a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

Fordelene er mange med VI+ kundeklubb Kr Kr

% % Eksklusive medlemstilbud

%

Faste fordeler

Bonus pĂĽ alt du Kr handler

Aktiviteter og konkurranser

Bonus blir til verdisjekk


Fordelene er mange med VI+ Det lønner seg å være kunde hos Vitusapotek, spesielt om du er medlem i VI+ med bonusopptjening. Få bonuspoeng for hver krone du handler for – både i apotek og på nett. Gjelder alle varer - også legemidler. Som medlem får du, i tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte, unike tilbud på aktuelle produkter, samt flere faste fordeler. Meld deg inn i VI+ i apotek eller på vitusapotek.no

Slik starter du din bonusopptjening For å få bonuspoeng må du først registrere deg som VI+ bonusmedlem, og så knytte ditt betalingskort til din medlemsprofil på vitusapotek.no. Registrer ditt kontonummer og kortnummer og du vil automatisk få bonuspoeng hver gang du handler med dette. Da blir det enda mer lønnsomt å være kunde hos oss i Vitusapotek. Det er viktig for oss at du føler deg trygg på hvordan vi håndterer dine personopplysninger. Du kan lese mer om hvordan dine personopplysninger behandles og hvordan ditt personvern ivaretas på vitusapotek.no/kundeklubb

Les mer på vitusapotek.no/kundeklubb


Tjen bonuspoeng på flere måter Ved å engasjere deg i ulike aktiviteter vil du få muligheten til å tjene opp ekstra bonuspoeng på blant annet utvalgte varer, retur av gamle medisiner, bruk av gjenbruksnett, verve en venn via profilen din mm.

KrKr

Følg med i VI+ nyhetsbrev og vi vil holde deg oppdatert på alle aktiviteter som gir poeng.

Hvordan benytte bonuspoengene dine Fire ganger i året, 10. mars, 10. juni, 10. september, 10. desember, vil dine opptjente bonuspoeng gjøres om til bonustilbud i form av en verdisjekk eller utvalgte gratisprodukter, dersom du har 2500 poeng eller mer. Velg selv om du vil benytte verdisjekkens verdi i rabatt på ett valgfritt produkt*, eller velge ett av tre bonusprodukter. *Gjelder ikke legemidler.

Spørsmål? Spør en av våre ansatte i apoteket eller kontakt kundeklubb@vitusapotek.no


Min profil på vitusapotek.no Under “Min informasjon” kan du oppdatere din kontaktinformasjon, starte bonusopptjening og abonnere på nyhetsbrev. Det er viktig at du samtykker til nyhetsbrev, dersom du ønsker å motta informasjon om din bonus og få varsel når det er tid for bonusutbetaling.

Administrer betalingskortene du har knyttet til din profil, under “Mine kort”. Registrer både kontonummer og kortnummer.

Når det er tid for bonus vil du under "Mine fordeler", se din verdisjekk her. Sjekken kan brukes både i apotek og på vitusapotek.no

Under “Mine fordeler” kan du se hvor mange bonuspoeng du har til enhver tid. NB! Når bonuspoeng gjøres om til verdisjekk trekkes poengene fra her.

Når det er tid for bonus vil du se dine bonussprodukter under "Mine fordeler". Du står fritt til å velge ett av disse i stedet for verdisjekken.


Faste medlemstilbud Dermalogica profesjonell hudpleie Dermalogica er anerkjent verden over som hudterapeutenes utvalgte produktserie. Dermalogica er et hud- og kroppspleiesystem som baserer seg på forskning. Dermalogica handler om produkter og individuell behandling som sammen gir optimal hudhelse. Dermalogicas produkter er fri for ingredienser som er kjent for å være irriterende for huden. Vitusapotek er den eneste apotekkjeden i Norge som fører Dermalogica. Nå får du som VI+ medlem fast tilbud på den bestselgende fuktighetskremen Skin Smoothing Cream, samt ansiktsoljen Phyto Replenish Oil som gir en glødende, frisk hud.

ord. 715,-

565,-

ord. 995,-

795,79

Skin Smoothing Cream

Phyto Replenish Oil

100 ml

30 ml


Faste medlemstilbud Naturlig skjønnhet fra L’Occitane L’Occitane tilbyr naturlig ansikts- og kroppspleie, inspirert av tradisjonene og plantene i Provence. Produktene er laget av naturlige og hovedsaklig økologiske ingredienser, som er dyrket på en bærekraftig måte. Produktene er patenterte og med en sporbar opprinnelse. Alle produkter er dermatologisk testet. Vitusapotek har som eneste apotekkjede, et eksklusivt samarbeid med L’Occitane. Som VI+ medlem får du nå et fast tilbud på to bestselgende sheaprodukter, som virker nærende og fuktighetsgivende på huden.

15990 ord. 199 90

9 199 990 ord. 259 90

Shea Fabulous Shower Oil

Shea Ultra Rich Body Lotion

250 ml

250 ml


Faste medlemstilbud

32 på alle produkter fra Berit Nordstrand

*Vi spanderer det rimeligste

3

på alle tannbørster*

* gjelder ikke elektriske tannbørster

-20% på alle kontaktlinser


Faste medlemstilbud

på VIDI kids

Vi spanderer den rimeligste

10,-

stk

på Vidi tørre engangskluter

LLP våtservietter til baby


Faste medlemstilbud Gratis Schengen-attest Ved reise til land som deltar i Schengensamarbeidet er det nødvendig med en Schengen-attest for enkelte medisiner. Schengen-attest utstedes av Vitusapotek og er gyldig i 30 dager. Ta med deg passet ditt og dokumentasjon på legemidlet du trenger attest for.

Gratis Schengen-attest Verdi 75,-

Volvat-medlemskap VI+ medlemmer får 30% rabatt

på medlemskap hos Volvat.

Som Volvat-medlem får du 20% rabatt på alle tjenester (opptil 1000,pr. tjeneste) og gratis tilgang til den døgnåpne Helsetelefonen 02401, også fra utlandet. Les mer: volvat.no/medlem Oppsøk ditt lokale Volvat senter og vis frem din VI+ profil ved innmelding eller få påmeldingslink via VI+ nyhetsbrev.

-30% Volvatmedlemskap


Hjelp oss å ta vare på miljøet! Det tjener både du og miljøet på. Retur av gamle, ubenyttede medisiner! Levér dine gamle medisiner til oss og vi destruerer dem på forsvarlig måte, så de ikke kommer ut i naturen. Be om gratis returpose når du er innom Vitusapotek. Som takk for at du tar vare på miljøet gir vi VI+ bonuskunder 1000 poeng i miljøbonus ved levering av gamle medisiner i mars og september (gjelder kun én gang per kunde i hver periode).

Vitusapotek gjenbruksnett Gjenbruksnett kan kjøpes hos oss for kr 19,90. Som takk for at du tar vare på miljøet gir vi VI+ bonuskunder 250 poeng i gjenbruksbonus hver gang handlenettet benyttes hos oss.* *Gjelder alle typer gjenbruksnett. Gjelder maks 12 ganger per år

250 poeng

i gjenbruksbonus

1000 poeng

i miljøbonus


Hjelp til din hud Hos Vitusapotek får du kvalifisert hjelp til å finne hudpleien som passer akkurat din hud. Sjekk huden gratis hos oss Stikk innom ditt nærmeste Vitusapotek og få en sjekk av huden din. En hudanalyse eller fuktighetsmåling tar kort tid, er gratis og helt uforpliktende. Hudanalyse utføres av kompetente ansatte. Du blir stilt noen spørsmål som kan avdekke mye av hudpleiebehov og -problemer. Så blir huden studert nøye før du får konkrete råd om hudpleierutiner og produkter som kan hjelpe din hud. Fuktmåling kan gjøres i forbindelse med en hudanalyse, eller for seg selv. Fuktnivået i huden måles ved hjelp av et digitalt apparat. På et par minutter registreres tilstanden på 5 ulike punkter, og du får gode tips om hva huden din trenger av pleie. Vitusapotek hudpleiesalonger

Gratis fuktmåling av huden

Visste du at vi har hudpleiesalonger på utvalgte Vitusapotek? Vi har i dag 6 hudpleiesalonger hvor våre dyktige hudterapeuter gir ulike typer behandlinger. Våre hudpleiesalonger finner du på Vitusapotek Nordstjernen i Bergen, Vitusapotek Glasshuset i Bodø, Vitusapotek Majorstua i Oslo, Vitusapotek Løven i Stavanger, Vitusapotek Strømmen Storsenter og Vitusapotek Jekta i Tromsø. Bestill time på vitusapotek.no/hudpleie

DOBBEL BONUS

TIL VI+ BONUSKUNDER

Som VI+ bonusmedlem får du dobbel bonus på hudpleiebehandlinger!


Våre medlemsfordeler

VI+ bonusmedlem

VI+ medlem

Bonuspoeng på alt du handler (gjelder også legemidler)

X

Verdisjekk/gratis bonusprodukt 4 ganger per år (oppnådd 2500 poeng eller mer)

X

Miljøbonus på retur av gamle medisiner

X

Miljøbonus ved bruk av alle gjenbruksnett

X

Ekstra bonuspoeng på alle hudpleiebehandlinger i våre hudpleiesalonger

X

Ekstra bonuskampanjer på utvalgte produkter

X

Ekstra bonuspoeng på ulike aktiviteter

X

Bursdagsgave

X

Spesialtilbud på alle kampanjer

X

X

Faste medlemstilbud

X

X

Gratis Schengen-attest

X

X

-30% på Volvat-medlemskap

X

X

Vi oppfordrer deg til å samtykke til nyhetsbrev inne på din VI+ profil på vitusapotek.no/kundeklubb for å sikre at du får informasjon om alle dine fordeler hos oss.

Tilbudene gjelder fra 1.1.2020-31.12.2020. Utvalget kan variere fra apotek til apotek. Vi tar forbehold om trykkfeil, endringer av fordeler og eventuelle prisendringer.

Fordelene er mange med VI+

Profile for Vitusapotek

VI+ brosjyre mars 2020  

VI+ brosjyre mars 2020