Page 1


Amb l’nici de les Festes de Maig arriba la segona edició de Badalona Shopping Night, una iniciativa organitzada conjuntament per l’Ajuntament, l’Associació de Comerciants Badacentre i Centre Comerç Badalona que ens donarà novament la possibilitat de viure una nit molt dinàmica, festiva i amb una oferta comercial de gran qualitat.

Xavier Garcia Albiol Alcalde de Badalona

L’èxit de la convocatòria de l’any passat ens permet assegurar que ƐĞƌăƵŶĂĞdžƉĞƌŝğŶĐŝĂŵŽůƚĂƚƌĂĐƟǀĂŝĐŽŵƉĂƌƟĚĂƉĞƌŵŽůƚƐǀĞŢŶƐĚĞ Badalona i per un bon nombre de persones de fora de la ciutat que ens visitaran. Durant unes intenses hores i en diversos carrers embleŵăƟĐƐ͕ƉŽĚƌĞŵƚƌŽďĂƌůĂĐŽŵďŝŶĂĐŝſŝĚĞĂů͗ƵŶĐŽŶũƵŶƚĚ͛ĂĐƟǀŝƚĂƚƐ lúdiques de tota mena mentre fem les nostres compres d’una manera diferent i molt especial.

El dia 3 de maig celebrarem la segona edició de Badalo na Shopping Night. La decisió d’impulsar aquesta iniciativa va obtenir l’any passat un massiu i entusiasta suport de la ciutadania; ŵŝůĞƌƐĚĞǀĞŢŶƐŝǀŝƐŝƚĂŶƚƐǀĂƌĞŶ passejar, van fer les seves compres ŝǀĂŶŐĂƵĚŝƌĚĞů͛ĂŵďŝĞŶƚĨĞƐƟƵĞŶ una nit gairebé màgica.

Rosa Bertran Bartomeu Regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme

El treball conjunt de les associacions de comerciants i de l’Ajuntament és el catalitzador que permet fer aquest esdeveniment per segona vegada. De ben segur que les expectatives dels qui ens acompanyin novament, o per primera vegada, seran àmpliament superades: comerç, ĐŽŵƉƌĞƐŝĂĐƟǀŝƚĂƚƐĚŝǀĞƌƐĞƐĂƌƌĞƵ

Avui més que mai, la capacitat de renovació i la suma d’esforços esdevenen uns actius fonamentals per fer front a la crisi econòmica. I això ho saben molt bé tots els comerciants de Badalona i ho reflecteixen c ada vegada més en la seva feina quotidiana per oferir-nos el millor comerç de proximitat, a tots i a cadascun dels barris de la nostra ciutat. A tots ells els vull expressar el meu reconeixement i reafirmar-los el meu suport al seu esforç. En aquest mateix sentit, felicito Badacentre i Centre Comerç Badalona, així com a totes les entitats col·laboradores, per la il·lusió i la tenacitat amb què ens proposen aquesta nova Badalona Shopping Night. Animo a tothom a ƉĂƌƟĐŝƉĂƌͲŚŝŝŐĂƵĚŝƌŝŶƚĞŶƐĂŵĞŶƚ d’aquesta nit excepcional.

del principal eix comercial de la ciutat i el seu entorn immediat al caliu de la nit, emmarcades en el tret d’inici de les Festes de Maig. Com a regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme vull manifestar el meu suport a la tasca dels comerciants de la ciutat, que any rere any donen vida als carrers de Badalona oferint-nos el bo i millor d’ells ŵĂƚĞŝdžŽƐ͘ůƐĞƵďŽŶĨĞƌŝŽĮĐŝƐſŶ un viu exponent del comerç de ƉƌŽdžŝŵŝƚĂƚŝĚĞůƋƵĞƐŝŐŶŝĮĐĂ͘ sĞŢŶƐ ŝ ǀŝƐŝƚĂŶƚƐ͕ ƐŝŐƵĞƵ ŵŽůƚ benvinguts a aquesta segona edició de Badalona Shopping Night. Comerç de primera en una ciutat de primera. Us hi esperem.


NA CIUTAT DE PRIMERA U A, ER IM PR DE DA GU BE A UN


2ª edició Badalona Shopping Night Us tornem a donar la benvinguda a la Badalona Shopping Night, una nit de compres, fes t a, o c i, entreteniment s i glamour, on les botigues del centre de la ciutat obren les seves portes en horari extraordinari, de 20.30h. a 24h.

moda; però sobretot, és ciutat. Veniu, deixeu-vos enlluernar un cop més p els f lashos del nos tre photo c all, sigueu els millors ballarins de la f lash mob i aneu de festa en festa descobrint tots els establiments participants.

Al llarg de tota la nit els comerços del centre de la ciutat organitzaran activitats diverses dins i fora dels seus establiments. Els clients gaudireu de descomptes exclusius, assessorament de personal shoppers, degustacions gastronòmiques, detalls per gentilesa de les mateixes botigues i podreu participar en sor tejos especials. En definit i v a , t o t e l q u e t ’o f e r e i x e l comerç de proximitat de la ciutat durant el dia.... sota la màgia de la nit.

És un esdeveniment promogut per les associacions de comerc iant s: B a da C entr e i C entr e Comerç Badalona, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i Badalona Comunicació. Un gran nombre de per s ones que han treba llat, aquest any també, perquè aquesta nit sigui inoblidable. En total, més de 180 botigues volen celebrar amb vosaltres les Festes de Maig!

L a Badalona Shopping Night és música, és gastronomia, és

Gràcies per fer possible una nit tan especial i màgica, vosaltres sou els autèntics protagonistes!


Flashmob 2014! Vine a ballar-la i fes que aquest moment sigui màgic! El dissabte dia 3 a les 20.30 hores a la Plaça de Vila no et perdis la Flashmob de la Shopping Night! Si l’any passat vas ser-hi aquest any no hi pots faltar i si no l'has viscuda mai aquest mes de maig ara tens l’oportunitat. Flashmob, vol dir explosió d’una ŵƵůƟƚƵĚ͕ĠƐƵŶĂĂĐĐŝſŽƌŐĂŶŝƚnjĂĚĂ en què un gran grup de persones es reuneix de sobte en un lloc públic i realitza una acció inesperaĚĂ͕ĞŶĂƋƵĞƐƚĐĂƐƵŶĂĐŽƌĞŽŐƌĂĮĂ de ball. En el nostre cas volem donar suport i alhora també aprofitar l'ocasió per aconseguir que tots els nens i nenes, pares, mares,amics, i comerciants de la zona,...s’uneixin amb nosaltres per celebrar la 2a Shopping Night de les Festes de Maig 2014. És una experiència enriquidora per tothom, ja que es crea una complicitat d’igualtat i de divertiment entre tots els ƉĂƌƟĐŝƉĂŶƚƐ͘

La coreografia estarà a l’abast de tothom, des del més petit al més gran podran ballar-la sense problemes!! La FlashmobĞƐƚăĐŽƌĞŽŐƌĂĮĂĚĂ i dirigida per Maribel del Pino, directora de l'escola de danses urbanes Tribu Urbana Center i recolzat per l'Ajuntament de Badalona i les Escoles de dansa de Badalona.

Assajos: ͻŝƐƐĂďƚĞϮϲĚ͛ĂďƌŝůĂůĞƐϭϭŚĚĞů ŵĂơĂůΖƐĐŽůĂ:ƵŶŐĨƌĂƵ͘ ͻŝƐƐĂďƚĞϯĚĞŵĂŝŐĂůĞƐϭϭŚ ĚĞůŵĂơĂůΖƐĐŽůĂ:ƵŶŐĨƌĂƵ (assaig general). Actuació: ͻŝƐƐĂďƚĞϯĚĞŵĂŝŐĂůĞƐϮϬ͘ϯϬŚ a la Plaça de la Vila (la Flashmob serà gravada i emesa per Televisió de Badalona) TRIBU URBANA CENTER INTERNATIONAL Centro especializado en danzas urbanas cuyo objetivo primordial se basa en ofrecer la calidad tanto a nivel técnico como humano. Nos centramos en cuidar la evolución multidireccional (desarrollo de personalidad, desarrollo motriz, actitud y disciplina... ) para afrontar un futuro profesional. Campeones de España desde nuestro comienzo, desde 2006, marcando nuestra personalidad y calidad en todas las categorías. Directora Maribel Del Pino. EDADES De 3 a ....No hay límites para comenzar o divertirte :) NIVELES Baby Infantil Junior Introductorio /Básico Adultos Profesionales

C/Batista i Roca nº11 Badalona. Linea Pep Ventura | 93 460 89 09

facebook.com/escuelatribuurbana www.tribuurbanacenter.com


dƌŽďĂƚŽƚĞƐůĞƐĂĐƟǀŝƚĂƚƐƉĞƌŐĂƵĚŝƌ ĚĞůĂĂĚĂůŽŶĂ^ŚŽƉƉŝŶŐEŝŐŚƚ͊͊͊ Vallés amb la Badalona Shopping Night. C/ del Mar, 3

C/ del Mar, 1

Degustació de Tapes i Cerveses de 4 pedres amb la col·laboració de Karns Fibla i Perruqueria Escacs i la música de Almighty Two!

ĞŐƵƐƚĂĐŝſŐĞŶƟůĞƐĂǀŝŶƐ ƌŝƐƟŶĂ'ƵŝůůĞŶŝWĂƐƟƐƐĞria Cake. Descompte 15% col·lecció Custo Barcelona.

ͬĚĞůDĂƌ͕ϲ

10% de dte. a tots els ĂƌƟĐůĞƐĚĞůĂďŽƟŐĂ͘ ƉĂƌƟƌĚΖƵŶĂĐŽŵƉƌĂ superior a 50€, regalarem una pilota de fútbol.

C/ del Mar, 10

La promoció que realitzarem serà descomptes en centenars de productes i regals des de les 21h. a les 24h.

C/ del Mar, 5

Master Class de com posar-te bé les mitges. C/ del Mar, 8

C/ del Mar, 18

ĞŐƵƐƚĂĐŝſĚĞĐĂǀĂŐĞŶƟůĞƐĂĚĞ:͘ĂƌƌĞƌĂƐ͕ĨƌƵŝƚƐ secs Corbera i delicatessens Canals. Descompte 15% Col·lecció Naulover.

C/ del Mar, 21

Regal a tots els clients que facin qualsevol compra durant tota la jornada de la Shopping Night. C/ del Mar, 20

Presentació de la col·lecció de camises, polos, samarretes, pantalons i caçadores de hŶŶĂƟ͘dĂŵďĠĚŝƐƉŽƐĂƌĞŵ durant tota la nit d'un Personal Shopper a la vostra disposició. Descomptes especials.


ĐƚƵĂĐŝſ::ŽƌĚŝ>ůŽŵďĂƌƚ͘ Ofertes especials en productes seleccionats. C/ del Mar, 23

C/ del Mar, 22

C/ del Mar, 25

Regal d'una pulsera per compres superiors a 25€. Pulseres perfumades de regal per als nostres clients.

ͬĚĞůDĂƌ͕Ϯϲ

Les millors sabates vanguardistes. Els millors ƉƌĞƵƐĮŶƐĂŵŝƚũĂŶŝƚ͘ C/ del Mar, 28

C/ del Mar, 32

C/ del Mar, 37

Per compres superiors a 25 € et regalem un val de descompte d'un 20% per ŐĂƐƚĂƌĂůĂŶŽƐƚƌĂďŽƟŐĂ del carrer Canonge.

Promocions especials per la nit de Shopping. C/ del Mar, 31

Descomptes Especials. DĂƋƵŝůůĂƚŐĞƐ'ƌĂƚƵŢƚƐ͘ DĂŶŝĐƵƌĞƐdžƉƌĞƐƐ'ƌĂƚƵŢƚĂ͘ Degustació de Copa Cava. Sorteigs de lots de perfumeria(amb compres realitzades durant tot el dia).

Un dels espais més ĞŵďůĞŵăƟĐƐĚĞůĐĂƌƌĞƌ ĚĞDĂƌĞƐƚĂƌăŽďĞƌƚĮŶƐĂ la mitjanit.

C/ del Mar, 35

C/ del Mar, 43

Un 5% de descompte en tots els productes. C/ del Mar, 45

Un pallasso us donarà la benvinguda i us animarà la vostra compra, a més a més si jugueu al nostre joc dels globus podreu aconseguir ĨĂŶƚăƐƟĐƐĚĞƐĐŽŵƉƚĞƐĞŶ ƉƌŽĚƵĐƚĞƐĚĞĐŽŵğƐƟĐĂ͘

ͬĚĞůDĂƌ͕ϰϲ

Vine a Sopar a Forn Bertran Mar! Tapes, entrepanets i dolços,… Tot en format petit per gaudir de la Festa! Amb la col·laboració de 4 Pedres, Karns Fibla i Perruqueria Escacs i la música de Almighty Two!

Descomptes Especials. DĂƋƵŝůůĂƚŐĞƐ'ƌĂƚƵŢƚƐ͘ DĂŶŝĐƵƌĞƐdžƉƌĞƐƐ'ƌĂƚƵŢƚĂ͘ Degustació de Copa Cava. Sorteigs de lots de perfu meria(amb compres realitzades durant tot el dia).

10% de descompte en producte de temporada.

Regal d'una bossa de mà i diferents promocions en ĂƌƟĐůĞƐĚĞůĂƚĞŵƉŽƌĂĚĂ ƉƌŝŵĂǀĞƌĂͲĞƐƟƵ͘


C/ del Mar, 48

Oferirem un 20% de descompte en tots els ĂƌƟĐůĞƐ;ĞdžĐĞƉƚĞĞůƐƋƵĞ ĞƐƟŐƵŝŶƌĞďĂŝdžĂƚƐŽĞŶ oferta o promoció).

Promocions especials per una nit especial. C/ del Mar, 48

Un 14% de descompte en totes les sabates. Sorteig d'ampolles de cava.

Descomptes especials. ͬĚĞůDĂƌ͕ϱϲ

C/ del Mar, 52

ͬĚĞůDĂƌ͕ϲϱ

Actuació musical Albert Morales. Cava Gramona. DegustaĐŝſŐĞŶƟůĞƐĂĚĞŽŵĂƐ͘ Descomptes especials en productes seleccionats.

ͬĚĞůDĂƌ͕ϲϴ

Barra de cervessa i montadito de pernil ofert per Bar Restaurant Tapia. Actuació d'en David Ros. Descomptes especials.

C/ del Mar, 70

Viu la màgia més dolça amb l'Enric Magoo. Podràs comprar quatre bombons de diferents textures per 2€.

Descomptes especials i copa de cava. C/ del Mar, 58

ͬĚĞůDĂƌ͕ϲϲ

Farem una degustació de "delicatessens bio" acompanyades d'un tast de vins ecològics.

ͬĚĞůDĂƌ͕ϲϵ

Oferim una degustació de cava Capdevila Pujol de caves Blancher i un exclusiu regal per cada compra.

C/ del Mar, 71

Concert amb el "Buscavides i amics" ŝůĂ:ƵĚŝƚdŚĞŵŝƐĨĂƌăƵŶĂ performance de pintura corporal.

CALÇATS VILALTA Carrer Francesc Layret, 24 ϬϴϵϭϭĂĚĂůŽŶĂ dĞů͘ϵϯϯϴϵϰϴϲϭ

Farem un 10% de descompte i donarem un pica pica. C/ del Mar, 75

VILALTA OUTLET Manuel Moreno Maurico, 13 ϬϴϵϭϳĂĚĂůŽŶĂ;DŽŶƟŐĂůăͿ dĞů͘ϵϯϰϲϱϲϴϮϴ

CALÇATS VILALTA Carrer Francesc Layret, 24 ϬϴϵϭϭĂĚĂůŽŶĂ dĞů͘ϵϯϯϴϵϰϴϲϭ

CLARKS Carrer Bailén, 238 08037 Barcelona dĞů͘ϵϯϮϭϯϰϰϱϱ


Diferents descomptes en ƉƌĞƐƟŐŝŽƐĞƐŵĂƌƋƵĞƐĚĞ ĐŽƐŵğƟĐĂ͗>ĂďŽƌĂƚŽƌŝƐ Avène, Vichy i Nuxe.

Descompte d'un 10% en la primera prenda i un 20% en la segona. C/ del Mar, 78

ͬĚĞůDĂƌ͕ϳϲ

Desgustació de sucs de fruita. Descompte 15% en tops Marinello.

Un 15% de descompte en ƚŽƚƐĞůƐĂƌƟĐůĞƐ͘ C/ del Mar, 82

C/ del Mar, 80

C/ del Mar, 84

ͬĚĞůDĂƌ͕ϵϬ

ͬĚĞůDĂƌ͕ϵϰ

Per la compra d'un parell de sabates un 10%, per compra de dos parells de sabates un 20% i per la compra de tres parells uns 30%.

Diferents accions comercials, amb promocions y descomptes especials. C/ del Mar, 88

ĞƐĐŽŵƉƚĞƐĞŶƚŽƚƐĞůƐĂƌƟĐůĞƐ de 20 a 24 h. Sorteig d'una joia ^ƵŶĮĞůĚ, entre tots els clients que vinguin a comprar del dia ϮϴĮŶƐĞůϯĚĞŵĂŝŐŝĂůĞƐϮϰŚ͕ es farà un sorteig d'una joia de ^ƵŶĮĞůĚ. Cava i dolços de Comas. Un descompte del 10% en tots els productes, a més ĂŵĠƐ͕ƟŶĚƌĞŵůĂǀŝƐŝƚĂ dels personatges Sylvanian Families, el Mickey i la Minnie.

Un 10% de descompte a la col·lecció MARE. ͬĚĞůDĂƌ͕ϵϬ

ͬĚĞůDĂƌ͕ϵϳ

ĞƐĐŽŵƉƚĞƐĮŶƐĞůϱϬй en moltes de les nostres marques. ͬĚĞůDĂƌ͕ϵϴ

WĂƌƟĐŝƉĂĚĞůƉŚŽƚŽĐĂůůĚĞ ĨŽƚŽƐĚŝǀĞƌƟĚĞƐŝŐƵĂŶLJĂƵŶĂ ƐĂŵĂƌƌĞƚĂ͊ŽŶƟŶƵĂƌĞŵ promocionant “l'Aigua de Badalona” per als grans, i ƉĞƌĞůƐŵĠƐƉĞƟƚƐ͕ĨĂƌĞŵƵŶ ƉĞƟƚƚĂƐƚĚĞŐĞůĂƚ͊͘

Vine a visitar-nos!!! ͬĚĞůDĂƌ͕ϵϵ


Vine a veure les noves col·leccions de bolsos i bosses d'aquesta temporada.

>ĂďŽƟŐĂĚĞĨŽƚŽŐƌĂĮĂ ůşĚĞƌĚĞůĐĞŶƚƌĞĚĞůĂĐŝƵƩĂƚ estarà oberta tota la nit. C/ del Mar, 101

C/ del Mar, 100 - 102

Un 10% de descompte i un regal per compra.

10% de descompte. C/ del Mar, 105

C/ del Mar, 104

Descomptes en primeres ŵĂƌƋƵĞƐĚĞƐŽůĮŶƐĞůϱϬй͘ 2X1 en ulleres graduades. ͬĚĞůDĂƌ͕ϭϭϳͲϭϭϵ

C/ del Mar, 110

Per cada compra... Regal sorpresa! C/ del Mar, 125

C/ del Mar, 124

^ĂŵĂƌƌĞƚĞƐĂϵ͘ϵϬΦ͘

Promocions varies en ŵŽůƚƐĚĞůƐĂƌƟĐůĞƐ͕ŵƷƐŝĐĂ i moltes sorpreses més… no hi falteu!

El jove cantant badaloní Manuel Fernandez siganarà i presentarà el seu primer disc "Por arte ĚĞŵĂŐŝĂΗ͘ƉĂƌƟƌĚĞůĞƐ 22 h.

Descomptes Especials.

ͬĚĞůDĂƌ͕ϭϮϲ C/ del Mar, 117


Concert musical i Taller de Scrapbook. Coca i cava amb la col·laboració de Can Frai. Canonge Baranera, 2

Canonge Baranera, L2F

dĂůůĞƌĚĞŐůŽďŽŇĞdžŝĂ͘yƵdžĞƐ i pastes. Ofertes especials en productes seleccionats.

Pastetes i cava per a tots! Canonge Baranera, 4

10% de descompte en tots els productes. Obsequiarem amb copa de cava.

Canonge Baranera, 11

Farem una degustació especial i sortejarem un lot de productes.

Un 20% de descompte en tots els productes. ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϭϲ

Canonge Baranera, 13

Promocions especials i copa de cava per a tothom que ens vingui a visitar.

ĐƟǀŝƚLJĂŵďůĂĂĚĂůŽŶĂ Shopping Night. Canonge Baranera, 22

Canonge Baranera, 21

25% de descompte en una selecció de productes.

ƌƟĐůĞƐĂϭϬĞƵƌŽƐůĂEŝƚĚĞ la Shopping Night. Canonge Baranera, 22

Canonge Baranera, 24

MI

Taller de pasta. Canonge Baranera, 27

Oferirem cava i pastes als nostres clients.

SA

KO

Canonge ĂƌĂŶĞƌĂ͕Ϯϵ

Vine a Canonge i et donarem cava, un 10% de descompte i un moment dolç i al carrer de Mar uns descomptes especials i amb la compra per valor de 25€ un val descompte per la botiga de Canonge Baranera

la nightshopping de Bijuteria i Complements des de 1920 Badalona DEFMNBS t

$BOPOHF#BSBOFSB -'t

Barcelona D$BMWFU t


Pulsera de regal per compres superiors a 30€.

10% de descompte en els productes. Canonge Baranera, 32

Canonge Baranera, 30

Descomptes especials i copa de cava. ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϯϵ

Canonge Baranera, 37

Canonge Baranera, 43

Bar Torras amb la Badalona Shopping Night!

Selecció dels seus productes a un 14% i pica pica amb referescos per als seus clients.

Un 20% de descompte als productes de la nova col.lecció. Canonge Baranera, 45

Celebrem la Shopping Night amb una degustació de cava i pernil. No us ho perdeu!

Un 15% de descompte en tots els detalls de bateig i comunions. ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϲ

Canonge Baranera, 47


Coques salades a preu Shopping! ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϰϳ

Descomptes especials! ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϰϴ

ĞƐĮůĂĚĂĂůĐĂƌƌĞƌ͕ƉĞƌž amb una posada amb escena diferent.

Sopar per 15 € amb l'actuació del grup musical ADT. ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϱϬ

ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϱϭ

KĨĞƌŝŵĮŶƐĂƵŶϭϬйĚĞ descompte en els nostres viatges. ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϲϭ

ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϱϰ

Descomptes especials per la Badalona Shopping Night! ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϲϭ

ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϲϰ

Animació especial. ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϲϮ

Degustació de "montaditos" i cerveza. Tast de cafès. Menú per sopar a un preu ŵŽůƚĂƚƌĂĐƟƵ͘

10% de descompte durant la Badalona Shopping Night! ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϲϳ

Les millos gangues a preus d'escàndol! ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϳϭ

ĐƟǀŝƚĂƚĚĞĚĂŶƐĂĐŽŶƚĞŵƉƉŽƌăŶĞĂ͕ƉĂƐƐĞĚĞĨŽƚŽŐƌĂĮĂŝƵŶĂĐŽƉĂĚĞĐĂǀĂ͘ϱй de descompte en tots els productes.

Anna Cabané amb la Badalona Shopping Night! ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϳϯ

VERMUTERIA - TAPES - BAR Rambla, 31 Badalona


ĞƐĮůĂĂůĂƉĂƐƐĂƌĞůͼůĂǀŝƌƚƵĂůĚĞůĂĂĚĂůŽŶĂ^ŚŽƉƉŝŶŐEŝŐŚƚ

ƵƐĐĂůĂƉĂƐƐĂƌĞůͼůĂǀŝƌƚƵĂůĚĞůĂĂĚĂůŽŶĂ^ŚŽƉƉŝŶŐEŝŐŚƚ͕ĚĞƐĮůĂŝĞŵƉŽƌƚĂΖƚůĂ ĨŽƚŽŐƌĂĮĂĚĞƌĞĐŽƌĚ͘^ĞƌăƐůΖĂƵƚğŶƟĐƉƌŽƚĂŐŽŶŝƐƚĂĚĞůĂĨĞƐƚĂ͊͊


sŝƵůĂĂĚĂůŽŶĂ^ŚŽƉƉŝŶŐEŝŐŚƚϮϬϭϰ

/ŶĂƵŐƵƌĂĐŝſŝ&ůĂƐŚŵŽď ͻϮϬ͘ϯϬŚ/ŶĂƵŐƵƌĂĐŝſĂůĂWůĂĕĂ ĚĞůĂsŝůĂ - Posa't el mocador de les Festes de Maig i vine a ballar la &ůĂƐŚŵŽďϮϬϭϰ͘ - Seràs protagonista d'un videoclip únic!

ͻϮϭ͘ϬϬĂϮϯ͘ϰϱŚ'Ž^ŚŽƉƉŝŶŐ͊ Descobreix tot el que t'han ƉƌĞƉĂƌĂƚůĞƐďŽƟŐƵĞƐĚĞůĞŶƚƌĞ de la Ciutat. Descomptes excluƐŝƵƐ͕ĂĐƟǀŝƚĂƚƐ͕ĚĞŐƵƐƚĂĐŝŽŶƐ͕ŝ moltes sorpreses!!

Recorda demanar la butlleta amb el segell del comerç acreditat amb el logo de la BSN on hagis comprat i diposita-la a la urna que estarà a l'escenari de la Plaça de la Vila. A les 12 de la nit gran sorteig de la Badalona Shopping Night 2014. No t'ho perdis, grans premis t'esperen!

ƵƌĂŶƚƚŽƚĂůĂŶŝƚ͘͘͘EŽĞƚƉĞƌĚŝƐ ůĞƐĞdžƉĞƌŝğŶĐŝĞƐ^ŚŽƉƉŝŶŐEŝŐŚƚ ͻϮϭ͘ϭϱĂϮϯ͘ϰϱŚŽƌĞƐĂůĐĂƌƌĞƌ ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂĐĂŶƚŽŶĂĚĂ ĐͬWƌŝŵ ͲĞƐĮůĂĚĂĚĞŵŽĚĂĂŵďdŝƚƵƐ Ͳ^ĂůƐĂĂŵďZŽĚŽůĨŽ Ͳ^ǁŝŶŐĂŵďZŝƚŵĞƐ - Mostra de balls amb Dona Fitness Badalona

ͻϮϭ͘ϭϱĂϮϯ͘ϰϱŚŽƌĞƐĂůĐĂƌƌĞƌ &ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ ͲĞƐĮůĂĚĂĚĞŵŽĚĂĂŵďdŝƚƵƐ Ͳ^ĂůƐĂĂŵďZŽĚŽůĨŽ Ͳ^ǁŝŶŐĂŵďZŝƚŵĞƐ - Danses Urbanes amb Tribu Urbana Center - Zumba amb Titania

ͻϮϭ͘ϭϱĂϮϯ͘ϰϱŚŽƌĞƐĂůĂWůĂĕĂ DĂŝŐŶŽŶ ͲĞƐĮůĂĚĂĚĞŵŽĚĂĂŵďdŝƚƵƐ Ͳ^ĂůƐĂĂŵďZŽĚŽůĨŽ Ͳ^ǁŝŶŐĂŵďZŝƚŵĞƐ - Danses Urbanes amb Tribu - Urbana Center - Zumba amb Titania

'ƌĂŶĨĞƐƚĂĚĞĐůŽĞŶĚĂŝƐŽƌƚĞŝŐĚĞůƐƉƌĞŵŝƐ ͻůΖĞƐĐĞĂƌŝĚĞůĂWůĂĕĂĚĞůĂ Vila. ͲϮϯ͘ϰϱŚ^ĂůƐĂĂŵďZŽĚŽůĨŽ

ͲϬϬ͘ϬϬŚĞƐĮůĂĚĂĚĞDŽĚĂ - 00.15h Sorteig i lliurament de premis

ͲϬϬ͘ϯϬĂůůĂŵďůΖKƌƋƵĞƐƚƌĂ NEVADA'S


Demostració-degustació de barbacoa sense fums. Tindrem les tasses més badalonines! Les tasses del nostre dimoni! I també… les de la dimonia! ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϳϱ Farem descomptes en tots els ĂƌơĐůĞƐŝ͙ĂůŐƵŶĂƐŽƌƉƌĞƐĂ͊

Descompte 10% tot el dia. Ğϱ͗ϯϬͲϳ͗ϯϬŚ͘&ĞƐƚĂŝŶĨĂŶƟů ĂŵďWĞƉƉĂWŝŐ͕ĞŶŐƌĞƐĐĂŶƚĂ ůĂĐĂŶĂůůĂ͕ŐůŽďƵƐ͕ƉŝŶƚĂĐĂƌĞƐŝ ďŽŵďŽůůĞƐĚĞƐĂďſ͘ĞϴĮŶƐ ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϴϬ acabar existències pica pica ĂŵďĂǀĂ͕ĚĞůĂŵĂĚĞŽŵĂƐ͘

El millor peix fresc de la ĐŝƵƚĂƚĞƐǀĞƐƟƌăĚĞŐĂůĂƉĞƌ ůĂϮĂĂĚĂůŽŶĂ^ŚŽƉƉŝŶŐ Night. ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϴϰ

ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϴϱ

ĞŐƵƐƚĂĐŝſǀŝŶƐƌŝƐƟŶĂ 'ƵŝůůĞŶ͕ĂƉĂƌƟƌĚĞůĞƐϮϭŚ ŝĐŽŶƟŶƵĂƌĞŵĂŵďůĂĚĞŐƵƐͲ ƚĂĐŝſĚĞůƐǀŝŶƐĚĞůĂKZŝŽũĂ͕ Cueto I Seducción per a tots ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϵϱ ĞůƐƋƵĞĞŶƐǀŝƐŝƟŶ͘

ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϭϬϭ

Fondue de xocolata amb variat productes per sucar. Gelat de iogurt amb diferents productes per farcir-lo.

Un 10% a la teva compra. ŶƚƌĞƉĂŶĞƚƐ͕ĐĂŶĂƉĠƐ i copa de cava per als clients.

ƌơĐůĞƐĂƉƌĞƵƐĞƐƉĞĐŝĂůƐ͘ ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϵϳ

Vine a descobrir la nostra sorpresa per aquesta nit! ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϭϬϭ

L´UC Ungleria del

Centre

Demostració dels seus serveis d'ungleria i stand de productes.

ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϭϬϱ

ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϭϬϱ

ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϭϮϱ

Bons descomptes!

Degustacio de Cava "CAPDEVILA PUJOL" de ĂǀĞƐ>E,Z͘

^ĂŶƚ&ƌĂŶĐĞƐĐĚΖƐƐŝƐ͕ϯϮ

ZĞŵĂƌŬĂŵďůĂĂĚĂůŽŶĂ Shopping Night

SHOPPING NIGHT sorteig d’una joia descomptes especials en tots els articles del 10% fins al 25% Els nostres clients podran gaudir de cava i dolços de PASTISSERIA COMAS. Mar, 90 - Tel. 93 464 22 10 - www.fabremarjoiers.com

Vine a comprar durant la setmana de la Shopping Night, i participa en el sorteig d’una joia de la prestigiosa marca de joieria catalana SUNFIELD


ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϭϯϳ

&ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϲ

ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϭϯϱ

ĞƐĮůĂĚĂĐŽŶũƵŶƚĂĚĞ Y<ZͲhW</E͘ Espectacle i master class de swing. Tastets de la Palmira. ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϭϯϳ ĂƌƌĂĚĞ'ŝŶƚžŶŝĐƐ͘

Grans descomptes i sorteig ĚĞϯƉĂĐŬƐĚĞĚĞƉŝůĂĐŝſůăƐĞƌ͘ Engonals +aixelles per 55€ ĂŵďůĂĐŽŵƉƌĂĚΖƵŶƉĂĐŬĚĞ tres sessions dobles. Promoció especial Shopping Night: &ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϭϰ 50% la primera sessió.

EŽǀĂĐŽůͼůĞĐĐŝſĚĞĨĞƐƚĂϮϬϭϰ͕ ĂŵďƵŶĂĚĞƐĮůĂĚĂĂŵĞŶŝƚnjĂĚĂ ƉĞƌƵŶĐŽŶĐĞƌƚĂĐƷƐƟĐĞŶǀŝƵ͘ Gaudireu de l'actuació de DĂƌ^ŚŝŶĞ͕ĂĐŽŵƉĂŶLJĂĚĂƉĞƌ Mathias Kamelmat amb el seu show extraordinari...

Actuació en directe de la violinista Carla Clemente. Violinista del Conservatori de Música de Badalona.

Celebrem la Shopping EŝŐŚƚĂŵďŵƷƐŝĐĂĞŶǀŝƵ͕ ĂƚƌĂĐƟƵƐƌĞŐĂůƐŝ descomptes especials. &ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕Ϯϰ

&ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϭϴ

&ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϯϰ

Vine a conèixer la nova ĐŽͼůĞĐĐŝſĚĞďĂŶLJĞƐƟƵ ϮϬϭϰ͘ƚƌĞďƌĞŵĂŵďĐĂǀĂŝ bombons mentre gaudeixes d'una sessió de maquillatge a càrrer d'una reconeguda ĮƌŵĂĚĞĐŽƐŵğƟĐƐ͘

&ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϰϬ

Master class de tall de pernil. &ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϯϵ

ŶƟĐŝƉĂΖƚĂůĚŝĂĚĞůĂŵĂƌĞ ŝďĞŶĞĮĐŝĂΖƚĚĞůϭϬйĚĞ descompte en les teves ĐŽŵƉƌĞƐ͘/ƉĞƌĂůƐŵĠƐƉĞƟƚƐ͕ ŐĞŶƟĞƐĂĚĞŽůĕĂƌŝƵŵ͕ ĂƐƐŽƌƟŵĞŶƚĚĞůůĂŵŝŶĂĚƵƌĞƐ͘

Obert els 365 dies de l’any

Carrer del Mar

Vine a veure’ns..., t’esperem!


ƉƌŽĮƚĂƉĞƌĂĞƋƵŝƉĂƌͲƚĞ amb ofertes espectaculars i t'obsequiem amb una copa de cava. &ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϲϲ

Vine a celebrar amb nosaltres la Shopping Night i et convidem a una degustació de montaditos. &ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϲϴ

Vine a degustar les nostres delicioses hamburgueses i emporta't un regal!

Degustació gratuïta dels ŶŽƐƚƌĞƐƉƌŽĚƵĐƚĞƐ͕ Veniu a tastar-los! &ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϳϯͲϳϱ

&ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϵϮ

&ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϵϳ

&ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϵϵ

&ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϳϵ

Fes una copa de cava amb ŶŽƐĂůƚƌĞƐŝĂƉƌŽĮƚĂůĞƐ promocions que hem preparat per aquesta nit.

sŝŶĞĂůZŝŐĂƵĚĞŝdž d'una experiència diferent. &ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϵϲ

Degusteu els nostres ĂƵƚğŶƟĐƐƐŽƉĂƌƐŝƚĂůŝĂŶƐŝ mediterranis amenitzats amb màgia.Us convidem a un xarrup de cocteleria. Us hi esperem! &ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϵϴ

Et convidem a una degustació gratuita de la nostra ΗŝŐƵĂĚĞĂĚĂůŽŶĂΗ͕ŝƉĞůƐ ŵĠƐƉĞƟƚƐƵŶŐĞůĂĚĞƚĂĐĂŶǀŝ d'un somriure.

Visita'ns durant la Shopping Night i gaudeix dels nostres descomptes especials.

AromaKaori amb la Shopping Night! &ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϭϬϬ

T'oferim descomptes especials i per cada compra una planteta de regal.

Degustació de productes i descomptes especials. &ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϭϬϰ

&ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϭϬϮ

&ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϭϬϲ

&ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϭϭϰ

Durant l'horari de la ^ŚŽƉƉŝŶŐEŝŐŚƚ͕ƉĞƌĐĂĚĂ ĐŽŵƉƌĂƌĞďƌăƐƵŶŵĂŐŶşĮĐ regal.

Descomptes especials i degustació de pastes i cava. Vine a veure la ĐŽůͼůĞĐĐŝſĚΖĞƐƟƵ͘

WŽƚƐƐŽƉĂƌĂůĞƐŶơƉŽĚĞƐ des de 10€ per persona (sopar per a dos)! &ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϭϭϯ

&ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϭϭϲ

Us convidem al Show especial que hem organitnjĂƚĂůĐĂƌƌĞƌĞŶŵŽƟƵĚĞůĂ Shopping Night. Presentació de les darreres tendències en perruqueria a càrrec de l'equip de Montse Solé.


Visita'ns i coneix la variada selecció de productes que tens al teu abast… horari ĞƐƉĞĐŝĂůĮŶƐůĂŵŝƚũĂŶŝƚ͊ &ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϭϮϴ

&ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϭϰϳ

&ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϭϲϵ

>ůĞſ͕ϯϵ

Celebrem la Shopping Night amb una degustació de cava i pernil! No us ho perdeu! &ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϭϮϵ

Durant l'horari de la ^ŚŽƉƉŝŶŐEŝŐƚŚĞƚƉĞŶƟŶĞŵ amb un 15% de descompte i els nostres productes al 50% de descompte.

&ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϭϲϳ

Visita'ns i t'obsequiarem amb ƵŶĚĞƚĂůůĚŽůĕ͘džŚŝďŝĐŝſĚĞ Country a càrrec de Sala de Ăůů>>͕ĚĞϮϮĂϮϯŚ͘

Qui paga mana amb la Badalona Shopping Night. :ĂƵŵĞŽƌƌĂƐ͕ϭϴ

ϭϬ͕ϮϬŝϯϬйĚĞϭϵĂϬϬŚ͘ Copa de cava i maquillage ŐƌĂƚƵŝƚ͕ĂůƐĐůŝĞŶƚƐƋƵĞĞƐ ĨĂĐŝŶƵŶƐĞƌǀĞŝ͕ĚĞϮϬ͘ϬϬŚ ĂϮϰŚ͘ũĞŶĚŝƌĞĐƚĞŝƵŶĂ ĚĞƐĮůĂĚĂĂůĞƐϮϮ͘ϯϬŚ͊

>ůĞſ͕ϯϯ

El dia de la Shopping Night també obrirem per la tarda ĂƉĂƌƟƌĚĞůĞƐϭϴŚŝƉĞƌ una compra superior a 15€ regalarem una bossa de roba amb el nostre logo.

DĂƌơWƵũŽů͕ϵϰ

&ĂƌĞŵƵŶϯdžϮĞŶĞůƐ ƉĞƌĨƵŵƐĚĞϯϬ͕ϱϬŝ 100 ml. Paga'n dos i emportate'n tres de la ŵĂƚĞŝdžĂŵŝĚĂ͊ŵĠƐ͕ quelcom per picar.

Cime amb la Badalona Shopping Night. DĂƌơWƵũŽů͕ϮϯϬ

DĞƌĐğ͕Ϯ

Amb un tarannà afable i familiar Juli Nin Moblament ƉŽƌƚĂϮϲĂŶLJƐĚŽŶĂŶƚͲůŽƐ servei. Veniu a visitar-nos i us ƐŽƌƉƌĞŶĚƌĞŵĂŵďƵŶƉĞƟƚ detall d'agraïment.

T'oferim un menú especial ĂďĂƐĞĚĞƐĞƚƉůĂƟůůŽƐĚĞ ůĂŶŽƐƚƌĂĐĂƌƚĂ͕ĂŵďƉĂ͕ ďĞŐƵĚĂ͕ƉŽƐƚƌĞƐ͕ĐĂĨğŝ džƵƉŝƚŽƉĞƌϭϵΦ͘

Can Closques amb la Badalona Shopping Night. WĂƐƐĞŝŐ>ĂZĂŵďůĂ͕ϯϭ

'ĂƵĚĞŝdžĚĞůĂϮĂ͘ĂĚĂůŽŶĂ^ŚŽƉƉŝŶŐ EŝŐŚƚĚΖƵŶĂĨŽƌŵĂĚŝĨĞƌĞŶƚ dĂƌŝƋ/ŶĚŽͲWĂŬŝƐƚĂŶğƐ

>ĂŽƐƚĂ

ĂƌƌĞƌĚĞůĂŽƐƚĂ͕ϰϭ ĂƌƌĞƌĂůĚŽŵĞƌ^Žůă͕ϯ Dalt la Vila (cant. amb carrer Latrilla) Badalona Badalona ϵϯϯϴϰϱϲϱϮ ϵϯϯϵϵϴϲϵϯ www.lacostabdn.com tariqbadalona@gmail.com ĨĂĐĞŬ͘ĐŽŵͬƚĂƌŝƋďĂĚĂůŽŶĂ reserves@lacostabdn.com


10 9

1 17 18 12 20 5

13

14

22

3 21

10

8

25 6 7 2

23 26

28 27

2 11

15

4


1 Francesc Layret, 100 93 464 76 47

16

2

19

3

Canonge Baranera, 39 93 389 30 95

5

4

6

Sant Ignasi de Loiola, 2 93 464 64 73

7

24

10

11

14

15 Jaume Borràs, 18 93 384 02 56

18

22

23

27

28

Sant Pere, 1 93 167 18 90

Sant Pere, 11 93 384 07 18

Mercè, 2 93 464 25 07

Prim, 110 93 464 35 28

21

Francesc Layret, 68

Francesc Layret, 73-75

24

Pietat, 25

Francesc Layret, 79 93 384 12 48

17

20

Santa Madrona, 122 93 464 17 09

Francesc Layret, 102

13

Carrer Sant Anastasi, 45 93 389 32 74

Baldomer Solà, 3 93 399 86 93

Sant Anastasi, 42 93 384 37 63

Carrer de la Costa, 41 93 384 56 52

Canonge Baranera, 50 93 464 16 77

16

19

Carrer Mar, 5 93 384 60 52

9

12

Sant Joaquim, 1 93 464 08 28

Francesc Layret, 97 93 611 08 28

Francesc Layret, 18 93 389 47 94

8

Carrer Mar, 37 93 389 03 55

Francesc Layret, 113

25

Passeig La Rambla, 31

C/ del Mar, 1


Actuació en directe de ĂǀŝĚZŽƐ͖ĐŽƉĂĚĞĐĂǀĂ i 15% descompte. WŝĞƚĂƚ͕ϲ

Actuació en directe de ĂǀŝĚZŽƐ͖ĐŽƉĂĚĞĐĂǀĂ i 15% descompte. WŝĞƚĂƚ͕ϳ

Actuació en directe de ĂǀŝĚZŽƐ͖ĐŽƉĂĚĞĐĂǀĂ i 15% descompte.

Actuació en directe de ĂǀŝĚZŽƐ͖ĐŽƉĂĚĞĐĂǀĂ i 15% descompte. WŝĞƚĂƚ͕ϭϬ

WŝĞƚĂƚ͕ϵͲϭϯ

Actuació en directe de ĂǀŝĚZŽƐ͖ĐŽƉĂĚĞĐĂǀĂ i 15% descompte.

Maduixes amb nata a preu simbólic. WŝĞƚĂƚ͕Ϯϵ

WŝĞƚĂƚ͕ϭϳ

Actuació en directe de ĂǀŝĚZŽƐ͖ĐŽƉĂĚĞĐĂǀĂ i 10% descompte. Pietat

WŝĞƚĂƚ͕Ϯϱ

dĂůůĞƌĚĞΗũƵŵƉŝŶŐĐůĂLJΗ i degustació de galetes. Oferta especial en marques.

Copa de cava i descomptes especials en una amplia ƐĞůĞĐĐŝſĚΖĂƌƟĐůĞƐ͘ WŝĞƚĂƚ͕ϭϳ

WŝĞƚĂƚ͕ϭϲ

Tapetes i ball amb música Country. Wƌŝŵ͕ϭϬϱ

WŝĞƚĂƚ͕ϭϲ

Wƌŝŵ͕ϭϭϭ

Wƌŝŵ͕ϭϭϯ

ŶƚƌĞƉĂŶƐ͕ƉŝnjnjĞƐ͕ĞŵƉĂŶĂdes i quiches. Els nostres ĚŽůĕŽƐ͕ŵĂŐĂĚĂůĞŶĞƐ͕ croissants… El·laboració propia. Preus especials per aquesta nit.

Vine -deixa el teu mail- brinda amb nosaltres…i sort! Entre tots els que ens visiteu farem el sorteig d'una sessió ĨŽƚŽŐƌĂĮĐĂ͘>ΖĂĨŽƌƚƵŶĂƚͬĚĂ es publicarà al web del CCB o &ĂĐĞŬĚĞŽůŽƌƐ'ŝŵĞŶĞnj͘

Wƌŝŵ͕ϭϭϭ

Volem brindar amb tots vosaltres la segona BadaloŶĂ^ŚŽƉƉŝŶŐEŝŐŚƚŝĞůƐϰϬ anys de Ferreteria Prim! Ho celebrarem amb una copa de cava + detallets Wƌŝŵ͕ϭϵϱ sorpresa!

ĞŐƵƐƚĂĐŝſĚΖƵŶĂƐƐŽƌƟŵĞŶƚ dels nostres plats casolans a un preu especial Shopping Night. Veniu i tasteu el nostre ŵĞŶũĂƌĂůΖĂƐƚĂůĐĂƌƌĞƌ͘

sĞŶŝƵĂǀŝƐŝƚĂƌͲŶŽƐ͕ƵƐ convidem a una copa de ĐĂǀĂŝƉŽĚƌĞƵƉĂƌƟĐŝƉĂƌĞŶ ůĞƐĂĐƟǀŝƚĂƚƐƋƵĞĨĂƌĞŵĂů carrer. Us hi esperem!

Durant la shopping Night tots els nostres clients es ďĞŶĞĮĐŝĂƌĂŶĚΖƵŶϱйĚĞ ĚĞƐĐŽŵƉƚĞŝƵŶĚĞƚĂůůĚŽůĕ͘


Wƌŝŵ͕ϭϭϵ

Vine a degustar una copa de cava i posa't al corrent de les nostres ofertes i promocions! Wƌŝŵ͕ϭϮϯ

Presentació màquina de sucs amb degustació i 15% dte. ZĞŐĂůĞŵĂŵƉůŝĂĐŝſŐĂƌĂŶƟĂ ĚĞϱĂŶLJƐƉĞƌƋƵĂůƐĞǀŽůDŝĞůĞ͕ excepte aspiradors i màquines promo. Comprant una cuina ĂƋƵĞƐƚĂŶŝƚ͕ϭϱйĚĞƐĐŽŵƉƚĞ͘

Wƌŝŵ͕ϭϮϴ

Gaudiu de la Shopping Night degustant la nostra varietat de tapes acompanyades d'un bon vi. Bones Festes de Maig. Us hi Wƌŝŵ͕ϭϰϰ ĞƐƉĞƌĞŵ͕ŶŽŚŝĨĂůƚĞƵ͊

ƵƉĐĂŬĞƚΖŚĞŵƉƌĞƉĂrat moltes sorpreses! Fes una copa amb nosaltres i ĂƉƌŽĮƚĂůĂ^ŚŽƉƉŝŶŐEŝŐŚƚ per equipar els nens.

Wƌŝŵ͕ϭϱϭ

Žů͘ůĂďŽƌĂĐŝſĂŵďdZ/͕͗ exhibició de Country a càrrec de Sala de Ball EL >͕&ƌĂŶĐĞƐĐ>ĂLJƌĞƚ͕ϭϴϱ (davant de Musical Platero) Wƌŝŵ͕ϭϳϯ ĚĞϮϮĂϮϯŚ͘

Sessió de música al carrer a càrrec de Joan Obiols DJ. Visita'ns i t'obsequiarem amb un montadito per cada consumició de Vermouth WĞƌƵĐĐŚŝ͕ŐŝŶƚžŶŝĐŽĐŽƉĂ de vi. No us ho perdeu!

Wƌŝŵ͕ϭϴϳ

Celebrem la Shopping Night amb una espectacular promoció. Per cada compra ƐƵƉĞƌŝŽƌĂϯϬΦĞƚƌĞŐĂůĞŵ una ampolla de vi Viña del Mar o de cava Dubois rosat. Wƌŝŵ͕ϭϵϱ

Per cada compra efectuada aplicarem un descompte ĚĞůϱйнƌĞŐĂůĚΖƵŶƉĂƐƟůůĞƌͲ clauer + regal d'un rotllet ŵăŐŝĐ͘WŽƐĂĂũƵĚĂƋƵĂŶůĂ vida et posa limitacions.

Una nit inoblidable!

Vine amb nosaltres i gaudeix de la Badalona Shopping Night! Descomptes especials i el millor ambient! T'esperem!


Forn Araceli amb la Badalona Shopping Night. WƚŐĞ͘DĂŝŐŶŽŶ͕ϭϰ

WƚŐĞ͘DĂŝŐŶŽŶ͕ϭϰ

Demostració d'ús de la thermomix a càrrec de Mariona Argemí. ^ĂŶƚĂDĂĚƌŽŶĂ͕ϭϮϮ

ZŝďĂƐŝWĞƌĚŝŐſ͕ϴ

Promocions especials i un ĂƉĞƌŝƟƵƉĞƌĞůƐĐůŝĞŶƚƐ͘ ^ĂŶƚŶĂƐƚĂƐŝ͕ϳ

^ĂŶƚŶĂƐƚĂƐŝ͕ϰϬ

Acaba la nit gaudint dels nostres margarites i d'un ďŽŶƐŽƉĂƌĂƵƚğŶƟĐĂŵĞŶƚ tex-mex. ^ĂŶƚŶĂƐƚĂƐŝ͕ϰϱ

Vine a tastar les nostres tapes i torrades a la Shopping Night i et convidem a copa de cava a ůΖĂƌƌŝďĂƌŝΗdžƵƉŝƚŽΗĂůĮŶĂů͘

Aquesta nit oferim un ŵĞŶƷĂϮϮΦ;/sŝŶĐůžƐͿ ĂŵďƉƌŝŵĞƌƐ͕ƐĞŐŽŶƐ͕ ƉŽƐƚƌĞƐ͕ďĞŐƵĚĂŝĐĂĨğƐ͕ŝ ƵŶϮϬйĚĞĚĞƐĐŽŵƉƚĞĂůĂ carta.

Jean Louis David amb la Badalona Shopping Night. ^ĂŶƚŶĂƐƚĂƐŝ͕ϲϱ

McDonalds amb la Badalona Shopping Night. ^ŽůĞĚĂƚ͕ϭ

^ĂŶƚ:ŽĂƋƵŝŵ͕ϭ

WĂƌƟĐŝƉĂĂůŶŽƐƚƌĞŽŶĐƵƌƐ ^ŚŽƉƉŝŶŐEŝŐŚƚ͗WĞŶũĂ ůĂƚĞǀĂΗĨŽƚŽĞƐƉŽƌƟǀĂ ƐĞůĮĞƐΗĂůŶŽƐƚƌĞ&ĂĐĞŬ ŝůĂŵŝůůŽƌŐƵĂŶLJĂƌăϯ ŵĞƐŽƐĚĞŐŝŵŶăƐŐƌĂƟƐ͊ &ĂĐĞŬ͘ĐŽŵͬdŝƚĂŶŝĂͲůƵď͘

T'esperem amenitzant el carrer amb un DJ i oferint una beguda als clients.

L'Orxata genuina de Badalona a preu Badalona Shopping Night. >ĂZĂŵďůĂ͕ϭͲϮ

5% de descompte a tots el asistents: Vàlid en paquets ǀĂĐĂĐŝŽŶĂůƐ͕ĐƌĞƵĞƌƐŽ ƌĞƐĞƌǀĂĚΖŚŽƚĞů͘săůŝĚĮŶƐ ϯϬĚŝĞƐƉŽƐƚĞƌŝŽƌƐĂůϯĚĞ ŵĂŝŐ;ϮĚĞũƵŶLJͿƉĞƌƐŽƌƟĚĞƐĮŶƐĞůϯϭĚĞĚĞƐĞŵďƌĞ͘

ĂŶŽŶŐĞĂƌĂŶĞƌĂ͕ϳϯ


ůƌƵŶŶŝŶŐ͕ů͛ĞƐƉŽƌƚĚĞŵŽĚĂ Per si algú no ho havia notat passeũĂŶƚƉĞƌůĂƌĂŵďůĂĚĞĂĚĂůŽŶĂ͘͘͘ És un fet. El running és l’esport que està de moda. Si us pregunteu perquè està triomfant en el món de la moda tenim algunes de les respostes que potser us poden ĂŶŝŵĂƌĂƉƌĂĐƟĐĂƌͲůŽ͘ Un dels motius de perquè el running s’està fent tan popular és ƉĞƌƋƵğĐſƌƌĞƌĂů͛ĂŝƌĞůůŝƵƌĞĂũƵĚĂ ĂĂůůŝďĞƌĂƌů͛ĞƐƚƌğƐŝů͛ĂŶƐŝĞƚĂƚ͖ƵŶĂ excel·lent manera d’acabar el dia renovant energies i eliminant tensions. Anar a córrer també és un bon aliat per millorar la respiraĐŝſ͕ ŶŽ ŐƵĂŶLJĂƌ ƉĞƐ ŝ ƚŽŶŝĨŝĐĂƌ la musculatura. Practicar-lo de ĨŽƌŵĂĂĚĞƋƵĂĚĂĂũƵĚĂĂƌĞĚƵŝƌ ů͛ĂŶƐŝĞƚĂƚ͕ŵŝůůŽƌĂůĂƐĂůƵƚĚĞůƐ ŽƐƐŽƐŝĨĂƐĞŶƟƌͲƐĞŵŽůƚŵŝůůŽƌ͘ WĞƌžĐĂůƚĞŶŝƌĞŶĐŽŵƉƚĞƋƵĞĞů running no és efectiu per a tot. /͕ƋƵĞ͕ƉƌĞĐŝƐĂŵĞŶƚĐĂůƚĞŶŝƌĐƵƌĂ en practicar-lo… Per practicar aquest esport s’ha de fer amb ƌĞŐƵůĂƌŝƚĂƚ͕ĞƐƚĂƌďĞŶĐŽŶƚƌŽůĂƚŝ

assessorat. És un exercici que s’ha ĚĞƉƌĂĐƟĐĂƌĚĞĨŽƌŵĂĐŽŶƟŶƵĂĚĂ i a poc a poc. Anar a córrer amb segons quines condicions i depèn de quina manera pot provocar lesions greus. En aquest cas centres d’entrenament com Titania Club

tenim a la teva disposició un equip de running i professionals que t’assessoraran i et prepararan ƉĞƌƐŝǀŽůƐĂŐĂĨĂƌĂŝƌĞŝƉĂƌƟĐŝƉĂƌ ĞŶĂůŐƵŶĂŵĂƌĂƚſŽǀŽůƐĐŽŶǀĞƌƟƌ ĞůƌƵŶŶŝŶŐĞŶůĂƚĞǀĂŶŽǀĂĂĮĐŝſ͘ /͕ƌĞĐŽƌĚĂ͙ĂŶĂƌĂĐſƌƌĞƌŶŽƚĠ edat. Cadascú al seu ritme…

GRÀCIES BDN PER CREURE EN LA BDN RUNNING BONA SHOPPING & BONES FESTES DE MAIG

MEMORIAL

ON LUIS COND


&Ä&#x17E;Ć&#x152;Ä&#x17E;Ć?Ć&#x2030;Ĺ˝Ć&#x152;Ć&#x161;Ä&#x201A;ĹŻÄ&#x201A;žŽÄ&#x161;Ä&#x201A; ^Ĺ?Ä&#x17E;ĹśÄ&#x161;Ĺ?ĨÄ&#x17E;Ć&#x152;Ä&#x17E;ĹśĆ&#x161;Ć?Ĺ˝Ä?Ä&#x201A;Ć?Ĺ?ŽŜĆ?ĹŠÄ&#x201A;Ä&#x17E;ĹśĆ? Ä?Ĺ˝Ć?Ć&#x161;Ä&#x201A;žŽůĆ&#x161;Ä?ŽžÄ&#x17E;ĹśÄ&#x2022;Ä&#x201A;Ć&#x152;Ä&#x201A;žŽƾĆ&#x152;Ä&#x17E;Í&#x203A;ĹśĆ?Í&#x2122; Ä&#x161;Ĺ?Ä°Ä?Ĺ?ĹŻĹľÄ&#x17E;ĹśĆ&#x161;Ĺ&#x161;Ĺ˝ĨÄ&#x201A;Ć&#x152;Ä&#x17E;ĹľÄ&#x201A;ĹľÄ?Ä&#x201A;Ć&#x2039;ĆľÄ&#x17E;ĹŻĹŻ Ç&#x2020;Ä&#x201A;ĹśÄ&#x161;Ä&#x201A;ĹŻĹŻÍ&#x2022;Ĺ˝Ä?ĹŻĹ?Ä&#x161;Ä&#x201A;Ć&#x161;Ä&#x17E;ĹśƾŜÄ&#x201A;Ć&#x152;ĹľÄ&#x201A;Ć&#x152;Ĺ?Ä&#x161;Ä&#x17E;ĨÄ&#x201A; Ď´Ä&#x201A;ĹśÇ&#x2021;Ć?Í&#x2DC;ĹľÄ Ć?Í&#x2022;Ä?ŽžžĠĆ?Ä?ŞžŽÄ&#x161;Ä&#x17E;Ć?Ĺ? Ä&#x201A;ĨÄ&#x201A;Ç&#x20AC;Ĺ˝Ć&#x152;Ĺ?Ć&#x161;Ć?Ä&#x17E;ĹśĆ?Ć?Ä&#x17E;ĹśĆ&#x;ĹľÍ&#x2022;žĠĆ?žŽĆ&#x;Ç&#x20AC;Ä&#x201A;Ć&#x161;Ć? Ä&#x17E;Ć?Ć&#x161;Ä&#x201A;Ć&#x152;Ä&#x17E;ĹľĆ&#x2030;Ä&#x17E;Ć&#x152;Ä?ŽžÄ&#x17E;ĹśÄ&#x2022;Ä&#x201A;Ć&#x152;Ä&#x201A;Ä&#x17E;ĹśĆ&#x161;Ć&#x152;Ä&#x17E;ĹśÄ&#x201A;Ć&#x152;Í&#x160; Ć?Ć&#x2030;Ä&#x17E;Ć&#x152;Ä&#x201A;Ĺ?Ç&#x2020;ĹžÍ&#x2122;Ć&#x2039;ĆľÄ&#x17E;Ä&#x201A;Ć&#x152;Ć&#x152;Ĺ?Ä?Ä&#x201A;ĹŻÄ&#x201A;ĨÄ&#x17E;Ä?Ć&#x152;Ä&#x17E; Í&#x17E;Ć?Ć&#x2030;Ĺ˝Ć&#x152;Ć&#x161;Ç&#x2021;Í&#x;Ä&#x201A;ĹŻÄ&#x17E;Ć?ŜŽĆ?Ć&#x161;Ć&#x152;Ä&#x17E;Ć?Ä?Ĺ˝Ć&#x;Ĺ?ĆľÄ&#x17E;Ć?Í&#x2DC; Us heu adonat que cada vegada hi Ĺ&#x161;Ä&#x201A;žĠĆ?Ĺ?Ä&#x17E;ĹśĆ&#x161;Ć&#x2039;ĆľÄ&#x17E;Ć&#x2030;Ć&#x152;Ä&#x201A;Ä?Ć&#x;Ä?Ä&#x201A;Ä&#x17E;Ć?Ć&#x2030;Ĺ˝Ć&#x152;Ć&#x161;Ĺ? que aquest exercici es converteix Ä&#x17E;ĹśƾŜÄ&#x201A;Ć&#x152;ĆľĆ&#x;ĹśÄ&#x201A;Í? Les dessuadores amb o sense Ä?Ä&#x201A;Ć&#x2030;ĆľĆ&#x161;Ç&#x2020;Ä&#x201A;Í&#x2022;ĹŻÄ&#x17E;Ć?Ä?Ä&#x201A;ĹľĹ?Ć?Ä&#x17E;Ć&#x161;Ä&#x17E;Ć?Ä&#x201A;ĹľÄ?žŽĆ&#x;ĆľĆ? Ä&#x17E;Ć?Ć&#x2030;Ĺ˝Ć&#x152;Ć&#x;ĆľĆ?Í&#x2022;ĹŻÄ&#x17E;Ć?Ç&#x20AC;Ä&#x201A;ĹľÄ?Ä&#x17E;Ć?Ä&#x161;Ä&#x17E;Ć&#x152;ƾŜŜĹ?ĹśĹ?Ĺ? ĹŻÄ&#x17E;Ć?Ĺ?Ĺ˝Ć&#x152;Ć&#x152;Ä&#x17E;Ć?Ä&#x17E;Ć?Ć&#x2030;Ĺ˝Ć&#x152;Ć&#x;Ç&#x20AC;Ä&#x17E;Ć?Í&#x2022;Ć?ſŜĹŻÄ&#x17E;Ć?Ć&#x2030;Ä&#x17E;Ä?Ä&#x17E;Ć? žĠĆ?Ä?Ä&#x201A;Ć&#x152;Ä&#x201A;Ä?Ć&#x161;Ä&#x17E;Ć&#x152;Ĺ&#x;Ć?Ć&#x;Ć&#x2039;ĆľÄ&#x17E;Ć?Ć&#x2030;Ä&#x17E;Ć&#x152;Ć&#x2030;Ć&#x152;Ä&#x201A;Ä?Ć&#x;Ä?Ä&#x201A;Ć&#x152; aquest esport.

Ć&#x152;Ä&#x201A;Ä&#x201A;ĹľÄ?Ä?Ä&#x201A;Ć&#x2030;ĆľĆ&#x161;Ç&#x2020;Ä&#x201A;Í&#x2DC;ĹśÄ&#x201A;Ć&#x2039;ĆľÄ&#x17E;Ć?Ć&#x161;Ä?Ä&#x201A;Ć?Í&#x2022; Ć&#x2030;Ä&#x17E;Ć&#x152;ĹžÍ&#x2022;ŜŽÄ Ć?Ć&#x152;Ä&#x17E;Ä?ŽžÄ&#x201A;ĹśÄ&#x201A;Ä?ĹŻÄ&#x17E;ĆľĆ&#x;ĹŻĹ?Ć&#x161;Ç&#x152;Ä&#x201A;Ć&#x152; Ć?Ä&#x201A;Ä?Ä&#x201A;Ć&#x161;Ä&#x17E;Ć?Ä&#x17E;Ć?Ć&#x2030;Ĺ˝Ć&#x152;Ć&#x;Ç&#x20AC;Ä&#x17E;Ć?Í&#x2022;Ć?Ĺ?ŜſƾŜĆ?Ć&#x161;Ä&#x201A;ůŽŜĆ? o unes sandĂ lies de talĂł.

/Ä&#x161;Ä&#x17E;Ä&#x17E;Ć?Ć&#x2030;Ä&#x17E;Ć&#x152;ůŽŽŏĆ?Ć?Ć&#x2030;Ĺ˝Ć&#x152;Ć&#x161;Ç&#x2021;Ä?Ĺ&#x161;Ĺ?Ä? hĹśůŽŽŏĹ˝Ć&#x152;Ĺ?Ĺ?Ĺ?ĹśÄ&#x201A;ĹŻĹ?Ĺ?Ä&#x17E;ŜƾĹ&#x;Ä Ć?Ä?ŽžÄ?Ĺ?Ͳ nar un vestit bustier amb una ĹŠÄ&#x201A;Ć&#x2039;ĆľÄ&#x17E;Ć&#x161;Ä&#x201A; Ä&#x161;Ä&#x17E; Ä?ĆľĹ?Ć&#x152; ĹśÄ&#x17E;Ĺ?Ć&#x152;Ä&#x17E; Ĺ? ƾŜÄ&#x17E;Ć? Ć?ĹśÄ&#x17E;Ä&#x201A;ĹŹÄ&#x17E;Ć&#x152;Ä&#x161;Í&#x203A;ƾŜÄ?ŽůŽĆ&#x152;Ä?Ć&#x152;Ĺ?Ä&#x161;Ä&#x201A;ĹśÄ&#x17E;Ć&#x152;Í&#x2DC;WÄ&#x17E;Ć&#x152;ĹžĆ?Ĺ? Ä&#x17E;ĹŻĆ&#x2039;ĆľÄ&#x17E;Ä?ĆľĆ?Ć&#x2039;ĆľÄ&#x17E;Ć?Ä Ć?ƾŜůŽŽŏĆ&#x2030;Ä&#x17E;Ć&#x152;Ä&#x201A;ĹśÄ&#x201A;Ć&#x152; Ä&#x201A;Ć&#x161;Ć&#x152;Ä&#x17E;Ä?Ä&#x201A;ĹŻĹŻÄ&#x201A;Ć&#x152;Í&#x2022;Ä&#x17E;ĹŻĹľĹ?ĹŻĹŻĹ˝Ć&#x152;Ä Ć?Ä?ŽžÄ?Ĺ?ĹśÄ&#x201A;Ć&#x152; el teu blazer amb una dessuado-

ŽžĆ&#x2030;ĹŻÄ&#x17E;ĹľÄ&#x17E;ĹśĆ&#x161;Ć?Ć&#x2030;Ä&#x17E;ĹŻůŽŽŏĆ?Ć&#x2030;Ĺ˝Ć&#x152;Ć&#x161;Ç&#x2021;Ä?Ĺ&#x161;Ĺ?Ä? Els complements donen un toc ÄŽĹśÄ&#x201A;ĹŻÄ&#x201A;ĹŻůŽŽŏĆ?Ć&#x2030;Ĺ˝Ć&#x152;Ć&#x161;Ç&#x2021;Ä?Ĺ&#x161;Ĺ?Ä?Í&#x2022;Ć&#x2030;Ä&#x17E;Ć&#x152;Ä&#x201A;Ĺ?Ç&#x2020;Ĺž ŜŽĆ&#x2030;Ĺ˝Ä&#x161;Ä&#x17E;ĹśĨÄ&#x201A;ĹŻĆ&#x161;Ä&#x201A;Ć&#x152;Ä&#x17E;ĹśÄ&#x17E;ĹŻĆ&#x161;Ä&#x17E;ĆľŽƾĆ&#x17E;Ĺ?Ć&#x161;Í&#x2DC; ŽůůÄ&#x201A;Ć&#x152;Ä&#x17E;Ć&#x161;Ć?Í&#x2022;Ć&#x2030;ŽůĆ?Ä&#x17E;Ć&#x152;Ä&#x17E;Ć?Í&#x2022;ƾůůÄ&#x17E;Ć&#x152;Ä&#x17E;Ć?Ĺ?ĨƾůÄ&#x201A;Ć&#x152;Ä&#x161;Ć? Ä&#x161;ŽŜÄ&#x201A;Ć&#x152;Ä&#x201A;ĹśƾŜĆ&#x161;Ĺ˝Ä?ĹľÄ Ć?ĨÄ&#x17E;ĹľÄ&#x17E;ĹśĹ&#x;Í&#x2022;Ä Ć? Ć&#x2030;Ä&#x17E;Ć&#x152;Ä&#x201A;Ĺ?Ç&#x2020;ĹžĆ&#x2039;ĆľÄ&#x17E;Ĺ&#x161;Ä&#x17E;ĹľÄ&#x161;Í&#x203A;Ä&#x17E;Ć?Ä?Ä&#x201A;Ć&#x2030;Ä&#x201A;Ć&#x152;Ä&#x161;Ä&#x17E;ĹŻĆ? Ä?ŽžĆ&#x2030;ĹŻÄ&#x17E;ĹľÄ&#x17E;ĹśĆ&#x161;Ć?Ä&#x161;Ä&#x17E;ĹŻÍ&#x203A;Ä&#x17E;Ć?Ć&#x;ĹŻÄ&#x17E;Ć?Ć&#x2030;Ĺ˝Ć&#x152;Ć&#x;ĆľÍ&#x2DC;ĹŻ

que ĂŠs important en aquesta nova tendència ĂŠs la roba sport. Trobem gran varietat de dessuaÄ&#x161;Ĺ˝Ć&#x152;Ä&#x17E;Ć?Í&#x2022;Ć&#x161;Ĺ˝Ć&#x2030;Ć?Ĺ?Ä?Ä&#x201A;ĹľĹ?Ć?Ä&#x17E;Ć&#x161;Ä&#x17E;Ć?Ä&#x201A;ĹŠĆľĆ?Ć&#x161;Ä&#x201A;Ͳ Ä&#x161;Ä&#x17E;Ć?Í&#x2022;Ć&#x161;Ĺ˝Ć&#x161;Ć&#x;Ć&#x2030;ĆľĆ?Ä&#x161;Ä&#x17E;Ć&#x2030;Ä&#x201A;ĹśĆ&#x161;Ä&#x201A;ĹŻĹżÍ&#x2014;ĹŻÄ&#x17E;Ĺ?Ĺ?Ĺ?ĹśĆ?Í&#x2022; Ć?Ĺ&#x161;Ĺ˝Ć&#x152;Ć&#x161;Ć?Í&#x2022;Ć&#x2030;Ĺ?Ć&#x152;Ä&#x201A;Ć&#x161;Ä&#x17E;Ć?Í&#x2122;Ä&#x201A;ĹľÄ Ć?Í&#x2022;ĹľĹ?Ć&#x161;ŊŽŜĆ? Ä&#x201A;ĹśĆ&#x161;Ĺ?ĹŻĹŻĹ?Ć?Ä?Ä&#x201A;ĹśĆ&#x161;Ć?Ĺ?ƾŜÄ?Ä&#x201A;ĹŻÄ&#x2022;Ä&#x201A;Ć&#x161;Ä&#x17E;Ć?Ć&#x2030;Ĺ˝Ć&#x152;Ć&#x161;Ĺ?Ćľ žŽÄ&#x161;Ä&#x17E;Ć&#x152;ĹśĹ?Ä?Ä&#x17E;ĹśÄ?ŞžŽÄ&#x161;Ä&#x17E;Í&#x2DC;/Ä?ŽžÄ&#x201A; Ć?Ĺ?Ĺ?ĹśÄ&#x17E;Ĺ?ĹśÄ&#x17E;Ć&#x2039;ĆľĹ&#x;Ç&#x20AC;Ĺ˝Ä?Ä&#x161;Ä&#x17E;Ä?ŽŜÄ&#x17E;Ć?Ć&#x;ĹŻĹ?Ć?ĹľÄ&#x17E;Í&#x2022; no poden faltar els complements Ä?ŽžžŽĆ&#x161;Ç&#x2020;Ĺ?ĹŻĹŻÄ&#x17E;Ć?Í&#x2022;Ä?Ĺ˝Ć?Ć?Ä&#x17E;Ć?Í&#x2022;Ć&#x152;ŽŜÇ&#x2021;ŽŜÄ&#x17E;Ć&#x152;Ä&#x201A;Í&#x2022; canyelleraâ&#x20AC;Ś benvinguts siguin aquests complements!

UNIDAD CIRUGĂ?A MAMARIA

UNIDAD CIRUGĂ?A GENITAL LĂ SER

Aumento de pecho Mamas tuberosas y asimetrĂ­as mamarias ElevaciĂłn mamaria ReducciĂłn de senos Secuelas mamarias ReducciĂłn mamaria en hombres (Ginecomastia) Aumento pectorales en hombres

FEMENINA: â&#x20AC;&#x153;DiseĂąo Vaginal LĂĄserâ&#x20AC;? MASCULINA

UNIDAD CIRUGĂ?A PLĂ STICA Y ESTĂ&#x2030;TICA

UNIDAD MEDICINA ESTĂ&#x2030;TICA â&#x20AC;&#x153;Botoxâ&#x20AC;?, Ă cido HialurĂłnico, vitaminas, hilos tensores, peelings MĂŠtodos adelgazamiento: PronokalÂŽ â&#x20AC;&#x153;Laserâ&#x20AC;? con VPL UltraplusÂŽ: Antiaging facial, depilaciĂłn definitiva y acnĂŠ INDIBAÂŽ: Celulitis, flacidez, drenaje linfĂĄtico, contracturas capsulares, estrĂ­as Lipoescultura sin cirugĂ­a: AqualyxÂŽ

FACIAL: Otoplastia Rinoplastia Blefaroplastia (cirugĂ­a de pĂĄrpados) Lifting facial Lipofilling facial (trasplante de grasa) Cierre de lĂłbulos CORPORAL: LiposucciĂłn Abdominoplastia Lifting muslos y brazos Aumento glĂşteos

CLĂ?NICA DIGEST $%FMT"SCSFTt#BEBMPOB HOSPITAL CIMA 1BTTFJH.BOVFM(JSPOBt#BSDFMPOB JOGP!ESKVODPDPNt5FMtXXXESKVODPDPN


>ĂĂĚĂůŽŶĂ ^ŚŽƉƉŝŶŐ EŝŐŚƚϮϬϭϯ ĞŶŝŵĂƚŐĞƐ͊ ƌĂ ĨĂ ƵŶ ĂŶLJ͕ ĞůƐ ďĂĚĂůŽ Ͳ nins vam poder gaudir de la primera Badalona Shopping Night. Aquí us deixem unes imatges per recordar com va ser aquella mà gic a ni t tan especial.


Un any després, tornem a gaudir de la Badalona Shopping Night

@msubirats

Ara fa un any, la nit del dissabte 4 de maig , els comerços del Centre van obrir les portes a la Badalona Shopping Night, amb música, degustacions, sortejos i moltes altres activitats que es van preparar per aquella nit tan especial. Va ser la primera vegada que els carrers comercials del Centre de Badalona realitzaven una ni t de b oti gues i la par ticipació va superar totes les expectatives. La resposta dels badalonins i dels visitants de fora de la ciutat no va poder ser millor, i la nit es va transformar en un espai ober t de comerç, oci i gastronomia on milers de persones van passejar

i gaudir de la primer Shopping Night, van poder ballar amb la Flashmob que es va organitzar a la Plaç a de la V ila i veure les tendes engalanades per a l’ocasió. I si anem a les xifres que van reflectir la nit, segons un qüestionari de satisfacció que va es va fer arribar des de la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Badalona als comerços participants, un 94% dels establiments participants en la primera Badalona Shopping Night van valorar la iniciativa com a bona o molt bona. En el mateix qüestionar i p o d e m o bs e r v ar qu e m é s d’un 77% dels 120 establiments

que van participar l’any passat valoren com a b o o molt b o l’afluència de visitants al seu propi es t abliment i més del 60% de les botigues també van valorar molt positivament el balanç de vendes de la nit. I si tot això és va aconseguir l’any passat tot i que la nit va començar amb pluja, per aquest a segona edició del pròxim 3 d e m a i g q u e e n s e s p e r a? M é s d e 1 8 0 b o ti g u e s o b r e n l e s s e ve s p o r te s p e r o f e r i rnos la màgia d’una gran nit de compres, festa, oci, entreteniment i glamur. Jo no m’ho perdré, i a les 20.30h seré a la Plaça de la Vila per gaudir de la 2a. Badalona Shopping Night, perquè Badalona és viva!


Voleu guanyar un dels grans premis de la Badalona Shopping Night? Mentre gaudiu de l’ambient de la Shopping Night, no oblideu omplir una de les butlletes que trobareu a qualsevol dels nostres comerços amb

Els aparadors de la Badalona Shopping Night, a concurs! Per celebrar aquesta nit màgica, els ĂƉĂƌĂĚŽƌƐĚĞůĞƐďŽƟŐƵĞƐƉĂƌƟĐŝƉĂŶƚƐ

el distintiu de Badalona Shopping Night, perquè a les 12 de la nit farem un sorteig a la Plaça de la Vila i un d’aquests magnífics premis pot ser

es vesteixen de gala. Hem organitzat un concurs d’aparadors on els nostres comerciants hauran de treure tot el seu art i tota la seva traça perquè el

vostre. Molt important i imprescindible ser present a la Plaça de la Vila a les 12 de la nit en el moment del sorteig.

seu aparador sigui el més impressionant de la nit. Un jurat professional escollirà quin establiment ha creat la millor imatge sobre Festa i Glamour!


La butlleta ha d'estar segellada amb amb un dels logos dels establiŵĞŶƚƐŽĮĐŝĂůƐĂĚŚĞƌŝƚƐ͘ Les butlletes les podreu dipositar abans de les 23.45 hores a la urna situada a la Plaça de la Vila, dalt de l'escenari. 1r premi: Tindreu el privilegi, un any més, de polsar el botó del primer petard

que anuncia l'inici de l'acte més important de les Festes de Maig: La Cremada del Dimoni! A més, podreu veure-la, des d’un lloc privilegiat. 2n premi: Sorteig per a dues persones per anar un cap de setmana al Balneari de Vichy Catalan a Caldes de Malavella. 3r premi: 500 euros per comprar acompanyat ĚΖƵŶƉĞƌƐŽŶĂůƐŚŽƉƉĞƌĂůĞƐďŽƟŐƵĞƐ

que han participat a la Badalona Shopping Night i que veuràs que ƉŽƌƚĞŶƵŶĚŝƐƟŶƟƵĂůΖĂƉĂƌĂĚŽƌ͘ 4art premi: Un any de gimnàs gratuït cortesia de Titania Club. 5è premi: Premi Especial Sarau 08911.

Segueix la nit de Sant Anastasi i la cremada del Dimoni en directe a

FESTES MAIG

DE

BADALONA 2014

10 de maig, a partir de les 20 h


Sigues una celebrity per una nit!!!

Badalona Shopping Night t'ha preparat un fantàstic Photocall on podràs posar com si fossis una celebrit y sobre la catifa vermella!

I potser podràs fotografiar-te amb algun famós! Els nostres fotògrafs professionals et faran el teu millor perfil. Ves practicant les teves poses!

Trobaràs el Photocall al Francesc Layret, edifici Sopera

LA CASA CLARA DEL PARC DE CA L’ARNÚS Obre les portes a la PRIMERA EDICIÓ DE CASA DISSENY. No et perdis aquesta oportunitat i

vine a visitar-la!!!

del 23 de maig al 15 de juny

Amb el suport:

www.bhd.cat


Sensualitat, Feminitat, Elegància? Transparències!

www.olequeguapa.com

Si vols saber realment què s ’ama g a dar r e r a d ’a qu es tes paraules no et perdis ni una ratlla d’aquest article. Si el lema de grans firmes de moda mundial era insinuar sense ensenyar gens... sembla que la tendència està canviant i e n a q u e s t s e n t i t l ’a p o s t a s’està capgirant i moltes de les creacions de grans modistes ens deixen pràcticament nua

sense caure en la vulgaritat. Per tant, pren nota de cara aqueta primavera estiu i treu el teu jo més sensual... En efecte, arriben les ja conegudes transparències on trobem d i s s e n y s d ’a v a n t g u a r d a d e Dolce & Gabanna i Christian Dior que et deixaran amb la boca ben oberta No deixis escapar looks vaporos o s , f o l g a t s q u e, s e n s e c a p mena de dubte, realçaran la

teva feminitat i sentiràs més esvelta. De fet... lluiràs un cos d ’e s c à n d o l m a r c a n t l a s e v a sinuositat sota aquests teixits tan delicats com elegants. Recorda que a través de la transparència la dona transmet la seva força en la màxima potència així que... què esperes en incloure en el teu armari aquesta peça tan femenina? Insinua, marcaràs tendència... i et diran: ole qué guapa!

Sempre fem ofertes! Però aquesta nit més que mai! Granier Francesc Layret, 102 08911 - Badalona


Treu les ungles… www.olequeguapa.com

Donant un cop d’ull en algunes de les fotografies de la Nova York Fashion Week i les diferents col·leccions que trauran les grans marques d ’esmalt s d ’ungles només et puc dir que un any ŵĠƐůĂƐŽĮƐƚĂĐŝſŵĠƐŝŶƚŽƌŶĂƌă a coronar els nostres dit s i, no només això, sinó que amb ĚŝĨĞƌĞŶƚƐƟƉƵƐĚĞnail art... lluiràs ĂƵƚğŶƟƋƵĞƐŽďƌĞƐĚ͛Ăƌƚ͘ De fet, una de les reines mare de les cosmètica mundial, la firma francesa L’Oréal, ja fa anunciar per Nadal que el color de moda d e l 2014 s e r i a e l l ’o r q u í d i a radiant... per tant, ja d’entrada, el gris en les seves diferents tonalitats sembla ser una aposta segura. Colors clars i el blanc De fet... hem de tenir en compte que el blanc va ser el color estrella de la passarel·la de primavera amb diferents variants de torrats i cafè amb llet, per no ƉĂƌůĂƌĚĞƐĞŐŽŶƐƋƵŝŶƐƟƉƵƐĚĞ nudes i colors pastel molt, molt passats per aigua. De fet, per

molts d’aquests colors s’aconsella passar una cinta nail art color plata per donar un acabat més glam. Mitges llunes Torna la mitja lluna, aquesta vegada gens senzilla i d’una mida ĨŽƌĕĂŐƌĂŶ͕ƉƌăĐƟĐĂŵĞŶƚŽĐƵƉĂŶƚ la meitat de l’ungla. Les ungles, preferiblement, llargues i amb ĨŽƌŵĂĚ͛ŽǀĂů͘ŶĂƋƵĞƐƚĐĂƐĐŽŶƟnuen guanyant els neutres: blanc, gris i gris torrat, blanc i node). Tot i així, també és interessant afegir algun toc de color com fa MAC o Desigual.

Daurats i metàl·lics Però... tampoc us oblideu de preparar els vostres esmalts daurats i platejats, ja que també s ’e r i g e i x e n c o m e l s c o l o r s d’aquest estiu. També moltes marques han ampliat col·leccions de metal·lit zat s blau Klein i marrons. ƋƵĞƐƚĂƉƌŝŵĂǀĞƌĂĞƐƟƵŶŽƚĞŶƐ excusa per lluir unes ungles ben fashion i que et diguin un ole qué guapa ben fort... però també ja tens una bona excusa per no haver de rentar els plats... i que ĞůƐƌĞŶƟƵŶĂůƚƌĞ͖Ϳ

moltes gràcies Badalona! Amb motiu del seu 90è aniversari Drogueria Boter organitza unes Jornades festives a partir del mes de març i fins al mes d’octubre. Volem celebrar amb els nostres clients un seguit d’activitats representatives del nostre negoci . Esteu tots convidats!! Per seguir el dia a dia de les activitats www.cursosdecanboter.blogspot.com


LLOGUER DE MATERIAL PROFESSIONAL PER A FESTES I ESDEVENIMENTS WWW.MODELSOUND.COM

www.eltotdigital.com Tota la informaci贸 de la ciutat


Guillem Rodríquez, Dissenyador de Moda Badaloní i Padrí ĚĞůĂϮĂ͘ĂĚĂůŽŶĂ^ŚŽƉƉŝŶŐEŝŐŚƚ Parlem de moda: la teva professió… Quin va ser el teu primer record relacionat amb el món de la moda? Recordo que sempre de petit em fixava molt en la roba dels adults i de la gent que tenia al meu voltant, era una cosa que em fascinava! El què si sempre recordaré era l’admiració per un abric vermell de la meva mare, ƐĞŵƉƌĞƋƵĞĞůŵŝƌĂǀĂĞŵĮdžĂǀĂ en com estava fet, la textura, la intensitat del seu color, un bon record de tot un inici. Quin va ser aquell moment en que et vas dir a tu mateix "vull ser dissenyador de moda"? Crec que mai ho vaig decidir, mai vaig arribar a dir-m’ho a mi mateix. La meva passió per aquest món i les meves aptituds m’hi van portar, però podriem dir que em vaig en caminar cap aquest món un cop vaig acabar els estudis d'ESO. Quina ha estat la teva formació? Vaig estudiar a l'Escola Betúlia de Badalona, Primária i ESO. Després ǀĂŝŐĞŶƚƌĂƌĂĨĞƌĂƚdžŝůůĞƌĂƚƌơƐƟĐ a les Escoles Pía de Barcelona i posteriorment la carrera de moda a l'escola BAU. Quins són aquells aspectes de la moda que més t'agraden i amb ĞůƐƋƵĞŵĠƐƚ͛ŚŝĮdžĞƐ͍ En dos aspectes: Textura i el Missatge del Vestit, es a dir, m'agrada la calitat en els teixits,

investigar sobre ells i tractarlos, que tot plegat tinguin un ŵŽǀŝŵĞŶƚ͕ƵŶĂĐĂŝŐƵĚĂ͕ƵŶƐĞŶƟƚ del perqué d’aquella forma, però, també m’apassiona el fet de poder jugar amb el llenguatge i els còdigs ĚĞůǀĞƐƟƌƉĞƌƚƌĂŶƐŵĞƚƌĞƵŶĂĐŽƐĂ o una altre, explicar una historia o un moment de vida através del ǀĞƐƟƚ͘ L'any passat va ser guardonat com a millor dissenyador emergent de l'edició del FAD, ƋƵĞƐŝŐŶŝĮĐĂƉĞƌƵŶĂƉĞƌƐŽŶĂ tan jove com tu un reconeixement com aquest? Simbolitza un trampolí al món professional amb tot el que això comporta: pors, inseguretats, haver de despertar del món de la universitat per accedir al món real, on passen les coses de veritat, es a dir, considerar-te un professional

i lluitar per tirar endavant, un ŐƌĂƟĮĐĂŶƚĐŽƉĚĞƌĞĂůŝƚĂƚƋƵĞĞƚ fa despertar, madurar i tocar de peus a terra. ŶůĂƷůƟŵĂĞĚŝĐŝŽĚΖŚŝǀĞƌŶ de la 080 has pogut mostrar ůĂƚĞǀĂƷůƟŵĂĐŽů͘ůĞĐĐŝſ davant de grans dissenyadors, ĮƌŵĞƐŝŵƉŽƌƚĂŶƚƐĚĞůƐĞĐƚŽƌŝ prensa especialitzada? Què tal l'experiència? Realment va ser molt emocionant. Crec que no he estat concient de la repercusió mediática que ha ƟŶŐƵƚůĂĚĞƐĮůĂĚĂ͕ŚŽǀĂŝŐǀŝƵƌĞ amb tanta il.lusió, i sempre recolzat per el meu equip i la meva familia (a qui els hi torno agrair un cop més), que no vaig calibrar tot el que va generar a complet aquella desfilada, ara amb la segona, tot serà molt diferent, ja ĞŶƟŶĐŐĂŶĞƐ͘

Visita’ns i informa’t a: www.centrebadalona.com


Actualment quins projectes tens? Marxar en les properes setmanes ĂĚĞƐĮůĂƌĂDĠdžŝĐ͕ŐƵĂƐĐĂůŝĞŶtes, amb l'ajuda de MODAFAD, Presentar nova col.lecció al Juliol ϮϬϭϰĂů͛ĞĚŝĐŝſĚ͛ĞƐƟƵĚĞůĂϬϴϬŝ després anar a Paris a una de les ŵŝůůŽƌƐĮƌĞƐĚĞůŵſŶĚĞŵŽĚĂĂ vendre gràcies al haver he estat guardonat amb el Premi al Millor Dissenyador Jove d’Espanya de 2014.

Ens expliques una anécdota d'aquesta experència que no hagis explicat encara? Una anècdota? A si! Doncs va ser bastant estressant el tema de les sabates... No teniem prou sabates per tots els models i dins del back stage haviem de correr entre canvi i canvi per que arrivéssin a temps, ja que passaven de uns a altres ĞŶƋƵĞƐƟŽŶƐĚĞƐĞŐŽŶƐ͕ǀĂƐĞƌ ĚŝǀĞƌƟƚ͊

Ens uns anys on t'agradaria ser? >ĂǀĞƌŝƚĂƚĞƐƋƵĞŶŽŚŽƐĠ͘ƐƟĐ en un moment d’anar vivint el present i agafar les coses com venen. Podria dir que visc com les temporades, a sis mesos vista.

YƵĞĞƚƐĞŵďůĂƵŶĂŝŶŝĐŝĂƟǀĂ com la Badalona Shopping EŝŐŚƚ͍sĂƐƉĂƌƟĐŝƉĂƌĚĞůĂ primera edició? ŵƐĞŵďůĂƵŶĂŝŶŝĐŝĂƟǀĂŐĞŶŝĂů͕ ĐƌĞĐƋƵĞĠƐĨĂŶƚăƐƟĐƉĞůĐŽŵĞƌĕĚĞ proximitat. L’any passat vaig estar passejant pels carrers i mare meva quin munt de gent! Realment va ser tot un èxit! Si ciutats importants com Barcelona o Madrid tenen la seva pròpia Shopping Night per què no Badalona?

Quina opinió tens sobre el comerç de proximitat? Ets ĐŽŵƉƌĂĚŽƌĚΖĂƋƵĞƐƚƟƉƵƐĚĞ negoci? Penso que és un comerç que s'ha vist devilitat, peró que pot tenir les seves armes, treballant la proximitat del client, cuidant-lo i estant ƌĂ͕ƉĂƌůĞŵĚĞĂĚĂůŽŶĂ͘͘͘ pendent d'ell. A més a més jo sóc Què és el que més t'agrada de ĮůůĚĞĐŽŵĞƌĐŝĂŶƚƐĚĞďŽƟŐĂƉĞƟƚĂ Badalona? ^ŽƌƟƌĂĐŽƌƌĞŝƉĂƐƐĂƌƉĞƌĚĂǀĂŶƚ i per això sóc un gran defensor Ě͛ĂƋƵĞƐƚƟƉƵƐĚĞŶĞŐŽĐŝ͊sŝƐĐĂĞů del Pont del Petroli, m’encanta. comerç de proximitat! Un record? Uff són molts els records de la WĞƌĂĐĂďĂƌ͘͘͘ meva ciutat, no podria dir-te un Ens expliques un somni? de sol, això si, sempre amb amics. Poder tenir temps per tot!


El Carrer Francesc Layret quedarà tallat al trànsit el ĚŝƐƐĂďƚĞϯĚĞŵĂŝŐĂŵďŵŽƟƵĚĞůĂ2a. Badalona Shopping Night Aquest proper 3 de maig, en motiu de la celebració de la Segona Badalona Shopping Night, el carrer Francesc Layret quedarà tallat al trànsit de vehicles de 19h a 1.30 del matí del 4 de maig, entre l’avinguda de Martí Pujol i els carrers de la Mercè/Eduard Flò. Els autobusos i vehicles privats s’hauran de desviar a l’alçada de l’avinguda de Martí Pujol i seguir un itinerari alternatiu pel lateral de l’autopista i per l’avinguda del President Lluís Companys, per incorporar-se

novament a Francesc Layret. Al llarg d ’aquest itinerari se situaran parades d’autobusos alternatives. Els aparcaments situats al tram de Francesc Layret que quedarà tallat al trànsit no es podrán utilizar a partir de les 18h. Per aquesta raó, s’ofereix als seus usuaris la possibilitat de fer servir els aparcaments municip a l s d e P o m p e u Fa b r a a m b un tiquet gratuït de 48 hores. Aquest tiquet es podrà recollir en els aparcament que gestiona l’empresa municipal Engestur. El carrer de Jaume Borràs serà

de doble sentit per donar sortida i entrada a l’aparcament i veïns d’aquest carrer per Via Augusta. A més, el carrer del Temple, entre V ia Au gus t a i Francesc Layret, quedarà tallat. El carrer de Pare Claret será de doble sentit per poder donar sortida i entrada als veïns pel carrer de la Via Augusta. L’A j u n t a m e n t d e B a d a l o na demana disculpes per les molèsties que aquests canvis puguin ocasionar i agraeix la col·laboració ciutadana.


Hi ha una manera molt simple de dir als negocis que hi confiem: donar-los crèdit. Sí, és molt possible que tots els bancs siguem semblants a l’hora de prometre-ho, però això no vol dir que siguem iguals a l’hora de concedir-ho. Nosaltres, per exemple, ens comprometem a contestar la teva petició en set dies laborables. Ni un dia més. També donem crèdit als nostres clients i als que encara no ho són. A més a més, podràs consultar en quin estat es troba la teva petició en tot

moment i amb una transparència total a través del nostre web. I això, encara que sembli obvi, no passa en tots els bancs. Deixa’ns dir-te que una bona manera de decidir on vols arribar amb el teu negoci és decidir on vols començar. Per això et convidem a visitar les nostres oficines i preguntar al teu gestor personal la resta d’avantatges que tindràs en demanar-nos un crèdit, encara que ja t’avancem que ell n’és un. Informa’t de les condicions a bancsabadell.com/creure.


La nit del 3 de maig, si vas a la Badalona Shopping Night, ho tens fĂ cil per anar... i per tornar carregat de bosses. Aquestes lĂ­nies et porten al centre de Badalona o et tornen a casa:

B1

B2

B4

B5

B7

B26 B27 B29 B30

N2

N9 N11

B3

B25

Badalona shopping Night 2014  
Badalona shopping Night 2014  

Troba tota l'informació de la Badalona shopping Night 2014

Advertisement