Page 8

Huurinformatie Huuropzegging

Hoe zeg je jouw huur op?

Als je gaat verhuizen dien je altijd schriftelijk de huur op te zeggen. Dit doe je door je huuropzegging per aangetekend schrijven te verzenden aan: Borgdonck O.G. BV Postbus 4 5386 ZG Geffen Indien de huurder is overleden vragen wij een (kopie) van het overlijdensbericht. Zodra wij je huuropzegging hebben ontvangen, sturen we een bevestigingsbrief met daarin de einddatum van de huur. Tevens plannen we een eindinspectie met je in.

Zijn er meerdere huurders?

Staat jouw huurcontract op twee namen of is er tussentijds een medehuurderschap aangevraagd? Dan dient ook de andere huurder de huuropzegging te ondertekenen. De opzegging is anders niet geldig.

Inspecties van de woning

Na de huuropzegging komen wij de woning twee keer bekijken. ʧ De voorinspectie In de bevestigingsbrief van de huuropzegging vind je de afspraak van de voorinspectie. Tijdens deze inspectie controleert onze medewerker en/of de makelaar of er zaken stuk of veranderd zijn. Na afloop vertelt de medewerker en/of de makelaar welke werkzaamheden je nog moet uitvoeren voor de eindinspectie. ʧ

De eindinspectie Bij de eindinspectie lever je de woning op, zoals besproken bij de vooroplevering (o.a. leeg, bezemschoon, en voorzien van eventuele herstelpunten/reparaties). Hiervan wordt een inspectierapport opgesteld, waarna je de sleutels inleverd. Indien eventuele herstelpunten/reparaties niet naar behoren zijn uitgevoerd behoudt Borgdonck zich het recht voor de werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Alle bijkomende kosten worden dan verrekend met de waarborgsom/bankgarantie.

8

Borgdonck © | Alle rechten voorbehouden

Profile for Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling

Huurwijzer Borgdonck; Aangenaam huren, comfortabel wonen!  

Huurwijzer Borgdonck; Aangenaam huren, comfortabel wonen!  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded