Page 1

204 NIEUWE JOBS OP JOUW MAAT 25.01.2014 FOCUS

OVERHEID

ONDERZOCHT De 5 populairste functies bij de overheid

CV-CHECK Tips voor een competentie-cv

JOBPROFIEL

De opmerkelijkste jobs bij de overheid De jobs bij de overheid lijken niet de meest spannende, maar schijn bedriegt. Een blik op drie unieke beroepen: de sektejager, de cyberagent en de gevangenispsycholoog.

SOLLICITEREN

VRAAG VAN DE WEEK

CARRIĂˆRE

10 onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de toekomst

Wat is een haard- of standplaatstoelage?

Een duojob, hoe pak je dat aan?


GENT SADACI (www.sadaci.be), gevestigd in de Gentse kanaalzone, is in Europa de voornaamste producent van Molybdeen en Ferromolybdeen voor de metaal- en staalindustrie. Door de voortdurende innovatie heeft Sadaci een belangrijke en sterke naam opgebouwd bij zijn klanten in Europa en de rest van de wereld. Sadaci stelt 150 personen tewerk en realiseert een omzet van 210 miljoen euro. Sadaci maakt deel uit van de internationale groep MOLYMET, een beursgenoteerde Chileense groep met productievestigingen in Chili, China, Mexico en Duitsland. Om hun onderhoudsteam te versterken wenst Sadaci over te gaan tot de aanwerving van een (m/v)

Teamleader Onderhoud Je functie: • Als teamleader onderhoud ben je samen met je collega verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en uitvoering van het mechanisch onderhoud. • Je speelt alert in op de acute onderhouds- en herstellingswerkzaamheden en zorgt voor de implementatie en planning van het preventief onderhoud en grote revisies. • Hierbij stuur je een team van tien mecaniciens aan die je dagelijks taken toewijst en die je bijstaat tijdens de werkzaamheden. • Je draagt veiligheid hoog in het vaandel en waakt over een correcte navolging van veiligheids- en technische voorschriften. • Je maakt deel uit van een goed georganiseerde wachtdienst en rapporteert aan de onderhoudsmanager. Ons aanbod: • Een job binnen een dagdienst waarbij je zowel je leidinggevende vaardigheden als je technische expertise dag na dag kan inzetten en dat binnen een dynamische werkomgeving waar initiatief gestimuleerd wordt. • Een bediendecontract met een mooi pakket aan voordelen dat je inzet en ervaring valoriseert. • Een stabiele werkgever die deel uitmaakt van een internationale groep. Je profiel: • Je behaalde een technisch bachelor- of een ingenieursdiploma en hebt bij voorkeur ervaring in een onderhoudsfunctie. • Je beschikt over een goede kennis van mechanica en bent dankzij je leidinggevende capaciteiten in staat om een team van mecaniciens te motiveren, technisch te ondersteunen en te coachen. • Je werkt ordelijk en gestructureerd en voert ook mee administratieve taken met de nodige zorg uit. • Je bent gedreven om de dagelijkse processen kritisch te bekijken en zelf verbeteringsvoorstellen te doen. • Ten slotte toon je je stressbestendig en hou je ook in crisissituaties het hoofd koel.

Interesse? Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer naar liesbeth.reychler@jobs.hudson.com met vermelding van referentie BE699028. Jouw sollicitatie wordt snel en discreet behandeld. Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

be.hudson.com

Erkenningsnummer werving & selectie VG. 206/B – BHG B-AA04.008 – W.RS.98 • Lid van Federgon

Peoplemanager met kennis van mechanica


TURNHOUT H.J. Heinz Company is één van de grootste voedingsmiddelenconcerns ter wereld. In België heeft Heinz de merken Kwatta, Weight Watchers, Amoy … in portefeuille. Heinz dankt zijn succes aan een ambitieuze en professionele instelling. Binnen de organisatie heerst een informele cultuur die gericht is op een brede samenwerking in en met alle schakels van de business. Wat de organisatie bindt is de passie om te ondernemen, de wil om te winnen en de kracht van samenwerken. Voor het kantoor in Turnhout zijn wij op zoek naar een (m/v)

Passie voor Food Retail?

Trade Marketeer Belux (ref. BE698989)

Key Account Manager (ref. BE698988)

Je functie: • Je vertaalt de commerciële strategie van Heinz naar effectieve accountjaarplannen per klant. • Je bouwt aan een vertrouwensrelatie met je klanten en positioneert Heinz als preferred trade partner. • Je beheert en evalueert gedane investeringen en promotionele budgetten bij klanten. Ons aanbod voor beide functies: • Een uitdagende en dynamische omgeving, waarin je je optimaal kan ontwikkelen in je vak. • Een onderneming waar gedrevenheid en ondernemingszin worden gewaardeerd. Je profiel voor beide functies: • Ervaring in Retail. • Gedreven, met zin voor initiatief, resultaatgericht, sociaal en communicatief sterk.

Interesse? Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer naar micheline.santkin@jobs.hudson.com met vermelding van de juiste referentie. Jouw sollicitatie wordt snel en discreet behandeld. Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

be.hudson.com

Erkenningsnummer werving & selectie VG. 206/B – BHG B-AA04.008 – W.RS.98 • Lid van Federgon

Je functie: • Je levert een belangrijke bijdrage aan de channel- en accountdoelstellingen, de structurele groei en de winstgevendheid van Heinz retail. • Je analyseert Nielsen-data en optimaliseert promoplannen voor de verschillende productcategorieën. • Je ondersteunt accountmanagers in handelsbesprekingen bij de retailers.


CARRIÈRE TEKST INTERMEDIAIR.NL

Een duobaan: hoe pak je dat aan? Twee mensen die ieder deeltijds werken en verantwoordelijk zijn voor de resultaten van één functie. Bij de overheid en in de non-profit komt het vaak voor en ook in privébedrijven is het hier en daar mogelijk. Op het eerste gezicht lijkt het dan ook een goede oplossing om je werk en je privéleven in balans te houden zonder dat je werkgever daaronder lijdt, maar in de praktijk komen er heel wat praktische regelingen aan te pas om alles op rolletjes te laten lopen. Hoe pak je zo’n duobaan nu concreet aan? Joan Williams, oprichster van het Center for WorkLife Law aan de universiteit van Californië denkt dat elke fulltime baan in principe gedeeld kan worden, als je het tenminste op een slimme, doordachte manier doet. Op de blog van de Harvard Business Review geeft ze goede raad:

1. Kies de juiste collega voor een duobaan Kies iemand met wie je goed communiceert en samenwerkt en die je gemakkelijk kan tegenspreken. Bij het delen van een job kruisen veel zaken je pad: prioriteiten stellen in het werk, kantoorpolitiek en de


CARRIÈRE

balans tussen werk en privé. Kies iemand die bij jou past, maar die geen perfecte kloon van jou is. Jullie vaardigheden, ervaringen en kijk op zaken zouden elkaar moeten aanvullen.

2. Beslis hoe je het werk verdeelt Er zijn verschillende manieren om een job in tweeën te hakken. Deel hem op in taken en verdeel die op de meest efficiënte manier. Sommige mensen delen het werk op door de verantwoordelijkheden van enkele taken op zich te nemen. Anderen delen hem simpelweg op in dagen, vaak met een kleine overdracht en overlap. Dat laatste model is vaak wat eenvoudiger. De manier waarop je het werk verdeelt hangt af van het type job en van de vereiste vaardigheden om die uit te voeren. Bedenk goed wat er nodig is!

3. Communiceer, communiceer, communiceer Wees gul met informatie en vraag er ook vaak om. Werk naar een soort versmelting van jullie geest toe. De beste communicatie is face-to-face, maar gebruik uiteraard ook de telefoon, Skype, mail en chat. Discussieer, stel samen prioriteiten, check zo nodig hoe het met de ander gaat. Doe alles heel expliciet. Laat niets onbesproken.

4. Verzeker jezelf van de steun van je leidinggevende Zorg dat je baas akkoord gaat met jullie regeling. Als dat niet echt het geval is, zal het slecht werken. Vraag je baas regelmatig om feedback. Informeer anderen in de organisatie over jullie regeling. Sta er publiekelijk


CARRIÈRE

achter en vertel hoe het gaat. Laat merken dat dit het beste is, niet alleen voor jullie, maar voor het bedrijf.

5. 'Manage' verwachtingen Iedereen met wie je werkt – baas, collega's, klanten, verkopers, externe partijen – moet weten hoe ze één van jullie kunnen bereiken en wanneer en hoe ze antwoord kunnen verwachten op hun vragen. Jullie regeling moet vanzelfsprekend zijn in de organisatie.

6. Vecht tegen vooroordelen De grootste barrière om van een duobaan een succes te maken is de houding van anderen. Sommigen zullen denken dat je niet toegewijd genoeg bent. De beste manier om hier tegenin te gaan is prima werk af te leveren. Laat duidelijk merken in bijvoorbeeld vergaderingen dat je betrokken bent bij het werk en de organisatie.

Samengevat: Do: • Kies een partner met wie je gemakkelijk samenwerkt. • Vraag regelmatig feedback aan de baas. • Maak aan iedereen duidelijk wat jullie regeling precies inhoudt. • Zorg dat het een vanzelfsprekendheid wordt in de organisatie.

Don't: • Laat geen zaken onbesproken. • Ga er niet vanuit dat iedereen jullie regeling prima vindt (vecht dus tegen vooroordelen). • Timmer geen afspraken dicht; het is beter gaandeweg zaken aan te passen.

7. Geef het de tijd Als je eenmaal een regeling hebt, test die dan een tijdje uit. Stel voor jullie zelf een proeftijd in, evalueer en pas de regeling aan waar nodig. Het moet de tijd krijgen voordat iedereen eraan gewend is. Op zoek naar een nieuwe job? Vind hem op vacature.com


ANTWERPEN Graydon maakt deel uit van een internationale groep en is reeds jarenlang marktleider in België op het vlak van handelsinformatie. In België realiseren een 120-tal medewerkers een omzet van ruim 21 miljoen euro. Graydon streeft naar een regelmatige vernieuwing en uitbreiding van zijn producten en diensten en een verdere verruiming van zijn marktaandeel. Om deze ambitie mee vorm te geven is Graydon op zoek naar een resultaatgerichte (m/v)

Sales Director Uw functie: • Als Sales Directeur bent u verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van de verkoopstrategie België, dit in lijn met de internationale strategie van de groep en met sterke focus op omzetgroei, rendabiliteit en verruiming van het aanbod in de markt. • U beheert de relaties met bestaande klanten en staat ook in voor de uitbouw van de klantenportefeuille door het vermarkten van bestaande en vernieuwende producten en diensten. • U ziet er op toe dat trends en evoluties binnen de markt worden verzameld en geanalyseerd, zodat nieuwe opportuniteiten worden gedetecteerd en omgezet in een reële toegevoegde waarde voor de klanten. • U optimaliseert de bestaande interne processen, procedures en de distributiekanalen. • U coacht en stuurt een team van een 20-tal medewerkers: Account Managers, Back Office en Tele Sales. • U maakt deel uit van het Belgische managementteam en werkt uiteraard nauw samen met de Marketing Manager. Ons aanbod: • De kans om aan de slag te gaan binnen een winstgevende organisatie binnen een ambitieuze internationale groep. • Autonomie en de kans bij te dragen zowel op het vlak van innovatie als kwaliteit. • Een competitief salaris met extralegale voordelen. Uw profiel: • U genoot een opleiding op masterniveau en hebt een uitgebreide ervaring binnen een B2B-dienstenomgeving. Ervaring binnen een internationale context is een troef. • U hebt bewezen leidinggevende capaciteiten. • U beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden en kan mensen en organisaties aanzetten tot verandering. • Uw aanpak is methodisch en analytisch. • U bent een uitstekend communicator en onderhandelaar. • U bent vloeiend drietalig: Nederlands, Frans, Engels. • U bent bereid regelmatig te reizen binnen Europa.

Interesse? Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer naar micheline.santkin@jobs.hudson.com met vermelding van referentie BE698976. Uw sollicitatie wordt snel en discreet behandeld. Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

be.hudson.com

Erkenningsnummer werving & selectie VG. 206/B – BHG B-AA04.008 – W.RS.98 • Lid van Federgon

Challenger en entrepreneur met uitstekende managementvaardigheden


SOLLICITEREN

FOCUS

OVERHEID

TEKST HELEEN DE BISSCHOP EN STEVEN HEYSE

onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de toekomst


SOLLICITEREN

Zeggen dat de taken van de overheid zeer divers zijn is een understatement. Zowel de medewerker van de gemeentelijke groendienst, de belastingcontroleur, de cipier als de loketbeambte bij vreemdelingenzaken zijn ambtenaren. Elk op hun niveau zorgen ze onder meer voor veiligheid, zoeken ze naar oplossingen voor maatschappelijke problemen of beheren ze de openbare ruimte. Omdat de overheid rekening moet houden met veel verschillende belanghebbende partijen, worden er aan ambtenaren ook steeds nieuwe eisen gesteld. Vaardigheden spelen daarbij uiteraard een cruciale rol. In Nederland maakte de Bestuursacademie, het kennis- en opleidingscentrum voor het openbaar bestuur aldaar, onlangs een lijstje met tien vaardigheden die elke ambtenaar zich eigen zou moeten maken. Ook wie in ons land aan de slag wil als ambtenaar – zij het op federaal, gewestelijk of gemeentelijk niveau – kan met deze vaardigheden zijn voordeel doen.

1. Argumenteren Volgens de Bestuursacademie is het voor ambtenaren belangrijk om snel, helder en duidelijk te kunnen argumenteren met collega’s of andere belanghebbenden. De Academie stelt voor om het aantal en de kwaliteit van de argumenten af te stemmen op de doelgroep: sterke argumenten zijn nodig als een voorstel grote implicaties heeft op de doelgroep, is de doelgroep niet direct betrokken, dan telt vooral de kwantiteit.

2. Beïnvloeden Een ambtenaar moet anderen enthousiast kunnen maken voor zijn ideeën, zonder dat hij zijn zin volledig doordrijft. Elke situatie is verschillend en moet dan ook anders aangepakt worden, zegt de Bestuursacademie. Een goede band met de ander is daarbij onontbeerlijk, want zonder is effectief invloed uitoefenen onmogelijk.


3. Netwerken Ook voor een ambtenaar is contacten leggen dus belangrijk. Een groot netwerk is volgens de Bestuursacademie nuttig om inzichten te krijgen in de belangen van verschillende partijen. Het kan ambtenaren helpen om partijen met verschillende belangen bij elkaar te brengen. De Academie wijst erop dat vertrouwen de basis van een goed netwerk vormt.

4. Onderhandelen Wie oplossingen moet vinden voor maatschappelijke problemen, heeft een grote kans op tegengestelde belangen. Daardoor liggen conflicten dus steeds op de loer. Om dat te vermijden, is onderhandelen heel belangrijk, stelt de Bestuursacademie. Een goede onderhandelaar weet bevredigende resultaten te behalen, zonder de goede relatie met de andere partij op het spel te zetten, zo luidt het nog.

5. Onderzoeken Een ambtenaar moet zijn ogen en oren openhouden om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in het werkveld. De Bestuursacademie raadt ook aan om zelf op onderzoek uit te gaan om de situaties en de belangen van de verschillende partijen in kaart te brengen. Het is daarbij een kunst om gegevens correct te interpreteren en te analyseren om zo tot een juiste conclusie te komen.

6. Overtuigen Gelijk hebben is niet hetzelfde als gelijk krijgen. Om daartoe te komen, is een flinke dosis overtuigingskracht onmisbaar. Enkel als een ambtenaar zelf 100% zeker is van zijn boodschap, kan hij anderen overtuigen. De manier waarop hij argumenten aanbrengt, is bovendien even belangrijk als de inhoud en de kwaliteit ervan, zo zegt de Bestuursacademie. Een ambtenaar moet daarbij zelf de kwaliteit van zijn argumenten naar waarde kunnen schatten en zijn verhaal afstemmen op zijn publiek.


SOLLICITEREN

7. Presenteren Net als de boodschap zelf is ook de presentatie van groot belang. Cruciaal daarbij is de structuur. De Bestuursacademie raadt daarom ambtenaren aan om hun teksten altijd te laten nalezen door een collega. Die kan er met een frisse blik naar kijken en op die manier de zinsbouw verbeteren of nuances aanbrengen door andere woorden te gebruiken. Voor een ambtenaar die een presentatie geeft, is een goede voorbereiding onmisbaar. Hij moet vooraf bedenken wat hij precies wil bereiken en wat zijn publiek verwacht.

8. Procesbegeleiden Voor complexe vraagstukken raadt de Bestuursacademie aan om ze vanuit verschillende belangen en disciplines te benaderen om tot een oplossing te komen. Een draagvlak creĂŤren is daarbij essentieel en het proces om tot een oplossing te komen is even belangrijk als de oplossing zelf. Ambtenaren moeten dus goed nadenken over de verschillende stappen die ze van plan zijn te ondernemen.

9. Regisseren Ambtenaren zijn continu in overleg met verschillende partijen. Niet alleen met burgers, bedrijven, organisaties en bestuurders, maar ook met betrokken partijen uit de ambtelijke organisatie zelf. Om samen met al die belangengroepen een oplossing te bereiken, is volgens de Bestuursacademie enig regietalent nodig.

10. Verbinden Ten slotte benadrukt de Bestuursacademie dat een ambtenaar verschillende partijen met elkaar moet kunnen verbinden om zo tot een constructief overleg te komen. Op die manier krijgen alle betrokkenen zicht op elkaars situatie, worden conflicten vermeden en kunnen ze samen een praktische oplossing vinden.

Op zoek naar een nieuwe job? Vind hem op vacature.com


ONDERZOCHT

FOCUS

OVERHEID

TEKST HELEEN DE BISSCHOP BRON SELOR

De 5 populairste functies bij de overheid In ons land werkt één vijfde van de beroepsbevolking bij een openbare dienst. De overheid is daardoor een van de belangrijkste werkgevers. In 2013 kreeg Selor 180.668 sollicitanten over de vloer. Dat zijn er bijna 50.000 meer dan in 2012, toen het er 134.508 waren. Het lijkt wel alsof iedereen plots ambtenaar wil worden. Met stip op 1 als meest gegeerde functie staat de job van cipier. Andere populaire jobs die de top 5 niet haalden, waren calltakers voor de FOD Binnenlandse zaken, algemene bachelors voor de FOD Financiën en Douane en Accijnzen, veiligheidsassistenten voor de FOD Justitie en administratieve medewerkers voor verschillende overheidsdiensten.

01

02 03 04 05

Penitentiair bewakingsassistent (cipier) 33.303 kandidaten

Administratieve en technische functies (Niveau D) 18.481 kandidaten

Douanier 8.842 kandidaten

Dossierbeheerder 7.393 kandidaten

Penitentiair administratief assistent 5.543 kandidaten

Op zoek naar een nieuwe job? Vind hem op Vacature.com


GENT EN BRUSSEL Hudson is binnen een wereldwijd actief netwerk marktleider in Rekrutering & Selectie, Talent Management Solutions en Interim Management. Wij beschikken over de nodige ervaring en deskundige middelen om Human Capital Strategies te vertalen in praktische acties en meetbare resultaten. Als marktleider streven we ernaar om ‘s werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen.

Met bijzondere mensen naar bijzondere prestaties Ter ondersteuning van ons team in Gent of Brussel zijn we op zoek naar een (m/v)

Senior Reward Consultant Je functie: • Klanten helpen om HR-processen en -systemen op te zetten om talent aan te trekken, te beheren en te behouden, daar draait het om in onze afdeling Organisational Talent Management (OTM). Binnen het Reward Team focussen we ons op het installeren, onderhouden en optimaliseren van beloningsstrategieën en -systemen. • Je adviseert onze klanten bij het introduceren en optimaliseren van beloningsstrategieën en -politieken op maat van hun organisatie, dit op strategisch, juridisch, fiscaal en praktisch vlak. Je voert voor onze klanten audits uit van hun beloningssystemen en assisteert hen bij de implementatie van de geadviseerde oplossingen. • Je neemt de commerciële en operationele lead bij Compensation & Benefits-consultingopdrachten. Samen met collega’s werk je het project uit en neem je een sturende rol op bij de presentatie en toelichting van adviezen, de verdediging van projectvoorstellen, in de contacten met syndicale partners ... • Je staat mee in voor de realisatie van de jaarlijkse nationale salarisstudie en van sectorspecifieke salarisstudies. Je verwerkt, analyseert en interpreteert de gegevens en de resultaten en integreert deze in duidelijke conclusies en adviezen. Je biedt ondersteuning bij het gebruik van de resultaten en de intern ontwikkelde softwareprogramma’s. • Steunend op je methodologische kennis, je kennis van Compensation & Benefits en je kennis van de markt(en) help je mee bij het bepalen van de onderzoeksopzet van de salarisstudies: het bepalen van de doelgroepen, het uitwerken van vragenlijsten, het bepalen van verwerkings- en rapporteringsmethodes ... • Je deelt jouw expertise met collega’s en breidt je eigen expertise verder uit. Het functioneel coachen en aansturen van junior en senior consultants maakt op termijn ook deel uit van jouw takenpakket. Je profiel: • Je behaalde een masterdiploma in een economische, juridische of fiscale richting en beschikt over minstens 5 jaar relevante professionele ervaring binnen Human Resources, Compensation & Benefits en/of sociale wetgeving, bij voorkeur in een adviesverlenende functie. Je hebt sterk analytische vaardigheden en een uitgesproken interesse voor HR en beloningsmateries. • Je communiceert vlot, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands, het Frans en het Engels. Met jouw communicatievaardigheden, zin voor analyse, flexibiliteit en punctualiteit maak je het verschil. Je functioneert uitstekend in teamverband, maar beschikt tevens over voldoende autonomie om projecten op een zelfstandige wijze tot een goed einde te brengen.

Interesse? Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer naar hr.careers@jobs.hudson.com met vermelding van referentie BE696263. Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson. Jouw sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

be.hudson.com

Erkenningsnummer werving & selectie VG. 206/B – BHG B-AA04.008 – W.RS.98 • Lid van Federgon

Gedreven expert met diepgaande expertise in Compensation & Benefits


JOBPROFIEL

FOCUS

OVERHEID

TEKST CÉLINE PRÉAUX

De opmerkelijkste jobs bij de overheid Gerechtsdeurwaarder, administratief medewerker, sociaal inspecteur, douanier, inspecteur van openbare werken … De jobs bij de overheid lijken niet de meest spannende. Ambtenaar worden is dan ook voor weinigen een ware roeping. Maar desondanks zijn er ook bij de overheid opmerkelijke jobs die tot de verbeelding spreken. Een blik op drie unieke beroepen: de sektejager, de cyberagent en de gevangenispsycholoog.


JOBPROFIEL

De sektejagers van FOD Justitie Sinds 1998 sporen de werknemers van het Informatie- en Adviescentrum inzake Schadelijke Sektarische Organisaties (IACSSO) sektes op en proberen ze ook hun internationale vertakkingen te ontmantelen. Het multidisciplinaire team bestaat uit acht leden met verschillende achtergronden. Het gaat om juristen, criminologen, antropologen, psychologen en politicologen die samenwerken tegen deze criminele organisaties. Het IACSSO-team strijdt tegen de sektarische groeperingen zodat kwetsbare mensen niet meer met hen in contact kunnen komen. Eric Brasseur, de directeur van het IACSOO, wijst op hun grootste gevaar: “Sommige groepen van de populaire Pinksterbeweging prediken bijvoorbeeld om te bidden voor genezing in plaats van medische hulp te zoeken. Zo raden ze kankerpatiĂŤnten af om naar een ziekenhuis te gaan voor een behandeling of zeggen ze aan ouders dat een pediater hun kinderen niet kan helpen.â€? Op die manier spelen de sektejagers een belangrijke rol in de algemene gezondheid van de bevolking. Ook al heeft het IACSOO momenteel geen vacatures, de dienst moedigt spontane sollicitaties wel sterk aan.

De darknetters van de FOD Economie Op 1 september 2012 werd binnen de Belgische douane de cel cybersquad opgericht. Deze cel valt onder de opsporingsdiensten en wil de strijd tegen verschillende vormen van internetfraude aangaan. Het gaat daarbij om de verkoop van illegale goederen, zoals namaakproducten, namaakgeneesmiddelen, drugs en wapens. Ook de handel in goederen waarbij belastingen worden ontdoken proberen ze op te sporen. Op het darknet, een verborgen online netwerk waar absolute anonimiteit van de gebruikers wordt gegarandeerd, vinden onfrisse praktijken plaats. Om de 2.0-criminelen die zich daarmee bezighouden tegen te gaan, werken in de cel Cybersquad agenten die van verschillende markten thuis zijn: een industrieel


JOBPROFIEL

ingenieur, een verkoper, een informaticus, een criminoloog en een landbouwingenieur. Hoewel de directeur van de cel, Erwin Van Uffelen, betreurt dat er te weinig middelen zijn, is hij ervan overtuigd dat dit de job van de toekomst is: “We zijn pioniers, omdat we de eerste zijn die dergelijk werk doen binnen de douane. Maar doordat de online handel blijft groeien, zal ons vak snel uitbreiden.”

De experts van de PSD De 180 psychologen van de psychosociale diensten (PSD) in de gevangenissen zijn verantwoordelijk voor de zorg, de opvolging en de evaluatie van gedetineerden. Deze gediplomeerde psychologen zijn opgeleid in de klinische psychopathologie en kennen daarnaast ook de strafrechtelijke procedures, in het bijzonder de procedure van de voorwaardelijke vrijlating. Tijdens de sessies met de gedetineerden leren ze hun motieven begrijpen en stellen indien nodig een schema voor hun rehabilitatie op. Christine Dubois, psychologisch adviseur, vertelt hoe complex die opdracht is: “Je moet een gezonde interesse in het gevangeniswezen hebben, maar niet alles willen oplossen. We zijn niet almachtig. Je moet de dingen in vraag stellen en kunnen omgaan met recidivisten. Maar daarnaast biedt deze job unieke ervaringen met mensen die uit de maatschappij zijn verbannen. Het is onze taak om ze te begeleiden zodat ze geleidelijk aan hun leven terug kunnen oppikken.” De centrale PSD is momenteel bezig met het aanleggen van een wervingsreserve voor gevangenispsychologen. De dienst maakt zich op om een honderdtal kandidaten te interviewen die geslaagd zijn voor hun examen bij Selor.

Enkele cijfers De cel Cybersquad heeft in december vorig jaar 261 .eu- en .be-domeinnamen afgesloten. Dit jaar is er een budget van 35.000 euro vrijgemaakt voor de cel Cybersquad. Het jaarlijkse brutosalaris voor een psycholoog bij de PSD is minimum 32.511,49 euro.


Tijd voor het echte werk. Bij ons moet het vooruitgaan. Jan De Nul Group is namelijk actief op drie verschillende domeinen: de baggersector, de civiele bouw en de milieusector. Het echte werk dus, met resultaten die ons een internationale reputatie hebben verzekerd. Momenteel zijn wij op zoek naar (M/V):

n Senior Legal Counsel U verstrekt juridisch advies aan de diverse afdelingen binnen het bedrijf en aan werfleiders in België. U analyseert aanbestedingsdocumenten, identificeert contractuele risico’s en adviseert bij het opmaken van offertes. U stelt allerhande contracten op en neemt deel aan contractonderhandelingen. U bent Master in de rechten. U hebt ervaring met overheidsopdrachten, alsook kennis of ervaring met betrekking tot PPS-projecten.

n Fiscalist U structureert voorstellen voor het fiscaal beheer van projecten in binnen en buitenland. U berekent belastingen voor aanbestedingen en geeft advies inzake belastingclausules. U staat in voor de tax compliance op onze diverse werven. Verder verleent u fiscale bijstand inzake vennootschapsbelasting, personenbelasting, BTW en douanerechten. U bent Master in de Rechten of in een economische richting (optie fiscaliteit). U hebt ervaring met transfer pricing in een internationale omgeving.

n Cost Controller U staat in voor de analytische kostenopvolging en budgetcontrole van de civiele projecten in België. U analyseert en verklaart verschillen tussen de effectief gemaakte kosten en gebudgetteerde kosten. Daarnaast staat U eveneens in voor de debiteurenadministratie. U bent Master in een economische richting met een eerste werkervaring binnen kostprijscalculatie. U zal zich regelmatig moeten verplaatsen naar de werven.

BAGGERWERKEN

Like us on

jobs.jandenul.com

CIVIELE WERKEN

Stuur uw volledig cv met vermelding van persoonlijke gegevens, opleiding en werkervaring naar recruitment@jandenul.com of naar Jan De Nul NV, t.a.v. Recruitment Department, Tragel 60, 9308 Hofstade.

MILIEUWERKEN


CV-CHECK TEKST BARBARA DE JONGHE

Tips voor een competentie-cv Elke week kijkt een expert het cv na van een Vacaturelezer. Deze week is het de beurt aan Ruth, die haar carrière begon als boekhouder, maar nu op zoek is naar een job IT-consulent. 7 2 1 8

10 5

4

6

9

12


CV-CHECK

11

3

13


CARRIĂˆRE

Een blik op het cv van Ruth PERSOONSGEGEVENS 1. Je kan je LinkedIn-profiel toevoegen aan je cv. 2. Aangezien je op je LinkedIn-profiel een goede foto gebruikt, zou je deze ook kunnen gebruiken om op je cv te plaatsen. 3. Op je LinkedIn-profiel kan je de competenties die je in de verf zet op je cv ook vermelden bij je vaardigheden en kennis. Op die manier laat je toe dat een connectie ook die competenties bevestigt door ze te laten onderschrijven. LAY-OUT 4. Uiteraard is het niet evident wanneer je projectmatig werkt, je cv te beperkten tot twee bladzijden. Je kan door je data rechtsboven van je functies te plaatsen plaats uitsparen door je functie meer links uit te lijnen. Ook kan je minder regels spenderen aan je werkervaring als boekhouder als je gaat voor een job als IT-consultant. 5. Door je jarenlange ervaring doe je er best aan de rubriek 'Beroepservaring' eerst te plaatsen, en dan pas de rubriek met je studies. 6. Als je cv meerdere bladzijden beslaat, dan kan je ze beter nummeren. 7. Let ook op onder welke bestandsnaam je je cv opslaat en doorstuurt naar een werkgever. Een goede benaming is 'voornaam naam_curriculum vitae', of een variant daarvan. OPLEIDING 8. Je middelbare studies hoef je in principe niet te vermelden als je hogere studies gedaan hebt. 9. Wanneer je je studies na je beroepsverleden zet, dan komen ze vaak pas op de tweede bladzijde. Om je competenties die je hebt ontwikkeld en/of verbeterd, kan je op de eerste bladzijde ook een overzicht maken met de rubriek 'Competenties'.


CV-CHECK

3 lessen voor Ruth 1. Zet je compententies duidelijk in de kijker

WERKERVARING 10.Je doet er inderdaad goed aan je laatste werkervaring eerst te zetten. Je laatste job is veelal een weergave van wat je nu kent en waarin je goed bent geworden. 11. Vermeld bij het bedrijf waarvoor je gewerkt hebt ook de sector en de activiteiten waarin het werkzaam is. Schrijf ook de naam van de werkgever voluit. 12. Door je functies op te sommen in scanbare lijstjes, maak je het voor de lezer van je cv duidelijk over welke competenties je beschikt. VARIA 13. Je kan ook een rubriek 'hobby's en interesses' toevoegen als die een meerwaarde zijn voor je kandidatuur.

Met een competentie-cv kan je je persoonlijke kwaliteiten, je professionele kennis en vaardigheden op een transparante wijze in kaart te brengen. Technische en persoonlijke competenties geven tegelijkertijd je sterktes als sollicitant weer. Neem je ingeoefende competenties op in de verschillende functieomschrijvingen en eventueel in een aparte rubriek op het cv.

2. Maak ook de balans op voor jezelf Niet alleen voor een werkgever is een competentie-cv interessant. Ook voor jou als sollicitant is het een kans om een competentiebilan op te maken en uit te zoeken wat je werkelijke meerwaarde is als werknemer. Bovendien hangt aan het opsommen van je competenties een zekere reflectie vast: “In wat ben ik beter geworden?”, “Waarin zie ik de uitdaging voor mezelf om me verder te ontwikkelen?”

3. Gebruik de STARr-methode Dit is een handig instrument om je competenties te valoriseren. STARr is een acroniem voor 'Situatie', 'Taak', 'Acties', 'Resultaat' en 'reflectie'. Stel dat je via je cv wil aantonen dat je goed bent in projectmatig werken, haal dan voor jezelf een voorbeeld aan uit je professionele verleden waarin je projectmatig hebt moeten werken. Som je toenmalige, functiespecifieke taken op en geef weer welke concrete acties je hebt ondernomen tijdens die situatie. Aan de hand van het resultaat kan je reflecteren of nadenken over het niveau van je competentie 'projectmatig werken'.

Over de auteur Barbara De Jonghe is loopbaanadviseur. Ze voorziet in loopbaanbegeleiding, outplacementbegeleiding en sollicitatietraining. De rubriek 'cv-check' neemt even een pauze. Voorlopig kan je je cv dus niet meer insturen om te laten nakijken.


Aebi Schmidt Belgium, voorheen Schmidt Belgium, maakt deel uit van de Aebi Schmidt Groep. Aebi Schmidt is Europees marktleider in het ontwikkelen, produceren en leveren van maatoplossingen voor schone en veilige wegen. Als specialist in gladheidbestrijding en veegtechniek zijn zij een betrouwbare partner voor overheden, bedrijven en zakelijke dienstverleners. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt voor de Aebi Schmidt Groep steeds belangrijker. Ter versterking van de binnendienst zijn wij voor de vestiging in Aartselaar op zoek naar gedreven kandidaten m/v voor de functie van:

(Junior) Sales en Service Medewerker Klantgerichte en gedreven teamplayer Tijdens een praktische inwerkperiode maakt u kennis met de organisatie en haar werkwijze. Vervolgens wordt u verantwoordelijk voor een erg divers takenpakket. U staat in nauw contact met uw collega’s van de verschillende afdelingen binnen Aebi Schmidt. U bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en adviseert hen over de sales- en aftersalesmogelijkheden. Dankzij uw commerciële drive en gevoel voor techniek weet u telefonische (aan)vragen goed af te handelen. Verder bent u ook verantwoordelijk voor de verkoop van reserve onderdelen en ondersteunt u bij de (after) sales. U werkt vanuit het kantoor te Aartselaar en rapporteert aan de Manager Sales en Service. Uw ondersteuning draagt in sterke mate bij tot professionaliteit, succes en groei van het bedrijf. Het profiel • Commercieel, gedreven, proactief • Enthousiast, aanpakker, leergierig • Zelfstandig, hands-on mentaliteit • Grote mate van servicegerichtheid • Affiniteit met én interesse in techniek • Bachelor werk- en denkniveau • Goede kennis van het Frans is een must • Kennis van het Duits en Engels is een plus

Voor deze functie geldt • Dynamische en resultaatgerichte werkomgeving met innovatieve producten • Ruimte voor eigen initiatieven en ontwikkeling • Platte organisatie, no-nonsensecultuur • Team van professionele, gemotiveerde collega’s • Aantrekkelijk salarispakket

Geïnteresseerd in deze veelzijdige functie? Reageer via www.velde.be. Voor meer informatie over deze vacature met referentienummer AEBI141 kunt u kijken op www.aebi-schmidt.nl / www.aebi-schmidt.be en contact opnemen met Wilko van der Velden of Veronik Van Landeghem, telefoon 03/235 45 50.

Werving, selectie en development voor sales-, marketing- en inkoopfuncties

BE | NL | DE | FR | UK

Erkenning VG.665/B


POLL VORIGE WEEK GAF JE HIEROVER JE MENING

MOET HET FISCAAL VOORDEEL VAN PENSIOENSPAREN AFGESCHAFT WORDEN? Rudy De Leeuw, voorman van de socialistische vakbond ABVV, is voorstander om het wettelijk pensioen voor iedereen te verhogen tot 75% van het laatste loon. Om daarvoor geld vrij te maken stelde hij voor om het fiscaal voordeel voor pensioensparen volledig te schrappen. Volgens de Leeuw zou dat alvast 700 miljoen euro opleveren. De overige 1,77 miljard euro die nodig is om het voorstel van het ABVV te kunnen verwezenlijken zou de overheid kunnen binnenhalen door de sociale bijdragen voor zowel werkgever als werknemer te verhogen, aldus nog De Leeuw.

JA

NEEN

VOLGENDE WEEK

Vind jij dat een prikklok nog nut heeft? Stem nu!


QUALITY ENGINEER GMP OFFICER Beschrijving Ter bestendiging van onze continue groei zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een achtergrond en affiniteit in ‘Quality’ en dit voor verschillende van onze departementen. De Centrale Afdeling voor Fractionering van het plasma (CAF–DCF) in Neder-Over-Heembeek, is een gespecialiseerde, farmaceutische nichespeler in de fractionering van plasma en de productie van stabiele plasmaderivaten. Uit meer dan 180 000 liter Belgisch plasma per jaar, verzameld via vrijwillige onbetaalde bloed- en plasmadonors en uit meer dan 850.000 liters buitenlandse plasma per jaar, worden via hoogtechnologische fractioneringsprocessen bijzondere eiwitten geïsoleerd. Hiermee legt CAF–DCF de basis voor geneesmiddelen van humane oorsprong, onder andere inzetbaar bij transplantaties, stollingsproblemen en de behandeling van zware brandwonden.

Profiel Quality Engineer: Je draagt zorg voor het waarborgen van de kwaliteit door het opvolgen en het verzekeren dat processen en handelingen gebeuren volgens de toegepaste cGMP kwaliteitsnormen. Je werkt mee aan verschillende projecten die betrekking hebben op risicoanalyses, kwalificatie en validatie. Je staat in voor het informeren, bewust maken en trainen van de CAF-DCF medewerkers opdat de kwaliteitsnormen gevolgd kunnen worden. GMP Officer: Je draagt zorg voor het opvolgen en/of uitvoeren van kwaliteit gerelateerde activiteiten volgens de toegepaste cGMP kwaliteitsnormen. Je werkt mee aan verschillende projecten die betrekking hebben op de implementatie van kwaliteitssystemen binnen jouw departement. Je staat in voor het ondersteunen van CAF-DCF medewerkers als ‘kwaliteitsaanspreekpunt’ van jouw departement. Aanbod CAF-DCF biedt lange termijn perspectieven. Je werkt in een

internationale technologisch hoogstaande omgeving. Wij investeren in degelijke on-the-job trainings. In ruil voor je prestaties ontvang je een competitief loon, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijd- en ecocheques. Bovendien is er een interessante verlofregeling met extra

CAF–DCF breidt in samenwerking met haar partners wereldwijd de plasmaverwerking van het volume te behandelen plasma nog verder uit.

vakantiedagen. Interesse Interesse? Bezorg dan snel je motivatiebrief en CV via online inschrijving of via HR-RH-Info@caf-dcf-redcross.be


VRAAG VAN DE WEEK

IN SAMENWERKING MET SD WORX

TEKST ELLEN FROEYMAN

Wat is een haard- of standplaatstoelage? Een haard- of standplaatsvergoeding moet gezien worden als een looncomplement dat een aantal werknemers onder bepaalde voorwaarden krijgen toegekend. De eigenlijke reden van toekenning is wat verdwenen. Oorspronkelijk was het de bedoeling een looncomplement te geven aan de ambtenaren die bereid waren dichter bij hun werk – lees: in de stad – te komen wonen. Ze kregen de haard- of standplaatstoelage ter compensatie van de hogere (stads)huurkosten. De oorspronkelijke reden is dan wel verdwenen, de toelage is gebleven. De standplaatstoelage bedraagt 50% van de haardtoelage (respectievelijk 48,24 euro en 96,49 euro). De toekenning van deze toelages is afhankelijk van bepaalde loonplafonds die bij wet zijn bepaald.

OPROEP Heb jij een vraag voor onze HR-specialisten over je job of over je carrière? Laat het ons weten

De haardtoelage wordt toegekend aan de gehuwde werknemer, of het personeelslid dat wettelijk samenwoont, behalve wanneer de haardtoelage aan hun echtgenoot of echtgenote of partner wordt toegekend. Ze wordt ook toegekend aan de andere werknemers die één of meer kinderen ten laste hebben voor wie hun kinderbijslag wordt toegekend en uitbetaald, behalve als zij samenwonen met een werknemer of werkneemster die al van een haardtoelage geniet. De standplaatstoelage wordt dan weer toegekend aan werknemers die geen haardtoelage krijgen.

Elke week geven we in deze rubriek een antwoord op een lezersvraag over jobs en carrière.


LECTRR


The Cookware company is looking for: Logistics Manager As Logistics manager you oversee the movement, distribution and storage of our products in our European warehouses. You work closely with our team in HK, controlling the flow of incoming and outgoing finished products to ensure

LOGIS TICS -

customers receive products on time. Logistics managers oversee warehouse, inventory control, product handling, and transportation. You also negotiate shipping and supplier costs, and work to improve the efficiency of the company’s supply chain.

Product Manager Product

managers

gather

and

evaluate

market

product

requirements, manage the feasibility plan of new product projects

PRO- TS DUC

with different departments and define product requirements and specifications. They ensure products are within optimal price level margins and up to specifications, closly monitoring and ensuring all products are produced on schedule.

Region Sales Manager As a member of the Sales team, you are responsible for the commercial development and follow up according to the sales targets. Your develop and maintain long term relationships with existing and new customers/ distributors, identifying their DNA. You also identify opportunities by in-depth knowledge of the region you are responsible for and participate to the complete sell-cycle in close cooperation with the Sales Manager and the presales team. more info at www.green-pan.be

ACC O

UNT S a nd

SALES!


Commercieel Verkooptalent binnenlandse markt

Kipco - Damaco, gevestigd in Oostrozebeke, is een internationaal gerenommeerd familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van vleesproducten voor de verwerkingsindustrie. Hun professionele aanpak en uitmuntende reputatie geven hen de kans om jaar na jaar hun activiteiten uit te breiden.

Om deze groei verder te ondersteunen is men op zoek naar een (m/v).

Je functie:  Als verkooptalent sta je samen met je collega in voor de prospectie, verkoop, logistiek en opvolging van onze producten naar onze binnenlandse klanten.  Dagelijks ga je telefonisch proactief op zoek naar nieuwe klanten.  Je bent actief betrokken bij de optimalisatie en uitbreiding van ons huidig gamma.  Je streeft naar een langetermijnrelatie met je klanten en leveranciers en toont hierbij een groot inlevingsvermogen. Je profiel:  Je beschikt over een bachelodiploma of bent gelijkwaardig door relevante ervaring.  Bij voorkeur ben je vertrouwd met de voedingssector.  Als teamplayer is je aanpak vlot en vol overtuiging waardoor je het verschil maakt.  Je bent een doorzetter met een uitgesproken hands-on mentaliteit.  Je bent perfect tweetalig (NL/FR). Kennis van Engels en Duits is mooi meegenomen. Aanbod:  Je komt terecht in een gedreven team binnen een competitief en modern familiebedrijf.  Groeimogelijkheden en de kans zelfstandig additionele projecten uit te bouwen.  Een attractief salarispakket in verhouding met je verantwoordelijkheden en ervaring. Interesse? Geïnteresseerde kandidaten mailen hun cv en recente digitale pasfoto naar info@ago.bz. Ago International garandeert een discrete en snelle behandeling van je kandidatuur.

A G O I N T E R N AT I O N A L Human Resources Recruitment

Voor bijkomende inlichtingen bel naar 056 22 80 64 of 0473 244 501. Deze vacature vind je ook op

www.ago.bz

Kortrijk • Gent • Brussel • Lille • London

info@ago.bz

De selectie gebeurt in exclusieve samenwerking met Ago International


Wat als jij een ongekend super-sales-talent bent?

KLIK HIER


Overzicht van alle jobs op Vacature.com Hiernaast vind je een overzicht van alle jobs gepubliceerd op Vacature.com. Selecteer jouw functieprofiel en krijg meteen een gepersonaliseerd joboverzicht. Ontvang je deze jobs liever rechtstreeks in je mailbox? Maak dan je Vacatureprofiel aan of vervolledig je profiel met een jobagent.

SALES MARKETING ICT ENGINEERING FINANCE EXECUTIVE HR MEDICAL ADMINISTRATION TECHNICAL


BEDRIJF

JOBID

SALES (JUNIOR) SALES EN SERVICE MEDEWERKER  in AARTSELAAR AEBI SCHMIDT via VELDE GROEP

12531802

6 ACCOUNT MANAGERS  in AARTSELAAR AUTOBAR BELGIUM

12531806

Account executive Limburg (M/V)  in Limburg Fiducial Staffing

12532240

Account Executive West-Vlaanderen (M/V)  in West-Vlaanderen Fiducial Staffing

12531317

Account Manager  in Vlaams-Brabant Motrac Handling

12532553

Account Manager  in Antwerpen SD Worx (main)

12531903

Account manager in de Oogheelkunde  in Groningen Ophtec

12532422

Admin Support Technical Sales (m/v)  in ASSE Man Truck

12532071

ADMINISTRATIEF BEDIENDE BOUWSECTOR M/V  in West-Vlaanderen Adecco Westhoek Experts

12531404

After Sales/Services Coach / Media Markt  in ASSE Media Markt / Saturn

12531355

AREA MANAGER  in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-

Brabant, Luxemburg, Luik, Namen, Henegouwen, Waals-Brabant, Brussel

WILO via Archetype Consulting

12532388

Assistant Site Manager  in Antwerpen VLS-GROUP Belgium NV

12532570

Business Support Medewerker  in Vlaams-Brabant ABB

12531672

Commercieel adviseur in maritieme verzekeringen (M/V)  in Antwerpen Marsh

12532476

COMMERCIEEL VERKOOPTALENT  in OOSTROZEBEKE KIPCO-DAMACO via Ago International

12531816

Country Manager Frankrijk (m / v) Kienbaum

12531961


BEDRIJF

COUNTRY SALES MANAGER BELGIE  in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen,

JOBID

Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Luxemburg, Luik, Namen, Henegouwen, Waals-Brabant, Brussel

XTRATHERM via VELDE GROEP

12531839

INTERNATIONAL ACCOUNT MANAGER AVEVE BIOCHEM via Inventi

12531668

INTERNATIONAL ACCOUNTS MANAGER, FOOD DCO CONSULTING

12531891

INTERNATIONAL SALES MANAGER  in OPGLABBEEK KREON via MOTMANS-VAN HAVERMAET (online

12531819

Key Account   in Brussel STIB-MIVB

12532727

KEY ACCOUNT MANAGER  in TURNHOUT HEINZ via HUDSON BELGIUM.

12531812

KEY ACCOUNT MANAGER B2B ( NL / FR / UK )  in Brussel Adecco Etterbeek

12532232

KEY ACOUNT MANAGER (BRUSSEL   in Vlaams-Brabant Eureca Mobile

12531983

Klantenbeheerder Ziekenfonds Gezondheidszorgen  in Brussel Securex

12532621

REGION SALES MANAGER  in DRONGEN THE COOKWARE COMPANY

12531831

Sales   in Hainaut Anoniem

12532019

SALES DIRECTOR  in ANTWERPEN GRAYDON via HUDSON BELGIUM.

12531810

SALES REPRESENTATIVE  in OPGLABBEEK KREON via MOTMANS-VAN HAVERMAET (online

12531820

Sales Support Engineer  in Vlaams-Brabant ABB

12532705

SERVICE ENGINEER  in Brussel WILO via Archetype Consulting

12532386

Teamleader klantendienst ColliShop  in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12531593


BEDRIJF

Technisch-commercieel vertegenwoordiger voor Vlaanderen. in

JOBID

NIVELLES

Rheinzink Belux S.A.

12531704

TOEKOMSTIG BUSINESS DEVELOPER  in GENT VYNCOLIT via AULI

12531835

Vertegenwoordiger (m/v) met specialiteit hvac (regio Limburg) in Limburg

Van Marcke Trading

12532023

Winkelmanager verzot op make up en beauty accessoires voor gloednieuwe winkel te Leuven  in lueven RetailAngels

12532573


BEDRIJF

JOBID

MARKETING Afdelingshoofd Marketing Solucious  in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12531580

Business Process Engineer E-commerce   in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12531376

Content Marketeer Solucious  in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12531881

Dienstchef Marketing Solucious  in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12531603

Junior Brand Manager  in Ukkel Biocodex Benelux

12531551

Key Account   in Brussel STIB-MIVB

12532727

Marketing Assistant  in Flemish Brabant C.E.L.forpharma

12532506

MARKETING MANAGER  in OPGLABBEEK KREON via MOTMANS-VAN HAVERMAET (online

12531817

Product Manager Decorative Paints  in Zelem Martin Mathys

12531992

Productgroepmanager non-food  in Halle Colruyt Group

12532130

Public Affairs Officer  in Brussel STIB-MIVB

12532714

Retail Project Executive  in Brussel Cheil Belgium

12532532

Sales   in Hainaut Anoniem

12532019

TRADE MARKETEER BELUX  in TURNHOUT HEINZ via HUDSON BELGIUM.

12531811


BEDRIJF

JOBID

ICT .Net developer - Mechelen  in Mechelen BK2 Group

12532449

.Net Developer - Mechelen  in Antwerp Sopra Banking Software Belgium

12531360

Analist Programmeur PL/SQL  in Brussel Crelan

12532694

Application manager Transport and Beheer  in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12531415

Business analyst binnen het VAKcentrum Solution Business Architecture  in Halle Colruyt Group

12531410

Business Proces Analist, intern met prettige work-life balans  in Vlaams Brabant

BK2 Group

12532524

Business Process Engineer (Technics   in Halle Colruyt Group

12531721

Business Process Engineer E-commerce   in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12531376

Business Support Officer  in Strombeek-Bever TOBIUS N.V.

12531752

Consultant Wealth Management  in Mechelen Objectway Financial Software NV

12532519

Database Administrator Oracle  in Brussel Crelan

12532690

Functioneel Analist, interne positie, uitstekende centrale ligging in Antwerpen

BK2 Group

12532417

ICT Analist-Ontwerper Marktwerking - Merelbeke  in Merelbeke Eandis

12532531

IT Project Manager  in Brussels Sopra Banking Software Belgium

12531345

IT Support Engineer Mijn Bibliotheek  in Brussel Bibnet

12532603


BEDRIJF

JOBID

Jnr IT Support Engineer  in Gent BK2 Group

12532518

Junior Technology Consultants  in Brussels Sopra Banking Software Belgium

12531354

Manager online media (Ref 5595)  in Brussel bpost

12531612

NETWERKBEHEERDER  in SINT-JOOST-TEN-NODE OCMW SINT-JOOST-TEN-NODE

12531822

Product Specialist/Project Manager (m/f)  in Vilvoorde REALTIME TECHNOLOGY BENELUX BVBA

12532389

Project Manager Corporate PMO (Focus op QA)  in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12531421

Project Support Officer  in Brussels Sopra Banking Software Belgium

12531350

Projectmanager (bank-en verzekeringssector) (Antwerpen)  in Antwerpen AZURO

12531434

SAP PP Functioneel Analist, intern te Oost-Vlaanderen  in Oost-Vlaanderen BK2 Group

12532643

SAP SD/MM Functioneel Analyst, intern te Brussel  in Brussel BK2 Group

12532402

Senior .Net developer - Intern  in Antwerpen BK2 Group

12532760

Senior .Net Developer - Mechelen and Amsterdam  in Antwerp Sopra Banking Software Belgium

12531358

Senior Application Support Engineer  in Antwerpen BK2 Group

12532252

Senior Process Analist (Ref. 6017)  in Brussel bpost

12532539

Senior Process Owner/Architect (Ref. 5942)  in Brussel bpost

12531624

SERVICE DESK MEDEWERKER  in Antwerpen Aveve nv

12532373

Software Engineer Order Fulfillment  in Halle Colruyt Group

12532271


BEDRIJF

JOBID

Technisch Applicatie Specilaist GIS  in Ledeberg Digipolis

12532548

User Experience Director Online - De Persgroep Publishing  in VlaamsBrabant

DE PERSGROEP PUBLISHING

12532095


BEDRIJF

JOBID

ENGINEERING

AREA MANAGER  in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-

Brabant, Luxemburg, Luik, Namen, Henegouwen, Waals-Brabant, Brussel

WILO via Archetype Consulting

12532388

CIVIL WORKS MANAGER  in HARELBEKE ASPIRAVI via HR FLUX

12531804

Field Service Engineer voor de Patiënt Monitoring modalitei  in Brussel Philips Healthcare

12532014

Ingenieur met groeipotentieel bij Indupol International NV  in Antwerpen Motmans- Van Havermaet via Qiwie

12532029

KWALITEITSCOORDINATOR BABYVOEDING  in SCHOTEN INZA

12531814

MATERIAL SPECIALIST  in GENT VYNCOLIT via AULI

12531837

Onderhoudstechnieker  in Gits Technical Forces

12532092

Operations Manager m/v  in Lommel ZF Wind Power

12532242

PRODUCTION ENGINEER  in GENT VYNCOLIT via AULI

12531836

Projectingenieur productontwikkeling  in Oostrozebeke Technical Forces

12532094

Projectingenieur technieken  in Halle Colruyt Group

12531326

Projectleider Beveiligingstechnieken  in Waregem Technical Forces

12532089

Projectleider HVAC -openbare werken-  in Deerlijk Technical Forces

12532090

Studie-ingenieur GEOTECHNIEK  in Brussel TUC RAIL

12532305

Studie-ingenieur Sterkstroom  in Brussel TUC RAIL

12532005

TEAMLEADER ONDERHOUD  in GENT SADACI via HUDSON BELGIUM.

12531827


BEDRIJF

JOBID

Technical Quality   in Brussel TUC RAIL

12531623

Technisch verantwoordelijke " repair division"  in Moorsele Technical Forces

12532093


BEDRIJF

JOBID

FINANCE Actuaris  in Brussel Assuralia

12531884

Adviseur aanvullende pensioenen  in Brussel Assuralia

12531959

Business Support Officer  in Strombeek-Bever TOBIUS N.V.

12531752

Commercieel adviseur in maritieme verzekeringen (M/V)  in Antwerpen Marsh

12532476

Consultant in Finance  in Brussel Intys Consulting

12531645

Corporate Account Manager  in BRUSSEL BANCA MONTE PASCHI BELGIO S.A.

12532460

Cost controller e-commerce  in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12531887

Cost Controller M/V  in Lommel ZF Wind Power

12532536

EXPERIENCED MANAGEMENT ASSISTANT - BANKING   in Brussels Adecco Etterbeek

12532233

Field Underwriter Property  in Antwerpen Baloise Insurance

12532748

Finance Controller  in Waregem Fagron

12532335

Junior Accountant (M/V)  in Antwerpen Fiducial Staffing

12531314

Junior Accounting Professional  in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Luxemburg, Luik, Namen, Henegouwen, Waals-Brabant, Brussel

Handson

12532300

Junior Administrative Assistant (Financial Department)  in Brussels Sopra Banking Software Belgium

12531352

Klantenbeheerder Ziekenfonds Gezondheidszorgen  in Brussel Securex

12532621

Procesbeheerder operationele dienst  in Sint-Agatha-Berchem Partena Ziekenfonds en Partners (Gent)

12531468


BEDRIJF

JOBID

Productiebeheerder SME (2013/0519)  in Brussel AXA Belgium

12531916

Projectmanager Performance Management  in Halle Colruyt Group

12531424

Senior Controller (m/v)  in Evergem Inverto via Martens

12531991

Superjob als Assistent Accountant Strombeek Bever !  in Strombeek Bever RetailAngels

12531908

Technisch-commercieel adviseur in Liability  in Brussel Marsh

12532472

Technisch-commercieel adviseur in verzekeringen alle bouwrisico’s in

Brussel

Marsh

12532468

TRANSPORT ANALYST EMEA Multinational via De Putter

12531673


BEDRIJF

JOBID

EXECUTIVE AFOSOC-VESOFO zoekt een Directeur (m/v)  in Brussel AFOSOC-VESOFO

12532134

ALGEMEEN DIRECTEUR  in BRUSSEL INSTITUT JULES BORDET

12531815

Business Unit Manager Electricité  in Namur Greenfish

12532701

Deputy Director Production - BOZAR MUSIC  in Brussel Palais des Beaux-Arts - Paleis voor Schone Kunsten (Bozar)

12532628

DIRECTEUR  in DEINZE CUYT - HMC

12531808

DIRECTEUR-DIENSTHOOFD  in Brussel IBGE - BIM

12532025

Responsable de site de production (h/f) Greenfish

12532656

Sales   in Hainaut Anoniem

12532019


BEDRIJF

JOBID

HR After Sales/Services Coach / Media Markt  in ASSE Media Markt / Saturn

12531355

ALGEMEEN DIRECTEUR  in BRUSSEL INSTITUT JULES BORDET

12531815

Dienstchef Partners In Ontwikkeling(vormingsverantwoordelijken) in

Halle

Colruyt Group

12532032

Dienstchef Sociaal Secretariaat  in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12531601

HR-partner Ontwikkeling (met specialisatie in veranderingsmanagement)  in Halle Colruyt Group

12532485

OFFICIER ONDERLUITENANT  in LOMMEL STAD LOMMEL

12531829

Payroll Advisor HR Service Center (Gent)  in Gent SD Worx (main)

12531606

PAYROLL SPECIALIST  in Vlaams-Brabant CSC

12532370

Payroll Specialist - Namen en Mechelen  in Antwerpen Mondeléz International

12531483

Payrollconsulent Large Enterprises (Geel)  in Geel SD Worx (main)

12531921

SENIOR RECRUITMENT OFFICER - Audit, Risk, Corporate Finance in

Vlaams-Brabant

Deloitte

12532424

SENIOR REWARD CONSULTANT  in GENT HUDSON via HUDSON BELGIUM.

12531813

Stafmedewerker Welzijn op het werk  in Halle Colruyt Group

12532471

Talent Development Officer  in Brussel TUC RAIL

12532000

Tweetalig Recruiter die bruist van energie  in Limburg Fizzle via Fizzle

12531546


BEDRIJF

JOBID

MEDICAL BRANDWEERMAN-AMBULANCIER  in LANDEN STADSBESTUUR LANDEN

12531828

Directeur Residentie  in Antwerpen Randstad Professionals via Randstad Professionals Dedicated (4465)

12531455

Hoofverpleegkundige  in Vlaams-Brabant Randstad Professionals via Randstad Professionals Dedicated (4465)

12531451

Hoofverpleegkundige  in Brussel Randstad Professionals via Randstad Professionals Dedicated (4465)

12531457

Klantenbeheerder Ziekenfonds Gezondheidszorgen  in Brussel Securex

12532621


BEDRIJF

JOBID

ADMINISTRATION Admin Support Technical Sales (m/v)  in ASSE Man Truck

12532071

ADMINISTRATIEF BEDIENDE BOUWSECTOR M/V  in West-Vlaanderen Adecco Westhoek Experts

12531404

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER  in GENT PORT OF GHENT via Jobpunt Vlaanderen

12531826

Administratief Medewerker dienst Energieleveringen  in Oost-Vlaanderen Eandis

12532448

ALLROUND OFFICE ASSISTANT  in HARELBEKE FUNDAMENT R

12531809

Business Support Medewerker  in Vlaams-Brabant ABB

12531672

Dienstchef Partners In Ontwikkeling(vormingsverantwoordelijken) in

Halle

Colruyt Group

12532032

Dienstchef Sociaal Secretariaat  in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12531601

Junior Administrative Assistant (Financial Department)  in Brussels Sopra Banking Software Belgium

12531352

Juridisch / Notarieel medewerker (M/V)  in Noorderwijk Notaris Heyns Bieke via Notariat - Notariaat (Credoc)

12531319

Klantenbeheerder Ziekenfonds Gezondheidszorgen  in Brussel Securex

12532621

Legal Administrative Assistant  in Brussel STIB-MIVB

12532737

Management Assistant  in Vlaams-Brabant DE PERSGROEP PUBLISHING

12531772

Payroll Advisor HR Service Center (Gent)  in Gent SD Worx (main)

12531606

PAYROLL SPECIALIST  in Vlaams-Brabant CSC

12532370

Payroll Specialist - Namen en Mechelen  in Antwerpen Mondeléz International

12531483


BEDRIJF

JOBID

Payrollconsulent Large Enterprises (Geel)  in Geel SD Worx (main)

12531921

Productiebeheerder SME (2013/0519)  in Brussel AXA Belgium

12531916

Projectmanager Performance Management  in Halle Colruyt Group

12531424

Superjob als Assistent Accountant Strombeek Bever !  in Strombeek Bever RetailAngels

12531908

Teamleader klantendienst ColliShop  in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12531593


BEDRIJF

JOBID

TECHNICAL Beveiligingstechnicus centrale gebouwen SICOM  in Halle Colruyt Group

12531323

Instrumentfitter  in Zwijndrecht Anoniem

12531489

INTERN PREVENTIEADVISEUR  in HARELBEKE ASPIRAVI via HR FLUX

12531803

Junior E  in Zwijndrecht Anoniem

12531480

Junior Industrieel Elektricien  in Zwijndrecht Anoniem

12531443

KWALITEITSCOORDINATOR BABYVOEDING  in SCHOTEN INZA

12531814

Onderhoudstechnieker  in Gits Technical Forces

12532092

Operations Manager m/v  in Lommel ZF Wind Power

12532242

PRODUCT MANAGER  in DRONGEN THE COOKWARE COMPANY

12531833

PRODUCT MANAGER LIGHTING  in OPGLABBEEK KREON via MOTMANS-VAN HAVERMAET (online

12531818

PRODUCTION ENGINEER  in GENT VYNCOLIT via AULI

12531836

PROGRAMMEUR EDM MACHINES  in Oost-Vlaanderen Actief Aalst

12532015

Projectingenieur productontwikkeling  in Oostrozebeke Technical Forces

12532094

Projectingenieur technieken  in Halle Colruyt Group

12531326

Projectleider Beveiligingstechnieken  in Waregem Technical Forces

12532089

Projectleider HVAC -openbare werken-  in Deerlijk Technical Forces

12532090


BEDRIJF

JOBID

QUALITY ENGINEER - GMP OFFICER  in NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRU.) C.A.F.

12531807

Senior Industrieel Elektricien  in Zwijndrecht Anoniem

12531502

TEAMLEADER ONDERHOUD  in GENT SADACI via HUDSON BELGIUM.

12531827

Technical Manager Works in Beaurains  in Beaurains Commonwealth War Graves Commission

12532310

technisch tekenaar/werkvoorbereiding  in Oost-Vlaanderen Actief Aalst

12532007

Technisch verantwoordelijke " repair division"  in Moorsele Technical Forces

12532093

TOEKOMSTIG BUSINESS DEVELOPER  in GENT VYNCOLIT via AULI

12531835

Voorman  in Zwijndrecht Anoniem

12531496


COLOFON

REDACTIE 02 481 15 27 Redacteurs Magali Henrard, Steven Heyse, Céline Préaux, Heleen De Bisschop SALES 02 482 03 50 Sales Managers Kim Claesen, Marijke Van Impe Key Account Manager Ruth Janssens Account Managers Matthieu Bérard, Sylvie De Vocht, Charline Heirbaut, Kim Tosseyn, Isabelle Vansteelandt Sales Assistant Hilde Vanden Driessche Client Service Assistant Mouad Jebari GRAFISCHE VORMGEVING 02 481 15 80 Grafici Guido Evens, Hugo Gielen, Bob Haentjens OPERATIONS & CRM 02 482 03 71 Project Manager & Analyse Dieter Vermander CRM & Back Office Medewerker Rosie Teixeira Ordering & Klantenboekhouding Ann De Lange, An Parewijck MARKETING, RESEARCH & DISTRIBUTIE 02 482 03 56 Marketing Manager Dries Mahieu Product Manager Brigitte Vermeulen SITES EN PRODUCTONTWIKKELING INTERNET 02 482 15 09 Project Manager Interactive Els Sergeant Client Production Liesbeth Teugels, Joëlle Luytenhoven Web front-end Ahmed Ouarzazi Gedelegeerd bestuurder Dirk Velghe Adjunct algemeen directeur Fabrice Dekerf Accounting Walter Roos Onthaal & receptie Emmy Nener VERANTWOORDELIJKE UITGEVER Fabrice Dekerf, Havenlaan 86C, B101, 1000 Brussel

Vacature C.V.B.A. is erkend als bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest, onder het nr VG.1186/B. De rechten van de kandidaat kunnen te allen tijde worden geraadpleegd op www.vacature.com/rechtenkandidaat

VACATURE MAGAZINE 25 01 2014  
Advertisement