__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

KISKUNFÉLEGYHÁZA VÁROS ÉS KÖRZETE

2020. május 8., XXX/19.


Május 5-től nyilvános miséket is tartanak

Szokatlan, nehéz helyzet elé állította az egyházakat is a koronavírus miatt kialakult helyzet.

A filmforgalmazóktól is függ a mozi újranyitása

A kialakult járványhelyzet miatt március 16-án bezárt a félegyházi mozi. Az újranyitásra pedig még egy kicsit várnunk kell.

Hiába kapnak a hazai mozik zöld utat a kormányzati intézkedések lazulása esetén, az, hogy mikor nyithatnak ki, nagyban függ a filmforgalmazóktól is, még akkor is, ha alapesetben egy kasszasikerről van szó mondta el a Radio Smile műsorában Reményi Richárd, a Pannon 2001 Mozgókép Kft tulajdonosa, egyben 2014-től a félegyházi Petőfi Mozi üzemeltetője. - Nehéz időszak ez számunkra is. A fejlesztések csúszni fognak, de nem maradnak el. Megkeressük azokat a lehetőségeket, amelyekkel tovább tudjuk folytatni. Az újranyitásra még várnunk kell, de egy – közösségi oldalon közzétett – felméréssel próbáljuk az igényeket feltérképezni – nyilatkozta az üzemeltető, aki azt is elárulta, hogy közel 300 válasz érkezett kérdésükre, melyből csak hárman válaszoltak úgy, hogy kevesebbet fognak moziba járni a vírushelyzet lecsengése után. Ez is arra ösztönzi Richárdot, hogy bizakodva tekintsen a jövőre, annak ellenére is, hogy vannak olyan filmek, melyeknek vetítését a filmforgalmazók egy évre eltoltak. - Az egész mozis szakma, így mi is attól félünk, hogy nem lesz film, amit játszani tudunk a szigorítások feloldását követően. Melyik forgalmazó vállalja be, hogy a kezdeti időszakban filmeket biztosít számunkra? Azzal sem árulok el titkot, hogy a magyar filmforgalmazók az amerikai stúdióktól függenek. A félegyházi mozi már kapott kóstolót a szigorításokból a zárás előtt is. Akkor csak 99 embert lehetett beengedni, így minden második sort kivették a nézőtérről. Richárd elmondása szerint az újranyitást követően valószínűleg hasonló megkötéseknek kell majd eleget tenni, de nem lesz probléma abból sem, ha minden második széket el kell távolítani a nézőtérről. - Egy új korszak fog beköszönteni a vírus elmúltával. Vissza kell nyernünk az emberek bizalmát. Eddig is nagy hangsúlyt fektettünk a higiéniára, de ezután még nagyobb odafigyelést fog igényelni a tisztán tartás és a fertőtlenítés – szögezte le az üzemeltető, aki azt is megígérte, hogy rendkívüli akciókkal és nagyon jó filmekkel fognak készülni a nyitásra. (Fotó: Félegyházi Közlöny)

Misézni nem lehetett, de a legtöbb plébánia azon igyekezett, hogy a hívőkkel tartsa a kapcsolatot. Az Ótemplom plébánia tapasztalatairól és módszereiről Rónaszéki Gábor atya tájékoztatta a Félegyházi Közlönyt. Gábor atya arról számolt be, hogy a főbejárat külső ajtaja mindennap nyitva volt reggel 7-től este 7-ig. Az Oltáriszentséget is kihelyezték a hátsó oltárhoz ez idő alatt. A bejárati részt naponta kétszer alaposan fertőtlenítették. Azt látták és tapasztalták, hogy nagyon sok hívő így is ellátogatott a templomhoz. Gábor atya a káplán atyával közösen ebédet is szállított sok idős rászorulónak. Az ételt az ablakon keresztül adták át, vagy a kerítésre akasztották. Az interneten keresztül a hitoktatást is folytatták. A plébániát bármikor lehetett hívni telefonon. Ezzel a lehetőséggel nagyon sok hívő élt is. – A perselypénz ugyan a misékkel együtt elmaradt, de az anyagiak miatt nem aggódom – mondta Gábor atya. – Tartalékaink nincsenek, de a legfontosabbakat ki tudjuk fizetni. Szerencsére ebben az időszakban nem kezdtünk építkezésbe, ez is könnyebbséget jelent. Felajánlásokat is kaptunk, amiért nagyon hálás vagyok. Éhen halni nem fogunk, mert a hűtőláda tele van, és ami a legfontosabb, a főállású dolgozókat is ki tudjuk fizetni. Az önkormányzattól idén nem kértük a 800 ezer forintos támogatást azért, hogy a város ezt az összeget is a védekezésre tudja fordítani. Összegezve azt kell mondanom, hogy napról napra élünk, de úgy érzem, a Jóisten a tenyerén hordoz minket – tette hozzá. Május 4-én, hétfőtől újra vannak nyilvános szentmisék: hétköznap reggel 7 órakor és este 6 órakor a templomban, szombat este és vasárnap pedig a plébánia udvarán tartják meg ezeket. Hétfőnként este nem lesznek szentmisék. Májusban az esti szentmisék előtt, fél 6-kor elimádkozzák a lorettói litániát.

Koppány Karantén Kihívás

A koronavírus-járvány miatt szinte minden versenysport leállt a veszélyhelyzet kihirdetése óta. Ez a megszorítás a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesületet is szigorúan érinti.

Megszűntek a csoportos edzések, az íjászverseny események ország, és világszerte lemondásra kerültek. A Koppányok Tűzmadár Versenysorozatának második fordulóját -amely április 26-án került volna megtartásra- is törölni kellett a kialakult helyzet miatt. Az új kitűzés időpontja még előre nem látható. A kényszerpihenő alatt, is kaptak otthon elvégezhető feladatokat a Koppányok. Természetesen azok az íjászok, akiknek erre lehetőségük van, tekintve hogy íjászat nagyon helyigényes sport. Az otthoni egyéni edzéseknek köszönhetően igyekeznek formában tartani magukat a sportolók, de azzal mindenképpen számolni kell, hogy a visszaesés elkerülhetetlen. Ez a visszaesés azonban nem szabad, hogy bizonytalanságot szüljön. Ennek elkerülése érdekében, az elmaradt második Tűzmadár fordulót kicsit pótolandó, április 25-26-án a Koppány Íjászok megrendezték és részt vettek a Koppány Karantén Kihívás elnevezésű online íjász versenyen. Az online versenyt mindenki a saját otthonában, egységes szabályok mellett lőhette meg. A kihívás 24 célon 3 lövéssel zajlott, 0-5-8-10-es pontszámos értékeléssel. Az így megrendezett verseny leginkább egy pályaíjász verseny sajátosságait hordozta. A saját versenyzésüket fotókkal és élő videókkal dokumentálták a résztvevők. Az online verseny egységes beírólapon történő értékeléssel, egy közös online felületre történő feltöltéssel és a végén összesítéssel zárult, április 26-án vasárnap. Az online eredményhirdetés az összes beírólap beérkezése után hétfőn este volt, ahol a nyertes résztvevők természetesen virtuális oklevélben is részesültek.

Növényvédelmi permetezés

A platán- , hárs- és gesztenyefák növényvédelmi permetezésének várható időpontja 2020. május 11.

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya értesíti a lakosságot, hogy a platán- , hárs- és gesztenyefák növényvédelmi permetezésének várható időpontja 2020. május 11. (pótnap: 2020. május 12., 2020. május 13.) az időjárás és a rajzás figyelembevételétől függően. Alkalmazásra kerülő lemosó permetezőszerek: Runner 2 F; Decis Mega; Mospilan 20 SG; Topas 100 EC; Csöpmix; Silwet

Egy héttel csúszik a Kurultáj

A jelenlegi helyzetre való tekintettel a Kurultáj-Magyar Törzsi Gyűlést idén augusztus 21 és 23 között rendezik meg, Bugacon.

„Az eddig bejelentett időponthoz (augusztus 14-16) képest az egy hetes csúszást a legújabb központi rendelkezések figyelembevételével hoztuk. A magyarság legnagyobb hagyományőrző rendezvényének szervezése eddig is folyt. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a helyzetet, és a kormányrendeletek tükrében hozzuk meg további döntéseinket is. Az augusztus 20. utáni ünnepi hétvégén minden magyar testvérünket, valamint minden kedves érdeklődőt várunk Bugacon, a Kurultaj-Magyar Törzsi Gyűlésen!” – közölte az Magyar-Turán Alapítvány alapítvány.


HOUSE36 I N G AT L A N K Ö Z V E T Í T Ő I R O D A Kiskunfélegyházán, a Csanyi út közelében, aszfaltozott út mellett, 5.300 m2-es, körbekerített, 2 bejárattal rendelkező területen, három, összesen 1.060 m2 alapterületű (további beépítés is lehetséges) felépítménnyel rendelkező ipari ingatlan/iparterület/üzem ELADÓ! Érd.: 06-70/409-9549 Kiskunfélegyházán, a Petőfi lakótelepen, 2 szobás, II. emeleti lakás ELADÓ: 13,9 millió. Érd.: 06-70/409-9549 Darvas tér 2. vagy 3. társasházban eladó 2 szobás lakásokat keresek. Tel.: 0670/409-9549 Eladó 1 vagy 2 szobás HÁZRÉSZEKET keresek a városban. Tel.: 06-70/4099549 Sürgősen eladó vagy problémás (végrehajtás, eszközkezelés stb.) lakása van? Cégünk KÉSZPÉNZES ajánlatát NE HAGYJA KI! Megtekintés után 24 órán belül ajánlattétel! A részletekről egyeztessünk telefonon. Tel.: 0670/409-9549 1-2 szobás házrészeket keresek Kiskunfélegyházán. Állapot mindegy. Tel.: 06-70/409-9549

belvárosi, jó Kiskunfélegyházán minőségű eladó családi házat keresek ügyfelem részére 2-3 hónapos birtokba adással. Tel.: 06-70/409-9549 Frekventált elhelyezkedésű, belvárosi, eladó üzlethelyiséget keresek. Előny, ha bérbe van adva vagy a jelenlegi tulajdonos bérelné. Tel.: 06-70/409-9549 Kiskunfélegyházán, a Móravárosban, bolthoz, iskolához, óvodához közel, IV. emeleti 1+2 félszobás egyedi gázfűtéses lakás eladó. Irányár: 14.900.000 Ft. Tel: 06-30/724-8560 Kiskunfélegyházán, a belváros peremén, 359 m2-es telken 55 m2-es, kétszobás lakható ház garázzsal, melléképületekkel eladó. Irányár: 14.900.000 Ft. Tel: 0630/724-8560 Kiskunfélegyházától 10 percre nagyon jó helyen 6 ha földterületen fekvő, teljesen felújított tanya erdős környezetben eladó. Irányár: 17.990.000 Ft. Tel.: 06-30/7248560 Kiskunfélegyháza belterületének határán, kövesúthoz közel 1,3 ha vállalkozásra alkalmas földterület ipari árammal, fúrt kúttal, érvényes építési engedéllyel (lakóház + 16 bokszos lóistálló) eladó. Irányár: 10.990.000 Ft. Tel.: 06-30/7248560

Kiskunfélegyháza belvárosában eladó egy 1959-ben épült, 95 m2-es, háromszobás, felújítandó, de nagyon jó szerkezeti állapotú, különportás családi ház 987 m2-es, összközműves telken. Irányár: 24.800.000 Ft. Tel.: 06-30/7248560 1 szobás, II. emeleti, szigetelt, nyílászáró cserélt, téglalakás eladó. 1 millió forint árcsökkenés után, Kiskunfélegyházán a legjobb áron, csak a HOUSE36-nál! Információ: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 9,5 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Kiskunfélegyháza belvárosában felújított, 2 szobás házrész eladó. Az udvarban csak 1 szomszéd él. Csak a HOUSE36 Ingatlaniroda kínálatában. Információ: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 8,9 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Befektetők figyelem! 2 szobás, gázcirkó fűtéses házrész csak 1 szomszéddal, hihetetlen jó áron, sürgősen, készpénzes vevő részére eladó 6,5 M Ft-ért. Albérletnek bármikor kiadható. Érdeklődni lehet a HOUSE36 Ingatlanirodában (Kiskunfélegyháza, Kossuth utca 15.) Információ: csaba.szalontai@h36.hu Ár: 6,5 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Bugacon 2 szintes, 2 család részére alkalmas családi ház központi fűtéssel, cserélt nyílászárókkal, garázzsal, rendezett tulajdoni viszonnyal eladó a Információ: HOUSE36-nál. csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 15,99 M Ft-tól. Tel.: 06-30/161-2393 Kiskunfélegyházán tetőtér beépítéses családi ház nappali + 4 hálószobával, központi fűtéssel, garázzsal eladó. Csak a HOUSE36 Ingatlaniroda kínálatában. Információ: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 29,9 M Ft. Tel.: 06-30/1612393

Petőfiszálláson állattartásra alkalmas tanyák különböző méretű területtel eladóak. Érdeklődni lehet a HOUSE36 Ingatlanirodában. (Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 15.) Irányár: 7,4 M Ft-tól. Tel.: 06-30/161-2393 Eladó a KERTVÁROSBAN egy 72 m2es, 2,5 szobás, tégla építésű ikerház egyik fele, 200 m2 lekerített, saját udvarral, garázzsal, műhellyel: 17,9 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 Eladó az ASZTALOS JÁNOS UTCÁBAN EGY NEM ZÁRÓSZINTI, 3 szobás, erkélyes, 62 m2-es, részben felújított lakás: 13,9 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802

Eladó egy 2 SZOBÁS, ERKÉLYES lakás rendezett lépcsőházban: 11,9 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 Jászszentlászlón 3 szobás családi ház konvektoros fűtéssel, tartozásmentes tulajdonviszonnyal eladó. Érdeklődni lehet a HOUSE36 Ingatlanirodában. (Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 15.) Bővebb információ: csaba.szalontai@h36.hu Ár: 9,9 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Jászszentlászlón állattartáshoz tanya eladó a félegyházi útban. Bővebb információ a HOUSE36 ingatlanirodában. Ár: megegyezés szerint. Tel.: 06-30/161-2393


Pálmonostorán, a falutól 800 m-re 2 szobás, nagy étkezős tanya központi fűtéssel eladó. Csak a HOUSE36 Ingatlaniroda kínálatában. Bővebb információ: csaba.szalontai@h36.hu Ár 5,9 M Ft-tól. Tel.: 06-30/161-2393 Eladó a MÓRAVÁROSBAN EGY FELÚJÍTOTT, 60 m2-es, 2 szobás, téglaépítésű, I. emeleti lakás 4 lakásos társasházban, garázzsal és saját kerttel: 19,9 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 Eladó egy igényesen felújított, IV. emeleti lakás a Kossuth u. mellett. 2 háló + nappali, konyha, étkező, erkély: 18,9 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 Eladó a KOSSUTH UTCÁTÓL 100 m2-re egy 60 m2-es, légkondis, 2 háló + nappalis, felújított, erkélyes lakás a III. emeleten: 15,9 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 Eladó egy FELÚJÍTOTT, ELSŐ EMELETI WIMPI a Móravárosban. 1+2 fél szoba, légkondi, cserélt villany erkély stb.: 15,9 M Ft. Tel.: 06-70/291-9802 FIZETŐKÉPES PARTNEREIM RÉSZÉRE lakásokat és családi házakat keresek reális áron Kiskunfélegyházán. Tel.: 06-70/2919802 Eladó a Móraváros frekventált részén egy 85 m2-es, jó minőségű téglaház 466 m2es telken. Megegyezés után azonnal költözhető. Irányár: 26 M Ft. Érd.: 0630/352-7572 vagy az attila.heder@h36.hu elérhetőségen. Eladó lakást keresek készpénzes vevőm számára Kiskunfélegyháza belvárosában III. emeletig. Elérhetőségem: 06-30/3527572

Készpénzes vevőm számára keresek azonnal beköltözhető lakást reális áron. Elérhetőségem: 06-30/352-7572

L A K O S S Á G I I N G AT L A N HALESZBAN 1.872 m2-es INGATLAN házzal eladó. Földszinten, konyha, nappali, fürdő, WC-vel + lépcső az emeletre, fent 2 háló, fürdő WC-vel. Nagy pince, garázs, fáskamra mely füstölőként is működhet. Gáz, áram, víz, fúrt kút van. Telek alácsövezve. Érd.: 06-20/368-6714 HALESZBAN HOBBI eladó vízzel, villannyal, gyümölcsfákkal. Tel.: 0670/947-5665 Kiskunfélegyháza belvárosában a Petőfi utca 29. szám alatt eladó egy 70%-os beépíthetőségű, közműves, 1.200 m2es TELEK, ami felosztható két 600 m2es vagy három 400 m2-es telekre, melyek külön is megvásárolhatók. Tel.: 06-20/988-2222 PETŐFISZÁLLÁSHOZ közeli falusi programos TANYA földdel eladó. Tel.: 06-30/182-5195 FÜLÖPJAKABON főútvonal mellett, 10.100m2-es FEJLESZTÉSI TERÜLET, 5.000 m2 művelési ágból kivont és 6.000 m2 fásított terület (volt élőállat átvételi telephely) eladó. Tel.: 0630/229-8333 Kiskunfélegyházán központhoz közel, részben felújított, 50 m2-es HÁZRÉSZ (2 szoba, konyha, fürdőszoba) kis kerttel eladó. Bolt a közelben. Tel.: 0630/293-5312

Kossuthvárosi sarokportás 120 m2-es hőszigetelt CSALÁDI HÁZ eladó! 3 szoba nappali, konyha, étkezős, nagy fürdőszobás, radiátor+ padlófűtésű, modern konyha, beépített gépekkel, nagy teraszos, riasztórendszer, rendezett parkosított kert, kétállásos garázs. Irányár: 38,9 millió Ft. Érd.: 0620/471-3763 Kiskunfélegyházán a Ficsór József utcán, régi építésű, nagy CSALÁDI HÁZ eladó. Központi fűtéses, különportás, 3 szobás az ingatlan. Érdeklődni a 0670/234-7914-es telefonszámon. 933 m2-es telken 100 m2-es, különportás, régi építésű CSALÁDI HÁZ a Bajcsy-Zs. utcában, sürgősen eladó. Irányár: 23 M Ft. Tel.: 06-20/469-0901 Kiskunfélegyháza, Halasi út 24. szám alatti, 1.600 m2 –es INGATLAN forgalmas helyen, autópályához közel eladó. Tel: 06-30/943-7380 JAKABSZÁLLÁSON falusi programos 1500 m2-es ÉPÍTÉSI TELEK kedvező áron eladó. Tel.: 06-30/182-5195 Teljesen leválasztott, 1 szobás HÁZRÉSZ eladó 250 m2-en. Felújításra szorul. Tel.: 06-70/502-3575 Kiskunfélegyházán, XI. körzet Szabóhegy II. dűlőben fürdőszobás, központi fűtéses TANYA eladó. Tel.: 0670/463-9819, 06-30/373-7284 Több generáció számára alkalmas különportás, két épületből álló CSALÁDI HÁZ eladó Kiskunfélegyházán frekventált helyen. Érdeklődni a 0670/420-4300-as telefonszámon.

Kecskemét Kiskunfélegyházától irányában mindössze 6 km-re (4 perc közvetlenül az E5 autóútra), gyorsforgalmi út mellett az Aranyhegyi ELADÓ 7.725 m2 Csárdánál alapterületű, bekeríthető felépítményes ingatlan - volt benzinkút -, fejlesztési terület 10% beépíthetőséggel, meglévő felépítményekkel! A terület kiválóan alkalmas akár 7-8 év alatt megtérülő 50500 kW naperőmű létesítésre (a termelt elektromos áram a telken található nagyfesz. oszlopon keresztül azonnal felcsatlakoztatható az országos hálózatba, ráadásul megtérülést követően még további 20-30 évig még működhet), autómosó létesítésére, vállalkozás telephelyének, de akár autókereskedésnek is! Az ingatlan egy jelentős részén térbeton található, közművesített, hitel- és lízingképes, pályázatképes és természetesen számlaképes is! Bővebb infó és érdeklődni: 06-30/826-5465 és www.ingatlan.com/22804826 Félegyházán a belvárosban, a Molnár B. u. 45. szám alatt csendes, nagy portán, kis (45 m2-es) belső, egyszobás LAKÁS eladó. Bővíthető, beköltözhető, 1 szomszéd van. Irányár: 3.6 millió Ft. Uitt. Kombi vagy vonóhorgos AUTÓT vásárolnék. Érd.: csak telefonon: 0620/386-3761 Központhoz közel kertes 4 + fél szobás, különportás CSALÁDI HÁZ kis udvarral, nagy melléképülettel, garázzsal eladó. Irányár: 23 M Ft. Tel.: 06-70/622-1880, 06-70/622-2219 Kiskunfélegyháza belvárosában, a Móra F. u. 18. szám alatt 1.085 m2-es telken fekvő, felújításra szoruló, régi építésű CSALÁDI HÁZ eladó. Ár: 15,9 M Ft. Tel.: 06-20/362-0258 Móra tér 6. szám alatt 13 m2-es GARÁZS eladó. Tel.: 06-30/295-4889 Csongrádon padlásteres szép állapotú családi ház eladó. Bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő közel. 2 szobás házat, vagy I. emeletig erkélyes lakást beszámítok értékegyeztetéssel. Érd.: 06-30/471-4310 (délután 16 óra után) Felújításra szoruló TANYA Jakabszálláson vízzel, ipari árammal kisebb-nagyobb földterülettel eladó vagy bérbe adó. Valamint építési teleknek, ipari területnek való FÖLDTERÜLET eladó Kiskunfélegyháza térségében autópálya lejáróhoz közel. Tel.: 06-30/638-5142

BUGACON összkomfortos CSALÁDI HÁZ eladó a központhoz közel. Az ingatlan 3 szobás, teljesen felújított, lakó melléképülettel, nagy kerttel. Tel.: 0630/533-8401 Kiskunfélegyházán a Kossuthvárosban a Dayka u. 43. szám alatti 4 lakásos sorházban egy 2 szobás, különportás, 64 m2-es, téglaépítésű HÁZ, kis udvarral, melléképülettel és garázzsal eladó. Tel.: 06-30/396-5129 GARÁZST vásárolnék a Petőfi lakótelepen 1-es és 2-es is szóba jöhet. Tel.: 06-20/936-4899 TANYA eladó a XI. kerületben. Főépület + melléképület + gazdasági ólak, 1 db 25 m-es 8,5-ös fólia, kb. 6.000 m2 szántó. Víz, villany, gáz bekötve. Érd.: 06-70/946-2113 80 m2-es CSALÁDI HÁZ eladó Gátér, Dózsa Gy. u. 30. szám alatt. Irányár: 3.350.000 Ft. Érdeklődni a helyszínen. Kisgyermekes család ELADÓ HÁZAT keres Kiskunfélegyházán. Minimum 3 szobás, gázfűteses, jó állapotú kertes házat keresünk. Hívjon: 06-70/3740477 vagy 06-70/586-0923-as telefonszámon. KISKUNMAJSA központjába CSALÁDI HÁZ kedvező áron eladó. Tel.: 0630/182-5195 LAKÁS Petőfi lakótelepen IV. emeleti, 2 szobás, erkélyes, 63 m2-es lakás eladó. Érd.: 06-30/239-1459


1 szobás összkomfortos, bútorozott lakás, kis kerttel kiadó. Ár: 50.000 Ft/hó, 1 havi kaució szükséges. Tel.: 0670/607-9702 Petőfi lakótelepen 1 szobás (földszinti) lakás május 15-től kiadó. 2 havi kaució szükséges. Érd.: 06-70/311-3180 A Petőfi lakótelepen 2 szobás, I. emeleti, felújított lakás, bútorozva kiadó. Ár: 60.000 Ft/hó+közös ktg +rezsi. 2 havi kauciót kérek. Tel.: 06-70/206-3486 Kiskunfélegyháza, Asztalos János utcában, földszinti, 1 szobás, bútorozott lakás kiadó. Kaució szükséges. Tel.: 0630/338-9098 Belvárosi, 2 szobás, bútorozott, II. emeleti lakás hosszú távra kiadó. Két havi kaució szükséges. Tel.: 06-70/2959785 Kiadó szoba, konyhás, fürdőszobás, összkomfortos, különbejáratú lakás. Érdeklődni a 06-20/921-1885-ös telefonszámon lehet. szobás albérleti lakások 2 városközpontban kiadók. Tel.: 0630/953-0286 Kiskunfélegyházán a városközpontban, egy tégla építésű társasházban, jó állapotú, II. emeleti egy szobás, erkélyes, világos 36 m2-es lakás eladó. Irányár: 11.000.000 Ft. Érdeklődni: 0670/317-0063 Kiskunfélegyháza, Asztalos János utcában, földszinti, 1 szobás, felújításra váró lakás tulajdonostól eladó. Irányár: 11,5 M Ft. Tel.: 06-30/338-9098 Eladó cseréptetős WIMPI-ben III. emeleti, igényesen felújított lakás Kiskunfélegyházán a Holló L. utcában. 54 m2-es, 1+2 félszobás, erkélyes, redőnyös, új AEG tűzhely, indukciós lap +páraelszívó. Tel.:06-30/978-5286 Móravárosban 4 családos társasházban I. emeleten egy 60 m2-es, nem felújított, 2 szobás, egyedi gázfűtéses, szigetelt lakás, hozzátartozó 2 garázzsal és füvesített kertrésszel eladó. Tel.: 0620/266-9551 Petőfi lakótelepen eladó egy X. emeleti, jól karbantartott, 2 szobás lakás. A nagyobbik szoba klimatizált. A házban felújított jól működő lift üzemel. Irányár: 13,8 millió Ft. Tel.: 06-20/5350639 Szeged, Mars tér és az Élelmiszer Egyetem szomszédságában 54 m2-es, 2 szobás, amerikai konyhás, fürdőszobás lakás felújított állapotban (műanyag ablak, szúnyogháló, redőnyökkel felszerelt, kívülről szigetelt), kocsi beállási lehetőséggel eladó. Tel.: 06-70/643-7283, 0630/876-1494

ÚJ HIRDETÉS! III. emeleti LAKÁS eladó a Petőfi lakótelepen, liftes házban. 52 m2, 2 szoba, klíma, részben felújított. Jelenleg bérbe van adva, a bérlő maradna, ezért befektetésnek ajánlom kiemelkedő megtérüléssel. Szükség esetén bérlő nélkül. Bútorozva vagy anélkül. Magánszemélytől. Érd.: 17 és 18 óra között és egész hétvégén: 0630/408-0831 Eladó 65 m2-es, felújítandó, földszinti, társasházi lakás közel a Kossuth utcához, autó udvari beállási lehetőséggel. Tel.: 06-70/283-3132 Majsai út 17. szám alatt kétszobás, erkélyes lakás eladó. Ár: 14,5 millió Ft. Tel.: 06-70/296-3576 Eladó Móra téri, teljeskörűen felújított, loggiás, 56 m2-es, parkra néző, IV. emeleti lakás tárolóval. Ikea konyha és Ikea beépített bútor, klíma. Érdeklődni este 18 óra után 06-70/336-9789-es telefonszámon. Ingatlanosok ne hívjanak.

ALBÉRLET Belvárosi, minőségi kialakítású apartmant ajánlunk igényes párok részére - titkos, diszkrét randihely pár órára, de akár pár napra is! Érdeklődésre részletes írásos tájékoztatót küldünk! titkosrandilak@gmail.com Lakótelepi 1+2 fél szobás, erkélyes, felújított lakás hosszú távra kiadó: 70.000 Ft/hó+rezsi. Kaució szükséges. Tel.: 06-30/418-8871

I M P R E S S Z U M Kiskunfélegyháza város és körzete Szuperinfó

Megjelenik Kiskunfélegyházán és a környező településeken minden pénteken 20.500 példányban. Lapzárta: kedd 16 óra Felelős kiadó: Bozsó István Szerkesztőség: 6100 Kiskunfélegyháza, Dr. Holló Lajos u. 2. Nyitvatartás: H-P: 8-17 óráig Telefon/fax: 76/430-455, 76/560-375 Mobil elérhetőség: 06-30/429-7812 Internet: http://www.szuperinfo.hu E-mail: kkfhaza@szuperinfo.hu A megjelent hirdetések tartalmáért felelősséget nem vállal.

ÜZLET 19 m2-es ÜZLETHELYISÉG kiadó Kiskunfélegyháza, Jókai u. 11. szám alatt. Érdeklődni a helyszínen. Kossuth utcán és Bajcsy utcán forgalmas helyeken üzlethelyiségek BÉRBEADÓAK! Klíma és vizesblokk, berendezés. Igény esetén tevékenység folytatásával is. Érdeklődni: 06-20/9448789 Frekventált helyen ÜZLET kiadó fodrász vagy bármilyen célra. Tel.: 06-70/2010134 26 m2-es ÜZLETHELYISÉG kiadó a Piac bejáratával szemben a Rendőrség utcájában. Tel.: 06-20/978-2386 Belvárosban, Molnár Béla 2. szám alatt 45 m2-es ÜZLETHELYISÉG kiadó! Bővebb infó és érdeklődés: https://ingatlan.com/28255139 KIADÓ GARÁZS kiadó az Attila utca elején. Tel.: 06-70/676-9433 Kisebb-nagyobb RAKTÁRAK és MŰHELY bérelhető 100-700-1.500 m2 felületekkel. Érdeklődni: 06-20/9448789 GARÁZS kiadó a Batthyány utcai garázsudvarban. Tel.: 06-20/243-2978 Belvárosi, minőségi kialakítású apartmant ajánlunk igényes párok részére - titkos, diszkrét randihely pár órára, de akár pár napra is! Érdeklődésre részletes írásos tájékoztatót küldünk! titkosrandilak@gmail.com GARÁZS kiadó a Daru utcában a Kossuth utca felöli részen. Tel.: 0670/311-6996 CSERE A Petőfi lakótelepen egy I. emeleti, kettő szobás, erkélyes lakást, elcserélném kossuthvárosi sorházra. Tel.: 0630/815-5416 G É P- J Á R M Ű 1300-as LADA kombi 1,5 év műszakival eladó. Tel.: 06-30/612-8175 KÉSZPÉNZÉRT bármilyen utánfutóját, lakókocsiját, autóját, büfékocsiját megvásárolom. Tel.: 06-30/421-8575, 70/424-7820 SIMONYI AUTÓBONTÓ (Kiskunfélegyháza, Csongrádi út 34. – Vásártérrel szemben). Tel.: 76/713-226, 06-30/943-5102

SKODA OCTAVIA 1,9 TDI 2001-es évjáratú, magyarországi szervízkönyves, klímás jó állapotban eladó. Uitt.: 13"-os téli gumi, lemezfelni eladó. Irányár: 10.000 Ft. Csere is érdekel. Tel.: 06-30/943-8932 DAEWOO 1,6 benzines, családi, 2003as évj. friss műszakival, szervizelve, klímával, jó állapotban üzembentartóival eladó. Tel.: 06-30/450-7426 RENAULT CLIO kombi 15 DCI 2013-as évj., magyarországi és FORD FOCUS combi 1,6 DCI 2014. évi, magyarországi, szervizkönyvvel, friss műszakival eladók. Csere is érdekel. Tel.: 06-20/527-2477 RENAULT THALIA 1,5 dci 2004-es évjáratú, 167.000 km-rel eladó. Tel.: 0670/234-7914 UTÁNFUTÓ (ráfutófékes) 2020. novemberig műszakis, nagy teherbírású eladó. Tel.: 06-70/420-4300 EGÉSZSÉG állapotú JÁRÓKERET, Kitűnő TOLÓKOCSI, KÖNYÖKMANKÓ, ROLLÁTOR, szoba WC, elektromos MOPED ELADÓ vagy KÖLCSÖNÖZHETŐ. Tel.: 06-70/3380506

E GY É B K E R E S É S Dunnát, párnát, régi használt tollat veszek, hívásra házhoz megyek. Érd.: 06-30/467-4542 Régi motorokat keresek! Simson, MZ, ETZ. JAWA, stb. Tel.: 06-20/572-5142 Használt, régi tollat, dunnát, párnát, régi bútort veszek, hívásra házhoz megyek. Tel.:06-30/164-6336

FELHÍVÁS Kiskunfélegyházán tevékenykedő gyermek- és családvédelmet végző LÁNCSZEM ALAPÍTVÁNY kéri az együttérzők, segíteni akarók támogatását SZJA-juk 1 %-ának a 19123958-1-09 adószámra küldésével.

V E GY E S GARÁZSVÁSÁR május 9-én, szombaton 8-13 óráig. Eladók: beltéri ajtók, bútorok, polcok, szőnyegek, tányérok, poharak, edények, festmények, ruhák és még sok más. Érd.: Kkfháza, Semmelweis u. 1. sz. alatt. Tel.: 06-20/295-9750

Belvárosi, minőségi kialakítású apartmant ajánlunk igényes párok részére - titkos, diszkrét randihely pár órára, de akár pár napra is! Érdeklődésre részletes írásos tájékoztatót küldünk! titkosrandilak@gmail.com TŰZIFA eladó (nyár, fenyő és akác korlátozott mennyiségben): 14.000 Ft/m3 házhoz szállítva (fűrészelt szél). EUTR: AA3193275 Tel.: 06-70/4539869 KŐMŰVESSZERSZÁMOK, GÉPEK, ÁLLVÁNYOK, KONYHABÚTOROK, ÍRÓASZTALOK és VILLANYBOJLER eladó. Tel.: 06-20/464-6009 Lakhatást adok egyedülálló hölgynek Tel.: 06-70/420-4300

Tűzifa kamiontételben eladó. Tel.: 0620/507-0600 EUTR: AA6274908 ÓCSKAVASÉRT házhoz megyek. Uitt.: LOMTALANÍTÁST VÁLLALOK. Tel.: 0620/925-5968

Terménytárolásra is megfelelő vasúti HŰTŐVAGON eladó. Tel.: 06-30/2188256 Eladó jó állapotú motorhibás HIDROFOR, 2”-os, 550 W-os, nagyteljesítményű KERINGETŐ SZIVATTYÚ, valamint építési teleknek és ipari területnek való FÖLDTERÜLET Kiskunfélegyháza környékén. Tel.: 0630/638-5142 Eladó Baby design világoszöld UTAZÓÁGY és egy autós GYERMEKÜLÉS (típusa: német tesztgyőztes, Solar Seatfix (15-36 kg) 11 fokozatban állítható) újszerű állapotban. Valamint eladó egy Whirlpool felültöltős MOSÓGÉP kitűnő állapotban. Tel.: 06-30/943-3172 ÚJ SZOLGÁLTATÁS (már 3 éve). KISKUNFÉLEGYHÁZÁN FELESLEGESSÉ VÁLT DOLGAIT INGYEN ELSZÁLLÍTJUK. Eladná, kiürítené házát, hobbiját, nyaralóját, garázsát, üzletét stb. de nem tudja megoldani? Mi padlástól a pincéig díjmentesen elszállítjuk. Lantos László 06-70/321-6868 (Kiskunfélegyháza)

HULLÁMPALA 175x90-es Szentesen eladó. Tel.: 06-70/354-5320 HÁZTARTÁSI GÉPEK JAVÍTÁSA: centrifuga, mosógép, porszívó, kávéfőző, vasaló, hajszárító, takarítógép, mikrohullámú sütő, varrógép stb. Redőny, reluxa alkatrészek! Automata mosógépek garanciával eladók. Kkfháza, Bajcsy-Zs. u. 27. Tel.: 06-30/903-7689 KŐMŰVESSZERSZÁMOK, GÉPEK, ÁLLVÁNYOK, KONYHABÚTOROK, ÍRÓASZTALOK és VILLANYBOJLER eladó. Tel.: 06-20/464-6009


Hungaropán fa és műanyag ABLAKOK, ERKÉLYAJTÓK, BELTÉRI AJTÓK (üveges, teli), TV-ASZTAL, gázos GRILLEZŐ, FUTÓBICIKLI, 2 ütemű, KÖRFŰRÉSZ és 2 db KANAPÉ jelképes áron eladó. Tel.: 06-70/491-6777, 70/387-2463 Új, csomagolássérült álló PORSZÍVÓK 10.000 Ft/db, VÍZFORRALÓ 2.500 Ft/db, KENYÉRPIRÍTÓ 2.000 Ft/db garanciával. Tel.: 06-70/378-0165 Orvosi textíliából készült, többször is mosható, sterilizálható ARCMASZK kapható a NIPOR Fodrászcikk és Szaküzletben Műköröm (Kiskunfélegyháza, Szent J. tér 5.). Szeletelt TÉGLA, belső szelet: 2.600 Ft/m2. Kiszállítás megoldható (BugacAlsómonostor). Tel.: 06-70/453-9869 MEZŐGAZDASÁG TRITIKÁLÉ eladó. Tel.: 06-30/401-5098

KUKORICA, ÁRPA, TRITIKÁLÉ eladó. Tel.: 06-70/698-9845 Régi 5-ös 122 km-nél SZÉNA és KUKORICA BÁLA eladó. Tel.: 0620/538-6161 Eladó kéttengelyes LÓSZÁLLÍTÓ, SUZUKI GN 125-ös motor, MTZ használt első gumi. Tel.: 06-30/214-8775 FÓLIAVÁZAK (50x12 méret 5/4-es csőből és 40x12 méret colos csőből) eladók. Tel.: 06-20/382-7629 PALÁNTÁK (paprika, paradicsom, uborka stb.) valamint HÍZOTT KACSÁK, kukoricára átállított CSIRKÉK (fehérek) eladók májusi vágással rendelhetők. Tel.: 06-20/585-9300

Á L L AT Vörös TOJÓTYÚK házhoz szállítva 750 Ft/db. Tel.: 06-20/204-2382 2 db HÍZÓ közül az egyik eladó (100 és 150 kg, májusi vágásra). Tel.: 0670/551-5532 Hasított SERTÉS eladó. Tel.: 06-30/2062373 M U N K A A L K A LO M KERTÉSZETBE munkaerőt felveszek. Tel.: 06-70/262-8310 (Tóth kertészet)

A gátéri Mini Tank BENZINKÚT KÁVÉZÓJÁBA ELADÓT keresünk éjjelnappali munkára. Tel.: 06-70/522-8305 Önálló munkavégzésre képes LAKATOS szakembert felveszek, lehet nyugdíjas is. Tel.: 06-70/533-5699 (Pinczel) KERTÉSZETBE férfi munkaerőt keresek. Napi fizetés, munkába járás megoldható. Tel.: 06-20/210-2300 (Sinkó) Változatos (nem mezőgazdasági!) munkára keresünk dohányzásmentes csapatunkba fiatal, kiskunfélegyházi férfi munkatársat. Érd.: csak személyesen. Időpont egyeztetés: 0630/943-4012 (Gyürky L.) KERTÉSZETBE keresek gyors kezű munkaerőt. Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: 06-70/773-3801 (Tábi-Retek Kft.) Állandó munkára, fiatal, munkájára igényes, férfi munkaerőt keresek ÁLLATOK ELLÁTÁSÁRA és TELEP RENDBEN TARTÁSÁRA. Mezőgazdasági gépkezelő tapasztalat előny, de nem feltétel. Munkába járás egyénileg megoldott. Érdeklődni telefonon: 0670/881-9438 (Szűcs)


Petőfiszállási KERTÉSZETBE női-férfi munkaerőt keresünk alkalmi vagy állandó foglalkoztatottsággal. Tel.: 0620/971-1209 (Szécsi kertészet) PULTOS és alkalmi FELSZOLGÁLÓ munkakörbe jelentkezéseket illetve önéletrajzokat várunk: személyesen a Csillag Vendéglőbe vagy a sport888bar@gmail.com e-mail címre. Tisza-Kunsági Vízgazdálkodási Társulat segédmunkásokat, betanított munkásokat KUBIKUS, KŐMŰVES munkakörbe felvesz azonnali kezdéssel Tiszaalpár, Kiskunfélegyháza, vonzáskörzetében. Tiszakécske Jelentkezni lehet: Tisza-Kunsági Vízgazdálkodási Társulat központi irodájában, Tiszaalpár Ady Endre u. 3. sz. alatt személyesen, vagy telefonon. Telefon: 06-30/915-2553, 06-76/461744 A Pub Pizzéria FELSZOLGÁLÓKAT és PIZZAFUTÁRT keres. Jelentkezni 11 órától személyesen a Pizzériában. Tel.: 06-70/379-3303 KERTÉSZETBE (paradicsomos) női munkaerőt keresek egész évi folyamatos munkára. Tel.: 06-30/6255809 (18 óra után) –Ladányi kertészetFérfi ÁRU-ÖSSZEKÉSZÍTŐT keresünk rész- és teljes munkaidőre. Megbízható, leinformálható személyek jelentkezését várjuk. Munkavégzés helye: Pálmonostora. Jelentkezés: job@novotrading.hu e-mail címen keresztül nettó fizetési igény és iskolai végzettség megjelölésével. (Novotrading Kft.) Kiskunfélegyházi szendvicsüzem felvételt hirdet SZENDVICSKÉSZÍTŐ munkakörbe. Munkanapok vasárnaptól csütörtökig, műszak kezdés délelőtt 10 óra. Érdeklődni: 06-70/394-1196 Strapa Team Kft. Kiskunfélegyháza, Álmos u. 12. Kiskunfélegyházi gyorsétterem keres SZAKÁCSOT vagy végzettséggel nem rendelkező, de gyakorlott munkatársat és KONYHAI KISEGÍTŐT. Tel.: 0670/658-9618 (Heaven Diner) KERTÉSZETI MUNKÁBAN jártas, fiatalabb, megbízható FÉRFI SEGÍTSÉGET keresek azonnali kezdéssel. Tel.: 06-70/576-1269 –DobosLAKATOST, SZERKEZET LAKATOS, MG GÉPSZERELŐ, HEGESZTŐ szakmunkást azonnali kezdéssel felveszek. Gyakorlattal rendelkező előnyben. Jelentkezni 06-30/9152077-es telefonszámon. (Hannelore Kft.) Az Alföld Metal Kft. Csanyi úti MÉH telepe felvételt hirdet SEGÉDMUNKÁSOK részére. Érdeklődni az alábbi telefonszámon: 06-20/9355620

Magas művelésű PARADICSOMBA dolgozót keresek állandó munkára. Tel.: 06-20/466-5553 (B. Szabó kertészet) Felnőtt, járóképtelen férfi beteg mellé keresünk ápolást végző személyt bentlakással, Sopronba. Érdeklődni lehet: 06-20/953-6815 (Tóth Mihály) Kiskunfélegyházi PIZZALINE PIZZÉRIA keres gyakorlattal rendelkező PIZZASZAKÁCSOT. Tel.: 06-20/5212675 Mérlegképes könyvelő végzettséggel, több év leinformálható, deviza könyvelésben jártas, gyakorlattal rendelkező FŐKÖNYVELŐT keresünk. Önéletrajzokat, jelentkezéseket a monika@rollsped.hu e-mail címre kérünk. (Rollsped Kft.) SZAMÓCASZEDÉSRE női munkaerőt keresek. Tel.: 06-70/453-5825 (Hegyi kertészet) ÉLELMISZER RAKTÁROS másodállást VÁLLALNA (fullos targoncavezetői engedéllyel). Tel.: 06-70/283-3178 (13 óra után) KERTÉSZETI munkára dolgozókat keresek. Érd.: 06-20/389-3283 (Tegzes kertészet) KERTÉSZETBE (uborkás) állandó munkára dolgozót keresek. Tel.: 0620/931-2933 (Mészáros kertészet) PORTASZOLGÁLATRA munkavállalók jelentkezését várjuk. Számítógép használat/tudás fontos feltétel. Jelentkezni: 06-30/798-9287 (Hungary Meat Kft.) O K TAT Á S Általános iskolások NÉMET nyelv és alsós tagozatos tanulók online korrepetálását vállalom. Tel.: 0670/426-3581 ONLINE ANGOL ÓRÁK magántanárral. Tel.: 06-30/813-5962 „Nem élt belőle több és most sem él. S mint fán se nő egyforma két levél, a nagy időn se lesz hozzá hasonló.” (Kosztolányi)

TÁRSKERESŐ 38 éves, szőke hölgy barátot keres. Tel.: 06-30/362-0637 60 éves férfi, korban hozzáillő hölgyet keres. Tel.: 06-70/602-4010 173/81 55 éves egészséges szakmunkás férfi társát keresi egyszerű, csinos, nem molett hölgy személyében. Falusi családi ház, kocsi van. Tel.: 06-70/672-0669 36 éves, szép szőke hölgy barátot keres. Tel.: 06-20/295-9206 Középkorú, egyedülálló férfi, korban hozzáillő párját keresi. Gyermek nem akadály. Tel.: 06-20/475-2058

SZOLGÁLTATÁS LAKÁS FELÚJÍTÁST, festést, tapétázást, burkolást, vízszerelést, tetőszigetelést, tetőjavítást, kúpcserép kenését vállaljuk. Tel.: 06-30/984-4721 NYÍLÁSZÁRÓK UTÓLAGOS SZIGETELÉSE, passzítása, beállítása, zárcseréje, hőszivárgás mérése. Redőnyök, rovarhálók, árnyékolók, szalagfüggöny, harmonikaajtók készítése, javítása. www.peneszeltavolitasa.hu Tel.: 06-30/294-6022, 06-50/114-2644 (díjtalan hívás DIGI-ről). FŰKASZÁLÁS, parlagfű irtás motoros fűkaszával. AUTÓ és EGYÉB SZÁLLÍTÁS 2 t-ig. TŰZIFA VÁGÁS szalagfűrésszel. Tel.: 06-20/986-2300 KÖLTÖZTETÉS, ÁRUFUVAROZÁS helyben az ország és EU egész területén ponyvás teherautóval, igény esetén rakodókkal. Tel.: 06-70/511-1200 –Tóth József– CSŐSZERELŐ vállal vízés fűtésszerelést, konvektorok cseréjét, javítást, fürdőszobák teljes és részleges felújítását, csőtörési hibák javítását, új fürdőszobák készítését, szennyvíz bekötést. Vegyes tüzelésű kazánok cseréje és újak beépítése, átfolyós gázvízmelegítők vízkőtelenítése! Tel.: 0630/295-9601 „Megállunk némán sírod felett, s fájón őrizzük emlékedet.” Fájó szívvel

EMLÉKEZÜNK

EMLÉKEZÜNK

Borbás Ferenc halálának 5. évfordulóján.

- Szerető családod -

Rácz Józsefné szül.: Fábián Mária

halálának 8. évfordulóján. - Férjed, családod, unokáid és dédunokáid -


Vállalunk mindenféle magasban végzendő, nehezen megközelíthető munkát (festés, szigetelés, tisztítás, javítás, galambriasztás) ALPINTECHNIKA SEGÍTSÉGÉVEL. Keressen bizalommal Telefon: 06-70/612-1796 e-mail: alpintechnika@build-air.hu FŰNYÍRÁST, LÁNCFŰRÉSZELÉST, FLEXELÉST, HOBBIMUNKÁT vállalok. Tel.: 06-30/589-5677

SZÁRAZ TISZTÍTÁS! Kirby LUX habos tisztítás: kárpit – szőnyeg – atkátalanítás – GOMBÁTLANÍTÁS – pollen szűrés. Akció nyugdíjasoknak és kismamáknak! Lakás: Kkfháza, Szendrey u. 42. Tel.: 06-20/391-7703, 30/320-0631 TÁVIRÁNYÍTÓ PÓTLÁS, kapunyitómotor javítás, kamera, riasztó szerelés. Tel.: 0630/525-7611 GÁZKAZÁNOK karbantartása, javítása és beüzemelése. Baxi, Buderus, Ferroli, Saunier Duval, Hajdú, Biasi, Fondital készülékek szervizelése. Gázhálózatok és készülékek időszakos műszaki biztonsági felülvizsgálata. Tel.: 06-70/622-2755 Kisebb KŐMŰVES és BURKOLÁSI munkát, valamint JAVÍTÁST vállalok. Tel.: 06-70/602-4010 Veszélyes FÁK KIVÁGÁSÁT, korona igazítást és erdő gyérítést vállalok. Tel.: 06-20/622-2492 ASZTALOS SZOLGÁLTATÁS: *ajtóbeállítás, zárcsere *beépített szerkény, konyhabútor összeszerelése *munkalap, mosogató csere *lapraszerelt bútor összeépítése *parkettaszegő, ajtótok szegők felszerelése *billegő székek javítása * szúnyogháló csere *apró javítások. Tel.: 06-20/338-3915 Ereszcsatorna készítést, kőműves munkát, festést és tetőjavítást vállalunk rövid határidővel hétvégén is. 06-70/2276273, 06-30/900-8159 KŐMŰVES MUNKÁT vállalok! Térkövezés, régi épületek teljeskörű felújítása, új épületek, garázsok stb. fa és fémtetővel, kerítések, térbetonozás stb. számlaképesen. Tel.: 06-20/237-2840 „Búcsú nélkül eltávoztál, nem hallottuk utolsó sóhajod. Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni, hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni.” Fájdalommal tudatom, hogy búcsúzik

Keskeny András aki életének 63. évében váratlanul elhunyt. Köszönöm az együttérzéseket.

- Gyászoló élettársa és családja -

GÉPJÁRMŰ ÜVEGFÓLIÁZÁS, különböző árnyalatú prémium fóliával a sötéttől az átlátszóig bontás nélkül műbizonylattal! Magas hővisszatartó képesség, 99% UV szűrés, szilánkvédelem! Tel.: 06-70/6543340 TETŐJAVÍTÁS! Széldeszkák cseréjét, kémények felújítását, festését, ereszcsatorna készítését vállalom. Tel.: 06-20/299-2233, 06-70/287-7851 KÖNYVELÉS, ADÓTANÁCSADÁS, BÉRSZÁMFEJTÉS teljes körű adatszolgáltatással, társaságok, egyéni vállalkozások, családi gazdaságok részére. Cégalapítás, egyéni vállalkozói engedély kiváltásának ügyintézése, adószámos őstermelők, magánszemélyek adóbevallásainak elkészítése. Tel.: 76/468-544, 06-20/529-2230 BALÁZS REDŐNY! Műanyag és faredőnyök, szúnyoghálók készítése, javítása 24 órán belül, hétvégén is. 0670/374-3864 KÚTFÚRÁS. Tel.: 06-30/554-5544 KISS-KŐ-KER Kétszemélyes GRÁNIT SÍREMLÉKEK 350.000 Ft-tól, egyszemélyes GRÁNIT SÍREMLÉKEK 250.000 Ft-tól. Továbbá TISZTÍTÁS, JAVÍTÁS, SZINTRE EMELÉS, FÖDLAP PÓTLÁS, NEVEK, SZÁMOK VÉSÉSE. Tel.: 06-30/690-1674 (egész nap, hétvégén is) „Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett, így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek.”

EMLÉKEZÜNK

Kertészeti szakmával KERTI MUNKÁT metszés, fűnyírás, VÁLLALOK: permetezés, fűvesítés, kertek, tavak, zöldszállítás. Tel.: 06 06-20/260-8738 VILLANYSZERELÉSI munkát vállalok és vállalkozásnak, lakosságnak számlaképesen. Tel.: 06-30/750-7223 KÉZI FŰKASZÁLÁST vállalok rövid határidővel Kiskunfélegyházán. Tel.: 0670/607-9702

Ács, bádogos munkát, tetőjavítását, cserép átrakást, lécezést, verébdeszka cserét, javítást vállalunk. Csatorna, oromszegély szerelést, párkányok fedését, lemezfedést garanciával, megfizethető áron, díjmentes kiszállással. Fa kivágás alpin technikával. Tel.: 0670/648-4337 ÉPÍTÉSI TÖRMELÉK ELSZÁLLÍTÁSÁT, LOMTALANÍTÁST, BONTÁST, ZÖLDHULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSÁT vállalom. Tel.: 06-30/916-3059

VÍZ-GÁZ-FŰTÉSSZERELÉS, új fürdőszobák készítése, régiek felújítása, készülékek javítása, szennyvízcsartorna bekötés, kazánok cseréje, padlófűtés kialakítása. Számlával garanciával. Tel.: 06-70/364-0324

Gurtni csere, új redőny készítése, faredőny javítás hétvégén is, gyors precíz munka. 06-30/900-8159, 06-70/2276273 ÓZONOS PENÉSZMENTESÍTÉS, SZAGSEMLEGESÍTÉS, FERTŐTLENÍTÉS vegyszermentesen, (babaváró) SZELLŐZÉSTECHNIKA. Díjtalan hívás DIGI-ről. www.peneszeltavolitas.hu Tel.: 06-50/114-2645 (digi mobil), 06-30/2946022 Vállalom új tetők készítését, bádogos-, ácsmunkát, tetőfelújítást, széldeszkázást, javítást, Lindab-lemez felrakását akciósan, anyag + munkadíjjal. Kiszállás ingyenes. Mindenre 10% kedvezmény 2020. május 26-ig. Tel.: 06-30/375-9762, 06-70/6559878 Bármilyen bádogosmunkát, széldeszkázást, javítást, ereszcsatornázást, hungarocellezést, ácsmunkát, cserepezést, javítást, új tetők készítését, Lindab-lemez felrakást vállalok akciósan, anyagbeszerzéssel. Tel.: 0630/641-7614 SORSELEMZÉS, kártyajóslás, családi, párkapcsolati problémák, szerelemkötés, átok-rontás levétele. Hívásra házhoz megyek. Tel.: 06-30/924-3867 LAKÁSFELÚJÍTÁS, tetőfedés, bádogozás, ereszcsatorna, kőműves, festési munkák. Alapanyag beszerzéstől a kivitelezésig! Zomborcsevics Gergő Tel.: 06-20/4691929 FŰKASZÁLÁST, SÖVÉNYNYÍRÁST, FA KIVÁGÁST, fa összevágást, erdő gyérítést, bokrok, cserjék kivágását vállalom, rövid határidővel. Tel.: 06-30/813-5963

SZOBAFESTŐ-MÁZOLÓ-TAPÉTÁZÓ mester vállal szobafestést, mázolást, tapétázást, gipszkartonozást. Gyors, precíz, számlaképes munka. Hívjon a 06telefonszámon 20/363-1800-as bizalommal. Árajánlat ingyenes. Uitt.: Haleszban 4.029 m2-es, bekerített ÉPÍTÉSI TELEK eladó. TETŐJAVÍTÁS! Tetőátrakását, kúpok kenését, széldeszkák cseréjét, ereszcsatorna készítését vállaljuk. Tel.: 06-30/832-7025, 06-20/299-2233 Alfa Cleaning: szőnyeg, kárpit, matrac, forróvizes tisztítása. autóbelső, www.alfacleaning.hu 06-20/288-3919

FÜRDŐKÁD-FELÚJÍTÁS igényesen, kívánt színben, garanciával. Telefon: 06-30/9982485 FOGSOROK JAVÍTÁSÁT Kiskunfélegyházán vállalom. Tel.: 0670/453-5350

MEGEMLÉKEZÉS

EMLÉKEZÜNK

Fájó szívvel elbúcsúztunk a 62. életévében elhunyt

Török József

Czinkóczi Bálintné

szerettünktől. Akik ismerték és szerették kérjük gyújtsanak egy mécsest lelki üdvéért.

szül.: Bori Franciska

(1944-2016) halálának 4. évfordulóján.

- Gyászoló nővére és sógora -

- Szerető lánya és unokája -

„Elmentél tőlünk, pedig fontos voltál, értünk küzdöttél, értünk dolgoztál. Fájt a szíved, s nehéz volt életed, talpra állni nem volt több reményed. De szívünkben tovább élsz, emléked nem száll tova, mert akit szeretünk, az nem hal meg soha.”

EMLÉKEZÜNK

Juhász Imre

halálának 2. évfordulóján. Szentmise 2020. május 10-én 8 órakor és 2020. május 17-én 8 órakor az Ótemplomban lesz. Nyugodjon békében. Soha el nem múló szeretettel:

- Felesége és lánya Kati -

és felesége

Berényi Jenő

halálának 24. évfordulóján

és lányuk

Berényi Jenőné szül.: Balek Ilona

halálának 3. évfordulóján

Virág Mihályné szül.: Berényi Veronika halálának 1. évfordulóján.

- Gyermekei, unokái, dédunokái -


12

2020. mรกjus 8.

Profile for szuperinfo

Kiskunfelegyhaza 2020.05.08.  

Kiskunfelegyhaza 2020.05.08.