Page 1

No 143 | 2020

USA

2016 ZINFANDEL JACUZZI FAMILY VINEYARD LODI, CALIFORNIEN Et mesterværk af en Zinfandel - ganske enkelt! Bragende flot lavet af Jacuzzi, der igennem årtier har lavet suveræne Zinfandel-vine. Det varme, solrige og stabile klima i Lodi og de 6 måneder på nye fade giver vinen en flot dybde og fylde. Solbær, hindbær og kirsebær fylder smagsoplevelsen. Krydrede noter og en fin tørhed, der vil matche en grillet bøf eller krydret mad på fineste vis. Bør nydes af store glas - og gerne i godt selskab!

Tilbud

99,-

SPAR 40,Normalt 139,-


KLIMATISEREDE VINE KVALITET, ØKOLOGI OG BÆREDYGTIGHED ER IKKE KUN NOGET, VI TALER OM...

4 skarpe bud på økologiske kvalitetsvine fra henholdsvis Italien og Tyskland. Vinene dyrkes under kontrollerede forhold, hvor der ikke tilsættes pesticider. Mængden af sulfitter reduceres til et absolut minimum.

Støt kampen mod plastikforurening i verdenshavene! 4ocean er en virksomhed, der arbejder for at rydde op i de kolossale mængder af plastik og affald, der flyder rundt i verdenshavene og bliver skyllet op på strande kloden over. Du kan læse meget mere om 4ocean på www.4ocean.com. Hver gang du køber en flaske økologisk vin fra Flora serien, går 1 krone til 4ocean, og du er således med til at støtte oprensningen af vores dyrebare have og til arbejdet for en mere bæredygtig fremtid.

Tilbud

Tilbud

79,SPAR 50,Normalt 129,-

99,SPAR 50,Normalt 149,-

ITALIEN

2018 FLORA GIGLIO / FLORA PAPAVERO, ABRUZZO, ØKOLOGISK Flora Giglio er en frisk, sprød, ”græsset”, rank og perfekt vinificeret Pecorino. I duft og smag finder du vilde blomster, honning og citrusfrugter, flot pakket ind i en lang og harmonisk eftersmag. Oplagt til fisk og skaldyr. Flora Papavero besidder flotte ”gardiner” på glassets sider, hvilket vidner om en vin med stor viskositet. Lavet på tørrede druer, der giver masser af koncentration, fylde, fedme og volumen. Smag af solmodne solbær, blommer, chokolade, og hindbær, der alt sammen løfter vinen til stor kompleksitet og harmoni.

Tilbud

79,-

99,-

Normalt 119,-

Normalt 149,-

SPAR 40,-

TYSKLAND

2018 RIESLING TROCKEN, PFALZ KEINE HEXEREI / NUR BEHÄNDIGKEIT, ØKOLOGISK Keine Hexerei er en formidabel tør, rank og sprød Riesling. Det kølige klima bevirker en lang modningsperiode, der er optimal for Riesling. Fin balance mellem frugt og tørhed, der udvikler sig efter lidt tid i glasset. Nyd den til skaldyr, kolde tapas og salater. Nur Behändigkeit byder på en flot fylde og dybde. Halvtør i smagen og med klare noter af citronmelisse, mynte og stenfrugter. En Riesling der hen over årene vil udvikle en mere dyb og fyldig smag og vil få den klassiske petroleums-duft. Til frokostbordet, pasta og skaldyr.

Tilbud

SPAR 50,-


HAR DU VINEN

- TIL FORÅRETS GÆSTER? Vi tilbyder hjælp til valg af vinmenu, hvad end det er til brylluppet, konfirmationen, fødselsdagen eller noget helt andet - skal det være til den fornuftige pris eller må det gerne være lidt ekstra godt? Vi har det hele!

Godt til prisen Tilbud

89,SPAR 30,Normalt 119,-

Tilbud

VELKOMST: SPARKLING EXTRA DRY, SYDAFRIKA, ØKOLOGISK

Flot, vedvarende mousse og en god tørhed med en dejlig. appetitgivende frugtkarakter. Her finder man nuancer af grape, lime og litchi i duften og nøddeagtige, fede toner i smagen. Slutter delikat og frisk. En skøn start på festen!

Tilbud

69,SPAR 30,-

79,SPAR 20,-

Normalt 99,-

99,-

Normalt 99,-

FORRET: MOULIN DE GASSAC BLANC, SYDFRANKRIG

Sydfransk hvidvinsperle, der vil passe godt til fisk og buffet. Halvtør smag, hvor noter af honningmelon, stenfrugter og markblomster træder frem. Det er ikke uden grund, at denne hvidvin er én af de bedst sælgende i vores sortiment...

HOVEDRET: LE PONT, RHÔNEDALEN

Sammensætningen af Grenache, Syrah og Merlot bibringer en frugttung vin med masser af dybde og struktur. Solbær, brombær og hindbær flot pakket ind i en krydret og harmonisk eftersmag. De 12 måneders fad giver dybde og balance.

DESSERT: LATE HARVEST MUSCAT, AUSTRALIEN

Har igennem de sidste godt 10 år været den bedste sælgende i vores sortiment! Klare noter af hyldeblomst der sammen med den søde, fede og fyldige smag giver en skøn smagsoplevelse. Nyd den til is, kage samt frugtbaserede desserter.

Kuvertpris pr. gæst kun 44,-

Extravaganza

VELKOMST: MOSCATO, ITALIEN, ØKOLOGISK

Særdeles vellavet Moscato fra Venetos ældste økologiske producent, Fidora. Friskheden og den halvtørre smag harmonerer perfekt. Stor harmoni og dybde i smagen. Nyd den ved 12 grader og starten på festen bliver ikke meget bedre!

FORRET: RESERVE INÈS, LUPÉ-CHOLET, ØKOLOGISK Tilbud

99,-

SPAR 20,Normalt 119,-

Tilbud

149, SPAR 30,Normalt 179,-

Tilbud

99,-

SPAR 40,Normalt 139,-

Tilbud

125, SPAR 24,Normalt 149,-

Flot Chardonnay med bred palette fra start til slut. Fyldig, voluminøs og ”bredskuldret”. Matcher fisk, supper og tapas på flotteste vis. En skøn hvidvin, der i glasset vil udvikle sig flot.

HOVEDRET: CRIANZA, MANZANOS, SPANIEN, ØKOLOGISK

Frugtig og fyldig. Solbær og kirsebær træder flot frem. Krydrede noter og de 2 års lagring afrunder kanterne på flotteste vis. Vinen byder på et strejf af vanilje fra fadene. Flot harmoni. Nydes til gris, okse og krydrede retter samt en lækker buffet.

DESSERT: AUSLESE ROTGIPFLER, ØKOLOGISK

Drønlækker dessertvin fra Weingut Johanneshof i det smukke Østrig. Noter af lime, mango og tropiske frugter. Koncentreret fylde og sødme med frisk eftersmag. Nyd den til desserter, hvor man ønsker en sød vin med et friskt ”pift”.

Kuvertpris pr. gæst kun 72,Priserne på vinmenuerne er baserede ud fra følgende mængder: Velkomst: 7 glas pr. flaske (75 cl.) Forret, hvidvin: 6 glas pr. flaske (75 cl.) Hovedret, rødvin: 6 glas pr. flaske (75 cl.) Dessert: 15 glas pr. flaske (75 cl.)


LET’S GO PINK! Det er ved at være tid til rosé på terrassen. Siden her byder på vine, der både med og uden mad får smilet frem, når solen skinner - nyd et skønt glas vin, bobler eller den populære Spritz drink!

ITALIEN

VENEZIANO SPRITZ, ØKOLOGISK WALCHER, 11%, 70 CL.

Tilbud

129, SPAR 50,Normalt 179,-

FRANKRIG

2018 ROSÉ DOMAINE MONTROSE, CÔTES DE THONGUE Hindbær, jordbær, fersken. Harmonisk med fin balance mellem frugtsødme og friskhed. Dejlige, eksotiske krydderier. Matcher fiskesuppe, skaldyr, sushi, grillet fisk, fjerkræ. Perfekt til et glas i utide, til skovturen eller buffeten...

Tilbud

99, SPAR 20,Normalt 119,-

FRANKRIG

2018 MOULIN DE GASSAC GUILHEM MAS DE DAUMAS GASSAC, PAYS D’HÉRAULT

AUSTRALIEN

PINK MOSCATO, RIVER RETREAT TRENTHAM ESTATE Halvsød, perlende og jordbær/hindbær smagende lækkerbisken på kun 7% alkohol. Forfriskende, læskende og yderst charmerende sag, som mange vil elske. Nyd den som den er eller brug i den i drinks / cocktails.

Tilbud

99,SPAR 20,Normalt 119,-

Skøn, umiddelbar med lækre noter af jordbær, hindbær og ribs samt et friskt strejf af citrus. Smagen er flot og harmonisk, og vinen besidder en lang og appetitvækkende eftersmag. Perfekt til buffet, salat, pasta, fisk eller fjerkræ.

Tilbud

69, SPAR 20,Normalt 89,-

FRANKRIG

ROSÉ DE SAIGNÉE, BRUT CHAMPAGNE JEAN VESSELLE, BOUZY 100% Pinot Noir-baseret fra hjertet af Champagne! Vinen byder på en ganske flot farve og et sofistikeret udtryk. Halvtør med flotte bobler og et charmerende præg, der vil matche ”et godt glas på terrassen” eller en lækker dessert.

Tilbud

349, SPAR 50,Normalt 399,-

Papiret som denne folder er trykt på, er FSC® mærket, hvilket betyder, at i en FSC® skov bliver der ikke fældet mere træ, skoven selv kan nå at reproducere. Vælger du FSC®, støtter du ansvarlig skovbrug. Vil du vide mere, så besøg www.fsc.dk.

Priserne er inkl. moms samt afgifter og er gældende 01.04-31.05.2020. Forbehold for afgiftsstigninger, udsolgte varer samt trykfejl.

Suveræn Veneziano Spritz fra lille kvalitetsproducent i det nordlige Italien – økologisk naturligvis. Forfinet, elegant og sofistikeret...

Profile for Østjysk Vinforsyning / Vinoble

VINOBLE nyt  

Så er den nye avis her..

VINOBLE nyt  

Så er den nye avis her..

Profile for vinoble