Sommer 2024

Page 1

UTELIV AKTIVITETER SHOPPING ENGLISH VERSION

VELKOMMEN TIL TJUVHOLMEN

Skap nye sommerminner langs Oslofjorden! Tjuvholmen er destinasjonen for mat, kunst, velvære og opplevelser - et sted du kan slå deg ned for en kopp kaffe, ta en forfriskende svømmetur eller spise en bedre middag mens kvelden senker seg.

FOR MATENTUSIASTEN

Med sol fra morgen til kveld ønsker vi deg velkommen til uteserveringssesongen! Enten du er på utkikk etter noe for hele familien, date med kjæresten eller et sted å ta med vennegjengen, er Tjuvholmen stedet for de unike matopplevelsene.

SPIS, DRIKK TJUVHOLMEN

FOR BADENYMFEN

Tilbring de varme sommerdagene i skulpturparken, på badestranden eller langs bryggen. Mad Goats tilbyr en rekke vannaktiviteter for store og små! Lei SUP-brett, bli med på guidet padletur eller nyt en regnfull dag i en varm sauna!

FOR DEN KUNSTINTERESSERTE

Opplev de syv ulike galleriene og museet for samtidskunst Astrup Fearnley under ditt neste besøk. Her finner du en god variasjon av ulike kunstformer, fra street- og popart, til klassiske verk og internasjonale kunstnere. Er du spesielt glad i kunst og arkitektur? Bli med på gratis skulpturvandring hvor du får lære mer om skulpturparken og det arkitektoniske til Tjuvholmen.

TJUVHOLMEN OPPLEVELSE

FJELLSTUA

VELKOMMEN TIL OSLOS STORSTUE

På Megazone midt i Oslo sentrum har vi laftet en hytte innendørs. I vår koselige stue finner man kanskje Oslos fineste bar og hele 4 streetcurling baner. Dette er en ny aktivitet som kun vi tilbyr i Norge. Vi gleder oss masse til å la dere oppleve den varme og hyggelige atmosfæren, samtidig som dere spiller og har det gøy!

På utkikk etter et lokale til deres samling, kickoff, julebord, møte eller bursdag? Banene kan bookes for spill når som helst. Er dere en større gjeng, kan Fjellstua bookes eksklusivt.

AKTIVITET

KUNSTSENTERET TBS

TBS Gallery er to bygg med utstillinger, et atelier, en kunstnerbolig og en liten skulpturpark ved Hegdehaugsveien. Galleriet baserer seg på kunstneren Tore Bjørn Skjølsvik og hans livsverk. Ved å fremstille én persons arbeider fra forskjellige faser i hans liv, blir man kjent med hans person og hans virke. Vi retter blikket mot Skjølsvik og i hans studie av menneskets vesen ser han tilbake på oss, denne gjenspeilingen trer frem i skulpturene og maleriene som pryder galleriet. Grove strøk og tekstur kjennetegner kunstnerens formspråk. Fremstillinger av hester i full galopp står blant mennesker og dyr fra kunstnerens liv, i tillegg til kjente karakterer fra vår egen samtid og historie som blant annet Ole Gunnar Solskjær og Fridtjof Nansen. Galleriets permanente utstilling inviterer til tolkning og refleksjon, med kunstnerens nysgjerrighet og humor som sentrale elementer.

Velkommen til en hyggelig handel!

Nabo-hagen

Mimmi Tamba – Dronningen på tronen ⁕ Sommerens solbrilletrender Gullborgen 70 år ⁕ Veileder i TikTok-jungelen ⁕ Feirer 30 år med standup Smarte dingser til sommerferien ⁕ Stor forvandling med Mini-fylde! 50 år med sommerteater i Frognerparken

God sommer! Sommer 2024 Livsstilsmagasinet
Majorstuen
for

Bogstadveien og Hegdehaugsveien med sidegater byr på et utrolig mangfold av butikker, kafeer, restauranter og kultur. Vi er en «multibrand» gate med tradisjonsrike high end butikker, enkeltstående spesialforretninger som du ikke finner andre steder, og spennende kjede- og konseptbutikker. Vi har over 150 restauranter, kafeer og delikatessebutikker som kan tilby smaker fra hele verden til lokale råvarer.

SHOPPING, KULTUR OG GASTRONOMI
BÆRUMS VERK SOMMEREN PÅ BÆRUMS VERK OVER 40 SPENNENDE BUTIKKER, GALLERIER OG SPISESTEDER. ÅPENT HELE ÅRET! Se vår nettside www.baerumsverk.no.

Sommeren er fylt med hyggelige aktiviteter for hele

familien.

Vårt unike handelssted byr på mange spennende opplevelser. Her finnes over 40 virksomheter; moderne interiør- og designbutikker, kunstgallerier, håndverksbutikker og spisesteder kun 25 minutter fra Oslo.

SPENNENDE HANDEL

I Handelshuset, det store teglsteinsbygget hvor det gamle jernverket lå i sin tid, finner du i dag moderne butikker. Blant annet to store interiørbutikker, flere flotte design- og motebutikker og en stor sportsbutikk som er kjent for sin faglig dyktige betjening.

Verksgata, som består av de gamle arbeiderboligene fra 1700-tallet, er åpent syv dager i uken året rundt. Her finner

du smie, glassblåsere, sølvsmed, gallerier og unike butikker.

GOD MAT

God mat er en del av opplevelsen når du besøker oss, så ta deg tid til å smake på noen av Bærums Verks nydelige spesialiteter. Hos oss finnes til sammen seks spisesteder. Om du har lyst på pannekaker, ekte italiensk pizza, nydelig bakst eller et ekte herregårdsmåltid så får du det hos oss.

SHOPPING/AKTIVITETER

HARALD HUYSMAN KARTING

Harald Huysman Karting (HHK) er landets største og mest profesjonelle gokartsenter. Vi tilbyr innendørs gokart på Alnabru i Oslo og utendørs gokart på Rudskogen Motorsenter i Østfold. Hos Harald Huysman Karting samles firmaer og vennegjenger, så vel som kjærestepar og hobbyentusiaster. Felles for alle er et ønske om fartsfylt moro. Booking skjer via www.hhk.no

På Alnabru kan vi tilby følgende: Kidkart (fra 5 år-10 år), Juniortkart (fra 10 år til 15 år) og voksenkart (fra fylte 15 år). På Rudskogen er det krav til førerkort klasse A eller B

RACING GJØR DEG KLAR FOR EN SKIKKELIG RÅ RACINGOPPLEVELSE!

Alpakkavandring har blitt en hit i Norge!

Ikke så rart, alpakkaer er helt nydelige skapninger og muligens verdens kuleste selfie? Opplev den originale alpakkavandringen hos oss - Enten i Sørum eller i Hurdal! Eller ta med de minste (eller eldste) og bli med på AlpakkavandringMINI!

ALPAKKAVANDRING AKTIVITET ALPAKKAVANDRING

Fra anledninger til nødvendigheter

Atelie

Gutta på Haugen

På Håret

Boots Apotek

Fast Candy

Via Village Foodcourt

Nemus

PelsPels

Kry Avalon

Mamma Pizza

Meny

Floriss

Evi

O´Learys

Wine & Barrels

Sentralt i gårdsrommet i VIA finner du nå monumentale skulpturer av den sveitsiske kunstneren Ugo Rondinone.

«Oslo mountain» 2024 er laget spesielt for VIA Vika. Den fem meter høye skulpturen er modellert på steiner som kunstneren nøye har valgt ut. «White, red, yellow, blue mountain» 2023, består av fire steiner som kunstneren har funnet.

Begge skulpturene er fargerike blikkfang og vi håper de vil inspirere og glede både VIAs leietakere og besøkende.

viavika.no

Gutta på Haugen

Via Village Foodcourt

Avalon

O´Learys

Mamma Pizza

Meny

Wine & Barrels

Velkommen til våre kulinariske krefter

til autentisk streetfood og ferske sesongvarer

Fra Michelin

Med ni ulike matboder og en bar som holder åpent fra lunsj til kveld, er Via Village et riktig valg for anlednininger og raske smaksoppvelser

Meraki

En liten smak av Hellas

De Mi Tierra

Sør-Amerikanske empanadas

Der Peppern Gror

Streetfood og klassisk indisk

French´eez Shadys Burgers

Franske crepes, oster og spekemat

Fargerike og saftige miniburgere

La Luz Tacos

Tacos og quesadillas fra Mexico

Pastaria by II Bolognese

Italiensk pasta, pizza, foccacia og desserter

OmakAsia By Tri Ky

Sesongens flotteste råvarer med asiatisk preg

Via Village Bar

Uformell og hyggelig bar med en rikelig meny

FOODCOURT
viavillage.no

Forbindelsene som fører oss sammen

Fra anledninger til nødvendigheter

Floriss

Atelie

På Håret

Boots Apotek

Fast Candy

Nemus

PelsPels

Kry Evi

Wine & Barrels

House Of Oslo

VELKOMMEN

FJORDCRUISE SKAPER UFORGLEMMELIGE MARITIME OPPLEVELSER.

Opplev et uforglemmelig 3-timers middagscruise på en seilskute gjennom vakre Oslofjorden. Nyt en velsmakende skalldyrbuffet med kreps (sesong), krabbeklør, reker, brød, smør, grønn salat, dill, majones og sitron. Turen har avgang kl 18:30, fra Rådhusbrygge 2 med seilskute som under turen passerer grønne åser, pittoreske øyer og sommerhytter. Perfekt for par, familier og venner. Bli med på dette hyggelige cruiset!

Bestill middagscruise her

BOOK EGEN BÅT

Ring oss for booking på (+47) 23 35 55 10

SIGHTSEEING
FJORDCRUISE
OMBORD FOR MINNERIKE ØYEBLIKK!

VELKOMMEN TIL OSLOS STORSTUE

Velkommen til oss på Megazone og Fjellstua midt i Oslo sentrum.

Flere år på rad er vi kåret til beste aktivitetssenter i Oslo på TripAdvisor. Vi har flere tusen gjester innom hver eneste uke som spiller og har det gøy. Laserspill, innendørs-paintball, Streetcurling eller utendørs escape-game. Håper vi sees til en hyggelig aften hos oss!

AKTIVITET
MEGAZONE

DESTINASJONEN FOR PREMIUM OUTLET-SHOPPING!

Norges største outlet ligger kun 30 minutter fra Oslo. I Vestby finner du over 150 merkevarer innen mote, sport og livsstil. Gjør en dag ut av det, med shopping, deilig mat og kvalitetskuppene som blir garderobe- og interiørfavoritter!

Her finner du kjente merkevarer som Boss, Nike, Levi’s, Puma, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, og Adidas til ekstra gode priser. I tillegg til et bredt spekter av skandinaviske premium-merker som J.Lindeberg, Follestad og Høyer. Bakst og godsaker får du hos Råde Bakeri, og smakfullt asiatisk hos Xa Xa Asian Cuisine.

Det er enkelt å komme seg til Oslo Fashion Outlet med bil, og det finnes selvfølgelig gratis parkering og elbil-ladere tilgjengelig. I tillegg går det shuttlebus tur/retur Oslo sentrum hver lørdag.

Som gjest kan du glede deg til å besøke en unik destinasjon, hvor alt er tilrettelagt for en hyggelig shopping-opplevelse og smakfulle måltider for hele familien. VELKOMMEN TIL

– DIN DESTINASJON FOR SOMMERSHOPPING!
OSLO FASHION OUTLET
BÆRUMS VERK SOMMEREN PÅ BÆRUMS VERK OVER 40 SPENNENDE BUTIKKER, GALLERIER OG SPISESTEDER. ÅPENT HELE ÅRET! Se vår nettside www.baerumsverk.no.

KUNST

I vårt vakre uteområde finner du skulpturparken. Blant idylliske bygninger langs elven, kan du fritt beskue de 32 skulpturene, utformet av landets fremste billedhuggere. I tillegg har vi flere gallerier med et spennende og variert utvalg.

Mangfoldet av de unike butikkene og spisestedene, som ligger så idyllisk til langs elven Lomma, gjør Bærums Verk til en spennende destinasjon for en hyggelig dagsutflukt.

Gjennom hele året kan du oppleve ulike aktiviteter innen historie, matglede, kunst og handel hos oss.

BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Alle våre virksomheter har åpent hele året, mange av dem har også søndagsåpent.

HANDELSHUSET: 10-20 (10-18)

VERKSGATA: 10 - 17 (10 - 16, 12-16)

ELVEGANGEN: Ulike apningstider, se år nettside.

Gratis parkering

SHOPPING/AKTIVITETER
BÆRUMS VERK

Reis smart

Å veksle norske kroner i utlandet er utfordrende og i mange tilfeller ikke mulig. Hopp over bryderiet og veksle valuta før du reiser. Hos RIA får du de beste kursene i byen uten provisjon når du kjøper valuta!

Velg blant over 40 tilgjengelige valutaer. Ikke glem å besøke oss etter turen for å veksle tilbake eventuell overskuddsvaluta til NOK, fortsatt uten provisjon!

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.