__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

KISKUNFÉLEGYHÁZA VÁROS ÉS KÖRZETE

2020. április 17., XXX/15-16.


Így, vagy úgy, de a város- Vers- és prózamondó verseny 10-14 éveseknek ért… és felnőtteknek is Nehéz napokat élünk. Mindannyiunknak megvannak a saját kihívásai, amelyek elé a megváltozott helyzet állít bennünket.

Nap mint nap új, kitaposatlan utakon indulunk el mi is, amikor olyan helyzetekre keresünk megoldásokat, amire nincs előkészített terv, kipróbált, követendő gyakorlat. De arról biztosíthatom Önöket, hogy döntéseinket itt, a városháza falai között, mindenkor Kiskunfélegyháza és az itt élők iránti felelősségünk határozza meg. Akkor, amikor a járványveszély diktálja a feladatot, és akkor is, amikor az önkormányzat alkalmazásában állók sorsa a tét. Intézményeink – a városi strand, a sportcsarnok, a múzeum, a művelődési központ és a könyvtár – bezárták kapuikat. A szakképzett dolgozók a zárt ajtók mögött folytatták a munkát: archiválnak, rendszereznek, selejteznek, katalogizálnak… Vannak azonban, akiknek nem tudnak az intézmények hasznos elfoglaltságot adni. Közülük jónéhányan a város által működtetett szociális segítő szolgálatnál kaptak feladatot, a 60 év feletti veszélyeztetett korosztályt pedig mentesítettük a munkavégzés alól. De még így is akadnak szép számmal, akik nem tudnak dolgozni a jelen körülmények között. Elküldhetnénk őket fizetés nélküli szabadságra. De úgy éreztük, hogy ez bizonytalanságot és a kilátástalanságot hozna az életükbe. Hogy ez ne következzen be, úgy döntöttünk, hogy ezeknek az önkormányzathoz hűséges munkatársaknak a város területein kínálunk fel hasznos feladatot. Itt ugyanis rengeteg a teendő: padfestés, locsolás, söprögetés, fanyírás, gyomlálás, a vásártér fenntartása, a piac működtetése. S miután a helyzet rendeződik, visszatérhetnek a régi helyükre. Mert egyszer elmúlik ez a kényszerű állapot.De addig is egymást segítve ki kell tartanunk! Csányi József - polgármester

A Magyar Versmondók Egyesülete és a TEMI Fővárosi Művelődési Háza meghirdeti a „REGÖSÖK HÚRJÁN...” versés prózamondó versenyt, valamint a „TÁLTOS VILÁG” Népmese- és Népballada Előadói Találkozót.

A NépmesePontok megnyitásával a nagy hagyományú „Regösök húrján...” vers- és prózamondó verseny és a „Táltos világ” népmese és népballada találkozó útja keresztezi egymást, és lehetőség nyílik a páratlanul gazdag magyar költészet mellett a tradíciókra épülő helyi mesevilág népszerűsítésére, megjelenítésére, határokon és generációkon átívelő módon. A két főszervező hagyományosan magas színvonalú találkozója keretében versenybe hívjuk a gyermekeket és a felnőtteket is. „REGÖSÖK HÚRJÁN... „vers- és prózamondó verseny. A „Regösök húrján..." vers- és prózamondó versenyre várjuk a költészetet és szépprózát szerető (iskolás) fiatalokat, akik a vers és a próza tolmácsolásához tehetséget éreznek, és kipróbálták magukat iskolai versenyeken. A versenyről, valamint a nevezési feltételekről bővebben a www.infokiskunfelegyhaza.hu oldalon olvashatnak.

Megújultak a könyves szekrénykék a városban

Megújultak Kiskunfélegyházán az Olvaslakok, Vereb Zoltán szobafestő-mázolónak köszönhetően.

A „Könyvmegálló” vagy „Könyvmolyetető” elhelyezése az olvasásnépszerűsítés illetve a potenciális olvasók megszólításának egyik kiváló eszköze. A könyvtár dolgozói úgy látták, hogy a város lakosságának kulturális igényét, sokszínűségét gyarapítaná egy ilyen új innováció. Megvalósítására 2015. évben került sor. Az Ünnepi Könyvhét alkalmából kerültek átadásra a mindenki számára bármikor ingyenesen hozzáférhető utcai könyves szekrények (3 db.), az OlvasLAK-ok, majd a kezdeményezés sikerét látva 2016-ban újabb könyves szekrény (1 db.) átadása történt meg. Összesen 4 kis Olvaslak került elhelyezésre: a könyvtár parkjában, a buszmegállóban, a strandon és a Móra téren. Gondozásukat a könyvtár dolgozói végzik, könyvekkel való feltöltésükről is gondoskodnak legtöbbször a könyvtárnak ajándékozott sok ajándékkönyvből válogatva. A város lakossága pozitívan fogadta az új kezdeményezést és 4 év távlatából elmondható, hogy sikeres, közkedvelt színfoltja lett Kiskunfélegyházának a városi könyvtár által indított új olvasásnépszerűsítő ötlet. A könyvtár dolgozói folyamatosan figyelik az igényeket és a szolgáltatást ennek jegyében alakítják, ellenőrzik, avatkoznak be (pl. téli időszakra lezárják a könyvszekrényeket, a strandon lévő OlvasLakba folyóiratokat is tesznek). Téli időszakban a könyvtárban elhelyezett bőröndökben ingyenesen elvihető könyvek váltják ki a lezárt OlvasLakokat. Nagyon fontosak a visszajelzések is akár szóban akár a közösségi média felületén.

30 napos kihívást tett közzé a PG

A Szent Benedek Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Tagintézményében is távoktatásban dolgoznak a tanárok és diákok.

Az átállás informatikai iskola lévén könnyen ment, de a személyes kontaktus a nevelőknek is hiányzik, mondta el a RadioSmile műsorában Rokolya Csaba igazgató, aki arról is beszámolt, hogy egy 30 napos kihívást is közétettek az iskola közösségi felületén. - Mivel mi alapvetően informatikai iskola vagyunk, ezért mondhatjuk úgy „illett” viszonylag jól venni a vírushelyzet következtében elénk gördülő akadályt. Tulajdonképpen már számítottunk rá, hogy előbb-utóbb bezárulnak az iskolák kapui. Mi próbáltunk már előre gondolkodni, és kiválasztani azt a platformot, amit használni szeretnénk. Így amikor március 6-án már nem jöttek a diákok iskolába mi már tudtuk, hogyan fogjuk folytatni a munkánkat. Mi a Google ClassRoom felületét választottuk és az elmúlt hetek bebizonyították, hogy ez jó döntés volt. Akkor hétfőn reggel tartottunk a kollégáknak egy oktatást és már keddtől el is tudtuk kezdeni a tanítást, ami azóta is zökkenőmentesen működik. Első lépésként felmértük a diákok eszközellátottságát, és akiknél nem volt otthon számítógép, azoknak iskolai eszközökkel segítettünk. Minden tiszteletem azoké a tanártársaimé, akik nem igazán rendelkeztek korábbról számítástechnikai tapasztalatokkal, mégis sikerrel vették az akadályt és gyorsan elsajátították az online oktatáshoz szükséges alapokat – monda el a rádió reggeli műsorában az iskola igazgatója, aki arról is beszámolt, hogy a távolság ellenére az iskola próbálja összetartani a közösséget. - Kitaláltunk egy 30 napos kihívást, ami alapvetően az Instagramunkon fut. Itt a diákok különböző feladatokat teljesíthetnek nap, mint nap. Nagyon örülünk annak, hogy egyre többen vesznek részt és nemcsak PG-sek, hanem külsősök is. Ezáltal próbáljuk kicsit egyben tartani a közösségünket. Nem egyszerű a helyzet, de igyekszünk a legjobbat kihozni belőle – tette hozzá bizakodva Rokolya Csaba igazgató. (Hír forrása: RadioSmile)


HOUSE36 I N G AT L A N K Ö Z V E T Í T Ő I R O D A Kiskunfélegyházán, a Csanyi út közelében, aszfaltozott út mellett, 5.300 m2-es, körbekerített, 2 bejárattal rendelkező területen, három, összesen 1.060 m2 alapterületű (további beépítés is lehetséges) felépítménnyel ipari rendelkező ingatlan/iparterület/üzem ELADÓ! Érd.: 06-70/409-9549 Kiskunfélegyházán, a Petőfi lakótelepen, 2 szobás, II. emeleti lakás ELADÓ: 13,9 millió. Érd.: 06-70/409-9549 Darvas tér 2. vagy 3. társasházban eladó 2 szobás lakásokat keresek. Tel.: 06-70/409-9549 Sürgősen eladó vagy problémás (végrehajtás, eszközkezelés stb.) lakása van? Cégünk KÉSZPÉNZES ajánlatát NE HAGYJA KI! Megtekintés után 24 órán belül ajánlattétel! A részletekről egyeztessünk telefonon. Tel.: 0670/409-9549 1-2 szobás házrészeket keresek Kiskunfélegyházán. Állapot mindegy. Tel.: 06-70/409-9549 Kiskunfélegyházán belvárosi, jó minőségű eladó családi házat keresek ügyfelem részére 2-3 hónapos birtokba adással. Tel.: 06-70/409-9549 Kiskunfélegyházán, a Móravárosban, bolthoz, iskolához, óvodához közel, IV. emeleti 1+2 félszobás egyedi gázfűtéses lakás eladó. Irányár: 14.900.000 Ft. Tel: 06-30/724-8560

I M P R E S S Z U M Kiskunfélegyháza város és körzete Szuperinfó

Megjelenik Kiskunfélegyházán és a környező településeken minden pénteken 20.500 példányban. Lapzárta: kedd 16 óra Felelős kiadó: Bozsó István Szerkesztőség: 6100 Kiskunfélegyháza, Dr. Holló Lajos u. 2. Nyitvatartás: H-P: 8-17 óráig Telefon/fax: 76/430-455, 76/560-375 Mobil elérhetőség: 06-30/429-7812 Internet: http://www.szuperinfo.hu E-mail: kkfhaza@szuperinfo.hu A megjelent hirdetések tartalmáért felelősséget nem vállal.

Kiskunfélegyházán, a belváros peremén, 359 m2-es telken 55 m2-es, kétszobás lakható ház garázzsal, melléképületekkel eladó. Irányár: 14.900.000 Ft. Tel: 0630/724-8560 Kiskunfélegyházától 10 percre nagyon jó helyen 6 ha földterületen fekvő, felújított tanya erdős teljesen eladó. Irányár: környezetben 17.990.000 Ft. Tel.: 06-30/724-8560 belterületének Kiskunfélegyháza határán, kövesúthoz közel 1,3 ha vállalkozásra alkalmas földterület ipari árammal, fúrt kúttal, érvényes építési engedéllyel (lakóház + 16 bokszos lóistálló) eladó. Irányár: 10.990.000 Ft. Tel.: 06-30/724-8560 Kiskunfélegyházán, a Bankfaluban 814 m2-es telken 2004-ben épült, nappali + 4 hálószobás, 140 m2 lakóterületű, igényesen kivitelezett családi ház klímával, riasztóval, három garázzsal, térköves, parkosított udvarral, automata öntözővel, reális áron eladó. Irányár: 45.000.000 Ft. Tel.: 06-30/724-8560 Minden piaci körülmény esetén reális áron kínálok Önnek ingatlanokat. Vásároljon kézzel fogható értéket! Szalontai Csaba HOUSE36 Ingatlanértékesítő. E-mail: csaba.szalontai@h36.hu Tel.: 0630/161-2393 Tőserdőben nyaralót keresek elhelyezkedéstől függetlenül. Ajánlatokat telefonon vagy e-mailben várok. Tel.: 06-30/161-2393 E-mail: csaba.szalontai@h36.hu

Kiskunfélegyházán, az Arad utcában II. emeleti, 1 szobás, szigetelt, nyílászáró cserélt tégla lakás eladó. 1 millió forint árcsökkenés után, a városban a legjobb áron, csak a HOUSE36-nál! Információ: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 9,5 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Kiskunfélegyházán 2019-ben felújított, 2 szobás, belső házrész a belvárosban eladó. Az udvarban csak 1 szomszéd él. Gépkocsi beállási lehetőség, melléképület van. Bővebb információ: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 8,9 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 Eladó 1 vagy 2 szobás HÁZRÉSZEKET keresek a városban. Tel.: 06-70/4099549 Kisteleken több felújítással rendelkező, jó elrendezésű családi házak a központhoz közel eladóak. Információ: Irányár: csaba.szalontai@h36.hu megegyezés szerint. Tel.: 06-30/1612393 Bugacon, a Rákóczi utcában 2 szintes, 2 család részére alkalmas családi ház központi fűtéssel, garázzsal, rendezett tulajdoni viszonnyal eladó a HOUSE36-nál. Információ: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 16,9 M Ft-tól. Tel.: 06-30/161-2393 Kiskunfélegyházán, a Vörösmarty utcában 2 szobás, 48 m2-es házrész radiátoros fűtéssel, saját tárolóval és kis udvarrésszel eladó. Csak a HOUSE36 Ingatlaniroda kínálatában! Információ: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 8,3 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393

L A K O S S Á G I I N G AT L A N Kőrösi út 7. szám alatt épülő garázsudvar utolsó garázsa még leköthető! Bővebb infó és jelentkezés: https://ingatlan.com/30322982 Eladó Perczel utcai CSALÁDI HÁZ és Czuczor utcai HÁZRÉSZ. Tel.: 0620/244-6403 Kiskunfélegyháza, Halasi út 24. szám alatti, 1.600 m2-es INGATLAN forgalmas helyen, autópályához közel eladó. Tel: 06-30/943-7380 Kiskunfélegyházán belvárosban különportás, 3 szobás konvektoros, azonnal költözhető ház, tulajdonostól eladó 17,6 M Ft. Csere lehetséges. Tel.: 06-30/655-0521 Pálmonostorán 3 szobás HÁZ eladó. Konvektoros, konyha, fürdő, előszoba, több melléképület +garázs. Tel.: 0670/235-0956 Belvárosban, 510 m2 alapterületen, régi építésű 100 m2-es kertes CSALÁDI HÁZ, 80 m2-es melléképülettel, dupla garázzsal, 22,9 millió Ft-ért eladó. Érdeklődni: 06-20/455-6677 Lakitelken, frekventált helyen 96 m2-es CSALÁDI HÁZ eladó vagy kecskeméti panelra cserélhető. Irányár: 14,5 M Ft. 06-30/359-3026

4 szobás, pincés CSALÁDI HÁZ Bankfaluban eladó. Irányár: 32 M Ft. Tel.: 06-20/412-8098 Kiskunfélegyháza, Ficsór József utcai különportás CSALÁDI HÁZ eladó. A ház 100 m2-es + 40 m2-es melléképület. Az épület belül felújítandó, de szerkezetileg kitűnő állapotú. Összközművesített az ingatlan. Érdeklődni: 06-30/414-8433 Kiskunfélegyházán Czuczor utcában 472 m2-es, 3 szobás belső HÁZRÉSZ + garázs + melléképület eladó. Érd.: 0630/412-3699 Félegyházától 5 km-re, 110 m2-es, 3 szobás, összkomfortos TANYA 2.877 m2 területen tavacskával, teraszoskemencés melléképülettel magában vagy a körülötte lévő 6,4301 ha földterülettel együtt eladó. Tel.: 0670/330-9419 JÁSZSZENTLÁSZLÓN központban levő CSALÁDI HÁZ eladó. Tel.: 06-30/1825195 BUGACON 1400 m2-es TELEK romos házzal eladó! Igény szerint ketté osztható. Érd.: 06-70/330-0318 PETŐFISZÁLLÁSHOZ közeli falusi programos TANYA földdel eladó. Tel.: 06-30/182-5195


Eladó 3 szoba, nappali, konyha, étkezős, nagy fürdőszobás, 120 m2 alapterületű, hőszigetelt CSALÁDI HÁZ. Padló + radiátor fűtés, villany – vízvezeték rendszer teljesen új, minőségi fa nyílászáró, riasztó. Beépített modern konyha felsőkategóriás gépekkel. Nagy terasz, rendezett, parkosított kert. Melléképület, 2 állásos garázs. Esetleg II. emeleti lakást beszámítok. Irányár: 39,9 M Ft. Tel.: 06-20/471-3763 KISKUNMAJSA központjába CSALÁDI HÁZ 6,75 M Ft irányáron eladó. Tel.: 0630/182-5195 Eladó a Batthyány utcában felújítandó, 2 szobás, belső HÁZRÉSZ 520 m2-es portán, központi fűtéssel, ipari árammal, fúrt kúttal, melléképületekkel, kerttel. Tel.: 06-20/341-1688 Kiskunfélegyháza Bikahegyben TELEK eladó. Érd.: 06-20/240-0735 (15 óra után) Bankfalu Kiskunfélegyházán, városrészben, frekventált helyen, rendezett környezetben Sólyom utcai 160 m2 alapterületű, 2 szintes CSALÁDI HÁZ pincével, garázzsal eladó. Ugyanitt: KUKORICA és VETŐBURGONYA eladó. Tel.: 06-70/638-0304, 06-70/638-0104, 76/468-537

BUGACON CSALÁDI HÁZAT és TANYÁT keresek! Tel.: 06-30/182-5195 Városközpontban, Könyök u. 11. szám alatt, különportás HÁZ lebontásra 632 m2es építési telekkel eladó. Tel.: 06-70/4566654 Belterületi 1.600 m2-es TELEK 2 rendbeli lakással eladó. Tel.: 06-30/7523375 Kiskunfélegyháza belvárosában, a Móra F. u. 18. szám alatt 1.085 m2-es telken fekvő, felújításra szoruló, régi építésű CSALÁDI HÁZ eladó. Ár: 15,9 M Ft. Tel.: 06-20/3620258 Heves megyében KÁLON a MÁTRA alján Gyöngyös és Eger között ELADÓ eltolt szintes, 4 szobás, 2 fürdőszobás CSALÁDI HÁZ áron alul. Megközelíthető vasúton, M3 autópálya, 3-as főút. Érd.: 06-70/335-5645 (10-20 óráig) GARÁZST vásárolnék a Petőfi lakótelepen 1-es és 2-es is szóba jöhet. Tel.: 0620/936-4899 Bugac központ közeli belterületén, 2 szoba, összkomfortos CSALÁDI HÁZ melléképületekkel, 723 m2-es telken eladó. (Fűtés gázkonvektorokkal+ berakott cserépkályhával). Érd.: 06-30/748-6916 74 éves férfi falusi házát életjáradékkal eladná. Tel.: 06-70/433-3810

Több generáció számára alkalmas különportás, két épületből álló CSALÁDI HÁZ eladó Kiskunfélegyházán frekventált helyen. Érdeklődni a 06-70/420-4300as telefonszámon. Eladó a városközponthoz 5 percre, csendes utcában lévő UTCAI HÁZRÉSZ. Két külön bejáratú lakrészből áll. Az egyik 76 m2-es: 2 szoba, konyha, fürdőszoba, előtér, kamra és 35 m2-es 1 szoba, fürdőszoba, előtér és kamra. Központi fűtéses, teljesen felújított, szigetelt ház + egy dupla garázs. Tel.: 06-70/293-6407 Kiskunfélegyháza belvárosában a Petőfi utca 29. szám alatt eladó egy 70%-os beépíthetőségű, közműves, 1.200 m2es TELEK, ami felosztható két 600 m2es vagy három 400 m2-es telekre, melyek külön is megvásárolhatók. Tel.: 06-20/988-2222 TANYA eladó 7.002 m2-es földterülettel Petőfiszálláson a Mária dűlőhöz közel. 2 szoba, konyha, fürdőszoba, Vezetékes víz melléképületekkel. bekötési lehetőség, ipari áram van. Tel.: 06-20/332-1779 Eladó Bankfaluban 4 lakásos társasházban 95 m2-es, 2 szintes lakás garázzsal. Érdeklődni: 06-30/337-2725

Kiskunfélegyháza, XI. kerületben szoba, konyhás TANYA, a betonúttól 100 m-re eladó. Villany, fúrt kút van, gáz a dűlőben, gázcsonk a tanya mellett. A terület új ház építésére is alkalmas. Tel.: 06-30/6436696 Eladó 3 szoba, nappali, konyha, étkezős, nagy fürdőszobás, 120 m2 alapterületű, hőszigetelt CSALÁDI HÁZ. Padló + radiátor fűtés, villany – vízvezeték rendszer teljesen új, minőségi fa nyílászáró, riasztó. Beépített modern konyha felsőkategóriás gépekkel. Nagy terasz, rendezett, parkosított kert. Melléképület, 2 állásos garázs. Esetleg II. emeleti lakást beszámítok. Irányár: 39,9 M Ft. Tel.: 0620/471-3763 Kiskunfélegyházától Kecskemét irányában mindössze 6 km -re (4 perc autóútra), közvetlenül az E5 gyorsforgalmi út mellett az Aranyhegyi Csárdánál ELADÓ 7.725 nm alapterületű, bekeríthető felépítményes ingatlan - volt benzinkút -, fejlesztési terület 10 % beépíthetőséggel, meglévő felépítményekkel! A terület kiválóan alkalmas akár 7-8 év alatt megtérülő 50500 kW naperőmű létesítésre (a termelt elektromos áram a telken található nagyfesz oszlopon keresztül azonnal felcsatlakoztatható az országos hálózatba, ráadásul megtérülést követően még további 20-30 évig még működhet), autómosó létesítésére, vállalkozás telephelyének, de akár autókereskedésnek is! Az ingatlan egy jelentős részén térbeton található, közművesített, hitel- és pályázatképes és lízingképes, természetesen számlaképes is! Bővebb infó és érdeklődni: 06-30/826-5465 és www.ingatlan.com/22804826 Kiskunfélegyházán különportás CSALÁDI HÁZ frekventált helyen eladó, ami kialakítható üzlethelyiségnek és bemutatóteremnek is. Tel.: 06-70/9674665

GÁTÉRON eladó 400 nöl teleken, 130 m2-es téglaépítésű, 1984-ben épült CSALÁDI HÁZ. 2 fürdőszoba, 3 szoba, gáz és vegyes tüzelésű kazánnal. Irányár: 15,9 millió Ft. Érd.: 06-70/6474646 (hétköznap 16-20 óráig, hétvégén 9-20 óráig) Kiskunfélegyháza, Arany János u. 1. sz. alatt 1020 m2-es ÉPÍTÉSI TELEK egyben vagy ketté osztva is eladó. Óvoda, iskola, bölcsőde és minden más szolgáltatás 100-200 m-en belül. A telken építhető (három szint + tetőtér) társasház (9 db 80 m2-es CSOK lakás + 9 garázs) is, melyhez tervek állnak rendelkezésre. Tulajdonostól eladó. Érd.: 06-30/702-5047 Csongrádon padlásteres szép állapotú családi ház eladó. Bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő közel. 2 szobás házat, vagy I. emeletig erkélyes lakást beszámítok értékegyeztetéssel. Érd.: 06-30/471-4310 (délután 16 óra után) Szentesi úton 2.000 m2-es telken két utcára szóló IKERHÁZ eladó. Irányár: 32 M Ft. Tel.: 06-20/423-5218 szoruló TANYA Felújításra Jakabszálláson vízzel, ipari árammal kisebb-nagyobb földterülettel eladó vagy bérbe adó. Valamint építési teleknek, ipari területnek való FÖLDTERÜLET eladó Kiskunfélegyháza térségében autópálya lejáróhoz közel. Tel.: 0630/638-5142 Kiskunfélegyházán a Kossuthvárosban a Dayka u. 43. szám alatti 4 lakásos sorházban egy 2 szobás, különportás, 64 m2-es, téglaépítésű HÁZ, kis udvarral, melléképülettel és garázzsal eladó. Tel.: 06-30/396-5129


Eladó egy kétgenerációs, különportás CSALÁDI HÁZ a Lidl közelében, csendes utcában. A 720 m2-es telken 2 garázs és melléképületek találhatók. Tel.: 0620/207-7577 Bugacon összkomfortos CSALÁDI HÁZ eladó a központhoz közel. Az ingatlan 3 szobás, teljesen felújított, lakó melléképülettel, nagy kerttel. Tel.: 0630/533-8401 TANYA eladó a XI. kerületben. Főépület + melléképület + gazdasági ólak, 1 db 25 m-es 8,5-ös fólia, kb. 6.000 m2 szántó. Víz, villany, gáz bekötve. Érd.: 0670/946-2113

LAKÁS Városközpontban, a Kazinczy utcában eladó 86 m2-es, IV. emeleti, gázkonvektoros, loggiás lakás. Irányár: 23 M Ft. Tel.: 06-30/791-1069, 30/2499359 Kiskunfélegyházán - a VÁROSHÁZA mellett - eladó egy II. emeleti, 3 szobás, 86 m2-es, erkélyes, parkettás, gázkonvektoros lakás. Irányár: 23,9 M Ft. Tel.: 06-70/382-8035 Eladó Móra téri, teljes körűen felújított, loggiás, 56 m2-es, parkra néző, IV. emeleti lakás tárolóval. Ikea konyha és Ikea beépített bútor, klíma. Érdeklődni este 18 óra után 06-70/3369-789-es telefonszámon. Ingatlanosok ne hívjanak. A Móra téren eladó 66 m2-es, 2,5 szobás, klímás lakás a II. emeleten. A fűtés látványkonvektoros, a melegvíz bojlerről működik. A nyílászárók műanyag, szúnyoghálós, redőnyös, a bejárati ajtó is cserélt. Érdeklődni: 0620/311-2379 Kiskunfélegyházán a városközpontban, egy tégla építésű társasházban, jó állapotú, II. emeleti egy szobás, erkélyes, világos 36 m2-es lakás eladó. Irányár: 11.000.000 Ft. Érdeklődni: 06-70/3170063

Eladó cseréptetős WIMPI-ben III. emeleti, igényesen felújított lakás Kiskunfélegyházán a Holló L. utcában. 54 m2-es, 1+2 félszobás, erkélyes, redőnyös, új AEG tűzhely, indukciós lap +páraelszívó. Tel.:06-30/978-5286 Petőfi lakótelepen IV. emeleti, 2 szobás, erkélyes, 63 m2-es lakás eladó. Érd.: 06-30/239-1459 Móravárosban III. emeleti WIMPI lakás eladó a Szegfű utcában. Igény esetén, megegyezés szerint bútorzattal is. Tel.: 06-20/967-0803 I. emeleti, erkélyes, igényesen felújított, 36 m2-es lakás eladó a Hunyadi utcában. Tel.: 06-30/561-2728 Eladó Kiskunfélegyházán a Petőfi lakótelepen egy 35 m2-es, 1 szobás, kis rezsijű részben felújított (új nyílászárók: ajtó, ablakok, fürdőszoba) szigetelt, földszinti lakás. Ár: 13.700.000 Ft. Csak komoly érdeklődők hívjanak. Érd.: 0670/946-4091-es a lakás előzetes időpont egyeztetés után tekinthető meg. Petőfi lakótelepen eladó egy X. emeleti, jól karbantartott, 2 szobás lakás. A nagyobbik szoba klimatizált. A házban felújított jól működő lift üzemel. Irányár: 13,8 millió Ft. Tel.: 06-20/5350639

ALBÉRLET Belvárosi, minőségi kialakítású apartmant ajánlunk igényes párok részére - titkos, diszkrét randihely! Érdeklődésre részletes írásos tájékoztatót küldünk! titkosrandilak@gmail.com Móravárosi minigarzonban, II. emeleti lakás kiadó igazolt havi jövedelemmel rendelkező bérlőnek. 2 havi kaució szükséges. Tel.: 06-70/337-3354 2 szobás albérleti lakások városközpontban kiadók. Tel.: 0630/953-0286

ÜZLET Kisebb-nagyobb RAKTÁRAK és MŰHELY 100-700-1.500 m2 bérelhető felületekkel. Érdeklődni: 06-20/9448789 IPARI CSARNOK, RAKTÁR, GYÁRTÓ CSARNOK daruval ellátva kiadó. Tel.: 06-20/953-5666 26 m2-es ÜZLETHELYISÉG kiadó a Piac bejáratával szemben a Rendőrség utcájában. Tel.: 06-20/978-2386 Szerelőműhely aknával, igény szerint daruval bérbeadó. 220 m2 felülettel, külön villanyórával. Érdeklődni: 0620/944-8789

KIADÓ Móravárosban zárt udvarban garázs kiadó! Érdeklődni: 06-30/943-1426 GARÁZS kiadó az Attila u. - Horváth Z. u. közepén lévő garázssoron. Tel.: 0620/530-8976

G É P- J Á R M Ű SKODA OCTAVIA 1,9 TDI 2001-es évjáratú, magyarországi szervízkönyves, klímás jó állapotban eladó. Uitt.: 13"-os téli gumi, lemezfelni eladó. Irányár: 10.000 Ft. Csere is érdekel. Tel.: 0630/943-8932 19 éves, sárga színű FORD FOCUS eladó. Tel.: 06-70/368-2073 Készpénzért bármilyen utánfutóját, lakókocsiját, autóját, büfékocsiját megvásárolom. Tel.: 06-30/421-8575, 70/424-7820 SIMONYI AUTÓBONTÓ (Kiskunfélegyháza, Csongrádi út 34. – Vásártérrel szemben). Tel.: 76/713-226, 06-30/943-5102 SUZUKI 1.0, KOMAR motor, SIMSON STAR, MTZ-80 +pótkocsi eladó. Honda TALAJMARÓT, csólyosi 3 fejes EKÉT, és Stihl LÁNCÉLEZŐ SÍNT szalagfűrészhez vennék. Tel.: 06-30/641-7465 DAEWOO 1,6 benzines, családi, 2003as évj. friss műszakival, szervizelve, klímával, jó állapotban üzembentartóival eladó. Tel.: 06-30/450-7426 Case IH 195 traktor, 6 m-es kombinátor, 5 m-es középnehéz tárcsa eladó. Érd.: 06-30/414-3986 Használt autóját, tehergépkocsiját KÉSZPÉNZÉRT megveszem. Üzemképtelen, papír nélkül is lehet. Ha kell, házhoz megyek. Tel.: 06-20/9109361, 06-20/280-9747 Új utánfutók eladók részletfizetéssel, használt futó beszámítással. Tel.: 0670/424-7820

VW PASSAT 2.000 cm3 turbo benzines, 170.000 km-rel, névre írva 600.000 Ftért eladó. Tel.: 06-20/423-5218 RENAULT CLIO kombi 15 DCI 2013-as évj., magyarországi és FORD FOCUS combi 1,6 DCI 2014. évi, magyarországi, szervizkönyvvel, friss műszakival eladók. Csere is érdekel. Tel.: 06-20/527-2477 HONDA SH 125 injektoros ROBOGÓ eladó. 2003. évj., műszaki 2021. 04. hóig, jó műszaki állapot, kis fogyasztás. Irányár: 300.000 Ft. Érdeklődni a 0620/200-5789-es telefonszámon.

EGÉSZSÉG Kitűnő állapotú JÁRÓKERET, TOLÓKOCSI, KÖNYÖKMANKÓ, ROLLÁTOR, szoba WC, elektromos MOPED ELADÓ vagy KÖLCSÖNÖZHETŐ. Tel.: 06-70/3380506

V E GY E S Belvárosi, minőségi kialakítású apartmant ajánlunk igényes párok részére - titkos, diszkrét randihely! Érdeklődésre részletes írásos tájékoztatót küldünk! titkosrandilak@gmail.com Hungaropán fa és műanyag ABLAKOK, ERKÉLYAJTÓK, BELTÉRI AJTÓK (üveges, teli), TV-ASZTAL, gázos GRILLEZŐ, FUTÓBICIKLI, 2 ütemű, KÖRFŰRÉSZ és 2 db KANAPÉ jelképes áron eladó. Tel.: 06-70/491-6777, 70/387-2463

Orvosi textíliából készült, többször is mosható, sterilizálható ARCMASZK kapható a NIPOR Fodrászcikk és Műköröm Szaküzletben (Kiskunfélegyháza, Szent J. tér 5.). Építkezésből kimaradt 100 db Bramac téglavörös CSERÉP, 300 db 10x220-as hőszigetelés rögzítő DÜBEL, 19 vödör (25 kg/vödör) bontatlan 13-F színkódú Thermomaster akril NEMESVAKOLAT (1,5 mm-es), kb. 100-150 m2-es alapterületű házhoz áron alul eladó. Érd.: 06-70/452-3451 vagy 06-70/330-9151

Szeletelt TÉGLA, belső szelet: 2.600 Ft/m2. Kiszállítás megoldható (BugacAlsómonostor). Tel.: 06-70/453-9869 ÚJ SZOLGÁLTATÁS (már 3 éve). KISKUNFÉLEGYHÁZÁN FELESLEGESSÉ VÁLT DOLGAIT INGYEN ELSZÁLLÍTJUK. Eladná, kiürítené házát, hobbiját, nyaralóját, garázsát, üzletét stb. de nem tudja megoldani? Mi padlástól a pincéig díjmentesen elszállítjuk. Lantos László 06-70/321-6868 (Kiskunfélegyháza) HAGYATÉKBÓL eladó 2 db 3 ajtós szekrény, fotelek, dohányzóasztal, szentkép, konyhabútor, szőnyegek, 2 db olajfestmény, 6-8 részes evőeszköz készlet, Hollóházi 6 személyes kávés készlet, háztartási edények, olajos hordók és kannák, mázsa súlyokkal. Tel.: 06-70/967-4665 TŰZIFA eladó (nyár, fenyő és akác korlátozott mennyiségben): 14.000 Ft/m3 házhoz szállítva (fűrészelt szél). EUTR: AA3193275 Tel.: 06-70/4539869


2 db DÍSZMADÁR KALITKA és KÉZI SÚLYZÓ eladó. Tel.: 06-70/420-4700 KONYHABÚTOROK, ÍRÓASZTALOK (irodába is használható), Hajdú 120 l-es BOJLER eladó. Tel.: 06-20/464-6009 BÚTORVÁSÁR Kiskunfélegyházán! 5 szekrényből álló Verona bútor hozzá franciaágy, asztal, tartozó ágyneműtartó, fa TV kisszekrény, ülőgarnitúra, szekrénysor, használati tárgyak. Tel.: 06-70/313-1478 Eladó jó állapotú motorhibás HIDROFOR, 2”-os, 550 W-os, nagyteljesítményű KERINGETŐ SZIVATTYÚ, valamint építési teleknek és ipari területnek való FÖLDTERÜLET Kiskunfélegyháza környékén. Tel.: 0630/638-5142

Udvar, padlás, pince TAKARÍTÁST, LOMTALANÍTÁST ill. kisebb BURKOLÓ, KŐMŰVES és ÁCS munkákat vállalok. Tel.: 06-70/509-2425 Új, csomagolássérült álló PORSZÍVÓK 10.000 Ft/db, VÍZFORRALÓ 2.500 Ft/db, KENYÉRPIRÍTÓ 2.000 Ft/db garanciával. Tel.: 06-70/378-0165 GÉPEK JAVÍTÁSA: HÁZTARTÁSI centrifuga, mosógép, porszívó, kávéfőző, vasaló, hajszárító, takarítógép, mikrohullámú sütő, varrógép stb. Redőny, reluxa alkatrészek! Automata mosógépek garanciával eladók. Kkfháza, Bajcsy-Zs. u. 27. Tel.: 06-30/903-7689

Kerti kiülők rönkfából, csomoros nyárból eladók készletről, azonnal vihetők. Szállításban segítek. Részletfizetés megoldható. Tel.: 06-70/424-7820 Szentesi út 23. sz. alatt lévő Kapualj ABC-ből PAPÍR INGYEN ELVIHETŐ. Érdeklődni: 06-30/323-7007 Az E5-ös út mellett lévő Dísznövény és Gyümölcsfa Lerakatba 2020. április 14től LEÉRTÉKELÉST tartunk. Várom kedves Vásárlóimat. Csányi Dezsőné Eladó RENDEZVÉNYSÁTOR (19x6 m-es) teljes felszereléssel. Kérésre képet tudok küldeni. Irányár: 1.500.000 Ft. Érd.: 0630/239-8912

TŰZIFA AKCIÓ (amíg a készlet tart)! Szürke NYÁR vágva: 1.600 Ft/100 kg, VEGYESFA: 2.300 Ft/100 kg, AKÁC: 3.000 Ft/100 kg házhoz szállítva. EUTR: AA6027195 Tel.: 06-20/368-2022 E GY É B K E R E S É S Vásárolok: porcelánokat, szobrokat, ezüstöt, régiségeket, festményeket. Tel.: 06-70/228-2994

MEZŐGAZDASÁG Tápkockás karalábé-, karfiol-, kelkáposzta-, fejes káposzta-, brokkoli-, saláta-, Brávia tv-, paprikaféle-, paradicsompalánták eladók. Tel.: 0630/625-2593 Vetésre alkalmas ZAB valamint TRITIKÁLÉ és KUKORICA eladó. Tel.: 0630/401-5098 T25-ös KISTRAKTOR friss műszakival, hozzávaló egytengelyes pótkocsival, négysoros műtrágyaszórós kukorica vetőgép, 3 soros műtrágyaszórós, kultivátor, szántóföldi permetező eladó. Ár: 2 millió 200 ezer Ft. Tel.: 06-30/5071958 FÓLIAVÁZAK (50x12 méret 5/4-es csőből és 40x12 méret colos csőből) eladók. Tel.: 06-20/382-7629 Eladó a Bugaci útban 1 ha FÖLDTERÜLET a volt Kókai műhellyel szemben. Tel.: 06-70/322-1287

MUHAR MAG tisztítva vetésre eladó: 25.000 Ft/100kg. Tel.: 06-20/941-5540 Fedett körbálás, kis bálás gyepszéna eladó. Házhoz szállítás megoldható. 0630/354-0869 ZELLERPALÁNTA eladó, kisebb nagyobb tételben is. Tel.: 06-20/494-8691 MEZŐGAZDASÁGI SZOLGÁLTATÁST (szántás, magágy előkészítés, vetés stb.) vállalok. Precíz munkavégzés, korszerű gépekkel, helyismerettel Kiskunfélegyházán és környékén. Érd.: 06-70/201-4629 -Rádi Sándor13 ha mezőgazdasági FÖLDTERÜLET XIII. kerületben (Galambos) eladó. Tel.: 06-70/319-7283

Á L L AT Vörös TOJÓTYÚK házhoz szállítva 750 Ft/db. Tel.: 06-20/204-2382 BÁRÁNYOK és egy Merinó nagy KOS eladó. Tel.: 06-70/774-7388 BAROMFI ELŐJEGYZÉS a Szemerédi Terményboltban. Előnevelt csibe június 2-re, előnevelt pulyka június közepére, vörös tojótyúk június elejére. Kiskunfélegyháza, Illésházy u. 49. Nyitva: H-P.: 8-15 óráig, Szo.: 8-11 óráig. 300 db NAPOS CSIBE 1 db KOS BIRKA (70-80 kg-os), 1 db MT BIKA (kb. 600 kg) eladó. Tel.: 06-20/320-2958 Napos és előnevelt CSIRKE kapható: 250 és 450 Ft/db. Tel.: 06-20/941-5540 2 db Mt. júniusi ellésű ÜSZŐ eladó. Tel.: 06-30/906-6676

KOPASZ, BÚBOS, PARASZTCSIBE eladó. Érd.: 06-30/372-6443 Vágó BÁRÁNYOK és TERELŐ KISKUTYÁK (MUDI) eladók. Tel.: 0630/353-4314 1 db magyartarka TEHÉN, 14 hónapos üsző borjával eladó. 06-30/414-3986 Eladó egy darab 1 éves kos BIRKA (szelíd, egészséges, gyönyörű) frissen nyírva, körmölve. Ára fix 40.000 Ft. Továbbá eladó három januári születésű BÁRÁNY (1 gyűrűzött kos, 2 jerke) kb. 24-27 kg/db. Ára fix: 1.100 Ft/kg. Érd.: 06-30/943-8706 1 db zsemletarka BIKA BORJÚ eladó. Érd.: Petőfiszállás Tel.: 06-20/823-3909 Eladó igényes vevőknek 2 db vörös MANGALICA HÍZÓ. Kb. 240 kg/db. Az ár fix: 700 Ft/kg. Garantáltan táp- és szójamentes takarmányon tartott, gyönyörű sertések. Tel.: 06-30/9438706 Kiskunfélegyházán fajta tiszta, fekete, TÖRPETACSKÓK oltva és féregtelenítve eladók. Érdeklődni: 0630/825-8586 HÍZOTT és PECSENYEKACSA, LIBA, CSIRKE élve, pucolva megrendelhető. Tel.: 06-30/505-6249 2 db nagy DISZNÓ eladó (az egyik 190 kg, a másik kb. 200 kg-os, szaláminak való, feldolgozásra alkalmas). Érd.: Gátér, Petőfi S. u. 136. sz. alatt.

TÁRSKERESŐ 36 éves, szép szőke hölgy barátot keres. Tel.: 06-20/295-9206 Fiatal, csinos, csongrádi lány társát keresi. Tel.: 06-30/595-1130 42 éves férfi élettársat vagy barátnőt keres. Tel.: 06-30/209-8311 165/65 45 éves férfi megismerkedne korban hozzá illő hölggyel, komoly kapcsolat reményében. Tel.: 06-70/5486931

38 éves, szőke hölgy barátot keres. Tel.: 06-30/362-0637 60 éves férfi, korban hozzáillő hölgyet keres. Tel.: 06-70/602-4010 59 éves férfi barátnőt keres hosszú távú kapcsolatra. Tel.: 06-70/354-8343 Olyan 35-40 év közötti hölgy jelentkezését várom, aki megunta az egyedüllétet. Gyermek nem akadály. Én 41 éves 165 cm magas, barna szemű, fekete hajú férfi vagyok, 10 éves kislányomat egyedül nevelem. Tel.: 0670/347-5118

M U N K A A L K A LO M Mérlegképes könyvelő végzettséggel, több év leinformálható, deviza könyvelésben jártas, gyakorlattal rendelkező FŐKÖNYVELŐT keresünk. jelentkezéseket a Önéletrajzokat, monika@rollsped.hu e-mail címre kérünk. (Rollsped Kft.) KERTÉSZETI munkára gyakorlott munkaerőt keresünk. Tel.: 06-70/3682073 vagy 17 óra után 06-70/361-4370 (Hegyi kertészet) Változatos (nem mezőgazdasági!) munkára keresünk dohányzásmentes csapatunkba fiatal, kiskunfélegyházi férfi munkatársat. Érd.: csak személyesen. Időpont egyeztetés: 0630/943-4012 (Gyürky L.) Gabonás szerelvényre SOFŐRT keresek. Tel.: 06-30/269-6838 (Agárdi Trans Kft.) GÉPÉSZ végzettségű – akár kezdő, szorgalmas - kollégát keresünk aszeptikus GÉPSOR KEZELŐ munkakörre. Feldolgozási szezonban két műszakos munkarend mellett, magas kereseti lehetőséget kínálunk. Szakmai önéletrajzot kérünk a marillen@marillen.hu címre. Megbeszélési időpont egyeztetése a 0630/655-2398 telefonon. (Marillen Kft.)

KERTÉSZETBE munkaerőt felveszek. Tel.: 06-70/262-8310 (Tóth kertészet) növénytermesztéshez Szántóföldi érvényes okmányokkal rendelkező TRAKTOROS munkatársat keresünk területekre, modern félegyházi gépparkkal. Zöld könyv megléte előny. Munkába járás biztosított. Érd.: 0630/836-1124 (Kiskun Farm Kft.) Magas művelésű SZAMÓCÁS és MÁLNÁS KERTÉSZETBE, állandó, egész éves foglalkoztatásra munkaerőt keresünk, kiemelt bérezéssel. Tel.: 06-20/428-7143 (Vasvári kertészet) Kiskunfélegyházán, Kossuth u. 16. szám alatt lévő Férfi Fodrászüzlet keres 1 fő MUNKATÁRSAT vállalkozásban. Telefon: 0630/307-7364 SZAMÓCASZEDÉSRE női munkaerőt keresek. Tel.: 06-70/453-5825 (Hegyi kertészet)


ÉLELMISZER RAKTÁROS másodállást (fullos targoncavezetői VÁLLALNA engedéllyel). Tel.: 06-70/283-3178 (13 óra után) MUNKÁT VÁLLALUNK 4-5 fős brigádommal. Hívjon bizalommal. Tel.: 0670/653-5384, 06-30/709-9504 Lakhatást adok fiatal vagy fiatalos, magányos, független hölgynek kevés házimunkáért. Tel.: 06-70/420-4300 A Családi Tojás Termelő Kft. kunszállási telephelyére, KARBANTARTÁSI MUNKÁRA keres férfi munkatársat. Tel.: 06-30/5776358

Kossuth utcán és Bajcsy utcán forgalmas helyeken üzlethelyiségek BÉRBEADÓAK! Klíma és vizesblokk, berendezés. Igény esetén tevékenység folytatásával is. Érdeklődni: 06-20/944-8789 Friss nyugdíjas vállal GYERMEKFELÜGYELETET a Nagy Postához közel otthonában, illetve az ön otthonában is. Idős, beteg számára is segítséget tudok nyújtani otthonában. (Ha kell, éjszakára is tudok maradni. Tel.: 76/461-122 (paprika, uborka) KERTÉSZETBE munkatársak jelentkezését várjuk. Tel.: 0630/373-7234

Magas művelésű SZAMÓCÁBA és MÁLNÁBA munkaerőt keresek. Tel.: 0630/337-7355 (Szűcs kertészet) PORTÁS munkavállalót keresünk azonnali kezdéssel. Tel.: 06-20/350-2984 (Pollux-Sec Kft.) TAKARÍTÁST VÁLLALOK. Tel.: 06-20/2502986 Pizzériába PIZZASZAKÁCSOT keresünk. Tel.: 06-70/663-2626 (Pizza Tornádó) TELEPVEZETŐT keresünk azonnali Jelentkezni fényképes kezdéssel. önéletrajzzal az aviform@aviform.hu e-mail címen lehet. (AVIFORM BKI)


S Z O L G Á LTAT Á S FŰKASZÁLÁS, parlagfű irtás motoros fűkaszával. AUTÓ és EGYÉB SZÁLLÍTÁS 2 t-ig. TŰZIFA VÁGÁS szalagfűrésszel. Tel.: 06-20/986-2300 KÖNYVELÉS, ADÓTANÁCSADÁS, teljes körű BÉRSZÁMFEJTÉS adatszolgáltatással, társaságok, egyéni vállalkozások, családi gazdaságok részére. Cégalapítás, egyéni vállalkozói engedély kiváltásának ügyintézése, adószámos őstermelők, magánszemélyek adóbevallásainak elkészítése. Tel.: 76/468-544, 06-20/529-2230

CSŐSZERELŐ vállal vízés fűtésszerelést, konvektorok cseréjét, javítást, fürdőszobák teljes és részleges felújítását, csőtörési hibák javítását, új fürdőszobák készítését, szennyvíz bekötést. Vegyes tüzelésű kazánok cseréje és újak beépítése, átfolyós gázvízmelegítők vízkőtelenítése! Tel.: 0630/295-9601 LUX SZÁRAZ TISZTÍTÁS! Kirby habos tisztítás: kárpit – szőnyeg – atkátalanítás – GOMBÁTLANÍTÁS – pollen szűrés. Akció nyugdíjasoknak és kismamáknak! Lakás: Kkfháza, Szendrey u. 42. Tel.: 0620/391-7703, 30/320-0631

Faragó Ferenc EMLÉKEZÉS

EMLÉKEZZÜNK

FŰNYÍRÁST és kisebb KERTI MUNKÁT vállalok. Tel.: 06-30/630-7571 KÖLTÖZTETÉS, ÁRUFUVAROZÁS helyben az ország és EU egész területén ponyvás teherautóval, igény esetén rakodókkal. Tel.: 06-70/511-1200 –Tóth József–

EMLÉKEZÉS

halálának 3. évfordulójára és szülei halálának évfordulójára.

Kiss Lászlóné halálának 13. évfordulóján.

- A gyászoló család -

- Szerető férje, gyermeke, menyei, unokái -

TÁVIRÁNYÍTÓ PÓTLÁS, kapunyitómotor javítás, kamera, riasztó szerelés. Tel.: 06-30/525-7611 JAVÍTÁSÁT FOGSOROK Kiskunfélegyházán vállalom. Tel.: 0670/453-5350 KÉZI FŰKASZÁLÁST vállalok rövid határidővel Kiskunfélegyházán. Tel.: 0670/607-9702 tetőfedés, LAKÁSFELÚJÍTÁS, bádogozás, ereszcsatorna, kőműves, festési munkák. Alapanyag beszerzéstől a kivitelezésig! Zomborcsevics Gergő Tel.: 06-20/469-1929 „Nem múlnak el Ők, kik szívünkben élnek, hiába szállnak árnyak, álmok, évek.”

Füri Mónika - Szerető párja Ligi és gyermekei -

„Szívedben nem volt más, csak szeretet, munka és küzdelem volt az egész életed.”

EMLÉKEZÜNK

Varga János halálának 1. évfordulóján.

- Szerető felesége és családja „Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett, így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek.”

EMLÉKEZÜNK „Addig vagy boldog, míg van, aki szeret, aki a bajban megfogja kezed. S hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor érzed, mikor már nincs veled.”

EMLÉKEZÜNK

EMLÉKEZÜNK

Bense János halálának 11. évfordulóján, Bense Jánosné szül.: Vincze Mária

halálának 12. évfordulóján.

Fekete József

Hevér-Szabó Imre

halálának 12. évfordulóján.

- Szerető felesége és az egész család -

halálának 5. évfordulójára.

- Szerető családja -

„Nem ezt akartam, nem így „Szomorú az út, mely sírodhoz vezet, megpihent a drága apai akartam, szerettem volna még élni, de a halál könyörtelen volt, el kellett szíved. Virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel Őt nem hozhatjuk menni. Ha emlegettek, köztetek vissza. Tudjuk, hogy nem jössz, de leszek, de fáj ha látom könnyetek. olyan jó várni, hazudni a szívnek, Ha rólam szóltok mosolyogjatok, hogy ne tudjon fájni.” emlékem így áldás lesz rajtatok.”

EMLÉKEZÜNK

és

Farkas Sándorné szül.: Makán Magdolna halálának 5. évfordulóján.

- Szerettei -

„Emlékhez nem emlék, hanem szeretet kell. S akit szeretünk, azt nem feledjük el.” Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy

Ficsór Tiborné szül.: Pál Rozália

Farkas Sándor halálának 3. évfordulóján.

- Szerető családjuk -

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy búcsúzik

EMLÉKEZÉS

43. születésnapján.

“Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi, s nyugalmadat nem zavarja senki. Életed elszállt, mint a virágillat, de emléked ragyog, mint a fényes csillag.”

Bármilyen ácsmunkát, széldeszkázást, bádogos munkát, új tetők készítését, tetőáthajtást, Lindab-lemez felrakást anyagbeszerzéssel, vállalok kedvezményes áron, ereszcsatornázást 2.500 Ft/m munkadíjjal. Tel.: 06-20/4724409

73 évesen 2020. április 8-án elhunyt. Drága halottunk temetése 2020. április 22-én 10 órakor lesz az Alsótemetőben, a római katolikus egyház szertartása szerint.

- Gyászoló család -

Dr. Formanekné Szász Anette rokonoktól, barátoktól, ismerősöktől, aki életének 52. évében elhunyt. Temetése szűk családi körben történt. Köszönjük a részvétnyilvánításokat és együttérzésüket.

- Gyászoló családja -

„Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, szívből szeretünk és nem feledünk Téged.”

EMLÉKEZÜNK

Simon Györgyné szül.: Molnár Irén

halálának 20. évfordulóján.

- Szerető lánya, veje, unokái -

„Küzdöttél, de már nem lehet, csend ölel át és szeretet. Csak az hal meg, kit felednek, örökké él, kit igazán szeretnek.” Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy

Mészáros Mihályné

Zsámboki Mihály halálának 3. évfordulóján.

- Szerető családja -

Ezúton tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Édesapánk

szül.: Mészáros Éva

Cseri Károly

- Gyászoló család -

- Gyászoló család -

66 éves korában 2020. április 2-án elhunyt. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik temetésén megjelentek, sírjára koszorút virágot helyeztek, fájdalmunkban velünk együtt éreztek.

életének 81. évében hosszú betegség után 2020. április 1-jén elhunyt. Temetését szűk családi körben tartottuk meg.


LÁNCFŰRÉSZELÉST, FŰNYÍRÁST, FLEXELÉST, HOBBIMUNKÁT vállalok. Tel.: 06-30/589-5677 Vállalom új tetők készítését, ácsmunkát, tetőfelújítást, -javítást, Lindab-lemez felrakását akciósan, anyag + munkadíjjal. Tel.: 06-30/375-9762 Tetőfedő, bádogos, tető beázás, léc átpakolás, Lindab lemeztetőt és verébdeszkázást vállalok kedvezményes áron. Tel.: 06-70/406-3916, 06-20/5065210

GÁZKAZÁNOK karbantartása, javítása és beüzemelése. Baxi, Buderus, Ferroli, Saunier Duval, Hajdú, Biasi, Fondital készülékek szervizelése. Gázhálózatok és készülékek időszakos műszaki biztonsági felülvizsgálata. Tel.: 0670/622-2755 Veszélyes FÁK KIVÁGÁSÁT, korona igazítást és erdő gyérítést vállalok. Tel.: 06-20/622-2492 „Még élünk nem feledünk, örökké emlegetünk.”

EMLÉKEZÜNK

igényesen, FÜRDŐKÁD-FELÚJÍTÁS kívánt színben, garanciával. Telefon: 0630/998-2485 FŰKASZÁLÁST, FA KIVÁGÁST, fa összevágást, erdő gyérítést, bokrok, cserjék kivágását vállalom, rövid határidővel. Tel.: 06-30/813-5963 GÉPEK JAVÍTÁSA, KERTI KARBANTARTÁSA: fűnyíró, permetező, sövényvágó, láncfűrész stb. Tel.: 0670/320-3953 SZOLGÁLTATÁS: ASZTALOS *ajtóbeállítás, zárcsere *beépített szerkény, konyhabútor összeszerelése *munkalap, mosogató csere bútor összeépítése *lapraszerelt *parkettaszegő, ajtótok szegők felszerelése *billegő székek javítása * szúnyogháló csere *apró javítások. Tel.: 06-20/338-3915

HŐVÉDŐ ÜVEGFÓLIÁZÁS prémium fóliával, garanciával, szezon előtt kedvezményes áron. Tel.: 06-70/6543340 Megbízható személy vállal ZÖLDFELÜLET FENNTARTÁST, SZEMÉTSZÁLLÍTÁST, LOMTALANÍTÁST, KERTGONDOZÁST, HAGYATÉK LOMTALANÍTÁSÁT. Tel.: 0620/334-7312 Kivehető fogsor készítése, javítása, fogpótlás, alábélelés, kapocs, törésjavítás garanciával. Tel.: 06-30/908-1798 SZOBAFESTŐ-MÁZOLÓ-TAPÉTÁZÓ mester vállal szobafestést, mázolást, tapétázást, gipszkartonozást. Gyors, precíz, számlaképes munka. Hívjon a 0620/363-1800-as telefonszámon bizalommal. Árajánlat ingyenes. Uitt.: Haleszban 4.029 m2-es, bekerített ÉPÍTÉSI TELEK eladó. Az élet vereséget szenved a haláltól, de az emlékezés megnyeri csatáját a semmi ellen." (Tzvetan Todorov)

EMLÉKEZÜNK

Ács, bádogos munkát, tetőjavítását, cserép átrakást, lécezést, verébdeszka cserét, javítást vállalunk. Csatorna, oromszegély szerelést, párkányok fedését, lemezfedést garanciával, áron, díjmentes megfizethető kiszállással. Fa kivágás alpin technikával. Tel.: 06-70/648-4337 Veszélyes fák kivágását vállaljuk alpin technikával. Tel.: 06-70/553-6432 DUGULÁSELHÁRÍTÁS éjjel-nappal, garanciával! Tel: 06-70/774-4184 Országh Miklósúj VÍZ-GÁZ-FŰTÉSSZERELÉS, fürdőszobák készítése, régiek felújítása, készülékek javítása, szennyvízcsartorna bekötés, kazánok cseréje, padlófűtés kialakítása. Számlával garanciával. Tel.: 06-70/364-0324 KÚTFÚRÁS. Tel.: 06-30/554-5544

TETŐJAVÍTÁS! Tetőátrakását, kúpok kenését, széldeszkák cseréjét, ereszcsatorna készítését vállaljuk. Tel.: 06-30/832-7025, 06-20/299-2233 HIDEGBURKOLÓ munkák teljes körű kivitelezése, pontos, precíz munkavégzéssel. Keressenek bizalommal! Tel.: 06-20/248-9132 LOMTALANÍTÁST VÁLLALOK! HÁZAK, LAKÁSOK, TANYÁK ÖRÖKSÉG UTÁNI VAGY CSAK KÖLTÖZÉS MIATTI LOMTALANÍTÁSA PINCÉTŐL – PADLÁSIG. UITT.: MELLÉKÉPÜLETEK, GARÁZSOK BONTÁSÁT IS VÁLLALOM. TEL.: 06-20/577-4717 –HALASI JÓZSEFÉPÍTÉSI TÖRMELÉK ELSZÁLLÍTÁSÁT, BONTÁST, LOMTALANÍTÁST, ZÖLDHULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSÁT vállalom. Tel.: 06-30/916-3059 SZOBAFESTÉS-MÁZOLÁSLAMINÁLTPADLÓ LERAKÁSLAPRASZERELT BÚTOR ÖSSZESZERELÉS (akár bútormozgatással). Ne várjon nyárig! Most még tavalyi áron. Gyorsan, Precízen, Pontosan! Hívjon bátran bármikor: 06-30/906-7430 TETŐJAVÍTÁS! Széldeszkák cseréjét, festését, kémények felújítását, ereszcsatorna készítését vállalom. Tel.: 06-20/299-2233, 06-70/287-7851 „Alszom virágos hant alatt, ne zavarjátok édes álmomat. Ha majd rátértek Ti is erre az útra, elétek megyek és együtt leszünk újra.”

Fájó szívvel

SÍRKŐ TAKARÍTÁST és FELÚJÍTÁST vállalok. Tel.: 06-70/337-4966 Vízvezeték-szerelés, új fürdőszobák elkészítése, burkolása, felújítása, csatornázás, fémszerkezeti munkák, hegesztések, vaskapuk, ajtók, teraszok javítása, újak készítése (számlaképesen), rövid határidővel. Érd.: 30/249-7855, 30/288-6107 Redőnyök, reluxák, szúnyoghálók javítását, készítését, gurtnik cseréjét vállalom. Tel.: 06-70/248-2987, 0630/734-6255 Kisebb KŐMŰVES és BURKOLÁSI munkát, valamint JAVÍTÁST vállalok. Tel.: 06-70/602-4010 MUNKÁT vállalok! KŐMŰVES Térkövezés, régi épületek teljes körű felújítása, új épületek, garázsok stb. fa és fémtetővel, kerítések, térbetonozás stb. számlaképesen. Tel.: 06-20/2372840 Alfa Cleaning: szőnyeg, kárpit, matrac, autóbelső, forróvizes tisztítása. www.alfacleaning.hu 06-20/288-3919 FŰNYÍRÁST vállalok. Tel.: 06-30/5895677

Ólak, színek TAKARÍTÁSÁT vállalom. Tel.: 06-70/341-6519 Gurtni csere, új redőny készítése, faredőny javítás hétvégén is, gyors precíz munka. 06-30/900-8159, 0670/227-6273 SZOBAFESTÉS-MÁZOLÁS-TAPÉTÁZÁS kedvező áron. Tel.: 06-70/512-3970 Ács, tetőfedő, bádogos! Mindenféle bádogos munkát és tetőjavítást, kúpozást, széldeszkázás, Lindab lemezelést, trapéz lemezelést, ereszcsatorna javítását, pucolását, cseréjét vállaljuk. Tel.: 06-20/548-0471, 06-70/354-1893 „Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi, s nyugalmadat nem zavarja senki. Életed elszállt, mint a virágillat, de emléked ragyog, mint a fényes csillag.”

EMLÉKEZÜNK

EMLÉKEZIK szerető családja

Kovács András István halálának 3. évfordulóján.

- Barátja és családja -

Zsilavi József Mihály halálának 1. évfordulóján.

- Szerető családja -

Szurok István halálának 3. évfordulóján.

SORSELEMZÉS, kártyajóslás, családi, párkapcsolati problémák, szerelemkötés, átok-rontás levétele. Hívásra házhoz megyek. Tel.: 0630/924-3867 Vállalok: mindenféle lakatosmunkát, acélszerkezetű garázsok, polikarbonát, lindab tetők készítését, valamint kerítések, kapuk kovácsoltvas gyártását, szerelését. Tel.: 06-20/4641379

SZENNYVÍZ SZÁLLÍTÁS. Tel.: 0670/203-9294, 06-30/353-4314 Jóslás, párkapcsolatok összehozatala, oldások-kötések, rontás levétele, betegségektől való megvédés. Tel.: 0630/996-7805 (Idősebb jósnő) BALÁZS REDŐNY! Műanyag és faredőnyök, szúnyoghálók készítése, javítása 24 órán belül, hétvégén is. 0670/374-3864

O K TAT Á S ONLINE ANGOL ÓRÁK magántanárral. Tel.: 06-30/813-5962 LOVARI nyelvtanfolyam indul Szegeden (online is) május 2-án 9.00 órától Teréz utca 36/B. Tel.: 06-70/579-5983, 2 0 / 4 2 8 - 4 4 8 6 , www.ciganynyelvoktatas.hu „Lelked, mint fehér galamb, csendesen messzire szállt. Hiába keresünk, könnyes szemünk már soha nem talál. De tudjuk, hogy a csillagok közt a legfényesebb Te leszel. Utat mutatsz nekünk, mert szívünkben mindörökké létezel.”

EMLÉKEZÜNK

Horváth József halálának 1. évfordulóján.

- Szerető felesége és családjai -

Hufnágel Mihály halálának 9. évfordulóján. - Szerető felesége, gyermekei, unokái -


12

2020. รกprilis 17.

Profile for szuperinfo

Kiskunfelegyhaza 2020.04.17.  

Kiskunfelegyhaza 2020.04.17.