Page 1

SOmmer.

Inspiration. Innovation. IndividualitET. NYD sommeren MED DET BEDSTE UDSTYR.

Originale BMW dele og tilbehør, BMW Service, BMW Lifestyle

Forår/sommer 2013

Ren køreglæde


NYD SOMMEREN FRA ALLE DE BEDSTE SIDER. Der er altid meget at opleve, når du er på rejse – en perfekt afsondret

strand, et uspoleret bjerglandskab eller en idyllisk café. Uanset hvor turen går hen i år, så er det vigtigt at nyde hvert sekund i god og sikker stil. Vi har sammensat en række gode tilbud til dig, så du kan nyde alle de bedste sider af sommersæsonen.

Udvalget af originalt BMW tilbehør, som er skræddersyet til netop din bil, giver dig den plads og den fleksibilitet, du behøver for at føre dine

ferieplaner ud i livet. De originale BMW transportsystemer giver dig for

eksempel mulighed for at tage præcis det udstyr med, du får brug for på din aktive ferie. Og de originale BMW sommerhjul ser ikke kun godt ud, de får dig også sikkert frem til dit rejsemål.

Vores individuelle BMW Service-tilbud sikrer, at du får en sikker og strålende start på sæsonen.

Gå på opdagelse i udstyret til den bedste tid på året. På gensyn i vores showroom.

Dit autoriserede BMW værksted.

2

INDHOLD Til børn

3

Transportsystemer

4  | 5

Opbevaring

6 | 7

Tilbehør til designlinjer

8 | 9

Sommerdæk og -fælge

10|11

Lifestyle og Bike

12 | 13

Kommunikation og information

14 |15


til børn

UDSTYRET TIL DEN BEDSTE TID PÅ ÅRET.

HAR DU HUSKET DET HELE?

Sommertid er rejsetid, og jo bedre du forbereder dig på sommerens lange ture, jo mere afslappende

Få en god start på ferien. Vi har

blot vigtigt at være opmærksom på børnenes behov, og det omfatter blandt andet også et komforta-

du bør tjekke inden ferieturen:

vil din ferie blive. Kombinationen af børn i bilen og lange bilture sydpå kan faktisk godt lykkes. Det er belt sæde. Barnestolene fra BMW byder på høj kørekomfort takket være anvendelsen af åndbare

materialer og den ergonomiske udformning, som sikrer, at barnet sidder komfortabelt på hele turen. En god barnestol er det bedste, du kan gøre for børnenes sikkerhed i bilen. Vi har anvendt vores

samlede knowhow og erfaring inden for sikkerhedsområdet ved udviklingen af vores barnestole.

sammensat en liste over punkter,

❐ Tjek motorolien. ❐ Tjek sprinklervæsken. ❐ Tjek dæktrykket og mål dækmønsteret.

❐ Husk en ekstra nøgle.

STORE TING TIL DE SMÅ.

❐ Husk bilens registreringspapirer + rødt kort.

❐ Husk førstehjælpskasse, ekstra pærer, advarselsveste til alle i bilen, lommelygte, p-skive. ❐ ID/pas/kørekort. ❐ Tjek, om navigationssystemets kort er opdaterede.

❐ Motorvejsmærkater. BMW Baby Seat 0+.

BMW Junior Seat I-II.

BMW Junior Seat II-III.

Til børn op til 13 kg (ca. 18 måneder). Stolen monteres modsat kørselsretningen eller på passagerforsædet, når airbaggen er deaktiveret. Stolen er nem at fjerne fra reboard-rammen og kan derefter anvendes som bærestol. Med aftagelig solskærm og sædeindsats til højde­ reduktion. Fås i flere farver.

Til børn mellem 9 og 25 kg (ca. 9 måneder til 7 år). Komfortabel barnestol med højde- og hældningsjusterbar ryg og pudebord. Med/uden ISOFIX-beslag. Enkel at montere og håndtere. Fås i flere farver.

Til børn mellem 15 og 36 kg (ca. 3 til 12 år). Komfortabel barnestol, der kan indstilles i højden, så stolen vokser sammen med barnet. Monteringen er hurtig og nem ved hjælp af bilens sele. Fås i flere farver.

Vejl. pris m/ Isofix

Vejl. pris m/ Isofix

kr. 3.825

kr. 3.575

Vejl. pris u/ Isofix

❐ Tjek vejrudsigten og trafikmeldingerne hjemmefra.

kr. 2.530

BMW Baby Racer II M3.

BMW Kidsbike – løbecykel og børnecykel i ét.

BMW Cruise Bike Junior.

Kids T-shirt.

Mindst lige så sportslig som originalen. Detaljerne på M rattet, speedometeret og omdrejningstælleren sikrer ægte M feeling. Med letgående gummihjul. TÜV-godkendt. Til børn i alderen 1,5 til 3 år. Mål (l x b x h) 70,5 x 32,5 x 40 cm, vægt 4,5 kg. Farve: Orange.

En løbecykel er den vel nok bedste måde at lære barnet at cykle på – helt uden støttehjul. Med det medfølgende konverteringssæt kan du på et øjeblik forvandle løbecyklen til en rigtig børnecykel. Stelhøjde 36 cm, sædehøjde 38-46 cm. Fås i farverne blå, rød eller orange.

Perfekt til den unge cyklist. Til både piger og drenge i alderen 6,5 til 9 år. Den højdeindstillelige sadel sikrer, at cyklen kan vokse med barnet. Lækkert, prisvindende design. Fås i farverne sort/orange eller hvid/grøn.

Ungerne vil elske denne T-shirt på grund af det iøjnefaldende design. Med Concept Car i8-tryk foran. Materiale: Single Jersey, 100 % bomuld. Hvid. Fås i flere størrelser: 98/104/116/128/140.

Vejl. pris

Vejl. pris

Vejl. pris

kr. 885

kr. 2.355

kr. 3.845

Vejl. pris

kr. 169

3


Cykelholder.

Racercykelholder.

BMW cykelholder med låseanordning til cykler med en steldiameter mellem 25 og 80 mm. Passer til alle BMW tagbagagesystemer/tagbøjler. Plads til maks. fire cykelbeslag (modelafhængigt).

BMW racercykelholder med låseanordning til cykler med snaplås på forhjulet. En holder til forhjulet, der kan fastgøres på grundmodulet, fås som tilbehør. Passer til alle BMW tagbagagesystemer/tagbøjler.

kr. 930

Vejl. pris inkl. lås uden montering

Farvekombination: White/White 4

White/Blue

Vejl. pris inkl. holder til forhjul uden montering

Pure Silver/Green

kr. 1.605

Pure Silver/Berry


TRANSPORTSYSTEMER

AKtiv.

Det forholder sig typisk sådan, at mængden af interesser afspejler sig direkte i mængden af bagage, du har brug for at medbringe.

Uanset om du tager hele familien med på cykeltur, kører en tur op i bjergene på vandretur eller tager et smut på stranden for at surfe, så giver de originale BMW transportsystemer dig muligheden for

at tage alt dit grej med, så du kan udfolde dine interesser fuldt ud. De originale BMW transportsystemer er testet på alle leder og

kanter og tåler alle vejr-, temperatur- og terrænforhold, så du kan være sikker på aldrig at gå ned på udstyret.

Og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, at de originale BMW

transportsystemer er lette at montere. Du behøver ikke engang at

bruge værktøj. BMW cykelholderen til biler uden anhængertræk er

et godt eksempel. Du klikker den ganske enkelt fast på bilen, og så er du klar til at køre.

TAG CYKLEN MED I SLIPSTRØMMEN. Bagagebærer til modeller uden anhængertræk.

Cykelholder til modeller med anhængertræk.

(Ikke afbildet) En bagagebærer er den sikre måde at transportere cykler på. Den monteres hurtigt og nemt helt uden værktøj, men med et praktisk „click-on“-system. Basisudgaven har plads til to cykler. Et udvidelsesmodul gør plads til cykel nummer tre på udvalgte modeller. For eksempel til BMW 5-serie Touring F11.

(Billedet til venstre) Den nye cykelholder i moderne BMW design er enkel at montere på bilens trækkrog og opfylder naturligvis alle krav til både kvalitet og sikkerhed. Når den ikke er i brug, kan den foldes sammen. Holderen er også egnet til transport af elcykler (2 x 30 kg). Som tilbehørssæt fås et udvidelsesmodul til cykel nummer tre samt en transportpose til cykelholderen. For eksempel til BMW X1 (fra modelår 07/2012).

Vejl. pris uden montering

kr. 9.950

Vejl. pris uden montering

kr. 4.820

Bevægende teknologi: BMW Cruise Bike. Stelstørrelser: S (41 cm, kropshøjde maks. 168 cm) M (46 cm, kropshøjde 165 - 178 cm) L (51 cm, kropshøjde 174 - 190 cm) XL (55 cm, kropshøjde 183- 195 cm)

Pure Silver/Orange

Unisexcykel med aluminiumstel i unikt design, der fås i fem forskellige farver. Skjult kabeltræk til bremserne og gearene er med til at understrege den tilbagelænede og afslappede stil, der kendetegner BMW Cruise Bike. Forenden på cyklen med integreret BMW logo kan justeres til rytterens højde. Brugen af kvalitetskomponenter såsom affjedret forgaffel, cantileverbremser og Shimano Alivio-gearsystemet med 27 gear går perfekt i spænd med cyklens unikke look og er din garanti for ægte køreglæde. Ikke alle størrelser kan leveres i alle farver. Kontakt os for at høre hvad vi har på lager. Restsalg 2012 modeller.

kr. 5.595 5


OPBEVARING.

Originalt BMW tilbehør giver dig en hjælpende hånd i hverdagen – ikke kun med bagage og sportsudstyr, men også med praktiske

løsninger til store og små opbevaringsbehov. Listen over småting, som du skal have med på sommerferie, er alenlang, og det er praktisk at have de vigtigste ting inden for rækkevidde under kørslen. Det kan du med originalt BMW tilbehør. De fleksible løsninger byder på masser af praktisk opbevaringsplads, der er skræddersyet til netop din bil.

BMW Travel & Comfort-systemet er et godt eksempel på en intelligent opbevaringsløsning til kabinen. Den enkle og sikre plug-in-

mekanisme gør det nemt at skifte tilbehør i en håndevending. Vælg for eksempel en universalkrog, der holder styr på dine indkøbs-

tasker, eller en praktisk tøjbøjle, så din jakke ikke bliver krøllet under transporten. Systemet udnytter pladsen bag forsæderne til praktisk og sikker opbevaring.

Skillenet til bagagerummet.

Netlomme i fodrummet.

Læssekantbeskytter.

Foldekasse.

Det trekantede skillenet til bagagerummet holder styr på stort og småt. Mindre genstande kan opbevares i selve nettet, som holder dem sikkert på plads. Til mange BMW modeller.

Den praktiske netlomme monteres i venstre side af fodrummet ved passagerforsædet og egner sig perfekt til at opbevare fx en advarselsvest eller en kortbog. Til mange BMW modeller.

Måttens perfekte pasform beskytter kofangeren mod ridser og stød ved af- og pålæsning. Beskyttelsesmåtten er fremstillet af et skridsikkert materiale og er nem at montere. Måtten kan også anvendes til at sidde på. Til mange BMW modeller. Pris eks. 5-serie (E61)

Kassen er let at folde ud. Fastgøres med velcro. Tåler vand. Maks. bæreevne 20 kg. Fås i to størrelser til mange BMW modeller.

Vejl. pris uden montering fra

6

kr. 375

Vejl. pris uden montering fra

kr. 265

Vejl. pris eks. 5-serie (E61)

kr. 505

Vejl. pris lille / stor

kr. 315 / 440


opbevaring

BMW tagbokse.

Surfbrætholder.

Vælg mellem tre størrelser med plads til hhv. 460 l, 350 l eller 320 l (vist) Med hvilere af stødsikker plast og indbygget mastholder, spændeøjer og remme. bagage. Boksen kan åbnes fra begge sider, hvilket gør den praktisk at anvende. Passer til alle BMW tagbagagesystemer/tagbøjler. Med sikkerhedsoptimeret centrallås med tre låsepunkter. Til alle BMW modeller med tagbagagesystem. Vejl. pris 320 l uden montering (fås i Black, Silver, White og Titanium Silver) Vejl. pris 350 l uden montering (fås i Silver) Vejl. pris 460 l uden montering (fås i Black, Silver, White og Titanium Silver)

kr. 3.455

kr. 3.445

kr. 5.435

kr. 605

Vejl. pris uden montering

RAMMEN OM TRANSPORTSYSTEMERNE FRA BMW. Tagbagagebærer og tagbøjler.

Den modelspecifikke tagbøjle/tagræling er enkel at montere, ofte helt uden brug af værktøj. Tværstiverne er fremstillet af ekstremt brudsikre aluminiumrør. BMW tagbøjlesystemet med tyverisikring opfylder alle krav til sikkerheden. Udstyret fås til mange BMW modeller, dog ikke Cabriolet- og Roadster-modeller eller BMW 6-serien.

Vejl. pris til BMW 3-serie sedan (fra modelår 2011) uden montering Vejl. pris til BMW 5-serie sedan (fra modelår 2010) uden montering

kr. 1.820

kr. 1.945

BMW Travel & Comfort-system. Lige nu til ekstra attraktive priser! Ét system, mange muligheder. Grundmodulet monteres på forsædets nakkestøttestænger og fungerer herefter som udgangspunkt for de forskellige udstyrsdele. Eksempelvis for universalkrogen til mindre poser, tøjbøjlen med krogudtræk, klapbordet med kopholder eller holderen til Apple iPadTM. Til mange BMW modeller. Og frem til 30/6 2013 kan du spare 15% på nedenstående BMW Travel & Comfort produkter. (Normalpris kr. 198)

kr. 168

Vejl. pris iPad-holder. iPad 1

(Normalpris kr. 1.150)

Vejl. pris iPad-holder. iPad 2+3+4

kr. 977

(Normalpris kr. 1.150)

Vejl. pris grundmodul

Vejl. pris klapbord

(Normalpris kr. 805)

Vejl. pris taskekrog

(Normalpris kr. 222)

Vejl. pris tøjbøjle

(Normalpris kr. 540)

kr. 977

kr. 684 kr. 189

kr. 459

7


INDIVIDUALITET.

Sportsligt flair, eksklusiv elegance eller iøjnefaldende moderne stil – præcis som du kender det fra BMW 1-serien, kan du nu også

skræddersy BMW 3-serien til din personlige stil. Lad din personlighed komme til udtryk via din BMW og det tilbehør, du vælger at

udstyre den med. Her finder du alt lige fra praktiske transportløsninger til eksklusivt indvendigt design. Tilbehørsprodukterne til BMW designlinjerne er udviklet specielt til en række modeller og matcher perfekt til de enkelte BMW designlinjer.

Bagagerumsmåtte.

Brilleholder og cd/dvd-lomme. Ryglænstaske.

Bagsædetaske.

Pak bagagerummet på den smarte og sikre måde med et bagagesystem, der byder på et væld af praktiske detaljer. Den skridsikre måtte er fremstillet af et hårdført plastmateriale og har præcis pasform. Vælg mellem flere farver, som matcher bilens interiør. Til BMW 1-serien (fra modelår 09/2011) og BMW 3-serien (fra modelår 01/2012).

Praktisk opbevaringslomme, som let skydes ind over solskærmen. Der er plads til cd’er eller dvd’er på indersiden og solbriller på ydersiden. Vælg mellem flere farver, som matcher bilens interiør.

Tasken udnytter pladsen på bagsædet optimalt og kan også anvendes som rygsæk uden for bilen. Tasken af slidstærkt materiale er inddelt i flere rum og har desuden to flaskelommer. Vælg mellem flere farver, som matcher bilens interiør. For eksempel til BMW 3-serien (fra modelår 01/2012).

Vejl. pris 1- / 3-serie

8

kr. 700 / 795

Vejl. pris

kr. 320

Praktisk ryglænstaske med mange praktiske lommer. God plads til både stort og småt, fx legetøj. Med separat rum til opbevaring af kølige drikke. Vælg mellem flere farver, som matcher bilens interiør.

Vejl. pris

kr. 870

Vejl. pris

kr. 1.160


TILBEHØR TIL DESIGNLINJER

Nøgleetui.

Håndbremsegreb.

Beskyt tændingsnøglen med et lækkert designetui af det fineste læder. Vælg mellem flere farver, som matcher bilens interiør. Til BMW 1-serien (fra modelår 09/2011) og BMW 3-serien (fra modelår 01/2012).

Kvalitetslæder hele vejen. Det farvede midterstykke giver håndbremsen et dynamisk og sportsligt look. Vælg mellem flere farver, som matcher bilens interiør. Til BMW 1-serien (fra modelår 09/2011) og BMW 3-serien (fra modelår 01/2012).

Vejl. pris (1-og 3-serie) Sport Line og Urban Line Luxury line

Vejl. pris uden mont. Urban Line

kr. 201 kr. 280

Sport og Modern Line Luxury Line

kr. 625 kr. 640 kr. 640

Universalmåtte.

Stofmåtte med beskyttelsesmembran.

Måtterne i dynamisk design passer som støbt i bunden af bilen og begejstrer med sin smuds- og vandafvisende kvalitet. Vælg mellem forskellige farver, som matcher bilens interiør. Til BMW 1-serien (fra modelår 09/2011) og BMW 3-serien (fra modelår 01/2012).

Måtterne er designet med et dynamisk udtryk. Sæt med to skræddersyede, smuds- og vandafvisende måtter til pladsen ved forsæderne. Vælg mellem forskellige farver, som matcher bilens interiør, fx til BMW 3-serien (fra modelår 01/2012).

Vejl. pris (for+bag) eks. 3-serie Sport eks. 1-serie Sport

kr. 830 kr. 760

Vejl. pris (for+bag) eks. 3-serie Sport

kr. 1.280

PERFEKT UDNYTTET NED TIL MINDSTE CENTIMETER.

Bagagerumsbakke.

BMW beskyttelsesovertræk med BMW foldekasse.

Solid bakke med perfekt pasform til BMW 1-seriens bagagerum (fra modelår 09/2012), hvor den sikrer en helt plan læsseflade. Den er brudsikker og vandafvisende, og den har spænderemme til små stykke bagage i siden. Vælg mellem flere farver, som matcher bilens interiør. Også til BMW 3-serien (fra modelår 01/2012).

BMW beskyttelsesovertrækket med læssekantbeskytter er skridsikkert, vandafvisende, slidstærkt og har perfekt pasform. Den praktiske og slidstærke foldekasse kan afmonteres og er ideelt egnet til at opbevare stort og småt. Vælg mellem flere farver til foldekassen, som matcher bilens interiør. For eksempel til BMW 3-serien (fra og med modelår 01/2012).

Vejl. pris (1-serie) Vejl. pris (3-serie)

kr. 2.045

kr. 2.545

Vejl. pris foldekasse Vejl. pris foldekasse Modern Line

kr. 335 kr. 335

Vejl. pris foldekasse Sport Line Vejl. pris beskyttelsesovertræk

kr. 335

kr. 1.450

9


KØREGLÆDE GANGE FIRE.

Originale BMW sommerhjul tilbyder ikke kun maksimal sikkerhed og optimal køreglæde, men giver også øjnene noget godt at se på.

De originale BMW letmetalfælge med de tilhørende dæktyper udvikles parallelt med en ny bilmodel. Originale BMW letmetalfælge er udviklet med øje for hver eneste lille detalje og opfylder selv de strengeste krav. Fælgene er vægtoptimerede og ekstremt robuste og udført i et design, der matcher den pågældende model helt perfekt.

Med en fælg- og dækkombination fra BMW forener du avanceret design med overlegen sikkerhed, så du kan nyde hver eneste kilometer. Gå på opdagelse i det store udvalg af originale sommerhjul til din BMW hos din BMW forhandler eller på www.bmw.dk

17“ sommerkomplethjul til 1-serie.

18“ sommerkomplethjul til 3-serie.

18“ sommerkomplethjul til 3-serie.

18“ sommerkomplethjul til 5-serie.

Vælg mellem Sport Line Styling 379 (afbilledet) eller Urban Line Styling 412 til 1-serie (F2*) fra 2010 og frem.

Vælg mellem Modern Line Styling 415 (afbilledet), Comfort Line Styling 416 eller Sport Line Styling 397 til 3-serie (F3*) fra 2011 og frem.

Vælg mellem Sport Line Styling 397 (afbilledet), Comfort Line Styling 416 eller Modern Line Styling 415 til 3serie (F3*) fra 2011 og frem.

Vælg mellem Styling 328 (afbilledet) eller Styling 237 til 5-serie (F1*) fra 2010 og frem.

8 x 18“ fælge. Pirelli Cinturato Run Flat dæk i størrelsen 225/45 R18.

8 x 18“ fælge. Pirelli Cinturato Run Flat dæk i størrelsen 225/45 R18.

7,5 x 17“ fælge. Bridgestone Potenza Run Flat dæk i størrelsen 225/45 R17.

Vejl. pris inkl. montering.

10

kr. 15.900

Vejl. pris inkl. montering.

kr. 19.900

Vejl. pris inkl. montering.

kr. 19.900

8 x 18“ fælge. Bridgestone Turanza ER 300 Run Flat dæk i størrelsen 245/45 R18.

Vejl. pris inkl. montering.

kr. 21.900


www.bmw.dk

Ren køreglæde

NY BMW APP. GI’R DIG MERE MED MINDRE. Nu er BMW altid lige ved hånden. Med BMW’s nye smartphone app har du hurtig adgang til alle BMW modellerne med specifikationer og små film. Du får også et nemt overblik over dine servicemuligheder og besøg, du kan booke service og prøveture, ligesom vores vejhjælp, BMW Mobile Care altid er der, når du har brug for det; uanset hvor i Europa du er, finder vi dig og vi hjælper dig videre. Og så får du også adgang

til en uundværlig parkeringshjælp, der guider dig tilbage til din bil – i god tid inden parkeringsbilletten udløber naturligvis. Man behøver ikke være BMW ejer for at få udbytte af BMW’s nye smartphone app. Men det er naturligvis lidt sjovere.

Den nye BMW app downloades gratis fra App Store og Google play – bare søg på BMW Danmark eller scan koden lige her.

11


BMW Lifestyle

Damefrakke.

Herrejakke.

Moderigtig halvlang, beigegrå trenchcoat med sportsligt design. Denne lækre damefrakke fås kun i BMW Collection. Unik frakke med kontrastsyninger på bæltet og et trendy metalspænde. Sølvfarvet metalnitte med BMW logo. Materiale: 64 % bomuld, 29 % polyester, 7 % nylon.

Quiltet beigegrå jakke med elegant ståkrave og fire påsyede lommer kan lukkes med skjulte trykknapper og byder på masser af praktisk opbevaringsplads. Sølvfarvet metalnitte med BMW logo på lommen. Materiale: 64 % bomuld, 29 % polyester, 7 % nylon.

kr. 1.070

Vejl. pris

Damevest. Dunvestens lækre quiltede kvalitet sikrer, at du holder dig varm på overkroppen uden at påvirke din bevægelsesfrihed. To lommer med skjult lynlås og sølvfarvet metalnitte med præget BMW logo runder designet af. Materiale: 100 % nylon, vandtæt.

Vejl. pris

12

kr. 600

Unisex BMW sommerhalstørklæde. Let og moderigtigt halstørklæde i blå, hvide og grå farver, som kan bæres ved mange forskellige lejligheder. Topkvalitet med et klassisk, men alligevel moderne design. Metalnitte med præget BMW logo. Materiale: 95 % hør, 5 % viskose.

Vejl. pris

kr. 193

kr. 1.070

Vejl. pris

BMW kabinetaske.

BMW trolleykuffert.

Letvægtskabinetaske med et stort hovedrum og flere netlommer til småting. Når du har tasken med i bilen, kan du stille den bag ved sædet. Lækker metallynlås i topkvalitet samt kombinationslås. Materiale: Nylon. Mål (l x b x h): 38 x 33 x 18 cm.

Den 26 liter store trolleykuffert kan udvides ved hjælp af lynlåsene. Bagageremme på indersiden holder dit tøj og dine vigtige papirer sikkert på plads Kombinationslåsen holder langfingre ude. Materiale: Nylon. Mål (l x b x h): 66 x 47 x 31 cm. Vægt 4,0 kg.

Vejl. pris

kr. 725

Vejl. pris

kr. 1.020


BMW bike

EVENTYR.

Enhver, der har siddet i sadlen på en BMW cykel, kender følelsen af at kunne nå højere og længere end nogen sinde før. Denne køreglæde genfinder du også i udstyret til vores BMW Bikes, fx den komfortable rygsæk eller den TÜV-godkendte cykelhjelm, der yder maksimal beskyttelse.

Cykelhjelm. Denne letvægtshjelm er også ekstremt brudsikker. Individuel hovedring og aerodynamisk ventilationssystem Med tre reflekser og BMW signatur. TÜV/CE-godkendt. Størrelse 56 til 60. Vejl. pris

kr. 875

Bike-rygsæk. En moderne, rund rammeprofil af fjederstål sikrer ventilation fra tre sider, mens skulderremmene og hoftebæltet i netstof kan justeres til perfekt pasform. Genial detalje: En EXP-kompressionsrem gør det muligt at udvide taskens volumen fra 10 liter til 12 liter. En række små rum byder på god plads til alle dine ejendele. Hoftebæltet har to lynlåslommer i netstof, derudover har tasken netlommer på siden, indvendige rum til værdigenstande samt separate rum til dit våde tøj. Taskens indre har også separat plads til løst værktøj. Et andet separat rum har velcrolukninger til et drikkesystem, som holdes sikkert på plads med en automatisk lynlås. Rygsækkens moderne design er et udtryk for den overlegne funktionalitet. Reflekslommer til lygter og ekstra slanger samt reflekser på hoftebæltet blænder helt op for sikkerheden. Vejl. pris

kr. 725

13


interaKtion.

Kravene om kommunikation, navigation og underholdning i bilen bliver stadig større. Kommunikationsløsningerne fra BMW holder dig

opdateret med de nyeste funktioner og teknologier – lige fra internetadgang i bilen via et BMW Car Hotspot og perfekt integrering af en iPhoneTM eller iPadTM til transportable navigationssystemer med stemmestyring og 3D-visning. BMW dvd-systemet Tablet og USB-

opladeren sikrer perfekt underholdning på alle pladser.

BMW Navigation Portable HD Traffic og Portable Plus.

BMW Daytime Running Light LED.

BMW Navigation Portable HD Traffic er et mobilt navigationssystem inkl. Europakort over 45 lande, 5-tommer-display og HD Traffic, som sikrer opdaterede trafikmeddelelser i både ind- og udland.

Interiør lyspakker med LED har et lavt energiforbrug kombineret med en lang levetid. LED pærerne giver er moderne og behageligt lys. Passer til alle BMW modeller.

BMW Navigation Portable Plus kombinerer et ultrafladt design med kortvisning på en 4,3 tommer stor berøringsglasskærm. Kort og modtager til trafikinfo kan bestilles særskilt. Priseksempler på Navigation Portable HD Traffic: Vejl. pris inkl. montering. 1-serie E8* Vejl. pris inkl. montering. 3-serie E9*

14

kr. 5.356

kr. 5.236

Vejl. pris uden montering. (eks. 5-serie F10)

kr. 1.780


KOMMUNIKATION OG INFORMATION

Dvd-system Tablet.

Trådløse (IR) stereohovedtelefoner.

Dvd-system Tablet er et komplet underholdningssystem med to transportable skærme og to beslag til montering af skærmene på nakkestøttestængerne. Afspiller formaterne video-dvd, lyd-cd, data-cd og data-dvd. Med indbygget USBgrænseflade og port til SD/MMC/ MS-kort. De indbyggede højttalere kan afbrydes, når der anvendes hovedtelefoner. Fås også som dvdsystem Tablet Single til en række BMW modeller.

Vejl. pris

Hovedtelefonerne leverer en fantastisk lydkvalitet med dyb bas og helt støjfri kvalitet. Ørepuder i kunstlæder sikrer lav vægt og perfekt bærekomfort. Lydstyrke og kanalseparation kan styres direkte på hovedtelefonen. Du kan indstille en maksimal øvre lydstyrke for hovedtelefonerne, så du med ro i sindet kan lade børnene bruge dem også. Hovedtelefonerne er egnede til brug i biler med dvd-system ved bagsædet.

kr. 4.295

Vejl. pris

kr. 560

Snap-in-adapter.

AUX-tilslutningskabel.

Adapter til Apple iPod/iPhoneTM.

USB-ladeadapter.

Sikker og stabil dockingstation med opladningsfunktion til din iPhoneTM eller Blackberry etc. Ledningsfri forbindelse til bilens antenne sikrer forbedrede signal- og modtageforhold, samtidig med at strålingsmængden i kabinen reduceres. (iPhone 5 fra 2. halvår 2013)

Med dette kabel kan du kan slutte din mp3-afspiller til bilradioen via bilens AUX-stik. Kablet fås i to længder: 0,3 og 0,8 m.

Den nemme måde at slutte en iPodTM/ iPhoneTM til bilen via USB-stikket. Fås til alle BMW modeller med USB grænseflade.

Genvejen til opladning af dit mobile udstyr går via bilens cigaretstik. Egnet til iPhoneTM, iPodTM, iPadTM og mange andre USB-enheder. Fås også som dobbeltversion med dobbelt så høj opladeydelse, så du kan oplade to enheder samtidig – fås til mange BMW modeller.

Vejl. pris u. montering iPhone 3/3GS iPhone 4/4S

kr. 910 kr. 805

Vejl. pris 0,3 m Vejl. pris 0,8 m

kr. 148 kr. 163

BMW Station til Apple iPhoneTM. Til vandret montering på instrumentbrættet. Stationen linker din iPhoneTM til bilens lydanlæg via skjulte kabler. Med håndfri funktion inkl. kvalitetsmikrofon, GPS-antenne og opladningsfunktion. Navigationsanvisninger og telefonopkald høres gennem bilens højttalere i forbindelse med app‘en BMW Link (få alle detaljer hos dit autoriserede BMW værksted) – også hvis du hører musik via cd/radio. Fås til mange BMW modeller. Vejl. pris inkl. montering. 1-serie (E87) 3-serie (E90)

kr. 4.402 kr. 3.786

Vejl. pris fra

kr. 210

Opdatering af digitalt rutekort. Op imod 15 % af alle ruter kan blive ændret på årlig basis. Med et opdateret kort finder du altid den bedste vej til din destination. Trafikoplægninger og hastighedsgrænser er opdaterede, og det sparer både tid og brændstof.

Vejl. pris fra

kr. 1.585

Vejl. pris single Vejl. pris dual

kr. 146 kr. 250

Hifi-anlæg Alpine. Dette anlæg sikrer en markant bedre lydoplevelse i kabinen med et neutralt, homogent lydbillede. Forstærkeren har seks kanaler og leverer 420 W udgangseffekt, og klasse-D-teknologien sikrer en magtfuld basgengivelse. For eksempel til BMW 1-serien (fra og med modelår 09/2011). Vejl. pris inkl. montering

kr. 8.852

15


Originale BMW dele og tilbehør, BMW Service, BMW Lifestyle

Forår/sommer 2013

Ren køreglæde

FLERE BMW NYHEDER I DIN INDBAKKE. Der sker rigtig meget i løbet af et BMW år. Nye modeller, nye teknologier, nye muligheder og nyt ekstraudstyr - for ikke at tale om arrangementer som BMW Driving Experience, premierer, konkurrencer, events, BMW Golf Club International og meget meget mere. Så hvis du gerne vil være helt opdateret på BMW, skal du bare tilmelde dig vores nyhedsbrev. Scan QR-koden og kom direkte til vores tilmeldingssite - du kan naturligvis også tilmelde dig på bmwnyheder.dk

Bemærk, at anvendeligheden af og prisen på tilbehørsprodukter afhænger af bilmodel, udstyrsni­veau og årgang. Alle tilbud er inklusive moms men eksklusiv montering, med mindre andet er angi­vet, og gælder indtil 30. juni 2013, eller så længe lager haves, med mindre andet er angivet. Der tages forbehold for ændringer og trykfejl. Helt eller delvist eftertryk er kun tilladt med skriftlig tilladelse fra BMW AG, München, Tyskland, VB-23. © BMW AG, München.

16

BMW Sommer Katalog 2013  
BMW Sommer Katalog 2013  
Advertisement