__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Sidste skoledag på Strandskolen Af Thor Ravn, 9C På Strandskolen, er det for eleverne på 9. årgang deres sidste skoledag. De skal lave en hel del, igennem deres dag. Onsdag den 24. maj, vågnede en masse glade 9. klasses elever, klar til at have en god dag. Det var nemlig den sidste skoledag, for eleverne i 9. klasse på Strandskolen. Den sidste dag, før at de skulle på læseferie, og forberede sig til alle deres eksamener. Morgenen Eleverne mødtes hjemme hos hinanden, for at spise morgenmad og gøre sig klar til deres store dag. Da de endelig var færdig med morgenmaden, tog de imod skolen. På skolen, trak de i deres farverige, fjollede og sjove kostumer, klar til at lave deres afgangshow. "Det bliver mega fedt, det her" siger Mikkel Werge, før han løber afsted i sit damekostume. Stille og roligt, begynder eleverne fra de lavere årgange at komme ind i idrætshallen, hvor showet holdes. I indgangen, står 9. klasserne og tager imod dem. Da alle er kommet, begynder showet endelig. Lysene kører rundt, stemningen er høj og showet er sjovt. Der klappes efter hver del af showet, og de små børn skriger og griner

hele tiden. Oppe på scenen, danses og performes der. Efter noget tid er showet slut, og klasserne går tilbage til deres klasselokaler. Karamelkastning Nu er det tid til at der skal kastes karameller, så i nogle klasser, lægges borde ned på gulvet, folk gemmer sig, og bruger alt hvad de kan finde til at beskytte sig. "Det er rigtig sjovt når der kastes karameller, fordi man skal gemme sig og alt sådan noget!" Siger Daniel Jakobsen fra 5.A, glad og energisk. 9. klasserne bevæger sig fra klasse til klasse, og kaster karamellerne ind i de forskellige klasser. I nogle klasser bliver der også sagt provokerende bemærkninger, for at irritere og måske også for at sikre sig en smule karameller mere, da der bliver kastet lidt flere. Når der bliver kastet, bliver der også skreget en smule, men der bliver dog også grint en hel del. De personer som er mest udsat for at blive ramt ad karameller, er helt klart søskende. "Min storebror tyrede bare karameller efter mig, og var faktisk ret ligeglad med de andre i klassen" siger Nete Ravn, fra 6.B. Ud af de andre søskende som jeg spurgte, viste de fleste sig at være enige med Nete i, at der bliver kastet mere efter dem, af deres søskende.

Skumtid Da 9. klasserne er færdige med at kaste karameller, er det lige videre til skum. Her på deres store dag, har de fået en brandbil til at komme og sprøjte med skum. Ligesom med karamellerne, er det søskende der er hovedofrene for skum. Også i skummet, er stemningen høj. Folk griner, og bliver helt skummet til. Også folk som er helt uforberedte, kan komme til at få et slag skum hovedet, for sjov. Fest Endelig slutter skoledagen for 9. klasserne, og de tager hjem. Derhjemme, skal de gøre sig klar til aftenen, for der skal de nemlig holde fest sammen. "I aften bliver en rigtig god slutning til den her dag!" siger Emil Hundahl fra 9.C, imens han lyder rigtig spændt. Desværre måtte journalister ikke komme med til festen, da aftenen jo skulle være dedikeret til de unge i 9. klasse. Det er jo selvfølgelig helt okay.

Profile for Thor

Reportage om sidste skoledag  

Reportage om sidste skoledag, af Thor Ravn 9C

Reportage om sidste skoledag  

Reportage om sidste skoledag, af Thor Ravn 9C

Profile for thor30
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded