Page 1

Ruimte voor een eigen leven in Vitalis Genderstate

Foto is genomen vanuit de Loggia richting Genderpark


In Vitalis Genderstate woont u op een van de mooiste groene plekken van Eindhoven. Hier, aan de rand van het Genderpark in de wijk Gestel, op de hoek van de Limburglaan en de Karel de Grotelaan, geniet u van natuur en rust. Een ideale plek als u houdt van wandelen, fietsen of misschien wel vissen. Én als u prijs stelt op een royaal en luxe appartement! Kiest u voor Vitalis Genderstate, dan kiest u voor residentieel zelfstandig wonen met thuisservice en thuiszorg indien gewenst.

Een royaal en comfortabel appartement Vitalis Genderstate is gebouwd in 1998. Het complex bestaat uit twee gebouwen, Genderstate I en Genderstate II, elk met 22 ruime, comfortabele residentiële apparte­ menten. De vloeroppervlakte van de apparte­ menten varieert van 71 m2 tot 160 m2, exclusief balkon of dakterras. Wilt u meer weten over de indeling van de appartementen? Kijk dan verderop in deze brochure voor plattegronden. Als bewoner van Vitalis Genderstate beschikt u over een appartement met een ruime woon­ kamer en met een gesloten serre. Afhankelijk van het type appartement is er een aparte eetkamer en zijn er één of twee slaapkamers. De hoofd­ slaapkamer heeft een rechtstreekse verbinding met de badkamer. Uw appartement is ­uitgerust met een compleet ingerichte keuken, voorzien van keukenapparatuur zoals een keramische kookplaat, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en een ­koelvries­combinatie. Uiteraard zijn er volop elektraaansluitingen. In de woonkamer en hoofdslaapkamer zijn vaste aansluitpunten voor

woonkamer

Zorg, wonen en welzijn als basis voor


“Comfortabel, royaal en vrij”

woonkamer

t­ elefoon, radio en TV. Verder zijn alle apparte­ menten voorzien van ‘total energy service’. Dit betekent dat centrale verwarming, water en ­elektriciteit centraal worden geleverd. Wel heeft elk appartement een eigen elektriciteitsmeter.

Allerlei voorzieningen bij de hand Vitalis Genderstate heeft een eigen ontmoetings­ centrum, ‘Vijverzicht’ genaamd. En krijgt u gasten, dan is er een comfortabele twee­ persoons logeerkamer beschikbaar. Daarnaast zijn er voorzieningen in het naast­ gelegen woonzorgcentrum Vitalis Engelsbergen. Hier vindt u verschillende ontmoetings- en vergaderruimtes. Er is een stiltecentrum voor bezinning. Ook een supermarkt, een damesen herenkapsalon, schoonheidspecialiste, een wasserette en een fitnessruimte ontbreken niet.

een eigen leven

Huurdersvereniging In Vitalis Genderstate is een huurdersvereniging actief. De huurdersvereniging is een vertegen­ woordiging van bewoners en behartigt de gemeenschappelijke belangen van de huurders.


Restaurant “de Bourgondiër”

“Comfortabel wonen... alles binnen handbereik”

Smakelijk eten! Voor uw lunch en diner bent u van harte welkom in restaurant De Bourgondiër, waar een buffet wordt geserveerd. Gebruikt u de maaltijd liever in uw eigen appartement, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. In Le Petit Café D’n Engel kunt u iedere dag genieten van een drankje, een broodje of een snack.

Activiteiten, kunst en cultuur In Vitalis Engelsbergen is iedere dag wel wat te doen. Als bewoner van Vitalis Genderstate kunt u lid worden van de Vitaalpas. Met de Vitaalpas ontvangt u korting op allerlei activiteiten en ­festiviteiten, zoals muziekoptredens en culturele bijeenkomsten én u kunt met de pas ook naar de bibliotheek in Vitalis Engelsbergen. Verder is het mogelijk om als Vitaalpashouder ook deel te nemen aan alle activiteiten die in clubverband worden georganiseerd. Voor deze clubkaart betaalt u een jaarlijks bedrag. Alle activiteiten vindt u terug op de publicatieborden en in de

kunst- en cultuurgids. Ook ontvangen bewoners een bewonersblad met daarin het laatste nieuws en het activiteitenaanbod.

Dagtochten Vitalis Vitaal Vakantie organiseert voor ­bewoners van Vitalis WoonZorg Groep gezellige dagtochten in Nederland. ­Medewerkers halen u op bij uw locatie en brengen u ook weer thuis. De reis verloopt via een comfortabele touringcar met professionele reis­ leiding. De bus is geschikt voor rolstoelen en het dagtochten­ programma varieert van het bezoeken van (openlucht) musea, boottochten tot proeverijen.


Vijverzicht

Thuisservice

Thuiszorg

Comfortabel wonen bij Vitalis betekent dat u alles wat voor u van belang is, binnen hand­ bereik heeft. Want misschien heeft u of uw partner nu of op termijn behoefte aan extra service of zorg. Vitalis Thuisservice kunt u inhuren voor alle gemaksdiensten aan huis: ­variërend van schoonmaak, boodschappen of begeleiding. Medewerkers kunnen allerlei klusjes voor u doen als u daar zelf geen tijd voor heeft of waar u gewoon niet zo handig in bent.

Als u behoefte hebt aan verpleging, verzorging of hulp in de huishouding kunt u rekenen op ­begeleiding en zorgverlening vanuit Vitalis. Wij stemmen samen met u af welke begeleiding of zorg u wenst, hoe lang en op welke tijden wij de zorg in uw appartement leveren.

petit café “d’n Engel”


Wat maakt wonen in Vitalis Genderstate zo aantrekkelijk? - Aandacht voor veiligheid via camerabewaking, een videofooninstallatie en keycard - Ruime, comfortabele residentiële appartementen met garage of parkeerplaatsen buiten - Kunst- en cultuuractiviteiten - Liggend aan het Genderpark - Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer. De locatie ligt direct aan de rondweg van Eindhoven. Binnen enkele autominuten bevindt u zich op de snelwegen A2, A58 en A67. Op loopafstand is een bushalte beschikbaar. - Breed pakket aan zorg- en serviceverlening, waaronder 24 uur ­aanwezigheid van zorgmedewerkers

Informatiemap Wonen Heeft u besloten om een appartement te huren dan ontvangt u van ons een map ‘Informatie Wonen’. Daarin leest u alles over wat wij bieden op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Er is een handige telefoonlijst bijgevoegd om u snel wegwijs te maken.

Foto genomen vanuit Genderpark


Vijver in de binnentuin

Wenst u meer informatie Bent u geĂŻnteresseerd om te komen wonen in Vitalis Genderstate, of heeft u een andere vraag op het gebied van wonen, welzijn of zorg? Neem dan contact op met de medewerkers van het Vitalis Klantencentrum. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag (kantooruren) bereikbaar via 0800-2456456.

Vitalis Genderstate | Marie van BourgondiĂŤstraat 8 | 5616 EE Eindhoven | T (040) 291 50 00 | www.vitalisgroep.nl


Toilet

Badkamer 6,6 m2

Slaapkamer 1 20,2 m2

Hal 15,7 m2

Berging 8,4 m2

Slaapkamer 2 14,1 m2

Gesloten serre/ balkon 10,8 m2

Keuken 7,3 m2 Zithoek 47 m2 Eetkamer

18 appartementen

Appartementen type A

Niet op schaal

Niet op schaal

Berging 8,4 m2

Badkamer 6,6 m2

Slaapkamer 1 20,2 m2

Hal 15,7 m2

Slaapkamer 2 14,1 m2

Keuken 7,3 m2 Zithoek 47 m2

Gesloten serre/ balkon 10,8 m2

Toilet

Eetkamer 18,7 m2 Terras

2 appartementen

Appartementen type A1


Appartementen type B

Eetkamer 18,9 m2

Keuken 7,6 m2

Badkamer 8,0 m2

Berging 6,1 m2 Hal 10,2 m2

Gesloten serre/ balkon 10,8 m2

Zitkamer 33,9 m2 Slaapkamer 2 9,5 m2

Slaapkamer 1 18,9 m2

18 appartementen

Niet op schaal

Appartementen type C

Niet op schaal

Slaapkamer 2 17,2 m2

Douche

Toilet

Berging 9,3 m2

Garderobe

Dakterras 95 m2

4 appertementen

Slaapkamer 1 26 m2

Zitkamer 54,4 m2

Hal 10,3 m2

Badkamer Keuken 9,3 m2 7,9 m2

Eetkamer 17,8 m2


Slaapkamer 20,2 m2

Badkamer 4,6 m2

Toilet

Hal 5,7 m2

Gesloten serre/ balkon 10,8 m2

Berging 3,2 m2

Woonkamer 28,5 m2

Keuken 6,6 m2

2 appartementen

Appartementen type D

Niet op schaal


Voor meer informatie over onze h ­ uurappartementen, kijk op: www.hurenbijvitalisgroep.nl Vitalis Groep verhuurt in totaal ruim 650 residentiële woningen en ruim 450 sociale woningen aan senioren in de leeftijd vanaf 55 jaar in de regio Eindhoven en Heerlen.

Heeft u na het bekijken van ons ­huur­aanbod nog vragen? Neem dan contact op met het Vitalis Klanten­centrum via het gratis ­telefoonnummer 0800 - 2 456 456 (maandag t/m vrijdag 8.30 - 16.30 uur) Onze medewerkers staan u graag te woord. Voor informatie over Vitalis Groep en de dienstverlening die wij bieden in de vorm van zorg, behandeling en activiteiten in de wijk, verwijzen wij u graag naar onze website www.vitalisgroep.nl.

www.hurenbijvitalisgroep.nl


Ruimte voor een eigen leven

Wij bieden senioren alles wat noodzakelijk is om prettig te kunnen leven. Dat kan zijn op het gebied van zorg, behandeling en begeleiding, wonen en welzijn. ‘Ruimte voor een eigen leven’ is onze missie. Dat betekent dat de keuze, vragen en de levenswijze van de bewoner of de cliënt de uitgangspunten zijn van onze zorg- en dienstverlening. Zij zijn onze klant. En de klant staat in onze organisatie centraal. Bij Vitalis WoonZorg 2.500 medewerkers en 1.100 vrijwilligers.

Wonen: ‘voor ieder wat wils’ Vitalis WoonZorg Groep biedt senioren een breed scala aan koop- en huurappartementen in Zuid-Nederland. Zij wonen hier veilig met respect voor hun privacy. Vitalis heeft apparte­ menten voor zelfstandig wonen en apparte­ menten en woonvormen voor verzorgd en verpleegd wonen. Woont u bij Vitalis zelfstandig en mocht het nodig zijn, dan heeft u zorg achter de hand, 24 uur per dag, zeven dagen in de week. U hoeft hiervoor niet te verhuizen.

Welzijn: ‘aandacht voor kunst en cultuur’ Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners en cliënten zich kunt ontspannen. Medewerkers organiseren daarom regelmatig activiteiten in de directe omgeving. Er is volop aandacht voor kunst en cultuur. Er zijn bijvoorbeeld exposities en met enige regelmaat vinden er culturele en culinaire festiviteiten plaats.

Zorg: ‘met aandacht voor kwaliteit van leven’

iedereen anders. Ieder mens is uniek en heeft recht op maatwerk. Heeft u zorg nodig, dan ontvangt u die van ons. Daarbij houden wij rekening met het welbevinden van de cliënt, de woonomgeving en de wijze waarop de cliënt in staat is om zelf beslissingen te nemen.

U vindt ons in: Eindhoven: Vitalis Berckelhof, Vitalis Brunswijck/Vaandelhof, Vitalis De Dreef, Vitalis De Hagen, Vitalis De Hoeve, Vitalis De Horst, Vitalis Engelsbergen, Vitalis ­Genderstate, Vitalis Kortonjo, Vitalis Kronehoef, Vitalis Peppelrode, Vitalis Residentie Gennep, Vitalis Residentie Petruspark, Vitalis Residentie Wilgenhof, Vitalis ’t Lint, Vitalis Theresia, Vitalis Vonderhof, Vitalis Wilgenhof, Vitalis Wissehaege, Vitalis Wonen aan de Fakkellaan. Breda: Vitalis Landgoed de Klokkenberg (in ontwikkeling). Heerlen: Vitalis Parc Imstenrade.

Onze kijk op zorg is dat wij kwaliteit van leven willen leveren. Kwaliteit van leven is voor

Vitalis WoonZorg Groep | Postbus 4100 | 5604 EC Eindhoven | T (040) 293 35 55 | E info@vitalisgroep.nl | www.vitalisgroep.nl

Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. September 2012

Groep wonen 4.700 senioren. Er werken

Vitalis brochure plattegronden genderstate