Page 1

PREU: 2,00 EUR


Empreses associades:

2


La programació de FiraTàrrega és sinònim d’Arts de Carrer. Un conjunt de companyies que, en la seva majoria, entenen l’espai on s’exhibeixen com un element essencial del seu discurs: habiten places, carrers o parcs; i també racons insospitats, sorprenents o poc coneguts del medi urbà. L’espai públic en totes les seves possibilitats espectaculars, i la ciutat com a motor d’activitat artística i com a pol de creació escènica.

Director executiu Pau Llacuna i Ortínez Gerent Oriol Martí Sambola Director artístic Jordi Duran i Roldós Administració Cristina Pons Cap tècnic Joan Marc Gabernet Comunicació Eduard Ribera Professionals Mike Ribalta Recursos Externs Carme Bosch Secretaria i Protocol Cristina Ramon Serveis ciutat Salvador Solé Tècnica de Programació Anna Giribet

Pl. St. Antoni, 1 25300 Tàrrega Tel. 973 310 854 info@firatarrega.com

Els grans eixos de la programació 2013 són la novetat, la riquesa de continguts i escriptures així com la vocació internacional de la majoria de les propostes que la integren, tant en sala com en carrer. Una col·lecció de peces úniques que estan estretament connectades, temàticament i formalment, als moments que vivim: per crítiques i compromeses; per innovadores o tecnològiques; per la seva voluntat, essent molt personals, d’arribar a públics globals. El projecte artístic de la Fira té una clara vocació democràtica, de connexió amb la ciutadania i amb el dret d’accés a la cultura. Entre les produccions que teníem previst presentar aquest any hi havia la de Joan Montanyés, Monti, un artista amb un gran talent i molt vinculat a FiraTàrrega. Malauradament el Monti ens ha deixat i el seu nou treball s’ha quedat en el tinter. Vagi per ell aquesta edició de FiraTàrrega.

Dipòsit legal: L-991-2013

Adjunt Cap tècnic Jordi Llongueras Adjunta Professionals Montse Balcells Nadal Adjunta Recursos Externs Raquel Domínguez Allotjaments Anna Peraire Eli Rius Lladó Informació al Públic Ester Panadés Intervenció i dipositaria Josep R. Solé Carme Puiggené Marta Vergés La Llotja Francesc Parellada Producció tècnica Albert Calafell Recepció grups Noemí Dengra Recepció Professionals Lluís Agea Servei de Premsa Maria Muñiz Marc Gall Estefania Gracia Taquilles Marta Vergés Cristina Sabi

Que tinguem tots una bona Fira!

La programación de FiraTàrrega es sinónimo de Artes de Calle. Un conjunto de compañías que, en su mayoría, entienden el espacio donde se exhiben como un elemento esencial de su discurso: habitan plazas, calles o parques; y también rincones insospechados, sorprendentes o poco conocidos del medio urbano. El espacio público en todas sus posibilidades espectaculares, y la ciudad como motor de actividad artística y polo de creación escénica. Los grandes ejes de la programación 2013 son la novedad, la riqueza de contenidos y escrituras así como la vocación internacional de la mayoría de las propuestas que la integran, tanto en sala com en espectáculos de calle. Una colección de piezas únicas que están estrechamente conectadas, temática y formalmente, a los momentos que vivimos: por críticas y comprometidas; por innovadoras o tecnológicas; por su voluntad, siendo muy personales, de llegar a públicos globales. El proyecto artístico de la Fira tiene una clara vocación democrática, de conexión con la ciudadanía y con el derecho de acceso a la cultura. Entre las producciones que teníamos previsto presentar este año estaba la de Joan Montanyés, Monti, un artista de gran talento y muy vinculado a la historia de FiraTàrrega. Lamentablemente Monti nos ha dejado y su nuevo trabajo ha quedado en el tintero. Vaya por él esta edición de FiraTàrrega. Que tengamos todos una buena Fira!

Imatge edició Marc Vicens Producció gràfica D·Disseny. Tàrrega Traduccions Chris Boswell Violaine Martin Torsitrad

www.firatarrega.com

Visita el nostre nou web

territori creatiu 3


CANALS INFORMACIÓ

973 500 039 www.firatarrega.com Estand Pl. del Carme twitter.com/firatarrega

WEBAPP DISPOSITIUS MÒBILS

ZONA WI-FI

El nou web de FiraTàrrega està construït amb disseny adaptatiu i permet la navegació des de qualsevol dispositiu mòbil. Accediu a www.firatarrega.com a través del navegador del vostre mòbil o tauleta.

Pl. Nacions La Llotja Piscines Municipals

INFORMACIÓ GENERAL

VENDA D’ENTRADES

1)  La programació segueix la cronologia de 24h. Un espectacle a partir de les 12 nit s’adscriu al dia següent.

Venda anticipada www.firatarrega.com

2)  L’accés als espectacles de pagament està prohibit un cop han començat.

Ofertes no acumulables. Cal acreditar el descompte amb el carnet corresponent i el DNI.

Les entrades adquirides al web www.firatarrega.com s’han de recollir a les Taquilles de la Pl. del Carme (Tàrrega) fins a 1h abans de l’inici de l’espectacle.

3)  En planificar el vostre menú d’espectacles de pagament, deixeu un mínim de 60’ entre el final previst d’un espectacle i l’inici del següent. 4)  No s’admet la devolució d’entrades. Assegureu-vos que a les taquilles us lliuren les entrades que heu demanat.

Taquilles Centrals (Pl. del Carme) Únic punt de venda a Tàrrega. A partir del 2 setembre: 17-21h. A partir del 5 setembre, tot el dia.

5)  La platea del Teatre Ateneu té les localitats numerades. La resta d’espais d’actuació no van numerats. 6)  Les persones amb minusvalidesa o impediment físic tenen dret preferent d’entrada als espais d’actuació. Demaneu aquesta prioritat al porter.

Magatzem d’Aliments Solidaris FiraTàrrega destinarà el 5% de la recaptació de taquilles a l’adquisició d’aliments per al Magatzem d’Aliments Solidaris, una iniciativa municipal de suport a les persones en situació precària. Animeu-vos a col·laborar-hi al llarg de l’any.

7)  Desconnecteu els telèfons mòbils i les alarmes dels rellotges durant els espectacles. 8)  Les entrades venudes telemàticament tindran un recàrrec en concepte de comissió de distribució. 9)  En cas de suspensió d’un espectacle de pagament, sempre i quan no s’hagi superat el 50% de la seva durada, les entrades només podran ser reemborsades al punt de venda on s’hagin adquirit.

DESCOMPTES

10) No es permet la captació d’imatges dels espectacles de sala excepte als mitjans de premsa autoritzats.

Venda anticipada 20% de descompte en totes les entrades adquirides fins al dia 1 de setembre. Descompte Heavy User (nou!) 20% en la compra de 2 entrades d’espectacles diferents. 30% en la compra de 3 entrades d’espectacles diferents. 40% en la compra de 4 o més entrades d’espectacles diferents. Jubilats, aturats i minusvàlids 20% de descompte. Acreditació mitjançant documents oficials. Oferta vàlida només a les taquilles de la Pl. Carme, Tàrrega. Carnet Jove 20% de descompte (màxim 3 entrades per carnet i dia). Oferta vàlida només a les taquilles de la Pl. Carme, Tàrrega. Club tr3sc 20% de descompte en la compra d’entrades.

INFORMACIÓN GENERAL 1) La programación sigue la cronología de 24h. Un espectáculo a partir de las 12 noche se adscribe al día siguiente. 2) El acceso a los espectáculos de pago está prohibido una vez iniciados.

ZONA D’ACAMPADA

3) Al planificar vuestro menú de espectáculos de pago, dejad un mínimo de 60’ entre el final previsto de un espectáculo y el inicio del siguiente.

Av. Tarragona, s/n. Tàrrega

4) No se admite la devolución de entradas. Aseguraros que en taquillas os entregan las entradas que habéis solicitado.

14 EUR/persona (tots els dies)

5) La platea del Teatre Ateneu tiene las localidades numeradas. El resto de espacios de actuación no van numerados.

Menors de 7 anys, entrada gratuïta

6) Las personas con minusvalidez o impedimento físico tienen derecho preferente de entrada en los espacios de actuación. Solicitad esta prioridad al portero.

Amb l’entrada es lliurarà una graella amb la programació d’espectacles i 1 tiquet de descompte 50% vàlid a les Taquilles de la plaça del Carme.

7) Desconectad los teléfonos móviles y las alarmas de los relojes durante los espectáculos. 8) Las entradas vendidas telemáticamente tendrán una comisión en concepto de comisión de distribución.

Serveis: zona familiar, zona de caravanes, zona pícnic, lavabos, dutxes aigua calenta, rentamans, espai de càrrega de mòbils, punt d’informació i caseta de la Creu Roja. Per a més informació, truqueu al telèfon 973 500 039.

9) En caso de suspensión de un espectáculo de pago, siempre que no se haya superado el 50% de su duración, las entradas sólo podrán ser reembolsadas en el punto de venta donde se hayan adquirido. 10) No se permite la captación de imágenes de los espectáculos de sala excepto a los medios de prensa autorizados.

LLEGENDA ESPECTACLES

75’

no text

18 eur

TP

e

Durada

Idioma

Preu

Tots els públics

Estrena

4

Pirotècnia

FARMÀCIES DE GUÀRDIA Dia 05/09 Farmàcia Núria Robinat Av. Catalunya, 59 - Tel. 973 310 451 Dia 06/09 fins 08/09 Farmàcia Anna Mestres Av. Catalunya, 11 Tel. 973 310 738 Nota: a partir de les 23:00 h no s’atén si no es va acompanyat de la Guàrdia Urbana (973 500 092). No es fan vendes sense prescripció mèdica.

TELÈFONS D’INTERÈS Guàrdia Urbana 973 500 092 Emergències 112 CAP 973 310 852 Creu Roja 973 500 679 ALSA 902 422 242 Eixbus 973 268 500 Hispano Igualadina 902 292 900 RENFE 902 320 320 Parada Taxis 973 310 060


ESPECTACLE INAUGURAL nats nus

Transforma-T

DANSA

Espectacle de dansa de gran format, creat per a la inauguració de FiraTàrrega 2013, que explora i utilitza diversos llenguatges escènics: l’acrobàcia, la manipulació d’objectes, la percussió, les ombres i els recursos audiovisuals. Inspirat en la realitat del moment present, Toni Mira proposa una reflexió sobre la transformació i la lluita en el món actual, sobre la necessitat de reconduir i de reinventar la nostra societat. Un joc escènic i visual que planteja situacions de canvi i de mutabilitat gràcies al moviment, la imatge i a la versatilitat d’una gran estructura cúbica.

Espectáculo de danza de gran formato, creado para la inauguración de FiraTàrrega 2013, que explora y utiliza distintos lenguajes escénicos: la acrobacia, la manipulación de objetos, la percusión, las sombras y los recursos audiovisuales. Inspirado en la realidad del momento presente, Toni Mira propone una reflexión sobre la transformación y la lucha en el mundo actual, sobre la necesidad de reconducir y de reinventar nuestra sociedad. Un juego escénico y visual que plantea situaciones de cambio y de mutabilidad gracias al movimiento, la imagen y la versatilidad de una gran estructura cúbica. Toni Mira Después de trabajar en diferentes compañías de teatro y danza, en 1987 fundó la compañía de danza-teatro Nats Nus, con la que tiene una larga trayectoria, con muchos espectáculos de gran formato y video-danza. Con posterioridad ha ido diversificando su trabajo, no sólo como bailarín y coreógrafo sino también con colaboraciones en importantes producciones teatrales, musicales y de televisión. En 2010 recibió el Premio Nacional de Danza que otorga la Generalitat de Catalunya.

Toni Mira Després de treballar en diferents companyies de teatre i dansa, el 1987 va fundar la companyia de dansa teatre Nats Nus, amb la qual té una llarga trajectòria, amb molts espectacles de gran format i vídeo-dansa. Amb posterioritat ha anat diversificant el seu treball, no només com a ballarí i coreògraf sinó també amb col·laboracions en importants produccions teatrals, musicals i de televisió. El 2010 va rebre el Premi Nacional de Dansa que atorga la Generalitat de Catalunya.

Amb el suport de

Autoria, direcció i coreografia Toni Mira Composició i direcció musical Victor Rebullida Vestuari As Meninas (Vivi Calvitti i Flavia Onofre) Disseny il·luminació Nani Valls Realitzador vídeo Esteban Cruzzi Elements escenogràfics i atrezzo Miquel Ruiz Assistens direcció Sònia Fernández Lage, Mónica Alzina Ballarins Eneko Alcaraz, Natalia d’Annunzio, Fátima Campos, Cecilia Colacrai, Gloria Llevat, Ingrid Magrinyà, Matiás Marré Volàtil Julià López i Ivan Arjona Gravació Delicias Discográficas Producció Silvia Lorente (Nats Nus) i Pilar Solà Gestió Rosa Pino (Nats Nus). Coproducció de l’Ajuntament de Saragossa i FiraTàrrega, amb la col·laboració del Graner. Procedència Catalunya - Espanya Web www.natsnus.com

35’ Espectacle amb visibilitat 360º Espectáculo con visibilidad 360º

5

NO TEXT

GRATIS

TP

e

Dia 5 21:30 Dia 6 23:00 Dia 8 00:00 E. Hort del Barceloní


CONVIDATS

DIGITALS FiraTàrrega per primer cop posa en marxa la figura dels Convidats Digitals proposant a diversos prescriptors vinculats directament o indirectament a l’àmbit cultural que expliquin la Fira segons la seva visió personal. Seguiu el seu relat a través del Blog, Twitter i Instagram.

CONCURS INSTAGRAM #FiraTàrregaMoritz

2

0

1

3

Extracte de les bases 1) Entraran a concurs totes les fotos originals, realitzades amb dispositiu mòbil i penjades a Instagram amb l’etiqueta #FiraTàrregaMoritz entre el 5 i el 9 de setembre de 2013, els autors de les quals siguin seguidors dels perfils @FiraTàrrega i @MoritzBarcelona 2) El motiu de les fotografies ha d’estar relacionat amb la programació oficial o l’ambient de FiraTàrrega 2013 3) La publicació a Instagram d’imatges amb l’etiqueta #FiraTàrregaMoritz implica l’acceptació de les bases 4) Vegeu les bases completes a www.firatarrega.com

Butaques i somnis butaquesisomnis.blogspot.com @Butaquesisomnis

Teatrorama teatrorama.wordpress.com @teatrorama

Igers @igerslleida @igersgirona @igerstgn @igersebre

s ú b auto

Premis 1r premi Cap de setmana per a dues persones amb 1 nit d’allotjament a Cal Canela (Almenara Alta, l’Urgell), una entrada doble per visitar la Ruta del Cister i un pack Moritz. 2n premi Un entrada doble per a visitar la Ruta del Cister i un pack Moritz 3r premi 5 tercers premis dotats amb un pack Moritz cadascun

Amb la col·laboració de

PREMI MORITZ DE FIRATÀRREGA A la millor estrena d’arts de carrer i no convencional per votació dels professionals Moritz patrocina aquest nou premi el jurat del qual seran tots els professionals acreditats a FiraTàrrega. La selecció de l’espectacle guanyador es farà un cop finalitzada l’edició d’enguany a través d’una enquesta als professionals assistents a FiraTàrrega i amb un sistema de votació secreta. La comunicació pública de l’espectacle guanyador es farà el dia 1 d’octubre de 2013. Els espectacels que participen al Premi Moritz de FiraTàrrega 2013 són: Indomador, Entre tu i jo, Carnaval, The incredible Box, Otradnoie.1, Verdades como puños, Street M[u]f, Contra la ciutat, In forma pauperis, Bouazizi, El lloc, Glof, Pelat, Abscisse, La máquina de Esquilo, Whose are those eyes?, C’era una volta, Ârtica, Fantasía de Obreros, Report distort, El Otro i Transforma-T.

Durant els dies de FiraTàrrega 2013 l’autobús de Moritz recorrerà la ciutat del dret i del revès. No et tallis! Puja-hi i segueix el seu itinerari ple de sorpreses.

Segueix el nostre patrocinador a les xarxes socials

6


SECCIÓ OFICIAL Una mirada transversal a l’actualitat de la creació escènica internacional, amb vocació de diversitat i d’excel·lència.

Always Drinking Marching Band música

Des que van iniciar les seves primeres gires, allà cap a l’any 2000, l’Always ha realitzat més de 400 actuacions arreu d’Europa i Àsia amb un total de 9 espectacles, entre els quals recordareu el Bullangas o el Flirt, entre altres. Amb un estil molt personal, barreja de música i clown, aquesta banda que s’identifica amb el groc i el negre presenta un espectacle enèrgic amb música, gags surrealistes i interacció amb el públic. Premi a la millor banda a l’Spring Carnival Festival de Beijing 2013.

60’

MULTI

GRATIS

TP

· La calle es nuestra Dia 6 20:00h Pl. del Carme Dia 7 17:30 Pl. del Carme · Brasstards Dia 8 01:30 C. Migdia; 21:00h Pl. del Carme · Bullangas! Dia 8 13:30 Pl. del Carme

Autoria Always Drinking Direcció Victor Bauzà, Mila Von Chobiak, Sergi Basart, Manu Estoa, Marçal Muñoz La calle es nuestra Joselito, Sergi Basart, Lluís Vallés, Marc Joaniquet, Chawki, Carles Estruch, Carles Castellanos (SAmi), Santi Manresa, Martí Soler Bullangas! Guillem Albà, Roger Bas, Inaki Marquiegui, Francesc Vidal, Ramon Figueras, Manu Estoa, Edgar Gómez Brasstards Mila Von Chobiak, Marçal Munoz, Sergi Rovira, Amaiur Gonzalez, Albert Costa, Victor Nieto, Carles Arque, Nicolas Herrera, Francesc Vidal Staff Carles Gallego (tècnic), Victor Bauzà, Joan Abellán Procedència Catalunya - Espanya Web www.alwaysdrinkingproductions.com

Animal Religion Indomador

circ

Un espai buit, natural, net, sense amagatalls. Un home intenta controlar el seu instint animal per descobrir qui és a través dels diferents estadis de la seva vida. Una història que parla de la por i de l’acceptació d’un mateix. Un espectacle que ens mostra la força incontrolable que tots tenim dintre. Circ, música i moviment. Verticals, acrobàcies amb talons, cullera dintre el nas, crits gallinacis, sexe animal, balls rituals, metamorfosis físiques i mentals... Un univers ambigu i salvatge però alhora íntim i real. Una proposta que ens connecta amb la nostra animalitat més profunda. Un espacio vacío, natural, limpio, sin escondrijos. Un hombre intenta controlar su instinto animal para descubrir quién es a través de los diferentes estadios de su vida. Una historia que habla sobre el miedo y la aceptación de uno mismo. Un espectáculo que nos muestra la fuerza incontrolable que todos tenemos dentro. Circo, música y movimiento. Verticales, acrobacias con tacones, cuchara en la nariz, gritos gallináceos, sexo animal, bailes rituales, metamorfosis físicas y mentales... Un universo ambiguo y salvaje pero a la vez íntimo y real. Una propuesta que nos conecta con nuestra animalidad más profunda.

L’entrada no garanteix el dret a seient La entrada no garantiza el derecho a asiento

40’ Autoria, direcció i interpretació Quim Girón Mirada externa Alba Sarraute Tècnica de llums i so Joanna Serra Vestuari Maria Bartrons Procedència Catalunya - Espanya Web www.animalreligion.com

CAT

5 EUR

+18

Dia 6 18:00h Dia 7 18:30h Dia 8 19:00h Pl. dels Comediants

7

Desde que iniciaron sus primeras giras, allá por el año 2000, la Always ha realizado más de 400 actuaciones por Europa y Asia con un total de 9 espectáculos, entre los que recordaréis el Bullangas o el Flirt, entre otros. Con un estilo muy personal, mezcla de música y clown, esta banda que se identifica con el amarillo y el negro presenta un espectáculo enérgico con música, gags surrealistas e interacción con el público. Premio a la mejor banda en el Spring Carnival Festival de Beijing 2013. Amb el patrocini de


EL TEATRE SURT AL CARRER AMB FIRATÀRREGA I MORITZ.

Cultura, creació i arts escèniques per a tothom.

DEL 5 AL 8 DE SETEMBRE facebook.com/MoritzBarcelona

twitter.com/MoritzBarcelona

8

o

Moritz recomana el consum responsable. 5,4


Candelaria Antelo & Arthur Bernard Bazin Te odiero

Autoria, direcció, coreografia i interpretació Candelaria Antelo & Arthur Bernard Bazin Disseny il·luminació Marcos Carazo Acero Vestuari Candelaria Antelo, Arthur Bernard Música Louis Armstrong, Cinematic Orchestra, Kid Koala Composició musical Candelaria Antelo Procedència Madrid - Espanya Web www.fanibenages.com

10’

NO TEXT

GRATIS

TP

dansa

Peça coreogràfica multipremiada plantejada com la recerca d’un llenguatge propi basat en l’expressió física. Un treball que qüestiona els nostres límits com a humans i la comunicació elemental a través del moviment. Imaginació, humor i emoció són els ingredients d’un espai comunicatiu que pretén crear vincles amb l’espectador. La dansa concebuda com un equilibri entre identitats, cossos i accions, com una força transformadora i regeneradora a través de la confrontació escènica. Pieza coreográfica multipremiada planteada como la búsqueda de un lenguaje propio basado en la expresión física. Un trabajo que cuestiona nuestros límites como humanos y la comunicación elemental a través del movimiento. Imaginación, humor y emoción son los ingredientes de un espacio comunicativo que pretende crear vínculos con el espectador. La danza concebida como un equilibrio entre identidades, cuerpos y acciones, como una fuerza transformadora y regeneradora a través de la confrontación escénica. Circuito de movilidad Cofae

Dia 6 18:30 St. Eloi - Pla del dipòsit Dia 7 18:30 St. Eloi - Pla del dipòsit Dia 8 12:30 Pl.Nacions

Accés recomanat pel Pg. Simó Canet Acceso recomendado por el Pg. Simó Canet

Cía. Cielo Raso Carnaval

dansa

Dos homes i una dona són engolits pel ritme frenètic del carnaval. Magnetisme, música, dansa. El cos es converteix en una eina única d’expressió, de plaer, de bellesa i del grotesc. Una borratxera de fantasia que acaba amb una ressaca de realitat. Aquesta experimentada companyia de dansa, dirigida per Ígor Calonge, planteja la festa més popular del Brasil com un pretext per reflexionar sobre l’ésser humà i les situacions límit en què el bé i el mal assoleixen una nova dimensió. Dos hombres y una mujer son engullidos por el ritmo frenético del carnaval. Magnetismo, música, danza. El cuerpo se convierte en una herramienta única de expresión, de placer, de belleza y de lo grotesco. Una borrachera de fantasía que termina con una resaca de realidad. Esta experimentada compañía de danza, dirigida por Ígor Calonge, plantea la fiesta más popular del Brasil como un pretexto para reflexionar sobre el ser humano y las situaciones límite en que el bien y el mal alcanzan una nueva dimensión.

Autoria i direcció Igor Calonge Intèrprets Dácil González, Daniel Abreu, Igor Calonge Música Collage Ajudantia Gabriel F. Procedència Euskadi - Espanya Web ciacieloraso.blogspot.com La Llotja, estand 12

9

25’

NO TEXT

GRATIS

TP

e

Dia 6 11:00 Dia 7 12:00 Dia 8 19:30 Pl. Major


Cia. Mar Gómez Entre tu i jo

Dansa TEATRE

Nova incursió d’aquesta companyia de dansa en les coreografies concebudes per a espais públics. Una proposta que furga en un món privat ple de contradiccions on la convivència d’una parella es planteja com un segrest voluntari en què mai se sap qui segresta a qui. Una història privada sobre una relació íntima exposada impúdicament al carrer i a l’abast de tothom. Una peça que es planteja com el mirall complementari de For ever and a day un espectacle de sala bessó, amb el qual comparteix personatges i nucli temàtic: els aspectes menys romàntics en una relació de parella. Nueva incursión de esta compañía de danza en las coreografías concebidas para espacios públicos. Una propuesta que hurga en un mundo privado lleno de contradicciones donde la convivencia de una pareja se plantea como un secuestro voluntario en el que nunca se sabe quién secuestra a quién. Una historia privada sobre una relación íntima expuesta impúdicamente en la calle y al alcance de todos. Una pieza que se plantea como el espejo complementario de For ever and a day un espectáculo de sala gemelo, con el que comparte personajes y núcleo temático: los aspectos menos románticos en una relación de pareja.

30’ Direcció artística Mar Gómez Direcció coreogràfica Xavier Martínez Intèrprets Mar Gómez, Xavier Martínez Escenografia Ángel Márquez Disseny de vestuari Mariel Soria Producció i distribució Marta Riera Procedència Catalunya - Espanya Web www.ciamargomez.com

Euskal Teatroa_Programa2013.indd 1

NO TEXT

GRATIS

TP

e

Dia 6 12:30 Dia 7 17:00 Dia 8 11:00 Pl. Major

15/07/2013 12:11:48

10


Cia. Fadunito i el Burro dels Jocs

instal·lació

ExterNET. Poesia per un tub

Instal·lació concebuda per a l’espai públic i per a tots els públics que té la intenció de despertar l’interès per la comunicació, la literatura i la poesia, d’una manera lúdica i participativa. A partir d’una estructura circular i un sistema de tubs, els espectadors poden recitar i escoltar missatges poètics i experimenten les possibilitats que ofereix aquest gènere literari més enllà dels suports i els formats habituals. Instalación concebida para el espacio público y para todos los públicos que tiene la intención de despertar el interés por la comunicación, la literatura y la poesía, de una manera lúdica y participativa. A partir de una estructura circular y un sistema de tubos, los espectadores pueden recitar y escuchar mensajes poéticos y experimentan las posibilidades que ofrece este género literario más allá de los soportes y formatos habituales.

Autoria i direcció Ferran Orobitg Intèrprets Ivan Alcoba, Ferran Orobitg, Eduard Serramià, Montse Montoto Procedència Catalunya Espanya Web www.fadunito.com; www.elburrodelsjocs.cat La Llotja, estand 46

120’

multi

gratis

TP

Dia 6 11:00; 17:00 Dia 7 11:00; 17:00 Dia 8 11:00; 17:00 Pl. del Carme

Cia. Fadunito Ceci 3.0

carrer

A través del joc i de la interacció amb el públic, descobrirem l’ànima i la humanitat d’una cadira de rodes molt especial. Espectacle que vol desmitificar la por i les precaucions excessives que provoca sovint la discapacitat. Aparicions sorpresa a l’espai d’actuació.

NO TEXT

GRATIS

A través del juego y de la interacción con el público, descubriremos el alma y la humanidad de una silla de ruedas muy especial. Espectáculo que quiere desmitificar el miedo y las precauciones excesivas que provoca a menudo la discapacidad. Apariciones sorpresa en el espacio de actuación.

TP

Procedència Catalunya - Espanya Web www.fadunito.com La Llotja, estand 47

Ens mullem pel teatre Per a gent compromesa EPC teatre 230x70.indd 1

11/07/13 17:19

11


Cia. La Tal

The incredible Box

clown

Companyia que ha rodat mig món amb espectacles de carrer com Les fotogrâfiers o Démodés i que presenten una nova proposta que compta amb la direcció de Leandre Ribera. Uns personatges portats al límit que defensen una teatralitat a la frontera del clown més grotesc. Una història que explica com l’espectacle més gran de tots els temps es pot convertir en el més estrafolari, absurd, ridícul i extravagant. Una reflexió en clau d’humor sobre la perdurabilitat de l’art. Cada un dels passis és un número protagonitzat per personatges diferents, fins a un total de quatre: màgia, Shakespeare, òpera i circ. Compañía que ha viajado por medio mundo con espectáculos de calle como Les fotogrâfiers o Démodés y que presentan una nueva propuesta que cuenta con la dirección de Leandre Ribera. Unos personajes llevados al límite que defensan una teatralidad en la frontera del clown más grotesco. Una historia que explica cómo el espectáculo más grande de todos los tiempos se puede convertir en el más estrafolario, absurdo, ridículo y extravagante. Una reflexión en clave de humor sobre la perdurabilidad del arte. Cada uno de los pases es un número protagonizado por personajes distintos, hasta un total de cuatro: magia, Shakespeare, ópera y circo. Autoria Cia. La Tal Direcció Cia. La Tal /Jaume Navarro Intèrprets Jordi Magdaleno, Enric Casso, Julián Gonzalez Música Tales Music Escenografia Txema Rico Vestuari Begoña Simón Procedència Catalunya - Espanya Web www.cialatal.com La Llotja, estand 10

30’

120’

CAST

15 EUR

+18

GRATIS

TP

e

Dia 6 19:30; 21:00 Dia 7 19:30; 21:00 Dia 8 18:00; 21:00 Pl. Major

Compañía Nacional de Teatro Carnada

NO TEXT

teatre

Autoria Bárbara Colio Direcció Richard Viqueira Actors Luis Rábago, Everardo Arzale, Octavio Michel Grau*, Adrián Aguirre* i Héctor Holten. *Actors convidats, la resta del repartiment són becaris del Fondo Nacional para la Cultura y las Artes, actors estables de la Compañía Nacional de Teatro Escenografia i il·luminació Jesús Hernández Vestuari Mario Marín Procedència Mèxic Web www.cnteatro.bellasartes.gob.mx La Llotja, estand 7

e

Dia 6 12:00; 20:00 Poli. Municipal A

La companyia insígnia del teatre mexicà arriba a Tàrrega amb un espectacle dirigit per Richard Viqueira, un dels més arriscats exponents de la nova creació mexicana, amb propostes sempre controvertides que busquen el posicionament de l’espectador. Una combinació molt interessant que ens durà a escena una reinterpretació iconoclasta i transgressora del Rei Lear shakespearià. Una història en clau tràgica sobre el desig de perdurabilitat, sobre l’adulació i l’engany i, en definitiva, sobre les debilitats de la condició humana davant la idea inevitable de l’extinció i la mort. FOCUS MEXICÀ FIRATÀRREGA 2013.

12

La compañía insignia del teatro mexicano llega a Tàrrega con un espectáculo dirigido por Richard Viqueira, uno de los más arriesgados exponentes de la nueva creación mexicana, con propuestas siempre controvertidas que buscan el posicionamiento del espectador. Una combinación muy interesante que nos llevará a escena una reinterpretación iconoclasta y transgresora del Rey Lear shakespeariano. Una historia en clave trágica sobre el deseo de perdurabilidad, sobre la adulación y el engaño y, en definitiva, sobre las debilidades de la condición humana ante la idea inevitable de la extinción y la muerte. FOCO MEXICANO FIRATÀRREGA 2013.


Company Chameleon Push

dansa teatre

Duo britànic de ballarins, molt centrat en l’espai públic, que vam poder conèixer a FiraTàrrega 2011 amb el seu «Search & Find», en el marc de la producció Gravity al parc de Sant Eloi. Push és una peça coreogràfica que explora el contacte interpersonal i la seva ressonància física i emocional. Un treball físic i sensible, una visió de les nostres relacions amb els altres i dels entramats de domini i control que establim amb els nostres semblants. © Brian Slater

17’

NO TEXT

gratis

TP

Dia 6 12:30 Dia 7 12:30 Dia 8 20:30 Pl. Nacions

Autoria i direcció Company Chameleon Coreografia Anthony Missen & Kevin Edward Turner Intèrprets Anthony Missen & Thomasin Gülgeç. Espectacle coproduït per Without Walls i Dance Initiative Greater Manchester Procedència Regne Unit Web www.companychameleon.com

Dúo británico de bailarines, muy centrado en el espacio público, que conocimos en FiraTàrrega 2011 con su «Search & Find», en el marco de la producción Gravity en el parque de Sant Eloi. Push es una pieza coreográfica que explora el contacto interpersonal y su resonancia física y emocional. Un trabajo físico y sensible, una visión de nuestras relaciones con los demás y de los entramados de dominio y control que establecemos con ellos.

David Moreno & Cia. Street M[u]f

MÚSICA

Després de l’èxit internacional del seu primer espectacle en solitari Floten tecles, estrenat a FiraTàrrega 2008, David Moreno es rodeja de col·laboradors de luxe (Toni Mira a la direcció, amb la visió exterior de Leandre Ribera) i ens presenta una coreografia per a 3 intèrprets i 33 instruments. Una proposta innovadora, amb la música i el moviment com a protagonistes i on es desdibuixen el teatre, el circ i la dansa. Un viatge a través del joc i de les emocions, amb altes dosis d’humor i poesia, que farà enlairar l’espectador a una nova dimensió. Después del éxito internacional de su primer espectáculo en solitario Floten tecles, estrenado en FiraTàrrega 2008, David Moreno se rodea de colaboradores de lujo (Toni Mira a la dirección, con la visión exterior de Leandre Ribera) y nos presenta una coreografía para 3 intérpretes y 33 instrumentos. Una propuesta innovadora, con la música y el movimiento como protagonistas y donde se desdibujan el teatro, el circo y la danza. Un viaje a través del juego y las emociones, con altas dosis de humor y poesía, que elevará al espectador hacia una nueva dimensión. Idea original, autoria i direcció musical David Moreno Autoria, coreografia i direcció d’escena Toni Mira Composició i interpretació David Moreno, Ivó Oller, Bernat Guardia Disseny de so David Casamitjana Escenografia, disseny i publicitat Brown Tailor Producció, gestió i administració The Beat Brown Productions Direcció tècnica i muntatge Albert Moreno Procedència Catalunya - Espanya Web www.david-moreno.com La Llotja, estand C1

13

35’

NO TEXT

gratis

TP

e

Dia 6 19:30 Dia 7 21:00 Dia 8 17:30 Pl. Nacions


Ertza 4x4

Dansa

L’objectiu d’aquesta jove companyia és crear un nou espai on la dansa contemporània abraci moltes altres disciplines i tingui com a premissa l’emoció sense artifici. En aquest cas plantegen un espectacle de dansa urbana en el qual barregen el virtuosisme dels intèrprets amb una reivindicació: el dret a ser diferent. Formulada com una baralla de galls, la peça està protagonitzada per dues parelles que manifesten la seva rivalitat i protagonitzen una veritable batalla de ball, en un crescendo enèrgic de ritme i estils. El objetivo de esta joven compañía es crear un nuevo espacio donde la danza contemporánea abrace muchas otras disciplinas y tenga como premisa la emoción sin artificio. En este caso plantean un espectáculo de danza urbana en el que mezclan el virtuosismo de los intérpretes con una reivindicación: el derecho a ser diferente. Formulada como una pelea de gallos, la pieza está protagonizada por dos parejas que manifiestan su rivalidad y protagonizan una verdadera batalla de baile, en un crescendo enérgico de ritmo y estilos.

17’

no text

GRATIS

TP

Dia 7 00:00; 23:00 Dia 8 21:00 Pl. Nacions

Autoria Asier Zabaleta Direcció Langaurrealdea, 36 Coreografia Asier Zabaleta, amb la col·laboració dels intèrprets Intèrprets Chimid Badmaev, Pedro Alfonso Vilas, Sergio Nguema, Thiago Luiz Almeida Música 565 F.S. (Club off Chaos), Stadt (Pole), Torn Open (Co-fusión) Procedència Euskadi - Espanya Web www.ertza.com La Llotja, estand 12

14


Fet a mà Cru

CIRC

Companyia amb seu a França creada el 2008 pels catalans Pau Portabella i Marta Torrents després de formarse al Lido Circus Arts Center de Tolosa de Llenguadoc. El seu treball es basa en la fusió del teatre, la dansa i l’acrobàcia. A Cru plantegen un circ sense artifici, basat en el cos i en l’expressió dels sentiments, per parlar, a través d’imatges de la vida quotidiana, de la cruesa de les situacions que ens aclaparen, dels tabús socials i de les emocions fortes. Un espectacle on els impossibles es tornen possibles. Compañía con sede en Francia creada en 2008 por los catalanes Pau Portabella y Marta Torrents después de formarse en el Lido Circus Arts Center de Tolosa de Lenguadoc. Su trabajo se basa en la fusión del teatro, la danza y la acrobacia. En Cru plantean un circo sin artificio, basado en el cuerpo y en la expresión de los sentimientos, para hablar, a través de imágenes de la vida cotidiana, de la crudeza de las situaciones que nos abruman, de los tabús sociales y de las emociones fuertes. Un espectáculo donde los imposibles se vuelven posibles.

Autoria Fet a Mà, Marta Torrents i Pablo Garcia-Madico Direcció Fet a Mà Intèrprets Pau Portabella, Marta Torrents Mirada exterior Blaï Mateu Assessor coreografia Jacob Stage Coproducció Harri Xuri - Louhossa, La Cascade / Bourg St Andéol, Pyrénées de Cirque Procedència França Web www.acolytes.asso.fr

55’

NO TEXT

12 EUR

TP

Dia 8 18:00 E. Sant Josep

15

e


Fundació Collado Van Hoestenberghe

De miracles i meravelles. Conferència optimista noves dramatúrgies Conferència atípica, amb música tocada en directe, a peu de carrer. El conferenciant es contradiu molt. Interpreta la teoria de la relativitat, ensenya com John Wayne compraria el diari, balla... per acabar demostrant que totes tres coses són en realitat la mateixa cosa. Amb un sol gest dels seus dits fa aparèixer i desaparèixer coses, com els mags. I, com els mags, ell també té una ajudant. És ella qui fa la música, aporta vitamines i recondueix la història quan el conferenciant es perd. Per acabar, el torn de preguntes, que els espectadors s’enduen a casa, juntament amb un optimisme que persisteix, com a mínim, fins al cafè del matí següent.

50’

CAT CAST

GRATIS

TP

Dia 6 22:00 Dia 7 23:00 E. Reguer

Autoria i direcció Ernesto Collado Creació i interpretació Barbara Van Hoestenberghe i Ernesto Collado, amb la col·laboració especial de Jordi Bover Música original Barbara Van Hoestenberghe Fotos i veu en off Jordi Bover Procedència Catalunya - Espanya Web www.agente129.com La Llotja, estand 19

Conferencia atípica, con música tocada en directo, en medio de la calle. El conferenciante se contradice. Interpreta la teoría de la relatividad, enseña cómo John Wayne compraría el periódico, baila... para acabar demostrando que las tres cosas son en realidad la misma. Con un solo gesto de sus dedos hace aparecer y desaparecer cosas, como los magos. Y, como ellos, también tiene una ayudante. Es ella quien interpreta la música, aporta vitaminas y reconduce la historia cuando el conferenciante pierde el hilo. Para terminar, el turno de preguntas, que los espectadores se llevan a casa, junto a un optimismo que persiste, com mínimo, hasta el café de la mañana siguiente.

Hortzmuga Teatroa Yo estuve allí y... no lo contaron como yo lo ví carrer

Espectacle que reflexiona sobre la relació entre el poder, la política i els mitjans de comunicació. Com els mitjans construeixen les grans veritats oficials, com manipulen les dades, com fan interpretacions interessades, com es creen cortines de fum per preservar els interessos dels poderosos. Una peça teatral que descobreix el funcionament dels grans mitjans per donar a entendre que estem immersos en la desinformació. La notícia és la protagonista d’aquesta proposta que Hortzmuga porta al carrer, al mig de l’àgora, per contrastar les seves tesis amb l’opinió pública més genuïna. PROGRAMA SUPORT A LA CREACIÓ 2012. Espectáculo que reflexiona sobre la relación entre el poder, la política y los medios de comunicación. Cómo los medios construyen las grandes verdades oficiales, cómo manipulan los datos, cómo hacen interpretaciones interesadas, cómo se crean cortinas de humo para preservar los intereses de los poderosos. Una pieza teatral que descubre el funcionamiento de los grandes medios para dar a entender que estamos inmersos en la desinformación. La noticia es la protagonista de esta propuesta que Hortzmuga saca a la calle, al ágora, para contrastar sus tesis con la opinión pública más genuina. PROGRAMA SUPORT A LA CREACIÓ 2012.

Autoria Hortzmuga Teatroa Direcció Raúl Cancelo (Hortzmuga Teatroa) Intèrprets Arantza Goikoetxea, Nabar Zarraga, Aritza Rodriguez, Iñaki Aginaga, Alex Antúnez Presentador telediaris Gabriel Ocina Veu en off Gabriel Ocina Tècnic de so i món sonor David Otaegi Il·luminació Javier Garcia Vídeo Aitxiber De Urrutia-Zioarraga Disseny i construcció escenografia Oscar de Paz i Gerard Tubau de Antigua&Barbuda Disseny i construcció vestuari Iban Lopez Disseny gràfic i realització vídeos Iñigo Maestro Composició musical Shanti Basauri i Rafa Rueda Ajudant direcció Izpiñe Soto Producció Teresa Gutierrez Zabalza Dramatúrgia Hortzmuga Teatroa Procedència Euskadi - Espanya Web www.hortzmuga.com La Llotja, estand 12

16

Accés recomanat pel Pg. Simó Canet Acceso recomendado por el Pg. Simó Canet

60’

multi

GRATIS

+18

Dia 6 23:00 Dia 7 23:00 St. Eloi - Pla del dipòsit


JAM Glof

CLOWN

Amb el seu espectacle Humortal aquesta companyia de clown de carrer va fer un llarg recorregut internacional. En aquesta nova proposta, que compta amb la participació en la direcció d’Àlex Navarro, presenten un jugador de golf que, acompanyat dels seus dos caddies, pretén aconseguir la World Cup Glof. Tres personatges sensibilitzats per la destrucció del paisatge que implica, moltes vegades, la pràctica del seu esport i que decideixen utilitzar carrers, places i balcons com a terreny de joc. Con su espectáculo Humortal esta compañía de clown de calle realizó un largo recorrido internacional. En esta nueva propuesta, que cuenta con la participación en la dirección de Àlex Navarro, presentan a un jugador de golf que, acompañado de sus dos caddies, pretende conseguir la World Cup Glof. Tres personajes sensibilizados por la destrucción del paisaje que implica, en muchas ocasiones, la práctica de su deporte y que deciden utilizar calles, plazas y balcones como terreno de juego. Amb el patrocini de Autoria JAM+EFS Direcció Àlex Navarro Clowns Jam i Jordi Escenografia Joan Pena Procedència Catalunya - Espanya Web www.efs.cat La Llotja, estand 39

60’

NO TEXT

GRATIS

TP

e

Dia 6 11:30 Pl. del Carme; 19:00 C.Migdia Dia 7 12:30 C.Migdia; 19:30 C.Migdia Dia 8 11:30 Pl. del Carme; 18:30 Pl. del Carme

Jashgawronsky Brothers Trash!

teatre musical

Espectacle de clown i música inspirat en la màxima que l’energia ni es crea ni es destrueix: només es transforma. El que fan els Jashgawronsky és precisament aplicar tota la seva energia creativa a transformar la brossa i elements inversemblants en una font inesgotable per a fer música: escombres, cubs, papereres, ratlladors, paper higiènic... Un concert hilarant per a tots els públics on els grans èxits del pop són interpretats amb instruments construïts amb material reciclat i de rebuig. Espectáculo de clown y música inspirado en la máxima que la energía ni se crea ni se destruye: sólo se transforma. Los Jashgawronsky precisamente aplican toda su energía creativa en transformar la basura y elementos inverosímiles en una fuente inagotable para hacer música: escobas, cubos, papeleras, ralladores, papel higiénico... Un concierto hilarante para todos los públicos donde los grandes éxitos del pop son interpretados con instrumentos construidos con material reciclado y de rechazo.

L’entrada no garanteix el dret a seient La entrada no garantiza el derecho a asiento Autoria Diego Carli Direcció Anna Marcato, Flavio Souza Intèrprets Brother Pavel, Brother Antony, Brother Suren i Brother Richard Procedència Itàlia Web www.unitedartscenter.com

17

70’

NO TEXT

5 eur

TP

Dia 7 00:00; 21:00 Dia 8 01:00; 21:00 E. Moritz


© Didier Grappe

Jordi Galí Abscisa

Performance

Jordi Galí és un ballarí fascinat pels gestos i els moviments presents en el treball manual i que constitueixen la matèria primera del procés creatiu. Ho va demostrar a FiraTàrrega 2011 amb el seu anterior treball Ciel. Ara ens proposa una nova ficció arquitectònica a l’espai públic que té com a punt de partida tres intèrprets, unes escales, cordes i diversos trossos de fusta. Un exercici de gran magnetisme visual que explora la tensió entre forces contradictòries (verticalitat, horitzontalitat, elevació, inversió) i que té com a resultat final la construcció d’una estructura complexa. Jordi Galí es un bailarín fascinado por los gestos y los movimientos presentes en el trabajo manual y que constituyen la materia prima del proceso creativo. Lo demostró en FiraTàrrega 2011 con su anterior trabajo Ciel. Ahora nos propone una nueva ficción arquitectónica en el espacio público que tiene como punto de partida tres intérpretes, unas escaleras, cuerdas y pedazos de madera. Un ejercicio de gran magnetismo visual que explora la tensión entre fuerzas contradictorias (verticalidad, horizontalidad, elevación, inversión) y que tiene como resultado final la construcción de una estructura compleja.

Accés recomanat pel Pg. Simó Canet Acceso recomendado por el Pg. Simó Canet

Autoria i concepció Jordi Galí Intèrprets Jordi Galí, Silvère Simon, Jérémy Paon [en alternança amb] Lea Helmstädter Producció executiva i difusió extrapole Coproductors Derrière le hublot (Capdenac, França), Château Rouge (Annemasse, França), Les Ateliers Frappaz – Centre métropolitain des arts urbains (Villeurbanne, França), L’Abattoir / Centre National des Arts de la Rue (Chalonsur-Saône, Fança), Espace Périphérique (Mairie de Paris – Parc de la Villette, França) Jordi Galí és Artista Associat a Ramdam (Sainte-Foy-lès-Lyon, Francia) Procedència França Web www.extrapole.eu

45’

NO TEXT

GRATIS

TP

e

Dia 6 19:00 Dia 7 19:00 Dia 8 19:00 St. Eloi - Pla del dipòsit

Amanides Plats combinats Pinxos Tapes / Braves Truites farcides Entrepans

Cubates Gin Tònic Mojitos Cocktails Pastisseria casolana

Plaça del Carme, 10 · Tel. 973 310 568 · 25300 Tàrrega

18


La mÁquina de Esquilo La máquina de Esquilo

Èsquil, que lluità a les guerres contra els perses al segle V aC, donà forma dramatúrgica a les seves experiències bèl·liques, per la qual cosa ha estat considerat tradicionalment com el creador de la tragèdia grega. Aquest espectacle lúdic, posat en escena per joves actors mexicans, ens remunta a l’època en què va viure Èsquil amb una comèdia que fa un recorregut per la història de l’art dramàtic, des dels seus antecedents més primitius fins a la seva consolidació. Una proposta de teatre de carrer molt adequada per al públic jove, en clau còmica i musicada en viu, que evoca divinitats i nimfes i posa al dia un reguitzell de personatges clàssics, des de Prometeu fins a les Oceànides. FOCUS MEXICÀ 2013. Esquilo, que luchó en las guerras contra los persas en el siglo V aC, dió forma dramatúrgica a sus experiencias bélicas, por lo que ha sido considerado tradicionalmente como el creador de la tragedia griega. Este espectáculo lúdico, puesto en escena por jóvenes actores mexicanos, nos remonta a la época de Esquilo con una comedia que realiza un recorrido por la historia del arte dramático, desde sus antecedentes más primitivos hasta su consolidación. Una propuesta de teatro de calle muy adecuada para el público joven, en clave cómica y musicada en vivo, que evoca divinidades y nimfas y pone al día una serie de personajes clásicos, desde Prometeo hasta las Oceánides. FOTO MEXICANO 2013.

teatre

© José Jorge Carreón

70’

cast

gratis

TP

e

Dia 6 17:30 Dia 7 17:30 Dia 8 19:00 Pl. Nacions Autoria Luis Enrique Gutiérrrez Ortiz Monasterio Direcció Alberto Lomnitz Intèrprets José Cremayer, Sonia Franco, Olivia Lagunas, Alejandro Morales, Marissa Saavedra, Ricardo Rodriguez i Adrián Vázquez Disseny escenografia Alberto Lomnitz i Aura Gómez Arreola Disseny vestuari i utilleria El Pavo Producciones i Rodrigo Sosa Arranjaments musicals Leo Soqui Producció executiva i assistència de direcció Aura Gómez Arreola Coreografia Andrea Seidel Procedència Mèxic La Llotja, estand 7

leandre Rien à dire

clown

Espectacle sense paraules, per a tots els públics d’aquest pallasso internacional que observa la humanitat i que, en recrear-la, fa un maridatge personalíssim entre l’humor i la poesia. Damunt l’escena quatre mobles i una porta. Sense parets. Una casa plena de buits, de forats cap a l’absurd, visitada per espectadors imaginats. Un personatge sol envoltat de presències, de desequilibris. Un temps aturat en un ritme frenètic, amb fantasmes als armaris, amb mitjons voladors, pluges de paraigües, miralls juganers, làmpades fugisseres, paquets sorpresa, pianos telepàtics, músiques silencioses. Una casa somiada per compartir la solitud, les emocions. La casa de Leandre. Espectáculo sin palabras, para todos los públicos de este payaso internacional que observa a la humanidad y que, al recrearla, realiza un maridaje personalísimo entre el humor y la poesía. Sobre la escena cuatro muebles y una puerta. Sin paredes. Una casa llena de vacíos, de agujeros hacia el absurdo, visitada por espectadores imaginados. Un personaje solo rodeado de presencias, de desequilibrios. Un tiempo detenido en un ritmo frenético, con fantasmas en los armarios, con calcetines voladores, lluvia de paraguas, espejos juguetones, lámparas efímeras, paquetes sorpresa, pianos telepáticos, músicas silenciosas. Una casa soñada para compartir la soledad, las emociones. La casa de Leandre.

60’

NO TEXT

12 EUR

TP

Autoria i direcció Leandre Ribera Intèrprets Leandre Ribera, Lila Ribera Escenografia Xesca Salvà Constructor escenografia El Taller del Lagarto (Josep Sebastia Vito “Lagarto”, Gustavo De Laforé Mirto) Disseny de llums i producció tècnica Marco Rubio Música Victor Morato Músics Maria Perera, Francesc Puges, Pep Moliner, Jordi Gaspar, Frederic Miralda, Sergi Sirvent, David Domínguez Producció Agnés Forn Procedència Catalunya - Espanya Web www.leandre.es La Llotja, estand C4

Dia 6 21:00 Dia 7 12:00 E. Sant Josep

19


Espai Manipulat

MULTIDISCIPLINAR La Llotja, estand 44

7 propostes ludicoartístiques en un espai dedicat a l’entreteniment creatiu de tota la família. Una bona estona per jugar, riure i compartir que us estimularà les neurones.

120’

no text

3 eur

TP

Dia 6 17:00; 21:00 Dia 7 11:00; 17:00; 21:00 Dia 8 11:00; 17:00 E. Manipulat

Cia. Itinerània

MABSUTINS

RONAN TULLY

Titeretú

Nas Arrelat

The Tall Tale of Mr. Punch

http://mabsutins.wordpress.com

www.ronantully.com

Troupe de pallassos disposats a explicar els secrets del Yes Effect. Bromes, números de circ, caigudes, bufetades i puntades de peu per lluitar contra tots els obstacles possibles.

Mr. Punch es veu sempre immers en estrambòtiques situacions que excedeixen els límits del sentit comú. Titelles de guant tradicionals irlandeses i música original en directe.

Troupe de payasos dispuestos a explicar los secretos del Yes Effect. Bromas, números de circo, caídas, tortazos y puntapiés para luchar contra todos los obstáculos posibles.

Mr. Punch se ve siempre inmerso en estrambóticas situaciones que exceden los límites del sentido común. Marionetas de guante tradicionales irlandesas y música original en directo.

cia. katakrak

cia. ymedioteatro

Enginys Eko-poètiks

SIE7E

www.katakrak.com

www.ymedioteatro.com

Instal·lació d’artilugis que plantegen reptes i una mirada creativa als objectes del nostre entorn. Art, joc i reciclatge es complementen amb els principis de l’electricitat i les energies renovables.

Un miniteatre sobre rodes on hi tenen cabuda els somnis més grans. Sorprenents esquetxos còmics basats en la manipulació d’objectes quotidians que prenen vida i ens expliquen les seves històries.

Instalación de artilugios que plantean retos y una mirada creativa a los objetos de nuestro entorno. Arte, juego y reciclaje se complementan con los principios de la electricidad y las energías renovables.

Un miniteatro sobre ruedas donde tienen cabida los mayores sueños. Sorprendentes sketches cómicos basados en la manipulación de objetos cotidianos que toman vida y nos explican sus historias.

www.itinerania.com

Instal·lació interactiva d’artefactes que desafien les habilitats del públic que vulgui posar-se a la pell d’un titella. Cal coordinació, precisió, equilibri... i ànima de titella. Instalación interactiva de artefactos que desafían las habilidades del público que quiera ponerse en la piel de una marioneta. Se precisa coordinación, precisión, equilibrio... y alma de marioneta.

TOMBS CREATIUS Els estranys viatges del Sr. Tonet

www.tombscreatius.com

10 estructures de joc robotitzades construïdes amb fustes reciclades, una fira de curiositats dels viatges de Mr. Tonet. Cada joc amaga una criatura singular. 10 estructuras de juego robotizadas construidas con maderas recicladas, una feria de curiosidades de los viajes de Mr. Tonet. Cada juego esconde una criatura singular.

CIRc delícia Minvant www.circodelicia.com

Un tricicle que es transforma en escenari on dos músics carregats d’instruments peculiars fan malabars, coreografies, humor i circ al ritme de la música. Un triciclo que se transforma en escenario donde dos músicos cargados de instrumentos peculiares hacen malabares, coreografías, humor y circo al ritmo de la música.

20


Marco Vargas & Chloé Brûlé Por casualidad

DANSA

Des de 2005 Vargas i Brûlé conformen un tàndem en permanent sintonia creativa i amb un llenguatge propi emmarcat en el flamenc i la dansa contemporània. Aquest nou espectacle per a dos bailaores, concebut per a l’espai públic i espais singulars, s’inspira en totes aquelles persones de les quals ens enamorem secretament per un instant. Aquelles persones que ens creuem per casualitat, que passen per les nostres vides fugaçment, amb les quals compartim malenconies i alegria amb només una mirada, sense intercanviar ni una paraula. En un lloc qualsevol, casualment. Desde 2005 Vargas i Brûlé conforman un tándem en permanente sintonía creativa y con un lenguaje propio enmarcado en el flamenco y la danza contemporánea. Este nuevo espectáculo para dos bailaores, concebido para el espacio público y espacios singulares, se inspira en todas aquellas personas de las que nos enamoramos secretamente por un instante. Aquellas personas que nos cruzamos por casualidad, que pasan por nuestras vidas fugazmente, con las que compartimos melancolías y alegría con sólo una mirada, sin intercambiar ni una palabra. En un lugar cualquiera, casualmente.

Autoria, direcció i interpretació Marco Vargas i Chloé Brûlé Procedència Andalusia - Espanya Web www.8co80.com

23’

no text

GRATIS

TP

Dia 6 17:00 Dia 7 11:00 Dia 8 12:30 Pl. Major

21


© Antonio Poveda © Antonio Poveda

MVM,

10 anys d’absència Carvalho contra Vázquez Montalbán NOVES DRAMATÚRGIES

© Antonio Poveda

Envoltat de llibres i immers dins d’una gran metàfora, Carvalho cuina una pota de corder a la cervesa. Aquest famós personatge creat per l’escriptor Manuel Vázquez Montalban és el protagonista d’un monòleg adaptat com a instal·lació postmoderna i conceptual de la mà de Txell Roda. Una funció peculiar que té tots els aires d’un happening dels setanta i ubica els espectadors entre les prestatgeries d’una biblioteca. Un artefacte teatral que ofereix una visió clara i diàfana d’una època i d’un país a través dels personatges i del pensament clarivident de l’escriptor. Aquest espectacle compta amb la participació dels actius artístics de la ciutat i forma part del projecte MVM 10 anys d’absència en commemoració de Vázquez Montalbán. Rodeado de libros e inmerso dentro de una gran metáfora, Carvalho cocina una pata de cordero a la cerveza. Este famoso personaje creado por el escritor Manuel Vázquez Montalban es el protagonista de un monólogo adaptado como instalación postmoderna y conceptual de la mano de Txell Roda. Una función peculiar que tiene todos los aires de un happening de los setenta y ubica a los espectadores entre los estantes de una biblioteca. Un artefacto teatral que ofrece una visión clara y diáfana de una época y de un país a través de los personajes i del pensamiento clarividente del escritor. Este espectáculo cuenta con la participación de los activos artísticos de la ciudad y forma parte del proyecto MVM 10 anys de ausencia en conmemoración de Vázquez Montalbán.

22

Autoria Manuel Vázquez Montalbán Direcció Txell Roda Intèrprets Joan Berlanga, Assumpta Cribillers, Artur Costa, Nel·lo Nebot, Sara Anglada, Llorenç Serrahima Actiu artístic local Carmina Castelló, Vanessa Leiva, Jaume Ramon, Josep Castellà i Teresa Robert Procedència Catalunya - Espanya La Llotja, estand 9

80’

CAST

12 EUR

+18

Dia 6 20:00; 23:30 Dia 7 20:30 Dia 8 20:30 Pl. Sant Antoni


© Adrian Rambla

Nacho Vilar Producciones i Producciones Gaupasa Typical

CARRER

Espectacle itinerant amb música, coreografies i pirotècnia, que evoca de manera lúdica els anys setanta, un moment de la nostra història recent en què el turisme feia furor en un país que tot just sortia del son letàrgic de la dictadura. Records, moments, banda sonora, aromes, iconografia. Una època grisa marcada per la televisió, en singular, erigida com a única vàlvula d’escapament. Un recorregut a peu de carrer per la nostra memòria col·lectiva. Espectáculo itinerante con música, coreografías y pirotecnia, que evoca de manera lúdica los años setenta, un momento de nuestra historia reciente en que el turismo causaba furor en un país que apenas emergía del sueño letàrgic de la dictadura. Recuerdos, momentos, banda sonora, aromas, iconografía. Una época gris marcada por la televisión, en singular, erigida como única válvula de escape. Un recorrido a pie por nuestra memoria colectiva.

Circuito de movilidad Cofae Amb el patrocini de

60’ Autoria Nacho Vilar Producciones Direcció Antón Valén Intèrprets Jacobo Espinosa, Rocío Bernal, Jacobo Espinosa, Antonio Albujer, Nico Andreo, Sergio Alarcón Procedència Múrcia - Espanya Web www.nachovilar.com La Llotja, estand 24

23

CAST

GRATIS

TP

Dia 6 18:00 Pl. del Carme Dia 7 12:00 Pl. del Carme; 19:30 Pl. del Carme Dia 8 12:00 C. Migdia; 18:00 C. Migdia


PANICMAP Proyectos Escénicos

Harket [Protocolo]

MULTIDISCIPLINAR

Projecte interdisciplinari en el qual intervenen la dansa, el teatre, l’humor, la música, el disseny, el video-mapping i la tecnologia. Un relat de ciència-ficció dirigit per Juan Pablo Mendiola i interpretat per l’actriu i coreògrafa Cristina Fernández, en el qual es planteja la vivència d’una jove voluntària que participa en un experiment sobre la possibilitat de sobreviure en un búnquer amb l’únic ajut d’un sistema d’intel·ligència artificial. Una història que planteja temes com la confiança, la traïció i la necessitat que tenim els humans d’establir vincles. Un projecte transmèdia que té la seva extensió a les xarxes socials on l’espectador pot expandir la seva experiència (vegeu www.panicmap.com). Espectacle seleccionat a la Xarxa Alcover 2012. Proyecto interdisciplinar en el que intervienen la danza, el teatro, el humor, la música, el diseño, el video-mapping y la tecnología. Un relato de ciencia-ficción dirigido por Juan Pablo Mendiola e interpretado por la actriz y coreógrafa Cristina Fernández, en el que se plantea la vivencia de una joven voluntaria que participa en un experimento sobre la posibilidad de sobrevivir en un búnker con la única ayuda de un sistema de inteligencia artificial. Una historia que plantea temas como la confianza, la traición y la necesidad que tenemos los humanos de establecer vínculos. Un proyecto transmedia que tiene su extensión a las redes sociales donde el espectador puede expandir su experiencia (véase www.panicmap.com). Espectáculo seleccionado en la Xarxa Alcover 2012.

Autoria i direcció Juan Pablo Mendiola Interpretació i coreografia Cristina Fernández Versió valenciana David Hernàndez Escenografia i imatge Assad Kassab Audiovisuals i 3d Beatriz Herráiz, Adolfo Muñoz Videomapping Manolo Conde Vestuari María Almudéver Selecció musical Juan Pablo Mendiola (inclou un tema de Sokolov) Sparrings creatius Paula García Sabio, Xavi Moreno, Joan Ballester, Arturo Muñoz Web Margarita Burbano Edició blogs Cristina López, Arturo Muñoz, Maika Gimeno, Juan Pablo Mendiola Comunicació Maika Gimeno Distribució Laura Marín Producció PanicMap Proyectos Escénicos Procedència País Valencià - Espanya Web www.panicmap.com La Llotja, estand 6

Subtítols en anglès Subtítulos en inglés

70’

CAT

12 EUR

+18

Dia 7 19:00; 23:00 Poli. Municipal A

PASTISSERIA BOMBONERIA GELATERIA

Entrepans freds/calents i pizza P l a ç a d e l C a r m e , 8 · Te l . 9 7 3 3 1 1 6 3 8 · 2 5 3 0 0 T à r r e g a

24


© Pil Christoffersen

Pere Faura

Todos al patio

PERFORMANCE

Autoria i direcció Pere Faura Intèrprets Pere Faura, Anna Rubirola, Clàudia Solwat Vídeo Joan Escofet Música Sergi Faustino Il·luminació Israel Quintero. Espectacle presentat conjuntament amb Antic Teatre Procedència Catalunya - Espanya Web www.perefaura.com La Llotja, estand 41

50’

CAT CAST

5 EUR

TP

Dia 6 22:00 Dia 7 23:00 Pl. dels Comediants

Coreògraf i ballarí, Pere Faura ha demostrat un gran talent com a performer i creador escènic. Acompanyat de dues intèrprets, presenta un espectacle d’improvisació multidisciplinar on el públic proposa els diferents ingredients que apareixeran a l’escenari: des de la temàtica general, les accions o danses concretes, passant per la música o el contingut dels vídeos. L’espectador es convertirà en autor, director i dramaturg d’un espectacle que combina text, dansa, música i vídeo en un esdeveniment escènic tan imprevisible com irrepetible.

Coreógrafo y bailarín, Pere Faura ha demostrado un gran talento como performer y creador escénico. Acompañado de dos intérpretes, presenta un espectáculo de improvisación multidisciplinar donde el público propone los distintos ingredientes que aparecerán en el escenario: desde la temática general, las acciones o danzas concretas, pasando por la música o el contenido de los vídeos. El espectador se convertirá en autor, director y dramaturgo de un espectáculo que combina texto, danza, música y vídeo en un evento escénico tan imprevisible como irrepetible. L’entrada no garanteix el dret a seient La entrada no garantiza el derecho a asiento

25


Psirc

Acrometria

CIRC

Jove companyia de circ que va rebre el Premi Zirkolika 2012 com a revelació de la temporada. Després de diverses peces breus, afronten un espectacle de llarga durada, per al qual han comptat amb la mirada externa d’Alba Sarraute. Tres persones es troben atrapades en una realitat atemporal de la qual no saben si algun dia en podran sortir. Entretant creen geometries humanes i un nou llenguatge per sobreviure i entendre allò que els envolta, acceptant l’existència d’infinites realitats. Una proposta amb un vocabulari escènic propi, interdisciplinari, que passa per l’acrobàcia, la dansa, la perxa xinesa o la manipulació d’objectes.

Joven compañía de circo que recibió el Premi Zirkolika 2012 como revelación de la temporada. Después de distintas piezas breves, afrontan un espectáculo de larga duración, para el que han contado con la mirada externa de Alba Sarraute. Tres personas se encuentran atrapadas en una realidad atemporal de la que no saben si algún día podrán salir. Entretanto crean geometrías humanas y un nuevo lenguaje para sobrevivir y entender lo que les rodea, aceptando la existencia de infinitas realidades. Una propuesta con un vocabulario escénico propio, interdisciplinario, que pasa por la acrobacia, la danza, el mástil chino o la manipulación de objetos.

26

Autoria i direcció Psirc Intèrprets Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Anna Pascual Mirada externa Alba Sarraute Acompanyament artístic Johnny Torres Coreografia Berta Pascual Cap tècnic i escenografia Benet Jofre Disseny il·luminació Oscar de Paz Música Sofie Tuchscherer, Dalmau Boada. Espectacle creat amb el suport de Process()s, un projecte de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània Procedència Catalunya - Espanya Web www.psirc.net La Llotja, estand C3

50’

NO TEXT

12 EUR

TP

Dia 7 22:30 Dia 8 12:00 E. Sant Josep


© Massay

Res de res (remor)

dansa teAtre

Una de les companyies balears amb més projecció internacional que ens presenta la seva darrera producció, una peça de moviment on dos personatges es retroben a través del record. Una experiència breu però intensa que l’espectador viu dins una estructura de 35 metres cúbics, que evoca la cel·la d’una presó. Una història de llibertat protagonitzada per dues persones que recreen una relació de necessitat mútua viscuda a frec de pell més enllà de qualsevol límit. Espectacle premiat amb el Total Theatre Award al Fringe d’Edimburg 2012. Una de les compañías baleares con más proyección internacional que nos presenta su última producción, una pieza de movimiento donde dos personajes se reencuentran a través del recuerdo. Una experiencia breve pero intensa que el espectador vive dentro de una estructura de 35 metres cúbicos, que evoca la celda de una prisión. Una historia de libertad protagonizada per dos personas que recrean una relación de necesidad mútua vivida a flor de piel más allá de cualquier límite. Espectáculo premiado con el Total Theatre Award en el Fringe de Edimburgo 2012.

Autoria i direcció Marta Barceló i Joan Miquel Artigues Espai sonor i música original Joana Gomila Interpretació musical Joana Gomila i Maialen Araolaza Disseny i construcció escenografia Tomeu Estelrich i Biel Jordà Assessorament vestuari Maria Miró Fotografia Massay Producció Res de Res & Artigues Procedència Illes Balears - Espanya Web www.resderes.com La Llotja, estand 23

No apte per a persones amb la mobilitat reduïda. Espectacle sense seient. La durada és de només 11’ No apto para personas con la movilidad reducida. Espectáculo sin asiento. La duración es de sólo 11’

11’

no text

5 eur

+18

Dia 6 18:00; 18:20; 18:40; 19:00; 19:20; 19:40; 20:00; 20:20 Dia 7 18:00; 18:20; 18:40; 19:00; 19:20; 19;40; 20:00; 20:20 Dia 8 19:00, 19:20; 19:40; 20:00; 20:20 E. Sant Josep - Pati

Deixa’t sorprendre! REGAL EXCLUSIU* *Per cada compra de la nova col·lecció TardorHivern 2013 a Dshop-Desigual authorized dealer: Carme 24, Tàrrega. Promoció vàlida fins al 22 de setembre o fins exhaurir existències. Segueix-nos! @dshoptarrega FB: /DshopTarrega

Carme 24, Tàrrega

225x70_FaldónFiraTarrega.indd 5

27/06/13 18:31

27


Sol Picó cia de dansa Memòries d’una puça

DANSA

«Veiem la pèrdua com una oportunitat». Aquest és el pensament que sintetitza l’ànima de la nova creació de Sol Picó, una visió particular sobre la decadència i la desolació. Una reflexió sobre l’actualitat, vista com un huracà devastador que no ens permet avançar, i sobre la necessitat de canviar aquest món, d’escapar d’aquesta situació asfixiant. Tres nòmades plantegen un viatge amb un final que els situa a la deriva, com un missatge en una ampolla, un desig, una petició desesperada d’ajuda… La fantasia i l’absurd són els eixos d’aquesta peça coreogràfica. Un exercici sincer, convuls i esperançat. «Vemos la pérdida como una oportunidad». Este es el pensamiento que sintetiza el alma de la nueva creación de Sol Picó, una visión particular sobre la decadencia y la desolación. Una reflexión sobre la actualidad, vista como un huracán devastador que no permite avanzar, y sobre la necesidad de cambiar este mundo, de escapar de esta situación asfixiante. Tres nómadas plantean un viaje con un final que les sitúa a la deriva, como un mensaje en una botella, un deseo, una petición desesperada de ayuda… La fantasía y el absurdo son los ejes de esta pieza coreográfica. Un ejercicio sincero, convulso y esperanzado.

© David Ruano

Autoria, direcció i coreografia Sol Picó Propostes dramatúrgiques i direcció teatral Txiki Berraondo Disseny il·luminació Sylvia Kuchinow Disseny i construcció escenografia, tècnic i actor Joan Manrique Disseny i construcció ampolla Al Victor Ballarins Sol Picó, Valentí Rocamora i Torà, Carlos Fernandez Fuentes Composició musical Carles López Campmany Tècnic de so i road manager Marc Thió Vestuari Valeria Civil Assistent de coreografia Xaro Campo Col·laboració artística Juan Kruz Diaz de Garaio Esnaola Textos Rafael Metlikovez, Txiki Berraondo Textos de l’enregistrament “Dos sonetos teológicos” de Agustí García Calvo Veu enregistrament Al Victor Vídeo Ana Ballabriga, Alex Reig, Carles López Campmany Vídeo promocional Óscar de Paz Producció, mànager, distribució Pia Mazuela Ajudant producció Daphné Malherbe Comunicació Núria Aguiló Coproductors Cia Sol Picó, Temporada Alta de Girona 2012, Teatro Nacional de Catalunya. Companyia subvencionada per INAEM, Gobierno de España, Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura, ICUB, Ajuntament de Barcelona, Institut Ramon Llull Col·laboradors Atrium de Viladecans, Auditorio y Centro de Artes Escénicas de Beniaján del Ayuntamiento Murcia Procedència Catalunya - Espanya Web www.solpico.com La Llotja, estand 19

60’

NO TEXT

15 EUR

+18

Dia 6 22:30 Dia 7 12:00 Teatre Ateneu

28


© Sergio Ecatl

Teatro de Ciertos habitantes Todavía...siempre

TEATRE

Companyia de referència en l’avantguarda creativa llatinoamericana que ha circulat per festivals dels cinc continents. L’espectacle, que té molt present la complicitat del públic, explica la història de dos amants que es van separar en la seva joventut i que es retroben de nou en la seva vellesa. Amb la posada en escena de Claudio Valdés Kuri i una magnífica interpretació de Tara Parra –una veritable llegenda viva de la interpretació mexicana–, la història se centra en temes com la saviesa, la paciència, el dolor, la mort i, sobretot, el gaudi i el significat de la vida. Una història d’experiències commovedora en què la fragilitat esdevé un pretext reflexiu i d’altíssima intensitat. FOCUS MEXICÀ 2013. Compañía de referencia en la vanguardia creativa latinoamericana que ha circulado por festivales de los cinco continentes. El espectáculo, que tiene muy presente la complicidad del público, explica la historia de dos amantes que se separaron en la juventud y que se reencuentran en la vejez. Con la puesta en escena de Claudio Valdés Kuri y una magnífica interpretación de Tara Parra –una verdadera leyenda viva de la interpretación mexicana–, la historia se centra en temas como la sabiduría, la paciencia, el dolor, la muerte y, sobre todo, el goce y el significado de la vida. Una historia de experiencias conmovedora en què la fragilidad se convierte en un pretexto reflexivo y de altísima intensidad. FOCO MEXICANO 2013.

29

Autoria Conchi Leon Direcció Claudio Valdés Kuri Intèrprets Tara Parra i Guillermo Garcia Proal Actors col·laboradors Amado Cera i Núria Bonet Il·luminació Matias Gorlero Producció Carlos López Coordinació Fabrina Melon Comunicació Sergio Ecatl Assistent de direcció Oswaldo Ferrer Procedència Mèxic Web www.ciertoshabitantes.com La Llotja, estand 7

90’

CAST

15 EUR

+18

Dia 7 22:30 Dia 8 12:00 Teatre Ateneu

e


Teatro Línea de Sombra Baños Roma

MULTIDISCIPLINAR

Companyia mexicana de gran projecció internacional, creada el 1993 i dedicada a la creació contemporània mitjançant la convergència de llenguatges visuals, objectes del teatre físic i un fort compromís amb la realitat del seu entorn. A partir del relat aleatori i transversal de la vida de l’excampió mundial de boxa José Ángel “Mantequilla” Nápoles es construeix un espectacle que parla de la violència que pateix Ciudad Juárez i que, per extensió, recorre tota la societat mexicana. Una metàfora construïda en base a l’acumulació d’objectes, titulars de premsa, anècdotes i imatges fixades a la memòria, i que apunta els contorns de l’ombra d’un home, d’un lloc i d’un moment de la història. FOCUS MEXICÀ 2013. Compañía mexicana de gran proyección internacional, creada en 1993 y dedicada a la creación contemporánea mediante la convergencia de lenguajes visuales, objetos del teatro físico y un fuerte compromiso con la realidad de su entorno. A partir del relato aleatorio y transversal de la vida del ex campeón mundial de boxeo José Ángel “Mantequilla” Nápoles, se construye un espectáculo que habla de la violencia que padece Ciudad Juárez y que, por extensión, recorre toda la sociedad mexicana. Una metáfora construida en base a la acumulación de objetos, titulares de prensa, anécdotas e imágenes fijadas en la memoria, y que apunta los contornos de la sombra de un hombre, de un lugar y de un momento de la historia. FOCO MEXICANO 2013.

Subtítols en anglès Subtítulos en inglés

80’

cast

15 eur

TP

e

Dia 6 23:00 Dia 7 21:00 Dia 8 17:00 Poli. Municipal B

30

Autoria Jorge Vargas, Eduardo Bernal Direcció Jorge A. Vargas Creació Teatro Línea de Sombra, Zuadd Atala, Alejandra Antígona, Jorge León, Alicia Laguna, Malcom Vargas Textos Gabriel Contreras, Eduardo Bernal, Jorge Vargas, Extracto de Prometeo de Rodrigo García, TLS Cantant Jesús Cuevas Disseny il·luminació Jesús Hernández Disseny sonor i música original Jorge Verdín Imatge i vídeo Marina España, Malcom Vargas Assistent de direcció Fabiola Mata Disseny gràfic Malcom Vargas Producció executiva Alicia Laguna Coordinació de producció María Luisa Montiel Coordinació administrativa Patricia Díaz Assistència en producció Moisés Flores Procedència Mèxic Web www.teatrolineadesombra.org La Llotja, estand 7


31


Teatro Niño Proletario El Otro

TEATRE

Darrer treball d’aquesta companyia xilena que porta la seva mirada cap als llocs més marginals i cap als éssers més anònims i que ens va oferir el seu treball El olivo a FiraTàrrega 2011. En aquest nou espectacle plantegen una història de gran impacte emocional, en la qual els protagonistes són els pacients d’un psiquiàtric, a través dels quals es basteix una alegoria de l’amor-passió com a veritable insensatesa i on la vida es mostra amb els seus colors més radicals i sincers. Un relat inspirat en el llibre El infarto del alma de Paz Errázuriz i Diamela Eltit, construït com una successió d’escenes quotidianes que intenten aproximar-se a la temàtica de la supervivència afectiva en els nostres dies. Último trabajo de esta compañía chilena que dirige su mirada hacia los lugares más marginales y hacia los seres más anónimos y que nos ofereció su trabajo El olivo en FiraTàrrega 2011. En este nuevo espectáculo plantean una historia de gran impacto emocional, en la que los protagonistas son los pacientes de un psiquiátrico, a través de los que s construye una alegoría del amor-pasión como verdadera insensatez y donde la vida se muestra con sus colores más radicales y sinceros. Un relato inspirado en el libro El infarto del alma de Paz Errázuriz y Diamela Eltit, construido como una sucesión de escenas cotidianas que intentan aproximarse a la temática de la supervivencia afectiva en nuestros días.

32

Direcció Luis Guenel Assistent de direcció Francisco Medina Producció Francesca Ceccotti Disseny vestuari i espai Catalina Devia Disseny il·luminació Ricardo Romero Univers sonor Jaime Muñoz Vídeo Carolina Sánchez Fotografia Paz Errázuriz Intèrprets Gretha Nilson, Julieta Figueroa, Paola Lattus, José Soza, Eduardo Soto, Rodrigo Velásquez, Daniel Antivilo Cap tècnic Alfredo Basaure Adaptació dramatúrgica Teatro Niño Proletario. Amb el suport de Consejo Nacional de la Cultura y las Artes de Chile (FONDART), Ministerio de Relaciones Exteriores de Chile (DIRAC), Centro Cultural Estación Mapocho, Festival Cielos del Infinito Procedència Xile Web www.teatroninoproletario.com La Llotja, estand 5

60’

cast

12 EUR

+18

e

Dia 6 21:00 Dia 7 21:00 Dia 8 21:00 E. Les Sitges


Trasto Teatro Las Satisfechos

TEATRE

Companyia creada el 2002 que, amb una desena de muntatges, ha aconseguit una gran projecció internacional, fins al punt que les dramatúrgies del seu director Raúl Cortés han estat objecte de tesi a la Universitat de Pisa. Amb aquest espectacle, que té lloc en el marc d’una vetlla, fan un retrat sobre la fam a través de l’humor punyent i enginyós. Tres personatges deambulen entre les ruïnes del dia a dia i li planten cara a la vida amb desimboltura i coratge, conscients que aquest és el valor més preuat de la seva rebel·lia. Un mirall que ens retorna la imatge d’aquells que ho han perdut tot, excepte el sentit de l’humor. Compañía creada en 2002 que, con una decena de producciones, ha conseguido una gran proyección internacional, hasta el punto que las dramaturgias de su director Raúl Cortés ha sido objeto de tesis en la Universidad de Pisa. Con este espectáculo, que tiene lugar en el marco de un velatorio, hacen un retrato sobre el hambre a través de un humor incisivo e ingenioso. Tres personajes deambulan entre las ruínas del día a día y le plantan cara a la vida con desenvoltura y coraje, conscientes que este es el valor más preciado de su rebeldía. Un espejo que nos retorna la imagen de los que lo han perdido todo, excepto el sentido del humor.

Circuito de movilidad Cofae

Autoria i direcció Raúl Cortés Intèrprets Nerea Vega, Pepi Gallegos, Salva Atienza Agraïments Societat Ateneu Tàrrega Procedència Andalusia - Espanya Web www.trastroteatro.com

90’

CAST

No apte per a persones amb la mobilitat reduïda No apto para personas con la movilidad reducida

12 EUR

+18

Dia 6 11:30; 17:00 Dia 7 17:00; 20:00 Dia 8 17:00 Teatre Ateneu - Sala assaig

una rialla amb futur! Rebràs el teu tractament en mans dels millors professionals Clinica especialitzada en nens i adults Estètica dental Implantologia Ortodòncia Odontopediatria Periodòncia Odontologia conservadora Endodòncia Pròtesi fixa i amovible Cirurgia Pl.del Carme, 16, entl. 1a · Tàrrega · Tel. 973 31 30 37 Av. Onze de Setembre, 10, baixos · Guissona · Tel. 973 55 22 39

33


Vaca 35

Lo único que necesita una gran actriz, es una gran obra y las ganas de triunfar Teatre Adaptació lliure i actualitzada de l’obra Les criades de Jean Genet, articulada a partir de dos temes centrals: el de la vida com a vivència mecànica i el del teatre com a espai d’autenticitat en un món que ha transformat l’art en mercaderia. Dues actrius, dues dones que interpreten dues criades, donen vida a un dels textos fonamentals de la dramatúrgia del segle XX, amb una estructura que posa al descobert els límits reals i ficcionals de l’actor, del personatge, de l’espectador, de l’espai i de la mateixa peça dramàtica. Una oportunitat única per als espectadors de viure de molt a prop una experiència escènica integral. FOCUS MEXICÀ 2013. Autoria Creación colectiva Vaca 35 Teatro en Grupo Direcció Damián Cervantes Intèrprets Diana Magallón, Mari Carmen Ruiz Producció executiva José Rafael Flores Producció Vaca 35 Teatro Coproducció Ambienta Yoga (Enrique Cervantes) Procedència Mèxic Web www.vaca35teatro.com La Llotja, estand 7

50’

cast

12 eur

+18

Dia 6 12:00; 22:30 Dia 7 18:00; 21:00 Dia 8 12:00; 18:00 Safareig

Agraïments a la família Corbella Burgués No apte per a persones amb la mobilitat reduïda No apto para personas con la movilidad reducida

34

Adaptación libre y actualizada de la obra Las criadas de Jean Genet, articulada a partir de dos temas centrales: el de la vida como vivencia mecánica y el del teatro como espacio de autenticidad en un mundo que ha transformado el arte en mercancía. Dos actrices, dos mujeres que interpretan a dos criadas, dan vida a uno de los textos fundamentales de la dramaturgia del siglo XX, con una estructura que pone al descubierto los límites reales y ficcionales del actor, del personaje, del espectador, del espacio y de la propia pieza dramática. Una oportunidad única para los espectadors de vivir de cerca una experiencia escénica integral. FOCO MEXICANO 2013.


© Alessia Bombaci

Zirkus Frak

Jorge Albuerne Nomarramón DANSA - CIRC

50’

CAST

12 EUR

+18

Dia 8 13:00; 20:00 Poli. Municipal A

Darrer treball d’aquest creador que es mou a cavall entre el món del circ i del moviment. Un solo que planteja una relació íntima i de familiaritat amb diversos ingredients. La figura de l’avi, la mort, l’atzar, el sentit de la vida i el rastre que deixem al nostre pas. Un exercici escènic on conflueixen la plàstica i el text, l’acció i el contingut, el ritme i el silenci. Un exercici de reflexió on apareixen el circ, la seva filosofia, les seves formes, l’esforç físic i les emocions. La visió de dos mons connectats per la genètica que obre finestres a la història, a l’estètica i a les relacions humanes. Premi Zirkolika 2012 al Millor Espectacle de Sala. Último trabajo de este creador que se mueve a caballo entre el mundo del circo y del movimiento. Un solo que plantea una relación íntima y de familiaridad con distintos ingredientes. La figura del abuelo, la muerte, el azar, el sentido de la vida y el rastro que dejamos a nuestro paso. Un ejercicio escénico donde confluyen la plástica y el texto, la acción y el contenido, el ritmo y el silencio. Un ejercicio de reflexión donde aparecen el circo, su filosofía, sus formas, el esfuerzo físico y las emociones. La visión de dos mundos conectados por la genética que abre ventanas a la historia, a la estética y a las relaciones humanas. Premio Zirkolika 2012 al Mejor Espectáculo de Sala.

Autoria, direcció, idea i interpretació Jorge Albuerne Il·luminació Mauro Paganini i Jorge Albuerne Espai escènic i escenografia Jorge Albuerne Construcció Luis Nevado “Luisillo” i Jorge Albuerne Espai sonor Jorge Albuerne y extracto de Blade Runner (Ridley Scott. Versió doblada al castellà per Constantino Romero) Músiques (extractes) André Minieville, The Righteous Brothers i Jan Johansson Vestuari Jorge Albuerne Textos Jorge Albuerne i extracte de Blade Runner Coproducció L’AnticTeatre / Adriantic i Jorge Albuerne Suport a la creació La Central del Circ Fotografia Tristán Pérez Martín, Alessia Bombaci i Rosa Colell Agraïments Ángeles Juanco, Fernando Albuerne, Ramón Albuerne, Luis Nevado “Luisillo”, Mauro Paganini, Cecilia Colacrai, Pablo Tendela, Miriam Edo, Manolo Alcántara, Jordi Panareda, Enric Ases, Semolina Tomic, Juliette Beaume, Marta Campabadal, Rosa Colell, Sergio López “Chapa”, CSO “La Nave Espacial”, equips de la Central del Circ, de l’AnticTeatre i de l’Apcc, Centro Cultural “Luna Nueva(Mazunte/México), Espacio Experimental (Mazunte/México). Espectacle presentat conjuntament amb Antic Teatre Procedència Catalunya - Espanya Web jorgealbuerne.wordpress.com La Llotja, estand 41

Productes ecològics, comerç just i altres alternatives per un consum més sa i responsable.

Venta a www.femcadena.com, cistelles setmanals a domicili o vine a la nostra botiga a la Raval del Carme 81 de Tàrrega. Tel.: 973 314 116

35


36


PLATAFORMA

L’apartat de R + D + I de FiraTàrrega. Espectacles que han completat el seu procés de producció dins el programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega. Propostes amb vocació innovadora i amb el segell de la Fira. © Silvia Miserotti

Cía. Proyecto Otradnoie Otradnoie.1

Autoria Proyecto Otradnoie Direcció Proyecto Otradnoie/Ivan Tomasevik Intèrprets Germán Caro, Ingrid Berman, d2mau Distribució Mathilde LeCain. Espectacle en residència a la Nau Ivanoff. Amb la col·laboració de Trapezi de Reus. Procedència Catalunya - Espanya Web http://otradnoie.wix.com/proyecto La Llotja, estand 26

Amb la col·laboració d’Olis Franquesa

50’

no text

12 eur

TP

e

Dia 6 20:30 Dia 7 12:30; 23:00 Dia 8 20:00 E. Molí Franquesa

circ

Otradnoie (que en rus vol dir «indret on s’hi troba el consol») és el nom d’aquesta companyia de circ nascuda el 2009 a cavall entre Barcelona i Tolosa de Llenguadoc. El seu treball es basa en la recerca d’un llenguatge on conflueixen el circ, el moviment, els objectes i els dispositius per produir i controlar el so. Otradnoie 1 fa referència a un món on impera l’oblit, farcit d’objectes que han perdut la seva funció. L’estupidesa humana s’ha escampat arreu i l’allau informativa, el consumisme, el malbaratament i la insatisfacció són la base de l’estil de vida imperant. Otradnoie és el refugi de la memòria on un home i una dona ballen envoltats d’una atmosfera sonora que suggereix esperança, possibilitat, vida.

Otradnoie (que en ruso significa «lugar donde se halla el consuelo») es el nombre de esta compañía de circo nacida en 2009 a caballo entre Barcelona y Tolosa de Lenguadoc. Su trabajo se basa en la búsqueda de un lenguaje donde confluyen el circo, el movimiento, los objetos y los dispositivos para producir y controlar el sonido. Otradnoie 1 se refiere a un mundo donde impera el olvido, repleto de objetos que han perdido su función. La estupidez humana ha cuajado por todas partes y el exceso informativo, el consumismo, el malbaratamiento y la insatisfacción son la base del estilo de vida imperante. Otradnoie es el refugio de la memoria donde un hombre y una mujer bailan inmersos en una atmósfera sonora que sugiere esperanza, posibilidad, vida.

37


Esteve Soler + Jordi Queralt Contra la ciutat

instal·lació

Projecte basat en l’univers literari del dramaturg Esteve Soler que, amb els espectacles Contra el progrés, Contra la democràcia i Contra l’amor, ha creat una trilogia que ha tingut una gran repercussió gràcies al seu to crític i al seu sentit de l’humor. Contra la ciutat permet una descoberta «moralment alterada» de la ciutat. És un itinerari físic que reflecteix els monstres i les contradiccions de la quotidianitat, reflexiona sobre la deshumanització de la societat i fa que l’espectador esdevingui una part activa i propagador de missatges. A partir d’un mapa*, una exposició interactiva i nombroses accions, l’espectador té l’oportunitat de recórrer la ciutat i transitar entre una realitat discutible i una ficció sorprenent.

Amb la col·laboració de CARTAES – Càritas Tàrrega i Centre de Formació La Solana. Autoria i direcció Esteve Soler + Jordi Queralt Procedència Catalunya - Espanya

MULTI Proyecto basado en el universo literario del dramaturgo Esteve Soler que, con sus espectáculos Contra el progrés, Contra la democràcia y Contra l’amor, ha creado una trilogía que ha tenido una gran repercusión gracias a su tono crítico y a su sentido del humor. Contra la ciutat permite una descubierta «moralmente alterada» de la ciudad. Es un itinerario físico que refleja los monstruos y las contradicciones de la cotidianidad, reflexiona sobre la deshumanización de la sociedad y hace del espectador una parte activa y lo convierte en propagador de mensajes. A partir de un mapa*, una exposición interactiva y numerosas acciones, el espectador tiene la oportunidad de recorrer la ciudad y transitar entre una realidad discutible y una ficción sorprendente.

3 eur

TP

e

*El mapa del recorregut es pot adquirir al punt d’informació de la Pl. del Carme, al preu de 3 EUR *El mapa del recorrido se puede adquirir en el punto de información de la Pl. del Carme, al precio de 3 EUR

centre d’estètica unisex celebra la Fira amb vosaltres

amb regals

Et fas 3 tractaments

i en pagues

2

I a més, et regalem un tractament Si et vols beneficiar d’aquesta oferta has de portar aquest retallable.

C. Bombers, 3 (Barri Sol Ixent) Tàrrega Tel. 680 829 785 · tarrega-bombers@opencel.es

38


Insectotròpics Bouazizi

MULTIDISCIPLINAR

Després de La Caputxeta galàctica, que vam poder veure en l’edició 2012 de FiraTàrrega, aquesta companyia multidisciplinària integrada per dos pintors, un músic i tres videoexperimentadors, proposa un segon espectacle que aprofundeix en la investigació plàstica i expressiva i en el mestissatge de mitjans i llenguatges. Un muntatge que ens farà reflexionar sobre temes actuals, com la perversió humana, la mesquinesa amagada darrere la maquinària dels estats, la manipulació de les opinions dels ciutadans o la generació i la propagació dels mites.

Después de La Caputxeta galàctica, que pudimos ver en la edición 2012 de FiraTàrrega, esta compañía multidisciplinar integrada per dos pintores, un músico y tres videoexperimentadores, propone un segundo espectáculo que profundiza en la investigación plástica y expresiva y en el mestizaje de medios y lenguajes. Un montaje que nos hará reflexionar sobre temas actuales, como la perversión humana, la mezquindad que se esconde tras la maquinaria de los estados, la manipulación de las opiniones de los ciudadanos o la generación y la propagación de los mitos.

Espectacle sense seient Espectáculo sin asiento

Creació, direcció, música i producció Insectotròpics Escenografia i vestuari Llorenç Corbella Il·luminació Aleix Ramisa Direcció actors Ferran Utzet Guió Jou Lizarte En directe: Artistes plàstics Lex, Xanu Músic Tullis Rennie Video-experimentadors VVV, Laia Ribas i Maria Thorson Actors César Rojas i Padi Padilla Llums i so Aleix Ramisa. Espectacle coproduït amb el CAET / TNT Procedència Catalunya - Espanya Web www.insectotropics.com La Llotja, estand 21

50’

cat

12 eur

+18

e

Dia 6 21:30 Dia 7 01:00; 21:30 Dia 8 00:30; 21:30 Pl. dels Àlbers

39


Íntims Produccions El lloc

Companyia jove formada a l’Aula Municipal de Teatre de Lleida, que es planteja un primer espectacle amb la dramatúrgia i la direcció experta de Jorge-Yamam Serrano, director de TeatrodeCerca (Premi Moritz de FiraTàrrega 2012). Amb el pretext d’un episodi històric –la matança de jueus esdevinguda a Tàrrega el 1348– es teixeix un relat on convergeixen passat i present. A partir d’un joc, quatre amics reunits en el seu lloc de trobada habitual fan aflorar les veritats soterrades que mantenen entre ells. Un treball site specific que investiga en la càrrega històrica que tenen els emplaçaments i en la connexió de les nostres vides amb les vides –sovint oblidades– dels nostres avantpassats.

70’

CAT CAST

12 eur

+18

NOVES DRAMATÚRGIES

Joven compañía formada en el Aula Municipal de Teatre de Lleida, que se plantea un primer espectáculo con la dramaturgia y la dirección experta de Jorge-Yamam Serrano, director de TeatrodeCerca (Premio Moritz de FiraTàrrega 2012). Con el pretexto de un episodio histórico –la matanza de judios suceída en Tàrrega en 1348– se teje un relato donde convergen pasado y presente. A partir de un juego, cuatro amigos reunidos en su lugar de encuentro habitual hacen aflorar las verdades escondidas que mantienen entre sí. Un trabajo site specific que investiga en la carga histórica que tienen los emplazamientos y en la conexión de nuestras vidas con las vidas –a menudo olvidadas– de nuestros antepasados.

e

Dia 6 12:00; 23:00 Dia 7 12:00; 23:00 Dia 8 12:00; 18:00 E. Les Sitges

Autoria i direcció Jorge-Yamam Serrano Intèrprets Xavier Teixidó, Oriol Esquerda, Isaac Baró, Rafael Rodríguez, Marc Cartanyà, Sandra Pujol. Espectacle inclòs al programa EscorxadeBoots del Teatre de l’Escorxador de Lleida Procedència Catalunya - Espanya

40


Joan Català Pelat

multidisciplinar

Primer espectacle en solitari d’aquest jove creador multidisciplinari format en arts plàstiques, en teatre, en circ i en dansa, amb un extens currículum internacional. Una proposta que neix de l’observació del treball artesanal i de la introspecció en les arrels geogràfiques i familiars de l’artista per experimentar amb l’espai i el moviment i per crear un diàleg entre la natura i l’individu cercant la complicitat amb l’espectador. Una peça concebuda per a l’espai públic, on quatre persones desconegudes s’uneixen a l’intèrpret per treballar amb un mateix objectiu, en un ritual al voltant de l’efímer. Una reflexió sobre el nostre fenomenal i inquietant pas per la vida.

40’

no text

gratis

TP

e

Dia 6 11:00 Dia 7 19:00 Dia 8 11:00 Pl. Nacions

Primer espectáculo en solitario de este joven creador multidisciplinario formado en artes plásticas, en teatro, en circo y en danza, con un extenso currículum internacional. Una propuesta que nace de la observación del trabajo artesanal y de la introspección en las raíces geográficas y familiares del artista para experimentar con el espacio y el movimiento y para crear un diálogo entre la naturaleza y el individuo buscando la complicidad con el espectador. Una pieza concebida para el espacio público, donde cuatro personas desconocidas se unen al intérprete para trabajar con un mismo objetivo, en un ritual a propósito de lo efímero. Una reflexión sobre nuestro fenomenal e inquietante paso por la vida.

Autoria i direcció Joan Català i Carrasco Assistent de direcció Jordi Casanovas Assessora artística Melina Pereyra Assessoria vestuari Seria Clara Pérez Tour manager Melina Pereyra Producció Mika Project - Gabriela Marsal i Leila Barenboim. Amb la col·laboració de Cronopis Espai Circ (Mataró), L’animal a l’esquena (Celrà-Girona) i Associació Cultural uLLs Art (Barcelona). Una coproducció de FiraTàrrega i El Graner, amb el suport del Festival Sismògraf (Olot), Teatre Municipal de l’Escorxador (Lleida), Trayectos (Zaragoza) i el Festival TNT (Terrassa) Procedència Catalunya - Espanya Web www.ulls.org

41


Macarena Recuerda Shepherd Whose are those eyes? NOVES DRAMATÚRGIES

Amb la col·laboració de CIRCUSA

Autoria i direcció Macarena Recuerda Shepherd Col·laboradors Natalia Lloreta, Esther Burgos, Joan Ramon Minguella i Ignasi Busqueta Coordinació Vicente Arlandis i Lorea Uresberueta Edició de vídeo Gorka Bilbao Disseny gràfic Pau Aguilar Producció MiCartera Patrocina Coproducció FiraTàrrega, BAD (Bilbao) Escena Poblenou i Antic Teatre. Espectacle presentat conjuntament amb Antic Teatre Procedència Catalunya - Espanya Web www.macarenarecuerdashepherd.com La Llotja, estand 41

No apte per a persones amb la mobilitat reduïda No apto para personas con la movilidad reducida

45’

cast ENG

12 eur

+18

e

Dia 6 19:00 (Eng); 20:00 (Eng); 21:00 (Cast); 22:00 (Cast) Dia 7 19:00 (Eng); 20:00 (Eng); 21:00 (Cast); 22:00 (Cast) Dia 8 19:00 (Eng); 20:00 (Eng); 21:00 (Cast); 22:00 (Cast) Cinema Majèstic

42

Artista de llarga trajectòria i ampli espectre creatiu, fundadora de la plataforma de nous creadors Colectivo Estraperlo, que des de l’any 2008 produeix els seus propis espectacles. Aquest projecte neix de la seva passió pel gènere policíac, el cinema negre i els còmics dels anys 30. La proposta planteja un joc de rol en què l’espectador ha d’assumir un paper i es converteix en personatge actiu d’una trama d’intriga. Un recorregut dirigit per la ciutat que converteix el carrer en un escenari on s’esborren els límits entre la ficció i la vida real. Un trencaclosques detectivesc en què els espectadors passen a l’altra banda i contribueixen a construir l’espectacle. Artista de larga trayectoria y amplio espectro creativo, fundadora de la plataforma de nuevos creadores Colectivo Estraperlo, que desde 2008 produce sus propios espectáculos. Este proyecto nace de su pasión por el género policiaco, el cine negro y los cómics de los años 30. La propuesta plantea un juego de rol en que el espectador debe asumir un papel y se convierte en personaje activo de una trama de intriga. Un recorrido dirigido que convierte la calle en un escenario donde se borran los límites entre la ficción y la vida real. Un rompecabezas detectivesco donde los espectadores pasan al otro lado y contribuyen a construir el espectáculo.


© Sabrina Cirillo

Ondadurto Teatro C’era una volta

multidisciplinar

Companyia italiana que treballa a partir del gest, l’acrobàcia i el teatre-dansa en combinació amb màquines escèniques, vídeo i música. Inspirat en el món imaginatiu dels contes tradicionals, l’espectacle recrea un món màgic que difumina les fronteres entre el bé i el mal, la llum i la foscor, l’amor i la mort. El públic és conduït darrere el mirall per redescobrir les facetes més amagades dels personatges que ens han acompanyat des de la infantesa: la Caputxeta Vermella, la Blancaneu, les bruixes i les madrastres. Una alegoria multimèdia sobre l’estil de vida contemporani, de gran impacte visual, dinàmica, irònica i amb tocs de revista musical. Compañía italiana que trabaja a partir del gesto, la acrobacia y el teatro-danza en combinación con máquinas escénicas, vídeo y música. Inspirado en el mundo imaginativo de los cuentos tradicionales, el espectáculo recrea un mundo mágico que difumina las fronteras entre el bien y el mal, la luz y la oscuridad, el amor y la muerte. El público es conducido tras el cristal para redescubrir las facetas más escondidas de los personajes que nos han acompañado desde la infancia: Caperucita Roja, Blancanieves, las brujas y las madrastras. Una alegoría multimedia sobre el estilo de vida contemporáneo, de gran impacto visual, dinámica, irónica y con toques de revista musical.

Autoria Ondadurto Teatro Direcció Marco Paciotti Producció Ondadurto Teatro Coproducció Mirabilia Festival (Itàlia), FiraTàrrega Residència artística FiraTàrrega Patrocini Massimo Carsetti, MiBAC (Italian Ministry of Culture) i IIC Barcelona (Italian Institut of Culture in Barcelona). Amb el suport de l’Ajuntament de Roma, inEURoff Festival Concepte artístic Marco Paciotti, Cristian Paraskevas i Lorenzo Pasquali Assistent direcció Roberto Andolfi Maquinària i objectes Lorenzo Pasquali i Massimo Carsetti Disseny vestuari Claudia Tortora Disseny il·luminació Costel Iulian Prodran Actors Chiara Becchimanzi, Giorgia Conteduca, Daniele Ginnetti, Valerio Marinaro, Giorgia Marras Lorenzo Pasquali, Dario Vandelli i Giulia Vanni Coordinació Giulia Vanni International Consultoria Ute Classen Kulturmanagement (Alemanya). Espectacle coproduït entre el festival italià Mirabilia i FiraTàrrega Procedència Itàlia Web www.ondadurtoteatro.it La Llotja, estand 28

60’

no text

gratis

TP

e

Dia 6 21:00 Dia 7 21:00 Dia 8 00:30 St. Eloi - Pla del dipòsit

Accés recomanat pel Pg. Simó Canet Acceso recomendado por el Pg. Simó Canet

43


Ponten Pie Ârtica

NOVES DRAMATÚRGIES

© Sergi Ots

Tercer espectacle d’aquesta companyia que es va donar a conèixer el 2009 a través d’un Laboratori de Creació a FiraTàrrega amb el seu Copacabana, que trencava totes les convencions teatrals per oferir una experiència culinària i singular i que ha realitzat més de 180 representacions arreu del món. Amb Ârtica segueixen en aquesta línia d’investigació en nous llenguatges teatrals i d’implicació amb el públic per oferir una proposta multidisciplinària, sensorial i gens convencional. En grups reduïts, els espectadors accedeixen a l’interior d’una vella casa de fusta, on són rebuts per uns personatges silenciosos que els ofereixen escalf i on podran conèixer un seguit d’històries sorprenents. Una finestra oberta a un món íntim de nostàlgia i poesia. Tercer espectáculo de esta compañía que se dió a conocer en 2009 a través de un Laboratorio de Creación en FiraTàrrega con su Copacabana, que rompía todas las convenciones teatrales para ofrecer una experiencia culinaria y singular y que ha realizado más de 180 representaciones alrededor del mundo. Con Ârtica siguen en esta línea de investigación en nuevos lenguajes teatrales y de implicación con el público para ofrecer una propuesta multidisciplinar, sensorial y no convencional. En grupos reducidos, los espectadores acceden al interior de una vieja casa de madera, donde son acogidos por unos personajes silenciosos y donde conocerán una serie de historias sorprendentes. Una ventana abierta a un mundo íntimo de nostalgia y poesía.

75’

NO TEXT

12 EUR

TP

Dia 6 11:00; 12:20; 13:40; 16:45; 18:05; 19:25; 20:45 Dia 7 11:00; 12:20; 13:40; 16:45; 18:05; 19:25; 20:45 Dia 8 11:00; 12:20; 13:40; 16:45; 18:05; 19:25; 20:45 El Molí - El Talladell Autoria Sergi Ots, Emilie De Lemos, Natàlia Méndez Direcció Sergi Ots Idea original Sergi Ots Ajudant direcció Emilie De Lemos Intèrprets Natàlia Méndez, Emilie De Lemos i Sergi Ots Disseny escenografia Jordi Dorado i Sergi Ots Construcció escenografia i artefactes Jordi Dorado Ajudants en la construcció Gemma García, Gerard Tubau, Marlako Efectes especials i atrezzo Marcos Díaz Disseny vestuari Espe Pascual Confecció vestuari Airam Padilla Il·luminació i espai sonor Ponten Pie Fotografia Eva G. Alcàntara Tècnic frigorífic Alex Vazquez Producció Ponten Pie, FiraTàrrega, Carro de Baco, Generalitat de Catalunya i Asterions Hus Col·laboradors Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Ajuntament de Mataró, Ajuntament de Sant Feliu de Codines, mecenes de Verkami Procedència Catalunya - Espanya Web www.ponten-pie.com La Llotja, estand 27

No recomanat a persones amb la mobilitat reduïda. Aquest espectacle es realitza fora de la ciutat. Prèvia presentació de l’entrada, els espectadors seran conduïts en autobús al Talladell. La durada total de 75’ inclou els desplaçaments d’anada i tornada i l’espectacle. Punt de sortida bus i validació d’entrades: Av. Generalitat / Verge del Pedregal No recomendado a personas con la movilidad reducida. Este espectáculo se realiza fuera de la ciudad. Previa presentación de la entrada, los espectadores serán conducidos en autobús a El Talladell. La duración total de 75’ incluye los desplazamientos de ida y regreso y el espectáculo. Punto de salida bus y validación de entradas: Av. Generalitat / Verge del Pedregal

ARÁNEGAS & ROBLES Plaça de les Nacions Sense Estat, s/n · Tel. 973 502 331 · Tàrrega

Avinguda d’Ondara, 22 · Tel. 973 501 632 · Tàrrega

44


WORKSHOPS

Joves creadors vinculats a experiències de formació. El futur del sector de les arts de carrer.

Centro Universitario de Teatro (UNAM), Instituto Nacional de las Bellas Artes i FiraTàrrega Verdades como puños CARRER A partir de llegendes urbanes i experiències personals, un grup de joves estudiants d’actor ens parlen de la seva visió del Mèxic actual. Amb l’humor com a element necessari, s’apoderen del llenguatge per escriure la seva pròpia història inventant veritats que els ajuden a obrir-se pas enmig de la mediocritat i l’adulteració d’un govern que ja no els representa. FOCUS MEXICÀ 2013. A partir de leyendas urbanas y experièncias personales, un grupo de jóvenes estudiantes de actor nos hablan de su visión del México actual. Con el humor como elemento necesario, se apoderan del lenguaje para escribir su propia historia inventando verdades que les ayudan a abrirse paso entre la mediocridad y la adulteración de un gobierno que ya no les representa. FOCO MEXICANO 2013. Autoria Creación Colectiva Direcció Ernesto Collado Dramatúrgia Piero Steiner i Ernesto Collado Textos, creació i interpretació Generación 2009-2013 Gilberto Alanís, Gerardo del Razo, Guiureni Fonseca, Héctor Iván González, María Elena Gore, Daniela Jaimes, Carlos Komukai, Daniel Lemus, Daniela Morales Montero, Tania María Muñoz, Inés Peláez, Dan Sotelo Assistent de direcció Piero Steiner Concepte d’espai Ernesto Collado Disseny gràfic i realització de loteria María Guadalupe Ruz Altamirano i Emilio Daniel G. Cantón Ruz Escenofonia Alberto Solís Assistència musical Felipe Gallegos Producció executiva José Juan Sánchez i Ana Belén Aguilar Atrezzo Gustavo Herrera Fotografia José Jorge Carreón Producció FiraTàrrega, Centro Univ. de Teatro de la Universidad Autónoma de México, amb el suport del Insituto Nacional de las Bellas Artes Procedència Mèxic Web www.cut.unam.mx La Llotja, estand 7

Grupo Carro F.C. In forma pauperis

60’

CAST

5 eur

TP

e

Dia 6 19:00 Dia 7 19:00 Dia 8 18:00 E. Moritz

carrer

Espectacle de creació col·lectiva sorgit d’un taller integrat de l’Institut del Teatre i que compta amb l’assessorament del prestigiós director xilè Ignacio Achurra. Una proposta crítica que ens connecta amb els temes més actuals de la societat contemporània: l’habitatge, les protestes contra l’ordre establert, la realitat virtual i les xarxes socials, el culte a la imatge, el poder que tenen els mitjans de comunicació per subvertir la realitat... Espectáculo de creación colectiva surgido de un taller integrado del Institut del Teatre y que cuenta con el asesoramiento del prestigioso director chileno Ignacio Achurra. Una propuesta crítica que nos conecta con los temas más actuales de la sociedad contemporánea: la vivienda, las protestas contra el orden establecido, la realidad virtual y las redes sociales, el culto a la imagen, el poder que tienen los medios de comunicación para subvertir la realidad... Autoria i direcció Carro FC Dramatúrgia Cristina Cordero, Carro FC Intèrprets Alba Grande, Alejandra Bacelar, Blanca Pascual, Carlos Ara, Ester Martínez, Iria Roibás, Piermario Salerno, Vanessa Vergara Disseny i construcció escenografia Estanis Aboal, Tania Gumbao, Mireia, Joan Viscasillas, Carro FC Il·luminació Anna Boix, Edgar Garcia So Jordi Sala Fotografia Laia Tubio Producció FiraTàrrega, Institut del Teatre de Barcelona, Carro FC Procedència Catalunya - Espanya La Llotja, estand 20

60’

no text

gratis

TP

e

Dia 6 21:30 Dia 7 11:00 Pl. Nacions

Workshop Noves Dramatúrgies Màster de creació en arts de carrer FiraTàrrega + UdL CARRER Report distort Paul Long (Metro-Boulot-Dodo) i els alumnes del Màster FiraTàrrega de Creació en Arts de Carrer us proposen compartir un experiment sonor, les possibilitats d’una experiència col·lectiva que es pot gaudir per radiotransmissió. Per descobrir-ho comptarem amb les absurdes, fantàstiques, belles i ridícules possibilitats de la nostra imaginació. Participeu i comproveu-ho amb les vostres pròpies orelles. Per a seguir l’espectacle cal disposar d’un receptor de FM i auriculars. Sintonitzeu Ràdio Tàrrega 92.3 FM en català (106.3 FM en anglès) i sumeu-vos a la diversió. Paul Long (Metro-Boulot-Dodo) y los alumnos del Master FiraTàrrega de Creación en Artes de Calle proponen compartir un experimento sonoro, las posibilidades de una experiencia colectiva que se puede disfrutar por radiotransmisión. Para descubrirlo contaremos con las absurdas, fantásticas, bellas y ridículas posibilidades de nuestra imaginación. Participad y comprobadlo con vuestros propios oídos. Para seguir el espectáculo es necesario un receptor de FM y unos auriculares. Sintonizad Ràdio Tàrrega 92.3 FM en catalán (106.3 en inglés) y sumaros a la diversión. Autoria Paul Long Direcció Paul Long Actors Alina Stockinger, Arnau Vinós, Iris Romero, Jaume Figueres, Maria Filiminov, Mónica Martínez, Patricia Habchy, Rosa Carbonell i Mauricio González Procedència Catalunya - Espanya Web www.firatarrega.com Amb la col·laboració de Ràdio Tàrrega

Workshop Teatre de Carrer Màster de creació en arts de carrer FiraTàrrega + UdL Fantasía de Obreros

30’

no text

gratis

+18

e

Dia 6 13:00 Dia 7 13:00 Pl. Sant Antoni

CARRER

Ignacio Achurra (La Patriótico Interesante) i els alumnes del Màster FiraTàrrega de Creació en Arts de Carrer us proposen un espectacle amb essència de carrer. Una reflexió sobre la iconografia i els efectes perversos del poder, sobre l’estratigrafia classista de la societat, sobre la capacitat de la gent d’organitzar-se, sobre la possibilitat de recuperar l’àgora, l’espai col·lectiu idoni per a la reivindicació i per al teatre. Ignacio Achurra (La Patriótico Interesante) y los alumnos del Master FiraTàrrega de Creación en Artes de Calle proponen un espectáculo con esencia de calle. Una reflexión sobre la iconografía y los efectos perversos del poder, sobre la estratigrafía clasista de la sociedad, sobre la capacidad de la gente de organizarse, sobre la posibilidad de recuperar el ágora, el espacio colectivo idóneo para la reivindicación y para el teatro. Autoria i direcció Ignacio Achurra Actors Alina Stockinger, Arnau Vinós, Iris Romero, Jaume Figueres, Maria Filiminov, Mónica Martínez, Patricia Habchy, Rosa Carbonell i Mauricio González Procedència Catalunya - Espanya Web www.firatarrega.com

45

50’

no text

gratis

TP

e

Dia 6 23:00 Dia 7 23:00 Pl. Major


PROGRAMA EMPRESA

Espai Adgae

Espai gestionat per l’associació de distribuïdors d’arts escèniques de l’Estat espanyol, dedicat principalment als espectacles per a públic familiar i juvenil.

Instal·lacions | Performances | Dansa | Música | Teatre Visual | Mentalisme | Teatre Familiar | Teatre de Carrer | Cabaret | Clown

FES-T’HO COM VULGUIS · LOS MENOS · ISABEL LAVELLA · BRINCADEIRA · TEATRAPO · PARDO EL PSHICOMAGO · MIMAIA · IPSO FACTO · FIL D’ARENA · FACTORIA NORTE · KATRASKA CIA. AMEZKU PROD. / IMAGINACIONES NAI

ENS TROBAREU A L’INSTITUT MANUEL DE PEDROLO

Av. Tarragona, 2. Tàrrega Vegeu la graella cronològica per a més informació

ASOCIACIÓN DE EMPRESAS DE ARTES ESCÉNICAS +34 618 836 344 La Llotja, estand 24

· Accés espectacles de sala per l’Av. Tarragona · Accés espectacles de carrer pel C/ La Plana · Entrades a la venda a les taquilles de la Pl. del Carme

46


PROGRAMA EMPRESA

Espai La Maleta Espai gestionat per La Maleta dels Espectacles amb espectacles per a tots els públics amb 4 espais d’actuació diferenciats. Titelles | Clown | Màgia

© Marina Tomàs Roch

ELS PEUS DEL PORC · DUDU ARNALOT I CIA. · CAFÈ URANIA I CHEZ LA POUPÉE · ANNA MONTSERRAT

ENS TROBAREU A L’ESCOLA D’ARTS ONDARA

LA MALETA DELS ESPECTACLES

Pl. del Centenari, s/n. Tàrrega Vegeu la graella cronològica per a més informació

+34 652 356 493 info@lamaleta.cat www.lamaleta.cat Dudu Arnalot i Cia.: La Llotja, estand C2

Els espectacles que es realitzen al Claustre no garanteixen el dret a seient Los espectáculos programados en el Claustro no garantizan el derecho a asiento

47


PROGRAMA EMPRESA

Espai 23 Arts Espai gratuït de carrer gestionat per 23 Arts Brothers Projections amb bar i zona d’ombra. Circ | Instal·lacions | Clown | Teatre de Carrer

FUNDACIÓN CHIMINIGAGUA · THÉÂTRE DE LA TOUPINE · ZINC & CO · EL GRAN DIMITRI · CIA. PASSABARRET · TEATRO PERCUTOR · LORROJO · DULCE DUCA · CIA. SIFÓ · NANDO E MAILA ATEMPO CIRC

ENS TROBAREU AL PÀRQUING DE L’ESTACIÓ DE RENFE

23 ARTS BROTHERS PROJECTIONS Apartat postal 47 · 08460 Palautordera +34 938 480 499 arts@abaforum.es www.23arts.com

C/ de les Santes Espines, s/n. Tàrrega Vegeu la graella cronològica per a més informació

48


BONUS TRACKS Propostes que complementen la programació de FiraTàrrega.

Companyia Guixot de 8 Guixot de 8

180’

no text

gratis

TP

Dia 6 11:00; 17:00 Dia 7 11:00; 17:00 Dia 8 11:00; 17:00 E. Guixot de 8

instal·lació

Des de fa més de 20 anys Guixot de 8 es dedica a construir jocs amb materials de reciclatge. Han donat una nova vida a unes 10 tones de ferralla. Ara ens presenten dues col·lecions de jocs imaginatius i sorprenents. ‘Gargot de jocs’ és un repte de virtuosisme, enginy i habilitat per a totes les edats. ‘Gargot d’escultura’ és un homenatge singular als escultors «cinètics» del segle XX, una proposta lúdica que vol traslladar les obres d’art de la quietud dels museus cap al ritme i moviment del carrer. Un divertiment per a tota la família que us farà passar una estona molt agradable.

Desde hace más de 20 años, Guixot de 8 se dedica a construir juegos con materiales de reciclaje. Han dado una nueva vida a unas 10 toneladas de chatarra. Ahora nos presentan dos colecciones de juegos imaginativos y sorprendentes. ‘Gargot de jocs’ es un reto de virtuosismo, ingenio y habilidad para todas las edades. ‘Gargot d’escultura’ es un homenaje singular a los escultores «cinéticos» del siglo XX, una propuesta lúdica que quiere trasladar las obras de arte de la quietud de los museos hacia el ritmo y movimiento de la calle. Un entretenimiento para toda la familia que os proporcionará un rato muy agradable.

Autoria i direcció Joan Rovira Instal·lació i manteniment Maria Valverde i Martí Rovira Procedència Catalunya - Espanya Web www.guixotde8.com La Llotja, estand 35

Grup de Teatre Filagarsa Nadal a Halloween

Teatre MUSICAL

Amb 25 anys de trajectòria en el teatre amateur, Filagarsa s’ha especialitzat d’ençà de l’any 2000 en la producció de peces de teatre musical. Guanyadors del Premi Ciutat de Tàrrega de Teatre Amateur el 2011 amb Besa’m Kate, han repetit el seu èxit aquest 2013. La història que presenten, de producció pròpia, ens parla de Vila Halloween, l’indret on conviuen monstres, assassins, vampirs, bruixes, fantasmes i on el seu líder, Jack el rei dels Morts, cansat de fomentar la por, té el somni de conquerir Vila Nadal, l’indret on tot és pau i alegria. PREMI CONCURS DE TEATRE AMATEUR CIUTAT DE TÀRREGA 2013.

95’

CAT

12 eur

TP

Dia 8 20:30 Teatre Ateneu Autoria Ermenegild Siñol i Marc Gómez Direcció Ermenegild Siñol Intèrprets Marc Gómez, Estel Tort, Marta Bueno, Laura Miquel, Xavi Pujada, Romà Ferruz, Adrià Vernetta, Enric Boloix, Montse López, Sara Ruiz, Ruth Estrada, Xavier Biel, Ermenegild Siñol Escenografia Miquel Adell i Ermenegild Siñol Vestuari Montse López Maquillatge Sònia Garnés Assessorament màgia Sergi Armentano Premsa i màrqueting Enric Boloix i Estel Tort Fotografia Miquel Adell Caricatures Enric Boloix Veu en off Lluís Posada Lletrista i traducció al català Marc Gómez Dramatúrgia i guió Ermenegild Siñol Arranjaments musicals Lluna Aragon Disseny il·luminació i so Marc Virgili Tècnic il·luminació Ricard Ruiz Tècnic so Marc Virgili Direcció coreogràfica Adrià Vernetta Direcció tècnica Marc Virgili Direcció coral Romà Ferruz Direcció musical Lluna Aragon i Oriol Pidelaserra Procedència Catalunya - Espanya Web www.filagarsa.com

Con 25 años de trayectoria en el teatro amateur, Filagarsa se ha especializado desde el año 2000 en la producción de piezas de teatro musical. Ganadores del Premi Ciutat de Tàrrega de Teatre Amateur en 2011 con Besa’m Kate, han repetido su éxito en 2013. La historia que presentan, de producción propia, nos habla de Villa Halloween, el lugar donde conviven monstruos, asesinos, vampiros, brujas, fantasmas y donde su líder, Jack el rey de los Muertos, cansado de fomentar el miedo, tiene el sueño de conquistar Villa Navidad, el lugar donde reina la paza y la alegria. PREMIO CONCURS DE TEATRE AMATEUR CIUTAT DE TÀRREGA 2013.

49


50


ESPAIS D’ACTUACIÓ

SERVEIS

ESPAIS PROGRAMA OFICIAL 1 Migdia - Sortida Itinerants.................7-E

15 Pl. Major.............................................. 5 - F

A Ajuntament........................................ 5 - F

U Escola Pia............................................ 5 - E

2 Cinema Majèstic................................. 4 - E

16 Pl. Nacions.......................................... 5 - F

B Bombers.............................................. 3 - J

V Auditori Pro........................................ 7 -H

3 El Molí - El Talladell............................ 4 -K

17 Pl. Sant Antoni................................... 6 - E

C Mercat Paradistes.............................. 6-H

Z Zona d’acampada............................... 9 - F

4 Espai Guixot de 8............................... 6-H

18 Poli. Municipal.................................... 6 - I

E Oficina de Turisme............................. 5 - F

WC Vàters.....................3-D, 3-F, 3-I, 4-F, 5-F

5 Espai Hort del Barceloní.................... 6-G

19 Safareig.............................................. 4-D

6 Espai Les Sitges.................................. 3 - B

20 St. Eloi - Pla del Dipòsit..................... 2-D

7 Espai Manipulat................................. 6 - F

21 Teatre Ateneu..................................... 5 -G

F Policia Local........................................ 3 - E

6-G, 6-H, 7-D, 7-F, 7-E

Informació i Taquilles......................... 4 - F

Creu Roja............................................ 5-D

I

L La Llotja.............................................. 7-H

CAP (Urgències).................................. 8 - F

M Mossos d’Esquadra............................ 7 - E

Farmàcia..........................1-E, 4-F, 5-D, 5-F

ESPAIS D’EMPRESA

N Servei de Premsa................................ 7 -H

Pàrquing............................1-I, 2-I, 2-J, 4-B

22 Espai 23 Arts....................................... 3 - E

O Club Lleida Qualitat........................... 5 - F

4-E, 5-C, 6-J, 8-F

12 Pl. del Carme...................................... 5-G

23 Espai ADGAE - Carrer......................... 7 - F

P Piscines municipals............................ 6-H

Benzinera.................................2-I, 2-J, 9-E

13 Pl. dels Àlbers..................................... 5 - F

24 Espai ADGAE - Sala............................ 8-G

R Atraccions........................................... 6 - I

Estació autobusos.............................. 5-G

14 Pl. dels Comediants............................ 6 - F

25 Espai La Maleta.................................. 6-D

T Taxis.................................................... 3 - F

Ferrocarril........................................... 3 - F

8 Espai Molí Franquesa......................... 4 -D 9 Espai Moritz....................................... 7 - E 10 Espai Reguer....................................... 6-D 11 Espai Sant Josep................................. 3 - I

51


5-8 SETEMBRE 2013 PROGRAMACIÓ OFICIAL

ESPAI D’EMPRESA

IMPORTANT: Cronologia 24 h. Un espectacle a partir de les 12 de la nit pertany al dia següent HORA COMPANYIA ESPECTACLE DIJOUS, 5 SETEMBRE 19:30 ACTE OFICIAL INAUGURACIÓ FIRATÀRREGA 2013. LA LLOTJA 21:30 Nats Nus ESPECTACLE INAUGURAL 23:30 BATBatuka Batukada DIVENDRES, 6 SETEMBRE 00:30 Trojan Warriors Reggae, dancehall, dubstep... Tot dia Esteve Soler + Jordi Queralt Contra la ciutat 11:00 Cia. Guixot de 8 Guixot de 8 11:00 Els Peus del Porc A Taula! 11:00 Ponten Pie Ârtica 11:00 Cia. Fadunito & El Burro dels Jocs ExterNET. Poesia per un tub 11:00 Cía. Cielo Raso Carnaval 11:00 Joan Català Pelat 11:30 JAM Glof 11:30 Trasto Teatro Los satisfechos 12:00 Íntims Produccions El lloc 12:00 Fundación Chiminigagua Sueños encantados 12:00 Théâtre de la Toupine Bestiari Alpí 12:00 Dudu Arnalot i Cia. El Niu 12:00 Compañía Nacional de Teatro Carnada 12:00 Vaca 35 Lo único que necesita... 12:20 Ponten Pie Ârtica 12:30 Cia. Mar Gómez Entre tu i jo 12:30 Company Chameleon Push 13:00 Zinc & Co Marathon 13:00 Workshop Noves Dramatúrgies Report distort 13:40 Ponten Pie Ârtica 16:45 Ponten Pie Ârtica 17:00 Cia. Guixot de 8 Guixot de 8 17:00 Manipulat Manipulat 17:00 Cia. Fadunito & El Burro dels Jocs ExterNET. Poesia per un tub 17:00 Marco Vargas & Cloé Brûlé Por causalidad 17:00 Trasto Teatro Los satisfechos 17:30 Fes-t’ho com vulguis Passeu passeu 17:30 Los Menos Oluz 17:30 La Máquina de Esquilo La máquina de Esquilo 18:00 El Gran Dimitri Great Circus Show 18:00 Dudu Arnalot i Cia. El Niu 18:00 Res de Res (remor) 18:00 Animal Religion Indomador 18:00 Nacho Vilar Prod. i Prod. Gaupasa Typical 18:05 Ponten Pie Ârtica 18:20 Res de Res (remor) 18:30 Isabel Lavella Pasos callados 18:30 Candelaria Antelo & Arthur Bernard Te odiero 18:40 Res de Res (remor) 19:00 JAM Glof 19:00 Macarena Recuerda Shepherd Whose are those eyes? 19:00 Théâtre de la Toupine Bestiari Alpí 19:00 Zinc & Co Marathon 19:00 Cia. Passabarret Convictus 19:00 Fes-t’ho com vulguis Passeu passeu 19:00 Cafè Urania & Chez la Poupée Cabaret 19:00 CUT, INBA & FT Verdades como puños 19:00 Res de Res (remor) 19:00 Jordi Galí Abscisse 19:20 Res de Res (remor) 19:25 Ponten Pie Ârtica 19:30 Brincadeira Evolution 19:30 Cia. La Tal The incredible box 19:30 David Moreno & Cia Street M[u]f 19:40 Res de Res (remor) 20:00 Macarena Recuerda Shepherd Whose are those eyes? 20:00 Teatro percutor Bajo el andamio 20:00 Cafè Urania & Chez la Poupée Cabaret 20:00 Res de Res (remor) 20:00 Always Drinking Marching Band La calle es nuestra 2.0 20:00 MVM, 10 anys d’absència Carvalho contra Vázquez Montalbán 20:00 Compañía Nacional de Teatro Carnada 20:20 Res de Res (remor) 20:30 Fes-t’ho com vulguis Passeu passeu 20:30 Cia. Proyecto Otradnoie Otradnoie. 1 20:45 Ponten Pie Ârtica 21:00 Macarena Recuerda Shepherd Whose are those eyes? 21:00 Lorrojo Static 21:00 Dulce Duca Um Belo Dia 21:00 Teatrapo Sfera 21:00 Teatro Niño Proletario El otro 21:00 Dudu Arnalot i Cia. El Niu 21:00 Manipulat Manipulat 21:00 Leandre Rien à dire 21:00 Cia. La Tal The incredible box 21:00 Ondadurto Teatro C’era una volta 21:30 Insectotròpics Bouazizi 21:30 Grupo Carro FC In forma pauperis 22:00 Macarena Recuerda Shepherd Whose are those eyes? 22:00 Cia. Sifó La Cleda 22:00 Pardo el pshicomago Cuando el diablo piensa 22:00 Anna Montserrat Toc-toc màgic 22:00 Fund. Collado - Hoestenberghe De miracles i meravelles 22:00 Pere Faura Todos al patio 22:30 Los Menos Oluz 22:30 Vaca 35 Lo único que necesita... 22:30 Sol Picó Cia. de Dansa Memòries d’una puça 23:00 Nats Nus Transforma-T 23:00 Íntims Produccions El lloc 23:00 Cafè Urania & Chez la Poupée Cabaret 23:00 Workshop Teatre de Carrer Fantasía de obreros 23:00 Teatro Línea de Sombra Baños Roma 23:00 Hortzmuga Teatroa Yo estuve allí y... 23:30 Nando e Maila Sconcerto d’Amore 23:30 Brincadeira Evolution 23:30 MVM, 10 anys d’absència Carvalho contra Vázquez Montalbán

ESPAI

GÈNERE

E. Hort del Barceloní C. Migdia (It) E. Reguer Carrers de Tàrrega E. Guixot de 8 E. Maleta - Aula El Molí - El Talladell Pl. del Carme Pl. Major Pl. Nacions Pl. Carme T. Ateneu - Sala assaig E. Les Sitges E. 23 Arts E. 23 Arts E. Maleta- Exterior Poli. Municipal A Safareig El Molí - El Talladell Pl. Major Pl. Nacions E. 23 Arts Pl. St. Antoni El Molí - El Talladell El Molí - El Talladell E. Guixot de 8 E. Manipulat Pl. del Carme Pl. Major T. Ateneu - Sala assaig E. ADGAE-Carrer E. ADGAE-Carrer Pl. Nacions E. 23 Arts E. Maleta- Exterior E. Sant Josep Pl. Comediants Pl. del Carme El Molí - El Talladell E. Sant Josep E. ADGAE-Carrer St. Eloi - Pla del Dipòsit E. Sant Josep C. Migdia Cinema Majèstic E. 23 Arts E. 23 Arts E. 23 Arts - Envelat E. ADGAE-Carrer E. Maleta- Exterior E. Moritz E. Sant Josep St. Eloi - Pla del Dipòsit E. Sant Josep El Molí - El Talladell E. ADGAE-Carrer Pl. Major Pl. Nacions E. Sant Josep Cinema Majèstic E. 23 Arts E. Maleta- Exterior E. Sant Josep Pl. Carme (It) Pl. St. Antoni Poli. Municipal A E. Sant Josep E. ADGAE-Carrer E. Molí Franquesa El Molí - El Talladell Cinema Majèstic E. 23 Arts E. 23 Arts - Envelat E. ADGAE-Carrer E. Les Sitges E. Maleta- Exterior E. Manipulat E. Sant Josep Pl. Major St. Eloi - Pla del Dipòsit Pl. dels Àlbers Pl. Nacions Cinema Majèstic E. 23 Arts E. ADGAE-Sala E. Maleta - Claustre E. Reguer Pl. Comediants E. ADGAE-Carrer Safareig Teatre Ateneu E. Hort del Barceloní E. Les Sitges E. Maleta- Exterior Pl. Major Poli. Municipal B St. Eloi - Pla del Dipòsit E. 23 Arts E. ADGAE-Carrer Pl. St. Antoni

PREU

DUR.

IDIOMA

PÚBLIC NOTES

Dansa Gratis Mús - Dansa Gratis

35 60

No text No text

TP TP

Música Instal·lació Instal·lació Titelles N. Dram Instal·lació Dansa Multi Clown Teatre N. Dram Circ Instal·lació Clown Teatre Teatre N. Dram Dansa T. Dansa T. Clown Carrer N. Dram N. Dram Instal·lació Multi Instal·lació Dansa Teatre Instal·lació Perform. Teatre Circ Clown Dansa T. Circ Carrer N. Dram Dansa T. Dansa Dansa Dansa T. Clown N. Dram Instal·lació Clown Circ Instal·lació Clown/Titelles Carrer Dansa T. Performance Dansa T. N. Dram Música Clown Música Dansa T. N. Dram Carrer Clown/Titelles Dansa T. Música N. Dram Teatre Dansa T. Instal·lació Circ N. Dram N. Dram Circ Circ T. visual Teatre Clown Multi Clown Clown Multi Multi Carrer N. Dram Circ Mentalisme Màgia N. Dram Performance Perform. Teatre Dansa Dansa N. Dram Clown/Titelles Carrer Multi Carrer Circ Música N. Dram

240

No text Multi No text Cat No text Multi No text No text No text Cast Cat/Cast No text No Text No text Cast Cast No text No text No text No text Cat/Eng No text No text No text No text Multi No text Cast Cat Cast/Eng Cast Cast No text No text Cat Cast No text No text No text No text No text No text Eng No Text No text Cat/Cast Cast Cat/Cast Cast No text No text No text No text No text No text No text No text Eng Cast Cat/Cast No text No text Cast Cast No text Cat No text No text Cast No text No text No text Cast No text No text No text No text No text Cat No text Cast No text Cast Cast Cat/Cast Cat/cast Cast/Eng Cast No text No text Cat/Cast Cat/ Cast No text Cast Multi No Text No text Cast

+18 TP TP +5 TP TP TP TP TP +18 +18 TP TP TP +18 +18 TP TP TP TP +18 TP TP TP TP TP TP +18 Inf. +16 TP TP TP +18 +18 TP TP +18 +12 TP +18 TP +18 TP TP TP Inf. TP TP +18 TP +18 TP TP TP TP +18 +18 TP TP +18 TP +18 +18 +18 Inf. TP TP +18 TP TP TP +18 TP TP TP TP TP +18 TP +18 TP +12 TP TP TP +16 +18 +18 TP +18 TP TP TP +18 TP TP +18

Gratis 3 Gratis 5 12 Gratis Gratis Gratis Gratis 12 12 Gratis Gratis Gratis 15 12 12 Gratis Gratis Gratis Gratis 12 12 Gratis 3 Gratis Gratis 12 5 5 Gratis Gratis Gratis 5 5 Gratis 12 5 5 Gratis 5 Gratis 12 Gratis Gratis 12 5 5 5 5 Gratis 5 12 5 Gratis Gratis 5 12 Gratis 5 5 Gratis 12 15 5 5 12 12 12 Gratis 12 5 12 Gratis 3 12 Gratis Gratis 12 Gratis 12 Gratis 12 5 Gratis 5 5 12 15 Gratis 12 5 Gratis 15 Gratis Gratis 5 12

180 50 75 120 25 40 60 90 70 60 120 40 120 50 75 30 17 60 30 75 75 180 120 120 23 90 20 60 70 50 40 11 40 60 75 11 30 10 11 60 45 180 60 60 20 20 60 11 45 11 75 60 30 35 11 45 60 20 11 60 80 120 11 20 50 75 45 50 30 60 60 40 120 60 30 60 50 60 45 60 90 50 50 50 60 50 60 35 70 20 50 80 60 60 60 80

1

2 3|4

3

3 3|4

5 3|4 3|4

3 11 11

3|6 7 3|4 3|6 11 9 3|6 3

11 8 3|6 9 3|6 3|4 11 3|6 3 8 3|6

3|6 11 3|4 3 11

|9 6 3 7 7 11 3 1 8 10 9 11


Pirotècnia TP Tots els públics 1. Espectacle amb visió 360º 2. Contra la ciutat. Per seguir l’itinerari complet d’aquesta instal·lació i accedir a l’exposició cal adquirir el mapa (3 EUR) a l’estand d’informació de la Pl. del Carme. 3. Espectacle no apte per a persones amb la mobilitat reduïda 4. Ârtica La durada inclou els desplaçaments d’anada i tornada en bus i l’espectacle. Punt de sortida i validació d’entrades: Av. Generalitat / C. Verge del Pedregal 5. Report distort Per seguir aquest espectacle és imprescindible un receptor de ràdio FM i uns auriculars (92.3 FM en català i 106.3 en anglès) 6. Espectacle sense seient 7. Aquest espectacle no té el seient garantit 8. Consumició inclosa al mateix espai d’actuació 9. Accés recomanat pel Pg. Simó Canet 10. Subtítols en anglès 11. L’entrada d’aquest espectacle és un forfait que dóna dret a assistir als espectacles de carrer programats a l’espai el mateix dia, sempre i quan no se surti del recinte ESPAIS D’EMPRESA La programació ombrejada correspon als Espais d’Empresa VENDA D’ENTRADES: www.firatarrega.com MÉS INFO A 973 500 039 i twitter.com/firatarrega HORA COMPANYIA DISSABTE, 7 SETEMBRE 00:00 Cafè Urania & Chez la Poupée 00:00 Jashgawronsky Brothers 00:00 Ertza 00:30 Pardo el pshicomago 01:00 BATBatuka 01:00 Atempo Circ 01:00 Insectotròpics 01:30 Fundación Chiminigagua 02:00 Mollerussa Town Camorra Tot dia Esteve Soler + Jordi Queralt 11:00 Cia. Guixot de 8 11:00 Els Peus del Porc 11:00 Manipulat 11:00 Ponten Pie 11:00 Cia. Fadunito & El Burro dels Jocs 11:00 Marco Vargas & Cloé Brûlé 11:00 Grupo Carro FC 12:00 Íntims Produccions 12:00 Fundación Chiminigagua 12:00 Théâtre de la Toupine 12:00 Mimaia 12:00 Dudu Arnalot i Cia. 12:00 Leandre 12:00 Nacho Vilar Prod. i Prod. Gaupasa 12:00 Cía. Cielo Raso 12:00 Sol Picó Cia. de Dansa 12:20 Ponten Pie 12:30 JAM 12:30 Cia. Proyecto Otradnoie 12:30 Company Chameleon 13:00 Lorrojo 13:00 Workshop Noves Dramatúrgies 13:40 Ponten Pie 16:45 Ponten Pie 17:00 Fes-t’ho com vulguis 17:00 Cia. Guixot de 8 17:00 Manipulat 17:00 Cia. Fadunito & El Burro dels Jocs 17:00 Cia. Mar Gómez 17:00 Trasto Teatro 17:30 Ipso Facto 17:30 Always Drinking Marching Band 17:30 La Máquina de Esquilo 18:00 El Gran Dimitri 18:00 Dudu Arnalot i Cia. 18:00 Res de Res 18:00 Vaca 35 18:05 Ponten Pie 18:20 Res de Res 18:30 Mimaia 18:30 Animal Religion 18:30 Candelaria Antelo & Arthur Bernard 18:40 Res de Res 19:00 Macarena Recuerda Shepherd 19:00 Théâtre de la Toupine 19:00 Zinc & Co 19:00 Cia. Passabarret 19:00 Fes-t’ho com vulguis 19:00 Cafè Urania & Chez la Poupée 19:00 CUT, INBA & FT 19:00 Res de Res 19:00 Joan Català 19:00 PanicMap Proyectos Escénicos 19:00 Jordi Galí 19:20 Res de Res 19:25 Ponten Pie 19:30 JAM 19:30 Isabel Lavella 19:30 Nacho Vilar Prod. i Prod. Gaupasa 19:30 Cia. La Tal 19:40 Res de Res 20:00 Macarena Recuerda Shepherd 20:00 Teatro percutor 20:00 Cafè Urania & Chez la Poupée 20:00 Res de Res 20:00 Trasto Teatro 20:20 Res de Res 20:30 Fes-t’ho com vulguis 20:30 MVM, 10 anys d’absència 20:45 Ponten Pie 21:00 Macarena Recuerda Shepherd 21:00 Lorrojo 21:00 Dulce Duca 21:00 Ipso Facto 21:00 Teatro Niño Proletario 21:00 Dudu Arnalot i Cia. 21:00 Manipulat 21:00 Jashgawronsky Brothers 21:00 Cia. La Tal 21:00 David Moreno & Cia 21:00 Teatro Línea de Sombra 21:00 Vaca 35 21:00 Ondadurto Teatro 21:30 Insectotròpics 22:00 Macarena Recuerda Shepherd 22:00 Cia. Sifó 22:00 Anna Montserrat 22:30 Fil d’arena 22:30 Psirc 22:30 Teatro de Ciertos Habitantes 23:00 Íntims Produccions 23:00 Cafè Urania & Chez la Poupée 23:00 Cia. Proyecto Otradnoie 23:00 Fund. Collado - Hoestenberghe 23:00 Pere Faura

ESPECTACLE

ESPAI

GÈNERE

PREU

DUR.

IDIOMA

PÚBLIC NOTES

Cabaret Trash! 4 x4 Cuando el diablo piensa Batukada Invisibles Bouazizi Sueños encantados Sound System, basement, dancehall Contra la ciutat Guixot de 8 A Taula! Manipulat Ârtica ExterNET. Poesia per un tub Por causalidad In forma pauperis El lloc Sueños encantados Bestiari Alpí Adiós bienvenida El Niu Rien à dire Typical Carnaval Memòries d’una puça Ârtica Glof Otradnoie. 1 Push Static Report distort Ârtica Ârtica Passeu passeu Guixot de 8 Manipulat ExterNET. Poesia per un tub Entre tu i jo Los satisfechos Ke vecinos La calle es nuestra 2.0 La máquina de Esquilo Great Circus Show El Niu (remor) Lo único que necesita... Ârtica (remor) Adiós bienvenida Indomador Te odiero (remor) Whose are those eyes? Bestiari Alpí Marathon Convictus Passeu passeu Cabaret Verdades como puños (remor) Pelat Harket [Protocolo] Abscisse (remor) Ârtica Glof Pasos callados Typical The incredible box (remor) Whose are those eyes? Bajo el andamio Cabaret (remor) Los satisfechos (remor) Passeu passeu Carvalho contra Vázquez Montalbán Ârtica Whose are those eyes? Static Um Belo Dia Ke vecinos El otro El Niu Manipulat Trash! The incredible box Street M[u]f Baños Roma Lo único que necesita... C’era una volta Bouazizi Whose are those eyes? La Cleda Toc-toc màgic Café del sol Acrometria Todavía... siempre El lloc Cabaret Otradnoie. 1 De miracles i meravelles Todos al patio

E. Maleta- Exterior E. Moritz Pl. Nacions E. ADGAE-Sala C. Migdia (It) E. 23 Arts Pl. dels Àlbers E. 23 Arts E. Reguer Carrers de Tàrrega E. Guixot de 8 E. Maleta - Aula E. Manipulat El Molí - El Talladell Pl. del Carme Pl. Major Pl. Nacions E. Les Sitges E. 23 Arts E. 23 Arts E. ADGAE-Sala E. Maleta- Exterior E. Sant Josep Pl. del Carme Pl. Major Teatre Ateneu El Molí - El Talladell C. Migdia E. Molí Franquesa Pl. Nacions E. 23 Arts Pl. St. Antoni El Molí - El Talladell El Molí - El Talladell E. ADGAE-Carrer E. Guixot de 8 E. Manipulat Pl. del Carme Pl. Major T. Ateneu - Sala assaig E. ADGAE-Carrer Pl. Carme (It) Pl. Nacions E. 23 Arts E. Maleta- Exterior E. Sant Josep Safareig El Molí - El Talladell E. Sant Josep E. ADGAE-Sala Pl. Comediants St. Eloi - Pla del Dipòsit E. Sant Josep Cinema Majèstic E. 23 Arts E. 23 Arts E. 23 Arts - Envelat E. ADGAE-Carrer E. Maleta- Exterior E. Moritz E. Sant Josep Pl. Nacions Poli. Municipal A St. Eloi - Pla del Dipòsit E. Sant Josep El Molí - El Talladell C. Migdia E. ADGAE-Carrer Pl. del Carme Pl. Major E. Sant Josep Cinema Majèstic E. 23 Arts E. Maleta- Exterior E. Sant Josep T. Ateneu - Sala assaig E. Sant Josep E. ADGAE-Carrer Pl. St. Antoni El Molí - El Talladell Cinema Majèstic E. 23 Arts E. 23 Arts - Envelat E. ADGAE-Carrer E. Les Sitges E. Maleta- Exterior E. Manipulat E. Moritz Pl. Major Pl. Nacions Poli. Municipal B Safareig St. Eloi - Pla del Dipòsit Pl. dels Àlbers Cinema Majèstic E. 23 Arts E. Maleta - Claustre E. ADGAE-Sala E. Sant Josep Teatre Ateneu E. Les Sitges E. Maleta- Exterior E. Molí Franquesa E. Reguer Pl. Comediants

Clown/Titelles Teatre Mus. Dansa Mentalisme Mús - Dansa Circ Multi Circ Música Instal·lació Instal·lació Titelles Multi N. Dram Instal·lació Dansa Carrer N. Dram Circ Instal·lació T. Familiar Clown Clown Carrer Dansa Dansa N. Dram Clown Circ Dansa T. Circ Carrer N. Dram N. Dram Instal·lació Instal·lació Multi Instal·lació Dansa T. Teatre Carrer Música Teatre Circ Clown Dansa T. Teatre N. Dram Dansa T. T. Familiar Circ Dansa Dansa T. N. Dram Instal·lació Clown Circ Instal·lació Clown/Titelles Carrer Dansa T. Multi Multi Performance Dansa T. N. Dram Clown Dansa Carrer Clown Dansa T. N. Dram Carrer Clown/Titelles Dansa T. Teatre Dansa T. Instal·lació N. Dram N. Dram N. Dram Circ Circ Carrer Teatre Clown Multi Teatre Mus. Clown Música Multi Teatre Multi Multi N. Dram Circ Màgia T.dansa-cab. Circ Teatre N. Dram Clown/Titelles Circ N. Dram Performance

5 5 Gratis 12 Gratis Gratis 12 Gratis Gratis 3 Gratis 5 3 12 Gratis Gratis Gratis 12 Gratis Gratis 5 Gratis 12 Gratis Gratis 15 12 Gratis 12 Gratis Gratis Gratis 12 12 5 Gratis 3 Gratis Gratis 12 5 Gratis Gratis Gratis Gratis 5 12 12 5 5 5 Gratis 5 12 Gratis Gratis 12 5 5 5 5 Gratis 12 Gratis 5 12 Gratis 5 Gratis Gratis 5 12 Gratis 5 5 12 5 5 12 12 12 Gratis 12 5 12 Gratis 3 5 Gratis Gratis 15 12 Gratis 12 12 Gratis 5 12 12 15 12 5 12 Gratis 5

20 70 17 90 60 30 50 60 240

Cat/ Cast No text No text Cast No text No text Cat No text No text Multi No text Cat No text No text Multi No text No text Cat/Cast No text No Text Cast No text No text Cast No text No text No text No text No text No text No text Cat/Eng No text No text Cast No text No text Multi No text Cast Cast No text Cast Cast No text No text Cast No text No text Cast Cat No text No text Eng No Text No text Cat/Cast Cat Cat/ Cast Cast No text No text Cat No text No text No text No text No text Cast No text No text Eng Cast Cat/ Cast No text Cast No text Cast Cast No text Cast No text No text Cast Cast No text No text No text No text No text Cast Cast No text Cat Cast No text Cat No text No text Cast Cat/Cast Cat/ Cast No text Cat/Cast Cat/cast

TP TP TP +12 TP TP +18 TP +18 TP TP +5 TP TP TP TP TP +18 TP TP TP TP TP TP TP +18 TP TP TP TP TP +18 TP TP Inf. TP TP TP TP +18 TP TP TP TP TP +18 +18 TP +18 TP +18 TP +18 +18 TP TP TP Inf. TP TP +18 TP +18 TP +18 TP TP +12 TP TP +18 +18 TP TP +18 +18 +18 Inf. +18 TP +18 TP TP TP +18 TP TP TP TP TP TP +18 TP +18 +18 TP TP +12 TP +18 +18 TP TP TP TP

180 50 120 75 120 23 60 70 60 120 60 40 60 60 25 60 75 60 50 17 50 30 75 75 20 180 120 120 30 90 60 60 70 50 40 11 50 75 11 60 40 10 11 45 180 60 60 20 20 60 11 40 70 45 11 75 60 30 60 30 11 45 60 20 11 90 11 20 80 75 45 50 30 60 60 40 120 70 30 35 80 50 60 50 45 60 50 60 50 90 70 20 50 50 50

8 7

6 2

3|4

3|4

5 3|4 3|4 11

3 11

3|6 3 3|4 3|6 7 9 3|6 3

11 8 3|6 10 9 3|6 3|4 11 3|6 3 8 3|6 3 3|6 11 3|4 3 11

7 10 3 |9 6 3 7

8 7


HORA COMPANYIA 23:00 Workshop Teatre de Carrer 23:00 Ertza 23:00 PanicMap Proyectos Escénicos 23:00 Hortzmuga Teatroa 23:30 Nando e Maila 23:30 Teatrapo DIUMENGE, 8 SETEMBRE 00:00 Nats Nus 00:00 Cafè Urania & Chez la Poupée 00:30 Fil d’arena 00:30 Insectotròpics 00:30 Ondadurto Teatro 01:00 Atempo Circ 01:00 Jashgawronsky Brothers 01:30 Always Drinking Marching Band 01:30 BATBatuka 03:30 DJ Deif vs Merey DJ Tot dia Esteve Soler + Jordi Queralt 11:00 Cia. Guixot de 8 11:00 Els Peus del Porc 11:00 Manipulat 11:00 Ponten Pie 11:00 Cia. Fadunito & El Burro dels Jocs 11:00 Cia. Mar Gómez 11:00 Joan Català 11:30 JAM 12:00 Nacho Vilar Prod. i Prod. Gaupasa 12:00 Teatro percutor 12:00 Théâtre de la Toupine 12:00 Factoría Norte 12:00 Íntims Produccions 12:00 Dudu Arnalot i Cia. 12:00 Psirc 12:00 Vaca 35 12:00 Teatro de Ciertos Habitantes 12:20 Ponten Pie 12:30 Katraska Cia. 12:30 Marco Vargas & Cloé Brûlé 12:30 Candelaria Antelo & Arthur Bernard 13:00 Fundación Chiminigagua 13:00 Zirkus Frak / Jorge Albuerne 13:30 Always Drinking Marching Band 13:40 Ponten Pie 16:45 Ponten Pie 17:00 Fes-t’ho com vulguis 17:00 Cia. Guixot de 8 17:00 Manipulat 17:00 Cia. Fadunito & El Burro dels Jocs 17:00 Teatro Línea de Sombra 17:00 Trasto Teatro 17:30 Amezku Prod./ Imaginaciones Nai 17:30 David Moreno & Cia 18:00 Nacho Vilar Prod. i Prod. Gaupasa 18:00 Cia. Passabarret 18:00 Factoría Norte 18:00 Íntims Produccions 18:00 Dudu Arnalot i Cia. 18:00 CUT, INBA & FT 18:00 Fet a mà 18:00 Cia. La Tal 18:00 Vaca 35 18:05 Ponten Pie 18:30 Fes-t’ho com vulguis 18:30 JAM 19:00 Macarena Recuerda Shepherd 19:00 El Gran Dimitri 19:00 Théâtre de la Toupine 19:00 Katraska Cia. 19:00 Cafè Urania & Chez la Poupée 19:00 Res de Res 19:00 Animal Religion 19:00 La Máquina de Esquilo 19:00 Jordi Galí 19:20 Res de Res 19:25 Ponten Pie 19:30 Cía. Cielo Raso 19:40 Res de Res 20:00 Macarena Recuerda Shepherd 20:00 Dulce Duca 20:00 Amezku Prod./ Imaginaciones Nai 20:00 Cafè Urania & Chez la Poupée 20:00 Cia. Proyecto Otradnoie 20:00 Res de Res 20:00 Zirkus Frak / Jorge Albuerne 20:20 Res de Res 20:30 Company Chameleon 20:30 MVM, 10 anys d’absència 20:30 Grup de Teatre Filagarsa 20:45 Ponten Pie 21:00 Macarena Recuerda Shepherd 21:00 Nando e Maila 21:00 Teatro Niño Proletario 21:00 Jashgawronsky Brothers 21:00 Always Drinking Marching Band 21:00 Cia. La Tal 21:00 Ertza 21:30 Insectotròpics 22:00 Macarena Recuerda Shepherd

MENÚ 10€ Plaça Carles Perelló, núm. 7 Tel. 973 502 129 TÀRREGA

ESPECTACLE Fantasía de obreros 4 x4 Harket [Protocolo] Yo estuve allí y... Sconcerto d’Amore Sfera

ESPAI Pl. Major Pl. Nacions Poli. Municipal A St. Eloi - Pla del Dipòsit E. 23 Arts E. ADGAE-Carrer

GÈNERE Carrer Dansa Multi Carrer Circ T. visual

PREU Gratis Gratis 12 Gratis Gratis 5

DUR. 50 17 70 60 60 60

IDIOMA No text No text Cat Multi No Text No text

PÚBLIC NOTES TP TP +18 10 +18 9 TP TP 11

Transforma-T Cabaret Café del sol Bouazizi C’era una volta Invisibles Trash! Brasstards Batukada Mestissatge, rumba, salsa... Contra la ciutat Guixot de 8 A Taula! Manipulat Ârtica ExterNET. Poesia per un tub Entre tu i jo Pelat Glof Typical Bajo el andamio Bestiari Alpí Nora El lloc El Niu Acrometria Lo único que necesita... Todavía... siempre Ârtica Lowcost Por causalidad Te odiero Sueños encantados Nomarramón Bullangas! Ârtica Ârtica Passeu passeu Guixot de 8 Manipulat ExterNET. Poesia per un tub Baños Roma Los satisfechos Amplag Street M[u]f Typical Convictus Nora El lloc El Niu Verdades como puños Cru The incredible box Lo único que necesita... Ârtica Passeu passeu Glof Whose are those eyes? Great Circus Show Bestiari Alpí Lowcost Cabaret (remor) Indomador La máquina de Esquilo Abscisse (remor) Ârtica Carnaval (remor) Whose are those eyes? Um Belo Dia Amplag Cabaret Otradnoie. 1 (remor) Nomarramón (remor) Push Carvalho contra Vázquez Montalbán Nadal a Halloween Ârtica Whose are those eyes? Sconcerto d’Amore El otro Trash! Brasstards The incredible box 4 x4 Bouazizi Whose are those eyes?

E. Hort del Barceloní E. Maleta- Exterior E. ADGAE-Sala Pl. dels Àlbers St. Eloi - Pla del Dipòsit E. 23 Arts E. Moritz C. Migdia (It) Pl. Major E. Reguer Carrers de Tàrrega E. Guixot de 8 E. Maleta - Aula E. Manipulat El Molí - El Talladell Pl. del Carme Pl. Major Pl. Nacions Pl. Carme C. Migdia E. 23 Arts E. 23 Arts E. ADGAE-Sala E. Les Sitges E. Maleta- Exterior E. Sant Josep Safareig Teatre Ateneu El Molí - El Talladell E. ADGAE-Carrer Pl. Major Pl. Nacions E. 23 Arts Poli. Municipal A Pl. Carme (It) El Molí - El Talladell El Molí - El Talladell E. ADGAE-Carrer E. Guixot de 8 E. Manipulat Pl. del Carme Poli. Municipal B T. Ateneu - Sala assaig E. ADGAE-Carrer Pl. Nacions C. Migdia E. 23 Arts - Envelat E. ADGAE-Sala E. Les Sitges E. Maleta- Exterior E. Moritz E. Sant Josep Pl. Major Safareig El Molí - El Talladell E. ADGAE-Carrer Pl. Carme Cinema Majèstic E. 23 Arts E. 23 Arts E. ADGAE-Carrer E. Maleta- Exterior E. Sant Josep Pl. Comediants Pl. Nacions St. Eloi - Pla del Dipòsit E. Sant Josep El Molí - El Talladell Pl. Major E. Sant Josep Cinema Majèstic E. 23 Arts - Envelat E. ADGAE-Carrer E. Maleta- Exterior E. Molí Franquesa E. Sant Josep Poli. Municipal A E. Sant Josep Pl. Nacions Pl. St. Antoni Teatre Ateneu El Molí - El Talladell Cinema Majèstic E. 23 Arts E. Les Sitges E. Moritz Pl. Carme (It) Pl. Major Pl. Nacions Pl. dels Àlbers Cinema Majèstic

Dansa Clown/Titelles T.dansa-cab. Multi Multi Circ Teatre Mus. Música Mús - Dansa Música Instal·lació Instal·lació Titelles Multi N. Dram Instal·lació Dansa T. Multi Clown Carrer Carrer Instal·lació T. Familiar N. Dram Clown Circ Teatre Teatre N. Dram Clown Dansa Dansa Circ Dansa-Circ Música N. Dram N. Dram Instal·lació Instal·lació Multi Instal·lació Multi Teatre Carrer Música Carrer Circ T. Familiar N. Dram Clown Carrer Circ Clown Teatre N. Dram Instal·lació Clown N. Dram Circ Instal·lació Clown Clown/Titelles Dansa T. Circ Teatre Performance Dansa T. N. Dram Dansa Dansa T. N. Dram Circ Carrer Clown/Titelles Circ Dansa T. Dansa-Circ Dansa T. Dansa T. N. Dram Teatre Mus. N. Dram N. Dram Circ Teatre Teatre Mus. Música Clown Dansa Multi N. Dram

Gratis 5 12 12 Gratis Gratis 5 Gratis Gratis Gratis 3 Gratis 5 3 12 Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis 5 12 Gratis 12 12 15 12 5 Gratis Gratis Gratis 12 Gratis 12 12 5 Gratis 3 Gratis 15 12 5 Gratis Gratis 12 5 12 Gratis 5 12 Gratis 12 12 5 Gratis 12 Gratis Gratis 5 5 5 5 Gratis Gratis 5 12 Gratis 5 12 12 5 5 12 5 12 5 Gratis 12 12 12 12 Gratis 12 5 Gratis Gratis Gratis 12 12

35 20 60 50 60 30 70 60 60 240

No text Cat/ Cast No text Cat No text No text No text No text No text No text Multi No text Cat No text No text Multi No text No text No text Cast Cast No Text Cast Cat/Cast No text No text Cast Cast No text Cast No text No text No text Cast No text No text No text Cat No text No text Multi Cast Cast Cast No text Cast Cat/Cast Cast Cat/Cast No text Cast No text No text Cast No text Cat No text Eng Cast No Text Cast Cat/ Cast No text Cat Cast No text No text No text No text No text Eng No text Cast Cat/ Cast No text No text Cast No text No text Cast Cat No text Cast No Text Cast No text No text No text No text Cat Cast

TP TP +12 +18 TP TP TP TP TP +18 TP TP +5 TP TP TP TP TP TP TP TP TP TP +18 TP TP +18 +18 TP TP TP TP TP +18 TP TP TP Inf. TP TP TP TP +18 TP TP TP TP TP +18 TP TP TP TP +18 TP Inf. TP +18 TP TP TP TP +18 +18 TP TP +18 TP TP +18 +18 TP TP +8 TP +18 +18 +18 TP +18 TP TP +18 TP +18 TP TP TP TP +18 +18

180 50 120 75 120 30 40 60 60 60 120 55 70 40 50 50 90 75 50 23 10 60 50 60 75 75 20 180 120 120 80 90 50 35 60 60 55 70 40 60 55 30 50 75 20 60 45 50 180 50 20 11 40 70 45 11 75 25 11 45 30 50 20 50 11 50 11 17 80 95 75 45 60 60 70 60 30 17 50 45

1 8 6 |9 7

2

3|4

3 3|4 11

3|4 3|4 11

10 3 11

3 3|4 11 3 11 8 3|6 7 9 3|6 3|4 3|6 3 11 8 3|6 3|6

3|4 3 7

6 3


BATBatuka

BATBatuka

Trojan Warriors

DJ Deif vs Merey DJ (Tàrrega - Venezuela)

Trojan Warriors (Tàrrega)

Mestissatge, rumba, electro, drum’n’bass de Aquesta parella de selectors veterans faran sonar la millor selecció van que s ballable estils els tots amb da música d’arrel jamaicana fusiona des de la rumba al dubstep. Dia 8 03:30h E. Reguer

Reggae, ska, drum’n’bass, dubstep amb Aquest jove col·lectiu local comença a caminar com a soundsystem combien sempre -ska la millor selecció de clàssics jamaicans de reggae nació amb els nous sons de drum and bass i dubstep. Dia 6 00:30 E. Reguer

Del 4 al 22 de setembre · Sala Marsà. Tàrrega

Mostra de litografies inspirades en la novel·la homònima de l’autor cubà Abel Prieto. 27 imatges corresponents als 27 capítols de la novel·la que tenen com a protagonista la ballarina Sol Picó. Horaris durant la Fira Inauguració: 4 setembre a les 20h Visites: de 12 a 14h i de 17 a 21h

cofae Circuito de Movilidad

DJ Deif

Soundsystem, bassement, dancehall la «MTK». Parlar de «bassment music» a les terres de Lleida és parlar de ballar, per ritmes amb system sound De Mollerussa ens arriba aquest all, danceh , Reggae ada. assegur suor i ar masteg poden baixos que es moombah, trap, twerk, tropical bass, dubstep… Dia 7 02:00 E. Reguer

Batukada gut una Formació de 20 músics, de ritmes trepidants, que han esdevin llegenda de les nits de FiraTàrrega. Dia 5 23:30h C. Migdia - Sortida Itinerants Dia 7 01:00h C. Migdia - Sortida Itinerants Dia 8 01:30 Plaça Major

El vol del gat Litografies d’Antoni Miró

DJ Merey

Mollerussa Town Camorra (Mollerussa)

Amb el patrocini de

EXPOSICIÓ

Mollerussa Town Camorra

EXPOSICIÓ

EXPOSICIÓ COL·LECTIVA

Del 2 al 27 de setembre · Biblioteca Comarcal de Tàrrega

Del 6 al 29 de setembre · Museu Comarcal de l’Urgell. Tàrrega

MVM 10 anys d’absència

Exposició amb una selecció bibliogràfica de l’autor i acompanyament fotogràfic de l’espectacle Carvalho contra Vázquez Montalbán. Horaris durant la Fira Dijous 5: de 10 a 14h i de 16 a 20h

Pintors i Escultors targarins

En commemoració del centenari de l’Associació d’Amics de l’Arbre Horaris durant la Fira Inauguració: 6 setembre a les 20h Dijous 5 i divendres 6: de 19 a 21h Dissabte 7 i diumenge 8: de 12 a 14h i de 19 a 21h

Amb l’objectiu de facilitar la mobilitat de companyies i professionals fora de les seves respectives comunitats autònomes, la COFAE ha encetat la línia d’acció “Circuito de Movilidad de COFAE” per a l’any 2013. Amb aquesta acció directa a les fires, contribuïm a la mobilitat artística de les companyies de l’Estat espanyol, potenciant i creant mercat, un dels objectius que té la COFAE. La mobilitat de programadors permet convidar els agents que, per causes diverses no han assistit a alguna de les fires associades, permetent-los així descobrir noves realitats. Aquesta iniciativa vol facilitar l’exhibició i la contractació escènica estatal en el context firal. Aquest programa està finançat pel Ministerio de Cultura, Educación y Deportes - Instituto Nacional de Artes Escénicas y de la Música (INAEM). Con el objetivo de facilitar la movilidad de compañías y profesionales fuera de sus respectivas comunidades autónomas, COFAE ha emprendido una línea de acción llamada “Circuito de Movilidad de COFAE” para este año 2013. Con esta acción directa en las Ferias, ayudamos a la movilidad artística de las compañías de todo el estado, potenciando y creando mercado, uno de los objetivos que tiene COFAE. La movilidad de programadores permite invitar a aquellos agentes que por causas diversas no han asistido a una de las ferias asociadas, pudiendo así descubrir nuevas realidades. Esta iniciativa quiere facilitar la exhibición y la contratación escénica estatal en el contexto ferial. Este programa está financiado por el Ministerio de Cultura, Educación y Deportes - Instituto Nacional de Artes Escénicas y de la Música (INAEM).

55


Firatarrega2013  
Firatarrega2013  

Compra ja les teves entrades de la Fira de Tàrrega 2013 a www.telentrada.com

Advertisement