Page 1

www.visitbenidorm.es

Een zee van gezondheid


Benidorm is een Mediterrane stad, gelegen aan de Costa Blanca. Dankzij het bijzondere microklimaat, warm en met weinig neerslag, kunt u het hele jaar door genieten van de zon en de zee met een gemiddelde temperatuur van 20Âş. Benidorm heeft vijf goed verzorgde stranden aan kristalhelder water met een aangename temperatuur om het hele jaar door te zwemmen. Er zijn drie baaitjes; Mal Pas, TĂ­o Ximo en Almadrava en twee geweldige stadsstranden op het zuiden, Levante en Poniente.

Benidorm

Playa Levante: meer dan 2 km fijn goudkleurig zand. Playa Poniente: met fantastisch helder water en ongerept zand is dit strand rustiger dan het vorige en u kunt er genieten van spectaculaire zonsondergangen. De promenada Paseo de Poniente, waar de golven en de kliffen worden gesimuleerd, roept een kosmopolitische sfeer op en is een onvergetelijke bezienswaardigheid. De oude binnenstad heeft geweldige plekjes en een uitkijkpunt over onder meer beide stranden en de San Jaime kerk. Bovendien is de skyline van Benidorm internationaal beroemd vanwege de wolkenkrabbers die aan Manhattan doen denken en die blijk geven van de bijzondere architectuur van de gemeente. Sportliefhebbers kunnen kiezen uit een ruime keur aan activiteiten, twee golfbanen en wandel- en fietsroutes door het natuur- en waterpark, om te genieten van de zee. Benidorm heeft een uitgebreid vrijetijdsaanbod met themaparken en heeft ook qua uitgaan veel te bieden voor elk wat wils. Geniet op een terras aan de


De helende eigenschappen van zon en zee zijn al sinds de oudheid bekend: ze dragen bij aan het verbeteren van reuma, astma of osteoporose en aan het tegengaan van stress en angsten.


De boot nemen naar het Eiland Benidorm is een interessante optie om het leven onder water te bewonderen en te genieten van een uniek uitzicht op de stad.


Middellandse Zee en luister naar het geluid van de golven. U kunt ook Benidorm Palace aandoen, met een ongeĂŤvenaarde internationale show, genieten van de gastronomie in een van de plaatselijke tapasbarretjes, onder het genot van een goed glas wijn met Oorsprongsbenaming, of de traditionele rijst- en visgerechten proeven in de restaurants van Benidorm. Zon en zee maken van Benidorm een bron van gezondheid, wat nog wordt aangevuld met de belangrijkste infrastructuren van de privĂŠ-ziekenhuizen Hospital ClĂ­nica Benidorm en Hospital IMED Levante. Daardoor profileert de stad zich als een eersteklas bestemming van gezondheidstoerisme.

Stranden

Themaparken

Actief toerisme

Nachtleven

Gastronomie

Winkelen

Beide instellingen hebben meertalig personeel en u kunt er terecht voor alle gezondheidsbehandelingen in een unieke en onovertroffen omgeving. Er zijn bovendien logiesverstrekkende bedrijven met wellness- en schoonheidscentra voor uw gezondheid, welzijn en ontspanning, die talloze behandelingen bieden, zodat u zich tijdens uw verblijf kunt laten verwennen. De helende eigenschappen van zon en zee zijn al sinds de oudheid bekend: ze dragen bij aan het verbeteren van reuma, astma of osteoporose en aan het tegengaan van stress en angsten. De ionen van het zeeklimaat normaliseren de bestanddelen van het bloed en er is zelfs aangetoond dat een fractuur drie keer sneller consolideert in een marien milieu dan in een omgeving met zoet water. Benidorm, dat een van het uitgebreidste hotelaanbod van Europa heeft, biedt u de mogelijkheid om ultramoderne medische behandelingen te ondergaan zonder wachtlijsten, door internationaal erkende specialisten. Zon en zee staan tot uw beschikking voor een voorspoedig en aangenaam herstel.


Avda. Alfonso Puchades, 8. 03501 Benidorm (Alicante), España Tel. (0034) 96 585 38 50 Fax. (0034) 965 86 43 45 Scandinavische patiënten: 900 38 05 80 Nederlandse patiënten: 900 38 04 80 Russische patiënten: 900 87 88 50

Hospital Clínica Benidorm

www.clinicabenidorm.com hospital@clinicabenidorm.com


Het HCB begon zijn loopbaan tijdens de periode van toeristische expansie van Benidorm door diensten te verlenen aan de eerste toeristen van de streek. De behoeften waren niet gelijk aan die van een gewoon ziekenhuis, maar het personeel moest patiënten van verschillende nationaliteiten helpen. Nu, dertig jaar later, is HCB een privé-ziekenhuis met 350 werknemers van alle nationaliteiten, afkomstig uit de EU, Rusland, het Nabije Oosten en Zuid-Amerika. HCB biedt, met meer dan 40 medische diensten die geïntegreerd zijn in een centrum voor opname, spoedeisende en poliklinische hulp, medische zorg die ondersteund wordt door de laatste wetenschappelijkmedische technieken en met een toegevoegde waarde: personeel dat zijn uiterste best doet om in de behoeften van de patiënten en hun metgezellen te voorzien. HCB beschikt over diensten per nationaliteit, bestaande uit medisch, sanitair en administratief personeel en meertalige tolken. Dankzij deze manier van werken voelen de patiënten zich eerder thuis en altijd bijgestaan en gesteund door mensen die hun taal spreken, waardoor gepersonaliseerde aandacht mogelijk is. Meer informatie vindt u, ongeacht uw nationaliteit, op de website van Hospital Clínica Benidorm en via onze 24-uurs gratis telefoonnummers. ´Wij staan graag tot uw dienst om uw vragen te beantwoorden.

Moderne Voorzieningen

Ultramoderne technologie

Persoonlijke behandeling

Internationaal tolkenteam


Referentie-afdelingen • Hemodynamische afdeling 24 u. / 365 d. • Cardiologisch Instituut van Alicante (ICA). • Instituut voor Integrale Kankerbehandeling (ITIC). • Wervelkolom-unit. • Centrum voor arthroscopische schouderchirurgie (UCAH). • Vruchtbaarheidsinstituut HCB-IVF. • Afdeling Kindergeneeskunde. • Medisch Instituut voor Faciale Chirurgie (IMCF)


• Iso 9001:2008 certificaat door Aenor. • Referentiecentrum voor de invoering van nieuwe technologieën in Spanje voor General Electric. • Top 20 Prijzen voor het beste Privé-ziekenhuis van Spanje. • Onderzoeksprojecten in samenwerking met de Universidad Politécnica van Valencia en de Universidad Miguel Hernández. • Europees certificaat door de European Society for Medical Oncology (ESMO) als centrum van excellentie voor de opleiding van Europese oncologiespecialisten. • Europees Certificaat door de ESMO als bevoegd centrum voor oncologische behandelingen en palliatieve zorg.


C/ Ram贸n y Cajal, 7. 03503 Benidorm (Alicante), Spanje Citas (+34) 966 87 87 87 (Centrale waar u in de belangrijkste buitenlandse talen te woord wordt gestaan) Ziekenhuis: (+34) 966 81 11 11 Spoedgevallen: 900 22 33 44 Nederlandse en Belgische pati毛nten: 900 187 187

Hospital IMED Levante www.imedlevante.com levante@imedhospitales.com www.vitafertilidad.com

(Dienst voor Voortplantingsgeneeskunde)

www.ilahy.es

(Dienst voor Esthetische geneeskunde en Plastische Chirurgie)


Het Hospital IMED Levante startte zijn activiteit in 2004 met als doel een kwalitatief hoogstaande gezondheidszorg te bieden aan de Costa Blanca. Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de referentiepunten van de particuliere gezondheidszorg in de provincie Alicante. Het project van IMED Hospitales berust op drie grondgedachten: • Gepersonaliseerde gezondheidszorg van de hoogste kwaliteit. • Ernaar streven om ziekenhuisinstellingen op te richten met de beste voorzieningen en ultramoderne medische technologie. • Een eersteklas medisch team, bestaande uit zowel vaste als externe medici. IMED Levante heeft, naast alle chirurgisch-medische specialiteiten, een aantal gespecialiseerde afdelingen waardoor wij ons onderscheiden. Waarin onderscheiden wij ons? • Multidisciplinaire gezondheidszorg van hoogstaande kwaliteit • Internationaal medisch centrum met tolken en medewerkers • Altijd vooraanstaand, met de laatste technologieën • Onverbeterlijke voorzieningen met eenpersoonskamers • Overeenkomsten met alle verzekeraars • Wij zorgen voor de afwikkeling van alle documenten • ISO 9001 en 14001 certificaten. • Erkend als het “Beste privé-ziekenhuis van de Regio Valencia” bij de III Premios Sanitaria 2000 (2012)


• Het gebouw heeft 18.000 m2 en is onderverdeeld in een ondergrondse afdeling, souterrain, begane grond en 6 verdiepingen, met 108 kamers en 4 suites. • IC Volwassenen. • Chirurgische afdeling van meer dan 1.100 m2 en 6 operatiekamers. • 8 boxen voor spoedgevallen. Afdeling pediatrische spoedgevallen. • Afdeling beeldvormingstechnieken. • Nucleaire geneeskunde.


Gespecialiseerde afdelingen • VITA Voortplantingsgeneeskunde. Centrum voor geassisteerde voortplanting. • Afdeling Integrale Behandeling van Obesitas. Wij passen conventionele bariatrisch chirurgische en nieuwe endoscopische technieken toe voor de aanpak van obesitas. • Ilahy, Dermo-esthetisch Instituut. Veel meer dan een schoonheidscentrum. Behandelingen in het kader van schoonheid en gezondheid. • Wervelkolom-unit. Meer dan 3.000 succesvol uitgevoerde operaties. • ICARDIO, Cardiologisch instituut en Cardiale Beeldvorming. Integrale afdeling voor de behandeling van hartziektes. • Afdeling Borstpathologie. Afdeling voor de preventie, diagnose en behandeling van borstpathologie. • Medische biologie en regeneratieve geneeskunde. De behandeling van de elitesporters. • Afdeling Coloprotectologie. De laatste technieken op het gebied van colorectale pathologie. • Dialysecentrum. Nieuwe faciliteiten en voorzieningen voor dialysebehandeling.


Ervaar in lichaam en ziel een toevluchtsoord voor de geest met de kuuroorden en welzijnscentra in Benidorm, aangeboden door veel van onze hotels, waar u zich kunt ontspannen, de stress van u afvalt en u zich als herboren voelt. Waar wacht u dus nog op om zich te laten verwennen en u goed te voelen? 1 2 3 4 5 6 7

Ludiek zwembad/ Spa-circuit Verwarmd zwembad Lichaams- en gezichtsbehandelingen Manicure / Pedicure 8 Sauna Schotse douche 9 Fitnessruimte Turks stoombad 10 Fitnesslessen Jacuzzi

Thai Spa. Barceló Asia Gardens Rotonda del Fuego S/N

In Thai Spa komt de geest van de Thaise tradities tot uiting in een kader van natuur, vrede en rust, voor de verzorging van lichaam en huid: een echte anti-stress therapie. De professionals van het technisch team van Thai Spa zijn opgeleid in de Wat Po tempel in Bangkok. Geniet in de ruime tuinen met uitzicht over de bergen en de zee, met een overdekt verwarmd zwembad met doorgang naar buiten, Turks stoombad met hemellicht en kruidenessences, jacuzzi buiten en extra buitencabines.

3 2

6 9 7 10

+34 966 818 400 Asiagardens.comercial@barcelo.com www.asiagardens.es

Spa’s met unieke hydrotherapiezwembaden en behandelingen

Adressenlijst


Benicaldea Wellness Center

Aquacenter Hotel Deloix

Moderne voorzieningen met een thermaal circuit bestaande uit: receptie, entreedouche, fitnessruimte, Finse sauna, Turks stoombad; ijsbad, ijspatio, hydromassage spa, verschillende douches, wellness zwembad, warme ligstoelen, tropische douche en zonnebank. Naast onze lichaamsbehandelingen zijn de belangrijkste functies van een spa: ontspannen, het organisme reinigen en uw lichaam versterken.

Hotel Deloix heeft voorzieningen die bedoeld zijn om de gasten te laten genieten. Wij hebben twee binnenzwembaden met waterstralen en stromingen (toegang gratis). Bovendien kunt u gebruik maken van een complete fitnessruimte (gratis toegankelijk voor hotelgasten) en een thermaal circuit bestaande uit een voetbad, jacuzzi, douche met aromatherapie, Schotse douche, sauna, Fins bad‌ Wij bieden verschillende behandelingen met ontspannende massage, chocoladetherapie, naast esthetische behandelingen zoals manicure, pedicure, ontharen, etc

Calle Gerona, 41. Benidorm.

1 3 5 8 2 4 6 9 7

965 855 655 benicaldea@hotelesbenidorm.com hotelesbenidorm.com

Avda. Doctor Severo Ochoa, 34. Benidorm.

1 3 5 8 2 4 6 9 7

+34 965 869 070 aquacenter@hoteldeloix.com www.hoteldeloix.com


Spa Dynastic

Luxor Spa

U vindt hier meer dan 2000 m2 met de meest complete gezondheids-, schoonheids- en welzijnsprogramma’s; hydromassagezwembad, Turks stoombad, Finse sauna, fitnessruimte, solarium, schoonheidssalon, verwarmd zwembad en spa-circuits. Geef uw welzijn een boost met complete programma’s voor ontspanning, schoonheid, anti-stress, conditie opbouwen, afslanken en oneindig veel behandelingen, bedoeld voor u. Wij zijn gespecialiseerd in afslankprogramma’s met de laatste technologieën om gewicht en volume te verliezen. Fysiotherapie en gepersonaliseerde massages.

Luxor SPA & Fitness Center is het eerste grote gezondheidsen schoonheidscentrum van de stad Benidorm. Meer dan 500 m2 zijn gewijd aan aandacht voor geest en lichaam met alle voorzieningen en diensten van een moderne SPA, een complete fitnessruimte en alle schoonheidsen esthetische diensten die u zich maar kunt wensen. Gezondheidsafdeling, relax en schoonheid, Fitnesszone en Spa.

Avd. L´Ametlla del Mar, 15. Benidorm.

1 3 8 2 4 6 9 7 10

Av. Severo Ochoa 3-B. Rincón de Loix. Benidorm.

965 853 030 spa@hoteldynastic.com www.hoteldynastic.com

1 3 5 8 2 4 6 9 7 10

0034 966 812 600 luxorspa@luxor-benidorm.com http://www.luxor-benidorm.com


Spa Club Termal Princesa

Spa Sandos

SPA Club Termal Princesa is een hydrotherapeutisch en schoonheidscentrum, uitgerust met twee verwarmde zwembaden, jacuzzi, Finse sauna, voetenbad, stoombad, fitnessruimte en massage- en schoonheidssalon, activiteiten en relax- en schoonheidsbehandelingen op basis van algen en zeezouten. Wij beschikken over een aangepast zwembad voor minder validen met hydraulische stoel en een team dat gespecialiseerd is in de toepassing van vernieuwende gezondheidsbehandelingen, fitness, conditietraining, corrigerende gymnastiek en niet-intrusieve schoonheidsbehandelingen.

Spa Sandos betekent maximaal genieten voor al uw zintuigen. Het is een uniek en vernieuwend concept op het gebied van ontspanning, gezondheid en schoonheidsbehandelingen voor onze gasten en is ontwikkeld om aan al uw behoeftes te voldoen en al uw zintuigen maximaal te laten genieten. Een gekwalificeerd team leidt u door onze moderne voorzieningen. Kom tot rust in ons spa- en thermale circuit terwijl u uw lichaam verzorgt.

Avda. Periodista Emilio Romero, 11.

Calle Mirador, 3. Benidorm

1 3 8 2 4 6 9 7 10

96 585 0526 princesa@hotelesrh.com www.hotelesrh.com

1 3 8 4 6 9 7

965 855 200 Spa.monaco@sandos.com www.sandos.com


Spaxión Villaitana

Spa Villa Del Mar – Dalt Del Mar

Avda. Alcalde Eduardo Zaplana, 7.

Avenida de la Armada Española, 1.

In onze Spa & Fitness club bieden wij u 1200 m2 die uitsluitend en alleen zijn gewijd aan gezondheid. Een plaats waar u nieuwe sensaties kunt opdoen en kunt kiezen uit een waaier van diensten die voor u bedacht zijn. Wij helpen u om de beste levenskwaliteit te bereiken en hebben onze gezondheids-, esthetische en ontspanningsdiensten aangepast aan uw persoonlijke behoeften. In dit nieuwe concept van gezondheid, schoonheid en welzijn aan de Costa Blanca kunt u nieuwe energie opdoen.

De meest geavanceerde technologie in het onderzoek van onze nieuwe Spa-voorzieningen hebben een vernieuwend project mogelijk gemaakt: “Dalt del Mar”. U zult versteld staan. U zult nieuwe ervaringen beleven met de beste uitzichten op het strand van Poniente van Benidorm, terwijl u ontspant in het watercircuit, nippend van een heerlijke natuurlijke drank op het Chill-Out terras. De gevoeligheid van het Oosten heeft de Middellandse Zee bereikt. Geniet met al uw zintuigen!!! 1 3 5 8 2 4 6 9 7

1 3 5 8 2 4 6 9 7

966 816 063 infospaxionvillaitana@spaxion.com www.spaxion.com

965 854 550 rvilladelmar@hoteles-costablanca.com http://hotelvilladelmar.com.es


Wellness en welzijn

Spa Experience en Melía Benidorm

Centro Wellness Hotel Servigroup Diplomatic

Spa Villa Venecia Sunset Terrace

Avda. Severo Ochoa, 1.

C/ Gerona, 9-11

Plaza San Jaume, 1

De wellness-ruimte van hotel Meliá Benidorm is voorzien van cabines voor relax- en schoonheidsbehandelingen, verwarmd zwembad, 2 jacuzzi’s voor 10 personen, Finse sauna en fitnessruimte die ingericht is door Technogym.

Met een sfeervolle inrichting tussen watervallen en rotsen, uitgerust met fitnessruimte, verwarmd zwembad, spa-circuit, stoombad, sauna, jacuzzi en massageruimte. Verschillende diensten waaronder lichaamsen schoonheidsbehandelingen onder leiding van professionals.

Geniet van de ervaring in onze Exclusieve Spa met panoramische uitzichten over de Middellandse Zee en ultramoderne voorzieningen om onze gasten maximaal te verwennen. Exclusieve schoonheids-, gezondheids- en relaxbehandelingen.

3 8 2 4 6 9 7

(+34 )966 813 710 ext 5774 info@spaexperience.es www.spaexperience.es

3 2

8 6 9 7

96 585 44 50 diplomatic@servigroup.es www.servigroup.es

3 2

6 9 7

965 855 466

recepcionvillavenecia@hoteles-costablanca.com

http://www.hotelvillavenecia.com


Spa Agir

Avenida Mediterraneo, 11

Camping Resort Gran Confort AlmafrĂĄ

In dit wellnesscentrum krijgt u nieuwe energie en komen al uw zintuigen aan bod. Laat u verwennen met de uiterst moderne behandelingen en installaties en vergeet al het andere.

Overdekt verwarmd zwembad, jacuzzi – hydromassageruimte waar u binnenloopt via een voetenbad, sauna, Turks stoombad en massageruimte. Spa en esthetische behandeling. Ruime kleedruimtes met douches.

3 8 4 6 9 7

Salud y Belleza Instituto Bali Gran Hotel Bali

1 3 5 8 2 4 9 7 10

Gelegen op de bovenste verdieping van gebouw 1, uitgerust met 10 cabines en ultramoderne apparaten. Er staat een team deskundigen voor u klaar: diĂŤtiste en voedingsdeskundige, mesotherapeut, chiromasseur en schoonheidsspecialisten, en bovendien kunt u genieten van een onverbeterlijke uitzicht over de Middellandse Zee.

3 8 4 6 9 7

965 851 962 info@hotelagir.com www.hotelagir.com

965 889 075 info@campingalmafra.es www.campingalmafra.es

965 079 311 granhotelbali@grupobali.com www.granhotelbali.com


Wellness Hotel RH Corona del Mar Avda. Jaime I, 3

Sportschool met verwarmd zwembad, jacuzzi, fitnessruimte, sauna en massagediensten.

3

8 9

2 7

965 850 312 coronadelmar@hotelesrh.com http://www.hotelesrh.com

Sport Club Fiesta Park

Fiesta Park Hotel. Avenida Foietes, 4 Collectieve Zumba-, Step-, Spinning-, Crosstrainer-, Pilates- en Yogalessen‌ en gepersonaliseerde trainingen voor sporters en om gewicht, volume en vet kwijt te raken.

8 9 10

965 851 504 gimnasio@fiestapark.com http://www.fiestapark.com/sportclub

Hotel Madeira Centro C/ Esperanto, 1

Op 200 meter van het strand van Levante, met wellness- en fitnesszone. Jacuzzi, kapper, Turks stoombad, Finse sauna, zonnebank, verwarmd zwembad en gepersonaliseerd advies van onze deskundigen.

3 8 2 4 6 9 7

965 854 950 reservas@madeiracentro.com hotelmadeira@madeiracentro.com


Welzijn aan de Costa Blanca

Senses Experience Health & Beauty Spa (El Albir)

1 3 5 8 4 6 9 7

1 3 5 9 2 4 7 10

Een oase van ontspanning waar stijl en een moderne entourage de boventoon voeren, met een filosofie die gebaseerd is op warme, sfeervolle voorzieningen, de deskundigheid van de therapeuten en de garantie van een voortreffelijke klantenbehandeling.

www.albirplayahotel.com spa@albirplayahotel.com +34 96 686 55 70 Hotel & Spa Sun Palace Albir (El Albir) Een ruime keur aan gezondheids- en schoonheidsbehandelingen en programma’s die aangepast zijn aan de behoeften van iedere klant: circuits, massages, pakkingen, esthetische gezichtsen lichaamsbehandelingen voor zowel mannen als vrouwen... en nog veel meer. www.hotelsunpalacealbir.com info@hotelsunpalacealbir.com 966 071 362

1 3 5 8 2 4 6 9 7 10

1 3 8 2 6 9 7

www.pv-holidays.com akh@fr.groupepvcp.com +34 96 6881006

96 688 2878 shalux.villa.gadea@sh-hoteles.com www.sh-hoteles.com

AR Diamante Beach SPA & Convention Centre (Calpe)

Waan u in oosterse landen met de Thaise en Balinese massage en drijf in de Dode Zee in ons Drijfbad. Geniet van de broodnodige ontspanning.

1 3 5 8 4 6 9 7

Pierre & Vacances Premium Altea Hills Spa (Altea)

Thermaal circuit in een verwarmd zwembad met jacuzzi, fonteinen en Vicky-douches. Traditionele sauna. Fitnessruimte met cardiofitness en krachttoestellen. 7 massagezalen

Shalux Villa Gadea (Altea) 2000 m2 met de meest actuele natuurlijke gezondheids-, welzijns- en schoonheidsbehandelingen op basis van Thalassotherapie, dat wil zeggen het gebruik van het puurste zeewater en derivaten daarvan, zoals algen, modder...

www.ar-hoteles-calpe.com spa.ardb@ar-hotels.com 96 587 56 09

AR Imperial Park SPA & All Inclusive Resort (Calpe)

Ruimte die gewijd is aan ontspanning en welzijn met een keur aan uiterst moderne verzorgende en schoonheidsbehandelingen.

1 3 5 8 4 6 9 7

www.ar-hoteles-calpe.com spa.arip@ar-hotels.com 96 583 62 00


AR Roca Esmeralda & SPA*** (Calpe) Esmeralda Club Fitness & Spa biedt u ruimtes die van alle gemakken voorzien zijn, zodat u uw oefeningenschema kunt afwerken, en ruime zalen voor gezondheids- en schoonheidsbehandelingen zodat u op ieder moment aandacht aan uw lichaam kunt besteden en kunt ontspannen. 3 5 8 2 4 9 7 10

www.ar-hoteles-calpe.com spa.arre@ar-hotels.com 96 583 61 01

Spa La Laguna (Rojales) Aan alles is gedacht, zodat onze klanten genieten vanhun vakantie die in het teken staat van lichamelijke en geestelijk verzorging. De zoutwaterzwembaden en jacuzzi gelegen in een waterval verdienen een speciale vermelding. Om van het leven te genieten! 1 3 5 8 2 4 6 9 7 10

Montíboli Spa and Wellness Center

Gran Hotel Sol y Mar

Calle Benidorm 3, 03710 – Calpe De ideale aanvulling voor een Hotel gelegen in het hart van Calpe, is de Spa van Gran Hotel Sol y Mar met een oppervlak van meer dan 750 m2

1 3 5 8 2 4 6 9 7 10

www.granhotelsolymar.com    +34 96 583 51 40 spa@granhotelsolymar.com

1 3 5 2 4 6 9 7

Marina Senses Spa & Wellness

www.marinasenses.com info@marinasenses.com 965 419 793  

(Villajoyosa) Compleet Wellness & Spa centrum met ludiek zwembad met verschillende waterstralen en hydromassage, jacuzzi, sauna, Turks stoombad, zonnebank, onspannen en therapeutische lichaamsmassages en lichaams- en gezichtsbehandelingen.

www.montiboli.es montiboli@servigroup.es +34 96 589 02 50

Servigroup Wellness La Zenia

(La Marina - Elche) Marina Senses heeft een luxe spa die geschikt is voor het hele gezin. Met de beste specialisten om klanten te adviseren en een compleet Spa-circuit waar lichaam en geest worden verzorgd.

1 3 5 8 2 4 6 9 7 10

www.hotellalaguna.com spa@hotellalaguna.com +34 96 572 21 00 - Extensión 1

(La Zenia) La zenia heeft een verwarmd zwembad, fitnesszaal, sauna, jacuzzi, massagedienst en lichaams- en schoonheidsbehandelingen.

3 2 4

8 9 7

www.servigroup.es lazenia@servigroup.es +34 96 676 02 00


www.visitbenidorm.es info@visitbenidorm.es fb.com/visitabenidorm @visitbenidorm

Salud holandes web  

Folleto de salud en Benidorm en Holandés

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you