__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Magán tarifás

APRÓHIRDETÉSI

AKCIÓ! 500 Ft/10 szó VÁC ÉS VONZÁSKÖRZETE 

2020. június 19. • XXVIII/25.

Részletekről érdeklődjön a 27/50‑50‑50‑es telefonszámon vagy a hirdetésfelvevő helyeinken!

Dr. KOMPORÁLY ÉVA

584874

585137

REUMATOLÓGIAI REHABILITÁCIÓS MAGÁNRENDELÉS: • Orvosi lágylézer terápia reumatikus panaszokra www.maganrendelesvac.hu Júniusban SAROK fájdalomra kedvezményes konzultáció! • Mozgásszervi problémák kivizsgálása és kezelése Bejelentkezés és információ: 06 307034498 Rendelés helyszine: Vác, Galcsek utca 4 szám

FÁJ A LÁBA? NÁLUNK A MEGOLDÁST MEGTALÁLJA! TÉRD, CSÍPŐ ÉS VÁLLPROBLÉMÁK ESETÉN IS MÁR GYERMEKORTOPÉDIAI SZAKRENDELÉS IS!

Dr. Bodor Attila ortopéd traumatológus

Bejelentkezés: 06-20-569-2852 • (27) 301/942

1 HÉTEN BELÜLI IDŐPONT Váci Cipészet, Galcsek utca 4.

R&R-Stone Kft. RÁD 583637

Gránit síremlékek széles választéka!

Ablakpárkányok, konyhapultok

Volt TSZ területe www.r-stone.hu 27/364-422 30/627-3031 Hétvégén is nyitva (időpont egyeztetés szükséges)


2

2020. június 19.

Görög tejbedarás szelet - Bougatsa

HOROSZKÓP 24. 26. Kos: A héten az lesz minden vágya, hogy segítsen másoknak. Ez persze nagyon szép dolog, csak arra ügyeljen, hogy ne essen túlzásokba és tudja elfogadni, ha esetleg valaki nem kér a segítségéből. Viszont így lesz lehetősége viszonozni azokat a szívességeket, amelyeket Ön kapott. Emellett a gyors reakcióképessége sokszor menti meg majd Önt a napokban.

Mérleg: Megérte annyit dolgoznia egy bizonyos projekten, mert végre kifizetődő lesz. A kemény munka és az elszántság meghozza gyümölcsét. Ráadásul kreatív megoldást találhat egy olyan problémájára, ami korábban jelentős fejtörést okozott. Több tekintetben is azt érezheti a héten, hogy sínen van. Visszavehet kicsit a tempóból, de még nem szabad teljesen leállnia!

Hozzávalók / 4 személyre

Bika: Ez a hét érzelmileg intenzív lesz az Ön számára. Nagy szenvedélyt fog felmutatni mindabban, amit csinál, és a siker elkerülhetetlen eredményeként kíséri majd, amellett, hogy változatos élményekben lesz része. Talán mostanáig halogatott egy bizonyos döntést vagy probléma megoldását, de a napokban annyira dominálni fog, hogy elkerülhetetlenül szembe kell néznie vele.

Skorpió: Egy bizonyos probléma megoldásához, illetve a sikeres kulcsa egy másik személy. Vagyis meg kell bíznia valakiben, el kell fogadnia a segítségét. Emellett segít magának a döntő feladatok elvégzésében, amelyek jelentősen befolyásolják a jövőjét. Ez a hét több tekintetben is tanulságosnak fog bizonyulni és értékes leckéket kaphat a sorstól.

Ikrek: Egész héten elmélkedős, filozofikus hangulatban lesz. Sokat töpreng azon, mihez kellene kezdenie az életével. Változásokra vágyik. Ugyanakkor a héten fordulni is fog a kocka és segítséget kaphat! Emellett valaki magára bíz egy titkot, ami nagy terhet jelent Önnek, de nem szabad beszélnie róla! Gyakran adódnak majd a héten olyan helyzetek, amikor azt érezheti, próbára teszik az erkölcsi értékrendjét.

• 6 db zöld kardamom • 400 ml tej • 50 g cukor • 80 g búzadara • 2 db tojás • 2 ek vaj • 3 db réteslap (125 g filo réteslap)

Rák: A héten kerülje a jelentősebb kiadásokat. Lehetőség szerint ne a héten akarjon valami nagyobb összegű dolgot venni, attól pedig pláne óvakodjon, hogy kölcsönadjon. Viszont valami történhet az egyik családjával vagy valaki közeli ismerősével kapcsolatban, ami homályos nyugtalanságot okozhat magában. De nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolnia! Oroszlán: Szinte folyamatosan lesz mit ünnepelnie a héten. Egyre csak örömteli dolgok történnek majd Önnel vagy a szeretteivel, amik magát is érinteni fogják. Nem kizárt, hogy hamarosan esküvőre lesz hivatalos! Fogadja el a különböző meghívásokat, és éljen kicsit! Itt az ideje annak, hogy őszintén kimutassa érzéseit a környezetének, mert ezzel sokat javíthatna a kapcsolatain. Szűz: Tele van a lelkesedéssel. Változtatni szeretne az életén. Készen áll arra, hogy elengedje a régit és beeressze az újat és hogy komoly lépéseket tegyen vágyai eléréséért. Még akár segítséget is kaphat mindehhez, amit nem lenne rossz elfogadnia. Viszont óvatosan szelektáljon az életében, ne hozzon meggondolatlan döntéseket!

HOROSZKÓP 24. 26.

ELKÉSZÍTÉS: A kardamommagokat mozsárban összezúzzuk. Egy lábasba tesszük, és kb. 1 percig forrósítjuk. Majd hozzáadjuk a tejet és a cukrot, felfőzzük. Hozzáadjuk a darát, és folyamatos keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Levesszük a tűzről,

hagyjuk egy kicsit hűlni, majd hozzákeverünk 1 ek vajat és a felvert tojásokat. A maradék vajat felolvasztjuk. Egy 15x22x6 cm tűzálló formát kevés vajjal kikenünk. A réteslapokat a forma nagyságának megfelelő darabokra vágjuk (kb. 7-8 darab), mindegyik tésztadarabot

megkenjük kevés olvasztott vajjal. A forma aljára 4 darab tésztát fektetünk, rásimítjuk a tejbedarás masszát, majd a maradék tésztadarabokkal lefedjük. Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük. (forrás:nosalty.hu)

Nyilas: Egy idős rokona, ismerőse, fontos dologra mutathat rá az életével kapcsolatban. Érdemes megfogadnia a tanácsát, és akkor a dolgok a helyükre fognak kerülni. Emellett a napokban egy izgalmas találkozásban lesz része, és még egy új barátság is kialakulhat. De vigyázzon egészségére, és találjon elég időt a pihenésre is. Bak: Sokkal jobban oda kellene figyelnie arra mit eszik és iszik. Károsíthatja az egészségét olyan ételek túlzott fogyasztása, amelyek irritálják a gyomrát. Emellett nem ártana többet mozognia is! Ez a hét tökéletes az életmódváltáshoz minden téren. Ha új frizurára vágyik vagy felújítaná ruhatárát, akkor segítséget kaphat hozzá a csillagoktól, de az ismerőseitől is. Vízöntő: Minden erőfeszítést megtesz egy központi kérdés megoldásának érdekében, amely jelenleg az életében uralkodik. Nagyon nagy esély van arra, hogy el fog húzódni. Ráadásul a napokban nem várt kiadásokkal is kell számolnia, ami kicsit beárnyékolja a napjait. Tudnia kell azonban, hogy a sietés, a kapkodás nem jelent megoldást a gondjaira. A türelem itt a kulcs. Halak: A héten meglehetősen hangulatingadozó lesz. A szokatlan viselkedése másokat is összezavar. A napokban minden helyzetben ragaszkodjon az őszinteséghez, mivel ez önmagában is segítheti a célok elérésében. Ugyanakkor a héten érdemes kicsit a háttérből figyelnie az eseményeket. Egy darabig ne cselekedjen, csak figyeljen és tanulságos élményekben lesz része!

Sonkás-hagymás-tojásos rakott tészta Hozzávalók / 8 személyre A tésztához • 3 db főtt tojás • 350 g tészta (fodros nagykocka) • 20 dkg sonka

ELKÉSZÍTÉS: A tésztához A tojásokat keményre, a tésztát félkeményre főzzük. Egy vajjal kikent tepsibe öntjük a tészta harmadát, majd a felkockázott sonka harmadát, az apró karikákra vágott hagyma felét és a felszeletelt tojásokat. Meglocsoljuk a mártás felével, majd jöhet még egy réteg. A tepsi tetejét a reszelt sajttal és a fennmaradó szósszal zárjuk, majd 200 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük. Az öntethez Egy kis lábasban a vajat felolvasztjuk, majd beleszitáljuk a lisztet. Gyors kavarás mellett aranybarnára pirítjuk, majd fokozatosan belekeverjük a tejet. Levesszük a tűzről, fűszerezzük, majd elkeverjük benne a tejfölt.  (forrás:nosalty.hu)

• 2 közepes db újhagyma • 30 dkg sajt Az öntethez • 5 dkg vaj

• 2 evőkanál finomliszt • 3 dl tej • só, bors, szerecsendió ízlés szerint • 200 g tejföl

Észak‑Kelet‑Pest megye

Megjelenik: Gödöllő, Veresegyház és térségében minden pénteken. Lapzárta: kedd 12.00 óra Kiadó: Szuperinfó Média Kft. 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. Ügyvezető igazgató: Fodor István Tartalomfejlesztési igazgató: Forgács Bernadett Értékesítési vezető: Varró Lívia Szerkesztőség, hirdetésfelvétel: 2600 Vác, Dr. Csányi L. krt. 51. Tel.: 27/50‑50‑50 szuperi@szuperi.­hu • www.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­szuperinfo.­hu Nyomtatás: Mediaworks Hungary Zrt. Felelős vezető: a Zrt. vezérigazgatója 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. A Szuperinfó fizetett hirdetéseket tartalmaz, melyek valódiságát a szerkesztőség nem vizsgálja, tartalmáért felelősséget nem vállal. A kiadó előzetes engedélye nélkül a lapban megjelent hirdetéseket felhasználni tilos! A Kiadó az elfogadott megrendelés alapján átadott hirdetések tartalmáért, azok valódiságáért, harmadik személyeknek okozott jogsérelemért felelősséget nem vállal, nem köteles olyan tényeket, vagy körülményeket keresni, melyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak, az ezzel kapcsolatos jogvitákból keletkező következményeket és hátrányokat a Megrendelőre hárítja. Ezen felül a Kiadó nem tehető felelőssé, és nem vállal felelősséget semmiféle kárért, közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a sajtótermékben megjelent hirdetésből fakadnak, ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak. MTI

HÍRFELHASZNÁLÓ


3

2020. június 19.

t VÁCI CIPÉSZET f 0 akció! 50 Szabaduljon meg most

Magántarifás aPróhirdetési

részletek a hirdetésfelvevő helyeinken!

körömgombájától, gondoljon a nyárra!

a részletekről érdeklődjön az alábbi telefonszámon:

27/50‑50‑50

Z-Group

: az akció más kedvezményekkel össze nem vonható. csak hirdetésfelvételi helyeinken személyesen feladott hirdetésekre érvényes.

Vác, dr. csányi L. krt. 51.

Klímatechnika -Épületgépészet 2120 Dunakeszi, Tátra u 2

Lézeres körömgomba kezelés lábon és kézen

FŐ PROFILUNK: IPARI ÉS LAKOSSÁGI HŰTÉSTECHNIKA 583657

Klímavédelmi hatóság által regisztrált cég!

Cég F- gáz száma:1000000033428 Szerelő F-gáz száma 2000000031941

Orvostechnikai berendezéssel!

Split klíma, mobilklíma, hőszivattyúk telepítése javítása, karbantartása, szivárgásvizsgálat. Klímaberendezések értékesítése, szervizelése.

AKÁR 5 ÉV GARANCIÁVAL! (melyek energiatakarékosak, hatékonyak, és alacsony meghibásodási mutatóval rendelkeznek )

PONTOS PRECÍZ MUNKAVÉGZÉS 10 ÉV TAPASZTALATTAL Kollégáink a mostani helyzetnek megfelelő védőfelszerelésben dolgoznak. Hétvégén is hívhatóak vagyunk !

Ó I C K TER

A HUN S 3,5 & R E P RITA CO O

NG VE SZTÁLY Q X T S12F MA A++ O Í KW KL bruttó Ft

0,-

0 180.0

Elérhetőségeink +36302782436 +36702876283 email: zgroupklima@gmail.com

99,9%-os hatékonyság A kezelés Vácon zajlik (Váci Cipészet)

584866

Hűtésre-fűtésre optimalizált klímák akciós áron

Bejelentkezés: 06 30 584 5974 Gyógypedikűr: Németh Erzsébet Időpontotegyeztetés: 06 70 771 0593 www.vacicipeszet.hu Minőségi tűzifa rendelhető erdei köbméterben (1x1x1.7m) Méteres, kugli vagy konyhakeszre hasítva, házhoz szállítással. +36 30 424 5815 EUTR: AA2297594.

Ács munkák, tetőjavítás, lapostető szigetelés, kémény javítás. Tel: 20/451-3119

NYÁRI NYÍLÁSZÁRÓ CSERE AKCIÓ!

583632

5-6-7-8 LÉGKAMRÁS GEALAN ÉS INOUTIC német profilrendszer, Ug=1.0Kw/m2 vagy 3 rétegű üveggel (0.73 Kw/m2) MAGYAR TERMÉK DÍJTALAN FELMÉRÉS, DÍJTALAN SZAKTANÁCSADÁS, ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉS

NYUGDÍJASOKNAK minden szerdán

+3% kedvezmény a műanyag nyílászárókból. Nyugdíjas igazolvány szükséges!

BELTÉRI AJTÓK!

BELSŐ AJTÓK

"A" KATEGÓRIÁS NYÍLÁSZÁRÓK! Raktárról azonnal elvihető.

Minden az alapárban: szürke tömítőgumi, hibásműködtetés gátló, párkányfogadó, kiemelés gátló, MACO Multi-Matic vasalat, 5 légkamrás, 71mm-es beépítési mélység, 4+16 argon +4 üveggel K=1.0

Az árak nettó árak! 580X580mm Bukó-nyíló ablak: 880x1180mm Bukó-nyíló ablak: 1180x1480mm Bukó-nyíló ablak: 1480x1480mm Bukó-nyíló ablak: 880x2080mm Bukó-nyíló erkélyajtó: 980x2080mm Bejárati ajtó:

14.135Ft 26.220Ft 31.854Ft 37.283Ft 38.936Ft 88.160Ft

+áfa +áfa +áfa +áfa +áfa +áfa

A feltüntetett árak a kedvezményt már tartalmazzák! Termékeinket megtekinthetik bemutatótermünkben!

K MÉ

ER IT A A K K N I Z TÉ Ő NY H Tel./fax: 06 27 315-300, 06 27 315-395, • Mobil: 06 70 3818-647 S C D TE ÁL A R E l* S G V Á 2600 Vác Bolgár u. 4. (Lidl-Diego mellett) - tó L ES YA b O N K ÉL t/d ) e-mail: jovo2008@invitel.hu • www.akciosajtoablak.hu YÉ SZ MŰA 5 F tó ár N : 8 et ÁR PL 70 (*n Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8-16 óráig • Szo.: ZÁRVA

SZAKSZERŰ BEÉPÍTÉS GARANCIÁVAL!

EK


4

2020. június 19.

T V

06:00 HÍRADÓ 06:55 Balatoni nyár 08:05 Vallási műsorok 12:00 HÍRADÓ 12:45 Jó ebédhez szól a nóta 13:15 A világörökség kincsei 13:30 Univerzum: A Habsburg család kertjei 14:15 Édes anyanyelvünk 14:20 Egy magyar nábob 16:10 Hogy volt?! 17:25 Borbás Marcsi szakácskönyve 18:00 HÍRADÓ 18:45 Egynyári kaland 19:40 Összekutyulva 21:25 Giovanna apja 23:15 Manifesztum 00:50 Diagnózis

Delfines kaland 2. RTL Klub szombat 19:55

Duna

07:15 Hazajáró 08:05 Térkép 08:35 Noé barátai 09:00 Divat & dizájn 09:30 Nálatok, laknak állatok? 10:05 Balatoni nyár 12:00 HÍRADÓ 12:50 Jó ebédhez szól a nóta 13:20 Nemzeti kincseink a Hungarikumok 13:50 Hölgyek öröme 14:45 A Durrell család 15:35 Janus 17:00 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 19:40 Winnetou 21:15 Érettségi 23:25 Bagi Nacsa 00:20 Diagnózis ADÁSVÉTEL

Keresek régi pénzt, bankjegyet. regipenztkeresek@gmail.com, 30 861-0600 *583098*

Lovaglónyereg, élő és konyhakész nyúl eladó, 380V/70V hegesztőtrafó 4 fokozat. 20/591-3020. *578361*

Tüzifa eladó csertölgy, bükk, akác, tölgy kiszállítva, konyhakészen. 70/354-4471, AA2297594.

2020. június 20. szombat TV2 RTL Klub

05:00 Egy rém rendes család 05:25 Egy rém rendes család 05:50 TV2 ANIMÁCIÓ 10:05 Trendmánia 10:40 Innovátor 11:10 SzÉpítők 11:45 Poggyász 12:15 Tucatjával olcsóbb 14:20 A keményfejű 16:20 Columbo: Kapj el, ha tudsz 18:00 Tények 18:55 Tények Plusz 19:55 A múmia 22:30 Starsky és Hutch 00:35 A hazafi 03:35 Lángoló Chicago 04:15 Kegyetlen csillogás

08:30 Ninjago Master of Spinjitzu: Garmadón fiai 08:55 KölyökKalauz 09:30 Teleshop 10:20 ÉletmódKalauz 10:50 Autogram 11:25 Édesítő 11:50 Különben dühbe jövök 12:35 Magnum 13:20 Legyőzhetetlen 15:20 Castle 18:00 RTL Híradó 19:00 Fókusz Plusz 19:55 Delfines kaland 2. 21:55 Kickboxer: A bosszú ereje 23:45 Támadás Párizs ellen 01:35 A végső határ

Eladó Vác-Deákváron 3 szobás, I.emeleti, konvektoros, szigetelt lakás 27 m2-es garázzsal együtt. Ingatlanosok kíméljenek! Ir.ár: 38,5 MFt. 20/447-4614. *395837*

Gere Ingatlan kedvezményes feltételekkel vállalja ingatlanok értékesítését Pest és Nógrád megye 30 Km-es körzetben. 70/558-1160. *391527*

*404286*

ALBÉRLET Vácon, buszpályaudvar közelében 2 szobás, felújított lakás fiatal párnak vagy egyedülálló személynek kiadó, állattartás kizárva. 30/196-7292.

A VOLUMEN INGATLANIRODA értékhatártól függően 1,5 - 2,5% jutalékért vállalja az ingatlanok értékesítését Pest és Nógrád megyében. 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A. 30/274-1790.

*582704*

*577667*

Kiadó Vácon IV.emeleti, 2 szobás lakás hosszú távra. 30/456-7242.

Vácon a DOM - tól öt perc sétára kínálunk családi házat két bejárattal. Első rész két éve felújított két szoba étkezőkonyha és egy igény szerint felújítandó másfél szobás, a kettő egybenyitható, külön mérőórákkal rendelkeznek. Összeköltözőknek, befektetőknek ideális. Ár: 58,0 MFt. 30/407-4531

*578336*

ÁLLÁS Isaszegi éttermünkbe azonnali kezdéssel, versenyképes jövedelemmel, többéves szakmai tapasztalattal rendelkező szakácsot keresünk. Érdeklődni lehet a 06-20-211-1869-es telefonszámon, vagy személyesen az étteremben. Cím: Isaszeg, Alkotmány utca 2/a. Répási Tiborné ec *582119*

MUNKA! Állandó konyhai munkára alkalmazottat keresünk szerdára, szombatra és vasárnapra. (Nyugdíjast is) Juhász Róbertné E.V. 70/548-9686. *581318*

GARÁZS 15 NM-ES GARÁZS eladó Vácon a Kertész utcában. Érdeklődni: 30-252-4687 *579323*

INGATLAN Családi ház Pencen eladó. Ir.ár: 15MFt. 20 800 0907. *581275*

Eladó Vác, Mikszáth utcában (belváros) 120 m2-es családi ház 402 m2-es telken + garázs. Ár: 45 Mft. 30/754-7099. *583673*

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:25 Jóbarátok 07:50 Jóbarátok 08:15 Agymenők 08:35 Agymenők 09:00 Ide süss! 10:00 Ide süss! 11:00 Az elveszett ereklyék fosztogatói 12:00 Az elveszett ereklyék fosztogatói 12:55 Doktor House 13:50 Doktor House 14:40 Zsenikém - Az ügynök haláli 16:50 Hős6os 18:45 Verdák 21:00 Verdák 2. 23:00 Tökéletes bűnözők 01:00 Az elveszett ereklyék fosztogatói

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 08:05 Mámoros szerelem 08:55 Don Matteo 10:00 Balatoni nyár 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:15 Az új vadon 14:10 Sorsok útvesztője 14:55 Rex felügyelő 15:40 Don Matteo 16:50 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 Rex felügyelő 20:30 Agatha Raisin 21:25 A tengeralattjáró 22:30 Ne ölj! 23:20 Ne ölj! 00:05 Diagnózis 00:50 Hat nővér

Újpest-Központban 1,5 szobás, III.emeleti lakás eladó. Érdeklődni: 20 665 9041.

2020. június 21. vasárnap TV2 RTL Klub

05:00 Egy rém rendes család 05:25 Egy rém rendes család 05:50 TV2 ANIMÁCIÓ 10:10 #KandászMamik 10:40 Több mint TestŐr 11:15 Super Car 11:45 Életmódi 12:20 OtthonTrend 12:50 Street Racers 13:25 Csonthülye 2. Csapás a múltból 15:45 A Pogány Madonna 18:00 Tények 18:50 Holnapután 21:30 Kingsman - A titkos szolgálat 00:10 Euro Túra 02:00 Diamond Club

*581302*

Vác, Erzsébet utcában tégla építésű, 46 m2-es, III.emeleti felújított lakás eladó. Ára: 24,9 MFt. 30/274-1790. *3014990*

Újpest-Központban 1,5 szobás, III.emeleti lakás eladó. Érdeklődni: 20 665 9041. *581127*

Felsőgödön, családi házas övezetben, két szoba étkezőkonyhás, belső kétszintes családi házat kínálunk 760 nm telken. Melléképületek, fedett kocsibeálló, ásott kút.Ir.ár: 36,5 MFt 30/407-4531

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Kegyetlen város 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 22:55 Magánnyomozók 00:00 Családi Titkok 01:00 Doc Martin 02:00 A vidéki doktor 02:45 Tények Este

*3014990*

*583466*

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 12:05 Fókusz 13:30 A tanár 14:40 Bosszú 15:40 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 Cápák között 22:05 Gyilkos lelkek 23:10 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:40 Halálos fegyver 00:40 Autogram 01:15 Harry Potter és az azkabani fogoly

Eladó nagyértékű ingatlant keresek Vác és környékén. 06305182620 *3014990*

Dunakeszi központjában 58 m2-es ikerház eladó 44 m Ft-ért. 06304237955 Vác belvárosában duplakomfortos 3 szobás lakás 29,9 MFt. 06302341620 *3014990*

Eladó házat keresek Kismaroson vagy a környékén! Tel: 06706344043 *3014990*

Vác, Papvölgyben 2700 m2-es építési telek eladó. Ára: 11,95 MFt. 30/274-1790. *3014990*

Vác-Felsőtörökhegyen 1517 m2-es, belterületi építési telek eladó. Ára: 12,95 Mft. 30/274-1790. *3014990*

Vác belvárosában 150 m2-es, vállalkozásra is alkalmas családi ház eladó. Ára: 59 MFt. 30/274-1790. *3014990*

Vác Deákváron 147 m2-es, 2 szintes ikerház 720m2-es telekkel eladó. Ára: 57 Mft. 30/274-1790.

SÍRKŐ

Garanciával jó minőségű új sírkövek, kripták, urnasírok készítése egyéni elképzelés szerint is. Régi sírkövek összeállítása, fedése, felújítása.

*3014990*

Nagymaroson 999 m2-es belterületi telek eladó. Ára: 7,5 MFt. 30/274-1790.

ÁLLANDÓ MEGÚJULÓ AKCIÓS ÁRAK! PL. EGYSZEMÉLYES FEDETT MINDEN ÚJ SÍRKŐ KEDVEZMÉNYES ÁRA TARTALMAZZA AZ ALÁBBIAKAT: GRÁNIT SÍRKŐ KOMPLETTEN: • Kiszállítást, helyszíni összeállítást • 100 db vésett betűt -TÓL • 1 db vallási jelet • 1 db ill. 2 db vázát típustól függően /TOVÁBBI KÖLTSÉG NINCS/

220.000 Ft

MARGÓ GRÁNIT SÍRKŐ Bemutató telephely: Nyitva: szerda: 11-15 óráig NŐTINCS, Szabadság út 20. szombat: 08-14 óráig Tel.: 20/588-6250 • 30/455-8705

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:25 Jóbarátok 07:55 Jóbarátok 08:20 Agymenők 08:45 Agymenők 09:10 Ide süss! 10:05 Ide süss! 11:10 Trendközelben 11:35 Doktor House 12:35 Doktor House 13:25 Charlie angyalai: Teljes gázzal 15:25 Stuart Little kisegér 2. 16:50 Verdák 19:00 Verdák 2. 21:00 Verdák 3. 22:55 15 perc hírnév 01:05 Trendközelben 01:35 Az elveszett ereklyék fosztogatói

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:25 Jóbarátok 07:55 Agymenők 08:20 Agymenők 08:45 Szívek szállodája 09:35 Szívek szállodája 10:30 Doktor House 11:25 Doktor House 12:15 A mentalista 13:05 Castle 13:55 Castle 14:50 Doktor House 15:40 Doktor House 16:35 Castle 17:25 Castle 18:15 A mentalista 19:05 Észbontók 20:00 Észbontók 21:00 Váratlan szépség 22:55 Verdák 3. 00:50 Doktor House

OKTATÁST VÁLLAL Pedagógiai asszisztens, gyógypedagógiai asszisztens és dajka OKJ-s képzés indul Dunakeszin részletfizetéssel. Tel.: 30/6374083, 20/4237877 Eng.sz.: E-000452/2014 *584297*

*3014990*

*583461*

Nógrádsápon felújítandó parasztház eladó. Ára: 3 M Ft Tel: +36706091170

08:50 Ninjago Master of Spinjitzu: Garmadón fiai 09:15 Teleshop 10:15 A Muzsika TV bemutatja! 10:40 Édes Otthon 11:15 Szuperzöld 11:45 Profi a konyhámban 12:20 Négy esküvő és egy temetés 13:10 Kalandorok kapuja 15:10 Harry Potter és az azkabani fogoly 18:00 RTL Híradó 18:50 Cobra 11 19:45 Faterok motoron 21:35 A mestergyilkos - Feltámadás 23:35 Castle

2020. június 22. hétfő TV2 RTL Klub

*581127*

Alacsony özvegy idős férfi megismerkedne hozzáillő kimondottan egyedülálló özvegy hölggyel fót környékéről, csak komoly kapcsolat érdekel 75-ig, szimpátia esetén szerelem is elhöhet. Augusztusi találkozás „Pirosrózsa” 70/205-9847

*3014990*

Nagymaroson 3105 m2-es, zártkerti telek 3%-os beépíthetőségű eladó. Ára: 10,5 MFt. 30/274-1790. *3014990* 584223

‑ M Ű S O R

Duna

SZABADIDÕ, ÜDÜLÉS Bérleti jog átadó! Gyulán a Hőrorrás Üdölöben 2-4 fő részére, teljesen felszerelt apartman bérleti joga 2021-től átadó. 2x2 hét (február 8 tól-) Telefon:06 20 319 3306 *570624*

SZOLGÁLTATÁS KÍNÁLAT Redőnyök, reluxák, napellenzők, légszigetelés ajtóra-ablakra, zárak, biztonsági zárak készítése, javítása. 70/612-5042. *551944*

Ács-, tetőfedő-, bádogosmunkát, szegődeszkázást, lambériázást, tetőáthajtást, kúpcserépkikenést, ereszcsatornázást, lapos tető szigetelését, kéményszegést és bármilyen munkálatokat, ami a házzal kapcsolatos, vállalok anyagbeszerzéssel. Hívjanak bizalommal! 06-30-612-7351. *584893*

Alpin fakivágás, fák, bokrok, tuják, sövények vágása, nyírása, bozótirtás, fűkaszálás, akár zöldhulladék elszállítással is! 30/984-8407. *581901*

Bármilyen ácsmunkát, széldeszkázást, bádogos munkát, új tető készítését, tető javítást, Lindab lemezfelrakást anyagbeszerzéssel kedvezményes áron, ereszcsatornázást válallok. 30/375 9762, 70/655 9878. *575770*

Építő ipari munkákat vállalunk: Hőszigetelés, burkolás, gipszkartonozás, festés. Tel:0620 4942180

JÁRMÛ Autófelvásárlás díjtalan kiszállással. Dzseri Car Kft. 0620-442-9002

*580624*

*584820*

Duguláselhárítás falbontás nélkül 0-24-ig, zsírtalanítás géppel, hétvégén is, garanciával! 06-70/233-0673

Régi motorkerékpárt és alkatrészeit vásárolnék. Bármilyen rozsdás, romos, hiányos állapotban. 0630/408-7022.

Kúttisztítást, kútmélyítést, kútfertőtlenítést, kútásást és fakivágást vállalok. Pl.: fenyő/dió. 06-30/951-0378

*385631*

*557361*

MOTORKERÉKPÁR

*385674*


5

2020. június 19. 2020. június 23. kedd RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Kegyetlen város 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 22:40 Magánnyomozók 23:45 Családi Titkok 00:45 Doc Martin 01:45 A vidéki doktor 02:30 Tények Este

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 08:20 Mámoros szerelem 09:05 Fogd a kezem! 10:00 Balatoni nyár 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:15 Az új vadon 14:05 Sorsok útvesztője 14:55 Rex felügyelő 15:45 Don Matteo 16:50 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 Rex felügyelő 20:45 Hölgyek paradicsoma 21:40 New York-i történetek 23:45 Szabadság tér ´89 00:25 Diagnózis

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 11:35 Muppet Show 12:05 Fókusz 13:30 A tanár 14:40 Bosszú 15:40 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 A tanár 21:50 Magnum 22:45 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:15 Briliáns csapda 01:35 Édesítő

2020. június 24. szerda TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Kegyetlen város 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 22:50 Magánnyomozók 23:55 Családi Titkok 00:55 Doc Martin 01:55 A vidéki doktor 02:40 Tények Este

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 12:05 Fókusz 13:30 A tanár 14:40 Bosszú 15:40 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 A tanár 21:50 Négy esküvő és egy temetés 22:45 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:20 Rendes fickók 01:40 Édes Otthon

Viasat 3

06:35 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:00 Agymenők 08:20 Agymenők 08:45 Szívek szállodája 09:35 Szívek szállodája 10:30 Doktor House 11:25 Doktor House 12:15 A mentalista 13:05 Castle 14:00 Castle 14:55 Doktor House 15:45 Doktor House 16:35 Castle 18:15 A mentalista 19:05 Észbontók 20:05 Észbontók 21:00 S.W.A.T. - Különleges kommandó 23:20 Annabelle 01:10 Doktor House

Viasat 3

06:35 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:00 Agymenők 08:25 Agymenők 08:50 Szívek szállodája 09:40 Szívek szállodája 10:30 Doktor House 11:25 Doktor House 12:15 A mentalista 13:05 Castle 14:00 Castle 14:55 Doktor House 15:45 Doktor House 16:35 Castle 17:25 Castle 18:15 A mentalista 19:05 Észbontók 20:05 Észbontók 21:00 Négy karácsony 22:40 Váratlan szépség 00:25 Doktor House

Fakivágás alpintechnikával, területgondozás, bozótírtás, fűnyírás, hulladék elszállítással. 30/255-4466.

583665

*579681*

Vállalom új tetők készítését, bádogos-, ácsmunkát, tetőfelújítást, széldeszkázást, javítást, Lindab-lemez felrakását akciósan, anyag és munkadíjjal. Kiszállás ingyenes. 06-20-626-3481. *584906*

*581021*

Kádfelújítás hőkezeléssel! Helyszínen, garanciával, minden színben! Villanyszerelés! Telefon: 0670-510-8127 *584870*

Víz-Gáz-

*583606*

Vállalom új tetők készítését, bádogos-, ácsmunkát, tetőfelújítást, széldeszkázást, javítást, Lindab-lemez felrakását akciósan, anyag + munkadíjjal. Kiszállás ingyenes. Mindenre 10% kedvezmény jún.27-ig. 06-30-375-9762. 06-70-655-9878.

VEGYES

*581246*

Vásárolok Simson-t, Romet pony-t, magyar motorokat. Mindenféle veterán alkatrészt. 06706503168 *571228*

Vásárolok Simson-t, Romet pony-t, Pannit, stb! Mindenféle veterán alkatrészt. 06706503168 *582785*

583629

*584913*

TŰZIFA ELADÓ kályhakészen, szálban 13000 ft/ m3-tól. Akác, cser,tölgy, juhar. Tel:70/2908860, AA6258001

Közép- és Kelet Európa legnagyobb nyomdája, az Ipress Center Central Europe Zrt. és a Zrínyi Nyomda Zrt. együttese munkatársakat keres az alábbi munkakörökbe váci telephelyére:

Munkavégzés helye: 2600 Vác, Nádas u. 6. További információ a 30/413-2120 telefonszámon kérhető. Önéletrajzokat a megpályázott munkakör megjelölésével várjuk a hr@ipresscenter.hu címen.

Vállalom családi házak, lépcsőházak, lakótelepi lakások takarítását. 20 368 3267.

*389088*

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Életkerék 08:15 Mámoros szerelem 09:05 Fogd a kezem! 10:00 Balatoni nyár 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:15 Tengerek, városok, emberek 14:00 Sorsok útvesztője 14:55 Rex felügyelő 15:40 Don Matteo 16:50 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 Rex felügyelő 20:30 Gyilkosságok Franciaországban 22:05 Róma ege alatt 23:55 Diagnózis 00:40 Hat nővér

• BETANÍTOTT MUNKÁS (részmunkaidőben is) • RAKLAPZÁRÓ CSOMAGOLÓ • TARGONCAVEZETŐ • ELEKTROMŰSZERÉSZ

Festés - Mázolás - Tapétázás. 70/590-8385.

Villanyszerelés 20/465-0435

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 08:20 Mámoros szerelem 09:05 Fogd a kezem! 10:00 Balatoni nyár 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:15 Elveszett festmények titkai 14:00 Sorsok útvesztője 14:50 Rex felügyelő 15:40 Don Matteo 16:45 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 Rex felügyelő 20:30 Csak színház és más semmi 21:30 Munkaügyek IrReality Show 22:05 A kincs

2020. június 25. csütörtök TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Kegyetlen város 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 22:40 Magánnyomozók 23:45 Családi Titkok 00:55 Doc Martin 01:45 A vidéki doktor 02:30 Tények Este

Központifűtés szerelés

Csatornabekötés földmunkával

tóth sándor: 06 20 824 7040

Viasat 3

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 11:35 Muppet Show 12:05 Fókusz 13:30 A tanár 14:40 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 Jófiúk 21:50 Doktor Murphy 22:45 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:20 A zöld íjász 00:15 Szuperzöld 00:50 KölyökKalauz

06:35 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:00 Agymenők 08:25 Agymenők 08:50 Szívek szállodája 09:40 Szívek szállodája 10:30 Doktor House 11:25 Doktor House 12:15 A mentalista 13:05 Castle 14:00 Castle 14:55 Doktor House 15:45 Doktor House 16:35 Castle 17:25 Castle 18:15 A mentalista 19:05 Észbontók 20:00 Észbontók 21:00 Anyák napja 23:10 Négy karácsony 00:45 Doktor House

2020. június 26. péntek TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Kegyetlen város 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 22:55 Magánnyomozók 00:00 Családi Titkok 01:00 Doc Martin 02:00 A vidéki doktor 02:45 Tények Este

Csatlakozzon csapatunkhoz!

*583435*

PALATETŐ bontásnélküli felújítása színes, mintás, bitumenes zsindellyel. Ingyenes árajánlatkészítés. Akció:-10%. 06-30/229-2206, www.palatetofelujitasjavitas.hu

Duna

Viasat 3

06:35 Jóbarátok 07:30 Jóbarátok 08:00 Agymenők 08:25 Agymenők 08:50 Szívek szállodája 09:40 Szívek szállodája 10:30 Doktor House 12:15 A mentalista 13:05 Castle 14:00 Castle 14:55 Doktor House 15:45 Doktor House 16:35 Castle 17:25 Castle 18:15 A mentalista 19:05 Észbontók 21:00 Ünneprontók ünnepe 23:20 Anyák napja 01:35 Doktor House

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 11:35 Muppet Show 12:05 Fókusz 13:30 Doktor Murphy 14:40 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 Jófiúk 21:50 Különben dühbe jövök 22:45 RTL Híradó 23:15 Halálos fegyver 00:15 Gyilkos lelkek

Bálvány-Fa KFt Keres C Kategóriás jogosítvánnyal, rendelKező munKatársat. munkaterületünk: kertépítés és karbantartás, öntözőrendszerek kiépítése és karbantartása, kültéri burkolás. jelentkezni önéletrajzzal: bfa.allas@gmail.com telefon: 06-30-2635283.

584208

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 08:15 Mámoros szerelem 09:05 Fogd a kezem! 10:00 Balatoni nyár 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:15 Az új vadon 14:05 Sorsok útvesztője 14:55 Rex felügyelő 15:45 Don Matteo 16:50 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:40 Rex felügyelő 20:30 Önök kérték 21:30 Az első köztársaság 22:30 Doctor Foster 23:35 Diagnózis 00:20 Hat nővér

TV2

583634

Duna

T V ‑ M Ű S O R


6

2020. június 19.

KIRÁNDULÁSTIPPEK: ŐRSÉG

ANYAKÖNYVI HÍREK

Magyarország legnyugatibb csücske, a meseszép erdőkkel borított, dimbes-dombos Őrség egyre népszerűbb kirándulási célpont a természetet, vidéki nyugalmat és az autentikus magyar népi hagyományokat kedvelő turisták körében. Az Őrségi Nemzeti Park védelme alatt álló tájegység jellegzetes falvai máig őrzik az ősi „szeres” településformát, melynek jellemzője a néhány, egymáshoz közel épített házból álló, eredetileg rokoni kisközösségeket alkotó „szerek” laza hálózata. Az Őrség neve is az egykoron itt élő, a német betörésekkel szemben őrt álló, határőrökként szolgáló, független, szabad emberekre eredeztethető vissza. Több település is a divatos „Őrség kapuja” szlogennel illeti magát, az egyik kapu, Szentgotthárd manapság a környék legszínvonalasabb élményfürdőjével gazdagítja az őrségi kínálatot, de egy szép barokk ciszterci templomban is tehetünk időutazást. A keleti kapu, Körmend

VÁCott  született  lakosok Bossányi Balázs és Benkó Alexa gyermeke: Bella

Házasságot   kötött   váciak Szikora Márió és Almási Jusztina Ágnes

Elhunyt  váciak Budai Ferenc /1964/ Kurilla Ferenc /1960/ Törő Gábor /1957/ Vértesi János /1938/ Fonódi Józsefné sz: Simon Mária /1937/

Pityerszer

legértékesebb műemléke az impozáns Batthyány-kastély hatalmas angolparkjával és az épületben kialakított érdekes kiállításaival.

583602

Kerti grillek, kandallók, cserépkályhák, tégla kályhák építése, tisztítása, átrakása!

Őriszentpéter, Árpád-kori templom

KÁLYHÁS BT.

Vác, Huszár u. 7. (06-27) 301-066 • (06-20) 323-5962 www.kalyhasbt.hu E-mail: kalyhasbt@kalyhasbt.hu

Minden héten online is megnézheti újságunkat és friss állásajánlatainkat! www.szuperinfo.hu Szentgyörgyvölgy, református templom

Az Őrség szíve, Őriszentpéter egy kilenc szerből álló tipikus szeres település, az egyik szer, Templomszer egy nagyon bájos Árpád-kori templom köré épült. Az őrségi falusi templomok gyöngyszeme kétségkívül Velemér, román kori freskókkal díszített temploma, és ha már arra járunk, semmiképpen se hagyjuk ki a már a Hetés tájegység határán lévő Szentgyörgyvölgy elragadó festett fakazettás mennyezetű református templomát. Az őrségi népi építészetet legtöményebben Szalafő Pityerszer nevű részén láthatjuk, a Szabadtéri Néprajzi Múzeumban, egyetlen olyan skanzenünkben, mely az eredeti helyén álló házakban került kialakításra. A régióra oly jellemző haranglábak legszebbikét, a szoknyás haranglábat Pankaszon találjuk, az egyik legjellegzetesebb őrségi

népi mesterség, a fazekasság központja pedig Magyarszombatfa, ahol a Fazekasházban ismerkedhetünk a jóféle helyi agyagból készült termékekkel, és készítésük folyamataival. A Nemzeti Park számos érdekes tanösvényt alakított ki, ahol kényelmesen túrázva ismerkedhetünk a dús vegetációval, a helyi állatvilággal. Az Őrség egy része határainkon túlra került Szlovéniába, ahol a Selo (Nagytótlak) faluban álló román kori körtemplom és a mártonhelyi középkori freskókkal díszített templom a legkülönlegesebb látnivaló. Az egykori Vas vármegye Ausztriához került részén találjuk a Batthyány család ősi fészkét, a meredek vulkáni kúpon magasodó németújvári (Güssing) várat. kirandulastippek.hu


7

584956

583649

585133

584291

583669

2020. június 19.

TAKARÍTÓNŐKET KERESÜNK!

Vácra, hosszú távra! Munkaidő: 6-14-ig, hétvége szabad!

584168

Fényképes önéletrajzokat várjuk a goetz_kitti@t-email.hu címre! Götz Kft.

Ha új munkatársakat keres, mi segítünk megtalálni! ÁllÁsHirdetése itt van a legjobb Helyen! szuperi@szuperi.hu • Tel.: +36 70 385 6243

KLÍMÁS SPLIT KLÍMÁK TELEPÍTÉSE, KARBANTARTÁSA 06 30 665 2319

KÖVESD A SZUPERINFÓT A FACEBOOKON! www.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­facebook.com /www.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­szuperinfo.­hu/

RENDELJE MEG ONLINE, MEGJELENIK OFFLINE!

szuperinfo.hirdessemeg.hu þ KORSZERŰ þ EGYSZERŰ þ GYORS

AKÁR MOBILRÓL IS KÉNYELMESEN HIRDETHET!


8

2020. június 19.

MARY-KER Kft.

U ÉS U ÉDESIPARI TERMÉKGYÁRTÓ KFT.

RAKTÁROS

SZEMÉLYZETI MUNKATÁRS pozícióba keres kollégát.

kollegákat keresünk Dunakeszire, 30 éve működő és folyamatosan bővülő családi vállalkozásba.

SOFŐRT IS KERESÜNK „B” és „C” kategóriás jogosítvànnyal.

A munkaidő jellemzően a sofőrjeinknek hajnalban kezdődik (3-4 óra) H-P

INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS:

575474

bajnok.eszter@mary-ker.hu

584260 584188

Amit kínálunk: • 1 műszakos munkarend (08:00-17:00 H-P), szabad hétvégék • családias légkör • bejárás támogatása (rendkívül könnyű megközelíthetőség busszal és autóval) Főbb feladatok: • megrendelt élelmiszerek összekészítése lista alapján • beérkező áruk elpakolása a kijelölt helyükre Az álláshoz tartozó elvárások, feltételek: • precíz, pontos, gyors munkavégzés • lelkes és elkötelezett hozzáállás, dolgozni akarás • iskolai végzettséget, nyelvtudást nem igényel a pozíció betöltése • pályakezdők jelentkezését is várjuk

FELADATOK: • munkaidő nyilvántartás kezelése • jelenléti ívek ellenőrzése • munkaruha nyilvántartás • bejelentések ügyintézése • munkaszerződések adminisztrálása • bevándorlási ügyintézés • egyéb munkaügyi adminisztrációs feladatok ELVÁRÁSOK: • középfokú végzettség • kiváló kommunikáció • jó problémamegoldó készség • szakirányú gyakorlat előny Munkavégzés munkaidőkeretben történik, kétműszakos munkarendben, rész- vagy teljes munkaidőben, Rétságon. Reggeli kezdés: 5:30 AMIT KÍNÁLUNK: • versenyképes jövedelem • utazási költségtérítés • csökkentett munkaképességűek jelentkezését is várjuk

U és U Kft. Jelentkezés az öneletrajz@uesu emailcímen, fényképes önéletrajz alapján.

Profile for szuperinfo

Vac 2020.06.19  

Vac 2020.06.19  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded