Mag074 apr'17 #04

Page 9

Wat is er NIEUW

9

APRIL 2017

HEB JE EEN TIP? magazine074@vestamedia.nl

& ander nieuws! Heracles Almelo-shirt met Hengelo’s tintje

TEN BUREN SCHOENMODE Borne

GROTESTRAAT 174 | 7622 GS BORNE

Ten Buren Schoenmode is al ruim 80 jaar gevestigd in Borne. Met een collectie die voor 80% zelf is samengesteld biedt de schoenenzaak net even iets anders dan andere schoenenzaken. De collectie is op deze manier écht uniek.

Grafisch vormgever Jan Sterk uit Hengelo mag op zondag 7 mei als eerste het nieuwe uit-shirt van Heracles in ontvangst nemen. Dat gebeurt in het Polman-stadion in Almelo, in de rust van de laatste reguliere thuiswedstrijd van het seizoen, tegen ADO Den Haag. Ook het nieuwe thuis-tenue zal dan worden gepresenteerd. Sterk is trots dat de Almelose club volgend seizoen in ‘zijn’ shirt speelt. ,,Ik had al een breed portfolio met mooie klanten. Maar een voetbalclub uit de eredivisie is wel heel erg gaaf.”

MEESTERLIJKE Koffie en thee Hengelo DRIENERSTRAAT 28 | 7551 HH HENGELO

BAM! Dat is pas een festival Op 20 mei 2017 vindt in het Hengelose Prins Bernhardplantsoen de tiende editie van het BAM! Festival plaats. Tijdens dit laagdrempelige festival staan muziek, kunst en cultuur centraal. Elk jaar trekt dit gratis festival vele duizenden bezoekers. Met vier podia verspreid over het Prins Bernhardplantsoen is er voor ieder wat wils. Zomaar een greep uit het programma: Diggy Dex, Dokter Watjes, De Wolff, EUT, Postmen etc etc etc. Kortom: te veel om hier te noemen. Kijk daarom op bamfestival.nl welke bands nog meer acte de presence geven!

De kracht van Meesterlijke koffie & thee zit ‘m in de echte passie die ze hebben voor koffie, thee, gebak en chocolade. Ze zijn dan ook niet voor niets al drie keer op rij uitgeroepen tot beste koffiezaak van Overijssel.

GRAND CAFE DE STEEG Borne

GROTESTRAAT 181-183 | 7622 GG BORNE

Een heerlijk kopje koffie, een uitgebreide lunch, gezellig borrelen tot en met een compleet diner. Het is allemaal mogelijk in Grand café De Steeg. Een ongedwongen sfeer en een snel ‘thuis’-gevoel zijn twee belangrijke kenmerken.


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.