Page 1

Originale BMW dele og tilbehør, BMW Service

Komplette vinterhjul 2013/2014

FULD KONTROL PÅ IS OG SNE.

ORIGINALE BMW VINTERDÆK OG FÆLGE.

Ren køreglæde


DEN BEDSTE KOMBINATION AF KØREGLÆDE OG SIKKERHED. ORIGINALE BMW VINTERDÆK OG BMW LETMETALFÆLGE.

Intet andet tilbehør har så stor indflydelse på bilens køreegenskaber og sikkerhed som

kombinationen af dæk og fælge. Når temperaturen falder til under 7° C, er der store fordele ved at skifte til vinterdæk i stedet for sommerdæk, og det gør vinterdækket til det indlysende valg, når vinteren står for døren. Originale BMW vinterdæk og fælge er udviklet i forlængelse af din

bil, hvilket ikke kun borger for høj sikkerhed og overlegne køreegenskaber, men giver dig også mulighed for at tilføre din BMW et personligt touch.

På de følgende sider har vi anført flere gode grunde til at vælge originale BMW vinterdæk – plus en række gode tilbud til lige netop din BMW.

ALTID SIKKERT PÅ VEJ.

4/5

TESTET FRA ENDE TIL ANDEN.

6/7

Vigtige grunde til at vælge originale BMW vinterdæk.

EU-dækmærkning og BMW dæk med stjernemærket.

GODT PÅ VEJ MED SKRÆDDERSYEDE TILBUD. Originale BMW vinterdæk og fælge til din BMW.

2

8-23


4/5

DERFOR SKAL DU VÆLGE VINTERDÆK.

6/7

EU-DÆKMÆRKNING OG BMW STJERNEMÆRKET.

8-23

TILBUD.

3


ORIGINALE BMW VINTERDÆK.

ET PRODUKT MED PROFIL.

KØR SIKKERT, NÅR TEMPERATUREN FALDER TIL 7° C OG LAVERE. OPBYGNINGEN AF ORIGINALE BMW VINTERDÆK: Gummiblanding. Vinterdækkets gummiblanding tåler lave temperaturer. Perfekt ved temperaturer på 7° C og lavere. Langs- og tværgående lameller. Avanceret slidbanedesign med specialudviklet mønster og et stort antal lameller, som låser sammen om sneen. Vejgreb og retningsstabilitet. Originale BMW vinterdæk sikrer fremragende vejgreb (ikke mindst på stigninger og ved opbremsning). Vridningsstabilitet. Originale BMW vinterdæk er ekstremt vridningsstabile. Interaktion. Elektroniske systemer såsom ABS og DSC og også firehjulstrækket xDrive kræver et godt vejgreb for at fungere optimalt. Det sikrer vinterdækkene, når temperaturen falder til under 7° C.

GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE ORIGINALE BMW VINTERDÆK:

below

up to

4

7 °C

10 %

Vinterdæk allerede fra 7° C. Vinterdæk øger sikkerheden ved temperaturer på 7° C og lavere. up to

Bremselængde på våd vej. Ved lave temperaturer og i vådt føre reducerer vinterdæk bilens bremselængde med op til 10 %.

up to

40 %

50 %

Dækslid. Sommerdæk slides op til 40 % hurtigere end vinterdæk, når temperaturen falder.

Bremselængde på sne. I vinterligt føre reducerer vinterdæk bilens bremselængde med op til 50 %.


ORIGINALE BMW VINTERDÆK.

VINTERDÆK FRA 7 GRADER.

ORIGINALE BMW VINTERDÆK ER DET SIKRE VALG – IKKE KUN PÅ SNE OG IS.

Når vejtemperaturen kryber under 7° C, kan sommerdækket ikke længere gribe optimalt fat i vejen, da dækkets gummiblanding bliver hårdere. Det smitter negativt af på vejgrebet, styretøjets respons og på bilens køreegenskaber generelt – ikke mindst i vådt føre eller på sne. Vinterdæk er derimod konstrueret af en kulderesistent gummiblanding, så dækket bevarer sit vejgreb ved lave temperaturer. Kraftigt anbefalet Vinterdæk

Dækydelse

Sommerdæk

Ikke anbefalet + 40°

+ 20°

+ 0°

- 20°

temperatur (°C)

MINDRE ER MERE, NÅR DET ANGÅR SIKKERHED.

IKKE MINDST NÅR VI TALER OM BREMSELÆNGDEN: 0m

31 m

62 m

Sammenlign bremselængden på henholdsvis vinterdæk og sommerdæk ved en fart på 50 km/t på sne. Kilde: www.continental.com

5


EU-DÆKMÆRKNING.

TESTET FRA ENDE TIL ANDEN.

UDVIKLET TIL NETOP DIN BMW: BMW KVALITET ER MEGET MERE END BLOT EU-DÆKMÆRKNINGEN. EU-dÌkmÌrkningsordningen, der giver forbrugerne vigtige oplysninger om dÌkkets kvaliteter inden for de tre kategorier brÌndstofbesparelse, vejgreb i vüdt føre og støj, har nu et ür pü bagen. Disse oplysninger fremgür naturligvis ogsü af tilbuddene i denne brochure. Ordningen har til formül at hjÌlpe dig med at vÌlge de bedst egnede dÌk, men oplysningerne kommer hurtigt til kort, specielt nür det drejer sig om vinterdÌk. Det skyldes, at EU-testen hverken tager højde for vinterlige vejforhold og temperaturer, høje hastigheder eller bremselÌngder pü tør vej.

SAMMENLIGNING AF TESTKRITERIERNE. VINTEREGENSKABER • BremselÌngde • Vejgreb • Køreegenskaber • Stabilitet

DÆKSLID • Kilometerydelse

SIKKERHED • Vüdt føre • Tørt føre • Nødkøreegenskaber • Kompatibilitet med elektroniske systemer

SPORTSLIGE EGENSKABER • Høj hastighed • PrÌstation • Styrerespons Testkriterier, der opfyldes af et originalt BMW dÌk med stjernemÌrket

KOMFORT/DÆKSTĂ˜J • Udvendig rullestøj • Indvendig rullestøj • Retningsstabilitet • Følsomhed/vibration

EU testkriterier

BRÆNDSTOFBESPARELSE/ EFFICIENT DYNAMICS • Rullemodstand

Eksempler pĂĽ testresultater for dĂŚk

Originale BMW dÌk med stjernemÌrket. Originale BMW dÌk med stjernemÌrket leverer ikke alene pü parametre som køredynamik og sikkerhed – de skal ogsü opfylde de strengeste krav til komfort. Derudover har BMW dÌk sÌrdeles høj slidstyrke og dÌkydelse. Under udviklingen af et nyt dÌk lÌgger vi sÌrligt stor vÌgt pü at opnü perfekt synergi, hvad angür dÌkydelse, sikkerhed, køreegenskaber og slidstyrke for pü denne müde at sikre, at produktet passer perfekt til den bilmodel og de forhold, det er udviklet til.

6

RUN-FLAT TECHNOLOGY

STAR MARKING

ULTRA HIGH PERFORMANCE 

WINTERPROOF

Med andre ord det perfekte match.


BMW DÆK MED STJERNEMÆRKET.

FINTUNING.

ORIGINALE BMW DÆK MED STJERNEMÆRKET: ØGET SIKKERHED OG KØREGLÆDE. Originale BMW vinterdæk med stjernemærket er udviklet i tæt samarbejde med førende dækproducenter og skal opfylde en række strenge krav, inden de er gode nok til din BMW. Din BMW forhandler rådgiver dig gerne om, hvilke dæk der passer bedst til lige netop din BMW model, så sikkerheden altid er i top.

ORIGINALE BMW DÆK MED STJERNEMÆRKET ...

SIKKERHED. … sikrer ekstremt høj ydelse, korte bremselængder (i vådt og tørt føre) samt høj stabilitet i kurver og ved høje hastigheder. De er fintunet til de elektroniske systemer i hver enkelt model og kan leveres som dæk med Run Flat-teknologi (RSC).

VINTERKØRSEL. … fås også som komplette vinterhjul med maksimal sikkerhed og optimale køreegenskaber ved temperaturer under 7° C – ikke kun på sne og is, men også på våde og tørre vejunderlag.

DÆKSLID. … er ekstremt slidstærke og højtydende og leverer vedvarende køreglæde.

SPORTSLIGE EGENSKABER. … garanterer optimal køredynamik selv ved ekstremt sportslig kørsel og høje hastigheder (Ultra High Performance/UHP).

EFFICIENT DYNAMICS. … har optimeret rullemodstand, hvilket er med til at sikre brændstofbesparelser. Dog har din kørestil langt den største indflydelse på bilens brændstofforbrug.

KOMFORT OG STØJ. … tilpasses specielt til hver enkelt bilmodel for så vidt angår dækstøj (indvendig og udvendig rullestøj), retningsstabilitet og kørekomfort. 7


TILBUD.

SOM SKABT TIL BMW 1-SERIEN.

Vidste du det? Ud over et stort udvalg af komplette hjulsæt til din BMW kan du også købe løse reservedæk eller hele reservehjul fra BMW samt et stort sortiment af vinterdæk med stjernemærket.

Stålfælg.

Stålfælg.

V-eger 411.

Komplette vinterhjul, 195/55 R16 87H. Med Bridgestone Blizzak LM 32. Til BMW 1-serien (fra 09/2011).

Komplette vinterhjul, 205/55 R16 91H. Med Goodyear UG Performance 2 og Run Flat-teknologi. Til BMW 1-serien (fra 09/2011).

Komplette vinterhjul, 205/55 R16 91H. Med Continental Winter Contact TS830P. Til BMW 1-serien (fra 09/2011).

Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre B, udvendig rullestøj ) ) , 71 dB.

Brændstofbesparelse E, vejgreb i vådt føre C, udvendig rullestøj ) , 68 dB.

Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) ) , 72 dB

Vejl. pris uden montering 8

7.900.00 kr.

Vejl. pris uden montering

8.600,00 kr.

Vejl. pris uden montering

12.100,00 kr.


TILBUD.

Fælgrens – flotte fælge på et øjeblik. Vejsnavs og fastbrændt bremsestøv på originale BMW letmetalfælge? Det ser ikke kun grimt ud, men kan i værste fald også ødelægge fælgen. Belægninger og støvpartikler fra bremserne gnaver sig ind i fælgen og efterlader kedelige misfarvninger, som er næsten umulige at fjerne igen. Det er nødvendigt med regelmæssig rengøring og pleje for at sikre, at fælgene bevarer deres oprindelige glans. Fælgrens, 500 ml. Dette særdeles effektive, syrefri specialrengøringsmiddel kan anvendes til alle stål- og letmetalfælge og fjerner snavs af enhver art, eksempelvis fastbrændt bremsestøv, olie, gummirester og lignende. Rengøringseffekten er tydelig at se, idet produktet farves rødt, når nedbrydningen af snavs og belægninger er i gang.

138,00 kr.

Vejl. pris

Y-eger 380.

Turbinestyling 381.

Radialeger 388.

Komplette vinterhjul, 205/50 R17 89H. Med Goodyear UG Performance 2 og Run Flat-teknologi. Til BMW 1-serien (fra 09/2011).

Komplette vinterhjul, 225/45 R17 91H. Med Continental Winter Contact TS830P og Run Flat-teknologi. Til BMW 1-serien (fra 09/2011).

Komplette vinterhjul, 225/40 R18 92V. Med Pirelli W240 Sottozero S2 og Run Flat-teknologi. Ferricgrey. Til BMW 1-serien (fra 09/2011).

Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre C, udvendig rullestøj ) , 67 dB

Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) ) , 72 dB

Brændstofbesparelse E, vejgreb i vådt føre C, udvendig rullestøj ) ) , 72 dB

Vejl. pris uden montering

15.200,00 kr.

Vejl. pris uden montering

15.600,00 kr.

Vejl. pris uden montering

19.300,00 kr.

9


TILBUD.

DET PERFEKTE VALG TIL BMW 3-SERIEN.

Design kan afvige.

Stålfælg.

V-eger 390.

Stjerneeger 391.

Komplette vinterhjul, 205/60 R16 92H. Med Bridgestone Blizzak LM-32 og Run Flat-teknologi. Til BMW 3-serien (fra 01/2012).

Komplette vinterhjul, 205/60 R16 92H. Med Continental Winter Contact TS830P og Run Flat-teknologi. Til BMW 3-serien (fra 01/2012).

Komplette vinterhjul, 225/55 R16 95H. Med Dunlop SP Winter Sport 4D og Run Flat-teknologi. Til BMW 3-serien (fra 01/2012).

Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) ) , 71 dB

Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) ) , 72 dB

Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre C, udvendig rullestøj ) , 69 dB

Vejl. pris uden montering 10

8.500,00 kr.

Vejl. pris uden montering

11.600,00 kr.

Vejl. pris uden montering

13.600,00 kr.


TILBUD.

Stjerneeger 393.

V-eger 395.

Komplette vinterhjul, 225/50 R17 94H. Med Bridgestone Blizzak LM-32 og Run Flat-teknologi. Til BMW 3-serien (fra 01/2012).

Komplette vinterhjul, 225/50 R17 94H. Med Dunlop SP Winter Sport 4D og Run Flat-teknologi. Til BMW 3-serien (fra 01/2012). Også til BMW 3-serie Gran Turismo.

Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) ) , 71 dB

Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre C, udvendig rullestøj ) , 69 dB

Vejl. pris uden montering

16.200,00 kr.

Vejl. pris uden montering

16.200,00 kr.

V-eger 413.

Dobbelteger 397.

Turbinestyling 415.

Komplette vinterhjul, 225/50 R17 94H. Med Pirelli W210 Sottozero S2 og Pirelli Run Flat-teknologi. Til BMW 3-serien (fra 01/2012).

Komplette vinterhjul, 225/45 R18 95V XL. Med Pirelli W240 Sottozero S2 og Run Flat-teknologi. Fås også i Ferricgrey. Til BMW 3-serien (fra 01/2012).

Komplette vinterhjul, 225/45 R18 95V XL. Med Pirelli W240 Sottozero S2 og Run Flat-teknologi. Til BMW 3-serien (fra 01/2012).

Brændstofbesparelse E, vejgreb i vådt føre C, udvendig rullestøj ) ) ) , 73 dB

Brændstofbesparelse E, vejgreb i vådt føre C, udvendig rullestøj ) ) , 72 dB

Brændstofbesparelse E, vejgreb i vådt føre C, udvendig rullestøj ) ) , 72 dB

Vejl. pris uden montering

15.600,00 kr.

Vejl. pris uden montering

19.100,00 kr.

Vejl. pris uden montering

17.700,00 kr.

11


TILBUD.

TRIMMET TIL BMW 3-SERIE GRAN TURISMO.

V-eger 395.

Stjerneeger 396.

Komplette vinterhjul, 225/55 R17 97H. Med Pirelli W210 Sottozero S2 og Run Flat-teknologi. Til BMW 3-serie Gran Turismo.

Komplette vinterhjul, 225/50 R18 99V. Med Continental Winter Contact TS830P og Run Flat-teknologi. Til BMW 3-serie Gran Turismo.

Brændstofbesparelse E, vejgreb i vådt føre C, udvendig rullestøj ) ) ) , 73 dB

Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) ) , 72 dB

Vejl. pris uden montering 12

16.600,00 kr.

Vejl. pris uden montering

19.900,00 kr.


TILBUD.

DET PERFEKTE MATCH TIL BMW 5-SERIEN.

V-eger 236.

Stjerneeger 327.

Turbinestyling 329.

Komplette vinterhjul, 225/55 R17 97H. Med Bridgestone Blizzak LM-32 og Run Flat-teknologi. Til BMW 5-serie Sedan og Touring (fra 2010). Også til BMW 6-serie Gran Coupé, BMW 6-serie Coupé (fra 09/2011) og BMW 6-serie Cabriolet (fra 03/2011). Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre B, udvendig rullestøj ) ) , 72 dB

Komplette vinterhjul, 225/55 R17 97H. Med Dunlop SP Winter Sport 3D og Run Flat-teknologi. Til BMW 5-serie Sedan og Touring (fra 2010). Også til BMW 6-serie Gran Coupé, BMW 6-serie Coupé (fra 09/2011) og BMW 6-serie Cabriolet (fra 03/2011). Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) , 69 dB

Komplette vinterhjul, 245/45 R18 100V XL. Med Pirelli W240 Sottozero S2 og Run Flat-teknologi. Til BMW 5-serie Sedan og Touring (fra 2010). Også til BMW 6-serie Gran Coupé, BMW 6-serie Coupé (fra 09/2011) og BMW 6-serie Cabriolet (fra 03/2011). Brændstofbesparelse E, vejgreb i vådt føre C, udvendig rullestøj ) ) , 72 dB

Vejl. pris uden montering

17.500,00 kr.

Vejl. pris uden montering

17.500,00 kr.

Vejl. pris uden montering

19.600,00 kr.

13


ELEGANT TIL BMW 6-SERIEN.

Stjerneeger 327.

V-eger 281.

Stjerneeger 365.

Komplette vinterhjul, 225/55 R17 97H. Med Dunlop SP Winter Sport 3D og Run Flat-teknologi. Til BMW 6-serie Gran Coupé. Også til BMW 5-serie Sedan og Touring (fra 2010), BMW 6-serie Coupé (fra 09/2011) og BMW 6-serie Cabriolet (fra 03/2011).

Komplette vinterhjul, 245/45 R18 100V XL. Med Dunlop SP Winter Sport 3D og Run Flat-teknologi. Til BMW 6-serie Coupé (fra 09/2011). Også til BMW 5-serie Sedan og Touring (fra 2010), BMW 6-serie Gran Coupé og BMW 6-serie Cabriolet (fra 03/2011).

Komplette vinterhjul, 245/45 R18 100V XL. Med Continental Winter Contact TS810S SSR og Run Flatteknologi. Til BMW 6-serie Gran Coupé. Også til BMW 5-serie Sedan og Touring (fra 2010), BMW 6-serie Coupé (fra 09/2011) og BMW 6-serie Cabriolet (fra 03/2011).

Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) , 69 dB

Brændstofbesparelse E, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) , 68 dB

Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) ) , 72 dB

Vejl. pris uden montering 14

17.500,00 kr.

Vejl. pris uden montering

19.900,00 kr.

Vejl. pris uden montering

18.500,00 kr.


V-eger 328.

Radialeger 237.

Komplette vinterhjul, 245/45 R18 100V XL. Med Dunlop SP Winter Sport 3D og Run Flat-teknologi. Til BMW 6-serie Coupé (fra 09/2011). Også til BMW 5-serie Sedan og Touring (fra 2010), BMW 6-serie Gran Coupé og BMW 6-serie Cabriolet (fra 03/2011).

Komplette vinterhjul, 245/45 R18 100V XL. Med Continental Winter Contact TS810S SSR og Run Flat-teknologi. Til BMW 6-serie Coupé (fra 09/2011). Også til BMW 5-serie Sedan og Touring (fra 2010), BMW 6-serie Gran Coupé og BMW 6-serie Cabriolet (fra 03/2011).

Brændstofbesparelse E, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) , 68 dB Vejl. pris uden montering

19.900,00 kr.

Brændstofbesparelse E, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) ) , 72 dB Vejl. pris uden montering

19.900,00 kr.

15


TILBUD.

IMPONERENDE TIL BMW 7-SERIEN OG BMW 5-SERIE GT.

V-eger 254.

Stjerneeger 251.

Dobbelteger 238.

Komplette vinterhjul, 245/50 R18 100H. Med Pirelli W210 Sottozero S2 og Run Flat-teknologi. Til BMW 7-serien (fra 2012). Også til BMW 5-serie Gran Turismo.

Komplette vinterhjul, 245/45 R19 102V XL. Med Pirelli W240 Sottozero S2 og Run Flat-teknologi. Til BMW 7-serien (fra 2012). Også til BMW 5-serie Gran Turismo.

Komplette vinterhjul, 245/45 R19 102V XL. Med Pirelli W240 Sottozero S2 og Run Flat-teknologi. Til BMW 7-serien (fra og med 2012). Også til BMW 5-serie Gran Turismo.

Brændstofbesparelse E, vejgreb i vådt føre C, udvendig rullestøj ) ) ) , 73 dB

Brændstofbesparelse E, vejgreb i vådt føre C, udvendig rullestøj ) ) , 72 dB

Brændstofbesparelse E, vejgreb i vådt føre C, udvendig rullestøj ) ) ) , 73 dB

Vejl. pris uden montering 16

19.900,00 kr.

Vejl. pris uden montering

22.400,00 kr.

Vejl. pris uden montering

19.900,00 kr.


TILBUD.

ÆSTETISK STYLING TIL BMW Z4.

Stjerneeger 276.

Stjerneeger 290.

Komplette vinterhjul, 225/45 R17 94V XL. Med Bridgestone Blizzak LM-25 og Run Flat-teknologi. Til BMW Z4 (modelår 12/2008 til 03/2013).

Komplette vinterhjul, 225/45 R17 94V XL. Med Bridgestone Blizzak LM-25 og Run Flat-teknologi. Til BMW Z4 (modelår 12/2008 til 03/2013).

Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) ) , 72 dB

Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) ) , 72 dB

Vejl. pris uden montering

15.800,00 kr.

Vejl. pris uden montering

15.600,00 kr.

17


TILBUD.

LÆKKERT DESIGN TIL BMW X1.

Design kan afvige.

Stålfælg. Komplette vinterhjul, 225/50R17 94H. Med Pirelli W210 Sottozero S2 og Run Flat-teknologi. Til BMW X1. Brændstofbesparelse E, vejgreb i vådt føre C, udvendig rullestøj ) ) ) , 73 dB Vejl. pris uden montering

V-eger 318.

Stjerneeger 319.

Stjerneeger 320.

Komplette vinterhjul, 225/50 R17 94H. Med Pirelli W210 Sottozero S2 og Run Flat-teknologi. Til BMW X1.

Komplette vinterhjul, 225/50 R17 94H. Med Bridgestone Blizzak LM-25. Til BMW X1.

Komplette vinterhjul, 225/45 R18 91H. Med Pirelli W210 Sottozero S2 og Run Flat-teknologi. Til BMW X1.

Brændstofbesparelse E, vejgreb i vådt føre C, udvendig rullestøj ) ) ) , 73 dB

Brændstofbesparelse G, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) ) ) , 73 dB

Brændstofbesparelse E, vejgreb i vådt føre C, udvendig rullestøj ) ) , 72 dB

Vejl. pris uden montering 18

12.100,00 kr.

14.900,00 kr.

Vejl. pris uden montering

14.900,00 kr.

Vejl. pris uden montering

18.500,00 kr.


TILBUD.

KNIVSKARPT LOOK TIL BMW X3.

Y-eger 305.

V-eger 307.

Komplette vinterhjul, 225/60 R17 99H. Med Dunlop SP Winter Sport 3D og Run Flat-teknologi. Til BMW X3 (fra 10/2010).

Komplette vinterhjul, 245/50 R18 100H. Med Dunlop SP Winter Sport 3D og Run Flat-teknologi. Til BMW X3 (fra 10/2010).

Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) ) , 71 dB.

Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) , 69 dB.

Vejl. pris uden montering

16.800,00 kr.

Vejl. pris uden montering

19.900,00 kr.

Y-eger 308.

Dobbelteger 309.

Komplette vinterhjul, 245/50 R18 100H. Med Pirelli W210 Sottozero S2 og Run Flat-teknologi. Til BMW X3 (fra 10/2010).

Komplette vinterhjul, 245/45 R19 102V XL. Med Dunlop SP Winter Sport 3D og Run Flat-teknologi. Til BMW X3 (fra 10/2010).

Brændstofbesparelse E, vejgreb i vådt føre C, udvendig rullestøj ) ) ) , 73 dB

Brændstofbesparelse E, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) , 69 dB.

Vejl. pris uden montering

20.200,00 kr.

Vejl. pris uden montering

25.200,00 kr.

19


TILBUD.

MERE DYNAMIK TIL BMW X5.

Stjerneeger 209.

Krydseger 177.

Y-eger 211.

Komplette vinterhjul, 255/55 R18 109H XL. Med Dunlop Grandtrek WT M3 og Run Flat-teknologi. Til BMW X5 (fra 2006).

Komplette vinterhjul, 255/55 R18 109H XL. Med Continental 4x4 Winter Contact og Run Flat-teknologi. Til BMW X5 (fra 2006).

Komplette vinterhjul, 255/50 R19 107V XL. Med Goodyear Ultra Grip og Run Flat-teknologi. Til BMW X5 (fra 2006).

Brændstofbesparelse E, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) , 70 dB

Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) ) , 73 dB

Brændstofbesparelse E, vejgreb i vådt føre C, udvendig rullestøj ) , 69 dB.

Vejl. pris uden montering 20

18.700,00 kr.

Vejl. pris uden montering

21.000,00 kr.

Vejl. pris uden montering

21.300,00 kr.


TILBUD.

OG BMW X6.

V-eger 257.

Y-eger 214 Black.

Komplette vinterhjul, 255/50 R19 107V XL. Med Continental 4x4 Winter Contact og Run Flatteknologi. Til BMW X6.

Komplette vinterhjul, 275/40 R20 106V XL for, 315/35 R20 110V XL bag. Med Pirelli Scorpion Ice+Snow og Run Flat-teknologi. Til BMW X6. Også til BMW X5 (fra 2006).

Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) ) , 73 dB

Brændstofbesparelse E/C, vejgreb i vådt føre C/C, udvendig rullestøj ) ) , 73 dB / ) , 71 dB (for/bag).

Vejl. pris uden montering

21.500,00 kr.

Vejl. pris uden montering

31.450,00 kr.

21


TILBUD.

RENDYRKET SPORT.

22


Dobbelteger 405M. Komplette vinterhjul, 225/50 R18 99V. Med Continental Winter Contact TS830P og Run Flatteknologi. Til BMW 3-serie Gran Turismo. Også til BMW 3-serien (fra 01/2012). Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) ) , 72 dB Vejl. pris uden montering

24.400,00 kr.

V-spoke 223M. Komplette vinterhjul, 255/50 R19 107V XL. Med Continental 4x4 Winter Contact og Run Flatteknologi. Til BMW X5 (fra 2006). Brændstofbesparelse F, vejgreb i vådt føre E, udvendig rullestøj ) ) , 73 dB Vejl. pris uden montering

23.300,00 kr.

23


Originale BMW dele og tilbehør, BMW Service

Komplette vinterhjul 2013/2014

Ren køreglæde

Sådan læses dækkoden: De vigtigste oplysninger om et dæk finder du altid på dæksiden. Talkoderne er de samme for alle mærker og angiver dækkets bredde, forholdet mellem dækhøjde, dækbredde og fælgdiameter samt den maksimale hastighed, dækket er godkendt til.

Type (fx R for radial) Dækbredden i millimeter

Hastighedskode

225/50 R17 H Forholdet mellem højde og bredde i procent. Her udgør dækhøjden 50 % af bredden, dvs. 112,5 mm. Fælgdiameter i tommer

Hastighedskode: Q op til 160 km/t R op til 170 km/t S op til 180 km/t T op til 190 km/t H op til 210 km/t V op til 240 km/t W op til 270 km/t Y op til 300 km/t ZR over 240 km/t

VELKOMMEN TIL DEN NYE SÆSON HOS DIN BMW FORHANDLER. Bemærk, at tilgægeligheden af og prisen for tilbehørs-produkter afhænger af den pågældende bilmodel, udstyrsniveauet og modelår. Alle priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms og gyldige frem til 31.03.2014 eller så længe lager haves. Vi tager forbehold for trykfejl, indholdsfejl og ændringer. Helt eller delvist eftertryk er kun tilladt med skriftlig tilladelse fra BMW AG, München, UA-24, 09/2013. © BMW AG, München, Tyskland.

BMW Vinterhjulsfolder  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you