Taarbæk Idrætsforening gennem 100 år i 2015

Page 112

Taarbæks ynglinge der blev kredsmestre. Bagerst fra venstre: Træner Søren ”Spætte” Hillestrøm, Jan Bentzen, Ulrik P. Nielsen, Jakob Palle Madsen, Jacob Lorentz, Simon Olsen, Michael Engel, Jakob Elo Petersen og Holdleder Søren Andersen. Forrest : Niclas Andersen, Mikkel Andersen, ?, Mads Borup, Thomas Andersen, Aksel Olsen og Per Henriksen.

gik på Vestre skole, hvor måltiderne også blev indtaget. Vi måtte desværre se os slået med 2-0 af Bordings førstehold. Men tog revanche mod Nordthy IF, som også havde tabt til Bording. Vi vandt 2-1, på trods af at Simon Prahm måtte udgå med et brækket håndled. Med en sejr og et nederlag kunne gutterne tage en slapper på fredagsdiskotek med de øvrige cup deltagere. Om det var diskoteket, Simons brækkede håndled eller Sigurd Jeppsson fibersprængning vides ikke, men de sidste tre kampe tabte Tornadoerne. Mesterskabskampe Taarbæks ynglinge blev kredsmestre og skulle spille om Sjællandsmesterskabet.

Semifinalen blev spillet en halvkold oktoberdag mod Virum-Sorgenfri på deres bane. Opbakningen til vores hold var stor, og der var dobbelt så mange tilskuere fra Taarbæk som fra Virum. Kampen startede fint med klart overtag fra Taarbæks side. Holdet gik virkelig til den under tilskyndelse af forældres og Søren ”Spætte” Hillestrøms tilråb fra sidelinjen. Taarbæk havde mange gode chancer, men trods dette endte første halvleg målløs. Et stykke inde i anden halvleg fik Jonas Schwarts bolden på en lang aflevering, og på sædvanlig velovervejet vis trak han uden om målmanden og scorede sikkert til 1-0 til Taarbæk. Kampen gik nu ind i en mat 111