Vakantiehuis met sauna

Page 1

VOLLEDIG ONTSPANNEN

IN JE EIGEN SAUNA

Wie wil dat nou niet, heerlijk vakantie vieren in een vakantiehuis met een privé infrarood- en Finse sauna? Geniet van alle luxe en comfort bij De Weelderik in de Achterhoek. Op ons park kom je volledig tot rust in premium off-grid vakantiehuizen die over alle nodige luxe (en méér) beschikken, zoals een privé zwembad. Op ons Boutique resort kom je pas echt tot rust, midden in de natuur. Vanaf ons park brengen vele routes je langs prachtige kastelen, Hanzesteden en door unieke natuurgebieden. Bij terugkomst wacht een heerlijk warme sauna op je!

JOUW WELLNESS OVERNACHTING

Heerlijk ontspannen doe je in je eigen sauna in de tuin van je luxe vakantiehuis. Even afkoelen na het stomen? Geen probleem. Neem een heerlijke duik in je eigen zwembad dat het hele jaar verwarmd is. Of je nu romantisch met zijn tweeën komt overnachten of met het hele gezin, bij De Weelderik kan je terecht met maximaal 6 personen. De woningen beschikken over een luxe Snaidero design keuken, een ruime woonkamer, twee slaapkamers met elk een eigen badkamer en een heerlijk terras met een Bastard Kamado BBQ. In onze vakantiehuizen kan je echt zorgeloos genieten van alle luxe.

WAT GA JIJ DOEN TIJDENS JE WELLNESS

Het park en de omgeving hebben veel te bieden voor uren vermaak. Of je nu graag een wijntje wilt proeven in een wijngaard, een balletje wilt slaan op de natuurrijke golfbaan of de hoogte op wil zoeken in het klimbos, het kan allemaal vanaf ons park. Pak ook eens je fiets en ontdek sprookjesachtige kastelen, unieke Hanzesteden of het prachtige coulissenlandschap van de Achterhoek.

VAKANTIE?

https://www.deweelderik.nl/vakantiehuis/sauna

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.