Fira de la Primavera a Olot

Page 1

FIRA DE LA PRIMAVERA A OLOT 1 DE MAIG · CENTRE DE LA CIUTAT


PROGRAMA FIRALET De 9 a 14 h Mercat de fruita De 10 a 20 h 76è Mercat de l’automòbil (nou i d’ocasió) i la secció comercial. A les 18 h Desfilada popular al Casino Olotí a càrrec de l’Associació de Comerciants d’Olot. PLAÇA BALMES I CARRERS ADJACENTS De 10 a 20 h Mercat extraordinari de roba del Primer de Maig. PLAÇA D’ESTEVE FERRER A les 11 h i a les 13 h Espectacle de dansa davant l’església de Sant Esteve a càrrec del gimnàs ÀREA. Durant tot el dia Passejades en poni per a la mainada. Ho organitza: Ponis Garrotxa. PLAÇA MAJOR A les 11 h Pintem la guardiola per Càritas. Ho organitza: Associació de Comerciants d’Olot, EME i Càritas. DE LA PLAÇA MAJOR A LA PLAÇA DEL CARME De 10 a 20 h Mercat d’artesania PLAÇA DEL CARME D’11 a 14 h i de 16 a 20 h Alçaqui, Un espai familiar que simula un parc d’aventura amb rocòdrom, tobogans, túnels, teranyina, pilotes gegants. Per a nens i nenes de 3 a 8 anys. Preu: 2 € PLAÇA DE L’HOSPITAL De 9 a 14 h Mercat de col·leccionisme i andròmines


PATI DE L’ANTIC HOSPITAL 16a Exposició de la història del motor a la Garrotxa amb un monogràfic del Citroën 2 cavalls i derivats. Ho organitza: Club Motor Antic Garrotxa (MAG). HOSPICI Durant tot el dia 24a Mostra de bonsai i suiseki. Al matí es farà un taller demostració de bonsai. Ho organitza: Associació Garrotxina Amics del Bonsai. PLAÇA JOSEP CLARÀ De 10 a 20 h Mercat del disc a sota les voltes del carrer Manuel Roca. De 10 a 20 h Passejades en burro per a la mainada. Ho organitza: Rucs i Someres. EIX COMERCIAL Comerços oberts MOIXINA A les 10 h 6a Cursa de la Moixina. Informació i inscripcions: http://cursadelamoixina.linkinesis.com. Ho organitza: Linkinesis, SL

ALTRES ACTES: Divendres 27 d’abril de 2018 19 h Què hem de fer davant les invasions biològiques? Xerrada a càrrec de Joan Pino Vilalta, doctor en Biologia. Al Casal Marià. 21 h Tots dansen, espectacle de dansa contemporània al Teatre Principal d’Olot. Venda d’entrades a www.olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria. 21.30 h Cine club, als cines Olot. Dissabte 28 d’abril de 2018 11 h Visita guiada a Sant Esteve. Ho organitza: Associació Cultural d’Amics de Sant Esteve i del Santuari del Tura.

12 h Inauguració de l’exposició de Vicenç Masdemont Punset. A la Sala Oberta 2 del Museu. De 16 a 21 h Dansa, rèplica de Sismògraf a la Plaça Campdenmàs. Ho organitza Ad’IEL. Dilluns 30 d’abril de 2018 19 h Literatura filmada: Walking Dead, a la Biblioteca Marià Vayreda. -Més informació a www.agendaolot.com -L’organització es reserva el dret de modificar, si escau, els actes que figuren en aquest programa.


Organitza:

+informaciรณ: www.turismeolot.cat #DescobreixOlot


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.