Creatieve lessen - Spelenderwijs leren

Page 1

Wie Ben Ik? Ontdekken

TraktatieWorkshop.nl

Ik ben de belangrijkste, durf jij dat te zeggen? En zien anderen dat ook aan jou? Vind je het normaal om jezelf voorop te plaatsen of ben je juist nog op zoek naar je eigen ik? Jezelf vinden, dat is het belangrijkste ontwikkelingsproces dat je in jouw leven kunt doormaken. Door bewuste stappen te ondernemen creëer je ruimte om anderen toe te laten, zonder hen de regie over jouw keuzes te geven. Een leerzame ontdekkingsreis voor kinderen én volwassenen.

Locatie: Atelier – De Pretletter Creatieve lessen & leerzame workshops Voor kinderen & volwassenen die meer verdieping zoeken en creatieve technieken willen leren. Leer bijvoorbeeld ontwerpen en doe mee aan de leukste projecten. Zelfstandig of als groep, je bent van harte welkom. Ons motto: Iedereen kan iets, samen kom je verder!

Stappen maken, groeien Om te ontdekken wie je bent, zelfbewust te worden en met vertrouwen te kunnen functioneren. Heb je de juiste tools nodig, de juiste handvatten om te groeien.

Dit Ben Ik! Ik zie jou! Gerichte creativiteit, op zoek naar de kern van jouw kunnen. Dat kan klassikaal of één op één zijn. Thema-lessen, gericht op spelenderwijs leren. Bij klassikaal deelnemen, knippen we de groep in kleine stukjes en bij één op één, werkt de trainer samen met jou aan je persoonlijke ontdekkingsreis. Naast jou, we creëren samen, dus nooit alléén. En we maken tijd om tijdens en na afloop te praten over jouw (creatieve) groeiproces. Wij zien jou! Na de thema-lessen, clusters van 2, 5 of 10 lessen, sluiten we gezamenlijk af. Wie Ben Ik? Wordt Dit Ben Ik!

Atelier - De Pretletter Korstmos 37, 2914 XB Nieuwerkerk a/d IJssel Tel: 0180-324946/06-261565 info@atelierdepretletter.nl www.atelierdepretletter.nl


`

Waar? Groep of Persoonlijk? Waar heb je als organisatie/school behoefte aan? Zoek je de één op één benadering voor een kind of volwassene of wil je de activiteit aan een groep aanbieden?

Jij bent heel belangrijk!

Keuzes maken, afspraken

Wie Traint? Wie Geeft Les? Ik ben Yvonne Kervezee, Creatief Ondernemer, Eigenaar van TraktatieWorkshop.nl & Creatieve kracht achter Atelier – De Pretletter. Samen met jou, maak ik een plan van aanpak. Het vormt de leidraad van mijn thema-lessen. Creatieve mensen, kunnen heel erg op gaan in het proces van denken, maken en verwoorden. Ik dus ook! Vandaar een plan van aanpak, één waarbij je best buiten de lijntjes mag kleuren. Want bovenal blijven deze creatieve lessen een ontdekkingsreis naar wie jij bent

Een Creatieve Reis Voor? Groot & klein. Wanneer je open staat, leer je het meest! Knijp je spons uit en zuig op!

Om een goede keuze te maken, gaan we in gesprek. Plannen een oriënterend bezoek aan de locatie waar de lessen gaan plaatsvinden. Voelen wij ons op het gemak met elkaar? Ja, dan gaan we aan de slag!

Laat Van Je Horen! Ik denk graag mee en maak altijd een creatief aanbod dat bij jouw organisatie past. Jij bent dé persoon die toegevoegde waarde ziet in thema-lessen voor jouw organisatie. Trainers van buitenaf laat komen om te laten helpen, om ondersteuning te bieden. Tip; Je kunt daarnaast ook kiezen voor een “Train de Trainer”-pakket.

Wat Je Ook Doet……. Niets doen is nooit een optie! Ieder mens heeft hulp bij zijn/haar ontwikkeling nodig. Om meer potentieel uit jezelf te halen, moet je weten wie je bent. Daar ligt de basis voor persoonlijk succes, welbevinden en de omgang met anderen. Jij Bent Heel Belangrijk!


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.