Flyer - TraktatieWorkshop.nl 2020

Page 1

PARTYSERVICE VOOR IEDER FEEST

CREATIEVE FEESTJES VERZORGD DOOR TRAKTATIEWORKSHOP.NL HET ENTHOUSIASME SPAT ERAF!

HIER MAKEN WIJ TIJD VOOR HET UITWERKEN VAN JOUW IDEEEN. VRAAG VANDAAG NOG EEN FEESTELIJK AANBOD AAN EN BELEEF HET MEE.

Trakteren, uitdelen, bedanken, gedenken, herdenken, een geschenkpakket bestellen? Een surpriseparty of een kinderfeestje aan huis laten verzorgen? Het feestelijk aan laten kleden van een feestzaal? Creatieve lessen voor kinderen & volwassenen die ondersteuning nodig hebben in motoriek, werken aan projecten of gewoon op zoek zijn naar een gezellige hobby of een dagje uit. Wat je vraag ook is, je bent van harte welkom bij Atelier – De Pretletter TraktatieWorkshop.nl is het creatieve kindje van Yvonne Kervezee. In haar gezellige atelier werkt zij aan opdrachten voor feesten & partijen. En geeft zij creatieve lessen & workshops. Kinderen & volwassenen vinden bij haar een vertrouwd adres voor hun ideeën en creatieve wensen.

Bestel nu alvast je traktaties via www.traktatieworkshop.nl of bel je bestelling door naar 0180-324946/ 06-26156509 (ma-za 10:00-18:00)


Atelier – De Pretletter In ons gezellige atelier in Nieuwerkerk aan den IJssel houden we allerlei (creatieve)activiteiten. Kinderfeestjes, thema-workshops voor aanstaande ouders, trouwlustigen en jubilarissen. Creatieve lessen met ARTCLASS en uitdagende workshops. Er is voor iedereen wat leuks te doen. Met de lessen & workshops gaan we ook op reis. We komen aan huis en op allerlei feestlocaties. Geven klassikaal les, in groepjes en één op één. Basisscholen, voortgezet onderwijs, brede schoolactiviteiten, naschoolse opvang en dagbestedingslocaties maken gebruik van onze thema-lessen en workshops. De lessen worden op aanvraag geschreven, zodat ze voor iedere activiteit weer uniek zijn.

FEESTELIJK & VERTROUWD

PERSOONLIJK & OP MAAT

TraktatieWorkshop.nl & Atelier - De Pretletter

Korstmos 37, 2914 XB Nieuwerkerk a/d IJssel Reserveren & bestellen: info@traktatieworkshop.nl info@atelierdepretletter.nl Website bezoeken: www.traktatieworkshop.nl www.atelierdepretletter.nl

TraktatieWorkshop.nl Trakteren daar worden we allemaal blij van. Maar we hebben niet altijd de tijd om traktaties te maken of we zijn er gewoon niet zo goed in om het allemaal te regelen. Daarom besteed je het uit aan mensen die dit met alle plezier voor je doen. Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij vertalen jouw ideeën naar vrolijke uitdeelcadeautjes en passende geschenkpakketten. Surprises voor Sinterklaas, Kerstpakketten en Hollandpakketten voor (internationale) relaties.

Telefonisch contact:

Kantoor: +31180324946 (ma-za 10:00-18:00) Mobiel: +31626156509