Page 1

Endinsar-se en UNA mateixa i reunir fortaleses. Mirar cap a fora i buscar allò que ens uneix. Reconèixer l’univers femení i donar-li veu pròpia.

una xarxes amb visió de gènere

qué Ès una

V

olem explicar-te el nostre projecte: Estem

creant un mitjà de comunicació amb perspectiva de gènere, sota un model d’intercanvi horitzontal. Una revista per a dones que parli del que ens motiva i que ens escolti. Publicarem cada tres mesos una edició impresa, i una edició digital mensual. I ens potenciarem a través de trobades cara a cara: networking, xerrades, esdeveniments... una comunica Recursos per a l’acció: Busquem el desenvolupa-

ment personal i professional, espiritual i laboral, privat i públic harmonitzant les dues esferes. Creiem en la igualtat des de la diferència, l’optimisme, la importància de crear xarxes, la solidaritat i l’obertura a totes les opcions i talents que tenim les dones en els nostres diversos rols. una comunica valors:

Per tot això, En UNA hi ha espai per a:

• Informar-nos sobre els passos necessaris en la creació una empresa, trobar un curs de ceràmica, preguntar per la homeòpata més propera a casa o localitzar el grup de lactància que ens donarà suport. • Conèixer de prop a dones que són expertes en el seu àmbit, i donarnos a conèixer, encara que sapiguem un poc de cada tema. • Organitzar una agenda plena d’activitats interessants i sumar assistents a les nostres pròpies convocatòries. • Participar d’un fòrum que ens entusiasmi o crear-lo si encara no existeix. • Trobar sòcies al nostre projecte o projectes a les nostres ambicions. Las redes son básicas para UNA:

És difícil arribar a les dones tocant la a la seva porta, buscant-les una a una. A través de les xarxes és molt més lògic trobar a les nostres lectores i col·laboradores. En Catalunya existeixen més de mil associacions de dones que s’han unit sota un objectiu particular, i això ens ajuda a situar-les geogràficament, per interessos o perfils. Les xarxes, els col·legis professionals, els grups de dones, seran els nostres canals de distribució naturals, a més de proveïdors d’un contingut ric i autèntic.

Funcionament d’una:

• S’organitza mitjançant un comitè editorial que decideix els temes, selecciona els textos, i establix criteris per a un ús no sexista del llenguatge. • També brinda serveis de comunicació per a associacions de dones com premsa, disseny o formació. • I organitza esdeveniments, en coordinació amb altres persones i institucions, com jornades de networking o tallers

Creiem en la igualtat des de la diferència, l’optimisme, la importància de crear xarxes, la solidaritat i l’obertura a totes les opcions i talents que tenim les dones en els nostres diversos rols.

Si vols col·laborar, amadrinar, subscriure’t a UNA o donar-nos idees... Benvinguda contacta’ns 972-334966 | Hospital 31 3º 2º | Blanes

unacomunica@gmail.com


Diferents possibilitats per a participar d’UNA: subscriure’t, amadrinar, o publicar. T’expliquen els beneficis de cada opció: Et sents identificada? Pots ser part...

una xarxes amb visió de gènere

Ser part d’una vull subscriure’m a una Rebràs cada tres mesos l’edició impresa per correu, i cada mes l’accés a la nostra revista online. Tindràs un tracte especial en totes les activitats realitzades per UNA i els acords que assolim amb xarxes i professionals. Beneficis:

un mitjà de comunicació amb perspectiva de gènere, sota un model d’intercanvi horitzontal. Una revista per a dones que parli del que ens motiva i que ens escolti.

VULL amadrinar a una professionals

Pots participar de la nostra guia de professionals o agenda d’activitats: espais de diferent extensió i modalitat per a descriure i promocionar la teva activitat. Online, en paper i el teu propi mini lloc web. Beneficis: Participaràs d’una proposta de comunicació creïble i interactiva. Trobarem una opció que s’ajusti al teu pressupost per a arribar a les nostres lectores.. Empreses Beneficis:

Visibilidad, posibilidad de conseguir nuevas clientas, imagen de responsabilidad social, desgravación impositiva. A través del aporte de tu empresa darás a una asociación de mujeres la oportunidad de comunicar en UNA.

vull publicar en una A diferència de l’espai publicitari, amb el qual se sosté econòmicament UNA, les pàgines reservades a contingut periodístic no tenen cost. En canvi, tots els textos i imatges se sotmeten als criteris del comitè editorial d’UNA per a ser publicats. Expertes Beneficis:

Visibilitat en un context respectuós i respectat, al costat de contingut de gran valor i riquesa. Formats possibles: Columna, entrevista, reportatge. xarxes Beneficis:

Visibilitat, possibilitat d’aconseguir noves sòcies, possibilitat d’aconseguir amadrinament. Formats possibles: Columna, entrevista, reportatge.

Administració pública Beneficis: Assolir major

visibilitat, comunicar a un públic específic i convertir el missatge en un recurs per a actuar.

Si vols col·laborar, amadrinar, subscriure’t a UNA o donar-nos idees... Benvinguda contacta’ns 972-334966 | Hospital 31 3º 2º | Blanes

unacomunica@gmail.com


En UNA hi ha opcions de participació per als diferents pressupostos i objectius de difusió. Amadrinant les nostres pàgines donaràs a moltes dones la possibilitat de comunicar-se.

una redes con visión de género

llista de preus de una ESPAI en pàgines

PREU per edició

ESPECIAL SUBSCRIPTORES

PACK ANUAL 3 edicions X 2

2 sólo web subscripció

1200€ 60€ 50€

1100€ 25€ descompte per a grups

2400€

1/8 1/4 1/2 1

100€ 190€ 360€ 700€

90€ 170€ 320€ 620€

200€ 380€ 720€ 1400€

• La subscripció inclou 3 edicions paper, enviades per correu+ 6 edicions online + descompte en activitats. • Tots els espais contractats en paper inclouen la publicació gratuïta en dues edicions online i en la nostra web.

Si vols col·laborar, amadrinar, subscriure’t a UNA o donar-nos idees... Benvinguda contacta’ns 972-334966 | Hospital 31 3º 2º | Blanes

unacomunica@gmail.com

UNA presentacio catala  

Presentem a una

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you