STARKASTE E ALTERNATIVET IVET TTEN N I NORRBOTTEN

Kontakta

Åke Tapani ake.tapani@ gratistidning.com 070-330 50 67

Gratis till alla hushåll och företag i Piteå • Årgång 6 • annons@gratistidning.com • tipsa@gratistidning.com • pitea.gratistidning.com • pitea.apd8.me

Varje vecka! Vädret.................................... sid 2 Club Piteåsidan .................. sid 4 Jobb & Karriär........... sid 10-11 Motorblocket ........... sid 12-15 Köp & Sälj .................. sid 16-17 Lunchguiden..................... sid 18 Kryzzet ............................... sid 22 Evenemang .............. sid 20-23

Club Piteå Kolla in erbjudanden. sid 4

Magnus Isaksson gjorde enda målet i matchen när Piteå Hockey vann över Asplöven med 1-0 på bortaplan. (Arkivbild).

Lokal APD8 Kyrkklockor ringer för de krigsdrabbade i Syrien sid 6

MOTOR

Motorblocket - varje vecka i Piteå Gratistidning. sid 12-15

Krönika Katarina Fallholm sid 21

Piteå Hockey vann toppmöte Piteå Hockey tog en blytung seger borta mot topplaget Asplöven med 1-0 (1-0, 0-0, 0-0). Segerskytt blev Magnus Isaksson

som satte matchens enda mål redan efter 9:56 i den första perioden. Piteå spelade taktiskt drivet. Målet kom i power play där PHC

spelade bra och ett tröttkört hemmaförsvar kunde inte stå emot med en man mindre på isen.

Är du varm eller kall?

Vår Make-up artist från Babor är hos oss onsdag 9:e november kl 15-18 Hon ger dig råd och bra tips! Gelenaglar - Nytt set och fransförlängning 15% rabatt (gäller t.o.m 30/11)