TopLine Median palvelut yksissä kansissa

Page 1

Elokuu 2022

Tuotteet yksissä kansissa www.toplinemedia.fi

Tuloksia tarinan keinoin

Kumppanisi verkkokoulutusten ja verkkoviestinnän sisältöjen teossa SISÄLLYS Verkossa verkon keinoin Sano MUIKKU Verkko-oppimisen ratkaisut Verkko-oppaat ja manuaalit Omat uutiset verkkoon

2-3 4-5 6-7 8-9 10-11

Striimaukset ja tapahtumat eMessuosasto ja showroom Elämystuotteet Animaatio- ja piirrosvideot Miksi TopLine Media

12-13 14-15 16-17 18-19 20


2

2022 | TopLine Media


VERKOSSA VERKON KEINOIN! Päihittääkö sisältösi kissavideot? Koukuttaako kurssisi, tempaako viestisi mukaansa? TopLine Median kanssa tarinasi lähtee lentoon! Oppimisen nälkä kasvaa oppiessa ja tiedonhalu sisältöä ahmiessa. Verkossa onnistut verkon keinoin - ja meidän kanssa. Mutta mitä ”verkossa verkon keinoin” tarkoittaa? Lyhyitä, vaihtuvia sisältöjä, osallistamista, yhteistyötä, rikastamista. Ja ennen kaikkea, hyvää käsikirjoitusta ja kuljettavan polun huolellista suunnittelua. Somen ja Netflixin kanssa kilpailtaessa, sisällön kiinnostavuus on aa ja oo. Viestin on oltava vastaanottajalleen merkityksellistä ja sen on oltava koukuttavasti esitetty. Tarinat ovat olleet ihmiskunnan tapa opettaa, viestiä ja siirtää hiljaista tietoa kivikaudelta alkaen. Tarinat ovat meillä ihmisillä dna:ssa, ja siksi ne ovat osa TopLine Median dna:ta. Tarinoiden lisäksi tarvitaan muitakin koukkuja. Pelillistäminen hyödyntää niitä keinoja, jotka innostavat meidät pelaamaan - pisteet, haasteet tai vaikka yhteistyö. Sosiaaliset elementit taas sitouttavat ja keräävät hiljaista tietoa ja osaamista. Lisätty todellisuus ja nopeasti kehittyvä tekoäly avaavat valtavia mahdollisuuksia - ainakin tulevaisuudessa. Lupaamme, että olemme arvoisesi kumppani verkkosisältöjen teossa. Teemme varmasti vaikuttavia ja mukaansa tempaavia sisältöjä, yhdessä Sinun kanssasi. Erjalla on pitkä kokemus sekä koulutuksen ja viestinnän maailmassa että tapahtumatuottajana. Juha on tuottanut niin teatteria, tapahtumia kuin sisältöjä Applen puhelimiinkin, ja on ammattinäyttelijä. Laajasta yhteistyöverkostostamme puolestaan löytyy ammattilaiset ihan joka lähtöön. Löydät tästä vihkosesta tuotevalikoimamme valitut palat. Ota yhteyttä, niin pohditaan miten saadaan Sinun tarinasi siivilleen!

2022 | TopLine Media

3


Oletteko ajatellut verkkokoulutusta? Have you thought about e-learning?

TARINALLISTAEN Meillä TopLine Mediassa tarinallisuus on ihan toimintamme kulmakiviä. Olemme edelläkävijä osallistavien ja mukaansa tempaavien verkkosisältöjen teossa, puhutaan sitten koulutuksesta tai viestinnästä.

MONIMUOTOISESTI Verkossa sisällön on oltava vaihtelevaa ja median vaihduttava säännöllisin väliajoin. Monipuolinen osaamisemme niin sisältöjen kuin pedagogiikankin saralla tulee tässä oikeuksiinsa.

OSALLISTAEN JA KOUKUTTAEN Haluamme huomioida ihmisten erilaiset tavat oppia verkossa. Osalle toimivat pelilliset elementit, toisia motivoi oppiminen yhdessä muiden kanssa. Verkko on alustana vaativa, mutta myös koukuttava ja palkitseva, kun sisältö on pedagogisesti oikein suunniteltu.

LAAJAA VERKOSTOA HYÖDYNTÄEN Olemme apunasi, haluatpa sitten laajoja monimediakokonaisuuksia tai yksittäisiä videoita. Freelancereistämme ja kumppaneistamme löytyy niin grafiikan, pelillisyyden kuin vaikka laajennetun todellisuudenkin osaajia, HR- ja prosessinhallinnan ammattilaisia unohtamatta.

TAVOITTEISTA TULOKSIIN Hyviin tuloksiin pääsee vain jos tavoitteet ovat kirkkaana tiedossa. Mitä oppijan halutaan oppivan, mitä viestinnällä halutaan saada aikaan? Ja ennen kaikkea, miten tulokset mitataan? Me autamme tässäkin. 4

2022 | TopLine Media

SÄÄSTÄEN Verkossa säästyy niin aikaa kuin rahaa. Alkuinvestoinnin jälkeen tietojen päivittäminen on helppoa ja edullista, samaa materiaalia voi käyttää uudelleen ja uudelleen


HYÖDYNNÄ INNOVAATIOSETELI Hyödynnä Business Finlandin 5000 euron innovaatioseteli, nyt 0% omavastuulla! Voimme auttaa uuden ideasi tai tuotteesi näkyväksi tekemisessä, testaamisessa ja kehittämisessä.

Sano MUIKKU! MUTKATON

Meidän kanssamme voit keskittyä vain omaan osaamiseesi, ilman turhaa jännittämistä. Henkilökohtainen lähestymistapamme ja kodikas studiomme saavat kamerakammoisenkin rentoutumaan.

UTELIAS

Haluamme tietää mitä Sinä teet, jotta voimme auttaa SInua haasteissasi parhaiten.

ILOINEN

Emme ota itseämme liian vakavasti. Tarinankerronta on kivaa, verkossa on hauskaa ja asiakkaamme ovat mukavia. Unohdetaan pönötys!

Olemme onnistuneet kun Sinä onnistut!

KUMPPANI

Kuljemme rinnallasi neuvoen ja opastaen läpi koko tuotantoprosessin. Tarvittaessa valmennamme Sinua niin käsikirjoituksen kuin vaikka esiintymistaidonkin kysymyksissä.

KETTERÄ

Pystymme ketterästi mukautumaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin ja aikatauluihin. Takaamme, että olet lopputulokseen tyytyväinen!

UUDISTAVA

Matkaamme kehityksen aallon harjalla: Tiedämme mitä on tulossa, mutta emme eksy hypetykseen - osaamme valikoida ne teknologiat ja jutut joita kannattaa hyödyntää.

2022 | TopLine Media

5


ratkaisumme

Tuloksekkain verkkokoulutus on hyvin käsikirjoitettu, mukaansa tempaava monimediainen oppimiskokonaisuus. Keskiössä on aina oppijan oppimistavoite. Meillä oppija on keskellä tarinaa, koska tarinapohjainen oppiminen pysyy tutkitusti paremmin mielessä. Asiat on pilkottu helposti omaksuttaviksi palasiksi mukaansa tempaavan juonen ympärille. Oppimiskokonaisuus voi olla kaikille sama tai se voi olla myös yksilöllinen, monijuoninen ja vuorovaikutteinen verkkokurssi, jossa oppija etenee omien valintojensa mukaan. Visuaaliset elementit rikastavat oppimiselämystä. Tehtävät ja testit varmistavat, että asiat on sisäistetty.

6

2022 | TopLine Media

Verkkokoulutus on kustannustehokas kertaluontoinen investointi perehdyttämiseen, uusien käytäntöjen opettamiseen ja kouluttamiseen. Kun perusasiat on opittu verkossa, lähipäivinä voidaan keskittyä valmentamiseen. Lisäksi yksittäiset sisällöt on helposti päivitettävissä ajan tasalle.

“TopLine Medialta ei ideat verkkovalmennustoteutuksille lopu ja heidän kanssaan olemmekin päässeet toteuttamaan loistavia yhteistyöprojekteja elokuvatuotannosta interaktiivisiin verkkovalmennuksiin.” Ulla Koivisto, DNA Osaamisen kehittämisen senior asiantuntija


VERKKOOPPIMISEN RATKAISUT Näin se meillä menee: 01 Käsikirjoituksesta se lähtee Suunnitellaan yhdessä oppimisen tavoitteiden pohjalta verkkokoulutuskokonaisuus tai yksittäinen kurssi.

02 Verkossa verkon ehdoin Muokataan opetettava aihe riittävän pieniin osiin hyödyntäen verkkopedagogiikan oppeja.

03 Oppimisen ei pidä olla tylsää

Emme kysy mitä haluat opettaa, vaan mitä haluat oppijan oppivan.

Esitellään opiskeltavat asiat mielenkiintoisesti ja havainnollisesti vaikkapa tarinan keinoin.

04 Koukuttavat tehtävät ja testit Monimuotoiset ja haasteelliset tehtävät vahvistavat oppimista. Ajattelutehtävät, pelit, jopa simulaatiot tukevat teoriasisällön omaksumista.

05 Yhteisölliset oppimismahdollisuudet Oppimista voidaan tehostaa interaktiivisilla sisällöillä ja samalla voidaan osallistaa koko työyhteisö yhteiseen keskusteluun.

2022 | TopLine Media

7


VERKKOOPPAAT JA MANUAALIT Näin se meillä menee: 01 Käsikirjoituksesta se jälleen lähtee Suunnitellaan yhdessä kokonaisvaltainen, monimediainen verkko-opas, jonka ytimessä on hyvä käyttäjäkokemus.

02 Havainnollistetaan asiat Esitellään tuotteita, palveluita, prosesseja ja toimintatapoja mielenkiintoisesti hyödyntäen eri medioita.

03 Päivittäminen on helppoa Verkkomanuaaleihin voidaan upottaa erillisiä dokumentteja tai linkkejä, joiden sisältö on nopeasti päivitettävissä.

04 Tieto löytyy hetkessä Oppaan sisällysluettelomainen rakenne varmistaa esiteltävien asioiden löytymisen helposti.

05 Välineellä kuin välineellä Manuaalit voidaan jakaa verkossa selainpohjaisena tai niistä voidaan tehdä vaikka omat applikaationsa.

8

2022 | TopLine Media

Tehokas s y t y d h e per a n i a i l a a i mater jan a a j a n a muk tasalla.


Digitaalisilla oppailla esittelet asian kuin asian havainnollisesti ja käytännönläheisesti. Videot, animaatiot ja kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Manuaalin sisällä voi olla myös ladattavia dokumentteja ja muistilistoja tai muita interaktiivisia elementtejä. Hyvin jäsennellystä verkko-oppaasta ohjeet on aina helppo löytää. Verkko-opas kulkee mukana siinä kuin puhelinkin. Se on helppo päivittää ja kääntää eri kielille. Ja siinä voi hyödyntää eri teknologioita, aina kuvista ja tekstistä virtuaalisiin maailmoihin. Verkko-oppaita voi hyödyntää paitsi käyttöohjeissa, myös kouluttamisessa, perehdyttämisessä kuin työnohjauksessakin. Muok-

kaamme myös yrityksesi valmiit materiaalit yksiin kansiin, helposti käytettävään ja jaettavaan muotoon. Manuaalit ja verkkokurssit voidaan myös tehdä toisiaan tukeviksi, samoja pohjamateriaaleja hyödyntäen. Helppoa ja kustannustehokasta! “Erja ja Juha pitivät huolen siitä, että asiakkaan tarpeet tulivat varmasti selville. Yhteistyö oli sujuvaa ja mutkatonta. Lopputulos oli juuri sitä, mitä toivottiin eli erinomaisesti tiivistetty paketti tarinallisuudesta!” Ari Hautaniemi, LAB Project Manager, RDI Expert, Editor

2022 | TopLine Media

9


TopLine Medialla virtuaalistudio on paljon enemmän kuin valaistu vihreä huone ja pari kameraa. Virtuaalisessa lähetyksessä ennen kaikkea sisältö ratkaisee. Hyvin käsikirjoitettu studiolähetys, etukäteen tuotetut videoinsertit sekä videolinkin kautta tai studiossa haastateltavat asiantuntijat taustoittavat lähetyksen teemoja ja aiheita. Ammattimaisesti toteutettu sisältö jää paremmin mieleen kuin perinteiset webinaarit. Meille virtuaalistudio ei ole itseisarvo vaan väline - varsinainen sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Kaikki virtuaalistudiomme muokataan asiakkaan tarpeen mukaan vähintäänkin väritykseltään, käytet-

10

2022 | TopLine Media

tävissä on useita erilaisia studiopohjia. Kun studio- ja grafiikkapohjat on kerran tehty, niitä voidaan hyödyntää kaikissa tuotannoissa. Autamme asiakasta aina käsikirjoituksesta lopputeksteihin saakka, tyytyväisyystakuulla.

“Tulokset ylittivät meidän kaikkien odotukset. Kuvaukset, animaatiot, äänitykset, käännökset -koko paketti ihan huippua! Olen henkilökohtaisesti kiitollinen kaikesta opetuksesta ja kärsivällisyydestä, jolla avasitte aivan uuden ulottuvuuden meidän liiketoimintaan.” Anne Talvitie, Kouluttamo toimitusjohtaja


OMAT UUTISET VERKKOON Näin se meillä menee: 01Brändin mukainen lähetys Uutisstudion ilme ja tunnelma suunnitellaan kohdeyleisön ja yrityksen brändin mukaan.

02 Ammattimainen uutisankkuri Onnistuneen uutislähetyksen päähenkilö on uutisankkuri, jonka koulutamme tarvittaessa kameran eteen.

03 Sisältö kiinnostaa

Muuta uutiskirjeesi eläväksi ja elämykselliseksi lähetykseksi.

Suunnitellaan lähetyksen sisältö kohderyhmää puhuttelevaksi monipuoliseksi kokonaisuudeksi.

04 Visuaalisuus ratkaisee Tv-ohjelman kiinnostavuutta lisäävät visuaalisesti hyvin toteutetut grafiikat, etukäteen tehdyt haastattelut, paneelikeskustelut ja videot.

05 Hyödynnä lähetys monikertaisesti Lähetyksestä voidaan rakentaa katsojan kannalta helposti seurattava monimediainen kooste sisällysluetteloineen ja liitteineen.

Esimerkki studiolähetyksestä TopLine Median It’s Time to eLearn -studiolähetys digipedagogiikasta, pelillistämisestä ja tarinankerronnasta 2022 https://vimeo.com/666565520 https://www.toplinemedia.fi/striimauksiamme/ 2022 | TopLine Media

11


STRIIMAUKSET TAPAHTUMAT Meidän ttu a m i i r t s VERKOSSA lähetys Näin se meillä menee: 01 Tavoitteena elämyksellinen katsojakokemus Suunnitellaan yhdessä aktiivinen, mieleenpainuva ja laadukas monimediainen katsojakokemus.

02 Sisältö aidosti puhuttelevaa Monipuolinen ja hyvin käsikirjoitettu sisältö sekä median riittävä vaihtuvuus takaavat miellyttävän katsojakokemuksen.

03 Ammattimaisesti juonnettu tapahtuma Onnistuneen tapahtuman päähenkilö on juontaja, koulutamme juontajanne tarvittaessa kameran eteen.

04 Laadukkaasti verkkoon Tapahtuma voidaan toteuttaa suorana tai etukäteen nauhoitettuna lähetyksenä, jolloin vältytään kaikilta suoran lähetyksen karikoilta.

05 Hyödynnä tilaisuus useaan kertaan Tilaisuudesta voidaan tehdä katsojan kannalta helposti seurattava monimediainen kooste sisällysluetteloineen ja liitteineen.

Esimerkkejä striimauksista Peikon yritystapahtuma Lahden suurmäen huipulta: https://vimeo.com/551971136/2ef0e53ff6 LADECin Jatkajainfo LADECin tiloissa Lahden Niemessä. https://youtu.be/fuhoXaDEcu0 https://www.toplinemedia.fi/striimauksiamme/ 12

2022 | TopLine Media

on kuin hyvä tv-ohjelma.


ä .

Hyvin tehty virtuaalilähetys yhdistää webinaarin ja tv-ohjelman parhaat puolet, hyriditapahtuma tuo siihen vielä liveyleisön aidot reaktiot. Ennakkoon nauhoitetut osiot varmistavat lähetyksen aikataulussa pysymisen. Verkkoon viedyt lähetykset ja tapahtumat on käsikirjoitettava kuin kiinnostava tv-ohjelma. Samalla pitää varmistaa, että katsojat ja osallistujat kokevat olevansa aidosti mukana tapahtumassa ja se on juuri suunniteltu heitä ajatellen. Topline Media kumppaneineen tekee tapahtumastasi virtuaalisen kokonaiselämyksen viemällä tapahtuman sisällön yhdelle tapahtuma-alustalle. Silloin onnistuvat myös verkostoituminen, ryhmätyöt ja yksittäiset tapaamiset.

Livestriimauksia voidaan tehdä TopLine Median studiolta, asiakkaan tiloista tai pelkästään verkon välityksellä. Livestriimauksen tärkein osa on suunnittelu koski se sitten tapahtuman rakennetta, sisältöä tai tekniikkaa. Tilaisuus taltioidaan ja muokataan jälkikäteen helposti katsottaviksi osiksi. Topline Media auttaa sinua kokonaisvaltaisesti laadukkaan onnistuneen tapahtuman toteuttamisessa, myös jälkimarkkinoinnin näkökulmasta.

“Oli helppoa koko projektin ajan, kun tekemiseenne pystyi luottamaan. Oli yksi asia vähemmän huolehdittavana.” Pasi Kangas Liiketoimintakehittäjä, LADEC oy

2022 | TopLine Media

13


eMESSUOSASTO JA SHOWROOM Näin se meillä menee: 01 Tavoitteena käyttäjäystävällinen elämys Suunnitellaan yhdessä sisällöltään ja ulkoasultaan helposti käytettävä, interaktiivinen ja elämyksellinen osasto.

02 Havainnollistetaan asiat Esitellään tuotteita, palveluita, prosesseja ja toimintatapoja mielenkiintoisesti eri medioita hyödyntäen.

03 Päivittäminen on helppoa Messuosastoihin voidaan upottaa erillisiä dokumentteja tai linkkejä, joiden sisältöä on kätevästi päivitettävissä.

04 Koukuttavat pelilliset elementit Lisätään osastolle yleisöä aktivoivia elementtejä esim. erilaisia minipelejä, kävijäkilpailuja tai kyselyitä.

05 Saavuta asiakkaasi jakamaton huomio Voit esitellä palveluitasi 24/7/365 niin henkilökohtaisesti ja elämyksellisesti kuin vain itse haluat.

Asiakaskokemus virtuaalimessuista Niben tuotehallintapäällikkö Markus Olander kertoo kuinka prosessi toimi ja mitä saatiin aikaan vain muutamassa viikossa: https://vimeo.com/696863343/75873a3a63

14

2022 | TopLine Media

i k u a t u Mess , 5 6 3 / 7 / 24 oi v ä d y ä k a t l a m o vaikka a t l a v h o s koti


Virtuaaliset messut ja showroomit tarjoavat asiakkaillesi elämyksellisen ja henkilökohtaisen käyntikokemuksen. Virtuaalimessuilla voi kierrellä ja tutustua tuotteisiin tai palveluihin ihan kuin tavallisillakin messuilla. Virtuaaliset messut voivat pitää käytännössä sisällään samat asiat kuin normaalitkin messut – itse messuosaston, jossa tuotteet ovat näytillä, demoja, tietoiskuja, luentoja, tapaamisia, verkottumista ja tietysti myyntiliidejä. Messuosastolla voi myös tavata asiakkaita, aikataulutetusti messujen aikana tai jälkikäteen esimerkiksi kotimaisen Tavata-palvelun kautta. Kävijöille voidaan antaa myös mahdollisuus verkostoitua keskenään.

Virtuaalimessut voivat olla auki kävijöille vaikka ympäri vuoden - 24/7. Ja mikä parasta, osastosi saa vierailijan täyden ja jakamattoman huomion. Mitä elämyksellisempi osasto on, niin sitä paremmin se jää mieleen ja sitä enemmän kävijä saa siitä irti. ”Kun fyysiset messut peruuntuivat, jouduimme äkkiä etsimään toisenlaista ratkaisua. Onneksi löytyi TopLine Media toteuttamaan kokonaisuus todella lyhyessä ajassa. Jatkossa tämä on varmasti toinen tapa järjestää messuja, koska virtuaalisille messuille voi osallistua mistä päin maailmaa vain.” Markus Olander, Nibe tuotehallintapäällikkö

2022 | TopLine Media

15


ELÄMYSTUOTTEET Vain mielikuvitus rajana: 01 Koukuta ja hypetä kalenterilla Mikä saa odottamaan joulua niin kuin joulukalenteri? Luukkujen taakse voit piilottaa videoita, tuote-esittelyitä, tietoiskuja, kilpailuja tai ihan mitä keksitkään.

02 Ilahduta henkilökohtaisella animaatiotervehdyksellä

Tarvitsemme vain äänitervehdyksesi ja valokuvasi, niin teemme sinulle unohtumattoman videotervehdyksen.

03 Herätä huomio netissä leikkimielisillä kilpailuilla

Tietovisat, arvonnat, taitotestit, tai vaikka räiskintä- tai roolipelit koukuttavat ja sitouttavat

04

Haasta ja innosta mobiilipeleillä Mobiilipelit kulkevat mukavasti pelaajan mukana, GPS-paikannuksella voit pelillistää vaikkapa firman liikuntapäivän tai uuteen kampukseen tutustumisen

05 Keksitään yhdessä lisää,

toteutamme hullutkin ideat

Esimerkkejä elämystuotteista TopLine Median oma kalenteri sananlaskuilla: https://www.toplinemedia.fi/joulukalenteri1/ TopLine Median animaatiokortteja: https://youtube.com/playlist?list=PL9o6rocDsHGVxWrAfqC Hhji5zLdO8xIEg

16

2022 | TopLine Media

Yllätä, , a t u d h ila e, s t i k l a p ! a t u o t i s


Miten olisi oma tarinallinen tervehdys tai vaikka joulukortti? Sinun animaatiohahmollasi, äänelläsi ja vaikka tarinallasi... Tarvitsemme vain äänitervehdyksesi (mp3) ja valokuvasi (jpg), niin teemme sinulle unohtumattoman ja henkilökohtaisen videoviestin lähetettäväksi tai someen postattavaksi. Korttisi tavoittaa rajattoman määrän vastaanottajia nopeasti ja vaivattomasti! Onpa sitten juhla tai juhannus – tai haluat esitellä itsesi uudella tavalla – tässä sinulle erilainen vaihtoehto. Tai haluatko kokea saman jännityksen kuin lapsena luukkuja availlessa, omalla virtuaalisella joulukalenterilla? Voit toki luoda saman innostuneen odotuksen myös olipa tulossa

juhlat, tuotelanseeraus tai vaikka firman futisturnaus. Luukkujen taakse voit piilottaa videoita, tuote-esittelyitä, tietoiskuja, kilpailuja tai ihan mitä keksitkään. Näin koukutat työntekijät, asiakkaat ja sidosryhmät käymään sivuillasi joka päivä! Peleillä ja kilpailuilla, olivat ne sitten nettisivuillasi tai vaikka kännykässä, koukutat ja herätät mielenkiintoa, tai kaiken hauskan ohessa vaikkapa perehdytät toimitiloihisi tai tuotteisiisi. Tai, jos Sinulla on itselläsi idea elämystuotteeksi, meiltä varmasti löytyy ratkaisu hullumpiinkin päähäpistoihin. Ota yhteyttä niin pannaan tuulemaan!

2022 | TopLine Media

17


Animaatiot ja piirrosvideot ovat erinomainen tapa tehostaa viestintää. Graafisilla ja animoiduilla esityksillä pystyt esittelemään sellaisiakin asioita, joita on muutoin vaikea selittää. Taidokkaasti käsikirjoitettu animaatiovideo on parhaimmillaan kuin lyhytelokuva, jossa tarinan avulla herätetään mielenkiinto ja pidetään kiinnostusta yllä. Itsesi näköinen ja omalla äänelläsi puhuva henkilöhahmo tuo persoonallisuutta esitykseesi. Puheen mukaan liikkuvat huulet tekevät hahmostasi todella aidon tuntuisen. Toisessa vaihtoehdossa eli piirrosvideoissa puolestaan kerrotaan tarinaa, jota kuvitetaan samanaikaisesti piirtämällä.

18

2022 | TopLine Media

Animaatiot ja piirrosvideot ovat kustannustehokas ja helposti päivitettävä työkalu koulutukseen, perehdyttämiseen ja viestintään. Lisäksi huomionarvoista on se, että animaatiot voidaan toteuttaa täysin ilman lähikontaktia. Ne ovat myös kamerakammoisen esiintyjän paras ystävä!

“Topline Media sai loistavasti kiinni tekoälyn sovelluskohteista kohderyhmässämme ja keksi sekä toteutti erittäin havainnolliset animaatiot aiheesta. Samaan teemaan syntyi nopeasti myös kampanjasivuston visuaalinen suunnittelu. Suosittelen lämpimästi!” Markku Luoto, Pedab Business Unit Manager


ANIMAATIOJA PIIRROSVIDEOT Näin se meillä menee: 01 Animaatiotarinoilla tehostat viestintää Hyvin kerrottu tarina muistetaan ja parhaimmillaan voit jopa samaistua tarinan kertojaan tai hahmoon.

02 Animaatioilla yksinkertaistat vaikeitakin asioiAnimaatioiden avulla näytät monimutkaisiakin asioita yksinkertaisesti ja konkreettisesti.

03 Kerro tarinasi henkilökohtaisesti

Piirtämällä näytät sellaisetkin asiat joita ei vielä ole olemassa.

Kun Sinun näköinen hahmo puhuu Sinun äänelläsi, voit olla varma että katsoja kokee kuuntelevansa juuri Sinua.

04 Draamaa vai perinteistä selostusta Tarinasi voidaan kirjoittaa näytelmäksi, kerronnaksi tai selostukseksi esitettävästä asiasta tai kohderyhmästä riippuen.

05 Helposti päivitettävät versiot Animaatioiden päivitys on helppoa ja kustannustehokasta, koko tuotanto voidaan toteuttaa täysin etänä.

Esimerkki animaatiovideosta Ferrometalin Clever Bin -esittelyvideo https://youtu.be/Whz5zF1dPGU https://www.toplinemedia.fi/referenssit/

2022 | TopLine Media

19


Välillä ” minusta

Miksi TopLine Media?

tuntui, että osaatte lukea ajatuksia, koska hommat sujuivat niin helposti.

Olemme henkilökohtainen

Olemme osaava

Kuljemme rinnallasi neuvoen ja opastaen läpi koko tuotantoprosessin. Yhdessä tehden varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Monipuolinen kokemuksemme lisäksi meillä on laaja ammattilaisten verkosto. Näin löydämme parhaat tekijät ja ratkaisut kulloiseenkin haasteeseen.

Olemme luova ja edistyksellinen

Olemme ketterä ja tehokas

Meidät tunnetaan edelläkävijänä osallistavien ja mukaansa tempaavien verkkosisältöjen teossa. Erikoisosaamistamme ovat tarinalliset ja vuorovaikutteiset sisällöt.

Me onnistumme, kun Sinä onnistut. Pystymme tarpeen vaatiessa mukautumaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin ja aikatauluihin.

Ota yhteyttä ja varaa 15 minuutin ilmainen konsultaatio pohditaan miten saamme yhdessä tarinasi lentoon erja.hakkarainen@toplinemedia.fi 20

2022 | TopLine Media

www.toplinemedia.fi