 Lillestrøm videregående skole

GAT

AT A

2 Meny 3 Bysykkelstasjon

TO R

RÅDHUSET

11

KIRK

EGAT A LILLESTRØM KULTURSENTER

7 Volla skole 8

Raus Bar og Bistro

9 Tims burger

AT A

10 Fratelli Restaurant

BR O

G

11 Lillestrøm kultursenter

LILLESTRØM 16 STASJON

12 Handlegaten 13 Restaurant CHI 14 Mirabel Restaurant

O 10 OSL

15 Garçon cafe

19 Norges Varemesse

LI NG

18 Scandic hotell lillestrøm

17 Lillestrøm stasjon

SB RU A

16 Lillestrøm bussterminal

20 Fresh Fitness 21 SATSELIXIA

18

MIN

17


LILLESTRØM V.G. SKOLE 6

NANN

ESTA

GATA

DRUM

BRØT

STOR

SGAT A

ERGA TA

GJER

DGAT A

4 LILLESTRØM KIRKE

PARKA L

LEEN

TED ALS

GA TA

SG ATE

14

D AN

EX

AL

2

TEA TER

GA TA

12 GATA

EM TID PH OL AD

TA

3

L

EL

KI

8

10

AN N

RVG ATA

13

ER

ODEON KINO

LILLESTRØM TORV

RU

STOR

NIT

9

1

S

D AN

TE GA

MS G

ATA

15 20

DER

EN MO

GAR

IN

12 M

18

A AT

G NE

21

BA

N ER

J

19 NORGES VAREMESSE 19


Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme. Illustrasjonen viser innredningsdetaljer og utstyr som ikke er inkludert i prisen. Se leveransebeskrivelsen.

20


21


22


PROSJEKTET

23


EN ARKITEKTONISK PERLE MED GODE BOKVALITETER MILJØVENNLIGE OG KOMFORTABLE BOKVALITETER Fagerborgkvartalet bygges rundt et hyggelig og innbydende atrium og vil bestå av 145 moderne, lettstelte og funksjonelle leiligheter med variasjon i både størrelse og utforming. Alle boliger får balkong, hvorav de største leilighetene får ekstra dype og romslige balkonger eller private takterrasser. De største boligene får også flere bad, eget vaskerom og/eller gjestetoalett, og flere leiligheter får opp til 3,15 meter takhøyde. I Fagerborgkvartalet er det lagt stor vekt på miljøvennlige og komfortable bo-kvaliteter. Innvendige vegger får ekstra isolasjon for å bedre støydemping og redusere oppvarmingskostnader. Badene får store, tidløse fliser og oppholdssonene 1 stavs parkett. Det leveres et kvalitetskjøkken som standard med inkluderte hvitevarer, samt utvendig solskjerming. Det blir parkering i

byggets kjeller og det legges til rette for sykkelplasser på bakkeplan, samt god ladedekning for både el-sykler og el-biler. Det legges opp til en varm fasade med utstrakt bruk av treverk, samt privatiserte balkonger og terrasser med god plass for de fleste boligene. Det blir flere oppganger med heisadkomst til hvert plan uten lange innvendige ganger for å skape et hyggeligere innemiljø i fellesarealene. I første etasje legges det opp til mindre næringslokaler som vil bidra til et levende miljø i og rundt kvartalet. Prosjektet bygges på eiet tomt og organiseres som et felles sameie. Utvendige fortau og torg vedlikeholdes av kommunen, mens felles indre gårdsrom og takterrasser blir sameiets fellesareal.

Se salgstegning for faktisk balkongutforming og areal pr. leilighet. Se prisliste for tilgjengelige p-plasser.

24


Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme. Illustrasjonen viser innredningsdetaljer og utstyr som ikke er inkludert i prisen. Se leveransebeskrivelsen.

25


FLOTTE UTEOMRÅDER OG FELLES TAKTERRASSE FAGERBORGKVARTALETS ATRIUM VIL FREMSTÅ SOM ET NØYE GJENNOMTENKT OG PÅKOSTET FELLESAREAL TIL STOR GLEDE FOR BEBOERNE

Fasadene brytes opp og varieres slik at bebyggelsen får et spennende og moderne uttrykk. Høyde varierer fra fire til åtte etasjer. Grunnet byggets form med høydevariasjoner i de øvre etasjene, får bygget mange toppleiligheter hvorav flere med flott utsyn. I tillegg blir det felles takterrasse på nesten 740 m2 inndelt i soner tilpasset forskjellig bruk som eksempelvis bespisning og sosial hygge, samt mulighet for tilbaketrekking, ro og avslapping. Kafeer og benker skaper fine, sosiale møteplasser. Materialvalg som granitt og tre, iblandet grønne soner skaper et harmonisk og rolig uterom. I fasadene for næringsdelen i første etasje, samt tekniske arealer og boliginnganger som henvender seg mot gater og torg, er det planlagt glass og perforert metallkledning. Fasadene utformes slik at de er åpne, innbydende og aktive. Som en del av belysningskonseptet vil den perforerte metallkledningen belyses fra baksiden ut mot fortauet - og slik bidra til å trygge uterom utenfor kvartalet og i atriumet, både på kveldstid og gjennom vinterhalvåret. Et sjarmerende tuntre vil sammen med hyggelig beplantning og stemningsskapende belysning gjøre Fagerborgkvartalet til et innbydende samlingsted for både liten og stor.

26


Vi har hatt fokus på å skape en enkel og helhetlig bruk av få materialer. Fasadene for boligdelen fra andre til niende etasje består av puss og trekledning som hovedmaterialer. Dette skaper en variasjon i materialitet og farge som vil gi liv og dybde til byggets fasade.

Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme. Illustrasjonen viser innredningsdetaljer og utstyr som ikke er inkludert i prisen. Se leveransebeskrivelsen. Vist fasade mot indre gårdsrom vil kunne avvike fra illustrasjon. Se plantegning for korrekt gjengivelse.

27


Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme. Illustrasjonen viser innredningsdetaljer og utstyr som ikke er inkludert i prisen. Se leveransebeskrivelsen.

28


29


ARKITEKTENS VISJON Stein Halvorsen arkitekter har siden 1996 utformet det offentlige rom med sin arkitektur. Kontoret består i dag av 32 medarbeidere og har gjennom årene arbeidet med flere typer bygg rundt om i Norge og utlandet. Deres portefølje består av en rekke ulike prosjekter fra hytter, eneboliger, større boligområder, til mer komplekse bygninger som barnehager, skoler, brannstasjoner og tinghus.

Alle prosjektene har det samme fokuset: samspillet mellom omgivelsene, mennesket og arkitekturen – og hvordan disse faktorene arbeider sammen om å skape et rom og et sted. Vår visjon har vært å utforme en arkitektur med høy kvalitet. Både når det gjelder utforming av bebyggelsen, leiligheter og uteområder. Lillestrøm er karakterisert ved sin stramme kvartalsstruktur, den grønne hagebyen og villabebyggelsen i tre. Fagerborgkvartalet utgjør en helhetlig kvartalsbebyggelse rundt et frodig indre gårdsrom. Fasadene er oppbrutte med variasjon i volummessige sprang, formuttrykk, materialitet, en utforming som søker å ta vare på Lillestrøms identitet og skala. Bebyggelsens høyder er varierende og trapper seg ned fra åtte til fire etasjer tilpasset omkringliggende omgivelser og solforhold. Den laveste delen henholdsvis mot eksisterende villabebyggelse i nordøst og Lillestrøm kirke i sørvest. Kvartalet består av en variert sammensetting av boliger med forskjellige størrelser og utearealer. Det trappede taklandskapet

vil gi kvartalet lys og luft, samtidig som det gir en rekke leiligheter private takterrasser. Det indre gårdsrommet etableres som en del av et grøntdrag gjennom kvartalet fra hagebyen i nordøst til kirkeparken i sørvest. Det etableres et felles torg som skal være offentlig tilgjengelig med åpninger i bygningsmassen for gjennomgang av kvartalet. Dette vil danne et aktivt byrom og er med på å skape liv i gatene, sosiale møteplasser og steder der folk har lyst til å oppholde seg. Myke trafikanter har prioritet og det har vært viktig for oss at det ikke skal være mulig å kjøre inn i det indre gårdsrommet med bil. Vår visjon er at Fagerborgkvartalet skal være et sted som er hyggelig og attraktivt for beboerne og for besøkende som beveger seg gjennom kvartalet. Vi håper Fagerborgkvartalet vil bli et unikt kvartal med sin spennende arkitektur som vil være identitetsskapende og gi stedskvalitet i Lillestrøm by. Kristin Nordli / Stein Halvorsen arkitekter as 12.03.2019

30


FRA VENSTRE: Kristin Nordli Lars Jørgensen Kristoffer Olsen Hauge (foran) Daniel Aarset Loe (bak) Signe Aarset Loe Kristoffer Langeland Fridheim Magnus Eikrem Rynning-Tønnesen Stein Halvorsen

Fotograf: Maren Nordtorp Larsen

31


LANDSKAPSARKITEKTENS ORD Med sin sentrale plassering i byen blir Fagerborgkvartalet et spennende bomiljø og byrom for opphold, rekreasjon og samvær. Uteområdene skal by på en rekke tilbud av aktivitet, men også invitere til ro og fungere som et pusterom i det urbane miljøet.

Midt i kvartalet skal det plantes et tuntre, som vil gi gårdsrommet en særegen karakter. Konseptet for vegetasjonen på bakkeplan henter inspirasjon fra den frodige skogbunnen, og skal inkludere et mangfold av spennende planter. Vegetasjonen bidrar til et variert uttrykk som myker opp torget og atriumet. På felles takterrasser består det konseptuelle uttrykket av engvegetasjon i varme nyanser, med skjermende busker som blomstrer til ulike tider gjennom sommerhalvåret.

uttrykker robusthet og kvalitet. Det er lagt ekstra omtanke i detaljene, og dette er med på å gi Fagerborgkvartalet et helhetlig og gjennomarbeidet uttrykk. Gjennom hele uterommet og på takterrassene er det lagt opp til stemningsbelysning, slik at uteområdene er like attraktive morgen som kveld. Takterrassene har utekjøkken og flere oppholdssoner med hyggelig møblering. Her kan en invitere med seg venner og famille for en hyggelig middag med utsikt over byen.

Store deler av møbleringen i kvartalet skal plassbygges, og utformingen av møblene

Landskapsarkitekt Hanna Tryggestad KoI

32


Vist fasade mot indre gårdsrom vil kunne avvike fra illustrasjon. Se plantegning for korrekt gjengivelse.

GODE UTEOMRÅDER MED EKSKLUSIVE MATERIALER, UTSTRAKT BRUK AV TRE, STEIN OG SKIFER, SAMT GJENNOMTENKT BEPLANTNING.

33


34


LEILIGHETENE

35


LEILIGHETER FOR URBANE OG KVALITETSBEVISSTE MENNESKER FAGERBORGKVARTALET ER IKKE BARE EN ARKITEKTONISK PERLE med gode og komfortable bokvaliteter, men også noe for enhver smak og lommebok. Prisene varierer i samsvar med leilighetenes størrelser som strekker seg fra hyggelige 2-roms til romslige 5-roms leiligheter. Leilighetene tilpasses mennesker i ulike livsfaser, og ved å kjøpe bolig i Fagerborgkvartalet bor du ikke bare i en av Lillestrøms beste beliggenheter - du bor også i et meget elegant, moderne og miljøvennlig bygg med svært gode kvaliteter og spennende variasjoner. Kjøkkenet blir et naturlig midtpunkt i leilighetene. Vi har valgt kjøkkeninnredning Solid i en varm gråtone fra kvalitetsleverandøren Drømmekjøkken. Solid er ikke bare et elegant og moderne kjøkken, men også vinner av kvalitetsutmerkelsen «Best i test». Glatte flater med svakt avrundet kant gjør kjøkkenet enkelt å holde rent. Push-to-close for overskap og mørke runde knotter for underskap er eksklusive detaljer. En stillegående og effektiv slimline-ventilator med energibesparende og behagelig LED-belysning sørger for ren luft, mens en flott og vedlikeholdsfri Solid Core Fenix benkeplate i sort-matt utførelse garantert vil innby til kreativ kokkelering og mange hyggelige stunder på kjøkkenet. I tillegg kommer integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandør. Solskjerming leveres som standard for vinduer på spesielt solrike fasader.

36


Noen leiligheter har avvikende ventilator grunnet kjøkkenøy eller balansert ventilasjon. Forhør deg med vår eiendomsmegler.

37


Vist peis og plassering er tilvalg,

Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme. Illustrasjonen viser innredningsdetaljer og utstyr som ikke er inkludert i prisen. Se leveransebeskrivelsen.

38


Vist peis og plassering er tilvalg,

I våre PREMIUM+ leiligheter får flere takhøyde på ca. 3,15 meter - noe som skaper en unik, lys og luftig romfølelse. Flere får også egen privat takterrasse. Felles for alle er 1-stavs parkett av typen Eik Natur i børstet matt lakk som gir en tidløs moderne og eksklusiv finish i leiligheten. Vannbåren gulvvarme gir i tillegg en lun og god varme uten behov for tøfler, selv på årets kaldeste dager. Se etter PREMIUM+ symbolet i salgstegningene og forhør deg med vår eiendomsmegler om standard i den aktuelle leiligheten.

39


Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme. Illustrasjonen viser innredningsdetaljer og utstyr som ikke er inkludert i prisen. Se leveransebeskrivelsen.

40


41


EKSKLUSIVE DETALJER SOM PUSH-TO-CLOSE OVERSKAP

Kjøkkenmodell Solid fra Drømmekjøkken i varm gråtone. Solid er ikke bare et elegant og moderne kjøkken, men også vinner av kvalitetsutmerkelsen «Best i test».

42


43


Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme. Illustrasjonen viser innredningsdetaljer og utstyr som ikke er inkludert i prisen. Se leveransebeskrivelsen. Vist terrassegulv i illustrasjonen er et eksempel, se leveransebeskrivelse for korrekt materiale.

44


45


Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme. Illustrasjonen viser innredningsdetaljer og utstyr som ikke er inkludert i prisen. Se leveransebeskrivelsen. Vist speil avviker fra leveranse. Se leveransebeskrivelse for korrekt speilskap.

46


ALLE VÅRE LEILIGHETER HAR PREMIUM KVALITETER, OG ALLE LEVERES MED BALKONG ELLER TERRASSE Det blir vannbåren gulvvarme og 1-stav parkett type Eik Northern Light på gulvene i oppholdsrom, noe som skaper en herlig og lun atmosfære i hele leiligheten. De største boligene får også flere bad, samt eget vaskerom og/eller gjestetoalett. De innbydende badene blir tidløse og elegante, med «Marthe Beige Matt» kvalitetsfliser på gulv og vegg. En egen stilfull og nedsenket dusj-sone vil ikke bare invitere deg til en god start på dagen, men også fremstå som ”det lille ekstra” på ditt nye, moderne bad. Vi tilbyr kostnadsfrie tilvalg i grå farge på baderomsflisene.

47


Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme. Illustrasjonen viser innredningsdetaljer og utstyr som ikke er inkludert i prisen. Se leveransebeskrivelsen.

48


49


Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme. Illustrasjonen viser innredningsdetaljer og utstyr som ikke er inkludert i prisen. Se leveransebeskrivelsen.

50


GOD TAKHØYDE GJØR NOE MED DEG…

51


Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme. Illustrasjonen viser innredningsdetaljer og utstyr som ikke er inkludert i prisen. Se leveransebeskrivelsen.

52


53


KJØKKEN FRA DRØMMEKJØKKENET Drømmekjøkkenet har produsert kjøkken, baderom og garderobe i nesten 90 år. Med våre løsninger får man foruten høy kvalitet og gode løsninger, også en følelse av velbehag. Denne følelsen har preget Drømmekjøkkenet i mange år, og har sakte men sikkert blitt vårt fremste kundeløfte, Hverdagsglede.

Vi tilbyr også spesialtilpasninger utover standard modulstørrelser som gjør at du kan få maksimalt utnyttelse av ditt kjøkken i det området du har til rådighet for ditt kjøkken. 90 ÅR MED HVERDAGSGLEDE I nesten 90 år har vi på fabrikken fortsatt og bygge kjøkken etter tidens behov og ønsker. Vi har konsekvent holdt fast ved vår tanke om at kvalitet og erfaring gjør det mulig å bane nye veier. Vi bygger kjøkken, bad og oppbevaring med samme entusiasme, nå som da. I dag snakker vi gjerne om Hver Dags Glede. For det er akkurat det vi mener at et bra kjøkken skal være - både nå og i fremtiden – en kilde til hverdagsglede.

Våre kjøkkenfronter kan fås i et stort antall farger og materialer – med andre ord et bredt sortiment å velge i. Når du kjøper et kjøkken fra Drømmekjøkkenet kan du få det eksklusive skuffesystemet Design Box®. Det har fullt uttrekk og selvlukkingsfunksjon i alle skuffer.

MILJØET ER VIKTIG Miljøet er viktig. Drømmekjøkkenet har som målsetting og stadig minimere miljøpåvirkningen i vår virksomhet. Det omfatter alle områder vi selv kan påvirke slik som valg av råvarer, leverandører, transport, energiforbruk, utslipp mm. Det ligger i vår tradisjon å produsere produkter med høy kvalitet. Produkter som holder lenge. For oss henger kvalitet og miljø sammen. I tilvalgsprosessen møter du som kunde

54


dyktige prosjektkonsulenter med særlig teft for interiør, trender og moter, som aktivt følger opp deg som kunde med gode råd samt positiv veiledning i tilvalgsprosessene. Tilvalgs- og leveranseprossessene sørger også for at du får ditt kjøkken 100% tilpasset etter dine behov og ønsker, og at ditt drømmekjøkken er på plass og komplett når du flytter inn i den nye leilighet. Drømmekjøkkenets produkter, og våre montasjeprosesser tilfredsstiller alle krav til miljø, og gjenvinning. Våre produkter og benkeplater i heltre blir produsert av FSC-sertifisert virke, hvilket betyr at vi ikke benytter virke fra regnskog i vår produksjon. Våre produkter i både produksjon og montasje utelukker bruk av miljøgifter i.h.t A20-listen i.h.t BREEAM.

Vi arbeider i.h.t REACH som innebærer at vi tar ansvar for at de produkter både vi og våre underleverandører leverer ikke har noen skadelige helse- og miljøkonsekvenser. Plast som benyttes er resirkulerbart og inneholder ikke PVC. I vår miljøplan foreligger også retningslinjer i forbindelse med eco-kjøring, bruk av miljøvennlig drivstoff, samt effektiv logistikk og lasting slik at vi i størst mulig utstrekning kjører fulle biler rett fra fabrikk, og direkte ut til prosjektene.

55


56


Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme. Illustrasjonen viser innredningsdetaljer og utstyr som ikke er inkludert i prisen. Se leveransebeskrivelsen.

57


58


ETASJEPLANER

59


LEILIGHETSOVERSIKT

2-ROMS

4-ROMS

3-ROMS

5-ROMS

PLAN 2 GJERDRUMSGATA

STORGATA

GA25 45,6 m2

GD21

GE22

GE23

92,5 m2

74,0 m2 48,9 m2

GD22

GC21

GC22

GB21

GB22

GA24

GA21

80,5 m2

64,5 m2

61,4 m2

82,8 m2

40,4 m2

61,0 m2

39,0 m2 GA22

GE21

35,7 m2

51,5 m2 GA23 43,6 m2 SA22 43,6 m2 SE21

SA23

49,9 m2

35,7 m2

N Ø

SD21

SC21

SC22

71,9 m2

64,4 m2

47,9 m2 72,0 m2

SB21

SB22

SA21

SA24

52,9 m2

65,5 m2

89,6 m2

V S

N 0 1

5

10

Prosjekterende:

Prosjekt:

Gnr./Bnr./Festenr.:

Dato:

Tegningsnr.:

Stein Halvorsen Arkitekter AS

Fagerborgkvartalet, Kvartal 34

81/260

10.04.2019

A732

Rosenborggata 19A 0356 Oslo

Målestokk:

1:200

Tegning:

60Plan 2. Etasje Leilighetsoversikt

Sign.: KOH Kontroll: KN

Tiltakshaver:

Fagerborg K34 AS Bolette brygge 1 0125 Oslo


PLAN 3 GJERDRUMSGATA

GA35

STORGATA

45,6 m2

GE32

GE33

92,5 m2

71,8 m2 48,9 m2

GD31

GD32

GC31

GC32

80,5 m2

64,5 m2

59,6 m2 82,8 m2

GB31

GB32

GA34

GA31

48,9 m2 73,4 m2

39,0 m2 GA32

GE31 51,5 m

35,7 m2

2

GA33 43,6 m2 SA32 43,6 m2 SE33

SA33

49,9 m2

35,7 m2

SE32 52,9 m2

N Ø

SE31

SD31

SD32

66,1 m2

45,0 m2

79,8 m2 65,1 m2

SC31

SC32

SB31

62,7 m2 79,8 m2

SB32

SA31

SA34

50,8 m2 65,5 m2

89,6 m2

V S

N 0 1

5

10

Prosjekterende:

Prosjekt:

Gnr./Bnr./Festenr.:

Dato:

Tegningsnr.:

Tegning:

Stein Halvorsen Arkitekter AS

Fagerborgkvartalet, Kvartal 34

81/260

10.04.2019

A733

Plan 3. Etasje Leilighetsoversikt

Rosenborggata 19A 0356 Oslo

Tiltakshaver:

Sign.: KOH

PLAN 4 Målestokk:

Fagerborg K34 AS Bolette brygge 1 0125 Oslo

Kontroll: KN

1:200

GJERDRUMSGATA

STORGATA

GA45 45,6 m2

GD41

GE42

GE43

92,5 m2

74,0 m2 48,9 m2

GD42

GC41

GC42

86,5 m2 77,2 m2

GB41

68,7 m2 87,1 m2

GB42

GA44

48,9 m2

71,1 m2

GA41 39,0 m2 GA42

GE41

35,7 m2

51,5 m2 GA43 43,6 m2 SA42 43,6 m2 SE43

SA43

49,9 m2

N

35,7 m2

SE42

SE41

SD41

SD42

113,8 m2

83,1 m2

45,0 m2

79,8 m2 71,2 m2

SC41

SC42

SB41

62,7 m2 93,1 m2

SB42

SA41

SA44

50,8 m2 65,5 m2

89,6 m2

Ø V

N

S

0 1

5

10

Prosjekterende:

Prosjekt:

Gnr./Bnr./Festenr.:

Dato:

Stein Halvorsen Arkitekter AS

Fagerborgkvartalet, Kvartal 34

81/260

10.04.2019

Rosenborggata 19A 0356 Oslo

Tegningsnr.:

Tegning:

A734

Plan 4. Etasje Leilighetsoversikt

61

Målestokk:

1:200

Sign.: KOH Kontroll: KN

Tiltakshaver:

Fagerborg K34 AS Bolette brygge 1 0125 Oslo


PLAN 5

STORGATA

GJERDRUMSGATA

GD51

GE52

GE53

90,6 m2

71,8 m2 48,9 m2

GD52

GC51

GC52

GB51

68,7 m2 87,1 m2

84,8 m2 77,2 m2

GB52

GA53

50,4 m2 73,4 m2 GA51

GE51

69,9 m2

51,5 m2 GA52 43,6 m2 SA52 43,6 m2

N

SE53

SA53

49,9 m2

35,7 m2

SE52

SE51

SD51

SD52

113,8 m2

83,1 m2

45,0 m2

79,8 m2 77,4 m2

SC51

SC52

SB51

62,7 m2 93,1 m2

SB52

SA51

SA54

45,0 m2 82,3 m2

89,6 m2

Ø V

N

S

0 1

5

10

Prosjekterende:

Prosjekt:

Gnr./Bnr./Festenr.:

Dato:

Tegningsnr.:

Tegning:

Stein Halvorsen Arkitekter AS

Fagerborgkvartalet, Kvartal 34

81/260

10.04.2019

A735

Plan 5. Etasje Leilighetsoversikt

Rosenborggata 19A 0356 Oslo

Tiltakshaver:

Sign.: KOH

PLAN 6 Målestokk:

Fagerborg K34 AS Bolette brygge 1 0125 Oslo

Kontroll: KN

1:200

STORGATA

GJERDRUMSGATA

GD61

GE62

GE63

92,5 m2

74,0 m2 48,9 m2

GD62

GC61

GC62

84,8 m2 75,6 m2

GB61

70,4 m2 120,4 m2

GE61 51,5 m2

SE63

SA62

49,9 m2

115,3 m2

SE62 84,3 m2

N Ø

SE61

SD61

SD62

66,1 m2

45,0 m2

93,1 m2 77,4 m2

SC61

SC62

SB61

62,7 m2 93,1 m2

SB62

SA61

SA63

45,0 m2 82,3 m2

89,6 m2

V S

N 0 1

5

10

Prosjekterende:

Prosjekt:

Gnr./Bnr./Festenr.:

Dato:

Tegningsnr.:

Stein Halvorsen Arkitekter AS

Fagerborgkvartalet, Kvartal 34

81/260

10.04.2019

A736

Rosenborggata 19A 0356 Oslo

Målestokk:

1:200

Tegning:

62Plan 6. Etasje Leilighetsoversikt

Sign.: KOH Kontroll: KN

Tiltakshaver:

Fagerborg K34 AS Bolette brygge 1 0125 Oslo


PLAN 7

STORGATA

GJERDRUMSGATA

GD71

GE72

GE73

92,5 m2

74,0 m2 48,9 m2

GB71

GD72

GC71

GC72

87,1 m2

70,4 m2

63,6 m2 79,7 m2

GE71 128,1 m2 SA72 78,5 m2

SD71

SC71

SC72

86,0 m2 65,1 m2

N

SB71

SB72

62,7 m2 79,8 m2

SA71

SA73

45,0 m2 65,5 m2

89,6 m2

Ø V

N

S

0 1

5

10

Prosjekterende:

Prosjekt:

Gnr./Bnr./Festenr.:

Dato:

Tegningsnr.:

Tegning:

Stein Halvorsen Arkitekter AS

Fagerborgkvartalet, Kvartal 34

81/260

10.04.2019

A737

Plan 7. Etasje Leilighetsoversikt

Rosenborggata 19A 0356 Oslo

PLAN 8 Målestokk:

Tiltakshaver:

Sign.: KOH

Fagerborg K34 AS Bolette brygge 1 0125 Oslo

Kontroll: KN

1:200

STORGATA

GJERDRUMSGATA

GE81

GD81

GC81

178,8 m2

98,0 m2

119,4 m2

N Ø

SC81

SB81

SA81

153,5 m2

103,2 m2

93,4 m2

V S

N 0 1

5

10

Prosjekterende:

Prosjekt:

Gnr./Bnr./Festenr.:

Dato:

Stein Halvorsen Arkitekter AS

Fagerborgkvartalet, Kvartal 34

81/260

10.04.2019

Rosenborggata 19A 0356 Oslo

Tegningsnr.:

Tegning:

A738

Plan 8. Etasje Leilighetsoversikt

63

Målestokk:

1:200

Sign.: KOH Kontroll: KN

Tiltakshaver:

Fagerborg K34 AS Bolette brygge 1 0125 Oslo


64


PLANTEGNINGER

65


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

JENS A1

BRA : P-ROM : Balkong :

2-roms GA 22 2. etasje 2,6 m

35,7 m2 34,4 m2 8,6 m2

Entre 4,2 m2

Balkong 8,6 m2

Oppholdsrom

R

17,4 m2

Bad 3,2 m2 V

Soverom

V

8,2 m2

Bad 3,2 m2 R

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

66


JENS A1

BRA : P-ROM : Balkong :

2-roms GA 42 4. etasje 2,6 m

35,7 m2 34,4 m2 8,6 m2

2-ROMS

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

Entre 4,2 m2

Balkong 8,6 m2 R

Oppholdsrom

Bad 3,2 m

17,4 m2

2

V

Soverom

V

8,2 m2

Bad 3,2 m2 R

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

67


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

JENS A2

2-roms GA 32 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

35,7 m2 34,4 m2 8,9 m2

Entre 4,2 m2

Balkong 8,9 m2

Oppholdsrom

R

17,4 m2

Bad 3,2 m2 V

Soverom

V

8,2 m2

Bad 3,2 m2 R

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

68


JENS B1

2-roms SA 23 2. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

35,7 m2 34,4 m2 8,8 m2

2-ROMS

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

R

Bad 3,2 m2

Soverom

V

8,2 m2 V

Bad 3,2 m2 R

Oppholdsrom 2

Balkong 8,8 m2

17,4 m

Entre 4,2 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

69


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

JENS B1

2-roms SA 33 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

35,7 m2 34,4 m2 8,8 m2

R

Bad 3,2 m2

Soverom

V

8,2 m2 V

Bad 3,2 m

Oppholdsrom 2

17,4 m2 R

Entre

Balkong

4,2 m2

8,8 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

70


JENS B2

BRA : P-ROM : Balkong :

2-roms SA 53 5. etasje 3,15 m

35,7 m2 34,4 m2 8,8 m2

2-ROMS

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

R

Bad 3,2 m2

Soverom

V

8,2 m2 V

Bad 3,2 m2 R

Oppholdsrom 17,4 m2

Entre 4,2 m2

Balkong 8,8 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

71


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

JENS B3

2-roms SA 43 4. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

35,7 m2 34,4 m2 9,7 m2

R

Bad 3,2 m2

Soverom

V

8,2 m2 V

Bad 3,2 m2 R

Oppholdsrom 17,4 m2

Balkong

Entre

9,7 m2

4,2 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

72


JENS C1

BRA : P-ROM : Balkong :

2-roms GA 21 2. etasje 2,6 m

Soverom

Heis

8,3 m2

4,1 m2

Oppholdsrom

V

Bad 3,2 m

39 m2 37,7 m2 10,3 m2

2-ROMS

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

20,8 m

2

Balkong 10,3 m2

2

R

Entre 4,1 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

73


JENS C1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

BRA : P-ROM : Balkong :

2-roms GA 41 4. etasje 2,6 m

39 m2 37,7 m2 10,3 m2

Soverom

Heis

8,3 m2

4,1 m2

V

Oppholdsrom

Bad

20,8 m2

3,2 m2 R

Balkong 10,3 m2

Entre 4,1 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

74


2-roms GA 31 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

39 m2 37,7 m2 10,9 m2

2-ROMS

JENS C2

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

Soverom

Heis

8,3 m2

4,1 m2

Oppholdsrom

V

20,8 m

Bad

2

Balkong 10,9 m2

3,2 m2 R

Entre 4,1 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

75


JENS D1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms GA 25 2. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

45,6 m2 42 m2 8,9 m2

Bod 2,0 m2

Oppholdsrom R

26,2 m

Bad

Balkong

2

8,9 m2

Entre 2,8 m2

3,2 m2 V

El

Soverom 8,2 m2

Trapperom 28,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

76


2-roms GA 45 4. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

45,6 m2 42 m2 8,9 m2

2-ROMS

JENS D1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

Bod

R

2,0 m2

Bad

rom

Entre

Oppholdsrom

2,8 m2

26,2 m2

3,2 m2

Balkong V

8,9 m2

El

Soverom 8,2 m2

Trapperom 28,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

77


JENS D2

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms GA 35 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

45,6 m2 42 m2 9,8 m2

Bod

R

2,0 m2

Bad

Oppholdsrom

Balkong

26,2 m2

9,8 m2

Entre 2,8 m2

3,2 m2 V

El

Soverom 8,2 m2

Trapperom 28,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

78


JENS E

2-roms SE 32 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

52,9 m2 47,8 m2 5,6 m2

Bod

Bad

2,7 m2

4,0 m2

Soverom 12,2 m

2-ROMS

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

Entre

2

9,0 m2 R

V

Balkong 5,6 m2

Oppholdsrom 20,8 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

79


AMALIE A

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms GB 22 2. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

40,4 m2 38,7 m2 8,1 m2

Soverom 13,5 m2

R

Entre

Bad

6,6 m2

4,0 m2

V

Oppholdsrom 13,1 m2

Balkong 8,1 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

80


2-roms SB 62 6. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

45 m2 43 m2 6,4 m2

Soverom 13,5 m2

V

Entre

Bad

6,6 m2 R

4,0 m2

Oppholdsrom 17,5 m2

Balkong 6,4 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

81

2-ROMS

AMALIE B1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :


AMALIE B1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms SB 72 7. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

45 m2 43 m2 6,4 m2

Soverom 13,5 m2

V

Bad

6,6 m2

4,0 m2 R

Entre

Oppholdsrom 17,5 m2

Balkong 6,4 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

82


2-roms SB 52 5. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

45 m2 43 m2 6,7 m2

Soverom 13,5 m2

V

Entre

Bad

6,6 m2 R

4,0 m2

Oppholdsrom 17,5 m2

Balkong 6,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

83

2-ROMS

AMALIE B2

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :


AMALIE C1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms SD 31 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

45 m2 43 m2 6,4 m2

Soverom 13,5 m2 V

Bad

Entre 2

6,6 m2 R

4,0 m

Oppholdsrom 17,5 m2

Balkong 6,4 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

84


2-roms SD 41 4. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

45 m2 43 m2 6,4 m2

Walk-in closet

Soverom 13,5 m2

V

Entre

4,0 m2

6,6 m2 R

Bad

Oppholdsrom 17,5 m2

Balkong 6,4 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

85

2-ROMS

AMALIE C1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :


AMALIE C1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms SD 61 6. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

45 m2 43 m2 6,4 m2

Soverom 13,5 m2

V

Bad

Entre 2

6,6 m2 R

4,0 m

Oppholdsrom 17,5 m2

Balkong 6,4 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

86


2-roms SD 51 5. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

45 m2 43 m2 6,4 m2

Soverom 13,5 m2

V

Entre

4,0 m2

6,6 m2 R

Bad

Oppholdsrom 17,5 m2

Balkong 6,4 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

87

2-ROMS

AMALIE C2

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :


AMALIE D1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms GD 41 4. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

48,9 m2 47,2 m2 6 m2

Soverom

R

15,0 m2

Bad

Entre

4,0 m2

6,6 m2

V

Oppholdsrom 21,6 m2

Balkong 6,0 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

88


2-roms GD 61 6. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

48,9 m2 47,2 m2 6 m2

Soverom

R

15,0 m2

Bad

Entre

4,0 m2

6,6 m2

V

Oppholdsrom 21,6 m2

Balkong 6,0 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

89

2-ROMS

AMALIE D2

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :


AMALIE D3

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms GD 21 2. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

48,9 m2 47,2 m2 7,1 m2

Soverom

R

13,5 m2

Bad

Entre

4,0 m2

6,6 m2

V

Oppholdsrom 21,6 m2

Balkong 7,1 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

90


2-roms GD 31 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

48,9 m2 47,2 m2 7,1 m2

Soverom

R

13,5 m2

Bad

Entre

4,0 m2

6,6 m2

V

Oppholdsrom 21,6 m2

Balkong 7,1 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

91

2-ROMS

AMALIE D3

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :


AMALIE D4

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms GD 51 5. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

48,9 m2 47,2 m2 7,1 m2

Soverom

R

15,0 m2

Bad

Entre

4,0 m2

6,6 m2

V

Oppholdsrom 21,6 m2

Balkong 7,1 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

92


2-roms GD 71 7. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

48,9 m2 47,2 m2 7,1 m2

Soverom

R

15,0 m2

Bad

Entre

4,0 m2

6,6 m2

V

Oppholdsrom 21,6 m2

Balkong 7,1 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

93

2-ROMS

AMALIE D5

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :


AMALIE E

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms GB 32 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

48,9 m2 47,2 m2 6,7 m2

Soverom 13,5 m2

R

Bad 4,0 m2

Entre 6,6 m2 V

Oppholdsrom 21,6 m2

Balkong 6,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

94


2-roms GB 42 4. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

48,9 m2 47,2 m2 6,7 m2

Soverom 13,5 m2

R

Bad 4,0 m2

Entre 6,6 m2 V

Oppholdsrom 21,6 m2

Balkong 6,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

95

2-ROMS

AMALIE E

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :


AMALIE F

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms GB 52 5. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

50,4 m2 48,7 m2 6,7 m2

Soverom 15,0 m2

R

Bad 4,0 m2

Entre 6,6 m2 V

Oppholdsrom 21,6 m2

Balkong 6,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

96


2-roms SB 32 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

50,8 m2 44,9 m2 6,4 m2

Soverom 15,4 m2

Bod/Gard. 3,4 m2

V

Entre

Bad

6,6 m2 R

4,0 m2

Oppholdsrom 17,5 m2

Balkong 6,4 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

97

2-ROMS

AMALIE G

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :


AMALIE G

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms SB 42 4. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

50,8 m2 44,9 m2 6,4 m2

Soverom 15,4 m2

Bod/Gard. 3,4 m2

V

Entre

Bad

6,6 m2 R

4,0 m2

Oppholdsrom 17,5 m2

Balkong 6,4 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

98


AMALIE H

2-roms SB 22 2. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

52,9 m2 50,9 m2 6,4 m2

Soverom 13,5 m2

Walk-in closet 7,1 m2

V

Trapperom 14,1 m2

Entre

Bad

6,6 m2

4,0 m2 R

Heis 4,1 m2

Oppholdsrom 17,5 m2

Soverom 10,8 m2

Balkong 6,4 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

99

2-ROMS

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :


SVERRE A1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms GA 23 2. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

43,6 m2 42,3 m2 9,8 m2

Entre 4,2 m2

Balkong

R

17,4 m2

Bad

Entre 2,7 m

8,6 m2

Oppholdsrom

3,2 m2

2

V

Soverom

V

8,2 m2

Bad 3,2 m2 R

Balkong 5,0 m

2

Oppholdsrom 23,7 m2

Soverom 11,3 m2 evt. bod/ walk-in closet

Balkong 4,8 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

100


SVERRE A1

2-roms GA 33 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

43,6 m2 42,3 m2 9,8 m2

2-ROMS

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

Entre 4,2 m2

Balkong 8,9 m2

Oppholdsrom

R

17,4 m2

Bad Entre 2,7 m

3,2 m2

2

V

Soverom

V

8,2 m2

Bad 3,2 m2 R

Balkong 5,0 m

2

Balkong

Oppholdsrom 23,7 m

2

Soverom

4,8 m2

11,3 m2 evt. bod/ walk-in closet

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

101


SVERRE A2

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms GA 52 5. etasje 3,15 / 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

43,6 m2 42,3 m2 9,8 m2

Balkong 16,1 m2

Oppholdsrom

R

Entre 2,7 m

27,7 m2

Bod/Gard. 2,4 m2

2

V

Soverom

V

7,9 m2

Bad 3,2 m2 R

Balkong 5,0 m2

Soverom 11,3 m2

Oppholdsrom 23,7 m2

evt. bod/ walk-in closet

Balkong 4,8 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

102


2-roms GA 43 4. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

43,6 m2 42,3 m2 10,1 m2

2-ROMS

SVERRE A3

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

Entre 4,2 m2

Balkong 8,6 m2 R

Oppholdsrom

Bad Entre

17,4 m2

3,2 m2

2,7 m2 V

Soverom

V

8,2 m2

Bad 3,2 m2 R

Balkong

Oppholdsrom

5,0 m2

23,7 m2

Soverom 11,3 m2 evt. bod/ walk-in closet

Balkong 5,1 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

103


SVERRE B1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms SA 22 2. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

43,6 m2 42,3 m2 9,8 m2

evt. bod/ walk-in closet

Balkong

Oppholdsrom

5,0 m2

23,7 m2

Soverom

Balkong

11,3 m2

4,8 m2

R

Bad 3,2 m2

Soverom

V

8,2 m2 V

Entre

Bad

2,7 m2

3,2 m2 R

Oppholdsrom

Balkong

17,4 m2

8,8 m2

Entre

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

104


2-roms SA 32 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

43,6 m2 42,3 m2 9,8 m2

evt. bod/ walk-in closet

2-ROMS

SVERRE B1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

Balkong 4,8 m2

Balkong

Oppholdsrom

5,0 m2

23,7 m2

Soverom R

11,3 m2

Bad 3,2 m2

Soverom

V

8,2 m2 V

Entre 2,7 m2

Bad

Oppholdsrom

3,2 m2

17,4 m2 R

Entre

Balkong

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

105


SVERRE B2

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms SA 52 5. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

43,6 m2 42,3 m2 9,8 m2

evt. bod/ walk-in closet

Balkong 4,8 m2

Balkong 5,0 m

Oppholdsrom

Soverom

23,7 m2

11,3 m2

2 R

Bad 3,2 m2

Soverom

V

8,2 m2 V

Entre 2,7 m2

Bad 3,2 m2 R

Oppholdsrom 17,4 m2

Entre Soverom

Balkong 8,8 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

106


2-roms SA 42 4. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

evt. bod/ walk-in closet

Balkong

Oppholdsrom

5,0 m2

23,7 m2

43,6 m2 42,3 m2 10,4 m2

2-ROMS

SVERRE B3

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

Soverom

Balkong

11,3 m2

5,4 m2

R

Bad 3,2 m2

Soverom

V

8,2 m2 V

Entre 2,7 m2

Bad 3,2 m2

Oppholdsrom

R

17,4 m2

Balkong

Entre

9,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

107


SVERRE C1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms SE 21 2. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

49,9 m2 48 m2 11 m2

Balkong

Balkong 6,0 m2

Oppholdsrom 24,6 m

Soverom

2

5,0 m2

10,5 m2

R

Heis 4,1 m2

Entre 6,7 m2

Trapperom

Bad

16,6 m2

2

4,0 m

V

El

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

108


2-roms SE 33 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

49,9 m2 48 m2 11 m2

2-ROMS

SVERRE C1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

Balkong 5,0 m2

Balkong

Oppholdsrom

2

6,0 m

24,6 m

Soverom

2

10,5 m2

R

Heis 4,1 m2

Entre 6,7 m2

Bad

Trapperom

4,0 m2

19,4 m2

V

El

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

109


SVERRE C1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms SE 43 4. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

49,9 m2 48 m2 11 m2

Balkong 5,0 m2

Balkong 6,0 m2

Soverom 10,5 m2

Oppholdsrom 24,6 m2

R

Heis 4,1 m2

Entre 6,7 m2

Trapperom

Bad

19,4 m2

2

4,0 m

V

El

Soverom 7,2 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

110


2-roms SE 53 5. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

49,9 m2 48 m2 11 m2

2-ROMS

SVERRE C2

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

Balkong

Balkong

6,0 m2

5,0 m2

Oppholdsrom 24,6 m

Soverom

2

10,5 m2

R

Heis 4,1 m2

Entre 6,7 m2

Trapperom

Bad

19,4 m2

2

4,0 m

V

El

Soverom 7,2 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

111


SVERRE C2

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms SE 63 6. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

49,9 m2 48 m2 11 m2

Balkong 6,0 m2

Balkong 5,0 m2

Soverom

Oppholdsrom 24,6 m

10,5 m2

2

R

Heis 4,1 m2

Entre 6,7 m2

Trapperom

Bad

19,4 m2

2

4,0 m

V

El

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

112


SVERRE D1

2-roms

BRA : P-ROM : Balkong :

GE 21

2. etasje 2,6 m

V

51,5 m2 49,6 m2 11 m2

2-ROMS

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

El

Bad

Trapperom

4,0 m2

27,5 m2

Entre R

6,8 m2

Heis 4,1 m2

Oppholdsrom Balkong

26,2 m

Soverom

2

10,5 m2

Balkong

6,0 m2

5,0 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

113


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

SVERRE D1

2-roms GE 31 3. etasje 2,6 m

V

BRA : P-ROM : Balkong :

51,5 m2 49,6 m2 11 m2

El

Bad

Trapperom

4,0 m2

27,5 m2

Entre R

6,8 m2

Heis 4,1 m2

Balkong

Oppholdsrom

6,0 m2

26,2 m2

Soverom 10,5 m2

Balkong 5,0 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

114


SVERRE D1

2-roms GE 41 4. etasje 2,6 m

V

BRA : P-ROM : Balkong :

51,5 m2 49,6 m2 11 m2

2-ROMS

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

El

Bad

Trapperom

4,0 m2

27,5 m2

Entre R

6,8 m2

Heis 4,1 m2

Oppholdsrom 26,2 m2

Balkong

Soverom

6,0 m2

10,5 m2

Balkong 5,0 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

115


SVERRE D2

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms GE 51 5. etasje 3,15 m

V

BRA : P-ROM : Balkong :

51,5 m2 49,6 m2 11 m2

El

Bad

Trapperom

4,0 m2

27,5 m2

Entre R

6,8 m2

Heis 4,1 m2

Oppholdsrom

Soverom

26,2 m2

10,5 m2

Balkong

Balkong

5,0 m2

2

6,0 m

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

116


2-roms GE 61 6. etasje 3,15 m

V

BRA : P-ROM : Balkong :

51,5 m2 49,6 m2 11 m2

2-ROMS

SVERRE D2

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

El

Bad

Trapperom

4,0 m2

27,5 m2

Entre R

6,8 m2

Heis 4,1 m2

Oppholdsrom 26,2 m2

Balkong 6,0 m2

Soverom

Balkong

10,5 m2

5,0 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

117


HÅKON A

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms SC 22 2. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

47,9 m2 46,1 m2 15 m2

Balkong 8,0 m2

V

Hall 10,8 m2

Soverom 7,5 m2 El

Trapperom

Gang R

6,7 m2

Bad 3,7 m2

Oppholdsrom 15,9 m2

Soverom 10,8 m2

Balkong

Balkong

7,6 m2

7,0 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

118


BRA : P-ROM : Balkong :

2-roms GC 21 2. etasje 2,6 m

64,5 m2 60,4 m2 8 m2

2-ROMS

SONJA B

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

Bod 2,7 m2 V

Soverom 14,3 m

2

Bod

Soverom

Entre

11,7 m2

6,7 m2

Trapperom

2,0 m2

14,1 m2 R

Bad

Entre

4,9 m2

8,7 m2

Heis 4,1 m2

V

Oppholdsrom 31,0 m2

Balkong 8,0 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

119


SONJA B

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

2-roms GC 31 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

64,5 m2 60,4 m2 8 m2

Bod 2,7 m2 V

Soverom

Soverom

14,3 m2

11,7 m2

Entre 6,7 m2

Bod

Trapperom

2,1 m2

14,1 m2 R

Entre 8,7 m2

Bad 4,9 m2

Heis 4,1 m2 V

Oppholdsrom 31,0 m2

Balkong 8,0 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

120


BRA : P-ROM : Balkong :

3-roms SC 41 4. etasje 2,6 m

71,2 m2 65,2 m2 7,2 m2

2-ROMS

SONJA A

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

Soverom 14,3 m2

Soverom

Bod

11,8 m2

2,2 m2

Bod

3-ROMS

R

3,8 m2

V

Trapperom 14,1 m2

Bad

Entre

4,9 m2

8,5 m2

Heis 4,1 m2

Oppholdsrom

Soverom

27,7 m2

7,9 m2

Balkong 7,2 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

121


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

SONJA C1

3-roms SC 71 7. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

65,1 m2 63,4 m2 7,2 m2

Bod 2,2 m2

Soverom

14,3 m2

11,8 m2

R

Soverom

V

Trapperom 14,1 m2

Bad

Entre

4,9 m2

6,5 m2

Heis 4,1 m2

Oppholdsrom

Soverom

27,7 m2

7,9 m2

Balkong 7,2 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

122


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

SONJA C2

3-roms SC 31 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

65,1 m2 63,4 m2 8,2 m2

Soverom 11,8 m

Bod

2

2,2 m2

3-ROMS

Soverom

R

14,3 m2 V

Trapperom 14,1 m2

Bad

Entre

4,9 m2

6,5 m2

Heis 4,1 m2

Oppholdsrom

Soverom

27,7 m2

7,9 m2

Balkong 8,2 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

123


SONJA D

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

3-roms GC 71 7. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

70,4 m2 68,6 m2 21,1 m2

evt. bod/ walk-in closet

Soverom

Soverom

Entre

16,0 m2

14,0 m2

9,3 m2

El

Toalett

Trapperom

1,8 m2

14,1 m2

V

R

Bad

Entre

4,9 m2

8,7 m2

Heis 4,1 m2

V HØYSKAP M/OVN

Oppholdsrom Soverom 7,5 m

27,2 m2

2

Balkong 21,1 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

124


SONJA E

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

3-roms SC 21 2. etasje 2,6 m

64,4 m2 58,4 m2 14,6 m2

BRA : P-ROM : Balkong :

Balkong

Balkong

8,0 m2

2

7,0 m

V

Bod

Hall

3,8 m2

Soverom

10,8 m2

3-ROMS

R

9,4 m2

V

Trapperom 14,1 m2

Entre

Bad 4,9 m2

6,5 m2

Heis 4,1 m2

Oppholdsrom 24,8 m2

Soverom 10,8 m2

Balkong 7,6 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

125


SONJA F

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

BRA : P-ROM : Balkong :

3-roms GC 61 6. etasje 3,15 m

75,6 m2 74,1 m2 11 m2

evt. bod/ walk-in closet

Soverom 14,3 m2

Toalett

Soverom

Entre

15,6 m2

9,3 m2

Trapperom

1,8 m2

14,1 m2 R

Bad

Entre

4,9 m2

8,7 m2

Heis 4,1 m2

V

Oppholdsrom

Soverom

34,6 m2

7,1 m2

Balkong 11,0 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

126


SONJA G1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

BRA : P-ROM : Balkong :

3-roms GC 41 4. etasje 2,6 m

Soverom

Soverom

16,0 m2

15,6 m2

77,2 m2 75,7 m2 11 m2

evt. bod/ walk-in closet

Entre

Toalett

3-ROMS

9,3 m2

Trapperom

1,8 m2

14,1 m2 R

Entre 8,7 m2

Bad 4,9 m2

Heis 4,1 m2 V

Oppholdsrom

Soverom

34,6 m2

7,1 m2

Balkong 11,0 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

127


SONJA G2

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

3-roms GC 51 5. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

77,2 m2 75,7 m2 11 m2

Soverom

evt. bod/ walk-in closet

15,6 m2

Soverom

Entre

16,0 m2

9,3 m2

Toalett

Trapperom

1,8 m2

14,1 m2 R

Entre 8,7 m2

Bad 4,9 m2

Heis 4,1 m2 V

Oppholdsrom

Soverom

34,6 m2

7,1 m2

Balkong 11,0 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

128


SONJA H1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

3-roms SC 51 5. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

77,4 m2 75,6 m2 15,1 m2

Soverom 15,0 m2

V

Soverom

Bod

11,8 m2

2,2 m2

3-ROMS

Bad 4,9 m2

Entre R

8,7 m2

Trapperom 14,1 m2

Toalett 1,8 m2

Heis 4,1 m2

Oppholdsrom

Soverom

34,8 m2

7,9 m2

Balkong 15,1 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

129


SONJA H2

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

BRA : P-ROM : Balkong :

3-roms SC 61 6. etasje 3,15 m

77,4 m2 75,6 m2 15,6 m2

Soverom 15,0 m2

V

Bod 2,2 m2

Bad 4,9 m2

Soverom

Entre

11,8 m2

R

8,7 m2

Trapperom 14,1 m2

Toalett 1,8 m2

Heis 4,1 m2

Oppholdsrom

Soverom

34,8 m2

7,9 m2

Balkong 15,6 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

130


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

HÅKON B

3-roms GC 32 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

59,6 m2 54,9 m2 12,6 m2

Bod 2,7 m2

Soverom 8,8 m2

V

Soverom Entre

Bad

6,7 m2

4,9 m2

El

Trapperom 14,1 m2 R

Heis 4,1 m2

Oppholdsrom

Oppholdsrom 21,1 m2

Balkong 12,6 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

131

3-ROMS

11,7 m2


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

HÅKON C

3-roms GC 22 2. etasje 2,6 m

61,4 m2 56,7 m2 8,6 m2

BRA : P-ROM : Balkong :

Bod 2,7 m2

Soverom 10,5 m2

V

Soverom

Entre

11,7 m2

6,7 m2

Bad 4,9 m2

El

Trapperom 14,1 m2 R

Heis 4,1 m2

Oppholdsrom 21,1 m2

Oppholdsrom 31,0 m2

Balkong 8,6 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

132


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

HÅKON D1

3-roms SC 32 3. etasje 2,6 m

62,7 m2 58,1 m2 7 m2

BRA : P-ROM : Balkong :

Soverom

Bod

Soverom

11,8 m2

2,2 m2

8,4 m2

Entre 4,9 m2

2

V R

14,1 m

Bad

El

Trapperom

Heis 4,1 m2

Oppholdsrom Oppholdsrom

22,2 m2

Soverom 7,9 m2

Balkong

Balkong

8,2 m2

7,0 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

133

3-ROMS

9,3 m2


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

HÅKON D2

V

3-roms SC 52 5. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

Soverom

Bod

11,8 m2

2,2 m2

62,7 m2 58,1 m2 7 m2

Soverom 8,4 m2

Entre 9,3 m2

Bad

El

4,9 m2

Trapperom V R

14,1 m

2

Heis 4,1 m2

Soverom

Oppholdsrom

7,9 m2

22,2 m2

Balkong 7,0 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

134


HÅKON D2

3-roms SC 72 7. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

Bod

Soverom

2,2 m2

8,4 m2

Soverom

Entre

11,8 m2

9,3 m2

Bad

El

Trapperom

4,9 m2

2

V R

14,1 m

62,7 m2 58,1 m2 7 m2

Heis

Oppholdsrom

4,1 m2

Oppholdsrom

22,2 m2

Soverom 7,9 m2

Balkong 7,0 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

135

3-ROMS

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

HÅKON D3

3-roms SC 62 6. etasje 3,15 m

V

BRA : P-ROM : Balkong :

Bod

62,7 m2 58,1 m2 7,4 m2

Soverom

2,2 m2

8,4 m2

Soverom 11,8 m2

Entre 9,3 m2

Trapperom

4,9 m2

2

V R

14,1 m

Bad

El

Heis

Oppholdsrom

4,1 m2

22,2 m2

Soverom 7,9 m2

Balkong 7,4 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

136


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

HÅKON D4

3-roms SC 42 4. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

62,7 m2 58,1 m2 7,9 m2

Soverom

Bod

Soverom

11,8 m2

2,2 m2

8,4 m2

9,3 m2

Bad

El

Trapperom

4,9 m2

2

14,1 m

R

V

Heis 4,1 m2

Oppholdsrom

Soverom

22,2 m2

7,9 m2

Balkong 7,9 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

137

3-ROMS

Entre


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

HÅKON E

63,6 m2 62,1 m2 12,7 m2

BRA : P-ROM : Balkong :

3-roms GC 72 7. etasje 2,6 m

evt. bod/ walk-in closet

Soverom 10,2 m2

Soverom

Entre

14,0 m2

9,3 m2

Bad 4,9 m2

El

Trapperom 14,1 m2

V R

Heis 4,1 m2

Oppholdsrom 21,6 m2 HØYSKAP M/OVN

Oppholdsrom 27,2 m2

Balkong 12,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

138


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

HÅKON F1

Soverom 15,6 m

3-roms GC 42 4. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

evt. bod/ walk-in closet

68,7 m2 67,2 m2 7,2 m2

Soverom

2

8,8 m2

Entre 9,3 m2 4,9 m2

El

Trapperom 14,1 m2

V R

Heis 4,1 m2

Oppholdsrom

Soverom

Oppholdsrom

7,1 m2

26,5 m2

Balkong

Balkong

11,0 m2

7,2 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

139

3-ROMS

Bad


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

HÅKON F2

Soverom 15,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

3-roms GC 52 5. etasje 3,15 m

evt. bod/ walk-in closet

68,7 m2 67,2 m2 7,2 m2

Soverom 8,8 m2

2

Entre 9,3 m2

Bad 4,9 m2

El

Trapperom 14,1 m2

V R

Heis 4,1 m2

Oppholdsrom

Soverom

Oppholdsrom

7,1 m2

26,5 m2

Balkong

Balkong

11,0 m2

7,2 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

140


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

HÅKON G

3-roms GC 62 6. etasje 3,15 m

70,4 m2 68.,9 m2 7,2 m2

BRA : P-ROM : Balkong :

evt. bod/ walk-in closet

Soverom 10,5 m2

Soverom

Entre

15,6 m2

9,3 m2 4,9 m2

El

Trapperom 14,1 m2

V R

Heis 4,1 m2

Oppholdsrom 26,5 m2

Oppholdsrom

Soverom 7,1 m2

Balkong 11,0 m2

Balkong 7,2 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

141

3-ROMS

Bad


FRIDA A

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

3-roms GA 24 2. etasje 2,6 m

61 m2 59,2 m2 12,3 m2

BRA : P-ROM : Balkong :

Bod 2,0 m2

Soverom

8,2 m

R

13,3 m

Soverom

2

2

Bad 3,2 m2

Entre 8,0 m2

Bad 4,9 m2

V

Oppholdsrom 22,6 m2

Balkong 12,3 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

142


BRA : P-ROM : Balkong :

Soverom

Soverom

11,9 m2

7,4 m2

65,5 m2 63,7 m2 9,6 m2

3-ROMS

3-roms SA 21 2. etasje 2,6 m

R

FRIDA B1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

Bad

Entre

4,9 m2

10,3 m2 V

Oppholdsrom 27,1 m2

Balkong 9,6 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

143


3-roms SA 31 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

Soverom

Soverom

11,9 m2

7,4 m2

65,5 m2 63,7 m2 9,6 m2

R

FRIDA B1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

Bad

Entre 2

10,3 m2

4,9 m

V

Oppholdsrom 27,1 m2

Balkong 9,6 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

144


BRA : P-ROM : Balkong :

Soverom

Soverom

11,9 m2

7,4 m2

65,5 m2 63,7 m2 9,6 m2

3-ROMS

3-roms SA 41 4. etasje 2,6 m

R

FRIDA B1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

Entre

Bad

10,3 m2

2

4,9 m

V

Oppholdsrom 27,1 m2

Balkong 9,6 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

145


3-roms SA 71 7. etasje 3,15 / 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

Soverom

Soverom

11,9 m2

7,4 m2

65,5 m2 63,7 m2 9,6 m2

R

FRIDA B2

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

Entre 10,3 m2

Bad 2

4,9 m

V

Oppholdsrom 27,1 m2

Balkong 9,6 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

146


FRIDA C

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

3-roms SE 31 3. etasje 2,6 m

66,1 m2 61,2 m2 9,7 m2

BRA : P-ROM : Balkong :

Entre 11,7 m2 V

R

Soverom

Bad

Bod

4,9 m2

2,6 m2

Oppholdsrom 26,4 m2

Soverom 8,7 m2

Balkong 9,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

147

3-ROMS

7,2 m2


FRIDA D

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

3-roms SE 61 6. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

66,1 m2 61,2 m2 9,7 m2

Entre 11,7 m2 V

Soverom R

7,2 m2

Bad

Bod

4,9 m2

2,6 m2

Oppholdsrom 26,4 m2

Soverom 8,7 m2

Balkong 9,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

148


FRIDA E

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

3-roms GA 44 4. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

71,1 m2 69,3 m2 9,1 m2

Bod 2,0 m2

Soverom 11,9 m2

Soverom

3,2 m2

Bad

Entre

4,9 m2

10,3 m2

3-ROMS

R

7,3 m2

Bad

V

Oppholdsrom 32,7 m2

Balkong

Entre

9,1 m2

2,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

149


FRIDA F1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

3(4)-roms GE 33 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

71,8 m2 70 m2 9,5 m2

Soverom

Soverom

Soverom

7,5 m2

11,9 m2

Entre 10,4 m

Bad

2

4,9 m2

V R

Oppholdsrom 33,0 m2

evt. soverom

Balkong 9,5 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

150


FRIDA F2

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

3(4)-roms GE 53 5. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

71,8 m2 70 m2 9,5 m2

Soverom

Soverom

7,5 m2

11,9 m2

Entre

Bad

2

4,9 m2

10,4 m V

R

evt. soverom

Oppholdsrom 33,0 m2

Balkong 9,5 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

151

3-ROMS

Soverom


FRIDA G

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

BRA : P-ROM : Balkong :

3-roms GA 34 3. etasje 2,6 m

73,4 m2 71,6 m2 9,1 m2

Bod 2,0 m2

Soverom

Soverom

13,3 m2

8,2 m2

Bad

R

3,2 m2

Bad

Entre

4,9 m2

10,3 m2 V

Oppholdsrom 32,7 m2

Balkong 9,1 m2

Entre 2,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

152


3-roms GA 53 5. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

Soverom

Soverom

8,2 m2

2

R

13,3 m

73,4 m2 71,6 m2 9,1 m2

3-ROMS

FRIDA G

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

Entre

Bad

10,3 m2

2

4,9 m

V

Oppholdsrom 32,7 m2

Balkong

Entre

9,1 m2

2,7 m2 Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

153


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

FRIDA H1

BRA : P-ROM : Balkong :

3-roms GE 23 2. etasje 2,6 m

74 m2 72,2 m2 9,5 m2

Soverom 7,2 m2

Soverom

Soverom

8,4 m2

13,3 m2

Entre

Bad

10,4 m2

4,9 m2

V R

Oppholdsrom 33,0 m2 evt. soverom

Balkong 9,5 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

154


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

FRIDA H1

3(4)-roms GE 43 4. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

74 m2 72,2 m2 9,5 m2

Soverom Soverom

Soverom

7,2 m2

8,4 m2

Entre

Bad

10,4 m2

4,9 m2

V R

Oppholdsrom 33,0 m2 evt. soverom

Balkong 9,5 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

155

3-ROMS

13,3 m2


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

FRIDA H2

3(4)-roms GE 63 6. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

74 m2 72,2 m2 9,5 m2

Soverom 7,2 m2

Soverom

Soverom

8,4 m2

13,3 m2

Entre

Bad

10,4 m2

4,9 m2

V R

Oppholdsrom 33,0 m2

evt. soverom

Balkong 9,5 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

156


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

FRIDA H3

3(4)-roms GE 73 7. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

74 m2 72,2 m2 9,7 m2

7,2 m2

Soverom

Soverom

8,4 m2

13,3 m2

Entre

Bad

2

4,9 m2

10,4 m V

R

Oppholdsrom 33,0 m2

evt. soverom

Balkong 9,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

157

3-ROMS

Soverom


FRIDA I1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

3-roms SA 61 6. etasje 3,15 m

82,3 m2 77,4 m2 9,6 m2

BRA : P-ROM : Balkong :

Soverom

Soverom

12,4 m2

7,7 m2

Bad

Entre

4,9 m2

11,2 m2 V

R

Bod 2,6 m2

Toalett 1,8 m2

Oppholdsrom 36,9 m2

Balkong 9,6 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

158


FRIDA I2

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

3-roms SA 51 5. etasje 3,15 m

82,3 m2 77,4 m2 10 m2

BRA : P-ROM : Balkong :

Soverom 12,4 m2

Soverom

Bad

Entre

4,9 m2

11,2 m2 V

R

Bod 2,6 m2

Toalett 1,8 m2

Oppholdsrom 36,9 m2

Balkong 10,0 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

159

3-ROMS

7,7 m2


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

HARALD A

3-roms GA 51 5. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

69,9 m2 64,5 m2 16,1 m2

4,1 m2

Soverom

Bad B2

13,9 m2

2

4,9 m

Entre 7,7 m2

Balkong 16,1 m2

Oppholdsrom

R

Entre

27,7 m2

Bod/Gard. 2,4 m2

2,7 m2 V

Soverom

V

7,9 m2

Bad 3,2 m2 R

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

160


HARALD B

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

BRA : 78,5 m2 75,8 m2 P-ROM : Takterrasse Balkong : : 19,5 m2

3-roms SA 72 7. etasje 2,6 m

Sedumtak

Takterrasse

3-ROMS

19,5 m2

Soverom Oppholdsrom

Bad

31,2 m2

3,2 m2

12,4 m2

Bad 4,9 m2 V

R

Soverom 9,2 m2

Entre 11,7 m2

Bad

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

161


HARALD C

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

BRA : 84,3 m2 82,8 m2 P-ROM : Takterrasse Balkong : : 17,9 m2

3-roms SE 62 6. etasje 2,6 m

Soverom

Bad

Toalett

12,9 m2

4,9 m2

2,1 m2

Entre 10,5 m2

R

V

Soverom

Oppholdsrom

13,3 m2

35,5 m2

Takterrasse 17,9 m2

Sedumtak

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

162


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID A

3-roms SD 21 2. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

71,9 m2 62,2 m2 15,1 m2

Balkong 7,3 m2

Bod

Soverom

Hall 10,1 m

6,9 m2 2

3-ROMS

7,7 m2

El

Trapperom 14,1 m2

R

V

Gang 7,0 m2

Bad

Heis 4,1 m

4,9 m2

2

Oppholdsrom 20,5 m2

Soverom 10,8 m2

Balkong 7,8 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

163


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID O

3-roms SB 81 8. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong : Takterrasse :

103,2 m2 100,4 m2 22,2 m2 29,6 m2

Takterrasse 24,2 m2

Soverom

Takterrasse

20,1 m2

29,6 m2

El

El

Walk-in closet

6,9 m2

6,9 m2

R

Walk-in closet

Trapperom

Hall

11,3 m2

11,2 m2

Bad

Bad

Bad 2

7,3 m

6,4 m2

2

7,3 m

Heis R

4,1 m2 V HØYSKAP M/OVN

Soverom

Soverom

15,1 m2

12,4 m2

Oppholdsrom 33,7 m2

Balkong 22,2 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

164


NORA B

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

BRA : 86 m2 84,2 m2 P-ROM : Takterrasse Balkong : : 30 m2

3-roms SD 71 7. etasje 3,15 / 2,6 m

Soverom

Soverom

Entre

14,0 m2

9,4 m2

Bad 4,9 m2 El

14,1 m2

V

R

Trapperom

Toalett 1,8 m2

Sedumtak

Heis 4,1 m2

Oppholdsrom

Takterrasse

37,7 m2

30,0 m2

Sedumtak

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

165

3-ROMS

13,9 m2


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

BORGER

3-roms SC 81 8. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong : Takterrasse :

153,5 m2 148,8 m2 7,2 m2 40,9 m2

Takterrasse

Sedumtak

Kjøkken 24,2 m

9,2 m2

Soverom

Takterrasse

20,1 m2

2

29,6 m2

El

Trapperom

14,8 m

Heisoppstikk 0,4m

Bad 7,3 m2

Heis

4,9 m2

4,1 m2

V

31,7 m2

2

Bad Ev. gasspeis

Takterrasse

Walk-in closet 6,9 m2

Hall

R

11,3 m2 HØYSKAP M/OVN

Spisestue 21,7 m2

Oppholdsrom 30,3 m2

Soverom 15,1 m2

Sedumtak

Balkong 7,2 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

166


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID B

BRA : P-ROM : Balkong :

4-roms SB 21 2. etasje 2,6 m

Soverom 6,3 m2

72 m2 67,3 m2 15,1 m2

Bod 2,8 m2

Walk-in closet 7,1 m2

Soverom

Toalett 1,8 m

3-ROMS

7,1 m2

El

Trapperom

2

Entre

14,1 m2

V

12,8 m2

Bad 4,9 m2

Heis R

4,1 m2

20,7 m2

Soverom 10,8 m2

Balkong 15,1 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

167

4-ROMS

Oppholdsrom


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID C1

4-roms SB 31 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

79,8 m2 78,3 m2 15,1 m2

Soverom 6,3 m2

Soverom

Soverom

2

11,8 m2

7,1 m

El

Toalett

Trapperom

1,8 m2

Entre

14,1 m2

V

11,7 m2

Bad 4,9 m2

Heis R

4,1 m2

Oppholdsrom 31,9 m2

Balkong 15,1 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

168


INGRID C2

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

BRA : P-ROM : Balkong :

4-roms SB 71 7. etasje 3,15 m

79,8 m2 78,3 m2 15,1 m2

Soverom

Soverom

11,8 m2

6,3 m2

Soverom 7,1 m2

Toalett

El EL

Trapperom

1,8 m2

Entre

14,1 m2

V

11,7 m2

Bad 4,9 m2

Heis

Oppholdsrom 31,9 m2

Balkong 15,1 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

169

4-ROMS

R

4,1 m2


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID D1

4-roms SD 42 4. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

Soverom

Soverom

11,8 m2

6,3 m2

79,8 m2 78 m2 7,8 m2

Soverom 7,1 m2

El

Toalett

Trapperom

1,8 m2

14,1 m2

Entre

R

V

11,7 m2

Bad

Heis

4,9 m2

4,1 m2

Oppholdsrom 31,6 m2

Balkong 7,8 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

170


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID D2

4-roms SD 32 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

79,8 m2 78 m2 8,4 m2

Soverom 6,3 m2

Soverom

Soverom 11,8 m

7,1 m2

2

El

Toalett

Trapperom

1,8 m2

14,1 m2

Entre

R

V

11,7 m2

Bad

Heis

Oppholdsrom 31,6 m2

Balkong 8,4 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

171

4-ROMS

4,9 m2

4,1 m2


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID D3

4-roms SD 52 5. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

Soverom

Soverom

11,8 m2

6,3 m2

79,8 m2 78 m2 8,4 m2

Soverom 7,1 m2

EL El

Toalett

Trapperom

1,8 m2

14,1 m2

Entre

R

V

11,7 m2

Bad

Heis 4,1 m

4,9 m2

2

Oppholdsrom 31,6 m2

Balkong 8,4 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

172


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID E

4-roms GD 22 2. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

80,5 m2 78,7 m2 12,7 m2

Soverom 6,6 m2

Soverom

Entre

Soverom

13,2 m2

11,7 m2

7,1 m2

El

Trapperom 14,1 m2

Bad

V

R

3,0 m2

Heis

Bad

4,1 m2

4,9 m2

Oppholdsrom

4-ROMS

29,0 m2

Balkong 12,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

173


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID E

4-roms GD 32 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

80,5 m2 78,7 m2 12,7 m2

Soverom 6,6 m2

Soverom

Entre

Soverom

13,2 m2

11,7 m2

7,1 m2 El

Trapperom 14,1 m2

Bad

V

R

3,0 m2

Heis

Bad

4,1 m2

4,9 m2

Oppholdsrom 29,0 m2

Balkong 12,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

174


INGRID F1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

4-roms GB 31 3. etasje 2,6 m

82,8 m2 81 m2 8,6 m2

BRA : P-ROM : Balkong :

Soverom 7,5 m2

Soverom

Soverom

7,9 m2

13,2 m2

El

Toalett

Trapperom

1,8 m2

14,1 m2

V

Entre 11,7 m2

Bad

Heis

4,9 m2

4,1 m2 R HØYSKAP M/OVN

Oppholdsrom

4-ROMS

31,0 m2

Balkong 8,6 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

175


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID F2

4-roms GB 21 2. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

82,8 m2 81 m2 12,6 m2

Soverom 7,5 m2

Soverom 7,9 m2

Soverom 13,2 m2

El

Toalett

Trapperom

1,8 m2

14,1 m2

V

Entre 11,7 m2

Bad

Heis

4,9 m2

4,1 m2 R HØYSKAP M/OVN

Oppholdsrom 31,0 m2

Balkong 12,6 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

176


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID G1

4-roms GD 62 6. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

84,8 m2 83,3 m2 19,7 m2

Soverom 6,6 m2

Soverom

Entre

Soverom

13,2 m2

11,7 m2

7,1 m2 El

Trapperom 14,1 m2

Bad

V

R

3,0 m2

Heis

Bad

4,1 m2

4,9 m2

Oppholdsrom

4-ROMS

33,5 m2

Balkong 19,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

177


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID G2

4-roms GD 52 5. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

84,8 m2 83,3 m2 19,7 m2

Soverom 6,6 m2

Soverom

Entre

13,2 m2

11,7 m2

Soverom 7,1 m2

El

Trapperom 14,1 m2

Bad

V

R

3,0 m2

Heis

Bad

4,1 m2

4,9 m2

Oppholdsrom 33,5 m2

Balkong 19,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

178


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID H

4-roms GD 42 4. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

86,5 m2 85 m2 20,3 m2

Soverom 13,2 m2

Soverom 7,5 m2

Soverom 7,9 m2

Entre 11,7 m2 El

Trapperom 14,1 m2

Bad

V

R

3,0 m2

Heis

Bad

4,1 m2

Oppholdsrom 33,5 m2

Balkong 19,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

179

4-ROMS

4,9 m2


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID I

4-roms GD 72 7. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

87,1 m2 85,6 m2 20,6 m2

Soverom 7,5 m2

Soverom

Entre

Soverom

13,2 m2

11,7 m2

7,9 m2 El

Trapperom 14,1 m2

Bad

V

R

3,0 m2

Heis

Bad

4,1 m2

4,9 m2

Oppholdsrom 34,0 m2

Balkong 20,6 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

180


INGRID J1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

BRA : P-ROM : Balkong :

4-roms GB 41 4. etasje 2,6 m

87,1 m2 85,3 m2 19,2 m2

Soverom

Soverom

7,5 m2

13,2 m2

Soverom 7,9 m2

El

Toalett

Trapperom

1,8 m2

14,1 m2

V

Entre 11,7 m2

Bad

Heis

4,9 m2

4,1 m2 R

Oppholdsrom

4-ROMS

35,3 m2

Balkong 19,2 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

181


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID J2

Soverom 7,9 m2

4-roms GB 51 5. etasje 3,15 m

87,1 m2 85,3 m2 19,2 m2

BRA : P-ROM : Balkong :

Soverom

Soverom

7,5 m2

13,2 m2

Toalett

El

1,8 m2

Trapperom 14,1 m2

V

Entre 11,7 m2

Bad

Heis

4,9 m2

4,1 m2 R

Oppholdsrom 35,3 m2

Balkong 19,2 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

182


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID K1

BRA : P-ROM : Balkong :

4-roms SA 24 2. etasje 2,6 m

89,6 m2 87,9 m2 9 m2

Soverom

Bad

14,7 m2

2

4,9 m

R

V

El

Soverom

Trapperom

8,2 m2

22,3 m2

Bad

Heis

2,6 m2

2

Entre 11,8 m2

Soverom 8,2 m2

HØYSKAP M/OVN

Oppholdsrom 33,2 m2

Balkong 9,0 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

183

4-ROMS

4,1 m


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID K2

4-roms SA 63 6. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

89,6 m2 87,9 m2 9 m2

Bad 4,9 m2 R

Soverom

V

14,7 m2 El

Soverom Trapperom

8,2 m2

2

19,7 m

Bad

Heis 4,1 m2

2,6 m2

Entre 11,8 m2

Soverom 8,2 m2

HØYSKAP M/OVN

Oppholdsrom 33,2 m2

Balkong 9,0 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

184


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID K3

4-roms SA 34 3. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

89,6 m2 87,9 m2 10,2 m2

Bad 4,9 m2 R

Soverom

V

14,7 m2 El

Soverom

Trapperom

8,2 m2

22,3 m2

Bad

Heis

2,6 m2

Entre 11,8 m2

Soverom 8,2 m2

HØYSKAP M/OVN

Oppholdsrom 33,2 m2

Balkong 10,2 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

185

4-ROMS

4,1 m2


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID K4

BRA : P-ROM : Balkong :

4-roms SA 73 7. etasje 2,6 m

89,6 m2 87,9 m2 13,3 m2

Bad 4,9 m2 R

Soverom

V

14,7 m2 El EL

Soverom

Trapperom

8,2 m2

2

19,7 m

Bad

Heis

2,6 m2

2

4,1 m

Entre 11,8 m2

HØYSKAP M/OVN

Soverom

Balkong

8,2 m2

13,3 m2

Oppholdsrom 33,2 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

186


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID K5

4-roms SA 44 4. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

89,6 m2 87,9 m2 14,4 m2

Bad 4,9 m2 R

Soverom

V

14,7 m2 El

Soverom

Trapperom

8,2 m2

22,3 m2

Bad

Heis

2,6 m2

2

4,1 m

Entre 11,8 m2

Soverom

Oppholdsrom 33,2 m2

Balkong 14,4 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

187

4-ROMS

8,2 m2

HØYSKAP M/OVN


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID K6

4-roms SA 54 5. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

89,6 m2 87,9 m2 21,3 m2

Bad

Soverom

Balkong

4,9 m2

14,7 m2

5,8 m2

R

V

El

Trapperom

Soverom

22,3 m2

8,2 m2

Bad

Heis 4,1 m2

2,6 m2

Entre 11,8 m2

Soverom 8,2 m2

HØYSKAP M/OVN

Oppholdsrom 33,2 m2

Balkong 15,5 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

188


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID L

4-roms SD 62 6. etasje 2,6 / 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

93,1 m2 88,7 m2 14,9 m2

Soverom

Soverom

Soverom

10,3 m2

7,7 m2

13,2 m2

Bod 2,2 m2

Bad

El

Trapperom V

Entre

R

14,1 m

3,0 m2

2

14,0 m2

Bad

Heis

4,9 m2

Oppholdsrom 31,6 m2

Balkong 14,9 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

189

4-ROMS

4,1 m

2


INGRID M1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

4-roms SB 41 4. etasje 2,6 m

Soverom 13,2 m2

93,1 m2 89 m2 15,4 m2

BRA : P-ROM : Balkong :

Soverom

Soverom

7,7 m2

10,3 m2

Bod 2,2 m2

Bad 3,0 m

El

Trapperom

2

Entre

14,1 m2

V

14,0 m2

Bad 4,9 m2

Heis R

4,1 m2

Oppholdsrom 31,9 m2

Balkong 15,4 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

190


INGRID M2

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

4-roms SB 51 5. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

Soverom

Soverom 13,2 m

93,1 m2 89 m2 15,1 m2

10,3 m2

2

Soverom 7,7 m2

Bod 2,2 m2

Bad

El

3,0 m2

Trapperom Entre

14,1 m2

V

14,0 m2

Bad 4,9 m2

Heis

Oppholdsrom 31,9 m2

Balkong 15,1 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

191

4-ROMS

R

4,1 m2


INGRID M3

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

4-roms SB 61 6. etasje 3,15 m

Soverom

Soverom 13,2 m

BRA : P-ROM : Balkong :

7,7 m2

2

93,1 m2 89 m2 15,4 m2

Soverom 10,3 m2

Bod 2,2 m2

Bad

El

3,0 m2

Trapperom Entre

14,1 m2

V

14,0 m2

Bad 4,9 m2

Heis R

4,1 m2

Oppholdsrom 31,9 m2

Balkong 15,4 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

192


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

INGRID N

4-roms GD 81 8. etasje 2,6 m

Soverom

Soverom

7,5 m2

7,5 m2

BRA : P-ROM : Balkong :

98 m2 94,2 m2 20,8 m2

Soverom 7,1 m2

Soverom

Hall

17,4 m2

13,0 m

Soverom 11,8 m2

2

Gang 11,6 m2 R

El

Bad

Bad

4,1 m2

4,0 m2

Trapperom 14,1 m2 V

V

Bad

Heis

6,7 m2

4,1 m2

Oppholdsrom 36,7 m2

Takterrasse

4-ROMS

21,0 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

193


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

NORA A

BRA : 79,7 m2 77,9 m2 P-ROM : Takterrasse Balkong : : 21,3 m2

4-roms GB 71 7. etasje 2,6 m

Soverom 7,1 m2

Soverom 7,9 m2

Entre

Soverom

11,7 m2

11,8 m2

El

Toalett

Trapperom

1,8 m2 V

14,1 m2

Bad

Heis

4,9 m2

4,1 m2 R

Takterrasse 21,3 m2

Oppholdsrom 29,8 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

194


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

NORA C

BRA : 93,4 m2 91,6 m2 P-ROM : Takterrasse Balkong : : 58 m2

4-roms SA 81 8. etasje 2,6 m

Takterrasse 24,2 m2

Soverom

Kontor

10,5 m2

8,1 m2

Sedumtak

R

El

Bad

Entre

Hall

8,5 m2

11,6 m2

4,9 m2

V

Bad 2

6,4 m

Toalett 1,8 m2

Heis 4,1 m2

Takterrasse 33,8 m2

V HØYSKAP M/OVN

Soverom 9,3 m2

Oppholdsrom

Sedumtak

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

195

4-ROMS

33,4 m2


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

NORA D

BRA : 119,4 m2 115,8 m2 P-ROM : Takterrasse Balkong : : 43,7 m2

4-roms GC 81 8. etasje 2,6 m

Soverom

Hall

Soverom

9,1 m2

16,7 m2

Takterrasse 15,4 m2

7,1 m2

Soverom 11,8 m2

Gang 11,6 m2 El

Trapperom

Opphold

El

42,1 m2

Trapperom

14,1 m2

14,1 m

2

V

Heis

6,7 m2

4,1 m2

7,1 m2

R

Bad

Heis

Bad

4,1 m2

Takterrasse

Takterrasse

21,0 m2

28,5 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

196


FRIDA j1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

BRA : P-ROM : Balkong :

4-roms SE 41 4. etasje 2,6 m

83,1 m2 76,6 m2 10,3 m2

Soverom 10,9 m2

Soverom 7,2 m2

Walk-in closet

Entre

4,0 m2

11,5 m2

R

V

Bad

Bad

4,9 m2

3,0 m2

Oppholdsrom

Soverom 8,8 m2

Balkong 10,3 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

197

4-ROMS

26,4 m2


FRIDA J2

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

4-roms SE 51 5. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

Soverom

Soverom

7,2 m2

15,1 m2

evt. bod/ walk-in closet

Entre 2

V

R

11,5 m

83,1 m2 81,3 m2 9,7 m2

Bad

Bad

4,9 m2

3,0 m2

Oppholdsrom 26,4 m2

Soverom 8,8 m2

Balkong 9,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

198


MAGNUS A

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

4-roms GE 52 5. etasje 3,15 m

90,6 m2 88,9 m2 12,2 m2

BRA : P-ROM : Balkong :

Soverom

Soverom

6,5 m2

6,2 m2

Oppholdsrom

Entre

32,7 m2

14,3 m2 V HØYSKAP M/OVN R

Bad 4,9 m2

Balkong

4-ROMS

12,2 m2

Soverom 17,3 m2

Bad 2,6 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

199


MAGNUS B1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

4-roms GE 22 2. etasje 2,6 m

92,5 m2 90,8 m2 12,2 m2

BRA : P-ROM : Balkong :

Soverom

Soverom

7,4 m2

7,2 m2

Oppholdsrom

Entre

32,7 m2

14,3 m2 V HØYSKAP M/OVN R

Bad 4,9 m2

Balkong

Soverom

12,2 m2

17,3 m2

Bad 2,6 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

200


MAGNUS B1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

4-roms GE 32 3. etasje 2,6 m

92,5 m2 90,8 m2 12,2 m2

BRA : P-ROM : Balkong :

Soverom

Soverom

7,4 m2

7,2 m2

Oppholdsrom

Entre

32,7 m2

14,3 m2

V HØYSKAP M/OVN R

Bad

Balkong

Soverom

12,2 m2

17,3 m2

4-ROMS

4,9 m2

Bad 2,6 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

201


MAGNUS B1

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

4-roms GE 42 4. etasje 2,6 m

92,5 m2 90,8 m2 12,2 m2

BRA : P-ROM : Balkong :

Oppholdsrom

Soverom

Soverom

32,7 m2

7,4 m2

7,2 m2

Entre 14,3 m2 V HØYSKAP M/OVN R

Bad 4,9 m2

Balkong 12,2 m2

Soverom 17,3 m2

Bad 2,6 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

202


MAGNUS B2

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

4-roms GE 62 6. etasje 3,15 m

92,5 m2 90,8 m2 12,2 m2

BRA : P-ROM : Balkong :

Soverom

Soverom

2

7,2 m2

7,4 m

Oppholdsrom

Entre

32,7 m2

14,3 m2 V HØYSKAP M/OVN R

Bad 4,9 m2

Balkong

4-ROMS

12,2 m2

Soverom 17,3 m2

Bad 2,6 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

203


MAGNUS B2

4-roms GE 72 7. etasje 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

Oppholdsrom

Soverom

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

32,7 m

2

92,5 m2 90,8 m2 12,2 m2

Soverom

2

7,2 m2

7,4 m

Entre 14,3 m2 V HØYSKAP M/OVN R

Bad 4,9 m2

Balkong

Soverom

12,2 m2

17,3 m2

Bad 2,6 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

204


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

MAGNUS C

4-roms SE 42 4. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong :

113,8 m2 105,5 m2 9,2 m2

Bad

Entre

2,6 m2

14,3 m2

Bod

Soverom

2,7 m2 V

19,8 m2 R

HØYSKAPHØYSKAP M/OVN M/OVN

Bad 4,9 m2

Bod

Oppholdsrom

Soverom

Soverom

40,5 m2

8,1 m2

10,1 m2

Balkong 9,2 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

205

4-ROMS

2,7 m2


MAGNUS C

4-roms SE 52 5. etasje 2,6 / 3,15 m

BRA : P-ROM : Balkong :

113,8 m2 105,5 m2 9,2 m2

Bad

Entre

2,6 m2

14,3 m2

Soverom

Bod

19,8 m2

2,7 m2

V

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

R

HØYSKAPHØYSKAP M/OVN M/OVN

Bad 4,9 m2

Bod 2,7 m2

Oppholdsrom 40,5 m

Soverom Soverom

2

8,1 m2

10,1 m2

Balkong 9,2 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

206


ANNE A

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

BRA : 115,3 m2 111,8 m2 P-ROM : Takterrasse Balkong : : 47,5 m2

4-roms SA 62 6. etasje 2,6 / 3,15 m

Sedumtak

Takterrasse 47,5 m2

Oppholdsrom 42,3 m2

Soverom 15,8 m2

Soverom

Bad 2,6 m2

Bad

Gang V

7,0 m2 R

14,5 m2

Soverom 10,4 m2

Hall 5,0 m2

Bad Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

207

4-ROMS

9,6 m2


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

ANNE B

4(5)-roms GE 71 7. etasje 2,6 m

V

Soverom

Entre

5,6 m2

14,6 m2

BRA : P-ROM : Balkong : Takterrasse :

128,1 m2 124,1 m2 10,1 m2 50,7 m2

El

Trapperom 27,5 m2

(ev. kontor)

R

Soverom

Heis

11,5 m2

4,1 m2

Bad 2,6 m2

HØYSKAP M/OVN

Soverom

Balkong

15,1 m2

10,1 m2

Bad

Garderobe

4,9 m2

7,4 m2

Oppholdsrom

Oppholdsrom

44,1 m2

13,0 m2

Heis 4,1 m2

Sedumtak

(ev. kontor/ spisestue/ soverom)

Takterrasse 50,7 m2

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

208


Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

NORA E

5-roms GB 61 6. etasje 2,6 / 3,15 m

BRA : 120,4 m2 114,3 m2 P-ROM : Takterrasse Balkong : : 29,6 m2

Soverom Soverom 2

7,4 m

Soverom

7,4 m2 evt. bod/ garderobe/ walk-in closet

7,9 m2

Bod

Hall

Soverom

15,6 m2

13,6 m2

El

Trapperom

2,0 m2 V

Bad

14,1 m2

9,1 m2

Sedumtak

Bad

Heis

4,9 m2

4,1 m2 R

Oppholdsrom

Takterrasse

44,7 m2

29,6 m2

Sedumtak

4-ROMS

HØYSKAP M/OVN

5-ROMS

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

209


Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme. Illustrasjonen viser innredningsdetaljer og utstyr som ikke er inkludert i prisen. Se leveransebeskrivelsen.

210


GEORG

Type : Leilighet : Etasje : Takhøyde :

5-roms GE 81 8. etasje 2,6 m

BRA : P-ROM : Balkong : Takterrasse :

178,8 m2 175,8 m2 12,2 m2 32,6 m2

Soverom Oppholdsrom

Soverom

Vaskerom 3,2 m2

29,4 m2

17,4 m2

18,4 m2

Bad

HØYSKAP M/OVN

R

7,4 m2

Balkong

Kjøkken

12,2 m2

24,1 m2

Bad V

3,0 m2

Hall 13,4 m2

El

Soverom

Gang

Hall

8,5 m2

9,0 m2

13,7 m2

Heis 4,1 m2

Soverom 8,5 m2

Oppholdsrom 30,0 m2

Takterrasse 32,6 m2

Heisoppstikk 0,4m

5-ROMS

Avvik og endringer på plantegninger, herunder oppgitte arealer for leilighetenes totalareal, enkelte rom, balkonger og takterrasser, samt høyder, plassering av søyler, sjakter, innkassinger, nedforinger, vinduer/dører, tekniske løsninger og kjøkkenløsninger vil kunne forekomme.

N V

Ø S

211


UTOMHUS BAKKEPLAN

STORGATA

GJERDRUMSGATA

212


N Ø V S

213


UTOMHUS TAKPLAN

STORGATA

GJERDRUMSGATA

Takterrassens yttergrenser vil kunne avvike.

214


N Ø V S

215


NABOKVARTAL UNDER BYGGING

Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme. Illustrasjonen viser innredningsdetaljer og utstyr som ikke er inkludert i prisen. Se leveransebeskrivelsen.

216


217


218


LEVERANSEBESKRIVELSE

219


LEVERANSEBESKRIVELSE

GENERELT Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og den øvrige salgsdokumentasjonen (herunder salgstegninger / illustrasjoner). I slike tilfeller er det alltid denne leveransebeskrivelsen som er gjeldende. Leveransebeskrivelsen er generell for alle leiligheter og fellesarealer såfremt ikke annet er spesifisert. Det tas forbehold om mindre avvik fra de oppgitte arealer, da beregningene som fremkommer i vedlegg til kjøpekontrakten er oppgitt basert på tegninger og ikke reelle målinger. Salgstegningene i prospektet er ikke egnet for måltaking, da det er de ferdig prosjekterte og detaljerte arbeidstegninger det bygges etter. Videre kan vindusstørrelser samt vindu- og dørplassering avvike noe fra de generelle planer, som følge av bl.a. detaljprosjekteringen av bærestruktur, energiberegninger og den arkitektoniske utformingen av bygget. Leilighetene vil bli organisert som selveierleiligheter i henhold til Lov om eierseksjoner. Boligprosjektet leveres etter teknisk forskrift TEK 17. Det tas forbehold om eventuelle dispensasjoner. KONSTRUKSJON OG FASADE Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong og stål. Fasadene for boligdelen bygges opp som isolerte stendervegger/bærende betongskiver og er utvendig kledd med puss-system og tre/plate-panel. Fasaden for næringsdelen i 1 etasje er planlagt med glass og perforert metallkledning med lys bak som vil skape et lunt gatebilde når mørket faller på. Innvendige vegger utføres i stål- eller trestendere, kledd med gipsplater. Våtromsvegger og soveromsvegger isoleres for bedre støyisolasjon. Leilighetsskillevegger er i hovedsak i betong, eller doble lydskillevegger i stål og gips. Enkelte vegger har overflate i betong, for eksempel mot trapperom. UTVENDIGE TAK Utvendig tak leveres med overflater ihht utomhusplan. Det leveres forskriftsmessig isolasjon iht. varmetapsberegninger. Blant annet vil takflatene ha beplantet grønt tak (sedum), samt steinsatte partier og kebony dekke. BALKONGER OG TERRASSER Balkonger bygges i betong. Balkonger får dekke av impregnert tregulv. Private og felles terrasser får keybony gulv

ihht. utomhusplanen og er å anse som utvendig konstruksjon. Balkonghimling leveres med trespiler/treplater.

STANDARD INNVENDIG BEHANDLING GULV: Alle rom i Premium+ leiligheter leveres med 14 mm 1-stavs parkett eik natur børstet matt eller tilsvarende, mens Premium leiligheter leveres med 14 mm 1-stavs parkett lys eik eller tilsvarende. Gulv baderom leveres med flistype Marthe Beige Matt i 30X30 format. Nedsenket gulv i dusjnisje leveres med mosaikk 5X5 format av samme flismodell. Denne fliskvaliteten er meget god og valgt farge fremstår som tidløst. Samme flistype kan leveres uten ekstra kostnad i grått frem til utløpet av tilvalgsperioden. Gulv i fellesområder leveres med fliser eller tilsvarende slitesterk overflate. Private boder får egnet belegg eller parkett som øvrig i leiligheten. Fellesboder og teknisk rom leveres med hvit støvbundet betong/gulvbelegg. VEGGER: Vegger males i fargen S0500-N. På bad leveres fliser av typen Marte beige matt i 30X60 format liggende format uten fugefølge mot gulv. Denne fliskvaliteten er meget god og valgt farge fremstår som tidløst. Samme flistype i grått kan leveres i en gitt periode uten tilvalgskostnad. HIMLINGER: I boligrom leveres sparklet og malt gips/betong himling i farge S0500-N. Himlingsplater kan forekomme i bod. Synlig V-fuge i betong i stue, kjøkken og soverom må påregnes. Salgstegningene viser de generelle himlingshøydene og vil være ca. 3,15 meter for en andel av leilighetene i 5, 6 og 7 etg. samt ca. 2,6 meter for alle øvrige leiligheter, målt fra undergulv. Himlinger i fellesareal leveres primært som systemhimling eller malt betong. NEDFORET HIMLING/INNKASSING: Rørføringer vil skjules bak innkassinger eller som helt eller delvis nedforede platehimlinger, fortrinnsvis i entrè, bad, bod, soverom og over kjøkkenskap. Der det er nødvendig av hensyn til isolasjonskrav eller tekniske føringer vil det kunne bli nedsenket himling eller innkassing i noen oppholdsrom. Innkassinger vil bli overflatebehandlet som øvrig overflate. KJØKKEN Kjøkkeninnredningen er moderne og tidsriktig fra kvalitets-

220


leverandøren Drømmekjøkken, type Solid i varm gråtone. Overskap leveres med Push-to-close. Underskap leveres med runde knotter modell RK80. Overskap i åpen utførelse med Eik utsparinger/hylleplasser og benkeplate i Fenix solid core kompaktlaminat i sort matt utførelse. Kjøkkenventilator under overskap leveres hovedsakelig som Slim-line. Enkelte/utvalgte mindre leiligheter leveres med ventilasjonsaggregat plassert i overskap med integrert kjøkkenvifte. Fritthengende ventilator kan forekomme på enkelte u-kjøkken og kjøkkenøyer. Egen kjøkkentegning og beskrivelse for den enkelte boenhet vil bli utarbeidet og overlevert i forbindelse med tilvalg. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer av typen Electrolux eller tilsvarende kvalitet i børstet stål (stekeovn, induksjonsplatetopp, oppvaskmaskin, kombiskap kjøl/frys og ventilator). Det er ikke anledning til å flytte på elektriske installasjoner eller avløp og vanntilførsel. TAKTERRASSE FELLES Takterrassene blir helhetlig utformet med flere skjermede «private» sittesoner og utførlig beplantning. Videre blir takterrassene møblert med funksjonelle terrassemøbler og det vil i tillegg bli levert 2 stk. utekjøkken. Det vil være avsatt en skjermet plass for enkle lekeapparater. GARDEROBEKAP OG SKYVEDØRS GARDEROBER LEILIGHETER Det leveres skyvedørsgarderober som fremkommer på plantegning i entreer. Det leveres ikke garderobeskap, men dette kan bestilles i tilvalgsprosessen.

VINDUER OG GLASSDØRER Prosjektet leveres med aluminiums belagte trevinduer med energiglass i henhold til TEK 17. Innvendig karm leveres malt fra fabrikk i fargen hvit. Det leveres slagdør eller skyvedør fra oppholdsrom til balkong og takterrasse iht. salgstegning. Karmer og utforinger leveres ferdig malt fra fabrikk. Dugg på utsiden av vinduer kan forekomme pga. vinduets gode u-verdi. LISTVERK I rom med parkett leveres det gulvlist i hvit utførelse med synlige spikerhull. Gerikter rundt vinduer og dører i hvit glatt utførelse med synlige spikerhull. Lister mot betongvegg skrues. Overgang vegg/tak utføres uten taklist. DIVERSE UTSTYR Alle leiligheter leveres med sprinkelanlegg og brannslukningsapparat iht. brannforskrifter. Det leveres også nødvendige røykvarslere avhengig av planløsning og leilighetsstørrelse. Det monteres frostfrie hagekraner på fellesarealer. FDV Hver kjøper vil ved overtakelse få tildelt FDV-informasjon som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i leiligheten, og i tillegg adresselister over kontaktpersoner/firma som er ansvarlig for de forskjellige arbeider.

TEKNISKE ANLEGG INNVENDIGE DØRER Innvendige dører leveres type hvit med ett speil. Dørvridere i børstet utførelse. HOVEDINNGANGSDØR LEILIGHET Inngangsdør til hver enkelt leilighet leveres fabrikkmalt utførelse. Alle dører leveres iht. gjeldende forskrifter for brann og lyd. Dør leveres med 1 stk. lås med FG-godkjenning som sikkerhetslås samt kikkehull til hver enkelt leilighet. BAD Bad leveres som enten prefabrikkerte baderomsmoduler eller plassbygges på stedet. Servantskap med skuffer i bredde som vist på salgstegninger, samt speilskap med overlys og bredde lik underliggende servantskap. Ved heldekkende servantplate, leveres speilskap i bredde 120cm. Som standard innredning leveres Bano Home Gripedge eller tilsvarende i fargen hvit. Heldekkende hvit benkeplate med underlimt vask forekommer som vist på salgstegninger og leveres med ettgreps servantbatteri av type Grohe. Videre leveres dusjbatteri med dusjgarnityr i type Grohe og dusjvegger i glass hvorav noen vil være svingbare. Vegghengt WC m/softclose type Grohe i hvitt porselen. LED downlights i himling med dimmer. Det leveres tilhørende håndkleknagger og toalettrullholder på alle bad, samt håndklestang på større bad.

221

VENTILASJON Det vil bli montert balansert ventilasjon med varmegjenvinning iht. gjeldende krav i TEK 17, lokalt aggregat plassert i hver leilighet fortrinnsvis i garderobe i entrè eller bod, alternativt integrert i kjøkkenets ventilatorskap. Avtrekk fra bad, bod og kjøkken. Tilluft til øvrige oppholdsrom. Luftespalte under dørblad i leiligheten mellom dørblad og terskel, alternativt ventil. ELEKTRISK Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i boenheten, bortsett fra betongvegger og lyd/brannvegger hvor det kan bli åpent anlegg. LED lyslist monteres under overskap på kjøkken. Det vil bli montert stikkontakter forberedt for vaskemaskin og tørketrommel der anvist på tegning. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter, iht gjeldende NEK- standard. Det leveres belysning i bod, utebelysning på balkong/terrasse og inngangsparti, samt stikkontakt på balkong/terrasse. Det leveres LED downlights på bad og i entre/gang med dimmer. Egen tegning med lys og punktplassering til hver leilighet leveres kjøper i forbindelse med tilvalgsprosessen, hvor ekstra EL-punkter kan bestilles. SANITÆR Felles vann- og avløpsanlegg ligger skjult i sjakter og innkassinger. Teknisk anlegg for vann, varme og sprinkler krever et relativt stort fordelerskap i leilighetene, endelig


plassering er ikke besluttet. Varmtvannet leveres fra fjernvarmenett. Individuelle energimåler til hhv. varme og varmt vann, vil bli installert i hver leilighet. På bad må det kun anvendes kondenstørke-trommel. OPPVARMING Energibehov for oppvarming og varmtvann dekkes av fjernvarme levert fra Akershus Varme og Energi. Oppvarming i leiligheten vil bli levert som vannbårent anlegg med gulvvarme med egen termostat til hver sone. Varmtvann leveres fra felles varmtvannstank med en energisentral i teknisk rom. TV/DATA Selger vil inngå avtale med Telenor om tilknytning for TV/ data. Sameiet er forpliktet til å overta abonnementsavtalen med signalleverandøren ved stiftelse av sameiet. Det blir et stk. TV punkt i stue og ekstra punkt ihht. salgstegning der hvor dette fremkommer. Det vil bli mulighet for å bestille flere uttak i forbindelse med tilvalgsprosessen. TEGNINGER AV TEKNISKE ANLEGG Tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelig plassering av disse bestemmes av selger i forhold til forskrifter og hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for tekniske føringer. HOVEDINNGANG Det leveres flis på gulv i inngangspartier, og trapper i innvendige fellesarealer. Inngangsparti får vannbåren varme. Postkasser blir levert etter Postens anvisning. PORTTELEFON Det monteres ringetablåer ved respektive inngangspartier og callinganlegg med kamera for skjermvisning. Svarapparat med åpningsknapp og kamera monteres i hver leilighet. Det leveres også ringeknapp utenfor hver leilighetsdør. HEIS Det er heis fra garasjekjeller og hovedinngangsdører. Heisen leveres med tale og alarm, samt mulighet for individuell styring i forbindelse med f.eks. innflytting. TRAPPER/TRAPPEROM/KORRIDORER Trapper leveres som betongtrapper. Vegger, samt undersiden av trappeløp og reposer leveres i utførelsen malt betong. Inntrinn og opptrinn med fliser. SYKKELPARKERING Det blir etablert stativ for sykkelparkering på ulike steder på kvartalstorget og felles sykkelbod i kjelleretasjen. Det vil bli etablert muligheter for lading av EL-sykler. PARKERINGSKJELLER Det bygges felles garasjekjeller med mulighet for å kjøpe egen parkeringsplass, se liste for tilgjengelige parkeringsplasser. Til hver parkeringsplass i garasjekjeller leveres 1 stk. portåpner for automatisk åpning av garasjeport. I parkeringskjeller leveres betong på gulv, vegger i hvit-støvbundet betong. Himling leveres i hvit-støvbundet betong/

isolasjon. Fri kjørehøyde inn til parkeringskjelleren vil være ca. 2,10 meter. Lokale nedforinger for tekniske installasjoner kan forekomme. Parkeringsanleggets utforming er ikke bestemt ved trykkstart for prospektet, forhør deg med megler på salgsstart. Parkeringsanlegget vil bli forberedt for EL-bil lading for alle p-plasser og ladestasjoner vil bli tilbudt som tilvalg med individuell måler. UTVENDIGE AREALER Utvendige arealer vil bli opparbeidet med utgangspunkt i utomhusplanen for bakkeplan og takterrasser, se prospekt. Selger forbeholder seg imidlertid retten til å foreta endringer med hensyn til utforming og materialvalg. Drifts- og vedlikeholdsutgifter for fellesområdene blir en del av eierseksjonens fellesutgifter. RENOVASJON Boligene får renovasjonsløsning ihht. Skedsmo kommunes retningslinjer med dypoppsamling fra mobilt sugeanlegg. Plasseringen fremgår av foreløpig utomhusplan. SPORTSBODER Det leveres 1 stk. sportsbod til hver leilighet plassert i kjelleretasjen med gulv i støvbundet betong. Hver sportsbod leveres med tett vegg mot gangsone, men med spalte mot tak, samt tett låsbar dør i front. Sportsbodene er ventilert. Sportsboder leveres med lys tilknyttet fellesmåler. TILVALGSMULIGHETER Utover leveransebeskrivelsen for prospektet, vil det bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger. Leilighetene leveres komplette med meget god og tidsriktig standard, slik at behovet for tilvalg/endringer vil være minimale. Det vil ikke være anledning til å trekke ut leveranser eller benytte andre leverandører enn hva selger har engasjert i prosjektet. Det er ikke anledning til å flytte på elektriske installasjoner eller avløp og vanntilførsel. Egen avtale om tilvalg inngås med totalentreprenøren, men faktureres som en del av sluttfakturaen. FORBEHOLD Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eller som følger av offentlige pålegg, uten at den generelle standarden forringes. Utomhusplanen slik den er vist i prospektet danner grunnlag for hovedleveransen, men avvik kan forekomme. Utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse, men ikke ment som en fotografisk gjengivelse av sluttproduktet. Illustrasjoner i prospekt, på nettside og i annonser viser løsninger som er ikke endelig fastsatt, og kan bli endret. Bildebruk og illustrasjoner i salgsmateriellet vil vise forhold som kan fravike den faktiske leveranse, som møblering, kjøkkenløsning, garderobeløsninger, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer som bl.a. fasadedetaljer, detaljer på fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, lekeareal/utstyr, fargesetting etc. 222


Tegninger i prospekt samsvarer nødvendigvis ikke med den reelle leveransen, bl.a. er sjakter og VVS føringer ikke inntegnet med endelig løsning eller dimensjon. Salgstegningene i prospekt er ikke egnet for måltaking, da det er de ferdig prosjekterte og detaljerte arbeidstegninger det bygges etter. Videre kan vindusplassering i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget samt krav til bæring, isolasjonskrav osv. Selger tar forbehold om rett til å overdra prosjektet til annet eierselskap. Selger tar også forbehold om myndighetenes endelige godkjennelse av prosjektet og planene, innebefattet rammetillatelse og igangsettingstillatelse. Selger tar forbehold om endelig entreprisekostnad. Oslo 05.04.19, Harald Renskaug, Prosjektsjef

223


Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme. Illustrasjonen viser innredningsdetaljer og utstyr som ikke er inkludert i prisen. Se leveransebeskrivelsen.

224


225


226


SALGSBESKRIVELSE

227


SALGSBESKRIVELSE

MEGLERFORETAK: BN Bolig AS Org.nr: 917 463 069 Dronning Eufemias gate 42 0194 OSLO OPPDRAGSNR.: 81-19-00016 KJØPSBETINGELSER for leiligheter under oppføring i prosjektet Fagerborgkvartalet av 04.04.2019 BESKRIVELSE AV PROSJEKTET: Fagerborgkvartalet er et prosjekt som skal utbygges med ca. 145 boliger totalt over ett byggetrinn. Første etasje er avsatt til næringsvirksomhet og fellesarealer. Det skal opparbeides parkeringskjeller med ca. 60 p-plasser. Selger forbeholder seg retten til å endre organiseringen mht. antall enheter avhengig av fremdrift og salgstakt. ADRESSE OG MATRIKKELNUMMER: Eiendommen har pt. ikke fått tildelt endelig adresse. Eiendommen har gnr. 81 bnr. 260 i Skedsmo kommune. Eiendommen vil bli seksjonert, og hver leilighet blir tildelt endelig matrikkelnummer med eget seksjonsnummer og endelig adresse. Selger står fritt til å bestemme seksjonsnummer. TOMT: Ca 3 223,4 kvm felles eiertomt. Tomten disponeres av seksjonseierne enten i henhold til seksjonsbegjæring eller sameievedtekter. REGULERING: Eiendommen omfattes av reguleringsplan med bestemmelser, PlanID 554 – Detaljregulering for Fagerborgkvartalet, kvartal 34, vedtatt 13.06.2018. Det tas forbehold om evt. dispensasjonssøknader. Kopi av reguleringsplan kan fås utlevert hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse. VEI-VANN-KLOAKK: Eiendommen vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen. FORURENSING I GRUNN: Selger kjenner ikke til at eiendommen er forurenset som medfører behov for tiltak. BRUKSTILLATELSE/FERDIGATTEST: Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når eiendommen er ferdigstilt. Finnes det mangler av mindre vesentlig betydning så kan

det likevel utstede midlertidig brukstillatelse, slik at kjøper kan overta og bebo boligen. Manglene skal da rettes av selger innen en frist som settes av kommunen. Kommunen kan kreve at selger stiller sikkerhet for at gjenstående arbeider blir rettet. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, skal kommunen gi selger pålegg om ferdigstillelse. Pålegget kan følges opp med tvangsmulkt eller forelegg. Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.

ØKONOMI PRIS For priser, se prisliste. Selger forbeholder seg retten til å endre prisene uten forutgående varsel. FINANSIERING Handelen er juridisk bindende for begge parter ved aksept. Dersom kjøper ikke overholder sin forpliktelse iht. innbetaling av forskudd er kjøper allikevel bundet og selger vil kunne påberope avtalen som vesentlig misligholdt og heve avtalen. Kjøper samtykker til at omkostninger knyttet til heving og dekningssalg i så fall dekkes av kjøper. BN Bolig tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av BN Bank sine finansielle rådgivere. Kontakt megler om dette. OMKOSTNINGER: Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger: - Dokumentavgift, 2,5 % av tomteverdi kr se prisliste - Tinglysingsgebyr skjøte p.t. kr 525,- Tinglysingsgebyr pantedokument p.t. kr 525,- Startkapital kr 6.000,Tilknytning av kabel-tv/internett bekostes av selger, eget abonnement for tjenesten tegnes av kjøper fra og med overtagelse. En eventuell økning i offentlige tinglysingsomkostninger må dekkes av kjøper. Ev. overskytende stiftelsesgebyr overføres til sameiets driftskonto. Tinglysingsdommeren avgjør om dokumentavgiftsgrunnlaget aksepteres og dersom grunnlaget skulle bli endret vil en ev. reduksjon/økning være selgers ansvar og risiko.

228


FORSKUDD: Kjøperen skal innbetale 10% av kjøpesum som forskudd. Det vil bli utsendt faktura på beløpet ca. 14 dager etter kontraktsignering. Bruk kontonummer og kid-nummer oppgitt på tilsendte faktura. Forskuddet skal avregnes ved innbetalingen av sluttsum og omkostninger som for øvrig skal innbetales til meglers klientkonto ved overtakelse. Blir ikke beløpet innbetalt i rett tid i samsvar med avtalen, regnes dette likt med manglende betaling. Beløpet konverteres som en del av kjøpesummen når denne skal innbetales pr. oppgjørs- og overtagelsesdato. Resterende del av oppgjøret samt omkostninger innbetales pr. overtagelse til meglers klientkonto nevn i kontraktens pkt. Oppgjør/ Tinglysing. Et forskudd er selgers penger når selger har oppfylt vilkårene om å stille garantier etter buofl §§ 12 og 47 eller når selger har stilt garanti etter buofl § 12 og kjøper har fått heftelsesfri hjemmel til eiendommen. Det godskrives ikke renter når disse for hver av partene utgjør mindre enn et halvt rettsgebyr, jf eiendomsmeglingsforskriften § 3-10 (3). Om selger stiller §47 garanti vil forskudd/deloppgjør/ sluttoppgjør som kjøper innbetaler til meglers klientkonto, utbetales til selger/byggelånsbank og godskriving av renter til kjøper opphører. Dersom §47 garanti kommer til anvendelse, bekrefter Kjøper ved underskrift av denne kontrakt at garantisten får ugjenkallelig fullmakt til å utbetale garantibeløpet til meglers klientkonto slik at megler får innfridd sitt ev inneståelsesansvar overfor kjøpers bank. KOMMUNALE AVGIFTER OG LIGNINGSVERDI: Ligningsverdi og kommunale avgifter fastsettes av ligningskontor og kommune etter ferdigstillelse. Skedsmo kommune har innført eiendomsskatt og baserer denne på markedsverdi minus bunnfradrag multiplisert med den promillesats som til enhver tid gjelder for den enkelte kommune (p.t 2-7 promille). Spørsmål om eiendomsskatt rettes til kommunen. SAMEIE/FORRETNINGSFØRER: Selger har, på vegne av sameiet, anledning til å stifte og å inngå bindende forretningsføreravtale med inntil 36 måneders oppsigelse. Kjøperne vil bli innkalt til konstituerende årsmøte hvor styre bli valgt, samt en gjennomgang av sameiets budsjett, vedtekter og ev. husordensregler. Stipulering av budsjett samt stifting av sameiet anses ikke som eiendomsmegling og omfattes dermed ikke av den sikkerhetsstillelse/ansvarsforsikring som gjelder i eiendomsmeglingsloven. Utkast til driftsbudsjett for første driftsår er utarbeidet av USBL og kan fås ved henvendelse til megler. Budsjett vil også være vedlegg til kjøpekontrakt. Det tas forbehold om endringer i budsjettpostene og fellesutgiftene. Kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet, skal fordeles mellom sameierne etter sameiebrøken med mindre særlige grunner taler for å 229

fordele kostnadene etter nytten for den enkelte bruksenhet eller etter forbruk. Normalordningen er at eierbrøken fordeles etter bruksareal (BRA). Fellesutgiftene vil så langt det lar seg gjøre søkes skilt mellom bolig- og næringsseksjon, ved at utgifter relatert til fellesarealer og utomhusarealer som seksjonene disponerer, skal dekkes av de respektive seksjoner. VEDTEKTER: Utkast til vedtekter for sameiet er utarbeidet. Det forutsettes at kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for avtalen. Eventuelle forslag til endringer kan fremmes i henhold til vedtektene og eierseksjonsloven på senere sameiermøte. Vedtektene er et utkast. Endelige vedtekter vil bli utarbeidet i forbindelse med innsendelse av seksjoneringssøknaden. FELLESKOSTNADER: Kjøper er forpliktet til å betale sin andel av eierseksjonssameiets felleskostnader. Pr overtakelsesdato betales i tillegg til kjøpesum kr 6.000,som settes av til startkapital til sameiet. Selger forplikter seg til å betale løpende fastsatte felleskostnader, stiftelsesomkostninger og startkapital på usolgte enheter. Felleskostnader ihht. budsjett skal dekke bl.a. avsetning til vedlikehold fellesarealer, forretningsførsel, forsikring bygg (ikke innbo) og fellesarealer og andre driftskostnader. Felleskostnadene er stipulert og basert på erfaringstall. Kommunale avgifter, fjernvarme, renovasjon og kabel-tv/ internett er inkludert i budsjettet og individuelt strømforbruk er ikke inkludert i budsjettet, og faktureres direkte til hver enhet. Evt fremtidig velforeningskontingent er heller ikke hensyntatt i budsjettet. Budsjettet er et forslag til driftsbudsjett for normaldrift av sameiet i 1 år, basert på stipulerte inntekter og kostnader. Budsjettet er utarbeidet av forretningsfører basert på opplysninger om eiendommen gitt av selger/utbygger og normtall fra tilsvarende eiendommer som forretningsfører forvalter. Det tas forbehold om oppgitte arealer, antall leiligheter, organisering av fellesområder og øvrige opplysninger om prosjektet som kan endre forutsetningene for budsjettforslaget. Det tas forbehold om stipulerte inntekter og kostnader da styret vil kunne endre budsjettet og inngå avtaler som vil tilføre boligselskapet andre eller større kostnader. Endelig fastsettelse av budsjett og nivå på felleskostnader vil bli foretatt av styret i boligselskapet. Selger forbeholder seg retten til å leie ut, endre priser og kjøpsbetingelser på usolgte enheter. Se prisliste for estimerte felleskostnader per leilighet. GARASJE/PARKERING: Det vil bli etablert parkeringskjeller med totalt ca. 60 parkeringsplasser. Det er mulig å kjøpe p-plass for kr. 390 000,-. Konf. megler for tilgjengelighet. Parkeringskjelleren vil i sin helhet bli organisert som en næringsseksjon, og hver p-plass vil bli tinglyst som en realandel i den enkelte kjøpers eierseksjon.


Overtakelse av parkeringsplass skjer samtidig med overtakelse av leiligheten, og selger forbeholder seg retten til å fordele parkeringsplassene. Seksjonseier som får tildelt HC-plass, må påregne bytte til annen plass ved dokumenterte behov for HC-plass fra annen seksjonseier. Dette kan reguleres i vedtektene. Drift av garasjeplass er stipulert til kr 250 pr mnd pr parkeringsplass. LEVERANDØRAVTALER: Selger har på vegne av sameiet anledning til å inngå bindende avtale vedrørende serviceavtaler og andre avtaler med ev. følgende leverandører: Heisleverandør, leverandør av telefonlinje til heiskupeer, selskap som forestår fjernavlesning av forbruk av varmtvann og fjernvarme, vaktmesterselskap, vaktselskap og serviceverter, forretningsfører, leverandør av TV og internett og eventuelle andre nødvendige driftsavtaler.

OFFENTLIGE FORBEHOLD: Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes erklæringer/panteheftelser som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi/ nettverk/renovasjon m.m. OVERTAKELSE: Beregnet ferdigstillelse er 24 - 28 mnd. etter at selgers forbehold er erklært frafalt, uavhengig av om forbehold faktisk er innfridd eller ikke. Endelig fastsettelse av nøyaktig overtagelsestidspunkt vil ikke være avklart før utsendelse av innkalling til overtagelsesforretning som sendes ut senest 4 uker før forretningen skal avholdes. Overtakelse kan tidligst skje når det foreligger ferdigattest / midlertidig brukstillatelse, samt overtagelsesprotokoll signert av begge parter som bekrefter at overtagelse har funnet sted. En forutsetning for at overtagelse skal kunne finne sted er at fullt oppgjør inklusiv omkostninger er bekreftet mottatt på meglers klientkonto.

ØVRIGE KJØPSFORHOLD SELGER: Fagerborg K34 AS, org.nr: 920 238 122. Selger står fritt til å overdra sine rettigheter og forpliktelser, etter nærværende avtale, til annet selskap. Med ”overdra” menes enhver form for overdragelse. SELGERS FORBEHOLD: Selger tar forbehold om følgende: • At, en for selger, tilfredsstillende offentlig godkjenning i form av igangsettingstillatelse innvilges for prosjektet. • At det forhåndsselges 60 % av BRAs i prosjektet. • At, en for selger, tilfredsstillende byggelånsfinansiering innvilges for prosjektet. • At selskapets styre gir sin godkjenning til gjennomføring. Selgers forbehold skal senest være avklart innen 01.05.2020. Forbehold anses avklart først når Selger har erklært dette uttrykkelig overfor kjøper via e-post eller brev. Selv om omstendighetene i forbeholdene inntatt over er inntruffet, kan Selger avvente erklæring om frafall av forbeholdene til fristen for avklaring av forbeholdene er kommet. Selger kan uavhengig av ovennevnte, selv velge å slette forbeholdene innen fristen selv om forbeholdene ikke er innfridd. Dette er ikke meglers avgjørelse og ansvar, og kjøper er innforstått med at det i et slikt tilfelle er selger som bærer all risiko for å få prosjektet realisert. Parter er ubundet av kontrakten dersom forbehold ikke oppfylles innen ovennevnte frist. Partene har ved et slikt bortfall av kontrakten intet å kreve av hverandre. Det tas forbehold om eventuelle skrivefeil eller trykkfeil i denne beskrivelsen.

Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest / midlertidig brukstillatelse. Kjøper har heller ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør uten at ferdigattest /midlertidig brukstillatelse foreligger. Det gjøres oppmerksom på at oppgjørs- og overtagelsesdato vil kunne skje selv om det fortsatt vil foregå byggearbeider på eiendommen i forbindelse med ferdigstillelse av de øvrige leiligheter/fellesarealer/tekniske installasjoner. Kjøper kan ikke nekte å overta selv om seksjonering/hjemmelsovergang ikke er gjennomført. Kjøpesummen vil bli stående på meglers klientkonto inntil nødvendige formaliteter er på plass, ev så kan utbetaling av oppgjør skje på bakgrunn av §47 garanti. Boligen skal leveres i byggerengjort stand, og fellesarealer i ryddet stand. Kjøper aksepterer at alle befaringer, overtakelser og 1 års befaringer avholdes innenfor normal kontortid. FELLESAREALER/UTOMHUSAREALER: Overtakelse av felles- og utearealer skjer samtidig med at den enkelte leilighet overtas. Det vil gjennomføres en befaring av felles/utomhusarealer med styret for sameiet for å avdekke evt. feil og mangler samt manglende ferdigstillelse. Utearealer som ikke er ferdigstilt på overtagelsestidspunktet grunnet vær og årstid, utsettes til første mulige tidspunkt for opparbeidelse. Tilbakehold for mindre arealer anbefales ikke, tilbakehold ved større utsettelser beregnes som andel av prosjektert kostnad. Overtakelse av boligen med tilhørende andel fellesareal kan ikke nektes av kjøper selv om fellesareal/utomhusareal ikke er ferdigstilt. Såfremt deler av utvendige arbeider ikke er ferdigstilt ved overtakelse, skal manglende ferdigstilte arbeider anmerkes i overtakelsesprotokollen. Kjøper opplyses om muligheten til å tilbakeholde nødvendig beløp på meglers klientkonto som sikkerhet for manglene. Tilbakeholdt beløp må stå i samsvar med manglene. Alternativt kan selger stille garanti for ferdigstillelsen. Ovennevnte informasjon om tilbakeholdelse gjelder også for de forhold som gjenstår for å få ferdigattest. 230


HEFTELSER/SERVITUTTER: Det er lovbestemt panterett til sameiet. Det skal ved hjemmelsoverføringen ikke hvile uvedkommende panteheftelser. Det er pr. d.d. tinglyst følgende heftelser i eiendomsrett som vil følge eiendommen, og som betyr at kjøpers bank vil få prioritet etter disse:

kommer gjeldende lovgivning til enhver tid til anvendelse. Bustadsoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3.juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter Bustadoppføringslova.

1952/102001-1/8 25.04.1952 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE 1964/103631-2/8 04.09.1964 SKJØNN HJEMMEL I HENHOLD TIL EKSPROPRIASJON Bestemmelse om veg 1969/101547-1/8 28.03.1969 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE 1969/101548-1/8 28.03.1969 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE 1969/101549-1/8 28.03.1969 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE 1969/102651-1/8 02.06.1969 BEST OM GARASJE/PARKERING 2019/103184-1/200 24.01.2019 21:00 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT Da eiendommen er under utbygging, så gjøres kjøper kjent med at det kan påløpe ytterligere heftelser i eiendomsretten som kjøpers bank vil få prioritet etter. Heftelser som ikke skal gjelde den nye eiendommen vil bli forsøkt slettet. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser som erklæringer/avtaler. Dog har selger opplyst at han ikke har kjennskap til slike erklæringer/avtaler som har innvirkning på denne eiendommen.

GENERELLE FORUTSETNINGER KJØPSBETINGELSER: Kjøpsbetingelsene regulerer betingelsene for kjøp av bolig. Boligen er i fortsettelsen omtalt som leilighet. Avtale anses inngått når kjøper har levert megler skriftlig bindende bekreftelse på kjøp og aksept er meddelt. Kjøpsbetingelsene utgjør, sammen med akseptbrev, leveransebeskrivelse og skriftlige opplysninger i prospekt/brosjyremateriell, de samlede avtalevilkårene for kjøp av den aktuelle leiligheten. Kjøper og selger vil senere inngå fullstendig kjøpekontrakt med endelige vedlegg inkl. tegninger. Kjøper aksepterer at detaljbestemmelser først kan bli avklart på dette tidspunkt. Ved forsinkelse kan kjøper ha krav på dagmulkt tilsvarende 0,75 promille av vederlaget i inntil 100 dager der det er eietomt. KONTRAKTSVILKÅR: Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (Bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsen entreprenøren og forbrukeren, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene. Bustadsoppføringslova sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr. Bustadoppføringslova § 3. Prosjektet retter seg mot kjøper som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Selger forbeholder seg retten til å forkaste eller anta ethvert bud uten å måtte begrunne dette. For øvrig 231

EIERFORHOLD: Kjøper blir ved gjennomføring av avtalen medeier i et eierseksjonssameie. Kjøper vil få enerett til bruk av sin leilighet med eventuelt tinglyst tilleggsareal. Kjøpers øvrige rettigheter som medeier i et eierseksjonssameie følger av eierseksjonslovgivningen (Lov om eierseksjoner av 16.06.2017 (eierseksjonsloven), og vedtektene til enhver tid. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser overfor sameiet (legalpanterett), i medhold av eierseksjonslovens § 31. Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to boligseksjoner i sameiet. GARANTIER: For enheter som blir solgt etter Bustadoppføringslova skal selger stille de nødvendige garantier i samsvar med Bustadsoppføringslova §§ 12 og evt. 47. BYGGBESKRIVELSE/LEVERANSEBESKRIVELSE: Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Dette gjelder også ev. sammenslåing eller oppdeling av leiligheter. Endringene skal ikke redusere byggets eller leilighetens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjustering fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold. TILLEGG-/ ENDRINGSARBEIDER: Kjøperen kan ikke kreve å få utført endringer eller tilleggsarbeider: a) som vil endre kontraktsummen med 15 % eller mer, b) som ikke står i sammenheng med selgers ytelse eller c) som vil medføre ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å kreve endringen eller tilleggsarbeidet. Selgeren skal skriftlig klargjøre for kjøperen de kostnadsmessige og tidsmessige konsekvensene av de endringene eller tilleggsarbeidene kjøperen krever. TILLEGGSVEDERLAG/TILLEGGSFRIST: Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til Bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøperens side. Selgeren kan også kreve at kjøperen stiller sikkerhet for selgerens krav på tilleggsvederlag. Mot sikkerhet etter Bustadoppføringslova § 47, kan selgeren/underleverandør kreve at kjøperen betaler forskudd for vederlag for endringer og tilleggsarbeider. Uten §47-garanti, forfaller kostnader knyttet til kunde-


endringer til betaling sammen med kjøpesummen for leiligheten. All betaling av tilleggsvederlag skal normalt skje via meglers klientkonto. Dersom det likevel inngås avtale om at fakturering skal skje direkte til kjøper fra selger eller underleverandør, skal forfall tidligst være samme dag som overtakelse. Selgeren skal skriftlig klargjøre for kjøperen de tidsmessige konsekvensene av de endringene eller tilleggsarbeidene kjøperen krever. Om selgeren vil påberope seg tilleggsfrist, skal kjøper varsles ved inngåelse av endringene eller tilleggsarbeidene. AVBESTILLING: Dersom forbrukeren avbestiller før det er gitt igangsettingstillatelse betaler forbrukeren avbestillingsgebyr, jfr. Bustadoppføringslova § 54. Avbestillingsgebyret fastsettes til 5 % av total kontraktssum inkludert merverdiavgift.Dersom forbrukeren avbestiller etter at igangsettingstillatelse er gitt, fastsettes selgerens krav på vederlag og erstatning i samsvar med Bustadoppføringslova §§ 52 og 53. Kjøper bærer all risiko ved avbestilling. FORSINKELSE KJØPER: Ved forsinket betaling skal kjøperen betale forsinkelsesrente i henhold til lov av 17. desember 1976 nr. 100 om forsinket betaling (forsinkelsesrenteloven). Selgeren kan likeledes da nekte kjøperen å overta inntil betaling skjer. Selv om deler av oppgjøret er innbetalt til rett tid, skal kjøper betale forsinkelsesrenter av hele kontraktsummen til fullt oppgjør samt omkostninger er mottatt meglers klientkonto. Beløpet blir avregnet fra overtagelse/forfall til betaling finner sted. Kjøper godskrives i disse tilfellene innskuddsrenter av beløp innbetalt til meglers klientkonto. Denne bestemmelsen gir ikke kjøperen rett til å forlenge betalingsfristen utover de frister som er avtalt. Dersom kjøper ikke oppfyller sin del av kontrakten (signerer kontrakt, fremskaffer irreversibelt finansieringsbekreftelse, ikke innbetaler forskudd hvor det er avtalt eller ikke innbetaler oppgjør ved overtakelse m.m.), kan selger med 10 dagers varsel heve kjøpet og videreselge eiendommen (dekningssalg). Kjøper skal i så fall erstatte selgers økonomiske tap etter reglene i Bustadoppføringslova § 58. Selger forbeholder seg retten til å heve kjøpekontrakten også etter overtakelse og/eller hjemmelsoverføring jfr. bustadoppføringsloven § 57 annet ledd annet punktum. FORSINKET LEVERING: Selger kan ha rett til tilleggsfrister uten kompensasjon til kjøper etter reglene som gjelder i Bustadoppføringslova. Kjøper er kjent med og aksepterer at forsinkelser som skyldes force majure, streik, ekstreme klimatiske forhold o.l. gir selger en rett til å forlenge fristen for overtakelse. Kjøper anmodes spesielt å tilpasse dette forhold ved ev salg av nåværende bolig. Såfremt forsinkelse skulle skyldes f.eks. brann, vannskade, innbrudd e.l. gjøres det spesielt oppmerksom på at dette kan gi selger rett til en tilleggsfrist for levering uten kompensasjon overfor kjøper. Disse forhold må også tas hensyn til ved salg av nåværende bolig da byggforsikringen til

selger ikke dekker eventuell erstatningsbolig for kjøper ved slik forsinkelse. AREALANGIVELSE: Arealene i salgsoppgaven og annet markedsførings materiale er oppgitt i bruksareal (BRA), og er å betrakte som omtrentlig areal. Dette arealet angir leilighetens areal innenfor omsluttende vegger, inklusiv areal for ev. innvendig bod. I tillegg til bruksarealet kommer bod utenfor, eventuelt parkeringsplass og balkong/markterrasse. Da de oppgitte arealer i markedsføringen er å betrakte som et ca. areal, har partene ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal. KJØPERS UNDERSØKELSESPLIKT: Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsprospekt, reguleringsplaner, byggebeskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/ supplerende opplysninger er ønskelig, bes kjøper henvende seg til megler. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper er blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med megler dersom noe er uklart, og det presiseres at det er viktig at slike avklaringer finner sted før bindende avtale om kjøp inngås. ENDRINGER I GEBYR/OMKOSTNINGER: Ved økning av skatter, avgifter og gebyrer, herunder blant annet mva., tinglysingsgebyrer og dokumentavgift, i tiden mellom avtaleinngåelse og overtagelse vil vederlaget øke tilsvarende. TRANSPORT AV AVTALEN: Omsetning av avtaledokumentet forutsetter samtykke fra selger. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Etter denne dato påløper det et administrasjonsgebyr på kr. 30.000,- inkl. mva til selger, og 20.000,- inkl. mva til megler. Selger/megler påberoper seg opphavsrettighetene til alt markedsmateriell for boligprosjektet, herunder bilder og illustrasjoner. Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i sin markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten megler/selgers samtykke. Det opplyses om at dersom boligen er kjøpt med henblikk på å ikke overta eller bebo denne, herunder som et videresalgsobjekt vil videresalget reguleres av Bustadoppføringslova. Herunder vil selger måtte oppfylle vilkår i Bustadoppføringslova ved ev. videresalg som også medfører garantistillelse. VEDLEGG TIL KONTRAKT: Stipulert budsjett, utkast til vedtekter, tinglyste erklæringer og kommunale opplysninger er vedlegg til kontrakt men kan fås ved henvendelse til megler. Avtaleforholdet reguleres av Bustadoppføringslova og Eierseksjonsloven som i sin helhet kan leses på lovdata.no. Dersom kjøper ikke har tilgang til internett, kan megler kontaktes slik at kjøper får utlevert et eksemplar av lovene.

232


KONTROLL ETTER HVITVASKINGSLOVEN: I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre kundekontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta innhenting av bekreftet kopi av legitimasjonsdokument av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Der kjøper opptrer i henhold til fullmakt må bekreftet kopi av legitimasjon også fremlegges for fullmaktsgiver. Endelig kundekontroll av kjøper, herunder fremleggelse av bekreftet kopi av legitimasjonsdokument, skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom budgiver opptrer i henhold til fullmakt, må fullmakten fremlegges samtidig som bud inngis. Dersom kjøper er en juridisk person (AS mv.) plikter kjøper å fylle ut og returnere et eget kundekontrollskjema før kontraktsmøtet. Firmaattest og/eller fullmakt må fremlegges samtidig som det inngis bud. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere ”mistenkelige transaksjoner” til Økokrim. Med ”mistenkelig transaksjon” menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven. TIL ORIENTERING: Informasjonen i salgsoppgaven er utarbeidet med bakgrunn i opplysninger mottatt fra det offentlige, selger og selgers leverandører. All informasjon er godkjent av selger, hvor selger innestår for innholdet. Selger og megler tar forbehold om trykkfeil i prospekt og prisliste. MEGLERS VEDERLAG (EKS MVA) SOM BELASTES SELGER: Provisjon kr 38.000,-, oppgjørsgebyr kr 3.200,-. BUDGIVING: Ordinære budfrister gjelder ikke da selger er profesjonell. For bolig uten budgiving gis BN bolig rett til å akseptere bindende kjøpsbekreftelser i henhold til prisliste. Dette betyr at kjøper ikke kan trekke tilbake sin bindende kjøpsbekreftelse etter at denne har kommet til meglers kunnskap. Kjøpet er bindende så lenge det ikke er tatt forbehold, også knyttet til risikoen ved salg av egen bolig og pris på denne. Normalt må det skaffes mellomfinansiering for kjøpet inntil nåværende bolig er solgt og/eller overtatt og oppgjør foretatt. ANNET Sameiemøte må endres gjennomgående til årsmøte i prospektet, slik at det blir riktig ifht eierseksjonsloven. 233


NABOLAGSPROFIL NABOLAGSPROFIL STORGATA 37, 2000 LILLESTRØM

SKOLER, BARNEHAGER

NIVÅ KLASSER /AVD

Vurdert av 62 lokalkjente

KM

VOLLA SKOLE

1-7 KL

18 KL

410

0.6 km

VIGERNES SKOLE

1-7 KL

21 KL

514

1.5 km

1-10 KL

13 KL

291

2.1 km

1-7 KL

21 KL

530

2.8 km

8-10 KL

15 KL

410

1 km

-

34 KL

800 0.2 km

KJELLER SKOLE

Lillestrøm Torv

ELEVER /BARN

SAGDALEN SKOLE KJELLERVOLLA SKOLE LILLESTRØM VIDEREGÅENDE SKOLE SKEDSMO VIDEREGÅENDE SKOLE

-

1000

1.3 km

SØLEPYTTEN BARNEHAGE

1-6 ÅR

18

0.2 km

MÅSAN BARNEHAGE

1-6 ÅR

4 AVD

54

0.6 km

VOLLA BARNEHAGE

0-5 ÅR

5 AVD

81

0.9 km

Opplevd trygghet: 7,9 /10

Veldig trygt

41.3%

33.8%

15.1%

1.6%

Barn (0-12 år)

Ungdom (13-18 år)

Unge voksne (19-34 år)

OMRÅDE

PERSONER

Grunnkrets: Stortorvet 2

702

Kommune: Skedsmo

Kvalitet på skolene: 7,4 /10

20.2%

15.8%

7.7%

Høflige

3.1%

Naboskapet: 6,1 /10

20.2%

40.6%

BEFOLKNING

53276

Voksne (35-64 år)

Eldre (over 65 år)

HUSHOLDNINGER

23859

449

Bra

TRANSPORT

VARER/TJENESTER

Oslo Gardermoen

32.2 km

Oslo S Lillestrøm stasjon

20.8 km 0.7 km

Nannestadgata

0.1 km

SPORT Lillestrøm Golfklubb Kjellervolla skole akt.anlegg

0.4 km 1 km

EVO Lillestrøm Lillestrøm Arena

0.5 km 0.7 km

Lillestrøm Torv Strømmen Storsenter

0.3 km 3.4 km

Kiwi Lillestrøm Stasjon Coop Obs! Lillestrøm Øst

0.8 km 1 km

Boots apotek Lillestrøm Vitusapotek Lillestrøm Torv

0.2 km 0.3 km

Lillestrøm Vinmonopol

0.2 km

MENY Lillestrøm Coop Prix Lillestrøm Torv

0.1 km 0.2 km

For kilder og annen info om Nabolagsprofil se neste side. Copyright © Eiendomsprofil AS 2019

234


SPESIELT ANBEFALT FOR

Lillestrøm består stort sett av småhusbebyggelse og fremstår som en typisk hageby. Byen ligger 13 km øst for Oslo grense og ca. 18 km fra Oslo sentrum. Lillestrøm grenser mot Leirsund,

Enslige Etablerere Godt voksne Eldre

Strømmen, Skjetten, Rælingen, Fetsund og Kjeller. Statistisk sentralbyrå regner Lillestrøm som en del av tettstedet Oslo, som igjen er en del av Stor-Osloregionen. Lillestrøm er sammen med Sandvika, Ski og Drøbak de eneste stedene i Akershus med bystatus, men var alene om dette fra 1997 til 2003.

LILLESTRØM TORV Vurdert av 62 lokalkjente

KVALITET PÅ BARNEHAGENE Varierende

Bra

Veldig bra

STØYNIVÅET Støy dag og natt

Støynivå om dagen

Lite støynivå

VEDLIKEHOLD VEIER Lite velholdt

Nokså velholdt

Godt velholdt

VEDLIKEHOLD HAGER Lite velholdt

Nokså velholdt

Godt velholdt

KOLLEKTIVTILBUD Dårlig

Ikke så bra

Bra

DEMOGRAFI

Veldig bra

Kun langs veiene

7,0

På gang/sykkelveier Nærhet til skog og mark

AKTIVITETSTILBUD

6,9

Dårlig

Bra

Meget bra

Bra

Meget bra

Bra

Meget bra

Standard utvalg

Stort mangfold

SERVERINGSTILBUD

7,9

Dårlig

SHOPPINGUTVALG

7,3

Dårlig

MATVAREUTVALG

9,3

Lite utvalg

FAMILIESAMMENSETNING

Nabolag

39% er gift

7,1 7,3 7,9

Norge

39.9%

25% har høyskoleutdanning 43% har inntekt over 300.000 34.4%

80% eier sin egen bolig eier hytte

29.7%

17%

7,5

54.6%

Dårlig

TURMULIGHETENE

7,5

60% har bolig mellom 60-120 kvm

Flerfamilier

Par m/barn

Par u/barn

5.6%

2.8%

5.5%

3.4%

2.6%

21.4%

65% av boligene er nyere enn 20 år

Enslig m/barn

Enslig u/barn

Informasjon i Nabolagsprofil er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Vurderingene fra lokalkjente er innhentet på nettstedet Nabolag.no og er aggregerte data basert på svar innenfor et gitt nabolag. Eiendomsprofil AS eller BN Bolig AS kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene. Kilde: SSB, Norsk Eiendomsinformasjon, Nabolag.no m.fl. Copyright © Eiendomsprofil AS 2019

235


TV OG BREDBÅND FRA TELENOR Telenor er Norges største bredbånd- og TV-leverandør. Vi investerer årlig milliardbeløp i infrastruktur og nyutvikling for å sikre at våre kunder har moderne og fremtidssikre løsninger. Med lynrask fiberbredbånd fra Telenor får alle beboerne nok kapasitet til både surfing, streaming, gaming eller hva man skulle ønske.

Alle beboere vil få bredbånd 10 Mbps og WiFi Ruter som sikrer god trådløst dekning i boligen. Inkludert er også Alltid På Nett-garanti og Nettvern. ALLTID PÅ NETT-GARANTI Du fortjener et bredbånd som alltid virker. Hvis nettet likevel faller ut har vi som eneste bredbåndsleverandør, en Alltid På Nettgaranti.

TV og bredbånd fra Telenor NETTVERN

Telenor er Norges største bredbånd- og TV-leverandør. Vi investerer årlig milliardNettvern er et filter som ligger i selve beløp i infrastruktur og nyutvikling for å sikreTelenor-nettet, at våre kunder har moderne og fremog stopper deg hvis du er i ferd med å gå innfår på en side som inne- nok tidssikre løsninger. Med lynrask fiberbredbånd fra Telenor alle beboerne holder eller annen kapasitet til både surfing, streaming, gaming ellervirus, hvasvindelforsøk man skulle ønske. skadelig programvare – slik at du surfer enda tryggere.

Alle beboere vil få bredbånd 10 Mbps og WiFi Ruter som sikrer god trådløst dekning i boligen. Vår nye T-WE FRA TELENOR WiFi Ruter er designet av Snøhetta, har en lekker utforming, og er så enkel og intuitiv at de aller fleste Med T-We kan du se TV og strømme kan å sette den opp selv. Inkludert er også Alltid På Nett-garanti og Nettvern. innhold på de enhetene du ønsker. Få tilgang til underholdning over alt, enten Alltid På Nett-garanti du er hjemme, på hytta på farten. Dette Du fortjener et bredbånd som alltid virker. Hvis nettet likevel faller ut har vi someller eneste bredbåndser kostnadsfritt for alle våre TV-kunder. leverandør, en Alltid På Nett-garanti.

Nettvern Nettvern er et filter som ligger i selve Telenor-nettet, og stopper deg hvis du er i ferd med å gå inn på en side som inneholder virus, svindelforsøk eller annen skadelig programvare – slik at du surfer enda tryggere.

236 236


Arkiver – en rekke komplette serier og programmer som du gikk glipp av sist uke Direkte-TV – se favorittprogrammene dine når og hvor du vil Sport – egen sportsseksjon for enkel tilgang til all direktesendt sport Kids Mode – eget område med god og trygg underholdning for barna TV-guide – enkelt å finne noe bra å se på T-We fra Telenor Med T-We kan du se TV og strømme innhold på de enhetene du ønsker. Få tilgang til underholdning Filmer og serier – Et mangfold av populære filmer og serier som du kan over alt, enten du er hjemme, på hytta eller på farten. Dette er kostnadsfritt for alle våre TV-kunder. se når det passer deg

Arkiver – en rekke komplette serier og programmer som du gikk glipp av sist uke T-We appen laster du ned i App Store eller Google Play. Direkte-TV – se favorittprogrammene dine når og hvor du vil Velkommen som TV- og bredbåndskunde i Telenor! Sport – egen sportsseksjon for enkel tilgang til all direktesendt sport Kids Mode – eget område med god og trygg underholdning for barna TV-guide – enkelt å finne noe bra å se på Filmer og serier – Et mangfold av populære filmer og serier som du kan se når det passer deg T-We appen laster du ned i App Store eller Google Play. Velkommen som TV- og bredbåndskunde i Telenor!

237

237


KJØPSPROSESS STEG FOR STEG Kjøp av bolig er viktig beslutning. Her kan du gjøre deg kjent med kjøpsprosessen - steg for steg.

SALGSSTART Ved salgsstart gir du som kjøper kjøpetilbud på leiligeten du ønsker, samt setter opp alternativer i rekkefølge. Er det flere kjøpetilbud på samme leilighet foretas loddtrekning. KONTRAKTSINNGÅELSE Kontrakten inngår du hos BN Bolig. LØPENDE INFORMASJON Bygging er en prosess. Du får løpende informasjon om fremdriften underveis, herunder frafall av forbehold om byggestart. I tillegg sender vi deg informasjon om tilbud og frister som omhandler tilvalg. INNFLYTTINGSMØTE Alt rykker nærmere. Her går vi gjennom befaringsprosessen, overtakelsesforretningen, sluttoppgjøret, garantier og gir også generell informasjon og svarer på spørsmål. SAMEIET STIFTES Stifting av sameiet blir som regel gjennomført samtidig med innflyttingsmøtet. På møtet velges blant annet representanter til styret i sameiet.

OVERTAKELSESFORRETNING På overtakelsesforretningen går vi på nytt gjennom boligen, og sjekker eventuelle utbedringer som er gjort. Protokoll blir skrevet nå også, og undertegnet, strømskjema blir fylt ut, og du får se hvor parkeringsplasser og boder ligger. Du får utlevert nøkler hvis sluttoppgjøret er betalt. INNFLYTTING Hvis hele oppgjøret er innbetalt, kan du flytte inn straks overtakelsesforretningen er gjennomført. 1-ÅRSBEFARING Du får tilbud om 1-årsbefaring ca 1 år etter at prosjektet er ferdigstilt. Da går vi gjennom boligen sammen med deg og utbedrer eventuelle feil og mangler. REKLAMASJONSTID OG GARANTI Du har fem års reklamasjonsrett og garanti på boligen din. Det er likevel svært viktig at det reklameres straks feil oppdages.

FERDIGBEFARING 2-3 uker før overtagelsen kan utbygger innkalle til forhåndsbefaring. Her blir det sjekket om det finnes feil eller mangler i boligen. Det blir skrevet protokoll som også undertegnes.

238


Det virker kanskje komplisert å gå i gang med kjøpsprosessen, men det stemmer ikke. BN Bolig har en «rett frem prosess» som alle og enhver kan følge.

239


FORDELER VED Å KJØPE NYTT I tillegg til den gode følelsen du får når du overtar en splitter ny bolig er det mange gode fordeler som følger med på kjøpet når du investerer i en helt ny bolig. Her har vi listet opp noen av fordelene.

LAVE KJØPSOMKOSTNINGER Når du kjøper en brukt selveierbolig, må du betale dokumentavgift på 2,5 % til staten som beregnes av hele kjøpesummen. Kjøper du derimot en helt ny selveier bolig, beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien, og ikke av hele kjøpesummen. Med andre ord får du vesentlig lavere kjøpsomkostninger ved å kjøpe ny/prosjektert selveierbolig. LOVFESTET GARANTI Du har en lovfestet garanti på 5 år når du kjøper ny bolig (bustadoppføringslova § 12) og dermed et mye sterkere rettsvern enn om du kjøper brukt bolig. HØYERE TEKNISK STANDARD Din nye bolig på i Fagerborgkvartalet gir deg også høyere teknisk standard enn en brukt bolig, for eksempel i form av bedre isolering, balansert ventilasjon, flere el-uttak, moderne brannsikringstiltak m.m.

DU FÅR DEN SOM DU VIL Når du kjøper ny bolig av oss, får du samtidig mulighet til å tilpasse den til din smak med tanke på innredning og materialvalg. Gjennom god planlegging får du en bolig som passer perfekt for deg. FAST PRIS Ingen stressende budrunder, men fast pris på boligene. Kjøper du derimot en brukt bolig, er det ikke bare budrunder, du kan heller aldri være helt sikker på den totale kostnaden til oppussing og teknisk oppgradering. VENNER FOR LIVET Du flytter inn i et nyetablert boligsameie samtidig med alle dine fremtidige naboer. Det er mye enklere å knytte bånd og stifte vennskap når alle starter på likt, kontra det å flytte inn i et etablert boligsameie hvor det meste allerede er «satt».

LITE VEDLIKEHOLD Alle boliger og bygg trenger vedlikehold, men ved kjøp av ny bolig i Fagerborgkvartalet vil det ikke være behov for oppussing eller ekstrainnsats i mange år fremover. Dette sparer du penger og verdifull tid på.

240


Gasspeis er tilvalg. Illustrasjon kan ha avvik fra faktisk leveranse.

Du kan flytte rett inn. Alle overflater er nye, moderne, rene og glatte - og siden du har fått være med på å velge farger, materialvalg, innredning, design og planløsninger, har du fått det akkurat slik du vil ha det.

241


OM AXER Vi utvikler, selger og forvalter eiendom sentralt på Østlandet og Vestlandet. Siden oppstart i 1999 har vi bygget over 600 boliger, og har over 5600 boliger under utvikling. I tillegg har vi utviklet 70.000 m2 næringslokaler.

Ved oppstarten hadde Borgenhaug ervervet seg bred erfaring seg gjennom ti år i Veidekke ASA, hvor han var leder for prosjektutviklingsavdelingen, region syd, når han sluttet. Utdanning innen ingeniørfag, taksering, eiendomsforvaltning og utvikling tok han i parallell. OPPSTART I 1999 etablerer Borgenhaug Akershus Eiendomsutvikling sammen med to partnere med kapitalen fra salg av selvbygget hus på Tjøme. I begynnelsen var bygging og tilpassing av dagligvarebutikker hovedfokus, mens boligutvikling startes i parallell med bygging av 12 leiligheter i hjembyen Tønsberg. AXER VIDEREUTVIKLES I 2003 kjøper Borgenhaug ut partnere og blir 100% eier av Akershus Eiendomsutvikling og i 2005 samles alle prosjektselskaper under Axer Eiendom for å gi bedriften en tydeligere profil utad.

kombinerer leiligheter og kontor, mens Storhamar terrasse og Strømmen Atrium & Studio kombinerer begge leiligheter og dagligvare. TREHUS Axer har gjennomført flere boligprosjekter med trehus hvor eneboliger, tomannsboliger eller rekkehus har vært bygget. Samtlige prosjekter har ligget 15 til 30 minutters avstand fra Oslo sentrum. Denne erfaringen har gitt Axer ytterligere bredde i forhold til løsninger for ulike tomter. SENTRALISERING, TOMTEBANK OG VERDISTYRT BALANSE I de senere årene har Axer hatt økt fokus på Oslo regionen og gjennomført boligprosjekter både i Sandvika og på Ski. Vår tomtebank har også økt betraktelig og vi har nå over 5600 boliger under utvikling med hovedvekt i områdene Oslo, Asker, Romerike og Follo. Selskapet har i dag en markedsverdijustert egenkaptial på rundt 2,75 milliarder kroner.

NÆRINGSBYGG Utvikling av næringsbygg har skjedd som en kombinasjon av nybygg og transformasjon av eldre bygningsmasse. Varehus for ICA, KIWI, REMA 1000, Elkjøp og Lefdal har vært spesielt viktig. I tillegg har kontorbygg blitt en sentral del av virksomheten. KOMBINASJONSBYGG I perioden 2007 til 2010 ferdigstiller Axer tre prosjekter som alle kombinerer næringslokaler og leiligheter. Parkgata i Hamar

242


Vi hører gjerne fra deg og ønsker deg også velkommen til våre hyggelige lokaler på Tjuvholmen i Oslo.

243


KONTAKTINFORMASJON

ANDERS WINTER Leder Nybygg aw@bnbolig.no 97 97 96 96

SONDRE LIEN Eiendomsmeglerfullmektig MNEF sl@bnbolig.no 45 91 95 79

www.fagerborgkvartalet.no

UTBYGGER Axer eiendom AS Bolette brygge 1, 0250 Oslo

3D ILLUSTRASJONER EVE Images

DESIGN / LAYOUT / TEKST Voice Reklamebyrå AS

12.04.2019

244


245


246


247


voice.as www.fagerborgkvartalet.no

248

Profile for voice reklamebyrå

Fagerborgkvartalet