Page 1

DETAIL 5 DETAIL

DETAIL

7

DETAIL

3

eplakt met fort serie

iG ps beplakt met ud rafort serie

t e m t k a l p e b Gips durafort serie

t e m t k a l p e b Gips durafort serie

iG ps beplakt met ud rafort serie Twentepoort West 39, 7609 RD Almelo Postbus 804, 7600 AV Almelo Telefoon (0546) 45 55 13 Telefax (0546) 45 56 08 verkoop@obimex.nl


DETAIL 9 DETAIL 9

DETA IL

7

DETA IL

8

Waarom Obiwand?

montage gemak waarom de Obiwand uw project tot een succes maakt. Beter kunnen wij de Obiwand niet omschrijven, een strak systeem dat aanzien geeft aan elk interieur. Het Obiwandsysteem is zeer flexibel en kan op diverse manieren worden afgewerkt. Bijvoorbeeld met een

DETA IL

5

Gips beplak t met durafort se rie

De Obiwand onderscheidt zich door een diversiteit in uitvoeringen en het

gipsplaat, vinyl, hout of met gemelamineerde spaanplaat in verschillende dessins. Daarnaast zijn de mogelijkheden volop aanwezig om glas- en

De Obiwand garandeert tevens dat het systeem altijd probleemloos en op economische wijze kan worden verplaatst, veranderd of uitgebreid. De Obiwand kent nauwelijks beperkingen en biedt de mogelijkheden

Gips beplak t met durafort ser ie

voor een ontwerp naar eigen voorkeur. De glaselementen zijn eveneens leverbaar in vele avarianten, van volledig transparant, gelaagd,

tot dubbel beglaasd met ge誰ntegreerde lamellen. Dezelfde keuzevrijheid heeft u ook bij het bepalen van de deurelementen in glas of hout.

Tenslotte is Obiwand flexibel en snel en is in nauwe samenwerking met

Gips beplak t met durafort ser ie

de opdrachtgever een verfraaiing van elk interieur.

IL 2

s beplakt m durafort ser et ie

voor ons gesneden koek.

DETA IL 3

Gips beplak t met durafort ser ie

deurkozijnen, schuifloketten en deuren toe te passen. Kortom maatwerk is


3

DETA IL

Gips beplak t met durafort ser ie

ob i - 4 0 0 m o n ob lo k

ob i - 5 0 0 c a s s e tt e wa n d

Gips beplak t met durafort ser ie

Gips beplak t met durafort ser ie Gips beplak t met durafort se rie

D E T A IL 5

T

TAIL 2

ie

D E T A IL 6

durafort ser

B i j lag e n

O B I - 10 0 sta n daa r d

ob i - 2 0 0 sta n daa r d p l u s

ob i - 3 0 0 d e l u x e

DETAIL 9

DETA IL D E T A IL 7

DETAIL 9

cassette e houtstruc le tu u r


OBI100 OBI100 sta n daa r d


OBI 100

STANDAARD OBI100 sta n daa r d


OBI 100

OBI 100

informatie Bestek omschrijving wand Systeem scheidingswand, type OBI 100 standaard 1.75.1.A, samengesteld uit C-profielen h.o.h. 600 mm, aan weerszijden een enkele gipsbeplating, dik 12,5 mm, beplakt met vinyl uit de Durafort-collectie, bevestigd d.m.v. stalen Omega-profielen en kunststof afdekbiezen, de spouw opgevuld met 40 mm minerale wol, totale wanddikte 100 mm, aan de onderzijde afgewerkt met terugliggende aluminium plint, elementbreedte 1200 mm, met 1 passtuk per wandlengte, uitgaande vlakke en rechte aansluitingen tegen gevel, wand en plafond, de kleur van de muuraansluitprofielen, plinten en kozijnen zijn standaard wit en of in geanodiseerde uitvoering uit vooraad leverbaar, tevens is het mogelijk om de profielen te leveren in n.t.b. standaard RAL-kleur. Glaskozijnen De aluminium glaskozijnen zijn in elke gewenste maatvoering leverbaar. Wij kennen in ons leveringsprogramma drie types glaskozijnen, 31 mm recht glaskozijn, 17 mm recht glaskozijn en 31 mm afgerond glaskozijn, waarvan de laatste twee genoemde uitvoering ook leverbaar zijn als zogenaamd mono-blok (zie voor afbeeldingen en detailtekeningen hoofdstuk glaskozijnen). De beglazing in de kozijnen kan uitgevoerd worden in alle soorten glas van 4 en 6 mm dik. Zandstralen is een optie en de kozijnen zijn leverbaar in enkele of dubbele beglazing.

sta n daa r d

Deuren Deuren zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maatvoeringen. Houten deuren zijn verkrijgbaar met kunststof toplaag en/of in een wit gelakte uitvoering, tevens kunnen wij ook hardglazen deuren in een dikte van 8 of 10 mm leveren. Sparingen of zandstralen in/of op deuren kunnen ook verzorgt worden net als deurbeslag en krukken (voor standaard voorraad deuren en deurbeslag zie hoofdstuk deuren).

is als afgerond profiel (zie voor afbeeldingen en detailtekeningen hoofdstuk Deurkozijnen). Kozijnen zijn leverbaar net als de deuren in elk gewenste maatvoering. De kozijnen kunnen uitgevoerd worden met aluminium of rvs paumelles. Naast standaard enkel en dubbele deurkozijnen kunnen wij ook leveren kozijnen voor doorzwaaideuren, hardglas deuren en schuifdeuren, en bij brandwerende eisen meranti deurkozijnen.

Afdekprofielen en klemlijsten De beplating van de wanden is gevat in stalen klemlijsten, die door kunststof biezen worden afgewerkt.

Beplating De constructie wordt aan weerszijden bekleed met 12,5 mm dikke gipspanelen, mdf of gemelamineerde spaanplaten in kleur. De gipspanelen worden beplakt met vinyl naar keuze zoals hieronder getoond.

2010

2013

2113

2121

2130

2148

2154

2155

2204

2215

2216

2222

2223

2281

2352

2357

2413

2467

2901

2905

2910

2917

2920

De standaard kleur is wit. Andere uitvoeringen op aanvraag leverbaar. Hoekaansluitingen De OBI-100 wand voorziet in alle mogelijke hoekaansluitingen d.m.v. een afgeronde 90 of 135 graden hoek, een y-hoek en een variabele hoek waardoor de wand zich als zeer flexible profileert. Deurkozijnen De aluminium deurkozijnen zijn leverbaar in twee uitvoeringen, stomp en opdek waarbij de stompe uitvoering ook leverbaar

Diversen structuren vinyl. Zie ook hoofdstuk Fineer/Kunststoffen/ Vinyl voor andere toplagen. Vraag gratis de waaier voor een juist vergelijk.


OBI 100

OBI 100 STANDAARD technische tekeningen

DETAIL 4

M e t a fg e ro n d , d u bb e l g la s ko z i j n . G e p e r fo r e e r d e c a s s e tt e e l e m e n t e n e n a fg e ro n d e g la s - e n / o f d e u r ko z i j n e n .

Gips beplakt met

Gips beplakt met

durafort serie

durafort serie

durafort serie

KOLOM

DETAIL 1

DETAIL 5

DETAIL 3

Gips beplakt met

Gips beplakt met

Gips beplakt met

durafort serie

durafort serie

durafort serie

DETAIL 2

Gips beplakt met

DETAIL 4

DETAIL 10 DETAIL 8

DETAIL 3

stalen omega+ afdekbies DETAIL 7

KOLOM

DETAIL 2

DETAIL 1

DETAIL 9 DETAIL 6

DETAIL 5


OBI 100

OBI 100 DETAIL 8

sta n daa r d

beton/metselwerk

DETAIL 9

DETAIL 7

DETAIL 9

DETAIL 10

DETAIL 6

cassette element met spaanplaat in kleur of houtstructuur geperforeerd of ongeperforeerd.

TECHNISCHE SPECIFICATIES Systeem

Scheidingwand 1.75.1.A samengesteld uit C-profielen h.o.h. 600 mm met een flensbreedte van 43,8 mm

(m.u.v. blauw gearceerde details in hoofdstuk Details en Rapporten).

Beplating

12,5 mm dik gipspaneel met vinyl of spaanderplaat/mdf met kunstof toplaag of fineer.

Bevestiging

Stalen Omega-profielen met kunstof afdekbies (details 1,3,5,7 en 9).

Spouw

Eventueel met minerale wol (maximale dikte 75 mm).

Wanddikte

100 mm

Elementbreedte

1200 mm met eventueel passtuk per wandlengte.

Kleuren

Aluminium profielen standaard wit of geanodiseerd en op aanvraag n.t.b. RAL-kleuren. Beplating volgens kleurenwaaier van diverse leveranciers. Voor voorbeelden zie hoofdstuk Fineer/Kunststoffen/ Vinyl.


OBI 100

STANDAARD OBI 100 sta n daa r d

er en hi en op


OBI 200

OBI 200 OBI 200 sta n daa r d p l u s


OBI 200

STANDAARD plus OBI 200 sta n daa r d p l u s


OBI 200

OBI 200

informatie Bestek omschrijving wand Systeem scheidingswand, type OBI 200 standaard plus 1.75.1.A, samengesteld uit C-profielen, h.o.h. 600 mm, aan weerszijden een enkele gipsbeplating, dik 12,5 mm, beplakt met vinyl uit de Durafort- collectie, bevestigd d.m.v. aluminium Omegaprofielen en kunststof inlegbies, de spouw opgevuld met 40 mm minerale wol, totale wanddikte 100 mm, aan de onderzijde afgewerkt met terugliggende aluminium plint, elementbreedte 1200 mm, met 1 passtuk per wandlengte, uitgaande van vlakke en rechte aansluitingen tegen gevel, wand en plafond, de kleur van de muur- aansluitprofielen, plinten en kozijnen zijn standaard wit en of in geanodiseerde uitvoering uit vooraad leverbaar, tevens is het mogelijk om de profielen te leveren in n.t.b. standaard RAL-kleur. Glaskozijnen De aluminium glaskozijnen zijn in elke gewenste maatvoering leverbaar. Wij kennen in ons leveringsprogramma drie types glaskozijnen, 31 mm recht glaskozijn, 17 mm recht glaskozijn en 31 mm afgerond glaskozijn, waarvan de laatste twee genoemde uitvoering ook leverbaar zijn als zogenaamd mono-blok. (zie voor afbeeldingen en detailtekeningen hoofdstuk Glaskozijnen). De beglazing in de kozijnen kan uitgevoerd worden in alle soorten glas van 4 en 6 mm dik. Zandstralen is een optie en de kozijnen zijn leverbaar in enkele of dubbele beglazing. Deuren Deuren zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maatvoeringen. Houten

sta n daa r d p l u s

deuren zijn verkrijgbaar met kunststof toplaag en/of in een wit gelakte uitvoering, tevens kunnen wij ook hardglazen deuren in een dikte van 8 of 10 mm leveren. Sparingen of zandstralen in/of op deuren kunnen ook verzorgt worden net als deurbeslag en krukken (voor standaard voorraad deuren en deurbeslag zie hoofdstuk Deuren).

zijn leverbaar net als de deuren in elk gewenste maatvoering. De kozijnen kunnen uitgevoerd worden met aluminium of rvs paumelles. Naast standaard enkel en dubbele deurkozijnen kunnen wij ook leveren kozijnen voor doorzwaaideuren, hardglas deuren en schuifdeuren, en bij brandwerende eisen meranti deurkozijnen.

Afdekprofielen en klemlijsten De beplating van de wanden is gevat in aluminium klemlijsten, die door kunststof inleg biezen worden afgewerkt.

Beplating De constructie wordt aan weerszijden bekleed met 12,5 mm dikke gipspanelen, mdf of gemelamineerde spaanplaten in kleur. De gipspanelen worden beplakt met vinyl naar keuze zoals hieronder getoond.

De standaard kleur is wit. Andere uitvoeringen op aanvraag leverbaar. Hoekaansluitingen De OBI-200 wand voorziet in alle mogelijke hoekaansluitingen d.m.v. een afgeronde 90 of 135 graden hoek, een y-hoek en een variabele hoek waardoor de wand zich als zeer flexible profileert. Deurkozijnen De aluminium deurkozijnen zijn leverbaar in twee uitvoeringen, stomp en opdek waarbij de stompe uitvoering ook leverbaar is als afgerond profiel (zie voor afbeeldingen en detailtekeningen hoofdstuk Deurkozijnen). Kozijnen

2010

2013

2113

2121

2130

2148

2154

2155

2204

2215

2216

2222

2223

2281

2352

2357

2413

2467

2901

2905

2910

2917

2920

Diversen structuren vinyl. Zie ook hoofdstuk Fineer/Kunststoffen/ Vinyl voor andere toplagen. Vraag gratis de waaier voor een juist vergelijk.


OBI 200

OBI 200 STANDAARD plus technische tekeningen

DETAIL 4

M e t a fg e ro n d , d u bb e l g la s ko z i j n . G e p e r fo r e e r d e c a s s e tt e e l e m e n t e n e n a fg e ro n d e g la s - e n / o f d e u r ko z i j n e n .

Gips beplakt met

Gips beplakt met

durafort serie

durafort serie

durafort serie

DETAIL 3

DETAIL 5

Gips beplakt met

KOLOM

DETAIL 1

Gips beplakt met

Gips beplakt met

durafort serie

durafort serie

durafort serie

DETAIL 2

Gips beplakt met

DETAIL 4

DETAIL 10 DETAIL 8 DETAIL 3

alu.omega+ vulbies DETAIL 7

KOLOM

DETAIL 2

DETAIL 1 DETAIL 9 DETAIL 6

DETAIL 5


OBI 200

OBI 200 DETAIL 8

sta n daa r d p l u s

beton/metselwerk

DETAIL 9

DETAIL 7

DETAIL 9

DETAIL 10

DETAIL 6

cassette element met spaanplaat in kleur of houtstructuur geperforeerd of ongeperforeerd.

TECHNISCHE SPECIFICATIES Systeem

Scheidingwand 1.75.1.A samengesteld uit C-profielen h.o.h. 600 mm met een flensbreedte van 43,8 mm

(m.u.v. blauw gearceerde details in hoofdstuk Details en Rapporten).

Beplating

12,5 mm dik gipspaneel met vinyl of spaanderplaat/mdf met kunstof toplaag of fineer.

Bevestiging

Aluminium Omega-profielen en kunstof inlegbies (details 1, 3, 5, 7 en 9).

Spouw

Eventueel met minerale wol (maximale dikte 75 mm).

Wanddikte

100 mm

Elementbreedte

1200 mm met eventueel passtuk per wandlengte.

Kleuren

Aluminium profielen standaard wit of geanodiseerd en op aanvraag n.t.b. RAL-kleuren. Beplating volgens kleurenwaaier van diverse leveranciers. Voor voorbeelden zie hoofdstuk Fineer/Kunststoffen/Vinyl.


OBI 200

STANDAARD plus OBI 200 sta n daa r d p l u s

er en hi en op


OBI 300

OBI 300

in combinatie met verdiepingshoog

OBI 300 deluxe


OBI 300

de luxe

glaskozijn en afgerond glasprofiel

OBI 300 deluxe


OBI 300

OBI 300

informatie Bestek omschrijving wand Systeem scheidingswand, type OBI 300 de luxe 1.75.1.A, samengesteld uit C-profielen, h.o.h. 600 mm, aan weerszijden een enkele spaanderplaat, dik 12,5 mm, beplakt met vinyl, bevestigd d.m.v. van veer en groef (zogenoemd naadloos met vellingkant), de spouw opgevuld met 40 mm minerale wol, totale wanddikte 100 mm, aan de onderzijde afgewerkt met terugliggende aluminium plint, elementbreedte 600 mm, met 1 passtuk per wandlengte, uitgaande van vlakke en rechte aansluitingen tegen gevel, wand en plafond, de kleur van de muuraansluitprofielen, plinten en kozijnen zijn standaard wit en of in geanodiseerde uitvoering uit vooraad leverbaar, tevens is het mogelijk om de profielen te leveren in n.t.b. standaard RAL-kleur. Glaskozijnen* De aluminium glaskozijnen zijn in elke gewenste maatvoering leverbaar. Wij kennen in ons leveringsprogramma drie types glaskozijnen, 31 mm recht glaskozijn, 17 mm recht laag glaskozijn en 31 mm afgerond glaskozijn, waarvan de laatste twee genoemde uitvoering ook leverbaar zijn als zogenaamd mono-blok (zie voor afbeeldingen en detailtekeningen hoofdstuk Glaskozijnen).De beglazing in de kozijnen kan uitgevoerd worden in alle soorten glas van 4 en 6 mm dik. Zandstralen is een optie en de kozijnen zijn leverbaar in enkele of dubbele beglazing.

deluxe

Deuren Deuren zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maatvoeringen. Houten deuren zijn verkrijgbaar met kunststof toplaag en/of in een wit gelakte uitvoering, tevens kunnen wij ook hardglazen deuren in een dikte van 8 of 10 mm leveren. Sparingen of zandstralen in/of op deuren kunnen ook verzorgt worden net als deurbeslag en krukken (voor standaard voorraad deuren en deurbeslag zie hoofdstuk Deuren). Afdekprofielen en klemlijsten De beplating van de wanden is gevat in stalen klemlijsten met aluminium kliklijsten.

De kliklijsten zijn standaard wit en/of geanodiseerde uitvoering uit voorraad leverbaar. Tevens is het mogelijk om de profielen te leveren in n.t.b. standaard ralkleuren.

leverbaar in twee uitvoeringen, stomp en opdek waarbij de stompe uitvoering ook leverbaar is als afgerond profiel (zie voor afbeeldingen en detailtekeningen hoofdstuk Deurkozijnen). Kozijnen zijn leverbaar net als de deuren in elk gewenste maatvoering. De kozijnen kunnen uitgevoerd worden met aluminium of rvs paumelles. Naast standaard enkel en dubbele deurkozijnen kunnen wij ook leveren kozijnen voor doorzwaaideuren, hardglas deuren en schuifdeuren, en bij brandwerende eisen meranti deurkozijnen. Beplating De constructie wordt aan weerszijden bekleed met 12.5 mm Obipanel® d.m.v. een zogenaamde veer en groef h.o.h. 600 mm (zie detail 2 op deze pagina) de Obipanel® is bekleed met vinyl naar keuze zoals hierboven getoond.

Stuccowit GLAS WIT POLAR WIT

TERRA

bordeaux

OCEAN

NEVADA

ATLANTIS

Hoekaansluitingen APRICOT SKY De OBI-300 wand voorziet in alle mogelijke hoekaansluitingen d.m.v. Diversen structuren vinyl toplaag. Vraag gratis de waaier voor een juist een afgeronde 90 of 135 graden hoek, een y-hoek en een variabele vergelijk hoek waardoor de wand zich als zeer flexible profileert. Deurkozijnen De aluminium deurkozijnen zijn


OBI 300

OBI 300 de luxe technische tekeningen

ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm

DETAIL 7

M e t a fg e ro n d , d u bb e l g la s ko z i j n . G e p e r fo r e e r d e c a s s e tt e e l e m e n t e n e n a fg e ro n d e g la s - e n / o f d e u r ko z i j n e n .

ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm

DETAIL 3

spaanplaat met vinyl of mdf met toplaag

spaanplaat met vinyl of mdf met toplaag

spaanplaat met vinyl of mdf met toplaag

spaanplaat met vinyl of mdf met toplaag

spaanplaat met vinyl of mdf met toplaag

spaanplaa met vinyl of mdf met toplaag

ÿ 6mm

ÿ 6mm ÿ 6mm

ÿ 6mm ÿ 6mm

stalen omega+ kliklijst

spaanplaat met vinyl of mdf met toplaag

ÿ 6mm

ÿ 6mm ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm ÿ 6mm

spaanplaat met vinyl of mdf met toplaag

ÿ 6mm

ÿ 6mm ÿ 6mm

spaanplaat met vinyl of mdf met toplaag

ÿ 6mm

spaanplaat met vinyl of mdf met toplaag

DETAIL 2

DETAIL 1

ÿ 6mm

KOLOM

KOLOM

DETAIL 4

DETAIL 8

spaanplaat met vinyl of mdf met toplaag

spaanplaat met vinyl of mdf met toplaag

DETAIL 1

DETAIL 6

DETAIL 9

DETAIL 9

DETAIL 5

DETAIL 9

KOLOM DETAIL 2 DETAIL 1

ÿ 6mm

DETAIL 11

ÿ 6mm

DETAIL 2

ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm

KOLOM

DETAIL 12

ÿ 6mm

DETAIL 4

DETAIL 1 DETAIL 9 DETAIL 7

DETAIL 10

stalen omega+ kliklijst stalen omega+ kliklijst

DETAIL 6

DETAIL 3

DETAIL 4 DETAIL 3 DETAIL 11

DETAIL 4

KOLOM

DETAIL 12

DETAIL 2 DETAIL 5

DETAIL 8

DETAIL 1

DETAIL 7

DETAIL 10

stalen omega+ kliklijst


OBI 300 deluxe

spaanplaat met vinyl of mdf met toplaag

spaanplaat met vinyl of mdf met toplaag

DETAIL 9

beton/metselwerk

spaanplaat met vinyl of mdf met toplaag

DETAIL 11

spaanplaat met vinyl of mdf met toplaag

DETAIL 12

DETAIL 12 DETAIL 11

DETAIL 7

DETAIL 10

DETAIL 10

at

OBI 300

cassette DETAIL 6element met spaanplaat in kleur of houtstructuur geperforeerd of ongeperforeerd.

DETAIL 5

TECHNISCHE SPECIFICATIES Systeem

Scheidingwand 1.75.1.A samengesteld uit C-profielen h.o.h. 600 mm, met een flensbreedte van 43,8 mm (m.u.v. blauw geaceerde details van hoofdstuk Details en Rapporten).

Beplating

Zogenaamde veer en groef dik 12,5 mm spaanderplaat met vinyl.

Bevestiging

Stalen Omega-profielen en aluminium kliklijsten.

Spouw

Eventueel met minerale wol (maximale dikte 75 mm)

Wanddikte

100 mm

Elementbreedte

600 mm met eventueel passtuk per wandlengte

Kleuren

Aluminium profielen standaard wit of geanodiseerd en op aanvraag n.t.b. RAL-kleuren. Beplating volgens kleurenwaaier Obipanel (max. 10 kleuren). Voorbeelden zie linker pagina.

DETAIL


OBI 300

de luxe

glaskozijn en afgerond glasprofiel

OBI 300 deluxe

er en hi en op


OBI 400

OBI 400 in combinatie met 17 mm laag

OBI 400 m o n ob lo k


OBI 400

monoblok glasprofel* en geplastificeerd spaanderplaat

OBI 400 m o n ob lo k

*tevens leverbaar in 31 mm glasprofiel zie obi 500


OBI 400

OBI 400

informatie Bestek omschrijving wand Systeem scheidingswand, type OBI 400 monoblok 1.75.1.A, samengesteld uit C-profielen, h.o.h. (mono-blok breedte), tussen de C-profielen monoblokelementen met glas in verschillende uitvoeringen, (horizontaal koud op elkaar gestapeld, verticaal bevestigd door middel van stalen Omega profielen en aluminium geplaatst kliklijst), totale wanddikte 100 mm, aan de onderzijde afgewerkt met terugliggende aluminium plint, met 1 passtuk per wandlengte, uitgaande van vlakke en rechte aansluitingen tegen gevel, wand en plafond, de kleur van de muuraansluitprofielen, plinten en kozijnen zijn standaard wit en of in geanodiseerde uitvoering uit vooraad leverbaar, tevens is het mogelijk om de profielen te leveren in n.t.b. standaard RAL-kleur. Afdekprofielen en klemlijsten De mono-blok element van de wanden is gevat in stalen omega’s met aluminium geplaatste klemlijst. De standaard kleur is wit.

Andere uitvoeringen op aanvraag leverbaar.

m o n ob lo k

Hoekaansluitingen De OBI-400 wand voorziet in alle mogelijke hoekaansluitingen d.m.v. een afgeronde 90 of 135 graden hoek, een y-hoek en een variabele hoek waardoor de wand zich als zeer flexible profileert. Deuren Deuren zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maatvoeringen. Houten deuren zijn verkrijgbaar met kunststof toplaag en/of in een wit gelakte uitvoering, tevens kunnen wij ook hardglazen deuren in een dikte van 8 of 10 mm leveren. Sparingen of zandstralen in/of op deuren kunnen ook verzorgt worden net als deurbeslag en krukken (voor standaard voorraad deuren en deurbeslag zie hoofdstuk Deuren). Deurkozijnen De aluminium deurkozijnen zijn leverbaar in twee uitvoeringen, stomp en opdek waarbij de stompe uitvoering ook leverbaar is als afgerond profiel (zie voor afbeeldingen en detailtekeningen hoofdstuk Deurkozijnen). Kozijnen zijn leverbaar net als de deuren in elk gewenste maatvoering. De kozijnen kunnen uitgevoerd worden met aluminium of rvs paumelles. Naast standaard enkel en dubbele deurkozijnen kunnen wij ook leveren kozijnen voor doorzwaaideuren, hardglas deuren en schuifdeuren en bij brandwerende eisen meranti deurkozijnen. Mono-blok * De aluminium mono-blok kozijnen

zijn in twee soorten leverbaar, 31 mm afgerond glaskozijn en 17 mm glaskozijn. Beide uitvoeringen zijn in horizontale belijning uitvoerbaar met/of zonder klemlijsten (zie detail 3 en 5 op de pagina hiernaast). De beglazing in de kozijnen kan uitgevoerd worden in alle soorten glas van 4 en 6 mm dik. Zandstralen is een optie en de kozijnen zijn leverbaar in enkele of dubbele beglazing.

FN4-DG KARAAT

FN5-LG KARAAT

FN14 SANDRA

FN51-B KARAAT

H800-GP BEUKEN

H4092 BERKEN

HN17 KERSEN

HN512 WIT BEUKEN

HN521 ESDOORN

U22/53 PARELGRIJS

U64/6 IVOOR

U131/5 WIT

U212 BEIGE

U426 LICHTGRIJS

U914 VANILLE

AFZELIA

AMAZAKOUE

ANIGRE

BERKEN

BEUKEN DOSSE

BEUKEN QUARTIER

BUBINGA

CANADIAN MAPLE

CAROLINA PINE

COROMANDEL

IEPEN WORTEL

MADRONA WORTEL

MAPPA WORTEL

MIRTHE WORTEL

ONGESTOOM BEUKEN

Diversen structuren kunstof toplaag. Zie ook hoofdstuk Fineer/Kunststof/ Vinyl voor andere toplagen. Vraag gratis de waaier voor een juist vergelijk.


OBI 400

OBI 400 monoblok technische tekeningen

DETAIL 6

m e t a fg e ro n d e m o n ob lo k d u bb e lg la s e l e m e n t e n , c a s s e tt e e l e m e n t e n e n a fg e ro n d e d e u r ko z i j n e n

DETAIL 11 DETAIL 7

DETAIL 1

DETAIL 2

DETAIL 1

DETAIL 6

DETAIL 6

DETAIL 6

DETAIL 9

DETAIL 4

monoblok uitgevoerd in 2 x 6 mm gelaagd glas. afmeting: hoogte en breedte variabel.

stalen omega+ kliklijst

stalen omega+ kliklijst

DETAIL 11

DETAIL 11 DETAIL 7

DETAIL 7 DETAIL 11

DETAIL 3 DETAIL 7

stalen omega+ kliklijst DETAIL 10

DETAIL 10

DETAIL 6

DETAIL 6

DETAIL 10

KOLOM

DETAIL 5

KOLOM

DETAIL 5

ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm

DETAIL 3

DETAIL 4

DETAIL 9

DETAIL 9

ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm

6mm

6mm

DETAIL 9

ÿ 6mm

DETAIL 8 DETAIL 1

ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm

KOLOM DETAIL 4

DETAIL 1

DETAIL 1

6mm

DETAIL 8

ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm

DETAIL 5

6mm

ÿ 6mm

DETAIL 5

KOLOM

KOLOM

DETAIL 10

DETAIL 6

DETAIL 4

DETAIL 7

DETAIL 3


OBI 400

DETAIL 6

OBI 400 m o n ob lo k

beton/metselwerk

DETAIL 10

alen omega+ kliklijst

DETAIL 7

DETAIL 8

DETAIL 11

DETAIL 11

DETAIL 10

cassette element met spaanplaat in kleur of houtstructuur geperforeerd of ongeperforeerd.

DETAIL 5

DETAIL 9

每 6mm

每 6mm

KOLOM

每 6mm

每 6mm

DETAIL 6

DETAIL 8

afmeting: hoogte maximaal 3100 mm en breedte 1000 mm of breedte maximaal 3100 en hoogte maximaal 1000 mm. DETAIL 1

DETAIL 4

DETAIL 9

TECHNISCHE SPECIFICATIES Systeem

Scheidingwand 1.75.1.A samengesteld uit C-profielen. (31 mm kozijnen flensbreedte 43,8 mm / 17 mm kozijnen flensbreedte 17 mm) (m.u.v. blauw geaceerde details in hoofdstuk Details en Rapporten)

Elementen

31 mm recht glasprofiel / 17 mm recht glasprofiel / 31 mm afgerond glasprofiel.

Detail (mono-blok)

17 mm recht glasprofiel en 31 mm afgerond glasprofiel is horizontaal stapelbaar. (zie hoofdstuk Glaskozijnen).

Bevestiging

Stalen Omega-profielen en aluminium kliklijsten.

Spouw

31 mm afgerond glaskozijn heeft een 37 mm luchtspouw. / 31 mm en 17 mm recht glaskozijn heet een 75 mm luchtspouw.

Wanddikte

100 mm

Elementbreedte

Variabel.

Kleuren

Aluminium profielen standaard wit of geanodiseerd en op aanvraag in n.t.b. RAL-kleuren.

Glassoorten

Alle mogelijke soorten / structuren in een dikte van 4 of 6 mm


OBI 400

monoblok glasprofiel* en geplastificeerd spaanderplaat

OBI 400 m o n ob lo k

er en hi en op


OBI 500

OBI 500 in combinatie met

OBI 500 c a s s e tt e -wa n d


OBI 500

cassette-wand mono-blok afgerond glasprofiel

OBI 500 c a s s e tt e -wa n d


OBI 500

OBI 500

informatie Bestek omschrijving wand Systeem scheidingswand, type OBI-500 cassette wand 1.75.1.A, samengesteld uit C-profielen, tussen de C-profielen een cassette-element geplaatst, bevestigd door middel van stalen Omega-profielen en en aluminium kliklijst, de spouw opgevuld met 40 mm minerale wol, totale wanddikte 100 mm, aan de onderzijde afgewerkt met terugliggende aluminium plint, elementbreedte 300-900 mm, met 1 passtuk per wandlengte, uitgaande van vlakke en rechte aansluitingen tegen gevel, wand en plafond, de kleur van de muuraansluitprofielen, plinten en kozijnen zijn standaard wit en of in geanodiseerde uitvoering uit vooraad leverbaar, tevens is het mogelijk om de profielen te leveren in n.t.b. standaard RAL-kleur.

c a s s e tt e -wa n d

De standaard kleur is wit. Andere uitvoeringen op aanvraag leverbaar. Hoekaansluitingen De OBI-500 wand voorziet in alle mogelijke hoekaansluitingen d.m.v. een afgeronde 90 of 135 graden hoek, een y-hoek en een variabele hoek waardoor de wand zich als zeer flexible profileert.

Glaskozijnen De aluminium glaskozijnen zijn in elke gewenste maatvoering leverbaar. Wij kennen in ons leveringsprogramma Deuren drie types glaskozijnen, 31 mm recht Deuren zijn verkrijgbaar in diverse glaskozijn, 17 mm recht en 31 mm soorten en maatvoeringen. Houten afgerond glaskozijn, waarvan de deuren zijn verkrijgbaar met kunststof laatste twee genoemde uitvoering toplaag en/of in een wit gelakte ook leverbaar zijn als zogenaamd uitvoering, tevens kunnen wij ook mono-blok blok (zie voor afbeeldingen hardglazen deuren in een dikte van en detailtekeningen hoofdstuk 8 of 10 mm leveren.Sparingen of glaskozijnen). De beglazing in de zandstralen in/of op deuren kunnen kozijnen kan uitgevoerd worden in ook verzorgt worden net als deurbeslag alle soorten glas van 4 en 6 mm dik. en krukken (voor standaard voorraad Zandstralen is een optie en de kozijnen deuren en deurbeslag zie hoofdstuk zijn leverbaar in enkele of dubbele Deuren). beglazing.

Afdekprofielen en klemlijsten Het cassette element van de wanden is gevat in stalen klemlijsten, die door aluminium kliklijsten worden afgewerkt.

Deurkozijnen De aluminium deurkozijnen zijn leverbaar in twee uitvoeringen, stomp en opdek waarbij de stompe uitvoering ook leverbaar is als afgerond profiel (zie voor afbeeldingen

en detailtekeningen hoofdstuk Deurkozijnen). Kozijnen zijn leverbaar net als de deuren in elk gewenste maatvoering. De kozijnen kunnen uitgevoerd worden met aluminium of rvs paumelles. Naast standaard enkel en dubbele deurkozijnen kunnen wij ook leveren kozijnen voor doorzwaaideuren, hardglas deuren en schuifdeuren en bij brandwerende eisen meranti deurkozijnen. Cassette element De aluminium cassette elementen zijn leverbaar in 31 mm rechte elementen en 31 mm afgeronde elementen (zie detail 4 en 5 op de pagina hiernaast). Het element is beplaat met MDF of spaanderplaat met een fineer of kunststof toplaag naar keuze (zie kleuren hieronder). Tevens is het mogelijk om het paneel in diverse soorten of delen te perforeren met of zonder isolatie (zie detail 9).

FN4-DG KARAAT

FN5-LG KARAAT

FN14 SANDRA

FN51-B KARAAT

H800-GP BEUKEN

H4092 BERKEN

HN17 KERSEN

U64/6 IVOOR

U131/5 WIT

U212 BEIGE

U426 LICHTGRIJS

U914 VANILLE

AFZELIA

AMAZAKOUE

ANIGRE

BERKEN

BEUKEN DOSSE

BEUKEN QUARTIER

BUBINGA

IEPEN WORTEL

MADRONA WORTEL

HN512 HN521 U22/53 WIT BEUKEN ESDOORN PARELGRIJS

CANADIAN CAROLINA COROMANMAPLE PINE DEL

MAPPA WORTEL

MIRTHE WORTEL

ONGESTOOM BEUKEN

Diversen structuren kunstof toplaag. Zie ook hoofdstuk Fineer/Kunststoffen/ Vinyl voor andere toplagen. Vraag gratis de waaier voor een juist vergelijk.


OBI 500

OBI 500 cassette-wand technische tekeningen

DETAIL 5

i n c o m b i n at i e m e t c a s s e tt e e l e m e n t e n e n a fg e ro n d e g la s - e n / o f d e u r ko z i j n e n .

DETAIL 3

stalen omega+ kliklijst

KOLOM

ÿ 6mm ÿ 6mm

DETAIL 2

KOLOM

ÿ 6mm ÿ 6mm

DETAIL 1

DETAIL 6

DETAIL 3

DETAIL 9

DETAIL 2

DETAIL 1

ETAIL 8

DETAIL 4

cassette element met spaanplaat in kleur of houtstructuur geperforeerd of ongeperforeerd. afmeting: hoogte maximaal 3100 mm en breedte 1000 mm. breedte maximaal 3100 en hoogte maximaal 1000 mm.

DETAIL 7

DETAIL 7

DETAIL 3

DETAIL 7

DETAIL 9

DETAIL 3

DETAIL DETAIL 9 3

DETAIL 9 DETAIL 6

DETAIL 6

DETAIL 6

stalen omega+ kliklijst stalen stalen omega+ kliklijst DETAIL 5

DETAIL 5

DETAIL 4 DETAIL 4

DETAIL 4

ÿ 6mm

DETAIL 1 DETAIL 8

DETAIL 8

KOLOM

ÿ 6mm ÿ 6mm

KOLOM

ÿ 6mm ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm ÿ 6mm

KOLOM

ÿ 6mm ÿ 6mm

ÿ 6mm ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm ÿ 6mm ÿ 6mm ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm ÿ 6mm ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm ÿ 6mm

DETAIL 5

DETAIL8 1 DETAIL

DETAIL 2

DETAIL 1 DETAIL 2


OBI 500

OBI 500

specificaties

DETAIL 7

DETAIL 6

DETAIL 8

beton/metselwerk

c a s s e tt e -wa n d

DETAIL 3 DETAIL 9

DETAIL 9

stalen omega+ kliklijst

DETAIL 4

DETAIL 7

ÿ 6mm ÿ 6mm

KOLOM

ÿ 6mm

ÿ 6mm ÿ 6mm

ÿ 6mm

ÿ 6mm ÿ 6mm

DETAIL 5

DETAIL 8

DETAIL 1 cassette element met spaanplaat in kleur of houtstructuur geperforeerd of ongeperforeerd.

afmeting: maximaal 3100 mm bij een breedte van1000 mm.

TECHNISCHE SPECIFICATIES Systeem

Cassettewand 1.75.1.A samengesteld uit C-profielen met een flensbreedte van 30 mm.

Elementen

31 mm recht cassette-profiel / 17 mm laag recht cassette-profiel / 31 afgerond cassette-profiel.

Bevestiging

Stalen Omega-profielen en aluminium kliklijst

Spouw

Eventueel 25 mm minerale wol.

Wanddikte

100 mm

Elementbreedte

Variabel (maximale breedte 1000 mm en hoogte 3100 mm).

Kleuren

Aluminium profielen standaard wit of geanodiseerd en op aanvraag n.t.b. RAL-kleuren. Beplating volgens kleuren genoemd bij hoofdstuk Fineer/Kunststoffen/Vinyl.

DETAIL 2


OBI 500

cassette-wand mono-blok afgerond glasprofiel

OBI 500 c a s s e tt e -wa n d

er en hi en op


DE T A I L 3

s beplakt m et rafort serie

Gips beplak t met durafort ser ie

Gips beplak t met durafort ser ie Gips beplak t met durafort se rie

5 DETA IL

urafort serie DETA IL

DETAIL 9

DETAIL 9

bijlagen

DE T A I L 7


Bijlagen deurkozijnen glaskozijnen DETAILS & RAPPORTEN fineer, kunstoffen, vinylen DEUREN & sluitwerk


OBIwand aluminium rechte deurkozijnen (stomp)


Deurkozijnen

deurkozijnen Technische tekening

binnenzijde kozijn


Deurkozijnen

OBIwand aluminium afgeronde deurkozijnen (stomp)

achterzijde kozijn


Deurkozijnen

deurkozijnen technische tekening

binnenzijde kozijn


Deurkozijnen

OBIwand aluminium rechte deurkozijnen (opdek)


Deurkozijnen

deurkozijnen technische tekening

binnenzijde kozijn


Deurkozijnen

OBIwand

technische specificaties

x

31mm recht deurkozijn voor hardglazen deuren

x

31mm afgerond deurkozijn voor hardglazen deuren

x

x

x

x

x

x

x

glasdikte 8 mm

x

x

glasdikte 10 mm

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

glasdikte 10 mm

x

x

x

glasdikte 8 mm

glasdikte 10 mm

glasdikte 10 mm

x

te verwerken in m.s. wanden volgens detail

31mm afgerond deurkozijn voor houten deuren

x niet bij opdek kozijn mogelijk

doorzwaai deurkozijn

x

dubbel deurkozijn

x

enkel deurkozijn

2315

x

rvs paumelle

2115

x

aluminium paumelle

opdek

31mm recht deurkozijn voor houten deuren

Soort deurkozijn

verdieping hoog

stomp

d e u r ko z i j n e n

x

x

met deur duwers

niet bij opdek kozijn mogelijk

x

x

x

x

x

x

met deur duwers

met deur duwers

met deur duwers

bestek omschrijving SOORT KOZIJN

ALUMINIUM AFGERONDE DEURKOZIJNEN STOMP

ALUMINIUM RECHTE DEURKOZIJNEN STOMP

ALUMINIUM RECHTE DEURKOZIJNEN OPDEK

Aluminium deurkozijnen afgerond, inclusief stompe deur, deurmaat 780/830/880/930x2115/2315 mm, wit gelakt of met kunststof toplaag, inclusief slot, type Nemef 1200 met standaard aluminium deurbeslag en 3 aluminium paumelles. (4 paumelles bij 2315mm deur)

Aluminium deurkozijnen, recht, inclusief stompe deur, deurmaat 830/880/930/980x2115/2315 mm, wit gelakt of met kunststof toplaag, inclusief slot, type Nemef 1200 met standaard aluminium deurbeslag en 3 aluminium paumelles. (4 paumelles bij 2315mm deur)

Aluminium deurkozijnen, recht, inclusief opdek deur, deurmaat 830/880/930/980 x 2115/2315 mm, wit gelakt of met kunststof toplaag, inclusief slot, type Nemef 1200 met standaard aluminium deurbeslag en 2 aluminium paumelles. (3 paumelles bij 2315mm deur)

Standaard Stompkozijnen met hardglazen deuren

Aluminium deurkozijnen afgerond, inclusief hardglazen deur, deurmaat 780/830/880/ 930x2115/2315 mm, glasdikte 8 mm, inclusief loopslot, standaard aluminium deurbeslag en 2 aluminium paumelles. (3 paumelles bij 2315mm deur)

Aluminium deurkozijnen, recht, inclusief hardglazen deur, deurmaat 830/ 880/930x2115/2315 mm, glasdikte 8 mm, inclusief loopslot, standaard aluminium deurbeslag en 2 aluminium paumelles. (3 paumelles bij 2315mm deur)

Standaard Stompkozijnen met dubbel houten deuren

Aluminium dubbel deurkozijnen afgerond, inclusief 2 stuks stompe deuren, deurmaat 780/830/880/930x2115 mm, wit gelakt of met kunststof toplaag, inclusief blanke aluminium deurnaald, slot, type Nemef 1200 met standaard aluminium deurbeslag en 6 aluminium paumelles. (8 paumelles bij 2315 mm deur)

Aluminium dubbel deurkozijnen, recht, inclusief 2 stuks stompe deuren, deurmaat 830/880/930x2115/2315 mm, wit gelakt of met kunststof toplaag, inclusief blanke aluminium deurnaald, slot, type Nemef 1200 met standaard aluminium deurbeslag en 6 aluminium paumelles. (8 paumelles bij 2315 mm deur)

Standaard Stompkozijnen met houten deuren

Aluminium dubbel deurkozijnen, recht, inclusief 2 stuks opdek deuren, deurmaat 830/880/930x2115/2315 mm, wit gelakt of met kunststof toplaag, inclusief blanke aluminium deurnaald, slot, type Nemef 1200 met standaard aluminium deurbeslag en 4 aluminium paumelles. (6 paumelles bij 2315 mm deur)


Deurkozijnen

deurkozijnen OBIwand d e u r ko z i j n e n

er en hi en op


Glaskozijnen

OBIwand aluminium rechte glaskozijnen

dubbel glas

enkel glas


Glaskozijnen

glaskozijnen technische specificaties

middenvenster recht met enkel glas

middenvenster recht met dubbel glas

verdiepingshoog recht kozijn met enkel glas

verdiepingshoog recht kozijn met dubbel glas


Glaskozijnen

OBIwand aluminium afgeronde glaskozijnen

dubbel glas

enkel glas


Glaskozijnen

glaskozijnen technische tekening

verdiepingshoog afgerond kozijn met enkel glas

middenvenster afgerond met dubbel glas

middenvenster afgerond met enkel glas

verdiepingshoog afgerond kozijn met dubbel glas


Glaskozijnen

OBIwand aluminium afgeronde glaskozijnen (monoblok)


Glaskozijnen

glaskozijnen technische tekening

Monoblok afgerond glaskozijn met enkel glas

Monoblok afgerond glaskozijn met dubbel glas


Glaskozijnen

OBIwand aluminium recht versmalde glaskozijnen (monoblok)


Glaskozijnen

glaskozijnen technische tekening

Monoblok recht glaskozijn versmald (17 mm) met enkel glas

Monoblok recht glaskozijn versmald (17 mm) met dubbel glas


Glaskozijnen

OBIwand

specificaties en bestekomschrijvingen

g la s ko z i j n e n

TECHNISCHE SPECIFICATIES Soort glas kozijn

enkel glas

dubbel glas

Glaskozijnen recht 31mm breed profiel

x

Glaskozijnen recht 17mm breed profiel

x

Glaskozijnen afgerond 31mm breed profiel

x

glassoort 4 of 6mm dik

zand stralen

mono-blok (stapelbaar)

lucht spouw dikkte

te verwerken in m.s. wanden volgens detail

Jaloezieën/ Lamellen

x

blanc float gelaagd spiegeldraad silence

x

75 mm

x

x

x

blanc float gelaagd spiegeldraad silence

x

x

75 mm

x

blanc float gelaagd spiegeldraad silence

x

x

37 mm

x

x

x

bestekomschrijving SOORT GLASKOZIJN

ALUMINIUM RECHTE RAAMVENSTERS (RECHTE PROFIELEN)

ALUMINIUM RECHTE RAAMVENSTERS (RECHT LAAG 17mm PROFIELEN)

ALUMINIUM AFGERONDE RAAMVENSTERS (AFGERONDE PROFIELEN)

Enkelglaskozijn

Aluminium raamvensters, recht, afmeting ...x…. mm, voorzien van enkele beglazing, 1x4 of 6 mm dik glas.

Aluminium raamvensters, recht 17mm laag, afmeting ….x…. mm, voorzien van enkele beglazing, 1x4 mm blank floatglas.

Aluminium raamvensters afgerond, afmeting ....x…. mm, voorzien van enkele beglazing 1x4 of 6 mm dik glas.

Dubbelglaskozijn

Aluminium raamvensters, recht, afmeting ...x…. mm, voorzien van dubbele beglazing, 2x4 of 6 mm dik glas.

Aluminium raamvensters, recht 17mm laag, afmeting ….x…. mm, voorzien van dubbele beglazing, 2x4 mm blank floatglas.

Aluminium raamvensters afgerond, afmeting ....x…. mm, voorzien van dubbele beglazing 2x4 of 6 mm dik glas.

Mono-blok enkel glaskozijn

Aluminium mono-blok recht 17mm laag, afmeting ....x…. mm, voorzien van enkele beglazing 1x6 mm gelaagd glas.

Aluminium mono-blok afgerond, afmeting ....x…. mm, voorzien van enkele beglazing 1x6 mm gelaagd glas.

Mono-blok dubbel glaskozijn

Aluminium mono-blok recht 17 mm laag, afmeting ....x…. mm, voorzien van dubbele beglazing 2x6 mm gelaagd glas.

Aluminium mono-blok afgerond, afmeting ....x…. mm, voorzien van dubbele beglazing 2x6 mm gelaagd glas.

VOORWAARDEN VEILIGHEIDSBEGLAZING overeenkomstig de richtlijnen in NEN 3569.2201 Indien u niet voor veiligheidsbeglazing volgens bovenstaande norm kiest wijst Obimex u op het veiligheidsrisico dat dit inhoudt waarbij zowel u als Obimex aangesproken kunnen worden op de wet- en regelgeving op het gebied van de productaansprakelijkheid. Obimex adviseert u derhalve dringend te kiezen voor veiligheidsbeglazing conform de NEN 3569.2001. Indien Obimex, in relatie tot de door u verstrekte opdracht, wordt aangesproken uit hoofde van enige vorm van productaansprakelijkheid als producent of leverancier van beglazing anders dan veiligheidsbeglazing volgens NEN 3569.2001, worden alle kosten en schades die hieruit voortvloeien bij u in rekening gebracht. Indien u kiest voor andere beglazing dan voornoemde veiligheidsbeglazing raden wij u tevens aan dit kenbaar te maken aan uw opdrachtgever en/of eindgebruikers.


Glaskozijnen

glaskozijnen obiwand g la s ko z i j n e n

er en hi en op


details & rapporten

DETAILS & overzicht

detail ew 2.v.1 Horizontale doorsnede aansluiting 135Ø hoek op systeemwand en recht dubbel glaskozijn

detail ew 19.v.1 Horizontale doorsnede aansluiting 90Ø hoek op deurkozijn en recht dubbel glaskozijn en systeemwand

detail ew 7.v.1

detail ew 7.v.2 Horizontale doorsnede aansluiting afgerond glaskozijn in muuraansluiter op metselwerk/beton

detail ew 19.v.3 Horizontale doorsnede aansluiting 90Ø hoek op laag glaskozijn en systeemwand

detail ew 7.v.3 Horizontale doorsnede aansluiting laag glaskozijn in muuraansluiter op metselwerk/beton

detail ew 2.v.4 Horizontale doorsnede aansluiting 135Ø hoek op systeemwand en stomp recht

detail ew 19.v.4

detail ew 2.v.5

detail ew 19.v.5

Horizontale doorsnede aansluiting 90Ø hoek op deurkozijn en systeemwand

Horizontale doorsnede aansluiting 90Ø hoek op deurkozijn en systeemwand

detail ew 7.v.4

detail ew 7.v.5

Horizontale doorsnede aansluiting recht deurkozijn in muuraansluiter op metselwerk/beton

detail ew 2.v.6

Horizontale doorsnede aansluiting 135Ø hoek op systeemwand en afgerond deurkozijn

Horizontale doorsnede aansluiting 135Ø hoek op systeemwand en opdekdeur recht deurkozijn

detail ew 19.v.6

detail ew 19.v.7

Horizontale doorsnede aansluiting 90Ø hoek op stomp met opdekdeur en systeemwand

Horizontale doorsnede aansluiting 90Ø hoek op deurkozijn en systeemwand

detail ew 7.v.6

Horizontale doorsnede aansluiting afgerond deurkozijn in muuraansluiter op metselwerk/beton

detail ew 2.v.7 Horizontale doorsnede aansluiting 135Ø hoek op systeemwand stomp dubbel glas

Horizontale doorsnede aansluiting opdek deurkozijn in muuraansluiter op metselwerk/beton

detail ew 7.v.7 Horizontale doorsnede aansluiting systeemwand in muuraansluiter op metselwerk/beton

15

Horizontale doorsnede aansluiting recht glaskozijn in muuraansluiter op metselwerk/beton

detail ew 19.v.2 Horizontale doorsnede aansluiting 90Ø hoek op afgerond dubbel glaskozijn en systeemwand

detail ew 2.v.3 Horizontale doorsnede aansluiting 135Ø hoek op systeemwand en laag dubbel glaskozijn

9

detail ew 2.v.2 Horizontale doorsnede aansluiting 135Ø hoek op systeemwand afgerond dubbel glas kozijn

detail ew 8.v.1

detail ew 8.v.2 Horizontale doorsnede wandbeindigingsprofiel met afgerond dubbelglaskozijn

detail ew 8.v.3 Horizontale doorsnede wandbeindigingsprofiel met dubbelglas laagkozijn

detail ew 8.v.4 Horizontale doorsnede wandbeindigingsprofiel met systeemwand

detail ew 8.v.5

detail ew 8.v.6

detail ew 8.v.11

Horizontale doorsnede afgerond wandbeindigingsprofiel met recht dubbelglaskozijn

Horizontale doorsnede afgerond wandbeindigingsprofiel met afgerond dubbelglas

Horizontale doorsnede afgerond wandbeindigingsprofiel met systeemwand

detail ew 10.v.1

detail ew 10.v.2

detail ew 10.v.3

15

Horizontale doorsnede wandbeindigingsprofiel met recht dubbelglaskozijn

detail ew 8.v.8 Horizontale doorsnede wandbeindigingsprofiel met systeemwand

detail ew 9.v.1 Verticale doorsnede enkel glaskozijn recht middenvenster

detail ew 9.v.2

detail ew 9.v.3

Verticale doorsnede enkel glaskozijn afgerond enkelglas middenvenster

Verticale doorsnede enkel glaskozijn recht laag enkelglas middenvenster

Verticale doorsnede dubbel Glaskozijn middenvenster

Verticale doorsnede dubbel Glaskozijn middenvenster

Verticale doorsnede dubbel Glaskozijn middenvenster


details & rapporten

RAPPORTEN overzicht

detail 16.v.1 Verticale doorsnede verdiepingshoog recht enkel glaskozijn

detail ew 11.v.2 Horizontale doorsnede opdek deurkozijn met afgerond dubbelglas kozijn

detail ew 16.v.2 Verticale doorsnede verdiepingshoog afgerond enkel glaskozijn

detail ew 11.v.3 Horizontale doorsnede opdek deurkozijn met laag dubbelglas kozijn

detail ew 22.v.1

detail ew 22.v.2

Verticale doorsnede opdek deurkozijn met spiegelstuk op systeemwand

Verticale doorsnede opdek deurkozijn met spiegelstuk op recht dubbel glasprofiel

detail ew 12.v.6 Horizontale doorsnede van recht laag glaskozijn met verjonging op lage glaskozijnen

detail 12.v.7 Horizontale doorsnede van systeemwand met verjonging op rechte glaskozijnen

detail ew 17.v.1 Verticale doorsnede verdiepingshoog laag dubbel glaskozijn

detail ew 11.v.4 Horizontale doorsnede opdek deurkozijn met systeemwand

detail ew 12.v.1 Horizontale doorsnede recht stomp deurkozijn met verjonging op rechte glaskozijnen

detail ew 21.v.1 Horizontale doorsnede verjomging van een systeemwand door middel van een pvc U-profiel

detail ew 17.v.2 Verticale doorsnede verdiepingshoog afgerond dubbel glaskozijn

detail ew 17.v.3 Verticale doorsnede verdiepingshoog laag dubbel glaskozijn

detail ew 18.v.1

detail ew 18.v.2

Horizontale of verticale doorsnede stomp deurkozijn met recht dubbelglas kozijn

Horizontale doorsnede stomp deurkozijn met afgerond dubbelglas kozijn

detail ew 12.v.2 Horizontale doorsnede recht stomp deurkozijn met verjonging op rechte glaskozijnen

detail 13.v.1 Horizontale doorsnede variabele Y-hoek

detail ew 12.v.3 Horizontale doorsnede recht opdek deurkozijn met verjonging op glaskozijnen

detail 14.v.1 Horizontale doorsnede Variabele hoek instelbaar van 90Ă˜ tot 180Ă˜

Brandrapporten:

Geluidsrapporten:

Getest bij: Rockwool brandlaboratorium Brandwerendheid > 70 minuten type Obi-wand, fabrikaat Obimex BV Rapportnummer MR02 0214 d.d. 1mei 2002

Getest bij: Peutz & Associes Laboratorium voor Akoestiek Bepaling van de geluidsisolatie van verplaatsbare systeemwanden type Obi-wand, fabrikaat Obimex BV

detail ew 17.v.4 Verticale doorsnede verdiepingshoog laag enkel glaskozijn

detail ew 11.v.1 Horizontale doorsnede opdek deurkozijn met recht dubbelglas kozijn

detail ew 18.v.3

detail ew 18.v.5

Verticale doorsnede stomp deurkozijn met laag dubbelglas kozijn

Verticale doorsnede stomp deurkozijn

detail ew 12.v.4

detail ew 12.v.5

Horizontale doorsnede van recht glaskozijn met verjonging op rechte glaskozijnen

Horizontale doorsnede van afgerond glaskozijn met verjonging op rechte glaskozijnen

detail 16.v.1 diepingshoog recht enkel glaskozijn

Rapportnummer A 1316-1 d.d. 9 oktober 2003 Enkelbeplaat 43 Db / Dubbelbeplaat 51 Db Rapportnummer A 1417-1 d.d. 19 oktober 2004 Enkelbeplaat 44 Db / Enkelglas 38 Db / Dubbelglas 41 Db


fineer, kunststoffen & vinylen

fineer, kunststoffen & vinylen diverse soorten en kleuren BEPLATINGen Gipspanelen (Obi-100/200) Gips beplakt met vinyl. Afmetingen 1185 x..... x 12,5 mm

2010

2223

2013

2113

2281

2148

2130

2352

2357

2155

2154

2413

2204

2901

2905

EW7009 camee

EW7010 nevada

2215

2216

2222

2910

2917

2920

U22/53 PARELGRIJS

U64/6 IVOOR

U131/5 WIT

Vraag voor de overige kleuren en een juist vergelijk gratis de originele kleurenwaaier aan.

obipanel® (Obi-300) Spaanderplaat beplakt met vinyl. Afmetingen 620(H•H600mm)x3000x12,5 mm

EW7000 parel wit

EW7001 stucco wit

EW7003 polar wit

EW7006 sand

EW7008 metallic

Vraag voor de overige kleuren en een juist vergelijk gratis de originele kleurenwaaier aan.

Gemelamineerd spaanplaat (obi-100/200/500) Spaanderplaat met kunststof toplaag in kleur. Afmetingen 1185x3050x12,5 mm of moduul cassette OBI-500

FN5-LG KARAAT

FN14 SANDRA

H800-GP BEUKEN

H4092 BERKEN

HN17 KERSEN

HN512 WIT BEUKEN

HN521 ESDOORN

Vraag voor de overige kleuren en een juist vergelijk gratis de originele kleurenwaaier aan.

U212 BEIGE

U426 LICHTGRIJS

U914 VANILLE

mdf met fineer (obi-100/200/500) MDF met fineer in kleur. Afmetingen 1185x3050x12,5 mm of moduul cassette OBI-500

AFZELIA

AMAZAKOUE

ANIGRE

BERKEN

BEUKEN DOSSE

BEUKEN QUARTIER

BUBINGA

CANADIAN MAPLE

Vraag voor de overige kleuren en een juist vergelijk gratis de originele kleurenwaaier aan.

MAPPA WORTEL

MIRTHE WORTEL

ONGESTOOM BEUKEN

CAROLINA PINE

COROMANDEL

IEPEN WORTEL

MADRONA WORTEL


FINEER/kunststoffen/vinylen/deuren/sluitwerk

24

15 24

15

24

WIT GELAKTE DEUREN

24

24

2115 hoog

19 15

19 24

24

19 24 15

2115 hoog

type G2

780/830/880/930 breed

24 15

24 2415

24 15

24

2315 hoog

24 19

2419 15 2315 hoog

type G3

type G2

880 breed

15

780/830/880/930 breed

type G3

880 breed

Op aanvraag zijn er verschillende andere breedtes en hoogtes verkrijgbaar.

FORMICA/PERSTOP DEUREN (niet standAard op vooraad)

K1040 ALPINO

K7016 FINN BEECH

K1962 MAGNOLIA

K7604 BLOND

K1192 PORCELANA

F2255 POLAR WHITE

K2081 SPARTA

F7927 FOLKESTONE

K2020 TORNADO

K7021 VIVID CHERRY

K2007 DALI

K1238 CARNAVAL

F7949 SOFT WHITE

K2010 MALIBU

K1302 ACROPOLIS

K2001 BAIKAL

F2296 SNO WHITE

K1394 TAHITI

K7024 BIRCH

Vraag voor de overige kleuren en een juist vergelijk gratis de originele kleurenwaaier aan.

DEURENBESLAG EN KRUKKEN

1.

6.

2.

7.

3.

4.

2424

38

38

38

38

38

diverse soorten en kleuren deuren

24 24

38 24 24

2415

38 38 24

24

38 38 24

15

24 38 24

24

24 2415

38 24

24

24

24

DEUREN & sluitwerk 24

5.

1. Aluminium vlindermodel 2. Aluminium D-model 3. RVS recht model 4. RVS recht 90ยบ model 5. RVS jupiter model 6. RVS gebogen model 7. RVS rond model Op aanvraag zijn er verschillende andere soorten schilden en rozetten leverbaar.

1


tekenen en presenteren

het startschot voor efficiëntie en 3d presentatie

De enige échte oplossing voor systeemwanden Gebruikersgemak

• Eenvoudig te bedienen • Geen tekenervaring vereist • Directe import van digitale tekeningen

Het juiste softwarepakket voor wanden

Efficënter werken

• Wijzigingen snel doorgevoerd • Direct wijzigbaar in vooraanzichten • Automatische hoeveelheden bepaling • Online communiceren met Obimex over details en tekeningen

3D presentatie

• In een paar seconden een verrassende presentatie naar uw opdrachtgever • Overzichtelijke materiaalstaten, orderlijsten

Wilt u meer weten over het softwarepakket, belt u dan met onze binnendienst 0546 - 455513 Twentepoort West 39, 7609 RD Almelo • Postbus 804, 7600 AV Almelo Telefoon (0546) 45 55 13 • Telefax (0546) 45 56 08 • verkoop@obimex.nl • www.obimex.nl

OBIWAND FOLDER  
OBIWAND FOLDER  

OBIWAND FOLDER

Advertisement