Page 1

Wilt u meer weten? Onze medewerkers van het secretariaat Vitalis Behandel Groep helpen u graag verder. Zij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via 040-29 333 42 of per e-mail: behandelgroep@vitalisgroep.nl Het inschrijfformulier kunt u sturen naar: Vitalis Behandel Groep T.a.v. het secretariaat Postbus 4100 5604 EC Eindhoven e-mail: behandelgroep@vitalisgroep.nl

Vitaal Fitness voor senioren

Bewegen is belangrijk! Bewegen is gezond! Bewegen is leuk!


Ouder worden gaat vanzelf, daar hoeft u niets voor te doen. Maar als u fit en gezond ouder wilt worden, dan zult u in actie moeten komen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat een gericht fitnessprogramma aandoeningen zoals artrose, botontkalking, te hoge bloeddruk en de kans op vallen kan tegengaan.

Programma

Onder begeleiding van een fysiotherapeut kunt u wekelijks bij Vitaal Fitness met uw gezondheid bezig zijn. U kunt hier op uw eigen niveau bewegen met een gericht trainingsprogramma in een gezellige sfeer. Prettig en ongedwongen werken aan uw gezondheid, dat is toch een prachtige combinatie!

Iedere les start met oefeningen om de spieren goed los te maken. Daarna gaat u fitnessen onder leiding van de fysiotherapeut. We sluiten de les af met een gezamenlijke ontspanningsoefening. Op deze manier gaat u positief en energiek de deur weer uit.

Senioren die bewegen bij Vitaal Fitness zullen merken dat ze: • • • • • •

fitter worden zich zekerder voelen meer energie krijgen makkelijker kunnen lopen positiever in het leven staan een gezondere bloeddruk krijgen

Vitaal Fitness kunt u volgen op drie locaties in Eindhoven: • Vitalis Brunswijck, Generaal Bradleylaan 1 • Vitalis Peppelrode, Ds. Th. Fliednerstraat 5 • Vitalis Wissehaege, Herman Gorterlaan 4

Als u besluit deel te nemen aan Vitaal Fitness dan heeft u eerst een gesprek met de fysiotherapeut. In dit gesprek wordt gekeken naar uw lichamelijke conditie, beweeglijkheid en belastbaarheid. Dit onderzoek doen wij om daarna samen met u een persoonlijk trainingsprogramma op te stellen.

Een les van Vitaal Fitness duurt 45 minuten. De lestijden wisselen per locatie. En kunt u een keer niet komen, dan mag u de les inhalen.

Kosten Eerste gesprek en onderzoek: € 20,Abonnement per maand (1 les per week): € 32,50

Proefles Wilt u deelnemen aan Vitaal Fitness of wenst u een gratis proefles? Vul dan het inschrijfformulier in en stuur het naar ons op of geef het af bij de receptie van de locatie van uw keuze. Het adres waar u het formulier naar toe kunt sturen vindt u op de achterkant van deze folder. Wij nemen daarna contact met u op.

Folder vitaal fitness senioren  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you