Nordic Golfers Magasin

Page 1

Jeg anbefaler NORDICGOLFERS.COM, når du skal booke din næste golftur. - Marcus Helligkilde Fo to

: Jesper Vince

z nt

.

Quinta do Lago Resort – Algarve Portugal Member of


VELKOMMEN TIL NORDICGOLFERS.COM

Skandinaviens største golfsite – Find golfpakker til over 800 golfbaner, hoteller og resorts fra 30 lande

Vi er stolte af at være medlemmer af REJSEDet er med stor fornøjelse, at vi byder dig velGARANTIFONDEN #3356, hvilket sikrer, at kommen ind i det dedikerede golfunivers du kan føle dig tryg, når vi tager hånd hos NordicGolfers.com, hvor vores pasom alt fra flyreservationer og hotelsion for golf møder den spændende bookinger til golftider, billeje og verden af rejser. Siden vores spæde mere. start i 2007 har vi stolt fungeret som bindeleddet mellem tusindefølgere på Facebook Golfrejser for livet vise af golfspillere og fantastiske Vores mål er at skabe golfrejser, golfbaner, golfhoteller og golfreder ikke kun opfylder, men oversorts i hele verden. får vores nyhedsbrev stiger forventningerne og giver minder for livet. Vi samarbejder med over 800 golfbaner, hoteller og resorts i 30 NordicGolfers.com er din fortrukne lande, og det betyder at du altid får destinationer i 30 lande rejsepartner og sammen med dig det bedste udvalg af golfrejser og vi vil vi skabe uforglemmelige golfhar altid 100% prisgaranti. oplevelser. NordicGolfers.com - Golf trips worldwide NordicGolfers.com er mere end bare et golfrejsebureau. Vores stærke team på 12 medarbejdere Om NordicGolfers.com deler alle en fælles passion for golf, og et ønske om at give dig den bedste oplevelse, når du skal have hjælp til din golfrejse. Vores ekspertise strækker sig bredt, og uanset EKSISTERET SIDEN 2007 om golfturen går til nær eller fjern, har NordicGolfers.com HJÆLPER MERE END 50.000 GÆSTER OM ÅRET altid det helt rigtige til dine ønsker og behov.

+ 21.000

+ 40.000 + 800

MEDLEM AF REJSEGARANTIFONDEN #3356

De bedste golfhilsner, Jess Krelskov & Christian Mathiassen, ejere af NordicGolfers.com

2


OM TEAM NORDICGOLFERS.COM Om os Kontakt os: NordicGolfers.com Kirsten Kimers Vej 20 2300 København S

Christian Mathiasen Founder christian@nordicgolfers.com

Telefontid: Tlf: +45 24 41 22 40 Man - fre: kl. 10.00 - 15.00 Lør - søn: Lukket

Henvendelser: service@nordicgolfers.com Facebook: /NordicGolfers

Jess Krelskov Founder

jess@nordicgolfers.com

Malthe Nielsen

Andreas Potoker

Mads Hermansen

Marc Molin

Camilla Elling

Sales Director malthe@nordicgolfers.com

Booking Manager andreas@nordicgolfers.com

Booking Manager mads@nordicgoflers.com

Booking Manager marc@nordicgolfers.com

Booking Manager camilla@nordicgolfers.com

Ole Grauting

Jennie Junggren

Harald Sannarnes

Peter Vestergaard

Magnus Mørk

Country Manager Danmark ole@nordicgolfers.com

Booking Manager Sverige jennie@nordicgolfers.com

Booking Manager Norge harald@nordicgolfers.com

CRM & Marketing Manager peter@nordicgolfers.com

Commercial Assistant Trainee magnus@nordicgolfers.com

PREMIUM PARTNERS

EXCLUSIVE PARTNERS

MEDIA PARTNERS

3


OPLEV ULTIMATIV LUKSUS OG GOLF HERITAGE AWALI GOLF & SPA Heritage Awali Golf & Spa er en perle af eksklusivitet og en sand drømmedestination for dig, der søger det ultimative indenfor luksus og golfoplevelser. Dette eksklusive golfresort, beliggende på Mauritius' maleriske kyst, er indbegrebet af en førsteklasses golfrejse med NordicGolfers. com Golfresortet byder på ikke én, men to spektakulære golfbaner, der indkapsler øens naturlige skønhed og udfordrende terræn. Hver golfbane, designet med omhu og dygtighed, tilbyder en unik oplevelse og enestående udsigter, der gør golfspillet her til en uforglemmelig rejse i sig selv. Denne eksklusive golfdestination skiller sig ud ved at tilbyde en all inclusive pakke, der ikke kun omfatter luksuriøs indkvartering, men også gastronomiske mesterværker fra en række internationale køkkener. Fra fine dining til afslappet strandbarbecue, Heritage Awali forvandler hver måltidsoplevelse til en kulinarisk rejse. Det, der gør Heritage Awali Golf & Spa helt unik, er den harmoniske balance mellem golf og afslapning. Mens golfbanerne udfordrer færdighederne, indhyller det store spaområde dig i velvære og luksus. NordicGolfers.com sørger for at I kommer godt afsted, og vi garanterer at en golfrejse til Heritage Awali Golf & Spa bliver en oplevelse for livet.

TAG PÅ ET GOLFEVENTYR TIL SOLKYSTEN SOL MARBELLA ESTEPONA ATALAYA PARK Sol Marbella Estepona Atalaya Park er et fantastisk golfhotel ved Costa del Sol, hvor solen kysser Middelhavet, og golfbanerne strækker sig så langt øjet rækker.

Med vores ekspertise og omfattende udvalg af rejsemuligheder kan du stole på, at din golfrejse bliver en uforglemmelig oplevelse fra start til slut.

NordicGolfers.com er eksperter inden for golfrejser til Costa del Sol, derfor er du i trygge hænder, når din næste golfrejse skal planlægges.

Tag det første skridt mod din næste golfrejse på Costa del Sol og book med NordicGolfers.com i dag. Oplev eventyret på Sol Marbella Estepona Atalaya Park og skab minder for livet på de smukke spanske golfbaner.

Med sin beliggenhed ved kysten af Estepona er Sol Marbella Estepona Atalaya Park det perfekte valg for dine golfture til Costa del Sol. Hotellet tilbyder ikke blot et sted at bo og spille golf, men en invitation til at udforske den skønhed, som Costa del Sol har at byde på. For golfentusiaster er Sol Marbella Estepona Atalaya Park, sammen med blandt andet Villa Padiernas 3 fantastiske golfbaner, det ultimative golfmekka. Med muligheden for ubegrænset golf på de imponerende golfbaner bliver dette sted et sandt paradis for dig, der elsker at udfordre dig selv på grønne fairways og taktiske greens. Hver dag er der en ny golfoplevelse, og hvert sving er en rejse ind i golfens magi. NordicGolfers.com tilbyder ikke kun et golfophold på Sol Marbella Estepona Atalaya Park, men også en enkel og pålidelig måde at planlægge din drømmegolfferie på. 4

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com


CORNELIA DE LUXE RESORT ET GOLFPARADIS VED MIDDELHAVET

Cornelia De Luxe Resort er et sandt paradis for dig, der søger en luksuriøs oplevelse ved Middelhavet. Med en imponerende 27 hullers golfbane tilbyder golfresortet ikke kun en fantastisk udsigt over det azurblå hav, men også ubegrænset adgang til en golfoplevelse ud over det sædvanlige. NordicGolfers.com har selv besøgt den fantastiske golfbane Faldo Course, som indrammes af frodige landskaber og udfordrende terræn, der tilfredsstiller både begyndere og erfarne golfspillere. Uanset om du er på jagt efter en afslappet runde golf eller en intens udfordring, leverer Cornelia De Luxe Resort en golfoplevelse, der skiller sig ud. Efter en dag på golfbanen kan du forny energien i både krop og sjæl i resortets kæmpe spaområde. Med et omfattende

udvalg af behandlinger og faciliteter garanterer spaen en fornemmelse af totalt velvære og afslapning. Vores erfaringer siger, at det er noget man får brug for på sådan en rejse. Gastronomiske eventyr venter også på Cornelia De Luxe Resort med flere restauranter, der serverer kulinariske lækkerier fra hele verden. Fra autentisk tyrkisk cuisine til internationale gourmetretter, forkæles smagsløgene i en elegant atmosfære. Cornelia De Luxe Resort forener luksus, golf og kulinariske oplevelser på en måde, der gør det til det ultimative rejsemål for dig, der søger en uforglemmelig golfferie ved Belek. Skal du med NordicGolfers.com til Tyrkiet på din næste golfrejse?

GOLFPERLEN VED LISSABON ONYRIA QUINTA DA MARINHA RESORT Onyria Quinta da Marinha Resort, ikke langt fra Lissabon, er mere end bare et golfresort - det er en drømmerejse til det populære Portugal. Med en udsøgt kombination af fantastisk indkvartering og en imponerende golfbane tilbyder dette golfresort en unik og mindeværdig golfoplevelse.

Lad os stå for planlægningen. Book din næste uforglemmelige golfoplevelse med NordicGolfers.com i dag.

Golfbanen på Onyria Quinta da Marinha Resort er som et mesterværk omgivet af det betagende landskab. Hvert sving på fairways og puts på de velplejede greens bliver til en uforglemmelig rejse gennem golfens verden. Dette er ikke bare noget vi siger - det er noget vi selv har oplevet. Når du vælger Onyria Quinta da Marinha Resort som din golfdestination, får du ikke kun en fantastisk golfoplevelse, men også en oplevelse af luksus i verdensklasse. Værelserne og faciliteterne emmer af elegance og komfort, hvilket giver de perfekte rammer for afslapning efter en dag på golfbanen. Den overvældende skønhed og kvaliteten af golfoplevelsen på Onyria Quinta skaber en længsel efter at komme på endnu flere golfrejser. Og heldigvis kan NordicGolfers.com hjælpe dig med at gøre denne drøm til virkelighed med vores omfattende udvalg af golfrejser til mere end 30 lande over hele verden.

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

5


TYRKIET

Montegomerie Maxx Royal Golf Club

GOLFREJSER TIL TYRKIET MED ALL INCLUSIVE

Kaya Palazzo Golf Club

6

Sueno Hotels Golf Belek

Velkommen til Tyrkiet og især Belek – En af de destinationer som vi sender flest gæster til. Belek har positioneret sig som en topdestination for golfentusiaster, og det er ikke kun på grund af det dejlige klima og den imødekommende kultur. Landet er hjemsted for en række spektakulære golfbaner, der tilbyder udfordrende spil og billedskønne omgivelser.

NordicGolfers.com er din rejsepartner og sikrer, at din golfrejse til Tyrkiet bliver en smidig og behagelig oplevelse fra start til slut. Vi sørger for privat lufthavnstransfer, og med vores store ekspertise inden for golfrejser og en omfattende viden om de bedste destinationer i Tyrkiet, er NordicGolfers.com dedikeret til at opfylde dine ønsker og behov, så du kan fokusere på det, du elsker - at spille golf.

All inclusive konceptet i Tyrkiet løfter golfoplevelsen til nye højder. Forestil dig at nyde kulinariske lækkerier, forfriskende drikkevarer og luksuriøse faciliteter, alt sammen inkluderet i din golfpakke. Dette skaber den perfekte ramme for at slappe af og nyde din golfrejse fuldt ud.

Så lad golfkøllerne tale i Tyrkiet, mens du nyder alle fordelene ved all inclusive og lader NordicGolfers.com tage dig med på en golfrejse fyldt med passion, oplevelser og fantastiske golfbaner. Det er tid til at opleve det bedste inden for golf og luksus i Tyrkiet, hvor feriedrømme bliver til virkelighed.

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com


Belek, Tyrkiet

Voyage Belek Golf & Spa Voyage Belek Golf & Spa, et fornemt 5-stjernet luksushotel ved kysten af Belek, Tyrkiets golfparadis, inviterer dig til en førsteklasses golfferie. Her kombineres enestående golfoplevelser på fantastiske baner med komfortabel indkvartering og en bred vifte af faciliteter. For golfentusiaster, der søger et fortryllende ophold og en varieret golfrejse i Tyrkiet, er Voyage Belek Golf & Spa det ideelle valg. Gæster kan nyde spil på en af landets bedste golfbaner, Montgomerie Golf Club. Designet i samarbejde med den skotske golfmester Colin Montgomerie, tilbyder banen 18 udfordrende huller, integreret i Beleks smukke fyrreskove og naturlige terræn. Værelserne på Voyage Belek Golf Spa er rummelige og moderne med behagelige dobbeltsenge, luksuriøse badeværelser og privat balkon med udsigt over Middelhavet eller hotellets have. Hotellets gastronomi imponerer med overdådige buffetrestauranter og elegante á la carte-restauranter, der skaber en hyggelig atmosfære med stearinlysets skær. Efter en dag på golfbanen kan gæster slappe af i spaområdet med indendørs pool, jacuzzi, saunaer og det traditionelle tyrkiske bad. Udendørs swimmingpools og en privat strand tilføjer yderligere luksus til opholdet.

Golfpakke 7 x overnatning med Ultra All Inclusive 2 x greenfee Montgomerie 1 x greenfee Kaya Fly København/Billund/Aalborg/ Hamborg inkl. golfbag Privat lufthavnstransfer

FRA 8.795 DKK

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse

Belek, Tyrkiet

Maxx Royal Belek Golf Resort Maxx Royal Belek Golf Resort, et eksklusivt 5-stjernet golfresort i Belek, Tyrkiet, stråler med landets bedste golfbane. Udover luksuriøs indkvartering og et væld af gourmetrestauranter, imponerer resortet med en fantastisk spa og en fremragende 18-hullers golfbane – en unik oplevelse venter!

Golfpakke 7 x overnatning med Ultra All Inclusive

For golfentusiaster, der planlægger rejsen til Belek, er Maxx Royal Belek Golf Resort alle pengene værd. Montgomerie Maxx Royal Golf Club, designet af Colin Montgomerie, udfordrer golfspillere på alle niveauer. Golfbanen, indlejret i Beleks fyrreskove og omgivet af søer, kræver taktisk spil og udfordrer selv golfere med lavt handicap.

2 x greenfee Montgomerie

De elegante værelser, indrettet i naturlige farver, tilbyder komfortable senge og private balkoner med udsigt over Middelhavet eller golfbanen. Gastronomien spænder fra lækre buffetrestauranter til elegante à la carte-restauranter. Spaområdet og udendørs faciliteter som swimmingpools og privat strand fuldender oplevelsen.

Privat lufthavnstransfer

Vi samarbejder med Point Holiday i Belek for at gøre din golfferie bekvem med mulighed for at bestille ekstra golfrunder, transport og kulturelle udflugter. Maxx Royal Belek Golf Resort er det ideelle valg for en imponerende golfoase i Belek.

1 x greenfee Kaya Fly København/Billund/Aalborg/ Hamborg inkl. golfbag

FRA 14.195 DKK

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse

7


TYRKIET

Belek, Tyrkiet

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

En uforglemmelige golfoplevelse direkte ud til den smukke sandstrand i Belek Et luksuriøst golfresort i Belek med egen 27 hullers golfbane, designet af Nick Faldo, et utal af restauranter og barer samt et helt fantastisk spaområde, hvor du kan slappe af efter dagens golfrunde. Cornelia Diamond Golf Resort & Spa giver dig en uforglemmelig hotel- og golfoplevelse, med den højeste kvalitet af service, unik arkitektonisk design og en mesterskabsbane, designet af Nick Faldo. Golfresortet ligger direkte ud til den smukke sandstrand i Belek, og byder desuden på et stort udendørs swimmingpool-område med flere pools og vandland, dertil kommer et indbydende spaområde, hvor du kan slappe af efter en dag fuld af oplevelser på golfbanen. Når du booker et golfophold på Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, får du ikke alene en golfoplevelse for livet på den fantastiske golfbane designet af Nick Faldo, du får også et ophold i absolut topklasse med et utal af lækre restauranter, barer og afslapningsmuligheder.

Golfpakke 7 x overnatning med Ultra All Inclusive 4 x greenfee Faldo Fly København/Billund/Aalborg/ Hamborg inkl. golfbag Privat lufthavnstransfer

FRA 8.395 DKK

PR . PERSON

i delt standard dobbeltværelse

Belek, Tyrkiet

Cornelia De Luxe Resort

Oplev luksus og golf i verdensklasse på Cornelia De Luxe Resort i Belek Cornelia De Luxe Resort er et 5-stjernet All Inclusive luksus golfresort med egen 27 hullers mesterskabsbane, kæmpe spaområde og et utal af restauranter og barer. Deres 27 hullers Faldo Course er en fornøjelse at spille, uanset handicap. Golfbanen kan spilles på 3 forskellige måder, ved at kombinere de tre 9 hullers sløjfer til en af de tre 18 hullers baner; King, Queen og Prince. Dette giver god variation og forskellige udfordringer for golfere på alle niveauer.

Golfpakke 7 x overnatning med Ultra All Inclusive 4 x greenfee Faldo Fly København/Billund/Aalborg/ Hamborg inkl. golfbag Privat lufthavnstransfer

Forkæl dig selv med en tur i spaen eller deltag i de daglige aktiviteter, der arrangeres af Cornelias underholdningspersonale. Der er også masser af vandsport at vælge imellem, samt koncerter og shows om aftenen.

FRA 7.695 DKK

PR . PERSON

i delt standard dobbeltværelse

8

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com


Belek, Tyrkiet

Kaya Belek Hotel

Et fantastisk golfhotel beliggende helt ud til kysten med lækre restauranter, spa og en spændende golfbane. Hotellet byder på verdensklasse service, overnatning i moderne værelser og fantastisk mad, hvor du med All Inclusive har det hele inkluderet i dit golfophold. Derudover skal du ikke snyde dig selv for et besøg i deres hyggelige spaområde. Få hundrede meter fra hotellet finder du Kaya Palazzo golfbanen, som er designet af David Jones. Golfbanen er udfordrende, men også tilgivende og kan derfor nydes af golfere på alle niveauer. Den er anlagt omkring 6 store søer, og fra flere af hullerne har du en fantastisk udsigt til Middelhavet.

Golfpakke 7 x overnatning med Ultra All Inclusive 4 x greenfee på Kaya Palazzo GC Fly København/Billund/Aalborg/ Hamborg inkl. golfbag Privat lufthavnstransfer

Går din næste golfrejse til Tyrkiet, og søger du et golfophold på et fantatisk hotel med mange faciliteter, er Kaya Belek Hotel det helt rette valg for dig.

FRA 7.095 DKK

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse

Belek, Tyrkiet

Kaya Palazzo Golf Resort

Et luksuriøst 5-stjernet golfresort beliggende helt ud til Middelhavet, hvor du skal opleve en fantastisk golfbane, et stort udvalg af restauranter og barer samt et lækkert spaområde. Den 18 hullers golfbane på Kaya Palazzo Golf Resort er designet af David Jones. Golfbanen er udfordrende, men også tilgivende og kan derfor nydes af golfere på alle niveauer. Den er anlagt omkring 6 store søer, og fra flere af hullerne har du en fantastisk udsigt til Middelhavet. Vælg mellem et stort udvalg af værelser, suiter og villaer. Ligegyldigt hvilken mulighed du vælger, venter der dig en fantastisk oplevelse med overnatning i elegante værelser med moderne møbler. Kaya Palazzo Golf Resort byder på et væld af restauranter, hvor du kan nyde lækre måltider morgen, middag og aften. Du kan blandt andet besøge de spændende køkkener fra Italien, Libanon og Asien. Afslut din aften i en af de hyggelige barer, som du finder rundt omkring på golfresortet. Drømmer du om et lækkert golfophold i Tyrkiet på et fantastisk golfresort med mange faciliteter, er Kaya Palazzo Golf Resort det helt rette for dig.

Golfpakke 7 x overnatning med Ultra All Inclusive 4 x greenfee på Kaya Palazzo GC Fly København/Billund/Aalborg/ Hamborg inkl. golfbag Privat lufthavnstransfer

FRA 9.895 DKK

PR . PERSON

i delt superior dobbeltværelse med havudsigt

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

9


TYRKIET

Belek , Tyrkiet

Sueno Deluxe Belek

Et lækkert 5-stjernet luksushotel beliggende blandt Tyrkiets bedste golfbaner i Belek. Hotellet byder på et stort udvalg af restauranter, Tyrkiets største spaområde og egen strand. Overnatter du på Sueno Deluxe Belek bliver du indkvarteret i store, lyse værelser, som er indrettet med komfortable dobbeltsenge, lækkert badeværelse, opholdsplads, aircondition og fladskærms-tv. Derudover er der hele 7 restauranter, som byder på et bredt udvalg af lækre retter fra hele verdenen.

Golfpakke 7 x overnatning med Deluxe All Inclusive 4 x greenfee Sueno GC Fly København/Billund/Aalborg/ Hamborg inkl. golfbag Privat lufthavnstransfer

Spaområdet byder på flere indendørs swimmingpools, jacuzzi, 4 tyrkiske bade og flere forskellige dampbade og saunaer. Hvis du ønsker at forkæle dig selv yderligere, kan du bestille en lækker massage- eller skønhedsbehandling. Ønsker du at nyde godt af den tyrkiske sol, kan du slappe af på den udendørs solterrasse og tage en afkølende svømmetur i en af de mange udendørs swimmingpools. Er du på jagt efter en golfoplevelse i Belek på et luksushotel med mange faciliteter, er Sueno Deluxe Belek et oplagt valg for din næste golfferie.

FRA 9.995 DKK

PR . PERSON

i delt standard dobbeltværelse (Land View)

Belek, Tyrkiet

Sueno Hotels Golf Belek

Sueno Hotels Golf Belek er et charmerende luksushotel i Tyrkiet golfmekka Belek. Oplev deres to fantastiske golfbaner, lyse og rummelige værelser, overdådige måltider og et fantastisk spa- og wellnessområde. Sueno Hotels Golf Belek byder på hele to 18 hullers mesterskabsbaner af høj kvalitet i Sueno Golf Club, som ligger direkte ved hotellet. Pines banen er en lang golfbane på 6413 meter, men også en forholdsvis smal golfbane med karakter af skovbane. Dunes banen er derimod en spændende parkbane med linkskarakter og en fantastisk natur, som du sent vil glemme.

Golfpakke 7 x overnatning med Deluxe All Inclusive 4 x greenfee Sueno GC Fly København/Billund/Aalborg/ Hamborg inkl. golfbag Privat lufthavnstransfer

Hvis du vælger at spille både Pines og Dunes banen, får du brug for alle dine golffærdigheder, da de to baner samlet giver en komplet golfoplevelse, som du sent vil glemme, så du kan godt begynde at glæde dig til dit ophold på Sueno Hotels Golf Belek. Går din næste golfrejse til Tyrkiet og Belek, og er du på jagt efter et ophold i højeste klasse, som du sent vil glemme, kan Sueno Hotels Golf Belek varmt anbefales.

10

FRA 8.995 DKK

PR . PERSON

i delt standard dobbeltværelse (Land View)

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com


45 km fra Antalya, Tyrkiet

LYKIA WORLD ANTALYA

GOLFPAKKE

Lykia World Antalya er et godt turistklasse hotel i det fantastiske Belek. Her skal du opleve Middelhavets første og eneste linksbane og nyde godt af de lækre faciliteter. Lykia Links er en sand linksbane, anlagt helt ud til kysten, som udnytter det naturlige kuperede landskab til et spændende og varieret banelayout. Der er udfordringer i form af vind og dybe bunkers, men vi er helt sikre på at du, uanset niveau og handicap, vil få en fantastisk golfoplevelse. Der venter smagsoplevelser fra store dele af verdenen i deres hovedrestaurant Rapsodi, som serverer en stor og varieret buffet. All inclusive betyder at du ikke skal tænke på noget selv, og at der altid er sørget for dig. Afslut en dag med golf i deres spaområde, hvor du finder alt fra indendørs japansk pool, sauna og dampbad til et stort udvalg af lækre behandlinger.

7 x overnatning med Ultra All Inclusive Ubegrænset golf på Lykia Links Fly København/Billund/Aalborg /Hamborg inkl. golfbag Privat lufthavnstransfer

FRA 7.795 DKK

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse

Et golfophold på Lykia World Antalya byder på spændende og luksuriøse oplevelser for alle golfere. Spil golf på Middelhavets eneste linksbane, forkæl dine smagsløg i restauranterne og slap af i det indbydende spaområde.

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

11


TYRKIET Gloria Golf Resort

Et lækkert luksushotel helt ud til stranden, som byder på 45 fantastiske golfhuller i Gloria Golf Club. Gloria Golf Club byder på en fantastisk 45 hullers golfbane med to 18 hullers mesterskabsbaner og en af de bedste 9 hullers golfbaner i Europa. Her venter dig der en golfoplevelse ud over det sædvanlige, så du kan godt begynde at glæde dig til din golfferie på Gloria Golf Resort. Derudover finder du også spa, lækker mad, underholdning og skønne værelser.

Belek, Tyrkiet

Golfpakke 7 x overnatning med All Inclusive

Går din golfrejse til Belek, og søger du et golfophold på et lækkert hotel med mange faciliteter, er Gloria Golf Resort et oplagt valg for dig.

4 x greenfee Gloria GC Fly København/Billund/Aalborg/Hamborg inkl. golfbag

FRA 16.695 DKK

Privat lufthavnstransfer

Gloria Serenity Resort

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse

Gloria Serenity Resort er beliggende i det skønne tyrkiske golfmekka Belek helt ud til stranden. Her finder du et 5-stjernet luksushotel med mange, lækre restauranter og barer, et fantastisk spa og golf på en imponerende 45 hullers golfbane kun få minutter fra hotellet. Oplev deres luksuriøse værelser, deres fantastiske restauranter, et spaområde udover det sædvanlige og ikke mindst store golfoplevelser i Gloria Golf Club.

Belek, Tyrkiet

Golfpakke 7 x overnatning med All Inclusive

Går din næste golfrejse til Tyrkiet, og ønsker du et luksuriøst ophold og golf på et fantastisk golfanlæg, er Gloria Serenity Resort det helt rette valg for dig.

4 x greenfee Gloria GC Fly København/Billund/Aalborg/Hamborg inkl. golfbag Privat lufthavnstransfer

FRA 12.595 DKK

Gloria Verde Resort

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse

Et af de allerbedste golfhoteller i Belek med to 18 hullers mesterskabsbaner, et afslappende spaområde og flere lækre restauranter. Gloria Verde Resort har med andre ord, alt det du skal bruge. De fantastiske golfbaner byder på enestående golfoplevelser og derudover finder du et imponerende træningsområde med en stor driving range og en 18 hullers putting green.

Belek, Tyrkiet

Golfpakke 7 x overnatning med All Inclusive 4 x greenfee Gloria GC Fly København/Billund/Aalborg/Hamborg inkl. golfbag Privat lufthavnstransfer

12

Værelserne på Gloria Verde Resort er moderne indrettet med lyse farver, og du vil straks føle dig godt tilpas. Der er utallige fantastiske restauranter og efter din middag kan du slappe af i en af hotellets mange hyggelige barer. Til sidst skal du naturligvis afslutte dagen i deres fantastiske spaområde, som byder på indendørs swimmingpool, jacuzzi, sauna, dampbad og traditionelt tyrkisk bad. Er du på jagt efter et luksusophold på et fantastisk golfresort med en 45 hullers golfbane, er Gloria Verde Resort det helt rette valg for dig.

FRA 10.495 DKK

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse


Cullinan Belek

Carya Golf Club

Lykia Links Antalya

Gloria Golf Club

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

13


SPANIEN

La Cala Golf Resort

GOLF I SPANIEN DET ULTIMATIVE PARADIS Tag med NordicGolfers.com på en uovertruffen golfrejse til den strålende sol i Spanien! Her venter et sandt golfparadis, hvor hver golfbane er en unik golfoplevelse i sydens sol. Hver uge, året rundt sender vi skandinaviske golfspillere af sted på golftur til de spanske golfbaner, fordi hos NordicGolfers.com ender golfsæsonen aldrig. Med NordicGolfers.com får du adgang til de bedste af de bedste – I dag samarbejder vi med ca. 200 golfbaner og hotellet fordelt over hele landet. Spanien er en destination, der aldrig skuffer. Uanset om du drømmer om Andalusiens majestætiske landskaber, Alicantes gyldne sandstrande eller Mallorcas fortryllende kystlinje, har vi det hele. Og langs Costa del Sol venter mere end 70 fantastiske golfbaner, klar til at skabe skønne golfminder. Skal du med NordicGolfers.com til Barcelona og Costa Brava? Her forenes golf og gourmet i perfekt harmoni. Du finder nogle af Spaniens bedste golfbaner og restauranter, hvilket gør området til den perfekte destination for dig, der både elsker golf, men også sætter pris på lækre tapas og et godt glas vin.

Anantara Villa Padierna

Og vi må ikke glemme Murcia og Alicante! På Spaniens østkyst venter nogle sande mesterværker af golfbaner, designet af selveste Jack Nicklaus. Med NordicGolfers.com kan du opleve de fantastiske golfbaner og tage del i en legendarisk golfoplevelse som du sent vil glemme. Lad os sørge for, at din næste golfrejse bliver en oplevelse ud over det sædvanlige. Tag det første skridt mod din næste golfeventyr og kontakt NordicGolfers.com i dag!

Anmeldelser på Trustpilot fra Jacob Ousted Perfekt tur - Det har været den bedste tur til Spanien som jeg har oplevet. ALT fra start til slut var perfekt Takker mange gang PERFEKT Camiral Golf & Wellness

14

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com


Alicante, Spanien

HOTEL BONALBA ALICANTE Hotel Bonalba Alicante - Moderne golfresort i Alicante, på Costa Blanca. Ideelt for golfelskere, som vil bo på banen og have mulighed for at spille en masse forskellige golfbaner. Det moderne Hotel Bonalba Alicante ligger i det fredelige område Mutxamel, mellem bjerge og havet, på Costa Blanca i Sydspanien, kun 10 minutters kørsel fra centrum af Alicante og byens havn. Hotel Bonalba Alicante er det bedste hotel i hele området og holder altid en høj standard. Hotellet er ideelt for golfelskere, som gerne vil bo på banen, men også have mulighed for at spille en masse forskellige golfbaner. På Hotel Bonalba Alicante kan du nyde et afslappende golfophold i en skøn atmosfære. Svøm i den store udendørs pool, omgivet af en tropisk have, spis lækre middelhavsretter, eller bestil en behandling i spacenteret. Golfbanen Bonalba Golf ligger kun 300 meter fra selve hotellet og er en åben golfbane, omgivet af masser af vegetation og grønne områder. Banen er en god udfordring for golfere på alle niveauer, på grund af dens strategisk placerede bunkers og 5 store søer. Værelser Hotel Bonalba Alicante tilbyder 250 værelser, fordelt på 4 etager. Du kan for eksempel vælge et af de temabaserede værelser, for dig som gerne vil prøve et anderledes golfophold. Vælg mellem Africa, Buddha, Ethnic, Ipanema eller English Garden værelse. Derudover kan du vælge mellem almindelige

GOLFPAKKE 5 x overnatning 5 x morgenbuffet 3 x greenfee Bonalba Golf 1 x greenfee Alenda Golf inkl. transfer & 1 øl 2 timers adgang til spaområde 01.10 - 30.11, 16.02 - 31.05 & 16.09 - 30.09

645 € i delt dobbeltværelse PR . PERSON 800 € i enkeltværelse 01.12 - 15.02, 01.06 - 15.06 & 01.09 - 15.09

565 € i delt dobbeltværelse PR . PERSON 720 € i enkeltværelse 16.06 - 31.08

690 € i delt dobbeltværelse PR . PERSON 900 € i enkeltværelse dobbeltværelser, junior suiter eller familieværelser. Alle værelser har eget badeværelse, TV, gratis WiFi samt terrasse, med udsigt til bjergene eller golfbanen.

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

15


SPANIEN Santa Marina Golf

At følge i fodsporene på en golflegende Golf Santa Marina, designet af den ikoniske golfspiller Seve Ballesteros, tilbyder en moderne og konkurrencedygtig golfbane beliggende i et privilegeret naturområde med fantastiske landskaber. Det er den eneste 18-hullers bane designet af Seve Ballesteros i Cantabria, Spanien. En emblematiske golfbane. Beliggende lige i centrum af Oyambre Naturpark, er vores golfklub det perfekte golfparadis til at slappe af og nyde naturens ro. Ud over banen tilbyder vi en række faciliteter, der passer til hele familien, herunder et klubhus med en smuk terrasse og indendørs restaurant, legeplads for børn, driving range, cróquet baner, osv.

150 km fra Bilbao, Spanien

Åndeløse udsigter, top-notch golf, venlig atmosfære og en ekstraordinær service venter på Golf Santa Marina.

Roda Golf & Beach Resort

Alcanada Golf Club Mallorca

16

Parador de Málaga Golf

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com


Pula Golf Resort Mallorca

En del af Golf East Mallorca. Et skønt 4-stjernet golfresort i Son Servera med egen 18 hullers golfbane og overnatning i skønne suites, hvor du bor direkte på golfbanen

Golfpakke 7 x overnatning i suite 7 x morgenmad Ubegrænset golf 1 x lektion på golfakademi Fri adgang til fitness Fri Internet

FRA 4.210 DKK

Mallorca, Spanien

Anfi Tauro Golf Resort

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse

Golfoplevelser du aldrig vil glemme på en af Gran Canarias allerbedste golfbaner med udsigt til vulkanske bjerge og Atlanterhavet. Hele 119 luksuslejligheder med en fantastisk udsigt, en skøn restaurant og garanti for en helt fantastisk golftur. Er du på jagt efter en unik golfoplevelse på Gran Canaria på en helt fantastisk golfbane, er Anfi Tauro Golf det helt rette valg for dig.

Golfpakke 7 x overnatning Golf Resort Tauro Emerald Club 7 x morgenmad 5 x greenfee Anfi Tauro Lufthavnstransfer Shuttlebus til stranden

15 km fra Maspalomas, Spanien

FRA 1.185 EUR

Lauro Golf Resort

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse

Lauro Golf Resort er et meget populært golfresort på Costa del Sol. Både til Long Stay og korte ophold er resortet velegnet, idet du bor på banen, har 27 huller at boltre dig på og Malaga Lufthavn og stranden kun ligger 10 minutters kørsel væk.

Short Stays – 3-13 nætter 1 x overnatning i lejlighed med 2 soveværelser, 2 badeværelser 1 x morgenbuffet Ubegrænset greenfee

FRA 110 EUR Málaga, Spanien

PR . PERSON

ved 2 personer i lejligheden

Long Stays – 28 nætter

Anmeldelse af Ulla Olsen Det dejligste fristed – vi har lige holdt 11 dages ferie på Lauro Golf Resort. De får igen min varmeste anbefaling. Det er en dejlig og flot velholdt golfbane (27 huller). Lejlighederne er af meget fin standard. Super restaurant. Vi er kommet der gennem 10 år og kommer helt sikkert igen.

28 x overnatning i lejlighed med 2 soveværelser, 2 badeværelser Ubegrænset greenfee inkl. trolley

FRA 1.555 EUR

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

PR . PERSON

ved 2 personer i lejligheden

17


SPANIEN

MURCIA | COSTA CÁLIDA EN NY GOLFDESTINATION MED KÆMPE POTENTIALE Klimaet i Murcia-regionen indbyder til golf året rundt. Murcia ligger i den sydøstligste del af Spanien mellem de to have; Middelhavet og Mar Menor. Regionen har 250 km kystlinje og er kendt som Costa Cálida - den varme kyst. Regionen har alt til den livsglade golfer. Viften af tilbud strækker sig fra 20 golfbaner i topkvalitet til en række superbe vandsports- og dykningsfaciliteter. Dertil kommer en spændende kultur, smuk natur, kulinariske lækkerier, afslappende kurbade og nogle af Spaniens bedste strande. Solen skinner 315 dage om året og gennemsnitstemperaturen ligger på 19,4 grader. Velkommen til Murcia – du bliver ikke skuffet! Europas nyeste golfdestination Murcia er Europas nyeste og mest spændende golfdestination. Området byder på talrige kvalitetsbaner – de fleste anlagt lige ud til havet og med de grønneste greens.

18

I Murcia-regionen kan golfentusiaster og professionelle golfere spille på 20 topgolfbaner i en radius på 50 km med samlet 348 huller. - Herunder de 18 på South Course på Grand Hyatt La Manga Club & Resort, som har været vært for Spanish Open fem gange. Den berømte banedesigner Dave Thomas har sat sin signatur på ikke mindre end syv af golfbanerne. Dertil kommer seks af slagsen fra en af tidernes største golfspillere - Jack Nicklaus. Skal du på golftur til Murcia? Golfrejsen starter hos NordicGolfers.com


BO PÅ BANEN I MURCIA Roda Golf & Beach Resort

Grand Hyatt La Manga Club & Resort

UGOLF Hacienda del Alamo Golf Resort

UGOLF Hacienda del Alamo

FANTASTISKE GOLFBANER I MURCIA La Serena Golf

El Valle Golf

En spændende 18 hullers golfbane beliggende ved havet, Mar Menor, og hvor vand kommer i spil på langt de flere af golfbanens huller. En oplevelse for alle niveauer.

En populær 18 hullers golfbane, hvor de bølgende, grønne fairways står i skærende kontrast til det golde ørkenlandskab, der omkranser golfbanen.

La Torre Golf Resort

Hacienda Riquelme Golf

En spændende 18 hullers golfbane i den sydspanske region Murcia. Golfbanen er designet af Nicklaus Design og byder på masser af udfordringer selv for øvede golfere.

Spil en 18 hullers golfbane med sit helt eget særpræg. Golfbanen er designet af Nicklaus Design og byder på mange bunkers og fem flotte store søer.

19


PORTUGAL

PORTUGAL - EUROPAS BEDSTE GOLFDESTINATION

Monte Rei Golf & Country Club

West Cliffs Ocean & Golf Resort

Portugal er en enhver golfspillers drøm med sin blide sol, verdensklasse golfbaner og status som en af verdens bedste golfdestinationer. Det skønne vejr danner rammen om en fantastisk golfoplevelse, og med NordicGolfers.com ved roret bliver golfrejsen til Algarvekysten, Lissabon eller Madeira en skøn og mindeværdig golfoplevelse. Algarvekysten, kendt for sine gyldne strande og klippefyldte kyster, er et golfparadis med nogle af verdens mest udfordrende og spektakulære golfbaner. Lissabon, med sin unikke blanding af historie og moderne charme, byder på golfbaner, der imponerer selv den mest erfarne spiller. Madeira, med sine frodige landskaber og fantastiske udsigter, tilbyder en helt særlig golfoplevelse. Med let tilgængelighed via fly og flere afgange over de kommende år, bliver Portugal endnu mere attraktivt som

golfdestination. På NordicGolfers.com kan vi med vores ekspertise i golfrejser, giver dig en nem og hurtig planlægningsproces, der tager dig fra lufthavnen direkte til nogle af de bedste golfbaner, Portugal har at byde på. Så pak golfkøllerne og lad Portugal være scenen for din næste golfrejse, hvor solen skinner, golfbanerne imponerer, og hvert sving er en ny oplevelse.

Anmeldelser på Trustpilot af Birgitte Kruse Vi har booket via Nordic Golfers både i Danmark, Sverige og Tyskland, virkelig gode ture. Portugal er vores næste rejsemål - glæder os Kan varmt anbefale Nordic Golfers

Vidamar Hotel Resort Algarve

Algarve, Portugal

Vidamar Hotel Resort Algarve 5 x overnatning i Prestige Resort View værelse 5 x morgenbuffet 5 x middag 4 x greenfee

Salgados Beach Villas 14 x overnatning i villa med 2 soveværelser 5 x greenfee

FRA 1.165 EUR

20

Vælg mellem deres hotel eller de unikke 2, 3 og 4-værelses villaer. Uanset hvad du vælger, så er du sikker på en fantastisk golfferie. Hotellet har et dejligt spa, stort udendørs poolområde og flotte lyse værelser. Alle villaer har privat pool, og mod tillæg kan du få poolen opvarmet. Vidamar Hotel Resort Algarve ligger direkte ud til Salgados Golf Course, som er en 18 hullers golfbane. På dette mesterværk af en golfbane kommer du helt tæt på naturen. Golfbanen er anlagt mellem stranden i Salgados og Salgados Lagoon naturreservatet, hvor klitterne og havet mødes.

PR . PERSON

ved 2 personer i villa

FRA 645 EUR

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse


Portugal’s Leading Resort

Portugal’s Best Golf Hotel

Portugal’s Best Golf Hotel

HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

Portugal’s Best Golf Hotel

GOLFPAKKE DIAMOND A5

Luksus golfophold på Algarve! Bo ved 5 af Portugals bedste golfbaner og hav adgang til et kæmpe spa. Come and discover Portugals Best Golf Hotel. 01.11 - 15.11 & 16.02 - 29.02

16.11 - 31.12 & 01.01 - 15.02

PR . PERSON 01.03 - 31.03

PR . PERSON 01.04 - 31.05 & 01.10 - 31.10

PR . PERSON 01.06 - 30.06 & 01.09 - 15.09

PR . PERSON 01.07 - 31.08

PR . PERSON

PR . PERSON

7 x overnatning 7 x morgenbuffet 5 x greenfee (2 x Old Course, 1 x Millenium, 1 x Pinhal, 1 x Laguna) Transport til golfbaner Fri adgang til fitness og pool 15% rabat på drinks i baren

16.09 - 30.09

PR . PERSON

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

21


PORTUGAL

A C H A M P I O N ' S R E T R E AT Exclusive Stay & Play at Europe's Best Golf Venue for just €124 per night/per person

Discover Quinta do Lago, recently honored as Europe's Best Golf Venue by the World Golf Awards 2023, offering an unparalleled golfing experience. Our resort features three exquisite golf courses, exceptional dining, and comprehensive sports and leisure facilities. Stay at The Magnolia Hotel, our charming boutique accommodation, with Stay & Play packages starting at just €124 per night. Immerse in comfort with elegant rooms, a delightful restaurant, and a tranquil poolside bar, making it the ideal sanctuary to complete your ultimate golf getaway.

22

T: +351 289 005 300 | E: book@themagnoliahotelqdl.com | www.themagnoliahotelqdl.com | www.quintadolago.com


10 km fra Funchal, Portugal

MADEIRA SENTIDO GALO RESORT

LUKSUS GOLFPAKKE MADEIRA

Overnat i allerførste række til Atlanterhavet på et lækkert hotel på Madeiras sydkyst, kun en kort køretur fra Funchal og lufthavnen. Her kan du slappe af i smukke omgivelser efter en dag på golfbanen. Sentido Galo Resort har en unik beliggenhed på Madeira. Det 4-stjernede hotel ligger på en klippetop helt ud til Atlanterhavet, kun en kort køretur fra Madeiras lufthavn og hovedbyen Funchal. Oplev den naturskønne ø og de to fantastiske golfbaner, hvor udsigten kan tage pusten fra de fleste.

Golfpakke

7 x overnatning 7 x morgenbuffet 3 x greenfee Santo da Serra eller

Palheiro Golf

OM MADEIRA Madeira har et mildt klima, der spænder fra 25° C om sommeren til 17° C om vinteren, de milde gennemsnitstemperaturer og en moderat fugtighed, gør det til det perfekte rejsemål året rundt til en golfferie. Den fantastiske øgruppe er hjemsted for tre spændende 18 hullers golfbaner.

Golf concierge service Inkl. transfer til/fra lufthavn og golfbaner Fri adgang til spa og fitness

FRA 9.995 DKK PR . PERSON

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

i delt dobbeltværelse

23


PORTUGAL

35 km fra Lissabon, Portugal

THE OITAVOS The Oitavos er en verdensklasse golfbane lidt udenfor Lissabon, hvor du skal bo på et topmoderne golfresort og spille golf på en af de bedste golfbaner i Portugal. Du kan vælge mellem 3, 5 og 7 dage med fantastiske golfoplevelser, udsøgt gastronomi og afslapning i deres skønne spaområde. The Oitavos – En golfoplevelse for livet! af Jesper Oitavos Dunes ligger fantastisk i et flot landskab og tæt på vandet. Klubhus og træningsfaciliteter er i top. Banen er en interessant blanding af parkgolf og åbent landskab med links fornemmelse. Kan spilles af alle.

GOLFPAKKE

24

Stay & Play – 3 nætter 3 x overnatning i superior loft 3 x morgenbuffet 2 x greenfee Oitavos Dunes

Stay & Play - 5 nætter 5 x overnatning i superior loft 5 x morgenbuffet 4 x greenfee Oitavos Dunes

Stay & Play – 7 nætter 7 x overnatning i superior loft 7 x morgenbuffet 2 x greenfee Oitavos Dunes, 3 x greenfee (vælg mellem: Quinta da Marinha, Penha Longa, Estoril, Belas og Lisbon Sports Club)

FRA 500 EUR

FRA 875 EUR

FRA 1.190 EUR

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse


25 km fra Lissabon, Portugal

ONYRIA QUINTA DA MARINHA RESORT

Et eksklusivt golfresort uden for Lissabon med en fantastisk golfbane designet af Robert Trent Jones. Golfbanen byder på smuk natur, udfordringer og store golfoplevelser med udsigt over Atlanterhavet og til Sintrabjergene. Der venter en uforglemmelig oplevelse på Onyria Quinta da Marinha Resort.

Du har flere forskellige overnatningsmuligheder på golfresortet, hvor du blandt andet kan bo på deres fantastiske hotel, hvor værelsernes komfort matcher den enestående udsigt til golfbanen. Er I en større gruppe, kan I bo i deres golfvillaer, som er indrettet med en perfekt symbiose af traditionelt portugisisk autenticitet og et moderne touch. Villaerne har enten et eller to værelser, og har en stue med pejs, tekøkken, eget badeværelse og en stor terrasse. Onyria Quinta da Marinha Resort har været i rivende udvikling de seneste år. Deres nyåbnede Boutique Hotel byder på 5-stjernet luksus og fantastiske faciliteter. I 2023 har de også lagt stor vægt på forbedringer af golfbanen, hvor udskiftning af forskellige maskiner har optimeret deres golfbane. De fortsætter med at udvikle resortet, og i år åbner deres nye klubhus med proshop, restaurant og omklædningsfaciliteter. Går golfturen til Portugal? Så skal I besøge fantastiske Onyria Quinta da Marinha Resort

GOLFPAKKE PAKKE: 4 x overnatning 4 x morgenbuffet 3 x greenfee (2. runde kan bestilles gratis på dagen) Fri adgang til spa

FRA 370 EUR

PR . PERSON

GOLFPAKKE 7 x overnatning 7 x morgenbuffet 5 x greenfee (2. runde kan bestilles gratis på dagen) Fri adgang til spa

Flot resort med en spændende bane af Niels Mortensen Quinta da Marinha Resort er absolut et besøg værd med en flot og afvekslende bane, en god beliggenhed tæt ved gode restauranter m.v. og en super god service både på hotellet og golfområdet.

FRA 640 EUR

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

PR . PERSON

25


VERDEN RUNDT

Fancourt South Africa

NORDICGOLFERS.COM GOLF TRIPS WORLDWIDE NordicGolfers.com hjælper med golfrejser til hele verdenen. Vi har selv besøgt golfbaner over hele verden, og du er derfor i trygge hænder, når du overlader planlægningen af din golfrejse til os. Når vi taler om golfrejser i verden, er mulighederne næsten uendelige. Fra de solbeskinnede fairways i Sydafrika, hvor savannen møder de grønne greens, til de bløde sandstrande i Mauritius, hvor bølgerne skvulper langs kysten, og golfbanerne forsvinder ind i horisonten, er der noget for enhver smag og præference. Det er kun fantasien der sætter grænser hos NordicGolfers.com!

Casa de Campo Resort & Villas, Dominikanske Rep

26

Hos NordicGolfers.com har vi mulighederne og ekspertisen, alt du skal gøre, er at læne dig tilbage, lade os stå for planlægningen og se frem til en golfrejse, du aldrig vil glemme.

Anmeldelser på Trustpilot af Kim Meyer Super imødekommenhed og service, hvor man som kunde samtidig føler sig velkommen og får en fair behandling. Vil bestemt anbefale NordicGolfers. Com til andre.

Costa Navarino, Grækenland

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com


40 km fra lufthavn, Mauritius

HERITAGE AWALI GOLF & SPA Heritage Awali Golf & Spa er et lækkert all inclusive golfresort på Mauritius i Det Indiske Ocean. Overnat direkte ud til stranden på den tropiske paradisø og spil golf på Heritage Golf Club mesterskabsbane, som kun ligger nogle få hundrede meters gang fra hotellet. Fra hotellet kører en shuttlebus til golfbanen, men du kan også vælge at gå, hvilket tager ca. 10 minutter. Du kan opgradere dit ophold til premium all inclusive og få en runde på La Reserve Links Golf Course. Heritage Awali Golf & Spa byder derudover på et væld af fantastiske faciliteter, så som hele 12 forskellige restauranter samt lækre spafaciliteter. Derudover kan du også opleve vandreruter, safari og meget mere. Le Chateau Golf Course er anlagt mellem havet og bjergene og er en af de smukkeste på Mauritius. På din vej rundt på golfbanen har du både udsigt til den azurblå lagune og samt de træklædte bjerge. Landskabet er naturligt kuperet med mange små søer og to vandløb, der krydser golfbanen. I efteråret 2023 åbnede Heritage Golf Club åbner deres anden 18 hullers golfbane, La Reserve Golf Links. Det er den første og eneste linksbane i Det Indiske Ocean. Søger du en oplevelse for livet på den tropiske ø Mauritius med golf på fantastiske mesterskabsbaner og afslapning på et luksuriøst resort direkte ud til stranden, er Heritage Awali Golf & Spa det oplagte valg for din næste golfrejse.

Golfpakke - 7 nætter

7 x overnatning med all inclusive 7 dages ubegrænset golf Heritage Golf Club Fri adgang til 9 hullers par 3 bane Inkl. transport til golfbanen Fly fra København/Billund 1 x gratis spabehandling 01.10 - 30.11

FRA 23.995 DKK

PR . PERSON

01.12 - 15.12 & 07.01 - 31.01

FRA 21.495 DKK

PR . PERSON

01.03 - 31.03

FRA 24.495 DKK

PR . PERSON

16.09 - 30.09

FRA 19.495 DKK

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

PR . PERSON

27


VERDEN RUNDT Aphrodite Hills Golf & Spa Resort

110 km fra Larnaca lufthavn, Cypern

Oplev det luksuriøse Aphrodite Hills Golf & Spa Resort, en perle beliggende på Cyperns vestkyst med en utrolig udsigt til det glitrende Middelhav, mens du spiller på deres førsteklasses 18-hullers golfbane anlagt i de smukkeste omgivelser. Efter en dag på golfbanen kan du slappe af i de moderne værelser eller nyde autentisk cypriotisk mad i deres restauranter. Forkæl dig selv med spa-behandlinger og afslapning ved poolen. Aphrodite Hills Golf & Spa Resort - hvor luksus møder golfoplevelser i verdensklasse. Start din golfrejse med NordicGolfers.com nu!

Golfpakke

Fly fra København inkl. golfbag 7 x overnatning

4 x greenfee Aphrodite Hills

7 x morgenbuffet

Lufthavnstransfer fra Larnaca lufthavn

FRA 13.495 DKK

PR . PERSON

i delt deluxe garden dobbeltværelse

Kytäjä Golf

­ ­ ­

Binowo Park Golf Club

Binowo Park Golf Club er en af de mest populære golfbaner i Polen og er beliggende kun 20 minutters kørsel fra Szczecins centrum. Golfbanen er anlagt i det smukke landskab i Binowo og er omkranset af skov og store søer, har får du både en god golfoplevelse, men samtidig også en flot naturoplevelse. Golfbanen åbnede i 2000 og er anlagt i et kuperet terræn med en højdeforskel på 35 meter fra højeste til laveste punkt. Derudover findes der et stort antal strategisk placerede vandhazarder, som er med til at gøre Binowo Park Golf Club til en spændende udfordring at spille for alle golfere.

20 km fra Szczecin, Polen

Golfbanens signaturhuller er det 17. hul, som spilles over vand, samt det 18. hul, hvor der er vandhazarder foran og til højre for green, mens du til venstre for greenen er out of bounds.

Golfpakke

2 x overnatning 2 x morgenmad 3 x greenfee inkl. trolley

28

BinowoPark Garden Rooms: Nyhed! Overnat direkte på golfbanen.

FRA 240 EUR

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

PR . PERSON


Egypten

GOLFREJSER TIL EGYPTEN SPIL GOLF I FARAOERNES LAND Golf i Egypten er en unik oplevelse, som giver et hav af muligheder for oplevelser. Oplev golfbaner i verdensklasse, verdensberømte turistattraktioner i Cairo eller sol, strand og hav i Hurghada.Indenfor de seneste år har Egypten udviklet sig til en attraktiv golfdestination med mere end 20 fantastiske golfbaner. Skal du opleve The Pyramid Trail, som består af 4 golfbaner vest for Cairo, tæt på flere af byens velkendte attraktioner? Eller ønsker du at kombinere golfrejsen med badeferie, er Hurghada og Sharm El Sheik den perfekte destination for dig. Uanset hvad du vælger, er en golfrejse til Egypten en eventyrlig oplevelse, som bliver noget du sent vil glemme.

GOLFPAKKER Swiss Inn Pyramids Golf - Cairo 7 x overnatning 7 x morgenmad 5 x greenfee inkl. delt buggy Inkl. fly og lufthavnstransfer

FRA 14.995 DKK

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse

The Cascades Golf Resort Soma Bay - Hurghada 7 x overnatning 7 x morgenmad 7 x middag 5 x greenfee inkl. delt buggy Inkl. fly og lufthavnstransfer

FRA 15.995 DKK

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse

29


VERDEN RUNDT

Sporthotel Radstadt er et hyggeligt 4-stjernet østrigsk hotel nær Salzburg. Bygget i traditionel alpinsk stil, der udstråler idyl og afslapning, hvilket værelserne og restauranten også bærer præg af. Spaområdet har flere pools, saunaer, dampbade og afskærmet områder til wellness, og der er muligheder for massage- og skønhedsbehandlinger. Hotellet samarbejder med flere golfklubber i lokalområdet, herunder Radstadt GC, som giver dig en helt enestående golfoplevelse, idet du mellem 11. green og 12. teested skal med golfgondolen “Birdie Jet” for at forcere de 250 meters højdeforskel! Er du bidt af alperne og østrigsk idyl, så skal du booke et ophold på Sporthotel Radstadt

4 x overnatning 4 x morgenmad 4 x middag 2 x greenfee Radstadt GC 1 x greenfee Schladming GC

FRA 657 EUR

PR . PERSON

FRA 713 EUR

PR . PERSON

i delt mozart dobbeltværelse

i delt mozart dobbeltværelse (08.07 - 26.08)

30

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com


150 km syd for Sofia, Bulgarien

PIRIN GOLF HOTEL & SPA Et fantastisk 5-stjernet golfresort i Bulgarien, hvor der venter spændende natur og deres egen golfbane med udsigt til Pirin bjerget. Der er direkte fly til Sofia i Bulgarien, så det er nemt at komme til. Pirin Golf Hotel & Spa byder på fantastiske restauranter, et stort spa- og wellnessområde samt flere hyggelige barer på golfresortet. Er I en større gruppe, kan I gøre brug af deres grupperabat 7+1. Denne golfpakke giver dig mulighed for at opleve tre fantastiske golfbaner og få 7 overnatninger, hvor der vil være rig mulighed for fantastisk golf og opleve den fantastiske kultur som Bulgarien byder på. Lækkert golfresort Christian M Vi havde fornøjelsen at bo på Pirin i 6 dage. Virkelig lækkert resort med en skøn wellness afdeling og gode restauranter. Skøn golfbane med flot udsigt til bjergene. Kan klart anbefales!

GOLFPAKKE

3 Golf Courses – 7 nights 2 x overnatning Sofia Hotel Balkan 2 x morgenmad 1 x greenfee St. Sofia Golf 1 x greenfee Pravets Golf Club 5 x overnatning Pirin Golf Hotel & Spa med All Inclusive 5 x greenfee Pirin Golf & Country Club Fri adgang til spaområde Inkl. transfer til/fra lufthavn og golfbaner i Sofia

FRA 1.538 EUR

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

PR . PERSON

31


VERDEN RUNDT

Sanremo, Italien – 65 km fra Nice lufthavn

ROYAL HOTEL SANREMO Få en fantastisk golfferie på det ikoniske Royal Hotel Sanremo, et fornemt 5-stjernet golfhotel, der beriger din rejse til den betagende havneby Sanremo ved den fortryllende italienske riviera i Norditalien. Ved dette luksuriøse hotel får du en enestående golfoplevelse i en atmosfære præget af ekstraordinær service og enestående kvalitet på alle fronter. Med en fortræffelig beliggenhed og en panoramisk udsigt over det krystalklare hav blot 200 meter fra stranden, er Royal Hotel Sanremo det ultimative valg for den kræsne golfer, der søger det ekstraordinære. Overnatningsmulighederne på hotellet imponerer med rummelige og elegant indrettede værelser, udstyret med antikke møbler og alle moderne bekvemmeligheder. Fra standard dobbeltværelser til suiter med private terrasser og jacuzzi, forkæles du med luksus og komfort. Alle værelser tilbyder aircondition, kabel-tv, gratis WiFi, minibar og 24-timers roomservice. Efter en dag på golfbanen kan du slappe af og genoplade i deres spaområde med hydromassage pool, sauna, tyrkisk bad og afslapningsrum, hvor te, juice og frisk frugt står til rådighed. Yderligere faciliteter inkluderer fitnesscenter og et wellnessområde med et bredt udvalg af massage- og skønhedsbehandlinger, udendørs swimmingpool og en strand kun få skridt fra hotellet fuldender din oplevelse. Golfentusiaster vil glæde sig over deres partnerskab med Circolo Golf degli Ulivi, en pragtfuld 18-hullers golfbane kun 5 km væk, hvor oliventræerne kaster deres skygger over banen, mens du nyder den betagende havudsigt. Som gæst nyder du rabat på greenfee, derudover skal du også opleve den fortryllende Golf Club Garlenda, hvilket gør Royal Hotel Sanremo til det ultimative valg for din næste golfferie. 32

GOLFPAKKE

3 x overnatning i værelse med havudsigt 3 x morgenbuffet 1 x greenfee Circolo Golf degli Ulivi 1 x greenfee Golf Club Garlenda Fri adgang til spaområde

FRA 585 EUR

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse


GOLF I MAROKKO EVENTYR, MYSTIK OG GOLF I TOPKLASSE Golf i Marokko byder på en helt unik oplevelse, hvor du finder mange fantastiske golfoplevelser. Marokko er en fremadstormende golfdestination, hvor der i de seneste år er blevet investeret mange penge. Du møder en spændende og anderledes kultur, som gør oplevelsen endnu mere unik. Størstedelen af de marokkanske golfbaner ligger ved Atlanterhavskysten, hvor byerne Agadir og Marrakech byder på fantastiske golfresorts med golfbaner fra den øverste hylde. Vi anbefaler at du som en del af din rejse, går på opdagelse og oplever landets fantastiske kultur. Oplev markederne i Marrakech, udforsk den marokkanske gastronomi eller tag en tur ud i ørkenen. Mulighederne er mange, og en golfrejse til Marokko er en helt fantastisk oplevelse.

GOLFPAKKE

Fly fra København inkl. golfbag 7 x overnatning med all inclusive 1 x greenfee Al Maaden 1 x greenfee Noria 1 x greenfee Royal Golf 1 x greenfee Samanah 1 x greenfee Montgomerie Inkl. lufthavns- og golftransfer

FRA 11.995 DKK PR . PERSON

i delt deluxe dobbeltværelse

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

33


VERDEN RUNDT Royal Bled Resort

Royal Bled Resort er Sloveniens ældste og største golfbane fra 1937. Her kan du spille på to smukke og udfordrende baner, King's Course og Lake's Course, med udsigt til de slovenske alper. Mange golfere, som har besøgt golfbanen, mener, at det er en af de flotteste golfbaner i hele Europa.

Golfpakke 3 x overnatning 3 x morgenmad 1 x 5-retters middag 3 dages ubegrænset golf på Royal Bled Resort inkl. buggy/trolley 1 time med PRO - vælg mellem Trackman analyse eller club fitting Fri brug af driving range inkl. bolde, fitness og lejecykler 50 km fra Ljubljana, Slovenien

FRA 770 EUR

Constance Belle Mare

PR . PERSON

Constance Belle Mare er et luksuriøst golfresort på Mauritius. Golfresortet byder på ubegrænset golf på deres to 18 hullers golfbaner og en helt fantastisk beliggenhed direkte ud til en af Mauritius smukkeste strande. Slap af på stranden, nyd de eksklusive omgivelser og spil alt den golf du ønsker. Nyd et golfophold på et af Mauritius´ bedste golfresorts, hvor alt går op i en højere enhed – her får du en personlig service, afslapning i spaområde samt lækre gastronomiske højdepunkter – kort sagt et tropisk paradis.

Golfpakke 7 x overnatning med all inclusive Ubegrænset golf Fly fra København/Billund

40 km fra lufthavn, Mauritius

FRA 29.495 DKK

Panorama Golf Resort

PR . PERSON

i delt prestige dobbeltværelse

Panorama Golf Resort ligger i den historiske by Kácov, kun 35 minutters kørsel fra Tjekkiets hovedstad Prag. Her finder du en topklasses 27 hullers golfbane, som kan spilles af golfere på alle niveauer. Går din golfrejse til Tjekkiet, og søger du et golfresort tæt på Prag med en golfbane på højt niveau, er Panorama Golf Resort det perfekte match for dig. Når du booker et golfophold på Panorama Golf Resort i Tjekkiet, får du både overnatning i lækre værelser, en fantastisk 27 hullers golfbane samt mulighed for at få en masse spændende kulturelle oplevelser i de nærliggende byer.

Golfpakke

1 x overnatning 1 x morgenmad Ubegrænset golf inkl. buggy

65 km fra Prag, Tjekkiet

34

FRA 146 EUR

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse


Gardasøen, Italien

GARDA HOTEL SAN VIGILIO GOLF GARDA HOTEL SAN VIGILIO GOLF vinder af Italiens bedste golfhotel 2014, 2018 og 2019, 2022, 2023 og Italiens bedste golfbane i 2021 med 36 huller med højeste klasse, beliggende i 110 hektar grønt og frodigt område: 27 huller mesterskab + 9 hullers kortbane. På resortet får du det bedste af golf, sport, afslapning, natur, gæstfrihed og godt italiensk køkken. Alt sammen nær det smukke landskab ved Gardasøen. Garda Hotel San Vigilio Golf er helt omgivet af natur og blomster, og har hele 131 værelser opdelt i hotelværelser og lejligheder i smukke omgivelser. Desuden finder du også et stort spaområde, på 1000 kvm med opvarmet indendørs pool med saltvandswhirlpool, en udendørs pool og en bio-natur swimmingpool. Vores uddannet terapeuter tilbyder massage og skønhedsbehandlinger. Vores restaurant i klubhuset er åben hver dag, hvor du kan smage på det ægte italienske køkken. Resortet er blevet valgt til vigtige virksomhedsbegivenheder af store virksomheder anerkendt på verdensplan, men også til store golfbegivenheder på internationalt plan, såsom det 77. Italien Open! Vi har også netop afholdt det Europæiske Journalistholdsmesterskab, der blev afholdt i slutningen af oktober 23.

GOLFPAKKE 3 x overnatning på hotel 3 x morgenbuffet 2 x greenfee Fri adgang til San Vigilio Spa

KUN 550 EUR

PR . PERSON

KUN 565 EUR

PR . PERSON

i delt comfort dobbeltværelse Gælder i perioden: 24.03 - 10.04, 12.05 - 13.07, 21.08 - 07.10

i delt comfort dobbeltværelse Gælder i perioden: 14.07 – 20.08

7 x overnatning på hotel 7 x morgenbuffet 5 x greenfee Fri adgang til San Vigilio Spa

KUN 1.300 EUR

PR . PERSON

KUN 1.340 EUR

PR . PERSON

i delt comfort dobbeltværelse Gælder i perioden: 24.03 - 10.04, 12.05 - 13.07, 21.08 - 07.10

i delt comfort dobbeltværelse Gælder i perioden: 14.07 – 20.08

Tillæg: 20 EUR pr. greenfee i weekenden i perioden 10.03 - 05.11 57 EUR pr. nat for halvpension

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

35


TYSKLAND

WINSTONgolf

EVENTYRLIGE GOLFOPHOLD I TYSKLAND Tyskland er en nærliggende og utroligt attraktiv golfdestination for danske golfspillere, der søger mindeværdige golfoplevelser i kort afstand fra Danmark. NordicGolfers.com er de førende eksperter i golfture til Tyskland og siden 2007 har vi guidet dig og mange andre gennem de mange muligheder der er syd for grænsen for at sikre, at du finder det helt rigtige golfophold. Nordtyskland er en oplagt destination for din næste golftur. Med et væld af lækre golfbaner og utallige muligheder for at overnatte direkte på golfbanen. Her får du alt fra hyggelige hoteller til skønne golfresorts, og på www.nordicgolfers.com kan du kan finde det perfekte sted til at slappe af efter en dag med golf og vågne op til en fantastisk udsigt over golfbanen.

Tyskland imponerer uden tvivl med sit enorme udvalg af golfbaner, der appellerer til enhver smag. Hvis du endnu ikke har haft fornøjelsen af at spille golf på en af disse lækre golfbaner, så bør du helt sikkert tilføje det til din liste over must-visit golfdestinationer. Tyskland har gjort sig fortjent til en plads som en af vores personlige favorit golfdestinationer, og vi er sikre på, at det også vil blive en favorit for dig!

Castanea Golf Resort

Anmeldelser på Trustpilot fra Finn Poulsen

Gut Apeldör Resort

36

Løsningsorienteret medarbejder. Vi ville gerne besøge et bestemt golfhotel, som desværre var optaget. Gennem en kort dialog præsenterede jeg vores ønsker og i løbet af 24 timer var der to løsninger. Vi valgte Gud Kaden – som vi kender fra tidligere og som passer til vores ønsker og behov

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com


GOLF EXCLUSIVE ON THE ISLAND RÜGEN

Tee off with a magnificent view of the Baltic Sea Book your dream vacation

Schloss Ranzow in Lohme on Rügen with its own 18-hole golf course is a place of longing for golf. Relax & recharge your batteries. Enjoy peace and relaxation, activities and excellent cuisine, surrounded by the beautiful nature of the Jasmund National Park, the unique landscape of the UNESCO World Natural Heritage.

2 nights, incl. a 3-course dinner, 2 x 18-hole greenfee, 20 range balls, exclusive logo ball and much more. From € 220 per person in a double room (season B).

In an absolutely unique location with fantastic panoramic views of the Baltic Sea, the 18-hole Schloss Ranzow golf course makes golfing between the sea and nature a unique experience. Experience Schloss Ranzow – stay overnight in romantic castle rooms, individual holiday apartments or holiday homes and enjoy our wellness offer and our outdoor pool (May - September). Treat yourself to regional specialties in our restaurant EARL.

SCHLOSS RANZOW ZEIBIG SCHLOSS RANZOW BETRIEBS GMBH

Schlossallee 1 · 18551 Lohme/Rügen Phone +49 38302 - 88 91 0 info@schloss-ranzow | www.schloss-ranzow.de Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

37


TYSKLAND Gut Apeldör Resort

Golfpakke: Big Apple 2 x overnatning 2 x morgenbuffet 2 x middag

3 dages ubegrænset golf Fri adgang til sauna inkl. badekåbe

Kan bookes fredag, lørdag og helligdage Gælder ophold i perioden 08.04 – 06.10 2024 Et af de bedste golfresorts i Tyskland, kun 80 km fra grænsen, med en 18 hullers parkbane; bo direkte på golfbanen i de velholdte værelser og nyd den gode gastronomi.

85 km fra Flensborg, Tyskland Perfekte rammer for et golfophold Ditte Dam Et fantastisk sted, som virkelig har specialiseret sig i at tage godt hånd om gæster. Spændende banelayout, flotte store værelser og serviceminded personale. Bagrum til hotelgæster er et kæmpe plus. Kommer helt sikkert igen.

Ringhotel Gardels

Det er ikke uden grund at Gut Apeldör bliver kaldt "danskerbanen", da der er danske golfgæster næsten hver dag. Dette skyldes ikke alene placeringen tæt på den dansk-tyske grænse, men også den høje kvalitet, der får golfere til at besøge golfbanen igen og igen.

FRA 380 EUR

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse

Ringhotel Gardels er et hyggeligt hotel i vesterhavsregionen Dithmarschen i Nordtyskland. Her vil du opleve et golfophold i rolige omgivelser. Hotellet, som har mere end 130 års tradition for imødekommende og venligt gæstgiveri, ligger i det bakkeklædte landskab med gamle vindmøller, hyggelige stråtækkede huse og hjertevarme, venlige mennesker. Du har den nærmeste golfbane lige om hjørnet, og flere gode golfbaner indenfor en kort køretur.

Golfpakke

2 x overnatning 2 x morgenbuffet 1 x velkomstdrink 2 x 3-retters middag

110 km fra Flensborg, Tyskland Heidi Birkelev Super hyggeligt sted i blandet gammel/ny stil. Skønt superior værelse med masser af plads - dejligt indrettet og rent. Herligt personale - dejlige smil og god service. Alt super tilfredsstillende.

Pronstorfer Krug

2 x greenfee St. Michaelisdonn eller Büsum Dithmarschen

FRA 360 EUR FRA 329 EUR

PR . PERSON

på Ringhotel Gardels

PR . PERSON

i ¨Der kleine Hans¨

Pronstorfer Krug er et hyggeligt tysk Gasthaus nær Lübeck, Timmendorfer Strand og mange golfbaner. Her kan du bo i rummelige værelser med terrasse, bad, tv og WiFi. Du kan også nyde god mad i restauranten, noget koldt at drikke på terrassen og swimmingpool i parken.

Golfpakke

2 x overnatning 2 x morgenbuffet 2 x frokostpakke 2 x 3-retters middag 2 x greenfee*

*GC Segeberg, Waldshagen, Curau, Brodauer Mühle eller Grömitz Hyggeligt sted med meget venligt værtspar Arne Kristensen Meget stille og hyggeligt sted. Du føler dig virkelig velkommen.

30 km nord for Lübeck, Tyskland

38

FRA 295 EUR

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse


15 km fra Schwerin, Tyskland

WINSTONGOLF WINSTONgolf er beliggende ved Schwerin i Mecklenburg-Vorpommern, Nordtyskland. Dette fantastiske anlæg består af to topklasse golfbaner, WINSTONopen og WINSTONlinks samt en 9 hullers bane, WINSTONkranich, som er omgivet af et smukt morænelandskab med søer, floder og skove. Alle baner er en spændende udfordring for golfspillere på alle niveauer. Golfanlægget er desuden på grund af sine gode jordforhold velegnet til at spille på hele året. De to baner er uden tvivl to af Tysklands bedste golfbaner - og det er et must for enhver golfer at prøve at spille dem! Golfanlægget ligger let tilgængeligt uanset hvilken vej du kommer fra, da det ligger 95 km syd for Rostock, 200 km fra Puttgarden, 270 km fra grænsen og 135 km fra Hamborg. WINSTONgolf har også mange træningsfaciliteter såsom pitching-, chipping- og puttinggreens samt overdækket driving range. På banen bliver der jævnligt holdt turneringer for golfere på alle niveauer. I det flotte klubhus findes desuden en hyggelig og god restaurant med panoramaterrasse, hvor du kan nyde en forfriskning efter runden.

GOLFPAKKE

3 x overnatning på Gut Vorbeck Ubegrænset golf på alle golfbaner Ubegrænset brug af driving range (inkl. rangebolde) 3 x 2-retters middag hos RESTAURANT kranichhaus

FRA 649 EUR

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse

Jesper Andersen Super links bane. Lange teeshots for at komme på fairway. Masser af bunkers. kræver absolut en øvet spiller der har styr på sine drives og sine slag. Store greens. Virkelig en oplevelse. Det er ikke en hyggebane, man spiller for sjov.

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

39


TYSKLAND

-

BOOK DIN PAKKE NU PÅ WWW.GUTKADEN.DE Gut Kaden | +49 (0) 4193 99 29-0 | www.gutkaden.de

40

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com


STRANDGRÜN SPECIAL 2 nights at Strandgrün Golf & Spa Resort Including breakfast Including use of the wellness area with an inside pool A 3-course menu or buffet on the second evening 2x green fee for North Course, South Course or Golf Course Hohwacht

GOLF CUBES UNLIMITED 2 nights in a tiny house “Golf Cubes” for self-catering Located directly on the golf course Golf unlimited: Golf Course Hohwacht, North and South Course - Golfresort Strandgrün Timmendorfer Strand

Price: from 199,-€ per person

Price: from 149,- € per person

Am Golfplatz 3 | 23669 Timmendorfer Strand Fon +49 (0)4503 3560088 | Fax +49 (0)4503 70440-14 reservierung@hotel-strandgruen.de | www.hotel-strandgruen.de

Eichenallee 1 | 24321 Hohwacht Fon +49 (0)4503 3568942 | Fax +49 (0)4381 6098 reservierung@golfclub-hohwacht.de | www.golfclub-hohwacht.de

A MEMBER OF

41


TYSKLAND

GOLF & SPA – DIT NYE FEEL-GOOD STED

ELEGANT, MODERNE MED TRADITION Forkæl dig selv og en af dine nærmeste med en lille pause fra hverdagen med et ophold på et rigtigt feel-good sted. Hotel Breitenburg slog dørene op for første gang den 1. november 2021, hvor de gamle og nu gennemrenoverede staldbygninger, tilhørende slottet Breitenburg, genopstod som luksushotel. Hotellet ligger smukt placeret halvanden times kørsel syd for den dansk-tyske-grænse. Lige ved siden af hotellet finder du golfklubben Schloss Breitenburgs smukke 27 hullers bane. Golfbanen er anlagt i et varieret landskab. De forskellige landskabs- og banetyper gør spillet på golfbanen særdeles afvekslende og spændende.

42

Gut Osterholz 1 · 25524 Breitenburg · info@hotel-breitenburg.de · +49 (0)4828 7843-0 www.hotel-breitenburg.de


FERIENPARK

CAMPING

Ferie i golfparken på Fehmarn Man.-fre. eller fre.-mån.

3/4 nætter i et feriehuspå Fehmarn Golf Park inklusive Morgenmad inkluderet Ubegrænset golf pr. person fra 310,00 Min. 2 personer, plus spaafgift

Ferieboliger i "Dünenpark" direkte ved Golfpark Fehmarn

Lejligheder, hotelværelser, camping, mobile home, surfe, arden, dykning, wavebording, separat autocamperpark ud til Golfpark Fehmarn, opvarmet swimmingpool, animation og aftenunderholdning www.wulfenerhals.de

Camping- und Ferienpark Wulfener Hals · Wulfen, 23769 Fehmarn Tel. (0 43 71) 86 28 - 0 · Fax (0 43 71) 37 23 · info@wulfenerhals.de 30% greenfee-rabat til vores gæster. En højere rabat gives ved onlinebookinger. DTV-BVCD Leading Campings

2003-2024

Superior

43


TYSKLAND

65 km fra Hamborg, Tyskland

SCHLOSS LÜDERSBURG RESORT Schloss Lüdersburg er et 4-stjernet golfresort syd for Hamborg, hvor du bor på et historisk slot fra 1776. To 18 hullers golfbaner og en 4 hullers golfbane danner rammen om et helt enestående golfophold, som også byder på en lækker gourmetrestaurant samt et hyggeligt spa- og wellnessområde. Old Course er en parkbane, der blandt andet byder på flot natur, ø-green og en fredfyldt golfrunde i afslappende omgivelser. Lakes Course er mere åben end Old Course, og er også nem at gå, da den er anlagt i et fladt terræn. De fleste approach-slag er udfordrende, da greens er godt beskyttet af træer og strategisk korrekt placerede bunkers. Den kendetegnes ved at der er masser af vand i spil på golfrunden.

GOLF & DINE - 2 NÆTTER

2 x overnatning 2 x morgenbuffet 2 x 3-retters middag 2 x greenfeepakke Fri brug af landsauna

FRA 434 EUR

Kom og oplev Schloss Lüdersburg Resort, med enestående golf- og naturoplevelser!

44

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

PR . PERSON

Gælder ophold i perioden 01.04 - 31.10 2024


GOLF VED HAVET

Ostseering 5 · 24321 Hohwacht T 04381 9008 0 · info@hohe-wacht.de www.hohe-wacht.de

25 %

GREENFEE-RABAT i Golf & Country Club Hohwachter Bucht*

Dünenweg 1 · 24321 Hohwacht T 04381 4074 0 · info@hotel-hausammeer.de www.hotel-hausammeer.de

*Du modtager din voucher under dit ophold på vores hoteller.

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

andersammeer

45


TYSKLAND

Opdag paradiset for golfentusiaster på Castanea Resort Adendorf!

GOLF & GIN

Omringet af det maleriske landskab i Lüneburger Heide, tilbyder vores 4-stjernede Superior-resort en uforglemmelig oplevelse. Dyk ned i en verden af perfektion og passion på vores 18-huls Master course. Oplev udfordringen ved velplejede greens og kræ-vende forhindringer, med ånden fra de spanske golfbaner. Efter en dag på golfbanenkan du slappe af i vores luksuriøse SPA eller nyde kulinariske lækkerier.“ Castanea Golf Resort – www.castanea-resort.de

Golf Club Altenhof

• to nætter i den valgte værelseskategori • daglig stor morgenbuffét • 1 x 2-retters menu den første aften • 1 x middag som del af halvpension den anden aften • 2 x 18-hullers greenfee på hotellets egen golfbane • 1 x ginsmagning • Gratis brug af wellness-området Brug QR-koden i denne annonce og book til den bedste pris!

Altenhof Golf Club er en af de smukkeste golfbaner i Slesvig-Holsten. Den 18 hullers golfbane er beliggende i en park tilhørende den historiske herregård Gut Altenhof, nær Eckernförde. Golfbanen er parklignende med gamle træer og ligger i et kuperet terræn med marker, enge og skove. Selv erfarne og dygtige golfere, langt ud over Slesvig-Holstens grænser, fremhæver denne golfbane som en yderst udfordrende golfbane, der stiller høje krav.

26 km fra Kiel, Tyskland

Greenfee Altenhof Golf Club 18 huller 55 EUR mandag 70 EUR tirsdag - fredag 80 EUR weekend og helligdage

Altenhof Golf Club slog dørene op for de første gæster i 1974 og var den gang en 9 hullers golfbane, godt et årti senere i 1986, blev golfbanen udvidet til de nuværende 18 golfhuller. Din golfrunde starter ved herregården og fører dig ud ad en godt beplantet fairway, hvor nogle af de store træer har mere end 500 år på bagen. Landskabet skifter løbende fra at være tæt beplantet, til et mere åbent landskab. På mange af golfhullerne kommer vand i spil i form af søer af forskellig størrelse. Greens er flere gange godt beskyttet af vandhazarder, hvilket kræver stor præcision i dit indspil. Golfbanen er i øjeblikket placeret som nummer 24 ud af de 100 smukkeste golfbaner i Tyskland.

Hotel direkte på golfbanen ikke langt fra Rostock

UBEGRÆNSET GREENFEE 2-5 nætter inkl. Greenfee på 18-hullers golfbane, morgenmad og aftensmad Pris pr. pers fra 1985 DKK www.serrahn.vandervalk.de

46

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com


Golf med

havudsigt st i r o h n e l h U t u G å Spil p g o r e t e l t a r o f is d et para e naturelsker

Golfpakke Uhlenhorst

• 2 overnatning i dobbeltværelse med morgenmad • 2 greenfee 18 huller • 2 x 2-retters aftermenu

Fra 229,- Euro pr. Person

Besøg følgende side for mere info: www.gut-uhlenhorst.de 47


TYSKLAND Golf- und Wellnesshotel Amtsheide

Golf- und WellnessHotel Amtsheide i Bad Bevensen er omgivet af den naturskønne Lüneburger Heide og er et charmerende 4-stjernet hotel, der tilbyder fred og afslapning i et idyllisk miljø. Her vil du opleve den perfekte symbiose af komfort og nærhed til naturen. Oplev golf, spa og hyggelige stunder på din næste golftur til Tyskland.

Golfpakke: Golf & Dine 2 x overnatning

2 x morgenbuffet 2 x greenfee på Bad Bevensen golfbane 2 x madpakke til golfbanen Gratis brug af spaområde med indendørs pool (4 x 10m), finsk sauna, biosauna, dampbad, bassin, spabad og afslapningsrum

85 km fra Hamborg, Tyskland

FRA 293 EUR

Golf51

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse

Golf51 tilbyder to fantastiske golfbaner tæt på Hannover, Rethmar Golf som er designet af Arnold Palmer og Golf Gleidingen af David Krause. Beliggende tæt på byen, byder disse to golfbaner på fantastiske greens, fairways og strategisk placeret bunkers og vandhasarder. Golf Gleidingen golfanlæg tilbyder et bredt udvalg af golfoplevelse, hvor kernen er en 27-hullers mesterskabsbane. Golfanlægget tilbyder derudover moderne træningsfaciliteter og kulinariske oplevelser. Golf Rethmat byder på udfordringer på de åbne fairways og de generøse greens. Nyd de idylliske, strategisk designede vandhazarder i harmoni med de store grønne fairways. Der venter store golfoplevelser på de to fantastiske golfbaner hos Golf51.

GOLF • HOTEL • RESTAURANT • SPA • FOOTGOLF • BAR • EVENTS

• 3 x overnatning i dobbelt- eller enkeltværelse • Nyd din vital-morgenmad fra buffeten i vores "Landkro Frettwurst" • 3 dages ubegrænset golf på alle 36 huller • 1 pollett per dag • 3-retters middag eller buffet efter kokkens valg • 1 flaske øl om dagen • Brug af spa med pool og saunalandskab Golfpark Strelasund GmbH & Co. KG • Zur Alten Hofstelle 1-4 • 18516 Süderholz Phone: +49 (0)38326 45 830 • info@golfpark-strelasund.de • www.golfpark-strelasund.de

48

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com


Gut Kaden Resort

Golf i Tyskland med NordicGolfers.com

Der findes over 700 golfbaner i Tyskland, hvor de fleste ligger i Nordtyskland Du finder mere end 60 fantastiske golfbaner 15 km fra Hamborg, Tyskland

Golfpakke

tæt på den dansk-tyske grænse Golf i Tyskland er perfekt for dig, der

2 x overnatning på Hotel Treudelberg

vil opleve kultur og historie på din golftur

2 x morgenbuffet 2 x greenfee + 2 token

Tyskland er en af de mest populære

1 x velkomstdrink

destinationer hos NordicGolfers.com

Fri adgang til country club med pool, sauna og fitness

FRA 289 EUR

PR . PERSON

Du får skræddersyede golfpakker til dine behov og ønsker hos NordicGolfers.com

i delt dobbeltværelse

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

49


SVERIGE

Barsebäck Resort

GOLF I SVERIGE NORDENS GOLFPARADIS Planlæg din næste golftur til Sverige med NordicGolfers. com! Uanset om du drømmer om Skånes velplejede parkbaner eller Värmlands naturskønne skovbaner, tilbyder vi et bredt udvalg af golfoplevelser. Med næsten 500 golfbaner at vælge imellem og mere end 145 i Sydsverige alene, er der noget for enhver smag og præference. Kombinér din golfferie med spaoplevelser, gourmetmad eller kulturelle eventyr og nyd det bedste, Sverige har at tilbyde. I Skåne finder du nogle af Sverige bedste golfbaner: Barsebäck, The National, Vasatorp, Mölle og mange flere – alle sammen i absolut topklasse! Klimaet giver desuden mulighed for, at mange af golfbanerne kan holde åbent næsten hele året rundt. Skåne er også en kontrastfuld region med stor mangfoldighed både, når det kommer til naturoplevelser, mad og kultur.

Med NordicGolfers.com kan du nemt sammensætte din golftur, så den matcher dine behov og ønsker. Så tag det første skridt mod din ultimative golfoplevelse i Sverige og book din rejse hos os i dag!

Skyrup Golf & Hotell

Skyrup Golf & Hotell

25 km fra Malmö, Sverige

Ljunghusens Golfklubb

En af Nordens bedste golfbaner og en af Sveriges ældste golfklubber! Her får du 27 hullers ægte linksgolf i de mest fantastiske omgivelser i Skåne, helt ud til Øresunds hvide sandstrande. Ljunghusens golfbane er bygget på sand. Fairways er smalle med lynhurtige og fantastiske greens - her venter der store oplevelser. Hul 1-18 er hovedbanen, hvor første del af banelayoutet går gennem hede og sidste del består af linkshuller. Ljunghusens Golfklubb regnes som en af Sveriges sværeste baner, blandt andet på grund af roughen, som består af lyng og hvor det bare gælder om at vælge den korteste vej ud. Med sine 80 bunkers og 12 vandhazarder er golfbanen altid lige spændende, både for nye og garvede golfere.

Maj

800 SEK 950 SEK

50

Juni - August Man - Tor Fre - Søn

Greenfee

PR . PERSON

September Greenfee

1.000 SEK Alle dage PR . PERSON

Greenfee

950 SEK Man - Tor PR . PERSON 1.000 SEK Fre - Søn

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com


Hestravikens Hotell

Hestravikens Hotell ligger midt i den tætte smålandske skov ved det kendte skisportssted Isaberg. Det familiedrevet hotel er både hyggeligt og luksuriøst, og har netop gennemgået en omfattende restaurering, hvormed der er kommet flere værelser til og et lækkert spaområde. Fra Hestravikens Hotell kan du nyde den smukke natur i Småland og spille på Isabergs Golfklubb.

Golfpakke 1 x overnatning inkl. morgenmad 1 x Greenfee Isaberg GK 1 x 3-retters middag med velkomsdrink Tilkøb af ekstra greenfee Tilkøb af Riverside spa

Isaberg, Sverige Anmeldelse af Morten Nisted En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Søde og imødekommende medarbejdere. Super fine værelser og fantastisk god mad i restauranten.

Hotel Tylösand

FRA 2.415 SEK

PR . PERSON

i delt standard dobbeltværelse

Halmstad GK 1 - nat: fra 2.225 SEK pr. person 2 - nætter: fra 3.800 SEK pr. person 3 - nætter: fra 5.475 SEK pr. person

Haverdal GK 1 - nat: fra 2.045 SEK pr. person 2 - nætter: fra 3.440 SEK pr. person 3 - nætter: fra 4.935 SEK pr. person

Ringenäs GK 1 - nat: fra 1.940 SEK pr. person 2 - nætter: fra 3.230 SEK pr. person 3 - nætter: fra 4.620 SEK pr. person

Halmstad, Sverige

Mölle GK - Kullagårdens Wärdshus

Mölle Golfklubb, som mange anser for at have Sveriges smukkeste golfbane, ligger i Kullabergs naturreservat 39 km nord for Helsingborg. Mellem 1. tee og 18. green ligger Kullagårdens Wärdshus, hvor man både spiser og sover godt.

Golfpakke Overnatning Morgenmadsbuffet 2-retters kro-middag Greenfee info@kullagardenswardshus.se +46 42 34 74 20

FRA 1.610 SEK

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

PR . PERSON

i lille dobbeltværelse

51


SVERIGE Woodlands Country Club er et fantastisk danskejet golfresort. Det ligger i naturskønne omgivelser ved Hallandsåsens begyndelse, kun 35 km fra Helsingborg. Her venter dig en fantastisk golfoplevelse, med overnatning i arkitekttegnede luksushuse.

Woodlands Country Club

Woodlands byder på 27 huller, som ligger smukt integreret i det kuperede park- og skovlandskab, med mange søer og den gennemløbende å, Pinnan. Uanset hvordan du vælger at kombinere de tre 9 hullers sløjfer, er du garanteret en storslået golf- og helhedsoplevelse.

Golfpakke: Golfhus Birdie 1 x overnatning i luksushus (4-8 personer) 1 x morgenbuffet 1 x 2-retters middag 2 x dagsgreenfee

FRA 2.345 SEK

35 km fra Helsingborg, Sverige

Öijared Resort

PR . PERSON

Prisen er pr. person ved 6-8 personer i huset

Oplev Sveriges største golfanlæg, tæt på Göteborg, med hele 4 forskellige golfbaner. Der venter fantastiske oplevelser, og mulighederne for golfoplevelser er uendelige. Du kan bo på banen, og nyde godt af deres fantastiske spaområde, der i 2020 gennemgik en større renovering. Skal du til Göteborg? – Så skal du besøge Öijared Resort!

Golfpakke 2 x overnatning 2 x morgenbuffet 1 x Öijareds hamburger 1 x 2-retters middag 3 x greenfee Nya Banan, Parkbanan og Gamla Banan Fri adgang til spa & fitness 35 km fra Göteborg, Sverige

FRA 2.895 SEK

PR . PERSON i delt dobbeltværelse

Ekerum Resort Öland Ekerum Resort Öland erbjuder en av Sveriges mest unika golfupplevelser med två mästerskapsbanor, Långe Jan och Långe Erik. Alltid hos Ekerum: • 36 hål • Boende - lägenheter, sviter och stugor • Restaurang med soldränkt uteservering • Sunset Club – cocktails och loungehäng • Kiosk i klubbhuset samt efter 9 hål • Pizzeria • Driving range • Golfbilar • Golfvagnar • Golfbutik

Ekerum Resort Öland

Boka din upplevelse på ekerum.com

- Sveriges aktivaste anläggning

På Ekerum står aktivitet och upplevelse i centrum, året runt. Här kan du spela på prisbelönta golfbanor, utmana vännerna på padel eller swisha fram genom skogen på mountainbike och mycket, mycket mer. Efter en fullspäckad dag kopplar du av i relaxen, njuter av öländska smaker i restaurangen och avrundar kanske kvällen i Sunset Club med ett glas bubbel. Inga måsten, bara möjligheter

Sweden’s Best Golf Hotel

2020

2020

2019

Sweden’s Best Golf Course

Europe’s Best Golf Venue

World’s Best Eco Friendly Golf Facility

GOLFPAKET

Golfpaket

15% boka tidigt rabatt!

Boka tre dygn, betala för två!

fr.1.435 kr /person

fr. 3.130 kr /person

MIDDAGSLYX

fr. 1.295 kr /person

0485 - 80 000 • ekerum.com

52

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com


Sveriges sydligaste golfbana Bo på banan – golfpaket Golfskola – prisvärda paket

Husbilsplatser Restaurang Övningsområde

Upptäck den svenska sydkusten… I sommarparadiset Beddingestrand ligger vår 18-hålsbana som tillåter spel året runt. Bara en hyfsad drive från banan finns en 5 km lång sandstrand. Bo bekvämt i något av våra nybyggda alldeles intilll första tee och vårt fina övningsområde med studio och utslagsplatser under tak.

Bedinge GK www.bedingegk.se 53


SVERIGE

70 km fra Helsingborg, Sverige

SKYRUP

GOLF & HOTELL

GOLFPAKKE

Book en golfpakke i topklasse på et af Sverige hyggeligste golfanlæg smuk natur med udsigt til sø. Anlægget er beliggende i Skåne. Golfbanen er kendt for sine greens i topklasse og har et varierende layout med skov/sø/park. Hotellet, er en NordicGolfers.com bestseller og med plads til hele 78 overnattende gæster i hyggelige værelser, som blev delvist renoveret i 2021, er du sikker på det perfek-te golfophold. Skyrup Golf & Hotel er det perfekte golfresort til din næste golftur. Her finder du både en hyggelig gourmetrestaurant, smuk golfbane, bar med stort udvalg af drinks og i 2022 etablerede de også padelbaner.

54

1 x overnatning inkl. morgenmad 1 x greenfee 1 x 2-retters middag

FRA 1.395 SEK

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse


Tegelberga Golfklubb

Kun 20 minutter fra Malmø finder du denne golfbane, som du vil elske at spille. Den er designet af den berømte banearkitekt Peter Chamberlain og er Sveriges bedste golfbane i 2022 ifølge Golfhäftet. Du får en smuk golfbane med karakter af en klassisk, kuperet skotsk hedebane i et traditionelt skånsk miljø. I 2023 er Tegelberga Golfklubb vært for European Ladies Amateur Championship. Hele året har du mulighed for at spille golfbanen præcis som den er sat op til EM. Test dig selv på en ægte mesterskabsbane, eller spil den fra din vanlige tee. Valget er dit.

Pris 18 huller

450 SEK

680 SEK

500 SEK

680 SEK

600 SEK

450 SEK

alle dage 01.01 – 31.03 hverdage 01.04 – 30.04 weekend 01.04 – 30.04

25 km fra Malmö, Sverige

580 SEK

weekend 01.05 – 31.05 alle dage 01.06 – 30.09 alle dage 01.10 – 30.11

hverdage 01.05 – 31.05

Araslöv Golf & Resort

Et af de smukkeste og mest populære golfresorts i Sverige. Araslöv Golf & Resort byder på hele 36 fantastiske golfhuller, skøn mad og nogle uforglemmelige oplevelser. Med aner fra 1700-tallet bliver du mødt af et ægte skånsk miljø og smagfulde kombinationer af det traditionelle og moderne. Golfen i centrum med to fantastiske golfbaner du bare skal opleve. Golf på Araslöv Golf & Resort er noget du skal glæde dig til!

Golfpakke

100 km fra Øresundsbroen, Sverige

1 x overnatning

1 x 3-retters middag

1 x morgenbuffet

1 x dagsgreenfee

FRA 2.095 SEK

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse

Halmstad - Sveriges golf hovedstad 153 golfhuller inden for 15 min fra byen

Foto: Joakim Leihed

Mere information www.golfhuvudstaden.dk Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

55


SVERIGE Eda Golfklubb

Spil Värmlands smukkeste golfbane – Eda Golfklubb. Golfbanen ligger i Västra Värmland og er en smuk 18 hullers golfbane, som byder på masser af udfordringer. Golfbanen er anlagt i storslåede naturomgivelser, og her er ingen forstyrrende elementer – roen og freden er helt enestående. Desuden tilbyder golfklubben lækker overnatning i både lejligheder og vandrerhjem, hvor du bor på banen.

Golfpakke 1 x overnatning 1 x morgenmad 1 x frokost 1 x 2-retters middag 1 x greenfee

FRA 1.350 SEK

250 km nord for Göteborg, Sverige

PR . PERSON

Golf i Sverige med NordicGolfers.com Sverige har over 500 golfbaner, hvor 150 af dem ligger i og tæt på Skåne. NordicGolfers.com samarbejder med over 30 golfresorts i kort køreafstand fra Danmark. Sverige er en af de destinationer, hvor man får mest golf for pengene.

NordicGolfers.com har prisgaranti på golfpakker i Sverige, så du altid får de skarpeste priser. Hvert år sender NordicGolfers.com tusindvis af golfspillere af sted til golfoplevelser på de svenske golfbaner.

Båstad Golfklubb

Båstad, Sverige

Halmstad, Sverige

135 km nord for Göteborg, Sverige

Golfpakke

Golfpakke

Golfpakke

1 x overnatning på Hotel Skansen 1 x morgenbuffet

1 x overnatning på Hotel Tylösand 1 x morgenbuffet 1 x 3-retters middag

1 x 3-retters middag

1 x greenfee Halmstad GK Fri adgang til spaområde

FRA 1.995 SEK

56

PR . PERSON

FRA 2.225 SEK

PR . PERSON

1 x overnatning på TanumStrand Resort 1 x morgenbuffet 1 x 3-retters middag eller buffet 1 x greenfee til Fjällbacka Golfklubb

FRA 1.750 SEK

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

PR . PERSON


Perstorps Golfklubb

En 18 hullers golfbane med charme og tekniske udfordringer. Denne fantastiske skov- og parkbane ligger blot 50 km fra Helsingborg. Perstorps Golfklubb har selv få sovepladser, men tilbyder golfpakker i samarbejde med en række hoteller, så du kan få en fantastisk golfoplevelse i det nordlige Skåne.

Golfpakke weekend 1 x overnatning i hus på golfbanen 1 x morgenmad 1 x frokost 1 x greenfee

FRA 899 SEK

50 km fra Helsingborg, Sverige

Skåne – NYHED – Bo på banen

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse Ankomst fredag - søndag

Trelleborgs Golfklubb

Trelleborgs Golfklubb er Sveriges absolut smukkeste seaside bane og landets sydligste golfbane. Gå ikke glip af en stor golfoplevelse, som naturligvis bunder i selve spillet, men mødet med links og naturen er også en oplevelse i sig selv. Overnat på Hotell Stavstensgården, golfklubbens eget hotel, beliggende blot et stenkast fra klubben og havet. Efter din golfrunde kan du trække dig tilbage til hotellet med hyggeligt indrettede værelser og vidunderligt komfortable senge. Hotell Stavstensgården blev totalrenoveret i 2021 og har 10 værelser i varierende størrelse, alle med eget badeværelse. Nogle værelser har en smuk havudsigt, som er en fryd at vågne op til om morgenen.

Mötesplats Borstahusen

Golfpakke PAR 1 x overnatning med morgenmad 1 x 3-retters middag 1 x greenfee

FRA 1.395 SEK

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse

Möteplats Borstahusen er et hyggeligt golfresort i Skåne, der byder på hytter, spa, en fantastisk restaurant og ikke mindst golfoplevelser på Landskrona GKs to 18 hullers golfbaner. Der venter en fantastisk oplevelse i naturskønneomgivelser. Skal du besøge Möteplats Borstahusen på din næste golftur til Sverige?

Golfpakke 1 døgn: 1 x overnatning, 1 x morgenmad 1 x 3-retters middag 2 x greenfee til Landskrona GK (1 x Erikstorpsbanan og 1 x Hildesborgsbanan) Inkl. slutrengøring, sengetøj og håndklæder 20 km fra Helsingborg, Sverige

FRA 3.069 SEK

PR . PERSON

Prisen er pr. person ved 4 personer i delt hus

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

57


SVERIGE

10 km fra Helsingborg, Sverige

LYDINGE RESORT

Lydinge Resort er et fantastisk golfresort i udkanten af Helsingborg. Oplev en spændende 18 hullers golfbane i naturskønne omgivelser, moderne faciliteter og Sveriges nyeste golfhotel med 43 værelser. Golfbanen er let kuperet og åben, og er kendt for sine flotte greens og udfordrende design. Lydinge Golf Academy byder på puttinggreens, øvebunkers, samt en 7 hullers pay & play bane, som er ideel for træning af det korte spil. Lydinge Krog byder på førsteklasses måltider i vidunderlige omgivelser, hvor der i løbet af dagen bliver serveret fantastiske måltider. Efter en lang dag med god golf, kan du slappe af i deres afslapningsområde. Er I over 12 personer, får I entré til spa inkl. badekåbe og badetøfler med i golfpakken uden at det koster ekstra. Skal golfturen gå til Sverige, er Lydinge Resort helt klart et besøg værd.

58

GOLFPAKKE Golfpakke - 1 døgn, 2 greenfee 1 x overnatning inkl. morgenbuffet 1 x 3-retters middag 2 x greenfee inkl. baneguide

FRA 1.980 SEK

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse

GOLFPAKKE Golfpakke + TC 1 x overnatning inkl. morgenbuffet 1 x 3-retters middag 1 x greenfee Lydinge GK 1 x greenfee Vasatorp GK Tournament Course

FRA 3.060 SEK

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse


40 km fra Malmö, Sverige

ELISEFARM GOLF CLUB

GOLFPAKKE

Elisefarm Golf Club byder på en skøn golfbane i det sydlige Skåne med en fantastisk udsigt, hvor der venter en fuldendt golfoplevelse. Overnatning i hyggelige værelser, fantastisk golf, lækker mad og afslapning i deres spaområde. Deres prisbelønnede golfbane er anlagt i et smukt terræn med udsigt over Ringsjön. Golfhullerne bugter sig langs stengærder i det kuperede landskab, hvor strategiske vandhazarder og greens af USGA-standart danner rammer for en fantastisk golfrunde. Golfbanen er udfordrende og er en oplevelse for alle golfspillere uanset niveau – Du vil uden tvivl få en fantastisk golfrunde på Elisefarm Golf Clubs fantastiske golfbane!

1 x overnatning 1 x morgenbuffet 1 x 3-retters middag 2 x dagsgreenfee Adgang til spaområde

FRA 2.220 SEK

Elisefarm Golf Club byder på overnatning i hyggelige værelser, som alle er personligt indrettet med en hjemlig følelse. Gastronomien på Elisefarm bygger på lokale råvarer og sæson, hvor det fantastiske køkkenteam vil skabe madoplevelser og gøre dit golfophold endnu bedre. Efter en dag med golf og god mad, er det tid til afslapning i Elisefarms spaområde, hvor du kan nyde en velfortjent pause med massage og spaoplevelser.

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse

Elisefarm Golf Club har alt du skal bruge – Besøg dem i 2024 og få en fantastisk golfoplevelse!

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

59


SVERIGE

30 km fra Malmö, Sverige

BARSEBÄCK RESORT Barsebäck Resorts to 18 hullers golfbaner Ocean Course og Pine Course er nogle af de bedste skovbaner i hele Norden. Der venter en golfoplevelse du vil huske resten af livet.

GOLFPAKKE

Integreret mellem skov og hav ligger hotellet som blev bygget til Solheim Cup 2003. Derudover kan du også vælge at bo i deres fantastiske huse, som indeholder opholdsstue, stort køkken og to soveværelser. Nyd dine måltider i Barsebäck Resorts bistro, hvor der venter udsøgte smagsoplevelser morgen, middag og aften. Det er ikke uden grund, at Barsebäck er en af vores mest eftertragtede destinationer i Sverige. Alle burde tage en golftur til Barsebäck Resort og opleve de fantastiske golfbaner, den smukke natur og de fantastiske overnatningsmuligheder. En golftur du ikke vil fortryde!

BARSEBACK RESORT – 2 NÆTTER BARSEBÄCK EXPERIENCE HOTEL

BARSEBÄCK EXPERIENCE HUS

Ankomst søndag - torsdag

Ankomst søndag - torsdag

PR . PERSON

PR . PERSON

PR . PERSON

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse i enkeltværelse

Ankomst fredag - lørdag

ved 4 personer i hus

Ankomst fredag - lørdag

PR . PERSON

PR . PERSON

PR . PERSON

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse i enkeltværelse

60

ved 3 personer i hus

ved 3 personer i hus ved 4 personer i hus

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com


50 km fra Malmö, Sverige

BEDINGE GOLFKLUBB Oplev Sveriges sydligste golfbane i Bedinge Golfklubb. Golfbanen er en smuk og åben parkbane, og ligger kun et drive fra den 5 km lange sandstrand og havet. Golfbanen er en par 70 golfbane og er en fantastisk golfoplevelse for alle uanset niveau. I forlængelse af golfbanen ligger korthulsbanen og putting- og chipområdet, hvor du har rig mulighed for at finpudse din golfspil.

GOLFPAKKE Golfpakke hul 18 2 x overnatning 2 x morgenmad 2 x frokost 2 x 2-retters middag 2 x greenfee

FRA 2.619 SEK

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse

I 2023 er der blevet bygget 10 fantastiske dobbeltværelser lige ved 1. tee. Sverigs sydligste golfbane af Bjarne Jørgensen Bedinge golfklub er ikke blot Sveriges sydligste golfbane, det er også en flot og hyggelig bane som absolut er et besøg værd. Banen er en åben parkbane, hvor alle kan være med. Cafeen er hyggelig og der er en rigtig god atmosfære, med virkelig god mad og betjening. De nye værelser gør at mindre grupper kan overnatte og nyde godt af et fantastisk morgenbord.

Golfpakke hul 4 1 x overnatning 1 x morgenmad 1 x 2-retters middag 1 x greenfee

FRA 1.249 SEK

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

PR . PERSON

61


SVERIGE

15 km fra Øresundsbroen, Sverige

HINTON GOLF CLUB

GOLFPAKKE

Oplev en af Nordens flotteste golfbaner og overnat i Tegelvilla, der er renoveret til topklasse og består af 3 dobbeltværelser, stort køkken med spiseplads samt badeværelse med regnbruser. Hinton Golf Club Rönnebäck byder på en spændende 18 hullers golfbane og er kendt for sine altid hurtige og perfekte greens uanset hvornår på året du kommer og spiller. Fairways er smalle, og greens er hårde og hurtige, mens niveauforskelle på de forskellige greens betyder, at hvert hul er spændende lige til det sidste. Restaurant Rönnebäck byder på skønne retter til fornuftige priser, og nyde solen på deres terrasse efter din golfrunde. Udover Tegelvilla, samarbejder Hinton Golf med flere hoteller i Malmø, så du har mulighed for et fantastisk golfophold på en endnu mere fantastisk golfbane.

1 x overnatning i villa 1 x greenfee Inkl. slutrengøring

KUN 1.950 SEK

PR . PERSON

KUN 1.750 SEK

PR . PERSON

KUN 1.550 SEK

PR . PERSON

ved 2 personer i villaen

ved 4 personer i villaen

Flot golfanlæg tæt på Malmø af Carsten Altid en fornøjelse at spille denne bane. Flotte omgivelser og altid fantastiske greens. Hurtige og gode at spille ind til. Vi kommer igen næste år 62

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

ved 6 personer i villaen


Helsingborg, Sverige

CLARION HOTEL SEA U I HELSINGBORG

Book allerede nu din golfrejse til foråret. Clarion Hotel Sea U i centrum af Helsingborg tilbyder golfpakker, hvor golf og ophold kombineres på allerbedste vis. Helsingborg er Sveriges golfeldorado, der tilbyder flotte golfbaner fra tidligt forår til sent efterår. Clarion Hotel Sea U samarbejder med: Vasatorps GK Allerums GK Mölle GK Rya GK Söderåsens GK St: Arild Vores store udvalg af attraktive golfbaner tiltrækker golfspillere fra hele Norden. Hos Clarion Hotel Sea U får du en mindeværdig ferie med guldkant. Vågn op i en skøn hotelseng med udsigt over havet og start dagen med luksuriøs morgenmad fra buffeten.

Vælg blandt de mange naturskønne golfbaner i nærheden. Og ikke nok med det så kan du nyde en drink på vores Rooftop Bar og tage en svømmetur i vores udendørs pool, der er opvarmet hele året.

Clarion Hotel Sea U 1 x overnatning 1 x morgenmad 1 x greenfee*

FRA 1.795 SEK

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse *Vælg mellem: Allerum GK, Söderåsens GK, Mölle GK & St: Arrild

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

63


SVERIGE

Falkenberg, Sverige

VINBERGS GOLFKLUBB Vinberg er et komplet golfanlæg, der er perfekt til golfophold. Golfbanen er varieret, sjov at spille og i konstantudvikling. Vi bestræber os på at have en familiær atmosfære, hvor service er i centrum. Golfanlægget har 46 sengefordelt på hyggelige sommerhuse og golfsuiter. Senge-linned, håndklæder og slutrengøring inkluderet. Derudoverbyder vi på en rigtig god pub med lækker mad og god service. Vi holder til i Falkenberg på Sveriges vestkyst, som er en populær destination for golfspillere, fra det tidlige forår tildet sene efterår. Vores golfbane er anlagt så den er i perfekt stand allerede i det tidlige forår. Vi glæder os til at byde dig velkommen, book din golfpakke hos os!

64

GOLFPAKKE - HYTTE

1 x overnatning i hytte 1 x morgenbuffet 1 x 2-retters middag 1 x dagsgreenfee

FRA 1.270 SEK PR . PERSON

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

ved 4 personer i en hytte


Bokskogens Golfklubb – en total golfupplevelse i unik miljö 2 stycken 18-hålsbanor Maderiet med sin utsökta mat! Golfstudio i toppskick! Range med Titleist bollar Fullsorterad shop Golfpaket med boende på banan

KONTAKTA KANSLIET PÅ 040–406 | INFO@BOKSKOGEN.COM | WWW.BOKSKOGEN.COM Alle golfpakker kan 900 bookes på service@nordicgolfers.com

65


Golfpakke albatross 1 overnatning med morgenbuffet 1 greenfee 18 huller 1 x 2-retters aftermenu Inkl. gratis lån af trolley, badeåndkaede og cykel.

Fra 1695 sek pr. person

Ringenäs golfresort -Udsigten tager vi ikke ekstra for

Forestil dig at vågne op en solrig morgen og gå ud på hotelvaerelsets balkon og se ud over havet, og udenfor venter 27 smukke golfhuller på dig! Oplev den perfekte golfrejse med vores fantastiske golfpakker, designet til at tilbyde dig en mindeværdig blanding af golf, overnatning, spisning og afslapning i en vestkystatmosfære. Efter en dag på golfbanen kan du være tilpas på vores hotelværelser eller i vores afslapningsområde. I løbet af aftenen kan du så nyde Ringenäs' kulinariske lækkerier. Det sammen med noget godt at drikke kombineret bliver et skønt klimaks på din dag. Vågn derefter op til en fantastisk udsigt og løftet om endnu en fantastisk udsigt.

66

+46 35 - 16 15 90

www.ringenas.com

Strandlida 469, Halmstad, Sverige

hotell@ringenasgk.se


GOL F - S PA - S K ALDY R D e n p er fekte kombinat io n p å et s kø nt op hold.

Ikke bare et fantastisk feriested - også en fantastisk følelse.

Moderne & friskt med inspiration fra den Bohuslänske natur, hvor du føler, at himlen møder havet. I det nordlige Bohuslän, på den svenske vestkyst - mellem Oslo og Göteborg, finder du os lige ved havet. Hele 6 nærliggande golfbaner med forskellig karakter at vælge imellem, og på resortet finder du en SPA, restauranter og et stort område til afslapning. Book din golfpakke idag.

www.tanumstrand.se - bokning@tanumstrand.se Instagram: @tanumstrand - Facebook: @tanumstrandhotell - LinkedIn: @tanumstrand 67


DANMARK

Lübker Golf & Spa Resort

DER ER ET YNDIGT LAND GOLFOPHOLD I DANMARK Danmark - et lille land med et stort golfhjerte, der tilbyder fantastiske oplevelser for enhver. På NordicGolfers.com kan du opdage et imponerende udvalg af skønne danske golfbaner og hoteller. Golfoplevelserne er tættere på, end du tror. Vi glæder os til et fantastisk 2024, hvor der blandt andet skal afholdes Danish Golf Championship på Lübker Golf & Spa Resort. De danske golfspillere brillerer på golfbaner i både ind- og udland, nu er det din tur til at gå en golfrunde i deres fodspor. Et golfophold i Danmark åbner et væld af overnatningsmuligheder for dig. Du kan vælge mellem moderne golfresorts, hvor du kan bo lige ved golfbanen, elegante hoteller eller hyggelige danske kroer, der passer til alle behov. Ønsker du at udforske flere golfbaner under dit ophold? Intet problem. NordicGolfers.com hjælper dig med at arrangere golfturen efter dine behov og ønsker. Hjerteligt velkommen til Golf i Danmark!

Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference

Anmeldelser på Trustpilot fra PMP Byg NORDIC GOLFERS KAN NOGET HELT SPECIELT NÅR DET KOMMER TIL GOLFREJSER! Vi har benyttet Nordic Golfers til en del rejser. De har været utrolig behjælpelige med at finde løsninger både med tee-tider og golfklubber som kan håndtere store såvel som mindre grupper. Hvis vores første prioritet ikke kunne opfyldes har NG fundet et alternativ som har levet op til alle vores forventninger.

HimmerLand 68

Jeg kan kun varmt anbefale Nordic Golfers. De forstår det der skal til at få en god golfoplevelse.

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com


Golf54 ophold

”Lækker mad, overnatning & hele 54 huller golf”

”Vi glæder os til at byde dig velkommen” Rønnede Golfklub - En udfordrende og naturskøn bane En udfordrende bane, anlagt i et naturskønt og historisk moræne-landskab. Banen byder på mange niveauforskelle, hældninger og kupereret terræn. Vallø Golf – Linksbane med hurtige greens Inspirationen til banen er kommet fra britiske in-land heath/ linksbaner, hvor vinden og roughen spiller en afgørende faktor. Golfbanen er kendetegnet ved hurtige greens. Skovbo Golfklub – I smukke omgivelser Banen er beliggende i afvekslende, udfordrende og veltilgroet område i et typisk moræne-landskab omgivet af egetræer, dateret tilbage til Christian den IV´s tid. Konference & Hotel Klinten I idylliske Rødvig på naturskønne Stevns, ligger vi i første parket til Østersøen, kun en times kørsel fra København. Der er direkte adgang til Stevns bedste badestrand samt Rødvig Havn. I samarbejde med 3 spændende golfbaner tilbyder vi et 3 dages golfophold ”Golf54”, som blandt andet indeholder 54 huller golf. Opholdet inkluderer • 2 overnatninger i dobbeltværelse • 2-retters middag begge dage • Stor morgenbuffet begge dage med udelukkende danske råvarer • 3 x Green Fee til henholdsvis Rønnede Golf Klub, Vallø Golf og Skovbo Golfklub Pris per person i delt dobbeltværelse kr.

Tillæg for udsigt kr. 400,00 Enkeltværelsestillæg kr. 500,00

2.495,-

Søndervej 8 ⬤ 4673 Rødvig Stevns ⬤ Tlf.: 5650 6800 ⬤ www.klinten.dk ⬤ klinten@klinten.dk

T· LIN

UNESCO WOR LD AGE RIT HE

STEV NS K

Der tages forbehold for ændring af tider og indhold.

PARTNER

69


DANMARK Spa & Golf

Drømmer du om den perfekte kombination af golf, spa og wellness? Hos NordicGolfers.com tilbyder vi unikke golfophold, der forener det bedste fra begge verdener. Efter en fantastisk dag på golfbanen kan selv den mest erfarne golfspiller nyde godt af afslapning og forkælelse. Lad dig forkæle i en varm jacuzzi, slap af i en varmende sauna eller nyd en afslappende massage. Selv hvis din partner ikke spiller golf, behøver I ikke gå glip af denne unikke oplevelse. Mens du nyder en runde golf, kan din partner slappe af og forynge sig med spa og afslapning. Bagefter kan I sammen nyde en skøn aften med god mad og hyggelige stunder.

HimmerLand

Book jeres næste golfophold i dag og lad os finde det perfekte getaway til jer.

Marienlyst Strandhotel

Lübker Golf & Spa Resort

Bandholm Badehotel

Velkommen til Bandholm Badehotel på smukke Lolland, hvor tradition møder luksus i en uforglemmelig kombination. Nyd solens varme stråler, lyden af bølgeskvulp og den hyggelige atmosfære, der kendetegner et dansk badehotel. Det dedikerede personale sørger for, at dine måltider bliver gastronomiske oplevelser med bæredygtige råvarer fra Sydhavsøerne. Overnat i de smagfuldt indrettede værelser eller forkæl dig selv med en suite, hvor du kan nyde den fantastiske havudsigt.

10 km fra Maribo, Danmark

Oplev de skønne golfbaner på Lolland-Falster, hvor Maribo Sø Golfklub byder på spændende udfordringer blandt naturskønne omgivelser. Book dit golfophold i dag hos NordicGolfers.com og besøg Bandholm Badehotel i 2024!

1 x overnatning

1 x 4-retters middag

1 x morgenmad

2 x greenfee*

FRA 1.895 DKK

PR . PERSON

i delt dobbeltværelse *Vælg mellem: Maribo Sø GK, Golfklub Storstrømmen, Marielyst GK, Halsted Kloster GK & Falster GK

Hotel Ærøhus

Ærø Trip 2 x overnatning i dobbeltværelse med morgenmadsbuffet 2 x 2-retters menu 1 x smør-selv-madpakke på golfdagen 1 x greenfee

Ærøskøbing, Danmark Hotel Ærøhus er det perfekte hotel til din golfferie i det sydfynske øhav. Her går moderne komfort hånd i hånd med gammeldags idyl. Hotellet er beliggende midt i den gamle idylliske købstad Ærøskøbing, tæt ved havn og badestrand og med privat P-plads. Ærø Golfklub ligger små 30 minutters bilkørsel fra hotellet og er en kæmpe oplevelse for enhver golfspiller. Golfbanens layout, hvor de fleste huller har udsigt til fyrtårnet og med vand til tre sider, gør den til en af Nordeuropas flotteste seaside golfbaner. Se vores hjemmeside eller kontakt os for andre opholdsmuligheder. www.aeroehus.dk Hotel Ærøhus, Vestergade 38, 5970 Ærøskøbing tlf. 62521003, mail@aeroehus.dk

70

15. april til 7. juli og 12. august til 15. december:

KUN 2.945 DKK KUN 4.600 DKK

PR . PERSON PR . PERSON

(3 nætter og 2 x greenfee)

325 DKK tillæg ved enkeltværelse 150 DKK tillæg per person/nat 08 juli – 11 august

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com


Foto: Maribo Sø Golfklub

GOLFPAKKER PÅ LOLLAND-FALSTER

SUPER ATTRAKTIVE GOLFOPHOLD GOLFPAKKE 2 greenfee, overnatning, middag og morgenmad På Lolland-Falster venter fem spændende golfbaner med afvekslende udfordringer i skønne naturomgivelser - og vi har et godt tilbud til dig. Golf & Go’Nat-pakken inkluderer to runder golf på bane(r) efter eget valg samt overnatning, inkl. morgenmad og lækker middag på nedenstående hoteller.

FRA KUN

1.240

KR. pr. person ved min. 2 pers.

GOLFBANER: Falster Golfklub, Golfklubben Storstrømmen, Halsted Kloster Golfklub, Maribo Sø Golfklub og Marielyst Golf Klub. HOTELLER: Hages Badehotel, Hotel Saxkjøbing, Fuglsang Herregaard, Hotel Nørrevang, The Cottage, Bandholm Badehotel, Milling Hotel Søpark, Skovridergaarden, Hotel Harmonien, Hotel Liselund og Hotel Falster.

71


DANMARK

GOLF

i april +

Fri adgang til

2 m 0 2.60 RØMØ

wellness

Rømø

maj + au

3 NÆTT

gust & s

ER (tirsd

eptemb

er Bo i 97 m2 a g - freda og brænd feriebolig i 2 etager g) eovn, 2 so m e d køkken in veværelse k l. spiseplad r, badevæ O • 2 x afte PHOLDET ER IN relse, opholdsstue...s KL.: nsm Onsdag: k lassiker, e ad i Restaura n k • 3 x gre enfee til s. stegt flæsk + Torsdt Diget Rø ag Pris pr. p mø Golf Links eller P: 2-retter ay & Play erson - t i

Golf Links

1.646*

lbud:

v/4 kr. 4 person personer er : Norm alp Tilbudsp ris: 6.585ris: 8.395 kr. Ekskl. drik kr. kevarer

Pris for

Rømø Golf Links ligger direkte ud til Vadehavet og Vesterhavet. Banen er anlagt efter de gamle traditionelle skotske linksbaner. Golfbanen præges blandt andet af 13 søer, kuperede greens og gorsebeplantning med en fantastisk udsigt over havet og klitterne. Driving range, putting green samt indspils-green ligger lige uden for restauranten. Så du får rig mulighed for at øve alle facetter af dit spil. På Enjoy Resorts Rømø finder du forkælelse til både krop og sjæl med mange aktiviteter, som f.eks. wellness, pool, spaafdeling, bowling, aktivitetsrum for børnene, fitness, restaurant og 2 golfbaner. Enjoy Resorts Rømø ligger midt i naturen tæt på vandet og med højt til himlen. Så der er god plads til masser af samvær med dine nærmeste.

Der er altid en anledning....

Book ophold på www.enjoyresorts.dk

Vestergade 31, Havneby, DK-6792 Rømø • Tlf. +45 7475 5655

* Tilbuddet gælder ophold i 2024 i uge 14-16, 18, 20-22 + 34-38 72

Opholdsprisen inkluderer leje af feriebolig og slutrengøring. Fri adgang til pool, fitness, wellness afdeling (børn har adgang ifølge med voksne i udvalgte perioder) , lege- og aktivitetsrum. Fri adgang til internet i ferieboligen. Ekskl. drikkevarer. El- og vandforbrug afregnes efter forbrug ved afrejse


GOLF & GOURMET MARIAGERFJORD

SPIL GOLF VED SMUKKE MARIAGERFJORD Vores Golf & Gourmetpakker giver dig mulighed for at spille golf på nogle af Danmarks flotteste greens i et af landets mest naturskønne områder. Pakkerne indkluderer også et behageligt hotelophold med middag.

3 golfbaner Hobro Golfklub Volstrup Golfcenter Mariager Fjord Golf

Pris eksempel

2 x 3-retters gourmetmenu 2 x overnatning m. morgenmad 2 x greenfee Pris pr. person kr. 1.998,-

3 hoteller Hotel BramslevGaard Hotel Amerika Hotel Færgekroen

v/2 pers. i delt dobbelt værelse

Scan koden og se mere på www.golfoggourmet.dk

Volstrup

golf

center

73


DANMARK Golfbaner i international klasse og sublime rammer er, hvad du kan forvente i HimmerLand

HimmerLand

Omgivet af den smukke himmerlandske natur, finder du et åndehul midt i de himmerlandske morænebakker. Ét sted, hvor fritid, forkælelse og masser af golf forenes med et utal af aktiviteter, restauranter og meget mere. Det er netop den særlige stemning og de eksklusive faciliteter, der gør dit ophold i HimmerLand til minderige oplevelser for livet.

Golfpakke 2 x overnatning 2 x morgenbuffet 1 x 3-rettersmiddag i restaurant Hul19 valgfri aften

1 x greenfee New Course 1 x greenfee Old Course Fri adgang til svømmehal Fri adgang til fitnesscenter

55 km fra Aalborg, Danmark

FRA 2.665 DKK

Royal Golf Club

PR . PERSON

Royal Golf Club har en førsteklasses international mesterskabsbane, som var vært for European Challenge Tour i 2012, 2015 og senest i maj 2023. Golfbanen er beliggende kun 5 km fra Rådhuspladsen i et naturskønt område og er en park- og skovbane med udfordrende greens af høj kvalitet. Klubhuset, som blev indviet i 2011, er designet til at imødekomme alle golferes krav, med en Italiensk restaurant med stor udendørs terrasse, konferencefaciliteter, luksuriøse omklædningsrum og meget mere.

Golfpakke

1 x overnatning Marriott Bella Sky Copenhagen 1 x morgenmad 1 x greenfee Royal GC

Pris

FRA 1.795 DKK

PR . PERSON

Greenfee

København, Danmark

FRA 1.299 DKK

GOLF GETAWAY

DINNER & GOLF PÅ HOTEL FAABORG FJORD VED DET SYDFYNSKE ØHAV

TILFØJ 5 TIMERS SPA & WELLNESS TIL DIT OPHOLD FOR KUN 295.PR. PERSON

GOLFOPHOLD – 1 OVERNATNING

GOLFOPHOLD – 2 OVERNATNINGER

Pr. pers. i LYØ værelse .................. 1.698,Pr. pers. i BJØRNØ1.698,værelse.......... 1.548,Pr. pers. i SUITE ............................. 2.248,1.548,-

Pr. pers. i LYØ værelse .................. 2.898,Pr. pers. i BJØRNØ værelse.......... 2.698,Pr. pers. i SUITE ............................. 3.998,3 x greenfee til valgfrie golfbaner* | Byt greenfee til Spa adgang Fri vin & fadøl i baren kl. 16.00-18.00 på ankomstdagen 2+4-retters menu | 2 overnatninger i dobbeltværelse 2 x Morgenbuffet | 2 x Smør-selv madpakker

2 x greenfee til valgfrie golfbaner* 2.248,-| Byt greenfee til Spa adgang Fri vin & fadøl i baren kl. 16.00-18.00 på ankomstdagen 4-retters menu | 1 overnatning i dobbeltværelse Morgenbuffet | Smør-selv madpakke

Få inspiration til dit næste golfeventyr på www. hotelfaaborgfjord.dk

NU MED HELE 4 GOLFBANER PÅ FYN

*Vælg mellem Faaborg Golfklub, Svendborg Golf Klub, Vestfyns Golfklub og Midtfyns Golfklub. Tillæg for enkeltværelse Bjørnø & Lyø 300,- pr. nat. Tillæg for Enkeltværelse i Suite 850,- pr. nat

74

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com


, 5 4 4 . 1 Fra lse

eltvære b b o d i n pr. perso s middag r e t t e r 3 inkl. n fee + 2x gree

GOLFOPHOLD Det perfekte sted til dit golfophold! Her får du smukke omgivelser, fantastisk mad og adgang til 13 fynske golfbaner indenfor 30 minutters kørsel fra hotellet. Vi ligger kun 5 minutters kørsel fra Langesø Golf.

Rigtig god service og venlig betjening i receptionen. Rigtig fin menu til golfopholdet og god betjening i restauranten. Kan absolut anbefales til golfophold på Fyn. – Golfopholdsgæst 2022

Rugårdsvej 590 · 5210 Odense NV | f6h.dk | Tlf: +45 65 94 13 13 | reception@f6h.dk

75


DANMARK Hotel Årslev Kro

Golfophold for 2 personer Check-in fra kl. 14.00 2-retters menu eller buffet efter køkkenchefens valg 1 x overnatning i dejligt dobbeltværelse Stor morgenbuffet 1 x greenfee Check ud senest kl. 11.00. Bemærk: Restauranten er lukket søndag, så opholdet kan ikke bookes en søndag. Se Danske Hotellers greenfee-aftaler Ekstra greenfee kr. 350,-

KUN 1.095 DKK

10 km fra Århus, Danmark

Samsø

ø

PR . PERSON

i dobbeltværelse

Golf i vandkanten Golf for alle tlf. 8659 2218

Den årlige udflugt - med kollegaer, venner eller familie

Golf Tour 2024

- vælg frit mellem 28 golfbaner

Søndergade 112 8740 Brædstrup Tel: 7575 1766 www.pejsegaarden.dk

76

UDFLUGTSPAKKE 1

UDFLUGTSPAKKE 2

2 x greenfee 2 x baneguide 2 x bolde på driving range 1 x sandwich “to go” + vand 1 x velkomstdrink 1 x overnatning i dobbeltværelse 1 x Pejsegårdens store morgenbuffet 1 x buffet eller 2-retters middag efter køkkenchefens valg

2 x greenfee 2 x baneguide 2 x bolde på driving range 2 x sandwich “to go” + vand 2 x velkomstdrink 2 x overnatning i dobbeltværelse 2 x Pejsegårdens store morgenbuffet 2 x buffet eller 2-retters middag efter køkkenchefens valg

2 DAGE kr.

3 DAGE kr.

1.275,-

Fri Wi-Fi, swimmingpool, billard, bowling og hygge i et dejligt miljø på Hotel Pejsegården. Ved over 25 golfere: Gunstart muligt de fleste steder • Golfbuggy til matchleder • Vi laver gerne startlisten • 2 greenfee-billetter pr. golfrunde for hver 20 golfere • 2 gavekort til højrebsbuffet for 2 personer på Pejsegården. Enkeltværelse koster 250 kr. pr. nat.

1.895,-

Alle golfpakker kan bookes på service@nordicgolfers.com

Kontakt: Jørgen Bundgaard jb@pejsegaarden.dk tlf.: 6126 4353


Førsteklasses golfresort på naturskønne Djursland GOLFFERIE NÅR DET ER BEDST Lübker er af World Golf Awards kåret som ”Denmark’s Best Golf Course 2022”. Derudover skal Lübker være værtsbane for Danish Golf Championship, DP World Tour i sensommeren – så du kan godt glæde dig til en bane af højeste standard. Ved et ophold bor du midt på banen og kan se frem til skøn udsigt så langt øjet rækker, fantastiske runder på Lübker Golf Course, dejlige måltider i Brasseriet og overnatning i en hyggelig feriebolig. Trackman Range står også til din rådighed – du betaler kun for træningsboldene. Læs mere på lubker.com

2022

LÜ B K E R – D P WO R L D TO U R V E N U E 2 0 2 4

Denmark's Best Golf Course

GOLF HVERDAGSOPHOLD

GOLF & SPA

GOLF & GOURMET

• 2 × overnatninger i lejlighed • Fri golf under opholdet • Tapas & dagens ret • 2 × morgenmad • Linned, håndklæder og slutrengøring

• 2 × overnatninger i lejlighed • Greenfee til 18 huller • Entré til Spa & Wellness • Tapas & 2-retters middag • 2 × morgenmad • Linned, håndklæder og slutrengøring

• Overnatning i lejlighed • Fri golf under opholdet • 3-retters middag i Brasseriet • Morgenmad • Linned, håndklæder og slutrengøring

Pr. pers. ved 2 pers. fra ......

2.995,-

Pr. pers. ved 4 pers. fra ......

2.675,-

Pr. pers. ved 4 pers. fra ......

2.195,-

* Priser varierer efter ugedag og boligtype.

Lübker Golf & Spa Resort | Trent Jones Allé 3 | 8581 Nimtofte | golf@lubker.com

www.lubker.com

+45 3840 8000

77


L FO P L E GO 1 9 9 2

D

LSER

H

JA

VE

G L A DE

DANMARK

RB

ÆK FJ

OR

HJARBÆK FJORD GOLF CENTER TILBYDER

HVERDAGSOPHOLD VED FJORDEN 1 x overnatning 1 x morgenbuffet 1 x 2 retters middag (kokkens valg) 2 x greenfee 18 huller Slutrengøring Linnedpakke

PR. PERS. KR.

1.245,-

Tillæg enkeltværelse kr. 300,Tillæg ekstra golfrunde kr. 250,Tillæg FRE-LØR SAMT HELLIG kr. 200,-

BLIV GODT KØRENDE LEJ EN BUGGY TIL RUNDERNE

27 SKØNNE HULLER VENTER - VI GLÆDER OS TIL AT BYDE VELKOMMEN

GOLFCENTER MED RESTAURANT OG FERIEBOLIGER 78

Hjarbæk Fjord Golf Center +45 8669 6288 · info@hfgc.dk

WWW.HFGC.DK


GOLFREJSEN STARTER HOS NORDICGOLFERS.COM Skandinaviens største golfsite – Find golfpakker til over 800 golfbaner, hoteller og resorts fra 30 lande

Vi håber, at dette NordicGolfers.com magasin har inspireret dig til at udforske spændende golfdestinationer, nyde unikke oplevelser på og udenfor golfbanen og skabe uforglemmelige minder med dine golfvenner, familie og NordicGolfers.com!

Vi er stolte af at være Nordens foretrukne golfrejsebureau og som altid, er NordicGolfers.com klar til at hjælpe dig af sted på din næste golfrejse.

Hos NordicGolfers.com stræber vi altid efter at levere den bedste service og hjælp, så du ender på den golfrejse, du altid har drømt om.

Vi glæder os til et fantastisk (golf) år!

Vi ses på NordicGolfers.com

Hold øje med vores sociale medier, og tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du skal have de bedste tilbud, nyheder og chancen for at vinde flotte præmier i vores månedlige konkurrencer.

De bedste golfhilsner, Jess Krelskov & Christian Mathiassen, Ejere af NordicGolfers.com

Jeg anbefaler NORDICGOLFERS.COM, når du skal booke din næste golftur. - Marcus Helligkilde Fo to

z nt : Jesper Vince

.

79


28 / 3 ÖP P NA R V I! STA RTA DIN GOLFSÄSON G M E D ETT AV SVERIGES MEST P OPU LÄR A GOLFPA KET

Varmt Välkommen! 36 HÅL I TOPPKLASS | 2 HOTELL PÅ ANLÄGGNINGEN | BASTU | SPABAD | UTEGYM RESTAURANG | 3-RÄTTERS ALA CARTE | BAR | LOUNGE | KONFERENS

R I NG E LLE R BO K A O N LIN E ! Tel. +46 ( 0 ) 44- 716 0 0

|

www.a r a s lovgolf.s e


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.