Page 1

Uitnodiging

Ingrid Suasso de Lima de Prado (directeur), Rob Wiegman (voorzitter bestuur) en alle medewerkers nodigen u graag uit voor het openingsfeest van:

Taal aan Zee Donderdag 20 februari 2014 De feestelijke opening wordt verricht door Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap mevrouw Jet Bussemaker. De verhuisdozen zijn bijna uitgepakt. Tijd om kennis te maken met een nieuwe organisatie die t贸ch al kan bogen op meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van Nederlandse les, gegeven door vrijwilligers aan anderstaligen. Taal aan Zee komt voort uit een fusie van de stichtingen OBV en Wereldvenster. Meer dan 250 vrijwilligers van Taal aan Zee geven laagdrempelig les aan ge茂soleerde, anderstalige vrouwen bij hen thuis of hun buurt. Daarnaast krijgen vluchtelingen, asielzoekers, andere migranten en/of laaggeletterden les op de Brouwersgracht 50, op de eerste verdieping van ROC Mondriaan Taal+ School in het centrum van Den Haag. Maak op deze feestelijke middag ook kennis met (andere) relaties, vrijwilligers en deelnemers van Taal aan Zee! Programma (onder voorbehoud): 15.30 uur Ontvangst in het atrium met koffie en thee, live muziek van Haytam Safia, rondleiding Taal aan Zee en inloopworkshop Huis van Gedichten 16.05 uur Welkom door Ingrid Suasso de Lima de Prado en Rob Wiegman 16.15 uur Muzikaal welkom Ilyas Nadjafi 16.20 uur Toespraak en openingshandeling minister Bussemaker 16.35 uur Toespraak mevrouw Ingrid van Engelshoven, wethouder Onderwijs en Dienstverlening van Den Haag 16.45 uur Afsluitend woord Pierre Heijnen, voorzitter bestuur ROC Mondriaan 16.50 uur Optreden Najiba Abdellaoui 16.55 uur Optreden Amar Speelt 17.10-18.00 uur Borrel en rondleiding Taal aan Zee We zien u graag op het openingsfeest! Aanmelden kan via: info@taalaanzee.nl.

Taal aan Zee Brouwersgracht 50 2512 ER Den Haag 070-3456005 http://www.taalaanzee.nl

Uitnodiging Taal aan Zee  

Graag nodigen wij onze relaties, gemeente, vrijwilligers, deelnemers en andere geinteresseerden uit voor het openingsfeest van Taal aan Zee...