Page 1

TINGTINGTING NAJAAR 2012 PRIJS â‚Ź 3,50

Nice & Cozy

WWW.TINGTINGTING.COM

Autumn has arrived Tijd voor nieuwe en vooral warme inspiratie!

Alles over eyeliner

De lekkerste + herfst recepten


Inhoud Najaar 2012 Interieur

Koken

Beauty

07 08 10 12

16 18

24 26 27

Nice & Cozy Inspiratie voor het herfst interieur Nice & Cozy Decorate Autumn Nice & Cozy Herfst Trends

Amuse me, Autumn Amuse recepten Let's eat Autumn drie-gangenmenu herfst special

Eyeliner Alles wat je moĂŠt weten Eyeliner Tips Handig om te weten Eyeliner Inspiratie Om zelf aan de gang te gaan

Interview Piet Boon

TINGTINGTING | 3


9

FEITEN OVER HERFST Speciaal voor deze herfst editie

Wist je dat... Mensen die geboren zijn in de herfst langer leven? Uit onderzoek blijkt dat mensven die in de herfst zijn geboren gemiddeld een half jaar langer leven dan mensen die in het voorjaar geboren zijn. Ouders weten wat hun te doen staat!

September de herfstmaand genoemd wordt? Tja, de reden dat deze maand zo genoemd wordt is omdat de herfst in september begint. Andere namen voor de maand september zijn fruitmaand en gerstmaand.

In de herfst het land bemest wordt? Uien, aardappelen, suikerbieten enzovoort moeten uit de grond gehaald worden. De grond moet hierna wat extra’s krijgen, de voedingsstoffen zijn in de producten gaan zitten.

Paddenstoelen ook niet iets is van alleen in de herfst? Paddenstoelen zijn vooral een vochtige omgeving nodig en ja daar is de herfst natuurlijk ideaal voor. Een droge, koude zomer geeft weinig paddenstoelen.

Veel dieren in de herfst voorbereidingen treffen voor de komende winter? Vogels en vlinders trekken naar het zuiden, andere dieren gaan extra eten om goed voorbereid aan de winterslaap te kunnen beginnen.

Het verdwijnen van chlorofyl de oorzaak is van het verkleuren van de bladeren in de herfst? Het groen kleurende chlorofyl verdwijnt in de herfst. omdat het groen kleurende chlorofyl er over zit. Daarom zie je dit niet in de zomer.

Je meer last hebt van haaruitval in de herfst? De overgang van de zomer naar de herfst kan soms plotseling gebeuren. Je haar moet wennen aan de kou en hierdoor is je haarcyclus een tijdje verstoort.

Wanneer de dagen korter worden de temperatuur omlaag gaat, zet de boom het watertransport naar de bladeren stop. De bladeren sterven af omdat ze geen water meer krijgen. Vandaar alle mooie bladeren!

Dauw echt bij de herfst hoort? De nachten worden kouder, de grond koelt daardoor meer af. De waterdamp die onzichtbaar is en die in de warme lucht van de dag zit, condenseert tot dauw, waterdruppels.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

4 | TINGTINGTING

Bron: www.plazilla.com


Bron: www.gettyimages.com

TINGTINGTING | 5


Nice & Cozy Het is weer het tijd van het jaar. We kruipen allemaal dicht bij elkaar om het warm en gezellig te hebben. Om even niet aan de kou van buiten te denken. Dit kan maar ĂŠĂŠn ding betekenen, tijd voor nieuwe, mooie en vooral warme interieur inspiratie!

TIP: Gebruik eens een nieuwe zachte vloerkleed als zitkussen!

Bron: www.79ideas.org

TINGTINGTING | 7


Decorate Autumn Herfst, hét seizoen met het mooiste natuurlijke kleurenpalet om ons heen. En wat is nog leuker dan je eigen herfst decoreren naar jouw smaak? Daarom hebben wij enkele simpele en leuke herfstdecoratie ideeën op een rijtje gezet.

01 Zoals eerder aangegeven op pagina zeven, maak creatief gebruik van vloerkleden. Ze heten vloerkleden, maar daarvoor hoeven ze natuurlijk niet altijd gebruikt te worden. Kijk thuis of je ze nog ergens hebt liggen en maak er gebruik van.

8 | TINGTINGTING

02 Kijk eens op zolder en zoek naar oude verschillende stoffen met herfstkleuren en verdeel deze over het huis. Heb je nog eventuele dekens? Leg ze bijvoorbeeld op de bank om nog meer sfeer te creëren.

03 Breng herfst niet alleen in je woonkamer, maar ook in de keuken. Zoek en maar gebruik van alle kruiden die herfst aanbied. Ontdek de geuren, kleuren en smaken. Wanneer hier mee gekookt wordt zullen de geuren ook doorgaan naar alle andere ruimtes in je woning. Dus experimenteer en geniet!

Bron: www.79ideas.org


04 Probeer het ook eens te decoreren tijdens het bakken van bijvoorbeeld koekjes. Laat je inspireren door de vormen en kleuren die herfst aanbied.

05 Natuurlijk niet te missen, de vele bladeren die van de bomen los laten. Ga er op uit en zoek naar de mooiste bladeren. Zet ze in een fotolijstjes en ze je zult er een tijd van kunnen genieten.

TINGTINGTING | 9


Herfst Trends

D

De bladeren aan de bomen verkleuren langzaam naar een bijzonder kleurenpalet van rood, geel en bruin. Het zomergoed gaat naar zolder en wordt verruild door warme, wollige kleding. Het wordt weer herfst! Voor velen even wennen, dat koude weer. Maar wat een schilderachtig beeld levert het elk jaar weer op! Dat is één van de voordelen van het wonen in Nederland: elk seizoen heeft zijn charme, én garderobe! Want met de verandering van het seizoen, veranderen ook de trends op modegebied. De kleuren van de herfst zijn niet alleen mooi als het herfst is. Ook in de winter, lente en zomer komen de kleuren goed tot hun recht. Een mooi interieur dat goed aansluit bij het seizoen geeft een passend gevoel en het gevoel van overeenstemming. Een balans van binnen en buiten het huis geeft je rust en ontspanning. De kleuren van de herfst kunnen goed gebruikt worden als onderlaag of als basic element in je huiskamer of andere vertrekken. De kleuren van de herfst kenmerkt zich door verschillende teints groen (bijvoorbeeld mosgroen), naturel teints en natuurlijk aardetinten (roest, veen en rots). Vergeet ook de typische retrokleuren niet. Deze passen goed bij een herfstlook en komen dit jaar extra goed tot hun recht met de verschillende meubeltrends.

De kleuren van de herfst mogen natuurlijk niet ontbreken in de keuken. Een mooie schaal van aardewerk (denk aan de kleuren van de aarde) met daarin kleine pompoenen staat geweldig en laat zien dat de herfst goed is doorgedrongen in je interieur. Houd het netjes maar toch gezellig. Gebruik als materiaal vooral veel hout. Hout is zeer geschikt voor de herfst omdat daar de aardekleuren veelal al in zitten. Tevens is hout warm en leeft het. Onthoud dat de zomer vraagt om een frisse wind en koele elementen. De herfst is daarentegen juist geschikt voor warme en gezellige accessoires. Een paar kaarsen met warme kleuren laten de huiskamer gelijk al gezelliger en huiselijker aan doen. Diepe kleuren, zware stoffen en gedimd licht zorgt voor een mysterieuze sfeer. Met een paar mooie meubelen kom je al heel ver, maar vergeet de juiste accessoires natuurlijk niet! Een mooi herfststuk mag niet ontbreken in de herfstkamer van 2011. Denk aan mos en takken. Een rechthoekige schaal met takken, mos en pompoenen zorgen voor een warm gevoel. Durf en gebruik materialen die je anders niet zou gebruiken. Zorg er natuurlijk wel voor dat het geheel goed past in je bestaande huiskamer of andere ruimte in het huis. Ook deze herfst is het belangrijk om goed te matchen. Kijk eerst naar wat je al hebt! •

Met een paar mooie meubelen kom je al heel ver, maar vergeet de juiste accessoires natuurlijk niet!

10 | TINGTINGTING

Bron: www.desiretoinspire.net


Who needs decoration, when you've got books?

Bron: www.desiretoinspire.net

TINGTINGTING | 11


Interview Piet Boon Het leest een beetje als een spannend jongensboek, het leven van Piet Boon. Hij begon zijn carrière als aannemer en ruim vijfentwintig jaar later is hij een van de bekendste en meest spraakmakende ontwerpers in Nederland en ver daarbuiten. Vaak lezen we in woonbladen dat mensen een Piet Boon-interieur mooi vinden. Wat is een Piet Booninterieur eigenlijk? “Een op maat gemaakt interieur voor onze klant. Wij maken een personalized ontwerp dat is afgestemd op de wensen, lifestyle en smaak van onze klanten. Uiteindelijk moet het voor hen als een warme jas voelen. Een rustgevende oase in een veelal hectisch bestaan. Onze interieurs zijn functioneel en tijdloos. We vinden het belangrijk dat elk ontwerp, of het een huis is of een meubel, lang meegaat. Onze voorliefde voor mooie materialen en aandacht voor bijzondere details geven aan elk project op een ingetogen manier een gevoel van luxe. Ons motto luidt: simple sophistication and quiet confidence.”Een mooi herfststuk mag niet ontbreken in de herfstkamer van 2011. Denk aan mos en takken. Een rechthoekige schaal met takken, mos en pompoenen zorgen voor een warm gevoel. Jullie wonen in Nederland en hebben een huis op Bonaire. Is het beiden thuis of ben je op Bonaire echt op vakantie? “We wonen in Oostzaan. Karin en ik zijn beiden geboren in de Zaanstreek en voelen ons hier heel erg thuis. Onze familie en vrienden wonen hier en we houden van de mentaliteit. Ook ons nieuwe hoofdkwartier is net buiten Oostzaan gevestigd en dichtbij Amsterdam. Op Bonaire komen we al heel lang. Dat is ons tweede thuis geworden. Dus ja, ook op Bonaire voelen we ons erg thuis."

12 | TINGTINGTING

Verschillen de huizen qua inrichting? “Ja de huizen verschillen enorm door de totaal andere manier waarop we in de verschillende klimaten leven. Op Bonaire leven we voornamelijk buiten. Het hele jaar door waait daar een aangename wind en daarom is het huis ook op de wind gebouwd, zoals de traditionele huizen. Daardoor wordt het op een natuurlijke manier gekoeld. In Nederland kan dat natuurlijk niet, maar ook hier speelt het buitenleven een belangrijke rol. Ook ons huis heeft, net als veel andere huizen, een heerlijke veranda met buitenverwarming waar we tot ver in het jaar buiten kunnen zitten en een heerlijk vuur kunnen stoken in de buitenhaard." Zijn jullie ergens aangehecht in huis? Wat gaat nooit de deur uit? Piet: “Het geldkistje gemaakt door Studio Job gaat nooit de deur uit.” Karin: “Piet gaat nooit de deur uit! En ik ben erg gehecht aan mijn blauwe schilderij, omdat ik er erg vrolijk van wordt.”

"Onze interieurs zijn functioneel en tijdloos. We vinden het belangrijk dat elk ontwerp, of het een huis is of een meubel, lang meegaat." Waar zou je shoppen voor je interieur als je zelf niet in deze branche actief was? “Precies waar we nu ook shoppen. In ons huis staat echt niet alleen Piet Boon. We houden van designklassiekers zoals Eames en Mies von der Rohe. En kunst neemt bij ons in elk interieur of project een belangrijke plaats in. Kunst laat bij uitstek zien wie je bent. Het geeft een huis een uniek en persoonlijk karakter.

En de ontwerpen van Liagre, ook zijn meubels, spreken ons erg aan. We bewonderen zijn tijdloze stijl en internationale allure en het ligt heel dicht bij waar wij voor staan." Jullie hebben onlangs een nieuwe studio geopend in Oostzaan. Wat kan de interieurliefhebber daar verwachten? “We waren in ons oude pand uit onze jas geknapt. Nu hebben een royaal onderkomen zijn we naar onze eigen kwaliteitseisen gehuisvest. Daarnaast is er een lang gekoesterde droom in vervulling gegaan met deze showroom. Hier kunnen we bezoekers ontvangen en kennis laten maken met de wereld van Piet Boon® en alle ontwerpen van onze eigen meubelcollectie tonen in de juiste setting, gestyled en in combinatie met kunst. Daarnaast kan men de showrooms van onze partners bezoeken die een perfecte aanvulling bieden op wat wij doen. Zoals KitchenZone, specialisten op het gebied van topkeukens en dealer van Piet Boon® Kitchens by Warendorf. Maar ook Bod'or, ambachtelijke makers van luxe deuren, van Haneghem, tuinontwerp, Lavital luxe, duurzame bedden en Martijn de Wit Vloeren. Een bezoek aan onze showroom is dus ook een one-stop designstop.” •


Wie wonen hier: Piet Boon (53) ontwerper (Studio) en Karin (50) creative director en hoofd Styling, van ontwerpstudio Piet Boon. Kinderen Koen (16) en Puck (14) Woonstijl: tijdloosheid en kwaliteit en spice up met mooie accessoires en kunst Favoriete woonwinkels: Dan noem ik mijn favoriete kunst. Twee schilderijen van Volkert Olij. Deze schilderijen horen bij de eerste kunstwerken die we ooit samen hebben gekocht en passen perfect bij ons en ons huis.�

Bron: www.makingwaves.be

TINGTINGTING | 13


14 | TINGTINGTING


TINGTINGTING | 15


Amuse me Autumn Voordat we beginnen met het speciale drie-gangenmenu, hebben we ook nog een paar heerlijke amuse recepten om je gasten alvast een voorproefje te geven!

TOAST met kruidencrème-fraîche en radijs

01

SOEP met pompoen, sereh en pompoenolie

02

Ingrediënten voor 4 porties:

Ingrediënten voor 5 porties:

• 2 sneetjes wittebrood • olijfolie • 100 gram crème fraîche • 1 theelepel fijngeknipt bieslook • knoflook • 4 radijsjes • peper/zout

• pompoen (gewone) • 2 Sereh (citroengras) • 1 teentje knoflook • olijfolie • 1 kleine sjalot • 15 gram roomboter • peper/zout • pompoenolie • bouillon (kippen/runder)

Bereiding

Bereiding

Verwarm de oven tot 150 °C. Snijd rechthoekjes uit de sneetjes brood, besprenkel ze met olijf- olie en kruid ze met zout en peper. Bak ze in circa 10 minuten krokant in de oven. Klop de crème fraîche luchtig op, breng op smaak met het bies- look, zout en peper en een vleugje knoflook. Snijd de radijsjes op een mandoline of rasp ze zeer dun en leg ze in waaiervorm. Spuit de kruidencrème op het toastje en leg de radijswaaiers erop. Serveer ze direct.

Pompoen, ui, sereh en de boter mengen, dan in een pan warm laten worden. Dan de bouillon erbij doen (ongeveer 30 minuten). Daarna alles in de blender tot een stroperige structuur (haal de sereh eruit voordat het in de blender gaat). Dan olijfolie (heel iets) toevoegen en op smaak brengen met peper en zout. Als laatst kunt u nog wat pompoenolie in de pompoensoep doen.

16 | TINGTINGTING

Bron: www.chefrecepten.nl


MOUSSE van cantaloupe meloen met geitenkaas

03

TEMPURA van verschillende groentes

04

Ingrediënten voor 5 porties:

Ingrediënten voor 4 porties:

• 150 gram puree van cantaloupe meloen • 125 gram vers eiwit • 88 gram suiker • 500 gram slagroom • 3,5 blaadje gelatine

• plantaardige olie • 2 eidooiers • 350 ml ijskoud bronwater • 50 gram maïzena • 200 gram zelfrijzend bakmeel zout/peper erdoor

Bereiding

Bereiding

De puree rustig opwarmen en de gelatine weken De gelatine oplossen en goed vermengen met de puree. De slagroom opslaan tot yoghurt dikte De eiwitten opslaan met de suiker tot stevig. De puree vermengen met de eiwitten De slagroom erdoor spatelen. Op laten stijven in de koeling Verse geitenkaas onderin een glaasje en de mousse erop Pepermunt fijn draaien en erop strooien.

Verhit de olie in een frituurpan tot 180 °C. Klop de dooiers in een grote kom en meng geleidelijk het bronwater erdoor. Zeef maïzena en meel boven de kom, voeg koriander toe en mix. Haal de groenten (in porties) door het beslag en frituur 3-5 minuten in de hete olie. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met de zoete chilisaus.

• 2 el gehakte koriander • 1 courgette, in linten • 1 venkelknol, in plakjes • 1 ui, in parten • 1 rode paprika, in repen • zoete chilisaus

TINGTINGTING | 17


Let's eat Autumn Maak kennis met een nieuw drie-gangenmenu dat door ons bij elkaar is gezet met makkelijke maar vooral lekkere recepten!

18 | TINGTINGTING

Bron: www.dailydreamdecor.com


Toast met vijgen & gorgonzola Ingrediënten

Bereidingswijze

• 8 sneetjes brood

Voorverwarm de oven op 200 graden celcius. Leg een bakplaat

• 0,5 kop gekruimelde gorgonzola kaas

klaar met bakpapier en leg de sneetjes brood erop. Bestrooi elk

• 8 gehalveerde vijgen

sneetje met eetlepel gorgonzola kaas. Leg er vervolgens twee

• 1 theelepel gehakte tijm

halve stukken vijgen op. Bestrooi als laatst nog met een klein

• 2,5 eetlepels honing • zout en peper naar smaak

beetje tijm en zout en peper naar smaak. Herhaal dit bij alle sneetjes brood. Rooster tot de kaas gesmolten is. Besprenkel elke toast met honing wanneer ze uit de oven zijn. Serveer op kamertemperatuur.

Bron: www.dailydreamdecor.com

TINGTINGTING | 19


Mosselen & frietjes Ingrediënten

Bereidingswijze

• 1 kg mosselen

• boter

Zorg bij het kopen van mosselen altijd ervoor dat ze gesloten

• 1 venkelknol

• verse tijm

zijn en fris ruiken. Schrob de mosselen goed van te voren met

• 2 teentjes knoflook

• 1 citroen

een zachte borstel. Verwijder de baarden. Stoom de mosselen in

• 2 sjalotjes

• 2 roodbruine aardappelen

• 175 ml witbier

het witbier, witte wijn is ook mogelijk. Ze zullen in een mum van

• olie om te frituren

tijd klaar zijn. Bak de fijngehakte sjalotjes en knoflook in boter.

• zeezout en peper

Voeg de gesneden venkel toe. Breng op smaak met zeezout en peper. Besprenkel met tijm en voeg het bier toe. Voeg als laatste de mosselen toe en wacht tot de geopend zijn. Gooi de mosselen weg die dicht zijn gebleven. Voor de frietjes, snijd de aardappelen in dunne reepjes. Verwarm de olie tot 350 graden celcius en bak ze tot ze goudbruin zijn. Besprenkel met zout.

20 | TINGTINGTING

Bron:www.nicolefranzen.blogspot.nl


Witte chocolade mousse met mascarpone & cacao koekjes Ingrediënten koekjes

Ingrediënten (mousse)

Bereidingswijze

• 1 kop ongezoute boter

• 1 kop witte chocolade

Mouse - Smelt de chocola en mascarpone samen in een

stukjes

pan boven sudderend water. Laat het afkoelen wanneer het

• 0,25 kop suiker

• 120 ml mascarpone

gesmolten is. Klop de slagroom medium stevig en vouw het

• 2 eidooiers

• 2 teentjes knoflook

door de chocolade mengsel. Voeg de suiker ook hieraan toe.

• 1 kop bloem

• 1,5 kop slagroom

op kamertemperatuur

• 0,25 aardappelzetmeel

Koekjes - Klop de suiker en boter met een elektrische mixer.

• 0,25 cacao poeder

Voeg de eidooiers een voor een toe tot alles goed gemengd is.

• 1 kop bloem

Zet de snelheid laag en voeg de rest van de ingrediënten toe. Verzamel het deeg in een bal en wikkel het in plastic folie. Laat het een uur koelen. Rol vervolgens het deeg en snijd er koekjes uit. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak voor 8-10 min.

Bron: www.tarteletteblog.com

TINGTINGTING | 21


Eyeliner Alles wat je moĂŠt weten

24 | TINGTINGTING

Bron:www.marjoriescloset.com


Verschillende Soorten

H

Het bekende eyelinerpotlood, de liquid eyeliner en de eyeliner

Heb je geen vaste hand, dan kun je de eyelinerpen gebruiken.

pen. De liquid eyeliner is vloeibaar en wordt met een penseeltje

Deze stift heeft een schuin afgekante punt, die het aanbrengen

aangebracht. De eyelinerpen werkt als een viltstift, waarbij de

makkelijker maakt. De pen kan ook voor het onderste ooglid

vloeistof gedoseerd naar de punt vloeit.

worden gebruikt. Het lijntje is dunner dan die van de liquid eyeliner.

Eyeliner wordt meestal op het bovenste ooglid aangebracht. Je

Het eyelinerpotlood is zachter en laat zich vermengen met andere

moet hier wel een strakke hand voor hebben, anders wordt het

make-up. Er kunnen ook dikkere lijntjes mee worden getrokken.

lijntje beverig. Trek met twee vingers het ooglid strak en trek vanaf

Door eyeliner op het binnenste, onderste ooglid aan te brengen,

de binnenste ooghoek in ĂŠĂŠn keer een lijntje zonder te stoppen.

wordt de traanproductie gestimuleerd en gaan de ogen mooi

Liquid eyeliner

glanzen.

Eyeliner pen

Eyeliner potlood

Gel eyeliner

TINGTINGTING | 25


Eyeliner Tips Het lijkt misschien makkelijker dan het is, eyeliner aanbrengen. Daarom hebben wij hier enkele handige tips voor je op een rijtje gezet. En nog meer inspiratie, zodat je zelf kunt experimenteren!

Pas eyeliner altijd toe na het aanbrengen van de oogschaduw en laat het drogen alvorens mascara aan te brengen.

Gebruik vloeibare eyeliner voor het bovenste oogleden en potlood voor het onderste.

Als u donkere kringen onder de ogen hebt, vermijd het gebruik van donkere eyeliner. Breng het eyeliner aan zo dicht mogelijk aan tegen de wimpers.

01 Trek zachtjes aan het ooglid en begin vanuit de binnenste ooghoek, aan de rand van de bovenwimpers. Trek met het penseel een fijne lijn door naar de buitenkant. Wacht 10 seconden af totdat het droogt en ga er weer over heen.

26 | TINGTINGTING

02 Voor een geaccentueerd effect, laat het zoals het is. Voor een subtieler resultaat, breng een beetje donkere oogschaduw aan op de lijn met behulp van een klein penseel. Oefen niet te veel druk uit uw eyeliner niet te veel uitloopt.

03 Het is aanbevolen om eyeliner niet te gebruiken op de onderste wimperrand, dit zal uw blik verharden. Bovendien loopt u het gevaar het oog te prikkelen. Gebruik hiervoor liever oogschaduw van een donkere kleur of een kohlpotlood.

Bron: www.newcreation.be


Eyeliner Inspiratie

Bron: www.newcreation.be

TINGTINGTING | 27


Wij maken TINGTINGTING

HOOFDREDACTRICE HOOFD STYLING EN LICENTIES ART DIRECTOR CHEF TEKST- EN EINDREDACTIE

WOONREDACTIE EN STYLING VORMGEVING TEKST REDACTIESECRETERIAAT INTERNETREDACTIE MARKETING

Tingting Cheng Linda Pijper Wilma Tichelaar Leo Meijer

Fietje Bruijn, Corrien Flohil, Marianne Luning Cleo Scheulderman, Sanne Ribbers Marleen Huurman, Marlon Zwier Flory Hartog, Carla Robben Willy van Grevenstein, Ivonne van den Heuvel Mieke Beljaarts, Kirsten Jassies, Nienke Zondervan Anita de Beijl, Marleen Voerman, Betty de Fiouw

VERDER WERKTEN MEE Paulina Arcklin, Sven Benjamins, Dennis Brandsma, Aaf Brandt Corstius, Judith Dekker, Rachel Dubbe, Jurriaan Hoefsmit, René van der Hulst, Jeltje Janmaat, Esther Jostmeijer, Mariska Keus, Jansje Klazinga, Eline Klein, Maaike Koorman, Dana van Leeuwen, Living Inside, Leonardo Mariani, Els Meyer, Petra de Munck, Barbara Natzijl, Tineke Oosterwijk, House of Pictures, Jukka Rapo, Iris Rietbergen, Jan Rothuizen, Jeroen Scheelings, Mike Schöder

ADVERTENTIE-AFDELING Joost Prikker, Marie Emma Vigeveno, voor adverteren bel 088 5564422 of mail naar sales@tingtingting.com


Volgende maand in TINGTINGTING Interieur

Koken

Beauty

I


Word abonnee

van TINGTINGTING €15,TINGTINGTINGvoordeel NAJAAR 2012 PRIJS € 3,50

WWW.TINGTINGTING.COM

10x

Nice & Cozy

Autumn has arrived Tijd voor nieuwe en vooral warme inspiratie!

Alles over eyeliner

De lekkerste + herfst recepten

voor maar

Bel snel naar 088 5500107 of ga naar tingtingting.com/abonneren

20,-

De aanbiedingen zijn geldig tot en met 1 november 2012. Prijswijzingen, druk- en zetfouten voorbehouden. TINGTINGTING kost in de winkel €3,50. Je abonneert je tenminste voor de opgegeven periode en tot wederopzegging. Opzeggen is heel eenvoudig en kan per maand. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en cookiebeleid van Sanoma Media Netherlands B.V. van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op www.tingtingting.com/klantenservice onder het kopje Service & Contact. 30 | TINGTINGTING


TTT Magazine  

...

TTT Magazine  

...

Advertisement