Page 1

HOE?

Powered by mijngrossier.nl

Handleiding voor de garagist


Inhoud • Inloggen op uw persoonlijke Kost Dat? - beheerpagina • Uw tarieven en klussen • Uw adresgegevens aanpassen • Openingstijden • Contact met ons opnemen • Afwezigheid wizard • Informatie over de klus

®

Powered by mijngrossier.nl

Inhoud


Inloggen Om uw instellingen te kunnen wijzigen dient u eerst in te loggen op uw beheerpagina. Hiervoor gaat u naar www.mijngrossier.nl. Ga naar de button “Concepten” in de grijze menubalk en klik op “Kost Dat?”. Klik onderaan de pagina van “Kost Dat?” op de button “Garage Login” (Afb. 1).

Afb. 1

®

Inloggen

Powered by mijngrossier.nl


Inloggen (vervolg) Vervolgens krijgt u het inlogscherm te zien (Afb. 2). Hier kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Dit zijn dezelfde gegevens waarmee u inlogt op het bestelsysteem van mijngrossier.nl Bent u deze vergeten of kwijtgeraakt? Dan kunt u contact opnemen met de Kost Dat? helpdesk via 010-4469550 of via info@kostdat.nl

Afb. 2

Powered by mijngrossier.nl

Inloggen


Uw tarieven en klussen U bent nu op de beginpagina. Hier kunt u direct terecht als u uw tarieven aan wilt passen. Uw arbeidsloon, APK tarief voor bezineauto’s en voor dieselauto’s en de Airco Check kunt u hier invullen.

Afb. 3

®

U tarieven en klussen

Powered by mijngrossier.nl


Uw tarieven en klussen (vervolg) U kunt voor iedere klus aanvinken welke u wel en niet actief wilt zetten binnen uw offertemodule. Daarachter staat uw huidige tarief voor deze klus. Klik op “Wijzig uurloon” om dit te wijzigen. Een pop-up verschijnt. Vul hier het juiste uurloon in en klik op “Opslaan”. (Afb. 4) Herhaal dit voor iedere klus. Bent u klaar? Klik dan vervolgens op “Oplsaan” onderaan de pagina om alles vast te zetten. (Afb. 5) Afb. 4

Afb. 5 ®

Powered by mijngrossier.nl

Uw tarieven en klussen


Adresgegevens Het is voor ons belangrijk om ten alle tijden uw juiste adresgegevens in ons bestand te hebben. Op deze manier zijn we er zeker van om u goed op de hoogte kunnen houden van alle nieuwtjes en ontwikkelingen. Via de het tabblad “Uw gegevens” (Afb. 5) kunt u de juist adresgegevens invullen. Mocht u ooit een keer verhuizen of om een andere reden van adres veranderen, wijzig dit dan tijdig in het systeem.

Afb. 5

®

Adresgegevens

Powered by mijngrossier.nl


Openingstijden Op dezelfde pagina als waar u uw adresgegevens kunt aanpassen, kunt u ook uw openingstijden invoeren. (Afb. 6)

Afb.6

Powered by mijngrossier.nl

Openingstijden


Contact met ons opnemen Via het kopje “Contact met ons opnemen” onderaan iedere pagina kunt u contact met ons opnemen. (Afb. 7)

Afb.7

®

Contact met ons opnemen

Powered by mijngrossier.nl


Afwezigheid wizard Via het tabblad “Afwezigheid wizard” (Afb. 7) kunt u aangeven wanneer uw bedrijf gesloten is. Denk hierbij aan feestdagen of dagen dat u vanwege persoonlijke redenen zoals een vakantie gesloten bent. Op deze manier worden deze dagen afgeschermd in de agenda als de consument een afspraak in wil plannen. Zo wordt bij voorbaat al voorkomen dat dit op een dag wordt aangevraagd welke u niet geopend bent.

Afb.7

®

Powered by mijngrossier.nl

Afwezigheid wizard


Informatie over de klus Via het tabblad “Informatie over klus” kunt u meer informatie vinden over een ingeplande afspraak. (Afb. 8)

Afb.8

Vul de afspraakcode in die u van Kost Dat? heeft ontvangen. Deze code kunt u vinden in de afspraakbevestiging die u via de e-mail heeft ontvangen. Via de afspraakcode kunt u de prijsopbouw van de klus(sen) zien en de onderdelen die zijn berekend. (Afb. 9)

®

Afb.9

Informatie over de klus

Powered by mijngrossier.nl

Kost Dat? Handleiding 2012  

Kost Dat? Handleiding voor garagebedrijven 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you