__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

MagĂĄn tarifĂĄs

594345

APRÓHIRDETÉSI

GĂ–DĂ–LLĹ? ÉS TÉRSÉGE

2020. július 10. • XXVIII/28.

RÊszletekről ÊrdeklődjÜn a 27/50‑50‑50‑es telefonszåmon vagy a hirdetÊsfelvevő helyeinken!

593186

MunkalehetősÊgek Kistarcsån:

GYĂ RTĂ“SORRA MUNKAVĂ LLALĂ“KAT

keresĂźnk betanĂ­tott munkafolyamatra napi 8 ĂłrĂĄban, egymĹąszakos munkarendben (6:00-14:00). Szabad hĂŠtvĂŠge, gĂŠpsor melletti cĂ­mkĂŠzĂŠs, flakonozĂĄs, fĂłliĂĄzĂĄs.

593199

szakåcs-segÊdek Ês hŹtős kollÊgåk

AKCIĂ“! 500 Ft/10 szĂł

CSOMAGOLÓ, GÉPBEà LL�TÓ MUNKAKÖRBE

minimum szakmunkås vÊgzettsÊggel, OKJ-s targoncavezetői vizsgåval Ês gÊpÊsz mŹszaki ismeretekkel munkatårsat keresßnk gyårtósorok napi beållítåsi Ês karbantartåsi munkåinak ellåtåsåra. HirdetÊsfelvÊtel: 06 20/980-6241

6

MunkavÊgzÊs helye: Dymol Kft. 2143 Kistarcsa, Kßlső raktår krt. 1/b. Nők, fÊrfiak, pålyakezdők jelentkezÊsÊt is vårjuk! Érdeklődni 8-16:00 kÜzÜtt az alåbbi telefonszåmon lehet: 06-70-4333114.

Egyedi

ASZTALOSOK FIGYELEM! asztalosok figyElEm! GYĂ RTĂ SA BĂšTORAJTĂ“K

Egyedi

MagĂĄnszemĂŠlyeknek is!

ĂšjĂ­ttassa fel bĂştorait!

4.590 lacobell

akrill

150 fĂŠle ajtĂłtĂ­pus 1000 fĂŠle szĂ­nben WĂˆLVVNGĂ˜MJĂˆT GFTUFUU Ft/db-tĂłl

0

4.59

MagĂĄnszemĂŠlyeknek is! ĂšjĂ­ttassa fel bĂştorait!

BLSJM

fa l b-tĂł Ft/d

593151

VĂĄkuumfĂłliĂĄs

593951

fĂŠle ajtĂłtĂ­pus 1000 fĂŠle szĂ­nben bĂştorajtĂłk150gyĂĄrtĂĄsa

GÜdÜllőre

NĹ?I TAKARĂ?TĂ“KAT KERESĂœNK

ÉrdeklĹ‘dni: HĂŠtfĹ‘tĹ‘l pĂŠntekig 10-15 ĂłrĂĄig ! k n BĂšTORASZTALOST KERESĂœNK KIEMELT BÉREZÉS! TANULĂ“T FELVESZĂœNK! Ăź Tel.: 20 365 7445 t felvesz Tel.: 06 70 321 4676, Fax: 06-28-402-262 TanulĂł E-mail: office@pax-szam.hu festett

"[ĂˆSBLOFUUĂ˜ĂˆSBL

FNBJMJSPEB!FVSPGSPOUIVtXFCXXXFVSPGSPOUFV

Hb-Eurofront kft. AszĂłd, FalujĂĄrĂłk Ăştja 40. CFKĂˆSBUB)POWĂ?EVUDĂˆCĂ˜M

fa Az ĂĄrak nettĂł ĂĄrak

tel.: 06 70 321 4676 • Fax: 06 28 402 262 iroda@eurofront.hu • www.eurofront.eu Aszód, Falujårók útja 40. (bejårat a HonvÊd utcåból)

fa

Felhívjuk figyelmßket, hogy a pålyåzati eljårås sorån megadott szemÊlyes adataik kezelÊsÊvel kapcsolatos tåjÊkoztató a PAX-SZà M KFT. honlapjån vagy szÊkhelyÊn hozzåfÊrhető, annak ismeretÊben a pålyåzat benyújtåsåval az adatkezelÊshez a pålyåzó hozzåjårulåsåt adja.


2

2020. július 10.

HOROSZKÓP 24. 29. Kos: A múltból megoldatlan kérdések és nehézségek merülnek fel a héten, amelyek sürgős és azonnali figyelmet igényelnek. Ezeket a problémákat határozottan kell megoldania, egyszer és mindenkorra. Biztos lehet benne, hogy miután maga mögött hagyta a múltat, reménykedhet a jövő pozitív alakulásában. Szeretteitől rengeteg támogatást és segítséget kap a napokban! Bika: Akárhogy is legyen, Ön is megérdemli a nyaralást és a kikapcsolódást. Ha nem is hosszabb távra menni, legalább rövid kiruccanásokon vegyen részt. Merjen igent mondani a lehetőségekre és legalább belföldön mozduljon ki bátran. A napokban találkozik a rég nem látott barátaival is, akik üdítő hatással lesznek Önre. A napokban többen is izgalmas ajánlatot tehetnek Önnek! Élményekből nem lesz hiány! Ikrek: Tele van megvalósítandó ötletekkel, de bölcsen teszi, ha nem egyszerre akar a héten mindent megvalósítani. Legyen türelemmel és várja ki mindennek a megfelelő idejét, különben kellemetlen helyzetbe kerülhet. A napokban óvatosan adjon tanácsot másoknak mert könnyen rosszul sülhet el a dolog és akkor Önt fogják hibáztatni. Inkább a saját háza tájékán sepregessen, mert van néhány megoldásra váró feladata. Rák: A következő napokban egyre több olyan dolog történik Önnel, amely okot ad a reményre és arra, hogy jó legyen a hangulata. Egyesek olyan szívességet tesznek Önnek, amely révén közelebb kerülhet a vágyai eléréséhez. Ugyanakkor valaki megoszt magával egy rendkívül titkot, ami valamiképp Önre is hatással lehet. Kétszer is gondolja meg, mihez kezd a kapott információval. Oroszlán: A héten akadályoztatva érzi magát, ami miatt csalódottnak és bosszúsnak fogja érezni magát. Akármilyen rossz passzban is legyen, igyekezzen nem másokon vezetni le a feszültségét. A héten megtalálja azt a megoldást és az energiát, amellyel haladást érhet el és amelyre szüksége van a döntő lépések megtételéhez. Végül nagyon pozitívan alakul majd a hete! Szűz: Egyáltalán nem lesz egyhangú a hete. Minden oka meglesz a pozitív gondolkodásra. Vegye észre az élet ajándékait és ne mindig csak azt nézze, hogy éppen mi hiányzik még. Viszont érdemes felfrissítenie a kapcsolatait és újakat szövögetnie, mert a megfelelő ismerősök közelebb vihetik magát a sikerhez. Lehetőség szerint a napokban semmit se hagyjon félben!

Ribizlizselével átölelt vaníliakrém piskótaalagútban Hozzávalók / 4 személyre

HOROSZKÓP 24. 29. Mérleg: Ez a hét olyan lesz Ön számára, mintha megvilágosodna. Jó pár fontos összefüggésre fog ráeszmélni. Úgy érzi, végre felnyílt a szeme és olyannak látja a valóságot, mint amilyen igazából. Teljesen más színben kezdi látni a dolgokat. A szerettei nehezen fogják követni új életszemléletét, ezért legyen velük türelmes, és véletlenül se próbálja meg rájuk erőltetni. Skorpió: A napokban erőteljesen súgnak magának a megérzései. A legtöbbször ösztönösen cselekszik és ezek remekül is sülnek el. Végre úgy érzi, ott van, ahol lennie kell és jó irányba tart. A héten azt is meglelheti, amit régóta keres. Fordulatokban gazdag napok várnak Önre és több értékes felfedezést is tehet. De fontos, hogy néha hallgasson a józan eszére is! Nyilas: Nem lesz elemében a héten. Nincs kedve az emberekhez, de úgy igazából semmihez sincs. Emiatt kissé nyűgös és feszült lesz, de sajnos még elutasító is a környezetével szemben. A napokban próbáljon meg inkább befelé fordulni és figyeljen oda jobban önmagára. Kényeztesse testét és a lelkét és közben fedezze fel az önmaga elől is rejtegetett problémákat.

ribizlizselé • 25 dkg piros ribizli (kb.) • 0.5 evőkanál étkezési keményítő • 5 csepp édesítőszer

ELKÉSZÍTÉS: ribizlizselé: A nyers ribizlit mosás, szárazás után (pár szemet félreteszünk) összeaprítjuk, majd szűrőkanálban átnyomjuk, hogy megszabaduljunk a magoktól. Gyenge tűzre tesszük, belekeverjük a keményítőt, és egyet forralunk rajta. Folyékony édesítőszerrel ízesítjük. vaníliakrém: A pudingport elkeverjük a cukorral, majd a tejjel

vaníliakrém • 1 tasak vaníliás pudingpor • 4 ek cukor • 3 dl tej

• 6 dkg vaj • 1 kávéskanál vaníliaaroma továbbá • 25 db babapiskóta • 1 dl tej (kb.)

simára keverjük, és tűzön állandó keverés mellett besűrítjük. Langyosan hozzáadjuk a vajat, amivel szintén simára keverjük. Az aromát a végén adjuk hozzá. összeállítás: Egy őzgerincformát kibélelünk folpackkal. Hosszában lefektetünk 5-5-5 tejben megforgatott piskótát, így 3 sor lesz. A két végére egy kettétört piskótát teszünk.A ribizlizseléből kanállal vékonyan teszünk a piskótákra.

Most jön a vaníliás krém, amiből hagyjunk a tetejére is keveset. Erre szintén ribizlizselé kerül. Végül 3-3-3 tejbe mártott piskótával lezárjuk. Ráhajtjuk a kilógó folpackot, és hűtőbe tesszük kicsit megkötni a krémet. Átfordítjuk egy tálcára, körbekenjük az őzgerincet a félretett vaníliakrémmel, kis zselét teszünk rá, és pár szem ribizlivel kirakjuk. Jó étvágyat!!  (forrás:nosalty.hu)

Bak: Ez a hét ideális a problémák megbeszélésekhez és a kellemetlen kérdések tisztázásához. Ideje áttekinteni a jelenlegi helyzetét és pontosan kitalálni, hol áll, és merre tart. Önnek is jó az, ha az élet más területein is rendezi az ügyeit, hogy kicsit pihenhessen. Tervezzen magának laza hetet és szánjon több időt önmagára és a kedvteléseire. Vízöntő: Ideje átgondolni néhány emberrel kapcsolatos véleményét, illetve aktualizálni őket. A napokban ugyanis az derülhet ki, hogy sokakat félreismert vagy hogy az emberek már nem olyanok, mint régen. Lehet, hogy érték korábban kellemetlenségek, de ideje lenne ismét megbíznia másokban. Értékelje át a kapcsolatait és így legalább a konfrontációkat is elkerülheti. Halak: Nehézkesen akarnak összejönni a dolgok a héten. Tervei megvalósítása folyamatosan késik, és emiatt egy kissé feszült. Mindemiatt pedig hajlamos összekapni másokkal, pláne akkor, ha úgy érzi, segíthetnének Önnek és nem teszik. Próbáljon nyugodt maradni, amennyire csak tud, és legyen diplomatikusabb a környezetével. Ha pedig segítségre van szüksége, akkor kérjen!

Leveles tésztába burkolt burgonyás csirkemell Hozzávalók / 4 személyre • 40 dkg csirkemell filé • 10 dkg gomba • 50 dkg burgonya • 1 csomag leveles tészta (előre nyújtott hűtőpultból) • 1 kis db vöröshagyma • 1 kk fűszerpaprika • 1 kk fekete bors • 4 ek olívaolaj • só ízlés szerint

ELKÉSZÍTÉS: A burgonyát sós vízben megfőzzük. Egy méretes tálban összekeverünk két evőkanál olívaolajat a sóval, borssal, fűszerpaprikával. Az egészben hagyott fél csirkemellfilét beletesszük és jól átforgatjuk. A tálban hagyjuk addig, amíg elkészítjük a gombás ragut, és a burgonya puhára fő. A hagymát finomra aprítjuk, a gombát tisztítás után kis darabokra vágjuk. Egy méretes serpenyőben felforrósítunk két evőkanál olívaolajat. A hagymát üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát, és kevergetve összesütjük. A húst kiemeljük a pácból, és egy méretes tepsibe vagy jénai tálba tesszük, és letakarjuk alufóliával. Előmelegített 180 C-os sütőbe tesszük, és kb. 25 perc alatt megsütjük. Ha kész, teljesen langyosra hűtjük. A burgonyát melegen lehéjaz-

zuk, és kézi krumplinyomóval összetörjük. Ezután összekeverjük a hagymás gombával. Sózzuk, borsozzuk. Langyosra hűtjük. A leveles tésztát kigöngyöljük, és a gombás krumplipép felét a közepére simítjuk olyan hosszúságban, amekkora sült csirkemell. Erre fektetjük a húst. A gombás krumpli másik felét pedig egyenletesen a tetejére kenjük. Ha kell, kanállal vagy kézzel teljesen beborítjuk a húst. Ezután a leveles tészta széleit alulról, felülről és a két oldaláról középre hajtjuk, vagyis „bebugyoláljuk” a bevont csirkemellet. A batyut sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük A tetejét enyhén megolajozzuk. Előmelegített 180 C-os sütőbe tesszük, és kb. 20-25 perc alatt készre sütjük. Langyosra hűtjük, szeleteljük, és friss salátával kínáljuk.  (forrás:nosalty.hu)

Észak‑Kelet‑Pest megye

Megjelenik: Gödöllő, Veresegyház és térségében minden pénteken. Lapzárta: kedd 12.00 óra Kiadó: Szuperinfó Média Kft. 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. Ügyvezető igazgató: Fodor István Tartalomfejlesztési igazgató: Forgács Bernadett Értékesítési vezető: Varró Lívia Szerkesztőség, hirdetésfelvétel: 2600 Vác, Dr. Csányi L. krt. 51. Tel.: 27/50‑50‑50 szuperi@szuperi.­hu • www.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­szuperinfo.­hu Nyomtatás: Mediaworks Hungary Zrt. Felelős vezető: a Zrt. vezérigazgatója 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. A Szuperinfó fizetett hirdetéseket tartalmaz, melyek valódiságát a szerkesztőség nem vizsgálja, tartalmáért felelősséget nem vállal. A kiadó előzetes engedélye nélkül a lapban megjelent hirdetéseket felhasználni tilos! A Kiadó az elfogadott megrendelés alapján átadott hirdetések tartalmáért, azok valódiságáért, harmadik személyeknek okozott jogsérelemért felelősséget nem vállal, nem köteles olyan tényeket, vagy körülményeket keresni, melyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak, az ezzel kapcsolatos jogvitákból keletkező következményeket és hátrányokat a Megrendelőre hárítja. Ezen felül a Kiadó nem tehető felelőssé, és nem vállal felelősséget semmiféle kárért, közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a sajtótermékben megjelent hirdetésből fakadnak, ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak. MTI

HÍRFELHASZNÁLÓ


3

2020. július 10.

BÚTORDISZKONT

VÁC

OLCSÓ BÚTOROK NAGY VÁLASZTÉKBAN! SZEKRÉNYSOROK 89.900 FT-TÓL

593221

KONYHÁK MÁR 77.900 FT-TÓL

593138

IRÓASZTALOK 18.900 TÓL

Vác,

Derecske utca 2.

27/306-520 20/213-1214

SAROKGARNITÚRÁK 117.900 TÓL

591213

PM PERPETUUM MOBILE KFT.

pálinkafőzde • bérfőzés cefrekészítés • palackozás • címkézés «WPMXIVIWJē^ē¾WX¸O

LUNCZER PÁLINK AHÁZ KFT. 2612 Kosd, Erzsébet u. 11. Hétfő-Szombat: 8-20 h +36 70 426 2068 • +36 20 598 3238 • +36 30 859 6438 lunczerpalinkahaz@gmail.com • www.lunczerpalinkahaz.hu

AUTÓSZERELŐ 593171

INTELLIGENS C E F R E P O R L A S Z TÁ S O S TECHNOLÓGIA

Peugeot – Lada - Ford márkakereskedés és szerviz felvételt hirdet váci munkavégzéssel az alábbi munkakörben:

FELADATOK: • mechanikus autójavítások (olajcsere, adblue tartály csere, fékjavítás, vizsgára felkészítés, stb)., • hibakeresés, • kerék javítás, szerelés, • diagnosztika. FELTÉTELEK, ELVÁRÁSOK: • szakirányú végzettség, • szakmai tapasztalat • B kategóriás jogosítvány.

ELŐNY: • több márka ismerete. AMIT KÍNÁLUNK: • biztos vállalati háttér 1997 óta, • fizetés megegyezés szerint, versenyképes és bejelentett jövedelemmel, • folyamatos szakmai fejlődési lehetőség.

A jelentkezéseket önéletrajzzal és fizetési igény megjelöléssel az ugyvezeto@peugeot-pm.hu email címre várjuk.


4

2020. július 10.

2020. július 11. szombat TV2 RTL Klub

05:00 Egy rém rendes család 05:25 Egy rém rendes család 05:50 TV2 ANIMÁCIÓ 10:20 Trendmánia 10:50 Agrártúra#Tejút 11:25 Innovátor 11:55 Poggyász 12:30 EB TV 13:00 Bűvös szakács 13:35 Csapdába csalva 14:05 Szólít a szörny 16:20 Columbo: Gyilkosság telefonhívásra 18:00 Tények 18:55 Tények Plusz 19:55 Én: a robot 22:15 Die Hard 3. - Az élet mindig drága 00:55 A Keresztapa III.

06:30 Kölyökklub 08:40 Infinity Nado 09:10 Teleshop 10:10 ÉletmódKalauz 10:45 Autogram 11:20 Édesítő 11:50 Különben dühbe jövök 12:45 Magnum 13:45 Castle 14:40 Castle 15:40 Castle 16:50 Castle 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 19.00 Némó nyomában 20:55 Jackie Chan Új csapás 23:25 Dermesztő rémület 01:30 Beépített hiba

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 07:20 Jóbarátok 08:15 Agymenők 08:40 Agymenők 09:05 Ide süss! 10:00 Ide süss! 11:00 Az elveszett ereklyék fosztogatói 12:00 Az elveszett ereklyék fosztogatói 13:00 Doktor House 13:55 Doktor House 14:50 Doktor House 15:45 Pókember 2. 18:20 A galaxis őrzői vol. 2 21:00 Wind River - Gyilkos nyomon 23:10 A Zodiákus 02:15 Az elveszett ereklyék fosztogatói

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 07:45 A természet magyar fotósai 08:20 Mámoros szerelem 09:05 Fogd a kezem! 10:00 Balatoni nyár 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:15 A fák történetei 14:10 Sorsok útvesztője 15:00 Rex felügyelő 15:50 Don Matteo 16:50 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 Rex felügyelő 20:30 Agatha Raisin 21:25 A tengeralattjáró 22:30 Ne ölj!

ADÁSVÉTEL Akác hasogatott, száraz tüzifa, 3150ft/mázsa. Látogasson el : www.tuzifa.5mp.eu 0670-3819088. AA6419785

594077

593403

*557363*

Eladó diófacsemeték. Ára: 2000 Ft, papírhéjú, nagytermésű. 30/689-1007 este 7óra. *390937*

ÁLLAT Előnevelt csibe, kacsa, liba. Göd, Lenkey u. 24. 20/962-9731 *402843*

Előnevelt csirke Gödöllőn. Szállítással. Vörös: 430-Ft. 20/9391-895. *392629*

Méhcsaládok, 30db kimagasló állapotban. NB 20 3199222 Békésszentandráson. *554028*

Hízott és pecsenyekacsa, liba, csirke élve, pucolva megrendelhető. 30/505-6249. *557362*

Tojótyúk, szép tollas, kiválóan tojó, ingyen házhoz szállítva 10 db-tól 650 Ft/db áron. 06/70-240-13-31 *556649* 589891

Duna

08:00 Térkép 08:30 Noé barátai 08:55 Divat & dizájn 09:25 Nálatok, laknak állatok? 10:00 Balatoni nyár 12:00 HÍRADÓ 12:45 Jó ebédhez szól a nóta 13:15 Nemzeti kincseink a Hungarikumok 13:40 Hölgyek öröme 14:35 A Durrell család 15:25 Katonazene 17:00 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 19:40 Winnetou és barátja, Old Firehand 21:20 Huhogók! 23:45 Csak színház és más semmi 00:40 Don Matteo

06:00 HÍRADÓ 06:50 Balatoni nyár 08:10 Vallási műsorok 12:00 HÍRADÓ 12:50 Jó ebédhez szól a nóta 13:20 Mindörökké Vespa Egy olasz mítosz története 14:15 Édes anyanyelvünk 14:25 Sziámi macska 16:05 Hogy volt?! 17:30 Borbás Marcsi szakácskönyve 18:00 HÍRADÓ 18:45 Egynyári kaland 19:45 Katharina megoldja - A dán makrélamaffia 21:20 Sztálin halála 23:05 Danton 01:20 Don Matteo

593182

‑ M Ű S O R

593176

T V

Duna

Némó nyomában RTL Klub szombat 19.00

Vörös TOJÓTYÚK házhoz szállítva 750 Ft/db. Tel.: 06-20/204-2382 *557360*

ELTARTÁS, GONDOZÁS Megbízható fiatalember eltartási szerződést kötne egyedülálló idős nénivel vagy bácsival, ingatlanért cserébe. Telefon: 0620-932-9392 *557540*

INGATLAN

2020. július 12. vasárnap TV2 RTL Klub

05:00 Egy rém rendes család 05:25 Egy rém rendes család 05:50 TV2 ANIMÁCIÓ 10:05 #KandászMamik 10:35 Több mint TestŐr 11:10 Super Car 11:40 Életmódi 12:15 OtthonTrend 12:45 StartupBörze 13:20 Csupasz pisztoly 2 ½ Dermesztő rémület 15:15 James Bond: A világ nem elég 18:00 Tények 18:50 Mi kell a nőnek? 21:25 Assassin’s Creed 23:50 A bébisintér 01:30 Eötvös

06:00 Teleshop 06:30 Kölyökklub 08:45 Infinity Nado 09:15 Teleshop 10:15 A Muzsika TV bemutatja! 10:40 Édes Otthon 11:15 Kalandozó 11:50 Négy esküvő és egy temetés 12:50 Charleston 15:15 Harry Potter és a Halál ereklyéi - 2. rész 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Cobra 11 19:55 Túl szexi lány 22:10 Hasonmás 00:00 Az éhezők viadala: A kiválasztott Befejező rész

2020. július 13. hétfő TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Kegyetlen város 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:40 A hegyi doktor újra rendel 20:45 A Piramis 22:30 Sztárok és párok 00:00 Magánnyomozók 01:00 A hegyi doktor újra rendel 02:00 A vidéki doktor

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:00 Fókusz 13:25 Bosszú 14:40 Privát kopók 15:45 A mentalista 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó 18:50 Fókusz 20:05 Barátok közt 20:55 Jófiúk 21:55 Gyilkos lelkek 23:00 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:35 Halálos fegyver 00:45 Autogram 01:25 Pokoli feltámadás 03:10 Jófiúk

*384816*

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 07:20 Jóbarátok 08:15 Jóbarátok 09:05 Agymenők 09:30 Agymenők 10:00 Szívek szállodája 10:55 Szívek szállodája 11:55 Doktor House 12:50 Doktor House 13:40 A mentalista 14:35 Castle 15:25 Doktor House 16:20 Doktor House 17:15 Castle 18:05 A mentalista 19:00 Észbontók 20:00 Észbontók 21:00 Szex és New York 2. 23:55 Fertőzés 02:05 Doktor House

Redőnyök, reluxák, napellenzők, légszigetelés ajtóra-ablakra, zárak, biztonsági zárak készítése, javítása. 70/612-5042.

Nagymaroson 999 m2-es, belterületi építési telek eladó. Ára: 7,5 Mft. 30/274-1790.

*551944*

Rétságon 102 m2-es családi ház 882 m2-es telekkel eladó. Ára: 28,9 Mft. 30/274-1790.

Vác Belvárosban duplakomfortos 80m2-es 3 szobás lakás 29.9 M Ft-ért eladó. Tel. 06-30-234-16-20 *3016792*

Vác központjában erkélyes lakás eladó 22.9 M Ft-ért! 06305182620

*3016792*

*3016792*

JÁRMŰ Autófelvásárlás! Bármilyen kategória, kizárólag tulajdonostól! Azonnali készpénz fizetéssel! Díjmentesen házhoz megyek! Tel.: 06-30/675-9849

*3016792*

Dunakeszi alsón 76 nm-es ikerház eladó 32.9 M Forintos áron. 06304237955 *3016792*

Eladó családi ház Rétságon. 11.9 M Ft. - ért. Tel: 06706215476 *3016792*

4 szobás házat keresek Diósjenőn vagy Nógrádon 27 M-ig. Tel: 06706215476 *3016792*

Nógrádsápon parasztház 3 M Ft-ért eladó, tel: +36706091170 *3016792*

Eladó házat, telket keresek Verőce-KismarosNagymaros környékén! 06706344043 *3016792*

Vác belvárosában az Erzsébet utcában 46 m2-es, III.emeleti, tégla építésű, felújított lakás eladó. Ára: 24,9 Mft. 30/274-1790. *3016792*

*594375*

MOTORKERÉKPÁR Régi motorkerékpárt és alkatrészeit vásárolnék. Bármilyen rozsdás, romos, hiányos állapotban. 0630/408-7022. *385631*

RÉGISÉG, ÉKSZER Régiséggyüjtő tanár, 1945 előtti könyveket, képeslapokat, porcelánt, műtárgyakat vásárol. 20/218-1701. *384038*

SZOLGÁLTATÁS KÍNÁLAT Alpin fakivágás, fák, bokrok, tuják, sövények vágása, nyírása, bozótirtás, fűkaszálás, akár zöldhulladék elszállítással is! 30/984-8407. *400674*

Villanyszerelés 20/465-0435 *389088*

Vácon, Kölcsey utcában III.emeleti, loggiás lakás eladó. Ára: 21 MFt. 30/274-1790.

Duguláselhárítás falbontás nélkül 0-24-ig, zsírtalanítás géppel, hétvégén is, garanciával! 06-70/233-0673

*3016792*

*385674*

Vác belvárosában 150 m2-es, 5 szobás családi ház eladó. Ára: 59 Mft. 30/274-1790. *3016792*

A VOLUMEN INGATLANIRODA értékhatártól függően 1,5 - 2,5% jutalékért vállalja az ingatlanok értékesítését Pest és Nógrád megyében. 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A. 30/274-1790.

Viasat 3

06:35 Jóbarátok 07:35 Jóbarátok 08:00 Jóbarátok 08:25 Agymenők 08:50 Agymenők 09:15 Ide süss! 10:10 Ide süss! 11:10 Az elveszett ereklyék fosztogatói 12:10 Doktor House 13:05 Doktor House 14:00 Tarzan legendája 16:15 A galaxis őrzői vol. 2 18:55 Wind River - Gyilkos nyomon 21:00 Fertőzés 23:10 Gondolkozz pasiaggyal! 01:40 Az elveszett ereklyék fosztogatói

Vác-Alsóvároson 91 m2-es, új építésű, 2 szintes ikerház eladó. Ára: 44,9 MFt. 30/274-1790. *3016792*

Vác belvárosában 2 szintes, 243 m2-es üzlethelyiség eladó. Ára: 45 MFt. 30/274-1790. *3016792*

Sződliget központi részén 2 szobás kertes ház 27.9 M Ft-ért eladó, tel: +36-70-274-4960

Nagymaroson 3108 m2-es, 3%-os beépíthetőségi telek eladó. Ára: 10,5 MFt. 30/274-1790.

*3016792*

*3016792*

Lindab lemeztető felszerelése saját anyagunkból. Ács, tetőfedő munkát vállalok! Régi tető bontása, felújítása, teljes új tetőszerkezet elkészítése. Régi cserép forgatása, új cserepezés, lécezés, fóliázás. Lapostetők szigetelése, beázások-, garázstetők kijavítása, új kocsibeállók, teraszok megépítése. Régi ereszcsatorna rendszer kijavítása, új ereszcsatorna rendszerek felszerelése. Bármilyen más bádogos munka elvégzése, kémények bontása, felújítása, bevonása. Kisebb kőműves munkát, szigeteléseket vállalunk számlaképesen. +36706103280; +36704068043 *557359*


5

2020. július 10.

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 07:45 A természet magyar fotósai 08:20 Mámoros szerelem 09:10 Fogd a kezem! 10:00 Balatoni nyár 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:15 A legvadabb Európa 14:10 Sorsok útvesztője 14:55 Rex felügyelő 15:45 Don Matteo 16:50 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 18:40 Fogd a kezem! 19:35 Rex felügyelő 20:30 Önök kérték 21:30 Az első köztársaság

TV2

2020. július 14. kedd RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Kegyetlen város 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:40 A hegyi doktor újra rendel 20:45 A Piramis 22:30 Sztárok és párok 00:00 Magánnyomozók 01:00 A hegyi doktor újra rendel 02:00 A vidéki doktor

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Nemzetiségi magazin 07:45 A természet magyar fotósaik 08:20 Mámoros szerelem 09:05 Fogd a kezem! 10:00 Balatoni nyár 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:15 A fák történetei 14:10 Sorsok útvesztője 15:00 Rex felügyelő 15:55 Don Matteo 16:50 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 Rex felügyelő 20:45 Hölgyek paradicsoma 21:45 Jackie Brown

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:00 Fókusz 13:25 Bosszú 14:40 Privát kopók 15:45 A mentalista 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:05 Barátok közt 20:55 Jófiúk 21:55 Magnum 23:00 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:35 Túl szexi lány 02:00 Édesítő 02:30 CSI: A helyszínelők

2020. július 15. szerda TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Kegyetlen város 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:40 A hegyi doktor újra rendel 20:45 A Piramis 22:30 Sztárok és párok 00:00 Magánnyomozók 01:00 A hegyi doktor újra rendel 02:00 A vidéki doktor

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:00 Fókusz 13:25 Bosszú 14:40 Privát kopók 15:45 A mentalista 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:05 Barátok közt 20:55 Jófiúk 21:55 Négy esküvő és egy temetés 23:00 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:40 Alvilág 00:45 Alvilág

Viasat 3

07:20 Jóbarátok 08:15 Jóbarátok 09:10 Agymenők 09:35 Agymenők 10:00 Szívek szállodája 10:55 Szívek szállodája 11:55 Doktor House 12:50 Doktor House 13:40 A mentalista 14:35 Castle 15:25 Doktor House 16:20 Doktor House 17:15 Castle 18:05 A mentalista 19:00 Észbontók 20:00 Észbontók 21:00 Jóbarátnők 22:50 Wind River - Gyilkos nyomon 00:55 Doktor House 01:50 A mentalista

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 07:20 Jóbarátok 08:15 Jóbarátok 08:40 Jóbarátok 09:05 Agymenők 09:35 Agymenők 10:00 Szívek szállodája 10:55 Szívek szállodája 11:55 Doktor House 12:50 Doktor House 13:40 A mentalista 14:35 Castle 15:25 Doktor House 16:20 Doktor House 17:15 Castle 18:05 A mentalista 19:00 Észbontók 20:00 Észbontók 21:00 Érkezés 23:20 Fertőzés 01:35 Doktor House

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:45 Rondó 07:45 A természet magyar fotósai 08:20 Mámoros szerelem 09:05 Fogd a kezem! 10:00 Balatoni nyár 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:15 Jövőnk, a víz 14:10 Sorsok útvesztője 15:00 Rex felügyelő 15:50 Don Matteo 16:50 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 Rex felügyelő 20:30 Csak színház és más semmi 21:30 Munkaügyek

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:50 P’amende 07:50 A természet magyar fotósai 08:20 Mámoros szerelem 09:10 Fogd a kezem! 10:00 Balatoni nyár 12:00 HÍRADÓ 12:50 A világ egy terített asztal 13:20 Tengerek, városok, emberek 14:05 Sorsok útvesztője 14:50 Rex felügyelő 15:45 Don Matteo 16:50 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 18:45 Fogd a kezem! 19:35 Rex felügyelő 20:30 Gyilkosságok Franciaországban

2020. július 16. csütörtök TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Kegyetlen város 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:40 A hegyi doktor újra rendel 20:45 A Piramis 22:30 Sztárok és párok 00:00 Magánnyomozók 01:00 A hegyi doktor újra rendel 02:00 A vidéki doktor

2020. július 17. péntek TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Kegyetlen város 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:40 A hegyi doktor újra rendel 20:45 A Piramis 22:30 Sztárok és párok 00:00 Magánnyomozók 01:00 A hegyi doktor újra rendel 02:00 A vidéki doktor

Kúttisztítást, kútmélyítést, kútfertőtlenítést, kútásást és fakivágást vállalok. Pl.: fenyő/dió. 06-30/951-0378 *557361*

Minden ami kert!! Kerti munkát vállalunk profi, összeszokott csapattal, referenciával. Hívjon bizalommal! Telefon: 06-30-989-7270.

TURNUSOK 2020: 07.13 – 07.17. 07.20 – 07.24.

07.27 – 07.31. 08.03 – 08.07.

593336

is

Érdeklődni lehet: Nyéki Miryam: 06 30 183-2065, Nyéki János: 06 30 183-2648

Tetőfedő bádogos ács munkát vállalok azonnali kezdéssel, cserepes lemezből, cserépből, zsindelyből. Lapostető szigetelés. +36-20-281-2547 *557356*

Tetőfedő mester vállal bádogos,-ács munkát. Cseréplemez átrakás, cseréplécezés, csatorna csere, kisebb tetőjavítás anyaggal együtt is. Felmérés ingyenes. Azonnali kezdéssel. 06/20-617-2137 *557357*

VEGYES TŰZIFA ELADÓ kályhakészen 13000 ft/m3-tól Akác, cser, tölgy, juhar.tel: 70/2908860. AA6258001*556676*

A GÖDÖLLŐI TANGAZDASÁG ZRT. az alábbi pozíciókba keres tapasztalattal rendelkező kollégákat:  AGRÁRMÉRNÖK /Központ, Kartal/  KÖNYVELŐ /Központ, Kartal/  MEZŐGAZDASÁGI SZAKEMBER /Vetőmagüzem, Kartal telephely/  MŰSZAKVEZETŐ /Állattenyésztési ágazat, Hatvan-Nagygombos telephely/ Önéletrajzokat az allas@gtrt.hu email címre várjuk!

a te dat álmo ítjuk! s ló a me gv

konyhabútorok, beépített szekrények

www.butor-keszites-tervezes.hu

593898

*391827*

‑ M Ű S O R

InGyenes Felmérés, árajánlat készítés, Gyártás, beépítés, szaktanácsadás! erdőkertes, Fő út 28. tel.:06-20 961 56 10

577976

*551944*

Szobafestést vállalok 70/576-8925.

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 07:20 Jóbarátok 08:15 Jóbarátok 09:05 Agymenők 09:35 Agymenők 10:00 Szívek szállodája 10:55 Szívek szállodája 11:55 Doktor House 12:50 Doktor House 13:40 A mentalista 14:35 Castle 15:25 Doktor House 16:20 Doktor House 17:15 Castle 18:05 A mentalista 19:00 Észbontók 21:00 Thor: Ragnarök 23:40 Gondolkozz pasiaggyal! 2. 01:45 Doktor House

T V

Farkas Gábor asztalos mester

Az ára: 35.000 Ft/hét/fő. Testvéreknek és több turnusra jelentkezőknek: kedvezmény.

*556459*

Redőnyök, reluxák, napellenzők, légszigetelés ajtóra-ablakra, zárak, biztonsági zárak készítése, javítása. 70/612-5042.

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:00 Fókusz 13:25 Bosszú 14:40 Privát kopók 15:45 A mentalista 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:05 Barátok közt 20.55 A mi kis falunk 21.55 Különben dühbe jövök 23.00 RTL Híradó 23.30 Az emlékek őre 01.30 Édes Otthon

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 07:20 Jóbarátok 08:15 Jóbarátok 09:05 Agymenők 09:35 Agymenők 10:00 Szívek szállodája 10:55 Szívek szállodája 11:50 Doktor House 12:50 Doktor House 13:40 A mentalista 14:35 Castle 15:25 Doktor House 16:20 Doktor House 17:15 Castle 18:05 A mentalista 19:00 Észbontók 20:00 Észbontók 21:00 Gondolkozz pasiaggyal! 2. 23:05 Érkezés 01:25 Doktor House

EgyEdi bútorkészítés

593159

593383

LOVASTÁBOR SZŐDÖN

A tábor napközis, • Lovaglás (minden nap egyszer) 7.30-tól 16.30-ig tart. • Tehénfejés, sajtkészítés Tízórait, ebédet és • Lóápolás uzsonnát biztosítunk. • Állatsimogató • Íjászat • Patak parti kirándulás (vízvizsgálat) • Vadles lovaskocsival • Erdei játszótér (kötélpálya, trambulin) • Bográcsozás, medencézés, pólófestés

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:05 Teleshop 12:00 Fókusz 13:25 Bosszú 14:40 Privát kopók 15:45 A mentalista 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:05 Barátok közt 20:55 Jófiúk 21:55 Doktor Murphy 23:00 RTL Híradó – Késő esti kiadás 23:30 A zöld íjász 00:35 ÉletmódKalauz 01:10 Kalandozó


6

2020. július 10.

Mikor? és hol? DÉS-GESZTI-BÉKÉSI: A DZSUNGEL KÖNYVE - A GÖDÖLLŐI FIATAL MŰVÉSZEK EGYESÜLETÉNEK ELŐADÁSA Jegyár: 4 500 Ft Gödöllői Erdészeti Arborétum 2020. 07. 25., 26. 20.00 85 és 60 perc, 1 szünettel

Idén ismét benépesül a gödöllői erdő, és július végén két alkalommal lesz látható a korábbi években már nagy sikerrel bemu‑ tatott „A dzsungel könyve” musical a Gö‑ döllői Erdészeti Arborétumban. Az előadás egy igazán autentikus környezetben kerül bemutatásra, mely egyetlen épületben, színházban sem reprodukálható. Az eddigi évektől eltérően a völgyszínpad helyett az Arborétumon belül egy másik helyszínen kerül bemutatásra az előadás. Az új hely‑ szín új lehetőségeket is rejt, a nézőtér még szervesebben lesz része a „dzsungelnek”, a szereplő állatok a színpad mellett több ponton is megjelennek, egyes cselekmé‑ nyek átkerülnek a színpadról az erdőbe. Mindezzel növeljük a nézői élményt, és azoknak is sok meglepetéssel szolgálunk, akik már látták az előadást. Szintén nagyon fontos, hogy az új helyszí‑ nen biztosítani tudjuk a hatályos jogszabá‑

lyokban meghatározott távolságot a né‑ zők között. Egy sokkal rövidebb erdei sétával (kb 200 méter) érhető el a nézőtér, és már ezen az útvonalon gondoskodunk a „dzsungelér‑ zésről”. A nézők valódi erdei környezetbe csöppennek, a díszletet maga az Arboré‑ tum jelenti a fáival, dombjaival, a kilátszó gyökerekkel, tisztással, és ehhez társulnak még az erdő hangjai (madarak, rovarok, szél), megteremtve az igazi „dzsungelhan‑ gulatot”. Ezt fokozza a rendezés is, amely a korábbiaknál is jobban kihasználja és be‑ játssza a hely adottságait. A nézőtér mel‑ letti erdőkben lehet majd látni fákon csün‑ gő majmokat, leereszkedő farkasfalkát, sőt a tigrisüvöltés is az erdő mélyéről érkezik. Szinte elérhető közelségbe kerülnek a né‑ zőkhöz a történések, mindenki saját maga is részese lesz az előadásnak. A fő esemé‑ nyek egy emelt színpadon történnek, így valamennyi nézőtéri sorból jó rálátás nyí‑ lik ezekre, de a színpadon kívüli történé‑ seknél is különös figyelmet fordítunk arra, hogy a nézőtér minden pontjáról jól lát‑ hatóak legyenek. A színészek mind moz‑ gásban mind hangokban megtalálják az átmenetet az állat és az emberi karakterek között. Az előadás és a rendezés a felhőt‑ len szórakoztatás mellett az arra fogéko‑ nyaknak igen komoly és aktuális gondola‑ tokkal is szolgál. Balút, a dzsungel „tanítómesterét” Pálfalvy Attila, a Budapesti Operettszínház művé‑ sze, a „nevelőnőjét” (Bagira) Miklós Krisz‑ tina, míg Csilt, a dzsungel „plébánosát”

MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ 2100 Gödöllő, Szabadság út 6. Tel.: +36 (28) 514-130, +36 (70) 339-0474 Bródy Norbert alakítja. A „polgárság” farka‑ sok megbecsült és irányadó vezetője Akela (Békefi László), amíg a „maffiavezér” Sír Kán (Géczi András) le nem váltja. A darabot a felnőtté válás történeteként is szokták em‑ legetni, így Mauglit a szokásoktól eltérően nem egy felnőtt, hanem egy kamasz, Mo‑ nori Dominik alakítja, aki többek között a Budapesti Operettszínház több darabjá‑ ban és az óriási nézettséget hozó Kincsem című filmben is megmutatta tehetségét. Érdekessége még az előadásnak, hogy kis Mauglit és a farkaskölyköket 4-5 éves óvo‑ dások személyesítik meg, és összesen több mint 40 szereplő áll színpadra. Rendező: Horváth Zoltán.

ROMAIN GARY (ÉMILE AJAR): SALAMON KIRÁLY SZORONG A RÓZSAVÖLGYI SZALON ELŐADÁSA Jegyár: 4900 Ft 2020. 07. 28. (kedd) 19.00 80 perc egyben A címadó nem Dávid és Betsabé bölcs fia, hanem a párizsi illetőségű, nyolcvan‑ öt éves Salomon Rubinstein, visszavonult nadrágkirály, aki a konfekcióiparban szer‑ zett vagyonából ajándékküldő és lelkise‑ gély-szolgálatot finanszíroz, sőt álmatlan éjszakáin maga is odaül a telefonhoz, eny‑ híteni halálfélelmét, illetve tagadni annak elkerülhetetlenségét. Ez a Salamon király rokon lélekre talál Jean-ban, a huszonöt éves fiatalember‑ ben, aki elkeseredett küzdelmet folytat a természet törvényei ellen, és egyáltalán,

minden állatért és emberért, amelyet vagy akit kihalás vagy meghalás fenyeget. Veszélyeztetett egyed például Madame Cora Lamenaire, az egykor szebb napo‑ kat látott, hatvanöt éves sanzonénekes‑ nő, aki a német megszállás alatt egy ges‑ tapós szépfiúra cserélte Rubinstein urat, és a hetvenes évekre már nagyon mélyre süllyedt, egészen egy söröző alagsoráig, vécésnéninek. Jean nem személyre szóló, hanem általános humanizmusból felkarol‑ ja, és táncolni, majd ágyba viszi Madame Corát, ami bizonyos megaláztatásokkal és igen áldozatos kompromisszumokkal jár, de végül minden jóra fordul… Salomon: Jordán Tamás Cora: Hernádi Judit Jean: Mohai Tamás Aline: Sipos Vera Rendező: Dicső Dániel Az előadást 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk!

ÖT DÖNTÉS, HOGY A GYEREKED FOTÓJA NE KERÜLJÖN PEDOFILHOZ Az utóbbi hetekben magasra lángolt a pedofil-botrányokkal kapcsolatos társadalmi vita. Németországban egy harmincezer tagot számláló hálózatot göngyölít fel a rendőrség, miközben itthon Kaleta Gábor volt perui nagykövet (akinek a számítógépén mintegy 19 ezer gyermeket ábrázoló pornográf képet találtak) enyhe elsőfokú bírói ítélete keltett felháborodást. A gyermek pornó interneten terjed és sokat tehetnek a megelőzésben a szülők is.

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány ajánlásai: 1. Soha (soha!) ne posztolj gyerekről meztelen, félmeztelen, alsóneműs, a gyereket ágyban, kádban vagy más intim helyzetben ábrázoló képet. Az Interpol adatai szerint a pedofil oldalakon fellelhető tartalmak mintegy 16%-a ilyen közösségi médiából „átvett” kép. 2. Ha böngészés közben olyan felvételre bukkansz, ami gyereket ábrázol pornográf helyzetben, azonnal tegyél bejelentést (névtelenül

is lehet), annak érdekében, hogy a felvételt elérhetetlenné tegyék: nmhh.hu. 3. Érzékenyítsd a környezetedet! Beszélj arról az ismerőseidnek, hogy ne posztoljanak a gyerekeikről intim képeket, és a gyerekek figyelmét is hívd fel arra, hogy sajnos vannak olyan felnőttek az interneten, akiknek az a céljuk, hogy ilyen felvételeket csaljanak ki tőlük. Erősítsd meg a gyerekben, hogy ha ilyet tapasztal, szóljon! A gyerekek tájékozódhatnak

erről a kérdésről a yelon.hu, az internethotline.hu, vagy a kek-vonal.hu oldalon. 4. Használj szűrőprogramot azokon az eszközökön, amikhez gyerekek is hozzáférhetnek. Tedd

biztonságosabbá számukra az internethasználatot, de ne csak szoftverekkel, hanem azzal is, hogy beszélgetsz velük erről! 5. Kíváncsiságból se nézz gyermekpornót.


7

592498

Ács munkák, tetőjavítás, lapostető szigetelés, kémény javítás. Tel: 20/451-3119

A Humont Kft. gödi telephelyére, nehéz acélszerkezetek gyártásához önállóan dolgozó, rajzot olvasni tudó hegesztő munkatársat keres egy műszakos, teljes munkaidőre.

HEGESZTŐ ELVÁRÁSAINK: • Szakirányú végzettség • Legalább 2 év tapasztalat • Hegesztési rajzjelek ismerete • WSP (gyártási hegesztési utasítás) ismerete • Munkapróba feladatok teljesítése

ELŐNYT JELENT: • Hegesztői minősítés • Darukezelési tapasztalat • Gödi, vagy Göd környéki lakhely AMIT KÍNÁLUNK: • Éves bónusz • Mozgóbér • Bejárás támogatása • Hosszútávú munkalehetőség • Stabil vállalati háttér • Éves egészségügyi szűrőprogram • Azonnali munkakezdés

Márkafüggetlen

594372

HUMONT Kft.

593924

593442

592999

594313

593409

2020. július 10.

KÁVÉGÉP SZERVÍZ

Automata kávégépek

Ha felkeltettük érdeklődését, önéletrajzát a netz.nora.humont@gmail.com e-mail címre várjuk! További információ: Kovács János 06(30)517-4737

bérbeadása, értékesítése

Apróhirdetés felvételi helyek! GÖDÖLLŐN:

06 20 623 6011 • 06 20 402 3044 Nyitva: H-P: 730-1800

Tintapatron Szaküzlet Tesco Áruház 06 70 394 8982

594345

Papírváros Papír-Írószer Szabadság tér 14-17.

2120 Dunakeszi, Szt. István u. 63. Telefonszám: 06307899301


8

2020. július 10.

Galga

Váci Szakképzési Centrum

Zrt.

BOLTI ELADÓ

593204

INGYENES

FELNŐTTKÉPZÉS

593957

az Ön igényeire szabva!

.”

A második szakma is a INGYENES! m „Eli sm

za s , r erés, sike

A Galga-COOP Zrt. a következő munkakörbe keres jelentkezőket élelmiszerüzleteibe:

k

SZAKTERÜLET MEGNEVEZÉSE: • Élelmiszer kiskereskedelem FŐBB FELADATOK: • Eladó-pénztárosi feladatok ellátása, árufeltöltés, pakolás • Pályakezdők jelentkezését is várjuk • További feladatok munkaköri leírás szerint MUNKAVÉGZÉS HELYE: • 502. sz. COOP Szuper / HÉVÍZGYÖRK, Vörösmarty u. 1. • 801. sz. COOP Szupermarket / KARTAL, Petőfi u. 2.

JELENTKEZÉS:

www.vszc.hu • 06 27 316-866/209

Fényképes önéletrajz megküldésével a titkarsag@galgacoop.hu, galgacoop@t-online.hu e-mail címekre, telefonon ( 06-28-466-003) vagy személyesen a boltban, illetve a Galga-COOP Zrt. központjában (2194 Tura, Rákóczi út 25.). út 2. C telep VÁC, Balassagyarmati +36 27 304 292, +36 70 521 0975

594069

Nyitvatartás: H-P: 7:00-17:00, Szo: 7:00-12:00 www.parlamentko.hu facebook.com/Parlamentko/

URNA SÍRKÖVEK 80.000 FT -TÓL GRÁNIT SZIMPLA SÍRKÖVEK 200.000. FT-TÓL GRÁNIT DUPLA SÍRKÖVEK 380.000. FT-TÓL

MÉSZKŐ ÉS QVARCIT 2 CM VASTAGSÁGBAN

GRÁNIT LÉPCSŐK ABLAKPÁRKÁNYOK

32.000 FT-TÓL

EGYEDI MOSDÓK

HOMOKKŐ

28.000 FT-TÓL

KONYHAPULTOK

Profile for szuperinfo

Gödöllő 2020.07.10  

Gödöllő 2020.07.10  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded