TopLine Median palvelut yksissä kansissa

Page 1

Elokuu 2022 www.toplinemedia.fi Tuotteet yksissä kansissa Tuloksia tarinan keinoin Kumppanisi verkkokoulutusten jasisältöjenverkkoviestinnänteossa SISÄLLYS Verkossa verkon keinoin 2-3 Sano MUIKKU 4-5 Verkko-oppimisen ratkaisut 6-7 Verkko-oppaat ja manuaalit 8-9 Omat uutiset verkkoon 10-11 Striimaukset ja tapahtumat 12-13 eMessuosasto ja showroom 14-15 Elämystuotteet 16-17 Animaatio- ja piirrosvideot 18-19 Miksi TopLine Media 20

2 2022 | TopLine Media

Mutta mitä ”verkossa verkon keinoin” tarkoittaa? Lyhyitä, vaihtuvia sisältöjä, osallistamista, yhteistyötä, rikastamista. Ja ennen kaikkea, hyvää käsikirjoitusta ja kuljettavan polun huolellista suunnittelua.

Somen ja Netflixin kanssa kilpailtaessa, sisällön kiinnostavuus on aa ja oo.

Tarinoiden lisäksi tarvitaan muitakin koukkuja. Pelillistäminen hyödyntää niitä keinoja, jotka innostavat meidät pelaamaan - pisteet, haasteet tai vaikka yhteistyö. Sosiaaliset elementit taas sitouttavat ja keräävät hiljaista tietoa ja osaamista. Lisätty todellisuus ja nopeasti kehittyvä tekoäly avaavat valtavia mahdollisuuksia - ainakin tulevaisuudessa.

VERKOSSA VERKON KEINOIN!

Erjalla on pitkä kokemus sekä koulutuksen ja viestinnän maailmassa että tapahtumatuottajana. Juha on tuottanut niin teatteria, tapahtumia kuin sisältöjä Applen puhelimiinkin, ja on ammattinäyttelijä. Laajasta yhteistyöverkostostamme puolestaan löytyy ammattilaiset ihan joka lähtöön.

Lupaamme, että olemme arvoisesi kumppani verkkosisältöjen teossa. Teemme varmasti vaikuttavia ja mukaansa tempaavia sisältöjä, yhdessä Sinun kanssasi.

32022 | TopLine Media

Löydät tästä vihkosesta tuotevalikoimamme valitut palat. Ota yhteyttä, niin pohditaan miten saadaan Sinun tarinasi siivilleen!

Viestin on oltava vastaanottajalleen merkityksellistä ja sen on oltava koukuttavasti esitetty. Tarinat ovat olleet ihmiskunnan tapa opettaa, viestiä ja siirtää hiljaista tietoa kivikaudelta alkaen. Tarinat ovat meillä ihmisillä dna:ssa, ja siksi ne ovat osa TopLine Median dna:ta.

Päihittääkö sisältösi kissavideot? Koukuttaako kurssisi, tempaako viestisi mukaansa? TopLine Median kanssa tarinasi lähtee lentoon! Oppimisen nälkä kasvaa oppiessa ja tiedonhalu sisältöä ahmiessa. Verkossa onnistut verkon keinoin - ja meidän kanssa.

LAAJAA VERKOSTOA HYÖDYNTÄEN Olemme apunasi, haluatpa sitten laajoja monimediakokonaisuuksia tai yksittäisiä videoita. Freelancereistämme ja kumppaneistamme löytyy niin grafiikan, pelillisyyden kuin vaikka laajennetun todellisuudenkin osaajia, HR- ja prosessinhallinnan ammattilaisia unohtamatta. SÄÄSTÄEN Verkossa säästyy niin aikaa kuin rahaa. Alkuinvestoinnin jälkeen tietojen päivittäminen on helppoa ja edullista, samaa materiaalia voi käyttää uudelleen ja uudelleen

TAVOITTEISTA TULOKSIIN Hyviin tuloksiin pääsee vain jos tavoitteet ovat kirkkaana tiedossa. Mitä oppijan halutaan oppivan, mitä viestinnällä halutaan saada aikaan? Ja ennen kaikkea, miten tulokset mitataan? Me autamme tässäkin.

Monipuolinen osaamisemme niin sisältöjen kuin pedagogiikankin saralla tulee tässä oikeuksiinsa.

OSALLISTAEN JA KOUKUTTAEN Haluamme huomioida ihmisten erilaiset tavat oppia verkossa. Osalle toimivat pelilliset elementit, toisia motivoi oppiminen yhdessä muiden kanssa. Verkko on alustana vaativa, mutta myös koukuttava ja palkitseva, kun sisältö on pedagogisesti oikein suunniteltu.

Oletteko ajatellut verkkokoulutusta?

Have you thought about e-learning?

TARINALLISTAEN Meillä TopLine Mediassa tarinallisuus on ihan toimintamme kulmakiviä. Olemme edelläkävijä osallistavien ja mukaansa tempaavien verkkosisältöjen teossa, puhutaan sitten koulutuksesta tai viestinnästä.

MONIMUOTOISESTI Verkossa sisällön on oltava vaihtelevaa ja median vaihduttava säännöllisin väliajoin.

4 2022 | TopLine Media

KETTERÄ Pystymme ketterästi mukautumaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin ja aikatauluihin. Takaamme, että olet lopputulokseen tyytyväinen!

KUMPPANI Kuljemme rinnallasi neuvoen ja opastaen läpi koko tuotantoprosessin. Tarvittaessa valmennamme Sinua niin käsikirjoituksen kuin vaikka esiintymistaidonkin kysymyksissä.

MUTKATON Meidän kanssamme voit keskittyä vain omaan osaamiseesi, ilman turhaa jännittämistä. Henkilökohtainen lähestymistapamme ja kodikas studiomme saavat kamerakammoisenkin rentoutumaan.

!

Voimme auttaa uuden ideasi tai tuotteesi näkyväksi tekemisessä, testaamisessa ja kehittämisessä. Sano MUIKKU!

onnistuneetOlemmekunSinäonnistut! Hyödynnä Business Finlandin 5000 euron innovaatioseteli, nyt 0% omavastuulla

52022 | TopLine Media HYÖDYNNÄ INNOVAATIOSETELI

UTELIAS Haluamme tietää mitä Sinä teet, jotta voimme auttaa SInua haasteissasi parhaiten. ILOINEN Emme ota itseämme liian vakavasti. Tarinankerronta on kivaa, verkossa on hauskaa ja asiakkaamme ovat mukavia. Unohdetaan pönötys!

UUDISTAVA Matkaamme kehityksen aallon harjalla: Tiedämme mitä on tulossa, mutta emme eksy hypetykseen - osaamme valikoida ne teknologiat ja jutut joita kannattaa hyödyntää.

kaikille sama tai se voi olla myös yksilöllinen, monijuoninen ja vuorovaikutteinen verkkokurssi, jossa oppija etenee omien valintojensa mukaan. Visuaaliset elementit rikastavat oppimiselämystä. Tehtävät ja testit varmistavat, että asiat on sisäistetty.

“TopLine Medialta ei ideat verkkovalmennustoteutuksille lopu ja heidän kanssaan olemmekin päässeet toteuttamaan loistavia yhteistyöprojekteja elokuvatuotannosta interaktiivisiin verkkovalmennuksiin.”

Tuloksekkain verkkokoulutus on hyvin käsikirjoitettu, mukaansa tempaava monimediainen oppimiskokonaisuus. Keskiössä on aina oppijan oppimistavoite. Meillä oppija on keskellä tarinaa, koska tarinapohjainen oppiminen pysyy tutkitusti paremmin mielessä. Asiat on pilkottu helposti omaksuttaviksi palasiksi mukaansa tempaavan juonen Oppimiskokonaisuusympärille.voiolla

Ulla Koivisto, DNA Osaamisen kehittämisen senior asiantuntija

6 2022 | TopLine Media

Verkkokoulutus on kustannustehokas kertaluontoinen investointi perehdyttämiseen, uusien käytäntöjen opettamiseen ja kouluttamiseen. Kun perusasiat on opittu verkossa, lähipäivinä voidaan keskittyä valmentamiseen. Lisäksi yksittäiset sisällöt on helposti päivitettävissä ajan tasalle.

opettaa,haluatvaanmitähaluatoppijanoppivan.

72022 | TopLine Media

OPPIMISENVERKKORATKAISUT

01 Käsikirjoituksesta se lähtee

Näin se meillä menee: kysy mitä

Emme

02 Verkossa verkon ehdoin 03 Oppimisen ei pidä olla tylsää 04 Koukuttavat tehtävät ja testit 05 Yhteisölliset oppimismahdollisuudet

Suunnitellaan yhdessä oppimisen tavoitteiden pohjalta verkkokoulutuskokonaisuus tai yksittäinen kurssi.

Muokataan opetettava aihe riittävän pieniin osiin hyödyntäen verkkopedagogiikan oppeja.

Oppimista voidaan tehostaa interaktiivisilla sisällöillä ja samalla voidaan osallistaa koko työyhteisö yhteiseen keskus-Monimuotoisetteluun. ja haasteelliset tehtävät vahvistavat oppimista. Ajattelutehtävät, pelit, jopa simulaatiot tukevat teoriasisällön omaksumista. Esitellään opiskeltavat asiat mielenkiintoisesti ja havainnollisesti vaikkapa tarinan keinoin.

Oppaan sisällysluettelomainen rakenne varmistaa esiteltävien asioiden löytymisen helposti.

01 Käsikirjoituksesta se jälleen lähtee Havainnollistetaan asiat Päivittäminen on helppoa Tieto löytyy hetkessä

MANUAALIT

02

04

8 2022 | TopLine Media

OPPAATVERKKO-JA

05 Välineellä kuin välineellä Esitellään tuotteita, palveluita, prosesseja ja toimintatapoja mielenkiintoisesti hyödyntäen eri medioita.

materiaaliperehdytys-Tehokasainamukanajaajantasalla.

03

Suunnitellaan yhdessä kokonaisvaltainen, monimediainen verkko-opas, jonka ytimessä on hyvä käyttäjäkokemus.

Verkkomanuaaleihin voidaan upottaa erillisiä dokumentteja tai linkkejä, joiden sisältö on nopeasti päivitettävissä.

Näin se meillä menee:

Manuaalit voidaan jakaa verkossa selainpohjaisena tai niistä voidaan tehdä vaikka omat applikaationsa.

Digitaalisilla oppailla esittelet asian kuin asian havainnollisesti ja käytännönläheisesti. Videot, animaatiot ja kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Manuaalin sisällä voi olla myös ladattavia dokumentteja ja muistilistoja tai muita interaktiivisia elementtejä.

Verkko-oppaita voi hyödyntää paitsi käyttöohjeissa, myös kouluttamisessa, perehdyttämisessä kuin työnohjauksessakin. Muokkaamme myös yrityksesi valmiit materiaalit yksiin kansiin, helposti käytettävään ja jaettavaan Manuaalitmuotoon.javerkkokurssit

Hyvin jäsennellystä verkko-oppaasta ohjeet on aina helppo löytää. Verkko-opas kulkee mukana siinä kuin puhelinkin. Se on helppo päivittää ja kääntää eri kielille. Ja siinä voi hyödyntää eri teknologioita, aina kuvista ja tekstistä virtuaalisiin maailmoihin.

voidaan myös tehdä toisiaan tukeviksi, samoja pohjamateriaaleja hyödyntäen. Helppoa ja kustannustehokasta! “Erja ja Juha pitivät huolen siitä, että asiakkaan tarpeet tulivat varmasti selville. Yhteistyö oli sujuvaa ja mutkatonta. Lopputulos oli juuri sitä, mitä toivottiin eli erinomaisesti tiivistetty paketti tarinallisuudesta!”

Ari Hautaniemi, LAB Project Manager, RDI Expert, Editor 92022 | TopLine Media

Autamme asiakasta aina käsikirjoituksesta lopputeksteihin saakka, tyytyväisyystakuulla. “Tulokset ylittivät meidän kaikkien odotukset. Kuvaukset, animaatiot, äänitykset, käännökset -koko paketti ihan huippua! Olen henkilökohtaisesti kiitollinen kaikesta opetuksesta ja kärsivällisyydestä, jolla avasitte aivan uuden ulottuvuuden meidän liiketoimintaan.”

TopLine Medialla virtuaalistudio on paljon enemmän kuin valaistu vihreä huone ja pari kameraa. Virtuaalisessa lähetyksessä ennen kaikkea sisältö ratkaisee. Hyvin käsikirjoitettu studiolähetys, etukäteen tuotetut videoinsertit sekä videolinkin kautta tai studiossa haastateltavat asiantuntijat taustoittavat lähetyksen teemoja ja aiheita. Ammattimaisesti toteutettu sisältö jää paremmin mieleen kuin perinteiset webinaarit. Meille virtuaalistudio ei ole itseisarvo vaan väline - varsinainen sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Kaikki virtuaalistudiomme muokataan asiakkaan tarpeen mukaan vähintäänkin väritykseltään, käytettävissä on useita erilaisia studiopohjia. Kun studio- ja grafiikkapohjat on kerran tehty, nii tä voidaan hyödyntää kaikissa tuotannoissa.

Anne Talvitie, toimitusjohtajaKouluttamo

10 2022 | TopLine Media

UUTISETOMAT VERKKOON Uutisstudion ilme ja tunnelma suunnitellaan kohdeyleisön ja yrityksen brändin mukaan. 01Brändin mukainen lähetys 02 Ammattimainen uutisankkuri 03 Sisältö kiinnostaa 04 Visuaalisuus ratkaisee 05 Hyödynnä lähetys monikertaisesti Onnistuneen uutislähetyksen päähenkilö on uutisankkuri, jonka koulutamme tarvittaessa kameran eteen. Lähetyksestä voidaan rakentaa katsojan kannalta helposti seurattava monimediainen kooste sisällysluetteloineen jaTv-ohjelmanliitteineen. kiinnostavuutta lisäävät visuaalisesti hyvin toteutetut grafiikat, etukäteen tehdyt haastattelut, paneelikeskustelut ja videot. Suunnitellaan lähetyksen sisältö kohderyhmää puhuttelevaksi monipuoliseksi kokonaisuudeksi. Näin se meillä menee: elämykselliseksiuutiskirjeesiMuutaeläväksijalähetykseksi. Esimerkki studiolähetyksestä TopLine Median It’s Time to eLearn -studiolähetys digipedagogiikasta, pelillistämisestä ja tarinankerronnasta 2022 https://vimeo.com/666565520 https://www.toplinemedia.fi/striimauksiamme/ 112022 | TopLine Media

onstriimattuMeidänlähetyskuinhyvätv-ohjelma. STRIIMAUKSET TAPAHTUMAT VERKOSSA Suunnitellaan yhdessä aktiivinen, mieleenpainuva ja laadukas monimediainen katsojakokemus. 01 Tavoitteena elämyksellinen katsojakokemus 02 Sisältö aidosti puhuttelevaa 03 Ammattimaisesti juonnettu tapahtuma 04 Laadukkaasti verkkoon 05 Hyödynnä tilaisuus useaan kertaan Monipuolinen ja hyvin käsikirjoitettu sisältö sekä median riittävä vaihtuvuus takaavat miellyttävän Tilaisuudestakatsojakokemuksen.voidaan tehdä katsojan kannalta helposti seurattava monimediainen kooste sisällysluetteloineen jaTapahtumaliitteineen. voidaan toteuttaa suorana tai etukäteen nauhoitettuna lähetyksenä, jolloin vältytään kaikilta suoran lähetyksen Onnistuneenkarikoilta.tapahtuman päähenkilö on juontaja, koulutamme juontajanne tarvittaessa kameran eteen. Näin se meillä menee: Esimerkkejä striimauksista Peikon yritystapahtuma Lahden suurmäen https://youtu.be/fuhoXaDEcu0LADECinhttps://vimeo.com/551971136/2ef0e53ff6huipulta:JatkajainfoLADECintiloissaLahdenNiemessä. https://www.toplinemedia.fi/striimauksiamme/ 12 2022 | TopLine Media

kumppaneineen tekee tapahtumastasi virtuaalisen kokonaiselämyksen viemällä tapahtuman sisällön yhdelle tapahtuma-alustalle. Silloin onnistuvat myös verkostoituminen, ryhmätyöt ja yksittäiset tapaamiset.

Livestriimauksia voidaan tehdä TopLine Median studiolta, asiakkaan tiloista tai pelkästään verkon Livestriimauksenvälityksellä.tärkeinosa on suunnittelu koski se sitten tapahtuman rakennetta, sisältöä tai tekniikkaa. Tilaisuus taltioidaan ja muokataan jälkikäteen helposti katsottaviksi osiksi. Topline Media auttaa sinua kokonaisvaltaisesti laadukkaan onnistuneen tapahtuman toteuttamisessa, myös jälkimarkkinoinnin näkökulmasta. “Oli helppoa koko projektin ajan, kun tekemiseenne pystyi luottamaan. Oli yksi asia vähemmän huolehdittavana.”

lähetykset ja tapahtumat on käsikirjoitettava kuin kiinnostava tv-ohjelma. Samalla pitää varmistaa, että katsojat ja osallistujat kokevat olevansa aidosti mukana tapahtumassa ja se on juuri suunniteltu heitä Toplineajatellen.Media

Hyvin tehty virtuaalilähetys yhdistää webinaarin ja tv-ohjelman parhaat puolet, hyriditapahtuma tuo siihen vielä liveyleisön aidot reaktiot. Ennakkoon nauhoitetut osiot varmistavat lähetyksen aikataulussa Verkkoonpysymisen.viedyt

Pasi Liiketoimintakehittäjä,Kangas LADEC oy

hyvä 132022 | TopLine Media

01 Tavoitteena käyttäjäystävällinen elämys Havainnollistetaan asiat 03 Päivittäminen on helppoa 04 Koukuttavat pelilliset elementit 05 Saavuta asiakkaasi jakamaton huomio Esitellään tuotteita, palveluita, prosesseja ja toimintatapoja mielenkiintoisesti eri medioita hyödyntäen.

Suunnitellaan yhdessä sisällöltään ja ulkoasultaan helposti käytettävä, interaktiivinen ja elämyksellinen osasto.

Voit esitellä palveluitasi 24/7/365 niin henkilökohtaisesti ja elämyksellisesti kuin vain itse haluat. Lisätään osastolle yleisöä aktivoivia elementtejä esim. erilaisia minipelejä, kävijäkilpailuja tai kyselyitä. Messuosastoihin voidaan upottaa erillisiä dokumentteja tai linkkejä, joiden sisältöä on kätevästi päivitettävissä.

14 2022 | TopLine Media

Näin se meillä menee: Asiakaskokemus virtuaalimessuista Niben tuotehallintapäällikkö Markus Olander kertoo kuinka prosessi toimi ja mitä saatiin aikaan vain muutamassa https://vimeo.com/696863343/75873a3a63viikossa:

Messut vaikka24/7/365,aukikäydävoiomaltakotisohvalta

OSASTOeMESSU-JA

SHOWROOM

02

152022 | TopLine Media

Virtuaaliset messut voivat pitää käytännössä sisällään samat asiat kuin normaalitkin messut – itse messuosaston, jossa tuotteet ovat näytillä, demoja, tietoiskuja, luentoja, tapaamisia, verkottumista ja tietysti myyntiliidejä. Messuosastolla voi myös tavata asiakkaita, aikataulutetusti messujen aikana tai jälkikäteen esimerkiksi kotimaisen Tavata-palvelun kautta. Kävijöille voidaan antaa myös mahdollisuus verkostoitua keskenään. Virtuaalimessut voivat olla auki kävijöille vaikka ympäri vuoden - 24/7. Ja mikä parasta, osastosi saa vierailijan täyden ja jakamattoman huomion. Mitä elämyksellisempi osasto on, niin sitä paremmin se jää mieleen ja sitä enemmän kävijä saa siitä irti.

Virtuaaliset messut ja showroomit tarjoavat asiakkaillesi elämyksellisen ja henkilökohtaisen käyntikokemuksen. Virtuaalimessuilla voi kierrellä ja tutustua tuotteisiin tai palveluihin ihan kuin tavallisillakin messuilla.

Onneksi löytyi TopLine Media toteuttamaan kokonaisuus todella lyhyessä ajassa. Jatkossa tämä on varmasti toinen tapa järjestää messuja, koska virtuaalisille messuille voi osallistua mistä päin maailmaa vain.”

”Kun fyysiset messut peruuntuivat, jouduimme äkkiä etsimään toisenlaista ratkaisua.

Markus Olander, tuotehallintapäällikköNibe

ilahduta,Yllätä,palkitse,sitouta! TUOTTEETELÄMYSMikä saa odottamaan joulua niin kuin joulukalenteri? Luukkujen taakse voit piilottaa videoita, tuote-esittelyitä, tietoiskuja, kilpailuja tai ihan mitä keksitkään. 01 Koukuta ja hypetä kalenterilla 02 Ilahduta henkilökohtaisella animaatiotervehdyksellä 03 Herätä huomio netissä leikkimielisillä kilpailuilla 04 Haasta ja innosta mobiilipeleillä 05 Keksitään yhdessä lisää, toteutamme hullutkin ideat Tarvitsemme vain äänitervehdyksesi ja valokuvasi, niin teemme sinulle unohtumattoman videotervehdyksen. Mobiilipelit kulkevat mukavasti pelaajan mukana, GPS-paikannuksella voit pelillistää vaikkapa firman liikuntapäivän tai uuteen kampukseen tutustumisen Tietovisat, arvonnat, taitotestit, tai vaikka räiskintä- tai roolipelit koukuttavat ja sitouttavat Vain mielikuvitus rajana: Esimerkkejä elämystuotteista TopLine Median oma kalenteri sananlaskuilla: https://www.toplinemedia.fi/joulukalenteri1/ TopLine Median animaatiokortteja: Hhji5zLdO8xIEghttps://youtube.com/playlist?list=PL9o6rocDsHGVxWrAfqC 16 2022 | TopLine Media

Miten olisi oma tarinallinen tervehdys tai vaikka joulukortti? Sinun animaatiohahmollasi, äänelläsi ja vaikka tarinallasi... Tarvitsemme vain äänitervehdyksesi (mp3) ja valokuvasi (jpg), niin teemme sinulle unohtumattoman ja henkilökohtaisen videoviestin lähetettäväksi tai someen postattavaksi. Korttisi tavoittaa rajattoman määrän vastaanottajia nopeasti ja vaivattomasti!

172022 | TopLine Media

Onpa sitten juhla tai juhannus – tai haluat esitellä itsesi uudella tavalla – tässä sinulle erilainen vaihtoehto. Tai haluatko kokea saman jännityksen kuin lapsena luukkuja availlessa, omalla virtuaalisella joulukalenterilla? Voit toki luoda saman innostuneen odotuksen myös olipa tulossa juhlat, tuotelanseeraus tai vaikka firman futisturnaus. Luukkujen taakse voit piilottaa videoita, tuote-esittelyitä, tietoiskuja, kilpailuja tai ihan mitä keksitkään. Näin koukutat työntekijät, asiakkaat ja sidosryhmät käymään sivuillasi joka päivä! Peleillä ja kilpailuilla, olivat ne sitten nettisivuillasi tai vaikka kännykässä, koukutat ja herätät mielenkiintoa, tai kaiken hauskan ohessa vaikkapa perehdytät toimitiloihisi tai Tai,tuotteisiisi.josSinulla on itselläsi idea elämystuotteeksi, meiltä varmasti löytyy ratkaisu hullumpiinkin päähäpistoihin. Ota yhteyttä niin pannaan tuulemaan!

Animaatiot ja piirrosvideot ovat erinomainen tapa tehostaa viestintää. Graafisilla ja animoiduilla esityksillä pystyt esittelemään sellaisiakin asioita, joita on muutoin vaikea Taidokkaastiselittää.

18 2022 | TopLine Media

käsikirjoitettu animaatiovideo on parhaimmillaan kuin lyhytelokuva, jossa tarinan avulla herätetään mielenkiinto ja pidetään kiinnostusta yllä. Itsesi näköinen ja omalla äänelläsi puhuva henkilöhahmo tuo persoonallisuutta esitykseesi. Puheen mukaan liikkuvat huulet tekevät hahmostasi todella aidon tuntuisen. Toisessa vaihtoehdossa eli piirrosvideoissa puolestaan kerrotaan tarinaa, jota kuvitetaan samanaikaisesti piirtämällä. Animaatiot ja piirrosvideot ovat kustannustehokas ja helposti päivitettävä työkalu koulutukseen, perehdyttämiseen ja viestintään. Lisäksi huomionarvoista on se, että animaatiot voidaan toteuttaa täysin ilman lähikontaktia. Ne ovat myös kamerakammoisen esiintyjän paras ystävä! “Topline Media sai loistavasti kiinni tekoälyn sovelluskohteista kohderyhmässämme ja keksi sekä toteutti erittäin havainnolliset animaatiot aiheesta. Samaan teemaan syntyi nopeasti myös kampanjasivuston visuaalinen suunnittelu. Suosittelen lämpimästi!”

Markku Luoto, Pedab Business Unit Manager

VIDEOT

JAANIMAATIO-PIIRROS-

Esimerkki animaatiovideosta

03 Kerro tarinasi henkilökohtaisesti

Kun Sinun näköinen hahmo puhuu Sinun äänelläsi, voit olla varma että katsoja kokee kuuntelevansa juuri Sinua.

Animaatioiden päivitys on helppoa ja kustannustehokasta, koko tuotanto voidaan toteuttaa täysin etänä.

Hyvin kerrottu tarina muistetaan ja parhaimmillaan voit jopa samaistua tarinan kertojaan tai hahmoon.

https://www.toplinemedia.fi/referenssit/https://youtu.be/Whz5zF1dPGU

04 Draamaa vai perinteistä selostusta 05 Helposti päivitettävät versiot Animaatioiden avulla näytät monimutkaisiakin asioita yksinkertaisesti ja konkreettisesti.

02 Animaatioilla yksinkertaistat vaikeitakin asioi-

01 Animaatiotarinoilla tehostat viestintää

192022 | TopLine Media

Näin se meillä menee:

sellaisetkinPiirtämällänäytätasiatjoitaeivieläoleolemassa.

Ferrometalin Clever Bin -esittelyvideo

Tarinasi voidaan kirjoittaa näytelmäksi, kerronnaksi tai selostukseksi esitettävästä asiasta tai kohderyhmästä riippuen.

Olemme luova ja edistyksellinen Meidät tunnetaan edelläkävijänä osallistavien ja mukaansa tempaavien verkkosisältöjen teossa. Erikoisosaamistamme ovat tarinalliset ja vuorovaikutteiset sisällöt.

Kuljemme rinnallasi neuvoen ja opastaen läpi koko tuotantoprosessin. Yhdessä tehden varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Olemme ketterä ja tehokas Me onnistumme, kun Sinä onnistut. Pystymme tarpeen vaatiessa mukautumaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin ja aikatauluihin. Olemme osaava Monipuolinen kokemuksemme lisäksi meillä on laaja ammattilaisten verkosto. Näin löydämme parhaat tekijät ja ratkaisut kulloiseenkin haasteeseen.

Ota yhteyttä ja varaa 15 minuutin ilmainen konsultaatiopohditaan miten saamme yhdessä tarinasi lentoon erja.hakkarainen@toplinemedia.fi

Olemme henkilökohtainen

ettäminustaVälillätuntui,osaattelukeaajatuksia,koskahommatsujuivatniinhelposti.TopLine Media?

” Miksi

20 2022 | TopLine Media

www.toplinemedia.fi

Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.