Page 1

MĂŠĂŠr dan een complete verhuurservice


MEER “Méér dan een verhuurbedrijf” “2rent betekent meer dan een verhuurder van materieel. Naast een complete en flexibele verhuurservice zoeken wij voor onze klanten voortdurend naar toegevoegde waarde. In tijden van economisch onweer staat een efficiënte en kostenbewuste bedrijfsvoering bij veel bedrijven hoog op de agenda. Ingehuurd werkmaterieel kan u veel geld besparen.

Vaak investeren bedrijven in duur materieel dat achteraf te weinig wordt ingezet om rendabel te zijn. Om nog maar te zwijgen van de kostbare opslagplaats die deze veelal werkloze machines innemen. Elke onderneming concentreert zich best op waar ze goed in is: haar kernactiviteiten. Alle zorgen omtrent materieel nemen wij graag op ons. Dat is ónze kernactiviteit.

Onze specialisten analyseren tot in detail welk materieel u nodig hebt en wat de meest voordelige opties zijn. Alle voorzieningen voor licht, lucht, stroom en lasapparatuur behoren tot onze specialisaties. Maar ons verhuurgamma reikt veel verder dan dat. Voor elke huurbehoefte hebben we een oplossing in huis of werken wij een gepast antwoord uit.

U kan rekenen op modern, gecertificeerd en veilig materieel. Onze snelle totaalservice en de permanente beschikbaarheid – 24 uur op 24, 7 dagen op 7 – vinden wij niet meer dan normaal. Tijdverlies door ons betekent geldverlies voor u. En dat willen we niet. Indien u dit wenst richten wij, tijdelijk of permanent, op uw bedrijfs- of projectsite een mobiel verhuurdepot op. Zelfs het dagelijkse beheer daarvan nemen we graag op ons. U ziet, op 2rent kan u vertrouwen. Altijd en overal.”

Patrick Vandevenne Gedelegeerd bestuurder 2rent n.v.


VOORSTELLEN Even voorstellen Met 26 vestigingen – verspreid in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland – biedt 2rent een verzekerde internationale dekking. Onze focus ligt evenwel op nationaal en regionaal vlak waarbij we met onze dienstverlening sterk inspelen op lokale behoeftes. In België bevindt het hoofdkantoor zich in Antwerpen, in het havengebied. Samen met satellietvestigingen in Gent, Heusden-Zolder, Luik en Seneffe bedienen we heel België. Alle vestigingen werken – zelfs over de landsgrenzen heen – nauw samen met het oog op de beste service voor de klant. Dankzij onze landelijke spreiding helpen we u steeds op een snelle en efficiënte manier verder.

Onze klanten 2rent focust zich op de specifieke verwachtingen van B2B klanten. 2rent biedt een volledige en gespecialiseerde service voor uiteenlopende industriële sectoren: o.a. staalconstructie en verwerking, petrochemie, olie- en gasindustrie, scheepsbouw, energie en afval, evenementen, woning- en utiliteitsbouw, food & feed, grondwerken en infrastructuur.


Een complete verhuurservice Totaalgamma vult elke behoefte in Onze uitgebreide catalogus dekt elke professionele behoefte naar huurmaterieel. Ook wanneer we toch iets niet in ons eigen assortiment hebben, zoeken we steeds naar een oplossing. 2rent is dé specialist voor complete las-, stroom-, licht- en luchtvoorzieningen. We zetten voor u onze materieelclusters op een rijtje: • Energie • Lucht • Licht • Explosieveilig materieel • Warmte- en klimaatbeheersing • Kantooraccommodatie en opslag • Hef- en hijsmaterieel • Transportmiddelen • Grondverzet en -verdichting • Steigers, ladders en onderstempeling • Liften en hoogwerkers • Pompen • Elektrische, mechanische en hydraulische gereedschappen • Lasapparatuur • Reinigingsapparatuur • Meet- en veiligheidsapparatuur • Communicatiemiddelen Voor een volledig overzicht van ons huurmaterieel: vraag naar de catalogus of bezoek onze website www.2rent.eu.

Een vlekkeloze totaalservice 2rent laat niets aan het toeval over voor het afleveren van een perfecte totaalservice. Wij brengen het materieel ter plaatse en staan vervolgens – indien nodig – in voor de volledige installatie, afbraak en retour. Ook voor het onderhoud van het materieel kan u op onze vakbekwame medewerkers beroep doen. Indien gewenst, verzorgen wij voor u materieelspecifieke opleidingen.

Materieel van topkwaliteit 2rent levert enkel modern en perfect onderhouden materieel van topmerken die hun betrouwbaarheid al bewezen hebben in de industrie. Deze garantie op bedrijfszekerheid vermindert het risico op duur werkoponthoud.


UNIEK Veiligheid voorop Wij lopen steeds voor op de heersende veiligheidswetgeving. Op vlak van veiligheid volgt 2rent de strengste specifieke industrienormen. 2rent is zowel VCA-P als ISO 9001 gecertificeerd.

Uniek in BelgiĂŤ: explosieveilig materieel 2rent beschikt over een ruim assortiment explosieveilig materieel dat voldoet aan de strenge ATEX-richtlijnen. Ook voor deze gespecialiseerde dienstverlening kan u rekenen op de gekende totaalservice van 2rent.

Flexibiliteit troef Zowel voor dringende verhuur als voor storingen en defecten blijven wij 24 uur per dag, 7 dagen op 7, bereikbaar. Onze technici komen bij problemen meteen ter plaatse. Een machine die on site niet kan hersteld worden, vervangen we zo snel mogelijk.


2rent gaat verder Aanvullend op onze verhuurservice bieden wij een aantal extra diensten aan die voor u een hoge toegevoegde waarde kunnen betekenen. Op deze vlakken maakt 2rent het verschil.

Huren of kopen? Moet ik een bepaalde machine kopen of huren? Reflexmatig kiezen nog veel bedrijven er voor om veel materieel zelf te bezitten. Vanuit kostenbeheersing en efficiëntiestandpunt is dit niet altijd de meest aangewezen keuze. Kostelijk materieel dat u beperkt gebruikt, rendeert onvoldoende en neemt kostbare ruimte in. Daarom kiezen veel klanten voor investeringen in hun core business en laten zij het materieel over aan 2rent. Onze experts bekijken deze vraagstukken rationeel en zoeken naar de beste oplossingen. Na analyse van uw materieelbehoeftes en gedetailleerde berekeningen ontvangt u een rapport op maat. Wij maken ons sterk dat door een efficiënt beheer van materieel aanzienlijke kostenbesparingen behaald worden. Afhankelijk van de resultaten van de studie kan u – volledig naar eigen keuze – verder samenwerken met 2rent. In bepaalde gevallen zijn wij bereid materieel over te nemen en verder te beheren. U kan rekenen op een flexibele verhuurpartner.

Betrouwbare partner bij projecten Bij grote en omvangrijke projecten – een turn-around, de stop van een productieproces, een langlopend bouwproject,… – vindt u in 2rent de betrouwbare partner. Wij staan garant dat uw mensen gedurende het gehele project op het juiste tijdstip over het juiste materieel beschikken. De tijdige beschikbaarheid van materieel neemt een cruciale rol in bij het welslagen van uw project. 2rent denkt volledig mee in de dynamiek van uw project en neemt – indien gewenst – volledige verantwoordelijkheid over het materieel.We analyseren vooraf uw materieelbehoeftes en stellen een gedetailleerd materieelschema op. Uiteraard kan u vervolgens beroep doen op onze verhuurservice om deze behoeftes in te vullen. Wij beschikken zelfs over mobiele verhuurdepots, al dan niet bemand. Ook voor de installatie van complete verlichtingsinstallaties en energie- en persluchtvoorzieningen biedt 2rent flexibele totaaloplossingen. Met 2rent kiest u voor veiligheid en zekerheid.


BIJ DE HAND Mobiel verhuurdepot waar u het wilt 2rent komt naar u toe, waar u ook maar wilt. Zelfs offshore of in het buitenland. Permanent of tijdelijk installeren we ter plaatse een mobiele verhuurdepot. Afhankelijk van het project, de termijn, de omvang en het aantal mensen berekenen en voorzien we het nodige materieel. Indien gewenst stellen we eveneens een deskundige materieelbeheerder ter beschikking. Ook verbruiksmaterialen hebben uw mensen dankzij ons verhuurdepot meteen bij de hand.

Verbruiksartikelen meteen bij de hand Afgestemd op ons verhuurprogramma bevat ons assortiment ook een pakket verbruiksartikelen. Na het huren van een machine kan u meteen aan de slag dankzij bijpassende en kwalitatief hoogwaardige materialen. Het steeds groeiende gamma aan verbruiksmaterialen bevat onder andere boren, frezen, zaagbladen, slijpschijven, lastoevoegmateriaal, snijpitten, enz.


Meer info? Ons enthousiast team staat graag ter beschikking voor bijkomende informatie:

- Online:

www.2rent.eu

- E-mail:

info@2rent.be

- Telefoon: • Antwerpen: • Gent: • Heusden-Zolder: • Luik: • Seneffe:

+ 32 3 609 43 00 + 32 9 224 46 30 + 32 13 78 00 58 + 32 4 240 55 40 + 32 6 431 28 30

- 24/24 telefoonnummer België:

070 220 440

Dit magazine werd gerealiseerd door:

Een product van Big Media Group nv

Louis Pasteurstraat 21, 3920 Lommel Tel.: +32 (0)11 808 808 Fax: +32 (0)11 808 809 info@uwbrochure.be www.uwbrochure.be

Actief netwerk voor kennisdelen rond onderhoud en betrouwbaarheid


Gasolie op locatie: Steenbergen IBC’s met Kiwa certificaat IBC’s voor gasolie op locatie

bel +31 (0)321-319999

Kiwa- en ADR keuringen en onderhoud t.b.v. IBC’s op locatie IBC beheer via internet

Steenbergen Produktietechniek B.V., Staalwijk 63, Dronten, Postbus 370, 8250 AJ Dronten, Nederland, Tel +31 (0)321-319999, Fax +31 (0)321-319988, info@steenbergen.com, www.steenbergen.com


Industrial equipment

Mastering power De kracht die de hogedrukhydraulische gereedschappen van Holmatro leveren is niet alleen groot, maar tevens zeer nauwkeurig en beheersbaar. En dat is precies de reden waarom professionele gebruikers voor uiteenlopende industriele toepassingen met Holmatro werken.


Designed by Big Media Group NV, www.uwbrochure.be

Oosterweelsteenweg 57

Fax: 03 609 43 19

Haven 269

Verhuurinfolijn: 070 220 440

2030 Antwerpen

info@2rent.be

Tel.: 03 609 43 00

www.2rent.eu

2RENT  

Méér dan een complete verhuurservice Patrick Vandevenne Gedelegeerd bestuurder 2rent n.v. “2rent betekent meer dan een verhuurder van materi...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you