Juleshopping i Oslo

Page 1

Oslo JUL

JULESHOPPING OG GAVETIPS

EN GUIDE FRA VÅRTOSLO VINTER 2023


MENSWEAR

HERREKLÆR PÅ TJUVHOLMEN Trenger du ny dress til juleselskapet eller vil kjøpe en ekstra fin gave til en du er glad i? Menswear har et utsøkt utvalg kvalitetsklær med lidenskap for dress, smoking og tilbehør. Herrebutikken har egen skredder, og hjelper deg med antrekket. De har andre flotte julegaver som skjorter, sløyfer, slips og annet tilbehør.

MOTE


OLIVIERS & CO

GOURMETJUL HOS OLIVIERS & CO

DELIKATESSE


BÆRUMS VERK

EVENTYRLIG JUL PÅ BÆRUMS VERK VELKOMMEN TIL TRADISJONSRIK JUL PÅ VAKRE BÆRUMS VERK!

Butikkene har utvidede åpningstider fra og med. 25.11. Hverdager kl. 10-20, lørdag kl. 10-18, søndag kl. 12-18* *Handelshuset holder åpent de tre siste søndagene før jul; 3.,10. og 17.des. kl. 14-18.

Se vår nettside www.baerumsverk.no for fullt program.


Før jul er det fylt med hyggelige aktiviteter for hele familien. Julemarked, hest og vogn, hundekjøring, juleverksted, og glassblåsing for barn, konserter, juleteater og en fantastisk førjulshandel! Her kan du oppleve et variert og spennende juleprogram, julemarked og førjulsstemning hver dag frem til jul.

I samarbeid med lokalt kulturliv får du musikkorps, kor, og teatergruppe med fantastisk juleunderholdning. Opplev fortellerstund, juleverksted, hest- og vognkjøring, og nissebesøk. Klart glass inviterer barn til å blåse glasskuler (påmelding kreves).

Onsdag 6. desember:

Nissefest for barn med smånisser, fakkel opptog, grøtservering, og nissedans.

Onsdag 13. desember: Julefeiring

Torsdag 7. og 14. desember: Gratis teaterforestilling med Mikkel & Reverockerne.

Få god stemning hos oss – fyll adventstiden med gledelige opplevelser sammen med dem du er glad i

SHOPPING/AKTIVITETER


OLIVIERS & CO

GOURMETJUL HOS OLIVIERS & CO Det er vår favoritt tradisjon på slutten av året: Oliviers&Co er tilbake med sitt juleutvalg. Eksepsjonelle olivenoljer, søte gourmet eddiker og andre esker fylt med delikate duftende skatter ... Vi lover deg smaker som er allsidige og som du får lyst til å vise frem på de vakreste julebordene. Et gourmet utvalg av herlige produkter til å gi bort i gave eller til deg selv, som garantert vil falle i smak. Besøk butikkene våres på Bekkestua senter, Bogstadveien og Steen & Strøm.

DELIKATESSE


VELKOMMEN TIL NORGES LENGSTE OG FLOTTESTE HANDLEGATE! Bogstadveien og Hegdehaugsveien med sidegater byr på et utrolig mangfold av butikker, kafeer, restauranter. Vi er en «multibrand»gate med tradisjonsrike high end-butikker, spesialforretninger som du ikke finner andre steder, og spennende kjede- og konseptbutikker.

SHOPPING


ACE FASHION

MOTE PÅ TJUVHOLMEN Finn den perfekte julegaven til dine kjære hos den lille perlen av high-end fashion på Tjuvholmen, A.C.E Fashion Store. Klesbutikken er den eneste i Norge med merker som Karl Lagerfeld og Elisabetta Franchi, og har et bredt utvalg unike produkter til den spesielle enten du er på utkikk etter et nytt antrekk, flott tilbehør eller noe helt eget.

MOTE


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.