Page 1

Wat is transcriberen? Transcriberen van interviews is het omzetten van audio naar tekst en wordt vaak gedaan in het kader van wetenschappelijk onderzoek. Daarbij zijn er verschillende uitwerkvormen die worden gebruikt. De standaardvariant is een ‘woordelijke transcriptie’, waarbij alles wat er wordt gezegd, wordt omgezet in tekst, maar stopwoorden, ehm’s en eh’s, herhalingen en nietszeggende instemmingen van de interviewer worden weggelaten.

Transcriberen: Hoe werkt het? Het transcriberen van interviews is een vervelende opgave en wordt daarom ook graag uitbesteed. Om dit zo makkelijk mogelijk voor je te maken, hebben we het door te lopen proces voor u op een rijtje gezet. 1. U vraagt een prijsopgave aan voor het transcriberen van de interviews; 2. U ontvangt de offerte binnen 15 minuten in uw mailbox met daarin de prijzen die wij hanteren voor het transcriberen van interviews; 3. U gaat akkoord met de offerte en verstuurt de bestanden via onze beveiligde server (audio uploaden) 4. Wij beginnen met het transcriberen van uw geluidsopnames; 5. Als particuliere klant betaalt u vooraf via iDEAL, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of PayPal; 6. De afgeronde transcripties worden binnen ons platform binnen de gestelde levertijd beschikbaar gesteld.

Hoe snel transcriberen jullie? Transcriptie Online doet er alles aan om uw interviews zo vlot mogelijk te transcriberen, waarbij we onze standaard levertijd drie tot vijf werkdagen bedraagt. Heeft u de uitgewerkte interviews eerder nodig? Dan is dat geen probleem! Hebben de transcripties geen haast? Dan kunt u gebruik maken van onze leverperiode van tien tot vijftien werkdagen, waarbij een korting kunnen geven op het tarief per audiominuut van 5 eurocent. Dat klinkt misschien niet als een goede deal, maar bij grotere opdrachten kan dit al gauw oplopen tot een fikse korting.

Wat is transcriberen  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you